FOK!forum / Nieuws & Achtergronden / Chaos in Parijs, gele hesjes rellen op de champs elysees #12
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 17:00
Volg hier de protesten van de 'gele hesjes' in Parijs.
gilletjaunes.jpg

Livestreams via onze helden van RUPTLY en RT _O_ _O_ _O_


Gifjes 05-01:
a5649a13f870c3bb6a390ea75d50eb22.gif

10e6305b0c7f97e80bbe554a75548bff.gif

3b62cf3af9ba5f0d67445d9540ef728b.gif

2c60bad3c92bcf777e57321397bd4d08.gif

8458c66ceedbf9ed5fafac6c70633c7c.gif

cfe399695e904acbd7a178db56655e8d.gif

d4f5e317fcf8b9032d4cf29a4064789c.gif

9dc4dd797f3c7b91f6f64c038a2afaac.gif


quote:
Gele hesjes Parijs opgepakt na binnendringen ministerie

De politie in Parijs heeft rond de protesten tegen de regering van gisteren 35 demonstranten opgepakt. Dat is bekendgemaakt na de achtste zaterdag dat mensen in gele hesjes de straat op gingen.

Enkele relschoppers wisten met geweld een ministerie binnen te dringen door de poort te rammen met een vorkheftruck.

Aanwezigen vluchtten weg en zochten onderdak in een hotel. "Mensen vernielden op de binnenplaats auto's en sloegen ruiten in", zegt correspondent Frank Renout.

Een staatssecretaris die moest vluchten, noemde het een aanval op de democratie en de Republiek. President Macron sprak van extreem geweld tegen politieke vertegenwoordigers van het land. Niemand raakte gewond bij de actie.

xxl.jpg

De demonstranten raakten ook slaags met de politie op de oevers van de Seine, in de buurt van het stadhuis en op de brug Lopold Sdar Senghor. Volgens Renout werd op verschillende plekken gevochten, werd er brand gesticht en werden er vernielingen aangericht. Ook een boot op de Seine met een restaurant aan boord werd in brand gestoken.

Op een brug over de Seine sloeg een man hard in op een agent:

Gisteren waren er in Parijs 3500 mensen op de been, in heel Frankrijk ging het om 50.000 betogers. Er waren meer demonstranten dan in het weekend voor Kerst, maar de aantallen zijn niet te vergelijken met de protesten van de eerste weken van november, toen er nog 280.000 mensen op de demonstraties afkwamen.
Meer repressie?

De demonstranten protesteren in gele hesjes tegen het beleid van president Macron en ze eisen lastenverlichting.

De laatste weken waren de protesten wat in hevigheid afgenomen. Macron kondigde begin december aan de minimumlonen te verhogen en een aantal belastingen af te schaffen. Renout is benieuwd wat er de komende weken zal gebeuren: "Interessant is hoe de regering erop gaat reageren: met meer repressie of juist met nieuwe concessies."

https://nos.nl/artikel/22(...)ngen-ministerie.html
Oud nieuws:
SPOILER
Livestream:
[quote]
Bijna 1.400 aanhoudingen in Frankrijk op dag vol protest van 'Gele Hesjes'

Bijna 1.400 'Gele Hesjes' zijn zaterdag verspreid over Frankrijk aangehouden bij protesten tegen de regering. Ongeveer zestig mensen raakten gewond, onder wie drie veiligheidsfunctionarissen.

De meeste arrestaties vonden plaats in Parijs, ruim zeshonderd mensen zitten nog vast in de hoofdstad. De situatie is onder controle, zei minister Christophe Castaner van Binnenlandse Zaken begin van de avond, hoewel het in enkele steden in het land nog onrustig bleef.

Volgens premier Edouard Philippe komt president Macron komende week met nieuwe maatregelen om de "nationale eenheid" te herstellen.

Ook in onder meer Bordeaux en in Toulouse kwam het tot confrontaties tussen de betogers en de politie. In Parijs zijn opnieuw winkels geplunderd. Er werd met stenen gegooid, barricades werden opgeworpen, snelwegen geblokkeerd en auto's in brand gestoken.

Volgens de politie lokken vooral extreem-rechts, extreem-links en anarchisten rellen uit. Mensen betogen onder meer tegen de slechte economische omstandigheden en tegen de regering van president Macron.
jzkx50caf36k_wd640.jpg

Onvrede breder verspreid
Aanvankelijk gingen de 'Gele Hesjes' enkele weken geleden de straat op om te protesteren tegen de geplande belastingverhogingen op brandstof. Deze week besloot de regering van president Emmanuel Macron die maatregel op te schorten.

De onvrede bleek ondertussen breder verspreid. De protesten van dit weekend richten zich dan ook niet alleen meer op de prijzen van de brandstof, maar zijn uitgegroeid tot grotere protesten uit ontevredenheid over het beleid van de regering van Macron.
https://www.nu.nl/buitenl(...)van-gele-hesjes.html[/quote]
SPOILER
[quote]
Crisisvergadering na rellen in Parijs: Macron wil ontmoeting met vertegenwoordigers gele hesjes en bezoekt beschadigde Arc de Triomphe

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Na de rellen in Parijs van de 'gilets jaunes' of 'gele hesjes', waarbij 133 gewonden vielen en meer dan 400 mensen zijn opgepakt, zat de Franse president Emmanuel Macron vandaag samen met zijn regering voor een crisisvergadering. Tijdens die vergadering vroeg Macron aan premier Edouard Philippe om een ontmoeting te beleggen met de partijleiders en vertegenwoordigers van de gele hesjes. Ook bezocht de president de Arc de Triomphe, die schade opliep tijdens de rellen.

Op de crisisvergadering werd een "precieze balans van de situatie opgemaakt, van de gewonden, de schade en de arrestaties". De vergadering werd bijgewoond door onder meer Macron, Philippe, minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner en minister van Milieu Franois de Rugy.

Grotere politie-inzet
Macron heeft er Castaner gevraagd "een reflectie te leiden over de eventuele noodzaak van een aanpassing van het aantal ordediensten in de komende dagen". Een grotere politie-inzet moet beter kunnen optreden tegen "gewelddadigere, mobielere, beter georganiseerde relschoppers", aldus Macron. Van een herinvoeren van de noodtoestand lijkt voorlopig geen sprake.

Voorwaarde om aan tafel te komen
Een datum voor een eventuele ontmoeting tussen de Franse premier en de gele hesjes is nog niet bekend. Volgens de president kadert het initiatief in "de constante zorg om dialoog" van de uitvoerende macht.

In een gesprek met AFP zegt Jacline Mouraud, een van de leidende figuren van de gele hesjes in Frankrijk, dat ze inderdaad gecontacteerd werd door het kabinet van de premier. Ze zegt bereid te zijn zich naar zijn ambtswoning te begeven, op voorwaarde dat de regering "terugkomt op de belastingsverhogingen op brandstof vanaf 1 januari".

"We gaan voor de ontmoeting samenzitten om onze voorstellen te verfijnen, maar het vervolg van de beweging zal bepaald worden door de intenties van de regering voor de bevolking." Mouraud gaf nog mee dat ze "het geweld dat zaterdag in Parijs gepleegd is" betreurde. Tegelijk haalde ze uit naar het gebrekkige antwoord van de regering "die ons niet serieus neemt".

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Vernielde Arc de Triomphe
Voor de vergadering van start ging, maakte Macron eerst een tussenstop bij de Arc de Triomphe, waar gisteren betogers en politie met elkaar in botsing kwamen. Op televisiebeelden is te zien hoe relschoppers het interieur van het monument vernielen. Er is onder meer een beeld van het Franse nationale symbool Marianne kapot geslagen. Ook is de boog besmeurd met graffiti.

"Hij was geschokt door de schade die werd aangebracht aan de Arc de Triomphe, een symbolische plaats", aldus het lyse. Bij zijn bezoek werd hij toegejuicht, maar ook uitgejouwd. "Macron dmission", riepen de gele hesjes verschillende keren.

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Deze ochtend is een schoonmaakbeurt van de triomfboog van start gegaan. Mannen in beschermende pakken zijn met hogedrukspuiten in de weer. Ze verwijderen teksten die op het bouwwerk zijn geklad, zoals "De gele hesjes zullen overwinnen", "Ontslag voor Macron" en "Einde van het regime". Veegwagens van de gemeente ruimen de rotzooi op.
Snelrecht

"Ongeveer twee derde" van de 372 relschoppers die uiteindelijk aangehouden werden na het geweld van zaterdag in Parijs, zullen voor de rechter gebracht worden, meldt de Franse minister van Justitie, Nicole Belloubet, vandaag. "Er zal een stevig antwoord van justitie komen", aldus Belloubet tijdens een perspunt in het Parijse justitiepaleis. De justitieminsiter zei ook nog dat er andere "oplossingen" zijn dan het herinvoeren van de noodtoestand. "De meeste van hen zullen morgen en overmorgen verschijnen in snelrecht", voegde de Parijse procureur Rmy Heitz toe.

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

https://www.hln.be/nieuws(...)e-triomphe~ab967a55/[/quote]

[quote]
Gele hesjes weer de straat op: 'Frankrijk is de zieke man van Europa'

ANP-66413133.jpg?itok=_QnAC1WS

De Franse protestbeweging van de 'gilets jaunes', de gele hesjes, gaat vandaag in Frankrijk weer de straat op. Dat is niet de eerste keer. Correspondent Stefan de Vries legt uit wie er achter de protesten zitten en wat ze willen bereiken.
Die gele hesjes, waar demonstreren ze voor of tegen?

In eerste instantie voerden de gele hesjes ('gilets jaunes') actie tegen de hoge dieselprijs. Ongeveer de helft van de Fransen rijdt een dieselauto. Dat is in het land altijd erg gepromoot, vooral door de Franse autolobby. Diesel was altijd erg goedkoop. En iedereen dacht dat dit altijd zo zou blijven.

Maar inmiddels is dat al lang niet meer zo. Diesel is nu net zo duur als benzine. En daarmee begon het protest.

Inmiddels gaan de demonstraties over belasting in het algemeen. Ook wordt er tegen de regering en president Macron gedemonstreerd, tegen de arrogantie van de macht en vr de gewone burger. Het is nu allegaartje geworden.

Wie demonstreren er?
De demonstraties komen niet uit een een eenduidige richting. Ze zijn niet afkomstig uit linkse of rechtse hoek en ook de vakbonden zitten er niet achter. Wel sluiten er extreemrechtse aanhangers aan. De laatste demonstratie waren er racistische en homofobe incidenten. Maar ook extreemlinks is er bij aanwezig.

Het is dus geen protest van een politieke kleur of beweging. De organisatie vindt plaats via Facebook. De 'gilets jaunes' ontlenen hun naam aan de felgele hesjes die Fransen in hun auto's moeten hebben. Er was heel kort even een groepje zelfbenoemde woordvoerders. Die zijn er direct weer uitgeknikkerd.

En natuurlijk proberen partijen er een slaatje uit te slaan. Er was een linkse leider die aankondigde om te komen. Toen zeiden demonstranten: kom maar, dan leren we je een lesje. De demonstranten willen van niets weten. Ze moeten niets hebben van de gevestigde orde.

Toch lijken ze ook veel mensen te vertegenwoordigen. Uit peilingen blijkt dat driekwart van de Fransen achter ze staat. Waarbij wel opgemerkt moet worden dat in Frankrijk de sympathie haast altijd bij demonstranten ligt.

Het is de derde demonstratie, komen er steeds meer demonstranten?
Nee, integendeel, het neemt af. Het wordt ook kouder. Veel mensen hebben zoiets niet eerder gedaan. Ze doen een keertje mee, maar daarna is het wel weer goed. Het aantal mensen dat deelneemt is snel aan het krimpen.

Het protest krijgt nog steeds veel aandacht. Vorige week waren er bij de protesten in Parijs zo'n 8000 mensen. Dat is niet heel veel, maar de demonstraties krijgen enorm veel aandacht in de pers.

Wat gaan ze doen vandaag, wat zijn de verwachtingen?
In en rond Parijs gaan de demonstranten weer wegen blokkeren. Tolhuisjes, toegangswegen en de Parijse rondweg. Ook worden er 'langzaamacties' gedaan, waarbij er langzaam wordt gereden op de snelweg. Maar niet alleen in de Franse hoofdstad, ook op andere plekken in het land zal worden gedemonstreerd. In Bretange bijvoorbeeld, waar er veel animo is voor het protest van de gele hesjes.

Wat is de reactie van de Franse regering?
De Franse president Macron geeft niets toe. Hij kan moeilijk de ene dag zeggen dat hij een schone planeet wil, en de dag erna dat de accijns op brandstof omlaag gaan.

Er wordt geprobeerd om te overleggen, maar het is moeilijk omdat niemand de gele hesjes vertegenwoordigd. Macron denkt er nu aan om het percentage van de accijns te verlagen als de prijs voor olie stijgt. Hiermee wil hij voorkomen dat als de olieprijs stijgt, de opbrengst van accijns ook absoluut hoger wordt.

Verder houdt Macron voet bij stuk. Maar hij staat enorm onder druk. Hij is nu 1,5 jaar president, maar hij heeft nog niets voor elkaar. De werkloosheid is nog steeds even hoog als in de afgelopen dertig jaar, rond de 9 en 10 procent. Het land is niet vooruit te krijgen. Frankrijk doet het veel slechter dan andere landen. Frankrijk is de zieke man van Europa.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)zieke-man-van-europa[/quote]


[ Bericht 14% gewijzigd door Starhopper op 07-01-2019 20:00:04 ]
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 19:41
Al meer dan 53.000 euro ingezameld voor de bokser die een agent heeft geslagen en zichzelf heeft aangegeven bij de politie.

https://www.leetchi.com/c(...)QVWxkmilW_KcEd0W4v7E
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 19:45
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 16:17 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Wat mij betreft vertoont Frankrijk nu alle tekenen van een dictatuur in wording. Een open dictatuur, maar een repressieve dictatuur waarbij de media als rechterarm van de staat fungeert.
Volgens mij niet alleen Frankrijk.
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 19:51
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:45 schreef john2406 het volgende:

[..]

Volgens mij niet alleen Frankrijk.
Nee, dat is zeker zo, maar je ziet of voelt het niet echt, totdat je ertegen in opstand komt.
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 19:52
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:51 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Nee, dat is zeker zo, maar je ziet of voelt het niet echt, totdat je ertegen in opstand komt.
Nederland is het verboden Duitsland ook.

Hier mag men op het malieveld behalve die tegen Piet.
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 19:58
Eigenlijk broeit het wereldwijd vind ik.

Als het juiste zaadje maar niet in die voedingsrijke bodem vallen doet!

[ Bericht 50% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2019 19:58:37 ]
Scarface88maandag 7 januari 2019 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:52 schreef john2406 het volgende:

[..]

Nederland is het verboden Duitsland ook.

Hier mag men op het malieveld behalve die tegen Piet.
Malieveld _O_ Dagje uit. Gezellig liedjes zingen. Spandoeken tekenen. Lekker bordje warme soep erbij. Zo protesteren we in Nederland _O-

Iedereen die daarheen gaat is kansloos en snapt er niks van. Ik vind dat altijd zon trieste vertoning.
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 20:00
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:58 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Malieveld _O_ Dagje uit. Gezellig liedjes zingen. Spandoeken tekenen. Lekker bordje warme soep erbij. Zo protesteren we in Nederland _O-

Iedereen die daarheen gaat is kansloos en snapt er niks van. Ik vind dat altijd zon trieste vertoning.
Kan ik ook met de voeten omhoog liggen op de bank hangen, heb ik tenminste nog iets van!

Zo ook het stemmen, fabeltjes krant komt al jaren niet meer op tv, ik ben gekke Henkie niet!

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2019 20:01:10 ]
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 20:02
Slaap lekker oogjes toe en slaap op de stoep.

Slaap op de stoep staat voor snaveltjes toe.

[ Bericht 38% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2019 20:03:28 ]
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 20:03
Wij Nederlanders zijn van nature ook zo gortdroog en niet-passievol dat het heel veel moeite kost om een beetje lawaai te maken. Fransen zijn veel meer emo en hebben daar minder problemen mee.
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 20:04
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:03 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Wij Nederlanders zijn van nature ook zo gortdroog en niet-passievol dat het heel veel moeite kost om een beetje lawaai te maken. Fransen zijn veel meer emo en hebben daar minder problemen mee.
Gelukkig zijn er nieuwe Nederlanders, die niet zo zijn.

Als die genoeg lawaai maken trekken ze er misschien mee, zie het voorbeeld Piet en Sint.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2019 20:06:10 ]
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 20:05
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:04 schreef john2406 het volgende:

[..]

Gelukkig zijn er nieuwe Nederlanders, die niet zo zijn.
Maar jammergenoeg meestal om de verkeerde redenen ;(
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 20:19
Iemand nog wat gehoord van die zwaargewonde cameraman?

688baf4f2ff56623ce358886847d412a.gif
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 20:28
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:19 schreef Nikonlover het volgende:
Iemand nog wat gehoord van die zwaargewonde cameraman?

[ afbeelding ]
Ik heb helemaal niks gehoord van deze wel over deze.
Infectionmaandag 7 januari 2019 @ 20:58
RT_com twitterde op maandag 07-01-2019 om 20:56:46 BREAKING: French PM says new, tougher laws on unauthorized protests coming in wake of #YellowVest clashes https://t.co/4FZOijQENh https://t.co/nZuDtXq1Rn reageer retweet
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 21:00
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:58 schreef Infection het volgende:
RT_com twitterde op maandag 07-01-2019 om 20:56:46 BREAKING: French PM says new, tougher laws on unauthorized protests coming in wake of #YellowVest clashes https://t.co/4FZOijQENh https://t.co/nZuDtXq1Rn reageer retweet
Ben benieuwd wat dit gaat betekenen!
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 21:11
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:00 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ben benieuwd wat dit gaat betekenen!
Speciaal voor jou gemaakt.

https://www.facebook.com/occupyhumanity/videos/2070101769746974/
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 21:16
quote:
Wat een helden zeg!
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 21:24
quote:
Uit context gerukte beelden!!!! :( :( :(
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 21:28
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:24 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Uit context gerukte beelden!!!! :( :( :(
Trol.
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:28 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Trol.
MAar het is wel zo ;) Je ziet alleen boze politiemannen maar niet wat er aan vooraf gaat.

Even goede vriendinnetjes maar misschien ben jij de troll?
#ANONIEMmaandag 7 januari 2019 @ 21:48
Zoals al eerder beweerd als een kerel een vrouw, zegt nog niet dat die vrouw een engeltje was gedurende. Of aan wat vooraf ging, macht en middelen en dan een weerloos iets zo nemen?

Ik zou zeggen doe alsof men een gordel omheeft met een soort ontsteker in de hand dan houden de laffe honden wel afstand.
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 22:14
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:44 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

MAar het is wel zo ;) Je ziet alleen boze politiemannen maar niet wat er aan vooraf gaat.

Even goede vriendinnetjes maar misschien ben jij de troll?
Er zijn toch uren en uren beelden beschikbaar joh. Wat een geneuzel.
Houtenbeenmaandag 7 januari 2019 @ 22:44
AFP twitterde op maandag 07-01-2019 om 22:42:00 #UPDATE French Prime Minister Edouard Philippe announced plans to ban participation in unauthorised demonstrations https://t.co/kmBTAxypTf https://t.co/3NNQYYqwzr reageer retweet
Infectionmaandag 7 januari 2019 @ 22:45
Franse regering wil onaangekondigde protesten zwaarder bestraffen
https://www.nu.nl/buitenl(...)rder-bestraffen.html
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 22:47
Dus as zaterdag gaan we allemaal arrestaties zien? *O* *O* *O* *O*
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 22:50
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:14 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Er zijn toch uren en uren beelden beschikbaar joh. Wat een geneuzel.
Dit dus ;) Genoeg beelden beschikbaar! Al moet jij je roze bril afzetten en er nogmaals naar kijken. Zo slecht is de politie niet.
Zipportalmaandag 7 januari 2019 @ 22:51
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:47 schreef Nikonlover het volgende:
Dus as zaterdag gaan we allemaal arrestaties zien? *O* *O* *O* *O*
We gaan weer gezellig kijken. Dan geef ik je college over de GIGN. *O*
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 22:52
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

We gaan weer gezellig kijken. Dan geef ik je college over de GIGN. *O*
GIGN?
Zipportalmaandag 7 januari 2019 @ 22:52
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:52 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

GIGN?
U mag googelen.
Starhoppermaandag 7 januari 2019 @ 22:54
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:52 schreef Zipportal het volgende:

[..]

U mag googelen.
Groupe d'Intervention de la Gendarmerie Nationale

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Klinkt goed!!!!!!!

Knallen maar *O* *O*
Ali_Kannibalimaandag 7 januari 2019 @ 23:29
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:50 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dit dus ;) Genoeg beelden beschikbaar! Al moet jij je roze bril afzetten en er nogmaals naar kijken. Zo slecht is de politie niet.
Er zijn wel degelijk onaanvaardbare excessen. De Benala-affaire is daar natuurlijk ook een uitstekend voorbeeld van.
#ANONIEMdinsdag 8 januari 2019 @ 14:12
quote:
6s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:54 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Groupe d'Intervention de la Gendarmerie Nationale

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Klinkt goed!!!!!!!

Knallen maar *O* *O*
Ik heb zo een vermoeden dat men zo een burgeroorlog kan ontketenen.
VEM2012dinsdag 8 januari 2019 @ 14:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:12 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik heb zo een vermoeden dat men zo een burgeroorlog kan ontketenen.
Welnee. Die paar oproerkraaiers.
#ANONIEMdinsdag 8 januari 2019 @ 14:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:20 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Welnee. Die paar oproerkraaiers.
Nog steeds een paar maar worden het niet steeds meer, in personen al meer als de macht.

Hoeveel heeft die bokser al opgehaald zoek daar je mensen welke erachter staan maar in.
Beobachterdinsdag 8 januari 2019 @ 14:40
Komend weekend worden, tegen de gele hesjes, in heel Frankrijk 80.000 agenten ingezet.

Ook wordt EUROGENDFOR volledig ingezet...

EUROGENDFOR is het EU-doodseskader; zij hebben een mandaat om te doden.
C.L.Wernerdinsdag 8 januari 2019 @ 14:45
Dat de gele hesjes maar mogen winnen!
theguyverdinsdag 8 januari 2019 @ 15:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:12 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik heb zo een vermoeden dat men zo een burgeroorlog kan ontketenen.
Guillotine ook maar weer van stal halen?
Bastille bestormen?
Chernidinsdag 8 januari 2019 @ 15:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:40 schreef Beobachter het volgende:
Komend weekend worden, tegen de gele hesjes, in heel Frankrijk 80.000 agenten ingezet.

Ook wordt EUROGENDFOR volledig ingezet...

EUROGENDFOR is het EU-doodseskader; zij hebben een mandaat om te doden.
Ok.De Schutzstaffel(Leibstandarte) van de EU dus. Och ja zo hadden de Romeinen de Praetoriaanse garde.

[ Bericht 3% gewijzigd door Cherni op 08-01-2019 15:19:18 ]
JJ76dinsdag 8 januari 2019 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:40 schreef Beobachter het volgende:


Ook wordt EUROGENDFOR volledig ingezet...

EUROGENDFOR is het EU-doodseskader; zij hebben een mandaat om te doden.
_O- _O- _O-

[ Bericht 4% gewijzigd door JJ76 op 08-01-2019 15:49:42 ]
Beobachterdinsdag 8 januari 2019 @ 16:29
@Cherni, EUROGENDFOR vertoont wel erg veel gelijkenis met de LEIBSTANDARTE van Adolf H!?
JJ76dinsdag 8 januari 2019 @ 16:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:29 schreef Beobachter het volgende:
@Cherni, EUROGENDFOR vertoont wel erg veel gelijkenis met de LEIBSTANDARTE van Adolf H!?
Zo omschrijf je het zelf toch?
Straatcommando.dinsdag 8 januari 2019 @ 16:42
Hou eens op met dat gelul zeg. Doodseskaders :')
Chernidinsdag 8 januari 2019 @ 17:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:29 schreef Beobachter het volgende:
@Cherni, EUROGENDFOR vertoont wel erg veel gelijkenis met de LEIBSTANDARTE van Adolf H!?
Zoals jij die club Eurogendfor omschrijft moet ik daaraan denken. Het is gewoon borrelpraat. :)
Chernidinsdag 8 januari 2019 @ 17:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:42 schreef Straatcommando. het volgende:
Hou eens op met dat gelul zeg. Doodseskaders :')
Men zal harder optreden tegen molest etc. Maar een mandaat om te gaan schieten op burgers met scherp is natuurlijk onzin. Dan zouden er echt problemen gaan ontstaan.

En met harder optreden bedoek ik wapenstok, traangas, meer arrestaties en strengere straffen.
Resistordinsdag 8 januari 2019 @ 18:22
https://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

Of noem je dit/dit dan ook een tank?
#ANONIEMdinsdag 8 januari 2019 @ 18:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 17:28 schreef Cherni het volgende:

[..]

Men zal harder optreden tegen molest etc. Maar een mandaat om te gaan schieten op burgers met scherp is natuurlijk onzin. Dan zouden er echt problemen gaan ontstaan.


Ik denk dat de hesjes zich dan voorlopig terug trekken en georganiseerd terug komen?

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 08-01-2019 18:25:12 ]
#ANONIEMdinsdag 8 januari 2019 @ 20:19
NEETEGENMSM1 twitterde op dinsdag 08-01-2019 om 05:13:29 Frankrijk. Man verliest stuk wang door flashball. Ongelofelijk dat de MSM zwijgt en maar blijft zwijgen. Wat een schande. #volgons https://t.co/fUURrp3zIg reageer retweet
Ziet er lekker uit
Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 20:23
quote:
15s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:19 schreef EipNiC het volgende:
NEETEGENMSM1 twitterde op dinsdag 08-01-2019 om 05:13:29 Frankrijk. Man verliest stuk wang door flashball. Ongelofelijk dat de MSM zwijgt en maar blijft zwijgen. Wat een schande. #volgons https://t.co/fUURrp3zIg reageer retweet
Ziet er lekker uit
Is niet de enige. Een aantal mensen zijn een oog kwijt hierdoor.

Het horizontaal afvuren van rubberen kogels is illegaal.

De politiek heeft dergelijke politieacties niet afgekeurd of bestraft.

De wet wordt niet gerespecteerd door de overheid zelf.
Starhopperdinsdag 8 januari 2019 @ 20:24
quote:
15s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:19 schreef EipNiC het volgende:
NEETEGENMSM1 twitterde op dinsdag 08-01-2019 om 05:13:29 Frankrijk. Man verliest stuk wang door flashball. Ongelofelijk dat de MSM zwijgt en maar blijft zwijgen. Wat een schande. #volgons https://t.co/fUURrp3zIg reageer retweet
Ziet er lekker uit
Is al oud beeld.
Starhopperdinsdag 8 januari 2019 @ 20:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:23 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Is niet de enige. Een aantal mensen zijn een oog kwijt hierdoor.

Het horizontaal afvuren van rubberen kogels is illegaal.

De politiek heeft dergelijke politieacties niet afgekeurd of bestraft.

De wet wordt niet gerespecteerd door de overheid zelf.
De gele hesjes respecteren de wet ook niet. Dus acties politie zijn terecht. Wat mij betreft mogen ze veel harder optreden.
#ANONIEMdinsdag 8 januari 2019 @ 20:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:23 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Is niet de enige. Een aantal mensen zijn een oog kwijt hierdoor.

Het horizontaal afvuren van rubberen kogels is illegaal.

De politiek heeft dergelijke politieacties niet afgekeurd of bestraft.

De wet wordt niet gerespecteerd door de overheid zelf.
Oh lekker dan.
Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 20:30
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:24 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

De gele hesjes respecteren de wet ook niet. Dus acties politie zijn terecht. Wat mij betreft mogen ze veel harder optreden.
Dus je pleit voor anarchie. Dan ben je een casseur, maar aan de andere zijde.
Chernidinsdag 8 januari 2019 @ 20:31
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 20:24 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

De gele hesjes respecteren de wet ook niet. Dus acties politie zijn terecht. Wat mij betreft mogen ze veel harder optreden.
Dat is maar een minderheid. Als een persoon daadwerkelijk meeloopt om te demonstreren is dat iets heel anders dan relschoppers. Mensen die gewoon demonstreren en geen molest plegen, dan zijn de acties van de politie buiten proporties als de bovenstaande verhalen natuurlijk kloppen.
Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 20:32
Dit mag niet (2 min 10):

Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 20:33
Dit mag niet:

Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 20:34
Dit is illegaal en stupide:


De politie geeft zelf toe dat dit een professionele fout is.


De man is gemutileerd voor het leven door een granaat.

[ Bericht 42% gewijzigd door Ali_Kannibali op 08-01-2019 20:41:50 ]
Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 21:16
Op deze beelden zie je het begin van de confrontatie op de brug. Normaal gesproken was de optocht gepland om over deze brug naar het parlementsgebouw te gaan. De politie hield dit (arbitrair?) tegen.

Wanneer er wordt geduwd, begint de polite met granaten te gooien. De intussen welbekende bokser wordt ook midden in het gezicht gespoten met pepperspray (is dan nog niet aan het boksen).

https://www.facebook.com/(...)os/1940905449361497/
Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 21:22
edit
Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 21:46
Er is een oproep gelanceerd om op 12 januari om 8 uur geld van de banken te halen.
Beobachterdinsdag 8 januari 2019 @ 22:20
Op jdreport.com staat dat er een bankrun georganiseerd gaat worden;

12 januari 20:00 2019
Fukushimadinsdag 8 januari 2019 @ 22:31
edit: doe deze bron maar niet

[ Bericht 50% gewijzigd door Frutsel op 09-01-2019 11:38:23 ]
Ali_Kannibalidinsdag 8 januari 2019 @ 22:35
De banken hebben zich voorbereid op dit soort acties door het maximale bedrag wat je per maand kan opnemen te beperken.

Zo kan ik zelf niet meer dan 2000 euro per maand pinnen op 1 van mijn rekeningen.

Terwijl dat mijn eigen geld is.

Een paar weken geleden heb ik al geld opgenomen en zal dat nu weer doen (maar niet op zaterdag).

Ik overweeg om mijn spaargeld in het buitenland te plaatsen of om goud te kopen.
Zipportaldinsdag 8 januari 2019 @ 22:40
*O* *O* *O* *O* *O*
Cattivodinsdag 8 januari 2019 @ 22:43
Goedzo pak die overheid maar aan. De politie daar is ondertussen een burger af ros machine geworden. Protesteren moet mogen.
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 10:01
Voormalig minister van onderwijs Luc Ferry zegt dat 'politie op scherp moet schieten' en stelt voor dat het leger wordt ingezet.

http://www.francesoir.fr/(...)ntervention-de-armee
Aureliuswoensdag 9 januari 2019 @ 10:15
Je zou denken dat die politieagenten/militairen het op een gegeven moment toch ook wel zat zijn? Het lijkt me niet dat je voor die baan heb gekozen om burgers af te rossen? En zo goed verdienen zij nu ook weer niet.
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 10:19
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:15 schreef Aurelius het volgende:
Je zou denken dat die politieagenten/militairen het op een gegeven moment toch ook wel zat zijn? Het lijkt me niet dat je voor die baan heb gekozen om burgers af te rossen? En zo goed verdienen zij nu ook weer niet.
Velen zijn het al lang zat, vanaf de eerste weken. Ze zijn het vaak ook gewoon eens met de hesjes.

Maar we weten niet wat voor druk er op hen wordt gezet door leidginggevenden. Een gendarme is een militair, als een militair zijn werk niet doet is dat een deserteur.
Beobachterwoensdag 9 januari 2019 @ 10:21
Wie bereid zich voor, wat ons mogelijk te wachten staat?
Een bankrun, een imploderende EU met chaos onder de bevolking. De Euromunt en de infrastructuur van alle transport zal getroffen worden...; hoe kun je je hier op voorbereiden?
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 10:21
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:21 schreef Beobachter het volgende:
Wie bereid zich voor, wat ons mogelijk te wachten staat?
Een bankrun, een imploderende EU met chaos onder de bevolking. De Euromunt en de infrastructuur van alle transport zal getroffen worden...; hoe kun je je hier op voorbereiden?
Veel Bear Grylls afleveringen kijken.

Maar op een serieuzere noot: het systeem gaat (wereldwijd) inderdaad instorten. Dat is onvermijdbaar, het economische schuldenmodel kan alleen daar op aansturen. Een volledige reset met een wereldwijd totalitair regime als resultaat. En dat is dan geen kwestie van toeval, maar opzet.

De bijbel zegt heel interessante dingen over gebeurtenissen die nog moeten plaatsvinden. Zo wordt er ook gesproken over de rijken die de armen hebben gexploiteerd, de machtigen der aarden die samenspannen om absolute economische, politieke en religieuze controle te krijgen, en een duistere, zogenaamd christelijke kerkstaat die een enorm dikke vinger in de pap heeft bij alle bedrog, misleiding en corruptie die wereldwijd plaatsvindt.

Voor zover ik heb kunnen beoordelen, is dat inderdaad hoe de situatie nu is.

Dat betekent dat profeties in vervulling gaan en dat het einde van de wereld dichtbij is. Dat Jezus Christus dus terugkomt om de wereld te oordelen.

Het enige advies wat ik dus kan geven is je bekeren en je hoop op God vestigen. God is almachtig en dit hele systeem moet sowieso verdwijnen om plaats te maken voor een daadwerkelijk rechtvaardige wereld.

[ Bericht 46% gewijzigd door Ali_Kannibali op 09-01-2019 10:29:12 ]
Starhopperwoensdag 9 januari 2019 @ 10:22
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:01 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Voormalig minister van onderwijs Luc Ferry zegt dat 'politie op scherp moet schieten' en stelt voor dat het leger wordt ingezet.

http://www.francesoir.fr/(...)ntervention-de-armee

Nice! *O* *O* *O*

Misschien stoppen ze dan eindelijk met dat zinloze gesloop en het inelkaar meppen van agenten.
Starhopperwoensdag 9 januari 2019 @ 10:23
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:19 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Velen zijn het al lang zat, vanaf de eerste weken. Ze zijn het vaak ook gewoon eens met de hesjes.

Maar we weten niet wat voor druk er op hen wordt gezet door leidginggevenden. Een gendarme is een militair, als een militair zijn werk niet doet is dat een deserteur.
Als ze het er mee eens zijn. Waarom plegen ze dan niet gewoon een coup? Als zelfs politie en militairen erachter staan, dan is dat een eitje ;)
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 10:24
quote:
6s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:23 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ze het er mee eens zijn. Waarom plegen ze dan niet gewoon een coup? Als zelfs politie en militairen erachter staan, dan is dat een eitje ;)
Omdat Frankrijk (nog) geen bananenrepubliek is.
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 10:37
Staatssecretaris van gelijkheid tussen mannen en vrouwen Marlne Schiappa zegt dat de verantwoordelijke voor de geldinzameling ter ondersteuning van de bokser Christophe Dettinger als 'medeplichtige' moet worden beschouwd.

Volgens haar zal de overheid het ingezamelde bedrag vorderen en onder de CRS-agenten verdelen.

Dictatuur.

https://nordpresse.be/mar(...)edistribuer-aux-crs/

Nadat in 2 dagen meer dan 114.000 euro werd opgehaald, is de geldinzameling gestopt. Het uiteindelijke bedrag wordt geheim gehouden. De verantwoordelijke voor de inzameling wil de familie van Dettinger beschermen.
Hathorwoensdag 9 januari 2019 @ 10:41
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:21 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Veel Bear Grylls afleveringen kijken.

Maar op een serieuzere noot: het systeem gaat (wereldwijd) inderdaad instorten. Dat is onvermijdbaar, het economische schuldenmodel kan alleen daar op aansturen. Een volledige reset met een wereldwijd totalitair regime als resultaat. En dat is dan geen kwestie van toeval, maar opzet.

De bijbel zegt heel interessante dingen over gebeurtenissen die nog moeten plaatsvinden. Zo wordt er ook gesproken over de rijken die de armen hebben gexploiteerd, de machtigen der aarden die samenspannen om absolute economische, politieke en religieuze controle te krijgen, en een duistere, zogenaamd christelijke kerkstaat die een enorm dikke vinger in de pap heeft bij alle bedrog, misleiding en corruptie die wereldwijd plaatsvindt.

Voor zover ik heb kunnen beoordelen, is dat inderdaad hoe de situatie nu is.

Dat betekent dat profeties in vervulling gaan en dat het einde van de wereld dichtbij is. Dat Jezus Christus dus terugkomt om de wereld te oordelen.

Het enige advies wat ik dus kan geven is je bekeren en je hoop op God vestigen. God is almachtig en dit hele systeem moet sowieso verdwijnen om plaats te maken voor een daadwerkelijk rechtvaardige wereld.

Zelden zoveel onzin in een post gelezen. _O-
Starhopperwoensdag 9 januari 2019 @ 10:41
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:37 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Staatssecretaris van gelijkheid tussen mannen en vrouwen Marlne Schiappa zegt dat de verantwoordelijke voor de geldinzameling ter ondersteuning van de bokser Christophe Dettinger als 'medeplichtige' moet worden beschouwd.

Volgens haar zal de overheid het ingezamelde bedrag vorderen en onder de CRS-agenten verdelen.

Dictatuur.

https://nordpresse.be/mar(...)edistribuer-aux-crs/

Nadat in 2 dagen meer dan 114.000 euro werd opgehaald, is de geldinzameling gestopt. Het uiteindelijke bedrag wordt geheim gehouden. De verantwoordelijke voor de inzameling wil de familie van Dettinger beschermen.
Zo hoort het!!!!!
Mensen die een agent inelkaar trappen verdienen een flinke straf!!!
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 10:44
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:41 schreef Hathor het volgende:

[..]

Zelden zoveel onzin in een post gelezen. _O-
'We zijn allemaal Jezueten'
ems.woensdag 9 januari 2019 @ 10:49
We zijn allemaal Satanisten.

En nu wachten op een internetartikel.
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 10:54
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:49 schreef ems. het volgende:
We zijn allemaal Satanisten.

En nu wachten op een internetartikel.
Spirit cooking

Het internetartikel was trouwens geschreven door Derk Jan Eppink, Senior fellow London Policy Center NYC, columnist en voormalig Europees Parlementslid voor Lijst Dedecker.

En het artikel was gebaseerd op deze speech van voormalig president van de EU Herman van Rompuy: https://www.consilium.eur(...)ata/en/ec/126136.pdf

Waarin hij zegt:

At this point, I should tell the audience that I am not only speaking here as President of the
European Council, paying tribute to one of the Union's distinguished academics. (If that
were the only reason, I would be a busy man!)

I have known Paul since we were both at College, more than fifty years ago. So we have
certain things in common: our age; an education in Greek-Latin humanities (humaniora);
economics; "Louvain".

But there are differences, too. Paul is an economist lost in politics. I am a politician who is
lost (more and more) in economics.

Paul started out as a hard core liberal, who over time moved toward the centre, towards an
idea of a humane market economy, an area where I have always dwelled. Welcome the
club! Today, Mario Draghi, Mario Monti and myself are all three alumni from the Jesuits.
Back to basics.


Ook Juncker, de huidige president, is een Jezuietenleerling.

EU = Jezuetenpolitiek, Rooms Katholiek fascisme.

[ Bericht 21% gewijzigd door Ali_Kannibali op 09-01-2019 11:09:45 ]
#ANONIEMwoensdag 9 januari 2019 @ 11:16
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:14 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ah, bevestigt wel mijn vermoeden dat die hele gele hesjesbeweging voor een significant deel bestaat uit neo-nazi's
Geloof jij alles wat er op internet staat?
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 11:17
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:14 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ah, bevestigt wel mijn vermoeden dat die hele gele hesjesbeweging voor een significant deel bestaat uit neo-nazi's
Onzin. 70% van de bevolking ondersteunt de beweging. Allemaal neo-nazi's natuurlijk.
ExtraWaskrachtwoensdag 9 januari 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:14 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ah, bevestigt wel mijn vermoeden dat die hele gele hesjesbeweging voor een significant deel bestaat uit neo-nazi's
Die site lijkt gebaseerd op deze tekst in ieder geval wel in die hoek te zitten. Lijkt me meer over die site zeggen en de persoon die het hier post dan de gelehesjesbeweging in algemene zin.
-XOR-woensdag 9 januari 2019 @ 11:26
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:16 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

Geloof jij alles wat er op internet staat?
Misschien doet tjappie zijn zaak niet veel goed met het posten van neo-nazi bronnen.
-XOR-woensdag 9 januari 2019 @ 11:58
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:55 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Gast, jij framed een hele volksbeweging als nazi's wegens een artikel op een obscure site waar ik, en ik vermoed vele met mij, nog nooit van gehoord hebben. Bij het woord "zionist" ben ik in elk geval al opgehouden met lezen. En je onvolwassen reacties nodigen ook niet echt uit om serieus een discussie met je aan te gaan. :W
Aldus iemand die eerst met een stupide filmpje en daarna met een meme aan kwam zetten.

Henkie Fukushima moet gewoon niet met neo-nazibronnen aan komen zetten als hij graag wenst dat hij en de beweging die hij een warm hart toedraagt serieus genomen wordt door volwassen, intelligente mensen. Bovendien moet fok niet vervuild worden met dat soort nonsens dus ik wees hem even subtiel terecht.

[ Bericht 2% gewijzigd door Frutsel op 09-01-2019 13:21:23 ]
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 12:06
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:58 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Aldus iemand die eerst met een stupide filmpje en daarna met een meme aan kwam zetten.

Henkie Fukushima moet gewoon niet met neo-nazibronnen aan komen zetten als hij graag wenst dat hij en de beweging die hij een warm hart toedraagt serieus genomen wordt door volwassen, intelligente mensen. Bovendien moet fok niet vervuild worden met dat soort nonsens dus ik wees hem even subtiel terecht.
Dit is een van de voornaamste bronnen.


RT: https://francais.rt.com/f(...)gilets-jaunes-videos
SuzieQ89woensdag 9 januari 2019 @ 12:06
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:58 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Aldus iemand die eerst met een stupide filmpje en daarna met een meme aan kwam zetten.

Henkie Fukushima moet gewoon niet met neo-nazibronnen aan komen zetten als hij graag wenst dat hij en de beweging die hij een warm hart toedraagt serieus genomen wordt door volwassen, intelligente mensen. Bovendien moet fok niet vervuild worden met dat soort nonsens dus ik wees hem even subtiel terecht.
Subtiel was het zeker.
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 12:07
Zigeuners worden opgeroepen zich bij de beweging aan te sluiten:

https://francais.rt.com/f(...)opoliser-paris-video

Er wordt gesproken over 'Zigeneurs zijn als een brandend kooltje. Als je erop blaast, wakkert hij een vlam aan, en een vlam leidt to brand. Het is tijd voor revolutie,'

Zigeuners hebben een bepaalde reputatie in Frankrijk, net als in veel andere landen.

[ Bericht 8% gewijzigd door Ali_Kannibali op 09-01-2019 12:18:47 ]
Starhopperwoensdag 9 januari 2019 @ 13:06
http://www.lefigaro.fr/ac(...)-janvier-a-paris.php
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 14:37
quote:
6s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:41 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Zo hoort het!!!!!
Mensen die een agent inelkaar trappen verdienen een flinke straf!!!
Het gaat hier om de persoon die de inzameling op touw heeft gezet om de kosten voor de rechtzaak te betalen. Niet of de bokser bestraft wordt.

Een advocaat en expert op het gebied van mensenrechten zegt dat de uitspraken van de staatssecretaris 'antirepublikeins' en 'anticonstitutioneel' zijn en indruisen tegen de principes van de rechtstaat.

Andere maatregelen van de overheid (verbod tot protest bijv.) zijn ook illegaal, en maken van Frankrijk een land vergelijkbaar met Rusland waar politieke oppositie kan worden verboden en de kop in worden gedrukt.

Dictatuur.

Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 14:40
Dit is een lijst van alle mensen die letsel hebben opgelopen door granaten en rubberen kogels. Heel veel mensen die een oog kwijt zijn.

Voila comment la police protge les manifestants...
RICHIE A., 34 ans, a perdu son oeil gauche cause d’un tir de LBD 40 Saint-Paul (La Runion) le 19 novembre 2018.
JEROME H. a perdu son il gauche cause d’un tir de LBD 40 Paris le 24 novembre 2018. Cagnotte de soutien CLIQUEZ ICI.
PATRICK, a perdu son il gauche cause d’un tir de LBD 40 Paris le 24 novembre 2018.
ANTONIO B., 40 ans, vivant Pimprez, a t gravement bless au pied par une grenade GLI F4 Paris le 24 novembre 2018. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
GABRIEL, 21 ans, apprenti chaudronnier vivant dans la Sarthe, a eu la main arrache par une grenade GLI F4 Paris le 24 novembre 2018.
XAVIER E., 34 ans, vivant Villefranche sur Sane, a eu une fracture de la mchoire, du palais, du plancher de l’orbite, de la pommette, plusieurs dents casses et la lvre coupe par un tir de LBD 40 Villefranche sur Sane le 24 novembre 2018.
SIEGFRIED, 33 ans, vivant prs d’Epernay, a t gravement bless la main par une grenade GLI F4 Paris le 24 novembre 2018.
MAXIME W., a t brl la main et a perdu dfinitivement l’audition cause d’une grenade GLI F4 Paris le 24 novembre 2018.
CEDRIC P., apprenti carreleur vivant la Possession (Runion), a perdu son il gauche cause d’un tir de LBD 40 la Possession le 27 novembre 2018. Cagnotte de soutien CLIQUEZ ICI
FRANCK D., 19 ans, a perdu son oeil cause d’un tir de LBD 40 Paris le 1er dcembre 2018. Cagnotte de soutien CLIQUEZ ICI.
GUY B., ~60 ans, a eu la mchoire fracture par un tir de LBD 40 Bordeaux le 1er dcembre 2018. Cagnotte de soutien CLIQUEZ ICI.
AYHAN, ~50 ans, technicien Sanofi vivant Jou-les-Tours, a eu la main arrache par une grenade GLI F4 Tours le 1er dcembre 2018. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
BENOIT B., 29 ans, a t gravement bless la tempe (dme crbral) par un tir de LBD 40 Toulouse le 1er dcembre 2018. Il a t plac en coma artificiel. MAJ : il est sorti du coma aprs 20 jours, le 21 dcembre 2018.
MEHDI, 21 ans, a t gravement bless lors d’un passage tabac Paris le 1er dcembre 2018.
ANTHONY, 18 ans, a t bless l’il par un tir de LBD 40 Paris le 1er dcembre 2018
MAXIME I., 40 ans, a eu une double fracture de la mchoire cause d’un tir de LBD 40 Avignon le 1er dcembre 2018.
FREDERIC R., 35 ans, a eu la main arrache par une grenade GLI F4 le 1er dcembre 2018 Bordeaux.
CHRISTOPHE L. a eu le nez fractur et le front ouvert par un jet de CANON A EAU le 1er dcembre 2018 Paris.
LIONEL J., 33 ans, a t bless la tempe (7 points de suture + 1 plan sous-cutan) par un tir de LBD 40 le 1er dcembre 2018 Paris.
KEVIN P. a t brl au second degr profond la main gauche (15 jours d’ITT) par une capsule de gaz lacrymogne le 1er dcembre 2018 Paris.
MATHILDE M., 22 ans, a t blesse l’oreille (25 points de suture, acouphnes, lsions internes lgres avec troubles de l’quilibre) par un tir de LBD 40 Tours le 1er dcembre 2018.
ROMEO B., 19 ans, a eu une fracture ouverte du tibia (90 jours d’ITT) par un tir de LBD 40 le 1er dcembre 2018 Toulouse.
ELIE B., 27 ans, a eu une fracture de la mchoire et une dent casse par un tir de LBD 40 le 1er dcembre 2018 Paris. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
DORIANA, 16 ans, lycenne vivant Grenoble, a eu le menton fractur et deux dents casses par un tir de LBD 40 Grenoble le 3 dcembre 2018.
ISSAM, 17 ans, lycen vivant Garges les Gonesse, a eu la mchoire fracture par un tir de LBD 40 Garges-les-Gonesse le 5 dcembre 2018.
OUMAR, 16 ans, lycen vivant Saint Jean de Braye, a eu le front fractur par un tir de LBD 40 Saint Jean de Braye le 5 dcembre 2018.
JEAN-PHILIPPE L., 16 ans, a perdu son il gauche cause d’un tir de LBD 40 le 6 dcembre 2018 Bzier.
RAMY, 15 ans vivant Vnissieux, a perdu son il gauche cause d’un tir de LBD 40 ou une grenade de dsencerclement Lyon le 6 dcembre 2018.
ANTONIN, 15 ans, a eu la mchoire et la mandibule fractures par un tir de LBD 40 Dijon le 8 dcembre 2018. Cagnotte de soutien CLIQUEZ ICI.
THOMAS, 20 ans, tudiant vivant Nmes, a eu le sinus fractur par un tir de LBD 40 Paris le 8 dcembre 2018. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
DAVID, tailleur de pierre vivant en rgion parisienne, a eu la maxillaire fracture et la lvre arrache par un tir de LBD 40 Paris le 8 dcembre 2018. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
FIORINA L., 20 ans, tudiante vivant Amiens, a perdu son il gauche cause d’un tir de LBD Paris le 8 dcembre 2018.
ANTOINE B., 26 ans, a eu la main arrache par une grenade GLI F4 Bordeaux le 8 dcembre 2018.
JEAN-MARC M., 41 ans, horticulteur vivant Saint-Georges d’Olron, a perdu son il droit cause d’un tir de LBD 40 Bordeaux le 8 dcembre 2018.
ANTOINE C., 25 ans, graphiste freelance vivant Paris, a perdu son il gauche cause d’un tir de LBD 40 Paris le 8 dcembre 2018. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
CONSTANT, 43 ans, technico-commercial au chmage vivant Bayeux, a eu le nez fractur par un tir de LBD 40 Mondeville le 8 dcembre 2018.
CLEMENT F., 17 ans, a t bless la joue par un tir de LBD 40 Bordeaux le 8 dcembre 2018.
NICOLAS C., 38 ans, a eu la main gauche fracture par un tir de LBD 40 Paris le 8 dcembre 2018.
YANN, a eu le tibia fractur par un tir de LBD 40 Toulouse le 8 dcembre 2018.
PHILIPPE S., a t gravement bless aux ctes, avec hmorragie interne et fracture de la rate par un tir de LBD Nantes le 8 dcembre 2018
ALEXANDRE F., 37 ans, a perdu son il droit cause d’un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris.
MARIEN, 27 ans, a eu une double fracture de la main droite cause d’un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Bordeaux.
FABIEN, a eu la pommette fendue et le nez fractur par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris.
EMERIC S., 22 ans, a eu le poignet fractur avec dplacement du cubitus par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris.
HICHEM B. a eu la main gauche fracture par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris.
HANNIBAL V. a t bless l’il par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris.
MANON M. a eu le pied (2me mtatarse) fractur par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Nantes.
ALEXANDRA a t blesse l’arrire de la tte par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris.
MARTIN C. a t bless proximit de l’il par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Marseille.
GUILLAUME P., a eu une fracture ouverte de la main avec arrachement des tendons cause d’un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Nantes.
AXELLE M., 28 ans, a eu une double fracture de la mchoire et des dents casses par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
STEVEN L., 20 ans, a eu le tibia fractur par un tir de LBD 40 et la main fracture cause de coups de matraque tlescopique (jusqu’ perte de connaissance) le 8 dcembre 2018 Paris.
ERIC P. a eu une fracture de la mchoire, la lvre fendue et des dents casses par un tir de LBD 40 le 8 dcembre 2018 Paris. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
VANESSA L., 33 ans, a eu l’orbite de l’il fracture par un tir de LBD 40 le 15 dcembre 2018 Paris.
ETIENNE K., a eu une triple fracture de la mandibule gauche cause d’un tir de LBD 40 le 15 dcembre 2018 Paris.
LOLA V., 18 ans, a eu une triple fracture de la mchoire, des dents casses et la joue ouverte le 18 dcembre 2018 Biarritz. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
RODOLPHE, a t bless aux jambes par une grenade de dsencerclement le 18 dcembre. Cagnotte de soutien, CLIQUEZ ICI.
JANELLE M., a t blesse au pied par une grenade de dsencerclement ( confirmer) le 22 dcembre 2018 Nancy.
ARTHUR, 24 ans, a perdu un il cause d’un tir de LBD 40 le 29 dcembre 2018 Toulouse.
CORENTIN G., a t bless la jambe par un gros clat de grenade GLI F4 le 29 dcembre 2018 Rouen
STEVE B. a t bless la jambe par plusieurs clats mtalliques de grenade GLI F4 le 29 dcembre 2018 Rouen.
SABRINA L. a t blesse la jambe par plusieurs clats mtalliques de grenade GLI F4 le 29 dcembre 2018 Rouen.
MICKA T. a t bless la jambe et la tempe par plusieurs clats mtalliques de grenade GLI F4 le 29 dcembre 2018 Rouen.
MICKAEL F. a t bless la jambe par plusieurs clats mtalliques de grenade GLI F4 le 29 dcembre 2018 Rouen.
COLINE M. a t blesse au bras par un tir de LBD 40 le 29 dcembre 2018 Rouen
JONATHAN C. a t bless au bras par un tir de LBD 40 le 29 dcembre 2018 Rouen
ROBIN B. a t bless l’arrire de la tte (4 agrafes + hmatome) par un tir de LBD 40 le 05 janvier 2019 La Rochelle.
FLORENT M. a eu une fracture ouverte de la zygomatique cause d’un tir de LBD 40 le 05 janvier 2019 Paris.
DANIEL a t bless au front par un tir de LBD 40 le 05 janvier 2019 Paris.




Notre dcompte provisoire des mutilations dfinitives tablit donc le bilan suivant :

1 personne a t tue (grenade lacrymogne)
4 personnes ont eu la main arrache (grenades GLI F4)
12 personnes ont t borgnes (balles de LBD 40)
1 personne a perdu dfinitivement l’audition (grenade)
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 22:49
'Als er n groep is die de meest gekke en gestoorde magrebijnen weerstaat, zijn het wel zigeuners. Pacifistische manifestanten, blijf zaterdag thuis. We blijven niet doorgaan tot acte 36. Zigeuners uit Frankrijk, Duitsland, Belgi, en ik weet niet meer precies waar vandaan, komen allemaal naar Parijs toe om de boel kort en klein te slaan. Het zal er niet vredevol aan toegaan. CRS'ers zullen hun badge neerleggen. Dit wordt een revolutie, een burgeroorlog. Zoek de berichten op twitter en facebook.'


Ter verduidelijking: de bokser opgepakte bokser is zelf ook een zigeuner.
Ali_Kannibaliwoensdag 9 januari 2019 @ 23:45
De welbekende bokser is vandaag voor het gerecht gekomen.

Een getuige zegt dat ze door hem werd geholpen toen een CRS op haar zat en aanviel. Ze zegt dat de bokser haar leven heeft gered, omdat ze ziek is en longproblemen heeft.

Zie hier haar getuigenis:


En hier zien we inderdaad de vrouw in kwestie, waarbij de bokser de CRS van haar aftrekt en hem daarna afrost.

Beobachterdonderdag 10 januari 2019 @ 05:50
Ook een Dexit?

YouTube: Dr. Steve Turly
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 07:32
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 23:45 schreef Ali_Kannibali het volgende:
De welbekende bokser is vandaag voor het gerecht gekomen.

Een getuige zegt dat ze door hem werd geholpen toen een CRS op haar zat en aanviel. Ze zegt dat de bokser haar leven heeft gered, omdat ze ziek is en longproblemen heeft.

Zie hier haar getuigenis:


En hier zien we inderdaad de vrouw in kwestie, waarbij de bokser de CRS van haar aftrekt en hem daarna afrost.

Ik zie het niet :') Zie alleen die klootzak in die menigte wild met zn armen zwaaien.
Ivo1985donderdag 10 januari 2019 @ 07:35
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 14:40 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Dit is een lijst van alle mensen die letsel hebben opgelopen door granaten en rubberen kogels. Heel veel mensen die een oog kwijt zijn.

Doe je er ook even een lijst bij van het aantal agenten wat gewond is geraakt, het aantal auto's en winkelpanden wat is vernield en het aantal burgers die niet meededen die gewond zijn geraakt?

Dank u. Dan kunnen we daarna misschien eens een discussie voeren of het geweld van de ordehandhavers al dan niet buitenproportioneel was. Zo'n eenzijdig lijstje als jij plaatst is totaal nietszeggend en stemmingmakerij.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 07:36
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:32 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ik zie het niet :') Zie alleen die klootzak in die menigte wild met zn armen zwaaien.
Goed kijken; je ziet haar roze haren ongeveer in het middenlinks van het scherm.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 07:36
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:35 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Doe je er ook even een lijst bij van het aantal agenten wat gewond is geraakt, het aantal auto's en winkelpanden wat is vernield en het aantal burgers die niet meededen die gewond zijn geraakt?

Dank u. Dan kunnen we daarna misschien eens een discussie voeren of het geweld van de ordehandhavers al dan niet buitenproportioneel was. Zo'n eenzijdig lijstje als jij plaatst is totaal nietszeggend en stemmingmakerij.
Er zijn geen gevallen bekend van gemutileerde agenten.
Ivo1985donderdag 10 januari 2019 @ 07:37
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:36 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Er zijn geen gevallen bekend van gemutileerde agenten.
Bullshit. Dat jij niet over die cijfers beschikt is een ander verhaal.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 07:37
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:37 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Bullshit. Dat jij niet over die cijfers beschikt is een ander verhaal.
Dat zou al lang en breed zijn uitgelicht in de media. Ik heb het niet over lichte verwondingen, maar ogen kwijt, gehoor kwijt, handen kwijt, tanden kwijt, ernstige scheurwonden en dergelijke. Daar wordt geen aandacht aan besteed in de media. Dat noem ik hypocriet.

Van die bokser wordt nu een example gemaakt. Er zijn heel veel mensen gewond geraakt die absoluut niet aan het slopen waren. Inclusief oudjes. De beelden zijn legio. Het politiegeweld is vanaf het begin excessief en onacceptabel.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 07:41
Duitsland heeft zich ondertussen uitgesproken over de economische situatie in Frankrijk, dat het on acceptabel is dat Frankrijk zich niet aan de EU-regels houdt, maar andere landen dit wel doen.
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 08:09
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:37 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Dat zou al lang en breed zijn uitgelicht in de media. Ik heb het niet over lichte verwondingen, maar ogen kwijt, gehoor kwijt, handen kwijt, tanden kwijt, ernstige scheurwonden en dergelijke. Daar wordt geen aandacht aan besteed in de media. Dat noem ik hypocriet.

Van die bokser wordt nu een example gemaakt. Er zijn heel veel mensen gewond geraakt die absoluut niet aan het slopen waren. Inclusief oudjes. De beelden zijn legio. Het politiegeweld is vanaf het begin excessief en onacceptabel.
Gek he dat mensen hun handen kwijtraken als ze een granaat oprapen en proberen terug te gooien naar de politie. Karma noem ik zoiets
Ivo1985donderdag 10 januari 2019 @ 08:12
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:37 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Dat zou al lang en breed zijn uitgelicht in de media. Ik heb het niet over lichte verwondingen, maar ogen kwijt, gehoor kwijt, handen kwijt, tanden kwijt, ernstige scheurwonden en dergelijke. Daar wordt geen aandacht aan besteed in de media. Dat noem ik hypocriet.

Van die bokser wordt nu een example gemaakt. Er zijn heel veel mensen gewond geraakt die absoluut niet aan het slopen waren. Inclusief oudjes. De beelden zijn legio. Het politiegeweld is vanaf het begin excessief en onacceptabel.
Zoals bijvoorbeeld hier, hypocriet? In de eerste link als je zoekt op "aantal gewonde agenten rellen Frankrijk".

https://www.google.com/ur(...)DJjoB_i0q0XE&cf=1

Wanneer demonstranten de verbale aanwijzingen van het bevoegd gezag niet opvolgen en zowel priv eigendommen als publieke eigendommen vernielen en burgers in gevaar brengen (of ben je de diverse doden als gevolg van wegblokkades al vergeten?), lijkt mij het nodige geweld gepast. En als vervolgens de handhavers met zwaar geweld van de demonstranten geconfronteerd worden, dan kan het niet anders dan dat de handhaving zware middelen in zet om de orde te herstellen.
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 08:20
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 08:12 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Zoals bijvoorbeeld hier, hypocriet? In de eerste link als je zoekt op "aantal gewonde agenten rellen Frankrijk".

https://www.google.com/ur(...)DJjoB_i0q0XE&cf=1

Wanneer demonstranten de verbale aanwijzingen van het bevoegd gezag niet opvolgen en zowel priv eigendommen als publieke eigendommen vernielen en burgers in gevaar brengen (of ben je de diverse doden als gevolg van wegblokkades al vergeten?), lijkt mij het nodige geweld gepast. En als vervolgens de handhavers met zwaar geweld van de demonstranten geconfronteerd worden, dan kan het niet anders dan dat de handhaving zware middelen in zet om de orde te herstellen.
Dit dus
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 11:58
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 08:09 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Gek he dat mensen hun handen kwijtraken als ze een granaat oprapen en proberen terug te gooien naar de politie. Karma noem ik zoiets
Waarom gooit de agent een granaat dan?
Vallen die mensen de politie aan als er geen agent is? Wat is het belang van een agent in deze?
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 12:00
Voor een granaat of een bom te ontsteken is er altijd een ontsteker nodig.
Als die ontbreekt vind er zo goed als niks plaats, even doordenken he.
Chernidonderdag 10 januari 2019 @ 12:11
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:35 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Doe je er ook even een lijst bij van het aantal agenten wat gewond is geraakt, het aantal auto's en winkelpanden wat is vernield en het aantal burgers die niet meededen die gewond zijn geraakt?

Dank u. Dan kunnen we daarna misschien eens een discussie voeren of het geweld van de ordehandhavers al dan niet buitenproportioneel was. Zo'n eenzijdig lijstje als jij plaatst is totaal nietszeggend en stemmingmakerij.
Tja feit is dat de bevolking niet meer achter Macron staat. Als de bevolking uitgeknepen word dan zijn volksopstanden het gevolg. Als je als arbeider niet meer op een normale wijze kunt rondkomen en steeds meer belasting moet gaan betalen word de bodem bereikt.
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 12:18
6at4j7xlgw821.jpg
Chernidonderdag 10 januari 2019 @ 12:19
En wat opvalt is dat banken en dure auto's compleet vernield worden.

Wat ouder maar dit gaat te ver.
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 12:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 22:35 schreef Ali_Kannibali het volgende:
De banken hebben zich voorbereid op dit soort acties door het maximale bedrag wat je per maand kan opnemen te beperken.

Zo kan ik zelf niet meer dan 2000 euro per maand pinnen op 1 van mijn rekeningen.

Terwijl dat mijn eigen geld is.

Een paar weken geleden heb ik al geld opgenomen en zal dat nu weer doen (maar niet op zaterdag).

Ik overweeg om mijn spaargeld in het buitenland te plaatsen of om goud te kopen.
Paypal openen kan ook als nood, niet per se veel beter maar misschien wel handig en snel.

Debit cards kan je zo aanvragen en via post krijgen:
Transferwise, Revolut, N26

Allemaal misschien niet veilig voor grote bedragen maar je moet wat. Spreiden in jou geval lijk me geen domme zet! Ik zou verder zeker naar buitenlandse rekeningen gaan kijken!

Uit interesse, hoor je ook iets over bitcoin? Ik las dat "tabacs" zaken bitcoin gaan verkopen (goede timing). Bitcoin zou in theorie wel erg geschikt voor zijn. Je maakt een statement en krijgt de controle terug over je eigen geld. Daarnaast raak je hiermee het systeem waartegen geprotesteerd wordt het allerhardst.

Hoor je iets over maatregelen om de bankrun tegen te gaan? (Die max bedragen gaan om het pinnen of overschrijven?).

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2019 12:27:54 ]
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 13:14
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 12:19 schreef Cherni het volgende:
En wat opvalt is dat banken en dure auto's compleet vernield worden.

Wat ouder maar dit gaat te ver.
Dat doen de anarchisten meestal. Verzekeringen, banken, alles wat met rijkdomvergaring wordt geassocieerd is de vijand.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 13:21
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 08:12 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Zoals bijvoorbeeld hier, hypocriet? In de eerste link als je zoekt op "aantal gewonde agenten rellen Frankrijk".

https://www.google.com/ur(...)DJjoB_i0q0XE&cf=1

Wanneer demonstranten de verbale aanwijzingen van het bevoegd gezag niet opvolgen en zowel priv eigendommen als publieke eigendommen vernielen en burgers in gevaar brengen (of ben je de diverse doden als gevolg van wegblokkades al vergeten?), lijkt mij het nodige geweld gepast. En als vervolgens de handhavers met zwaar geweld van de demonstranten geconfronteerd worden, dan kan het niet anders dan dat de handhaving zware middelen in zet om de orde te herstellen.
Gewond is niet gemutileerd voor het leven door granaten en kogels.

Ik ben niet voor geweld.

Maar dat geldt zowel voor politiegeweld als geweld van manifestanten.

Je moet begrijpen dat de manifestanten oorspronkelijk in principe allemaal vreedzaam waren. Als je ze overhoop rijdt wekt dat natuurlijk wel reacties op. Maar dat is niet verwonderlijk.

De politie echter treedde vanaf het begin erg hard op.

In Frankrijk sluiten bij elke manifestatie zich altijd 'casseurs' (slopers), extreem rechte en extreem linkse groeperingen aan. Die komen speciaal om van de gelegenheid gebruik te maken om te plunderen en te slopen. Zij zijn dus ook overwegend verantwoordelijk voor het geweld en gesloop wat je constant in de media ziet langskomen.

Dat de politie hier hard tegen optreedt, is volstrekt normaal en gerechtvaardigd.

Het probleem is echter dat er ook extreem hard wordt opgetreden tegen mensen die zelf niets of nauwelijks iets doen, en tegen zwakkeren, zoals bejaarden, vrouwen en gehandicapten. Uit irritatie, en niet omdat er een gegronde reden voor is.

Ook zijn er gigantisch veel getuigen die verklaren dat de politie zelf, zonder dat daar werkelijk een goede reden voor is, traangasgranaten in de massa schiet. Zo circuleert er een video van een burgemeester die de politie hierop aanspreekt en zegt dat ze gisteren daarmee al voor onnodige problemen zorgden, en die dag weer. Dat we in een 'republiek' leven en dat wat de politie doet daar totaal niet mee in overeenstemming is.

Die traangasgranaten zijn extreem irriterend en wekken dus een gerriteerde reactie op. Door het gevoel van onrechtvaardigheid, lokt men agressiviteit uit. Men zegt dat de politie zelf manifestanten insluit, om ze vervolgens met traangasgranaten te bekogelen. Ook worden maskers afgenomen. Wat voor reacties kun je dan verwachten?

Dus de wereld is niet zo zwart wit als 'ze zijn gewelddadig, dus alles is toegestaan'. De dingen zijn iets genuanceerder dan dat.

Het feit dat er agenten gewond zijn geraakt, wil niet zeggen dat de gepensioneerde dat heeft gedaan, of de oma met haar pensioen van 500 euro per maand, of die werkloze of hardwerkende jonge vrouw of man. Maar het zijn nu wel juist dat soort mensen die gewond zijn geraakt bij de manifestanten. En dat zou nooit mogen gebeuren.

In de meeste gevallen horen de schuldigen bij een georganiseerde groep hoort wiens doel het is om agenten aan te vallen of dingen te vernielen, of bij achterstandsjeugd.

Als je gelooft dat de gele hesjes grotendeels uit dat soort groeperingen bestaat, heb je het mis. En daarom is de manier van handelen van de politie ook erg misplaatst en creert veel meer problemen dan nodig.

Om nog maar niet te spreken van het onprofessionele gedrag van veel agenten, die op ooghoogte rubbelen kogels schieten of granaten IN het publiek gooien in plaats van ze over de grond. Hierdoor lopen alle aanwezigen grote risico's op zeer ernstige verwondingen. De politie heeft dit in meerdere gevallen zelf ook toegegeven.

De politiek en de ordebewaking heeft gigantisch veel fouten gemaakt in deze situatie en is daardoor mede verantwoordelijk voor een heleboel overbodig letsel en schade. Het constant wegzetten van de manifestanten als een groep vol 'haat', 'antisemitisme', 'geweld' enzovoorts door de media EN politici wekt alleen maar meer verzet op.

[ Bericht 23% gewijzigd door Ali_Kannibali op 10-01-2019 13:38:07 ]
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 13:44
Er zijn ondertussen al meerdere video's geplaatst van zigeuners die oproepen tot stakingen in Parijs of waarschuwen dat het er zwaar aan toe zal gaan zaterdag. Eentje spreekt over alle zigeuners van het zuiden van Frankrijk die naar Parijs komen.





We zien wel wat 't wordt zaterdag.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 13:44
Ludieke actie met kippen voor het parlementsgebouw.

Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 13:47
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 12:25 schreef Piva het volgende:

[..]

Paypal openen kan ook als nood, niet per se veel beter maar misschien wel handig en snel.

Debit cards kan je zo aanvragen en via post krijgen:
Transferwise, Revolut, N26

Allemaal misschien niet veilig voor grote bedragen maar je moet wat. Spreiden in jou geval lijk me geen domme zet! Ik zou verder zeker naar buitenlandse rekeningen gaan kijken!

Uit interesse, hoor je ook iets over bitcoin? Ik las dat "tabacs" zaken bitcoin gaan verkopen (goede timing). Bitcoin zou in theorie wel erg geschikt voor zijn. Je maakt een statement en krijgt de controle terug over je eigen geld. Daarnaast raak je hiermee het systeem waartegen geprotesteerd wordt het allerhardst.

Hoor je iets over maatregelen om de bankrun tegen te gaan? (Die max bedragen gaan om het pinnen of overschrijven?).
Bedankt voor de tips!

Ik denk dat 't nog wel een tijdje zal duren voordat bitcoin echt wordt geaccepteerd. Maar nu kom ik nooit in tabakszaken, dus kan 't niet met zekerheid zeggen.

Zelf geloof ik niet zo in bitcoin, en vrees dat de euro ook niet bijzonder lang sterk meer blijft. Maar we zien wel.

De max bedrag gaan om pinnen. Maar er zijn ook plafondbedragen voor aankopen (maar dat is denk ik meer om overmatige schulden te voorkomen).

Ik moet nog zien of zo'n bankrun werkelijk wordt gedaan. Te weinig mensen begrijpen wat de impact van zoiets is.
Chernidonderdag 10 januari 2019 @ 13:48
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 13:14 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Dat doen de anarchisten meestal. Verzekeringen, banken, alles wat met rijkdomvergaring wordt geassocieerd is de vijand.
Als het minder gaat en het arbeidersvolk gaat op een normale manier staken of demonstreren waar niets mis mee is, dan trekt dat helaas ook tuig aan. Maar uiteindelijk en dat roep ik wel vaker als het de buurman slecht gaat krijg ik daar als bovenmodaal ook uiteindelijk veel last van. De kloof die ontstaat tussen arm en rijk word steeds groter en dat is geen gezonde ontwikkeling voor een sociaal democratie.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 14:16
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 13:48 schreef Cherni het volgende:

[..]

Als het minder gaat en het arbeidersvolk gaat op een normale manier staken of demonstreren waar niets mis mee is, dan trekt dat helaas ook tuig aan. Maar uiteindelijk en dat roep ik wel vaker als het de buurman slecht gaat krijg ik daar als bovenmodaal ook uiteindelijk veel last van. De kloof die ontstaat tussen arm en rijk word steeds groter en dat is geen gezonde ontwikkeling voor een sociaal democratie.
Inderdaad. In Frankrijk is het nu al zowel middenklasse als onderklasse. Het leven is hier gewoon duur en de lonen laag. Frankrijk loopt qua sommig beleid een paar jaar voor op Nederland denk ik. Maar ik zie dat in Nederland precies dezelfde argumenten worden aangedragen en precies dezelfde soort maatregelen worden voorgesteld om mensen maar die klimaattransitie (herverdeling van rijkdom, nivellering naar beneden) door de strot te duwen.
voetbalmanager2donderdag 10 januari 2019 @ 14:23
quote:
Belgi: bij de grens maximaal vijf gele hesjes per protest

De Zuid-Belgische provincie Henegouwen verbiedt bij betogingen van de ‘gele hesjes’ bij de grens met Frankrijk protesten met meer dan vijf mensen. Dat besluit is genomen nu de acties bij de grensposten blijven aanhouden.

Provinciegouverneur Tommy Leclercq heeft een politiebevel uitgevaardigd dat donderdag om 20.00 uur van kracht wordt en loopt tot en met 1 februari. De maatregelen worden genomen met het oog op de openbare orde. De verkeersblokkades zouden ook de kans op ongelukken vergroten.
https://www.ad.nl/buitenl(...)er-protest~a6cf3763/
theunderdogdonderdag 10 januari 2019 @ 14:29
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 13:44 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Er zijn ondertussen al meerdere video's geplaatst van zigeuners die oproepen tot stakingen in Parijs of waarschuwen dat het er zwaar aan toe zal gaan zaterdag. Eentje spreekt over alle zigeuners van het zuiden van Frankrijk die naar Parijs komen.





We zien wel wat 't wordt zaterdag.
En ja hoor, Zigeuners zien weer een reden om zich te misdragen. En het dan maar gek vinden dat ze doorheen de geschiedenis niet teder zijn behandeld.
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 14:32
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 13:44 schreef Ali_Kannibali het volgende:

We zien wel wat 't wordt zaterdag.
Niks waarschijnlijk, waarom denk ik van niet?
Als ik iemand voor zijn bek wil slaan, roep ik niet eerst ik sla je voor je bek!
Jellereppedonderdag 10 januari 2019 @ 14:34
Het hoofdkwartier (tenzij het om een historisch waardevol pand gaat) van die kinderloze bankier platgooien. Waar wachten ze op?
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 14:34
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:32 schreef john2406 het volgende:

[..]

Niks waarschijnlijk, waarom denk ik van niet?
Als ik iemand voor zijn bek wil slaan, roep ik niet eerst ik sla je voor je bek!
Het kan ook een intimidatiestrategie zijn.

Ik moet 't in ieder geval nog zien. Acht het niet onmogelijk maar denk dat de kans klein is. Hangt misschien ook af van wat er uiteindelijk met die bokser gebeurt.
Jellereppedonderdag 10 januari 2019 @ 14:36
Laat maar zitten. Een historisch waardevolle pand.

https://nl.wikipedia.org/wiki/%C3%89lys%C3%A9e
Ivo1985donderdag 10 januari 2019 @ 14:41
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 12:11 schreef Cherni het volgende:

[..]

Tja feit is dat de bevolking niet meer achter Macron staat. Als de bevolking uitgeknepen word dan zijn volksopstanden het gevolg. Als je als arbeider niet meer op een normale wijze kunt rondkomen en steeds meer belasting moet gaan betalen word de bodem bereikt.
Met een arbeidsparticipatie van slechts 65%, werkweek van 35 uur en pensioenleeftijd van 62 jaar moet je als bevolking natuurlijk niet verwachten dat je besteedbaar inkomen op hetzelfde peil blijft als in bijvoorbeeld Nederland met een gemiddelde 38-urige werkweek, 77% arbeidsparticipatie en pensioenleeftijd van 67 jaar.

Het moet uit de lengte of uit de breedte komen. En Macron vertelt nu dat op de pof blijven leven er eventjes niet in zit.
Chernidonderdag 10 januari 2019 @ 14:58
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:41 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Met een arbeidsparticipatie van slechts 65%, werkweek van 35 uur en pensioenleeftijd van 62 jaar moet je als bevolking natuurlijk niet verwachten dat je besteedbaar inkomen op hetzelfde peil blijft als in bijvoorbeeld Nederland met een gemiddelde 38-urige werkweek, 77% arbeidsparticipatie en pensioenleeftijd van 67 jaar.

Het moet uit de lengte of uit de breedte komen. En Macron vertelt nu dat op de pof blijven leven er eventjes niet in zit.
Je vergeet dat de Fransen een staatspensioen hebben dat niet eens in de buurt komt van onze pensioenen. Overuren die std. niet uitbetaalt worden en dan kijk jij alleen naar ambtenaren die er trouwens ook bij ons veel eerder uitgaan.

Wiebes verzint prima regelingen voor ambtenaren.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)van-vier-jaar-wiebes

Maar ja, de retoriek dat Fransen en ook de Griekse arbeider lui is doet het altijd wonderbaarlijk goed.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 15:12
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:58 schreef Cherni het volgende:

[..]

Je vergeet dat de Fransen een staatspensioen hebben dat niet eens in de buurt komt van onze pensioenen. Overuren die std. niet uitbetaalt worden en dan kijk jij alleen naar ambtenaren die er trouwens ook bij ons veel eerder uitgaan.

Wiebes verzint prima regelingen voor ambtenaren.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)van-vier-jaar-wiebes

Maar ja, de retoriek dat Fransen en ook de Griekse arbeider lui is doet het altijd wonderbaarlijk goed.
Het is inderdaad vaak 'not done' om precies op tijd naar huis te gaan. Een half uur of uur onbetaald doorwerken is heel normaal.

Waar het systeem wel faalt is dat de sociale voorzieningen veel te gul zijn en het ambtenarenapparaat te groot, en daar moet de particuliere sector voor opdraaien. Daardoor zijn de sociale lasten veel te hoog en worden er veel te weinig banen gecreerd. Er is geen evenwicht tussen sociale voorzieningen en de capaciteit van de maatschappij om die te betalen. Als Frankrijk voor lastenverlichting zou kunnen zorgen door efficintie te vergroten en sommige sociale voorzieningen te verlagen, zou dat al een boel kunnen schelen. Zo heb je hier bijvoorbeeld als je 2 jaar hebt gewerkt ook 2 jaar recht op een werkloosheidsuitkering. Er wordt weinig gecontroleerd. Veel mensen kiezen er daarom voor om een paar jaar te werken en daarna maar een uitkering te trekken, om vervolgens weer te gaan werken. Dat kan natuurlijk niet.

[ Bericht 10% gewijzigd door Ali_Kannibali op 10-01-2019 15:17:46 ]
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 15:42
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 13:44 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Er zijn ondertussen al meerdere video's geplaatst van zigeuners die oproepen tot stakingen in Parijs of waarschuwen dat het er zwaar aan toe zal gaan zaterdag. Eentje spreekt over alle zigeuners van het zuiden van Frankrijk die naar Parijs komen.





We zien wel wat 't wordt zaterdag.
Zigeuners :')

Gelijk naar een eiland sturen.
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 15:44
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 15:12 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Het is inderdaad vaak 'not done' om precies op tijd naar huis te gaan. Een half uur of uur onbetaald doorwerken is heel normaal.

Waar het systeem wel faalt is dat de sociale voorzieningen veel te gul zijn en het ambtenarenapparaat te groot, en daar moet de particuliere sector voor opdraaien. Daardoor zijn de sociale lasten veel te hoog en worden er veel te weinig banen gecreerd. Er is geen evenwicht tussen sociale voorzieningen en de capaciteit van de maatschappij om die te betalen. Als Frankrijk voor lastenverlichting zou kunnen zorgen door efficintie te vergroten en sommige sociale voorzieningen te verlagen, zou dat al een boel kunnen schelen. Zo heb je hier bijvoorbeeld als je 2 jaar hebt gewerkt ook 2 jaar recht op een werkloosheidsuitkering. Er wordt weinig gecontroleerd. Veel mensen kiezen er daarom voor om een paar jaar te werken en daarna maar een uitkering te trekken, om vervolgens weer te gaan werken. Dat kan natuurlijk niet.
Het is ook typisch Frans om helemaal niet op het werk te verschijnen na de middagpauze. Tijdens de lunch een wijntje en vervolgens te dronken zijn om fatsoenlijk te kunnen werken.
Pietverdrietdonderdag 10 januari 2019 @ 15:45
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:58 schreef Cherni het volgende:

[..]

Je vergeet dat de Fransen een staatspensioen hebben dat niet eens in de buurt komt van onze pensioenen. Overuren die std. niet uitbetaalt worden en dan kijk jij alleen naar ambtenaren die er trouwens ook bij ons veel eerder uitgaan.

Wiebes verzint prima regelingen voor ambtenaren.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)van-vier-jaar-wiebes

Maar ja, de retoriek dat Fransen en ook de Griekse arbeider lui is doet het altijd wonderbaarlijk goed.
Het gaat niet om de uren die je maakt maar om productiviteit.
Vuistregel is zelfs, hoe meer uren er gewerkt wordt door een doorsnee werknemer, hoe lager de productiviteit is.
https://www.jobat.be/nl/a(...)-het-hardst-gewerkt/
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 15:53
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 15:44 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het is ook typisch Frans om helemaal niet op het werk te verschijnen na de middagpauze. Tijdens de lunch een wijntje en vervolgens te dronken zijn om fatsoenlijk te kunnen werken.
:')
Pietverdrietdonderdag 10 januari 2019 @ 15:56
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 15:53 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

:')
Heb dat met Fransen meer meegemaakt dan met de Polen die de naam hebben.
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 16:04
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 15:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb dat met Fransen meer meegemaakt dan met de Polen die de naam hebben.
Tja.
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 16:05
Maar als jullie dat soort vooroordelen serieus gebruiken in een discussie over de gele hesjes, zijn we wel op een nieuw dieptepunt beland volgens mij.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 16:12
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 15:44 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het is ook typisch Frans om helemaal niet op het werk te verschijnen na de middagpauze. Tijdens de lunch een wijntje en vervolgens te dronken zijn om fatsoenlijk te kunnen werken.
Net als Nederlanders die teveel joints roken tussen de middag.
Pietverdrietdonderdag 10 januari 2019 @ 16:15
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 16:05 schreef Scrummie2.0 het volgende:
Maar als jullie dat soort vooroordelen serieus gebruiken in een discussie over de gele hesjes, zijn we wel op een nieuw dieptepunt beland volgens mij.
Het hele gele hesjes gedoe is al dieptepunt genoeg. Fransen willen geen hervormingen en ze willen ook de consequenties van het niet economische hervormen niet.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 16:20
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het hele gele hesjes gedoe is al dieptepunt genoeg. Fransen willen geen hervormingen en ze willen ook de consequenties van het niet economische hervormen niet.
Belasting heffen is geen hervorming.

Verder ben ik het met je tweede zin eens.
Pietverdrietdonderdag 10 januari 2019 @ 16:21
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 16:20 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Belasting heffen is geen hervorming.

Verder ben ik het met je tweede zin eens.
Het is een consequentie van niet hervormen.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 16:25
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 16:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het is een consequentie van niet hervormen.
Het is een keuze. Maar de meeste dingen die dwarszitten sinds Macron er is, hebben met de klimaattransitie te maken (lagere maximumsnelheid, strengere APK, hogere accijnzen, meer snelheidscontroles, en ja ook hogere belasting op pensioenen om de staatsschuld af te betalen).

Dat zijn geen hervormingen die de economie ten gunste komen. In tegendeel, hogere accijnzen en oude auto's die niet meer mogen rijden zijn bijzonder schadelijk voor het MKB, wat al zo fragiel is, maar wel de rekening betaalt voor de sociale voorzieningen.

Dus wat dat betreft doet Macron helemaal niets om de situatie in het land te verbeteren.

Behalve het privatiseren van de spoorwegen, wat natuurlijk al jarenlang een drama is en op de schop had gemoeten.

Wat mij betreft is die (zogenaamde) klimaattransitie de druppel. Omdat die nu juist direct de burgers financieel bestraft voor alles wat ze in het dagelijks leven doen en nodig hebben om in de huidige maatschappij te kunnen leven. Hetzelffde gaat in Nederland gebeuren.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ali_Kannibali op 10-01-2019 16:37:23 ]
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 16:43
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het hele gele hesjes gedoe is al dieptepunt genoeg. Fransen willen geen hervormingen en ze willen ook de consequenties van het niet economische hervormen niet.
Was het maar zo simpel.
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 18:02
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 15:53 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

:')
Wat? Het is echt zo.
Chernidonderdag 10 januari 2019 @ 18:06
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 18:02 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Wat? Het is echt zo.
Tuurlijk.
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 18:28
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 18:02 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Wat? Het is echt zo.
Ok.
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 19:29
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 18:06 schreef Cherni het volgende:

[..]

Tuurlijk.
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 18:28 schreef Scrummie2.0 het volgende:

[..]

Ok.
Nooit in het zuiden Frankrijk geweest dus? :')
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 21:44
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 18:02 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Wat? Het is echt zo.
Heb het in 10 jaar niet een keer meegemaakt.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 21:45
'Promotiefilmpje' voor wat er eventueel te wachten staat.

Voor iedereen die vindt dat het geweld tegen de politie excessief is, biedt dit misschien wat perspectief voor hoe het er ook aan toe kan gaan.

Chernidonderdag 10 januari 2019 @ 22:06
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 19:29 schreef Nikonlover het volgende:

[..]


[..]

Nooit in het zuiden Frankrijk geweest dus? :')
Nee. Maar wel twee jaar gewerkt in Frankrijk en kan dit totaal niet beamen. Maar ja als ik met vakantie ga kan ik ook over Nederlanders zeggen dat die zuipen en blowen etc. Wie niet. Overigens moet ik er wel bij vermelden dat ik in dienst was bij een Duitse firma en daar ingehuurd was voor 2 jaar. En ik kon niet zeggen dat daar luie zuipende Fransen werkte. En om over kennis nog maar te zwijgen. Hadden wereldwijd notabene patenten op diverse productie processen in de chemie.

[ Bericht 7% gewijzigd door Cherni op 10-01-2019 22:23:51 ]
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 22:31
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 21:45 schreef Ali_Kannibali het volgende:
'Promotiefilmpje' voor wat er eventueel te wachten staat.

Voor iedereen die vindt dat het geweld tegen de politie excessief is, biedt dit misschien wat perspectief voor hoe het er ook aan toe kan gaan.

Als ze zulke dingen gaan flikken, dan mogen ze wat mij betreft direct met scherp schieten.
Zipportaldonderdag 10 januari 2019 @ 22:32
Zin in zaterdag. *O*
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 22:33
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 22:31 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Als ze zulke dingen gaan flikken, dan mogen ze wat mij betreft direct met scherp schieten.
Ik denk dat het moeilijk haalbaar is omdat je op massa's schiet, maar in dergelijke extreme gevallen eventueel gerechtvaardigd.

Maar de werkelijke vraag is wanneer een volk tegen zijn leiders in opstand mag komen en geweld gerechtvaardigd is als er sprake is van verzet.
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 22:40
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 22:33 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Ik denk dat het moeilijk haalbaar is omdat je op massa's schiet, maar in dergelijke extreme gevallen eventueel gerechtvaardigd.

Maar de werkelijke vraag is wanneer een volk tegen zijn leiders in opstand mag komen en geweld gerechtvaardigd is als er sprake is van verzet.
Wat mij betreft is geweld altijd gerechtvaardigd. Ook in massa's. Wil je niet gewond raken, dan moet je maar thuisblijven. Men dient maar te luisteren tot de volgende verkiezingen.
Chernidonderdag 10 januari 2019 @ 22:41
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 22:33 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Ik denk dat het moeilijk haalbaar is omdat je op massa's schiet, maar in dergelijke extreme gevallen eventueel gerechtvaardigd.

Maar de werkelijke vraag is wanneer een volk tegen zijn leiders in opstand mag komen.
Volgens onze westerse normen altijd. Overal steunde het westen de lente opstanden. Zelfs Obama gaf destijds commentaar mbt die opstand in de Oekrane. Zelfs toen er met graafmachines op de orde troepen werd ingereden zou er totaal geen geweld mogen worden gebruikt door de zittende macht volgens onze westerse leiders.
Ali_Kannibalidonderdag 10 januari 2019 @ 22:55
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 22:40 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Wat mij betreft is geweld altijd gerechtvaardigd. Ook in massa's. Wil je niet gewond raken, dan moet je maar thuisblijven. Men dient maar te luisteren tot de volgende verkiezingen.
Dit vind ik serieus een zeer debiele opmerking. Ik neem aan dat je het niet serieus neemt. Hoop het in ieder geval.
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 22:55 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Dit vind ik serieus een zeer debiele opmerking.
Blijkbaar denk ik er anders over. Dat mag toch?
Ik noem jou toch ook niet debiel omdat je iemand steunt die politiemensen mept?
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 23:36
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 22:40 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Wat mij betreft is geweld altijd gerechtvaardigd. Ook in massa's. Wil je niet gewond raken, dan moet je maar thuisblijven. Men dient maar te luisteren tot de volgende verkiezingen.
Dus dan was dat wat die bokser deed gerechtvaardigd, eentje tegen zes als ik goed telde.
#ANONIEMdonderdag 10 januari 2019 @ 23:37
Zijn deze zich wel bewust ervan dat er 10 ten opzichte van hoeveel 100 of 1000 staan, hebben ze wel genoeg kogels?
Starhopperdonderdag 10 januari 2019 @ 23:45
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 23:36 schreef john2406 het volgende:

[..]

Dus dan was dat wat die bokser deed gerechtvaardigd, eentje tegen zes als ik goed telde.
Ga ergens anders trollen aub. Doei.
Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 00:05
quote:
6s.gif Op donderdag 10 januari 2019 22:56 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Blijkbaar denk ik er anders over. Dat mag toch?
Ik noem jou toch ook niet debiel omdat je iemand steunt die politiemensen mept?
Dat mag inderdaad. Maar het getuigt van zoveel naviteit en oppervlakkigheid, ik heb daar een beetje moeite mee. Maar volgens mij moet ik je nog steeds met een korrel zout nemen.

Je mag me overigens best debiel noemen hoor.

Overigens steun ik de man of zijn geweld niet. Maar ik probeer nuance aan te brengen omdat de wereld niet zwart-wit is.
Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 00:29
Gisteren 30 zigeneurs gearresteerd die tijdens protesten hebben meegedaan, na waarschuwingen dat zigeneurs zaterdag en masse naar Parijs gaan.

Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 01:10
Politie gooit stenen.

Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 01:18
Waarom dit?

Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 02:38
De bokser is voor de rechter verschenen op verzoek van de overheid die een versneld proces wilde. Advocaten spreken zich uit tegen deze gang van zaken. Hij wordt voorlopig vastgehouden. Dit is waarschijnlijk geen goed nieuws voor komende zaterdag.
StephanLvrijdag 11 januari 2019 @ 15:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 02:38 schreef Ali_Kannibali het volgende:
De bokser is voor de rechter verschenen op verzoek van de overheid die een versneld proces wilde. Advocaten spreken zich uit tegen deze gang van zaken. Hij wordt voorlopig vastgehouden. Dit is waarschijnlijk geen goed nieuws voor komende zaterdag.
Bedankt Ali voor de update ^O^
Zipportalvrijdag 11 januari 2019 @ 15:36
quote:
Het vuur van de gele hesjes is nog niet
gedoofd Voor morgen worden in Frankrijk
opnieuw protesten van de 'gele hesjes'
verwacht.Europa-correspondent Saskia
Dekkers ging langs bij de demonstranten
in Avignon,in het zuiden van Frankrijk.

NIEUWSUUR vanavond.
Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 20:02
Zigeuners op weg naar Parijs.

Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 20:17
Er wordt gespeculeerd dat de hele beweging ofwel aangemoedigd wordt door de regering, of er door is georchestreerd (en niet alleen door de regering, maar ook door de internationale financile en politieke krachten achter die regering).

Zo heeft Macron voor de verkiezingen een boek uitgebracht dat REVOLUTIE heet:

41x5mPcAtkL._SX312_BO1,204,203,200_.jpg

https://www.amazon.fr/R%C(...)Macron/dp/284563966X

Er zijn getuigen die zeggen van politie zelf te hebben gehoord dat sommige groepen casseurs (met name die bij de Arc de Triomphe erg actief waren) bij de politie bekend waren, en dat van hogerop was besloten dat deze niet mochten worden aangevallen.

De getuigenissen over politie die schijnbaar met opzet de manifestaten irriteren en opstoken met traangasgranaten en dergelijke, zijn ook legio.

De media is continu bezig om de beweging af te doen als een haatgroep.

De regering doet dat zelf ook. Er is geen enkele actie ondernomen om de mensen te kalmeren. In plaats daarvan wordt er alleen maar over steeds hardere maatregelen gesproken. Dit is zeer opmerkelijk gedrag, want de situatie is toch dermate uit de hand gelopen, dat meer onderdrukking alleen maar tot hardere reacties zal leiden, zoals de zigeuners die nu Parijs in brand willen zetten.

Macron zelf heeft herhaaldelijk misleidende of onware uitspraken en beloften gedaan die zo doorzichtig zijn, dat het moeilijk denkbaar is dat hij werkelijk dacht dat de bevolking dit zou geloven.

Het lijkt er dus op dat media, politiek en ordebewaking verdere onrust niet tegen houden, en in het ergste geval olie op het vuur gooien.

De vraag is wat het doel van een revolutie zou kunnen zijn.

Een revolutie pakt zelden goed uit voor de bevolking, omdat er altijd een of andere groep de macht grijpt en van de situatie profiteert.

Een typisch maonnieke slogan is 'ordo ab chao', orde uit chaos. In het elitedenken vindt de geschiedenis in cycli plaats, waarbij de oorspronkelijke situatie een soort natuurlijke, edenische toestand is. Vervolgens verslechtert die situatie door menselijke invloeden. Uiteindelijk komt men in een bureaucratie terecht. Die bureaucratie moet volledig instorten om weer terug te kunnen keren naar de edenische, utopische staat. Groepen die een dergelijke filosofie aanhangen, streven dan ook naar wereldrevolutie.

Frankrijk was met de Franse revolutie het begin van de moderne wereld, gebaseerd op mensenrechten. Mensenrechten moesten voor orde zorgen op de wereld.

De wereld is echter nog erg verdeeld, er zijn verschillen in rijkdom, en naties hebben de neiging om zich te beschermen in plaats van allemaal samen op te gaan in 1 grote wereldoverheid.

Er circuleert een bijzonder interessant stuk tekst op het internet. Het wordt al vele jaren geciteerd, volgens mij wel een jaar of 20, en aangehaald. De betrouwbaarheid ervan is moeilijk te bevestigen. Maar de informatie die erin staat is zeer opmerkelijk. Het zou een brief van Albert Pike zijn, een generaal van de zuidelijke staten uit de 19e eeuw, en hoofd van de schotse rite van de vrijmetselarij. Alle Franse presidenten en de meeste politici en andere hooggeplaatsen zijn ook vrijmetselaars, dat is geen geheim hier.

Ik citeer dit dus omdat het interessant is. De brief beschrijft drie wereldoorlogen die nodig zouden zijn om de wereldwijde utopie te kunnen realiseren.

The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions."2
Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between 1871 and 1898 by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War.

The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.3
After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In 1945, at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.

(Readers who argue that the terms Nazism and Zionism were not known in 1871 should remember that the Illuminati invented both these movements. In addition, Communism as an ideology, and as a coined phrase, originates in France during the Revolution. In 1785, Restif coined the phrase four years before revolution broke out. Restif and Babeuf, in turn, were influenced by Rousseau - as was the most famous conspirator of them all, Adam Weishaupt.)

The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the 'agentur' of the 'Illuminati' between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion. We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.4

Wat ik zelf zo opmerkelijk vind aan deze tekst, is dat het laatste stuk is geschreven voordat de aanvallen op 11 september plaatsvonden, het keerpunt voor de internationale en nationale politiek, afbreuk van privacyrechten, oorlogen, enzovoorts. Nu we wereldwijd zien hoe mensen tegen overheden in opstand komen, lijkt ook het tweede deel over revolutie misschien wel uit te komen. De 'nihilists en atheists' zijn in principe seculiere overheden. Frankrijk heeft als enige land ooit in officile teksten verklaard dat God niet bestaat. De Franse revolutie was het begin van wereldwijd atheisme. Ik denk dat de superrijken, de banken, de internationale politieke organisaties, de hedendaagse atheisten en nihilisten zijn, want zij worden dan niets anders dan eigenbelang gemotiveerd. En de bevolking komt hier logischerwijs tegen in opstand.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ali_Kannibali op 11-01-2019 20:26:50 ]
Infectionvrijdag 11 januari 2019 @ 20:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 20:17 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Er wordt gespeculeerd dat de hele beweging ofwel aangemoedigd wordt door de regering, of er door is georchestreerd (en niet alleen door de regering, maar ook door de internationale financile en politieke krachten achter die regering).

Zo heeft Macron voor de verkiezingen een boek uitgebracht dat REVOLUTIE heet:

[ afbeelding ]

https://www.amazon.fr/R%C(...)Macron/dp/284563966X

Er zijn getuigen die zeggen van politie zelf te hebben gehoord dat sommige groepen casseurs (met name die bij de Arc de Triomphe erg actief waren) bij de politie bekend waren, en dat van hogerop was besloten dat deze niet mochten worden aangevallen.

De getuigenissen over politie die schijnbaar met opzet de manifestaten irriteren en opstoken met traangasgranaten en dergelijke, zijn ook legio.

De media is continu bezig om de beweging af te doen als een haatgroep.

De regering doet dat zelf ook. Er is geen enkele actie ondernomen om de mensen te kalmeren. In plaats daarvan wordt er alleen maar over steeds hardere maatregelen gesproken. Dit is zeer opmerkelijk gedrag, want de situatie is toch dermate uit de hand gelopen, dat meer onderdrukking alleen maar tot hardere reacties zal leiden, zoals de zigeuners die nu Parijs in brand willen zetten.

Macron zelf heeft herhaaldelijk misleidende of onware uitspraken en beloften gedaan die zo doorzichtig zijn, dat het moeilijk denkbaar is dat hij werkelijk dacht dat de bevolking dit zou geloven.

Het lijkt er dus op dat media, politiek en ordebewaking verdere onrust niet tegen houden, en in het ergste geval olie op het vuur gooien.

De vraag is wat het doel van een revolutie zou kunnen zijn.

Een revolutie pakt zelden goed uit voor de bevolking, omdat er altijd een of andere groep de macht grijpt en van de situatie profiteert.

Een typisch maonnieke slogan is 'ordo ab chao', orde uit chaos. In het elitedenken vindt de geschiedenis in cycli plaats, waarbij de oorspronkelijke situatie een soort natuurlijke, edenische toestand is. Vervolgens verslechtert die situatie door menselijke invloeden. Uiteindelijk komt men in een bureaucratie terecht. Die bureaucratie moet volledig instorten om weer terug te kunnen keren naar de edenische, utopische staat. Groepen die een dergelijke filosofie aanhangen, streven dan ook naar wereldrevolutie.

Frankrijk was met de Franse revolutie het begin van de moderne wereld, gebaseerd op mensenrechten. Mensenrechten moesten voor orde zorgen op de wereld.

De wereld is echter nog erg verdeeld, er zijn verschillen in rijkdom, en naties hebben de neiging om zich te beschermen in plaats van allemaal samen op te gaan in 1 grote wereldoverheid.

Er circuleert een bijzonder interessant stuk tekst op het internet. Het wordt al vele jaren geciteerd, volgens mij wel een jaar of 20, en aangehaald. De betrouwbaarheid ervan is moeilijk te bevestigen. Maar de informatie die erin staat is zeer opmerkelijk. Het zou een brief van Albert Pike zijn, een generaal van de zuidelijke staten uit de 19e eeuw, en hoofd van de schotse rite van de vrijmetselarij. Alle Franse presidenten en de meeste politici en andere hooggeplaatsen zijn ook vrijmetselaars, dat is geen geheim hier.

Ik citeer dit dus omdat het interessant is. De brief beschrijft drie wereldoorlogen die nodig zouden zijn om de wereldwijde utopie te kunnen realiseren.

The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions."2
Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between 1871 and 1898 by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War.

The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.3
After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In 1945, at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.

(Readers who argue that the terms Nazism and Zionism were not known in 1871 should remember that the Illuminati invented both these movements. In addition, Communism as an ideology, and as a coined phrase, originates in France during the Revolution. In 1785, Restif coined the phrase four years before revolution broke out. Restif and Babeuf, in turn, were influenced by Rousseau - as was the most famous conspirator of them all, Adam Weishaupt.)

The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the 'agentur' of the 'Illuminati' between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion. We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.4

Wat ik zelf zo opmerkelijk vind aan deze tekst, is dat het laatste stuk is geschreven voordat de aanvallen op 11 september plaatsvonden, het keerpunt voor de internationale en nationale politiek, afbreuk van privacyrechten, oorlogen, enzovoorts. Nu we wereldwijd zien hoe mensen tegen overheden in opstand komen, lijkt ook het tweede deel over revolutie misschien wel uit te komen. De 'nihilists en atheists' zijn in principe seculiere overheden. Frankrijk heeft als enige land ooit in officile teksten verklaard dat God niet bestaat. De Franse revolutie was het begin van wereldwijd atheisme. Ik denk dat de superrijken, de banken, de internationale politieke organisaties, de hedendaagse atheisten en nihilisten zijn, want zij worden dan niets anders dan eigenbelang gemotiveerd. En de bevolking komt hier logischerwijs tegen in opstand.
Beste lap tekst, maar zeer BNW waardig. Het is tenslotte ook weer een verhaal die gemaakt is door een willekeurig persoon en daar zijn eigen ideen aan geeft. Hoe het echt zou gaan komen we nooit te weten en is waarschijnlijk ook niet te bevatten voor de normale burger.

De elite heeft heeft sowieso veel betere en nuttigere middelen tot hun beschikking dan wat wij in bijvoorbeeld dit verhaal lezen. Wat wij lezen is vooral hoe het zou kunnen gaan met de middelen die WIJ tot onze beschikking hebben.

ALS er berhaupt zoiets als een "new world order" bestaat natuurlijk. Dit alles is natuurlijk gewoon een conspiracy en is geen enkel bewijs dat er daadwerkelijk iets gaande is. Natuurlijk is er wel het n en ander waar over na te denken valt, gezien niet alles de normaalste gang van zaken is.
Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 21:46
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 20:48 schreef Infection het volgende:

[..]

Beste lap tekst, maar zeer BNW waardig. Het is tenslotte ook weer een verhaal die gemaakt is door een willekeurig persoon en daar zijn eigen ideen aan geeft. Hoe het echt zou gaan komen we nooit te weten en is waarschijnlijk ook niet te bevatten voor de normale burger.

De elite heeft heeft sowieso veel betere en nuttigere middelen tot hun beschikking dan wat wij in bijvoorbeeld dit verhaal lezen. Wat wij lezen is vooral hoe het zou kunnen gaan met de middelen die WIJ tot onze beschikking hebben.

ALS er berhaupt zoiets als een "new world order" bestaat natuurlijk. Dit alles is natuurlijk gewoon een conspiracy en is geen enkel bewijs dat er daadwerkelijk iets gaande is. Natuurlijk is er wel het n en ander waar over na te denken valt, gezien niet alles de normaalste gang van zaken is.
De 'new world order' is geen 'conspiracy'. De term wordt zovaak gebruikt door hooggeplaatsten dat je echt niet over een conspiracy kan spreken, maar een project, een ideaal waar naartoe wordt gewerkt.

Verder is mijn bericht inderdaad nog speculatie. De tijd zal leren hoe de vork in de steel zit (of niet).
Zipportalvrijdag 11 januari 2019 @ 22:22
ANWBeuropa twitterde op vrijdag 11-01-2019 om 20:55:52 De #E25, Luik>Maastricht is DICHT bij Vis door actie gele hesjes en ongeluk daar. Verkeer vanuit Luik #Belgie kan beter via de #E313 >Hasselt reageer retweet
Houtenbeenvrijdag 11 januari 2019 @ 22:29
Alvast maar wat popcorn in huis gehaald voor morgen

giphy.gif
Houtenbeenvrijdag 11 januari 2019 @ 22:30
euronews twitterde op vrijdag 11-01-2019 om 22:26:51 'Gilets jaunes': 80,000 police officers deployed for 'Act 9' on Saturday https://t.co/ZwQNLVJIIT https://t.co/KkBNS06pwv reageer retweet
naiipajiiauvrijdag 11 januari 2019 @ 22:35
https://www.telegraaf.nl/(...)odgereden-op-snelweg

Gaat lekker zeg, al was dit in Belgi...
Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 22:49
Oud nieuws, maar een overzicht van vorige protesten met muziekje erbij.

Chernivrijdag 11 januari 2019 @ 22:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 22:35 schreef naiipajiiau het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)odgereden-op-snelweg

Gaat lekker zeg, al was dit in Belgi...
De chauffeur mag hopen dat hij niet onder invloed was en zich ook aan de rijtijdenwet heeft gehouden. Maar het is toch dramatisch.
Infectionvrijdag 11 januari 2019 @ 22:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 22:35 schreef naiipajiiau het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)odgereden-op-snelweg

Gaat lekker zeg, al was dit in Belgi...
Is niet de eerste keer dat er een geel hesje doodgereden wordt. Risico van het vak als je midden op een snelweg gaat staan.
maan_manvrijdag 11 januari 2019 @ 23:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 22:35 schreef naiipajiiau het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)odgereden-op-snelweg

Gaat lekker zeg, al was dit in Belgi...
Dit is al het derde of vierde weekend achter elkaar dat ze daar staan. Een gemiddelde Fries zou inmiddels 1500 uur moeten schoffelen. Arme chauffeur in plaats van eindelijk weekend te vieren zit hij nu moet een hoop gezeik.
#ANONIEMvrijdag 11 januari 2019 @ 23:08
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 20:48 schreef Infection het volgende:

[..]

Beste lap tekst, maar zeer BNW waardig. Het is tenslotte ook weer een verhaal die gemaakt is door een willekeurig persoon en daar zijn eigen ideen aan geeft. Hoe het echt zou gaan komen we nooit te weten en is waarschijnlijk ook niet te bevatten voor de normale burger.

De elite heeft heeft sowieso veel betere en nuttigere middelen tot hun beschikking dan wat wij in bijvoorbeeld dit verhaal lezen. Wat wij lezen is vooral hoe het zou kunnen gaan met de middelen die WIJ tot onze beschikking hebben.

ALS er berhaupt zoiets als een "new world order" bestaat natuurlijk. Dit alles is natuurlijk gewoon een conspiracy en is geen enkel bewijs dat er daadwerkelijk iets gaande is. Natuurlijk is er wel het n en ander waar over na te denken valt, gezien niet alles de normaalste gang van zaken is.
Of te wel men heeft van het Europa een puinhoop gemaakt wat niet meer te overzien is en wil het laten klappen en met een schone lei beginnen?
Zomaar een gok wat bij mij opkwam tijdens het lezen van het stuk.
Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 23:13
De Italiaanse partij M5S heeft een voorstel gedaan aan Eric Drouet, 1 van de sleutelfiguren van de gilets jaunes die ook al is opgepakt (en weer vrijgelaten), om financile steun te bieden en zijn internetplatform beschikbaar te stellen om verdere manifestaties te organiseren.

In eerste instantie stond Drouet open voor communicatie, maar uiteindelijk heeft hij alle contact verbroken, want de giletjs jaunes willen geen middelen van of samenwerking met politieke partijen of de media.

Het voorstel heeft tot verhitte reacties geleid van de Franse regering. Deze zegt dat Italie zijn 'eigen stoep eerst moet schoonvegen voordat het zich met Franse zaken bemoeit'. Volgens Itali is het allemaal hypocrisie.

De relaties tussen Parijs en Rome zijn al extreem gespannen wegens de migratiecrisis.

"Misschien is meneer Macron vergeten dat hij onze overheid met lepra heeft vergeleken", aldus Luigi Di Maio.

https://www.huffingtonpos(...)p_ref=fr-eric-drouet

[ Bericht 3% gewijzigd door Ali_Kannibali op 11-01-2019 23:26:01 ]
Ali_Kannibalivrijdag 11 januari 2019 @ 23:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 23:08 schreef john2406 het volgende:

[..]

Of te wel men heeft van het Europa een puinhoop gemaakt wat niet meer te overzien is en wil het laten klappen en met een schone lei beginnen?
Zomaar een gok wat bij mij opkwam tijdens het lezen van het stuk.
Men heeft van de hele wereld een puinhoop gemaakt door middel van het financile systeem, wat in principe een tijdbom is die elk moment kan klappen. Men hoeft alleen de rente op euro's en dollars te verhogen en met de vertragende economie zal dat tot een diepe depressie leiden, waarschijnlijk met een oorlog tot gevolg.

En ja, dat is expres. Want mensen moeten eerst voldoende pijn leiden, voordat ze bereid zijn om een alternatief te aanvaarden. Die schone lei is dus geen schone lei, maar een trauma. Zo zie ik het in ieder geval.
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 00:06
Demonstrant omgekomen bij actie gele hesjes bij Vis

quote:
De vrachtwagenchauffeur zou zich een weg hebben willen banen door de blokkade van de demonstranten, meldt De Limburger. Daarbij kwam een man om het leven. Een tweede persoon raakte gewond .
https://www.bd.nl/buitenl(...)dt-gezocht~af123958/
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 00:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 00:06 schreef the-eye het volgende:
Demonstrant omgekomen bij actie gele hesjes bij Vis

[..]

https://www.bd.nl/buitenl(...)dt-gezocht~af123958/
Tja, bij een van de allereerste hesjes demonstraties was ookj en demonstrant omgekomen: bestuurder in paniek geraakt en in de paniek iemand dood gereden.

Tis hard maar is het risico van het vak.
Infectionzaterdag 12 januari 2019 @ 00:34
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 00:31 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Tja, bij een van de allereerste hesjes demonstraties was ookj en demonstrant omgekomen: bestuurder in paniek geraakt en in de paniek iemand dood gereden.

Tis hard maar is het risico van het vak.
En daarna nog een paar keer:

https://www.rtlnieuws.nl/(...)gversperring-avignon

https://www.hln.be/nieuws(...)-frankrijk~a0a54c71/
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 00:39
quote:
Ik kan het ze echt niet kwalijk nemen. Tenzij je bewust op een blokkade in knalt met het doel mensen te doden.
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 01:12
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 00:39 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ik kan het ze echt niet kwalijk nemen. Tenzij je bewust op een blokkade in knalt met het doel mensen te doden.
Daar lijkt het wel op.
Er is iemands vader, man, zoon of broer doodgereden vanavond.

https://www.ultimedia.com(...)zone/17/showtitle/1/

[ Bericht 7% gewijzigd door the-eye op 12-01-2019 01:20:29 ]
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 05:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 01:12 schreef the-eye het volgende:

[..]

Daar lijkt het wel op.
Er is iemands vader, man, zoon of broer doodgereden vanavond.

https://www.ultimedia.com(...)zone/17/showtitle/1/
Ze zitten hem uit te dagen en proberen zn truck te saboteren :') Gek he dat hij het op een gegeven moment zat is en door de blokkade gaat....

Arme chauffeur, die zit zn leven lang met de gedachte dat hij iemand heeft doodgereden.
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 06:08
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 05:48 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ze zitten hem uit te dagen en proberen zn truck te saboteren :') Gek he dat hij het op een gegeven moment zat is en door de blokkade gaat....

Arme chauffeur, die zit zn leven lang met de gedachte dat hij iemand heeft doodgereden.
Achteraf pas over zaken na gaan denken als er een dode is gevallen is mosterd na de maaltijd. Laat dat chauffeur maar weg want ik mag hopen dat zo iemand nooit meer een auto, laat staan vrachtwagen, mag besturen. Je vrachtwagen als wapen inzetten om je doel te bereiken is iets waar we terroristen levenslang voor opbergen. Met deze man kunnen we niet het risico nemen dat hij weer eens gerriteerd raakt terwijl hij achter het stuur zit.
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 06:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:08 schreef the-eye het volgende:

[..]

Achteraf pas over zaken na gaan denken als er een dode is gevallen is mosterd na de maaltijd. Laat dat chauffeur maar weg want ik mag hopen dat zo iemand nooit meer een auto, laat staan vrachtwagen, mag besturen. Je vrachtwagen als wapen inzetten om je doel te bereiken is iets waar we terroristen levenslang voor opbergen. Met deze man kunnen we niet het risico nemen dat hij weer eens gerriteerd raakt terwijl hij achter het stuur zit.
Waarom mogen we niet denken aan het leed waar de chauffeur mee moet rondlopen? Deze chauffeur stond 's morgens niet op met de gedachte om 's avonds even iemand lekker dood te rijden....

Als je iemand zit te treiteren, ja, dan kan je verwachten dat iemand het zat raakt en weg wil (en dus door de ''blokkade'' van 1 pallet beukt).
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 06:23
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:19 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom mogen we niet denken aan het leed waar de chauffeur mee moet rondlopen? Deze chauffeur stond 's morgens niet op met de gedachte om 's avonds even iemand lekker dood te rijden....

Als je iemand zit te treiteren, ja, dan kan je verwachten dat iemand het zat raakt en weg wil (en dus door de ''blokkade'' van 1 pallet beukt).
Wachten en getreiter is iets waar een beroepschauffeur dagelijks mee te maken heeft. Op geen enkel moment is dat een vrijbrief om op het gaspendaal te trappen en over iemand heen te rijden.
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 06:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:23 schreef the-eye het volgende:

[..]

Wachten en getreiter is iets waar een beroepschauffeur dagelijks mee te maken heeft. Op geen enkel moment is dat een vrijbrief om op het gaspendaal te trappen en over iemand heen te rijden.
En de gele hesjes hebben geen vrijbrief om de snelweg te blokkeren.

Waarschijnlijk heeft hij degene gewoon niet gezien. Anders was hij echt niet gaan rijden.
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 06:27
Beroepsrisico van de gele hesjes die op de snelweg staan.
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 06:29
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:27 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

En de gele hesjes hebben geen vrijbrief om de snelweg te blokkeren.

Waarschijnlijk heeft hij degene gewoon niet gezien. Anders was hij echt niet gaan rijden.
https://www.ultimedia.com(...)zone/17/showtitle/1/
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 06:31
quote:
Dit filmpje heb ik al gezien. Ik zie hem niemand aanrijden. Wat wil je hiermee zeggen?

Het enige wat ik zie is dat er een 1 of andere randdebiel zijn vrachtwagen wil saboteren.
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 06:39
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:31 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dit filmpje heb ik al gezien. Ik zie hem niemand aanrijden. Wat wil je hiermee zeggen?

Het enige wat ik zie is dat er een 1 of andere randdebiel zijn vrachtwagen wil saboteren.
Dat je opmerking dat de chauffeur hem niet gezien zou hebben wat onwaarschijnlijk klinkt
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 06:41
B9718205687Z.1_20190112013033_000+G7JCONQRI.1-0.jpg?itok=EECgoNNF
Gilet Jaune Roger B. stierf voor de ogen van zijn vrouw
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 06:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:39 schreef the-eye het volgende:

[..]

Dat je opmerking dat de chauffeur hem niet gezien zou hebben wat onwaarschijnlijk klinkt
Het maakt het juist waarschijnlijker dat hij het slachtoffer niet gezien heeft. Ze lopen constant heen-en-weer en in zijn dodehoek.
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 06:46
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:42 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het maakt het juist waarschijnlijker dat hij het slachtoffer niet gezien heeft. Ze lopen constant heen-en-weer en in zijn dodehoek.
:')
De dodehoek is het gedeelte naast de vrachtwagen wat buiten het zicht via de spiegels valt niet een stuk voorspoiler waarmee je mensen dood kan rijden Nikonlover
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 06:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:46 schreef the-eye het volgende:

[..]

:')
De dodehoek is het gedeelte naast de vrachtwagen wat buiten het zicht via de spiegels valt niet een stuk voorspoiler waarmee je mensen dood kan rijden Nikonlover
anwb%3Aw760
the-eyezaterdag 12 januari 2019 @ 06:57
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 06:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik neem overigens aan dat zulke vrachtwagens tegenwoordig die dodehoeken ondervangen hebben met camera's.
polderturkzaterdag 12 januari 2019 @ 08:34
Gaan ze dit weekend weer de sraat op?
Haagszaterdag 12 januari 2019 @ 08:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 08:34 schreef polderturk het volgende:
Gaan ze dit weekend weer de sraat op?
Ja
RobjeGeuszaterdag 12 januari 2019 @ 08:47
Ben benieuwd of de zigeuners ook komen
Jellereppezaterdag 12 januari 2019 @ 08:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 08:47 schreef RobjeGeus het volgende:
Ben benieuwd of de zigeuners ook komen
Eindelijk een job waar ze wel in zullen slagen.
RobjeGeuszaterdag 12 januari 2019 @ 08:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 08:48 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Eindelijk een job waar ze wel in zullen slagen.
Precies :')__!
Haagszaterdag 12 januari 2019 @ 08:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 08:47 schreef RobjeGeus het volgende:
Ben benieuwd of de zigeuners ook komen
Dat is echt pleurisvolk :r dat gaat ellende geven.
RobjeGeuszaterdag 12 januari 2019 @ 08:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 08:50 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Dat is echt pleurisvolk :r dat gaat ellende geven.
Nee absoluut..alleen vraag me af of het nog erger kan dan die weken ervoor...
Olezaterdag 12 januari 2019 @ 09:32
explosie in Parijs. even bron zoeken
Pharkuszaterdag 12 januari 2019 @ 09:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 09:32 schreef Ole het volgende:
explosie in Parijs. even bron zoeken
Telegraaf oa, lijkt me overigens niet passen in de modus operandi van de gele hessies
Olezaterdag 12 januari 2019 @ 09:34
https://www.nu.nl/buitenl(...)-centrum-parijs.html
Olezaterdag 12 januari 2019 @ 09:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 09:33 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Telegraaf oa, lijkt me overigens niet passen in de modus operandi van de gele hessies
ander topic?
Sebastiaan92zaterdag 12 januari 2019 @ 09:35
Pharkuszaterdag 12 januari 2019 @ 09:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 09:34 schreef Ole het volgende:

[..]

ander topic?
lijkt mij een goed plan
RobjeGeuszaterdag 12 januari 2019 @ 09:38
quote:
Maar dit heeft dat weer niks met de gele hesjes te maken ?
Walterwhite64zaterdag 12 januari 2019 @ 09:38
quote:
Gaslek dus. Doorlopen mensen....
#ANONIEMzaterdag 12 januari 2019 @ 10:21
Geen stream.

Wat een tegenvaller.
capriciazaterdag 12 januari 2019 @ 10:31
Hoe staat het met de bankrun?
En de daarmee samenhangende ineenstorting van de EU.
Tyr80zaterdag 12 januari 2019 @ 10:36
Een bankrun :')

Nobel hoor, maar al trek je alle pinautomaten leeg dan is dat nog maar een fractie van wat de banken hebben liggen.
capriciazaterdag 12 januari 2019 @ 10:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 10:36 schreef Tyr80 het volgende:
Een bankrun :')

Nobel hoor, maar al trek je alle pinautomaten leeg dan is dat nog maar een fractie van wat de banken hebben liggen.
Der waren hier serieus mensen die hun geld al van de bank gehaald hadden.

Totale ineenstorting, weet je wel.
:+

[ Bericht 0% gewijzigd door capricia op 12-01-2019 11:32:06 ]
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 10:42
RT WAAR BLIJFT DE LIVESTREAM? :( :( :( :( :(
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 10:47
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 10:42 schreef Nikonlover het volgende:
RT WAAR BLIJFT DE LIVESTREAM? :( :( :( :( :(
praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 10:48
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 10:48
quote:
Je weet dat we in het topic van de gele hesjes zitten? Dit gaat over een ontplofte bakkerij, dat wil ik niet zien
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:03
Panzerwagens zijn er weer bij vandaag
Dws9dhPX4AElFuP.jpg
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:03 schreef Houtenbeen het volgende:
Panzerwagens zijn er weer bij vandaag
[ afbeelding ]
*O* *O* *O* *O*

Dan verwachten ze dus wel barricades gok ik.

Ben benieuwd of ze nog met scherp gaan schieten op de zigeuners
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:05
quote:
Clickbait. Explosions.
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:07
Dws2RC8U8AAy6mJ.jpg:large
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:08
quote:
Nice!!!! Ze zijn goed voorbereid dus :D :D :D

Beter gaan ze snel live
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:09
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:10
BFMTV twitterde op zaterdag 12-01-2019 om 11:09:06 EN DIRECT - Les gilets jaunes ont quitt Bercy et se mettent en routehttps://t.co/dYwRWABCHp https://t.co/si9fcZ7YFV reageer retweet
Ze zijn onderweg van Bercy naar het centrum.
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:10
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:08 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Nice!!!! Ze zijn goed voorbereid dus :D :D :D

Beter gaan ze snel live
In Bordeaux ook weer.
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:12
https://www.bfmtv.com/mediaplayer/live-video/
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:13
Ff een nitraatje in de tunnel en iedereen is doof _O- _O- _O- _O-
#ANONIEMzaterdag 12 januari 2019 @ 11:13
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:13 schreef Nikonlover het volgende:
Ff een nitraatje in de tunnel en iedereen is doof _O- _O- _O- _O-
Leuk zeg!
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:13
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:13 schreef Nikonlover het volgende:
Ff een nitraatje in de tunnel en iedereen is doof _O- _O- _O- _O-
No friendly fire.
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:17
Ook geen regen in Parijs. :7
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:19
Rouen:

Dws_yl7WwAAWLiE.jpg
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:23
EvaK2bVN.jpg

Op een volle maag gaan rellen.
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:28


*O* *O* *O* *O* *O*
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:28
663eff790869c7f9dc41327e816d6c83.gif
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 11:30
Die van RT is niet lopend, Hij ging zo snel langs die mensen en met stabiele shots :P

Kwestie van wachten, tot de eerste traangas in de rondte vliegt.
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 11:31
Even een stokbroodje eten en dan ben ik present.
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:32
Geen geluid bij RT
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:31 schreef Zipportal het volgende:
Even een stokbroodje eten en dan ben ik present.
Met brie?
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 11:32
Motoren met cameraman er op :D Ongekend _O_
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:32 schreef StephanL het volgende:
Motoren met cameraman er op :D Ongekend _O_
Dan zijn ze wel steeds snel bij de rellen ipv te laat *O* *O* *O*
#ANONIEMzaterdag 12 januari 2019 @ 11:35
Iemand een idee waar ze nu lopen?
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 11:35
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:34 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dan zijn ze wel steeds snel bij de rellen ipv te laat *O* *O* *O*
Ja ze verwachten nogal wat _O-

Of hij was moe van al het lopen al twee maanden lang op zaterdag.
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:35 schreef Scrummie2.0 het volgende:
Iemand een idee waar ze nu lopen?
Vanaf Bercy naar het centrum

58a06fadc262ece239c5c2a71f7c730e.png
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:36 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Vanaf Bercy naar het centrum

[ afbeelding ]
Hoe weet je dat toch steeds zo snel? Ken je Parijs goed?
#ANONIEMzaterdag 12 januari 2019 @ 11:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:36 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Vanaf Bercy naar het centrum

[ afbeelding ]
tnx.
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:38
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:38 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Hoe weet je dat toch steeds zo snel? Ken je Parijs goed?
Nee ze vertrokken vanaf Bercy :P
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 11:38
Wel met geluid, maar denk dat RT het nu aan het oplossen is.
#ANONIEMzaterdag 12 januari 2019 @ 11:39
Hier ook 1 met geluid

StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 11:46
Ook al dood, gaat goed met de livestreams :P

Frankrijk doet aan censuur
#ANONIEMzaterdag 12 januari 2019 @ 11:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:46 schreef StephanL het volgende:
Ook al dood, gaat goed met de livestreams :P

Frankrijk doet aan censuur
Je zou er bijna wat van gaan denken idd _O-
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:46 schreef StephanL het volgende:
Ook al dood, gaat goed met de livestreams :P

Frankrijk doet aan censuur
:'( :'( :'(
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 11:49
Gelukkig is er nog Periscope

https://www.pscp.tv/w/1RDxlqYWOLjKL?q=gilets
praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 11:49
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:51
quote:
Die is niet live :')
praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 11:53
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Die is niet live :')
-O- -O-
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 11:54
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Die is niet live :')
Was wel even live, maar Sputnik, waar ze de bron van hebben is ook regelmatig plat.
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 11:54
BFMTV twitterde op zaterdag 12-01-2019 om 11:51:04 #Explosion Paris : "12 personnes sont en urgence absolue dont 3 pompiers", a dclar ric Moulin (commandant de pompiers de Paris)https://t.co/57A1YzKKN4 https://t.co/zR0usnmCvh reageer retweet
12 mensen in kritieke toestand, waaronder 3 brandweermannen
praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:54 schreef StephanL het volgende:
[ afbeelding ] Op zaterdag 12 januari 2019 11:51 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Die is niet live :')
Was wel even live, maar Sputnik, waar ze de bron van hebben is ook regelmatig plat.
[/quote]

Ja ik had ook het idee dat die even live was.

Edit Hij is dus blijkbaar af en aan live.
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 11:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:53 schreef praadje het volgende:

[..]

-O- -O-
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:54 schreef StephanL het volgende:

[..]

Was wel even live, maar Sputnik, waar ze de bron van hebben is ook regelmatig plat.
Hij is wel live maar met oude beelden :P Is zo'n clickbait kanaal gok ik
praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 11:59
Ah oke, thanks.
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:59 schreef praadje het volgende:
Ah oke, thanks.
O+
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 12:01
Zijn nu bij Place de Bastille op de stream van Sputnik
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:01 schreef Houtenbeen het volgende:
Zijn nu bij Place de Bastille op de stream van Sputnik
Gaan ze de Bastille bestormen? :P
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:01 schreef Houtenbeen het volgende:
Zijn nu bij Place de Bastille op de stream van Sputnik
Ja druk daar en komen nog meer mensen aan.

Roze snackwagen is er ook weer :D
praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 12:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:03 schreef StephanL het volgende:

[..]

Ja druk daar en komen nog meer mensen aan.

Roze snackwagen is er ook weer :D
Welke stream kijk jij?
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:04 schreef praadje het volgende:

[..]

Welke stream kijk jij?
https://www.pscp.tv/w/1RDxlqYWOLjKL?q=gilets Iemand filmt dit met een mobiele telefoon volgens mij, maar dan heb je in ieder geval beeld en geluid.
praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 12:07
Dankjewel.
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 12:07
Ruptly nu ook bij de demonstratie in Bourges, die verboden is in het centrum van de stad
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 12:11
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 11:32 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Met brie?
Nee, boter.
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:07 schreef Houtenbeen het volgende:
Ruptly nu ook bij de demonstratie in Bourges, die verboden is in het centrum van de stad
Waarom muted? ;( zo zonde dit!
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 12:17
SkyNewsBreak twitterde op zaterdag 12-01-2019 om 12:16:38 Update - Fire service officials in Paris say 36 people have been injured with 12 in a critical condition following an explosion at a bakery in the city which is believed to have been caused by a gas leak reageer retweet
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:19
Ze gaan weer verder. tijd voor actie :P
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:17 schreef Houtenbeen het volgende:
SkyNewsBreak twitterde op zaterdag 12-01-2019 om 12:16:38 Update - Fire service officials in Paris say 36 people have been injured with 12 in a critical condition following an explosion at a bakery in the city which is believed to have been caused by a gas leak reageer retweet
Verkeerde topiek :P
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:22
PARIJS IS WEER LIVE *O* *O* *O* *O* *O* *O*

praadjezaterdag 12 januari 2019 @ 12:23
_O_
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:24
Een famfare _O- _O- _O- _O-
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:32
Ze zingen best wel originele liedjes }:|
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:33
Hoelang duurt het voor ze bij de champs elysees zijn? Is nog een eindje lopen denk ik?
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:32 schreef StephanL het volgende:
Ze zingen best wel originele liedjes }:|
MACRON DEMISSION
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:36
ff hotel opgezocht waar ze langs liepen

ze zijn bijna bij de seine
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:36
Daar komen de polities *O* *O* *O* *O*
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:36
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:34 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

MACRON DEMISSION
Die ken ik nu wel.

Ik hoor veel sirenes :D
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:36 schreef StephanL het volgende:

[..]

Die ken ik nu wel.

Ik hoor veel sirenes :D
Ik denk dat ze de boel gaan blokkeren ergens. Nog 1,5km en dan zijn ze bij de champs ellysees
polderturkzaterdag 12 januari 2019 @ 12:38
Zou die aanslag zijn gepleegd door inlichtingendiensten? Dan gaan ze zeggen dat ze hulpdiensten gehinderd werden door de gele hesjes.
butz0rszaterdag 12 januari 2019 @ 12:38
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:33 schreef Nikonlover het volgende:
Hoelang duurt het voor ze bij de champs elysees zijn? Is nog een eindje lopen denk ik?
Nog 63.5 km
Houtenbeenzaterdag 12 januari 2019 @ 12:38
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:38 schreef polderturk het volgende:
Zou die aanslag zijn gepleegd door inlichtingendiensten? Dan gaan ze zeggen dat ze hulpdiensten gehinderd werden door de gele hesjes.
Welke aanslag?
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:39
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:38 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ik denk dat ze de boel gaan blokkeren ergens. Nog 1,5km en dan zijn ze bij de champs ellysees
Ja vorige weken ook. Wordt gewoon een blokkade gemaakt opeens ergens en dan vechten :P
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:40
Daar zijn ze al *O*
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:40
Tering _O- _O- _O- _O- _O- Kijk hoeveel ME dan _O- _O- _O-
butz0rszaterdag 12 januari 2019 @ 12:41
13zCRyO.png
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:41
Doorlopen aub :P
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:42
En nu gaan ze terug en dan de seine oversteken ergens _O-
Zipportalzaterdag 12 januari 2019 @ 12:45
Tijd om scooters in de fik steken.
polderturkzaterdag 12 januari 2019 @ 12:48
Lekkere dames daar. Misschien maar eens die kant op gaan om chicks te score. Make love not war.
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:52
Hele straat vol met mensen _O-
Infectionzaterdag 12 januari 2019 @ 12:53
Tering, helemaal vergeten dat het zaterdag en dus reldag is...

Heb ik nog wat gemist?
Starhopperzaterdag 12 januari 2019 @ 12:55
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:53 schreef Infection het volgende:
Tering, helemaal vergeten dat het zaterdag en dus reldag is...

Heb ik nog wat gemist?
nOG NIETS :)
StephanLzaterdag 12 januari 2019 @ 12:55
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 12:53 schreef Infection het volgende:
Tering, helemaal vergeten dat het zaterdag en dus reldag is...

Heb ik nog wat gemist?
Nee nog geen traangas afgeschoten of klappen uitgdeeld. Alles nog rustig.