Is toch leuk! MissMOL Moira is hier ook regelmatig te vinden.quote:Op donderdag 3 januari 2019 16:07 schreef Dave het volgende:
Huishoudelijke mededeling: ik eet normaal niet van twee walletjes, maar ik ben binnenkort ook regelmatig in het MOL subforum te vinden.
Fixed.quote:Op donderdag 3 januari 2019 16:46 schreef ijs_beer het volgende:
Omdat ik nog vakantie heb, heb ik vanmiddag geprobeerd een stokbrood te bakken. Het resultaat lijkt zoals verwacht op een honkbalknuppel.
quote:Op donderdag 3 januari 2019 16:46 schreef ijs_beer het volgende:
Omdat ik nog vakantie heb, heb ik vanmiddag geprobeerd een brood te bakken. Het resultaat lijkt meer op een honkbalknuppel helaas.
Goede oplossing.quote:
Net geproefd, de korst is opzich toch wel goed, smaak ook wel oke. Alleen niet goed genoeg gerezen (denk het gist niet genoeg z'n werk laten doen, en te kort gekneed), dus wel echt een vast en plat broodje. Volgende keer beter.quote:Op donderdag 3 januari 2019 16:55 schreef Greys het volgende:
[..]
Niet genoeg laten rijzen? Ik heb er geen verstand van hoor, ik roep maar wat. De enige broden die ik ooit bakte waren met een kant en klaar mix in broodbakmachiney, dan kan er weinig mis gaan.
Qft.quote:
Had ik ook laten doen.... maar ja.quote:Op donderdag 3 januari 2019 17:00 schreef Dave het volgende:
Moet je het ook niet meerdere keren laten rijzen? En uit elkaar trekken tijdens het kneden, om te kijken of de gluten goed hun werk doen? Dan moet er zo'n doorzichtig vliesje ontstaan. Of is dat bij een ander deeg? Volgende keer toch maar goed opletten bij HHB.
Ja, oke Linda, in jouw geval snap ik dat.quote:Op donderdag 3 januari 2019 17:01 schreef Dave het volgende:
Kweenie. Weet al wie de mol is, dus spanning is er een beetje af.
quote:Op donderdag 3 januari 2019 17:03 schreef Dave het volgende:
Hmm. Bij m'n nichtje werkt dat altijd perfect.
That's my life.quote:Op donderdag 3 januari 2019 16:00 schreef Dave het volgende:
[..]
From engerd to kleine lieverd in 88 minutes.
Nu al?quote:Op donderdag 3 januari 2019 17:01 schreef Dave het volgende:
Kweenie. Weet al wie de mol is, dus spanning is er een beetje af.
quote:Op donderdag 3 januari 2019 16:07 schreef Dave het volgende:
Huishoudelijke mededeling: ik eet normaal niet van twee walletjes, maar ik ben binnenkort ook regelmatig in het MOL subforum te vinden.
Ik ook!quote:
Stevig kneden met de hand kan je zo tien minuten mee bezig zijn. Eventueel een tweede keer laten rijzen kan ook nog, maar kost ook weer tijd. Zelf een gistbrood bakken heb je niet zomaar gedaan.quote:Op donderdag 3 januari 2019 17:02 schreef ijs_beer het volgende:
[..]
Had ik ook laten doen.... maar ja.Ik denk dat vooral het kneden niet helemaal goed is gegaan. Als in te te kort. En ik had het gist wat langer wakker moeten laten worden in het water kennelijk...
Oh heeeeeerlijk, ga ik ook weer eens doen!quote:Op donderdag 3 januari 2019 18:50 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Mocht je de volgende keer geen zin hebben in rijzen dan kan je Iers soda bread eens proberenGistloos brood met baking soda als rijsmiddel.
Dat sowieso, zeker met dat tenenkrommende geneuzel over die ‘bondjes’ enzo. Maar het is nog steeds vermakelijkquote:Op donderdag 3 januari 2019 18:43 schreef Guanabana het volgende:
[..]
[..]
Ik ook!
Hoewel ik al een aantal jaar niet meer zo fanatiek ben, programma is nogal over zijn hoogtepunt heen imo
Beetje wel jaquote:Op donderdag 3 januari 2019 19:01 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Met een dame die erg lijkt op de dame van het liedje waar greys zo’n fan van is
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |