abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 02:59:01 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187824108
Etappe 4: Reims - Nancy, 213,5 km

Uw razende reporter is weer terug van een aantal dagen in de buitenwereld en heeft helemaal geen zin om een stukje in elkaar te tikken want het opgebouwde slaaptekort begint zich te wreken. Met een kilometer of 40 te gaan kwam ik thuis en zag ik de eerste livebeelden van de Tour van 2019. Tim Wellens reed in de aanval. Hij kwam naar het schijnt vanuit een kleine kopgroep, gevuld met Fransen. Die konden er allemaal geen reet van, dus koos Wellens zelf het hazenpad. De finale van de rit was vrij lastig, met een aantal korte maar steile beklimmingen tussen de champagnevelden door. Aanvankelijk leek Wellens over een mooie voorsprong te beschikken, maar onder meer dankzij de werken van Dries Devenyns bleef er niet veel van over. Het peloton werd door het hoge tempo stevig uitgegund en onder meer Mike Teunissen, die tot mijn stomme verbazing de eerste etappe gewonnen schijnt te hebben, moest lossen. Op de bijzonder steile Côte de Mutigny zagen we het tempo nog eens opgevoerd worden, waarna Julian Alaphilippe zich niet meer kon bedwingen. Vooraf een van de grote favorieten voor de etappe, maar deze aanval leek toch wat vroeg te komen. Hij haalde net voor de top Tim Wellens bij, die blijkbaar ook nog eens een lekke band had. Na de top dook Alaphilippe razendsnel naar beneden en niet veel later had hij al een gigantische voorsprong bij elkaar gefietst. Door een gebrek aan een georganiseerde achtervoling reed hij zelfs bijna een minuut voorsprong bij elkaar. Het was dan nog wel een aardig eindje fietsen, maar het werd al vrij snel duidelijk dat hij vol zou houden. In aanloop naar Épernay moest er nog een klein klimmetje overwonnen worden en in aanloop naar dat klimmetje leek het peloton snel dichter te komen, maar Alaphilippe had nog wat over. Op het klimmetje bleeft de voorsprong intact en in de afdaling liep hij weer uit, want Alaphilippe kan een aardig eindje naar beneden rijden. Daarna kwam hij niet meer in de problemen en zodoende reed hij met een mooie solo naar de ritzege én de gele trui. Achter Alaphilippe zagen we Van Avermaet de sprint aantrekken in het uitgedunde peloton, maar hij werd nog voorbij gefietst door Matthews en de verrassende Stuyven. Door de oplopende aankomststrook zagen we nog een klein breukje ontstaan in het peloton. Bernal en Pinot zaten net voor die breuk, de andere favorieten voor het klassement kregen vijf seconden aangesmeerd. Voor Tourbegrippen toch best een vermakelijke etappe, zeker zo aan het begin. Daarom gaan we nu snel verder met een vlakke rit, het moet niet té leuk worden.




We gaan van start in Reims, een stad met 187.000 inwoners. Bekend vanwege de kathedraal en de champagne, vooral dat van die champagne weten we ondertussen wel. Tijdens de vorige rit reden we al door Reims, de stad waar Pauline Ferrand-Prevot vandaan komt. Al is het tegenwoordig nog maar de vraag of dat het vermelden waard is, nadat ze in hetzelfde jaar in drie verschillende disciplines wereldkampioen wist te worden is het bergafwaarts gegaan. Tegenwoordig is ze al blij als ze een wedstrijd kan uitrijden. Enfin, de Tour is redelijk vaak in Reims geweest. 13 keer volgens het rondeboek. Als er een rit aankomst in Reims eindigt het altijd in een sprint, zo ook de laatste keer dat we hier waren. Dat was in 2014, toen won André Greipel. In die tijd was Greipel nog wel goed, tegenwoordg is het een beetje pijnlijk allemaal. In het verleden zagen we in Reims onder meer Abdoujaparov, McEwen en Petacchi winnen, geen slechte erelijst. In een verder verleden is er in Reims blijkbaar ook nog een wereldkampioenschap georganiseerd. In 1947, om precies te zijn. Theofiel Middelkamp werd wereldkampioen en hij was de eerste Nederlander die dat voor elkaar kreeg. Reims is dus ook een beetje ONZE stad, fantastisch. Bezienswaardigheden in Reims zijn behalve de kathedraal de romaanse basiliek van Sint-Rémi, het aartsbisschoppelijk paleis: het Paleis van Tau en de Romeinse triomfboog Porte Mars. De eerste drie staan op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. En dan komt Robert Pires hier ook nog eens vandaan, wat een voetballer was dat. Reims dus, met de kathedraal die de renners gisteren al hebben gezien.



Van start gaan de renners aan de rand van het centrum van Reims, in een winkelstraatje. Daarna rijden ze door het centrum en passeren ze ook weer langs de kathedraal, want natuurlijk doen ze dat. Ze rijden een wat langere ronde door de stad. Pas als we de laatste buitenwijk achter ons hebben liggen gaat de rit buiten Reims echt van start. Op een brede en rechte weg werken we de eerste kilometers af. Het gaat in deze eerste kilometers vals plat omhoog, op een klimmetje van een kilometer of drie aan een paar procent zullen we de kopgroep van de dag zien ontstaan. Zodra de kopgroep is ontstaan wordt het een rit om snel te vergeten. Over rechte wegen door de open velden van de Grand Est, het is allemaal wat. Nouja, niet alleen open velden, we komen uiteraard ook weer wat champagne tegen. Je zou veel kunnen vertellen over dit deel van de rit, maar je zou ook gewoon kort en bondig kunnen stellen dat de renners na 37,5 kilometer uitkomen in Châlons-en-Champagne. Deze stad is de prefectuur van het departement Marne en was de hoofdstad van de voormalige regio Champagne-Ardenne. Het aantal inwoners in 2015 bedroeg 45.268. De stad was vroeger van militair belang, als verdedigingsplaats van Parijs aan de oostkant. Gaaf. Leuk stadje verder wel, paar opvallende kerkjes en dat soort werk.



Na Châlons-en-Champagne rijden de renners nog een kilometer of 20 langs de Marne, er is dus weinig de moeite van het vermelden waard. Het is vlak, de wegen zijn over het algemeen recht en breed. Af en toe passeren we een dorpje, heb je soms. Zodoende komen we na 57,5 kilometer uit in La Chaussé-sur-Marne, waar we de rivier de Marne achter ons laten. In plaats daarvan gaan we langs de rivier Fion rijden, dus blijft het scenario ongeveer hetzelfde. Brede en vrij rechte wegen langs het Franse platteland. Vooral veel ruimte voor de boeren, met af en toe een kleine nederzetting tussendoor. Ik heb voorlopig nog niet echt het gevoel dat dit een rit is waarvoor de ik de PLAYER moet aanslingeren om 'm helemaal integraal te kunnen kijken. De enige manier om wat van deze rit te maken is door een aantal windturbines langs de kant van de weg te plaatsen, ofzo. Open velden genoeg, met een beetje wind in de gunstige richting wordt het leuk. Maar het wordt niet leuk, dus rijden we verder en komen we na 65 kilometer uit in Saint-Amand-sur-Fion, wat op zich nog wel een schattig dorpje is met een aantal mooie vakwerkhuisjes. Het gaat daarna evenwel op een gezapige manier verder naar het volgende dorp, Saint-Lumier-en-Champagne. Buiten dit plaatsje volgt er een bocht naar links en dan wordt er zowaar een tijdje over een smallere weg gereden, spanning en sensatie. Na een tijd rijden de renners door Bassuet en hierna wordt de weg weer wat breder, maar een paar bochten later gaat het opnieuw een aantal kilometer over smallere wegen verder, terwijl we tegen die tijd ook een keer door een bos mogen rijden. Na 82 kilometer komen de coureurs uit in Sogny-en-l'Angle en hier wordt de weg weer breder. Het gaat dan over rechte en brede wegen, opnieuw door open velden, verder naar Villers-le-Sec. Een sfeerimpressie:



Als we door het nietige Villers-le-Sec rijden hebben de renners al 86 kilometer afgewerkt. Buiten dit plaatsje gaat het vijf kilometer rechtdoor over een brede weg richting Rancourt-sur-Ornain, terwijl we ons inmiddels in het departement Meuse bevinden. Na Rancourt gaat het nog eens een kilometer of drie rechtdoor richting Révigny-sur-Ornain, de plaats waar de ouders van André Maginot vandaan kwamen. Daarom komen we hier een standbeeld tegen van deze Franse staatsman, vooral bekend vanwege de Maginotlinie. Voorbij Révigny gaan we opnieuw op dezelfde voet verder. Rechte, brede weg, dwars door het platteland. Het brengt ons naar Laimont, waar twee bochten liggen. Na deze bochten gaat het opnieuw rechtdoor, een kilometer of negen richting Fains-les-Sources. Het terrein is opnieuw open, al komen we tussendoor nog wel een keer een bos tegen. Het is ook nog steeds vlak, al kom je soms wel een obligaat hoogteverschilletje tegen. De renners rijden over de Rue de Bar, richting Bar-le-Duc, gruwelijk. Eenmaal in Fains-les-Sources komen we een paar bochten en wat rotondes tegen, maar daarna gaan we vrolijk rechtdoor richting Bar-le-Duc. Kennen we die naam? Die naam kennen we. Alleen heeft deze plaats dus niets te maken met het mineraalwater, want dat water komt gewoon ergens uit de Utrechtste grond. De plaats Bar-le-Duc is de hoofstad van het departement Meuse. Raymond Poincaré komt er vandaan, dat was ten tijde van de Eerste Wereldoorlog de president van Frankrijk. In een verder verleden kwamen er ook nog allerlei hertogen, generaals en maarschalken uit Bar-le-Duc, er moet hier toch wel iets in het water zitten. Vooral ook omdat Pierre en Ernest Michaux afkomstig zijn uit Bar-le-Duc. Volgens de overlevering de mensen die verantwoordelijk zijn van het toevoegen van pedalen aan de fiets. Zonder Pierre en Ernest hadden we nu dus geen Tour gehad, lekker gewerkt pikken.




Na een aantal bochten in Bar-le-Duc slaan de renners buiten de stad linksaf en dan gaat het weer een paar kilometer rechtdoor. De weg die ons naar Naives-Rosières brengt is breed en begint na een tijd een beetje vals plat omhoog te lopen. Na de passage in Naives volgt er een bocht naar rechts en dan krijgen we zelfs nog te een gecategoriseerd klimmetje voorgeschoteld. De Côte de Rosières is één kilometer lang en in deze kilometer gaat het aan 7% omhoog. Een klimmetje van de vierde categorie, met als meest opvallende kenmerk dat de weg eigenlijk gewoon rechtdoor omhoog loopt. Boven op het klimmetje hebben we 121 kilometer afgewerkt, het is nog minder dan 100 kilometer fietsen tot de finish. Boven komen we terecht op een plateau, vakkundig volgebouwd met windmolens. Het gaat drie kilometer rechtdoor, terwijl we Érize-Saint-Dizier passeren. Voorbij dit plaatsje wordt de weg wat bochtiger, maar het blijft toch vooral saai. Het gaat een klein beetje op en af, onder meer in de buurt van Lavallée. Tussen de dorpjes door blijven de boeren hier aan de winnende hand, ik kan geen akker meer zien. Zo rijden we door het boerenland verder richting de Maas, door een decor dat nog het meest aan zompig brood doet denken. Na een tijd loopt de weg wat meer naar beneden, als we bijna bij de Maas zijn. Beneden komen de renners uit in Sampigny. Ze rijden bijna rechtdoor een aftandse fabriek in, maar slaan nog net op tijd rechtsaf. Dan gaat het weer eens heel wat kilometers rechtdoor richting de tussensprint van de dag. Na 147 kilometer volgt deze tussensprint in Lérouville. In dit kleine plaatsje beschikt een van de huizen over een zieke muurschildering.



Na de tussensprint rijden de renners langs de Maas, door een bos. Het gaat wederom vooral rechtdoor, richting Commercy. Na een paar bochten in het redelijk fraaie Commercy gaat het weer een aantal kilometer rechtdoor, nog steeds langs de Maas. We passeren nog wat uitgestorven dorpjes, zoals Euville en Vertuzey. Verder valt er nog steeds erg weinig te melden. Brede wegen, met name rechtdoor, af en toe een bocht, platteland, Maas, soms een boom. De weg is licht glooiend, maar veel verschil zal het niet maken. Als we op 50 kilometer van de finish door Troussey rijden bevinden we ons nog steeds in de omgeving van de Maas, de rivier die op dit punt niet al te breed is komt vaak genoeg in beeld. In Troussey zelf rijden we ook nog een keer over de rivier heen, te gek. Voorbij Troussey gaat het weer vooral rechtdoor richting Pagny-sur-Meuse, door een ietwat achtergesteld gebied. Na Pagny gaat het weer eens een tijd rechtdoor, met tussendoor alleen een keer een rotonde. Lekker scheuren over brede wegen door deze toch vrij nietszeggende omgeving. Het brengt ons naar Lay-Saint-Remy, waar wel wat bochten liggen. Ook een paar stukjes glooiende weg, opnieuw zonder dat het ergens echt lastig wordt. Zo komen we na 172 kilometer uit in de buurt van Foug, waar we met een boog omheen fietsen. Voorbij Foug gaat het een tijdje in licht dalende lijn verder over een brede weg, maar het wordt even verderop weer vlak. Dan rijden we weer eens rechtdoor langs de akkers via Écrouves verder richting Toul, waar we na 180 kilometer uitkomen. Met 34 kilometer te gaan rijden we door deze stad aan de Moezel, weer eens wat anders dan de Maas. In het vestingstadje Toul hebben ze de beschikking over een kicken kathedraaltje.



In Toul pakken we een aantal bochten mee, ook rijden we nog even het centrum in waar we een rotonde tegenkomen. Daarna rijden we weer rechtdoor Toul uit, waarna we aan de rand van de stad via een brug de Moezel oversteken. Na de brug gaat het een paar kilometer rechtdoor, tot we weer een rotonde tegenkomen. Hier gaat het naar rechts en dan gaat de weg weer vooral rechtdoor, maar dan wel in licht stijgende lijn. Er gaat koers gezet worden richting Villey-le-Sec en om dat plaatsje te bereiken moeten de renners iets meer dan vier kilometer klimmen. In deze kilometers gaat het gemiddeld aan een procent of drie omhoog, wat vooral ligt aan het feit dat de weg tussendoor ook een paar keer licht naar beneden loopt. Tijdens dit ongecategoriseerde klimmetje komen de renners dus wel wat zwaardere stroken tegen, al mag een beetje renner hier nooit in de problemen komen. Het is wel alvast een poging om de finale van wat meer pigment te voorzien. Na 187 kilometer rijden de renners door Villey-le-Sec en buiten dit plaatsje blijft het een kilometer of drie zo goed als vlak. De renners rijden kort op een plateautje langs de Moezel, maar daarna gaat het even anderhalve kilometer wat steviger naar beneden richting de oevers van de Moezel. De weg is breed, dus ondanks het bochtige karakter moet dit afdalinkje prima te doen zijn. Beneden gaat het een kleine drie kilometer vooral rechtdoor richting Maron, waar de voet van de volgende klim ligt. Als we Maron binnenrijden gaat het stevig naar beneden, waarna er halverweg het dorp een bocht naar links volgt. Na de scherpe bocht loopt de weg direct omhoog. De renners rijden langs de kerk en dan zijn ze al begonnen aan de Côte de Maron, een beklimming van de vierde categorie. Drie kilometer aan 5% gemiddeld, voor eendimensionale renners als Groenewegen toch een hinderlijke beklimming. Veel stelt het niet voor, maar als je hier goed tempo maakt roepen dat soort sprinters wel om hun moeder. Er zitten blijkbaar wat stroken aan 7% tussen, je kan er dus donder op zeggen dat bepaalde ploegen hun best gaan doen om hier de Groenewegens van deze wereld overboord te kieperen. Na 198,5 kilometer, met 14 kilometer te gaan, komen de renners boven op deze klim. Wordt geen eenvoudige opgave om terug te keren als ze je hier lossen.




Dit klimmetje kwam ook voor in 2014, toen we ook een aankomst kenden in Nancy. Toen was de finale alleen wel anders, want na deze Côte de Maron volgde er toen nog een andere klim. Nu rijden we wat meer in een rechte lijn richting Nancy. Na de klim gaat het twee kilometer rechtdoor richting Clairlieu. Vervolgens krijgen we nog met een klein strookje vals plat te maken, maar al snel begint de weg naar beneden te lopen. Over een brede weg zonder gek veel bochten gaat het verder richting de eerste buitenwijken van Nancy. We rijden Villers-lès-Nancy in en dan slaan de renners na een tijd linksaf. Ze rijden een halve kilometer rechtdoor en dan volgt er een bocht naar rechts. Het gaat nu weer anderhalve kilometer vooral rechtdoor, waarna er een nieuwe bocht naar rechts volgt. Dan gaat het nog eens twee kilometer rechtdoor over brede en vlakke wegen, terwijl we ons ondertussen in Nancy zelf bevinden. Het is nog een kilometer of vijf tot de finish en de volgende bocht die we tegenkomen ligt op 3,5 kilometer van het eind. De renners komen uit bij een grote rotonde die ze langs de rechterkant nemen. Na een lange bocht naar links slaan ze rechtsaf en dan gaat het min of meer rechtdoor tot op twee kilometer van het eind. We rijden onder een paar tunneltjes door en pakken daar wat hoogteverschil mee. Op twee kilometer van het eind ligt er dan weer een rotonde, die ook langs de rechterkant genomen wordt. Een bocht naar rechts volgt, waarna we ons ineens op een veel smallere weg bevinden. Deze smallere weg heeft een lange, lopende bocht naar links. Na deze bocht volgt er een flauwe naar rechts en dan gaat het in de laatste anderhalve kilometer zo goed als rechtdoor richting de finish. Na de flauwe bocht naar rechts wordt de weg ook weer wat breder, terwijl er langs de Meurthe wordt gefietst. In de laatste kilometer komen we nog wel een paar flauwe bochten tegen, maar het is toch een eenvoudige finale. In de laatste meters gaat het helemaal rechtdoor over een brede weg, waardoor we een fatsoenlijke sprint zouden moeten krijgen. Na 213,5 kilometer gaat er ergens aan de buitenkant van Nancy gesprint worden, niet echt een sfeervolle locatie.




Nancy is een stad met 108.000 inwoners. Het is de 18e keer dat de Tour hier komt, volgens het roadbook. De laatste keer dat de Tour hier passeerde was in 2014 en toen noteerde ik dat het de zestiende keer was. Opvallend. Enfin, in 2014 zagen we een vreemde finale. Het was een vrij lastige rit, met een aantal klimmetjes aan het eind. Niet alleen de Maron, ook nog wat ander werk. Daardoor kwam er een iets kleinere groep aan in Nancy, maar dat zorgde alsnog niet voor een rustige finale. Er werd namelijk flink gevallen. Meerdere valpartijen, onder andere eentje van de inmiddels al een tijdje gestopte Talansky. In de ietwat chaotische sprint zagen we dat Trentin het verrassend voor elkaar kreeg om Sagan te kloppen. De finale was toen een stuk mooier, onder meer omdat we toen gewoon door het centrum van Nancy reden. We pakten de Cours Léopold mee, in de buurt van de obelisk van Nancy. Ook de Porte Désilles, de Arc de Triomphe van Nancy, passeerden we toen. Nu passeren we eigenlijk niets, het is vrij droevig. Misschien dat men het voor de veiligheid doet, want ook bij de voorlaatste passage in Nancy ging het goed mis. De finale van de rit in Nancy in 2005 werd ook ontregeld door valpartijen. Een paar renners deden hun best om uit de greep van het peloton te blijven, wat leek te lukken. Een van de koplopers ging alleen onderuit, eindbaas Vinokourov moest uitwijken en daar profiteerde Lorenzo Bernucci van. Hij reed verrassend naar de overwinning. Achter hem zagen we het halve peloton ook nog eens onderuit gaan. Nancy is dus een finishplaats van de chaos, met ritten die niet per definitie eindigen in een sprint. Grote kans dat we vandaag wel een sprint krijgen, hopelijk dan wel eentje zonder valpartijen. Andere obligatie informatie over Nancy: Tweemaal won een Nederlander in deze stad. In 1971 was Rini Wagtmans aan het feest en twee jaar later was het de beurt aan Joop Zoetemelk. Andere bekende namen die hier hebben gewonnen zijn Bernard Hinauld, Fausto Coppi en Rik van Looy. Nancy noemt men ook wel Ville aux Portes d'Or, de stad van de gouden deuren. Om de reden daarvoor te ontdekken moet je op Place Stanislas zijn.



In Nancy wordt het overdag 23 graden. Er staat een aardig windje, maar de wind lijkt vrij ongunstig te staan. Eerder schuin op kop dan schuin in de rug. Als het schuin in de rug had gestaan hadden we misschien nog wel een leuke rit gekregen, nu wordt het dus een wandeletappe. Wel een droge wandeletappe. Deze rit begint om 12:10 en na een neutralisatie van een kwartier gaat het echt beginnen. Onze vrienden van Sporza zijn er om 14:10 bij, wat me vroeg genoeg lijkt voor deze rit. Ik ga in ieder geval niet meteen vanaf het begin kijken, zoek het lekker uit. Een ideale rit om even goed uit te slapen, dat komt goed uit. De aankomst wordt verwacht tussen 17:10 en 17:37. Zo rond 16:45 zouden ze bij de Côte de Maron moeten zijn, dat is in principe wel een prima moment om de tv aan te slingeren.

Dit wordt dus een sprint, het is alleen even de vraag of het een sprint wordt met alle sprinters. Een Groenewegen in topvorm kan wel over dat klimmetje komen, maar hij draagt natuurlijk ook nog de gevolgen van de valpartij met zich mee. Ik sluit niet uit dat hij misschien wel een dik probleem heeft. Verder neig ik toch wel heel erg naar een reguliere sprint, al vind ik het wel weer leuk om de twee meest logische namen te negeren. Waarschijnlijk wint Viviani, maar ik zit al twee dagen op rij goed en dat voelt niet fijn.
1. Sagan. Heeft nog wat goed te maken in Nancy, de vorige aankomst in deze stad had hij eigenlijk ook moeten winnen. Kans dat hij zo'n vlakke sprint wint is eigenlijk te verwaarlozen, maar toch.
2. Ewan. Ja, deze jongen zou helaas wel eens in de buurt van de overwinning kunnen komen. Hopelijk raakt hij weer ingesloten. Het risico van het altijd willen volgen van andermans wiel en nooit enig initiatief nemen.
3. Matthews. Best goed bezig voor iemand die het hele jaar nog niet z'n sprint heeft getraind. Goed, de aankomsten waar hij tot nu toe goed presteerde waren wel wat lastiger, maar dat mag de pret niet drukken.
4. Colbrelli. Heeft ineens toch weer benen gevonden. Leek nog niet echt ergens op dit jaar, maar op het Italiaans kampioenschap reed hij sterk en ook de afgelopen etappes liet hij zichzelf redelijk ver van voren zien. Al komt hij wel duidelijk tekort voor de overwinning.
5. Trentin. Omdat hij hier vijf jaar geleden won. Een andere reden is er niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187824321
Leuk dat klimmetje, zorgt zeker wel voor actie verwacht ik en ook dat niet alle sprinters zullen overleven.
sig verwijderd door FA
  dinsdag 9 juli 2019 @ 06:36:03 #3
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_187824382
Die klim is qua lengte en hoogtemeters een soort Cipressa/Poggio. Als de sprinters daar na bijna 300km overheen komen moet dit vandaag wel lukken toch? :)
pi_187824677
Vakantie is nog niet echt begonnen dus veel mensen zullen de etappe nog niet kunnen zien...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 08:34:40 #5
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187824980
De Mohoor, zou die wat wagen vandaag?
pi_187824998
GroeneGod gaat als een baksteen lossen op die klim.

Viviani vergroot de Deceunick vreugde nog wat meer.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 08:34 schreef VoMy het volgende:
De Mohoor, zou die wat wagen vandaag?
Vraag je dit voor een vriend?
Jack does it in real time...
  dinsdag 9 juli 2019 @ 09:00:34 #7
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187825162
Bora gaat schroeien en Dylan haakt af.
pi_187825457
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 08:34 schreef VoMy het volgende:
De Mohoor, zou die wat wagen vandaag?
Is toch gevallen zaterdag?
U MAD?
pi_187825547
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 09:00 schreef fetX het volgende:
Bora gaat schroeien en Dylan haakt af.
Dat hadden ze toch beter gisteren kunnen doen..
  dinsdag 9 juli 2019 @ 09:55:03 #10
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187825683
Jumbo hoeft iig geen energie in de achtervolging op de kopgroep van de dag te steken. Die kunnen zich dus volledig richten op het terugbrengen van Groenewegen na dat klimmetje van 4e categorie.
pi_187825771
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 09:00 schreef fetX het volgende:
Bora gaat schroeien en Dylan haakt af.
Dat is inderdaad een waarschijnlijk scenario.
pi_187825797
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 10:00 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Dat is inderdaad een waarschijnlijk scenario.
Ik vind 14 kilometer tot de meet wel heel veel om definitief gelost te worden. Denk dat Lotto Jumbo zich ook de tyfus in zal fietsen; Wout pakt het geel toch niet meer.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 10:06:16 #13
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187825828
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 10:03 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik vind 14 kilometer tot de meet wel heel veel om definitief gelost te worden. Denk dat Lotto Jumbo zich ook de tyfus in zal fietsen; Wout pakt het geel toch niet meer.
Ligt er aan wie mee gaat fietsen vooraan. Als Bora, Deceuninck en Lotto-Soudal vol doortrekken dan wordt het lastig/onmogelijk om terug te keren.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 11:04:02 #14
470661 maxi-mus
are you not entertained?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 11:37:47 #15
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187826846
Tijd om weer naar huis te rennen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 11:41:16 #16
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187826894
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 11:37 schreef Koffieplanter het volgende:
Tijd om weer naar huis te rennen.
Het wordt na 16:00 pas interessant hoor.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 11:43:17 #17
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187826924
Puike voorbeschouwing weer
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 11:44:20 #18
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187826939
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 11:41 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Het wordt na 16:00 pas interessant hoor.
Dat maakt niet uit. Als er wielen over het asfalt gaan kijk ik, van begin tot eind.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187827001
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 11:44 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat maakt niet uit. Als er wielen over het asfalt gaan kijk ik, van begin tot eind.
Ik begrijp hieruit dat je ook Oostenrijk aan hebt staan deze week?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 11:52:28 #20
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187827032
Ik schakel denk ik inderdaad pas om 16.00 in en ga tot die tijd Stranger Things bekijken :s)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 11:53:10 #21
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187827044
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 11:49 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik begrijp hieruit dat je ook Oostenrijk aan hebt staan deze week?
Fuscher Torl en de onvermijdelijke Kitzbüheler Horn sowieso.
Put these foolish ambitions to rest.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 12:05:39 #22
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187827223
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 11:41 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Het wordt na 16:00 pas interessant hoor.
Kan best zijn dat hij een marathon naar huis loopt natuurlijk.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187827292
'er staat een stevig briesje'

Waaieretappe !! _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 12:11:40 #24
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187827331
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:05 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Kan best zijn dat hij een marathon naar huis loopt natuurlijk.
Daar voelt KP zich te groot voor.
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 16:10 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik doe niet aan cardio. Cardio is voor watjes.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 12:12:37 #25
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187827349
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Daar voelt KP zich te groot voor.
[..]

Als je te groot bent voor cardio ben je dus gewoon smerigdik.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187827358
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Als je te groot bent voor cardio ben je dus gewoon smerigdik.
11.gif
pi_187827416
ridemediaHQ twitterde op dinsdag 09-07-2019 om 11:30:21 Driving the course for st4, can report that it’s blowing a hooley! It may be a flat stage but it could get funky today. #TDF #CouchPeloton @CyclingCentral reageer retweet
@Thijs_Zonneveld
@LukeReaueauwe
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:20:30 #28
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187827467
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Als je te groot bent voor cardio ben je dus gewoon smerigdik.
Gewoon even op de De Rosa stappen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187827469
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:17 schreef wimderon het volgende:
ridemediaHQ twitterde op dinsdag 09-07-2019 om 11:30:21 Driving the course for st4, can report that it’s blowing a hooley! It may be a flat stage but it could get funky today. #TDF #CouchPeloton @:CyclingCentral reageer retweet
@:Thijs_Zonneveld
@:LukeReaueauwe
Nederlands weertje, JV gaat Ineos aan gort rijden w/ w/
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 12:21:50 #30
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187827494
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:20 schreef TLC het volgende:

[..]

Nederlands weertje, JV gaat Ineos aan gort rijden w/ w/
Waarom zou Vohters dat doen?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 12:22:08 #31
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187827497
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:20 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Gewoon even op de De Rosa stappen.
Bevalt 'ie?
pi_187827530
Wantygoden.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:24:37 #33
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187827532
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:22 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Bevalt 'ie?
Zo hard als Neilands ga ik nog niet, maar het staat in potlood op de planning om de week na Donostia eens hogere oorden op te zoeken.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187827543
Zo, dat was het dan weer.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:25:49 #35
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187827560
Dit wordt een fantastische etappe.
pi_187827587
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:25 schreef maxi-mus het volgende:
Dit wordt een fantastische etappe.
Thijs kan weer als een gehandicapte zijn column vullen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:29:01 #37
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187827607
Een gesprek tussen Egan en Nairo, wat enig.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:31:58 #38
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187827660
PLAYER-genot _O_
pi_187827789
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Een gesprek tussen Egan en Nairo, wat enig.
22 juli bij Vive Le Velo. Blok je agenda.

Gasten: José De Cauwer, Patrick Lefevere, Dries Smets
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187827899
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:17 schreef wimderon het volgende:
ridemediaHQ twitterde op dinsdag 09-07-2019 om 11:30:21 Driving the course for st4, can report that it’s blowing a hooley! It may be a flat stage but it could get funky today. #TDF #CouchPeloton @:CyclingCentral reageer retweet
@:Thijs_Zonneveld
@:LukeReaueauwe
Als het niet te veel gehypet wordt, heeft het misschien kans van slagen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:53:59 #41
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187827986
Ik doe alleen maar cardio. Ik ben afgelopen vrijdag met wat mensen gaan “boulderen” dat je zo’n wand op gaat klimmen. Ik heb nu nog spierpijn in mijn armpjes.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:54:57 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828004
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:17 schreef wimderon het volgende:
ridemediaHQ twitterde op dinsdag 09-07-2019 om 11:30:21 Driving the course for st4, can report that it’s blowing a hooley! It may be a flat stage but it could get funky today. #TDF #CouchPeloton @:CyclingCentral reageer retweet
@:Thijs_Zonneveld
@:LukeReaueauwe
Dat is slecht nieuws voor vedergewichten als Bonifazio.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:56:08 #43
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187828020
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:54 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dat is slecht nieuws voor vedergewichten als Bonifazio.
Goed nieuws voor dikke Kristoff.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:57:01 #44
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828033
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:56 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Goed nieuws voor dikke Kristoff.
Obesitoff.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 12:57:19 #45
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187828038
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:57 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Obesitoff.
Je houdt wel vertrouwen in hem.
pi_187828046
Kristoff is niet dik, hij is gespierd.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 13:00:40 #47
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828094
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:57 schreef wimderon het volgende:
Kristoff is niet dik, hij is gespierd.
Hij heeft 32 centimeter ontsluiting.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 13:01:05 #48
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828099
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 12:57 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Je houdt wel vertrouwen in hem.
Dit is een perfecte rit voor die vleeshomp.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 13:51:43 #49
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187828702
“Onderschat toch niet wat de jongens al voor de wielen hebben gekregen. Ze zullen vandaag de rit van gisteren wel voelen. Ik begrijp dat de aanloop vandaag iets rustiger is.”
~ Sven Nys (Radio 1)
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 13:58:40 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187828777
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 13:51 schreef Slobeend het volgende:
“Onderschat toch niet wat de jongens al voor de wielen hebben gekregen. Ze zullen vandaag de rit van gisteren wel voelen. Ik begrijp dat de aanloop vandaag iets rustiger is.”
~ Sven Nys (Radio 1)
Hier heeft ie wel een punt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187828787
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 13:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hier heeft ie wel een punt.
De wielen zijn rond, het is hard tegen onzacht.
Jack does it in real time...
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:06:36 #52
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187828868
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 13:51 schreef Slobeend het volgende:
“Onderschat toch niet wat de jongens al voor de wielen hebben gekregen. Ze zullen vandaag de rit van gisteren wel voelen. Ik begrijp dat de aanloop vandaag iets rustiger is.”
~ Sven Nys (Radio 1)
Sven Nys trapt deuren in waar Boudewijn Zenden en prof. dr. mr. Arnold Bruggink nog niet eens aan de klink zouden zitten. Hoe kan iemand zoveel algemeenheden en dooddoeners uit zijn toetsenbord krijgen? Hij heeft ook echt het idee dat hij wat te melden heeft, alsof de dingen die hij zegt de moeite waard zijn. Na het zoveelste cliché van de middag trekt hij een hoofd alsof hij zojuist de meest gewaagde voorspelling van het afgelopen decennium heeft gedaan. Je ziet hem denken: ''Ik ga zo echt wat zeggen''. En wat zegt hij dan? Niets.

[ Bericht 0% gewijzigd door Koffieplanter op 09-07-2019 14:14:47 ]
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:07:52 #53
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187828878
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Sven Nys trapt deuren in waar Boudewijn Zenden en Arnold Bruggink nog niet eens aan de klink zouden zitten. Hoe kan iemand zoveel algemeenheden en dooddoeners uit zijn toetsenbord krijgen? Hij heeft ook echt het idee dat hij wat te melden heeft, alsof de dingen die hij zegt de moeite waard zijn. Na het zoveelste cliché van de middag trekt hij een hoofd alsof hij zojuist de meest gewaagde voorspelling van de afgelopen decennium heeft gedaan. Je ziet hem denken: ''Ik ga zo echt wat zeggen''. En wat zegt hij dan? Niets.
Mad
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:07:54 #54
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828879
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Sven Nys trapt deuren in waar Boudewijn Zenden en Arnold Bruggink nog niet eens aan de klink zouden zitten. Hoe kan iemand zoveel algemeenheden en dooddoeners uit zijn toetsenbord krijgen? Hij heeft ook echt het idee dat hij wat te melden heeft, alsof de dingen die hij zegt de moeite waard zijn. Na het zoveelste cliché van de middag trekt hij een hoofd alsof hij zojuist de meest gewaagde voorspelling van de afgelopen decennium heeft gedaan. Je ziet hem denken: ''Ik ga zo echt wat zeggen''. En wat zegt hij dan? Niets.
Hoe kan iemand zoveel onzin verkondigen?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:08:35 #55
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_187828892
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:07 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hoe kan iemand zoveel onzin verkondigen?
koffieplanter of sven?
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:10:27 #56
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187828919
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:07 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hoe kan iemand zoveel onzin verkondigen?
Prietpraat, minachting van de kijker. Mensonterend.

Het is werkelijk een plaag dat blaag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:11:14 #57
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828930
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:11:39 #58
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187828933
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:11 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
Hier gaat iets mis
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:11:55 #59
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187828937
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:12:15 #60
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187828942
De dag dat Wuyts en De Cauwer zeggen dat het goed is geweest, is een donkere in de wielersport. Commentaar van Ruben Van Gught, analyses door Sven Nys en als het een beetje tegenzit gooien ze Renaat van de motor af om het plekje aan Carl Bertele te geven. Alleen Chris Picavet kan ons nog redden van de ondergang.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:13:00 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187828950
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:12 schreef Koffieplanter het volgende:
De dag dat Wuyts en De Cauwer zeggen dat het goed is geweest, is een donkere in de wielersport. Commentaar van Ruben Van Gught, analyses door Sven Nys en als het een beetje tegenzit gooien ze Renaat van de motor af om het plekje aan Carl Bertele te geven. Alleen Chris Picavet kan ons nog redden van de ondergang.
Christophe Vandegoor, Gummibeer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 14:14:06 #62
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187828970
Groenewegen gaat het klimmetje niet overleven.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:14:17 #63
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828973
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:11 schreef naatje_1 het volgende:
[ afbeelding ]

@:mani89
Kutaap van imgur.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:15:08 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187828983
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:08 schreef Jumparound het volgende:

[..]

koffieplanter of sven?
Allebei natuurlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:15:35 #65
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187828991
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:14 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Kutaap van imgur.
Je had niet de link naar de afbeelding, maar de link naar de pagina van imgur waar de afbeelding staat...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:19:58 #66
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829040
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
Groenewegen gaat het klimmetje niet overleven.
Even serieus, dat je op de Poggio of de Cipressa lost kan ik me ergens nog wel voorstellen na zeven uur in het zadel, maar als je hier, na nota bene pas drie dagen koers, lost heb je eigenlijk niets in deze wedstrijd te zoeken.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:20:04 #67
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829044
Je zou de haren uit het hoofd trekken als je shampoosponsor bent van die ploeg
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:21:40 #68
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_187829069
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Even serieus, dat je op de Poggio of de Cipressa lost kan ik me ergens nog wel voorstellen na zeven uur in het zadel, maar als je hier, na nota bene pas drie dagen koers, lost heb je eigenlijk niets in deze wedstrijd te zoeken.
waarom zou hij lossen?
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_187829077
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:12 schreef Koffieplanter het volgende:
De dag dat Wuyts en De Cauwer zeggen dat het goed is geweest, is een donkere in de wielersport. Commentaar van Ruben Van Gught, analyses door Sven Nys en als het een beetje tegenzit gooien ze Renaat van de motor af om het plekje aan Carl Bertele te geven. Alleen Chris Picavet kan ons nog redden van de ondergang.
Dan moeten we zelf een podcast gaan maken of zo.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:22:20 #70
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829082
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:21 schreef Jumparound het volgende:

[..]

waarom zou hij lossen?
Groenewegen is echt zeer matig als het op heuvels en bergjes aankomt
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:22:43 #71
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829089
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:21 schreef Jumparound het volgende:

[..]

waarom zou hij lossen?
Geen idee, daar wordt door een enkeling nogal voor gevreesd. Dat zeg ik, als je op de Maron al lost heb je hier niet veel te zoeken.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:22:47 #72
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187829092
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Even serieus, dat je op de Poggio of de Cipressa lost kan ik me ergens nog wel voorstellen na zeven uur in het zadel, maar als je hier, na nota bene pas drie dagen koers, lost heb je eigenlijk niets in deze wedstrijd te zoeken.
Dit zei Sunfield ook in de podcast vanmorgen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:23:19 #73
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829106
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:22 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit zei Sunfield ook in de podcast vanmorgen.
Thijs is dus een man met visie.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:23:39 #74
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_187829109
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:22 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Groenewegen is echt zeer matig als het op heuvels en bergjes aankomt
Niet heel veel slechter of beter dan de gemiddelde sprinter
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 14:25:23 #75
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187829129
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Even serieus, dat je op de Poggio of de Cipressa lost kan ik me ergens nog wel voorstellen na zeven uur in het zadel, maar als je hier, na nota bene pas drie dagen koers, lost heb je eigenlijk niets in deze wedstrijd te zoeken.
Het is niet loodzwaar, maar door die val denk ik toch dat hij het zwaar gaat krijgen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:26:24 #76
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829139
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:23 schreef noodgang het volgende:

[..]

Niet heel veel slechter of beter dan de gemiddelde sprinter
Dat je een bus moet pakken, oké, maar dat je in de laatste bus zit aan te harken...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:27:58 #77
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829156
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cavendish won deze etappe. Als zo'n ding van vierde categorie van gemiddeld 5% je al wakker weet te houden..
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:28:09 #78
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829158
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:26 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Dat je een bus moet pakken, oké, maar dat je in de laatste bus zit aan te harken...
Hoe is dat anders dan een Kittel of Cavendish of zelfs Demare deden?
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187829163
Het klimmetje is wel iets lastiger dan de Poggio.
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 14:28:51 #80
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187829166
Groenewegen kan wel minder bergop dan een Viviani, Ewan, Greipel.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187829173
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:12 schreef Koffieplanter het volgende:
De dag dat Wuyts en De Cauwer zeggen dat het goed is geweest, is een donkere in de wielersport. Commentaar van Ruben Van Gught, analyses door Sven Nys en als het een beetje tegenzit gooien ze Renaat van de motor af om het plekje aan Carl Bertele te geven. Alleen Chris Picavet kan ons nog redden van de ondergang.
Wellicht worden we gered door Eurosport.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:30:54 #82
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829192
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:29 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Wellicht worden we gered door Eurosport.
Karsten Kroon & Jeroen van Belleghem genot
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187829214
Hoe lastig het klimmetje is zegt op zich niet zoveel, wel hoe hard ze erover knallen. Parcours van gisteren was ook heus niet zo lastig alleen werd er vol gekoerst, dan moeten er wel veel mannen af ja.
Demain, on roule
pi_187829235
Overigens is Van Vleuten er op de eerste beste aankomst bergop in de Giro Rosa gelijk maar vandoor gegaan, en rijdt nu al ruim een minuut voor het peloton uit.
Demain, on roule
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:41:03 #85
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829288
Ik heb meloen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187829301
Visbeek vond de opmerkingen van Bling maar onzinnig dus.. en zo te horen gaan ze het proberen op het klimmetje en gelooft hij in een zege van Bling vandaag
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:44:00 #87
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829320
40/45 opmerking van Ducrot.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187829339
Van Vleuten gaat echt nucleair, inmiddels twee minuten voor op de rest.

En dan moet de klimtijdrit van morgen nog komen. Cyclisme à deux vitesses
Demain, on roule
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:47:44 #89
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829359
Chute. Gallopin.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:48:04 #90
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829365
sjuut
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:48:15 #91
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187829367
Weer zo'n levensgevaarlijke rechte weg. :r
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:48:21 #92
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187829368
Stevig windje daar :o
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:48:56 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187829375
Gallopin valt wel echt vaak, wat een prutser.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187829380
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:45 schreef Mykonos het volgende:
Van Vleuten gaat echt nucleair, inmiddels twee minuten voor op de rest.

En dan moet de klimtijdrit van morgen nog komen. Cyclisme à deux vitesses
Ze lijkt nog steeds maar beter en beter te worden. Die tijdrit op het NK was ook absurd.
pi_187829387
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:48 schreef Van_Poppel het volgende:
Stevig windje daar :o
Jammer dat ie niet schuin mee staat.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:50:42 #96
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_187829403
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:49 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Jammer dat ie niet schuin mee staat.
Yep, nu staat hij schuin op kop...wel voordelig voor Groenewegen als dat op de klim ook zo is.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:53:16 #97
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187829424
Ik kom de laatste tijd heel vaak mannen tegen in van die grote Formule 1 Red Bull jacks, van die dikkige-kalende-prostaatmannetjes die dan heel stoer rondlopen met zo'n ding aan, ik vind dat echt intens treurig overkomen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:56:32 #98
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187829452
Wat heb ik eigenlijk gemist?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187829460
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:56 schreef Mani89 het volgende:
Wat heb ik eigenlijk gemist?
Een paar mongolen die op een kaarsrechte weg nog van de weg raakten.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187829469
Van Vleuten wint uiteindelijk met 3 minuten voorsprong.
Demain, on roule
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 14:58:22 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187829472
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:57 schreef Mykonos het volgende:
Van Vleuten wint uiteindelijk met 3 minuten voorsprong.
_O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 14:58:48 #102
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187829477
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:57 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Een paar mongolen die op een kaarsrechte weg nog van de weg raakten.
Ik ga boodschappen doen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187829481
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:58 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik ga boodschappen doen.
Neem je wel je AH-bonuskaart mee?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:00:22 #104
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829490
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:59 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Neem je wel je AH-bonuskaart mee?
Hoeft niet meer als je gewoon de app op je smartphone hebt staan, ik heb geen bonuskaart meer bij me
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:02:08 #105
194695 franklop
Fran knock
pi_187829501
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:00 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Hoeft niet meer als je gewoon de app op je smartphone hebt staan, ik heb geen bonuskaart meer bij me
Kan je daar ook gewoon met de zelfscan afrekenen?

Nooit meer in de rij staan bij de kassa _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:02:09 #106
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187829502
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:59 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Neem je wel je AH-bonuskaart mee?
Altijd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:03:06 #107
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187829513
Ik heb die bonuskaart trouwens pas net, waarom willen ze die steeds scannen en wat heb ik eraan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:04:26 #108
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829523
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:03 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb die bonuskaart trouwens pas net, waarom willen ze die steeds scannen en wat heb ik eraan?
Korting en als je het niet erg vindt als de appie alles van je weet ook nog eens gepersonaliseerde korting.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187829524
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:57 schreef Mykonos het volgende:
Van Vleuten wint uiteindelijk met 3 minuten voorsprong.
Ook wel bekend als een Froome-pje
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:04:38 #110
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_187829525
nou, vlakke etappe, dat wordt weer sprinten
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:04:56 #111
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829530
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:03 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb die bonuskaart trouwens pas net, waarom willen ze die steeds scannen en wat heb ik eraan?
Jijzelf vrij weinig. Hooguit een paar persoonlijk aanbiedingen via de app. Albert Heijn vindt vooral profielen van hun klanten wel interessant.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:05:30 #112
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829538
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:04 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Korting en als je het niet erg vindt als de appie alles van je weet ook nog eens gepersonaliseerde korting.
Die korting geven ze je trouwens ook als je geen pasje hebt. :+
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:05:46 #113
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829544
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187829548
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:03 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb die bonuskaart trouwens pas net, waarom willen ze die steeds scannen en wat heb ik eraan?
Kunnen ze je gedachten lezen en binnenkort je leven beheersen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:05:55 #115
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829549
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:05 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Die korting geven ze je trouwens ook als je geen pasje hebt. :+
Hoe bedoel je?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:06:05 #116
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187829553
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:05 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Die korting geven ze je trouwens ook als je geen pasje hebt. :+
Moet je er wel om gaan vragen ;(
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:07:01 #117
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829566
De appie scant tegenwoordig niet zomaar meer een bonuskaart, je krijgt er nu gewoon eentje mee ipv dat je bij de kassa vraagt of ze bonuskaart kunnen scannen voor je
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:07:04 #118
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829567
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:05 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?
Dat ze je die korting niet kunnen weigeren als m niet bij hebt. ^O^ Dan halen zelf even een pasje langs de scanner. :P
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:07:05 #119
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829568
Mooie Georg in de attak. @Columbiafan
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:07:34 #120
194695 franklop
Fran knock
pi_187829574
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:06 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Moet je er wel om gaan vragen ;(
"Heb mijn bonuskaart niet bij me"
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:07:35 #121
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187829575
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:03 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb die bonuskaart trouwens pas net, waarom willen ze die steeds scannen en wat heb ik eraan?
Je wordt nu 24/7 in de gaten gehouden door de AIVD.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:08:10 #122
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829584
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:02 schreef franklop het volgende:

[..]

Kan je daar ook gewoon met de zelfscan afrekenen?

Nooit meer in de rij staan bij de kassa _O_
Ik heb dit nog nooit uitgeprobeerd. Ik ga in de AH's waar ik kom sowieso altijd naar de zelfscankassa's.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:08:11 #123
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187829585
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:07 schreef franklop het volgende:

[..]

"Heb mijn bonuskaart niet bij me"
Ja precies
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:08:48 #124
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829592
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:07 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Dat ze je die korting niet kunnen weigeren als m niet bij hebt. ^O^ Dan halen zelf even een pasje langs de scanner. :P
Maar dan krijg je geen persoonlijke korting ;)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:10:25 #125
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829606
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:08 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Maar dan krijg je geen persoonlijke korting ;)
Nope. Maar dat zijn mogelijk hooguit twee items ofzo. Vaak.


God wat een burgerlijke discussie. _O-
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187829613
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:07 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Je wordt nu 24/7 in de gaten gehouden door de AIVD.
En die kunnen dan later een proces tegen je aanspannen omdat je teveel weet
pi_187829619
Zin in de Tour van 2025 hoor jongens.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:11:27 #128
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_187829621
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:10 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

God wat een burgerlijke discussie. _O-
:)

Deze topic wordt u aangeboden door A.H.
pi_187829623
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:08 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ik heb dit nog nooit uitgeprobeerd. Ik ga in de AH's waar ik kom sowieso altijd naar de zelfscankassa's.
Dan doet 'ie het toch ;(
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:11:49 #130
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187829626
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:11 schreef El-Stinho het volgende:
Zin in de Tour van 2025 hoor jongens.
Dan krijgen we eindelijk weer wat tijdritkilometers in TDF?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:12:11 #131
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187829632
Ik heb mezelf dus verhoerd aan mijn AH overlords.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:12:22 #132
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829635
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:10 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Nope. Maar dat zijn mogelijk hooguit twee items ofzo. Vaak.


God wat een burgerlijke discussie. _O-


4 items, 4!
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187829636
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:11 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dan krijgen we eindelijk weer wat tijdritkilometers in TDF?
Amsterdam wil de Toer organiseren naar het schijnt. Zeuvenenhonderdvijftig jaar na het 'ontstaan'.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:12:57 #134
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829643
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Amsterdam wil de Toer organiseren naar het schijnt. Zeuvenenhonderdvijftig jaar na het 'ontstaan'.
Tourstarts zijn overschat.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187829646
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Amsterdam wil de Toer organiseren naar het schijnt. Zeuvenenhonderdvijftig jaar na het 'ontstaan'.
Van de Tour?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:13:29 #136
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829654
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:11 schreef J.Caesar het volgende:

[..]

Dan doet 'ie het toch ;(
Wat heeft de app daar mee te maken :+ Ik gebruik de app nooit voor zelfscannen, alleen voor de bonuskaart :T
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:13:32 #137
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187829655
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:12 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

4 items, 4!
Wijn, kroepoek, bier, chips.

VIESDIK

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:12 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Amsterdam wil de Toer organiseren naar het schijnt. Zeuvenenhonderdvijftig jaar na het 'ontstaan'.
Daar heb ik helemaal geen zin in
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:13:35 #138
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187829663
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:13 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Wat heeft de app daar mee te maken :+ Ik gebruik de app nooit voor zelfscannen, alleen voor de bonuskaart :T
Maar maar maar je moet toch je kaart scannen voor de zelfscanner.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:14:16 #140
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829664
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:12 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

4 items, 4!
Ouwe sjuipzuit.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187829665
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Tourstarts zijn overschat.
GELDVERSPILLINGGGGGGGGGGGG
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:14:28 #142
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187829667
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:13 schreef Slobeend het volgende:
Ik neem even een slokje kraanwater.
Gemeentepils.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:14:30 #143
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187829668
Ik ga er over drie kwartier even goed voor zitten.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:14:52 #144
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187829672
Barleduc gepasseerd.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:15:16 #145
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187829680
Lekker heel Amsterdam in lockdown voor een proloogje over de Dam en Kalverstraat of zo. Doe het lekker op VAM-berg of zo.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:15:29 #146
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829681
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:14 schreef J.Caesar het volgende:

[..]

Maar maar maar je moet toch je kaart scannen voor de zelfscanner.
Ja, maar @franklop vroeg of je ook kon afrekenen met de app. Volgens mij. Of ik heb het verkeerd begrepen.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187829692
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:15 schreef Frozen-assassin het volgende:
Lekker heel Amsterdam in lockdown voor een proloogje over de Dam en Kalverstraat of zo. Doe het lekker op VAM-berg of zo.
Zou het wat uitmaken? Al die gestresste mensen voor een dagje Tour in hun dorp of stad vind ik nog vermoeiender.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:17:10 #148
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187829702
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:16 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken? Al die gestresste mensen voor een dagje Tour in hun dorp of stad vind ik nog vermoeiender.
Denk dat er niemand op VAM-berg woont dus dat zal wel meevallen daar. Ik zit uiteraard gewoon netjes voor mn TV.
pi_187829706
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:15 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ja, maar @:franklop vroeg of je ook kon afrekenen met de app. Volgens mij. Of ik heb het verkeerd begrepen.
:7 ^)
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:17:50 #150
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187829712
Wat zou Tony ervan vinden dat hij de rol van een Ji Cheng heeft?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:18:08 #151
194695 franklop
Fran knock
pi_187829713
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:15 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ja, maar @:franklop vroeg of je ook kon afrekenen met de app. Volgens mij. Of ik heb het verkeerd begrepen.
Nee, dat niet :+

Bedoelde met handscanner en bonuskaart
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:18:33 #152
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829718
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:14 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

GELDVERSPILLINGGGGGGGGGGGG
Voor een stad is dat ontzettend rendabel, maar ik bekijk het vanuit het oogpunt van de koers en die is 99% van de keren niet om aan te gluren omdat het vooral om sightseeing en centjes draait.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187829720
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:18 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Voor een stad is dat ontzettend rendabel, maar ik bekijk het vanuit het oogpunt van de koers en die is 99% van de keren niet om aan te gluren omdat het vooral om sightseeing en centjes draait.
Dan ben je geen realist.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187829727
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:17 schreef Slobeend het volgende:
Wat zou Tony ervan vinden dat hij de rol van een Ji Cheng heeft?
Die vindt dat juist mooi, die reed de afgelopen jaren bij Katusha totaal doelloos rond en was het plezier in het fietsen verloren.. Dat heeft hij bij Jumbo helemaal teruggevonden, al denk ik dat hij liever in wat andere etappes op kop had willen rijden ja..
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:19:30 #155
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829729
Amsterdam mot dat toch helemaal niet willen, de I Amsterdam letters zijn niet voor niets weggehaald...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:19:34 #156
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187829730
Ik ben stroopkoeken aan het eten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:19:53 #157
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829735
Ik volg overigens het goede voorbeeld en heb nu ook gemeentepils ingeschonken
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:20:17 #158
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_187829740
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:19 schreef Mani89 het volgende:
Ik ben stroopkoeken aan het eten.
#bananito
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:20:45 #159
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829748
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:20 schreef Fretwork het volgende:

[..]

#bananito
Die heeft net aangevallen in Oostenrijk
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:20:59 #160
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187829754
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:19 schreef Mani89 het volgende:
Ik ben stroopkoeken aan het eten.
En een glaasje Gazeuse erbij?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:21:21 #161
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187829760
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:20 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die heeft net aangevallen in Oostenrijk
Ik sta voor 125% achter die ezelneuker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187829762
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:27 schreef Koffieplanter het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cavendish won deze etappe. Als zo'n ding van vierde categorie van gemiddeld 5% je al wakker weet te houden..
Op HTC-benzine of met de wielen uit de kluis?
Jack does it in real time...
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:22:03 #163
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187829770
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik sta voor 125% achter die ezelneuker.
Is Vlasov je kopman? Die is lelijk en hard op z'n smoel gegaan.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:22:07 #164
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187829771
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik sta voor 125% achter die ezelneuker.
Nee 150%.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:22:36 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187829781
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:22 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Is Vlasov je kopman? Die is lelijk en hard op z'n smoel gegaan.
Ook 125%. Hen Bermans mag zijn kunstje van vorig jaar herhalen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:22:53 #166
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187829783
Godverdomme Laporte op z’n muil zie ik net pas. Lekker voor mijn poule :|W
pi_187829788
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 14:27 schreef Koffieplanter het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cavendish won deze etappe. Als zo'n ding van vierde categorie van gemiddeld 5% je al wakker weet te houden..
Wel maar 40 renners in de 1e groep toen :D
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:23:47 #168
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_187829800
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:20 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die heeft net aangevallen in Oostenrijk
Een vol bord Kaiserschmarn?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:24:38 #169
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187829818
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:22 schreef fetX het volgende:
Godverdomme Laporte op z’n muil zie ik net pas. Lekker voor mijn poule :|W
Zal wel meevallen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:25:15 #170
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_187829825
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:22 schreef fetX het volgende:
Godverdomme Laporte op z’n muil zie ik net pas. Lekker voor mijn poule :|W
Zou het wat uitmaken?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:25:18 #171
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829828
De voorsprong was 3'33, dit vind ik leuk
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:25:49 #172
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187829840
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:25 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken?
Volgens Scorito ‘gaat het niet van harte’.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:33:12 #173
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187829955
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:12 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

4 items, 4!
Palm voor 12e is duur man. Gewoon aanbiedingspilsjes voor 9.49 scoren.
pi_187829965
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:24 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zal wel meevallen.
Niemand zit te wachten op Laporte.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:34:25 #175
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187829973
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:33 schreef VoMy het volgende:

[..]

Palm voor 12e is duur man. Gewoon aanbiedingspilsjes voor 9.49 scoren.
Als ik goedkoop ga pilsen dan ga ik voor Klok
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:34:59 #176
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187829976
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:33 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Niemand zit te wachten op Laporte.
Ik toevallig wel.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:35:22 #177
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187829983
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:15 schreef Frozen-assassin het volgende:
Lekker heel Amsterdam in lockdown voor een proloogje over de Dam en Kalverstraat of zo. Doe het lekker op VAM-berg of zo.
Tourstart in Uuu vond ik zelf wel mooi. Vereiste is wel dat het mooi weer is en er een tijdrit is. Het circus ervoor met ploegpresentatie enzo was ook wel leuk.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 15:36:13 #178
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187829995
Ik heb hardgelopen. Is het al leuk op TV?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:36:30 #179
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830000
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:36 schreef heywoodu het volgende:
Ik heb hardgelopen. Is het al leuk op TV?
Meh, matig
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:37:12 #180
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830009
Onvermijdelijke wanty en CCC in de kopgroep, gecontroleerd verschil op 3 minuten
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:38:14 #181
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830019
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:34 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Als ik goedkoop ga pilsen dan ga ik voor Klok
Mensen die bezuinigen op bier. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187830020
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:34 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik toevallig wel.
Oh?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:38:36 #183
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830025
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Mensen die bezuinigen op bier. :')
Let op de als
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:38:47 #184
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187830029
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:34 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Als ik goedkoop ga pilsen dan ga ik voor Klok
Stiekem nog best duur en slechts categorie 2. Heeft natuurlijk wel de klasse en uitstraling van goedkoop maar met passie gemaakt zuipsel.

Maar ik snap het, Argus, Schultenbrau stralen toch net iets teveel portiekflat uit. Maar jij als student kan toch gewoon ongegeneerd Pitt of Holger kopen?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:39:25 #185
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830038
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:38 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Oh?
Alleen maar vanuit het oogpunt van een spelletje.
pi_187830053
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:39 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Alleen maar vanuit het oogpunt van een spelletje.
Doe dat lekker in een ander topic en val ons er niet mee lastig zeg hee wil je even.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:40:22 #187
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830056
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:38 schreef VoMy het volgende:

[..]

Stiekem nog best duur en slechts categorie 2. Heeft natuurlijk wel de klasse en uitstraling van goedkoop maar met passie gemaakt zuipsel.

Maar ik snap het, Argus, Schultenbrau stralen toch net iets teveel portiekflat uit. Maar jij als student kan toch gewoon ongegeneerd Pitt of Holger kopen?
Klok is wel tokkiegenot vind ik hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:40:33 #188
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830061
quote:
3s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:38 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Let op de als
Dat de mogelijkheid bestaat is erg genoeg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:40:51 #189
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187830065
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:33 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Niemand zit te wachten op Laporte.
Met dit deelnemersveld gewoon mogelijke top 8 sprinter hoor.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:40:54 #190
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187830067
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Klok is wel tokkiegenot vind ik hoor.
Dat is bier per definitie.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:41:11 #191
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830072
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:38 schreef VoMy het volgende:

[..]

Stiekem nog best duur en slechts categorie 2. Heeft natuurlijk wel de klasse en uitstraling van goedkoop maar met passie gemaakt zuipsel.

Maar ik snap het, Argus, Schultenbrau stralen toch net iets teveel portiekflat uit. Maar jij als student kan toch gewoon ongegeneerd Pitt of Holger kopen?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit zelf Pitt of Holger heb gekocht, ben me niet eens bewust van de smaak. Er is binnen mijn vereniging gewoon een herwaardering van Klok gaande, waardoor Klok-drinkers nu ineens trendsetters zijn in plaats van arme sloebers.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:41:54 #192
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830082
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:40 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Doe dat lekker in een ander topic en val ons er niet mee lastig zeg hee wil je even.
Oke sorry. Laporte mag verder inderdaad de tering krijgen.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:42:03 #193
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830086
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat is bier per definitie.
Drink anders nog wat Postobon joh, natnek.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:42:05 #194
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830087
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat is bier per definitie.
Speciaalbier is tokkie? :?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:42:06 #195
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830088
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat is bier per definitie.
Speciaalbier vind ik niet per definitie voor tokkies.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187830094
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat is bier per definitie.
Ha ha ha

De onwetendheid :D

:T
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187830107
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:41 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Oke sorry. Laporte mag verder inderdaad de tering krijgen.
In dit topic proberen we heel serieus te zijn, namelijk.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:43:25 #198
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830112
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:42 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Speciaalbier vind ik niet per definitie voor tokkies.
Dat is voor vermoeiende mensen die interessant doen over bier, al dan niet bijhoudend in een app.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:43:37 #199
62913 Blik
The one and Only!
pi_187830118
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:17 schreef Slobeend het volgende:
Wat zou Tony ervan vinden dat hij de rol van een Ji Cheng heeft?
Hij heeft de ploegentijdrit gewonnen, zijn Tour is al goed
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:44:38 #200
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187830142
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:41 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit zelf Pitt of Holger heb gekocht, ben me niet eens bewust van de smaak. Er is binnen mijn vereniging gewoon een herwaardering van Klok gaande, waardoor Klok-drinkers nu ineens trendsetters zijn in plaats van arme sloebers.
Pauperstudentenvereniging gespot
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:44:50 #201
62913 Blik
The one and Only!
pi_187830146
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat is voor vermoeiende mensen die interessant doen over bier, al dan niet bijhoudend in een app.
Zegt de user die net doet alsof die zijn naam heeft afgeleid van een keizer, maar die in feite gewoon afgeleid is van een Utrechtse brouwerij...
pi_187830151
Hele discussies over bier en AH en nog steeds is het topic maar voor 2/3 gevuld.. wat een oeisaaie rit joh :D
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:45:25 #203
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830157
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:44 schreef Blik het volgende:

[..]

Zegt de user die net doet alsof die zijn naam heeft afgeleid van een keizer, maar die in feite gewoon afgeleid is van een Utrechtse brouwerij...
Keizer?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:45:27 #204
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830160
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:44 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Pauperstudentenvereniging gespot
Het is geen studentenvereniging, het is een studievereniging
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:45:43 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187830167
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:45 schreef Marcoss het volgende:
Hele discussies over bier en AH en nog steeds is het topic maar voor 2/3 gevuld.. wat een oeisaaie rit joh :D
Tja het is ______________________________________

En het waait niet hard genoeg en niet uit juiste hoek
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:46:14 #206
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187830177
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:45 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Het is geen studentenvereniging, het is een studievereniging
Zou het wat uitmaken?
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:46:25 #207
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830179
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat is voor vermoeiende mensen die interessant doen over bier, al dan niet bijhoudend in een app.
Wel een beetje ja. Ik ben niet zo iemand die 60 verschillende biertjes gaat uitproberen, heb er gewoon een paar die ik prima vind en derhalve wel eens drink op een terrasje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:46:30 #208
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830181
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:46 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken?
Jazeker.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:46:40 #209
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830188
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:45 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Het is geen studentenvereniging, het is een studievereniging
Wat staat er vanavond op het menu?
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:46:57 #210
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830194
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:46 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wat staat er vanavond op het menu?
Ik voorspel een magnetronmaaltijd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:47:29 #211
62913 Blik
The one and Only!
pi_187830201
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:44 schreef Blik het volgende:

[..]

Zegt de user die net doet alsof die zijn naam heeft afgeleid van een keizer, maar die in feite gewoon afgeleid is van een Utrechtse brouwerij...
Maximus was een keizer, je icon een gladiator. who cares.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:47:34 #212
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830202
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:46 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wat staat er vanavond op het menu?
Pannenkoeken #viesdik

Maar ik heb wel meloen gehad vandaag
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:47:51 #213
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830206
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:46 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Wel een beetje ja. Ik ben niet zo iemand die 60 verschillende biertjes gaat uitproberen, heb er gewoon een paar die ik prima vind en derhalve wel eens drink op een terrasje.
Ik heb erg geen verstand van verder hoor. Heb laatst wat gekregen maar dat vond ik weinig bijzonder.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:48:28 #214
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187830214
En dan te bedenken dat je de afgelopen jaren de eerste week naar 7 van dit soort ritten zat te staren. ;(
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:48:50 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830217
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat is voor vermoeiende mensen die interessant doen over bier, al dan niet bijhoudend in een app.
Wat een onterechte steek onder water.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187830220
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wat een onterechte steek onder water.
Een mens als jij met een sterke rug maakt zich daar niet boos over.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:49:41 #217
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830227
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wat een onterechte steek onder water.
Hij heeft wel een klein beetje gelijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:49:49 #218
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830228
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:49 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Een mens als jij met een sterke rug maakt zich daar niet boos over.
Slaaptekort zorgt voor mentale fragiliteit
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187830230
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:48 schreef fetX het volgende:
En dan te bedenken dat je de afgelopen jaren de eerste week naar 7 van dit soort ritten zat te staren. ;(
Dat valt ook wel mee hoor.. grootste verschil is dat je nu vanaf het begin kan kijken en er echt niemand meer geïnteresseerd is om in de kopgroep te zitten in zo'n rit
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:49:57 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830232
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:49 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Een mens als jij met een sterke rug maakt zich daar niet boos over.
Ik maak me alleen boos over mensen die praten tijdens een optreden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187830237
quote:
Wat een waardeloos stukje stroom, ze zitten alleen maar achter de actie.
pi_187830239
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik maak me alleen boos over mensen die praten tijdens een optreden.
Of met een tablet of mobiel aandachtshoerderig proberen te filmen zonder dat ze proberen te genieten van de muziek?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:50:38 #223
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830243
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik maak me alleen boos over mensen die praten tijdens een optreden.
Mensen die de hele tijd filmpjes van matige kwaliteit staan te maken zijn ook vreselijk.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:50:53 #224
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830245
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Of met een tablet of mobiel aandachtshoerderig proberen te filmen zonder dat ze proberen te genieten van de muziek?
Ja dat dus.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:50:59 #225
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830247
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:50 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Of met een tablet of mobiel aandachtshoerderig proberen te filmen zonder dat ze proberen te genieten van de muziek?
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:50 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Mensen die de hele tijd filmpjes van matige kwaliteit staan te maken zijn ook vreselijk.
Retweet
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:51:07 #226
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830249
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wat een onterechte steek onder water.
Infusion A: Peanut Butter Chocolate Coffee Porter lijkt me heel vies. Ik haat Porters.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:51:55 #227
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187830259
Een tablet meenemen naar een optreden :') Wat een debielen
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 15:52:18 #228
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187830265
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:42 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Speciaalbier is tokkie? :?
Nee, er helemaal deftig over doen wel.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:52:45 #229
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830276
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:50 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Mensen die de hele tijd filmpjes van matige kwaliteit staan te maken zijn ook vreselijk.
Zeker mee eens.

Alles ook meteen richting snapchat of instagram want de hele wereld moet weten dat je niet op je zolderkamer zit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187830277
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:52 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nee, er helemaal deftig over doen wel.
heywoodu is duidelijk geen untappd-user!
Jack does it in real time...
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:53:37 #231
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187830291
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Infusion A: Peanut Butter Chocolate Coffee Porter lijkt me heel vies. Ik haat Porters.
Speciaalbier is voor poseurs en porters zijn daar het bewijs van: niemand drinkt dat voor zn lol.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:53:42 #232
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_187830293
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:51 schreef Frozen-assassin het volgende:
Een tablet meenemen naar een optreden :') Wat een debielen
Hoop altijd dat dat ding uit hun klauwen valt en iemand erop gaat staan.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:53:48 #233
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830294
TrekSegafredo twitterde op dinsdag 09-07-2019 om 15:34:34 #GiroRosaLove what @ElisaLongoB (8th on stage) has to say about Annemiek van Vleuten's attack!😂 https://t.co/3Xs5WGATex reageer retweet
ONZE Annemiek wordt een Alien genoemd.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:53:57 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830298
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Infusion A: Peanut Butter Chocolate Coffee Porter lijkt me heel vies. Ik haat Porters.
Die was vrij lekker. Porters zijn soms een beetje dun of wat waterig, deze was wat steviger. Vooral koffie en chocolade, dus niks mis mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 15:53:57 #235
842 Zorro
Z
pi_187830299
quote:
11s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:52 schreef DeeBee het volgende:

[..]

heywoodu is duidelijk geen untappd-user!
Terecht. Dat is toch een beetje "Ik kijk op de Belg"-niveau.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:54:03 #236
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830301
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik maak me alleen boos over mensen die praten tijdens een optreden.
Zeer terechte klacht. De Dutch Disease.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:54:16 #237
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187830305
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:53 schreef maxi-mus het volgende:
TrekSegafredo twitterde op dinsdag 09-07-2019 om 15:34:34 #GiroRosaLove what @:ElisaLongoB (8th on stage) has to say about Annemiek van Vleuten's attack!😂 https://t.co/3Xs5WGATex reageer retweet
ONZE Annemiek wordt een Alien genoemd.
Water en brood.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:54:17 #238
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_187830306
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Hoop altijd dat dat ding uit hun klauwen valt en iemand erop gaat staan.
Badboy!
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:54:27 #239
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830310
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik maak me alleen boos over mensen die praten tijdens een optreden.
Dat is echt aids ja. Bij The Cure op Pinkpop waren er allemaal vervelende dagjesmensen die voor de altijd vervelende Armin van Buuren kwamen. Ergernisopwekkend.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187830312
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:52 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nee, er helemaal deftig over doen wel.
Je kunt je druk maken over typen mensen in het leven en dan doe je dat over Untappd-users en niet over dit soort imbecielen?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:54:52 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830316
quote:
11s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:52 schreef DeeBee het volgende:

[..]

heywoodu is duidelijk geen untappd-user!
Jij wel? Zal in de zandbak niet meevallen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:55:07 #242
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830319
Ik heb nog wat stokbrood met filet americain gepakt in afwachting van de tussensprint
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:55:20 #243
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830322
inb4 mensen die "Pinkpop" :') roepen maar met de Cure en Fleetwood Mac echt vrij prima headliners dit jaar.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:55:21 #244
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187830323
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jij wel? Zal in de zandbak niet meevallen.
Wel makkelijk bierflessen verstoppen
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 15:56:06 #245
842 Zorro
Z
pi_187830333
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
inb4 mensen die "Pinkpop" :') roepen maar met de Cure en Fleetwood Mac echt vrij prima headliners dit jaar.
The Cure, mwah...
Fleetwood Mac... Zonder Lindsey Buckingham is dat ook als aardappelen zonder zout.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_187830334
Zardini of Quintana.

Gelachen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:56:25 #247
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830340
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
inb4 mensen die "Pinkpop" :') roepen maar met de Cure en Fleetwood Mac echt vrij prima headliners dit jaar.
Niks mis mee.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:56:39 #248
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830344
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:54 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zeer terechte klacht. De Dutch Disease.
Tijdens Olafur Arnalds was het echt niet te doen. Net een regenbui geweest dus al het kermisvolk stond in de tent te schuilen. En men hoorde geen zang, dus dan mag je praten. ;(
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:57:05 #249
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830350
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:56 schreef showtimer het volgende:
Zardini of Quintana.

Gelachen.
Jij zal moeten blijven om het topic nog enig niveau te geven?
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 15:57:13 #250
842 Zorro
Z
pi_187830353
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Tijdens Olafur Arnalds was het echt niet te doen. Net een regenbui geweest dus al het kermisvolk stond in de tent te schuilen. En men hoorde geen zang, dus dan mag je praten. ;(
Alsof ze bij zang wel stil zijn.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:57:25 #251
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187830355
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:56 schreef showtimer het volgende:
Zardini of Quintana.

Gelachen.
BORA moet eens werk gaan maken van Georg.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:57:28 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830356
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:54 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat is echt aids ja. Bij The Cure op Pinkpop waren er allemaal vervelende dagjesmensen die voor de altijd vervelende Armin van Buuren kwamen. Ergernisopwekkend.
Pinkpop is dan ook echt een festival waar alleen maar kermisklanten komen. Met je roze vissershoedje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:57:36 #253
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830359
quote:
6s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:56 schreef Zorro het volgende:

[..]

The Cure, mwah...
Fleetwood Mac... Zonder Lindsey Buckingham is dat ook als aardappelen zonder zout.
Jij bent een The Cure-hater dus jou nemen we per definitie niet serieus.

Fleetwood Mac was meer 'om een keer gezien te hebben', maar echt goed was het niet en ik had niet anders verwacht.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 15:57:48 #254
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187830362
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:54 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Je kunt je druk maken over typen mensen in het leven en dan doe je dat over Untappd-users en niet over dit soort imbecielen?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die had ik nog niet gezien. Ook kut. Bijna net zo kut als 'Snollebollekes'.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 15:57:59 #255
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830366
quote:
6s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:57 schreef Zorro het volgende:

[..]

Alsof ze bij zang wel stil zijn.
Ook niet nee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 15:58:13 #256
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830371
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Pinkpop is dan ook echt een festival waar alleen maar kermisklanten komen. Met je roze vissershoedje.
Mee eens, vermoeiend kutpubliek daar altijd.

Maar op BKS of DTRH is het niet veel beter. :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187830380
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:57 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Die had ik nog niet gezien. Ook kut. Bijna net zo kut als 'Snollebollekes'.
Snollebollekes verkoopt een hele Gelredome uit. We zijn allemaal waardeloze mensen in het leven.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:58:49 #258
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187830381
De kaak van Annemiek wordt steeds vierkanter.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 15:59:04 #259
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187830386
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Pinkpop is dan ook echt een festival waar alleen maar kermisklanten komen. Met je roze vissershoedje.
Ik heb één dag op Pinkpop gelopen. Met roze hoedje (maar dat was omdat ik geen pet of iets mee had en het ziekelijk heet was in de felle zon) :@ Wel voor Bruce Springsteen ipv zo'n DJ-gast.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:59:10 #260
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_187830388
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Snollebollekes verkoopt een hele Gelredome uit. We zijn allemaal waardeloze mensen in het leven.
Marco Borsato verkoopt er wel 10 uit :r
Tering nep Italiaan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 15:59:18 #261
842 Zorro
Z
pi_187830393
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Snollebollekes verkoopt een hele Gelredome uit. We zijn allemaal waardeloze mensen in het leven.
Dan hebben we het nog niet over de Toppers gehad -O-
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 9 juli 2019 @ 15:59:38 #262
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_187830403
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:59 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik heb één dag op Pinkpop gelopen. Met roze hoedje (maar dat was omdat ik geen pet of iets mee had en het ziekelijk heet was in de felle zon) :@ Wel voor Bruce Springsteen ipv zo'n DJ-gast.
Je kon ook gewoon een pet kopen ipv zo’n achterlijk hoedje
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 15:59:50 #263
842 Zorro
Z
pi_187830409
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:59 schreef Szura het volgende:

[..]

Marco Borsato verkoopt er wel 10 uit :r
Tering nep Italiaan
Nederland is een smakeloos land.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:00:06 #264
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830414
Stelling: deze etappe is vooralsnog vergelijkbaar met het Tros Muziekfeest
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 16:00:13 #265
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830418
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Snollebollekes verkoopt een hele Gelredome uit. We zijn allemaal waardeloze mensen in het leven.
Dat is echt de meest enge parodie op muziek ooit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 16:00:18 #266
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187830422
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Snollebollekes verkoopt een hele Gelredome uit. We zijn allemaal waardeloze mensen in het leven.
Zeker allemaal van die 50+-ers, die denken vet jong en hip te zijn door dat ene nummer van zo'n carnavalspauper te kennen en dan met z'n allen van links naar rechts gaan springen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187830423
quote:
6s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:59 schreef Zorro het volgende:

[..]

Nederland is een smakeloos land.
Vlaggetjesvolk!

Zo, nu hebben we alle herhalingen van zetten wel gehad :D
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 16:00:32 #268
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830424
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:59 schreef Szura het volgende:

[..]

Marco Borsato verkoopt er wel 10 uit :r
Tering nep Italiaan
Marco Borsato is ook nog wel 100 keer beter dan de Snollebollekes. Niet dat dat een prestatie is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187830430
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:59 schreef Szura het volgende:

[..]

Marco Borsato verkoopt er wel 10 uit :r
Tering nep Italiaan
moeder met een kind op schoot...geen eten MAAR DAN IS ER ALTIJD NOG MUZIEK MUZIEK!
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 16:01:05 #270
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830434
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:00 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zeker allemaal van die 50+-ers, die denken vet jong en hip te zijn door dat ene nummer van zo'n carnavalspauper te kennen en dan met z'n allen van links naar rechts gaan springen.
Ze hebben wel mooi 40 keer hetzelfde liedje gemaakt :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 9 juli 2019 @ 16:01:06 #271
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187830435
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:00 schreef naatje_1 het volgende:
Stelling: deze etappe is vooralsnog vergelijkbaar met het Tros Muziekfeest
Ik heb alleen tijdens het douchen gekeken en toen ging het non-stop over de beelden van de motoren die je op de PLAYER kunt zien. Bepaald niet boeiend nee.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187830440
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:00 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zeker allemaal van die 50+-ers, die denken vet jong en hip te zijn door dat ene nummer van zo'n carnavalspauper te kennen en dan met z'n allen van links naar rechts gaan springen.
Dan zit je flink mis.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187830445
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:57 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

BORA moet eens werk gaan maken van Georg.
Liever dan Iwan?
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:01:39 #274
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830446
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:22 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Is Vlasov je kopman? Die is lelijk en hard op z'n smoel gegaan.
Wel 8e geworden.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 16:01:41 #275
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_187830448
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:00 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

moeder met een kind op schoot...geen eten MAAR DAN IS ER ALTIJD NOG MUZIEK MUZIEK!
Wat is dit?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:01:49 #276
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830450
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:58 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mee eens, vermoeiend kutpubliek daar altijd.

Maar op BKS of DTRH is het niet veel beter. :{
Over het algemeen viel het me reuze mee. Op het praten na heb ik weinig ergernissen gehad.

Of nouja, nummers niet kennen en klappen op ieder moment dat er even een moment van rust is vind ik ook altijd wel irritant. Lijkt me ook niet zo fijn voor de artiest.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187830456
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 16:02:52 #278
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830467
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:01 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Dan zit je flink mis.
Iedereen van onze leeftijd vindt het hilarische topkwaliteit. Ofzo.

Ik kots dan altijd een beetje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:03:23 #279
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830477
quote:
Dit is wel echt een heerlijk filmpje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 16:03:51 #280
842 Zorro
Z
pi_187830486
O help, er gebeurt wat!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:03:56 #281
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830488
Zimmermann gaat overigens gewoon naar Bora. @Koffieplanter @showtimer
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187830490
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 15:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jij wel? Zal in de zandbak niet meevallen.
Uiteraard, full hipster mode. Nee de 500 ga je hier in Qatar niet aantikken, overal verkopen ze dezelfde soorten en het meest exotische is een Guiness of Franziskaner. Gelulkig ben ik vaak zat buiten de landsgrezen om in te halen!

Overigens was er zowaar een halve drooglegging aan de gang en het tapbier al 3 weken op in het land, maar vandaag was een feestdag: de prijzen zijn met 40% omlaag gegaan! Dat ze eerder dit jaar met 100% verhoogd waren negeren we voor het gemak even...

On-topic: verder duurt deze etappe veel te lang, afzien.
Jack does it in real time...
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:05:15 #283
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830510
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:03 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Uiteraard, full hipster mode. Nee de 500 ga je hier in Qatar niet aantikken, overal verkopen ze dezelfde soorten en het meest exotische is een Guiness of Franziskaner. Gelulkig ben ik vaak zat buiten de landsgrezen om in te halen!

Overigens was er zowaar een halve drooglegging aan de gang en het tapbier al 3 weken op in het land, maar vandaag was een feestdag: de prijzen zijn met 40% omlaag gegaan! Dat ze eerder dit jaar met 100% verhoogd waren negeren we voor het gemak even...

On-topic: verder duurt deze etappe veel te lang, afzien.
Een Franziskaner lijkt me wel ideaal met die temperaturen daar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 9 juli 2019 @ 16:05:39 #284
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_187830513
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:03 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Uiteraard, full hipster mode. Nee de 500 ga je hier in Qatar niet aantikken, overal verkopen ze dezelfde soorten en het meest exotische is een Guiness of Franziskaner. Gelulkig ben ik vaak zat buiten de landsgrezen om in te halen!

Overigens was er zowaar een halve drooglegging aan de gang en het tapbier al 3 weken op in het land, maar vandaag was een feestdag: de prijzen zijn met 40% omlaag gegaan! Dat ze eerder dit jaar met 100% verhoogd waren negeren we voor het gemak even...

On-topic: verder duurt deze etappe veel te lang, afzien.
Walgelijke terreurstaat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 16:06:10 #285
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830526
Prostato was nog wel een beetje te pruimen (met wat drank op) toen ie gezellige cantusmuzakjes maakte, maar toen hij huisvrouwengejank ging produceren ging het mis en is het ook nooit meer goed gekomen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_187830528
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zimmermann gaat overigens gewoon naar Bora. @:Koffieplanter @:showtimer
Waarom?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 16:06:27 #287
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187830530
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:01 schreef showtimer het volgende:

[..]

Liever dan Iwan?
Georg is een fenomeen aan het worden. Met de BORA-brandstof gaat dat nog een heel goede prof worden.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187830535
Van Vleuten _O- 3 minuten in 8km :') :').
pi_187830543
Aardig sprintje van Viviani
pi_187830551
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:02 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Iedereen van onze leeftijd vindt het hilarische topkwaliteit. Ofzo.

Ik kots dan altijd een beetje.
Of ze luisteren naar prachtige hiphop.

9.gif
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:08:05 #291
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187830558
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:06 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waarom?
Waarom niet?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 16:08:13 #292
842 Zorro
Z
pi_187830562
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:07 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Of ze luisteren naar prachtige hiphop.

[ afbeelding ]
En Boef.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 16:08:23 #293
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830564
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:07 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Of ze luisteren naar prachtige hiphop.

[ afbeelding ]
Ik heb slaaptekort want ik slaap te kort

GENOT
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR dinsdag 9 juli 2019 @ 16:08:38 #294
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_187830569
Ik ben ook maar eens ingeschakeld.
  Redactie Sport dinsdag 9 juli 2019 @ 16:08:46 #295
274204 crew  Mexicanobakker
pi_187830571
quote:
6s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:08 schreef Zorro het volgende:

[..]

En Boef.
Jij wil beweren dat Ronnie Flex namelijk wél prachtige hiphop is en BOEF niet?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 9 juli 2019 @ 16:08:52 #296
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187830576
Misschien een domme vraag, maar aangezien het hier toch over festivals ging weet misschien iemand het antwoord. Moet een kaart voor mijn pa verkopen maar die is de mail kwijt. Kaart wel uitgeprint. Kan ik hem dan inscannen en op ticketswap zetten of werkt dat niet? #dtv
pi_187830577
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:08 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik heb slaaptekort want ik slaap te kort

GENOT
Betere teksten dan Blof!
  FOK!fotograaf dinsdag 9 juli 2019 @ 16:09:20 #298
842 Zorro
Z
pi_187830582
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:08 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij wil beweren dat Ronnie Flex namelijk wél prachtige hiphop is en BOEF niet?
Ik weet niet eens of die twee bij hiphop horen :{w
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_187830588
Dir soort etappes moeten ze inkorten,zit niemand op te wachten
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:10:30 #300
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187830604
thijszonneveld twitterde op dinsdag 09-07-2019 om 14:47:02 Om 16.00 live op https://t.co/VQ5VsUq9RJ: Café In Het Wiel. We ouwehoeren over de koers aan de hand van jullie vragen en opmerkingen. Dus kom maar op. #inhetwiel reageer retweet
  Moderator dinsdag 9 juli 2019 @ 16:12:13 #301
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187830627
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2019 16:08 schreef maxi-mus het volgende:
Misschien een domme vraag, maar aangezien het hier toch over festivals ging weet misschien iemand het antwoord. Moet een kaart voor mijn pa verkopen maar die is de mail kwijt. Kaart wel uitgeprint. Kan ik hem dan inscannen en op ticketswap zetten of werkt dat niet? #dtv
Gaat uiteindelijk om QR code of barcode, dus lijkt me dat dit wel lukt ja
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')