abonnement Unibet Coolblue
pi_183762248


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
pi_183762393
Uhm, moooon?!
pi_183762429
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 12:52 schreef woxxel het volgende:
Waves gekocht, had ik niet moeten doen. Tegen beter weten in.
https://coinmarketcap.com/currencies/waves/

Werd je in verleiding gebracht door een groene dildo? Het is toch algemeen bekend dat groene dildo's slechte (financiële) raadgevers zijn?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_183762466
quote:
5s.gif Op zondag 16 december 2018 13:07 schreef chroestjov het volgende:

[..]

https://coinmarketcap.com/currencies/waves/

Werd je in verleiding gebracht door een groene dildo? Het is toch algemeen bekend dat groene dildo's slechte (financiële) raadgevers zijn?
In be4 iemand die een groene dildo uit 2011 laat zien in verhouding met Bitcoin nu.
  zondag 16 december 2018 @ 13:58:16 #5
131603 Afwazig
Serious business
pi_183763538
Waves gaat nog wel verder moon de komende maanden hoor. Geen paniek jongs.
pi_183763565
quote:
5s.gif Op zondag 16 december 2018 13:07 schreef chroestjov het volgende:

[..]

https://coinmarketcap.com/currencies/waves/

Werd je in verleiding gebracht door een groene dildo? Het is toch algemeen bekend dat groene dildo's slechte (financiële) raadgevers zijn?
  zondag 16 december 2018 @ 14:10:40 #7
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183763876
Een coin kopen die net x3 in sats is gegaan *O*

Zelfs in de afgelopen bullmarkt was dat een slecht idee :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183765112
Ik wist t en ik deed t toch.. Hij bleef de hele tijd maar stijgen al dagen.
pi_183765632
_O-
pi_183765663
Waves steeg alleen maar omdat waves werd opgekocht om Mee te kunnen doen aan de vostok ico

Klapt echt nog wel dik naar beneden

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-12-2018 15:30:31 ]
  zondag 16 december 2018 @ 15:37:52 #11
131603 Afwazig
Serious business
pi_183765773
quote:
1s.gif Op zondag 16 december 2018 15:30 schreef Dimachaerus het volgende:
Waves steeg alleen maar omdat waves werd opgekocht om Mee te kunnen doen aan de vostok ico

Klapt echt nog wel dik naar beneden
De Vostok ICO is nog helemaal niks van bekend man. Momenteel alleen een private sale (wat niet in Waves betaald wordt) _O-.
  zondag 16 december 2018 @ 16:07:02 #12
131603 Afwazig
Serious business
pi_183766435
Gebruikt iemand hier Wirex of is iemand hier bekend daarmee?
pi_183766741
JULLIE WETEN HET HE

Waves shitcoin.
pi_183767271
quote:
1s.gif Op zondag 16 december 2018 11:36 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Die bull hoeft niet weer te komen m.i. Gaat wellicht wel gebeuren. Maar anders dan een aandeelhoudend bedrijf heeft BTC geen intrensieke waarde.
Maar BTC heeft wel excentrieke waarde en daar kun je ook op speculeren.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_183767651
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 16:44 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Maar BTC heeft wel excentrieke waarde en daar kun je ook op speculeren.
Excentrieke waarde _O-
pi_183767663
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 17:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Excentrieke waarde _O-
*extrinsieke :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_183768336
Wat is überhaupt een aandeelhoudend bedrijf? Is dat een BV volgestopt met aandelen van andere BV/NV's?
pi_183768389
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 15:04 schreef woxxel het volgende:
Ik wist t en ik deed t toch.. Hij bleef de hele tijd maar stijgen al dagen.
En weer up.
pi_183770106
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_183770219
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 17:45 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

En weer up.
Zo dat komt snel goed. 10% heen en weer in een dag!
pi_183770223
Ik denk dat ik m hou
  † In Memoriam † zondag 16 december 2018 @ 19:08:35 #22
230491 Zith
pls tip
pi_183770288
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 16:20 schreef xminator het volgende:
JULLIE WETEN HET HE

Waves shitcoin.
Ayyyyyy my man!
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183771511
quote:
Je blijft maar foto's van die kerel posten. Beetje verliefd? :P
pi_183771814
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 20:09 schreef illusions het volgende:

[..]

Je blijft maar foto's van die kerel posten. Beetje verliefd? :P
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_183778365
Mooi moment om alle Factom die in de afgelopen dagen zijn ingekocht te verkopen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_183780767
Ik denk dat dit de bodem is boys

Buybuybuy
  User die je het meest gemist hebt 2022 maandag 17 december 2018 @ 10:56:57 #27
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183780926
+10 voor de TT (inzicht)
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183781742
17/12/2018 start van de bullrun
pi_183783874
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 11:46 schreef Wereldgozer het volgende:
17/12/2018 start van de bullrun
behalve voor VET. die is al bijna $0.
  maandag 17 december 2018 @ 13:22:55 #30
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183783989
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:18 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

behalve voor VET. die is al bijna $0.
Totdat er straks weer een paar CCK-tweets komen

Of ze zetten de servers uit en naaien er tussenuit met de poen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183784024
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 10:45 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik denk dat dit de bodem is boys

Buybuybuy
Ik riep dit dagen geleden al. :{w Beetje out bottommen en dan weer gáán!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 13:25:52 #33
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183784059
FREE _O_

Tantoedikke lambos
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183784093
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 13:22 schreef fathank het volgende:

[..]

Totdat er straks weer een paar CCK-tweets komen

Of ze zetten de servers uit en naaien er tussenuit met de poen.
:')
pi_183784139
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:18 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

behalve voor VET. die is al bijna $0.
tussen $0 en $1 zit maar 1 dollar

Op 1$ Ben ik Al millionaire

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-12-2018 13:29:27 ]
pi_183784223


Target 1 reached, al vóór mn hitbox.. dat belooft wat.

Weer goed geGOKT.. :7
Lambo of Rekt
pi_183784226
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 13:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

tussen $0 en $1 zit maar 1 dollar

Op 1$ Ben ik Al millionaire
Tja, dan hoeft ie maar een krappe 30.000 keer over de kop te gaan. Bijna niks. _O-
pi_183784355
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Tja, dan hoeft ie maar een krappe 30.000 keer over de kop te gaan. Bijna niks. _O-
Volgens mij gaat er wat mis in jouw berekening.
pi_183784429
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:37 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Volgens mij gaat er wat mis in jouw berekening.
Klopt. :P
pi_183784844
DE WHALES ZIJN WEER AAN HET SPELEN HOOR
pi_183784937
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:58 schreef KapBak het volgende:
DE WHALES ZIJN WEER AAN HET SPELEN HOOR
Gelukkig op tijd ingestapt vanochtend............................ OP BASIS VAN DIE TA, GOEIE GOK ONNIE :7
Lambo of Rekt
pi_183784953
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:02 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Gelukkig op tijd ingestapt vanochtend............................ OP BASIS VAN DIE TA, GOEIE GOK ONNIE :7
Not this shit again :P
  maandag 17 december 2018 @ 14:05:04 #43
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183784990
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:02 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Gelukkig op tijd ingestapt vanochtend............................ OP BASIS VAN DIE TA, GOEIE GOK ONNIE :7
Zeker, vooral aangezien die TA niet klopt. Of je moet Ed zijn "boxen mag je altijd naar links of rechts schuiven", waarbij een TA altijd klopt, zolang je maar ver genoeg schuift
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 17 december 2018 @ 14:11:37 #44
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183785106
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:27 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

:')
Wat?

Luikje dicht en weg zijn ze.

Kun je fluiten naar je centjes
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183785253
quote:
3s.gif Op maandag 17 december 2018 14:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zeker, vooral aangezien die TA niet klopt. Of je moet Ed zijn "boxen mag je altijd naar links of rechts schuiven", waarbij een TA altijd klopt, zolang je maar ver genoeg schuift
TA is geen WET, waaorm denken mensen dat?

Voorllopig heb ik ingekocht vanochtend. Dus sta goed in de + nu tenopzichte van vanochtend. ^O^
Op basis van dit.

Overigens klopt hij wel, box wordt gehit;

:

:*

En ik schuif nooit met boxen, maargoed, dat terzijde....
Lambo of Rekt
pi_183785329
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 13:58 schreef KapBak het volgende:
DE WHALES ZIJN WEER AAN HET SPELEN HOOR
INSTITUTIONEEL GELD STAPT IN.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183785371
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:19 schreef EggsTC het volgende:
TA is geen WET, waaorm denken mensen dat?
Niemand denkt dat, maar ook als het geen WET is is het totale bullshit.

Oke kutzooi ik had mijn mond moeten houden, laten we deze discussie niet nog een keer voeren :P

quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 14:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

INSTITUTIONEEL GELD STAPT IN.
CHINEES NIEUWJAAR!!
pi_183785410
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 14:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

INSTITUTIONEEL GELD STAPT IN.
Bankiers eindejaarsbonussen _O_
pi_183785416
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:25 schreef KapBak het volgende:
totale bullshit.
Voorlopig dikke candle meegepakt weer :7 door bullshit. Nou geef mij nog maar wat bullshit :P

Oke oke, we stoppen wel, het begint nu zeer te doen he :+
Lambo of Rekt
pi_183785448
quote:
14s.gif Op maandag 17 december 2018 14:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Voorlopig dikke candle meegepakt weer :7 door bullshit. Nou geef mij nog maar wat bullshit :P

Oke oke, we stoppen wel, het begint nu zeer te doen he :+
Ik roep ook al dagen BOTTOM! KOOP NU! Zonder TA. Hoe verklaar je dat?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 14:29:09 #51
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183785463
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:19 schreef EggsTC het volgende:

[..]

TA is geen WET, waaorm denken mensen dat?

Voorllopig heb ik ingekocht vanochtend. Dus sta goed in de + nu tenopzichte van vanochtend. ^O^
Op basis van dit.

Overigens klopt hij wel, box wordt gehit;

[ afbeelding ] :

:*

En ik schuif nooit met boxen, maargoed, dat terzijde....
Oh bedoel er verder niets slechts mee hoor. Gefeliciteerd met je gok :D Het mag ook wel eens meezitten natuurlijk. Dan wel nu snel verkopen he, want je moet winst afromen op de weg naar boven :*
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183785465
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:25 schreef KapBak het volgende:

[..]

Niemand denkt dat, maar ook als het geen WET is is het totale bullshit.

Oke kutzooi ik had mijn mond moeten houden, laten we deze discussie niet nog een keer voeren :P

[..]

CHINEES NIEUWJAAR!!
Is dat al bezig?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 14:30:14 #53
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183785481
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 14:28 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik roep ook al dagen BOTTOM! KOOP NU! Zonder TA. Hoe verklaar je dat?
Ik zeg dat we 24 januari de bodem bereiken en zeker de $2900 nog aantikken. Laten we zien wiens voorspelling beter uit blijkt te komen :)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183785514
quote:
14s.gif Op maandag 17 december 2018 14:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Voorlopig dikke candle meegepakt weer :7 door bullshit. Nou geef mij nog maar wat bullshit :P

Oke oke, we stoppen wel, het begint nu zeer te doen he :+
pi_183785518
In Chinese nieuwjaar gaat alles nog zakken ivm de inkopen net als vorig jaar
pi_183785664
Inmiddels heeft men bij Vechain een kijkje in de keuken genomen, de afbeelding moet achter een spoiler, dit mag niet uitlekken jongens!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183785730
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:38 schreef MaGNeT het volgende:
Inmiddels heeft men bij Vechain een kijkje in de keuken genomen, de afbeelding moet achter een spoiler, dit mag niet uitlekken jongens!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Godverdomme _O- _O- _O-
pi_183785743
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:38 schreef MaGNeT het volgende:
Inmiddels heeft men bij Vechain een kijkje in de keuken genomen, de afbeelding moet achter een spoiler, dit mag niet uitlekken jongens!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van die vieze SARS-spleetogen die je voedsel klaar staan te maken :r :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183785751
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:32 schreef Dimachaerus het volgende:
In Chinese nieuwjaar gaat alles nog zakken ivm de inkopen net als vorig jaar
Niet weten dat dit effect gecompenseerd wordt door de eindejaarsbonussen :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 14:42:26 #60
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183785755
Mondkapjes tegen de CO2 dampen


Carbon bank confirmed
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183785771
quote:
3s.gif Op maandag 17 december 2018 14:30 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik zeg dat we 24 januari de bodem bereiken en zeker de $2900 nog aantikken. Laten we zien wiens voorspelling beter uit blijkt te komen :)
Dat is wel héél ver in de toekomst :{w Mijn voorspelling van bottom is maximaal houdbaar tot einde jaar. :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 14:57:50 #62
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_183786034
Mijn voorspelling is 1 doge=1 doge eoy
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_183786185
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:38 schreef MaGNeT het volgende:
Inmiddels heeft men bij Vechain een kijkje in de keuken genomen, de afbeelding moet achter een spoiler, dit mag niet uitlekken jongens!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Weet je wat handig is, een steel aan die pan. Brand je je vingers niet aan zo'n pan die een hele dag op 't vuur staat te gloeien.
pi_183786269
quote:
’Makers van bitcoins gaan ten onder’

AMSTERDAM (DFT) - Door de dalende prijs van bitcoins moeten de makers van de ooit razend populaire digitale munt noodgedwongen stoppen.

Het lukt hen bij een prijs rond $3200 bijna niet meer om uit de kosten te komen. Dat constateert Diar, een cryptomuntenbulletin.

Afgelopen maanden daalde de prijs ook wel, maar daarmee hielden de ’miners’ nog voldoende over om te blijven produceren. Onder $3200 is dat structureel niet mogelijk, berekent Diar.

De dalende waarde van de munt sinds december vorig jaar, van bijna $20.000 per stuk, eet ook in hun eigen inkomsten. De miners bezitten doorgaans zelf ook munten. Daarnaast is de vraag naar crypto’s fors afgenomen.

Techische grens nadert
De teruggang van het aantal ’miners’, die met grotere computer-centra tegen vaak hoge energiekosten nieuwe bitcoins in de markt zetten, zou op termijn weer een prijsopdrijvend effect moeten krijgen.

Veel beleggers wachten de teruggang van de koers nog af; als de prijs onder de $3000 per stuk komt, zou een nieuwe technische grens zijn getest. Daarop zou de munt - net als in het najaar van 2017 - fors kunnen stijgen. Veel angstige particuliere beleggers zouden hun belegging dan hebben afgestoten.

Blauwe envelop
Volgens Digital Capital Management, dat al langer in de munten belegt, speelt deze druk van pessimisten een hoofdrol in de waardedaling.

Tegelijkertijd nemen volgens Propy veel beleggende bedrijven in crypto’s afscheid van een deel van de munten omdat ze belasting moeten gaan betalen. Daarvoor offeren ze een deel van hun bezit op.
Met zo'n kop boven een artikel krijg je wel paniek :P

Dat de difficulty ook kan zakken als er miners afhaken lees je dan vervolgens weer niet...
pi_183786617
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 15:10 schreef MaGNeT het volgende:
Door de dalende prijs van bitcoins moeten de makers van de ooit razend populaire digitale munt noodgedwongen stoppen.
DE OOIT razend populaire munt.
Lambo of Rekt
pi_183786629
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 15:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Met zo'n kop boven een artikel krijg je wel paniek :P

Dat de difficulty ook kan zakken als er miners afhaken lees je dan vervolgens weer niet...
Komt wel heel depressief over dit. :')
pi_183786657
'nieuwe bitcoins in de markt zetten'
  maandag 17 december 2018 @ 15:32:24 #68
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183786686
"Makers van bitcoins" :D Het is de ECB niet
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183786740
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 14:28 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik roep ook al dagen BOTTOM! KOOP NU! Zonder TA. Hoe verklaar je dat?
Er is nog geen bottom geweest
Lambo of Rekt
pi_183786763
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Van die vieze SARS-spleetogen die je voedsel klaar staan te maken :r :+
Jij hebt zeker geen Aziatische vrienden? Mafkees.
pi_183786873
quote:
13s.gif Op maandag 17 december 2018 15:35 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Jij hebt zeker geen Aziatische vrienden? Mafkees.
Denk allemaal overleden aan SARS. _O-
pi_183786883
quote:
3s.gif Op maandag 17 december 2018 15:32 schreef Rossdale het volgende:
"Makers van bitcoins" :D Het is de ECB niet
Dat krijg je met journalisten die schrijven over een onderwerp dat ze niet begrijpen.

Het bedrijf waar ik werkte was ooit eens een dag in het nieuws, dan besef je pas hoeveel onzin er in de media wordt geschreven. Iedere krant / nieuwssite bracht andere feiten en omdat je weet hoe het echt gegaan is, besef je dat journalisten prutsers zijn. Zelfs degenen die te woord gestaan zijn, schreven onzin. Het was overigens niet negatief in het nieuws, maar dan nog.
  maandag 17 december 2018 @ 15:52:56 #73
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183787051
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 15:43 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat krijg je met journalisten die schrijven over een onderwerp dat ze niet begrijpen.

Het bedrijf waar ik werkte was ooit eens een dag in het nieuws, dan besef je pas hoeveel onzin er in de media wordt geschreven. Iedere krant / nieuwssite bracht andere feiten en omdat je weet hoe het echt gegaan is, besef je dat journalisten prutsers zijn. Zelfs degenen die te woord gestaan zijn, schreven onzin. Het was overigens niet negatief in het nieuws, maar dan nog.
O ja die ervaring heb ik ook. Heb in de ruimtevaart sector gewerkt, vrijwel alles wat je op het nieuws ziet m.b.t. die sector klopt echt voor geen ene meter :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183787113
quote:
13s.gif Op maandag 17 december 2018 15:35 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Jij hebt zeker geen Aziatische vrienden? Mafkees.
Dude :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 15:59:08 #75
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183787176
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 14:38 schreef MaGNeT het volgende:
Inmiddels heeft men bij Vechain een kijkje in de keuken genomen, de afbeelding moet achter een spoiler, dit mag niet uitlekken jongens!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Staan ze VTHO te bakken? :o
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183787200
quote:
3s.gif Op maandag 17 december 2018 15:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Staan ze VTHO te bakken? :o
Te verbranden zodat de prijs omhoog gaat. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183787901
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 16:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Te verbranden zodat de prijs omhoog gaat. _O_
Oh dus zo doen ze tokens burnen. :P
pi_183787927
Wat is LocalBitcoins tyfuslangzaam aan het gaan, jezus.
pi_183787991
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 15:55 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dude :')
Durf je een Aziaat recht in zijn gezicht iets over 'smerige SARS-spleetogen' te zeggen of ben je dan niet zo stoer meer? Je kan wel al je huillachemoticons uit de kast trekken maar je kan beter even gaan nadenken of je denigrerende kutopmerkingen misschien iemand zeer terecht voor het hoofd kunnen stoten.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-12-2018 16:45:42 ]
pi_183788059
Ik durf het wel.
pi_183788072
Huh, is er echt ruzie of trol?
pi_183788075
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 16:45 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Durf je een Aziaat recht in zijn gezicht iets over 'smerige SARS-spleetogen' te zeggen of ben je dan niet zo stoer meer? Je kan wel al je huillachemoticons uit de kast trekken maar je kan beter even gaan nadenken of je denigrerende kutopmerkingen misschien iemand zeer terecht voor het hoofd kunnen stoten.
Aziaten zijn ook gewoon minderwaardig in de regel
pi_183788087
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 16:50 schreef ZetaOS het volgende:
Huh, is er echt ruzie of trol?
Ik denk dat ..-._---_-.- Aziatisch is, of gewoon butthurt.

Z'n username lijkt ook een beetje op Aziatische ogen.
pi_183788092
Pizza escalatie besteld?
pi_183788118
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 16:52 schreef KapBak het volgende:
Pizza escalatie besteld?
*calamiteiten
pi_183788123
SAMBAL BAI????
pi_183788206
Uh oh, nou ga ik een ban krijgen. Het NSB report is de deur uit hoor!

Jongens, het was gezellig!
pi_183788214
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 16:51 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik denk dat ..-._---_-.- Aziatisch is, of gewoon butthurt.

Z'n username lijkt ook een beetje op Aziatische ogen.
Je gaat me toch niet vertellen dat je het normaal vindt om Aziaten altijd als 'smerige SARS-spleetogen' aan te duiden. Leuk hoor zo een persoonlijke aanval, maar denk je echt dat de sfeer daar beter door wordt?
pi_183788235
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 16:57 schreef illusions het volgende:
Uh oh, nou ga ik een ban krijgen. Het NSB report is de deur uit hoor!

Jongens, het was gezellig!
Racisme is net als masturberen. Ik keur het af, maar ik ben er wel goed in.
pi_183788245
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 16:58 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Je gaat me toch niet vertellen dat je het normaal vindt om Aziaten altijd als 'smerige SARS-spleetogen' aan te duiden. Leuk hoor zo een persoonlijke aanval, maar denk je echt dat de sfeer daar beter door wordt?
Hoezo zie jij er een persoonlijke aanval in dan? :P Tering, je bent wel snel op je teentjes getrapt hè?
pi_183788255
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 16:59 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Racisme is net als masturberen. Ik keur het af, maar ik ben er wel goed in.
_O-
pi_183788343
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 16:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoezo zie jij er een persoonlijke aanval in dan? :P Tering, je bent wel snel op je teentjes getrapt hè?
Nou je valt me persoonlijk aan (butthurt, etc). Ik ben niet snel op mijn teentjes getrapt maar denigrerend doen over bevolkingsgroepen of ze belachelijk maken vanwege hun uiterlijk en afkomst, daar kan ik behoorlijk pissig over worden. En het is niet de eerste keer dat hier als het over Aziaten gaat over 'vieze spleetogen' wordt gesproken.

Stel dat je Aziaat bent. Hoe denk je dan dat het is om consequent smerige spleetoog genoemd te worden?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 17-12-2018 17:06:39 ]
pi_183788383
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 17:05 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Nou je valt me persoonlijk aan (butthurt, etc). Ik ben niet snel op mijn teentjes getrapt maar denigrerend doen over bevolkingsgroepen of ze belachelijk maken vanwege hun uiterlijk en afkomst, daar kan ik behoorlijk pissig over worden. En het is niet de eerste keer dat hier als het over Aziaten gaat over 'vieze spleetogen' wordt gesproken.
Och gut, ik heb je butthurt genoemd. Wil je een tissue? Dat is amper als persoonlijke aanval op te vatten, of je moet van porselein zijn ofzo,

quote:
Stel dat je Aziaat bent. Hoe denk je dan dat het is om consequent smerige spleetoog genoemd te worden?
Zal vast wel kut zijn, maar dan heb je het ook over consequent zo genoemd te worden, ik zie het gvd 1 keer iemand zeggen en jij noemt het gelijk consequent. _O-
pi_183788406
Persoonlijk doet het me allemaal geen reet, ik ben ook niet van Nederlandse komaf en ik vind het leuk om grappen over ras te maken. :P Jij kennelijk niet. Maargoed, ik heb je dan ook geen smerige spleetoog genoemd hoor, dus hoe ik je persoonlijk aanval is me nog steeds een raadsel. :D
pi_183788456
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Zal vast wel kut zijn, maar dan heb je het ook over consequent zo genoemd te worden, ik zie het gvd 1 keer iemand zeggen en jij noemt het gelijk consequent. _O-
Dan let je niet op. Het komt in deze reeks regelmatig voor ("over een paar uur worden de spleetogen weer wakker"). Ik heb er tot nu toe weinig over gezegd maar het ergert me al langer.
  maandag 17 december 2018 @ 17:14:00 #96
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183788461
Illusions, doe even normaal joh :D

Een ongepaste opmerking ok (boeiend het is toch een doodbloedend forum hier) maar je moet niet bezig blijven uiteraard ;)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183788480
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 17:05 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Nou je valt me persoonlijk aan (butthurt, etc). Ik ben niet snel op mijn teentjes getrapt maar denigrerend doen over bevolkingsgroepen of ze belachelijk maken vanwege hun uiterlijk en afkomst, daar kan ik behoorlijk pissig over worden. En het is niet de eerste keer dat hier als het over Aziaten gaat over 'vieze spleetogen' wordt gesproken.

Stel dat je Aziaat bent. Hoe denk je dan dat het is om consequent smerige spleetoog genoemd te worden?
Hadden ze maar gewoon blank moeten zijn.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_183788513
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 16:45 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Durf je een Aziaat recht in zijn gezicht iets over 'smerige SARS-spleetogen' te zeggen of ben je dan niet zo stoer meer? Je kan wel al je huillachemoticons uit de kast trekken maar je kan beter even gaan nadenken of je denigrerende kutopmerkingen misschien iemand zeer terecht voor het hoofd kunnen stoten.
Man, zeur niet. Het is een sarcastische grap. Die maak ik over alles en iedereen. Ook over 'mijn' ras.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183788587
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 17:18 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Man, zeur niet. Het is een sarcastische grap. Die maak ik over alles en iedereen. Ook over 'mijn' ras.
Oh dus wie jouw "sarcasme" niet leuk vindt is aan het zeuren. Nou jongens, als we zo met elkaar omgaan dan hoeft het van mij niet. Veel plezier met je "sarcasme".
pi_183788600
Er is iemand ziedend.
pi_183788618
Ik kan hier nog zoveel goeie inhakers op maken, maarja ik kap er maar mee. _O-
pi_183788686
Zo jongens, kijk EOS eens naar eenzame hoogte stijgen. Gewoon 4e op CMC en vandaag 20% in de plus, toe maar.
pi_183788689
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:23 schreef illusions het volgende:
Ik kan hier nog zoveel goeie inhakers op maken, maarja ik kap er maar mee. _O-
Open deuren bedoel je? Ik snap dat in SC wat meer mag dan in andere topics maar het lijkt me niet teveel gevraagd om desondanks op een normale manier met elkaar om te gaan zonder mensen te schofferen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-12-2018 17:27:52 ]
pi_183788710
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 17:27 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Open deuren bedoel je? Ik snap dat in SC wat meer mag dan in andere topics maar het lijkt me niet teveel gevraagd om desondanks op een normale manier met elkaar om te gaan zonder mensen te schofferen.
Dacht dat je weg ging.
pi_183788827
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 17:27 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Open deuren bedoel je? Ik snap dat in SC wat meer mag dan in andere topics maar het lijkt me niet teveel gevraagd om desondanks op een normale manier met elkaar om te gaan zonder mensen te schofferen.
Ik ben het hier eigenlijk wel mee eens :@

Ook al wel zijn het mijn matties Grrrrrr en illusions, ik zal reports maken!
pi_183788889
EOS DOE S RUSTIG OUWE
pi_183788893
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:36 schreef illusions het volgende:
EOS DOE S RUSTIG OUWE
Klootviool.
pi_183788896
Heb 't over EOS ja, even minder schofferend a.u.b.
pi_183788918
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:37 schreef illusions het volgende:
Heb 't over EOS ja, even minder schofferend a.u.b.
Kijk nou maar uit jij, ik gooi er zo nog een report uit. Ik had eigenlijk 90 jaar geleden geboren moeten worden.
pi_183788930
Ik ben groot fan van violen als muziekinstrument, en ook van viooltjes als bloemen.

Kloten ben ik iets minder fan van, alleen van m'n eigen kloten.
pi_183788964
Maargoed, ik ga dan wel weer over op de orde van de dag - Spanjoekels Spanjaarden uitschelden. Heb nu wel inmiddels m'n pakketten binnen die maar 10 dagen te laat waren.
pi_183789041
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 17:22 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Oh dus wie jouw "sarcasme" niet leuk vindt is aan het zeuren. Nou jongens, als we zo met elkaar omgaan dan hoeft het van mij niet. Veel plezier met je "sarcasme".
Je hoeft het niet leuk te vinden, maar om er nou helemaal Sylvana Simons om te gaan.

Als jij je er echt gekwetst door voelt vind ik dat oprecht vervelend voor je, maar ik vind dat je dit soort grappen best moet mogen maken.

Als iemand een grap maakt over gierige kaaskoppen ga ik me ook niet ontzettend gekwetst zitten voelen en gillen over racisme, kom op zeg.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 17:47:14 #113
131603 Afwazig
Serious business
pi_183789053

Not bad.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183789078
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:47 schreef Afwazig het volgende:
[ afbeelding ]
Not bad.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spam transacties. WAVES shill :')
  maandag 17 december 2018 @ 17:50:29 #115
131603 Afwazig
Serious business
pi_183789111
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:49 schreef KapBak het volgende:

[..]

Spam transacties. WAVES shill :')
ez.gif
  maandag 17 december 2018 @ 17:55:18 #116
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183789213
MOOON!!
  maandag 17 december 2018 @ 18:03:30 #117
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183789367
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:41 schreef illusions het volgende:
Maargoed, ik ga dan wel weer over op de orde van de dag - Spanjoekels Spanjaarden uitschelden. Heb nu wel inmiddels m'n pakketten binnen die maar 10 dagen te laat waren.
Minimaal 2x per dag vermelden dat je in Spanje of whatever woont. WE WETEN HET INMIDDELS!!
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183789409
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:03 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Minimaal 2x per dag vermelden dat je in Spanje of whatever woont. WE WETEN HET INMIDDELS!!
Ik dacht dat Illusions in Spanje woont, klopt dit?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 18:06:45 #119
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183789427
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 18:05 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik dacht dat Illusions in Spanje woont, klopt dit?
Klopt, wist je al dat hij met software bezig is voor een aantal hele grote spelers. Deze man is fucking belangrijk.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183789460
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:06 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Klopt, wist je al dat hij met software bezig is voor een aantal hele grote spelers. Deze man is fucking belangrijk.
Dat wist ik niet, klinkt wel disruptive zeg!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 17 december 2018 @ 18:12:47 #121
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183789523
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 18:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat wist ik niet, klinkt wel disruptive zeg!
S P A N J E
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183789557
Willen jullie weten hoe warm het is? :D
pi_183789571
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:15 schreef illusions het volgende:
Willen jullie weten hoe warm het is? :D
Vertel eens!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183789579
Vandaag was het een aangename 18 graden! HIER IN SPANJE !!!@@@
  maandag 17 december 2018 @ 18:17:13 #125
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183789586
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 17:47 schreef Afwazig het volgende:
[ afbeelding ]
Not bad.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Allemaal dankzij alkebulancash uiteraard _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_183789594
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 18:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Allemaal dankzij alkebulancash uiteraard _O_
Ding dong. AlkebulanCash Forever, Forever AlkebulanCash!

All-in op gegaan vorig jaar.
  maandag 17 december 2018 @ 18:18:27 #127
131603 Afwazig
Serious business
pi_183789611
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 18:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Allemaal dankzij alkebulancash uiteraard _O_
En OCL natuurlijk _O_
pi_183789616
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:06 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Klopt, wist je al dat hij met software bezig is voor een aantal hele grote spelers. Deze man is fucking belangrijk.
Dat heb ik maar 1 keer gezegd, maar het zit je kennelijk nog steeds dwars. _O- :') En niet aantal, gewoon eentje hoor.
  maandag 17 december 2018 @ 18:19:30 #129
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183789631
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:18 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat heb ik maar 1 keer gezegd, maar het zit je kennelijk nog steeds dwars. _O- :')
Ja man, het zit me echt ziekelijk dwars! Niet normaal man! Echt sick!
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183789641
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ja man, het zit me echt ziekelijk dwars! Niet normaal man! Echt sick!
Wil je weten hoe warm het hier morgen wordt? :D
  maandag 17 december 2018 @ 18:21:20 #131
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183789658
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Wil je weten hoe warm het hier morgen wordt? :D
Ik heb zelf in Zuid-Europa gewoond. Dat het warmer is interesseert me vrij weinig. :)
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183789670
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:21 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb zelf in Zuid-Europa gewoond. Dat het warmer is interesseert me vrij weinig. :)
Ok, zal ik dan een leuke mop vertellen?
  maandag 17 december 2018 @ 19:02:30 #133
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183790323
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 18:22 schreef illusions het volgende:

[..]

Ok, zal ik dan een leuke mop vertellen?
Sure, why not.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 17 december 2018 @ 19:03:10 #134
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790337
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 19:02 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Sure, why not.
Had hem nou gewoon lekker laten bungelen joh.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 17 december 2018 @ 19:04:35 #135
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183790365
quote:
9s.gif Op maandag 17 december 2018 19:03 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Had hem nou gewoon lekker laten bungelen joh.
Why?
Beetje leven hier mag wel.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 17 december 2018 @ 19:05:32 #136
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790384
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 19:04 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Why?
Beetje leven hier mag wel.
Ik ben benieuwd naar zijn mop.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183790487
Ik zal hem eens plaatsen als de gemoederen betreft discrimenerende grappen weer eens tot rust zijn gekomen. :+
pi_183790531
Ik heb nog een hele goede grap, wacht even!
  maandag 17 december 2018 @ 19:13:53 #139
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790554
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:11 schreef illusions het volgende:
Ik zal hem eens plaatsen als de gemoederen betreft discrimenerende grappen weer eens tot rust zijn gekomen. :+
Dooie mus dit.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183790581
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:13 schreef MaGNeT het volgende:
Ik heb nog een hele goede grap, wacht even!
Ok, daar komt ie:

quote:
’Bitcoin is zo goed als dood'

bron: https://www.telegraaf.nl/financieel/2930582/bitcoin-is-zo-goed-als-dood

AMSTERDAM - Maandag was het een jaar geleden dat de bitcoin bijna de grens van $20.000 overschreed. Sindsdien zakte de koers ruim 80% naar $3393.

„Bitcoin is zo goed als dood”, zei Erik Finman (20), een boegbeeld van de cryptomanie, maandag tegen de financiële website MarketWatch. De jonge Amerikaan kocht in 2011 voor $1000 aan bitcoins, toen deze nog maar $12 waard was. Naar eigen zeggen verdiende hij er $4 miljoen mee.

„Bitcoin is te gefragmenteerd, er is teveel interne strijd. Misschien zitten er nog een of twee koersrally’s in, maar op lange termijn is de munt dood”, verklaarde Finman tegen MarketWatch.

Door de prijsdaling lukt het de makers van de bitcoin bijna niet meer om uit de (energie)kosten te komen. De minimumprijs zou rond $3200 liggen.

„Er zijn miners die de afgelopen periode met verlies hebben gedraaid, met het idee dat de koers mogelijk zal stijgen. Een aantal grote miners is gestopt”, zegt Tim Epskamp van Blockbaycapital.com.

Epskamp tekende daarbij wel aan dat het het protocol van de Bitcoin werkt men een moeilijkheidsgraad die wordt aangepast aan de beschikbare rekenkracht. „De moeilijkheidsgraad van Bitcoin wordt circa elke twee weken opnieuw vastgesteld. Voor bestaande miners wordt het dan weer rendabeler om te gaan minen. In feite zorgt het Bitcoin protocol hiermee voor een nieuw economisch evenwicht. Als de moeilijkheidsgraad met 10% daalt, dan wordt minen 10% rendabeler.”
Bitcoin is doodverklaard! Alweer! Hoeveelste keer is dit?

_O-
pi_183790586
quote:
9s.gif Op maandag 17 december 2018 19:03 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Had hem nou gewoon lekker laten bungelen joh.
Zuurpruim.

Jij wou 'm toch niet lezen.
pi_183790613
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:15 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ok, daar komt ie:

[..]

Bitcoin is doodverklaard! Alweer! Hoeveelste keer is dit?

_O-
Iemand zou eens de tel bij moeten houden. _O-
  maandag 17 december 2018 @ 19:16:39 #143
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790614
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Zuurpruim.

Jij wou 'm toch niet lezen.
Post hem nou maar gewoon.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183790636
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:16 schreef illusions het volgende:

[..]

Iemand zou eens de tel bij moeten houden. _O-
https://99bitcoins.com/bitcoinobituaries/
pi_183790679
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:16 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Post hem nou maar gewoon.
Ik ben bang dat ik dan een ban te pakken heb. Mijn grappen zijn meestal racistisch van aard.
  maandag 17 december 2018 @ 19:19:51 #146
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790691
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:19 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik ben bang dat ik dan een ban te pakken heb. Mijn grappen zijn meestal racistisch van aard.
Dan wil ik je nogmaals aanmoedigen hem te posten! Winwin voor iedereen :D
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183790700
Volgens mij is Bitcoin zo'n beetje iedere keer doodverklaard, vlak voor een nieuwe bull run.

Zal me benieuwen, 2019 wordt een topjaar!
pi_183790701
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Dan wil ik je nogmaals aanmoedigen hem te posten! Winwin voor iedereen :D
Dat is om een ban vragen, en dat mag niet.

Wil 'm wel DM'en.
  maandag 17 december 2018 @ 19:20:45 #149
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790713
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is om een ban vragen, en dat mag niet.

Wil 'm wel DM'en.
DM maar dan.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 17 december 2018 @ 19:23:04 #150
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790763
Oei vrij racistisch grapje inderdaad
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183790786
Dat is de mooiste humor. Betekent verder niet dat ik racistisch ben ofzo hoor.
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 19:25:03 #152
230491 Zith
pls tip
pi_183790799
Ik weet nog een leuke knock knock joke maar dan moet iemand anders hem beginnen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183790803
Knock knock.
pi_183790816
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:23 schreef Quotidien het volgende:
Oei vrij racistisch grapje inderdaad
Zou er ooit al iemand geband zijn voor het openbaar maken van een racistische DM mop?

Maar goed, ik begrijp ..-. .-.. .- ..- .-- . --. .-. .- .--. wel, van mij hoeft het ook niet zo nodig.
pi_183790841
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:25 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zou er ooit al iemand geband zijn voor het openbaar maken van een racistische DM mop?

Maar goed, ik begrijp -.---.-----.---......----.......----------......-.-.-.-.----- wel, van mij hoeft het ook niet zo nodig.
Dat zou wel dubbel zijn, want wie moet je dan bannen? _O-
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 19:27:33 #156
230491 Zith
pls tip
pi_183790856
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:25 schreef illusions het volgende:
Knock knock.
Who's there?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 17 december 2018 @ 19:27:47 #157
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790865
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:25 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zou er ooit al iemand geband zijn voor het openbaar maken van een racistische DM mop?

Maar goed, ik begrijp -.---.-----.---......----.......----------......-.-.-.-.----- wel, van mij hoeft het ook niet zo nodig.
Wat is de overeenkomst tussen een neger en een fiets? Beide werken zonder ketting niet.

Disclaimer: dit is niet mijn grap en ik sta er niet achter, ik ben in dezen slechts een doorgeefluik voor wat een andere user naar me gestuurd heeft.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183790877
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 19:27 schreef Zith het volgende:

[..]

Who's there?
Lindsay Lohan
pi_183790885
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:27 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wat is de overeenkomst tussen een neger en een fiets? Beide werken zonder ketting niet.

Disclaimer: dit is niet mijn grap en ik sta er niet achter, ik ben in dezen slechts een doorgeefluik voor wat een andere user naar me gestuurd heeft.
Oei, ik ga je reporten voor DM's openbaar te maken.

Je vroeg er zelf om.

_O-
  maandag 17 december 2018 @ 19:28:40 #160
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183790886
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:27 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wat is de overeenkomst tussen een neger en een fiets? Beide werken zonder ketting niet.

Disclaimer: dit is niet mijn grap en ik sta er niet achter, ik ben in dezen slechts een doorgeefluik voor wat een andere user naar me gestuurd heeft.
Die disclaimer vond ik het mooiste. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183790893
’Bitcoin is zo goed als dood' @ telegraaf.

Duidelijk taal voor een waardeloze sensatie krant.
pi_183790895
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 19:27 schreef Zith het volgende:

[..]

Who's there?
Moet ik nou jouw grap afmaken? Ik snap 'm niet. :P
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 19:29:29 #163
230491 Zith
pls tip
pi_183790907
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 19:28 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan who?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 19:29:45 #164
230491 Zith
pls tip
pi_183790912
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Moet ik nou jouw grap afmaken? Ik snap 'm niet. :P
Ja :Y anders ban
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 17 december 2018 @ 19:30:55 #165
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183790949
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 19:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Ja :Y anders ban
_O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_183790961
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 19:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Ja :Y anders ban
Ik wil graag Quotidien reporten want hij maakt DM's openbaar.
  maandag 17 december 2018 @ 19:32:16 #167
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183790978
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik wil graag Quotidien reporten want hij maakt DM's openbaar.
Beter was je in Argentinië gaan wonen ipv Spanje.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183790993
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:32 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Beter was je in Argentinië gaan wonen ipv Spanje.
Hoezo? Jij begint toch met NSB acties? _O-
pi_183790995
Ik vraag me af, als je een tekst in morse code verstuurt, waar zet je dan de punt?
  maandag 17 december 2018 @ 19:34:07 #170
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791024
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoezo? Jij begint toch met NSB acties? _O-
Ok meneer de racist
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791035
Vakman pur sang
pi_183791048
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:34 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ok meneer de racist
Jij vindt mij wel lief he? :*
pi_183791070
Meneer vraagt om een racistisch grapje die ik expres niet openbaar post, en is vervolgens butthurt als ie 'm krijgt. En dan nog tegen de Fok-regels in DM's openbaar gaan maken ook. _O- :D
  maandag 17 december 2018 @ 19:39:22 #174
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791151
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:35 schreef illusions het volgende:
Meneer vraagt om een racistisch grapje die ik expres niet openbaar post, en is vervolgens butthurt als ie 'm krijgt. En dan nog tegen de Fok-regels in DM's openbaar gaan maken ook. _O- :D
Totaal niet butthurt, een andere user vroeg erom en wie ben ik om dan niet namens jou het grapje te plaatsen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791173
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:39 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Totaal niet butthurt, een andere user vroeg erom en wie ben ik om dan niet namens jou het grapje te plaatsen.
Een jankerd, want niemand vroeg erom.
  maandag 17 december 2018 @ 19:41:31 #176
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791200
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:40 schreef illusions het volgende:

[..]

Een jankerd, want niemand vroeg erom.
Blijkbaar ben je nogal simpel, want er werd impliciet om gevraagd.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791226
Waar dan?
  maandag 17 december 2018 @ 19:43:27 #178
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791244
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:42 schreef illusions het volgende:
Waar dan?
Lees maar terug. Ik moet weer aan het werk dus fijne avond nog. :B
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791270
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:43 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Lees maar terug. Ik moet weer aan het werk dus fijne avond nog. :B
Blijkbaar ben je nogal simpel dus. :D

quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:25 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zou er ooit al iemand geband zijn voor het openbaar maken van een racistische DM mop?

Maar goed, ik begrijp ..-. .-.. .- ..- .-- . --. .-. .- .--. wel, van mij hoeft het ook niet zo nodig.
Nogmaals, waar dan? :P
pi_183791275
Doe eens lief. We staan in t groen.
pi_183791280
"Ik moet weer aan het werk", lekker makkelijk _O-
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 19:47:10 #182
230491 Zith
pls tip
pi_183791313
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 19:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Lindsay Lohan who?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183791325
Lindsey Lohan van de televisie.
  maandag 17 december 2018 @ 19:48:31 #184
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791343
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:45 schreef illusions het volgende:
"Ik moet weer aan het werk", lekker makkelijk _O-
Ben je nou echt zo dom of is dit een act?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791361
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:48 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ben je nou echt zo dom of is dit een act?
Ben je nou echt zo dom of weet je niet wat "vragen" is?
  maandag 17 december 2018 @ 19:50:15 #186
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791388
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:49 schreef illusions het volgende:

[..]

Ben je nou echt zo dom of weet je niet wat "vragen" is?
Ik begin te vermoeden dat je op het spectrum zit, die kunnen vaak niet tussen de regels door lezen.
Vraag het even aan iemand in je omgeving of je begeleider.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791400
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:50 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik begin te vermoeden dat je op het spectrum zit, die kunnen vaak niet tussen de regels door lezen.
Vraag het even aan iemand in je omgeving.
Nogmaals, niemand vroeg je om moppen of DM's te openbaren. Blijkbaar ben je nogal simpel. :+
  maandag 17 december 2018 @ 19:51:18 #188
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791415
Genieten dit.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791432
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:51 schreef Quotidien het volgende:
Genieten dit.
Ga nou maar weer aan het werk loonslaaf.
  maandag 17 december 2018 @ 19:52:04 #190
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791436
Trouwens je zegt nu 2x woord voor woord iets wat ik zeg na, ben je een papegaai????
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 17 december 2018 @ 19:53:00 #191
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791453
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:51 schreef illusions het volgende:

[..]

Ga nou maar weer aan het werk loonslaaf.
Student. Maargoed, denk even om je bloeddruk.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 19:53:33 #192
230491 Zith
pls tip
pi_183791464
Users die proberen mijn alfa status over te nemen door met elkaar te bekvechten :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183791488
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:52 schreef Quotidien het volgende:
Trouwens je zegt nu 2x woord voor woord iets wat ik zeg na, ben je een papegaai????
Wat een rare vraag, papegaaien kunnen helemaal niet typen.
  maandag 17 december 2018 @ 19:56:44 #194
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791536
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat een rare vraag, papegaaien kunnen helemaal niet typen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791586
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:56 schreef Quotidien het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik denk dat je eens moet gaan studeren jochie, Dr. Phil kijken wordt niemand wijzer van!
pi_183791609
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:53 schreef Zith het volgende:
Users die proberen mijn alfa status over te nemen door met elkaar te bekvechten :')
Je mag 'm houden hoor, maar dit is wel leuk zo op z'n tijd. :P
pi_183791626
Moon! :D
  maandag 17 december 2018 @ 20:02:10 #198
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791689
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik denk dat je eens moet gaan studeren jochie, Dr. Phil kijken wordt niemand wijzer van!
Tel tot 10
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791693
Everybody fomo *O*
pi_183791695
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:00 schreef MaGNeT het volgende:
Moon! :D
EOS klimt tot eenzame hoogte.

Flinke spikes maakt die shitcoin altijd.
pi_183791705
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:02 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Tel tot 10
Als dat je oefeningen zijn, noem ik dat geen studeren hoor.
  maandag 17 december 2018 @ 20:02:56 #202
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_183791707
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 19:28 schreef ArnoldG0342 het volgende:
’Bitcoin is zo goed als dood' @ telegraaf.

Duidelijk taal voor een waardeloze sensatie krant.
Daarom ook Vechain kopen :+
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 17 december 2018 @ 20:03:33 #203
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791726
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:02 schreef illusions het volgende:

[..]

Als dat je oefeningen zijn, noem ik dat geen studeren hoor.
Ik na het lezen van deze zieke comeback:

Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791742
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:03 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik na het lezen van deze zieke comeback:

[ afbeelding ]
Ik denk dat je wel vaker dat soort spasmes hebt.
  maandag 17 december 2018 @ 20:04:21 #205
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183791751
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:04 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik denk dat je wel vaker dat soort spasmes hebt.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183791763
I rest my case.
pi_183791865
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 20:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Daarom ook Vechain kopen :+
VECHAIN!!1!1!!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_183791886
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:04 schreef illusions het volgende:
I rest my case.
Ik vind dat Quotidien deze strijd gewonnen heeft.
Gefeliciteerd Quotidien
Vakman pur sang
pi_183791973
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 20:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik vind dat Quotidien deze strijd gewonnen heeft.
Gefeliciteerd Quotidien
Jij hebt helemaal geen stemrecht. :P
  maandag 17 december 2018 @ 20:14:42 #210
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183792054
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 20:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik vind dat Quotidien deze strijd gewonnen heeft.
Gefeliciteerd Quotidien
Welke strijd? :? Gewoon vriendelijke discussie hoor.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183792461
Vakman pur sang
pi_183792590
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:00 schreef MaGNeT het volgende:
Moon! :D
Behalve waves weer. Dat word mijn vet 2.0
pi_183792734
Waar zijn de Lambo gifjes?
  maandag 17 december 2018 @ 20:44:29 #214
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_183792924
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:38 schreef BadVlad het volgende:
Waar zijn de Lambo gifjes?
Hmz...
pi_183792982
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 20:44 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
pi_183794022
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 20:32 schreef woxxel het volgende:

[..]

Behalve waves weer. Dat word mijn vet 2.0
Neuh
pi_183794213
shit had echt de dip gister moeten kopen
pi_183794246
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:23 schreef Dimachaerus het volgende:
shit had echt de dip gister moeten kopen
FOMOOOOOO
pi_183794263
  maandag 17 december 2018 @ 21:25:18 #220
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_183794286
The moon is real



Jahahahaha
pi_183794324
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:25 schreef leolinedance het volgende:
The moon is real

[ afbeelding ]

Jahahahaha
Dit zijn wel bull markt percentages _O-

In werkelijkheid is zojuist iedereen van -84% naar -83% gegaan.
pi_183794428
Ik ga weer actief handelen soon. Verwacht moon _O_ _O_
pi_183794437
Heeft iemand gvd voor ¤1000 universa gekocht. :P
Vakman pur sang
  maandag 17 december 2018 @ 21:31:44 #224
62913 Blik
The one and Only!
pi_183794453
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:25 schreef leolinedance het volgende:
The moon is real

[ afbeelding ]

Jahahahaha
Ik zie niks in delta...
pi_183794569


Inmiddels ook 2nd target aangetikt, wel vroeger dan ik dacht, maargoed, dat is alleen maar gunstig :9

Weer goed gegokt op de wick nauwkeurig, t moet niet gekker worden.
Lambo of Rekt
pi_183794585
quote:
14s.gif Op maandag 17 december 2018 21:35 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Inmiddels ook 2nd target aangetikt, wel vroeger dan ik dacht, maargoed, dat is alleen maar gunstig :9

Weer goed gegokt op de wick nauwkeurig, t moet niet gekker worden.
Donderstraal toch eens een heel eind op joh _O- _O- _O-
  maandag 17 december 2018 @ 21:37:31 #227
131603 Afwazig
Serious business
pi_183794623
Bounce in the blue box. Crypto Ed praktijken :D
pi_183794636
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:37 schreef Afwazig het volgende:
Bounce in the blue box. Crypto Ed praktijken :D
Jij snapt het niet gewoon niet, het is geen wet. Het is meer poker.
  maandag 17 december 2018 @ 21:39:41 #229
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183794678
quote:
14s.gif Op maandag 17 december 2018 21:35 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Inmiddels ook 2nd target aangetikt, wel vroeger dan ik dacht, maargoed, dat is alleen maar gunstig :9

Weer goed gegokt op de wick nauwkeurig, t moet niet gekker worden.
:')
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 21:43:36 #230
230491 Zith
pls tip
pi_183794789
DIT IS DE PUMP WAARBIJ VET NAAR 12 USD EOY GAAT
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183794841
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:36 schreef KapBak het volgende:

[..]

Donderstraal toch eens een heel eind op joh _O- _O- _O-
Was een wilde gok, wel allebei raak :7
Lambo of Rekt
pi_183794864
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Was een wilde gok, wel allebei raak :7
N=2. Goeien sample size.
  maandag 17 december 2018 @ 21:49:14 #233
131603 Afwazig
Serious business
pi_183794971
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:37 schreef KapBak het volgende:

[..]

Jij snapt het niet gewoon niet, het is geen wet. Het is meer poker.
Ja oké nu snap ik het.
pi_183794976
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:37 schreef Afwazig het volgende:
Bounce in the blue box. Crypto Ed praktijken :D
quote:
Struggling with current dip in altcoins and you want to avoid it next time? Or being prepared for next bull run?

In a 4 weeks Training course, you will learn all ins and outs and do’s/don’ts in the Crypto Markets.
After this course, you will be able to set up charts like we do, know where to buy, where to take profit and many more. We will turn you into a trader with confidence whom can read the price patterns, knowing what the next moves will be and how to anticipate them.

https://crypto-ta.nl/live-training/
  maandag 17 december 2018 @ 21:50:41 #235
131603 Afwazig
Serious business
pi_183795027
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:43 schreef Zith het volgende:
DIT IS DE PUMP WAARBIJ VET NAAR 12 USD EOY GAAT
JAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAA VET MAAND
  maandag 17 december 2018 @ 21:50:52 #236
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183795033
quote:
6s.gif Op maandag 17 december 2018 21:49 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[..]

illusions weet dit al allemaal hoor, die woont niet voor niets in spanje
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183795110
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:50 schreef Quotidien het volgende:

[..]

illusions weet dit al allemaal hoor, die woont niet voor niets in spanje
Wil je mijn handtekening misschien? Je hebt een ongezonde obsessie met mijn persoon. :D
pi_183795140
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:50 schreef Quotidien het volgende:

[..]

illusions weet dit al allemaal hoor, die woont niet voor niets in spanje
Lekker man. Prima weer, paella, latina's, dit dat alles :7
  maandag 17 december 2018 @ 21:54:28 #239
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183795160
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Wil je mijn handtekening misschien? Je hebt een ongezonde obsessie met mijn persoon. :D
Heeft een kat een ongezonde obsessie met muizen?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183795176
quote:
14s.gif Op maandag 17 december 2018 21:35 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Inmiddels ook 2nd target aangetikt, wel vroeger dan ik dacht, maargoed, dat is alleen maar gunstig :9

Weer goed gegokt op de wick nauwkeurig, t moet niet gekker worden.
Laat ze maar lullen. #ta4life
pi_183795196
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:54 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Heeft een kat een ongezonde obsessie met muizen?
Nee een kat niet, vandaar dat ik het ongezond noem. _O-
  maandag 17 december 2018 @ 21:56:16 #242
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183795226
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee
Hier had je kunnen stoppen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183795233
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:56 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Hier had je kunnen stoppen.
Maar dan snapte je het niet.
  maandag 17 december 2018 @ 21:57:35 #244
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183795276
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:56 schreef illusions het volgende:

[..]

Maar dan snapte je het niet.
Ik heb geen ongezonde obsessie (dat is een pleonasme) met je, ik vind het gewoon heerlijk hoe je steeds blijft happen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183795284
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:36 schreef KapBak het volgende:

[..]

Donderstraal toch eens een heel eind op joh _O- _O- _O-
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:39 schreef Quotidien het volgende:

[..]

:')
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Laat ze maar lullen. #ta4life
Ik demonstreet 2 charts tot nu toe hier live. En allebei hitten ze, en 1tje zelfs op 2 targets :')

Genieten dit. Int casino was ik al binnen dus.
Lambo of Rekt
  maandag 17 december 2018 @ 21:59:12 #246
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183795329
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 21:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[..]

[..]

Ik demonstreet 2 charts tot nu toe hier live. En allebei hitten ze, en 1tje zelfs op 2 targets :')

Genieten dit. Int casino was ik al binnen dus.
Ik weet niet eens wat het betekent, ben toch geen beta.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183795330
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:57 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb geen ongezonde obsessie (dat is een pleonasme) met je, ik vind het gewoon heerlijk hoe je steeds blijft happen.
Likewise. Mooi toch dan? :D
  maandag 17 december 2018 @ 22:00:09 #248
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183795357
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Likewise. Mooi toch dan? :D
Oja, je draait het gewoon om. Beetje "no you" situatie nu.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183795403
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 22:00 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Oja, je draait het gewoon om. Beetje "no you" situatie nu.
Volgens mij begin jij de hele tijd over mij, maargoed.

Als je die handtekening wilt hebben, hoor ik het wel. Als je 'm liever een keer in je kontje wilt, mag je ook gewoon zeggen maar dan moet ik je teleurstellen.
  maandag 17 december 2018 @ 22:03:02 #250
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183795454
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 22:01 schreef illusions het volgende:

[..]

Volgens mij begin jij de hele tijd over mij, maargoed.

Als je die handtekening wilt hebben, hoor ik het wel. Als je 'm liever een keer in je kontje wilt, mag je ook gewoon zeggen maar dan moet ik je teleurstellen.
Lekker man, gewoon van je afbijten. Niks mis mee.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183795764
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 21:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Laat ze maar lullen. #ta4life
ik gaf t een try, en het lijkt redelijk te werken, dus "bullshit" heb ik snoeihard ontkracht in de afgelopen paar dagen.

Nu heb je nooit elke chart goed natuurlijk, maar 60/40 is ruuiiiiim voldoende. Ik ga hier zeker mee door. Hier is geld te halen. Ze roepen allemaal maar :D

Het is ook geen wet, ik merk heel erg dat als hier over TA gesproken wordt dat er gereageerd wordt met "OMG OMG JE ZIT ERNAAST".. (met andere woorden; JE BEWEERT DAT HET EEN WET IS, HOE KAN JE ERNAAST ZITTEN?!?!) haha.

Ik ben blij met deze vooruitgang, als gevorderde noob gaat het niet onaardig :7
Lambo of Rekt
  maandag 17 december 2018 @ 22:12:40 #252
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_183795774
Nieuwe chief of staff in het Witte Huis is een Bitcoin fan :)

Trump Employs Bitcoin Fanatic, Mick Mulvaney (blockchainwatching.com)

quote:
The President of the United States Of America; President Donald Trump has employed the famous supporter of Bitcoin Mick Mulvaney to be the current Chief of Staff of the White House.

While Donald Trump may be one of the hardest-headed people in the Universe, this move is highly beneficial to the cryptocurrency establishment, whether you love or hate the President of the United States.

It is actually profitable for the cryptocurrency industry to have an important and major Bitcoin campaigner buzzing into the ears of the American President about how intriguing the cryptocurrency world actually is.

Ignoring the fact that Donald Trump might not top the list of the humblest people existing in the Universe today, he most undeniably enjoys making money. Who doesn’t?

Mick Mulvaney is a big cryptocurrency supporter as well as a fan. While he was formerly working at the House of Representatives; Mick Mulvaney, who is actually a Republican from South Carolina, was one of the few persons who worked in an effort to build the Blockchain coalition. This coalition comprises a group of lawmakers who write and form current laws for upcoming technologies such as cryptocurrency.

His knowledge of the inner-operations of blockchain and crypto in totality is intriguing. He aided the lawmakers to draft two of the latest legislative acts that back the growth and advancement of the blockchain establishment. The exciting proposals were drafted to aid the rise in the growth and support of blockchain technology.

Meanwhile, the House Resolution 1108 was recommended to boost studies in blockchain innovation to reveal to the Congress how to receive a sensible regulatory method to the establishment’s latest technological development.

The House Resolution 7002 was a suggestion to repair the E-SIGN Act that was made to “affirm the application of blockchain to computerized records, computerized signatures, and smart contracts.”

It is well known globally that the President of the United States; Donald Trump befittingly faces criticisms from everywhere for the majority of his decisions, especially when it comes to his take on immigration and foreign policy. But coming to the emergence of the blockchain technology, he seems really interested in its potential.

The assignment of Mick Mulvaney to the White House by Donald Trump is a very positive move for all cryptocurrency lovers.
2019: The Great Awakening
pi_183795864
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 22:12 schreef MangoTree het volgende:
Nieuwe chief of staff in het Witte Huis is een Bitcoin fan :)

Trump Employs Bitcoin Fanatic, Mick Mulvaney (blockchainwatching.com)

[..]

Universa jaaaahaaaaaa!!!111111!!111einz
pi_183795884
quote:
14s.gif Op maandag 17 december 2018 22:12 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ik gaf t een try, en het lijkt redelijk te werken, dus "bullshit" heb ik snoeihard ontkracht in de afgelopen paar dagen.

Nu heb je nooit elke chart goed natuurlijk, maar 60/40 is ruuiiiiim voldoende. Ik ga hier zeker mee door. Hier is geld te halen. Ze roepen allemaal maar :D

Het is ook geen wet, ik merk heel erg dat als hier over TA gesproken wordt dat er gereageerd wordt met "OMG OMG JE ZIT ERNAAST".. (met andere woorden; JE BEWEERT DAT HET EEN WET IS, HOE KAN JE ERNAAST ZITTEN?!?!) haha.

Ik ben blij met deze vooruitgang, als gevorderde noob gaat het niet onaardig :7
Ik geloof er ook wel in hoor, het is in feite gewoon marktpsychologie.
pi_183795962
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 22:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik geloof er ook wel in hoor, het is in feite gewoon marktpsychologie.
jep, het is ook niet voor niets dat bij het einde van die triangles, vrijwel altijd een grote move komt. En dat is te back-testen.
Lambo of Rekt
  maandag 17 december 2018 @ 22:29:55 #256
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183796427
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 17 december 2018 @ 22:32:44 #257
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_183796532
Hoe is het hier mijn crypto warriors!?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 22:44:22 #258
230491 Zith
pls tip
pi_183796972
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 22:32 schreef ssjgoku het volgende:
Hoe is het hier mijn crypto warriors!?
Zoals vaak op groene dagen zit iedereen te bekvechten voor een treedje hoger op het BTC forum #ALFA_RANGLIJST
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183797205
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 22:15 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Universa jaaaahaaaaaa!!!111111!!111einz
Heb je ook universa?
pi_183797227
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 22:51 schreef woxxel het volgende:

[..]

Heb je ook universa?
Tuurlijk.

[ Bericht 3% gewijzigd door TheFreshPrince op 17-12-2018 23:13:47 ]
pi_183797260
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 22:52 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Tuurlijk.
Ik ook :)

Ik volg de whale van fok gewoon.
pi_183797285
quote:
10s.gif Op maandag 17 december 2018 21:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[..]

[..]

Ik demonstreet 2 charts tot nu toe hier live. En allebei hitten ze, en 1tje zelfs op 2 targets :')

Genieten dit. Int casino was ik al binnen dus.
Hier heb je wel gelijk in.
pi_183797298
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 22:53 schreef woxxel het volgende:

[..]

Ik ook :)

Ik volg de whale van fok gewoon.
Ik wave niet of dat whale verstandig is.
pi_183797325
quote:
14s.gif Op maandag 17 december 2018 22:12 schreef EggsTC het volgende:
JE BEWEERT DAT HET EEN WET IS, HOE KAN JE ERNAAST ZITTEN?!?!
En hier zit je er weer naast. Niemand met een hersencel roept dit soort dingen.
  maandag 17 december 2018 @ 23:01:54 #265
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797474
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 22:55 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik wave niet of dat whale verstandig is.
HIHAHO
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183797556
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 22:55 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik wave niet of dat whale verstandig is.
Doe ook niet met groot geld hoor. Maar ik hou sommigen wel in de gaten :)
  maandag 17 december 2018 @ 23:05:34 #267
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797577
Wie is de whale van fok! dan? Ik neem aan illusions, die zit in Spanje.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183797580
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:04 schreef woxxel het volgende:

[..]

Doe ook niet met groot geld hoor. Maar ik hou sommigen wel in de gaten :)
Waarom? :P Je moet juist de markt verslaan, niet volgen.
pi_183797601
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:05 schreef Quotidien het volgende:
Wie is de whale van fok! dan? Ik neem aan illusions, die zit in Spanje.
Ik heb als ik gezopen heb wel eens wat weg van een aangespoelde whale. Dik en uitgedroogd.
pi_183797604
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:05 schreef Quotidien het volgende:
Wie is de whale van fok! dan? Ik neem aan illusions, die zit in Spanje.
Beetje opletten, dan kom je er wel achter
  maandag 17 december 2018 @ 23:06:57 #271
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797614
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:06 schreef woxxel het volgende:

[..]

Beetje opletten, dan kom je er wel achter
Illusions dus.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 23:07:20 #272
230491 Zith
pls tip
pi_183797624
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:05 schreef Quotidien het volgende:
Wie is de whale van fok! dan? Ik neem aan illusions, die zit in Spanje.
Yikes, Zak je toch weer een plekje of 10 op de pikorde.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_183797646
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:07 schreef Zith het volgende:

[..]

Yikes, Zak je toch weer een plekje of 10 op de pikorde.
Rare, Hoofdletter.
  maandag 17 december 2018 @ 23:08:41 #274
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797656
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:07 schreef Zith het volgende:

[..]

Yikes, Zak je toch weer een plekje of 10 op de pikorde.
Ik stond zo ver voorop dat ik nu nog steeds op 1 sta.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  † In Memoriam † maandag 17 december 2018 @ 23:09:47 #275
230491 Zith
pls tip
pi_183797682
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:08 schreef KapBak het volgende:

[..]

Rare, Hoofdletter.
Ben aan het swipetypen

BTW Ik kom nog wel eens terug op je pms, zodra ik niet meer bloed plas, of morgen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 17 december 2018 @ 23:10:07 #276
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797694
Ik neem aan Magnet want die heeft een topic over vermogensbelasting in z'n pohi *O*
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183797706
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:09 schreef Zith het volgende:
zodra ik niet meer bloed plas
Legitieme reden voor wat vertraging.
pi_183797731
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:10 schreef Quotidien het volgende:
Ik neem aan Magnet want die heeft een topic over vermogensbelasting in z'n pohi *O*
En hij is baller met zijn fretten.

Wie de neuk wil lambo's als je die beesten kunt hebben.
pi_183797831
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:11 schreef KapBak het volgende:

[..]

En hij is baller met zijn fretten.

Wie de neuk wil lambo's als je die beesten kunt hebben.
Ik heb faalfretten ;(

pi_183797884
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:15 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb faalfretten ;(

_O- _O- _O-

Dat koppie tegen die bank ook echt godverdomme _O_
  maandag 17 december 2018 @ 23:17:54 #281
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797897
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:15 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb faalfretten ;(

Real life beelden van illusions in zijn villa in Spanje
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 17 december 2018 @ 23:18:49 #282
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797921
Ik wil ook een fret, wat een baasjes _O_
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183797924
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:17 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Real life beelden van illusions in zijn villa in Spanje
Wat heb jij toch met illusions joh
  maandag 17 december 2018 @ 23:19:28 #284
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183797942
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:18 schreef KapBak het volgende:

[..]

Wat heb jij toch met illusions joh
Ik ben gewoon melig van die gast geworden :+
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183797985
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik ben gewoon melig van die gast geworden :+
pi_183798018
Misschien maar eens een "ferrets in MaGNeT's crib" filmpje maken en uploaden, alles voor de views :')
pi_183798055
Is dat jou youtube met die fretten?
pi_183798132
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:23 schreef woxxel het volgende:
Is dat jou youtube met die fretten?
Yup.
  maandag 17 december 2018 @ 23:26:29 #289
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183798156
Ik vond het leuk tot dat filmpje dat ze die muis opeten. Nee danku.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183798180
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:26 schreef Quotidien het volgende:
Ik vond het leuk tot dat filmpje dat ze die muis opeten. Nee danku.
Dat vind ik ook echt niet kunnen ja.

Iemand nog tips voor lekker stukje rundvlees of wild voor met kerst?
pi_183798240
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:26 schreef Quotidien het volgende:
Ik vond het leuk tot dat filmpje dat ze die muis opeten. Nee danku.
Dat is hun dagelijkse voer :D Heb er een aparte vriezer voor, anders sta je mss voor verrassingen als je een frikandel wil scoren.
  maandag 17 december 2018 @ 23:31:17 #292
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183798319
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:28 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat is hun dagelijkse voer :D Heb er een aparte vriezer voor, anders sta je mss voor verrassingen als je een frikandel wil scoren.
Fucking nasty is dat man. Hoezo niet gewoon een stukje los vlees of iets anders?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183798396
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:31 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Fucking nasty is dat man. Hoezo niet gewoon een stukje los vlees of iets anders?
Het is het gezondste voer voor ze. Ze eten ook wel kwartel, duif of rat, al geef ik die laatste 2 nooit.
Kleine prooidieren, koe valt daar niet onder ;)

Van zo'n muis vind je niets meer terug, die gaat er van kop tot staart in.
  maandag 17 december 2018 @ 23:36:06 #294
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183798496
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:33 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het is het gezondste voer voor ze. Ze eten ook wel kwartels, duif of rat.
Kleine prooidieren, koe valt daar niet onder ;)

Van zo'n muis vind je niets meer terug, die gaat er van kop tot staart in.
Heftig heftig. Gelukkig heb ik net gegeten want ik vind het echt gruwelijk.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183798557
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:36 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Heftig heftig. Gelukkig heb ik net gegeten want ik vind het echt gruwelijk.
Ik gaf m'n fretten vroeger brokken (voor kittens, hoog eiwit), maar uiteindelijk zit daar ook gewoon vlees in alleen zie je het niet.
  maandag 17 december 2018 @ 23:40:35 #296
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183798648
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik gaf m'n fretten vroeger brokken (voor kittens, hoog eiwit), maar uiteindelijk zit daar ook gewoon vlees in alleen zie je het niet.
Ik vind gewoon het beeld dat een heel beest er van kop tot staart in gaat vrij gruwelijk. Vooral van die kleine beestjes die nog kleinere beestjes gewoon afslikken. Maar ik snap dat ze vlees moeten hebben hoor, daar niet van.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183798692
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:40 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik vind gewoon het beeld dat een heel beest er van kop tot staart in gaat vrij gruwelijk. Vooral van die kleine beestjes die nog kleinere beestjes gewoon afslikken. Maar ik snap dat ze vlees moeten hebben hoor, daar niet van.
Hehe, ik denk dat je beter een cavia kan hodlen dan ;)
pi_183798694
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:33 schreef MaGNeT het volgende:
Van zo'n muis vind je niets meer terug
Kakken die dieren niet of wat?
  maandag 17 december 2018 @ 23:43:16 #299
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_183798728
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:42 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hehe, ik denk dat je beter een cavia kan hodlen dan ;)
Ik heb een dwerghamster. :D
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_183798757
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 23:43 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb een dwerghamster. :D
heet die illusions?
pi_183798758
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 23:42 schreef KapBak het volgende:

[..]

Kakken die dieren niet of wat?
Naja, op dat moment vind je wel wat tussen de papierkorrels in de bak :+

Fretten hebben overigens hetzelfde probleem als een bunzing, ze zijn redelijk fearless:

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')