Hier een bastard large en een grill guru medium.quote:Op woensdag 1 april 2020 15:05 schreef Houniet het volgende:
[..]
[..]
[..]
Welke BBQ's gebruiken jullie?
Tevens wat Xlarge zegt over de drumsticks, direct is zo snel te verkloten, lekker indirect.
Hier een Weber Master Touch GBS 57 met allerlei accesoires.
Van het weekend cola Spareribs.
@:Sarabi, foto's.
Wat maak je allemaal?quote:Op donderdag 2 april 2020 08:08 schreef nelisb het volgende:
[..]
Hier een bastard large en een grill guru medium.
Met dit weer bbq ik een keer of 2-3 per week.
Bavettequote:
en je gewicht?quote:Op donderdag 2 april 2020 14:28 schreef nelisb het volgende:
[..]
Bavette
Ribeye van 500/600 gram
Picanha
Chicken wings
Pizza
Burgers
Kip van het spit
Nog veel meer.
Veel groentes. Asperges, witte kool, gegrilde paprika, tomaten
Aardappeltjes in de skillet.
Zoete aardappelen met bacon en cheddar cheese
Wat heeft mijn gewicht ermee te maken? Welke overigens gemiddeld is.quote:
Zelf vangen?quote:Op vrijdag 3 april 2020 12:14 schreef RodenCity het volgende:
Hier een Boretti Vittoria, Komend weekend exotische bbq.
Semi surf en turf van Krokodil en Zebra op de planning.
hier staat hij al een uurtje of 4 te brandenquote:Op zondag 5 april 2020 12:49 schreef anndb het volgende:
BBQ is nu aan het opwarmen, zo even wat kip er op voor de lunch. Vanavond denk ik vis.
Meestal een premium merk kolen wat op dat moment in de aanbieding isquote:
Kokosbriketten:quote:
Prima toch. Aanbiedingen genoeg.quote:Op zondag 5 april 2020 14:41 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Meestal een premium merk kolen wat op dat moment in de aanbieding is
Op dit moment heb ik grill guru kolen.
Ik probeer wel altijd door de zak heen te voelen of het grote stukken zijnof veel gruis
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |