SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Inderdaad, klopt, ik ga even nieuwe halen. Dank je!!!quote:Op woensdag 12 juni 2019 17:59 schreef Durmada het volgende:
Je gemalen knoflook is niet meer houdbaar
Kan vast geen kwaad hoor, denk alleen dat de smaak wat minder is.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Inderdaad, klopt, ik ga even nieuwe halen. Dank je!!!
Nee joh, gewoon gebruiken. Dat kan best.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Inderdaad, klopt, ik ga even nieuwe halen. Dank je!!!
quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Inderdaad, klopt, ik ga even nieuwe halen. Dank je!!!
Ik heb hier al ruim 2 jaar een potje met molen open staan, die maar niet leeg wil.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nee joh, gewoon gebruiken. Dat kan best.
Je aardappels schillen ol je kruimelige ontbijt/lunchbord is nog milieuvriendelijker.quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:04 schreef Sigaartje het volgende:
Ik heb de aardappels geschild
[ afbeelding ]
En die kunnen opgezet worden, 20 minuten. De zuurkool moet apart, ook 20 minuten koken.
Ik kies altijd voor de gekruide zuurkool, omdat die smaakvoller is.
Normaal schil ik de aardappels op een oude krant, maar die had ik niet in voorraad.
Het is wel verstandig om dat te doen, beter voor het milieu en bespaart je geld.
De aardappels kook ik in een grote pan, omdat de zuurkool er later bij moet en er gestampt moet worden.
Want? Die krant gooi je toch weg. Dat bord moet je weer afwassen.quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:10 schreef maily het volgende:
[..]
Je aardappels schillen ol je kruimelige ontbijt/lunchbord is nog milieuvriendelijker.
Ja dat is zo.quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:10 schreef maily het volgende:
[..]
Je aardappels schillen ol je kruimelige ontbijt/lunchbord is nog milieuvriendelijker.
Inderdaadquote:Op woensdag 12 juni 2019 19:17 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
Want? Die krant gooi je toch weg. Dat bord moet je weer afwassen.
HEE, in de OP waren het er nog maar 2quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:23 schreef Sigaartje het volgende:
En dan ga ik de varkensfiletjes kruiden met chilipoeder, knoflookpoeder en Aromat.
[ afbeelding ]
Handen wassen daarna weer (rauw vlees)
Klopt, ik ga er twee gebruiken voor de zuurkool, de andere twee voor iets anders.quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:25 schreef Antonov89 het volgende:
[..]
HEE, in de OP waren het er nog maar 2
De Aromat is een test voor mij op dit moment. Nog nooit geprobeerd op filetlapjes, maar mensen zijn er lyrisch over.quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:27 schreef Postbus100 het volgende:
Aromat![]()
Voor de rest: Zuurkool![]()
![]()
Daar kan je me zelfs bij 30 graden nog wakker voor maken. Altijd lekker.
Helaas niet gedaan....quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:51 schreef Nielojram75 het volgende:
Lieve Sigaar, voor je alles gaat stampen, ook een beetje roomboter, klein scheutje melk en nootmuskaat toevoegen, bij je krootjes.
Krootjes zijn bietjes...quote:Op woensdag 12 juni 2019 19:51 schreef Nielojram75 het volgende:
Lieve Sigaar, voor je alles gaat stampen, ook een beetje roomboter, klein scheutje melk en nootmuskaat toevoegen, bij je krootjes.
Oh, ja, dat is waar ook, ik vind het een erg leuk idee.quote:
Ik bak apart, dan kan ik later mengen.quote:Op woensdag 12 juni 2019 20:27 schreef Sorella het volgende:
Niet meteen bij de zuurkool ? of pak je apart ?
ik bedoelde waarom niet meteen bij de zuurkool doen na het bakken maar eerst in een soepkommetje ?quote:Op woensdag 12 juni 2019 20:31 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik bak apart, dan kan ik later mengen.
En dan als de spek klaar is was ik de koekepan niet af, maar gooi ik er een blokje roomboter in voor de filetlapjes.
Dat is een gewetensvraagquote:Op woensdag 12 juni 2019 20:40 schreef Sorella het volgende:
[..]
ik bedoelde waarom niet meteen bij de zuurkool doen na het bakken maar eerst in een soepkommetje ?
Eet smakelijk @Sigaartjequote:Op woensdag 12 juni 2019 20:47 schreef Sigaartje het volgende:
Wauw, dit is werkelijk heerlijk! Ik ben geen zuurkoolfan, al zeg ik het zelf, dit is smullen!
[ afbeelding ]
Masha danki.quote:Op woensdag 12 juni 2019 21:46 schreef McBrokkie het volgende:
Bon dia, ruman. Eet smakelijk!
Groetjes
Man, man, manquote:Op woensdag 12 juni 2019 19:21 schreef Sigaartje het volgende:
Als de boel staat te koken, heb je tijd om de madame jeanette te snijden.
[ afbeelding ]
Het steeltje kun je weggooien, de rest kan de koelkast weer in.
Let op: was je handen grondig hierna. Ik heb altijd een teiltje klaarstaan met warm water met afwasmiddel waarin ik tijdens het koken mijn handen kan wassen. TIP! Tijdens al je activiteiten kun je dan tussendoor je handen wassen, keukendoek ernaast en je kunt weer verder.
Sigaartje's topic hequote:Op donderdag 13 juni 2019 01:46 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Man, man, man
Vertel me niet dat je de MJ op een boterhambordje hebt gesneden met een bestekmes.
Koop een fatsoenlijk koksmes en een redelijke snijplank. Bamboe. Is top.
Bedank me later.
Niet om snob te doen, maar een koksmes maakt snijden zo. Veel. Makkelijker.
Maar; jouw keus.
Voor de rest ziet het er goed uit.
Van sommige dingen ben ik geen fan.
Andere dingen vind ik dan weer mooi hoe je het doet.
Ik ben voor.
Als je zoekt, zal je ze vindenquote:Op donderdag 13 juni 2019 13:18 schreef maily het volgende:
[..]
Sigaartje's topic he
Maak jij eens een snij- en kooktopic aan?
CUL / spaghetti a la marco - met fotoverslagquote:Op donderdag 13 juni 2019 13:18 schreef maily het volgende:
[..]
Sigaartje's topic he
Maak jij eens een snij- en kooktopic aan?
quote:Op donderdag 13 juni 2019 16:11 schreef maily het volgende:
[..]
Die zijn wel oud ja
Ga ik nog eens op mijn gemak bekijken
Kom maar opquote:Op donderdag 13 juni 2019 16:13 schreef maily het volgende:
[..]
En ik ga nog eens een eigen nasi-topic maken
quote:Op donderdag 13 juni 2019 01:46 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Man, man, man
Vertel me niet dat je de MJ op een boterhambordje hebt gesneden met een bestekmes.
Koop een fatsoenlijk koksmes en een redelijke snijplank. Bamboe. Is top.
Bedank me later.
Niet om snob te doen, maar een koksmes maakt snijden zo. Veel. Makkelijker.
Neequote:Op zaterdag 29 juni 2019 17:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Sigaartje, is dit niet een bremzout gerecht, ik zou geloof ik echt de gehele avond dorst hebben
quote:Op donderdag 13 juni 2019 01:46 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Man, man, man
Vertel me niet dat je de MJ op een boterhambordje hebt gesneden met een bestekmes.
Koop een fatsoenlijk koksmes en een redelijke snijplank. Bamboe. Is top.
Bedank me later.
Niet om snob te doen, maar een koksmes maakt snijden zo. Veel. Makkelijker.
Zouden ze het gelezen hebben?quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |