Hoofd-ingrediėnten: aubergine 3/4 portie, resterende 1/3: ui en wortels. Als je wilt kan je kip of rund toevoegen.quote:
Top, dankjewelquote:Op zondag 24 februari 2019 20:53 schreef Atak het volgende:
[..]
Hoofd-ingrediėnten: aubergine 3/4 portie, resterende 1/3: ui en wortels. Als je wilt kan je kip of rund toevoegen.
Als je vlees wilt eerst van te voren aanbakken op hoog vuur en aan de kant zetten.
In een lege pan: gember en knoflook aanbakken in olijfolie, hoofd ingrediėnten toevoegen en op hoog vuur goed wokken. Water toevoegen en laten koken totdat het water verdampt is. En dan het vlees toevoegen.
Voor de saus gebruik je oestersaus, appelazijn, honing en soya. Balans tussen zoet, zuur en zout moet jezelf bepalen met je eigen combo. Paar minuten wokken. Daarna mag je sesamzaad toevoegen als je dat wenst.
Vlaflip?quote:Op maandag 25 februari 2019 05:09 schreef uniekhoorn het volgende:
Kwark, yoghurt en vla met bruine suiker
Vlaflip is yoghurt, vla en siroop.quote:
zuurkoolstamppot is altijd lekkerquote:Op maandag 25 februari 2019 17:09 schreef MaLo het volgende:
Ookal is het hoogzomer vandaag: stamppot zuurkool
Ik ga dat denk ik dit weekend maken. Na een dag in een pretpark geweest te zijn had ik gek genoeg niet zo'n zin meer om te kokenquote:
quote:Op dinsdag 26 februari 2019 13:35 schreef C.L.Werner het volgende:
Lunch twee volkoren broden met kaas.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |