abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 7 januari 2019 @ 20:39:34 #101
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_184267863
"Ik heb niks tegen homo's maar ze moeten zich wel als hetero's gedragen." :')
  maandag 7 januari 2019 @ 20:39:59 #102
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_184267871
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:38 schreef Geytenbeekje het volgende:

[..]

Wat er staat is; Als oprecht christen ben je tegen homoseksualiteit.
Dat is Bijbels dus niet discussie waardig
Wat wel discussie mag hebben en geeft is de manier waarop je met LHBT´ers om gaat
Christenen (en moslims) zouden zich sowieso eens wat minder bezig moeten houden met wat volwassen mensen met elkaar in de slaapkamer uitspoken.
Omnibus in omnibus.
  maandag 7 januari 2019 @ 20:40:15 #103
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_184267874
Artikel 1
WIJ BEVESTIGEN dat God het huwelijk heeft bedoeld als een levenslange verbondsrelatie tussen n man en n vrouw, waarbinnen seksualiteit een plaats heeft en waaruit kinderen kunnen voortkomen. Het doel van het huwelijk is de verbondsliefde tussen Christus en Zijn bruid, de Kerk, zichtbaar te maken.

WIJ ONTKENNEN dat God het huwelijk heeft bedoeld als een homoseksuele, polygame of polyamoreuze relatie. Wij ontkennen ook dat het huwelijk een louter menselijk contract is in plaats van een verbond gesloten voor God.

Artikel 2
WIJ BEVESTIGEN dat Gods geopenbaarde wil voor alle mensen betekent: reinheid buiten het huwelijk en reinheid en trouw binnen het huwelijk.

WIJ ONTKENNEN dat gevoelens, verlangens of beloften van toewijding (in welke vorm dan ook) seksuele gemeenschap voor of buiten het huwelijk ooit kunnen rechtvaardigen, evenmin als enige vorm van seksuele onreinheid.

Artikel 3
WIJ BEVESTIGEN dat God Adam en Eva, de eerste mensen, naar Zijn beeld heeft gemaakt, voor God als personen gelijkwaardig, als man en vrouw verschillend.

WIJ ONTKENNEN dat de door God bepaalde verschillen tussen man en vrouw hen ongelijk maken in waardigheid of waarde.

Artikel 4
WIJ BEVESTIGEN dat de door God bepaalde verschillen tussen man en vrouw Gods oorspronkelijke bedoeling met Zijn schepping weerspiegelen, en gericht zijn op het welzijn en de bloei van de mens.

WIJ ONTKENNEN dat deze verschillen het gevolg zijn van de zondeval, of dat zij behoren tot de menselijke tragiek die moet worden overwonnen.

Artikel 5
WIJ BEVESTIGEN dat de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke geslachtskenmerken integraal onderdeel zijn van Gods doel voor ons zelfverstaan als mannelijk of vrouwelijk.

WIJ ONTKENNEN dat fysieke afwijkingen of psychische gesteldheden de door God ingestelde band tussen het biologische geslacht en het zelfverstaan als mannelijk en vrouwelijk tenietdoen.

Artikel 6
WIJ BEVESTIGEN dat mensen die geboren zijn met een lichamelijke aandoening in de geslachtsontwikkeling evenzeer geschapen zijn naar Gods beeld en evenveel waarde en waardigheid bezitten als alle anderen. Onze Heere Jezus Christus Zelf erkent hen als zodanig, als Hij spreekt over ‘ontmanden die uit de moederschoot zo geboren zijn’. Samen met alle anderen zijn zij welkom om Jezus Christus trouw te volgen en dienen zij hun biologisch geslacht te aanvaarden in zoverre dat kenbaar is.

WIJ ONTKENNEN dat onduidelijkheden met betrekking tot het biologisch geslacht het iemand onmogelijk maken om een vruchtbaar leven te leiden in vreugdevolle gehoorzaamheid aan
Christus.

Artikel 7
WIJ BEVESTIGEN dat ons zelfverstaan als mannelijk of vrouwelijk bepaald moet worden door Gods heilige bedoelingen in schepping en verlossing, zoals Hij die openbaart in de Bijbel.

WIJ ONTKENNEN dat het in overeenstemming met deze heilige bedoelingen is wanneer mensen zichzelf bewust willen zien en positioneren als personen met een homoseksuele of transgenderidentiteit.

Artikel 8
WIJ BEVESTIGEN dat mensen die seksuele aantrekkingskracht ervaren tot mensen van hetzelfde geslacht een rijk en vruchtbaar leven kunnen leiden dat door het geloof in Jezus Christus aangenaam is voor God, wanneer zij een rein leven leiden – zoals dat voor alle christenen geldt.

WIJ ONTKENNEN dat seksuele aantrekkingskracht voor hetzelfde geslacht onderdeel is van de goedheid van Gods oorspronkelijke schepping, of dat het iemand buiten de hoop van het Evangelie zou plaatsen.

Artikel 9
WIJ BEVESTIGEN dat de zonde zorgt voor misvorming van seksuele verlangens, door ze niet op het huwelijksverbond, maar op seksuele onreinheid te richten. Deze misvorming omvat zowel heteroseksuele als homoseksuele onreinheid.

WIJ ONTKENNEN dat een langdurig patroon van verlangen naar seksuele onreinheid seksueel onrein gedrag rechtvaardigt.

Artikel 10
WIJ BEVESTIGEN dat het zondig is om homoseksuele onreinheid of transgenderisme goed te keuren. Wie deze wel goedkeurt wijkt fundamenteel af van de standvastigheid die van christenen verwacht mag worden en van het getuigenis waartoe zij geroepen zijn

WIJ ONTKENNEN dat de goedkeuring van homoseksuele onreinheid of transgenderisme een moreel neutrale zaak is, waarover getrouwe christenen onderling van mening mogen verschillen.

Artikel 11
WIJ BEVESTIGEN onze plicht om altijd de waarheid in liefde te spreken, ook wanneer wij tot of over elkaar spreken als mannelijk of vrouwelijk.

WIJ ONTKENNEN elke verplichting om in ons spreken God te onteren door in te gaan tegen Zijn bedoeling die Hij heeft gehad met het scheppen van mensen als Zijn beelddragers als mannelijk en vrouwelijk.

Artikel 12
WIJ BEVESTIGEN dat de genade van God in Christus zowel vergeving als levensveranderende kracht geeft, en dat deze vergeving en kracht een volgeling van Jezus in staat stellen om zondige verlangens te doden en te leven op een wijze die de Heere waardig is.

WIJ ONTKENNEN dat de genade van God in Christus onvoldoende is om alle seksuele zonden te vergeven, of onvoldoende kracht geeft aan gelovigen die zich tot seksuele zonden aangetrokken voelen, om een leven in heiliging te leven.

Artikel 13
WIJ BEVESTIGEN dat de genade van God in Christus zondaren in staat stelt om tegen een transgender-zelfverstaan te strijden en dit verkeerde zelfverstaan te verloochenen en, door Zijn geduld, de door God ingestelde verbinding tussen het biologische geslacht en het zelfverstaan als mannelijk of vrouwelijk te aanvaarden.

WIJ ONTKENNEN dat de genade van God in Christus een zelfverstaan rechtvaardigt dat niet in overeenstemming is met Gods geopenbaarde wil.

Artikel 14
WIJ BEVESTIGEN dat Christus Jezus naar deze wereld is gekomen om zondaren zalig te maken en dat, door Zijn dood en opstanding, vergeving van zonden en eeuwig leven te verkrijgen zijn voor een ieder die zich bekeert van de zonde en vertrouwt op Christus alleen als Verlosser, Heere en allerhoogste Schat.

WIJ ONTKENNEN dat de arm van de Heere te kort is om te redden, of dat ook maar n zondaar buiten Zijn bereik is.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_184267877
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:37 schreef Elfletterig het volgende:
Als je vindt dat homo's niet met elkaar in het huwelijk mogen treden, ben je intolerant. Je ontneemt mensen een recht dat andere mensen wel hebben, namelijk met elkaar trouwen.
Het is een mensenrecht dat mannen met vrouwen kunnen trouwen, ongeacht of en met welke seksuele gedragingen ze zich identificeren.
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
  maandag 7 januari 2019 @ 20:41:00 #105
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_184267889
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:37 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Als je vindt dat homo's niet met elkaar in het huwelijk mogen treden, ben je intolerant. Je ontneemt mensen een recht dat andere mensen wel hebben, namelijk met elkaar trouwen.

Wilsbekwame volwassen mensen zijn echt wel zelf in staat om te bepalen aan wie ze eeuwige trouw beloven, met wie ze een relatie aangaan of met wie ze het bed in duiken. Dat hebben ze jouw bekrompen toetsingskader echt niet voor nodig.

Het is bizar dat je iets "stuitend en verontrustend" noemt waar je je zelf schuldig aan maakt.
Gast, we hebben het vaak met elkaar aan de stok. Maar hier trek je duidelijk de goede lijn in tegenstelling tot al di rechtsconservatieve lui die hier duidelijk hun masker laten vallen. _O_
  maandag 7 januari 2019 @ 20:41:15 #106
38496 Perrin
road warrior
pi_184267894
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:38 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Inderdaad, dat is het niveau. Wat is er immoreel aan twee mannen of vrouwen die ingestemd seks met elkaar hebben? Ik zou daar wel eens een logisch, beargumenteerd antwoord op willen krijgen. Religekkies spuien alleen maar ongefundeerde troep.
Idd. Waar bemoei je je gvd mee?

Bemoei je lekker met je eigen geslachtsdeel ipv dat van de buurman.
It’s Pox-Eclipse, full of pain! And out of it were birthed crackling dust and fearsome time. It were full-on winter, and Mr. Dead chasing them all. But one he couldn’t catch, that were Captain Walker.
pi_184267900
.

[ Bericht 33% gewijzigd door Hamzoef op 07-01-2019 20:42:41 ]
  maandag 7 januari 2019 @ 20:41:56 #108
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_184267903
quote:
14s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:39 schreef EipNiC het volgende:
Goede zaak. Sinds de popularisering van de islam in de linkse kringen waarbinnen ik ben opgegroeid ben ik steeds positiever gaan kijken naar zaken als homohaat.
8)7
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_184267907
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:37 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dat mag best hoor. Vrijheid van meningsuiting enzo. Maar die menong mag ook bekritiseerd worden. Ook vrijheid van meningsuiting.

En zelfs strafrechtelijk getoest worden. De vrijheid van meningsuiting is in NL namelijk begrenst door het strafrecht.
Zeker weten dat deze mening bekritiseerd mag worden, maar ook zeker weten dat deze mensen het volste recht hebben om hun mening hierover te geven en naar mijn mening is dat op een respectvolle wijze gedaan.
Bescherm de natuur en teken de petitie https://beweging.groenlinks.nl/natuur
pi_184267909
quote:
5s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Heeft god eigenlijk ooit uitgelegd waarm hommo's slecht zijn?
Dat hoeft God niet uit te leggen. Het is aan zijn volgers om zonder kritiek de bijbel te volgen :')
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_184267912
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:34 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Niet per definitie. Er zijn toch ook veel pedofielen die niet pedoseksueel zijn?
Dat is om het verschil tussen seksualiteit en het praktiseren van de seksualiteit aan te duiden. Bij het praktiseren van pedoseksualiteit loop je namelijk tegen consent problemen aan en er geen sprake is van de juiste soort wederzijdse liefde.

Als je geen moeite hebt met het overschrijden van die grenzen heb je eigenlijk hele andere problemen dan je seksuele voorkeur.
Als je in discussie gaat met een gekkie rent hij weg. Als je een gekkie inhoudelijk van repliek dient, rent hij weg. Waar gekkies niet tegen kunnen, is dat hun hit and run niet meer werkt, omdat ze achtervolgd worden.
pi_184267920
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

[..]

Staat niet ter discussie dus, men mag het niet accepteren.
Natuurlijk staat het wel ter discussie. Er zijn genoeg gelovigen die nadrukkelijk afstand nemen van dit haatzaai-document. Vrijwel alle religieuze regeltjes zijn onderwerp van interpretatie. Er is ook enorm veel verbasterd en verdraaid aan de huidige Bijbelteksten ten opzichte van wat de originele teksten waren.

Maar goed, uiteindelijk kun je alles platslaan tot menselijke intolerantie anno 0 en anno 612. Intolerante, aan zwakzinnigheid grenzende waanzin die destijds is opgeschreven door mensen die volgens de huidige maatstaven als verstandelijk beperkt te boek zouden staan.

Waar hebben we het eigenlijk over? Niet zelfstandig nadenkende dombo's die klakkeloos achter eeuwenoude teksten en opvattingen aan hollen. :')
  maandag 7 januari 2019 @ 20:42:56 #113
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_184267922
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:38 schreef Geytenbeekje het volgende:

[..]

Wat er staat is; Als oprecht christen ben je tegen homoseksualiteit.
Dat is Bijbels dus niet discussie waardig
Wat wel discussie mag hebben en geeft is de manier waarop je met LHBT´ers om gaat
Er staat simpelweg dat de christen het niet dient te accepteren.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 7 januari 2019 @ 20:43:18 #114
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_184267927
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:40 schreef oranjevogel1 het volgende:

[..]

Het is een mensenrecht dat mannen met vrouwen kunnen trouwen, ongeacht of en met welke seksuele gedragingen ze zich identificeren.
Owh?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_184267930
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:37 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

:') :') :')
Waar heeft je reactie precies betrekking op?
  maandag 7 januari 2019 @ 20:43:27 #116
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_184267932
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:42 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Natuurlijk staat het wel ter discussie. Er zijn genoeg gelovigen die nadrukkelijk afstand nemen van dit haatzaai-document. Vrijwel alle religieuze regeltjes zijn onderwerp van interpretatie. Er is ook enorm veel verbasterd en verdraaid aan de huidige Bijbelteksten ten opzichte van wat de originele teksten waren.

Maar goed, uiteindelijk kun je alles platslaan tot menselijke intolerantie anno 0 en anno 612. Intolerante, aan zwakzinnigheid grenzende waanzin die destijds is opgeschreven door mensen die volgens de huidige maatstaven als verstandelijk beperkt te boek zouden staan.

Waar hebben we het eigenlijk over? Niet zelfstandig nadenkende dombo's die klakkeloos achter eeuwenoude teksten en opvattingen aan hollen. :')
Het ging om wat van der Staaij onderschrijft.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_184267955
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:14 schreef devlinmr het volgende:

Waarom zouden we als mensen als jij andere gedachten wegzet als onzin (evolutie) en mensen als homo's niet accepteert?
Iedereen moet elkaar accepteren, dat is overigens toch precies wat de COC en al die homo sympathisanten prediken?
Terwijl juist die groep zo intolerant als wat is.

Evolutie is feitelijk gezien onzin. Er is geen enkel punt voor te vinden.
Ik accepteer homo's wel hoor, heb geen enkel probleem mee als iemand homo is.
Alleen ik als Christen kan het homohuwelijk en daad niet accepteren, ik weet dat God dat niet goedkeurt.

quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:17 schreef Monolith het volgende:

De pure haat en het vuur uit de ogen bij Bianconeri doet me vermoeden dat een duiveluitdrijving op zijn plaats zou zijn. :P
Welke haat?
Ik vind het alleen heel erg misselijk dat Christenen op hun standpunt aangevallen worden alleen maar omdat ze een Bijbels standpunt navolgen.
Terwijl deze COC en al die mensen er om heen zeggen zo tolerant te willen zijn, nou dan moet je andersdenkenden ook accepteren.

Overigens wil ik niets verder met de SGP e.d. te maken hebben hoor. Sta ook echt niet achter dat het een ziekte of wat ook is. Iedereen moet elkaar in hun waarde laten. Ik heb ook echt niets tegen iemand die een homo is.

quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:18 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Dat het COC intolerant is.
Standpunt staat lijnrecht tegenover dat van Christenen, van God.
Maar laat elkaar daar vrij in.
Homo's hebben niets met christenen te maken en andersom. Laat elkaar dan ook vrij zeg.
Is niet zo lastig lijkt mij toch?
pi_184267958
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:33 schreef Hexagon het volgende:
Anti homo zijn is helemaal prima zolang het maar niet door moslims wordt gepredikt. :')
In het dagelijkse leven is het andersom:

Mensen durven wel etnische Nederlanders (ongeacht hun geloof) te discrimineren die zich tegen homoseksualiteit uitspreken. Die zelfde mensen zijn dan vaak wel weer bang om etnische minderheden te discrimineren met eenzelfde standpunt, omdat ze dan niet inclusief zouden zijn.
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
  maandag 7 januari 2019 @ 20:44:53 #119
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_184267962
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:42 schreef rutger05 het volgende:

[..]

Zeker weten dat deze mening bekritiseerd mag worden, maar ook zeker weten dat deze mensen het volste recht hebben om hun mening hierover te geven en naar mijn mening is dat op een respectvolle wijze gedaan.
Naar mijn mening niet. En ik bekritiseer die mening dan ook.

En let wel: zelfs de VU heeft de regenboogvlag gehesen
https://www.nu.nl/dvn/566(...)villeverklaring.html
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_184267979
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:38 schreef bianconeri het volgende:
En toch heb ik evolutie en ecologie gestudeerd. Kortstondig gewerkt als archeoloog.

Kan nooit iemand mij aantonen dat de Bijbel niet klopt, dat onze leerstellingen niet kloppen.
Dat evolutie of welke andere geloofsrichting anders dan een Godheid wel feitelijk is.
En dat kun jij weer niet aantonen.
pi_184268003
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:44 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Iedereen moet elkaar accepteren, dat is overigens toch precies wat de COC en al die homo sympathisanten prediken?
Terwijl juist die groep zo intolerant als wat is.

Evolutie is feitelijk gezien onzin. Er is geen enkel punt voor te vinden.
Ik accepteer homo's wel hoor, heb geen enkel probleem mee als iemand homo is.
Alleen ik als Christen kan het homohuwelijk en daad niet accepteren, ik weet dat God dat niet goedkeurt.

[..]

Welke haat?
Ik vind het alleen heel erg misselijk dat Christenen op hun standpunt aangevallen worden alleen maar omdat ze een Bijbels standpunt navolgen.
Terwijl deze COC en al die mensen er om heen zeggen zo tolerant te willen zijn, nou dan moet je andersdenkenden ook accepteren.

Overigens wil ik niets verder met de SGP e.d. te maken hebben hoor. Sta ook echt niet achter dat het een ziekte of wat ook is. Iedereen moet elkaar in hun waarde laten. Ik heb ook echt niets tegen iemand die een homo is.

[..]

Dat het COC intolerant is.
Standpunt staat lijnrecht tegenover dat van Christenen, van God.
Maar laat elkaar daar vrij in.
Homo's hebben niets met christenen te maken en andersom. Laat elkaar dan ook vrij zeg.
Is niet zo lastig lijkt mij toch?
O god, een intelligent design malloot! De tering zeg!
  maandag 7 januari 2019 @ 20:47:42 #122
445329 detaris
Bonenteller en rekenmeester
pi_184268025
Orthodoxe christenen keuren homoseksualiteit af. Wie had dat gedacht. :')
pi_184268046
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:42 schreef Leandra het volgende:

Er staat simpelweg dat de christen het niet dient te accepteren.
Precies.
De Bijbel en dus God verbiedt het homohuwelijk en de homoseksuele daad.

Klaar.
Een christen kan dat NOOIT accepteren.
En een getrouwde of praktiserende homoseksueel dus niet christen.

Zo simpel is het.

ECHTER dat houdt natuurlijk niet in dat een Christen iemand die actief homoseksueel is moet gaan lopen haten of wat ook. Het is niet dat je tegen die persoon bent. Zeker niet.

quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:42 schreef Elfletterig het volgende:

Natuurlijk staat het wel ter discussie. Er zijn genoeg gelovigen die nadrukkelijk afstand nemen van dit haatzaai-document. Vrijwel alle religieuze regeltjes zijn onderwerp van interpretatie. Er is ook enorm veel verbasterd en verdraaid aan de huidige Bijbelteksten ten opzichte van wat de originele teksten waren.

Maar goed, uiteindelijk kun je alles platslaan tot menselijke intolerantie anno 0 en anno 612. Intolerante, aan zwakzinnigheid grenzende waanzin die destijds is opgeschreven door mensen die volgens de huidige maatstaven als verstandelijk beperkt te boek zouden staan.

Waar hebben we het eigenlijk over? Niet zelfstandig nadenkende dombo's die klakkeloos achter eeuwenoude teksten en opvattingen aan hollen. :')
Er zijn inderdaad genoeg valse christenen die homoseksualiteit toestaan. Maar zoals ik al zeggen dat zijn geen christenen, als je de Bijbel niet volgt dan ben je geen christen.

Er zijn ook genoeg niet zelfstandig nadenkendende dombo's die klakkeloos blijven geloven in iets heel ouds als evolutie. Terwijl er veel en veel meer feiten voor het bestaan van God zijn dan voor evolutie, sterker nog er is geen enkel bewijs voor (macro-) evolutie.
  maandag 7 januari 2019 @ 20:48:20 #124
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_184268048
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:44 schreef oranjevogel1 het volgende:

[..]

In het dagelijkse leven is het andersom:

Mensen durven wel etnische Nederlanders (ongeacht hun geloof) te discrimineren die zich tegen homoseksualiteit uitspreken. Die zelfde mensen zijn dan vaak wel weer bang om etnische minderheden te discrimineren met eenzelfde standpunt, omdat ze dan niet inclusief zouden zijn.
Hoe kom je bij die onzin?

En waarom maak je er een "boehoe de autochtoon is een slachtoffer"-gejank van?

De ondertekenaats mogen een mening hebben. En andrren mogen daar weer een mening over hebben.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  maandag 7 januari 2019 @ 20:49:24 #125
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_184268080
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:46 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

O god, een intelligent design malloot! De tering zeg!
bianconeri kun je het best negeren. Die gaat alleen vol van zichzelf al predikend tekeer en luistert nergens naar.

Wetenschap doet er niet toe.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')