abonnement Unibet Coolblue
pi_184908176




Land of the free. Home of the brave.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 01:12:13 #2
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_184908197
Om m'n post niet verloren te laten gaan:

Zou zo'n David Wagner die bij Huddersfield zat onhaalbaar zijn?
pi_184908221
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 01:12 schreef hhh38 het volgende:
Om m'n post niet verloren te laten gaan:

Zou zo'n David Wagner die bij Huddersfield zat onhaalbaar zijn?
Wat zou hem een geschikte trainer voor Feyenoord maken dan?
Oh.
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 01:49:30 #4
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184908523
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 23:54 schreef macca728 het volgende:

[..]

Wie wil jij dan ? Een trainer met reputatie ? Dan krijg je iemand als Dick.
Niets mis met Steijn of Fraser
Niets mis met Steijn of Fraser? Serieus?

Henkie Fraser, die Sparta niet eens aan de praat krijgt. Lekker met 3-0 van Twente verliezen en sinds de winterstop nog geen wedstrijd gewonnen. Als je heel eerlijk bent moet je toegeven dat Fraser nog nooit heeft laten zien een toptrainer te zijn. Ook zijn passages bij ADO en Vitesse waren niet heel bijzonder. Won bij Vitesse wel de beker, maar dat lukt Gio ook. Hij staat een soort voetbal voor dat heel gedateerd is. Kan ook niet echt omgaan met de huidige generatie voetballers, want hij is altijd alleen maar aan het klagen over hun mentaliteit. Zijn oplossing daarvoor is ook altijd dezelfde: een paar nieuwe spelers halen. Heeft nu bij Sparta zo ongeveer het beste materiaal van de KKD, maar toch kwamen er in de winterstop weer drie spelers bij. Drie spelers die dan weer de jeugd in de weg staan, terwijl Sparta een behoorlijk goede jeugd heeft. Daar doet Fraser niets mee, dat vindt hij maar ingewikkeld. Zo'n Dervisoglu is bijvoorbeeld een groot talent, maar tegelijkertijd ook een jongen met een lastig karakter. Je zou kunnen proberen om zo'n jongen voor je te winnen omdat hij met zijn kwaliteiten het verschil kan maken, maar veldmaarschalk Fraser zet zo'n jongen op de bank in een poging enorm veel autoriteit uit te stralen en indruk te maken. Werkt natuurlijk niet, maar het is wel lekker stoer. Dat ga je bij Feyenoord ook krijgen. Van het gedroomde viersporenbeleid komt niet veel terecht als de trainer blijkbaar veel moeite heeft om met 'Generatie Z' om te gaan.

Zijn prestaties bij ADO zijn vergelijkbaar met die van Groenendijk nu. Toch heeft nog niemand Groenendijk als potentiële trainer genoemd. Wat is het verschil tussen die twee? Allebei vervelende figuren die vooral klagen in de media en hun teams wanstaltig voetbal laten spelen. Maar de ene heeft voor Feyenoord gespeeld en de ander niet. Kortom, op basis van vals sentiment wordt Fraser genoemd. Want het is een échte Feyenoorder. Hij kent de club, de stad, ligt goed bij het publiek. Allemaal drogredenen. Er is geen enkel inhoudelijk argument te bedenken waarom hij trainer van Feyenoord zou moeten worden. Laten we dus Fraser nooit meer noemen als kandidaat, bij voorbaat dank.

Dan Steijn, die het nu leuk doet bij VVV. Al is leuk relatief, de supporters daar krijgen weinig moois voorgeschoteld. Steijn is een pragmatische trainer, wat in de praktijk neerkomt op een behoudende speelstijl. Lekker een beetje counteren, wat bij VVV ook makkelijk kan. Als je alleen maar moet denken aan lijfsbehoud valt het te billijken, maar de ambities zouden bij Feyenoord toch iets hoger moeten liggen. Kan Steijn ook aanvallend voetbal spelen? Niemand die het weet. Je neemt dus een enorm risico door hem aan te stellen, omdat hij zijn geliefde spelletje bij VVV nooit kan spelen bij Feyenoord. Tegen VVV gaan ploegen zich niet zo snel ingraven, tegen Feyenoord juist wel. De ruimte die de spelers van VVV hebben krijgen de spelers van Feyenoord in dat soort wedstrijden niet. Dan zul je dus met een ander plan moeten komen, een plan dat Gio en zijn assistenten tot nu toe nog nooit hebben kunnen bedenken. Kan Steijn dat wel? Misschien, maar je hebt geen enkele zekerheid. Op voorhand lijkt het een type coach waar Feyenoord totaal geen behoefte aan heeft. Iedereen is wel klaar met het zaadvoetbal dat Feyenoord nu speelt, mensen zijn toe aan een beetje spanning en sensatie. En dan noem je trainers als Fraser en Steijn? Als de sfeer in het stadion nu al tam is en de boel niet eens uitverkocht raakt zal dat met die trainers alleen maar erger worden. Niet bepaald de richting die je op wil gaan.

Feyenoord heeft behoefte aan een opwindende coach, die Feyenoord aan het voetballen kan krijgen. Daar moet het spelersmateriaal ook wel op aansluiten, dus is er ook behoefte aan een nieuwe TD. Het valse sentiment dat steeds wordt gecreëerd rond Feyenoord moet een keer verdwijnen. Alsof de fans alleen maar houden van harde werkers. Iedereens favoriete Feyenoorder van het moment zal Van Persie zijn. Niet echt een harde werker, maar wel een krankzinnig goede voetballer. Daarna kom je uit bij Berghuis denk ik, ook eerder een mooie voetballer dan een werkertje. Kortom, dat gelul over mentaliteit en hard werken is echt volslagen onzin. De club wordt gerund alsof we ons nog steeds ergens in je jaren '70 bevinden ofzo. Feyenoord lijkt van de karikaturen aan elkaar te hangen.

Het is tijd voor nieuwe impulsen, die waarschijnlijk niet uit Nederland gaan komen. Er zijn in Nederland amper goede trainers te vinden, dankzij de KNVB-dwangbuis waar iedere potentiële trainer in gestopt wordt. Maar weinigen weten daaraan te ontsnappen. Steijn en Fraser zijn misschien iets pragmatischer en houden niet aan alle KNVB-wijsheden vast, maar aan het eind van de dag staren ze toch ook vooral naar hun eigen navel. Laten we niet aan deze floptrainers beginnen. Laten we een keer voor een buitenlander gaan. De in deze reeks eerder geopperde Zorniger zou bijvoorbeeld een mooie keus zijn. Dan weet je in ieder geval dat je een moderne trainer krijgt die niet zit vastgeketend aan de 'Hollandse School'. Bijkomend voordeel is dat je dan ook niet over een jaar vastzit aan Kuyt, want dat is nog wel het belachelijkste onderdeel van het hele verhaal. Kuyt nu al naar voren proberen te schuiven, op basis van wat in godsnaam? Omdat hij zo goed ligt bij de fans? Het lijkt de enige voorwaarde te zijn, wat direct aantoont hoe amateuristisch het er bij de club aan toe gaat.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 02:08:23 #5
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_184908680
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 01:14 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat zou hem een geschikte trainer voor Feyenoord maken dan?
Intelligente man, dat is al mooi meegenomen. Heeft na zijn carrière een aantal jaar gestudeerd, sportwetenschappen onder meer. Altijd wel lekker als een trainer een gedegen opleiding heeft gehad en niet puur parasiteert op de eigen ervaringen als voetballer. Hij komt ook behoorlijk goed uit z'n woorden en is prima in staat om uit te leggen wat hij doet, wat wel eens lekker is na al die jaren open deuren intrappen en zo min mogelijk zeggen met Gio.

Verder is hij een redelijk typische moderne Duitse trainer. Veel opgetrokken met Klopp, dus bepaalde ideeën over voetbal komen wel overeen. Van een beetje gegenpressung is hij niet vies. Hij heeft wel zijn eigen ideeën kunnen ontwikkelen in de jaren dat hij als jeugdtrainer actief is geweest. Een redelijk logische opbouw van zijn carrière gehad, met eerst een aantal jeugdploegen, het tweede elftal van Dortmund en daarna pas de stap naar een eerste elftal. Toevallig kwam hij uit bij Huddersfield Town, een club van helemaal niets. In de tactisch leproze Championship wist hij met relatief beperkte middelen de club naar de Premier League te leiden. Dat was al een wonder op zich, maar dat hij zich daarna wist te handhaven in de PL was nog knapper. Want goed was de selectie van Huddersfield niet echt. Hij kocht alleen wel redelijk slim in, haalde onder meer een paar Duitsers waar niemand echt vertrouwen in had maar die wel in zijn systeem bleken te passen. Er zat dus een idee achter het beleid, zowaar. Schrikken ze in Rotterdam misschien van, maar toch.

Het prettige is ook dat Wagner zijn opstelling en tactiek durft aan te passen aan de tegenstander. Daar staat in Nederland zo ongeveer de doodstraf op, want je moet altijd uitgaan van je eigen kracht. Een nieuwe lichting trainers uit Duitsland denkt daar toch wat anders over en gaat wat realistischer te werk. Tegen Ajax speel je nu eenmaal anders dan tegen Excelsior, tenzij je Giovanni van Bronckhorst heet. Een trainer die meerdere formaties weet in te slijpen zou ook wel eens een keer een welkome afwisseling zijn. Zelfs één formatie met één bepaald plan zou al een vooruitgang zijn. Wagner heeft aangetoond dat op z'n minst te kunnen.

Dit seizoen ging het wel goed mis, maar de verantwoordelijkheid daarvoor schijnt ook deels te liggen bij de nieuwe TD (die inmiddels ook alweer vertrokken is) die een aantal slechte spelers haalde. Hoe het precies zat doet er verder ook niet toe, aangezien ik me niet kan voorstellen dat iemand in het Maasgebouw ooit zijn naam gaat noemen.

En als de naam wel genoemd zou worden moet je nog maar afwachten of het realistisch is. Vanuit de PL ga je niet zo snel naar Feyenoord denk ik. Hij zal ongetwijfeld aanbiedingen uit de Bundesliga krijgen. Hoffenheim is bijvoorbeeld op zoek naar een opvolger voor Nagelsmann. Marco Rose van Salzburg is de gedroomde kandidaat, maar als hij het niet wordt zullen ze uitkomen bij Wagner, want die heeft een verleden bij de club en de (voormalige) geldschieter is een fan van zijn werk. Enfin, maar goed. Het zou wel lekker zijn als vanuit de media dat soort namen een keer genoemd worden, want waar ze bij o.a. het AD en VI mee op de proppen komen is bijna net zo lamlendig en inspiratieloos als Feyenoord zelf. De club is best dood, eigenlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_184908702
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 01:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niets mis met Steijn of Fraser? Serieus?

Henkie Fraser, die Sparta niet eens aan de praat krijgt. Lekker met 3-0 van Twente verliezen en sinds de winterstop nog geen wedstrijd gewonnen. Als je heel eerlijk bent moet je toegeven dat Fraser nog nooit heeft laten zien een toptrainer te zijn. Ook zijn passages bij ADO en Vitesse waren niet heel bijzonder. Won bij Vitesse wel de beker, maar dat lukt Gio ook. Hij staat een soort voetbal voor dat heel gedateerd is. Kan ook niet echt omgaan met de huidige generatie voetballers, want hij is altijd alleen maar aan het klagen over hun mentaliteit. Zijn oplossing daarvoor is ook altijd dezelfde: een paar nieuwe spelers halen. Heeft nu bij Sparta zo ongeveer het beste materiaal van de KKD, maar toch kwamen er in de winterstop weer drie spelers bij. Drie spelers die dan weer de jeugd in de weg staan, terwijl Sparta een behoorlijk goede jeugd heeft. Daar doet Fraser niets mee, dat vindt hij maar ingewikkeld. Zo'n Dervisoglu is bijvoorbeeld een groot talent, maar tegelijkertijd ook een jongen met een lastig karakter. Je zou kunnen proberen om zo'n jongen voor je te winnen omdat hij met zijn kwaliteiten het verschil kan maken, maar veldmaarschalk Fraser zet zo'n jongen op de bank in een poging enorm veel autoriteit uit te stralen en indruk te maken. Werkt natuurlijk niet, maar het is wel lekker stoer. Dat ga je bij Feyenoord ook krijgen. Van het gedroomde viersporenbeleid komt niet veel terecht als de trainer blijkbaar veel moeite heeft om met 'Generatie Z' om te gaan.

Zijn prestaties bij ADO zijn vergelijkbaar met die van Groenendijk nu. Toch heeft nog niemand Groenendijk als potentiële trainer genoemd. Wat is het verschil tussen die twee? Allebei vervelende figuren die vooral klagen in de media en hun teams wanstaltig voetbal laten spelen. Maar de ene heeft voor Feyenoord gespeeld en de ander niet. Kortom, op basis van vals sentiment wordt Fraser genoemd. Want het is een échte Feyenoorder. Hij kent de club, de stad, ligt goed bij het publiek. Allemaal drogredenen. Er is geen enkel inhoudelijk argument te bedenken waarom hij trainer van Feyenoord zou moeten worden. Laten we dus Fraser nooit meer noemen als kandidaat, bij voorbaat dank.

Dan Steijn, die het nu leuk doet bij VVV. Al is leuk relatief, de supporters daar krijgen weinig moois voorgeschoteld. Steijn is een pragmatische trainer, wat in de praktijk neerkomt op een behoudende speelstijl. Lekker een beetje counteren, wat bij VVV ook makkelijk kan. Als je alleen maar moet denken aan lijfsbehoud valt het te billijken, maar de ambities zouden bij Feyenoord toch iets hoger moeten liggen. Kan Steijn ook aanvallend voetbal spelen? Niemand die het weet. Je neemt dus een enorm risico door hem aan te stellen, omdat hij zijn geliefde spelletje bij VVV nooit kan spelen bij Feyenoord. Tegen VVV gaan ploegen zich niet zo snel ingraven, tegen Feyenoord juist wel. De ruimte die de spelers van VVV hebben krijgen de spelers van Feyenoord in dat soort wedstrijden niet. Dan zul je dus met een ander plan moeten komen, een plan dat Gio en zijn assistenten tot nu toe nog nooit hebben kunnen bedenken. Kan Steijn dat wel? Misschien, maar je hebt geen enkele zekerheid. Op voorhand lijkt het een type coach waar Feyenoord totaal geen behoefte aan heeft. Iedereen is wel klaar met het zaadvoetbal dat Feyenoord nu speelt, mensen zijn toe aan een beetje spanning en sensatie. En dan noem je trainers als Fraser en Steijn? Als de sfeer in het stadion nu al tam is en de boel niet eens uitverkocht raakt zal dat met die trainers alleen maar erger worden. Niet bepaald de richting die je op wil gaan.

Feyenoord heeft behoefte aan een opwindende coach, die Feyenoord aan het voetballen kan krijgen. Daar moet het spelersmateriaal ook wel op aansluiten, dus is er ook behoefte aan een nieuwe TD. Het valse sentiment dat steeds wordt gecreëerd rond Feyenoord moet een keer verdwijnen. Alsof de fans alleen maar houden van harde werkers. Iedereens favoriete Feyenoorder van het moment zal Van Persie zijn. Niet echt een harde werker, maar wel een krankzinnig goede voetballer. Daarna kom je uit bij Berghuis denk ik, ook eerder een mooie voetballer dan een werkertje. Kortom, dat gelul over mentaliteit en hard werken is echt volslagen onzin. De club wordt gerund alsof we ons nog steeds ergens in je jaren '70 bevinden ofzo. Feyenoord lijkt van de karikaturen aan elkaar te hangen.

Het is tijd voor nieuwe impulsen, die waarschijnlijk niet uit Nederland gaan komen. Er zijn in Nederland amper goede trainers te vinden, dankzij de KNVB-dwangbuis waar iedere potentiële trainer in gestopt wordt. Maar weinigen weten daaraan te ontsnappen. Steijn en Fraser zijn misschien iets pragmatischer en houden niet aan alle KNVB-wijsheden vast, maar aan het eind van de dag staren ze toch ook vooral naar hun eigen navel. Laten we niet aan deze floptrainers beginnen. Laten we een keer voor een buitenlander gaan. De in deze reeks eerder geopperde Zorniger zou bijvoorbeeld een mooie keus zijn. Dan weet je in ieder geval dat je een moderne trainer krijgt die niet zit vastgeketend aan de 'Hollandse School'. Bijkomend voordeel is dat je dan ook niet over een jaar vastzit aan Kuyt, want dat is nog wel het belachelijkste onderdeel van het hele verhaal. Kuyt nu al naar voren proberen te schuiven, op basis van wat in godsnaam? Omdat hij zo goed ligt bij de fans? Het lijkt de enige voorwaarde te zijn, wat direct aantoont hoe amateuristisch het er bij de club aan toe gaat.
In grote lijnen ben ik t eens met je verhaal. Vind het alleen slap dat je de zogenaamde keerzijde: mooi voetbal tegen hard werken aanhaalt. Volgens mij kunnen en horen die 2 hand in hand te gaan en al helemaal bij Feyenoord. Desalniettemin zie ik ook dat het sentiment der vluchtige gedachten hoogtij maakt i.d. Kuip en daaromheen. En dat is wel een mooi iets eigenlijk. Echter je beleid daarin voeren slaat natuurlijk nergens op.
Verder is mijn favoriete voetballer absoluut geen Van Persie of Berghuis momenteel maar ben ik meer fan van een Toornstra, Botteghin of een Haps.
Niet dat dat inhoudt dat ik van "harde werkers" houd en een hekel heb aan "mooie voetballers" maar als iemand wel de techniek heeft maar daarnaast een uitstraling dat die techniek ook t enige is wat die nodig heeft, houdt t bij mij heel snel op.
Leuk dat je goed kan voetballen maar dan noem t maar Des Feyenoords dat wanneer ik op de tribune sta liever iemand zie die vol gefocust jet blubber voor de ogen werkt dan iemand die heel goed kan voetballen maar er als een zoutzak rondloopt.

Maar dan nog blijft dit mijn mening en mag zulks sentiment geen invloed hebben op de bestuurlijke keuzes.
En als ik echt alleen maar sierlijke dansende schone voetballende godenzonen had willen zien was ik wel voor Ajax geworden/geweest.

Nja, laat ik t erop houden dat ik van mening ben dat de hele discussie waarin Hard Werken als valkuil wordt tegenovergesteld aan goed en mooi voetbal dan wel vice versa onnodig is omdat het objectief geleuter is dat voortkomt uit sentimenten die nu eenmaal rondom deze club hangen.

[ Bericht 0% gewijzigd door HetDonkertAan op 09-02-2019 02:21:34 ]
pi_184908704
Feyenoord kan wel willen maar niet elke trainer wil Feyenoord. Zo simpel is het eenmaal. Dan blijft er al snel een klein groepje beperkte keus over.
Land of the free. Home of the brave.
pi_184908713
T is gewoon een hoop populistisch gelul. Daar komt t op neer. Beter staan we er morgen gewoon weer.
pi_184908741
Qua trainer zou ik Steve Mcclaren wel graag willen zien in De Kuip. Die Schot die kampioen werd met Twente.
pi_184908867
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:16 schreef HetDonkertAan het volgende:
Qua trainer zou ik Steve Mcclaren wel graag willen zien in De Kuip. Die Schot die kampioen werd met Twente.
McClaren :D Dan weet je zeker dat je niks wint. En het is een Engelsman trouwens.
Land of the free. Home of the brave.
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 07:50:57 #11
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184909931
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:00 schreef ace_eleven het volgende:

[..]

Wel liever Steijn ja, maar wel liever Fraser dan Jans hoor :o
Steijn _O_

De man die er eigenhandig voor heeft gezorgd dat het machtige VVV niet is gedegradeerd uit de eredivisie.

Wát een staat van dienst deze man _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 9 februari 2019 @ 08:20:57 #12
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_184910191
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:12 schreef Scarface88 het volgende:
Feyenoord kan wel willen maar niet elke trainer wil Feyenoord. Zo simpel is het eenmaal. Dan blijft er al snel een klein groepje beperkte keus over.
Helaas de vloek van de Eredivisie, voor grote namen moet je hopen op spelers met een verleden boj de club zoals nu bij PSV en Feyenoord.

Want je keuzepoel is inderdaad heel klein in de Eredivisie. Niet voor niks zitten ze bij onze noorderburen met Ten Hag na een nog ridiculere Keizer.
Laffe huichelaar
pi_184910841
R_R, zoveel waarheden in 1 post _O_ .

Wat is nou eigenlijk de argumentatie van Feyenoord om per se een Nederlandse trainer te willen?

Als de club echt ooit nog vooruit wil is het een absolute vereiste om juist geen Nederlandse trainer meer te nemen, want uit die KNVB trainersopleiding komt echt per definitie niks goeds.

[ Bericht 19% gewijzigd door Pistolero op 09-02-2019 09:31:46 ]
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 09:33:49 #14
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184910991
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Intelligente man, dat is al mooi meegenomen. Heeft na zijn carrière een aantal jaar gestudeerd, sportwetenschappen onder meer. Altijd wel lekker als een trainer een gedegen opleiding heeft gehad en niet puur parasiteert op de eigen ervaringen als voetballer. Hij komt ook behoorlijk goed uit z'n woorden en is prima in staat om uit te leggen wat hij doet, wat wel eens lekker is na al die jaren open deuren intrappen en zo min mogelijk zeggen met Gio.

Verder is hij een redelijk typische moderne Duitse trainer. Veel opgetrokken met Klopp, dus bepaalde ideeën over voetbal komen wel overeen. Van een beetje gegenpressung is hij niet vies. Hij heeft wel zijn eigen ideeën kunnen ontwikkelen in de jaren dat hij als jeugdtrainer actief is geweest. Een redelijk logische opbouw van zijn carrière gehad, met eerst een aantal jeugdploegen, het tweede elftal van Dortmund en daarna pas de stap naar een eerste elftal. Toevallig kwam hij uit bij Huddersfield Town, een club van helemaal niets. In de tactisch leproze Championship wist hij met relatief beperkte middelen de club naar de Premier League te leiden. Dat was al een wonder op zich, maar dat hij zich daarna wist te handhaven in de PL was nog knapper. Want goed was de selectie van Huddersfield niet echt. Hij kocht alleen wel redelijk slim in, haalde onder meer een paar Duitsers waar niemand echt vertrouwen in had maar die wel in zijn systeem bleken te passen. Er zat dus een idee achter het beleid, zowaar. Schrikken ze in Rotterdam misschien van, maar toch.

Het prettige is ook dat Wagner zijn opstelling en tactiek durft aan te passen aan de tegenstander. Daar staat in Nederland zo ongeveer de doodstraf op, want je moet altijd uitgaan van je eigen kracht. Een nieuwe lichting trainers uit Duitsland denkt daar toch wat anders over en gaat wat realistischer te werk. Tegen Ajax speel je nu eenmaal anders dan tegen Excelsior, tenzij je Giovanni van Bronckhorst heet. Een trainer die meerdere formaties weet in te slijpen zou ook wel eens een keer een welkome afwisseling zijn. Zelfs één formatie met één bepaald plan zou al een vooruitgang zijn. Wagner heeft aangetoond dat op z'n minst te kunnen.

Dit seizoen ging het wel goed mis, maar de verantwoordelijkheid daarvoor schijnt ook deels te liggen bij de nieuwe TD (die inmiddels ook alweer vertrokken is) die een aantal slechte spelers haalde. Hoe het precies zat doet er verder ook niet toe, aangezien ik me niet kan voorstellen dat iemand in het Maasgebouw ooit zijn naam gaat noemen.

En als de naam wel genoemd zou worden moet je nog maar afwachten of het realistisch is. Vanuit de PL ga je niet zo snel naar Feyenoord denk ik. Hij zal ongetwijfeld aanbiedingen uit de Bundesliga krijgen. Hoffenheim is bijvoorbeeld op zoek naar een opvolger voor Nagelsmann. Marco Rose van Salzburg is de gedroomde kandidaat, maar als hij het niet wordt zullen ze uitkomen bij Wagner, want die heeft een verleden bij de club en de (voormalige) geldschieter is een fan van zijn werk. Enfin, maar goed. Het zou wel lekker zijn als vanuit de media dat soort namen een keer genoemd worden, want waar ze bij o.a. het AD en VI mee op de proppen komen is bijna net zo lamlendig en inspiratieloos als Feyenoord zelf. De club is best dood, eigenlijk.
^O^
pi_184911114
R_R, verstandige jongen die ver kan komen.

♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_184911213
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 01:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niets mis met Steijn of Fraser? Serieus?

Henkie Fraser, die Sparta niet eens aan de praat krijgt. Lekker met 3-0 van Twente verliezen en sinds de winterstop nog geen wedstrijd gewonnen. Als je heel eerlijk bent moet je toegeven dat Fraser nog nooit heeft laten zien een toptrainer te zijn. Ook zijn passages bij ADO en Vitesse waren niet heel bijzonder. Won bij Vitesse wel de beker, maar dat lukt Gio ook. Hij staat een soort voetbal voor dat heel gedateerd is. Kan ook niet echt omgaan met de huidige generatie voetballers, want hij is altijd alleen maar aan het klagen over hun mentaliteit. Zijn oplossing daarvoor is ook altijd dezelfde: een paar nieuwe spelers halen. Heeft nu bij Sparta zo ongeveer het beste materiaal van de KKD, maar toch kwamen er in de winterstop weer drie spelers bij. Drie spelers die dan weer de jeugd in de weg staan, terwijl Sparta een behoorlijk goede jeugd heeft. Daar doet Fraser niets mee, dat vindt hij maar ingewikkeld. Zo'n Dervisoglu is bijvoorbeeld een groot talent, maar tegelijkertijd ook een jongen met een lastig karakter. Je zou kunnen proberen om zo'n jongen voor je te winnen omdat hij met zijn kwaliteiten het verschil kan maken, maar veldmaarschalk Fraser zet zo'n jongen op de bank in een poging enorm veel autoriteit uit te stralen en indruk te maken. Werkt natuurlijk niet, maar het is wel lekker stoer. Dat ga je bij Feyenoord ook krijgen. Van het gedroomde viersporenbeleid komt niet veel terecht als de trainer blijkbaar veel moeite heeft om met 'Generatie Z' om te gaan.

Zijn prestaties bij ADO zijn vergelijkbaar met die van Groenendijk nu. Toch heeft nog niemand Groenendijk als potentiële trainer genoemd. Wat is het verschil tussen die twee? Allebei vervelende figuren die vooral klagen in de media en hun teams wanstaltig voetbal laten spelen. Maar de ene heeft voor Feyenoord gespeeld en de ander niet. Kortom, op basis van vals sentiment wordt Fraser genoemd. Want het is een échte Feyenoorder. Hij kent de club, de stad, ligt goed bij het publiek. Allemaal drogredenen. Er is geen enkel inhoudelijk argument te bedenken waarom hij trainer van Feyenoord zou moeten worden. Laten we dus Fraser nooit meer noemen als kandidaat, bij voorbaat dank.

Dan Steijn, die het nu leuk doet bij VVV. Al is leuk relatief, de supporters daar krijgen weinig moois voorgeschoteld. Steijn is een pragmatische trainer, wat in de praktijk neerkomt op een behoudende speelstijl. Lekker een beetje counteren, wat bij VVV ook makkelijk kan. Als je alleen maar moet denken aan lijfsbehoud valt het te billijken, maar de ambities zouden bij Feyenoord toch iets hoger moeten liggen. Kan Steijn ook aanvallend voetbal spelen? Niemand die het weet. Je neemt dus een enorm risico door hem aan te stellen, omdat hij zijn geliefde spelletje bij VVV nooit kan spelen bij Feyenoord. Tegen VVV gaan ploegen zich niet zo snel ingraven, tegen Feyenoord juist wel. De ruimte die de spelers van VVV hebben krijgen de spelers van Feyenoord in dat soort wedstrijden niet. Dan zul je dus met een ander plan moeten komen, een plan dat Gio en zijn assistenten tot nu toe nog nooit hebben kunnen bedenken. Kan Steijn dat wel? Misschien, maar je hebt geen enkele zekerheid. Op voorhand lijkt het een type coach waar Feyenoord totaal geen behoefte aan heeft. Iedereen is wel klaar met het zaadvoetbal dat Feyenoord nu speelt, mensen zijn toe aan een beetje spanning en sensatie. En dan noem je trainers als Fraser en Steijn? Als de sfeer in het stadion nu al tam is en de boel niet eens uitverkocht raakt zal dat met die trainers alleen maar erger worden. Niet bepaald de richting die je op wil gaan.

Feyenoord heeft behoefte aan een opwindende coach, die Feyenoord aan het voetballen kan krijgen. Daar moet het spelersmateriaal ook wel op aansluiten, dus is er ook behoefte aan een nieuwe TD. Het valse sentiment dat steeds wordt gecreëerd rond Feyenoord moet een keer verdwijnen. Alsof de fans alleen maar houden van harde werkers. Iedereens favoriete Feyenoorder van het moment zal Van Persie zijn. Niet echt een harde werker, maar wel een krankzinnig goede voetballer. Daarna kom je uit bij Berghuis denk ik, ook eerder een mooie voetballer dan een werkertje. Kortom, dat gelul over mentaliteit en hard werken is echt volslagen onzin. De club wordt gerund alsof we ons nog steeds ergens in je jaren '70 bevinden ofzo. Feyenoord lijkt van de karikaturen aan elkaar te hangen.


Het is tijd voor nieuwe impulsen, die waarschijnlijk niet uit Nederland gaan komen. Er zijn in Nederland amper goede trainers te vinden, dankzij de KNVB-dwangbuis waar iedere potentiële trainer in gestopt wordt. Maar weinigen weten daaraan te ontsnappen. Steijn en Fraser zijn misschien iets pragmatischer en houden niet aan alle KNVB-wijsheden vast, maar aan het eind van de dag staren ze toch ook vooral naar hun eigen navel. Laten we niet aan deze floptrainers beginnen. Laten we een keer voor een buitenlander gaan. De in deze reeks eerder geopperde Zorniger zou bijvoorbeeld een mooie keus zijn. Dan weet je in ieder geval dat je een moderne trainer krijgt die niet zit vastgeketend aan de 'Hollandse School'. Bijkomend voordeel is dat je dan ook niet over een jaar vastzit aan Kuyt, want dat is nog wel het belachelijkste onderdeel van het hele verhaal. Kuyt nu al naar voren proberen te schuiven, op basis van wat in godsnaam? Omdat hij zo goed ligt bij de fans? Het lijkt de enige voorwaarde te zijn, wat direct aantoont hoe amateuristisch het er bij de club aan toe gaat.
Zoveel waarheid in één post _O_
#12 is not for sale!
pi_184911232
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 01:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niets mis met Steijn of Fraser? Serieus?

Henkie Fraser, die Sparta niet eens aan de praat krijgt. Lekker met 3-0 van Twente verliezen en sinds de winterstop nog geen wedstrijd gewonnen. Als je heel eerlijk bent moet je toegeven dat Fraser nog nooit heeft laten zien een toptrainer te zijn. Ook zijn passages bij ADO en Vitesse waren niet heel bijzonder. Won bij Vitesse wel de beker, maar dat lukt Gio ook. Hij staat een soort voetbal voor dat heel gedateerd is. Kan ook niet echt omgaan met de huidige generatie voetballers, want hij is altijd alleen maar aan het klagen over hun mentaliteit. Zijn oplossing daarvoor is ook altijd dezelfde: een paar nieuwe spelers halen. Heeft nu bij Sparta zo ongeveer het beste materiaal van de KKD, maar toch kwamen er in de winterstop weer drie spelers bij. Drie spelers die dan weer de jeugd in de weg staan, terwijl Sparta een behoorlijk goede jeugd heeft. Daar doet Fraser niets mee, dat vindt hij maar ingewikkeld. Zo'n Dervisoglu is bijvoorbeeld een groot talent, maar tegelijkertijd ook een jongen met een lastig karakter. Je zou kunnen proberen om zo'n jongen voor je te winnen omdat hij met zijn kwaliteiten het verschil kan maken, maar veldmaarschalk Fraser zet zo'n jongen op de bank in een poging enorm veel autoriteit uit te stralen en indruk te maken. Werkt natuurlijk niet, maar het is wel lekker stoer. Dat ga je bij Feyenoord ook krijgen. Van het gedroomde viersporenbeleid komt niet veel terecht als de trainer blijkbaar veel moeite heeft om met 'Generatie Z' om te gaan.

Zijn prestaties bij ADO zijn vergelijkbaar met die van Groenendijk nu. Toch heeft nog niemand Groenendijk als potentiële trainer genoemd. Wat is het verschil tussen die twee? Allebei vervelende figuren die vooral klagen in de media en hun teams wanstaltig voetbal laten spelen. Maar de ene heeft voor Feyenoord gespeeld en de ander niet. Kortom, op basis van vals sentiment wordt Fraser genoemd. Want het is een échte Feyenoorder. Hij kent de club, de stad, ligt goed bij het publiek. Allemaal drogredenen. Er is geen enkel inhoudelijk argument te bedenken waarom hij trainer van Feyenoord zou moeten worden. Laten we dus Fraser nooit meer noemen als kandidaat, bij voorbaat dank.

Dan Steijn, die het nu leuk doet bij VVV. Al is leuk relatief, de supporters daar krijgen weinig moois voorgeschoteld. Steijn is een pragmatische trainer, wat in de praktijk neerkomt op een behoudende speelstijl. Lekker een beetje counteren, wat bij VVV ook makkelijk kan. Als je alleen maar moet denken aan lijfsbehoud valt het te billijken, maar de ambities zouden bij Feyenoord toch iets hoger moeten liggen. Kan Steijn ook aanvallend voetbal spelen? Niemand die het weet. Je neemt dus een enorm risico door hem aan te stellen, omdat hij zijn geliefde spelletje bij VVV nooit kan spelen bij Feyenoord. Tegen VVV gaan ploegen zich niet zo snel ingraven, tegen Feyenoord juist wel. De ruimte die de spelers van VVV hebben krijgen de spelers van Feyenoord in dat soort wedstrijden niet. Dan zul je dus met een ander plan moeten komen, een plan dat Gio en zijn assistenten tot nu toe nog nooit hebben kunnen bedenken. Kan Steijn dat wel? Misschien, maar je hebt geen enkele zekerheid. Op voorhand lijkt het een type coach waar Feyenoord totaal geen behoefte aan heeft. Iedereen is wel klaar met het zaadvoetbal dat Feyenoord nu speelt, mensen zijn toe aan een beetje spanning en sensatie. En dan noem je trainers als Fraser en Steijn? Als de sfeer in het stadion nu al tam is en de boel niet eens uitverkocht raakt zal dat met die trainers alleen maar erger worden. Niet bepaald de richting die je op wil gaan.

Feyenoord heeft behoefte aan een opwindende coach, die Feyenoord aan het voetballen kan krijgen. Daar moet het spelersmateriaal ook wel op aansluiten, dus is er ook behoefte aan een nieuwe TD. Het valse sentiment dat steeds wordt gecreëerd rond Feyenoord moet een keer verdwijnen. Alsof de fans alleen maar houden van harde werkers. Iedereens favoriete Feyenoorder van het moment zal Van Persie zijn. Niet echt een harde werker, maar wel een krankzinnig goede voetballer. Daarna kom je uit bij Berghuis denk ik, ook eerder een mooie voetballer dan een werkertje. Kortom, dat gelul over mentaliteit en hard werken is echt volslagen onzin. De club wordt gerund alsof we ons nog steeds ergens in je jaren '70 bevinden ofzo. Feyenoord lijkt van de karikaturen aan elkaar te hangen.

Het is tijd voor nieuwe impulsen, die waarschijnlijk niet uit Nederland gaan komen. Er zijn in Nederland amper goede trainers te vinden, dankzij de KNVB-dwangbuis waar iedere potentiële trainer in gestopt wordt. Maar weinigen weten daaraan te ontsnappen. Steijn en Fraser zijn misschien iets pragmatischer en houden niet aan alle KNVB-wijsheden vast, maar aan het eind van de dag staren ze toch ook vooral naar hun eigen navel. Laten we niet aan deze floptrainers beginnen. Laten we een keer voor een buitenlander gaan. De in deze reeks eerder geopperde Zorniger zou bijvoorbeeld een mooie keus zijn. Dan weet je in ieder geval dat je een moderne trainer krijgt die niet zit vastgeketend aan de 'Hollandse School'. Bijkomend voordeel is dat je dan ook niet over een jaar vastzit aan Kuyt, want dat is nog wel het belachelijkste onderdeel van het hele verhaal. Kuyt nu al naar voren proberen te schuiven, op basis van wat in godsnaam? Omdat hij zo goed ligt bij de fans? Het lijkt de enige voorwaarde te zijn, wat direct aantoont hoe amateuristisch het er bij de club aan toe gaat.
_O_

Als Zorniger trainer van Feyenoord ga ik juichend de straat op.
Van alles is weer waardeloos.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 09:55:38 #18
131800 Tarado
capô de fusca
pi_184911245
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 09:54 schreef Oldground het volgende:

[..]

_O_

Als Zorniger trainer van Feyenoord ga ik juichend de straat op.
moet je eerst Martin liquideren
pi_184911281
Er zijn maar 2 opties voor mij



Ik zet hem op 1

Feyenoord moet dat contract gewoon afkopen die hij net getekend heeft

optie 2 blijft Fraser
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:01:34 #20
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184911332
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:16 schreef HetDonkertAan het volgende:
Qua trainer zou ik Steve Mcclaren wel graag willen zien in De Kuip. Die Schot die kampioen werd met Twente.
_O- . Tevens; RR god.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:22:14 #21
288545 PIETR
Facta non Verba
pi_184911625
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 09:58 schreef klaasweetalles het volgende:
Er zijn maar 2 opties voor mij

[ afbeelding ]

Ik zet hem op 1

Feyenoord moet dat contract gewoon afkopen die hij net getekend heeft

optie 2 blijft Fraser
Is bij Reading ontslagen maar omdat hij nou een paar potjes heeft gewonnen met Zwolle moet hij onze nieuwe trainer worden?

:') :') :') :')
Niets is sterker dan dat ene woord
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:34:38 #22
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184911794
quote:
9s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 07:50 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Steijn _O_

De man die er eigenhandig voor heeft gezorgd dat het machtige VVV niet is gedegradeerd uit de eredivisie.

Wát een staat van dienst deze man _O_
Tja, Gio had als trainer nog geen enkele ervaring.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:40:29 #23
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_184911887
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Intelligente man, dat is al mooi meegenomen. Heeft na zijn carrière een aantal jaar gestudeerd, sportwetenschappen onder meer. Altijd wel lekker als een trainer een gedegen opleiding heeft gehad en niet puur parasiteert op de eigen ervaringen als voetballer. Hij komt ook behoorlijk goed uit z'n woorden en is prima in staat om uit te leggen wat hij doet, wat wel eens lekker is na al die jaren open deuren intrappen en zo min mogelijk zeggen met Gio.

Verder is hij een redelijk typische moderne Duitse trainer. Veel opgetrokken met Klopp, dus bepaalde ideeën over voetbal komen wel overeen. Van een beetje gegenpressung is hij niet vies. Hij heeft wel zijn eigen ideeën kunnen ontwikkelen in de jaren dat hij als jeugdtrainer actief is geweest. Een redelijk logische opbouw van zijn carrière gehad, met eerst een aantal jeugdploegen, het tweede elftal van Dortmund en daarna pas de stap naar een eerste elftal. Toevallig kwam hij uit bij Huddersfield Town, een club van helemaal niets. In de tactisch leproze Championship wist hij met relatief beperkte middelen de club naar de Premier League te leiden. Dat was al een wonder op zich, maar dat hij zich daarna wist te handhaven in de PL was nog knapper. Want goed was de selectie van Huddersfield niet echt. Hij kocht alleen wel redelijk slim in, haalde onder meer een paar Duitsers waar niemand echt vertrouwen in had maar die wel in zijn systeem bleken te passen. Er zat dus een idee achter het beleid, zowaar. Schrikken ze in Rotterdam misschien van, maar toch.

Het prettige is ook dat Wagner zijn opstelling en tactiek durft aan te passen aan de tegenstander. Daar staat in Nederland zo ongeveer de doodstraf op, want je moet altijd uitgaan van je eigen kracht. Een nieuwe lichting trainers uit Duitsland denkt daar toch wat anders over en gaat wat realistischer te werk. Tegen Ajax speel je nu eenmaal anders dan tegen Excelsior, tenzij je Giovanni van Bronckhorst heet. Een trainer die meerdere formaties weet in te slijpen zou ook wel eens een keer een welkome afwisseling zijn. Zelfs één formatie met één bepaald plan zou al een vooruitgang zijn. Wagner heeft aangetoond dat op z'n minst te kunnen.

Dit seizoen ging het wel goed mis, maar de verantwoordelijkheid daarvoor schijnt ook deels te liggen bij de nieuwe TD (die inmiddels ook alweer vertrokken is) die een aantal slechte spelers haalde. Hoe het precies zat doet er verder ook niet toe, aangezien ik me niet kan voorstellen dat iemand in het Maasgebouw ooit zijn naam gaat noemen.

En als de naam wel genoemd zou worden moet je nog maar afwachten of het realistisch is. Vanuit de PL ga je niet zo snel naar Feyenoord denk ik. Hij zal ongetwijfeld aanbiedingen uit de Bundesliga krijgen. Hoffenheim is bijvoorbeeld op zoek naar een opvolger voor Nagelsmann. Marco Rose van Salzburg is de gedroomde kandidaat, maar als hij het niet wordt zullen ze uitkomen bij Wagner, want die heeft een verleden bij de club en de (voormalige) geldschieter is een fan van zijn werk. Enfin, maar goed. Het zou wel lekker zijn als vanuit de media dat soort namen een keer genoemd worden, want waar ze bij o.a. het AD en VI mee op de proppen komen is bijna net zo lamlendig en inspiratieloos als Feyenoord zelf. De club is best dood, eigenlijk.
Niets aan toe te voegen _O_
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 10:44:26 #24
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184911953
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:34 schreef fetX het volgende:

[..]

Tja, Gio had als trainer nog geen enkele ervaring.
Objectief gezien is Gio ook helemaal geen goede keuze voor Feyenoord geweest. Tuurlijk, je kan alle sentimenten weer van stal trekken zoals dat ie een kind van de club is etc. Maar voetballend is Feyenoord er in zijn periode gewoon niet op vooruit gegaan. En zo'n trainer heeft Feyenoord wel nodig. Niet alleen een trainer, maar in alle lagen van de organisatie.

Wat laatst hier al gezegd werd klopt gewoon. Feyenoord lijkt weer terug bij af. Een selectie die kwalitatief niet goed genoeg is om mee te strijden voor de titel en amper restwaarde heeft. Wat dat aan gaat doen onze vrienden uit Amsterdam en Eindhoven dat veel beter, al jaren. Wat? Decennia.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_184911958
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:34 schreef fetX het volgende:

[..]

Tja, Gio had als trainer nog geen enkele ervaring.
Dat merken we nog steeds ja.
Van alles is weer waardeloos.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:58:11 #26
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184912163
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:44 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Objectief gezien is Gio ook helemaal geen goede keuze voor Feyenoord geweest. Tuurlijk, je kan alle sentimenten weer van stal trekken zoals dat ie een kind van de club is etc. Maar voetballend is Feyenoord er in zijn periode gewoon niet op vooruit gegaan. En zo'n trainer heeft Feyenoord wel nodig. Niet alleen een trainer, maar in alle lagen van de organisatie.

Wat laatst hier al gezegd werd klopt gewoon. Feyenoord lijkt weer terug bij af. Een selectie die kwalitatief niet goed genoeg is om mee te strijden voor de titel en amper restwaarde heeft. Wat dat aan gaat doen onze vrienden uit Amsterdam en Eindhoven dat veel beter, al jaren. Wat? Decennia.
Ik ben het helemaal met je eens hoor. :)
pi_184912287
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:22 schreef PIETR het volgende:

[..]

Is bij Reading ontslagen maar omdat hij nou een paar potjes heeft gewonnen met Zwolle moet hij onze nieuwe trainer worden?

:') :') :') :')
Iedereen wordt bij reading en pec zwolle ontslagen uiteindelijk...ook bij Feyenoord

Hij heeft gewoon het goede profiel

Goede profcarriere bij internationale topclubs

Heeft bij middelmatige ploegen als trainer gewerkt waar hij veel ervaring heeft opgedaan

heeft de uitstraling

verdient een kans bij de top vanwege zijn voetbalcarrière
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184912306
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:34 schreef fetX het volgende:

[..]

Tja, Gio had als trainer nog geen enkele ervaring.
domme lulverhaaltje

gio heeft bij topclubs gevoetbald onder toptrainers

dat is de beste ervaring die je kunt krijgen om later een goede trainer te worden

hij is jarenlang assistent geweest van goede trainers

Een betere carriere opbouw kan je beter niet krijgen om een succesvolle trainer te worden

en de praktijk heeft het bewezen gezien zijn resultaten
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184912666
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 11:06 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Iedereen wordt bij reading en pec zwolle ontslagen uiteindelijk...ook bij Feyenoord

Hij heeft gewoon het goede profiel

Goede profcarriere bij internationale topclubs

Heeft bij middelmatige ploegen als trainer gewerkt waar hij veel ervaring heeft opgedaan

heeft de uitstraling

verdient een kans bij de top vanwege zijn voetbalcarrière
Ja want alle ex topvoetballers zijn goede trainers _O- :`)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184912731
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Intelligente man, dat is al mooi meegenomen. Heeft na zijn carrière een aantal jaar gestudeerd, sportwetenschappen onder meer. Altijd wel lekker als een trainer een gedegen opleiding heeft gehad en niet puur parasiteert op de eigen ervaringen als voetballer. Hij komt ook behoorlijk goed uit z'n woorden en is prima in staat om uit te leggen wat hij doet, wat wel eens lekker is na al die jaren open deuren intrappen en zo min mogelijk zeggen met Gio.

Verder is hij een redelijk typische moderne Duitse trainer. Veel opgetrokken met Klopp, dus bepaalde ideeën over voetbal komen wel overeen. Van een beetje gegenpressung is hij niet vies. Hij heeft wel zijn eigen ideeën kunnen ontwikkelen in de jaren dat hij als jeugdtrainer actief is geweest. Een redelijk logische opbouw van zijn carrière gehad, met eerst een aantal jeugdploegen, het tweede elftal van Dortmund en daarna pas de stap naar een eerste elftal. Toevallig kwam hij uit bij Huddersfield Town, een club van helemaal niets. In de tactisch leproze Championship wist hij met relatief beperkte middelen de club naar de Premier League te leiden. Dat was al een wonder op zich, maar dat hij zich daarna wist te handhaven in de PL was nog knapper. Want goed was de selectie van Huddersfield niet echt. Hij kocht alleen wel redelijk slim in, haalde onder meer een paar Duitsers waar niemand echt vertrouwen in had maar die wel in zijn systeem bleken te passen. Er zat dus een idee achter het beleid, zowaar. Schrikken ze in Rotterdam misschien van, maar toch.

Het prettige is ook dat Wagner zijn opstelling en tactiek durft aan te passen aan de tegenstander. Daar staat in Nederland zo ongeveer de doodstraf op, want je moet altijd uitgaan van je eigen kracht. Een nieuwe lichting trainers uit Duitsland denkt daar toch wat anders over en gaat wat realistischer te werk. Tegen Ajax speel je nu eenmaal anders dan tegen Excelsior, tenzij je Giovanni van Bronckhorst heet. Een trainer die meerdere formaties weet in te slijpen zou ook wel eens een keer een welkome afwisseling zijn. Zelfs één formatie met één bepaald plan zou al een vooruitgang zijn. Wagner heeft aangetoond dat op z'n minst te kunnen.

Dit seizoen ging het wel goed mis, maar de verantwoordelijkheid daarvoor schijnt ook deels te liggen bij de nieuwe TD (die inmiddels ook alweer vertrokken is) die een aantal slechte spelers haalde. Hoe het precies zat doet er verder ook niet toe, aangezien ik me niet kan voorstellen dat iemand in het Maasgebouw ooit zijn naam gaat noemen.

En als de naam wel genoemd zou worden moet je nog maar afwachten of het realistisch is. Vanuit de PL ga je niet zo snel naar Feyenoord denk ik. Hij zal ongetwijfeld aanbiedingen uit de Bundesliga krijgen. Hoffenheim is bijvoorbeeld op zoek naar een opvolger voor Nagelsmann. Marco Rose van Salzburg is de gedroomde kandidaat, maar als hij het niet wordt zullen ze uitkomen bij Wagner, want die heeft een verleden bij de club en de (voormalige) geldschieter is een fan van zijn werk. Enfin, maar goed. Het zou wel lekker zijn als vanuit de media dat soort namen een keer genoemd worden, want waar ze bij o.a. het AD en VI mee op de proppen komen is bijna net zo lamlendig en inspiratieloos als Feyenoord zelf. De club is best dood, eigenlijk.
Goede post.
Zou ook voor een compleet andere richting kiezen met een avontuurlijke trainer (een type Moniz lijkt mij persoonlijk wel interessant qua manier van trainen en spelen) die een daadwerkelijk strijdplan heeft en het tactisch vermogen zich aan te passen aan de situatie. In plaats van exact hetzelfde systeem op verschillende inspanninglevels (120% tegen Ajax, 80% tegen Excelsior).

Met Gio kom je niet verder maar de inbreng qua spelers van Van Geel heeft ook niet bijgedragen aan de afbraak die gaande is.
blablablabla
pi_184912735
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 11:34 schreef Caland het volgende:

[..]

Ja want alle ex topvoetballers zijn goede trainers _O- :`)
Dat zijn je eigen domme conclussies

Stam heeft het gewoon goed gedaan als trainer In engeland

Uitstraling, carriere, ervaring als trainer

Zet de loopbaan van Ten Hag en Stam naast elkaar als trainer en als voetballer....

Het is allemaal heel vreemd

Ik denk dat Ajax en psv stam ook wel zien als een potentiele kandidaat na ten hag of van bommel
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 9 februari 2019 @ 11:45:01 #32
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184912782
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 11:34 schreef Caland het volgende:

[..]

Ja want alle ex topvoetballers zijn goede trainers _O- :`)
Lekker laten gaan. Heerlijk toch. Zo lekker simpel.
pi_184913044
Mee eens, kies gewoon een nieuwe trainer zoals Wagner.

Durf het eens een keer.
pi_184913230
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Intelligente man, dat is al mooi meegenomen. Heeft na zijn carrière een aantal jaar gestudeerd, sportwetenschappen onder meer. Altijd wel lekker als een trainer een gedegen opleiding heeft gehad en niet puur parasiteert op de eigen ervaringen als voetballer. Hij komt ook behoorlijk goed uit z'n woorden en is prima in staat om uit te leggen wat hij doet, wat wel eens lekker is na al die jaren open deuren intrappen en zo min mogelijk zeggen met Gio.

Verder is hij een redelijk typische moderne Duitse trainer. Veel opgetrokken met Klopp, dus bepaalde ideeën over voetbal komen wel overeen. Van een beetje gegenpressung is hij niet vies. Hij heeft wel zijn eigen ideeën kunnen ontwikkelen in de jaren dat hij als jeugdtrainer actief is geweest. Een redelijk logische opbouw van zijn carrière gehad, met eerst een aantal jeugdploegen, het tweede elftal van Dortmund en daarna pas de stap naar een eerste elftal. Toevallig kwam hij uit bij Huddersfield Town, een club van helemaal niets. In de tactisch leproze Championship wist hij met relatief beperkte middelen de club naar de Premier League te leiden. Dat was al een wonder op zich, maar dat hij zich daarna wist te handhaven in de PL was nog knapper. Want goed was de selectie van Huddersfield niet echt. Hij kocht alleen wel redelijk slim in, haalde onder meer een paar Duitsers waar niemand echt vertrouwen in had maar die wel in zijn systeem bleken te passen. Er zat dus een idee achter het beleid, zowaar. Schrikken ze in Rotterdam misschien van, maar toch.

Het prettige is ook dat Wagner zijn opstelling en tactiek durft aan te passen aan de tegenstander. Daar staat in Nederland zo ongeveer de doodstraf op, want je moet altijd uitgaan van je eigen kracht. Een nieuwe lichting trainers uit Duitsland denkt daar toch wat anders over en gaat wat realistischer te werk. Tegen Ajax speel je nu eenmaal anders dan tegen Excelsior, tenzij je Giovanni van Bronckhorst heet. Een trainer die meerdere formaties weet in te slijpen zou ook wel eens een keer een welkome afwisseling zijn. Zelfs één formatie met één bepaald plan zou al een vooruitgang zijn. Wagner heeft aangetoond dat op z'n minst te kunnen.

Dit seizoen ging het wel goed mis, maar de verantwoordelijkheid daarvoor schijnt ook deels te liggen bij de nieuwe TD (die inmiddels ook alweer vertrokken is) die een aantal slechte spelers haalde. Hoe het precies zat doet er verder ook niet toe, aangezien ik me niet kan voorstellen dat iemand in het Maasgebouw ooit zijn naam gaat noemen.

En als de naam wel genoemd zou worden moet je nog maar afwachten of het realistisch is. Vanuit de PL ga je niet zo snel naar Feyenoord denk ik. Hij zal ongetwijfeld aanbiedingen uit de Bundesliga krijgen. Hoffenheim is bijvoorbeeld op zoek naar een opvolger voor Nagelsmann. Marco Rose van Salzburg is de gedroomde kandidaat, maar als hij het niet wordt zullen ze uitkomen bij Wagner, want die heeft een verleden bij de club en de (voormalige) geldschieter is een fan van zijn werk. Enfin, maar goed. Het zou wel lekker zijn als vanuit de media dat soort namen een keer genoemd worden, want waar ze bij o.a. het AD en VI mee op de proppen komen is bijna net zo lamlendig en inspiratieloos als Feyenoord zelf. De club is best dood, eigenlijk.
Ah ja wel een duidelijk verhaal, zou wel beter zijn voor het Nederlands voetbal als ze inderdaad dat soort trainers durven aan te stellen (Heracles heeft het geprobeerd maar zitten nu in een dipje).

Maar goed je ziet nu ook alweer voor je hoe een Johan Derksen roept "Waarom moeten ze zo'n mafkees uit Duitsland halen die denkt dat hij het voetbal uitgevonden heeft?", en die mening nemen dan toch nog genoeg mensen over.
Oh.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 12:17:50 #35
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184913344
Dank voor de goede posts R_R.
Makkelijk tweede.
pi_184913375
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 02:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Intelligente man, dat is al mooi meegenomen. Heeft na zijn carrière een aantal jaar gestudeerd, sportwetenschappen onder meer. Altijd wel lekker als een trainer een gedegen opleiding heeft gehad en niet puur parasiteert op de eigen ervaringen als voetballer. Hij komt ook behoorlijk goed uit z'n woorden en is prima in staat om uit te leggen wat hij doet, wat wel eens lekker is na al die jaren open deuren intrappen en zo min mogelijk zeggen met Gio.

Verder is hij een redelijk typische moderne Duitse trainer. Veel opgetrokken met Klopp, dus bepaalde ideeën over voetbal komen wel overeen. Van een beetje gegenpressung is hij niet vies. Hij heeft wel zijn eigen ideeën kunnen ontwikkelen in de jaren dat hij als jeugdtrainer actief is geweest. Een redelijk logische opbouw van zijn carrière gehad, met eerst een aantal jeugdploegen, het tweede elftal van Dortmund en daarna pas de stap naar een eerste elftal. Toevallig kwam hij uit bij Huddersfield Town, een club van helemaal niets. In de tactisch leproze Championship wist hij met relatief beperkte middelen de club naar de Premier League te leiden. Dat was al een wonder op zich, maar dat hij zich daarna wist te handhaven in de PL was nog knapper. Want goed was de selectie van Huddersfield niet echt. Hij kocht alleen wel redelijk slim in, haalde onder meer een paar Duitsers waar niemand echt vertrouwen in had maar die wel in zijn systeem bleken te passen. Er zat dus een idee achter het beleid, zowaar. Schrikken ze in Rotterdam misschien van, maar toch.

Het prettige is ook dat Wagner zijn opstelling en tactiek durft aan te passen aan de tegenstander. Daar staat in Nederland zo ongeveer de doodstraf op, want je moet altijd uitgaan van je eigen kracht. Een nieuwe lichting trainers uit Duitsland denkt daar toch wat anders over en gaat wat realistischer te werk. Tegen Ajax speel je nu eenmaal anders dan tegen Excelsior, tenzij je Giovanni van Bronckhorst heet. Een trainer die meerdere formaties weet in te slijpen zou ook wel eens een keer een welkome afwisseling zijn. Zelfs één formatie met één bepaald plan zou al een vooruitgang zijn. Wagner heeft aangetoond dat op z'n minst te kunnen.

Dit seizoen ging het wel goed mis, maar de verantwoordelijkheid daarvoor schijnt ook deels te liggen bij de nieuwe TD (die inmiddels ook alweer vertrokken is) die een aantal slechte spelers haalde. Hoe het precies zat doet er verder ook niet toe, aangezien ik me niet kan voorstellen dat iemand in het Maasgebouw ooit zijn naam gaat noemen.

En als de naam wel genoemd zou worden moet je nog maar afwachten of het realistisch is. Vanuit de PL ga je niet zo snel naar Feyenoord denk ik. Hij zal ongetwijfeld aanbiedingen uit de Bundesliga krijgen. Hoffenheim is bijvoorbeeld op zoek naar een opvolger voor Nagelsmann. Marco Rose van Salzburg is de gedroomde kandidaat, maar als hij het niet wordt zullen ze uitkomen bij Wagner, want die heeft een verleden bij de club en de (voormalige) geldschieter is een fan van zijn werk. Enfin, maar goed. Het zou wel lekker zijn als vanuit de media dat soort namen een keer genoemd worden, want waar ze bij o.a. het AD en VI mee op de proppen komen is bijna net zo lamlendig en inspiratieloos als Feyenoord zelf. De club is best dood, eigenlijk.
Goeie post. Maar ik vind de rol van een trainer bij een topclub in NL, en zeker bij een wat oudere groep, redelijk beperkt. Je past in de voorbereiding je tactiek aan, aan je beste spelers en daarna zou het voor een groot zelfregulerend moeten zijn en zouden per wedstrijd alleen accenten gelegd moeten worden. Het managen van zo een groep is veel belangrijker.

Dus een goede manager, met twee prima assistenten/veldtrainers voldoet prima. Type Hiddink, met Kuyt als assistent en Wim Janssen.
pi_184913476
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:20 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Goeie post. Maar ik vind de rol van een trainer bij een topclub in NL, en zeker bij een wat oudere groep, redelijk beperkt. Je past in de voorbereiding je tactiek aan, aan je beste spelers en daarna zou het voor een groot zelfregulerend moeten zijn en zouden per wedstrijd alleen accenten gelegd moeten worden. Het managen van zo een groep is veel belangrijker.

Dus een goede manager, met twee prima assistenten/veldtrainers voldoet prima. Type Hiddink, met Kuyt als assistent en Wim Janssen.
Wim Janssen gaat dat nooit doen. Die zit prima op varkenoord en wil niet op de voorgrond treden.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 9 februari 2019 @ 12:27:54 #38
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_184913495
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:20 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Goeie post. Maar ik vind de rol van een trainer bij een topclub in NL, en zeker bij een wat oudere groep, redelijk beperkt. Je past in de voorbereiding je tactiek aan, aan je beste spelers en daarna zou het voor een groot zelfregulerend moeten zijn en zouden per wedstrijd alleen accenten gelegd moeten worden. Het managen van zo een groep is veel belangrijker.

Dus een goede manager, met twee prima assistenten/veldtrainers voldoet prima. Type Hiddink, met Kuyt als assistent en Wim Janssen.
Ten Hag en eerder Bosz bewijzen wel dat wat extra tactische bagage in Europees verband goed uitkomt.

Daarnaast kan zo'n vernieuwende trainer een vliegwiel aanzwengelen naar meer frisse ideeën in de hele organisatie. Feyenoord is zo vastgeroest, met een type Hiddink of Advocaat kom je dan geen steek verder ook al zijn de prestaties dan misschien acceptabel.
pi_184913537
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:26 schreef Caland het volgende:

[..]

Wim Janssen gaat dat nooit doen. Die zit prima op varkenoord en wil niet op de voorgrond treden.
Ik doel op types. Dus een Feyenoord icoon die een goede veldtraining kan geven.
pi_184913631
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:27 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ten Hag en eerder Bosz bewijzen wel dat wat extra tactische bagage in Europees verband goed uitkomt.


Bosz is tactisch juist helemaal niet zo goed. Hij speelt wel aantrekkelijk voetbal maar als clubs daar niet in meegaan en afbraakvoetbal spelen a la Mourinho in de finale heeft hij geen passend antwoord.

Zal nooit vergeten dat Bosz bij Heracles met 3 verdedigers begon in De Kuip, en dan met name hoe goed dat uitpakte (lol)
blablablabla
  zaterdag 9 februari 2019 @ 12:35:31 #41
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184913637
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:11 schreef JR-Style-93 het volgende:
Maar goed je ziet nu ook alweer voor je hoe een Johan Derksen roept "Waarom moeten ze zo'n mafkees uit Duitsland halen die denkt dat hij het voetbal uitgevonden heeft?", en die mening nemen dan toch nog genoeg mensen over.
Dit is helemaal waar, Derksen is qua mening zo’n beeje de meest invloedrijke man in de media, terwijl hij geen enkel verstand heeft van het spel zelf, zowel analyserend als voorspellend. De tendens in ons land is helaas ‘Derksen zegt tenminste waar het op staat’, maar wat hij uitspreekt is helemaal niet de waarheid. Eerder een dom ongefundeerd onderbuikgevoel, vaak met als argument dat de presentatie van iemand niet goed is, of een andere makkelijke methode om iemand onderuit te halen.

Op dat vlak is voetbal helaas nog teveel het spel van de simpele mens. Daarom wordt de naam van Fräser serieus geopperd, terwijl uitgerekend de Sparta-supporters hem zo snel mogelijk willen zien vertrekken. Ook Fräser is overigens een trainer die een zelfde speelstijl aanhoudt als Gio, maar dan minder goed. Maar naar feiten en nuttige statistieken worden niet gekeken; een Fräser is gewoon kandidaat omdat hij een ekte is.

Ik denk dat de interne ellende nu echt heel groot is bij het zoeken van een coach, als Advocaat zijn vingers er al niet aan branden, wie dan wel? Overal kon je #gioexit lezen, maar eerder noemde ik wel het punt dat binnen de huidige ellende Gio oprecht misschien wel de beste optie is. In 2015 was het allemaal ook kut en ondanks dat het spel sindsdien niet verder is ontwikkeld, hebben we wel een paar leuke jaren met prijzen gehad. Daarnaast is Feyenoord in de afgelopen jaren ook niet afgezakt, en dat had volgens mij ook gewoon kunnen gebeuren.

Ik ben echter bang dat er, voordat er een fatsoenlijke coach kan komen, eerst de interne ellende opgelost moet worden. En dat begint bij vGeel en Beukers.
Makkelijk tweede.
pi_184913816
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:35 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dit is helemaal waar, Derksen is qua mening zo’n beeje de meest invloedrijke man in de media, terwijl hij geen enkel verstand heeft van het spel zelf, zowel analyserend als voorspellend. De tendens in ons land is helaas ‘Derksen zegt tenminste waar het op staat’, maar wat hij uitspreekt is helemaal niet de waarheid. Eerder een dom ongefundeerd onderbuikgevoel, vaak met als argument dat de presentatie van iemand niet goed is, of een andere makkelijke methode om iemand onderuit te halen.

Op dat vlak is voetbal helaas nog teveel het spel van de simpele mens. Daarom wordt de naam van Fräser serieus geopperd, terwijl uitgerekend de Sparta-supporters hem zo snel mogelijk willen zien vertrekken. Ook Fräser is overigens een trainer die een zelfde speelstijl aanhoudt als Gio, maar dan minder goed. Maar naar feiten en nuttige statistieken worden niet gekeken; een Fräser is gewoon kandidaat omdat hij een ekte is.

Ik denk dat de interne ellende nu echt heel groot is bij het zoeken van een coach, als Advocaat zijn vingers er al niet aan branden, wie dan wel? Overal kon je #gioexit lezen, maar eerder noemde ik wel het punt dat binnen de huidige ellende Gio oprecht misschien wel de beste optie is. In 2015 was het allemaal ook kut en ondanks dat het spel sindsdien niet verder is ontwikkeld, hebben we wel een paar leuke jaren met prijzen gehad. Daarnaast is Feyenoord in de afgelopen jaren ook niet afgezakt, en dat had volgens mij ook gewoon kunnen gebeuren.

Ik ben echter bang dat er, voordat er een fatsoenlijke coach kan komen, eerst de interne ellende opgelost moet worden. En dat begint bij vGeel en Beukers.
Klopt, het probleem zit ook dieper bij Feyenoord.

Maar de sportjournalistiek in Nederland is op enkele uitzonderingen na nu eenmaal bedroevend, je zag dit hetzelfde bij Ajax vorig seizoen toen de media al riep om Van 't Schip hoofdtrainer te maken omdat hij drie leuke wedstrijden had gespeeld met PEC Zwolle :') Van die sportjournalisten of analisten die het alleen baseren op hun ervaringen over hoe het in de jaren '70 al ging dus dan zal het nu wel precies hetzelfde werken.
Oh.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 12:47:12 #43
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_184913828
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:35 schreef Elan het volgende:

[..]

Bosz is tactisch juist helemaal niet zo goed. Hij speelt wel aantrekkelijk voetbal maar als clubs daar niet in meegaan en afbraakvoetbal spelen a la Mourinho in de finale heeft hij geen passend antwoord.

Zal nooit vergeten dat Bosz bij Heracles met 3 verdedigers begon in De Kuip, en dan met name hoe goed dat uitpakte (lol)
Hij is heel goed in het erin slijpen van 1 systeem wat heel goed werkt met de juiste spelers. Dat is ook tactisch sterk zijn, alleen niet heel adaptief.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 12:47:34 #44
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184913833
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:35 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Dit is helemaal waar, Derksen is qua mening zo’n beeje de meest invloedrijke man in de media, terwijl hij geen enkel verstand heeft van het spel zelf, zowel analyserend als voorspellend. De tendens in ons land is helaas ‘Derksen zegt tenminste waar het op staat’, maar wat hij uitspreekt is helemaal niet de waarheid. Eerder een dom ongefundeerd onderbuikgevoel, vaak met als argument dat de presentatie van iemand niet goed is, of een andere makkelijke methode om iemand onderuit te halen.
Niet alleen van voetbal, ook niet van politiek.

FvD :')
pi_184913966
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:47 schreef fetX het volgende:

[..]

Niet alleen van voetbal, ook niet van politiek.

FvD :')
Groenlinks gespot.

Maar ik zie liever een trainer met een ijzeren hand, dat softe gedoe begint me wel de strot uit te komen.
Vele jonge spelers zijn gewoon nog kinderen qua mentaliteit en inzet..
pi_184914072
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:55 schreef Antaris het volgende:

[..]

Groenlinks gespot.

Maar ik zie liever een trainer met een ijzeren hand, dat softe gedoe begint me wel de strot uit te komen.
Vele jonge spelers zijn gewoon nog kinderen qua mentaliteit en inzet..
Daarom wilden ze Advocaat hebben.
De discipline aantrekken.

Wel eens met anderen overigens dat het probleem dieper zit, Van Geel en de scouting maar ook zo'n Jan de Jong.
pi_184914306
Met uitzondering van zijn zwakke media-optredens kan ik nog niet echt een beeld vormen over Jan de Jong.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 9 februari 2019 @ 13:37:48 #48
131800 Tarado
capô de fusca
pi_184914806
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:47 schreef fetX het volgende:

[..]

Niet alleen van voetbal, ook niet van politiek.

FvD :')
soms heb ik het idee dat hij zelf niet beseft wat een invloed hij heeft
pi_184915035
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 13:15 schreef Caland het volgende:
Met uitzondering van zijn zwakke media-optredens kan ik nog niet echt een beeld vormen over Jan de Jong.
Het feit dat hij Gio voor zich zag als de Wenger van Feyenoord is wel voldoende lijkt me.
Oh.
pi_184915137
Dit en hij moet meer leiding geven en hij lijkt geen kritiek te hebben, zoals Gio presteert is Feyenoord onwaardig, zoals Van Geel presteert is zo slecht en dat dan gewoon blijven verdedigen.

Ook de zaak Advocaat...zo slecht allemaal.
pi_184915180
Je had ook gewoon een lijstje moeten hebben, want dat Gio wegging leek me wel duidelijk, of vrijwillig of gedwongen.
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 9 februari 2019 @ 13:53:47 #52
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_184915182
Als Giovanni van Bronckhorst straks weg is en zijn opvolger er pas echt een zooi van maakt zien we opeens allemaal hoe goed hij eigenlijk was.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_184915210
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 13:53 schreef macca728 het volgende:
Je had ook gewoon een lijstje moeten hebben, want dat Gio wegging leek me wel duidelijk, of vrijwillig of gedwongen.
Het is sowieso haast een onmogelijke opgave om nu met een trainer op de proppen te komen. Niemand in de eredivisie die zich aandient en de andere opties zijn allemaal bezet.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184915211
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 13:53 schreef Dr.Mikey het volgende:
Als Giovanni van Bronckhorst straks weg is en zijn opvolger er pas echt een zooi van maakt zien we opeens allemaal hoe goed hij eigenlijk was.
Onzin, Gio is niet goed, maar een opvolger kan er inderdaad een echte zooi van maken, maar heeft ook geen RvP of andere sterkhouders ws.
pi_184915434
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 13:55 schreef Caland het volgende:

[..]

Het is sowieso haast een onmogelijke opgave om nu met een trainer op de proppen te komen. Niemand in de eredivisie die zich aandient en de andere opties zijn allemaal bezet.
Klopt wel maar dan kom je als MvG met Van Gaal en Advocaat aan.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 14:33:49 #56
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184915962
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:55 schreef Antaris het volgende:

[..]

Groenlinks gespot.

Maar ik zie liever een trainer met een ijzeren hand, dat softe gedoe begint me wel de strot uit te komen.
Vele jonge spelers zijn gewoon nog kinderen qua mentaliteit en inzet..
Ja de IJZEREN HAND! En ze meoten gewoon hard werken die verwenden spelers, mentalitijt bouw je op!!!!
Makkelijk tweede.
pi_184916083
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 13:53 schreef Dr.Mikey het volgende:
Als Giovanni van Bronckhorst straks weg is en zijn opvolger er pas echt een zooi van maakt zien we opeens allemaal hoe goed hij eigenlijk was.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184916162
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 14:33 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Ja de IJZEREN HAND! En ze meoten gewoon hard werken die verwenden spelers, mentalitijt bouw je op!!!!
Is toch heerlijk dat mensen denken dat Vilhena geen overzicht heeft omdat hij niet goed genoeg zijn best doet.
Oh.
pi_184916270
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 14:43 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Is toch heerlijk dat mensen denken dat Vilhena geen overzicht heeft omdat hij niet goed genoeg zijn best doet.
\wel grappig dat jij dat zegt

Vilhena maakte de middenvelders van ajax belachelijk een paar weken geleden...

de middenvelders die allemaal tig biljard euro moeten kosten.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184916305
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 14:47 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

\wel grappig dat jij dat zegt

Vilhena maakte de middenvelders van ajax belachelijk een paar weken geleden...

de middenvelders die allemaal tig biljard euro moeten kosten.....
Ja Vilhena is een aardige speler met veel ruimte op het veld waarin hij lekker kan rennen, gaat er meer om wat hij doet in wedstrijden waar dat minder kan. Is ook niet voor niks dat hij nog niet is opgepikt door een buitenlandse club in al die jaren basisspeler van Feyenoord.
Oh.
pi_184916366
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 14:49 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ja Vilhena is een aardige speler met veel ruimte op het veld waarin hij lekker kan rennen, gaat er meer om wat hij doet in wedstrijden waar dat minder kan. Is ook niet voor niks dat hij nog niet is opgepikt door een buitenlandse club in al die jaren basisspeler van Feyenoord.
Vilhena had allang in italie kunnen spelen voor een transferbedrag van 18 miljoen euro...

is toch een algemeen bekend verhaal dat hij in nederland bleef vanwege zijn moeder...

Ik denk dat een middenvelder als Vilhena in een sterkere competitie eerder op de been kan blijven dan de middenvelders van ajax....

puur alleen maar om zijn fysiek.....

Daar gaan spelers als zyech en frenkie helemaal door de bodem door zakken straks....fysiek spel
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zaterdag 9 februari 2019 @ 15:05:27 #62
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184916594
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:55 schreef Antaris het volgende:

[..]

Groenlinks gespot.

Gadverdamme nee.
pi_184916747
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 14:49 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ja Vilhena is een aardige speler met veel ruimte op het veld waarin hij lekker kan rennen, gaat er meer om wat hij doet in wedstrijden waar dat minder kan. Is ook niet voor niks dat hij nog niet is opgepikt door een buitenlandse club in al die jaren basisspeler van Feyenoord.
Vilhena moet weten dat hij het van het rennen/werken/schoffelen moet hebben en moet de duels aangaan. Het spelers met een steekpass de diepte in sturen moet ie aan een ander overlaten.
pi_184917198
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 15:13 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Vilhena moet weten dat hij het van het rennen/werken/schoffelen moet hebben en moet de duels aangaan. Het spelers met een steekpass de diepte in sturen moet ie aan een ander overlaten.
Zoals hij onder Koeman speelt. Opjagen, Bal af pakken en inleveren.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 15:48:21 #65
131800 Tarado
capô de fusca
pi_184917328
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 15:40 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Zoals hij onder Koeman speelt. Opjagen, Bal af pakken en inleveren.
wat dat betreft heeft hij toch niet echt goed naar El Ahmadi gekeken
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 9 februari 2019 @ 16:03:45 #66
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_184917561
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 15:48 schreef Tarado het volgende:

[..]

wat dat betreft heeft hij toch niet echt goed naar El Ahmadi gekeken
Koning van de nuttige overtredingen _O_
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_184918158
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:47 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hij is heel goed in het erin slijpen van 1 systeem wat heel goed werkt met de juiste spelers. Dat is ook tactisch sterk zijn, alleen niet heel adaptief.
Dat doet Gio in principe ook goed. Zie ons kampioensjaar.

Moet je alleen wel de juiste spelers tot je beschikking hebben om dat beoogde systeem goed in te vullen. In zijn geval een paar goede backs.
blablablabla
pi_184920031
Ik blijf trouwens het aantal blessures erg hoog vinden sinds dat kampioensjaar. Is er iets gewijzigd na dat jaar in de staf?
Of was dat jaar puur toeval?
pi_184922576
Martina in de basis.

Geen Jorgensen.
pi_184922670
Wtf, Martina is helemaal geen centrale verdediger maar een back. Die gozer heeft de afgelopen 3 jaar werkelijk geen één wedstrijd als CV gespeeld. Waarom zet je hem dan niet gewoon rechtsback en St. Juste centraal. :')
pi_184922709
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:09 schreef Pistolero het volgende:
Wtf, Martina is helemaal geen centrale verdediger maar een back. Die gozer heeft de afgelopen 3 jaar werkelijk geen één wedstrijd als CV gespeeld. Waarom zet je hem dan niet gewoon rechtsback en St. Juste centraal. :')
Gio....
pi_184922846
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:10 schreef macca728 het volgende:

[..]

Gio....
Als je vandaag in de Kuip verliest van het B-elftal van de Graafschap stel ik voor om gewoon lekker de club op te heffen. Weg ermee, uit dat licht.

Al verwacht ik een makkelijke overwinning vanavond. :)
pi_184923426
Lekker hoor, Ajax verloren, nu Feyenoord ook verliezen. ;)
pi_184923551
En die kneus van Beek laten staan ongelofelijk.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 20:37:56 #75
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184923585
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:09 schreef Pistolero het volgende:
Wtf, Martina is helemaal geen centrale verdediger maar een back. Die gozer heeft de afgelopen 3 jaar werkelijk geen één wedstrijd als CV gespeeld. Waarom zet je hem dan niet gewoon rechtsback en St. Juste centraal. :')
Ik hoop dat stJuste CV speelt.

Maar laten we even wachten totdat ze zich positioneren op het veld
Makkelijk tweede.
pi_184923627
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 9 februari 2019 @ 20:40:38 #77
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_184923660
Van Beek en Martina
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_184923682
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:40 schreef Dr.Mikey het volgende:
Van Beek en Martina
Wat een treurnis.
pi_184923742
Genoeg om van De Graafschap te winnen.

Magere 2-1 ws
pi_184923782
Dat is nog treuriger dan ik had verwacht;

Van de laatste 21 te behalen punten uit 7 wedstrijden tegen promovendi slechts 4 punten gepakt. :')

Hoorde ik zojuist op Fox.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
pi_184923784
Waarom geen Kokcu ?
  zaterdag 9 februari 2019 @ 20:45:00 #82
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184923793
En ik krijg toch weer kippenvel bij de opkomst, ongeacht de situatie.

Het blijft een prachtige club :)
Makkelijk tweede.
pi_184923929
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:44 schreef Duveldrinker het volgende:
Waarom geen Kokcu ?
Vind Gio een risico.

Echt bizar sommige beslissingen.
pi_184924113
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:51 schreef macca728 het volgende:

[..]

Vind Gio een risico.

Echt bizar sommige beslissingen.
Thuis tegen Graafschap. Pleur dan Clasie eruit. Toornstra is toch kut in de kleine ruimte kan prima naast Vilhena staan en een voor een diep gaan.
pi_184924139
Tuurlijk, nu weet je het ook dat niet gaat.
pi_184924163
Je kunt in 10 minuten al zien dat Martina 0,0 toevoegt. Zowel verdedigend als opbouwend niet.
pi_184924195
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:59 schreef nickhguitar het volgende:
Je kunt in 10 minuten al zien dat Martina 0,0 toevoegt. Zowel verdedigend als opbouwend niet.
Ik heb hem eerlijk gezegd nog nauwelijks gezien. :@
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 21:02:03 #88
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184924241
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 20:59 schreef nickhguitar het volgende:
Je kunt in 10 minuten al zien dat Martina 0,0 toevoegt. Zowel verdedigend als opbouwend niet.
Dat heb je snel gezien
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184924271
Martina kan er (wederom) niet zoveel van
blablablabla
pi_184924372
Uitvak weer ouderwets de baas in de doodstille Kuip.
pi_184924399
20 minuten drama voetbal al.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 21:09:22 #92
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184924444
Pech dat die er niet in gaat.
Makkelijk tweede.
pi_184924445
Hier ga je toch niet voor afluiten.
pi_184924458
Zeker weer die dikke big van Rijswijk met zijn enge varkenskop
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 21:10:19 #95
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184924466
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:09 schreef Duveldrinker het volgende:
Hier ga je toch niet voor afluiten.
Inderdaad
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184924485
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:09 schreef Duveldrinker het volgende:
Zeker weer die dikke big van Rijswijk met zijn enge varkenskop
Vreselijke commentator inderdaad met zijn nutteloze feitjes en opmerkingen :r
pi_184924575
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  zaterdag 9 februari 2019 @ 21:14:15 #98
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184924578
JAAA WAT EEN SCHITTERENDE GOAL
Makkelijk tweede.
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 21:17:52 #99
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184924664
HET LEK IS BOVEN
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184924942
Van Rijswijk mag wel eens 3,5 kilo uit zijn onderkin kwijtraken. Pleur op met je debiele feitjes.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 21:27:45 #101
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184924972
Waar kijk ik naar
Makkelijk tweede.
pi_184925056
Van Gastel zit er ook altijd maar wat bij met zijn oortje in. Of zal die de bestellingen opnemen van de lokale snackbar? :r
  zaterdag 9 februari 2019 @ 21:30:58 #103
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184925080
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:30 schreef Zipportal het volgende:
Van Gastel zit er ook altijd maar wat bij met zijn oortje in. Of zal die de bestellingen opnemen van de lokale snackbar? :r
Best logisch om met een oortje in te kijken ;)
Makkelijk tweede.
pi_184925146
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:30 schreef Zipportal het volgende:
Van Gastel zit er ook altijd maar wat bij met zijn oortje in. Of zal die de bestellingen opnemen van de lokale snackbar? :r
Als het nu hielp...zet dan iemand op de tribune neer die zegt dat het kut is, dan kan die dat doorgeven.
pi_184925154
Saaie wedstrijd, maar vind Martina het prima doen. Clasie is wanstaltig slecht. Wat doet die man hier nog?
Van alles is weer waardeloos.
pi_184925224
Het is weer genieten deze wedstrijd.

quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:34 schreef Oldground het volgende:
Saaie wedstrijd, maar vind Martina het prima doen. Clasie is wanstaltig slecht. Wat doet die man hier nog?
Ik ben echt bang dat van Geel een poging gaat doen om hem definitief over te nemen..
pi_184925234
Wat worden we weer verwend hé. :)
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  zaterdag 9 februari 2019 @ 21:39:41 #108
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184925309
Ik wil naar huis
Makkelijk tweede.
pi_184925361
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:39 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Ik wil naar huis
Geniet je niet van je weekendverlof? ;(
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 21:42:05 #110
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184925374
quote:
9s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:36 schreef Pistolero het volgende:
Ik ben echt bang dat van Geel een poging gaat doen om hem definitief over te nemen..
Dat hoop ik toch niet hé
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184925379
quote:
9s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:36 schreef Pistolero het volgende:
Het is weer genieten deze wedstrijd.

[..]

Ik ben echt bang dat van Geel een poging gaat doen om hem definitief over te nemen..
Kind van de clubgenot.
Van alles is weer waardeloos.
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 21:42:40 #112
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184925392
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:36 schreef Tomatenboer het volgende:
Wat worden we weer verwend hé. :)
Het is gewoon fantastisch
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184925483
Kutfox, zelfs in de rust gaat weer over Ajax
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 21:47:46 #114
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184925502
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:47 schreef Daario het volgende:
Kutfox, zelfs in de rust gaat weer over Ajax
Over Feyenoord valt ook niet veel te vertellen eigenlijk
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184925553
Is dat Fujil Narsing de tip van Mariodonna Been ?
pi_184925588
Wissel die Clasie nou eens
pi_184925590
Berghuis is weer eens mad.
  Moderator zaterdag 9 februari 2019 @ 21:54:27 #118
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_184925629
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:52 schreef Duveldrinker het volgende:
Wissel die Clasie nou eens
Dit
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 21:52 schreef Pistolero het volgende:
Berghuis is weer eens mad.
Gras is groen
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
pi_184925677
DONK-A-DONK
Nait Soezn Moar Broezn
  zaterdag 9 februari 2019 @ 21:57:30 #120
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184925701
Lol
Makkelijk tweede.
pi_184925715
Nou, de overwinning is in ieder geval wel binnen. :)

Tijd voor Kokcu.
pi_184925730
JUST-A-JUSTE
Nait Soezn Moar Broezn
pi_184925735
JAAAAAAAAAAAAAAAA
Nait Soezn Moar Broezn
pi_184925741
bier
Nait Soezn Moar Broezn
  zaterdag 9 februari 2019 @ 22:07:51 #125
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184925944
JA GEWOON 4-0 PAS MAAR OP AJAX WE KOMEN ER AAN WE SLOPEN ALLES maar alleen thuis
Makkelijk tweede.
pi_184926048
Godsamme wat een kneuzenkermis.
pi_184926152
Ik word ook zo moe van die standaardwissels van Gio. Je staat 4-0 voor tegen de Graafschap, doe eens gek en breng wat talenten in het veld.
pi_184926277
Ja echt belachelijk ja. Kokcu, Geertruida, gooi ze erin.
pi_184926303
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:20 schreef macca728 het volgende:
Ja echt belachelijk ja. Kokcu, Geertruida, gooi ze erin.
Hendriks, Burger
pi_184926316
zo Kokcu komt nog.
pi_184926417
zo nog maar 8 punten, telt de bekerwedstrijd ook mee voor de competitie ? :)
pi_184926701
Wel sneu voor Jorgensen overigens.
Ik gun het hem van harte.
pi_184927998
Genoten vandaag.
Hahahaha nee natuurlijk niet.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 23:52:05 #134
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184928340
Nee het was niks, maar goed, 4-0 is niet gek. Had nog veel meer kunnen zijn maar Jurjus keepte wel heel sterk. Verder was de Graafschap te slecht om iets zinnigs hierover te zeggen.
Makkelijk tweede.
pi_184928616
Je mist gewoon de passie om er echt iets van te maken. Dit de Graagschaf bood zich op een presenteerblaadje aan om met dikkere cijfers naar huis te worden gestuurd. De enige die er echt wat van wilde maken is Berghuis, maar die loopt dan wat te overijverig over het veld...wat hem dan meteen weer een fluitconcert oplevert :r

Larsson is na een korte opleving ook weer ver teruggezakt, raakt geen pepernoot.

Ondanks de 4-0 was het weinig hartverwarmend.
#12 is not for sale!
  zondag 10 februari 2019 @ 00:06:01 #136
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184928636
Redelijke tweede helft. Eerste helft was ronduit kut. Punten in ieder geval in de tas.
pi_184929389
Ja tegen de B keus.

Volgende week weer uit.
pi_184931200
3 punten ingelopen op Ajax.
Land of the free. Home of the brave.
pi_184932323
Ik kijk nooit meer hele wedstrijden van Feyenoord..kan er niet meer tegen. Het missen van al die kansen is ook wel typerend voor de huidige ploeg. Een echte afmaker hebben we niet, het is vaak veel te wild en onrustig. Maar ach..wat maakt het nog uit, er is dit seizoen nog maar 1 wedstrijd die er toe doet.
pi_184933753
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 09:36 schreef Pleun2011 het volgende:
Ik kijk nooit meer hele wedstrijden van Feyenoord..kan er niet meer tegen. Het missen van al die kansen is ook wel typerend voor de huidige ploeg. Een echte afmaker hebben we niet, het is vaak veel te wild en onrustig. Maar ach..wat maakt het nog uit, er is dit seizoen nog maar 1 wedstrijd die er toe doet.
Ik heb wel zitten kijken, maar het was wel een lange zit. Zeker de eerste helft.
1 wedstrijd die er toe doet is niet helemaal waar als je die derde plaats wil handhaven, dat gaat ook nog wel penibel worden denk ik.
pi_184933937
En de evt finale lijkt me ook wel belangrijk :)

Verder moet je gewoon derde worden minimaal.
  zondag 10 februari 2019 @ 12:09:42 #142
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184934132
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 09:36 schreef Pleun2011 het volgende:
Ik kijk nooit meer hele wedstrijden van Feyenoord..kan er niet meer tegen. Het missen van al die kansen is ook wel typerend voor de huidige ploeg. Een echte afmaker hebben we niet, het is vaak veel te wild en onrustig. Maar ach..wat maakt het nog uit, er is dit seizoen nog maar 1 wedstrijd die er toe doet.
Moet ik je al op suicide watch zetten?
Makkelijk tweede.
pi_184934707
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 12:09 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Moet ik je al op suicide watch zetten?
Suicide vanwege Feyenoord? Nee joh..ik merk alleen dat ik er klaar mee ben. Ik kijk naar Barcelona vanwege Messi en de rest kan me even niet meer boeien..komt wel weer.
pi_184936334
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 12:42 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Suicide vanwege Feyenoord? Nee joh..ik merk alleen dat ik er klaar mee ben. Ik kijk naar Barcelona vanwege Messi en de rest kan me even niet meer boeien..komt wel weer.
Na dit seizoen is alles hopelijk anders, vriend. Tot die tijd is het inderdaad oogaids kweken met Feyenoordwedstrijden.
  zondag 10 februari 2019 @ 15:54:52 #145
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184937996
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 00:39 schreef macca728 het volgende:
Ja tegen de B keus.

Volgende week weer uit.
Ja maar 4-0 is toch prima joh. Ze hoeven wmb ook niet met 7-0 te winnen. We winnen ‘m en vrij gemakkelijk ook. Het zou alleen ook moeten lukken in uitwedstrijden. Daar ligt juist het probleem.
  zondag 10 februari 2019 @ 15:55:31 #146
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184938013
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 14:32 schreef dopemin het volgende:

[..]

Na dit seizoen is alles hopelijk anders, vriend. Tot die tijd is het inderdaad oogaids kweken met Feyenoordwedstrijden.
Eerst nog van Geel oprotten.
pi_184938375
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 14:32 schreef dopemin het volgende:

[..]

Na dit seizoen is alles hopelijk anders, vriend. Tot die tijd is het inderdaad oogaids kweken met Feyenoordwedstrijden.
Verwacht komend seizoen niet wezenlijke vooruitgang. Ik hoop het wel, maar ga er maar niet van uit.

Dan moet er eerst echt een goede trainer worden aangesteld (die kans is klein).

De verwachting is vervolgens dat die nieuwe trainer aan een heel nieuw elftal zal moeten bouwen en dat zal ook tijd nodig hebben.

Kortom; de kans dat we volgend seizoen net zo goed weer tegen dat oogaids voetbal moeten aankijken is aanzienlijk.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  zondag 10 februari 2019 @ 16:59:16 #148
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184939604
Het hele storende blijft ook dat als je PSV en Ajax nu ziet voetballen kampioen worden echt wel mogelijk was geweest, laat staan tweede worden. Maar uit verliezen van Excelsior, PEC én de Graafschap maakt nu toch het verschil dat we niet kunnen aansluiten. Heel zonde, volgend seizoen spelen we waarschijnlijk met een zwakkere ploeg en een fatsoenlijke coach vinden gaat ook geen makkie worden.
Makkelijk tweede.
  zondag 10 februari 2019 @ 17:03:57 #149
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184939709
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 16:59 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Het hele storende blijft ook dat als je PSV en Ajax nu ziet voetballen kampioen worden echt wel mogelijk was geweest, laat staan tweede worden.
We hebben heel veel onnodige punten verspeeld inderdaad, maar dat we kampioen konden worden vind ik wel echt overdreven.
  zondag 10 februari 2019 @ 17:08:24 #150
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184939829
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 16:59 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Het hele storende blijft ook dat als je PSV en Ajax nu ziet voetballen kampioen worden echt wel mogelijk was geweest, laat staan tweede worden. Maar uit verliezen van Excelsior, PEC én de Graafschap maakt nu toch het verschil dat we niet kunnen aansluiten. Heel zonde, volgend seizoen spelen we waarschijnlijk met een zwakkere ploeg en een fatsoenlijke coach vinden gaat ook geen makkie worden.
Ben je dronken?
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184939914
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 17:08 schreef Caland het volgende:

[..]

Ben je dronken?
Hoezo?
  Moderator zondag 10 februari 2019 @ 17:23:53 #152
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184940151
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 16:59 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Het hele storende blijft ook dat als je PSV en Ajax nu ziet voetballen kampioen worden echt wel mogelijk was geweest, laat staan tweede worden. Maar uit verliezen van Excelsior, PEC én de Graafschap maakt nu toch het verschil dat we niet kunnen aansluiten. Heel zonde, volgend seizoen spelen we waarschijnlijk met een zwakkere ploeg en een fatsoenlijke coach vinden gaat ook geen makkie worden.
_O-, classic GIBO.
  zondag 10 februari 2019 @ 17:31:29 #153
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184940343
We kunnen onze club nog zo naar beneden schrijven, maar we hebben de laatste paar wedstrijden totaal onnodig punten laten liggen tegen waardeloze tegenstanders. Ajax en PSV zijn de afgelopen weken behoorlijk de weg kwijt. Ik zie niet waarom Feyenoord niet mee hadden kunnen doen voor de eerste plekken.
Makkelijk tweede.
  zondag 10 februari 2019 @ 17:36:25 #154
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184940475
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 17:31 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
We kunnen onze club nog zo naar beneden schrijven, maar we hebben de laatste paar wedstrijden totaal onnodig punten laten liggen tegen waardeloze tegenstanders. Ajax en PSV zijn de afgelopen weken behoorlijk de weg kwijt. Ik zie niet waarom Feyenoord niet mee hadden kunnen doen voor de eerste plekken.
1. Te weinig kwaliteit in verhouding met PSV/Ajax.
2. Matige coach.
3. Het is Feyenoord.
  Moderator zondag 10 februari 2019 @ 17:37:09 #155
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184940500
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 17:31 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
We kunnen onze club nog zo naar beneden schrijven, maar we hebben de laatste paar wedstrijden totaal onnodig punten laten liggen tegen waardeloze tegenstanders. Ajax en PSV zijn de afgelopen weken behoorlijk de weg kwijt. Ik zie niet waarom Feyenoord niet mee hadden kunnen doen voor de eerste plekken.
Zou het toeval zijn dat we verloren hebben van De Graafschap, Fortuna, PEC en Excelsior? Dat was niet onnodig, dat was gewoon het gebrek van deze ploeg en trainer. Ajax en PSV waren voor de winter ongenaakbaar (kijk eens naar het doelsaldo), nu minder ja, maar Feyenoord heeft geen moment aanspraak mogen maken op meer. Ik waardeer je constante positivisme maar het is wat opportuun om dit nu te zeggen.
pi_184940731
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 17:37 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zou het toeval zijn dat we verloren hebben van De Graafschap, Fortuna, PEC en Excelsior? Dat was niet onnodig, dat was gewoon het gebrek van deze ploeg en trainer. Ajax en PSV waren voor de winter ongenaakbaar (kijk eens naar het doelsaldo), nu minder ja, maar Feyenoord heeft geen moment aanspraak mogen maken op meer. Ik waardeer je constante positivisme maar het is wat opportuun om dit nu te zeggen.
Ik ben eens met wat je zegt hoor, maar de nederlaag bij De Graafschap uit en de nederlaag tegen Fortuna thuis waren wel onnodig. Als je de wedstrijden terugkijkt dan was een overwinning of gelijkspel ook mogelijk (en terecht) geweest. Ondanks dat ons spel niet goed was.

Maar goed, dat had dan mogelijk 6 punten gescheeld en hadden we nog steeds een straatlengte achtergestaan op PSV. :')
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  zondag 10 februari 2019 @ 17:53:14 #157
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184940881
Als je niet denkt dat Feyenoord
mee kon spelen voor de titel of voor de tweede plek, mag je imo ook niet boos zijn over de prestaties dit seizoen.

Ik ben momenteel echt niet optimistisch, eerder het tegenovergestelde. Ik vrees dat het de komende seizoenen niet beter gaat worden. En ik denk oprecht dat dit seizoen, ondanks onze zwakke defensie, beter had gekund. Dan had de toekomst er toch iets rooskleuriger uitgezien.

Als je drie van de tien uitwedstrijden wint maar wel tien van de elf thuiswedstrijden, dan is het niet alleen kwaliteit, dan is het juist mentaliteit.
Makkelijk tweede.
  Moderator zondag 10 februari 2019 @ 18:00:22 #158
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184941042
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 17:53 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Als je niet denkt dat Feyenoord
mee kon spelen voor de titel of voor de tweede plek, mag je imo ook niet boos zijn over de prestaties dit seizoen.
Dit is echt onzin. Juist die wedstrijden zoals PEC en Fortuna moet je op een andere manier spelen waardoor je ze wel wint. Vorig seizoen ging het ook al mis tegen de kleintjes. Het ligt daarom best wel in de lijn der verwachting dat dit Feyenoord met Gio moeite heeft in dat soort wedstrijden, maar dan kun je er toch nog wel boos om zijn?
  zondag 10 februari 2019 @ 18:06:14 #159
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184941201
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 18:00 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is echt onzin. Juist die wedstrijden zoals PEC en Fortuna moet je op een andere manier spelen waardoor je ze wel wint. Vorig seizoen ging het ook al mis tegen de kleintjes. Het ligt daarom best wel in de lijn der verwachting dat dit Feyenoord met Gio moeite heeft in dat soort wedstrijden, maar dan kun je er toch nog wel boos om zijn?
Dit dus.
  zondag 10 februari 2019 @ 18:06:27 #160
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184941205
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 18:00 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is echt onzin. Juist die wedstrijden zoals PEC en Fortuna moet je op een andere manier spelen waardoor je ze wel wint. Vorig seizoen ging het ook al mis tegen de kleintjes. Het ligt daarom best wel in de lijn der verwachting dat dit Feyenoord met Gio moeite heeft in dat soort wedstrijden, maar dan kun je er toch nog wel boos om zijn?
Oftewel, die nederlagen waren onnodig aangezien die wedstrijden echt wel gewonnen hadden kunnen worden, en zonder die onnodige nederlagen hadden we gewoon nog bovenin meegespeeld.

Ben het wel met je eens dat die domme wedstrijden in de lijn der verwachting liggen, maar daarvoor zijn die nederlagen niet onoverkomelijk. En dat is precies het punt.
Makkelijk tweede.
  zondag 10 februari 2019 @ 18:11:25 #161
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184941335
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 18:06 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Oftewel, die nederlagen waren onnodig aangezien die wedstrijden echt wel gewonnen hadden kunnen worden, en zonder die onnodige nederlagen hadden we gewoon nog bovenin meegespeeld.

Ben het wel met je eens dat die domme wedstrijden in de lijn der verwachting liggen, maar daarvoor zijn die nederlagen niet onoverkomelijk. En dat is precies het punt.
We moeten die wedstrijden op een heel andere manier benaderen. En dat lukt op de een of andere manier niet. Maar tov PSV en Ajax hebben we toch echt wel een (veel) mindere selectie. We staan waar we horen, maar we staan wél te ver achter.
  Moderator zondag 10 februari 2019 @ 18:15:08 #162
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184941415
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 18:06 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Oftewel, die nederlagen waren onnodig aangezien die wedstrijden echt wel gewonnen hadden kunnen worden, en zonder die onnodige nederlagen hadden we gewoon nog bovenin meegespeeld.

Ben het wel met je eens dat die domme wedstrijden in de lijn der verwachting liggen, maar daarvoor zijn die nederlagen niet onoverkomelijk. En dat is precies het punt.
Ja oke maar los van de wedstrijden tegen Ajax en PSV was het nooit echt bijzonder overtuigend. Ik geloof daarom niet dat het alleen een mentaal probleem is. In die wedstrijden misten we bijv. kwaliteiten op het middenveld en het tactisch vernuft van Gio om het anders te doen. En we krijgen nu nog een heel moeilijk programma he, het kan nog heel erg gaan tegenvallen.
  zondag 10 februari 2019 @ 18:15:44 #163
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184941433
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 18:15 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja oke maar los van de wedstrijden tegen Ajax en PSV was het nooit echt bijzonder overtuigend. Ik geloof daarom niet dat het alleen een mentaal probleem is. In die wedstrijden misten we bijv. kwaliteiten op het middenveld en het tactisch vernuft van Gio om het anders te doen. En we krijgen nu nog een heel moeilijk programma he, het kan nog heel erg gaan tegenvallen.
Het zou mij oprecht niets verbazen als we nog 4e worden.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 10 februari 2019 @ 18:25:41 #164
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_184941685
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 18:00 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is echt onzin. Juist die wedstrijden zoals PEC en Fortuna moet je op een andere manier spelen waardoor je ze wel wint. Vorig seizoen ging het ook al mis tegen de kleintjes. Het ligt daarom best wel in de lijn der verwachting dat dit Feyenoord met Gio moeite heeft in dat soort wedstrijden, maar dan kun je er toch nog wel boos om zijn?
Dat ligt niet aan Gio zo gaat het al jaren.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_184942704
Gio zit er ook al jaren, onder Koeman kwam dit veel minder voor.
  zondag 10 februari 2019 @ 19:07:24 #166
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184942760
Dick houdt de deur open...

Van Geel gaat het natuurlijk volgende maand nog een keer proberen.
pi_184942790
Dick zou wel goed zijn voor de discipline misschien.

Kan een andere TD volgend jaar een goede trainer zoeken.
  zondag 10 februari 2019 @ 19:11:18 #168
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184942833
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 19:09 schreef macca728 het volgende:
Dick zou wel goed zijn voor de discipline misschien.

Kan een andere TD volgend jaar een goede trainer zoeken.
Van Geel gaat voorlopig echt niet weg.
pi_184943797
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 19:07 schreef fetX het volgende:
Dick houdt de deur open...

Van Geel gaat het natuurlijk volgende maand nog een keer proberen.
Ik hoorde ook zoiets op Fox voor de Wedstrijd van FC Utrecht.

Dan zal het wel alsnog rond komen ja....

Laten we het dan maar van de positieve kant bekijken, hij is in ieder geval tactisch goed, en lijkt me wel iemand die - door zijn ervaring - snel ziet wat er beter moet binnen een organisatie en dat er ook doorheen weet te krijgen.

Op alle andere fronten zou het een onbegrijpelijke keuze zijn natuurlijk. Maar goed, voor een jaartje is het misschien nog heilzaam, wie zal het zeggen.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  zondag 10 februari 2019 @ 19:57:34 #170
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184943819
Dickie, die Michiel Kramer boven Venema verkiest.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 februari 2019 @ 20:13:46 #171
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184944139
quote:
Hein Vanhaezebrouck wordt in verband gebracht met Feyenoord, meldt Het Nieuwsblad in België. Vanhaezebrouck (54) staat op de lijst van technisch directeur Martin van Geel (foto), die echter de voorkeur lijkt te geven aan een trainer van Nederlandse komaf.

Van Geel kiest vooralsnog liever een trainer in de categorie Henk Fraser, aldus Het Nieuwsblad. Vanhaezebrouck werd door bepaalde analisten al naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst, maar staat daadwerkelijk op de lijst, aldus Het Nieuwsblad, dat zich baseert op Nederlandse bronnen.

Feyenoord heeft nog geen contact opgenomen met de Belgische trainer. Vanhaezebrouck is clubloos na zijn ontslag bij Anderlecht in december. Hij werd opgevolgd door Fred Rutten. Van Haezebrouck maakte jarenlang furore in het Belgische voetbal. Hij was hoofdtrainer bij KSV Ingelmunster, SW Harelbeke, White Star Lauwe, KV Kortrijk, KRC Genk en Anderlecht.

Naast Fraser lijkt ook Maurice Steijn van VVV-Venlo een trainer te zijn die in het plaatje van Feyenoord past. 'Net als bij Anderlecht worden ook Phillip Cocu en Martin Jol genoemd, maar dat is gezien hun respectievelijk PSV- en Ajax-verleden onwaarschijnlijk', schrijft Het Nieuwsblad.

Feyenoord leek in zee te gaan met Dick Advocaat, maar die heeft de club laten weten dat hij niet in gaat stappen. De buitenwacht was behoorlijk kritisch op de keuze van de Rotterdammers om voor Advocaat te gaan. Daar bleek de 71-jarige trainer gevoelig voor.
pi_184944944
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 09:58 schreef klaasweetalles het volgende:
Er zijn maar 2 opties voor mij

[ afbeelding ]

Ik zet hem op 1

Feyenoord moet dat contract gewoon afkopen die hij net getekend heeft

optie 2 blijft Fraser
Als kakkerlak om Stam smeken _O-
pi_184945029
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 20:53 schreef aso-van-onder het volgende:

[..]

Als kakkerlak om Stam smeken _O-
doe niet zo dom idioot

Stam gaat heus niet komen omdat hij net getekend heeft

Ik vind hem 1 van de 2 meest geschikte op dit moment om gio op te volgen

dat is heel wat anders dan wat jij interpreteeert

Ik zie hem wel ten hag opvolgen....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184946897
Volgend jaar kabouter Ten Hag...
pi_184948566
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 17:36 schreef fetX het volgende:

[..]

1. Te weinig kwaliteit in verhouding met PSV/Ajax.
2. Matige coach.
3. Het is Feyenoord.
Met dit matige team had je van De Graafschap Excelcior ADO, Zwolle en Fortuna gewoon kunnen winnen met meer inzet en beleving, en dan had je gewoon serieus meegedaan ook al heb je een mindere selectie dan die 2.
  Moderator maandag 11 februari 2019 @ 00:12:35 #176
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_184948642
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 00:04 schreef Luni het volgende:

[..]

Met dit matige team had je van De Graafschap Excelcior ADO, Zwolle en Fortuna gewoon kunnen winnen met meer inzet en beleving, en dan had je gewoon serieus meegedaan.
Juist. :Y
Tegen de nummers 11,13, 16 en 17 in totaal één punt halen, én daarnaast nog in eigen huis van Fortuna verliezen: ontluisterend. Dat je heel af en toe punten morst tegen laagvliegers, nou ja dat hoort er een beetje bij, maar een punt of 8 méér dan nu had gekund en gemoeten. En dan had je dus om de 2e plek gestreden met een blik naar boven, in plaats van AZ in je nek te voelen hijgen.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  maandag 11 februari 2019 @ 08:28:05 #177
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184950076
quote:
Louis van Gaal, Phillip Cocu en Henk Fraser worden niet de nieuwe trainer van Feyenoord, stelt Arno Vermeulen. De drie namen doken gereld op in de media nadat Giovanni van Bronckhorst zijn vertrek aankondigde, maar zijn volgens de chef sport van de NOS op dit moment geen optie.

Van Gaal was wel degelijk een optie bij de Rotterdammers, laat Vermeulen weten bij Studio Voetbal. De oud-bondscoach kent technisch directeur Martin van Geel nog van zijn tijd bij AZ en zijn vrouw Truus is van origine een Feyenoord-fan. "Hij heeft gisteren (zaterdag, red.) laten weten dat hij niet benaderd is, dus dat is nu wel van de baan. Maar het was wel een serieuze mogelijkheid."

Cocu zit zonder club na zijn ontslag bij Fenerbahçe, maar hoeft niet op een telefoontje vanuit Rotterdam-Zuid te rekenen. "Het is zeker dat ze die niet gaan vragen, omdat ze hem niet zien zitten als trainer van Feyenoord op dit moment." Sparta-trainer Henk Fraser 'wordt het ook zeker niet'. "Die is ontslagen door Stanley Brard, die nu weer in het zadel is als hoofd jeugdopleidingen."

Vermeulen acht het zelfs niet onwaarschijnlijk dat Feyenoord nóg een keer bij Advocaat uitkomt. "Ze sluiten niet uit dat er nog een tweede poging komt. Nu moeten ze verder omdat hij heeft gezegd geen tweede gesprek te willen. Feyenoord gaat nu naar andere opties kijken, maar ze vlakken hem niet helemaal uit. We hebben gekkere dingen meegemaakt met Advocaat: eerst bondscoach van België en daarna toch niet."
  maandag 11 februari 2019 @ 08:32:40 #178
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184950106
Wellicht kan Dickie al eerder aanschuiven, in Utrecht kotsen ze hem nu ook al uit
VBL SC influencer
Left, right, behind
  maandag 11 februari 2019 @ 08:35:32 #179
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184950126
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 08:32 schreef Caland het volgende:
Wellicht kan Dickie al eerder aanschuiven, in Utrecht kotsen ze hem nu ook al uit
Van Geel zal zich nog wel melden de komende weken.
pi_184950187
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 08:28 schreef fetX het volgende:

[..]

Klasse journalistiek.

En ze gaan ook niet voor Vanhaezebrouck omdat hij graag Jupiler drinkt en Feyenoord heeft nu eenmaal een doorlopend contract met Heineken.
Van alles is weer waardeloos.
  maandag 11 februari 2019 @ 08:48:16 #181
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184950239
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 08:41 schreef Oldground het volgende:

[..]

Klasse journalistiek.

En ze gaan ook niet voor Vanhaezebrouck omdat hij graag Jupiler drinkt en Feyenoord heeft nu eenmaal een doorlopend contract met Heineken.
Volgens ‘t Belgische ‘Het Nieuwsblad’ staat Vanhaezebrouck op de lijst van vGeel.
pi_184950404
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 08:48 schreef fetX het volgende:

[..]

Volgens ‘t Belgische ‘Het Nieuwsblad’ staat Vanhaezebrouck op de lijst van vGeel.
Het staat vol knullige aannames, dat bedoelde ik.
Van alles is weer waardeloos.
  maandag 11 februari 2019 @ 09:09:38 #183
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184950426
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 09:06 schreef Oldground het volgende:

[..]

Het staat vol knullige aannames, dat bedoelde ik.
Weet ik. Maar goed ik ken de witte chinees ook niet anders _O-
pi_184951165
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 08:32 schreef Caland het volgende:
Wellicht kan Dickie al eerder aanschuiven, in Utrecht kotsen ze hem nu ook al uit
Half miljoen extra en alle problemen zijn van tafel.
blablablabla
pi_184952030
Henk fraser kan het niet worden omdat er iemand op varkenoord rondloopt ......😃😃😃🤨
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  maandag 11 februari 2019 @ 11:09:41 #186
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_184952039
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 11:09 schreef klaasweetalles het volgende:
Henk fraser kan het niet worden omdat er iemand op varkenoord rondloopt ......😃😃😃🤨
mooi
Laffe huichelaar
pi_184952132
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 10:06 schreef Elan het volgende:

[..]

Half miljoen extra en alle problemen zijn van tafel.
Wat zou Gio eigenlijk verdienen? Is dat bekend (als schatting)?
Van alles is weer waardeloos.
  maandag 11 februari 2019 @ 11:19:28 #188
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_184952134
Zo'n beetje alle namen die langsgekomen zijn spreken overigens niet aan. Alleen van Gaal spreekt me nog wel aan, en dat is voornamelijk om de naam.

Maar goed, daar hebben we de laatste jaren sowieso problemen in met verbeek, been en in mindere mate Fredsj.
Laffe huichelaar
  maandag 11 februari 2019 @ 11:22:24 #189
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_184952153
Het kunnen niet allemaal Gullits, Beenhakkers en Koemannen zijn.
Laffe huichelaar
pi_184952423
quote:
"Het is zeker dat ze die niet gaan vragen, omdat ze hem niet zien zitten als trainer van Feyenoord op dit moment."
Zet er dan niks bij :')
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_184952778
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 11:19 schreef Oldground het volgende:

[..]

Wat zou Gio eigenlijk verdienen? Is dat bekend (als schatting)?
Hij heeft een geschat vermogen van 30 miljoen


Ik denk dat hij bij Feyenoord rond de 800000 euro krijgr
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184953592
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 12:17 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Hij heeft een geschat vermogen van 30 miljoen

Ik denk dat hij bij Feyenoord rond de 800000 euro krijgr
Hier gestopt met lezen.
pi_184953699
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 11:19 schreef timmmmm het volgende:
Zo'n beetje alle namen die langsgekomen zijn spreken overigens niet aan. Alleen van Gaal spreekt me nog wel aan, en dat is voornamelijk om de naam.

Maar goed, daar hebben we de laatste jaren sowieso problemen in met verbeek, been en in mindere mate Fredsj.
Fredsj terughalen zou mooi zijn. Maar dan moet je die man wel de tijd gunnen om de (jongere) spelers beter te maken en tegelijkertijd ook van Geel ruimen.

Helaas ligt Fredsj sinds januari vast in Brussel, dus die kan/wil daar onmogelijk onderuit tenzij ze daar praktisch alles verliezen de rest van het seizoen.


Geruchten gaan wel dat hij een 'tussenpaus' zou zijn volgens Dennis Schouten. ;)

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2019 13:41:20 ]
pi_184953800
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 08:48 schreef fetX het volgende:

[..]

Volgens ‘t Belgische ‘Het Nieuwsblad’ staat Vanhaezebrouck op de lijst van vGeel.
Een Belg in Rotterdam, ik moet het nog zien. Als past Vanhaezebrouck wel qua overtuiging van zichzelf in Nederland. Bij Anderlecht heeft hij het echt slecht gedaan en bij Gent goed.
  maandag 11 februari 2019 @ 13:35:32 #195
131800 Tarado
capô de fusca
pi_184953826
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 13:34 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Een Belg in Rotterdam, ik moet het nog zien. Als past Vanhaezebrouck wel qua overtuiging van zichzelf in Nederland. Bij Anderlecht heeft hij het echt slecht gedaan en bij Gent goed.
dus eigenlijk niet geschikt voor een topclub
pi_184953914
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 13:34 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Een Belg in Rotterdam, ik moet het nog zien. Als past Vanhaezebrouck wel qua overtuiging van zichzelf in Nederland. Bij Anderlecht heeft hij het echt slecht gedaan en bij Gent goed.
Fred heeft bepaald ook geen sterke start bij Anderlecht, dus het is een beetje tegenstrijdig wat je zegt. En waarom past een Belg niet bij Rotterdam?
Van alles is weer waardeloos.
pi_184954015
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 13:34 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Een Belg in Rotterdam, ik moet het nog zien. Als past Vanhaezebrouck wel qua overtuiging van zichzelf in Nederland. Bij Anderlecht heeft hij het echt slecht gedaan en bij Gent goed.
wel eentje met een goede visie op voetbal. Maar dat past misschien niet in Rotterdam.

Fraser had het wel kunnen zijn imo. Of ten hag misschien?? Die breng ik op de fiets vanuit de achterhoek zo naar Rotterdam
pi_184954035
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 13:41 schreef Oldground het volgende:

[..]

Fred heeft bepaald ook geen sterke start bij Anderlecht, dus het is een beetje tegenstrijdig wat je zegt. En waarom past een Belg niet bij Rotterdam?
Omdat er binnen Europa tussen buurlanden geen grotere cultuurclash te bedenken is zowat. En dat zeg ik als Nederlander die met een Belgische in België woont en werkt in Rotterdam.

Ik zeg niet dat het niet kan, elke persoon is natuurlijk anders. Ik zeg alleen dat de gemiddelde Belg moeite zal hebben met de manier van communiceren in Rotterdam en andersom. Dat is gewoon culturele conditionering waar je als persoon niet zomaar overheen stapt, ook al zou je dat graag willen. Nogmaals, je kunt wel een juiste personality hebben die daar wel mee om kan gaan maar het is in ieder geval een extra struikelblok wat ik voorzie wanneer je een nieuwe trainer overweegt.

Je ziet ook hoe moeilijk bedrijven het hebben om over de grens zaken te doen, zowel van België naar Nederland als andersom. Dat is echt een cultuurding. Het verschil België - Nederland is heel groot, maar mensen onderschatten dat stelselmatig omdat we dezelfde taal spreken.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2019 13:56:15 ]
pi_184954301
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 13:47 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Omdat er binnen Europa tussen buurlanden geen grotere cultuurclash te bedenken is zowat. En dat zeg ik als Nederlander die met een Belgische in België woont en werkt in Rotterdam.

Ik zeg niet dat het niet kan, elke persoon is natuurlijk anders. Ik zeg alleen dat de gemiddelde Belg moeite zal hebben met de manier van communiceren in Rotterdam en andersom. Dat is gewoon culturele conditionering waar je als persoon niet zomaar overheen stapt, ook al zou je dat graag willen. Nogmaals, je kunt wel een juiste personality hebben die daar wel mee om kan gaan maar het is in ieder geval een extra struikelblok wat ik voorzie wanneer je een nieuwe trainer overweegt.

Je ziet ook hoe moeilijk bedrijven het hebben om over de grens zaken te doen, zowel van België naar Nederland als andersom. Dat is echt een cultuurding. Het verschil België - Nederland is heel groot, maar mensen onderschatten dat stelselmatig omdat we dezelfde taal spreken.
Ah duidelijk. Ja zelf dit nooit zo zwart-wit ervaren, maar ik zie al dat jij er meer mee te maken hebt.

Mijn voorkeur gaat ook nog steeds uit naar Alexander Zorniger, een Duitser. Dat zou echt ontzettend goed bij ons passen. Weet zeker dat hij binnen no-time de harten van het legioen zal veroveren door zowel zijn voetbal als zijn personality.

Maar ja, blijft waarschijnlijk een droom waarna we een middelmatige Eredivisie-trainer krijgen of zelfs Eerste Divisie als het sommigen ligt.
Van alles is weer waardeloos.
pi_184954477
Fred Rutten heeft het een half seizoen leuk gedaan, daarna ook gewoon keihard gefaald. Om nog maar te zwijgen over zijn mediapresentatie en spraakgebrek.
Zie ik nog liever een Taument voor de groep volgend jaar. Die weet ook precies wat er in de jeugd aan potentieel loopt.
blablablabla
  maandag 11 februari 2019 @ 14:22:32 #201
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184954652
Dus Oldground, vertel ons eens. Welke trainer heeft nou precies jouw voorkeur? :D

;)
Makkelijk tweede.
pi_184954697
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 13:18 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Hier gestopt met lezen.
Kapiteintje ook weer met de boot aangekomen in de Rotterdamse haven😃


Wat denk jij dat gio verdient dan
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184954827
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:25 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Kapiteintje ook weer met de boot aangekomen in de Rotterdamse haven😃

Wat denk jij dat gio verdient dan
Een rolletje Chocoprince voor elke overwinning.
pi_184954847
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:01 schreef Oldground het volgende:

[..]

Ah duidelijk. Ja zelf dit nooit zo zwart-wit ervaren, maar ik zie al dat jij er meer mee te maken hebt.

Mijn voorkeur gaat ook nog steeds uit naar Alexander Zorniger, een Duitser. Dat zou echt ontzettend goed bij ons passen. Weet zeker dat hij binnen no-time de harten van het legioen zal veroveren door zowel zijn voetbal als zijn personality.

Maar ja, blijft waarschijnlijk een droom waarna we een middelmatige Eredivisie-trainer krijgen of zelfs Eerste Divisie als het sommigen ligt.
En om nog terug te komen op de slechte start van Fredsj. Zou het niet vreemd zijn als hij ineens wél makkelijk zou winnen? Blijkbaar zit het elftal niet lekker in elkaar, anders was de vorige trainer er wel succesvol mee geweest.

Die Zorniger ken ik niet...maar dat is de Verlosser begrijp ik? ;)

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2019 14:39:19 ]
  maandag 11 februari 2019 @ 14:37:00 #205
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184954870
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 11:09 schreef klaasweetalles het volgende:
Henk fraser kan het niet worden omdat er iemand op varkenoord rondloopt ......😃😃😃🤨
Stanley Brardgod

Mooi nieuws, duurt namelijk ook niet heel lang meer voordat Fraser eruit wordt getrapt bij Sparta. Je bent toch als de dood dat ze bij gekke Henkie uitkomen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184954948
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:37 schreef Caland het volgende:

[..]

Stanley Brardgod

Mooi nieuws, duurt namelijk ook niet heel lang meer voordat Fraser eruit wordt getrapt bij Sparta. Je bent toch als de dood dat ze bij gekke Henkie uitkomen.
En waarom voor Dirk Kuyt de weg geplaveid zou moeten worden is mij een nog groter raadsel. Ook zo'n 'cultfiguur' waaraan obv zijn voetbalverleden en de gradatie van het naar de mond praten van het legioen ineens een geschiktheidsfactor gehangen wordt.
  maandag 11 februari 2019 @ 14:48:17 #207
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184955077
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:40 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

En waarom voor Dirk Kuyt de weg geplaveid zou moeten worden is mij een nog groter raadsel. Ook zo'n 'cultfiguur' waaraan obv zijn voetbalverleden en de gradatie van het naar de mond praten van het legioen ineens een geschiktheidsfactor gehangen wordt.
Geheel mee eens (niet verrassend).

Laat hem ook eerst maar ergens anders lekker trainer worden en laten zien dat ‘ie dat überhaupt kan. Dordrecht bijvoorbeeld.
  maandag 11 februari 2019 @ 15:01:16 #208
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184955267
Jong Feyenoord 4-0 verloren bij Jong NEC.
Makkelijk tweede.
  maandag 11 februari 2019 @ 15:04:43 #209
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184955317
Na 21 minuten rood voor keeper Ten Hove :')
pi_184955347
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:35 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

En om nog terug te komen op de slechte start van Fredsj. Zou het niet vreemd zijn als hij ineens wél makkelijk zou winnen? Blijkbaar zit het elftal niet lekker in elkaar, anders was de vorige trainer er wel succesvol mee geweest.

Die Zorniger ken ik niet...maar dat is de Verlosser begrijp ik? ;)
Goed punt, al zie je ook wel dat teams een nieuwe trainer als een (om hetzelfde woord maar even te gebruiken) verlossing zien en juist weer wel direct winnen. Zie een Stam met Zwolle. Dit heeft dan soms maar een kort effect, maar wel duidelijke omkentering.

Maar kennelijk is de situatie bij Anderlecht anders en zijn er dieper liggende problemen.

Zorniger is absoluut de verlosser! ;)
Van alles is weer waardeloos.
pi_184955646
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:22 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Dus Oldground, vertel ons eens. Welke trainer heeft nou precies jouw voorkeur? :D

;)
Let eens op het trainingsveld man! Mooi ingedeeld in half-spaces. Organisatie. Tactiek. Dit willen we toch allemaal?

Van alles is weer waardeloos.
pi_184956077
Mijn persoonlijke top 4 lijstje zou zijn;

1 Louis van Gaal
2 Peter Bosz
3 Hein van Haezebrouck
4 Maurice Steijn

Kandidaten die ik echt niet wens:

Dick Advocaat, Henk Fräser... :')
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  Moderator maandag 11 februari 2019 @ 16:08:03 #213
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184956145
1. Zorniger
2. Wormuth
3. Hyballa
4. Pastoor
5. Van Haezebrouck
pi_184956163
quote:
12s.gif Op maandag 11 februari 2019 15:29 schreef Oldground het volgende:

[..]

Let eens op het trainingsveld man! Mooi ingedeeld in half-spaces. Organisatie. Tactiek. Dit willen we toch allemaal?

Zijn belangrijkste wapenfeit:
quote:
Stuttgart kreeg zaterdag in eigen huis met 4-0 op de broek van degradatiekandidaat Augsburg. De club staat zestiende met tien punten uit dertien wedstrijden waarna hij ontslagen werd.

Qua staat van dienst absoluut iemand die de trend van nederlagen tegen laagvliegers als Trencin, Zwolle, Fortuna en Excelsior een passend vervolg kan geven :)
blablablabla
  maandag 11 februari 2019 @ 16:15:39 #215
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_184956272
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:08 schreef Slobeend het volgende:
1. Zorniger
2. Wormuth
3. Hyballa
4. Pastoor
5. Van Haezebrouck
Hyballa is een leuk cultfiguur, maar toch ook niet zo'n heel bijzondere trainer?
Oh.
  maandag 11 februari 2019 @ 16:17:53 #216
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184956310
Leuk al die lijstjes, maar iedereen weet dat Dickie over een maand gewoon weer gevraagd gaat worden en dan ja zegt.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184956335
Vandaag geen FC Rijnmond want dat kloten tennis in Ahoy gaat voor.

Tennis is geen sport en @Wereldgozer is het hier mee eens.
  Moderator maandag 11 februari 2019 @ 16:26:00 #218
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184956463
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:15 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Hyballa is een leuk cultfiguur, maar toch ook niet zo'n heel bijzondere trainer?
Z'n resultaten bij NEC waren zeker niet om over naar huis te schrijven nee. Maar z'n manier van benaderen van voetbal bevalt me wel, soort Klopp. Daarnaast is het een Duitse Rotterdammer (moederstad) en een sympathiek cultfiguur inderdaad. Ik vind het wel een goede match. Maar goed, hij gaat het (begrijpelijkerwijs) nooit worden.
  Moderator maandag 11 februari 2019 @ 16:26:46 #219
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184956479
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:17 schreef Caland het volgende:
Leuk al die lijstjes, maar iedereen weet dat Dickie over een maand gewoon weer gevraagd gaat worden en dan ja zegt.
Blijft De Kuip dan leeg?
pi_184956549
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:19 schreef Zipportal het volgende:
Vandaag geen FC Rijnmond want dat kloten tennis in Ahoy gaat voor.

Tennis is geen sport en @:Wereldgozer is het hier mee eens.
Tennis is wel sport maar dat toernooitje in Ahoy is mensonterend.
  maandag 11 februari 2019 @ 16:35:10 #221
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_184956628
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:26 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Z'n resultaten bij NEC waren zeker niet om over naar huis te schrijven nee. Maar z'n manier van benaderen van voetbal bevalt me wel, soort Klopp. Daarnaast is het een Duitse Rotterdammer (moederstad) en een sympathiek cultfiguur inderdaad. Ik vind het wel een goede match. Maar goed, hij gaat het (begrijpelijkerwijs) nooit worden.
Wel een stuk minder charismatisch dan Klopp en volgens mij werden die NEC-spelers toen ook snel moe van hem. Als analist zei hij soms wel verstandige dingen, maar of dat al voldoende is.
Oh.
pi_184956655
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:17 schreef Caland het volgende:
Leuk al die lijstjes, maar iedereen weet dat Dickie over een maand gewoon weer gevraagd gaat worden en dan ja zegt.
Als jullie dat als fans accepteren dan kan je elke vorm van ambitie weggooien. Advocaat is echt een lachwekkende keuze.
AFCA!
pi_184956952
Wat is jouw favoriete Feyenoord speler ooit?
pi_184957000
quote:
10s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:08 schreef Elan het volgende:

[..]

Zijn belangrijkste wapenfeit:

[..]

Qua staat van dienst absoluut iemand die de trend van nederlagen tegen laagvliegers als Trencin, Zwolle, Fortuna en Excelsior een passend vervolg kan geven :)

Los van enige context en zonder verdere onderbouwing. Klasse.
Van alles is weer waardeloos.
  maandag 11 februari 2019 @ 16:59:29 #225
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184957031
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:17 schreef Caland het volgende:
Leuk al die lijstjes, maar iedereen weet dat Dickie over een maand gewoon weer gevraagd gaat worden en dan ja zegt.
Dit inderdaad.
  maandag 11 februari 2019 @ 17:03:16 #226
261324 MPC60
Roger Linn Groupie
pi_184957092
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:54 schreef Antaris het volgende:
Wat is jouw favoriete Feyenoord speler ooit?
John de Wolf. _O_
Op maandag 8 januari 2018 14:29 schreef BadderHaring het volgende:
Ajax is geen club. Dat is een bedrijf.
pi_184957414
quote:
14s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:57 schreef Oldground het volgende:

[..]

Los van enige context en zonder verdere onderbouwing. Klasse.
Ontslag bij Stuttgart is letterlijk het enige dat hij als trainer ooit gepresteerd heeft. O ja en daarvoor nog een avontuur bij Leipzig met hetzelfde resultaat.

Misschien is het wel een hele goede tacticus maar dan zie ik toch echt liever iemand uit eigen gelederen doorgeschoven worden dan deze Duitser. Taalbarrière gaat natuurlijk ook een dingetje worden als je daadwerkelijk tactisch heel inhoudelijk wil gaan trainen.
blablablabla
  maandag 11 februari 2019 @ 17:26:59 #228
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184957494
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 17:22 schreef Elan het volgende:

[..]

Ontslag bij Stuttgart is letterlijk het enige dat hij als trainer ooit gepresteerd heeft. O ja en daarvoor nog een avontuur bij Leipzig met hetzelfde resultaat.

Misschien is het wel een hele goede tacticus maar dan zie ik toch echt liever iemand uit eigen gelederen doorgeschoven worden dan deze Duitser. Taalbarrière gaat natuurlijk ook een dingetje worden als je daadwerkelijk tactisch heel inhoudelijk wil gaan trainen.
Dat zijn altijd van die leuke assistenten die dan als hoofdtrainer totale randdebielen blijken te zijn. Beetje type Pepijntje Lijnders en Hyballa.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184957577
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 17:26 schreef Caland het volgende:

[..]

Dat zijn altijd van die leuke assistenten die dan als hoofdtrainer totale randdebielen blijken te zijn. Beetje type Pepijntje Lijnders en Hyballa.
Lekker man een bevelen schreeuwende mof in Rotterdam. Zitten we echt op te wachten.
blablablabla
  maandag 11 februari 2019 @ 17:37:05 #230
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_184957636
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:36 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Als jullie dat als fans accepteren dan kan je elke vorm van ambitie weggooien. Advocaat is echt een lachwekkende keuze.
Ik moet de volksopstand na de aanstelling van Keizer gemist hebben dat je denkt hier enig recht van spreken te hebben
Laffe huichelaar
pi_184957918
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 17:22 schreef Elan het volgende:

[..]

Ontslag bij Stuttgart is letterlijk het enige dat hij als trainer ooit gepresteerd heeft. O ja en daarvoor nog een avontuur bij Leipzig met hetzelfde resultaat.

Misschien is het wel een hele goede tacticus maar dan zie ik toch echt liever iemand uit eigen gelederen doorgeschoven worden dan deze Duitser. Taalbarrière gaat natuurlijk ook een dingetje worden als je daadwerkelijk tactisch heel inhoudelijk wil gaan trainen.
Leuk dat je de Wikipedia pagina even bekeken hebt, maar dit slaat echt als een tang op een varken.

Hij is los van Stuttgart overal succesvol geweest. Zowel in lagere divisies, als in de opmars van RB Leipzig (met wie hij twee keer achter elkaar promoveerde) als nu in Denemarken. Stuttgart was een team in verval, dat was de jaren voor zijn aanstelling zo en nadat hij ontslagen was degradeerde de nieuwe trainer met dit team. Die hebben de afgelopen jaren flink moeten vernieuwen.

Hij was de beste van de 58 van zijn jaar toen hij onder Wormuth de Hennes Weisweiler Akademie voltooide. Nieuwe Duitse trainersgilde.

Voor dat laatste is tactische kennis een stuk belangrijker dan een taal.

Maar misschien ben je wel aan het trollen, want je voorstellen zijn juist het kleine denken dat Feyenoord in deze impasse heeft gebracht.
Van alles is weer waardeloos.
  maandag 11 februari 2019 @ 18:02:14 #232
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184958097
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 17:37 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik moet de volksopstand na de aanstelling van Keizer gemist hebben dat je denkt hier enig recht van spreken te hebben
WIJ ZEGGEN NEE TEGEN PETER B!!!!!!
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184958228
We moeten gewoon weer een tweede Ernst Happel zien aan te trekken, en verder kein geloel. :P
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
pi_184958284
Het maakt geen fuck uit wie er trainer gaat worden

niemand gaat het beter doen dan GIO

En er is geen geld om de ploeg te versterken
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184958341
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 17:52 schreef Oldground het volgende:

[..]

Leuk dat je de Wikipedia pagina even bekeken hebt, maar dit slaat echt als een tang op een varken.

Hij is los van Stuttgart overal succesvol geweest. Zowel in lagere divisies, als in de opmars van RB Leipzig (met wie hij twee keer achter elkaar promoveerde) als nu in Denemarken. Stuttgart was een team in verval, dat was de jaren voor zijn aanstelling zo en nadat hij ontslagen was degradeerde de nieuwe trainer met dit team. Die hebben de afgelopen jaren flink moeten vernieuwen.

Hij was de beste van de 58 van zijn jaar toen hij onder Wormuth de Hennes Weisweiler Akademie voltooide. Nieuwe Duitse trainersgilde.

Voor dat laatste is tactische kennis een stuk belangrijker dan een taal.

Maar misschien ben je wel aan het trollen, want je voorstellen zijn juist het kleine denken dat Feyenoord in deze impasse heeft gebracht.
Over Leipzig.
De onstuimige groei van de club is te danken aan monetaire injecties van hoofdsponsor Red Bull. Wikipedia


Tactische kennis is hardstikke mooi maar je hebt wel communicatie nodig om je visie over te brengen. Nederland is ook helemaal geen land waar de Duitse inborst ooit zal werken. Daar is Huub een paar jaar geleden ook achter gekomen. Gaat gewoon niet werken bij Feyenoord zo iemand. Wat Caland ook zegt.

Kwestie van weken voor zo iemand belachelijk gemaakt gaat worden in VI en een kwestie van maanden voor hij alle geloofwaardig binnen de club verloren is.
blablablabla
pi_184960036
Het zou echt compleet debiel zijn om nu nog voor Advocaat te kiezen. De beste man heeft je publieke al aan de kant geschoven, omdat hij niet zo lekker in z’n vel zat. Kennelijk is hij naast seniel ook nog labiel.
#12 is not for sale!
  maandag 11 februari 2019 @ 20:09:35 #237
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184960395
Overigens is het nu ook duidelijk dat een finale tussen Feyenoord en Ajax met supporters gespeeld zou worden.

Toch interessant om te weten voor komende seizoenen, dat zo’n debiele dubbele finale niet meer gaat gebeuren.
Makkelijk tweede.
  maandag 11 februari 2019 @ 20:49:15 #238
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184961398
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 20:09 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Overigens is het nu ook duidelijk dat een finale tussen Feyenoord en Ajax met supporters gespeeld zou worden.

Toch interessant om te weten voor komende seizoenen, dat zo’n debiele dubbele finale niet meer gaat gebeuren.
Wel vreemd dat het dan bij de halve finale niet kan.
pi_184961658
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 18:17 schreef Elan het volgende:

[..]

Over Leipzig.
De onstuimige groei van de club is te danken aan monetaire injecties van hoofdsponsor Red Bull. Wikipedia


Tactische kennis is hardstikke mooi maar je hebt wel communicatie nodig om je visie over te brengen. Nederland is ook helemaal geen land waar de Duitse inborst ooit zal werken. Daar is Huub een paar jaar geleden ook achter gekomen. Gaat gewoon niet werken bij Feyenoord zo iemand. Wat Caland ook zegt.

Kwestie van weken voor zo iemand belachelijk gemaakt gaat worden in VI en een kwestie van maanden voor hij alle geloofwaardig binnen de club verloren is.
Wat een hoop onzin.

Hoe kom je er nu bij dat hij niet kan communiceren?

Stevens vergelijken met Zorniger is als Jol vergelijken met Bosz. Dat je zelf gewoon geen Duitser ziet komen (want enkele kinderachtige vooroordelen), wil niet zeggen dat dit niet bij de club past. Je maakt je eigen mening wat te groot. Een mening die, zoals altijd, lekker ongefundeerd is.
Van alles is weer waardeloos.
  maandag 11 februari 2019 @ 21:10:22 #240
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184962164
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 20:49 schreef fetX het volgende:

[..]

Wel vreemd dat het dan bij de halve finale niet kan.
Natuurlijk kan het, dat is gewoon een kwestie van energie er in steken.

Rotterdam en Feyenoord zelf hebben geen baat bij aanwezige uitsupporters in de halve finale, dus de moeite wordt er niet voor gedaan.
Makkelijk tweede.
  maandag 11 februari 2019 @ 21:12:13 #241
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184962216
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 21:10 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

Natuurlijk kan het, dat is gewoon een kwestie van energie er in steken.
Dat bedoel ik inderdaad. Raar gedoe. Vanaf volgend jaar gewoon weer lekker uitsupporters bij de Klassieker.
pi_184962798
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 20:56 schreef Oldground het volgende:

[..]

Wat een hoop onzin.

Hoe kom je er nu bij dat hij niet kan communiceren?

Stevens vergelijken met Zorniger is als Jol vergelijken met Bosz. Dat je zelf gewoon geen Duitser ziet komen (want enkele kinderachtige vooroordelen), wil niet zeggen dat dit niet bij de club past. Je maakt je eigen mening wat te groot. Een mening die, zoals altijd, lekker ongefundeerd is.
Omdat het een Duitser is die alleen Duits spreekt? :')
Hoe zie je dat voor je man op de training? Met een tolk? :D

Waarom ik Stevens er bij haal is omdat dat hij letterlijk heeft gezegd dat hij grote moeite had met de typisch Nederlandse maniertjes van spelers. Weerwoord op de training etc. Hij gaf toen aan dat men in Duitsland heel anders aan kijkt tegen een trainer, met veel meer ontzag.

Ik zeg niet dat OMDAT Stevens dat roept dit DUS ook met deze trainer moeilijkheden gaat opleveren. Maar hij heeft tenminste in beide landen gewerkt in tegenstelling tot ons hier.

Als je onze selectie een beetje bekijkt zitten er vrij veel eigenzinnige types in waarvan een aantal (denk aan types als Berghuis, Clasie, Vilhena, Vermeer) misschien niet zitten te wachten op een dergelijke trainer.

Feit dat hij het in Duitsland ook niet gered heeft zegt wat dat betreft genoeg. Totaal geen zin een Verbeek2.0 die als een stoomwals binnen komt en ff alles gaat veranderen om vervolgens door de achterdeur weer te vertrekken.

En als je wel perse zo iemand wil halen kun je net zo goed Moniz halen. Die spreekt Nederlands en is nog assistent bij ons geweest en weet zo tenminste hoe de clubcultuur een beetje werkt.


Een type als Gio werkt het beste en past goed bij Feyenoord. Ook als uithangbord. MITS hij gewoon de juiste spelers tot zijn beschikking zou krijgen. Je weet wel, zoals in dat jaar dat we kampioen werden.

Maar blijf jij lekker ijlen over die revolutionaire mof van je die werkelijk nergens iets tastbaars bereikt heeft in zijn carrière _O- .

[ Bericht 2% gewijzigd door Elan op 11-02-2019 21:40:50 ]
blablablabla
  maandag 11 februari 2019 @ 22:09:16 #243
288545 PIETR
Facta non Verba
pi_184963841
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:17 schreef Caland het volgende:
Leuk al die lijstjes, maar iedereen weet dat Dickie over een maand gewoon weer gevraagd gaat worden en dan ja zegt.
Wat wel echt extreem kansloos is. Graag of niet hoor.
Niets is sterker dan dat ene woord
pi_184964151
Moniz zou wel een gedurfde keuze zijn. Allerminst een zekerheidje maar hij biedt wel perspectief op goed, verzorgd voetbal.
pi_184964153
Alle andere opties hebben ruzie met Van Geel en/of Brard :)
  maandag 11 februari 2019 @ 22:49:50 #246
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184964646
Eens met Derksen. Als iemand nee zegt ga je daar toch niet nog een keer aankloppen. Maar goed, ik ben bevooroordeeld want ik vind Advocaat een slechte keuze.
pi_184965299
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 21:30 schreef Elan het volgende:

[..]

Omdat het een Duitser is die alleen Duits spreekt? :')
Hoe zie je dat voor je man op de training? Met een tolk? :D

Waarom ik Stevens er bij haal is omdat dat hij letterlijk heeft gezegd dat hij grote moeite had met de typisch Nederlandse maniertjes van spelers. Weerwoord op de training etc. Hij gaf toen aan dat men in Duitsland heel anders aan kijkt tegen een trainer, met veel meer ontzag.

Ik zeg niet dat OMDAT Stevens dat roept dit DUS ook met deze trainer moeilijkheden gaat opleveren. Maar hij heeft tenminste in beide landen gewerkt in tegenstelling tot ons hier.

Als je onze selectie een beetje bekijkt zitten er vrij veel eigenzinnige types in waarvan een aantal (denk aan types als Berghuis, Clasie, Vilhena, Vermeer) misschien niet zitten te wachten op een dergelijke trainer.

Feit dat hij het in Duitsland ook niet gered heeft zegt wat dat betreft genoeg. Totaal geen zin een Verbeek2.0 die als een stoomwals binnen komt en ff alles gaat veranderen om vervolgens door de achterdeur weer te vertrekken.

En als je wel perse zo iemand wil halen kun je net zo goed Moniz halen. Die spreekt Nederlands en is nog assistent bij ons geweest en weet zo tenminste hoe de clubcultuur een beetje werkt.


Een type als Gio werkt het beste en past goed bij Feyenoord. Ook als uithangbord. MITS hij gewoon de juiste spelers tot zijn beschikking zou krijgen. Je weet wel, zoals in dat jaar dat we kampioen werden.

Maar blijf jij lekker ijlen over die revolutionaire mof van je die werkelijk nergens iets tastbaars bereikt heeft in zijn carrière _O- .
Dus jij denkt dat hij geen Engels spreekt, terwijl je wéét dat hij al drie seizoenen lang coach is in Denemarken? Hoe dan? :')

Ik stop deze discussie maar. Ga hier geen tijd meer aan verspillen.

:W
Van alles is weer waardeloos.
pi_184965823
Veel Denen spreken ook gewoon prima Duits, verder lijkt het me logisch dat hij wat Deens is gaan spreken.

Daar kom je (behalve Jorgensen) dus niet zover mee.

Je leeft in een fantasiewereld.

Een mislukte Duitse trainer bij Feyenoord, hoe verzin je het :')

Dan nog liever het horror scenario van een DK en Advocaat.
blablablabla
pi_184966018
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 23:58 schreef Elan het volgende:
Veel Denen spreken ook gewoon prima Duits, verder lijkt het me logisch dat hij wat Deens is gaan spreken.

Daar kom je (behalve Jorgensen) dus niet zover mee.

Je leeft in een fantasiewereld.

Een mislukte Duitse trainer bij Feyenoord, hoe verzin je het :')

Dan nog liever het horror scenario van een DK en Advocaat.
Aannames op aannames op aannames.

Over een fantasiewereld gesproken. _O-
Van alles is weer waardeloos.
pi_184966146
Aannames ja, interview met een Deense journalist nota bene :')

Maar goed wel of geen taalbarrière, het zou natuurlijk prima kunnen functioneren. Zie een Klopp :).

Ware dat deze clown bij elke middelgrote club in Duitsland volledig door de mand gevallen is.
Dus per definitie ongeschikt voor een instituut als Feyenoord.

Verder is hij voor zover mij bekend ook niet eens een serieuze kandidaat die Van Geel overweegt maar eerder iets van een uit de hand gelopen hersenscheet, dus waar hebben we het nog over.
blablablabla
pi_184966228
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 00:32 schreef Elan het volgende:
Aannames ja, interview met een Deense journalist nota bene :')

Maar goed wel of geen taalbarrière, het zou natuurlijk prima kunnen functioneren. Zie een Klopp :).

Ware dat deze clown bij elke middelgrote club in Duitsland volledig door de mand gevallen is.
Dus per definitie ongeschikt voor een instituut als Feyenoord.

Verder is hij voor zover mij bekend ook niet eens een serieuze kandidaat die Van Geel overweegt maar eerder iets van een uit de hand gelopen hersenscheet, dus waar hebben we het nog over.
Wat precies begrijp jij niet aan de zin "ik stop deze discussie"?
Van alles is weer waardeloos.
pi_184966246
Pi-Air blijft ook lekker bezig met zijn Van Gaal als meest serieuze kandidaat _O-.
blablablabla
  dinsdag 12 februari 2019 @ 09:05:16 #253
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184968341
Interessante Kein Geloel deze week over het chagrijn rondom de club.
pi_184968503
Van Gaal zou wel een goede keuze hoewel het een mongool is

Denk dat hij veel jonge spelers een kans zou geven

maar gaat niet komen natuurlijk
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184968763
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:37 schreef Caland het volgende:

[..]

Stanley Brardgod

Mooi nieuws, duurt namelijk ook niet heel lang meer voordat Fraser eruit wordt getrapt bij Sparta. Je bent toch als de dood dat ze bij gekke Henkie uitkomen.
Precies, geweldige vent, maar als trainer blinkt hij nou niet echt uit, maar echte Feyenoorder hè!
pi_184968957
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 09:39 schreef Luni het volgende:

[..]

Precies, geweldige vent, maar als trainer blinkt hij nou niet echt uit, maar echte Feyenoorder hè!
Precies, van dat sentiment moeten wij eens af. Het lijkt ook ten aanzien van Henk Fräser te spelen.

Daar gaan wij niet mee verder komen.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
pi_184969054
Henk Fraser is gewoon een goede keus

Maar iedereen doet net alsof de trainer de hoogste prioriteit heeft.

Het zal geen fuck uitmaken wie er trainer gaat worden zolang martin van geel met zijn bullshit beleid betreft spelersaankopen blijft zitten

De technische directeur is het probleem

En een nieuwe trainer is precies wat Martin van Geel wil want dat leidt de boel af van zijn eigen persoontje....

En iedereen trapt er weer in.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184969076
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 10:05 schreef klaasweetalles het volgende:
Henk Fraser is gewoon een goede keus

Maar iedereen doet net alsof de trainer de hoogste prioriteit heeft.

Het zal geen fuck uitmaken wie er trainer gaat worden zolang martin van geel met zijn bullshit beleid betreft spelersaankopen blijft zitten

De technische directeur is het probleem

En een nieuwe trainer is precies wat Martin van Geel wil want dat leidt de boel af van zijn eigen persoontje....

En iedereen trapt er weer in.....
Eens dat TD het probleem is, maar ik vind Fräser geen goede keuze.
pi_184969094
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 10:07 schreef Luni het volgende:

[..]

Eens dat TD het probleem is, maar ik vind Fräser geen goede keuze.
Je heb een trainer nodig die krediet heeft en wat met de club heeft

Iedere andere trainer zonder enige binding met de club en zonder prestaties is na de kerst weg

Krijg je weer een Rutte situatie.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Moderator dinsdag 12 februari 2019 @ 10:53:08 #260
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_184969566
Wat vinden we van Kees van Wonderen? #dtv
  Moderator dinsdag 12 februari 2019 @ 11:06:20 #261
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184969746
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 10:53 schreef Slobeend het volgende:
Wat vinden we van Kees van Wonderen? #dtv
Overal assistent geweest. Zou een typische Feyenoordoverweging zijn.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_184969753
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 10:53 schreef Slobeend het volgende:
Kees van Wonderen
voorstander

quote:
Op 20 mei 2018 won Van Wonderen als bondscoach van Oranje onder 17 met zijn ploeg het Europees kampioenschap onder 17 in het Engelse Rotherham. In de finale werd na een 2-2 gelijke stand met strafschoppen gewonnen van Italië.[5]
succes coach
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184969780
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 10:53 schreef Slobeend het volgende:
Wat vinden we van Kees van Wonderen? #dtv
Niet echt een mening over. Wel is hij al 50 en heeft nog nooit een serieuze club onder zijn hoede gehad.
Van alles is weer waardeloos.
pi_184969826
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:08 schreef Oldground het volgende:

[..]

Niet echt een mening over. Wel is hij al 50 en heeft nog nooit een serieuze club onder zijn hoede gehad.
Misschien heeft hij nooit de kans gehad
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Moderator dinsdag 12 februari 2019 @ 11:13:44 #265
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184969867
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:10 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Misschien heeft hij nooit de kans gehad
Misschien heeft dat een reden.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_184969909
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Misschien heeft dat een reden.
Geen idee

misschien heeft hij nooit die ambitie gehad om hoofdtrainer te zijn bij een club

Gio is ook heel lang assistent geweest en waarschijnlijk dacht iedereen dat hij ook nooit hoofdcoach zou worden...
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184970223
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:17 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Geen idee

misschien heeft hij nooit die ambitie gehad om hoofdtrainer te zijn bij een club

Gio is ook heel lang assistent geweest en waarschijnlijk dacht iedereen dat hij ook nooit hoofdcoach zou worden...
GvB was 37 toen hij hoofdtrainer werd van Jong Feyenoord en 40 toen hij hoofdtrainer werd van Feyenoord :').
  dinsdag 12 februari 2019 @ 11:38:36 #268
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184970225
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:17 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Geen idee

misschien heeft hij nooit die ambitie gehad om hoofdtrainer te zijn bij een club

Gio is ook heel lang assistent geweest en waarschijnlijk dacht iedereen dat hij ook nooit hoofdcoach zou worden...
Heel lang valt toch wel mee, hij stopte in 2010 ofzo?
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator dinsdag 12 februari 2019 @ 11:39:29 #269
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_184970247
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:17 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Geen idee

misschien heeft hij nooit die ambitie gehad om hoofdtrainer te zijn bij een club

Gio is ook heel lang assistent geweest en waarschijnlijk dacht iedereen dat hij ook nooit hoofdcoach zou worden...
Klaasgod.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_184970647
quote:
9s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:38 schreef Sloggi het volgende:

[..]

GvB was 37 toen hij hoofdtrainer werd van Jong Feyenoord en 40 toen hij hoofdtrainer werd van Feyenoord :').
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:38 schreef Caland het volgende:

[..]

Heel lang valt toch wel mee, hij stopte in 2010 ofzo?
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Klaasgod.
Nou dan is hij toch lang trainer/assistent geweest voordat hij hoofdcoach werd van een club daarvoor was hij ook nog is assistent bij Oranje...

zit bijna 5 jaar ERVARING tussen voordat hij hoofdcoach werd bij Feyenoord



Iedereen dacht trouwens ook dat van Gastel de hoofdcoach zou worden en niet van Bronckhorst

[ Bericht 1% gewijzigd door klaasweetalles op 12-02-2019 12:10:20 ]
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184971716
Van Wonderen is pas is 2017 aan de trainersopleiding begonnen, geen idee hoelang die duurt en of hij hem inmiddels heeft afgerond maar het zou hoe dan ook een lachwekkende keuze zijn.

Als je door dit topic bladert is het wel duidelijk waarom Van Geel bij de standaard-namen uitkomt :')

[ Bericht 18% gewijzigd door Elan op 12-02-2019 13:33:27 ]
blablablabla
  dinsdag 12 februari 2019 @ 13:42:23 #272
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_184971882
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 13:27 schreef Elan het volgende:
Van Wonderen is pas is 2017 aan de trainersopleiding begonnen, geen idee hoelang die duurt en of hij hem inmiddels heeft afgerond maar het zou hoe dan ook een lachwekkende keuze zijn.

Als je door dit topic bladert is het wel duidelijk waarom Van Geel bij de standaard-namen uitkomt :')
"Hoe dan ook een lachwekkende keuze" :')

Beginnende trainers mogen geen kans krijgen van jou? Als ze maar een goeie visie op voetbal hebben, dat vind ik belangrijker dan ervaring.
pi_184971948
Kan zo een rijtje trainers tiepen hier die nog nooit een club hadden getraind of misschien een jaartje assistent zijn geweest en die top prestaties hebben geleverd....

ik noem er maar eentje

JC
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184972107
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 13:42 schreef hhh38 het volgende:

[..]

"Hoe dan ook een lachwekkende keuze" :')

Beginnende trainers mogen geen kans krijgen van jou? Als ze maar een goeie visie op voetbal hebben, dat vind ik belangrijker dan ervaring.
Die kerel heeft zijn papieren niet eens om hoofdtrainer bij ons te worden (UEFA A-licentie) en op Oranje O19 en O15 nog nooit ergens als hoofdtrainer gewerkt. Zou bijzonder vreemd zijn als je zo iemand uit het niets je belangrijkste man maakt.

Met name als je kijkt wat er binnen de club nog rondloopt. Ik bedoel: Is een Van Gastel überhaupt gevraagd en zou die er zin in hebben?
blablablabla
pi_184972605
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 13:54 schreef Elan het volgende:

[..]

Die kerel heeft zijn papieren niet eens om hoofdtrainer bij ons te worden (UEFA A-licentie) en op Oranje O19 en O15 nog nooit ergens als hoofdtrainer gewerkt. Zou bijzonder vreemd zijn als je zo iemand uit het niets je belangrijkste man maakt.

Met name als je kijkt wat er binnen de club nog rondloopt. Ik bedoel: Is een Van Gastel überhaupt gevraagd en zou die er zin in hebben?
Jij Weet niet eens wie kees van wonderen is...

Die gast was een beetje het tactische brein in het elftal dat de eufa cup won....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184972608
KlaasGod.
pi_184972871
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 14:26 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Jij Weet niet eens wie kees van wonderen is...

Die gast was een beetje het tactische brein in het elftal dat de eufa cup won....
Joh.
Als je per se zo simpel wilt redeneren.
Uit die lichting zijn er wel meer die eventueel in aanmerking zouden komen met soortgelijke ervaring en tenminste wel de benodigde papieren hebben.
Bosvelt, Tomasson, Konterman en intern een Makaay bijvoorbeeld. Al zijn dat ook absoluut niet de namen die je je wilt zien als belangrijkste man binnen de club.

Het is een stuk logischer om iemand te polsen die in elk geval flink wat relevante ervaring heeft of in elk geval al jarenlang binnen de club actief is zoals Gio destijds, voor je hem zomaar even hoofdtrainer maakt.

[ Bericht 3% gewijzigd door Elan op 12-02-2019 14:46:12 ]
blablablabla
pi_184973061
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 14:40 schreef Elan het volgende:

[..]

Joh.
Als je per se zo simpel wilt redeneren.
Uit die lichting zijn er wel meer die eventueel in aanmerking zouden komen met soortgelijke ervaring en tenminste wel de benodigde papieren hebben.
Bosvelt, Tomasson, Konterman en intern een Makaay bijvoorbeeld. Al zijn dat ook absoluut niet de namen die je je wilt zien als belangrijkste man binnen de club.

Het is een stuk logischer om iemand te polsen die in elk geval flink wat relevante ervaring heeft of in elk geval al jarenlang binnen de club actief is zoals Gio destijds, voor je hem zomaar even hoofdtrainer maakt.
De namen die jij hierboven noemt zijn niet serieus te nemen als je Van Wonderen er naast zet.

Het verbaast me ook niets dat uitgerekend van Wonderen wel bij de knvb werkt en de andere nooit meer iets van gehoord heb.

Er is niemand in de club dus moet je extern kijken en uitkomen bij namen zoals van Wonderen.

Maar Martin van Geel kennende gaat het van Wonderen toch niet worden want daar mee gaat hij zichzelf kwetsbaar maken dus wil van Geel met een grote naam aankomen zetten zoals bijvoorbeeld Advocaat.

Van geel is meer bezig om zijn eigen positie veilig te stellen....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_184973111
Eufa Cup
pi_184973269
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 14:52 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

De namen die jij hierboven noemt zijn niet serieus te nemen als je Van Wonderen er naast zet.

Het verbaast me ook niets dat uitgerekend van Wonderen wel bij de knvb werkt en de andere nooit meer iets van gehoord heb.

Er is niemand in de club dus moet je extern kijken en uitkomen bij namen zoals van Wonderen.

Maar Martin van Geel kennende gaat het van Wonderen toch niet worden want daar mee gaat hij zichzelf kwetsbaar maken dus wil van Geel met een grote naam aankomen zetten zoals bijvoorbeeld Advocaat.

Van geel is meer bezig om zijn eigen positie veilig te stellen....
Dat ligt dan aan jou.
Tomasson is momenteel assistent bij Denemarken en heeft Excelsior en Roda getraind (niet dat dat een groot succes was verder) Bosvelt heeft bij de KNVB gewerkt en Jong Twente getraind (Konterman was assistent) (ook geen succes) .
blablablabla
pi_184973299
Misschien kunnen we vragen of Patrick Paauwe zin heeft hoofdtrainer te worden.
pi_184974199
Danny Buijs
pi_184974209
Gert-Jan "moet blijvuh" Verbeek als TD.
  dinsdag 12 februari 2019 @ 17:28:39 #284
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_184976192
Marcel Meeuwis?
  dinsdag 12 februari 2019 @ 17:30:17 #285
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_184976246
Craig Bellamy, Vagner Love of Timoschuk als trainer graag.
pi_184976263
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:30 schreef Irritatie100 het volgende:
Craig Bellamy, Vagner Love of Timoschuk als trainer graag.
:') !

_O-
Nait Soezn Moar Broezn
pi_184976563
@Scrummie2.0

Wie wordt de nieuwe trainer?
Nait Soezn Moar Broezn
  Hardste schreeuwer 2022 dinsdag 12 februari 2019 @ 17:46:02 #288
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_184976665
Pascal Bosschaart en Danny Buijs als duo mensen die de club kennen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 12 februari 2019 @ 17:52:43 #289
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184976812
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:46 schreef Dr.Mikey het volgende:
Pascal Bosschaart en Danny Buijs als duo mensen die de club kennen.
En dan de vader van Babovic als TD.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_184977189
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:41 schreef Divje het volgende:
@:Scrummie2.0

Wie wordt de nieuwe trainer?
Ron Jans helaas.
pi_184977734
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:30 schreef Irritatie100 het volgende:
Craig Bellamy, Vagner Love of Timoschuk als trainer graag.
_O- _O- _O- _O-
pi_184981788
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 18:10 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

Ron Jans helaas.
BAASMANS SCRUM O+

Wordt natuurlijk breed gedragen door de gehele Feyenoord-familie.
Nait Soezn Moar Broezn
pi_184982326
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:33 schreef Divje het volgende:

[..]

BAASMANS SCRUM O+

Wordt natuurlijk breed gedragen door de gehele Feyenoord-familie.
We waren natuurlijk op zoek naar ervaring want dat vind ik, wij als directie, een belangrijke eigenschap voor een trainer van Feyenoord. Met Ron (Jans, red.) denken wij een trainer te hebben gevonden die natuurlijk gepokt en gemazeld is door zijn jarenlange ervaring bij diverse clubs in binnen én buitenland niet te vergeten. En wat je zelf al aangeeft; uiteraard is er veel discussie geweest binnen de directie over wie nou de perfecte kandidaat voor dit Feyenoord is maar uiteindelijk staan wij als directie 100% achter onze keuze voor Ron.
pi_184982364
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:52 schreef Caland het volgende:

[..]

En dan de vader van Babovic als TD.
Er zit al een Bosschaart in de staf.
blablablabla
pi_184982669
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:54 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

We waren natuurlijk op zoek naar ervaring want dat vind ik, wij als directie, een belangrijke eigenschap voor een trainer van Feyenoord. Met Ron (Jans, red.) denken wij een trainer te hebben gevonden die natuurlijk gepokt en gemazeld is door zijn jarenlange ervaring bij diverse clubs in binnen én buitenland niet te vergeten. En wat je zelf al aangeeft; uiteraard is er veel discussie geweest binnen de directie over wie nou de perfecte kandidaat voor dit Feyenoord is maar uiteindelijk staan wij als directie 100% achter onze keuze voor Ron.
_O_
Ik moest een beetje binnensmonds kotsen.
Nait Soezn Moar Broezn
pi_184982989
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:08 schreef Divje het volgende:

[..]

_O_
Ik moest een beetje binnensmonds kotsen.
Zo klinkt het Grunnings toch altijd? Als binnensmonds kotsen?
pi_184983037
quote:
17s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:20 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Zo klinkt het Grunnings toch altijd? Als binnensmonds kotsen?
Klopt :D
Nait Soezn Moar Broezn
  dinsdag 12 februari 2019 @ 22:23:57 #298
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184983115
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:46 schreef Dr.Mikey het volgende:
Pascal Bosschaart en Danny Buijs als duo mensen die de club kennen.
En Lex Immers als assistenttrainer om het volgend jaar over te nemen als hoofdcoach :D
Makkelijk tweede.
  dinsdag 12 februari 2019 @ 22:24:42 #299
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_184983136
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:23 schreef GurneyIsBestOke het volgende:

[..]

En Lex Immers als assistenttrainer om het volgend jaar over te nemen als hoofdcoach :D
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 12 februari 2019 @ 22:27:00 #300
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_184983215
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:24 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Heel eerlijk; bij de F’jes lukte mij niet zo’n aanname met de borst
Makkelijk tweede.
  woensdag 13 februari 2019 @ 12:39:12 #301
261324 MPC60
Roger Linn Groupie
pi_184990762
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 18:10 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

Ron Jans helaas.
Daar ben ik dus ook heel bang voor. :')
Op maandag 8 januari 2018 14:29 schreef BadderHaring het volgende:
Ajax is geen club. Dat is een bedrijf.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')