Wat is bij jullie friet speciaal?quote:Op woensdag 13 februari 2019 18:07 schreef Cat-astrophe het volgende:
Friet speciaal met een bamiblok
Bij ons (West-Brabant) zit er dan ook nog pindasaus bijquote:Op woensdag 13 februari 2019 18:28 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Ik mag toch hopen mayo + curry + ui.
Dat mogen ze boven de rivieren wat mij betreft ook invoeren!!quote:Op woensdag 13 februari 2019 18:34 schreef maily het volgende:
[..]
Bij ons (West-Brabant) zit er dan ook nog pindasaus bij
In mij West-Brabant heet dat een frietje moeilijkquote:Op woensdag 13 februari 2019 18:34 schreef maily het volgende:
[..]
Bij ons (West-Brabant) zit er dan ook nog pindasaus bij
oorlog is met pindasaus hierquote:Op woensdag 13 februari 2019 22:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Heet oorlog hier
Nu thee en nougat
wat raar dan dat ik Bergen op Zoom, Etten Leur, Steenbergen en Oudenbosch (etc) een friet met mayo, curry en ui kreegquote:Op woensdag 13 februari 2019 18:34 schreef maily het volgende:
[..]
Bij ons (West-Brabant) zit er dan ook nog pindasaus bij
Hier, zuidoost brabant, is een frietje speciaal met mayonaise, curry en ui.quote:Op woensdag 13 februari 2019 23:35 schreef Prego het volgende:
[..]
wat raar dan dat ik Bergen op Zoom, Etten Leur, Steenbergen en Oudenbosch (etc) een friet met mayo, curry en ui kreeg
OT: groene thee, daarna
Sterktequote:Op donderdag 14 februari 2019 17:31 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekkere chocolaatjes (2) met bessen en frambozen.
En net geborreld met bittergarnituur
Vanavond ook niet gezond. Ff emo-eten (stomme rotweek, zowel werk als privé).
Hier vanavond zalm met spinazie in bladerdeeg.quote:Op vrijdag 15 februari 2019 10:15 schreef klappernootopreis het volgende:
Vanavond kabeljauw met spinazie in bladerdeeg met gegratineerde aardappeltjes er bij .
Met als toetje Crème brûlée..
Ben jij zo iemand waarvan het eten eigenlijk niet mag mengel/ elkaar aanraken?quote:Op donderdag 14 februari 2019 21:56 schreef maily het volgende:
Te laat met een foto maken .....
Grote gebakken garnalen
[ afbeelding ]
O jawel hoor . Waarom?quote:Op zaterdag 16 februari 2019 06:59 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ben jij zo iemand waarvan het eten eigenlijk niet mag mengel/ elkaar aanraken?
Krab gespotquote:Op woensdag 13 februari 2019 18:34 schreef maily het volgende:
[..]
Bij ons (West-Brabant) zit er dan ook nog pindasaus bij
Geboren Tullepetaonquote:Op zaterdag 16 februari 2019 09:13 schreef Gutz het volgende:
[..]
Krab gespot
OT: gekookt eitje en 2 afbakpistoletjes
Hey, dan zijde net als ikke!quote:
Je boft maar met zo’n vriend.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 09:33 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt op bed : thee, verse jus d’orange, gekookt eitje, appel, boterham met kaas en een boerenbeschuit met kaas
ik bof maar met mezelfquote:
Had je eerst gesport?quote:Op zaterdag 16 februari 2019 14:06 schreef Mariocash het volgende:
[ afbeelding ]
Patat oorlog en kaassouflé.
quote:Op zaterdag 16 februari 2019 16:38 schreef ChilllayD het volgende:
Heb net zelf uiensoep gemaakt met gekarameliseerde ui en spekjes. Die straks opeten met een geroosterd broodje met kaas natuurlijk die verdronken wordt
Wat heerlijkquote:Op zondag 17 februari 2019 14:42 schreef FutureFairytale het volgende:
Als lunch/ontbijt breekbroodjes met aïoli en kaastengel + thee op het strand
Kan je de helft in de koelkast doen en morgen opeten.quote:Op zondag 17 februari 2019 19:28 schreef Atak het volgende:
Alleen de helft kunnen opeten. Weer veel te veel besteld.
[ afbeelding ]
Dat risico zou ik toch niet nemen met sushi.quote:Op zondag 17 februari 2019 19:44 schreef stokj het volgende:
[..]
Kan je de helft in de koelkast doen en morgen opeten.
Die Atak is wel wat gewend, die eet zelfs een lachmacun van gisteren.quote:Op zondag 17 februari 2019 19:46 schreef J.Caesar het volgende:
[..]
Dat risico zou ik toch niet nemen met sushi.
Het zou me ook niet smaken, door de gedachte dat het niet vers is.
Daarom. Het is beter om geen risico’s te nemen. Wat ik niet op kan gooi ik weg.quote:Op zondag 17 februari 2019 19:46 schreef J.Caesar het volgende:
[..]
Dat risico zou ik toch niet nemen met sushi.
Het zou me ook niet smaken, door de gedachte dat het niet vers is.
en lijkt niet instaat om van z’n fouten te leren.quote:Op zondag 17 februari 2019 19:48 schreef stokj het volgende:
[..]
Die Atak is wel wat gewend, die eet zelfs een lachmacun van gisteren.
Wat een verspilling. Denk je nou echt dat je spontaan ziek wordt als het een nachtje in de koelkast ligt?quote:Op zondag 17 februari 2019 19:56 schreef Atak het volgende:
[..]
Daarom. Het is beter om geen risico’s te nemen. Wat ik niet op kan gooi ik weg.
Het kan prima hoor maar het is idd niet meer te etenquote:Op zondag 17 februari 2019 19:46 schreef J.Caesar het volgende:
[..]
Dat risico zou ik toch niet nemen met sushi.
Het zou me ook niet smaken, door de gedachte dat het niet vers is.
Eens een Atak altijd een Atak.quote:Op zondag 17 februari 2019 19:57 schreef Prego het volgende:
[..]
en lijkt niet instaat om van z’n fouten te leren.
OT: linzensoep en brood om te dippen, straks pils.
Voor die 40 euro wil je toch wel kwaliteitsvis dat je de dag daarna kan eten. Maar die rijst vernagelt de smaak volgens mij.quote:Op zondag 17 februari 2019 20:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Het kan prima hoor maar het is idd niet meer te eten
Vanavond aan de frituur want ik heb bitterballen en frikandellen.
Alleen geen flauw idee waar de frituurpan is
Die maki’s wel maar die inside out niet meer.quote:Op zondag 17 februari 2019 20:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Het kan prima hoor maar het is idd niet meer te eten
Vanavond aan de frituur want ik heb bitterballen en frikandellen.
Alleen geen flauw idee waar de frituurpan is
quote:Op zondag 17 februari 2019 18:20 schreef JdeMol het volgende:
[ afbeelding ]
Even FOK!-proof gemaakt
Ze zijn niet zo lekker als de echte kindersurprise eieren trouwens..
Gevonden? Fijn he lekker in de zon. Had nog zelfs een ijsje gehaald, in februari.quote:Op zondag 17 februari 2019 20:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Het kan prima hoor maar het is idd niet meer te eten
Vanavond aan de frituur want ik heb bitterballen en frikandellen.
Alleen geen flauw idee waar de frituurpan is
Volgende dag is het niet e vreten.quote:Op zondag 17 februari 2019 20:03 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Wat een verspilling. Denk je nou echt dat je spontaan ziek wordt als het een nachtje in de koelkast ligt?
Loopt gezond Nederland decennia lang te mekkeren over teveel zout in het eten, zet fabricerend Nederland zich in om minder zout in het eten te doen,.....quote:Op maandag 18 februari 2019 15:07 schreef FutureFairytale het volgende:
2 Britse salted caramel toffees. Lekker zeg! Met echte korrels zout
Allebeiquote:Op maandag 18 februari 2019 16:24 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Wat is het nou? Niet te vreten of geen risico lopen?🤣
Heerlijke ontbijtjes heb jequote:Op dinsdag 19 februari 2019 09:19 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee, gekookt eitje, boerenbeschuit met jam, toast met kaas, perzikyoghurtje, smoothie met jus d’orange, mango, bramen en kersen
ik haalde altijd roze koeken op school, De congierge had er een handeltje bij met snoep en snaai konnie nog wat bij verdienenquote:Op dinsdag 19 februari 2019 12:40 schreef itchycoo het volgende:
Ik heb zojuist voor het eerst sinds heel wat jaren een frikandelbroodje gekocht, als lunch. Moet zeggen dat ik het nog steeds best goed te eten vind, naast de ietwat nostalgische beleving (en mijn lichte gene bij de kassa, voelde me ineens weer een scholier )
Tnx Is altijd wel een fijn begin van de dagquote:Op dinsdag 19 februari 2019 12:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijke ontbijtjes heb je
Ik heb nu crackers met old amsterdam en met kaas-mosterdsalade + druiven.
Leuk bordquote:Op dinsdag 19 februari 2019 18:26 schreef mascara-klodder het volgende:
Had vanavond tomaten-groentensoep met ballen gemaakt en een zelfgemaakt saucijzenbroodje
[ afbeelding ]
Nice.quote:Op dinsdag 19 februari 2019 18:26 schreef mascara-klodder het volgende:
Had vanavond tomaten-groentensoep met ballen gemaakt en een zelfgemaakt saucijzenbroodje
[ afbeelding ]
welk recept heb je gebruikt voor je saucijzenbroodje?quote:Op dinsdag 19 februari 2019 18:26 schreef mascara-klodder het volgende:
Had vanavond tomaten-groentensoep met ballen gemaakt en een zelfgemaakt saucijzenbroodje
[ afbeelding ]
Cool!quote:Op dinsdag 19 februari 2019 19:40 schreef JdeMol het volgende:
Verse advocaat met slagroom of eigenlijk andersom...
Resultaat van het omtoveren van deze:
[ afbeelding ]
tot
[ afbeelding ]
en
[ afbeelding ]
Eigenlijk geen receptquote:Op dinsdag 19 februari 2019 20:49 schreef Prego het volgende:
[..]
welk recept heb je gebruikt voor je saucijzenbroodje?
Groene thee en wat ongezouten pinda’s
Fijn zo'n Hollands plankjequote:Op dinsdag 19 februari 2019 22:23 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Cool!
Wij eten nu dit:
[ afbeelding ]
Komkommer met humus en kruidenroomkaas, toastjes met peperpaté, augurk met kaas, plakjes boerenmetworst en augurk met ham
Ik hou van Hollandse kneuterigheid op zijn tijd.quote:Op dinsdag 19 februari 2019 22:53 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Fijn zo'n Hollands plankje
Augurk met kaas kende ik nog niet!
Oja, dat ken ik welquote:Op woensdag 20 februari 2019 10:06 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik hou van Hollandse kneuterigheid op zijn tijd.
Normaal is het blokjes kaas met augurk btw maar had alleen plakken in huis
Jaaaaa, foto'squote:Op dinsdag 19 februari 2019 22:23 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Cool!
Wij eten nu dit:
[ afbeelding ]
Komkommer met humus en kruidenroomkaas, toastjes met peperpaté, augurk met kaas, plakjes boerenmetworst en augurk met ham
Dat ziet er lekker uit!quote:Op woensdag 20 februari 2019 13:26 schreef JdeMol het volgende:
Dit was hier het ontbijt
[ afbeelding ]
Bio blauwe bessen en maple syrup van Marks & Spencer waar ze wat mij betreft de Nobelprijs voor zouden moeten krijgen
Die Smurfquote:Op woensdag 20 februari 2019 13:26 schreef JdeMol het volgende:
Dit was hier het ontbijt
[ afbeelding ]
Bio blauwe bessen en maple syrup van Marks & Spencer waar ze wat mij betreft de Nobelprijs voor zouden moeten krijgen
quote:
Oehhh prima ontbijt jij ook!quote:Op woensdag 20 februari 2019 13:24 schreef JdeMol het volgende:
[..]
Jaaaaa, foto's
Het ziet er lekker uit en ook keurig gerangschikt
Prachtig rood keukenspul heb je!!quote:Op woensdag 20 februari 2019 10:32 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt van vanochtend: thee, smoothie van verse jus d’orange, avocado en kersen, toast met hummus, gekookt eitje en yoghurt met cruesli.
Vriend had hetzelfde alleen toast met kaas en koffie ipv thee
[ afbeelding ]
Kan dat met telefoon makkelijk? Zo ja, zou ik dat wel graag willen wetenquote:Op woensdag 20 februari 2019 14:21 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Oehhh prima ontbijt jij ook!
Heb eindelijk door hoe je foto’s makkelijk kan posten dus vooruit dan maar
Tnx. Nog altijd happy en supertrots op alle Kenwood-apparaten en het servies van Le Creusetquote:
quote:Op woensdag 20 februari 2019 19:12 schreef realAIVD het volgende:
Hier zojuist weer bulgur met een roerbaksel van kip, ananas, ui, rode peper, paprika, wortel, lenteui, sojasaus en chilisaus gegeten, nog 1 portie te gaan.
Straks een bakje Optimel magere kwark appel-kaneel
[ afbeelding ]
Heel goedquote:Op woensdag 20 februari 2019 19:48 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Tja, je gaf het goede voorbeeld, dus ik durfde geen smurfloze foto te plaatsen
Jij bent echt n kleine eterquote:Op woensdag 20 februari 2019 19:05 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx. Nog altijd happy en supertrots op alle Kenwood-apparaten en het servies van Le Creuset
@:FFT, ik gebruik TinyPic.
Vanavond hadden we zalm gebakken in tijm-citroenolie met dillesaus, spinazie en pommes duchesse
[ afbeelding ]
Wie zijn 'we' tegenwoordig, that's the question?quote:Op woensdag 20 februari 2019 19:05 schreef mascara-klodder het volgende:
Vanavond hadden we zalm gebakken in tijm-citroenolie met dillesaus, spinazie en pommes duchesse
[ afbeelding ]
Haar nieuwe tinder date.quote:Op donderdag 21 februari 2019 00:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Wie zijn 'we' tegenwoordig, that's the question?
Dat denk jijquote:Op woensdag 20 februari 2019 23:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jij bent echt n kleine eter
Van alles op dat bord eet ik normaal 2x zoveel. Ok misschien niet 2x zoveel groente
quote:Op woensdag 20 februari 2019 21:33 schreef mascara-klodder het volgende:
Na het eten nog even cocholade-bananencake gebakken
Dus dat nu met thee
Geen foto van het eindresultaat?quote:Op woensdag 20 februari 2019 21:23 schreef Sigaartje het volgende:
Deze past in de categorie =Hoe krijg je het voor elkaar=
ja echt.
Ik had niet veel honger, dus ik hield het simpel. Een broodje kaas+salami en wat Italiaanse kruiden er op. Beetje warm is wel fijn, dus ik zet de combi op de ovenstand 190 graden.
Nu warm ik vaker eten op, maar dan in de magnetron, restjes van avonden ervoor. Dat gooi ik dan in een plastic bakje en warm het op.
Nu pak ik dus ook weer een plastic bakje, want kaas wil nog wel eens smelten. En zet het bakje met het broodje in de voorverwarmde oven.
Ik denk dat je het wel kunt raden. Niet alleen de kaas smolt
Nee. Gelukkig was het plastic nog half hard. Zodat ik de misvorming nog op kon tillen. Jammer van het bakje.quote:
Haha dat wisten we toch alquote:Op woensdag 20 februari 2019 23:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jij bent echt n kleine eter
Van alles op dat bord eet ik normaal 2x zoveel. Ok misschien niet 2x zoveel groente
Lekker allemaal! En gezelligquote:Op donderdag 21 februari 2019 18:59 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Haha dat wisten we toch al
@:golfer: week nadat ik terugkwam uit Suriname heb ik hem leren kennen. Dus sinds september al
Ontopic: een spare-rib van Kippie gedeeld. Ik een derde hij de rest.
Nu een tosti brie met kerstomaat delen.
Daarna thee/koffie met choco-bananencake
Later vnv nootjes/chips/toastjes
quote:Op donderdag 21 februari 2019 18:59 schreef mascara-klodder het volgende:
@:golfer: week nadat ik terugkwam uit Suriname heb ik hem leren kennen. Dus sinds september al
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op donderdag 21 februari 2019 20:22 schreef golfer het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
Oeh! Eet wel eens bij gewone Bram Ladage. Bram’s Gourmet ook een proberen maar.quote:Op donderdag 21 februari 2019 20:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker allemaal! En gezellig
Ik had vanmiddag een broodje kip fajita en vnv een patatje stoof van Bram's gourmet
Nu een mini magnum. Straks thee met een kersenbonbon.
Heb jij dat ammaal op?!quote:Op donderdag 21 februari 2019 23:13 schreef uniekhoorn het volgende:
Nasi rames compleet en tjaptjoy garnalen. en een chinese grote loempia met babi pangang
Dat klinkt als een voorgerecht met een hoofdgerecht. Wat had je als nagerecht?quote:Op donderdag 21 februari 2019 23:13 schreef uniekhoorn het volgende:
Nasi rames compleet en tjaptjoy garnalen. en een chinese grote loempia met babi pangang
ik schat zo in van wel. Uniek is awesome met hoeveelheden etenquote:
Lekker, vooral die kippenpotenquote:Op vrijdag 22 februari 2019 09:56 schreef FutureFairytale het volgende:
Vifit, bramen en thee.
Vanmiddag lunch van de 'baas'; voor mij broodje kroket en een nasischijf.
Vanavond kippenpoten, rösti, salade, bospeen, erwtjes en stoofpeertjes. Feestmaal bij ouders
Njang switi!quote:Op vrijdag 22 februari 2019 16:18 schreef Karzai het volgende:
Teloh bakkeljauw en tjauw min moksi meti
Aaai sranang!quote:Op vrijdag 22 februari 2019 16:18 schreef Karzai het volgende:
Teloh bakkeljauw en tjauw min moksi meti
Heerlijk die raclette kaas!quote:Op vrijdag 22 februari 2019 17:59 schreef ChilllayD het volgende:
Zelfgemaakt uiensoepje met 4 stukjes geroosterd maïsbrood met gesmolten raclette kaas.
Vooral ijstaarten zijn heerlijk!quote:Op zaterdag 23 februari 2019 08:56 schreef FutureFairytale het volgende:
Gisteren kreeg ik vooraf nog onwijs lekkere tomaten-knoflooksoep met chorizo (en wat parmezaan erdoor) en toe stukje ijstaart.
Thee met mini appeltaartje daarna.
Straks maar weer normaal beginnen met kwark met bramen en n kopje thee.
Die soep klinkt heerlijk!quote:Op zaterdag 23 februari 2019 08:56 schreef FutureFairytale het volgende:
Gisteren kreeg ik vooraf nog onwijs lekkere tomaten-knoflooksoep met chorizo (en wat parmezaan erdoor) en toe stukje ijstaart.
Thee met mini appeltaartje daarna.
Straks maar weer normaal beginnen met kwark met bramen en n kopje thee.
Als ontbijt?quote:Op zaterdag 23 februari 2019 09:23 schreef anndb het volgende:
Ga zo chinees opwarmen van gisteravond.
Ideaal is datquote:Op zaterdag 23 februari 2019 09:23 schreef anndb het volgende:
Ga zo chinees opwarmen van gisteravond.
Niet de rijst hopelijk..?quote:Op zaterdag 23 februari 2019 09:23 schreef anndb het volgende:
Ga zo chinees opwarmen van gisteravond.
Ik eet vanavond hetzelfde.quote:Op zaterdag 23 februari 2019 15:40 schreef Karzai het volgende:
Biertje en toastjes met kaas-mosterd salade
vanavond babi ketjap, wokgroenten en rijst
« verbeterde smaak » ik moet er altijd om glimlachen. Genre, voorheen was het niet geweldig dus proberen we andere troep te verkopenquote:Op zondag 24 februari 2019 19:24 schreef PimD het volgende:
[ afbeelding ]
Uit een pakje, maar blijft lekker. Naanbrood er bij <3
Recept? Ziet er lekker uit!quote:Op zondag 24 februari 2019 18:54 schreef Atak het volgende:
Aubergine met knoflook en gember
[ afbeelding ]
Hoofd-ingrediënten: aubergine 3/4 portie, resterende 1/3: ui en wortels. Als je wilt kan je kip of rund toevoegen.quote:
Top, dankjewelquote:Op zondag 24 februari 2019 20:53 schreef Atak het volgende:
[..]
Hoofd-ingrediënten: aubergine 3/4 portie, resterende 1/3: ui en wortels. Als je wilt kan je kip of rund toevoegen.
Als je vlees wilt eerst van te voren aanbakken op hoog vuur en aan de kant zetten.
In een lege pan: gember en knoflook aanbakken in olijfolie, hoofd ingrediënten toevoegen en op hoog vuur goed wokken. Water toevoegen en laten koken totdat het water verdampt is. En dan het vlees toevoegen.
Voor de saus gebruik je oestersaus, appelazijn, honing en soya. Balans tussen zoet, zuur en zout moet jezelf bepalen met je eigen combo. Paar minuten wokken. Daarna mag je sesamzaad toevoegen als je dat wenst.
Vlaflip?quote:Op maandag 25 februari 2019 05:09 schreef uniekhoorn het volgende:
Kwark, yoghurt en vla met bruine suiker
Vlaflip is yoghurt, vla en siroop.quote:
zuurkoolstamppot is altijd lekkerquote:Op maandag 25 februari 2019 17:09 schreef MaLo het volgende:
Ookal is het hoogzomer vandaag: stamppot zuurkool
Ik ga dat denk ik dit weekend maken. Na een dag in een pretpark geweest te zijn had ik gek genoeg niet zo'n zin meer om te kokenquote:
quote:Op dinsdag 26 februari 2019 13:35 schreef C.L.Werner het volgende:
Lunch twee volkoren broden met kaas.
Nee is van de Lidl. Ik kon al die Alpenaanbiedingen in de folder nergens vinden. Ze lopen een week achter, ze zitten nog in de Italiaanse week. Deze is een speciale waar ik nog wat salami en pepers op heb gedaan. De standaard creme fraiche vond ik er niet bij passen.quote:Op dinsdag 26 februari 2019 12:56 schreef anndb het volgende:
[..]
Zelfgemaakt Sigaartje? Ziet er goed uit in ieder geval
de laatste tijd, geil ik niet meer zo op die lidl en aldi jodelahoe of wat weken met aanbiedingingenquote:Op dinsdag 26 februari 2019 15:26 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nee is van de Lidl. Ik kon al die Alpenaanbiedingen in de folder nergens vinden. Ze lopen een week achter, ze zitten nog in de Italiaanse week. Deze is een speciale waar ik nog wat salami en pepers op heb gedaan. De standaard creme fraiche vond ik er niet bij passen.
die alpenweek begint ook pas op donderdagquote:Op dinsdag 26 februari 2019 15:26 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nee is van de Lidl. Ik kon al die Alpenaanbiedingen in de folder nergens vinden. Ze lopen een week achter, ze zitten nog in de Italiaanse week. Deze is een speciale waar ik nog wat salami en pepers op heb gedaan. De standaard creme fraiche vond ik er niet bij passen.
Op de voorkant van het boekje staat: vanaf maandag 25 februari.quote:Op dinsdag 26 februari 2019 17:10 schreef gelestipjes het volgende:
[..]
die alpenweek begint ook pas op donderdag
klopt, maar in de folder, bij de alpenfest pagina's, staat vanaf donderdag 28 februariquote:Op dinsdag 26 februari 2019 17:23 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Op de voorkant van het boekje staat: vanaf maandag 25 februari.
Oh, ja, nu zie ik het.quote:Op dinsdag 26 februari 2019 18:40 schreef gelestipjes het volgende:
[..]
klopt, maar in de folder, bij de alpenfest pagina's, staat vanaf donderdag 28 februari
Die optimel is echt goorquote:Op dinsdag 26 februari 2019 20:20 schreef realAIVD het volgende:
Nu een Erdinger alkoholfrei,
daarna Optimel yoghurt met koffiesmaak...geen idee of dat wat is.
[ afbeelding ]
Lekker dan, heb nu niets meer om naar uit te kijken...en ik zit al aan de Erdinger alkoholfreiquote:
Wellicht dat je het wel lekker vindt hoorquote:Op dinsdag 26 februari 2019 20:23 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Lekker dan, heb nu niets meer om naar uit te kijken...en ik zit al aan de Erdinger alkoholfrei
Toch maar meteen de Optimel yoghurt met koffiesmaak getest.quote:Op dinsdag 26 februari 2019 20:26 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Wellicht dat je het wel lekker vindt hoor
Is een beetje alsof je te veel water in je siroop schenkt.
Ja dat is wel nicequote:Op dinsdag 26 februari 2019 21:19 schreef stokj het volgende:
Roti met kousenband en aardappel en een dawet als drankje.
Nicequote:Op dinsdag 26 februari 2019 20:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Met rijst, chorizo, roomkaas en groenten gevulde poblano van de barbecue
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |