Deksel zal vast de grootte van zijn burger bepalen.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Lekker bezig. Ik ben wel benieuwd naar het tijger-aspect. En naar dat ronde dekseltje.
Dat gok ik ook maar je weet nooit wat Sigaartje nu weer voor culinaire verrassing uit zijn hoge hoed tovert.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:15 schreef Sardu het volgende:
[..]
Deksel zal vast de grootte van zijn burger bepalen.
Omdat ik dat fijn vindquote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:11 schreef Kaneelstokje het volgende:
Leuk Sigaartje.
Maar waarom eet je altijd zo laat?
quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Lekker bezig. Ik ben wel benieuwd naar het tijger-aspect. En naar dat ronde dekseltje.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.And so is the past
Daar moet ik je gelijk geven. Zou zomaar kunnen dat dit ter aanvulling is voor de plastic (cheddar) kaas.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat gok ik ook maar je weet nooit wat Sigaartje nu weer voor culinaire verrassing uit zijn hoge hoed tovert.
Dat spul is geen kaas en al helemaal geen cheddar.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:30 schreef Sardu het volgende:
[..]
Daar moet ik je gelijk geven. Zou zomaar kunnen dat dit ter aanvulling is voor de plastic (cheddar) kaas.
"American cheese"quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:31 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Dat spul is geen kaas en al helemaal geen cheddar..
Maar wel lekker op een burger..
Ja, jeetje, kan ik er wat aan doen? Het is te koop bij AH, ik vind het wel lekker.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:31 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Dat spul is geen kaas en al helemaal geen cheddar..
Maar wel lekker op een burger..
Dit werkt veel beter. Ik heb een hamburgerpers ook, en dat werkt voor geen meter.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:30 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Godver ik heb hier een apparaat van 25 euro voor. Geniaal weer sigaartje!
Ik geef 't altijd aan vegetariers omdat er geen stremsel in zit.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:31 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Dat spul is geen kaas en al helemaal geen cheddar..
Maar wel lekker op een burger..
quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:25 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]Oh jaSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spoilers!
Maar ik heb gas.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:42 schreef Sorella het volgende:
Grappig ik w8 altijd tot mijn pan loeiheet is en flikker de hamburgers er dan in, na 1 minuut omkeren en daarna gaat de inductie wat lager en 10 min. later is het klaar.
Ik ga jouw manier de volgende keer proberen
Over de bereiding zo'n simpel gerecht als een hamburger kunnen de meningen zo enorm uiteenlopen. Mooi is datquote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:42 schreef Sorella het volgende:
Grappig ik w8 altijd tot mijn pan loeiheet is en flikker de hamburgers er dan in, na 1 minuut omkeren en daarna gaat de inductie wat lager en 10 min. later is het klaar.
Ik ga jouw manier de volgende keer proberen
Nou, ik moet eerlijk zeggen dat ik dat vroeger ook deed en dan kreeg ik verbrande hamburgers. Haal het receptenkaartje van AH, even kijken, waar heb ik hem, eh...oh ja, Vaderdag burger met Vlaamse friet. Ok, ik heb er mijn eigen draai aan gegeven, want ik ben niet zo van de augurk. Maar daar heb ik het idee van middelmatig bakken zonder boterquote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Over de bereiding zo'n simpel gerecht als een hamburger kunnen de meningen zo enorm uiteenlopen. Mooi is dat
Nooit gezien, nooit gegeten. Ik ga er op letten. Ik ken alleen de groene. Ik heb wel een potje met rode staan.quote:
Nee, ligt bij de verse pepertjes, op de groenteafdeling, afd. versquote:Op vrijdag 14 juni 2019 21:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nooit gezien, nooit gegeten. Ik ga er op letten. Ik ken alleen de groene. Ik heb wel een potje met rode staan.
Ja ik weet waar de groene liggenquote:Op vrijdag 14 juni 2019 21:03 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nee, ligt bij de verse pepertjes, op de groenteafdeling, afd. vers
Het is (veel) meer werk. Maar als je zoveel aardappels in de pan doet, dat de bodem bedekt is, en je blijft ze om de paar minuten draaien (stuk voor stuk), krijg je echt ZALIGE gebakken aardappels.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 21:12 schreef Sigaartje het volgende:
De aardappeltjes zijn wat minder, maar goed, kan er mee door.
Ah, dat ga ik onthouden.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 21:17 schreef wolfjeamadeus het volgende:
[..]
Het is (veel) meer werk. Maar als je zoveel aardappels in de pan doet, dat de bodem bedekt is, en je blijft ze om de paar minuten draaien (stuk voor stuk), krijg je echt ZALIGE gebakken aardappels.
Volgende keer maak ik een foto bij AH. Daar is het altijd afwachten wat voor verse pepers ze in huis hebben. Die rode pepers vind ik maar niks. Die smaken nergens naar.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 21:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja ik weet waar de groene liggenMaar rode ken ik dus alleen uit een potje.
Eet smakelijk!
Ja, ja. Stil maar hoor. Wat jij wil.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:46 schreef Sigaartje het volgende:
Ondertussen Japaleno snijden met bordjeen geen koksmes
n8axscpaz.jpg
Was maar een grapjequote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:04 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ja, ja. Stil maar hoor. Wat jij wil.
Ik probeerde alleen maar een tip te geven.
sjeez.
Evaluatie qua koken of qua topics maken?quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:04 schreef Sigaartje het volgende:
Is het mogelijk dat ik een evaluatie krijg op mijn CUL topics, zodat ik weet wat ik anders moet doen?
Beidequote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:07 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Evaluatie qua koken of qua topics maken?
Je moet het zo zien: ik ben een supergewone doodgewone vent zonder poespas. Ik kan niks. Het enige dat ik kan is het doorgronden van bedrijven, daar ben ik goed in en dat is mijn werk ook. Voor de rest ben ik een pummel.quote:
Nou, qua topics maken doe je het prima. Daar is niets op aan te merken.quote:
quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:11 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Je moet het zo zien: ik ben een supergewone doodgewone vent zonder poespas. Ik kan niks. Het enige dat ik kan is het doorgronden van bedrijven, daar ben ik goed in en dat is mijn werk ook. Voor de rest ben ik een pummel.
Dank je!! Daar kan ik iets mee. Bedenk wel dat ik nooit heb leren koken. Ik pruts maar wat.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nou, qua topics maken doe je het prima. Daar is niets op aan te merken.
Qua koken, tja. Jouw charme is wel een beetje dat je je eigen methodes hebt voor veel dingen, zoals je hamburgerpersdekseltjes.
En er zijn zo veel methodes alleen al om een burger te maken. Iedereen heeft op zijn eigen manier gelijk.
Als ik een ding zou mogen veranderen aan je gerecht van vanavond is het je kruidenmix. Als je je eigen kruiden samenstelt, weet je wat je eet en kan je meer varieren. O en dat paneermeel is nergens voor nodig wat mij betreft.
Daarom is het des te leuker dat je het wel probeert. Dat wordt zeer gewaardeerd hier.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:18 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dank je!! Daar kan ik iets mee. Bedenk wel dat ik nooit heb leren koken. Ik pruts maar wat.
Ja, maar ik moet wel zeggen dat de sauscombinatie en het groenvoer de burger maakten. Ik ben het eens met Lucky trouwens.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:16 schreef marc0871 het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
burgers zien er goed uit.
Ik hoop dat ze minstens zo goed smaakten.
o ja, dat paneermeel 'om te binden'.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nou, qua topics maken doe je het prima. Daar is niets op aan te merken.
Qua koken, tja. Jouw charme is wel een beetje dat je je eigen methodes hebt voor veel dingen, zoals je hamburgerpersdekseltjes.
En er zijn zo veel methodes alleen al om een burger te maken. Iedereen heeft op zijn eigen manier gelijk.
Als ik een ding zou mogen veranderen aan je gerecht van vanavond is het je kruidenmix. Als je je eigen kruiden samenstelt, weet je wat je eet en kan je meer varieren. O en dat paneermeel is nergens voor nodig wat mij betreft.
He, ik ook niet.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:22 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja, maar ik moet wel zeggen dat de sauscombinatie en het groenvoer de burger maakten. Ik ben het eens met Lucky trouwens.
Ik ben geen ster, maar wat ik probeer te doen is laten zien dat je ook kunt koken zonder chef te zijn.
Weer wat geleerd!quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:24 schreef marc0871 het volgende:
[..]
o ja, dat paneermeel 'om te binden'.
Binden doe je met een eitje.
Het paneermeel (of gewoon een beschuitje verkruimelen) gebruik je om het vocht van het ei op te nemen. Tegen de zompigheid.
Haha, ja.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:26 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zie tv-series met blinkende dure keukens met mooie kookdames die dingen in elkaar zetten alsof het allemaal vanzelf gaat. Als je dan zelf begint zakt je de moed je in de schoenen.
Die misses knallen zelfgemaakte pizza's in elkaar in een kwartier en alles is perfect, zelfs de keuken. Tja, dan voel je je nietig.
Waarom niet een sigaartje kookt topic waar je iedere keer je recepten in zet i.p.v. iedere keer een nieuw topic? Dat volgt makkelijker en leest lekker terug naar je vorige receptenquote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:04 schreef Sigaartje het volgende:
Is het mogelijk dat ik een evaluatie krijg op mijn CUL topics, zodat ik weet wat ik anders moet doen?
Ik moet de topics nog steeds reeksen. Aparte topics zijn leuker vanwege de fototopic wedstrijd.quote:Op zaterdag 15 juni 2019 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarom niet een sigaartje kookt topic waar je iedere keer je recepten in zet i.p.v. iedere keer een nieuw topic? Dat volgt makkelijker en leest lekker terug naar je vorige recepten
Dat is op verzoek van de mods een tijdje geleden. En het is overzichtelijker als je iets zoekt. Weet je dat ik er zelf ook gebruik van maak? Maar laatst wilde ik weer pizza maken en dacht, hoe deed ik dat ook alweer? Ik kon het topic nergens meer vinden.quote:Op zaterdag 15 juni 2019 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarom niet een sigaartje kookt topic waar je iedere keer je recepten in zet i.p.v. iedere keer een nieuw topic? Dat volgt makkelijker en leest lekker terug naar je vorige recepten
Verder doe ik nooit paneermeel en/of ei in burgers, köfte of Ćevapčići, alleen in gehaktballen
Ja!!quote:Op zaterdag 15 juni 2019 09:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik moet de topics nog steeds reeksen. Aparte topics zijn leuker vanwege de fototopic wedstrijd.
Sigaartjequote:Op zaterdag 15 juni 2019 18:36 schreef Hyaenidae het volgende:
Wat een bazenreeks![]()
![]()
Sigaartje wordt de opvolger van Iwanius als CUL god
En de passie voor vretenquote:Op zaterdag 15 juni 2019 18:58 schreef Ole het volgende:
[..]
Sigaartje![]()
Enige overeenkomst met Iwanius is de sigaar
Maar gelukkig niet die arrogante houdingquote:
quote:Op zaterdag 15 juni 2019 20:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kijk eens: Topicreeks: Sigaartjes Creaties
Leesvoer!!! Thnx!quote:Op zaterdag 15 juni 2019 20:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kijk eens: Topicreeks: Sigaartjes Creaties
Leuk, dank je welquote:Op zaterdag 15 juni 2019 20:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kijk eens: Topicreeks: Sigaartjes Creaties
Ik ben zelf geen goede kok, daarom vind ik topics als deze luist zo leuk omdat het makkelijk na te maken isquote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:11 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Je moet het zo zien: ik ben een supergewone doodgewone vent zonder poespas. Ik kan niks. Het enige dat ik kan is het doorgronden van bedrijven, daar ben ik goed in en dat is mijn werk ook. Voor de rest ben ik een pummel.
Hoi Praadje,quote:Op maandag 17 juni 2019 00:01 schreef praadje het volgende:
@:Sigaartje, waarom bak je niet alles tegelijk? Nu waren de aardappeltjes toch niet lekker warm meer? Viel me ook al op bij je zuurkool topic. Dat je eerst de stamppot maakt en dan pas de spekjes en het vlees gaat bakken. Stamppot en het vlees zag er trouwens lekker uit![]()
Just curieus.
Dat is vreemd. Gebruik je wel vers vlees? Het beste is natuurlijk altijd direct na aankoop bereiden.quote:Op zondag 16 juni 2019 19:57 schreef roos94 het volgende:
Ik vind broodjes hamburger lekker maar ga er altijd van aan de schijt
Ja, ik klooi maar wat aan. Ik lees wel veel, niet zozeer in kookboeken, maar in kookrubrieken van bijvoorbeeld Metro, of tijdschriften. Youtubefilmpjes zijn ook heel informatief, verder zijn er sites waar dames hun recepten laten zien. Dat laatste heeft als voordeel dat je ziet hoe verschillende mensen een recept verschillend bereiden, maar er zijn veel overeenkomsten.quote:Op zondag 16 juni 2019 19:55 schreef JeugdVanTegenwoordig het volgende:
[..]
Ik ben zelf geen goede kok, daarom vind ik topics als deze luist zo leuk omdat het makkelijk na te maken is
Mwoah, als ik jou was zou ik een open metalen versie ergens op de kop tikken. Het voordeel daarvan is dat je vervolgens ook een eitje er bij kan bakken die exact de vorm van je hamburger heeft. Werkt ideaalquote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:33 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dit werkt veel beter. Ik heb een hamburgerpers ook, en dat werkt voor geen meter.
Dit gaat stukken beter. Je bent gelijk klaar.
Dat eitje ben ik met je eens. Maar waarom zou ik een metalen versie kopen als dit ook goed werkt? Ik had een plastic pers en dan blijft de hele boel hangen. Weggegooid geld. Maar ik las de tip ergens anders over de twee plastic dekseltjes en verdomd, het werkt fantastisch, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Zo gaat het ook prima. En goed hergebruik. Ik koop vaak soep bij de slager (daar komen de dekseltjes van). Alleen groentesoep maak ik nog zelf.quote:Op maandag 17 juni 2019 09:47 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Mwoah, als ik jou was zou ik een open metalen versie ergens op de kop tikken. Het voordeel daarvan is dat je vervolgens ook een eitje er bij kan bakken die exact de vorm van je hamburger heeft. Werkt ideaal
Ik wil die kaasballetjes nog wel eens proberen met panko die in de Allerhande staan. Leuk voor als je bezoek krijgt als hapje.quote:Op maandag 17 juni 2019 09:43 schreef Sorella het volgende:
Als er een xenos bij je in de buurt is die verkopen japans paneermeel (panko) breadcrumbs heet het daar. en een stuk goedkoper als bij de appie.
Omdat je de metalen versie in de pan kan doen zodat je gebakken eitje precies de ronde vorm van je hamburger krijgt.quote:Op maandag 17 juni 2019 09:57 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat eitje ben ik met je eens. Maar waarom zou ik een metalen versie kopen als dit ook goed werkt? Ik had een plastic pers en dan blijft de hele boel hangen. Weggegooid geld. Maar ik las de tip ergens anders over de twee plastic dekseltjes en verdomd, het werkt fantastisch, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Zo gaat het ook prima. En goed hergebruik. Ik koop vaak soep bij de slager (daar komen de dekseltjes van). Alleen groentesoep maak ik nog zelf.
Oh op die manier!quote:Op maandag 17 juni 2019 10:15 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Omdat je de metalen versie in de pan kan doen zodat je gebakken eitje precies de ronde vorm van je hamburger krijgt.
Plastic in de pan wordt uhmmmm...nogal vies
Dankjewel voor je uitgebreide antwoord. Ik vroeg het me gewoon af. Lekker doorgaan met kokkerelen, ik lees het graag.quote:Op maandag 17 juni 2019 08:15 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Hoi Praadje,
Eigenlijk niet bij nagedacht, alhoewel, ik heb maar een goede koekenpan.
Bij de zuurkool viel het trouwens erg mee. De spekjes gaan supersnel, je moet niet te hoog vuur hebben, er in gooien, bij blijven draaien met zo'n houten ding waar je mee bakt (hoe heet zo'n ding, ik ben de naam kwijt), het is echt 1 a 2 minuten, anders worden het kaantjes. De filetlapjes gingen ook snel. Pas op met hoog vuur, eerst beetje hoog, daarna onder middel om te garen. Testen met vork, ik was verrast hoe snel die dingen gaar waren, was 5 a 7 minuten of zo? Ik sneed er eentje even open om te kijken of hij niet rauw was. De zuurkool liet ik even in de pan met de deksel erop, die bleef gewoon warm. Het meerendeel ging trouwens in bakjes met drie gebakken filetlapjes de vriezer in voor latere consumptie.
De gebakken aardappels zijn inderdaad een ander verhaal. De hamburgers doen er 20 minuten over om te garen. Maar het was een flinke voorraad aardappelschijfjes, ook voor later gebruik en er bleef een hamburger over, hop ook de vriezer in. De aardappelschijfes kun je daarna even opwarmen als alles klaar is. In de oven gaat dat goed, tijdens het voorverwarmen al naar 200 graden en bij de ping zijn ze al zo'n beetje warm.
Alleen met die van de Mac.quote:Op zondag 16 juni 2019 19:57 schreef roos94 het volgende:
Ik vind broodjes hamburger lekker maar ga er altijd van aan de schijt
Je topics zijn echt leuk maar je bent zo kleinzerig. Als iemand iets zegt schiet je gelijk helemaal in de verdediging of ben je superverontschuldigend, terwijl het gewoon deel is van de harde fokcultuur en geen persoonlijke aanval op jou. Je kunt ook niet iedereen pleasen Ook dit topic weer:quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:04 schreef Sigaartje het volgende:
Is het mogelijk dat ik een evaluatie krijg op mijn CUL topics, zodat ik weet wat ik anders moet doen?
Kom op man, er is niks mis mee je gehakt bij de supermarkt te halen zoals 99% van alle mensen daar hoef je je echt niet voor te excuseren omdat een culisnob daar een keer kritiek op heeft geuit (en je hoeft er ook geen smoesjes voor te verzinnen)quote:Op vrijdag 14 juni 2019 19:47 schreef Sigaartje het volgende:
Helaas was ik te laat voor de slager, dus moet ik het doen met AH-gehakt.
Klopt helemaal!!!!!quote:Op dinsdag 18 juni 2019 13:08 schreef No239SquadronRAF het volgende:
[..]
Je topics zijn echt leuk maar je bent zo kleinzerig. Als iemand iets zegt schiet je gelijk helemaal in de verdediging of ben je superverontschuldigend, terwijl het gewoon deel is van de harde fokcultuur en geen persoonlijke aanval op jou. Je kunt ook niet iedereen pleasen Ook dit topic weer:
[..]
Kom op man, er is niks mis mee je gehakt bij de supermarkt te halen zoals 99% van alle mensen daar hoef je je echt niet voor te excuseren omdat een culisnob daar een keer kritiek op heeft geuit (en je hoeft er ook geen smoesjes voor te verzinnen)
Iedereen loopt op zijn tenen hierdoor omdat ze bang zijn jou te kwetsen en je dan geen leuke topics meer maakt, maar je zou er zelf ook wat nuchterder in kunnen staan
Omdat vet lekker is?quote:Op dinsdag 18 juni 2019 13:34 schreef Cryptocoryne het volgende:
Waarom gebruik je gehakt en geen tartaar?
Ja hoor, hamburgers van tartaarquote:Op dinsdag 18 juni 2019 13:34 schreef Cryptocoryne het volgende:
Waarom gebruik je gehakt en geen tartaar?
Doe ik altijd, wat is daar mis mee?quote:Op dinsdag 18 juni 2019 14:48 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
Ja hoor, hamburgers van tartaarScheer je weg barbaar.
Dat is heel droog en weinig smaakvol omdat er zeer weinig vet in zit. Het kan hoor. Best een aardige optie als je aan de lijn bent, al kan je dan beter het broodje weglatenquote:Op dinsdag 18 juni 2019 15:01 schreef Cryptocoryne het volgende:
[..]
Doe ik altijd, wat is daar mis mee?
Om het nog erger te maken, ik gooi bij de tartaar een zakje hamburgerkruiden van Verstege oid. Ik vind gehakt altijd zo vetquote:Op dinsdag 18 juni 2019 15:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is heel droog en weinig smaakvol omdat er zeer weinig vet in zit. Het kan hoor. Best een aardige optie als je aan de lijn bent, al kan je dan beter het broodje weglaten
Droge meuk met vieze kruiden.quote:Op dinsdag 18 juni 2019 15:07 schreef Cryptocoryne het volgende:
Om het nog erger te maken, ik gooi bij de tartaar een zakje hamburgerkruiden van Verstege oid. Ik vind gehakt altijd zo vet
Dan gewoon lekker je tartaar etenquote:Op dinsdag 18 juni 2019 15:07 schreef Cryptocoryne het volgende:
[..]
Om het nog erger te maken, ik gooi bij de tartaar een zakje hamburgerkruiden van Verstege oid. Ik vind gehakt altijd zo vet
Ik vind ze ook niet verkeerd smaken.quote:Op dinsdag 18 juni 2019 15:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dan gewoon lekker je tartaar etenDesnoods met hamburgerkruiden
Zo heeft ieder zijn smaak.
Als er geen verschil was in smaak, zouden we in een supersaaie wereld leven.quote:Op dinsdag 18 juni 2019 15:33 schreef Cryptocoryne het volgende:
[..]
Ik vind ze ook niet verkeerd smaken.
Nederlanders eten gewoon super vroeg...quote:Op vrijdag 14 juni 2019 20:11 schreef Kaneelstokje het volgende:
Leuk Sigaartje.
Maar waarom eet je altijd zo laat?
Dat heb ik juist andersomquote:Op dinsdag 25 juni 2019 18:13 schreef VeX- het volgende:
Chill topic. Ziet er prima uit ook, maar ik kan er zelf nooit tegen als er niet heel veel saus op een hamburger zit. Het moet er bijna vanaf druipen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |