Dat is het pubersubforum.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 11:50 schreef Nine. het volgende:
[..]
Er is zelfs een kompleet subforum voor de oudjes: 40+ - the Reboot!
Kost dat?quote:Op woensdag 23 oktober 2019 22:56 schreef Sicstus het volgende:
Het is herfst bij de Lidl! En daarom hebben ze weer een mooie 'Delicieux'-lijn aan premiumproducten, waarvan we deze avond iets nieuws proberen: een pie!
Voor de anglofoben onder ons: https://en.wikipedia.org/wiki/Pie
Het Lidltje biedt ons deze herfst twee varianten: de zuurkool-spek pie en de hertenragout pie. Mijn keuze is gevallen op:
[ afbeelding ]
Ik ben fan van spek en van zuurkool, dus eigenlijk had ik geen keuze Zo ziet hij eruit als we hem uit de verpakking hebben gehaald:
[ afbeelding ]
Het bladerdeeg is al bruin, dus ik neem aan dat hij al 'voorgebakken' is, en de 18 minuten op 180 graden die wij hem volgens de verpakking moeten verwarmen alleen maar is om hem, inderdaad, te verwarmen. Niet om hem te bakken ofzo.
[ afbeelding ]
En inderdaad, na 18 minuten ziet hij er nog precies hetzelfde uit. Alleen is hij nu flink warm en het ruikt lekker!
[ afbeelding ]
De korst is knapperig, en de binnenkant ziet eruit als een quiche; zuurkool, room, ei, en spek. Kortom: heerlijk! Alles is goed gaar en prima op smaak. Als je weleens een supermarktquiche uit het koelvak hebt gegeten en het lekker vond, zul je deze pie ook kunnen waarderen. De enige verschillen zijn: een iets knapperigere korst en de smaak: voor zover ik weet heeft geen enkele supermarkt een zuurkoolquiche in het assortiment.
Prima product, ik denk dat ik hem nog wel eens zal kopen deze herfst, en ik ga sowieso de hertenvariant proberen! Enige tegenvaller (hoewel ik het wel verwachtte): dit kleine (250 gram) zuurkooltaartje is goed voor maar liefst 645 kcal! Dat is toch wel erg veel.
Eindoordeel: 8/10
Vult die pie een beetje als een hele maaltijd?quote:
Ja ik vind die quiche pie best wel vullend, ondanks dat ie maar 250 gr isquote:Op maandag 28 oktober 2019 16:21 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Vult die pie een beetje als een hele maaltijd?
Dan ga ik 'm ook maar eens proberen. Ziet er lekker uitquote:Op maandag 28 oktober 2019 16:23 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ja ik vind die quiche pie best wel vullend, ondanks dat ie maar 250 gr is
Jep zeker als je er een salade naast neemt. Is ook lekker ernaast.quote:Op maandag 28 oktober 2019 16:21 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Vult die pie een beetje als een hele maaltijd?
Heb jij die andere ook geprobeerd? Of alleen de zuurkool-spek?quote:Op maandag 28 oktober 2019 20:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jep zeker als je er een salade naast neemt. Is ook lekker ernaast.
Beide niet maar wel andere soorten van een ander merk. Denk zelfde fabrikant gewoon. Had met stoofvlees en een soort kip.quote:Op dinsdag 29 oktober 2019 10:22 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Heb jij die andere ook geprobeerd? Of alleen de zuurkool-spek?
Oh die van de Jumbo?quote:Op dinsdag 29 oktober 2019 15:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Beide niet maar wel andere soorten van een ander merk. Denk zelfde fabrikant gewoon. Had met stoofvlees en een soort kip.
voelt gek aan als je er in knijpt ...quote:Op donderdag 31 oktober 2019 00:27 schreef sjampoeh het volgende:
Iemand die dit wil testen ? #dtv
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Gewoon te koop bij de supermarkt.
Ik heb de erwtensoepvariant een keer gehad. Wat ik me kan herinneren is dat ik hem best prima vond, minder zout (sommigen zouden zeggen: wat flauwer) dan Unox. Maar toch iets aan de dunne kant; ze zeggen dat je je lepel rechtop zou moeten kunnen zetten in een echt goeie erwtensoep, maar dat lukte me volgens mij niet bij deze soep.quote:Op donderdag 31 oktober 2019 00:27 schreef sjampoeh het volgende:
Iemand die dit wil testen ? #dtv
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Gewoon te koop bij de supermarkt.
Wel heel vaak het woord darm voor het feit dat die soep gewoon in plastic zit.quote:Op donderdag 31 oktober 2019 00:27 schreef sjampoeh het volgende:
Iemand die dit wil testen ? #dtv
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Gewoon te koop bij de supermarkt.
Dat lijkt me van The Pie Factory dan. Die hebben varianten met stoofvlees, kip masala en pulled pork voor zover ik weet.quote:Op dinsdag 29 oktober 2019 15:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Beide niet maar wel andere soorten van een ander merk. Denk zelfde fabrikant gewoon. Had met stoofvlees en een soort kip.
ok thnxquote:Op donderdag 31 oktober 2019 05:51 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik heb de erwtensoepvariant een keer gehad. Wat ik me kan herinneren is dat ik hem best prima vond, minder zout (sommigen zouden zeggen: wat flauwer) dan Unox. Maar toch iets aan de dunne kant; ze zeggen dat je je lepel rechtop zou moeten kunnen zetten in een echt goeie erwtensoep, maar dat lukte me volgens mij niet bij deze soep.
Volgens mij zijn er 2 varianten. van de slager in darm en plastic bij de bijv. de jumboquote:Op donderdag 31 oktober 2019 09:25 schreef Karstman het volgende:
[..]
Wel heel vaak het woord darm voor het feit dat die soep gewoon in plastic zit.
Zie het bij de Appie vaak liggen, ben er wel door geïntrigeerd.
Jep!quote:Op donderdag 31 oktober 2019 09:26 schreef Durmada het volgende:
[..]
Dat lijkt me van The Pie Factory dan. Die hebben varianten met stoofvlees, kip masala en pulled pork voor zover ik weet.
Die ga ik een keer proberen. Bedankt voor de recensie.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 22:56 schreef Sicstus het volgende:
Het is herfst bij de Lidl! En daarom hebben ze weer een mooie 'Delicieux'-lijn aan premiumproducten, waarvan we deze avond iets nieuws proberen: een pie!
Waar komt dat vandaan?quote:Op zaterdag 2 november 2019 08:52 schreef Sicstus het volgende:
Vanavond ga ik deze proberen!
[ afbeelding ]
Ben benieuwd...
Dit product komt tot ons via de AldiGoden!quote:
Ben benieuwd, ziet er wel lekker uit opzich.quote:Op zaterdag 2 november 2019 08:57 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Dit product komt tot ons via de AldiGoden!
De toevoeging -gerecht voorspelt niet veel goeds.quote:Op zaterdag 2 november 2019 08:52 schreef Sicstus het volgende:
Vanavond ga ik deze proberen!
[ afbeelding ]
Ben benieuwd...
Zegt niks, zal wel gewoon letterlijk vertaald zijn uit het Duits.quote:Op zaterdag 2 november 2019 08:58 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
De toevoeging -gerecht voorspelt niet veel goeds.
Nou nou, ouwe brombeerquote:Op zaterdag 2 november 2019 08:58 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
De toevoeging -gerecht voorspelt niet veel goeds.
Net wakkerquote:
Elke keer opnieuw, mooi topic maar die TTquote:Op dinsdag 22 oktober 2019 11:45 schreef vosss het volgende:
Ik lees altijd "Sicstus blikvoer en andere kankerzooi" als ik de TT lees en denk dan iedere keer nou nou nou, maar dan lees ik nog eens en dan zie ik dat er k&k zooi staat.
Dit is me al een keer of 4 gebeurd als dit topic weer eens in de AT list staat
Vanmiddag naar de Lidl geweest en ze hadden nu twee andere varianten: Boeuf bourguignon en hazenpeper. Beide gekocht. Hopelijk is het wat.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 22:56 schreef Sicstus het volgende:
Het is herfst bij de Lidl! En daarom hebben ze weer een mooie 'Delicieux'-lijn aan premiumproducten, waarvan we deze avond iets nieuws proberen: een pie!
Voor de anglofoben onder ons: https://en.wikipedia.org/wiki/Pie
Het Lidltje biedt ons deze herfst twee varianten: de zuurkool-spek pie en de hertenragout pie.
Dankjewel!quote:Op donderdag 7 november 2019 22:59 schreef praadje het volgende:
Wat een leuk topic. Hopelijk gaan anderen ook hun reviews plaatsen als Sictus dat goed vindt. Ik lees het graag al eet ik zelden kant en klaar.
Ben benieuwdquote:Op donderdag 7 november 2019 21:02 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Vanmiddag naar de Lidl geweest en ze hadden nu twee andere varianten: Boeuf bourguignon en hazenpeper. Beide gekocht. Hopelijk is het wat.
Ik had de witlof, is ook aan te raden!!quote:Op maandag 11 november 2019 10:35 schreef Sicstus het volgende:
Afgelopen week waren de Hollandse maaltijden in de aanbieding bij het Albert Heijntje. Twee voor de prijs van 1! Dat kon ik niet laten liggen!
Mijn keuze viel op de spruitjesstamppot met braadworst en de hutspot met hachee:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dat ziet er heel behoorlijk uit. Vooral de hutspot ruikt goed na verhitting (6 minuutjes op 750 wattjes)
Op een bord is stamppot en hutspot natuurlijk altijd een lust voor het oog:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kijk die heerlijke sappige braadworst toch eens! En die grote brokken hachee! En die rijke kleurenpracht van de groentes en aardappelen! En de zijdezachte, wellustig glinsterende jus...
Enfin, proeven dan maar! Allereerst de spruitjes. Sodeju, dat is bepaald geen babyvoer; er zitten zelfs nog hele spruiten in. En al zijn die niet echt ongaar, ze mogen wel een piets gaarder.
De spruitjessmaak mag overigens ook wel iets nadrukkelijker aanwezig, het is ietwat vlak en een beetje zoetig. Nu weet ik dat er hele volksstammen zijn die spruitjes niet zo zien zitten, en dat daarom de spruitjes in de afgelopen 30 jaar wat zoetiger zijn gekweekt, maar het hoeft nu ook weer niet door te schieten. Eet dan geen spruitjes.
De braadworst is prima! Lekker sappig en niet te zout. Toch jammer van de vlakke smaak van de spruitjes.
Dan de hutspot. Grote, malse stukken hacheevlees, een heerlijke mix van wortel, aardappel en wat uien; lekker! Alhoewel ook dit gerecht iets te zoet is naar mijn smaak, maar een lik mosterd lost dat wel op. Dit gerecht onthoud ik voor de volgende keer!
Eindoordeel: spuitjesstamppot 6,5; hutspot 7,5.
Statistieken:
Spruitjes Hutspot
kcal 535 425
groente 160gr 190gr
zout 3.6gr 4gr
suikers 5gr 18gr
vet 28gr 13gr
eiwitten 23gr 18gr
prijs 3.49 3.69
Thnx Goed om te weten!quote:Op maandag 11 november 2019 20:10 schreef soapie het volgende:
[..]
Ik had de witlof, is ook aan te raden!!
Goed, naar aanleiding van jouw review van de zuurkoolpie van de Lidl ben ik dus ook naar de Lidl geweest voor een Delicieux Pie. De zuurkool-variant hadden ze niet, maar wel twee anderen: Hazenpeper en Boeuf Bourguignon. Zoals gezegd heb ik beiden gekocht en gisteravond heb ik de eerste gegeten:quote:
Heldquote:Op dinsdag 12 november 2019 13:47 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Goed, naar aanleiding van jouw review van de zuurkoolpie van de Lidl ben ik dus ook naar de Lidl geweest voor een Delicieux Pie. De zuurkool-variant hadden ze niet, maar wel twee anderen: Hazenpeper en Boeuf Bourguignon. Zoals gezegd heb ik beiden gekocht en gisteravond heb ik de eerste gegeten:
[ afbeelding ]
Voor de goede kijker: Je hebt gelijk. Daar zit een leeg plastic zakje in. Dat komt omdat de pie al in de oven stond. In tegenstelling tot de voorschriften heb ik de oven wel op 190 graden gezet en na 18 minuten staat een warme pie op mijn bord. De buitenkant oogt goed, de geur is in orde en de onderkant, hoewel wat vettig, voelt verder droog aan. Geen soggy bottom is een plus. De buitenkant is knapperig. Mooi. Dan de binnenkant:
[ afbeelding ]
Beetje een grijze massa en in de verste verte niet de kleurrijke vulling zoals die op de verpakking te zien is. De eerste hap van de 250 gram valt op zich goed. Een beetje aan de zoute kant (4 gram in de hele pie, geen idee of dat veel is) en er komt ook iets zoets (9 gram suikers) doorheen, maar geen uitgesproken haassmaak. Vind ik persoonlijk wel jammer, al zal dit voor het grotere publiek wellicht prettiger zijn.
Al met al best ok om op deze wijze 652 kcal te verorberen op een dag dat de kant en klaar oplossing de enige oplossing is.
Gisteravond bleek ik ook opeens alleen te eten, dus gelijk maar de tweede klaargemaakt. Boeuf Bourguignon, ook van Delicieux:quote:Op dinsdag 12 november 2019 14:12 schreef Sicstus het volgende:
Held
Jammer dat er niet echt een wildsmaak aan zit, dus.
quote:Op dinsdag 12 november 2019 13:47 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Goed, naar aanleiding van jouw review van de zuurkoolpie van de Lidl ben ik dus ook naar de Lidl geweest voor een Delicieux Pie. De zuurkool-variant hadden ze niet, maar wel twee anderen: Hazenpeper en Boeuf Bourguignon. Zoals gezegd heb ik beiden gekocht en gisteravond heb ik de eerste gegeten:
[ afbeelding ]
Al met al best ok om op deze wijze 652 kcal te verorberen op een dag dat de kant en klaar oplossing de enige oplossing is.
quote:Op vrijdag 15 november 2019 16:54 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Gisteravond bleek ik ook opeens alleen te eten, dus gelijk maar de tweede klaargemaakt. Boeuf Bourguignon, ook van Delicieux:
[ afbeelding ]
Wederom heb ik de voorschriften genegeerd en ditmaal zelfs 20 minuten op 190 graden Celsius in de oven gezet. Als hij eenmaal klaar is, komt de kwaliteit van de buitenkant overeen met de hazenpeper-pie; ruim voldoende dus. De binnenkant is wel wat kleurrijker:
Smaak is wederom ok, al zou ik een volgende keer toch eerder voor de hazenpeper-variant gaan.
Jij ook niet.quote:Op dinsdag 26 november 2019 10:33 schreef Nine. het volgende:
Het ziet er idd niet erg smakelijk uit allemaal.
Doe jezelf niet tekort, met wat Fava beans and a nice Chianti ben je best te pruimen hoor.quote:Op dinsdag 26 november 2019 10:41 schreef Nine. het volgende:
[..]
Buiten dat jij niet eens weet hoe ik eruit zie ben ik ook niet eetbaar.
Volgens mij ben je abuis met Flappie.quote:Op dinsdag 26 november 2019 13:48 schreef Karstman het volgende:
Doe jezelf niet tekort, met wat Fava beans and a nice Chianti ben je best te pruimen hoor.
Dat is ie niet.quote:Op dinsdag 26 november 2019 13:48 schreef Karstman het volgende:
[..]
Doe jezelf niet tekort, met wat Fava beans and a nice Chianti ben je best te pruimen hoor.
Dat stoort me ook aan Italiaanse gerechten. Overal zit pasta bij, ik hou niet van pasta.quote:Op dinsdag 3 december 2019 19:45 schreef Sigaartje het volgende:
Dat stoort me ook aan Italiaanse gerechten. Overal zit tomaat in, ik hou niet van tomaat.
Niet in pizza.quote:Op dinsdag 3 december 2019 19:57 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Dat stoort me ook aan Italiaanse gerechten. Overal zit pasta bij, ik hou niet van pasta.
Sinds wanneer bestaat de Italiaanse keuken alleen maar uit pasta?quote:Op dinsdag 3 december 2019 19:57 schreef mascara-klodder het volgende:
Dat stoort me ook aan Italiaanse gerechten. Overal zit pasta bij, ik hou niet van pasta.
Hij bestaat toch ook niet alleen maar uit tomaat?quote:Op woensdag 4 december 2019 13:02 schreef Nine. het volgende:
[..]
Sinds wanneer bestaat de Italiaanse keuken alleen maar uit pasta?
Tomaat zit lang niet overal in. Daarbij is tomaat hartstikke gezond.quote:Op dinsdag 3 december 2019 19:45 schreef Sigaartje het volgende:
Dat stoort me ook aan Italiaanse gerechten. Overal zit tomaat in, ik hou niet van tomaat.
Klopt, was nog bezig met mijn reactie aan Sigaartje. Zie boven.quote:Op woensdag 4 december 2019 13:04 schreef Durmada het volgende:
Hij bestaat toch ook niet alleen maar uit tomaat?
Ik zal de laatste zijn die je tegen zal spreken. Natuurlijk weet ik dat.quote:Op woensdag 4 december 2019 13:15 schreef Nine. het volgende:
[..]
Tomaat zit lang niet overal in. Daarbij is tomaat hartstikke gezond.
1: Gezond hart en vaatstelsel
Regelmatig tomaat eten draagt bij aan een gezond hart en vaatstelsel. Tomaten zijn namelijk rijk aan kalium; een mineraal dat een bloeddrukverlagende werking heeft. Dit is een belangrijk mineraal als je bloeddruk verhoogd is, omdat een hoge bloeddruk een grote risicofactor is voor diverse hart- en vaatziektes.
Daarnaast bevatten tomaten ook nog eens verschillende antioxidanten (waaronder chlorogeenzuur) waarvan gedacht wordt dat ze een bloeddrukverlagende werking hebben bij patiënten met een hoge bloeddruk.
2: Rijk aan antioxidanten
Tomaten hebben hun mooie rode kleur te danken aan de grote hoeveelheid lycopeen die ze bevatten. Dit is een kleurstof die tegelijkertijd ook een zeer waardevolle antioxidant is. Over het algemeen geldt: hoe roder de tomaat, hoe meer lycopeen erin zit.
Lycopeen kan onder andere helpen bij:
Het beschermen van je lichaam tegen oxidatieve stress
Het verlagen van je LDL-cholesterol (het type cholesterol dat de kans op hart- en vaatziektes verhoogt)
Het beschermen van je huid tegen zonnebrand
Het bestrijden van verschillende schimmelinfecties
Het gezond houden van je ogen
Het sterk houden van je botten
Goed om te weten: als je tomaten combineert met een kleine hoeveelheid gezond vet, zoals olijfolie of avocado, neemt je lichaam de lycopeen beter op.
3: Bron van bètacaroteen
Tomaten bevatten een goede hoeveelheid bètacaroteen. Bètacaroteen wordt ook wel provitamine A genoemd, omdat het in je lichaam wordt omgezet naar vitamine A. Ook deze stof is zowel een kleurstof als een antioxidant.
Bètacaroteen helpt onder andere bij:
Het bestrijden van vrije radicalen
Het gezond houden van je longen
Het vertragen van cognitieve achteruitgang
Het verkleinen van het risico op hart- en vaatziektes
Ook de opname van bètacaroteen verbetert als je het combineert met een kleine hoeveelheid vet.
4: Sterk immuunsysteem
Tomaten zijn een goede bron van vitamine C. Deze vitamine draagt bij aan een goed functionerend immuunsysteem. Een sterk immuunsysteem is belangrijk om je lichaam te beschermen tegen allerlei virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Daarnaast helpt het ook bij het opruimen van afvalstoffen in je lichaam.
Verder draagt vitamine C bij aan een gezonde huid, de opname van plantaardig ijzer en het sterk houden van je botten en tanden.
5: Een gezonde stoelgang
Het eten van tomaten kan je helpen om je stoelgang gezond te houden en obstipatie te voorkomen. Dit komt doordat tomaten veel vocht en vezels bevatten. De combinatie van deze twee zorgt ervoor dat je ontlasting meer volume krijgt en soepel blijft.
https://www.dokterdokter.(...)jf-redenen/item29644
Geen uien en knoflook? Dan kun je de meeste recepten net zo goed de deur uitdoen. Dan hebben ze hier mooi pech. Enige waar ik rekening mee hou is de hoeveelheid pepers. Niet iedereen kan overweg met scherpte. Dat vind ik wat anders dan essentiële basis ingrediënten weglaten.quote:Op woensdag 4 december 2019 13:23 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zal de laatste zijn die je tegen zal spreken. Natuurlijk weet ik dat.
Zelf ben ik een groot liefhebber van knoflook, ui en pepers. Die zijn ook zeer gezond. Maar ik krijg regelmatig eters en die willen geen ui, geen knoflook en geen scherpte in hun bord.
Ok, no problem.
Dat is goed, maar geef ons tijd om lekker te lullen met elkaarquote:Op woensdag 4 december 2019 18:32 schreef Muck het volgende:
Zullen we het weer over de kant en klaar experimenten van Sicstus hebben?
Dat heb ik nou met kaas. Gesmolten kaas.quote:Op dinsdag 3 december 2019 19:57 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Dat stoort me ook aan Italiaanse gerechten. Overal zit pasta bij, ik hou niet van pasta.
Tuurlijk mag dat!quote:Op woensdag 4 december 2019 18:41 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat is goed, maar geef ons tijd om lekker te lullen met elkaar
Moet je vegan pizza bestellen. Tegenwoordig op veel plekken te koop toch?quote:Op woensdag 4 december 2019 18:49 schreef vosss het volgende:
[..]
Dat heb ik nou met kaas. Gesmolten kaas.
En laat dat nou net standaard op elke pizza zitten
Die heb je nog makkelijker. Weet ff niet hoe het heet iglo combino ofzoiets. Is een stuk witwis met een laagje spinazie eroverheen en dat samen in een krokant jasje.quote:Op woensdag 4 december 2019 19:29 schreef Molo het volgende:
Perfecte kant en klaarvoer: spinazie a la crème en vissticks
Viscuisine?quote:Op woensdag 4 december 2019 20:36 schreef vosss het volgende:
[..]
Die heb je nog makkelijker. Weet ff niet hoe het heet iglo combino ofzoiets. Is een stuk witwis met een laagje spinazie eroverheen en dat samen in een krokant jasje.
Dat is echt geniaal
Ook niet overal saus waar de basis tomaten is bij pastaquote:
Niet. Maar ook niet dat alles op basis van tomaat is, daar reageerde ik op.quote:Op woensdag 4 december 2019 13:02 schreef Nine. het volgende:
[..]
Sinds wanneer bestaat de Italiaanse keuken alleen maar uit pasta?
Ja, en daar had ik ook al op gereageerd.quote:Op woensdag 4 december 2019 20:51 schreef mascara-klodder het volgende:
Niet. Maar ook niet dat alles op basis van tomaat is, daar reageerde ik op.
Durmeda zei het ookal zie ik net.
Las pas later terug. Had ff snel over die lappen text gescrolled.quote:Op woensdag 4 december 2019 20:56 schreef Nine. het volgende:
[..]
Ja, en daar had ik ook al op gereageerd.
Beetje mosterd na de maaltijd dit.
Ooooh, ik zie deze post nu pas..... jeugdsentiment!quote:Op maandag 25 november 2019 20:51 schreef Sicstus het volgende:
Ik voelde me vandaag niet helemaal senang, dus ik wou een een vlug avondmaal. Bovendien had ik nog twee mini Turkse afbakbroodjes liggen die voor de 30e op moesten. Dus dacht ik aan hamburgertjes!
Nu wil het geval dat ik nog nooit de kant-en-klare Unox hamburgertjes geprobeerd heb, terwijl ik al sinds mijn jeugd geintrigeerd ben door dit product. Kortom, 1+1 = 2 en ik kocht een pakje Unox hamburgers.
[ afbeelding ]
Mijn gedachte was: een Turks broodje afbakken in de oven, dan de hamburgertjes een minuutje ofzo in de magnetron, en klaar is Sicstus.
Maar ik had me niet goed ingelezen: tot mijn afschuw staat er op de verpakking helemaal niet dat het een kant en klaar product is dat je zo kunt eten, of in de magnetron kunt opwarmen; de enige bereidingsinstructie is: bakken in de koekenpan!
Een grove misrekening dus. Moest er toch een pan aan te pas komen. Anyway, zo zien ze eruit:
[ afbeelding ]
Dat valt nog niet mee. Ik had altijd gedacht dat ze er min of meer uit zouden zien als die droge hamburgpatties van de Mac, maar deze lijken meer op platgeslagen frikandellen.
Enfin, ik voel me nog steeds niet zo goed dus ik heb geen fut meer om deze recensie af te maken: wordt morgen vervolgd!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |