Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:quote:Op woensdag 31 juli 2019 20:58 schreef Sicstus het volgende:
Zelfgemaakt? doe dan eens foto's, hoog-culinairtje
In jouw nieuwe pan gemaakt?quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:35 schreef fathank het volgende:
Stoofpot van spinazie, paprika, tomast en kalkoenshoarma.
quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Lekker! Leuk zomers gerechtquote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Nee, in m'n 28cm Staub Cocotte. Die heb ik sinds de winter .quote:
Dit zie ik graag! Leuk stukje golfer! Wel eens een complete zeeduivel geprobeerd ipv filets? Dar heeft iig mijn persoonlijke voorkeur.quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Dat ziet er lekker uit!quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Jullie eten altijd wel heel koolhydraat arm klopt dat? Of eet je er nog iets bij maar niet vermeld vaak?quote:Op donderdag 1 augustus 2019 18:33 schreef golfer het volgende:
Avondeten, zoals altijd zelfgemaakt, nu met wat foto's voor de sceptische @:Sicstus:
[..]
Bij Waasdorp in IJmuiden een zeeduivel gekocht:
[ afbeelding ]
Die tot twee geschoonde filets laten bewerken:
[ afbeelding ]
Bospenen geschrapt en gesneden met karwijzaad, komijn, tijm, knoflook, zout, peper, sesamzaadjes, honing, balsamicoazijn en olijfolie bestrooid en dan de oven in:
[ afbeelding ]
Vis gebakken en daarna er een saus bij gedaan van citroensap en -zeste, met witte wijn en knoflook:
[ afbeelding ]
Het eindresultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |