abonnement Unibet Coolblue
pi_184860162


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.

[ Bericht 0% gewijzigd door Zith op 11-02-2019 20:08:25 ]
Lambo of Rekt
pi_184860202
Overigens, dit... kan best bijzonder worden, impressive partners ook, contracten met Heineken , ministerie en Deloitte zijn ook gewoon inzichtelijk.
Lambo of Rekt
  woensdag 6 februari 2019 @ 18:44:14 #3
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184860729
Oh en Joosie: hier staat ook echt altijd de versterker met luidsprekers aan. Heb de interne dingen alleen gebruikt toen mijn Marantz ineens overleden was :')
pi_184861137
Die hifi wereld daar wordt zo dom geluld.
Vooral als ze gouden kabels gaan aanbieden a ¤200,- de meter, terwijl koper een betere geleider is.
En kabels moet je dan inspelen... :') :') :')
Vakman pur sang
pi_184861285
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 18:44 schreef IrishBastard het volgende:
Oh en Joosie: hier staat ook echt altijd de versterker met luidsprekers aan. Heb de interne dingen alleen gebruikt toen mijn Marantz ineens overleden was :')
Was een oprechte vraag. Lijkt me dat als je zulke installaties hebt staan doorsnee livetv nogal meh is. Iig qua video met 1080i dus audio zal niet veel meer soeps zijn.
mag het weten
pi_184861565
quote:
11s.gif Op woensdag 6 februari 2019 18:16 schreef EggsTC het volgende:
Overigens, dit... kan best bijzonder worden, impressive partners ook, contracten met Heineken , ministerie en Deloitte zijn ook gewoon inzichtelijk.
Meer dan aardig project naarmate ik er meer over lees , dat LTO

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lambo of Rekt
pi_184862009
Jullie zouden dat topic van Atmoz in het K&W subforum eens moeten bekijken, die gozer heeft echt mooi spul, en heel erg veel zelf gemaakt.

Lekker wat winst op BNB gepakt trouwens. *D Redelijk laat ingestapt maar hij gaat al een paar dagen lekker.
  woensdag 6 februari 2019 @ 20:19:08 #8
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184862955
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 19:05 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Was een oprechte vraag. Lijkt me dat als je zulke installaties hebt staan doorsnee livetv nogal meh is. Iig qua video met 1080i dus audio zal niet veel meer soeps zijn.
Ik kijk eigenlijk nooit gewoon TV :') Maar ook series en YouTube speel ik gewoon af via de versterker ja, geluidskwaliteit is dan gewoon veel beter :D
  woensdag 6 februari 2019 @ 20:20:44 #9
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184862987
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 18:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Die hifi wereld daar wordt zo dom geluld.
Vooral als ze gouden kabels gaan aanbieden a ¤200,- de meter, terwijl koper een betere geleider is.
En kabels moet je dan inspelen... :') :') :')
Eens wel :') Alhoewel het verschil tussen Elro kutkabel voor alles en gewoon goed koper 3mm2 voor het laag, 2mm2 voor het midden en 1,5mm2 voor het hoog echt wel hoorbaar was :D
pi_184863726
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 18:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Die hifi wereld daar wordt zo dom geluld.
Vooral als ze gouden kabels gaan aanbieden a ¤200,- de meter, terwijl koper een betere geleider is.
En kabels moet je dan inspelen... :') :') :')
Zilver is beter volgens mij right?
pi_184864828
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 18:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Die hifi wereld daar wordt zo dom geluld.
Vooral als ze gouden kabels gaan aanbieden a ¤200,- de meter, terwijl koper een betere geleider is.
En kabels moet je dan inspelen... :') :') :')
Gesmeed door elfjes in het licht van volle maan.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 6 februari 2019 @ 21:41:19 #12
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184864873
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 21:39 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Gesmeed door elfjes in het licht van volle maan.
_O-
  woensdag 6 februari 2019 @ 21:49:04 #13
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184865041
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 18:59 schreef Lospedrosa het volgende:
Vooral als ze gouden kabels gaan aanbieden a ¤200,- de meter, terwijl koper een betere geleider is.
Oh, is dat zo -O-
Hmz...
pi_184865385
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 20:58 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Zilver is beter volgens mij right?
ietsje beter.

Resistivity of Selected Materials (~300 K)

metals ρ (nΩ·m)
aluminum 26.5
brass 64
chromium 126
copper 17.1
gold 22.1
iron 96.1
lead 208
lithium 92.8
mercury (0 °C) 941
manganese 1440
nichrome 1500
nickel 69.3
palladium 105.4
platinum 105
plutonium 1414
silver 15.9
solder 150
steel, plain 180
steel, stainless 720


Voor de duidelijkheid, hoe lager hoe beter de geleiding.
Vakman pur sang
  woensdag 6 februari 2019 @ 22:08:58 #15
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184865433
Geen Dielectric Bias Systeem in je kabels hebben zitten :') al die moleculen de verkeerde kant op laten gaan :')
  woensdag 6 februari 2019 @ 22:36:25 #16
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184866006
Nou, wanneer gaat de 3400 gebroken worden?
Hmz...
  woensdag 6 februari 2019 @ 22:37:30 #17
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184866027
quote:
14s.gif Op woensdag 6 februari 2019 19:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Meer dan aardig project naarmate ik er meer over lees , dat LTO

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
LTO wordt ook aardig geshilled op Twitter. Grote kans dat die gaat pumpen.

Ze hebben een partnership met CPChain, daar ken ik ze van. Wel eens een filmpje gekeken van het project maar het zijn echt een stel amateurs. Leek me toen niets, maar kan nu wel beter zijn natuurlijk. Geen idee
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 6 februari 2019 @ 22:38:18 #18
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184866042
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 22:36 schreef Koelkastje het volgende:
Nou, wanneer gaat de 3400 gebroken worden?
Na de BTT dump
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 6 februari 2019 @ 23:01:11 #19
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184866496
quote:
0s.gif Op woensdag 6 februari 2019 22:36 schreef Koelkastje het volgende:
Nou, wanneer gaat de 3400 gebroken worden?
De 3k zo
pi_184867913
Kijk die BNB eens gaan joh, blijft maar stijgen. Al 30% afgelopen week. :D
  donderdag 7 februari 2019 @ 07:36:53 #21
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184869081
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 22:08 schreef leolinedance het volgende:
Geen Dielectric Bias Systeem in je kabels hebben zitten :') al die moleculen de verkeerde kant op laten gaan :')
Echt de hoeveelheid onzin die er als 'audiofiele producten' verkocht wordt _O-

Houten plak blokjes van ¤250 per stuk en zo _O- Lees af en toe mee op zelfbouw audio forum en daar is een topic van een vent die echt al die shit koopt en iedere keer weer een 'ruimer' en 'echter' geluid hoort. Geniaal, want na 25 van die verbeteringen klinkt het ondertussen vast echter dan het zelf spelen _O-

Leuk draadje op Reddit over dit soort snake oil: https://www.google.com/ur(...)ust=1549607563083983
  donderdag 7 februari 2019 @ 07:53:41 #22
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184869222
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 01:14 schreef illusions het volgende:
Kijk die BNB eens gaan joh, blijft maar stijgen. Al 30% afgelopen week. :D
Jammer dat je je winst al gepakt had :P
  donderdag 7 februari 2019 @ 08:52:14 #23
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184869632
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 07:53 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Jammer dat je je winst al gepakt had :P
Winst pakken is nooit jammer. Maximaal rendement haal je nooit
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184870360
quote:
10s.gif Op donderdag 7 februari 2019 07:36 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Echt de hoeveelheid onzin die er als 'audiofiele producten' verkocht wordt _O-

Houten plak blokjes van ¤250 per stuk en zo _O- Lees af en toe mee op zelfbouw audio forum en daar is een topic van een vent die echt al die shit koopt en iedere keer weer een 'ruimer' en 'echter' geluid hoort. Geniaal, want na 25 van die verbeteringen klinkt het ondertussen vast echter dan het zelf spelen _O-

Leuk draadje op Reddit over dit soort snake oil: https://www.google.com/ur(...)ust=1549607563083983
Net als die "speciale netwerkkabels" van >¤100 per stuk voor een beter geluid bij streaming :')
Nergens in het hele traject van je provider tot aan je woning zit die kabel maar die laatste 2 meter van je TP-Link switch tot je versterker gaat ineens het verschil maken :')

Idem voor stroomkabels, HDMI-kabels, interlinks, etc :')

En ga de discussie maar eens aan "want je hoort het verschil echt, veel opener geluid, betere plaatsing instrumenten, blablabla".

Tuurlijk, met een goede bron, goede versterker en goede (aansluitende) speakers hoor je een wereld van verschil maar juist de "marge pakkers" zoals kabels hebben een hoog "biostabiel" gehalte.
  donderdag 7 februari 2019 @ 10:44:20 #25
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184871383
Lol ik heb wel eens utp-kabel misbruikt om speakers aan te sluiten :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184871923
quote:
10s.gif Op donderdag 7 februari 2019 10:44 schreef fathank het volgende:
Lol ik heb wel eens utp-kabel misbruikt om speakers aan te sluiten :')
Oh, dat gaat prima :P Als de kabel warm wordt speel je te hard.

pi_184876001
https://coinmarketcap.com/currencies/lto-network/

Gaat hard dit, en het zal nog wel wat verder knallen als er nieuwe exchanges bij komen.
Lambo of Rekt
pi_184876844
quote:
14s.gif Op donderdag 7 februari 2019 15:04 schreef EggsTC het volgende:
https://coinmarketcap.com/currencies/lto-network/

Gaat hard dit, en het zal nog wel wat verder knallen als er nieuwe exchanges bij komen.
LTO genot _O_
Vakman pur sang
pi_184877015
jep, easy 10 cent
Lambo of Rekt
pi_184879332
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 22:06 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

ietsje beter.

Resistivity of Selected Materials (~300 K)

metals ρ (nΩ·m)
aluminum 26.5
brass 64
chromium 126
copper 17.1
gold 22.1
iron 96.1
lead 208
lithium 92.8
mercury (0 °C) 941
manganese 1440
nichrome 1500
nickel 69.3
palladium 105.4
platinum 105
plutonium 1414
silver 15.9
solder 150
steel, plain 180
steel, stainless 720

Voor de duidelijkheid, hoe lager hoe beter de geleiding.
Als je geen Zilveren kabels hebt die niet onder een volle bloedmaand door engelen zijn gemaakt kan je net zo goed geen muziekje opzetten.

Leuke video over Zilveren HDMI kabel.
  donderdag 7 februari 2019 @ 18:55:59 #31
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184880515
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 11:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Oh, dat gaat prima :P Als de kabel warm wordt speel je te hard.

Haha, zie hier de oude kabels die ik tussen de Marantz en mijn vorige speakers had liggen :D Zes draden gevlochten Cat5e :7 Deden het best prima en gaven ongeveer 2,5mm2 koper aan de uiteinden.




Gemaakt toen ik nog een arme student was :7
  donderdag 7 februari 2019 @ 18:57:13 #32
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184880544
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 17:57 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Als je geen Zilveren kabels hebt die niet onder een volle bloedmaand door engelen zijn gemaakt kan je net zo goed geen muziekje opzetten.
Zodra iets een volle bloedmaand kan hebben moet je het sowieso afschieten denk ik :')
  donderdag 7 februari 2019 @ 19:00:56 #33
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184880651
Ik moet wel bekennen dat de kabels voor het hoog in zowel het scheidingsfilter als binnenin de speakers teflon geïsoleerd zilver is :@ Wel maar van ¤8/meter of zo, dus niet elvengesmeed :')

Werkt wel beter voor die relatief zwakke signalen. Daar waar het mid en hoog vanaf versterker naar de filters gaat over één kabel is het 2,5mm2 koper, tussen filter en luidspreker (3 meter lengte) is het voor het hoog 1,5mm2 koper.
  donderdag 7 februari 2019 @ 19:27:21 #34
131603 Afwazig
Serious business
pi_184881342
bitpanda twitterde op donderdag 07-02-2019 om 17:50:04 Thank you to everyone who took part in our poll this week about what should be added to our platform next, the winner is @wavesplatform and will be available to trade from February 14th! #bitpanda #waves $waves https://t.co/xZzwmSrJoY reageer retweet
Waves op Bitpanda. Prima EU exchange met fiatpairs.

Sorry dat ik de audiofielen verstoor hier :@
pi_184881434
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 07:53 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Jammer dat je je winst al gepakt had :P
Vind ik helemaal niet jammer, ik heb er een mooie winst op gepakt en ben er gisteravond uitgestapt, en nu is het weer rood dus ik vind het wel best zo. :+
  donderdag 7 februari 2019 @ 19:31:21 #36
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184881451
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 19:27 schreef Afwazig het volgende:
bitpanda twitterde op donderdag 07-02-2019 om 17:50:04 Thank you to everyone who took part in our poll this week about what should be added to our platform next, the winner is @wavesplatform and will be available to trade from February 14th! #bitpanda #waves $waves https://t.co/xZzwmSrJoY reageer retweet
Waves op Bitpanda. Prima EU exchange met fiatpairs.

Sorry dat ik de audiofielen verstoor hier :@
Anders ga je ff naar het cryptotopic vieze vervuiler :(
pi_184881882
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 18:55 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Haha, zie hier de oude kabels die ik tussen de Marantz en mijn vorige speakers had liggen :D Zes draden gevlochten Cat5e :7 Deden het best prima en gaven ongeveer 2,5mm2 koper aan de uiteinden.

[ afbeelding ]

Gemaakt toen ik nog een arme student was :7
Die kabels zijn bewezen heel goed anders, niks om je voor te schamen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 07-02-2019 20:07:39 ]
pi_184881883
quote:
1s.gif Op woensdag 6 februari 2019 22:38 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Na de BTT dump
Wanneer is die?
pi_184882423
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 19:27 schreef Afwazig het volgende:
bitpanda twitterde op donderdag 07-02-2019 om 17:50:04 Thank you to everyone who took part in our poll this week about what should be added to our platform next, the winner is @wavesplatform and will be available to trade from February 14th! #bitpanda #waves $waves https://t.co/xZzwmSrJoY reageer retweet
Waves op Bitpanda. Prima EU exchange met fiatpairs.

Sorry dat ik de audiofielen verstoor hier :@
Het chillste is dat ze geen kyc bullshit van je hoeven te hebben als je van crypto naar poen op je bankrekening gaat, tot 5k per maand
pi_184882577
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 20:02 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het chillste is dat ze geen kyc bullshit van je hoeven te hebben als je van crypto naar poen op je bankrekening gaat, tot 5k per maand
Ik ga een T-shirt drukken met No more KYC!
pi_184882940
Mijn beleggingsfondsje is moen _O_
  donderdag 7 februari 2019 @ 20:46:48 #42
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184883528
quote:
14s.gif Op donderdag 7 februari 2019 15:51 schreef EggsTC het volgende:
jep, easy 10 cent
12
  donderdag 7 februari 2019 @ 20:49:48 #43
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184883584
Btc door de 3k :(
pi_184883670
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 20:46 schreef leolinedance het volgende:

[..]

12
EOY
Lambo of Rekt
pi_184884360
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 20:49 schreef leolinedance het volgende:
Btc door de 3k :(
Koopuhhh! :D
Vakman pur sang
  Moderator donderdag 7 februari 2019 @ 21:30:32 #46
42184 crew  DaMart
pi_184884840
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 21:14 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Koopuhhh! :D
Dat doen we pas onder de 100 toch?
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_184885702
quote:
6s.gif Op donderdag 7 februari 2019 21:30 schreef DaMart het volgende:

[..]

Dat doen we pas onder de 100 toch?
Onder de 100 koop ik alle BTC. O-)
Vakman pur sang
pi_184885800
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 20:49 schreef leolinedance het volgende:
Btc door de 3k :(
waar
  donderdag 7 februari 2019 @ 22:13:11 #49
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184885815
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 18:55 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Haha, zie hier de oude kabels die ik tussen de Marantz en mijn vorige speakers had liggen :D Zes draden gevlochten Cat5e :7 Deden het best prima en gaven ongeveer 2,5mm2 koper aan de uiteinden.


[ afbeelding ]

Gemaakt toen ik nog een arme student was :7
Dit topic is niet voor nerds maar voor harde handelaren/traders
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184885913
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 22:13 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Dit topic is niet voor nerds maar voor harde handelaren/traders
;(
pi_184886028
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 22:12 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

waar
Euro :')
Hmz...
pi_184886086
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 22:17 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

;(
Hey, welke geluidskaart heb jij in die PC zitten?
Hmz...
pi_184886477
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 22:25 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Hey, welke geluidskaart heb jij in die PC zitten?
Ik gebruik de HDMI audio via een GTX1060 voor films/series/gaming (Marantz SR5013 pre-outs naar de Rotel Aux) of de USB DAC in de Rotel RA1592 voor muziek :)

Had eerst een Asus Xonar maar dit werkt beter.
  donderdag 7 februari 2019 @ 23:15:56 #54
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184887655
quote:
1s.gif Op donderdag 7 februari 2019 22:12 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

waar
waar niet
pi_184889709
Hoi.

Zijn we al moon?

gr. Alina.
Forcefield City Bewoner
  vrijdag 8 februari 2019 @ 02:26:30 #56
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184889710
morgen toch maar met verlies uitcashen zodat ik boodschappen kan doen
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184889722
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 02:26 schreef roislecxe het volgende:
Hoi.

Zijn we al moon?

gr. Alina.
Alina? Doamne fereste. Ben jij Roemeens?
pi_184889726
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 02:26 schreef Quotidien het volgende:
morgen toch maar met verlies uitcashen zodat ik boodschappen kan doen
Je moet toch wat hè, als de hersencellen je ontbreken om fatsoenlijke trades te doen. :+
  vrijdag 8 februari 2019 @ 02:46:42 #59
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184889753
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 02:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Je moet toch wat hè, als de hersencellen je ontbreken om fatsoenlijke trades te doen. :+
Klopt, erg makkelijk traden in dit klimaat.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184892414
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 02:46 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Klopt, erg makkelijk traden in dit klimaat.
Vanwaar dat verlies om boodschappen te doen dan?
  vrijdag 8 februari 2019 @ 10:41:24 #61
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184892443
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 02:46 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Klopt, erg makkelijk traden in dit klimaat.
Investeren in euro's of dollars, die doen het erg sterk tegen de Bitcoin het laatste jaar ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184894210
quote:
3s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 10:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Investeren in euro's of dollars, die doen het erg sterk tegen de Bitcoin het laatste jaar ^O^
Jep, of SNTR. Hoewel het nog laag staat, denk ik dat die copyright usecase van (amateur)artiesten best wel wat voeten in de aarde kan brengen.
Lambo of Rekt
  vrijdag 8 februari 2019 @ 16:36:35 #63
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184898366
Zijn we al Moon?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184898565
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 16:36 schreef ssjgoku het volgende:
Zijn we al Moon?
Litecoin wel ja. Seal niet. :P
  vrijdag 8 februari 2019 @ 16:46:08 #65
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184898587
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 16:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Litecoin wel ja. Seal niet. :P
Ah oki.
LTO is ook lekker gegaan laatste tijd. :D
Heb ik tenminste iets :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  vrijdag 8 februari 2019 @ 17:57:26 #66
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184899800
MOOOOOOOOON!!!!!!!!!!
  vrijdag 8 februari 2019 @ 17:57:40 #67
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184899807
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 16:36 schreef ssjgoku het volgende:
Zijn we al Moon?
JA MAN!
  vrijdag 8 februari 2019 @ 17:58:29 #68
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184899820
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 10:40 schreef illusions het volgende:

[..]

Vanwaar dat verlies om boodschappen te doen dan?
Sarcasme motherfucker
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 8 februari 2019 @ 18:07:30 #69
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184899959
Wtf is dit nou weer?
Hmz...
pi_184900239
De afgelopen maanden ongelofelijk mijn bags aan het vullen met....keiharde euro's.
Compleet seperate rek waarop bedragen worden gezet. Nu afwachten tot laag,lager,laagste waarden voor het hoogste catapult effect. :9~
Vakman pur sang
pi_184900281
Stieren _O_
pi_184900312
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 18:25 schreef Wereldgozer het volgende:
Stieren _O_
Nee joh is niks. Zwakke poging tot manipulatie.
Vakman pur sang
pi_184900349
Lol @ Al die TA goeroes

"Het ziet ER slecht uit dit dat"

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 08-02-2019 18:46:15 ]
pi_184900442
Gaat goed bij onze Limburgse vrinden _O-

https://www.ad.nl/economi(...)jf-opnieuw~a6e8348c/
Vakman pur sang
pi_184900858
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 18:35 schreef Lospedrosa het volgende:
Gaat goed bij onze Limburgse vrinden _O-

https://www.ad.nl/economi(...)jf-opnieuw~a6e8348c/
Ze zijn/waren natuurlijk nooit echt van plan om Elche of welke voetbalclub dan ook te kopen. Het gaat allemaal om het nieuws en de geruchten die de verkoop van hun coin moet stuwen. Dáár wordt het geld mee verdiend en vroeg of laat zijn ze met de noorderzon vertrokken. Ik kan niet wachten totdat dit algemene kennis is en dit soort scams geen voeten meer aan de grond krijgen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  † In Memoriam † vrijdag 8 februari 2019 @ 19:15:25 #76
230491 Zith
pls tip
pi_184901300
3x per dag overgeven :r
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 8 februari 2019 @ 19:29:35 #77
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_184901583
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_184901789
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 17:58 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Sarcasme motherfucker
Joh. :')

Wel grof in de mond ben je hoor, potverdriedubbeltjes nog aan toe.
pi_184901849
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Bouwgrond.
  vrijdag 8 februari 2019 @ 19:45:10 #80
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184901908
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Bouwgrond.
Potgrond.
Hmz...
pi_184901959
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:45 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Potgrond.
Das alweer lang geleden. :P
  vrijdag 8 februari 2019 @ 19:51:42 #82
62913 Blik
The one and Only!
pi_184902028
In de libereum chat gaat het ondertussen over een soort van flappy bird achtig spel

Niks te zien jongens, niks aan de hand :D
pi_184902086
Libereum :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 8 februari 2019 @ 20:02:09 #84
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184902228
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Ja.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  vrijdag 8 februari 2019 @ 20:57:53 #85
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184903465
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 18:56 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ze zijn/waren natuurlijk nooit echt van plan om Elche of welke voetbalclub dan ook te kopen. Het gaat allemaal om het nieuws en de geruchten die de verkoop van hun coin moet stuwen. Dáár wordt het geld mee verdiend en vroeg of laat zijn ze met de noorderzon vertrokken. Ik kan niet wachten totdat dit algemene kennis is en dit soort scams geen voeten meer aan de grond krijgen.
Inderdaad, dit is natuurlijk één grote scam.
  vrijdag 8 februari 2019 @ 20:58:30 #86
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184903474
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
ja
  vrijdag 8 februari 2019 @ 21:01:36 #87
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184903574
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Jep, vastgoed. Maar je hebt het vast over beurzen :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184903994
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Ja hoor.
pi_184904704
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Assets ;(
Vakman pur sang
pi_184904727
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 21:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Assets ;(
ACTIVA ACTIVA!
pi_184904756
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 21:48 schreef KapBak het volgende:

[..]

ACTIVA ACTIVA!
LocatieLocatieLocatie
Vakman pur sang
  vrijdag 8 februari 2019 @ 21:51:38 #92
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184904806
Horloges
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 8 februari 2019 @ 21:52:32 #93
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184904824
En bier, maar dat is een hoofdpijndossier.

En niet te vergeten Colombiaans witgoud.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184904854
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:15 schreef Zith het volgende:
3x per dag overgeven :r
Zit je aan de Talpa?

Waardeloos iig.
pi_184904899
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
ZX80
pi_184904946
Zubadan
Vakman pur sang
pi_184904986
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 21:56 schreef Lospedrosa het volgende:
Zubadan
Zubadan _O_
$12.000 EOY
pi_184905488
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
uranium stocks. jij dan?
  vrijdag 8 februari 2019 @ 22:23:00 #99
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184905547
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 21:52 schreef fathank het volgende:
En bier, maar dat is een hoofdpijndossier.
Elke week weer aandelen Guiness achterover drukken.
Hmz...
pi_184905602
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Ik heb een stuk van Jupiter gekocht
pi_184905642
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:25 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ik heb een stuk van Jupiter gekocht
Jupiter is wel heel aantrekkelijk.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 8 februari 2019 @ 22:29:06 #102
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_184905669
Ff posten
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_184905680
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:27 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Jupiter is wel heel aantrekkelijk.
Liever Jupiler.
pi_184905692
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:27 schreef MaGNeT het volgende:
Het halve crypto topic hangt hier nu rond :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hoor ik daar nog bij?
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:29 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Uiteraard, je hoeft geen winst gemaakt te hebben om daarbij te horen.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 8 februari 2019 @ 22:31:44 #105
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_184905737
Hij moest het er gewoon even keihard in wrijven.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_184905753
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:31 schreef Nattekat het volgende:
Hij moest het er gewoon even keihard in wrijven.
Wees blij dat het bij wrijven blijft.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 8 februari 2019 @ 22:32:37 #107
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_184905762
:o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_184905823
Over bier gesproken, ik had nog een Sneker Pypke in de koelkast :9

Die maar eens open gemaakt. Wel blond bier dus weet niet of ik er slimmer van word.
pi_184905876
Eh... Telegraaf? Bitcoin was toch deaud?

https://www.telegraaf.nl/financieel/3130508/prijs-bitcoin-schiet-omhoog

Make up your mind...
  vrijdag 8 februari 2019 @ 22:43:21 #110
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_184905969
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:35 schreef MaGNeT het volgende:
Wel blond bier dus weet niet of ik er slimmer van word.
_O-
pi_184911047
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:38 schreef MaGNeT het volgende:
Eh... Telegraaf? Bitcoin was toch deaud?

https://www.telegraaf.nl/financieel/3130508/prijs-bitcoin-schiet-omhoog

Make up your mind...
Telegraaf :')
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:06:41 #112
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184911405
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:30 schreef MaGNeT het volgende:

[..]


[..]


[..]

Waterstofwensdenkers :')


Waar halen we de energie vandaan om dat te produceren :?.

Of pompen we het gewoon uit de grond?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_184911654
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:06 schreef fathank het volgende:

[..]

Waterstofwensdenkers :')

Waar halen we de energie vandaan om dat te produceren :?.

Of pompen we het gewoon uit de grond?
Nee, dat maken we van aardgas ;(
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:42:53 #114
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184911925
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, dat maken we van aardgas ;(
Ksssst, terug naar NWS jullie.
Hmz...
  zaterdag 9 februari 2019 @ 10:47:22 #115
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184911995
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:27 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Jupiter is wel heel aantrekkelijk.
Dit is trouwens een ondergewaardeerde post.

:D
Hmz...
pi_184912204
quote:
2s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:47 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Dit is trouwens een ondergewaardeerde post.

:D
;)
pi_184912406
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Ja uiteraard.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 9 februari 2019 @ 11:37:52 #118
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_184912686
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 10:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee, dat maken we van aardgas ;(
Terug naar de scheikundeles jij
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 9 februari 2019 @ 11:48:47 #119
131603 Afwazig
Serious business
pi_184912859
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 19:29 schreef LXIV het volgende:
Zijn hier nog mensen die in andere asssets beleggen dan in crypto?
Jazeker. Ik heb ook Ripple.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 9 februari 2019 @ 11:49:00 #120
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184912865
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 11:48 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Jazeker. Ik heb ook Ripple.
_O-
pi_184913045
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 11:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Terug naar de scheikundeles jij
Er zijn andere methoden, zoals elektrolyse, thermochemisch, fotokatalytisch of zelfs biologisch (algen / fotosynthese) maar in de praktijk is >95 van de waterstofproductie "grijs", uit koolwaterstoffen en dan voornamelijk aardgas met een rendement van ~80%.

En wat heb je dan? Waterstofgas voor je CV-ketel dat met een verlies van 20% gemaakt is uit aardgas, waar we juist vanaf willen :')

Dus, terug naar de praktijkles jij.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 9 februari 2019 @ 12:04:26 #122
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_184913117
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 11:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Er zijn andere methoden, zoals elektrolyse, thermochemisch, fotokatalytisch of zelfs biologisch (algen / fotosynthese) maar in de praktijk is >95 van de waterstofproductie "grijs", uit koolwaterstoffen en dan voornamelijk aardgas met een rendement van ~80%.

En wat heb je dan? Waterstofgas voor je CV-ketel dat met een verlies van 20% gemaakt is uit aardgas, waar we juist vanaf willen :')

Dus, terug naar de praktijkles jij.
In de praktijk is ook de overgrote meerderheid van elektriciteit grijs.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_184913176
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:04 schreef Nattekat het volgende:

[..]

In de praktijk is ook de overgrote meerderheid van elektriciteit grijs.
In een bejaardenhuis is de meerderheid ook grijs.
Forcefield City Bewoner
pi_184913295
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:04 schreef Nattekat het volgende:

[..]

In de praktijk is ook de overgrote meerderheid van elektriciteit grijs.
Ja... en dan ga je grijze aardgas omzetten in grijze waterstofgas met een verlies van 20%.
Waar is de winst voor milieu en economie?

Ik begin de resultaten van je crypto-strategie wel steeds beter te doorgronden.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 12:17:50 #125
230730 Koelkastje
Mental Madness
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 9 februari 2019 @ 12:20:20 #126
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_184913378
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 12:14 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja... en dan ga je grijze aardgas omzetten in grijze waterstofgas met een verlies van 20%.
Waar is de winst voor milieu en economie?

Ik begin de resultaten van je crypto-strategie wel steeds beter te doorgronden.
Hodl
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_184919557
Wanneer gaan we nou omhoog, mijn portfolio moet even x2 doen. Dan stap ik er volledig uit.
pi_184919684
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 17:40 schreef xaban06 het volgende:
Wanneer gaan we nou omhoog, mijn portfolio moet even x2 doen. Dan stap ik er volledig uit.
_O-

But why?
pi_184919706
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 17:46 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O-

But why?
Andere manier van geld verdienen, waardoor minder tijd voor crypto.
pi_184919726
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 17:47 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Andere manier van geld verdienen, waardoor minder tijd voor crypto.
Je hebt toch ook geen tijd nodig ervoor? Of heb je het over actief traden?
pi_184919741
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 17:47 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Andere manier van geld verdienen, waardoor minder tijd voor crypto.
Krantenwijk?
Vakman pur sang
pi_184919745
Ik bedoel het is je goed recht om de hele handel te verkopen hoor, is misschien wel heel slim. Maar vraag me af waarom je zolang vast gehouden hebt.
pi_184919923
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 17:48 schreef KapBak het volgende:

[..]

Je hebt toch ook geen tijd nodig ervoor? Of heb je het over actief traden?
Geen tijd nodig klopt deels ook wel, maar ookal trade ik niet actief ik check dagelijks wel hoe het ervoor staat. Het zit in mijn hoofd, denk er (teveel) aan.
pi_184919942
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 17:49 schreef KapBak het volgende:
Ik bedoel het is je goed recht om de hele handel te verkopen hoor, is misschien wel heel slim. Maar vraag me af waarom je zolang vast gehouden hebt.
Tijd speelde hiervoor geen rol, tegenwoordig wel. Daarnaast kan ik het geld ook wel goed gebruiken, had hiervoor geen doel.
pi_184919957
Ah oke, snap het wel dan :)

Hoop voor je dat het snel x2 doet dan *en* dat je het dan ook echt verkoopt :D Denk dat het vooraf wel slim is om een doel te hebben waarop je verpatst.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 18:07:20 #137
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184920073
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 17:59 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Geen tijd nodig klopt deels ook wel, maar ookal trade ik niet actief ik check dagelijks wel hoe het ervoor staat. Het zit in mijn hoofd, denk er (teveel) aan.
Herkenbaar. Gelukkig nu iets minder, tijdens de bullrun een jaar geleden was het pas erg :@
pi_184920256
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:00 schreef KapBak het volgende:
Ah oke, snap het wel dan :)

Hoop voor je dat het snel x2 doet dan *en* dat je het dan ook echt verkoopt :D Denk dat het vooraf wel slim is om een doel te hebben waarop je verpatst.
Je portfolio x2 zien doen en dan alsnog verkopen, rare redenering. :D
pi_184920321
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:16 schreef illusions het volgende:

[..]

Je portfolio x2 zien doen en dan alsnog verkopen, rare redenering. :D
Want x2 is een garantie dat het ook x4 gaat doen?
  zaterdag 9 februari 2019 @ 18:20:06 #140
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184920341
Deze jongen heeft met hangende pootjes uitgecasht.
Ik heb jaren geleden met traden in een mmo 1000% winst in een week gemaakt, blijkbaar zijn die skills niet overdraagbaar naar de cryptomarkt.
Al is het wel nogal moeilijk als de hele boel elke week weer in elkaar flikkert. Shorten ben ik te noob voor.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184920478
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:19 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Want x2 is een garantie dat het ook x4 gaat doen?
Natuurlijk niet, maar de verleiding is heel groot om weer te beslissen om de boel te houden als het ineens (in redelijk korte tijd) verdubbelt.

quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:20 schreef Quotidien het volgende:
Deze jongen heeft met hangende pootjes uitgecasht.
Ik heb jaren geleden met traden in een mmo 1000% winst in een week gemaakt, blijkbaar zijn die skills niet overdraagbaar naar de cryptomarkt.
Al is het wel nogal moeilijk als de hele boel elke week weer in elkaar flikkert. Shorten ben ik te noob voor.
Oh, ik dacht dat traden zo makkelijk was.
pi_184920531
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:20 schreef Quotidien het volgende:
Deze jongen heeft met hangende pootjes uitgecasht.
Ik heb jaren geleden met traden in een mmo 1000% winst in een week gemaakt, blijkbaar zijn die skills niet overdraagbaar naar de cryptomarkt.
Al is het wel nogal moeilijk als de hele boel elke week weer in elkaar flikkert. Shorten ben ik te noob voor.
Je klinkt alsof je er totaal de ballen verstand van hebt, misschien eerst ff inlezen en oefenen voordat je er keiharde knaken tegen aan gooit..

Genoeg mensen die die fout gemaakt hebben, mezelf inclusief.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 18:32:48 #143
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184920606
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:28 schreef TwztId het volgende:

[..]

Je klinkt alsof je er totaal de ballen verstand van hebt, misschien eerst ff inlezen en oefenen voordat je er keiharde knaken tegen aan gooit..

Genoeg mensen die die fout gemaakt hebben, mezelf inclusief.
1. Ik heb me wel degelijk ingelezen, maar ben er wel te snel ingestapt
2. Ik heb er niet veel geld ingegooid.

Sowieso heb ik alle tactieken geprobeerd, van hodlen naar proberen kleine winsten te pakken op een paar minuten. Proberen te kijken naar patronen en trends en dan daarop in te spelen. Maar het is lastig gebleken.
Overigens kan je iemand niet kwalijk nemen dat ie geld in crypto pompt.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  zaterdag 9 februari 2019 @ 18:33:37 #144
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184920619
En zelfs de Gecko's van deze wereld hebben in het begin verlies gedraaid, niks mis mee.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184926361
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:20 schreef Quotidien het volgende:
Ik heb jaren geleden met traden in een mmo 1000% winst in een week gemaakt, blijkbaar zijn die skills niet overdraagbaar naar de cryptomarkt.
Goh.
pi_184926375
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:33 schreef Quotidien het volgende:
En zelfs de Gecko's van deze wereld hebben in het begin verlies gedraaid, niks mis mee.
Dat je verwijst naar Gecko zegt genoeg lol.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 22:28:09 #147
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184926458
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dat je verwijst naar Gecko zegt genoeg lol.
Kunnen we stoppen met afzeiken? Tuurlijk wil ik er geld mee verdienen, net zoals 90% van de mensen in crypto.

Om de een of andere reden is het een wereldje met vervelend volk, dat was me in week 1 al duidelijk, en je bevestigt wederom het beeld.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184926523
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:28 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Kunnen we stoppen met afzeiken? Tuurlijk wil ik er geld mee verdienen, net zoals 90% van de mensen in crypto.

Om de een of andere reden is het een wereldje met vervelend volk, dat was me in week 1 al duidelijk, en je bevestigt wederom het beeld.
Mwauhhh, als je denkt dat "een wereldje" in week 1 kunt duiden ben je zelf wel erg negatief.

Daarnaast haalde Gecko zijn winst met crimineel handelen, dat je je dat niet repliceert is niet zo gek.
  zaterdag 9 februari 2019 @ 22:35:11 #149
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184926641
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:30 schreef KapBak het volgende:

[..]

Mwauhhh, als je denkt dat "een wereldje" in week 1 kunt duiden ben je zelf wel erg negatief.

Daarnaast haalde Gecko zijn winst met crimineel handelen, dat je je dat niet repliceert is niet zo gek.
Kan prima, ik passeer redelijk wat wereldjes en enclaafjes op het internet en in de crypto is men toch duidelijk erg negatief en denigrerend. Zoals de reacties in dit topic al illustreren, maar kijk ook naar de crypto subreddit bijv.

Gecko was wel een crimineel maar had duidelijk wel verstand van zaken. Niet te ver zoeken.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184926869
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 18:33 schreef Quotidien het volgende:
En zelfs de Gecko's van deze wereld hebben in het begin verlies gedraaid, niks mis mee.
Er is ook niks mis met verlies draaien in het begin, iedereen betaald z'n leergeld.

Maar als je om vanalles gaat zitten huilen :')
  zaterdag 9 februari 2019 @ 22:54:46 #151
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184927060
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:45 schreef TwztId het volgende:

[..]

Er is ook niks mis met verlies draaien in het begin, iedereen betaald z'n leergeld.

Maar als je om vanalles gaat zitten huilen :')
Waar huil ik om?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184927843
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:35 schreef Quotidien het volgende:
en in de crypto is men toch duidelijk erg negatief en denigrerend.
Je begeeft je waarschijnlijk in de verkeerde omgeving, ik heb zowat de tegenovergestelde ervaring met bitcoin.

Hoe lang heb je geprobeerd te "hodlen"?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 09-02-2019 23:29:24 ]
pi_184928415
Zijn we nou al een keer Moen onnie?
Vakman pur sang
pi_184928932
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 23:27 schreef Piva het volgende:

[..]

Je begeeft je waarschijnlijk in de verkeerde omgeving, ik heb zowat de tegenovergestelde ervaring met bitcoin.

Hoe lang heb je geprobeerd te "hodlen"?

Ja, als ik een probleem of iets had, kon ik altijd wel terecht en werd ik vriendelijk geholpen. Deze SC is precies waar de afkorting voor staat, slow chat, slap gelul. Als je een serieuze issue hebt met iets, klop je bij het betreffende dev team aan lijkt me. En voor advies qua traden, tja dat is hier ook de plek niet echt voor denk ik, maar qua SC is het prima. :P

[ Bericht 0% gewijzigd door illusions op 10-02-2019 00:33:48 ]
pi_184929460
Dat Coinbase rewards programma is wel top zeg! ff kort filmpje kijken en daarna poen!
pi_184932921
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:35 schreef Quotidien het volgende:
Kan prima, ik passeer redelijk wat wereldjes en enclaafjes op het internet en in de crypto is men toch duidelijk erg negatief en denigrerend. Zoals de reacties in dit topic al illustreren, maar kijk ook naar de crypto subreddit bijv.

De crypto subreddit is dan ook gewoon totale onzin. Daarnaast wordt naar mijn ervaring nogal op traders neergekeken vanuit het "crypto wereldje" (in hoeverre dit al bestaat) omdat ze niet heel veel toevoegen.
pi_184932935
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 23:27 schreef Piva het volgende:
Je begeeft je waarschijnlijk in de verkeerde omgeving, ik heb zowat de tegenovergestelde ervaring met bitcoin.
Dit en dan ook met Ethereum in mijn optiek. En dit is niet de bedoeling om een Bitcoin vs Ether discussie te starten, maar beide groepen mensen zijn vriendelijk hoor :)

Zelfs met lui die louter shitcoins hebben kan ik het vaak prima vinden.
  zondag 10 februari 2019 @ 10:45:19 #158
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_184933103
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2019 22:35 schreef Quotidien het volgende:

[..]

in de crypto is men toch duidelijk erg negatief en denigrerend.
Hier in het topic is er maar één mafklapper die denkt denigrerend te moeten zijn. Misschien is het stoer? Ik weet het niet. Maar over het algemeen valt het wel mee hoor :)

Wel wordt er wel redelijk wat bullshit besproken her en der en is het natuurlijk niet altijd even serieus. Maar goed, dat maar het nog niet negatief en denigrerend.
pi_184933145
En misschien dat de bear market ook wel wat invloed heeft op het humeur van ons :P

Ik kan me best voorstellen dat ik nu iets negatiever ben dan toen alles +1000% stond :D
pi_184935656
Herkenbaar hoor. Ik sluit niet uit dat er nog een mooie bullrun komt maar hoe langer het duurt hoe minder je er rekening mee gaat houden. Als ik nu een BTC pumpje zie van + $300 dollar dan vraag ik me alweer af wanneer het er weer vanaf gaat. Ik zie voorlopig nog niets veranderen eigenlijk. Ik denk bij de volgende Bitcoin halvering dat er wel weer wat gaat gebeuren
pi_184935902
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 13:45 schreef metallicelmo het volgende:
Herkenbaar hoor. Ik sluit niet uit dat er nog een mooie bullrun komt maar hoe langer het duurt hoe minder je er rekening mee gaat houden. Als ik nu een BTC pumpje zie van + $300 dollar dan vraag ik me alweer af wanneer het er weer vanaf gaat. Ik zie voorlopig nog niets veranderen eigenlijk. Ik denk bij de volgende Bitcoin halvering dat er wel weer wat gaat gebeuren
Dat is volgend jaar zomer :(
pi_184936034
Even de weak hands eruit toch.
pi_184938394
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 10:48 schreef KapBak het volgende:
En misschien dat de bear market ook wel wat invloed heeft op het humeur van ons :P

Ik kan me best voorstellen dat ik nu iets negatiever ben dan toen alles +1000% stond :D
Toen was ik ook een stuk blijer, maargoed heb vooralsnog geen verliezen, het traden is alleen geen reet meer aan zo. Vind het verder raar dat er op traders wordt neergekeken, want voor mij ben je een halfgod als je het echt goed kan.
pi_184939280
https://cryptonews.com/ex(...)izard-in-q2-3333.htm

De pr machine begint langzaam te draaien. Ook de eerste volledige blockchain game is draaiende op Komodo.
pi_184941737
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 14:12 schreef Xrenity het volgende:
Even de weak hands eruit toch.
Deze totaal nietszeggende oneliner :D :D :D
[P]otverdorie
pi_184942873
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 10:30 schreef KapBak het volgende:

[..]

De crypto subreddit is dan ook gewoon totale onzin. Daarnaast wordt naar mijn ervaring nogal op traders neergekeken vanuit het "crypto wereldje" (in hoeverre dit al bestaat) omdat ze niet heel veel toevoegen.
Traders zijn Box 1 dus terecht ;)
  zondag 10 februari 2019 @ 19:53:47 #167
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184943731
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 16:45 schreef ChickenMan het volgende:
https://cryptonews.com/ex(...)izard-in-q2-3333.htm

De pr machine begint langzaam te draaien. Ook de eerste volledige blockchain game is draaiende op Komodo.
Lekker nutteloze transacties genereren a la Tron dus ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 10 februari 2019 @ 20:14:31 #168
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184944151
OCN exit scam?


quote:
OCN fun facts: moved 1 billion from foundation wallet without any explanation to exchange, team has completely disappeared, zero github activity, Official TG group is literally dead and supporters are absolute blind morons


[ Bericht 80% gewijzigd door Rossdale op 10-02-2019 20:19:35 ]
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184944211
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 14:12 schreef Xrenity het volgende:
Even de weak hands eruit toch.
Precies! Chinees Nieuwjaar komt er ook weer aan.
pi_184944233
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 20:17 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Precies! Chinees Nieuwjaar komt er ook weer aan.
Eerst kerstbonus nog.
pi_184944962
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 19:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker nutteloze transacties genereren a la Tron dus ^O^
Als jij het showcasen van bleeding edge tech, van wat mogelijk is met kmd nutteloos vindt. We hebben het hier over een soort van Diablo game met collectables/items op de blockchain. Geen enkel project is nog zover.

Verder heeft dit gewoon z'n eigen blockchain.

Single chain platforms zijn sowieso flink gehandicapt.
  zondag 10 februari 2019 @ 21:10:57 #172
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184945253
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 20:55 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Als jij het showcasen van bleeding edge tech, van wat mogelijk is met kmd nutteloos vindt. We hebben het hier over een soort van Diablo game met collectables/items op de blockchain. Geen enkel project is nog zover.

Verder heeft dit gewoon z'n eigen blockchain.

Single chain platforms zijn sowieso flink gehandicapt.
Ok vooruit, beetje gechargeerd wel.

Ik ben fan van de techniek en het project, alleen zie ik niet in waarom deze techniek nodig is. Het lost geen bestaande problemen op
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport zondag 10 februari 2019 @ 21:17:12 #173
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184945386
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 13:45 schreef metallicelmo het volgende:
Herkenbaar hoor. Ik sluit niet uit dat er nog een mooie bullrun komt maar hoe langer het duurt hoe minder je er rekening mee gaat houden. Als ik nu een BTC pumpje zie van + $300 dollar dan vraag ik me alweer af wanneer het er weer vanaf gaat. Ik zie voorlopig nog niets veranderen eigenlijk. Ik denk bij de volgende Bitcoin halvering dat er wel weer wat gaat gebeuren
Tussen vorige bullruns zat toch ook meer dan 1 jaar? We zijn maar 1 jaar verder na laatste bull run, dus ik snap alle "paniek" niet zo :D Denk dat mensen dit tijdens de vorige crashes ook wel gezegd hebben.

"komt nooit meer een nieuwe bullrun"

Denk dat die er wel komt, wanneer is de vraag.
pi_184945506
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 21:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ok vooruit, beetje gechargeerd wel.

Ik ben fan van de techniek en het project, alleen zie ik niet in waarom deze techniek nodig is. Het lost geen bestaande problemen op
Het is handvaten bieden aan developers/entrepreneurs om met nieuwe ideeën/businesses te komen.

Als je zelf geen fantasie hebt om dingen te verzinnen ja dan houdt het snel op :P
  zondag 10 februari 2019 @ 21:38:06 #175
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184945824
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 21:22 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het is handvaten bieden aan developers/entrepreneurs om met nieuwe ideeën/businesses te komen.

Als je zelf geen fantasie hebt om dingen te verzinnen ja dan houdt het snel op :P
Zoals ik al zei, dat is een oplossing maken voor iets waar het probleem nog bij verzonnen moet worden. Zoals 95% van alle cryptocoins.
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 10 februari 2019 @ 21:49:54 #176
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184946153
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 21:17 schreef Kyran het volgende:

[..]

Tussen vorige bullruns zat toch ook meer dan 1 jaar? We zijn maar 1 jaar verder na laatste bull run, dus ik snap alle "paniek" niet zo :D Denk dat mensen dit tijdens de vorige crashes ook wel gezegd hebben.

"komt nooit meer een nieuwe bullrun"

Denk dat die er wel komt, wanneer is de vraag.
HOOOOOODL!!1EINZ!
Hmz...
pi_184946163
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 21:22 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het is handvaten bieden aan developers/entrepreneurs om met nieuwe ideeën/businesses te komen.

Als je zelf geen fantasie hebt om dingen te verzinnen ja dan houdt het snel op :P
Ik geloof in Komodo, maar ik zou er om die reden niet long term in investeren omdat het misschien nooit "ontdekt" wordt. Waarom zou iemand met een nieuw idee naar Komodo grijpen? Misschien weten ze wel helemaal niet van het bestaan af, en misschien hebben ze zelf alle oplossingen voor het potentiële probleem wat ze willen oplossen. Zelfde met frameworks.
  zondag 10 februari 2019 @ 21:57:39 #178
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184946349
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 21:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik geloof in Komodo, maar ik zou er om die reden niet long term in investeren omdat het misschien nooit "ontdekt" wordt. Waarom zou iemand met een nieuw idee naar Komodo grijpen? Misschien weten ze wel helemaal niet van het bestaan af, en misschien hebben ze zelf alle oplossingen voor het potentiële probleem wat ze willen oplossen. Zelfde met frameworks.
Gister een komodovaraan gezien, die beesten zijn echt ziek groot _O_
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_184946743
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 21:57 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Gister een komodovaraan gezien, die beesten zijn echt ziek groot _O_
Enge beesten.
pi_184946974
quote:
0s.gif Op zondag 10 februari 2019 21:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik geloof in Komodo, maar ik zou er om die reden niet long term in investeren omdat het misschien nooit "ontdekt" wordt. Waarom zou iemand met een nieuw idee naar Komodo grijpen? Misschien weten ze wel helemaal niet van het bestaan af, en misschien hebben ze zelf alle oplossingen voor het potentiële probleem wat ze willen oplossen. Zelfde met frameworks.
Komodo is een blockchain framework. Welk probleem je ook hebt dat je met blockchain op wil lossen, met Komodo is het mogelijk. Dat is de kracht.

Komodo is mijn veiligste long term bag, er is geen directe concurrentie namelijk

Verder gewoon een kwestie van tijd tot het zo gezien wordt door de markt
pi_184947036
Oh en sowieso komt de markt erachter als je straks met AWS in een paar minuten een blockchain hebt draaien die beveiligd is met de Bitcoin hashrate, volledig customizable naar je eigen wensen en vrijheid om te ontwikkelen wat je wil
pi_184947256
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 22:22 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Komodo is een blockchain framework. Welk probleem je ook hebt dat je met blockchain op wil lossen, met Komodo is het mogelijk. Dat is de kracht.

Komodo is mijn veiligste long term bag, er is geen directe concurrentie namelijk

Verder gewoon een kwestie van tijd tot het zo gezien wordt door de markt
Ik heb business savvy mensen horen zeggen dat het aanbieden van wat techniek niet genoeg is voor mass adoption.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-02-2019 22:36:29 ]
pi_184947350
quote:
1s.gif Op zondag 10 februari 2019 22:22 schreef ChickenMan het volgende:
Welk probleem je ook hebt dat je met blockchain op wil lossen, met Komodo is het mogelijk.
Carbon banking? Don't think so. Ha.

https://www.forbes.com/si(...)lockchain-at-a-time/

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 10-02-2019 22:43:15 ]
pi_184947420
quote:
2s.gif Op zondag 10 februari 2019 22:40 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Carbon banking? Don't think so. Ha.
Vrij specifiek maar waarom niet?
pi_184954426
Komodo, daar heb ik er ook nog een paar van. Geloof daar niet zo in :P
pi_184955643
Die gekke BNB is gewoon x2 gegaan in ruim een week. _O-
  maandag 11 februari 2019 @ 16:33:19 #187
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184956590
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 15:29 schreef illusions het volgende:
Die gekke BNB is gewoon x2 gegaan in ruim een week. _O-
Ook gewoon bijna ATH in sats, heel knap in een bearmarket
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 11 februari 2019 @ 17:17:51 #188
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184957313
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:07 schreef KapBak het volgende:
Komodo, daar heb ik er ook nog een paar van. Geloof daar niet zo in :P
Heb jij nog wel geloof in iets? ;p
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184960033
quote:
10s.gif Op maandag 11 februari 2019 17:17 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Heb jij nog wel geloof in iets? ;p
Bitcoin, Ethereum, XMR, EOS zal ook wel altijd blijven draaien met een kas van x miljard USD.

Verder paar nieuwe projecten die nog live moeten gaan, maar dat is wel iets risicovoller.
pi_184961115
quote:
3s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:33 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ook gewoon bijna ATH in sats, heel knap in een bearmarket
Echt ja. Jij enig idee waarom? Heb het nieuws niet echt gevolgd de laatste tijd. Het lijkt me geen token burn.
pi_184961489
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 20:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Echt ja. Jij enig idee waarom? Heb het nieuws niet echt gevolgd de laatste tijd. Het lijkt me geen token burn.
Binance pompt zelf die coin natuurlijk :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184961989
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 20:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Binance pompt zelf die coin natuurlijk :D
Right. Duur grapje dan. :+
pi_184962817
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:07 schreef KapBak het volgende:
Komodo, daar heb ik er ook nog een paar van. Geloof daar niet zo in :P
Nieuwe eth zonder limitaties. Momentum groeit. You wait and see 8-)
pi_184962899
Dat wait and see is alleen altijd zo'n dooddoener. :P Maarja, er zit niks anders op. :+
pi_184963109
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 21:34 schreef illusions het volgende:
Dat wait and see is alleen altijd zo'n dooddoener. :P Maarja, er zit niks anders op. :+
Ik ben zelden overtuigd van dingen, maar kmd is daar wel één van :P
pi_184963188
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 21:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Right. Duur grapje dan. :+
Hoezo duur? Je bedenkt zoiets als Launchpad waarop je zelf ICO’s kunt lanceren waarbij je het meerendeel van de coins zelf houdt en dumpt op plebs. Heb je alleen nog een coin nodig voor nietszeggende redenen die retail plebs kunnen kopen en die geshilled kan worden door je CEO en een of andere vage bekende Crypto dude.

Oh wacht, BTT !
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184965254
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 21:41 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ik ben zelden overtuigd van dingen, maar kmd is daar wel één van :P
Zoiets also beste tech wint altijd?
pi_184965572
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 23:26 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Zoiets also beste tech wint altijd?
Nee omdat ik zie wat er gebeurt
pi_184965609
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 21:31 schreef ChickenMan het volgende:
Nieuwe eth zonder limitaties.
ETH is toch ook met een nieuwe ETH bezig? :')
pi_184965640
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 23:46 schreef Piva het volgende:

[..]

ETH is toch ook met een nieuwe ETH bezig? :')
Is voorlopig nog allemaal theoretisch
  dinsdag 12 februari 2019 @ 06:31:14 #201
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184967194
Ik dacht dat Waves de ETH killer was?
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 12 februari 2019 @ 06:59:50 #202
131603 Afwazig
Serious business
pi_184967305
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 06:31 schreef Rossdale het volgende:
Ik dacht dat Waves de ETH killer was?
Is zeker waar. :7
pi_184967370
Is seal inmiddels Al gelist?
pi_184968940
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 07:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Is seal inmiddels Al gelist?
https://coinmarketcap.com/
pi_184969528
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 06:59 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Is zeker waar. :7
Waves kan je bouwen op Komodo, andersom niet

Same voor Ethereum eigenlijk
  dinsdag 12 februari 2019 @ 11:04:46 #206
131603 Afwazig
Serious business
pi_184969727
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 10:49 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Waves kan je bouwen op Komodo, andersom niet

Same voor Ethereum eigenlijk
Komodo geneest ook kanker heb ik ergens gelezen.
pi_184969743
BreusMax twitterde op maandag 11-02-2019 om 18:32:43 We've received an offer to participate in a mega project involving the uberization of the dry cleaning & laundry industry. To accomodate this, it will be necessary to launch the CiL network segment and adapt the SN interfaces a bit. Even LightStamp will be in action (!) reageer retweet
JAHAAAA
pi_184969765
quote:
4s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:04 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Komodo geneest ook kanker heb ik ergens gelezen.
Nouja dat zou echt fantastisch zijn
pi_184972677
Ik doe voorlopig niks, alles wat nu in prijs stijgt is puur geluk volgens mij. Ik zie nergens echt positief nieuws ofzo als je kijkt naar de gehele crypto markt. Een bart chart hier en daar is het enige wat mij opvalt momenteel.
pi_184973043
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 14:30 schreef metallicelmo het volgende:
Ik doe voorlopig niks, alles wat nu in prijs stijgt is puur geluk volgens mij. Ik zie nergens echt positief nieuws ofzo als je kijkt naar de gehele crypto markt. Een bart chart hier en daar is het enige wat mij opvalt momenteel.
BNB stijgt niet x2 in ruim een week door puur geluk.
  dinsdag 12 februari 2019 @ 16:16:30 #211
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184974551
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:06 schreef Wereldgozer het volgende:
BreusMax twitterde op maandag 11-02-2019 om 18:32:43 We've received an offer to participate in a mega project involving the uberization of the dry cleaning & laundry industry. To accomodate this, it will be necessary to launch the CiL network segment and adapt the SN interfaces a bit. Even LightStamp will be in action (!) reageer retweet
JAHAAAA
Al je vuile onderbroeken langs de digitale notaris :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 12 februari 2019 @ 16:17:10 #212
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184974567
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 14:51 schreef illusions het volgende:

[..]

BNB stijgt niet x2 in ruim een week door puur geluk.
Binance chain binnenkort he. Gewoon buy the rumour, sell the news
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 12 februari 2019 @ 16:29:26 #213
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184974811
https://www.bloomberg.com(...)-on-crypto-investing

Eerste Amerikaanse pensioenfonds wat de crypto in gaat. Dat zijn flink wat dollartjes. *O*
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_184977231
LTO doet het ook netjes :)
Heb ze niet gekocht maar wel vermelding waard.
  dinsdag 12 februari 2019 @ 18:14:32 #215
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184977280
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 18:12 schreef MaGNeT het volgende:
LTO doet het ook netjes :)
Heb ze niet gekocht maar wel vermelding waard.
Ik wel, 1.5/2 weken terug al ;-)
Niet veel tho, maar leuke profit.

Stomme is, wilde het hier nog aangeven. Maar durf hier gewoon echt 0,0 nog te shillen. :D haha

PS: Ik verwacht nog een relatieve snelle stijging erin soon! ;p
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184978627
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 11:06 schreef Wereldgozer het volgende:
BreusMax twitterde op maandag 11-02-2019 om 18:32:43 We've received an offer to participate in a mega project involving the uberization of the dry cleaning & laundry industry. To accomodate this, it will be necessary to launch the CiL network segment and adapt the SN interfaces a bit. Even LightStamp will be in action (!) reageer retweet
JAHAAAA
Heb jij dat account aangemaakt?
pi_184978809
quote:
17s.gif Op zondag 3 februari 2019 15:17 schreef ChickenMan het volgende:
0xca333 twitterde op zondag 03-02-2019 om 13:59:05 1/4 We are entering alpha stage with project (codename) "Chainlizard" - a semi-decentralized #KMD webapplication running on top of Amazon WS enabling anybody to create a new blockchain as a matter of few clicks! Even spinning up seed/sync nodes and mining nodes is automagically! reageer retweet
Komodo binnenkort eerste blockchain provider op AWS
Oké leuk man.


https://aws.amazon.com/ma(...)49-989d-904febb2389c
pi_184978971
quote:
Is nogal wat anders zo op het eerste gezicht
pi_184980798
Als zelfs onze Russische godencoins niet meer stijgen mag je dit gerust een bearperiode noemen.
Vakman pur sang
pi_184981379
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 18:12 schreef MaGNeT het volgende:
LTO doet het ook netjes :)
Heb ze niet gekocht maar wel vermelding waard.
Pump&dump dus pak op tijd je winst
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_184981459
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Pump&dump dus pak op tijd je winst
Hoe? :P
  dinsdag 12 februari 2019 @ 21:22:08 #222
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_184981490
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hoe? :P
Buy high, sell low.
Hmz...
pi_184981511
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:22 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Buy high, sell low.
“The wet cat syndrome”
  dinsdag 12 februari 2019 @ 21:51:39 #224
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184982272
Nu kopen, kan je nog wat vangen.
Na next swing verkopen.
Protip of the day, knowledge is power.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184982393
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:51 schreef ssjgoku het volgende:
Nu kopen, kan je nog wat vangen.
Na next swing verkopen.
Protip of the day, knowledge is power.
SEALPOWER
Lambo of Rekt
pi_184982401
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:51 schreef ssjgoku het volgende:
Nu kopen, kan je nog wat vangen.
Na next swing verkopen.
Protip of the day, knowledge is power.
- vang geen vallend mes
- spring niet op een opstijgende raket
pi_184982473
SNTR lekkah bezuugg :7
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  dinsdag 12 februari 2019 @ 22:01:22 #228
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184982496
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 21:57 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

- vang geen vallend mes
- spring niet op een opstijgende raket
- Daarom de rocket ook verlaten na 1 boost. En niet 3.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184982711
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:00 schreef m.k het volgende:
SNTR lekkah bezuugg :7
12 cent EOY.
pi_184984632
Daarom BitcoinHEX over een aantal weken, het enige waar ik naar uit kijk. Een token die gratis is voor Bitcoin holders, en dan maar eens kijken of de game theory erachter echt werkt. Free money. We gaan het zien
pi_184984767
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 23:31 schreef metallicelmo het volgende:
Daarom BitcoinHEX over een aantal weken, het enige waar ik naar uit kijk. Een token die gratis is voor Bitcoin holders, en dan maar eens kijken of de game theory erachter echt werkt. Free money. We gaan het zien
Ik krijg een beetje een Carlos Matos gevoel bij BitcoinHEX.
pi_184986670
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 23:31 schreef metallicelmo het volgende:
Daarom BitcoinHEX over een aantal weken, het enige waar ik naar uit kijk. Een token die gratis is voor Bitcoin holders, en dan maar eens kijken of de game theory erachter echt werkt. Free money. We gaan het zien
Richard Heart is nogal butthurt dat zijn BTC portfolio flink rekt is gegaan. Hij heeft geproefd aan het grote geld en wil dat graag weer hebben. Daarom heeft hij dit project bedacht, waarmee hij hoopt dat hij op korte termijn zijn BTC weer wat waard gaat worden, plus wat extra's omdat het zijn eigen scam project is. Het lijkt meer op BitConnect dan op een eerlijke verdeling van BitcoinHEX onder BTC holders.

Ik dacht dat scam projecten ondertussen wel duidelijk waren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_184988436
LTO inmiddels x2.

Ik zou na de Vostok airdrop eens gaan kijken naar deze coin maar als het zo doorgaat hoeft dat niet meer :P
  woensdag 13 februari 2019 @ 10:27:58 #235
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184988687
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 10:11 schreef MaGNeT het volgende:
LTO inmiddels x2.

Ik zou na de Vostok airdrop eens gaan kijken naar deze coin maar als het zo doorgaat hoeft dat niet meer :P
x3 bijna hier ;)
Had hem voor 0.035.

Tijd om uit te stappen voor nu :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 13 februari 2019 @ 10:50:38 #236
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_184989079
Ik heb naar LTO zitten kijken toen ze een samenwerking met CPC aangingen, al had ik toen het idee dat het echt een amateuristische bende was. Blijkbaar had ik er toch in moeten investeren voor deze pump.

Achja
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 13 februari 2019 @ 12:16:54 #237
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184990438
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 10:27 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

x3 bijna hier ;)
Had hem voor 0.035.

Tijd om uit te stappen voor nu :P
ssjgoku god, stapt altijd in en uit op juiste moment _O_
  woensdag 13 februari 2019 @ 12:44:31 #238
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184990835
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 12:16 schreef Kyran het volgende:

[..]

ssjgoku god, stapt altijd in en uit op juiste moment _O_
I wish. :D
Maar dit ging goed :) Ik ben content.

Je zult nu zien, dat die gewoon doorschiet naar 0.30, en dit uitstappen dus dikke fail was ;p

Edit: Ik gaf gister nog aan, dat die nog wat omhoog zou gaan :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 13 februari 2019 @ 12:46:59 #239
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184990864
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 23:31 schreef metallicelmo het volgende:
Daarom BitcoinHEX over een aantal weken, het enige waar ik naar uit kijk. Een token die gratis is voor Bitcoin holders, en dan maar eens kijken of de game theory erachter echt werkt. Free money. We gaan het zien
Lol voor elke bitcoinheks die uitgegeven wordt houdt ie er zelf 1. Maar is heus legit verder.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 13 februari 2019 @ 12:54:16 #240
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_184990988
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 12:44 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

I wish. :D
Maar dit ging goed :) Ik ben content.

Je zult nu zien, dat die gewoon doorschiet naar 0.30, en dit uitstappen dus dikke fail was ;p

Edit: Ik gaf gister nog aan, dat die nog wat omhoog zou gaan :)
Winst pakken is nooit fail.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 12:58:08 #241
42184 crew  DaMart
pi_184991071
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 23:31 schreef metallicelmo het volgende:
Daarom BitcoinHEX over een aantal weken, het enige waar ik naar uit kijk. Een token die gratis is voor Bitcoin holders, en dan maar eens kijken of de game theory erachter echt werkt. Free money. We gaan het zien
Is dat weer zo'n coin die je gratis krijgt en meteen kan dumpen om er nog een paar Satoshi aan over te houden omdat je er verder toch niks mee kan? Een paar jaar geleden was er een hele golf van die coins toch? :').
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_184991308
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 23:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik krijg een beetje een Carlos Matos gevoel bij BitcoinHEX.
HEYHEYHEY
pi_184993094
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 12:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Lol voor elke bitcoinheks die uitgegeven wordt houdt ie er zelf 1. Maar is heus legit verder.
Als het verder gratis te claimen valt hoor je mij niet klagen hoor :)
pi_184993143
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 12:58 schreef DaMart het volgende:

[..]

Is dat weer zo'n coin die je gratis krijgt en meteen kan dumpen om er nog een paar Satoshi aan over te houden omdat je er verder toch niks mee kan? Een paar jaar geleden was er een hele golf van die coins toch? :').
Je kan dumpen als er een exchange beschikbaar is maar er zijn whale penalties dus mensen met grote wallets / mtgox / exchanges verliezen 75% van hun geclaimde tokens als ze wallets gebruiken die groter zijn dan 1000 btc. Verder werkt het staken en de rente die je ontvangt volledig via een smart contract dus het loont om je coins vast te zetten. Voor hoelang bepaal je helemaal zelf. Misschien wordt het niets, maar misschien ook wel. Als de token vanaf dag één gratis is en je bent er vroeg bij valt er weinig te verliezen als je er niets van verwacht. Kan alleen maar meevallen toch
  woensdag 13 februari 2019 @ 15:01:49 #245
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_184993204
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 14:55 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Als het verder gratis te claimen valt hoor je mij niet klagen hoor :)
Is een beetje alsof je meedoet met een weggeefactie van de Action meedoet. Gratis kutzooi af te halen waar je eigenlijk geen kut aan hebt. Ieder z'n ding.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 13 februari 2019 @ 16:43:43 #246
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_184994664
Voor iedereen die nog niet overtuigd is dat de Luke Jr gestoord is:

https://github.com/bitcoin/bitcoin/compare/v0.17.1...luke-jr:example_300k-0.17

Hier doet hij een commit om blocks naar 300KB te zetten vanaf 1 Augustus tot 31 december 2019. Als gevolg zou Bitcoin 1/4 van de transacties aankunnen die het nu kan. Hoewel example code is het een rare move.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 17:33:29 #247
42184 crew  DaMart
pi_184995541
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 14:58 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Je kan dumpen als er een exchange beschikbaar is maar er zijn whale penalties dus mensen met grote wallets / mtgox / exchanges verliezen 75% van hun geclaimde tokens als ze wallets gebruiken die groter zijn dan 1000 btc. Verder werkt het staken en de rente die je ontvangt volledig via een smart contract dus het loont om je coins vast te zetten. Voor hoelang bepaal je helemaal zelf. Misschien wordt het niets, maar misschien ook wel. Als de token vanaf dag één gratis is en je bent er vroeg bij valt er weinig te verliezen als je er niets van verwacht. Kan alleen maar meevallen toch
Had ik maar 1000 BTC in mijn wallet :D. En dan nog zou ik het over meerdere adressen verspreiden, denk ik.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  woensdag 13 februari 2019 @ 18:01:52 #248
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184996058
Dat LTO gaat maar gestaag door.
Amazing. Niet alles eraf gehaald, altijd in delen doen ;-)

Geleerd van het verleden! :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184996669
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 18:01 schreef ssjgoku het volgende:
Dat LTO gaat maar gestaag door.
Amazing. Niet alles eraf gehaald, altijd in delen doen ;-)

Geleerd van het verleden! :P
Waarom niet alles tegelijk? :?
  woensdag 13 februari 2019 @ 18:46:20 #250
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184996894
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 18:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom niet alles tegelijk? :?
Ik heb mijn inleg eruit gehaald met beetje winst. :)
En waarom niet alles tegelijk... ik heb ervaring met een x token, dat ik heel cheap had, (onder de 3 cent) veel invested had en er met 50 cent afhaalde, om te zien dat hij hierna doorging naar 1,20.
Dus probeer het in percentages te splitsen, wanneer ik besluit iets te sellen.

Zal wel een tik van me zijn. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184996925
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 18:46 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik heb mijn inleg eruit gehaald met beetje winst. :)
En waarom niet alles tegelijk... ik heb ervaring met een x token, dat ik heel cheap had, (onder de 3 cent) veel invested had en er met 50 cent afhaalde, om te zien dat hij hierna doorging naar 1,20.
Dus probeer het in percentages te splitsen, wanneer ik besluit iets te sellen.

Zal wel een tik van me zijn. :P
Dat kan je winst gewoon compleet verneuken, bij flink volatiele coins in enkele minuten al.
  woensdag 13 februari 2019 @ 18:48:25 #252
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184996951
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 18:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat kan je winst gewoon compleet verneuken, bij flink volatiele coins in enkele minuten al.
Dat kan nu toch niet meer in deze? :)
Ik moet er ook bij zeggen, het geld wat ik invest, is geld wat ik min of meer kan missen als kiespijn.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_184998007
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 18:48 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dat kan nu toch niet meer in deze? :)
Ik moet er ook bij zeggen, het geld wat ik invest, is geld wat ik min of meer kan missen als kiespijn.
:') :') :') :') :') :') :') :')
Vakman pur sang
  woensdag 13 februari 2019 @ 19:49:17 #254
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_184998347
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:32 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

:') :') :') :') :') :') :') :')
Waarom ben je zo sad? :o
Misschien kan ik je helpen.

Kom je iets tekort?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185001367
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 18:48 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dat kan nu toch niet meer in deze? :)
Ik moet er ook bij zeggen, het geld wat ik invest, is geld wat ik min of meer kan missen als kiespijn.
Nee, als je je inleg er compleet uit haalt niet nee. Maar ook als je het dan in 2 stappen doet, waarom zou je nog? Stel hij stijgt 10%, winst eruit, en stijgt weer 10%, dan heb je het over 1% die je extra pakt op deze manier. Toch nutteloos?
  woensdag 13 februari 2019 @ 22:00:34 #256
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185002539
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 21:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, als je je inleg er compleet uit haalt niet nee. Maar ook als je het dan in 2 stappen doet, waarom zou je nog? Stel hij stijgt 10%, winst eruit, en stijgt weer 10%, dan heb je het over 1% die je extra pakt op deze manier. Toch nutteloos?
Inleg eruit halen + winst, is alles behalve nutteloos.
Hierna kan je het in fasen doen. Als ik jou moet geloven is het alles of niets. Dat noem ik pas nutteloos :p Beste op zeker spelen, wanneer je de kans hebt.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 13 februari 2019 @ 22:01:11 #257
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185002555
.

[ Bericht 99% gewijzigd door ssjgoku op 13-02-2019 22:01:18 ]
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185002888
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 22:00 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Inleg eruit halen + winst, is alles behalve nutteloos.
Hierna kan je het in fasen doen. Als ik jou moet geloven is het alles of niets. Dat noem ik pas nutteloos :p Beste op zeker spelen, wanneer je de kans hebt.
Ik zeg niet dat je inleg eruit halen nutteloos is, ik zeg dat als je je winst erin laat zitten je er geen reet op verdient, dat zou dan in een héél gunstig geval 1% van je inleg zijn .. ga je daar je zojuist vergaren winst voor op het spel zetten? :')
pi_185002948
Maar jij zegt dus 100¤ erin, 10% verdienen dus 100¤ eruit en 10¤ laten zitten.

En die 10¤ er in fases afhalen want je zou er in het beste geval misschien nog eens een kauwgombal op verdienen? _O-
pi_185003359
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 22:00 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Inleg eruit halen + winst, is alles behalve nutteloos.
Hierna kan je het in fasen doen. Als ik jou moet geloven is het alles of niets. Dat noem ik pas nutteloos :p Beste op zeker spelen, wanneer je de kans hebt.
Gewoon je eigen strategie volgen.

Als ik me hier had laten leiden door anderen dan was ik nu nog in loondienst en had ik nog 20 jaar hypotheek voor de boeg :P
pi_185003429
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 22:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gewoon je eigen strategie volgen.

Als ik me hier had laten leiden door anderen dan was ik nu nog in loondienst en had ik nog 20 jaar hypotheek voor de boeg :P
Ik zeg niet dat iemand z'n strategie moet veranderen, het zal me een worst wezen wat een ander doet, maar ik zie er gewoon het nut niet van in, jij wel?
pi_185003461
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 22:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat iemand z'n strategie moet veranderen, het zal me een worst wezen wat een ander doet, maar ik zie er gewoon het nut niet van in, jij wel?
Ik zie heel vaak het nut niet :P
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 22:36:07 #263
42184 crew  DaMart
pi_185003754
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 22:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gewoon je eigen strategie volgen.

Als ik me hier had laten leiden door anderen dan was ik nu nog in loondienst en had ik nog 20 jaar hypotheek voor de boeg :P
Of anders gewoon jouw strategie volgen, die werkt blijkbaar ook ;).
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_185004467
quote:
The story of a Canadian cryptocurrency exchange that famously lost millions in funds when its founder died abruptly has taken another curious twist after court documents on Tuesday revealed that the exchange sent more than 100 bitcoins last week to the founder’s cold wallet.
_O- _O-
pi_185011611
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 18:14 schreef ssjgoku het volgende:
Maar durf hier gewoon echt 0,0 nog te shillen. :D haha
Goed zo. Shillen is dan ook kut.
  donderdag 14 februari 2019 @ 12:51:57 #266
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185011640
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 12:49 schreef KapBak het volgende:

[..]

Goed zo. Shillen is dan ook kut.
Alles is kut!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185011666
quote:
10s.gif Op donderdag 14 februari 2019 12:51 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Alles is kut!
Nee hoor, dat heb ik je al eerder uitgelegd :)
  donderdag 14 februari 2019 @ 12:55:34 #268
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185011697
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 12:53 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nee hoor, dat heb ik je al eerder uitgelegd :)
Als ik alles kut vind, vind ik dat.
Geen uitleg voor nodig. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185011720
quote:
10s.gif Op donderdag 14 februari 2019 12:55 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Als ik alles kut vind, vind ik dat.
Geen uitleg voor nodig. :)
Oke :P
  Moderator donderdag 14 februari 2019 @ 13:00:17 #270
42184 crew  DaMart
pi_185011769
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 12:49 schreef KapBak het volgende:

[..]

Goed zo. Shillen is dan ook kut.
Mwa, wat tips voor coins om in de gaten te houden zijn natuurlijk welkom. En dan verder vooral DYOR toepassen natuurlijk ;).
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_185011866
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:00 schreef DaMart het volgende:

[..]

Mwa, wat tips voor coins om in de gaten te houden zijn natuurlijk welkom. En dan verder vooral DYOR toepassen natuurlijk ;).
Uiteraard, maar er is een verschil tussen shillen en wat tips om coins in de gaten te houden. Shillen heeft duidelijk een negatief element eraan, men doet het om er zelf beter van te worden of het is zelfs misleidend. Als ssjgoku zegt dat hij dat niet meer durft moedig ik dat volledig aan.
pi_185011944
Ssjgoku shillt dan ook alleen de ultieme shitcoins.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_185011960
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:11 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ssjgoku shillt dan ook alleen de ultieme shitcoins.
_O- _O- _O-

Wilde het niet zeggen :D
  donderdag 14 februari 2019 @ 13:29:51 #274
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185012223
Zo ken ik er nog wel een paar
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185012230
:@
pi_185012278
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:11 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ssjgoku shillt dan ook alleen de ultieme shitcoins.
Seal is anders wel 20% up vandaag hoor.

Zal wel door die spike in volume komen.

Volume (24h)
$9 USD
0.00 BTC
0.08 ETH

_O-
pi_185012410
https://www.theblockcrypt(...)for-a-major-us-bank/

JP Morgan gaat dus hun eigen USD backed coin lanceren :P
pi_185012412
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Seal is anders wel 20% up vandaag hoor.

Zal wel door die spike in volume komen.

Volume (24h)
$9 USD
0.00 BTC
0.08 ETH

_O-
Kijk, dat zijn volumes :P
pi_185012458
Best uitgebreide FAQ hebben ze er ook bij zitten.( https://www.jpmorgan.com/global/news/digital-coin-payments )

Benieuwd of zoiets gaat werken of niet, blijft natuurlijk enorm gecentraliseerd en KYC etc, maar dat hoeft voor corporates niet uit te maken.
  donderdag 14 februari 2019 @ 13:49:08 #280
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185012517
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:12 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

Wilde het niet zeggen :D
Klopt dan ook niet. :D
Besides that, shill ik 0,0 hier. :)

Ik pak mijn winsten wel op een LTO, of QNT.
Jullie blijven hangen in same old shit :p
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185012582
quote:
10s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:49 schreef ssjgoku het volgende:
Besides that, shill ik 0,0 hier. :)

quote:
10s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 18:14 schreef ssjgoku het volgende:
Maar durf hier gewoon echt 0,0 nog te shillen. :D haha
.... "nog" impliceert dat je het wel deed.
  donderdag 14 februari 2019 @ 13:53:04 #282
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185012592
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:52 schreef KapBak het volgende:

[..]

[..]

....
Precies.
Derhalve dus ook niet gedaan. :)
Dat ik het deed, was nogal obvious he captain. :p
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185012622
quote:
10s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:53 schreef ssjgoku het volgende:
Derhalve dus ook niet gedaan. :)
Dat ik het deed, was nogal obvious he captain. :p
Wat de neuk joh. Geef mij wat van die drugs die jij neemt :)
pi_185012626
Heeft Waves leasen nog een beetje nut eigenlijk? Bij welke pool/node?
  donderdag 14 februari 2019 @ 13:55:03 #285
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185012635
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Wat de neuk joh. Geef mij wat van die drugs die jij neemt :)
Heb nooit LTO shilled.
Nooit QNT.
Afijn, I rest this case.

Jullie nog nieuwe investments gevonden? Of same old same old?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185012698
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Seal is anders wel 20% up vandaag hoor.

Zal wel door die spike in volume komen.

Volume (24h)
$9 USD
0.00 BTC
0.08 ETH

_O-
godverredomme :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_185012737
SEAL godencoin _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 14 februari 2019 @ 14:09:06 #288
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185012868
Jullie zijn vastgeroest geloof ik. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185012931
Hier kom je nooit meer vanaf. _O-
  donderdag 14 februari 2019 @ 14:16:18 #290
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185012967
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 14:13 schreef illusions het volgende:
Hier kom je nooit meer vanaf. _O-
Vind ik niet erg, wat ik wel jammer vind, is dat de positieve dingen van deze maand die ik benoemde, compleet genegeerd worden. :P

Dat is immers positief, en stel je gunt iemand anders iets ;)

Volgens mij veel misgunners hier, terwijl ik dat helemaal niet heb. Ik gun jullie al jullie winsten, ook al is het nog steeds same oude rotzooi waar men het over heeft :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  donderdag 14 februari 2019 @ 14:27:16 #291
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185013154
Ik kom hier ff asken of jullie nog goeie investments weten
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 14 februari 2019 @ 14:28:28 #292
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185013170
quote:
1s.gif Op donderdag 14 februari 2019 14:27 schreef fathank het volgende:
Ik kom hier ff asken of jullie nog goeie investments weten
Bouwgrond.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185013354
quote:
10s.gif Op donderdag 14 februari 2019 14:16 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Vind ik niet erg, wat ik wel jammer vind, is dat de positieve dingen van deze maand die ik benoemde, compleet genegeerd worden. :P

Dat is immers positief, en stel je gunt iemand anders iets ;)

Volgens mij veel misgunners hier, terwijl ik dat helemaal niet heb. Ik gun jullie al jullie winsten, ook al is het nog steeds same oude rotzooi waar men het over heeft :P
Ik misgun niemand iets hoor, maar als je met rare shit komt zoals in fases je geld eraf halen om winst te maximaliseren krijg je daar gewoon ff commentaar op omdat het namelijk geen fuck zin heeft aangezien het nog niet eens om een procent gaat. :P

Als je daar geen commentaar op wilt moet je het niet plaatsen, het is en blijft een forum, en dit een slow chat.
  donderdag 14 februari 2019 @ 14:43:47 #294
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185013427
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 14:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik misgun niemand iets hoor, maar als je met rare shit komt zoals in fases je geld eraf halen om winst te maximaliseren krijg je daar gewoon ff commentaar op omdat het namelijk geen fuck zin heeft aangezien het nog niet eens om een procent gaat. :P

Als je daar geen commentaar op wilt moet je het niet plaatsen, het is en blijft een forum, en dit een slow chat.
Ik vind het geen rare shit, haal vrijwel altijd na bepaald moment mijn inleg eruit. Geeft een rustig gevoel, en hoef niks 24/7 te checken.
Jij hebt geen idee welke bedragen het zijn, dus kunt erg lastig oordelen of het zin heeft of niet. :)

En commentaar krijgen, vind ik niet erg. Dat enkel altijd het negatieve belicht hiet moet worden, dat vind ik jammer. (Jammer staat niet gelijk aan erg).

Af en toe wat positiviteit hier, zou het forum/slowchat goed doen. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  donderdag 14 februari 2019 @ 15:04:58 #295
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185013836
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 14:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik misgun niemand iets hoor, maar als je met rare shit komt zoals in fases je geld eraf halen om winst te maximaliseren krijg je daar gewoon ff commentaar op omdat het namelijk geen fuck zin heeft aangezien het nog niet eens om een procent gaat. :P

Als je daar geen commentaar op wilt moet je het niet plaatsen, het is en blijft een forum, en dit een slow chat.
Gast, laat hem toch. Ik vind het helemaal geen rare strategie. Het is een goede manier om met minimaal risico leuk bezig te zijn met crypto. Zeker als je jouw inleg er uit kan halen dan scheelt dat best wel wat stress. Want alles wat je dan nog aan coins hebt, is extra.

En stel je gooi 100k in een coin, die stijgt 10% en vervolgens haal je die 100k er weer uit... dan is die 10k in coins houden raar? Nee, dan is het wel ineens een goede strategie zeker?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185013952
Mja, dat is mijn mening. Als je eruit gaat en je laat je winst zitten, dan ga je dus voor met geluk 1% van je inzet, dat zie ik inderdaad als vrij nutteloos. :+ Structureel elke dag 1%, ja duh, maar daar gaat het niet over.
  donderdag 14 februari 2019 @ 16:38:15 #297
131603 Afwazig
Serious business
pi_185015282
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 13:54 schreef Piva het volgende:
Heeft Waves leasen nog een beetje nut eigenlijk? Bij welke pool/node?
Als je ze toch niet verkoopt heeft het altijd zin natuurlijk. Revenue is wel omhoog gegaan. Leasen bij Cryptin natuurlijk :P
pi_185018218
quote:
1s.gif Op donderdag 14 februari 2019 16:38 schreef Afwazig het volgende:
Cryptin
Waarom Cryptin? :)
  donderdag 14 februari 2019 @ 19:47:54 #299
131603 Afwazig
Serious business
pi_185018653
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 19:29 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Waarom Cryptin? :)
Omdat ik die node draai :D. Inmiddels rustig aan de top 20 nodes qua hoeveelheid geleasede Waves binnen geslopen :).
  donderdag 14 februari 2019 @ 20:04:26 #300
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185018965
quote:
3s.gif Op donderdag 14 februari 2019 15:04 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Gast, laat hem toch. Ik vind het helemaal geen rare strategie. Het is een goede manier om met minimaal risico leuk bezig te zijn met crypto. Zeker als je jouw inleg er uit kan halen dan scheelt dat best wel wat stress. Want alles wat je dan nog aan coins hebt, is extra.

En stel je gooi 100k in een coin, die stijgt 10% en vervolgens haal je die 100k er weer uit... dan is die 10k in coins houden raar? Nee, dan is het wel ineens een goede strategie zeker?
Nee, blijft even kut. Wat nu als die coin niet +10% in waarde was gestegen, maar -30% was gedaald? Dan had meneertje in zak en as gezeten omdat het gezien de hoge stress-factor blijkbaar een investering is met geld wat hij niet kan missen.
  donderdag 14 februari 2019 @ 20:13:39 #301
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185019127
quote:
0s.gif Op donderdag 14 februari 2019 20:04 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nee, blijft even kut. Wat nu als die coin niet +10% in waarde was gestegen, maar -30% was gedaald? Dan had meneertje in zak en as gezeten omdat het gezien de hoge stress-factor blijkbaar een investering is met geld wat hij niet kan missen.
Dan wachten we gewoon eh? Of kopen bij, ligt eraan ^^
Heb dan immers toch al mijn inleg + winst. Boeiend wat het erna doet.

Forever holden, en nooit iets eraf halen, is pas dikke risk, en vaak fail.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')