abonnement Unibet Coolblue
pi_183605700
Volg hier de protesten van de 'gele hesjes' in Parijs.


Livestreams via onze helden van RUPTLY en RT _O_ _O_ _O_


Rellen 01-12:


quote:
Crisisvergadering na rellen in Parijs: Macron wil ontmoeting met vertegenwoordigers gele hesjes en bezoekt beschadigde Arc de Triomphe



Na de rellen in Parijs van de 'gilets jaunes' of 'gele hesjes', waarbij 133 gewonden vielen en meer dan 400 mensen zijn opgepakt, zat de Franse president Emmanuel Macron vandaag samen met zijn regering voor een crisisvergadering. Tijdens die vergadering vroeg Macron aan premier Edouard Philippe om een ontmoeting te beleggen met de partijleiders en vertegenwoordigers van de gele hesjes. Ook bezocht de president de Arc de Triomphe, die schade opliep tijdens de rellen.

Op de crisisvergadering werd een "precieze balans van de situatie opgemaakt, van de gewonden, de schade en de arrestaties". De vergadering werd bijgewoond door onder meer Macron, Philippe, minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner en minister van Milieu François de Rugy.

Grotere politie-inzet
Macron heeft er Castaner gevraagd "een reflectie te leiden over de eventuele noodzaak van een aanpassing van het aantal ordediensten in de komende dagen". Een grotere politie-inzet moet beter kunnen optreden tegen "gewelddadigere, mobielere, beter georganiseerde relschoppers", aldus Macron. Van een herinvoeren van de noodtoestand lijkt voorlopig geen sprake.

Voorwaarde om aan tafel te komen
Een datum voor een eventuele ontmoeting tussen de Franse premier en de gele hesjes is nog niet bekend. Volgens de president kadert het initiatief in "de constante zorg om dialoog" van de uitvoerende macht.

In een gesprek met AFP zegt Jacline Mouraud, een van de leidende figuren van de gele hesjes in Frankrijk, dat ze inderdaad gecontacteerd werd door het kabinet van de premier. Ze zegt bereid te zijn zich naar zijn ambtswoning te begeven, op voorwaarde dat de regering "terugkomt op de belastingsverhogingen op brandstof vanaf 1 januari".

"We gaan voor de ontmoeting samenzitten om onze voorstellen te verfijnen, maar het vervolg van de beweging zal bepaald worden door de intenties van de regering voor de bevolking." Mouraud gaf nog mee dat ze "het geweld dat zaterdag in Parijs gepleegd is" betreurde. Tegelijk haalde ze uit naar het gebrekkige antwoord van de regering "die ons niet serieus neemt".



Vernielde Arc de Triomphe
Voor de vergadering van start ging, maakte Macron eerst een tussenstop bij de Arc de Triomphe, waar gisteren betogers en politie met elkaar in botsing kwamen. Op televisiebeelden is te zien hoe relschoppers het interieur van het monument vernielen. Er is onder meer een beeld van het Franse nationale symbool Marianne kapot geslagen. Ook is de boog besmeurd met graffiti.

"Hij was geschokt door de schade die werd aangebracht aan de Arc de Triomphe, een symbolische plaats", aldus het Élysée. Bij zijn bezoek werd hij toegejuicht, maar ook uitgejouwd. "Macron démission", riepen de gele hesjes verschillende keren.



Deze ochtend is een schoonmaakbeurt van de triomfboog van start gegaan. Mannen in beschermende pakken zijn met hogedrukspuiten in de weer. Ze verwijderen teksten die op het bouwwerk zijn geklad, zoals "De gele hesjes zullen overwinnen", "Ontslag voor Macron" en "Einde van het regime". Veegwagens van de gemeente ruimen de rotzooi op.
Snelrecht

"Ongeveer twee derde" van de 372 relschoppers die uiteindelijk aangehouden werden na het geweld van zaterdag in Parijs, zullen voor de rechter gebracht worden, meldt de Franse minister van Justitie, Nicole Belloubet, vandaag. "Er zal een stevig antwoord van justitie komen", aldus Belloubet tijdens een perspunt in het Parijse justitiepaleis. De justitieminsiter zei ook nog dat er andere "oplossingen" zijn dan het herinvoeren van de noodtoestand. "De meeste van hen zullen morgen en overmorgen verschijnen in snelrecht", voegde de Parijse procureur Rémy Heitz toe.



https://www.hln.be/nieuws(...)e-triomphe~ab967a55/
quote:
Gele hesjes weer de straat op: 'Frankrijk is de zieke man van Europa'



De Franse protestbeweging van de 'gilets jaunes', de gele hesjes, gaat vandaag in Frankrijk weer de straat op. Dat is niet de eerste keer. Correspondent Stefan de Vries legt uit wie er achter de protesten zitten en wat ze willen bereiken.
Die gele hesjes, waar demonstreren ze voor of tegen?

In eerste instantie voerden de gele hesjes ('gilets jaunes') actie tegen de hoge dieselprijs. Ongeveer de helft van de Fransen rijdt een dieselauto. Dat is in het land altijd erg gepromoot, vooral door de Franse autolobby. Diesel was altijd erg goedkoop. En iedereen dacht dat dit altijd zo zou blijven.

Maar inmiddels is dat al lang niet meer zo. Diesel is nu net zo duur als benzine. En daarmee begon het protest.

Inmiddels gaan de demonstraties over belasting in het algemeen. Ook wordt er tegen de regering en president Macron gedemonstreerd, tegen de arrogantie van de macht en vóór de gewone burger. Het is nu allegaartje geworden.


Wie demonstreren er?
De demonstraties komen niet uit een een eenduidige richting. Ze zijn niet afkomstig uit linkse of rechtse hoek en ook de vakbonden zitten er niet achter. Wel sluiten er extreemrechtse aanhangers aan. De laatste demonstratie waren er racistische en homofobe incidenten. Maar ook extreemlinks is er bij aanwezig.

Het is dus geen protest van een politieke kleur of beweging. De organisatie vindt plaats via Facebook. De 'gilets jaunes' ontlenen hun naam aan de felgele hesjes die Fransen in hun auto's moeten hebben. Er was heel kort even een groepje zelfbenoemde woordvoerders. Die zijn er direct weer uitgeknikkerd.

En natuurlijk proberen partijen er een slaatje uit te slaan. Er was een linkse leider die aankondigde om te komen. Toen zeiden demonstranten: kom maar, dan leren we je een lesje. De demonstranten willen van niets weten. Ze moeten niets hebben van de gevestigde orde.

Toch lijken ze ook veel mensen te vertegenwoordigen. Uit peilingen blijkt dat driekwart van de Fransen achter ze staat. Waarbij wel opgemerkt moet worden dat in Frankrijk de sympathie haast altijd bij demonstranten ligt.


Het is de derde demonstratie, komen er steeds meer demonstranten?
Nee, integendeel, het neemt af. Het wordt ook kouder. Veel mensen hebben zoiets niet eerder gedaan. Ze doen een keertje mee, maar daarna is het wel weer goed. Het aantal mensen dat deelneemt is snel aan het krimpen.

Het protest krijgt nog steeds veel aandacht. Vorige week waren er bij de protesten in Parijs zo'n 8000 mensen. Dat is niet heel veel, maar de demonstraties krijgen enorm veel aandacht in de pers.

Wat gaan ze doen vandaag, wat zijn de verwachtingen?
In en rond Parijs gaan de demonstranten weer wegen blokkeren. Tolhuisjes, toegangswegen en de Parijse rondweg. Ook worden er 'langzaamacties' gedaan, waarbij er langzaam wordt gereden op de snelweg. Maar niet alleen in de Franse hoofdstad, ook op andere plekken in het land zal worden gedemonstreerd. In Bretange bijvoorbeeld, waar er veel animo is voor het protest van de gele hesjes.


Wat is de reactie van de Franse regering?
De Franse president Macron geeft niets toe. Hij kan moeilijk de ene dag zeggen dat hij een schone planeet wil, en de dag erna dat de accijns op brandstof omlaag gaan.

Er wordt geprobeerd om te overleggen, maar het is moeilijk omdat niemand de gele hesjes vertegenwoordigd. Macron denkt er nu aan om het percentage van de accijns te verlagen als de prijs voor olie stijgt. Hiermee wil hij voorkomen dat als de olieprijs stijgt, de opbrengst van accijns ook absoluut hoger wordt.

Verder houdt Macron voet bij stuk. Maar hij staat enorm onder druk. Hij is nu 1,5 jaar president, maar hij heeft nog niets voor elkaar. De werkloosheid is nog steeds even hoog als in de afgelopen dertig jaar, rond de 9 en 10 procent. Het land is niet vooruit te krijgen. Frankrijk doet het veel slechter dan andere landen. Frankrijk is de zieke man van Europa.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)zieke-man-van-europa
pi_183605714
Op die Ruptly2 stream zitten er dadelijk geen stenen meer in de stoep
pi_183605717
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:30 schreef Infection het volgende:

[..]

Die helmen met gele streep zag ik net wel hoor.
zie ze nu ook.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183605718
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:43 schreef Houtenbeen het volgende:
Op die Ruptly2 stream zitten er dadelijk geen stenen meer in de stoep
Ze blijven maar gooien inderdaad.
pi_183605723
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:43 schreef Houtenbeen het volgende:
Op die Ruptly2 stream zitten er dadelijk geen stenen meer in de stoep
Het lijkt wel of ze steeds dezelfde herhaling uitzenden :P
pi_183605728
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:43 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

zie ze nu ook.
Vraag me af wat nou eigenlijk het verschil tussen die agenten met en zonder strepen is.
pi_183605735
Daar komen de panzerwagens weer.
pi_183605753
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:44 schreef Infection het volgende:

[..]

Vraag me af wat nou eigenlijk het verschil tussen die agenten met en zonder strepen is.
Die gele strepen zijn van de nationale politie, wit lokale (municipale) politie
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 14:46:29 #10
408813 crew  trein2000
pi_183605765
TBspekschoor twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:51:40 Brusselse politie biedt geen enkele uitweg aan demonstranten, om vervolgens traangas te gebruiken. Zonder geweld van gele hesjes te vergoeilijken, maar je moet mensen die weg willen wel de mogelijkheid geven https://t.co/eXjNBbE0pE reageer retweet
Schandalig dit!
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183605766
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:45 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Die gele strepen zijn van de nationale politie
Oftewel beter getrainde politie?
pi_183605789
Leipe shit ouwe
pi_183605794
Waarom hebben de demonstranten geen molotov cocktails eigenlijk?
pi_183605797
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:46 schreef Infection het volgende:

[..]

Oftewel beter getrainde politie?
Nah, klein beetje misschien.
pi_183605816
Panzerwagens rijden richting demonstranten nu.
pi_183605885
Wat een allegaartje qua kleding bij de ME.

Leipe shit ouwe
pi_183605903
Gewond iemand op de stream van El Pais
pi_183605909
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:49 schreef Infection het volgende:
Panzerwagens rijden richting demonstranten nu.
En nu mortieren blaffen.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 8 december 2018 @ 14:54:45 #19
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_183605930
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:52 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Wat een allegaartje qua kleding bij de ME.

[ afbeelding ]
Dat zal geen standaard ME zijn.
And so is the past
pi_183605940
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:52 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Wat een allegaartje qua kleding bij de ME.

[ afbeelding ]
Die gasten met "normale" kleding zijn een soort arrestatieteams volgens mij. Pakken demonstranten er tussenuit.
  zaterdag 8 december 2018 @ 14:55:37 #21
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_183605943
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:47 schreef Infection het volgende:
Waarom hebben de demonstranten geen molotov cocktails eigenlijk?
Ze zijn misschien geen lid van de Fok -knokploeg? :)
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_183605952
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:55 schreef Hyperdude het volgende:

[..]

Ze zijn misschien geen lid van de Fok -knokploeg? :)
Dat zal het zijn ja.
  PR/Manusje van alles zaterdag 8 december 2018 @ 14:57:15 #23
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_183605968
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:46 schreef trein2000 het volgende:
TBspekschoor twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:51:40 Brusselse politie biedt geen enkele uitweg aan demonstranten, om vervolgens traangas te gebruiken. Zonder geweld van gele hesjes te vergoeilijken, maar je moet mensen die weg willen wel de mogelijkheid geven https://t.co/eXjNBbE0pE reageer retweet
Schandalig dit!
Mensen die weg willen, hadden thuis moeten blijven.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_183605978
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:46 schreef trein2000 het volgende:
TBspekschoor twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:51:40 Brusselse politie biedt geen enkele uitweg aan demonstranten, om vervolgens traangas te gebruiken. Zonder geweld van gele hesjes te vergoeilijken, maar je moet mensen die weg willen wel de mogelijkheid geven https://t.co/eXjNBbE0pE reageer retweet
Schandalig dit!
Waarom? Moeten ze maar lekker op hun zolderkamer blijven..krijg je ook geen klappen.
pi_183606029
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:57 schreef Surveillance-Fiets het volgende:

[..]

Mensen die weg willen, hadden thuis moeten blijven.
Je moet demonstranten altijd een vluchtweg geven bij rellen. Zo haal je de angel eruit. Gewoon domme tactiek van de Brusselse politie.
pi_183606030
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:52 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Wat een allegaartje qua kleding bij de ME.

[ afbeelding ]
In die beelden net iets later zag je de rugzakjes die ze droegen, waren geen twee dezelfde bij. Fel orange, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, blauw met grote letters..
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183606031
Dat keukentrapje gaat vast helpen :+

Leipe shit ouwe
pi_183606061
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:01 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Dat keukentrapje gaat vast helpen :+

[ afbeelding ]
Je suis keukentrapje
pi_183606077
Goed shot.

Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_183606088
Het ligt een beetje stil allemaal.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_183606092
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:47 schreef Infection het volgende:
Waarom hebben de demonstranten geen molotov cocktails eigenlijk?
Daarvoor moet je afgelopen dagen in Athene zijn:

Jake_Hanrahan twitterde op donderdag 06-12-2018 om 19:02:29 Kicking off in Exarchia. Barricades. Molotovs. Fireworks etc. #Athens https://t.co/le35iRMGaD reageer retweet
  zaterdag 8 december 2018 @ 15:06:21 #32
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183606101
Valt volgens mij best mee (nog). Paar gastjes met rookbommen en zulks. De ME kan makkelijk alles schoonvegen als ze zouden willen. Ben benieuwd hoe het gaat als het donker wordt straks.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183606110
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:55 schreef Infection het volgende:

[..]

Die gasten met "normale" kleding zijn een soort arrestatieteams volgens mij. Pakken demonstranten er tussenuit.
Volgens mij is dat BAC: Brigade anticommando
pi_183606117
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:01 schreef Geenfrietmaarpatat het volgende:
Dat keukentrapje gaat vast helpen :+

[ afbeelding ]
Je weet dat de meeste ongelukken gebeuren met een keukentrapje he?
pi_183606120
Er wordt ook geplunderd (video in tweet):

FranceNews24 twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 15:03:14 🔴 EN DIRECT - #Paris: Avenue de Friedland, des #casseurs s’en prennent à une boutique." (Crédit vidéo: @BorisKharlamoff) #giletsjaunes #8Décembre #8Décembre2018 #8Decembre #8decembre #Stopgiletsjaunes #balancetongiletjaune https://t.co/ULEaBy06q1 reageer retweet
pi_183606128
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:07 schreef naiipajiiau het volgende:

[..]

Je weet dat de meeste ongelukken gebeuren met een keukentrapje he?
:D
Leipe shit ouwe
pi_183606151
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:07 schreef naiipajiiau het volgende:

[..]

Je weet dat de meeste ongelukken gebeuren met een keukentrapje he?
Gevaarlijker dan terroristen.
pi_183606155
Ah ze hebben de actie opgezocht.
  zaterdag 8 december 2018 @ 15:12:49 #40
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183606173
50% relschoppers, 50% journalisten en fotograven.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183606180
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:01 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Je moet demonstranten altijd een vluchtweg geven bij rellen. Zo haal je de angel eruit. Gewoon domme tactiek van de Brusselse politie.
Niet als je ze wil oppakken.

quote:
Kort na de middag ontspoorde de toestand in Brussel even. Gele hesjes begonnen de ordetroepen te bekogelen met stenen, rookbommetjes en andere projectielen. De politie heeft daarop herhaaldelijk het waterkanon en traangas ingezet. Nu is de rust weergekeerd.

Op de kleine Brusselse ring is de rust weergekeerd. De Brusselse politie heeft de twee groepen betogers volledig ingesloten en is de ‘gele hesjes’ nu aan het arresteren. Een aantal mensen mag de betoging verlaten, weliswaar pas nadat de politie hen heeft kunnen identificeren en fotograferen.

Af en toe ontploffen er nog bommetjes, maar de betogers lijken te beseffen dat nieuwe confrontaties zinloos zijn. De arrestanten worden op bussen geladen en overgebracht naar de kazerne van de federale politie in Etterbeek.

Rond 13.30 uur liep het even uit de hand. Toen bevonden zich nog enkele honderden manifestanten op de kleine Brusselse ring, waar de politie hen volledig had ingesloten ter hoogte van het kruispunt met de Belliardstraat. Daarbij kwam het ter hoogte van de Lambermontstraat tot confrontaties tussen de politie en een deel van de betogers.

Die begonnen de ordetroepen te bekogelen met stenen, rookbommetjes, verfbommen en andere projectielen. De politie heeft daarop herhaaldelijk het waterkanon en traangas ingezet. Een groepje betogers bleef nog een tijdje de politie vanop een afstand bekogelen.

Een groot deel van de gele hesjes werd daarna door de politie bijeengedreven op het kruispunt van de Regentlaan en de Lambermontstraat. Een tweede deel van de betogers bevond zich even verderop op de kleine Brusselse ring en werd daar ook omsingeld door de politie.

Rond 14 uur keerde de rust terug.

Vanmorgen had de politie al ruim honderd personen gearresteerd, onder meer nabij Brussel Centraal. ‘We controleren iedereen die naar Brussel komt om deel te nemen aan de actie van de gele hesjes’, zegt politiewoordvoerster Ilse Van de keere. ‘Wie verdachte of gevaarlijke voorwerpen bij heeft, wordt administratief aangehouden.’
De Standaard
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183606218
Meerdere auto's zelfs :D
pi_183606225
Zijn er ooit protesten geweest die vreedzaam waren die een groot succes zijn geweest? (dus grote veranderingen)
Die tentenkampen tegen wall street heeft ook geen millimeter progressie opgeleverd.
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 15:16:57 #45
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183606229
Batterij leeg :P
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183606232
Leipe shit ouwe
pi_183606233
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:16 schreef SeLang het volgende:
Batterij leeg :P
quote:
Net wanneer het spannend wordt.
pi_183606235
quote:
powerbankje seun, powerbankje
pi_183606236
Batterij is vervangen _O_
pi_183606238
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:16 schreef Cattivo het volgende:
Zijn er ooit protesten geweest die vreedzaam waren die een groot succes zijn geweest? (dus grote veranderingen)
Die tentenkampen tegen wall street heeft ook geen millimeter progressie opgeleverd.
Gandhi?
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183606246
Waar is het waterkanon? :P
pi_183606255
Hahaha die klapjosti die nog even met de brandende auto op de foto wilde terwijl de vlammen alle kanten op slaan
pi_183606263
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:21 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Klopt, in Frankrijk ligt dat ook heel anders. Kijk bijvoorbeeld maar naar hoe ze daar met veteranen omgaan: gratis musea in en allerlei extra voorzieningen.
Het punt is dat in Nederland ooit de patriotten tegenover de orangisten stonden, terwijl de huidige vaderlandslievenden doorgaans het koninkrijk en daarmee de Oranjes steunen. Dus daarom wordt daarvoor de term patriotten niet gebruikt.

Op zich vind ik het wel terecht om mensen die een been voor hun land hebben verloren recht op een zitplaats in het OV te geven, maar het hoort ook wel een beetje bij een oorlogszuchtige traditie die Nederland totaal niet heeft. In de VS heb je ook zo'n mentaliteit dat de vlag en het volkslied een drie-eenheid met het leger vormen en niet opstaan bij het volkslied het dissen van de veteranen zou betekenen. Ik vind dat een beetje fascistoide, het is een soort continue oorlogspropaganda, terwijl de oorlogsinvaliden daar van de overheid veel te weinig zorg krijgen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_183606268
Welke idioot zet daar na 3 zaterdagen rellen nu nog zijn auto neer.
pi_183606269
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:17 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Gandhi?
Nou, geweldloos verzet heeft dus een hele lange tijd geleden een keer gewerkt :)
pi_183606283
Die Volkswagen moterkap, duitse kwaliteit. _O-
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_183606284
El Païs stream: zo'n motorkap zit nog best goed vast.

-edit-
Mijn beurt om te laat te zijn :+
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183606293
Stevige motorkap
pi_183606295
Nou veel kijk plezier nog allemaal, ik moet gaan werken :W
pi_183606307
Op welke stream zitten jullie te kijken?
pi_183606313
"ruim 700 mensen gearresteerd waarvan vermoed werd dat zij uit waren op geweld. "

Dat is wel grappig. We pakken voortaan gewoon mensen op die nog niets gedaan hebben.
pi_183606328
Leipe shit ouwe
pi_183606345
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:19 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Het punt is dat in Nederland ooit de patriotten tegenover de orangisten stonden, terwijl de huidige vaderlandslievenden doorgaans het koninkrijk en daarmee de Oranjes steunen. Dus daarom wordt daarvoor de term patriotten niet gebruikt.
Ja dat weet ik, ik ben er praktisch op afgestudeerd :P Ik bedoelde ook patriotisme in de algemene zin des woords, vaderlandsliefde, en niet de historische beweging uit ons verleden. Had misschien beter gewoon het woord vaderlandsliefde oid kunnen gebruiken. :)
  PR/Manusje van alles zaterdag 8 december 2018 @ 15:26:38 #66
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_183606361
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:01 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Je moet demonstranten altijd een vluchtweg geven bij rellen. Zo haal je de angel eruit. Gewoon domme tactiek van de Brusselse politie.
Je moet ze allemaal arresteren of een paar rotklappen geven. :D
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zaterdag 8 december 2018 @ 15:28:23 #67
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_183606382
Nouja het is niet erger dan de voorbije dagen..
pi_183606415
Rolt weer een auto
pi_183606458
BreakingNLive twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 15:33:08 BREAKING NEWS: ‘It’s getting worse by the minute’: Dozens of cars set on fire near the Champs Élysées in central Paris as heavy yellow vest riots continue.Multiple people reported injured. More than 500 people arrested.#GiletsJaunesDeveloping... https://t.co/Tu0iWzJHKk reageer retweet
pi_183606463
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:28 schreef RobjeGeus het volgende:
Nouja het is niet erger dan de voorbije dagen..
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:33 schreef Infection het volgende:
BreakingNLive twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 15:33:08 BREAKING NEWS: ‘It’s getting worse by the minute’: Dozens of cars set on fire near the Champs Élysées in central Paris as heavy yellow vest riots continue.Multiple people reported injured. More than 500 people arrested.#GiletsJaunesDeveloping... https://t.co/Tu0iWzJHKk reageer retweet
It's on!
pi_183606470
Ook panzervoertuigen in Marseille:

LPLdirect twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 15:33:10 🇫🇷 [FLASH] - Des blindés également déployés à #Marseille dans le Vieux-Port où des incidents ont éclatés. #GiletsJaunes #8décembre https://t.co/0KLnhWG7oM reageer retweet
pi_183606471
Op de Champs Élysées gebeurt echt niks meer. Het heeft zich verspreid naar andere straten er omheen
pi_183606627
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:25 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Ja dat weet ik, ik ben er praktisch op afgestudeerd :P Ik bedoelde ook patriotisme in de algemene zin des woords, vaderlandsliefde, en niet de historische beweging uit ons verleden. Had misschien beter gewoon het woord vaderlandsliefde oid kunnen gebruiken. :)
Het is wel interessant omdat er de laatste tijd heel veel dingen in meerdere landen tegelijk spelen en dan worden begrippen één op één vertaald terwijl het toch vaak deels valse vrienden zijn. Macron maakte laatst het onderscheid tussen nationalisme en patriottisme om de EU te promoten door nationalisme de schuld te geven van WOI. Maar behalve dat dat onderscheid sowieso wat onzinnig en kunstmatig was, kun je dat niet zomaar vertalen omdat patriottisme in Nederland vanwege onze geschiedenis een andere betekenis heeft.

Dus noemen wij dat dan maar nationalisme of chauvinisme, maar chauvinisme is eigenlijk iets anders en ook niet neutraal, terwijl het in het Engels een behoorlijk andere betekenis heeft. Blijft dus alleen nationalisme over, maar in het Nederlands slaat dat op de natiestaat, terwijl in het Engels natie meer de betekenis heeft van volk. Daarin heb je de nation of islam maar ook white nationalism.

Het is dus een beetje zooitje, maar die internationale begripsverwarring wordt zelden neutraal geduid en vaak gebruikt om het eigen standpunt mee te ondersteunen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_183606810
Politie verliest her en der de controle
pi_183606836
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 15:33 schreef Infection het volgende:
BreakingNLive twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 15:33:08 BREAKING NEWS: ‘It’s getting worse by the minute’: Dozens of cars set on fire near the Champs Élysées in central Paris as heavy yellow vest riots continue.Multiple people reported injured. More than 500 people arrested.#GiletsJaunesDeveloping... https://t.co/Tu0iWzJHKk reageer retweet
Fucking debielen die auto's in de fik steken. Gewoon met scherp schieten zegt mijn onderbuikgevoel
AFCA!
pi_183606930
Waarom parkeer je een auto in de binnenstad terwijl je weet dat dit gaat gebeuren?!
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:06:40 #78
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183606941
Er staat een hipster auto in de fik
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183606942
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
Waarom parkeer je een auto in de binnenstad terwijl je weet dat dit gaat gebeuren?!
Naïef inderdaad maar niet iedereen heeft een garage of vrienden buiten de stad waar ze de auto kwijt kunnen denk ik. Ik zou gewoon die hele stad ontvluchten op de zaterdag of toekijken van mijn balkon :D
AFCA!
pi_183606945
Zonde van die Mini
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:07:07 #81
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_183606946
:{ wat een ellende.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_183606954
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:07 schreef houdjemond het volgende:
:{ wat een ellende.
Enige juiste conclusie.
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:07:56 #83
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_183606957
Nu maar wachten op de ontploffing.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:07:58 #84
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183606958
Het zal je auto maar zijn.
pi_183606964
Leipe shit ouwe
pi_183606975
Tuuuuuuuuuuuuuut :D

Als het zo door gaat, gaat die Audi er achter ook
pi_183606991
de ruitenwissers doen het nog :o
pi_183606994
Jammer dat die auto's niet uit elkaar knallen dan zijn die antifa lui ook gelijk kapot
AFCA!
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 december 2018 @ 16:10:42 #89
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_183606996
quote:
Welke stream is dit?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_183606998
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:10 schreef Bobbje het volgende:
de ruitenwissers doen het nog :o
:D
pi_183606999
NPO stopt er maar mee
pi_183607002
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:10 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Welke stream is dit?
RT
AFCA!
pi_183607004
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:10 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Welke stream is dit?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 december 2018 @ 16:11:43 #94
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_183607009
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_183607025
Kunnen ze dit niet vaker doen? De zaterdagen zijn best wel saai vaak qua tv.

Al zijn de laatste weken wel goed gevuld op zaterdag
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 december 2018 @ 16:14:00 #96
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_183607040
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:12 schreef StephanL het volgende:
Kunnen ze dit niet vaker doen? De zaterdagen zijn best wel saai vaak qua tv.

Al zijn de laatste weken wel goed gevuld op zaterdag
Ik kan me geen saaie zaterdag herinneren.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_183607044
Leipe shit ouwe
pi_183607049
Wat een rook :D

Ontploffing _O-
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:16:18 #99
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_183607076
Heh, die auto in z'n achteruit voor dat waterkanon zag er onbedoeld wel wat komisch uit.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:16:41 #100
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607085
Daar is de brandweer :)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:17:09 #101
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183607093
Brandt best lang zo'n autootje
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183607099
Waarom steek je auto's in de fik van medeburgers?
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:17:54 #103
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183607103
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:17 schreef TargaFlorio het volgende:
Waarom steek je auto's in de fik van medeburgers?
Jaloezie
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:18:36 #104
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607114
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:17 schreef TargaFlorio het volgende:
Waarom steek je auto's in de fik van medeburgers?
:')

Dat is gezellig toch! Kampvuurtje :)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:19:00 #105
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_183607123
Wel laagdrempelige jaloezie dan. Heb auto's in de fik zien gaan die hooguit nog 2000 euro ofzo zouden opbrengen op de automarkt.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:19:37 #106
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607130
Komt allemaal vuurwerk uit die auto? OF wat is dat?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183607132
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:18 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

:')

Dat is gezellig toch! Kampvuurtje :)
Wat lood in die knieën schieten..
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:20:47 #108
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_183607144
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:07 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Enige juiste conclusie.
Ja ik ben pro demonstreren, begrijp me niet verkeerd, maar het hoeft geen kristallnacht 2 te worden om maar even een vergelijking te roepen.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_183607147
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:19 schreef Nikonlover het volgende:
Komt allemaal vuurwerk uit die auto? OF wat is dat?
Ik denk iets met lithium batterijen.

Hoe zou een elektrische auto branden?
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:21:44 #110
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607151
Kerstman _O-

Hoor trouwens overal winkelalarmen. Zijn ze aan het inbreken/plunderen?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:23:11 #111
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183607176
Ik hoor een Nederlander :')
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183607187
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:21 schreef Nikonlover het volgende:
Kerstman _O-

Hoor trouwens overal winkelalarmen. Zijn ze aan het inbreken/plunderen?
Op die El pais stream is er in ieder geval iemand gewond geraakt door een winkelruit.
pi_183607196
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:20 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Ja ik ben pro demonstreren, begrijp me niet verkeerd, maar het hoeft geen kristallnacht 2 te worden om maar even een vergelijking te roepen.
Precies mijn gedachten.
pi_183607199
Zo kregen even waterkanon in hun gezicht.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:25:28 #116
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607209
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:24 schreef StephanL het volgende:
Zo kregen even waterkanon in hun gezicht.
Ja mooi he :D Stonden net klaar voor een foto _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:25:28 #117
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_183607210
Zie nergens echt actie ?
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:26:17 #118
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607219
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:25 schreef RobjeGeus het volgende:
Zie nergens echt actie ?
Cam2 Rupty, daar komt zo actie met honden
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183607236
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:26 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Cam2 Rupty, daar komt zo actie met honden
Link? ;)
pi_183607242
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183607255
A la volonté du peuple?
pi_183607270
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:29 schreef Lavenderr het volgende:
A la volonté du peuple?
Praat Nederlands met me.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183607327
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:29 schreef Resistor het volgende:

[..]

Praat Nederlands met me.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ok.

Enjolras:
Hoor je het zingen op de straat? Hoor je het zingen op het plein?
Van al die mensen die verdommen om nog langer slaaf te zijn
En het kloppen van hun hart klinkt als een trom die nooit verstomt
Vol van verwachting van een wereld die morgen komt

Combeferre:
Doe je met de kruistocht mee? Schouder aan schouder, zij aan zij
Daar achter barricades wacht een nieuw bestaan op mij

Courfeyrac:
Dus vecht voor het recht onafhankelijk te wezen en vrij

Koor:
Hoor je het zingen op de straat? Hoor je het zingen op het plein?
Van al die mensen die verdommen om nog langer slaaf te zijn
En het kloppen van hun hart klinkt als een trom die nooit verstomt
Vol van verwachting van een wereld die morgen komt

Feuilly:
Zie omhoog, hoe de banier voorwaarts gaat met roem en glans
Zul je leven, sterven hier geef je 't Vaderland een kans?
Het bloed van gevallenen reinigt de grond van "La France"

Koor:
Hoor je het zingen op de straat? Hoor je het zingen op het plein?
Van al die mensen die verdommen om nog langer slaaf te zijn
En het kloppen van hun hart klinkt als een trom die nooit verstomt
Vol van verwachting van een wereld die morgen komt.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:47:15 #127
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607419
actie en pantserwagens op cam1 :D
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:47:55 #128
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607424
Op cam2 klimt de politie bouwsteigers in
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183607456
Grote schoonveeg met de pantserwagens erbij. Mensen verspreiden nu het donker wordt
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:50:48 #130
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183607458
realDonaldTrump twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:34:04 The Paris Agreement isn’t working out so well for Paris. Protests and riots all over France. People do not want to pay large sums of money, much to third world countries (that are questionably run), in order to maybe protect the environment. Chanting “We Want Trump!” Love France. reageer retweet
Deze man :')
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_183607460
Als de avond valt is het snel voorbij. Demonstranten raken ook moe
AFCA!
pi_183607461
Zoveel streams, echt genot. Weet niet waar ik allemaal moet kijken
pi_183607467
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:50 schreef StephanL het volgende:
Zoveel streams, echt genot. Weet niet waar ik allemaal moet kijken

Deze is wel genot.
pi_183607470
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:50 schreef StephanL het volgende:
Zoveel streams, echt genot. Weet niet waar ik allemaal moet kijken
Veel?
Ik heb er maar 4.

Welke heb jij allemaal?

Ik kan er nog 2 huisvesten op een fraaie manier, dan verhuist FoK! maar naar het 2e scherm.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 16:52:39 #135
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183607471
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:50 schreef RensAjacied het volgende:
Als de avond valt is het snel voorbij. Demonstranten raken ook moe
De piepers staan klaar bij moeke. Want het blijven natuurlijk snowflakes.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183607478
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:51 schreef Resistor het volgende:

[..]

Veel?
Ik heb er maar 4.

Welke heb jij allemaal?
Ook zoiets ja. Heb er nu drie open staan. 1 op de tv, en twee open op mijn laptop.
pi_183607479
Er zijn een hoop minder gele hesjes dan vanmiddag en volgens mij is er nu vooral tuig.
pi_183607494

Deze stream is er ook bij gekomen. Ken dit plan van na de aanslagen volgens mij. Behoorlijk druk.
pi_183607501
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:54 schreef StephanL het volgende:

Deze stream is er ook bij gekomen. Ken dit plan van na de aanslagen volgens mij. Behoorlijk druk.
Is volgens mij de zelfde als (maar dan met lelijk logo)
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183607509
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:54 schreef StephanL het volgende:

Deze stream is er ook bij gekomen. Ken dit plan van na de aanslagen volgens mij. Behoorlijk druk.
Is dit die groep die juist voor wetten tegen klimaatverandering is? Was ook een demo voor vandaag.
AFCA!
  zaterdag 8 december 2018 @ 16:57:36 #141
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_183607516
Beste klapper zojuist
pi_183607517
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:56 schreef Resistor het volgende:

[..]

Is volgens mij de zelfde als (maar dan met lelijk logo)
Klopt.

Hup en weer een auto
pi_183607528
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:57 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Is dit die groep die juist voor wetten tegen klimaatverandering is? Was ook een demo voor vandaag.
Geen idee.
pi_183607535
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:57 schreef StephanL het volgende:

[..]

Klopt.

Hup en weer een auto
Toch niet, betere resolutie ;)
720p vs 480p
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183607558
Gezellig de kerstverlichting gaat aan.
pi_183607561
Ahhhh mooi die rode kerstverlichting
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 17:01:59 #147
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183607565
Het is daar wel gezellig met die kerstverlichting. En die traangasgranaten en knallen geven het een leuk oud&nieuw sfeertje :)
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  zaterdag 8 december 2018 @ 17:02:09 #148
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_183607569
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:17 schreef TargaFlorio het volgende:
Waarom steek je auto's in de fik van medeburgers?
Dat is een nationale sport in Frankrijk.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 17:02:09 #149
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607570
Awww dat arme kindje voor het raam :'( Die moet bang zijn :'( :'(
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 17:05:47 #150
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607611
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:01 schreef JJ76 het volgende:
Ahhhh mooi die rode kerstverlichting
JA O+ O+ O+
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zaterdag 8 december 2018 @ 17:06:38 #151
139693 Rolstoelvandaal
I once was a stuntman...
pi_183607618
Ze gebruiken daar al de hele dag traangas maar ik zie weinig mensen er last van hebben. Is hun traangas vervallen?
pi_183607654
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:06 schreef Rolstoelvandaal het volgende:
Ze gebruiken daar al de hele dag traangas maar ik zie weinig mensen er last van hebben. Is hun traangas vervallen?
Misschien lage concentratie om doden te voorkomen.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 17:10:44 #153
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183607670
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:06 schreef Rolstoelvandaal het volgende:
Ze gebruiken daar al de hele dag traangas maar ik zie weinig mensen er last van hebben. Is hun traangas vervallen?
Vanmorgen hadden de mensen, inclusief cameraman, er behoorlijk last van.

Trouwens, ik heb je nog niet op de stream voorbij zien komen -O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183607714
In een opslag iemand met een bordje “Frexit” en iemand loopt voorlangs in een onesie. Volgens mij kan iedereen die dat wilt z’n ei kwijt in deze beweging.

En die gast die met z’n motor voor de meute uit rondjes gaat rijden :')
  zaterdag 8 december 2018 @ 17:15:03 #155
139693 Rolstoelvandaal
I once was a stuntman...
pi_183607723
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:10 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Vanmorgen hadden de mensen, inclusief cameraman, er behoorlijk last van.

Trouwens, ik heb je nog niet op de stream voorbij zien komen -O-
Gaan rellen in een rolstoel lijkt me een zeer goed plan inderdaad. hehe
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 17:19:40 #157
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183607772
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183607807
Zo ze worden nu flink bestookt met traangas
pi_183607843
Links van de weg staat trouwens een vrij sexy geklede dame, met geel hesje :P
pi_183607880
quote:
Turkije kijkt mee
De Turkse president Erdogan heeft vanuit Turkije het optreden van de politie in Frankrijk veroordeeld. De Franse autoriteiten treden volgens hem onnodig gewelddadig op. "De mensen die onze politie beschuldigen van repressieve acties, moeten zien wat hun politie nu doet", zegt de Turkse president in een reactie.

Erdogan zegt dat de huidige "chaotische taferelen" in Parijs, Brussel en andere Europese steden laten zien dat Europa faalt in het streven naar democratie, mensenrechten en vrijheid.
:D
  zaterdag 8 december 2018 @ 17:29:33 #161
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183607918
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:14 schreef itchycoo het volgende:
In een opslag iemand met een bordje “Frexit” en iemand loopt voorlangs in een onesie. Volgens mij kan iedereen die dat wilt z’n ei kwijt in deze beweging.

En die gast die met z’n motor voor de meute uit rondjes gaat rijden :')
Een deel van de bevolking heeft volgens mij ook gewoon eens per jaar een uitlaatklep nodig. Een kleinere versie van The Purge is volgens mij helemaal zo'n slecht idee :P

Een stuk nep stad neerzetten, en dan mag iedereen daar de boel kort en klein slaan om welke reden dan ook.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183607928
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:27 schreef StephanL het volgende:

[..]

:D
_O-
pi_183607949
Klasse, allerlei tuig probeert een winkel open te breken en ze worden door mededemonstranten daar weggewerkt.
pi_183607951
Hoelang gaan ze dit nog volhouden :')
pi_183607957
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:31 schreef itchycoo het volgende:
Klasse, allerlei tuig probeert een winkel open te breken en ze worden door mededemonstranten daar weggewerkt.
Zie op RT haast niks met die cam van bovenaf.
AFCA!
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 17:33:36 #168
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183607985
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:32 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Zie op RT haast niks met die cam van bovenaf.
Die is gewoon ff eten denk ik. Heeft de camera op een vast punt gericht
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183607987
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:32 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Zie op RT haast niks met die cam van bovenaf.
ik kijk nu via YouTube een livestream van Ruptly waar iemand vanaf straat filmt, daar is het steeds over en weer nu

Edit: charge van de ME nu en ze hebben die grote banner afgepakt
pi_183608004
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 16:50 schreef Falco het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:34:04 The Paris Agreement isn’t working out so well for Paris. Protests and riots all over France. People do not want to pay large sums of money, much to third world countries (that are questionably run), in order to maybe protect the environment. Chanting “We Want Trump!” Love France. reageer retweet
Deze man :')
Oww, zie nu pas die laatste regel
Chanting “We Want Trump!”
:') :')
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  zaterdag 8 december 2018 @ 17:34:31 #171
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183608007
quote:
Nou das toch wel gezellig zo met al die kerstverlichting.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Moderator zaterdag 8 december 2018 @ 17:35:25 #172
236264 crew  capricia
pi_183608032
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:31 schreef itchycoo het volgende:
Klasse, allerlei tuig probeert een winkel open te breken en ze worden door mededemonstranten daar weggewerkt.
https://twitter.com/prisonplanet/status/1071433224969207810?s=21
Definitely not CIA
pi_183608050
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:34 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Nou das toch wel gezellig zo met al die kerstverlichting.
Ja niks mis mee.
pi_183608151
Grote schoonveegacties nu. Allerlei groepjes ME naar voren om charges uit te voeren. Ik krijg de indruk dat steeds meer demonstranten het voor gezien houden.
pi_183608255
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:41 schreef itchycoo het volgende:
Grote schoonveegacties nu. Allerlei groepjes ME naar voren om charges uit te voeren. Ik krijg de indruk dat steeds meer demonstranten het voor gezien houden.
Nou dit was het dan.
pi_183608275
Volgende week weer?
pi_183608338
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:47 schreef Skalton het volgende:
Volgende week weer?
Denk het niet. Kansloos zooitje zonder organisatie. Beetje staan schreeuwen hoe kut alles is tegen de ME en verder niks.
  zaterdag 8 december 2018 @ 17:51:59 #179
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_183608348
Harde knal nabij cameraman van Ruptly zojuist.
pi_183608353
Cameraman geraakt. En verderop staat iemand met z’n rolkoffertje op straat. Die zoekt z’n centraal gelegen airbnb zeker

Edit: het gaat weer even helemaal los
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 17:53:19 #181
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183608374
De auto's trekken op
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183608399
Volgens mij hebben ze het gros nu van de Champs Elysees af. Grote vraag is hoe dan verder
pi_183608411
Ik heb blijkbaar de ondertiteling aan staan, en op riep iemand volgens Youtube 'Pokemon!' _O-
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:00:13 #184
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_183608519
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 17:54 schreef Resistor het volgende:
Ik heb blijkbaar de ondertiteling aan staan, en op riep iemand volgens Youtube 'Pokemon!' _O-
Opvallend hoeveel mensen in de comments daar joden en rothschild de schuld geven
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_183608544
Ook in de rest van het land is geprotesteerd en zijn snelwegen geblokkeerd, hier een aantal incidenten: https://www.20minutes.fr/(...)mobilisation#1466091

Vanaf morgen staken vrachtwagenchauffeurs en ambtenaren.
pi_183608565
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Opvallend hoeveel mensen in de comments daar joden en rothschild de schuld geven
Dat is ook het wonderbaarlijke met deze ‘beweging’: gekkes van alle mogelijke pluimage over het hele politieke spectrum kunnen hun ei hierin kwijt.
pi_183608575
De naborrel is begonnen geloof ik, alsof iemand het eindsignaal heeft geblazen lijkt het wel even

quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:01 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Ook in de rest van het land is geprotesteerd en zijn snelwegen geblokkeerd, hier een aantal incidenten: https://www.20minutes.fr/(...)mobilisation#1466091

Vanaf morgen staken vrachtwagenchauffeurs en ambtenaren.
ambtenaren die op zondag staken, ik kon een glimlach niet onderdrukken
pi_183608601
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Opvallend hoeveel mensen in de comments daar joden en rothschild de schuld geven
Ik geef die chats een slinger met het scrollwiel, en ze staan stil. Irritant geknipper in beeld hou ik niet van.
Live beelden, statisch logo, geen lichtkrant die langs scrollt, leve RT dan maar.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183608611
Frankrijk _O_ Niets dan respect! Tijd voor gele hesjes in Nederland.
Land of the free. Home of the brave.
pi_183608617
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Opvallend hoeveel mensen in de comments daar joden en rothschild de schuld geven
Net als bij de GS mannetjes is het ook bij Macron de vraag wanneer hij is opgehouden met werken voor Rothschild.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_183608619
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:03 schreef itchycoo het volgende:
De naborrel is begonnen geloof ik, alsof iemand het eindsignaal heeft geblazen lijkt het wel even

[..]

ambtenaren die op zondag staken, ik kon een glimlach niet onderdrukken
Vanaf zondag voor onbepaalde tijd, ter verduidelijking.
pi_183608634
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:05 schreef Scarface88 het volgende:
Frankrijk _O_ Niets dan respect! Tijd voor gele hesjes in Nederland.
Inderdaad een garantie voor succes.
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:17:34 We stoppen er mee zijn nog maar met 5 man de andere zijn naar de KFC #Utrecht #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
:')
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183608636
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:05 schreef Scarface88 het volgende:
Frankrijk _O_ Niets dan respect! Tijd voor gele hesjes in Nederland.
Sluit je aan, zoals vandaag in Den Haag,Rotterdam, of Alkmaar.
pi_183608648
Fascinerend, alsof in een ogenblik iemand de stekker eruit heeft getrokken. ME praat met mensen over dat ze naar huis gaan en mensen stemmen ermee in, zien in dat het klaar is.
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:06 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Vanaf zondag voor onbepaalde tijd, ter verduidelijking.
Ah dat kan nog wel interessant worden dan
pi_183608650
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:07 schreef Resistor het volgende:

[..]

Inderdaad een garantie voor succes.
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:17:34 We stoppen er mee zijn nog maar met 5 man de andere zijn naar de KFC #Utrecht #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
:')
:')
AFCA!
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:08:11 #196
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_183608653
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:05 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Net als bij de GS mannetjes is het ook bij Macron de vraag wanneer hij is opgehouden met werken voor Rothschild.
Citeer anders nog eens wat uit Mein kampf
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_183608665
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:07 schreef Resistor het volgende:

[..]

Inderdaad een garantie voor succes.
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:17:34 We stoppen er mee zijn nog maar met 5 man de andere zijn naar de KFC #Utrecht #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
:')
:')
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 18:09:35 #198
186611 Haags
pi_183608674
Is het al een beetje rustig in Parijs?
Zonder wrijving geen glans
pi_183608726
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:09 schreef itchycoo het volgende:

[..]

:')
12 in Arnhem.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 18:12:12 #200
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183608735
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:09 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Is het al een beetje rustig in Parijs?
Yep. Etenstijd
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183608774
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:07 schreef Resistor het volgende:

[..]

Inderdaad een garantie voor succes.
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:17:34 We stoppen er mee zijn nog maar met 5 man de andere zijn naar de KFC #Utrecht #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
:')
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:07 schreef StephanL het volgende:

[..]

Sluit je aan, zoals vandaag in Den Haag,Rotterdam, of Alkmaar.
Nederlanders weer bang natuurlijk. Ik woon in USA maar anders had ik meegedaan.
Land of the free. Home of the brave.
pi_183608898
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Citeer anders nog eens wat uit Mein kampf
In "Mein Kampf" worden de Rothschilds niet genoemd. The Rothschilds is een aparte nazi-propaganda-film. Daarnaast worden (ik meen) The Rothschilds in de film "Der Ewige Jude" genoemd. Maar zeker niet in "Mein Kampf"
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:20:20 #203
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_183608905
Gele Hesjes Nederland :')
pi_183608907
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Citeer anders nog eens wat uit Mein kampf
Da's waar ook, je mag geen kritiek hebben op organisaties die stelselmatig roven, stelen, frauderen, oplichten en omkopen want sommigen hebben een joodse naam en dus is het antisemitisch. Handig.

Je beseft dat Rothschild gewoon een grote Franse zakenbank is waar Macron een bliksemcarriere heeft gemaakt?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:27:10 #205
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_183609000
quote:
Kritiek Erdogan op geweld tegen Gele Hesjes
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan vindt dat de politie zich in onder meer Parijs en Brussel schuldig heeft gemaakt aan „buitensporig geweld” tegen de betogers in gele hesjes. Hij zei dat de chaos regeert in Europa, en dan vooral in Parijs.
https://www.telegraaf.nl/(...)ld-tegen-gele-hesjes
Turkije altijd nummer 1
pi_183609026
Erdogan lekker de Franse Turken opstoken >:)
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_183609099
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:07 schreef Resistor het volgende:

[..]

Inderdaad een garantie voor succes.
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:17:34 We stoppen er mee zijn nog maar met 5 man de andere zijn naar de KFC #Utrecht #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
:')
Tsja. Nog een lange weg te gaan naar de massale optocht waarbij Rutte onder de guillotine belandt.
pi_183609160
Het is voor mij nog een droom om eens lekker te rellen en ruitenwissers van auto´s te trekken, maar behalve die ene rel in de Schilderswijk jaren geleden gebeurt er in Nederland nooit wat
pi_183609183
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:20 schreef WheeledWarrior het volgende:
Gele Hesjes Nederland :')

PVV Almere.
Ze zijn er als de kippen bij....

Iedereen is welkom bij deze groep boe-roepers. Zowel degene die vinden dat er te veel belasting wordt betaald, als ook degene (studenten) die vinden dat de eigen bijdrage voor de studie te hoog is, en geen studieschuld willen opbouwen.
Dat wordt een zware dobber om de hele hesjes-brigade de zin te geven. Wat zou de derde eis zijn? "Gratis bier" wellicht?
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:36:47 #210
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183609195
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:14 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

[..]

Nederlanders weer bang natuurlijk. Ik woon in USA maar anders had ik meegedaan.
Ja tuurlijk, lekker makkelijk zulke grote woorden :')
Wat houdt je tegen om daar in een geel hesje voor het Nederlandse consulaat te gaan staan?
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:39:00 #211
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_183609247
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:36 schreef the-eye het volgende:

[..]

Ja tuurlijk, lekker makkelijk zulke grote woorden :')
Wat houdt je tegen om daar in een geel hesje voor het Nederlandse consulaat te gaan staan?
Zou geheid wereldnieuws zijn. _O-.
And so is the past
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:40:59 #212
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183609302
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:36 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
PVV Almere.
Ze zijn er als de kippen bij....

Iedereen is welkom bij deze groep boe-roepers. Zowel degene die vinden dat er te veel belasting wordt betaald, als ook degene (studenten) die vinden dat de eigen bijdrage voor de studie te hoog is, en geen studieschuld willen opbouwen.
Dat wordt een zware dobber om de hele hesjes-brigade de zin te geven. Wat zou de derde eis zijn? "Gratis bier" wellicht?
Ik ben geen student en mij raken dus één van de andere zaken maar toch ook ik vind dat we op de verkeerde weg zitten als studeren onbetaalbaar wordt dus doe niet net alsof we niet samen, vanwege het algehele gevoel van ontevredenheid over de verdeling, ten strijde zouden kunnen trekken.
pi_183609345
Zijn er eigenlijk nog streams?
Ik heb alleen nog maar en andere van RT/Ruptly die het zelfde laten zien.

-edit-
En weg zijn ze ;(

[ Bericht 10% gewijzigd door Resistor op 08-12-2018 18:48:25 ]
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183609358
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:36 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
PVV Almere.
Ze zijn er als de kippen bij....

Iedereen is welkom bij deze groep boe-roepers. Zowel degene die vinden dat er te veel belasting wordt betaald, als ook degene (studenten) die vinden dat de eigen bijdrage voor de studie te hoog is, en geen studieschuld willen opbouwen.
Dat wordt een zware dobber om de hele hesjes-brigade de zin te geven. Wat zou de derde eis zijn? "Gratis bier" wellicht?
Dat werd vandaag idd in Enschede geroepen _O-
pi_183609371
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:36 schreef the-eye het volgende:

[..]

Ja tuurlijk, lekker makkelijk zulke grote woorden :')
Wat houdt je tegen om daar in een geel hesje voor het Nederlandse consulaat te gaan staan?
Daarmee maak je jezelf onsterfelijk belachelijk wereldwijd.
Land of the free. Home of the brave.
pi_183609454
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:40 schreef the-eye het volgende:

[..]

Ik ben geen student en mij raken dus één van de andere zaken maar toch ook ik vind dat we op de verkeerde weg zitten als studeren onbetaalbaar wordt dus doe niet net alsof we niet samen, vanwege het algehele gevoel van ontevredenheid over de verdeling, ten strijde zouden kunnen trekken.
Als je studeren voor de studenten goedkoper wil maken, zal je …
of andere uitgaven, bv richting sociale zekerheid of zorg moeten verlagen

of zal je...

de belastingen moeten verhogen.
Anders kan het domweg niet. Populisten willen wel eens beweren dat de uitgaven voor de asielzoekers daarmee gefinancierd kunnen worden, maar dat is onzin.
Van linkerzijde wil men de uitgaven voor defensie en het koningshuis daarvoor gebruiken maar dat is ook onzin. In grote lijnen zijn de inkomstenposten voor de nationale begroting de belastingen op bedrijven en de uitgaven: Zorg, Sociale Zekerheid en Onderwijs.
Veel meer valt er niet te schuiven.
Dus je kunt niet alle leden van de "Gele Hesjes Brigade" de zin geven. Ze spreken elkaar tegen in een mogelijke oplossing.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:50:54 #217
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183609495
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:39 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Zou geheid wereldnieuws zijn. _O-.
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:44 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Daarmee maak je jezelf onsterfelijk belachelijk wereldwijd.
Het zou dus enorm veel aandacht voor het protest genereren en bekendheid die je later voor eigen gewin zou kunnen inzetten. Winwin
Breng over twee maanden een boekje uit over patriotisme (doet het altijd goed daar) en je zit wederom in elke talkshow
  zaterdag 8 december 2018 @ 18:51:36 #219
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183609510
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:04 schreef Resistor het volgende:

[..]

Ik geef die chats een slinger met het scrollwiel, en ze staan stil. Irritant geknipper in beeld hou ik niet van.
Live beelden, statisch logo, geen lichtkrant die langs scrollt, leve RT dan maar.
Volgens mij is er niemand die die chats daadwerkelijk lees trouwens. Het gaat zo snel, en idd alleen maar rotzooi.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183609605
Nou, dat was hem wel weer voor vandaag.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_183609888
Welk plein met dat standbeeld is dat? Wat nu deels geveegd wordt?
geen goud zonder schuim
pi_183610034
De NOS is nog live https://nos.nl/livestream(...)esjes-in-parijs.html
Edit: En nu dus niet meer :D
pi_183610146
De Engelsen worden steeds blijer met hun Brexit.
pi_183610153
Storm in een glas water dus. Ook de Fransen hebben het nu nog te goed om honderdduizenden mensen op de been te kunnen krijgen. Rustig wachten op de volgende crisis.
  zaterdag 8 december 2018 @ 19:35:07 #225
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_183610236
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:30 schreef Confetti het volgende:
Storm in een glas water dus. Ook de Fransen hebben het nu nog te goed om honderdduizenden mensen op de been te kunnen krijgen. Rustig wachten op de volgende crisis.
Ja, de economische problemen van Frankrijk los je op door te rellen en auto’s in de fik te steken

:|W
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_183610461
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja, de economische problemen van Frankrijk los je op door te rellen en auto’s in de fik te steken

:|W
1 ding is zeker: je lost het niet op door niets te doen. Deze mensen willen terecht een "piece of the cake". En dat lukt aardig vooralsnog. Blijkbaar moet je je misdragen om iets voor elkaar te krijgen.

Ik zie het als een aardig tegengas tegen de Neoliberale maatschappij zoals die nu is. Dat is prima en uitstekend. Hoe sneller daar een eind aan komt hoe beter.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_183610665
https://nos.nl/livestream(...)esjes-in-parijs.html

De NOS is weer live en het is nog aardig onrustig.
  zaterdag 8 december 2018 @ 19:52:45 #228
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_183610666
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:48 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Als je studeren voor de studenten goedkoper wil maken, zal je …
of andere uitgaven, bv richting sociale zekerheid of zorg moeten verlagen

of zal je...

de belastingen moeten verhogen.
Je maakt de valse assumptie dat we alleen kunnen bezuinigen op pijlers van onze maatschappij. Investeren in een efficiënter belastingstelsel en daarmee een slankere overheid, en wat strenger kijken naar de belastingen en heffingen voor grote bedrijven, naar overheidsprojecten en naar immigratie. Daarmee kun je al een eind komen.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  zaterdag 8 december 2018 @ 20:03:03 #229
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_183610925
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 19:52 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Je maakt de valse assumptie dat we alleen kunnen bezuinigen op pijlers van onze maatschappij. Investeren in een efficiënter belastingstelsel en daarmee een slankere overheid, en wat strenger kijken naar de belastingen en heffingen voor grote bedrijven, naar overheidsprojecten en naar immigratie. Daarmee kun je al een eind komen.
Welnee, dit is van die rechtse burgermannenonzin: "ik wil alles, het mag niks kosten en dat kan als ze die luie ambtenaren en die buut'nloanders eens aanpakken".
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 8 december 2018 @ 20:31:09 #230
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183611676
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 20:03 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Welnee, dit is van die rechtse burgermannenonzin: "ik wil alles, het mag niks kosten en dat kan als ze die luie ambtenaren en die buut'nloanders eens aanpakken".
Nee jij stopt je vingers in je oren en zet je oogkleppen op en schreeuwt hard "Dit is de verdeling, zoals is hij altijd al geweest en kan ook nooit veranderen"
Je weet zelf dat, dat bs is. :')
De meeste asielzoekers zullen heel hun leven geld kosten. Zelfs de oplvolgende generatie zal gedeeltelijk geld blijven kosten. Een student levert na z'n studie geld op. Zelfs als je accepteert dat je mensen binnenhaalt die heel hun leven geld zullen blijven kosten zal je moeten zorgen dat daar zo veel mogelijk mensen tegenoverstaan die geld opleveren. Dat doe je niet door studeren onaantrekkelijk of onmogelijk te maken.
Je ziet, zelfs zonder dat we over bedragen praten veeg ik je verhaaltje onderuit. :W
  zaterdag 8 december 2018 @ 20:41:33 #231
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183611954
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 20:31 schreef the-eye het volgende:

[..]

Nee jij stopt je vingers in je oren en zet je oogkleppen op en schreeuwt hard "Dit is de verdeling, zoals is hij altijd al geweest en kan ook nooit veranderen"
Je weet zelf dat, dat bs is. :')
De meeste asielzoekers zullen heel hun leven geld kosten. Zelfs de oplvolgende generatie zal gedeeltelijk geld blijven kosten. Een student levert na z'n studie geld op. Zelfs als je accepteert dat je mensen binnenhaalt die heel hun leven geld zullen blijven kosten zal je moeten zorgen dat daar zo veel mogelijk mensen tegenoverstaan die geld opleveren. Dat doe je niet door studeren onaantrekkelijk of onmogelijk te maken.
Je ziet, zelfs zonder dat we over bedragen praten veeg ik je verhaaltje onderuit. :W
Hoe groot denk je dat "asielzoekers" een kostenpost is op het budget van de overheid?
pi_183612013
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 18:07 schreef Resistor het volgende:

[..]

Inderdaad een garantie voor succes.
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:17:34 We stoppen er mee zijn nog maar met 5 man de andere zijn naar de KFC #Utrecht #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
:')
Lol, vond het echt te ironisch om waar te zijn en dat is het blijkbaar ook. Is een parodie account
Feyenoord Rotterdam
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 20:53:42 #234
186611 Haags
pi_183612254
quote:
BIZAR!! Hoe licht het daar NU nog is :o
Zonder wrijving geen glans
pi_183612312
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 20:53 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

BIZAR!! Hoe licht het daar NU nog is :o
Hier kun je live kijken

grimmige sfeer
  zaterdag 8 december 2018 @ 20:56:32 #236
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_183612313
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 20:41 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Hoe groot denk je dat "asielzoekers" een kostenpost is op het budget van de overheid?
Vergeleken met onderwijs en op de lange termijn bekeken? Behoorlijk groot.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  zaterdag 8 december 2018 @ 21:01:11 #237
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183612426
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 20:41 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Hoe groot denk je dat "asielzoekers" een kostenpost is op het budget van de overheid?
Dat ligt er aan of je de daadwerkelijke kosten of alleen de kosten bij binnenkomst rekent. Als een asielzoeker 10 jaar later in de bijstand zit zal dat niet onder de kostenpost asielzoekers vallen maar dan schets je geen eerlijk beeld dus hoeveel zeg jij dat de kostenpost is als we gewoon kijken naar wie hier ooit als asielzoeker is binnengekomen en nog steeds geld kost?
pi_183612509
quote:
Gebeurd niks?
pi_183612590
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:04 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Gebeurd niks?
je hoort voortdurend politiesirenes
  zaterdag 8 december 2018 @ 21:08:15 #240
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183612608
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:01 schreef the-eye het volgende:

[..]

Dat ligt er aan of je de daadwerkelijke kosten of alleen de kosten bij binnenkomst rekent. Als een asielzoeker 10 jaar later in de bijstand zit zal dat niet onder de kostenpost asielzoekers vallen maar dan schets je geen eerlijk beeld dus hoeveel zeg jij dat de kostenpost is als we gewoon kijken naar wie hier ooit als asielzoeker is binnengekomen en nog steeds geld kost?
Nou ja, ik heb geen idee wat jij eronder wil rekenen. Het is jouw denkbeeld, dus wmb mag je er alles onder rekenen wat je wilde doen?!

Overigens zijn de meeste asielzoekers aanzienlijk korter dan 10 jaar hier, voor zover ik weet. De eerste beschikking volgt als het goed is binnen een half jaar, hoewel je natuurlijk wel uitzonderingen hebt. Komt bij dat een deel zich ook nuttig inzet en dat moet je wel verrekenen lijkt me.
pi_183612622
Trump nagelt het

Very sad day & night in Paris. Maybe it’s time to end the ridiculous and extremely expensive Paris Agreement and return money back to the people in the form of lower taxes? The U.S. was way ahead of the curve on that and the only major country where emissions went down last year!
pi_183612640
de Europese onderklasse moet de ecotaksen gaan betalen volgens Trump

The Paris Agreement isn’t working out so well for Paris. Protests and riots all over France. People do not want to pay large sums of money, much to third world countries (that are questionably run), in order to maybe protect the environment. Chanting “We Want Trump!” .
  zaterdag 8 december 2018 @ 21:10:32 #243
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183612660
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:08 schreef riazop het volgende:
Trump nagelt het

Very sad day & night in Paris. Maybe it’s time to end the ridiculous and extremely expensive Paris Agreement and return money back to the people in the form of lower taxes? The U.S. was way ahead of the curve on that and the only major country where emissions went down last year!
Hij heeft geen idee waar hij het over heeft. Bovendien is het niet dankzij, maar ondanks Trump dat vorig jaar de VS minder uitgestoten heeft (dit jaar stevent het trouwens af op een groei van een paar procent voor de VS en krimpt de uitstoot van de EU).
pi_183612717
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:10 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Hij heeft geen idee waar hij het over heeft. Bovendien is het niet dankzij, maar ondanks Trump dat vorig jaar de VS minder uitgestoten heeft (dit jaar stevent het trouwens af op een groei van een paar procent voor de VS en krimpt de uitstoot van de EU).
Trump heeft het niet over uitstoot maar belastingen
  zaterdag 8 december 2018 @ 21:13:25 #245
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183612731
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:12 schreef riazop het volgende:

[..]

Trump heeft het niet over uitstoot maar belastingen
Hij heeft het ook over uitstoot, of hoe anders wil je "The U.S. was way ahead of the curve on that and the only major country where emissions went down last year!" zien? Verder is de toezegging van Frankrijk aan het klimaatfonds zo'n 16 euro per hoofd.
pi_183612792
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:13 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Hij heeft het ook over uitstoot, of hoe anders wil je "The U.S. was way ahead of the curve on that and the only major country where emissions went down last year!" zien?
die uitstoot is niet zijn eerste prioriteit hoor.

belastingen omlaag, daar gaat het om
pi_183612814
Brussel 300 man preventief opgepakt

  zaterdag 8 december 2018 @ 21:17:39 #248
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183612877
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:15 schreef riazop het volgende:

[..]

die uitstoot is niet zijn eerste prioriteit hoor.

belastingen omlaag, daar gaat het om
De toezegging van Frankrijk aan het klimaatfonds was 16 euro per hoofd van de bevolking. Van de VS zo'n 9 dollar... daar ga je echt geen leuke belastingverlaging van bekostigen.
pi_183612975
economie van de VS draait ,op volle toeren, die van FR is in de shit

en de onderklasse mag alle milieutaxen gaan betalen

en nu staat die onderklasse ineens op straat
  zaterdag 8 december 2018 @ 21:36:01 #250
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183613403
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:08 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Nou ja, ik heb geen idee wat jij eronder wil rekenen. Het is jouw denkbeeld, dus wmb mag je er alles onder rekenen wat je wilde doen?!

Overigens zijn de meeste asielzoekers aanzienlijk korter dan 10 jaar hier, voor zover ik weet. De eerste beschikking volgt als het goed is binnen een half jaar, hoewel je natuurlijk wel uitzonderingen hebt. Komt bij dat een deel zich ook nuttig inzet en dat moet je wel verrekenen lijkt me.
De daadwerkelijke kosten zijn ineens mijn denkbeeld? Vind je niet dat iets rooskleuriger laten lijken meer wijst op een denkbeeld dan dat een raming van de werkelijke kosten dat doet? Het is toch je kop in het zand steken voor de harde werkelijkheid als je mensen binnenhaalt waarvan je weet dat het grootste gedeelte z'n hele leven geld zal kosten (laat ik de opvolgende generatie nog even weg) maar dat dan onder tafel veegt door die kosten een andere naam te geven?
Het is heel simpel hoor, de bijstandsuitkering voor de migrant uit 2008 is gewoon een studiebeurs voor de student van nu die na zijn studie belasting gaat betalen en na 4 jaar is de uitkering van diezelfde migrant een studiebeurs voor de volgende student
  zaterdag 8 december 2018 @ 21:39:16 #251
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183613494
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:36 schreef the-eye het volgende:

[..]

De daadwerkelijke kosten zijn ineens mijn denkbeeld? Vind je niet dat iets rooskleuriger laten lijken meer wijst op een denkbeeld dan dat een raming van de werkelijke kosten dat doet? Het is toch je kop in het zand steken voor de harde werkelijkheid als je mensen binnenhaalt waarvan je weet dat het grootste gedeelte z'n hele leven geld zal kosten (laat ik de opvolgende generatie nog even weg) maar dat dan onder tafel veegt door die kosten een andere naam te geven?
Het is heel simpel hoor, de bijstandsuitkering voor de migrant uit 2008 is gewoon een studiebeurs voor de student van nu die na zijn studie belasting gaat betalen en na 4 jaar is de uitkering van diezelfde migrant een studiebeurs voor de volgende student
Ja, jij hebt een beeld dat asielzoekers veel geld kosten. Ik vroeg me af wat jij daaronder verstond... dus jouw denkbeeld. Ik bedoel daarmee niet te zeggen dat er geen echte kosten gemaakt worden.

In mijn beleving zijn die kosten niet supergroot ten opzichte van het hele budget, maar kan dat niet gauw sterk onderbouwen... aangezien jij kennelijk daar anders over denkt, vraag ik ernaar.
pi_183614278
Nou, dit was het dan. Ook laat in de middag is het niet drastisch uit de hand gelopen. De gevestigde macht in Frankrijk hoeft zich nergens zorgen om te maken.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 22:44:51 #253
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183615146
Ze hebben het goed onder controle weten te houden. Hulde! *O*
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183615574
BREAKING NEWS: French President Macron to make major policy announcement.
Developing...

Van Twitter..
pi_183615659
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:01 schreef MadameMossel het volgende:
BREAKING NEWS: French President Macron to make major policy announcement.
Developing...

Van Twitter..
Overwinningsspeech :D
pi_183615934
Of hij gaat aftreden en of hij gaat hardere maatregelen introduceren.
pi_183616158
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:18 schreef JubaUrbicus het volgende:
Of hij gaat aftreden en of hij gaat hardere maatregelen introduceren.
Martial law _O_
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_183616247
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:28 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Martial law _O_
Daar hoop ik op. Een nieuwe pop zal niets veranderen.
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 23:37:31 #259
408813 crew  trein2000
pi_183616393
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:01 schreef MadameMossel het volgende:
BREAKING NEWS: French President Macron to make major policy announcement.
Developing...

Van Twitter..
Wanneer?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183616395
BreakingNLive twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 23:38:25 UPDATE: French President Macron will not announce his resignation, amid rumors, but will be announcing a 'major' policy change - Le Monde reageer retweet


[ Bericht 39% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2018 23:39:06 ]
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 23:42:33 #261
408813 crew  trein2000
pi_183616494
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:37 schreef EipNiC het volgende:
BreakingNLive twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 23:38:25 UPDATE: French President Macron will not announce his resignation, amid rumors, but will be announcing a 'major' policy change - Le Monde reageer retweet
Ben benieuwd, vanavond nog?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183616503
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:42 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ben benieuwd, vanavond nog?
Beetje raar tijdstip voor een announcement imo...
pi_183616541
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:32 schreef EipNiC het volgende:

[..]

Daar hoop ik op. Een nieuwe pop zal niets veranderen.
Precies, pak het probleem bij zijn kern aan
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 23:46:28 #264
408813 crew  trein2000
pi_183616575
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:42 schreef EipNiC het volgende:

[..]

Beetje raar tijdstip voor een announcement imo...
Ik heb genoeg belangrijke politieke persconferentie op een rare tijdstippen gezien...
Bovendien las ik ook een gerucht dat ie de noodtoestand wil afkondigen. Als ie dat doet is ‘snacht juist slim.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183616590
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:46 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ik heb genoeg belangrijke politieke persconferentie op een rare tijdstippen gezien...
Dat is waar. Heeft ie verder trouwens iets laten weten vandaag?
pi_183616600
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:46 schreef trein2000 het volgende:
Bovendien las ik ook een gerucht dat ie de noodtoestand wil afkondigen. Als ie dat doet is ‘snacht juist slim.
Ja, dan is het een strategisch tijdstip.
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 23:49:58 #267
408813 crew  trein2000
pi_183616646
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:47 schreef EipNiC het volgende:

[..]

Dat is waar. Heeft ie verder trouwens iets laten weten vandaag?
Voor zo ver ik weet niet. Alleen een tweetje dat ie trots is op de ordediensten.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183616740
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:15 schreef riazop het volgende:
Brussel 300 man preventief opgepakt

[ afbeelding ]
Daar zit je dan met je gele hesje :')
I will do what i must !!
pi_183616832
eha_news twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 23:55:43 A branch of the Marxist-Leninst terrorists organization #PKK, #TİKKO, announces that it supports #YellowVests#GiletsJaunes #8Décembre https://t.co/APrni9MaD8 reageer retweet
eha_news twitterde op zondag 02-12-2018 om 13:17:58 ??#FRANCE: Armed radical leftist organization MLK-P's functions also attends to #GilestJaunes protests in Franceo Group also known to be allied with #PKK [ designed terrorist organization ] o France actively supports #PKK's #Syria|n Branch, YPG in Northern Syria https://t.co/J6KLpzUgjS reageer retweet


[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 08-12-2018 23:58:41 ]
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 9 december 2018 @ 00:02:36 #270
408813 crew  trein2000
pi_183616972
quote:
15s.gif Op zaterdag 8 december 2018 23:57 schreef EipNiC het volgende:
eha_news twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 23:55:43 A branch of the Marxist-Leninst terrorists organization #PKK, #TİKKO, announces that it supports #YellowVests#GiletsJaunes #8Décembre https://t.co/APrni9MaD8 reageer retweet
eha_news twitterde op zondag 02-12-2018 om 13:17:58 ??#FRANCE: Armed radical leftist organization MLK-P's functions also attends to #GilestJaunes protests in Franceo Group also known to be allied with #PKK [ designed terrorist organization ] o France actively supports #PKK's #Syria|n Branch, YPG in Northern Syria https://t.co/J6KLpzUgjS reageer retweet
Ja dat krijg je... Die Macron moet heel snel zorgen dat dit ophoudt of z’n hele land wordt ontwricht
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183617503
Alsof het zijn land is?

Of z`n land.
  zondag 9 december 2018 @ 00:28:53 #272
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183617518
quote:
1s.gif Op zondag 9 december 2018 00:02 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Ja dat krijg je... Die Macron moet heel snel zorgen dat dit ophoudt of z’n hele land wordt ontwricht
Ach welnee. Als je je echt zorgen moet maken om Leninistische organisaties in Frankrijk was er toch al wat grondig mis. Vakbonden doen niet mee ... dit zijn enkele duizenden of misschien tienduizenden van wie het niet duidelijk is wat ze realistisch gezien willen en alleen maar boos lijken te zijn. Het lijkt ook een rare mix van boos-rechts en antifa.
pi_183618452
Niet alleen TRump en de Brexit zijn gekomen door de "Russen", maar die zitten ook achter de Gilets Jaunes, volgens liberaal Frankrijk dan

“Russische nepaccounts op sociale media voeden protest van ‘gilets jaunes’ in Frankrijk”

https://www.hln.be/nieuws(...)-frankrijk~a6a052ef/
  zondag 9 december 2018 @ 01:55:36 #274
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183618823
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 01:30 schreef riazop het volgende:
Niet alleen TRump en de Brexit zijn gekomen door de "Russen", maar die zitten ook achter de Gilets Jaunes, volgens liberaal Frankrijk dan

“Russische nepaccounts op sociale media voeden protest van ‘gilets jaunes’ in Frankrijk”

https://www.hln.be/nieuws(...)-frankrijk~a6a052ef/
De Russen zullen dit vast aangrijpen om meer zout in de wonden te strooien. Die vinden een verdeeld Europa in hun voordeel.
pi_183618896
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 01:55 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

De Russen zullen dit vast aangrijpen om meer zout in de wonden te strooien. Die vinden een verdeeld Europa in hun voordeel.
Wat dat betreft zijn Rusland, de neoliberalen en massamigratie-links partners in crime.
  zondag 9 december 2018 @ 02:02:18 #276
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183618910
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 02:01 schreef EipNiC het volgende:

[..]

Wat dat betreft zijn Rusland, de neoliberalen en massamigratie-links partners in crime.
Er is geen enkele partij voor massa-immigratie, dus wat dat betreft ben je al voor enige propaganda gevallen.
pi_183619208
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 21:09 schreef riazop het volgende:
de Europese onderklasse moet de ecotaksen gaan betalen volgens Trump

The Paris Agreement isn’t working out so well for Paris. Protests and riots all over France. People do not want to pay large sums of money, much to third world countries (that are questionably run), in order to maybe protect the environment. Chanting “We Want Trump!” .
De man denkt dat ze "We want Trump" riepen, omdat iemand een video tweette die zogenaamd uit Parijs kwam. Het was een idioot bovenop een bus in Londen die dat riep tijdens een demonstratie voor de vrijlating van die extreemrechtse Tommy hoeheetieookweer...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183619249
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 01:55 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

De Russen zullen dit vast aangrijpen om meer zout in de wonden te strooien. Die vinden een verdeeld Europa in hun voordeel.
Je kunt je ook afvragen of we Hillary en Macron moeten geloven dat " de Russen er achter zitten"
  zondag 9 december 2018 @ 02:48:36 #279
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183619274
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 02:41 schreef riazop het volgende:

[..]

Je kunt je ook afvragen of we Hillary en Macron moeten geloven dat " de Russen er achter zitten"
Nou ja, voor wat betreft Hillary zou dat vreemd zijn, aangezien ze inmiddels niks meer dan een burger is. We hebben wel mensen die er meer van weten. Zo heeft elk hoofd van FBI/CIA/NSA onder Obama en elk hoofd onder Trump onder ede getuigd dat volgens hen de Russen achter de mail-diefstal zaten en bezig zijn een disinformatie-campagne te voeren.

Daarnaast zijn er ook andere informatie-stromen, als het verslag van de Volkskrant en Nieuwsuur over dat de AIVD deze Russen gehacked had en letterlijk kon zien wie het pand in en uit ging

En het is niet alsof deze informatie heel beperkt beschikbaar was ofzo... dus als je het niet wist, en wel degelijk probeert geïnformeerd te zijn, dan zou ik je adviseren wat te doen aan de media die je consumeert.

[ Bericht 6% gewijzigd door ExtraWaskracht op 09-12-2018 03:12:54 ]
pi_183620113
In andere steden dan Parijs waren de confrontaties een stuk heftiger. Mensen werden hun gasmaskers en brillen en dergelijke afgenomen in Parijs. Alles was er strikt geregeld en daarom is het niet uit de hand gelopen.

Tegelijk hebben mensen de indruk dat ze niet 'mogen' demonstreren.

Ik verwacht dus dat mensen zich nu meer zullen concentreren op acties buiten de hoofdstad, omdat men daar veel meer vrijheid heeft.

Overigens waren er volgens het ministerie van binnenlandse zaken 125.000 mensen op de been in het land. Dat is een officieel cijfer, en officiële cijfers zijn altijd te laag.
pi_183620672
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 08:57 schreef Ali_Kannibali het volgende:
In andere steden dan Parijs waren de confrontaties een stuk heftiger. Mensen werden hun gasmaskers en brillen en dergelijke afgenomen in Parijs. Alles was er strikt geregeld en daarom is het niet uit de hand gelopen.

Tegelijk hebben mensen de indruk dat ze niet 'mogen' demonstreren.

Ik verwacht dus dat mensen zich nu meer zullen concentreren op acties buiten de hoofdstad, omdat men daar veel meer vrijheid heeft.

Overigens waren er volgens het ministerie van binnenlandse zaken 125.000 mensen op de been in het land. Dat is een officieel cijfer, en officiële cijfers zijn altijd te laag.
Tenzij het om een demonstratie gaat tegen Trump, dan worden de aantallen plotsklaps enorm overdreven.
pi_183620750
Gaan ze vandaag weer de straat op of zijn ze de relatieve kou al zat?
pi_183620765
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:03 schreef theunderdog het volgende:
Gaan ze vandaag weer de straat op of zijn ze de relatieve kou al zat?
Elke dag staan er wel mensen ergens te protesteren op straat, op de snelwegen bij tolpoortjes etc. Zaterdag zijn de mensen vrij dus dat is elke week de grote dag. En zoals al gemeld vanavond vanaf 22h00 gaan de vrachtwagenchauffeurs voor onbepaalde tijd staken.

Edit: de staking is uiteindelijk geannuleerd.

Gaat het toch nog rustig worden.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 9 december 2018 @ 10:04:48 #284
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183620767
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:03 schreef theunderdog het volgende:
Gaan ze vandaag weer de straat op of zijn ze de relatieve kou al zat?
Het is zondag vandaag ;)

Volgende week zaterdag weer een nieuwe dag en nieuwe kansen.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 9 december 2018 @ 10:08:34 #285
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183620808
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 01:30 schreef riazop het volgende:
Niet alleen TRump en de Brexit zijn gekomen door de "Russen", maar die zitten ook achter de Gilets Jaunes, volgens liberaal Frankrijk dan

“Russische nepaccounts op sociale media voeden protest van ‘gilets jaunes’ in Frankrijk”

https://www.hln.be/nieuws(...)-frankrijk~a6a052ef/
Was te verwachten. Het is ALTIJD de schuld van Rusland :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183620837
De ambtenaren staken van 10 december t/m 31 december.

Kaart met blokkages: https://www.linternaute.c(...)embre-carte-blocages
  zondag 9 december 2018 @ 10:13:38 #287
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_183620858
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:11 schreef Ali_Kannibali het volgende:
De ambtenaren staken van 10 december t/m 31 december.

Kaart met blokkages: https://www.linternaute.c(...)embre-carte-blocages
Goh ik sta er toch van te kijken hoor.... HOE KAN DIT NU GEBEUREN in het paradijs, genaamd De EU. Iedereen zou toch een beter leven krijgen en met zijn allen vrolijk de toekomst tegemoet zien?

Of is het wederom weer een hoop gelul en worden de burgers van de EU als slachtvee gebruikt om de zakken te vullen van de eite?
Rijken worden bloedrijk, burgers worden armer.
Trek je conclusies maar...
pi_183620900
quote:
6s.gif Op zondag 9 december 2018 10:04 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het is zondag vandaag ;)

Volgende week zaterdag weer een nieuwe dag en nieuwe kansen.
Wat maakt het uit dat het zondag is?
pi_183620907
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:13 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Goh ik sta er toch van te kijken hoor.... HOE KAN DIT NU GEBEUREN in het paradijs, genaamd De EU. Iedereen zou toch een beter leven krijgen en met zijn allen vrolijk de toekomst tegemoet zien?

Of is het wederom weer een hoop gelul en worden de burgers van de EU als slachtvee gebruikt om de zakken te vullen van de eite?
Rijken worden bloedrijk, burgers worden armer.
Trek je conclusies maar...
Middenklasse wordt afgebroken.
pi_183620908
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:13 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Goh ik sta er toch van te kijken hoor.... HOE KAN DIT NU GEBEUREN in het paradijs, genaamd De EU. Iedereen zou toch een beter leven krijgen en met zijn allen vrolijk de toekomst tegemoet zien?

Of is het wederom weer een hoop gelul en worden de burgers van de EU als slachtvee gebruikt om de zakken te vullen van de eite?
Rijken worden bloedrijk, burgers worden armer.
Trek je conclusies maar...
Zouden ze de guillotines nog bewaard hebben, tijd om ze uit het vet te halen :)
Exaudi orationem meam
Requiem aeternam dona eis, Domine.
Et lux perpetua luceat eis.
  zondag 9 december 2018 @ 10:22:26 #291
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_183620924
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:20 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Middenklasse wordt afgebroken.
Lijkt er inderdaad op.
Een maatschappij van werkslaven en rijke elite.
De ultieme droom van de multinationals.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 9 december 2018 @ 10:26:55 #292
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183620965
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:20 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Wat maakt het uit dat het zondag is?
Rustdag
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183620983
Wat was die aankondiging nou die gisteren aangekondigd werd? :@
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_183620986
quote:
6s.gif Op zondag 9 december 2018 10:26 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Rustdag
Rustdag voor normale mensen, juist de ideale dag om de boel op stelten te zetten. Politie is niet paarraad genoeg. Ideaal man.
pi_183620993
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:22 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Lijkt er inderdaad op.
Een maatschappij van werkslaven en rijke elite.
De ultieme droom van de multinationals.
Terug naar een pré-vrije markt economie.

Terug naar pré-protestantse tijden.

De vlag van de EU symboliseert Maria.

Een groot deel van de hoge EU functionarissen en financiële topmensen zijn jezuieten of door jezuieten opgeleid.

EU = terug naar een Rooms rijk.

quote:
WE ZIJN ALLEMAAL JEZUÏTEN
DERK JAN EPPINK // WO, 10. OKT 2012
Er is alle reden om Europees president Herman Van Rompuy beter in de gaten te houden. Van Rompuy sprak begin september in Florence tot de ‘Interreligieuze Dialoog’. Het ontging de wereldpers, maar gelukkig was er het Katholiek Nieuwsblad uit Den Bosch. Trots citeerde het blad Van Rompuy: ‘We zijn allemaal Jezuïeten’. Hij doelt daarmee op prominente Europese kopstukken met wie hij de architectuur van het toekomstige Europa ontwikkelt. ‘Het schept onverbrekelijke banden. Er is dus een Jesuits International’.

Over wie sprak Van Rompuy die zelf werd opgeleid door de Jezuïeten aan het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel? Ten eerste José Manuel Barosso, voorzitter van de Europese Commissie. Vervolgens Jean-Claude Juncker, premier van Luxemburg en voorzitter van de Euro groep. Van Rompuy noemt ook de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB), Mario Draghi, die werd opgeleid aan het Romeinse Jezuïetencollege Istituto Massimiliano Massimo. Verheugd voegde Van Rompuy er aan toe dat ook de Italiaanse premier Mario Monti en diens Spaanse collega Mariano Rajoy, zijn gevormd door Jezuïetencolleges. Gelukkig is er nog Angela Merkel, de koppige domineesdochter uit de voormalige DDR, om wat tegenwicht te bieden.

Wie Van Rompuy hoort, ziet meteen de overeenkomsten met Europa. Jezuïeten vormen de voorhoede van de katholieke kerk, zoals de Europese elite het keurkorps van Europese integratie. Beide profileren zich als ‘elite’, verheven boven het gewone volk. De werkwijze verschilt weinig. Geraffineerde leugentjes en doelbewuste intrige zijn middelen die het doel heiligen. Onderdrukt cynisme kenmerkt de houding tegenover de burger, de niets wetende dommerik, die in een democratie tegen zichzelf moet worden beschermd. De katholieke en Europese elites werken via inner circles. De rest is proza. Van Rompuy, Barosso, Monti en Rajoy zijn graag geziene gasten op pauselijke audiënties.

Het is niet verwonderlijk dat deze mentaliteit sporen achterlaat in Europese structuren en werkmethoden. De ECB heeft een Raad van Bestuur van 23 leden waarbinnen een Directie van 6. De ECB verschilt in opzet weinig van het Vaticaan. De Raad van Bestuur telt geen enkele vrouw, hoeft geen enkele parlementaire verantwoording af te leggen terwijl verslagen van zijn zittingen geheim blijven. De Amerikaanse Federale Reserve Bank en de Bank van Japan moeten verslagen van hun bestuurszittingen publiceren. De ECB speelt een centrale rol in de Eurozone, pompt biljoenen euro rond, maar niemand weet hoe de bank in Frankfurt besluit. De paus had gelukkig nog een butler die geheimen prijsgaf.

Toegegeven, Euro Jezuïeten zijn intellectueel superieur. Ze zijn veel slimmer dan Guy Verhofstadt, leider van de liberale fractie in het Europees Parlement en zijn groene evenknie Daniel Cohn-Bendit. Zij schreeuwen in 'Voor Europa' hun doel van de daken: een federaal Europa met één regering, één Europese belasting en één leger. Het enige dat ontbreekt is één geheime dienst en één leider zodat Europa weer terug bij af is. Onderwerp dit aan een referendum en de ´Verenigde Staten van Europa´ beperkt zich tot Italië en België.

Nog dommer is het 'finale rapport' van een handvol ministers van buitenlandse zaken over de toekomst van Europa. Het rapport is ondertekend door 11 van de 27 lidstaten; een minderheid, waaronder Nederland. Usual suspect Groot-Brittannië tekende niet, evenmin als Zweden en Finland. Van de nieuwe lidstaten tekende alleen Polen. Conclusie van het elftal: ´De euro is het meest krachtige symbool van Europese integratie`. De vele reddingsoperaties en noodfondsen voor de euro worden gemakshalve overgeslagen. Sommige van de 11 ministers (het is niet duidelijk welke) pleiten voor een Europees leger. Dat wordt ongetwijfeld een papieren tijger want de legers van de eurolanden krimpen zienderogen wegens de crisis Alleen Griekenland geeft per hoofd van de bevolking het meeste uit aan defensie! Maar Griekenland tekende niet. Kortom, het elftal van ministers blinkt uit in schoten op eigen doel.

Dat overkomt de Euro Jezuïeten nooit. Hun rapport `Naar een Echte Economische en Monetaire Unie` bestaat enkel uit 'bouwstenen' en 'suggesties'. Het suggereert een Europees deposito garantie systeem. Niets dramatisch uiteraard, enkel een idee. In een pijnloze exercitie van woorden worden burgers gekneed in een denkproces dat hen overstijgt. Zodra ze in de gaten krijgen tot welk gebouw de bouwstenen leiden, zitten ze erin. Suggesties zijn dan voldongen feiten en wie zich verzet is een onredelijke dwarsligger, een populist.

De overigens nooit verkozen premier Monti heeft intussen al aangekondigd dat hij een Europese campagne zal lanceren ‘tegen het populisme’. Van Rompuy, evenmin verkozen, steunde hem onmiddellijk. Eerder zei Monti al dat nationale parlementen Europese leiders niet voor de voeten mogen lopen, doelend op de Duitse Bondsdag. Ze moeten worden 'opgevoed'. Jezuïeten leiden het volk dat wordt geacht te volgen. Wat is voor hen populisme? Dat zijn ‘onwetenden’ die niet volgen: woedende Grieken, demonstrerende Spanjaarden, bezorgde Duitsers, eurokritische Nederlanders. Een Europa met die elitaire mentaliteit roept om een Reformatie, maar daar gruwelt Jesuits International van. Wat een ‘vervelende populist’ was dat toch, die Martin Luther!

-NRC
https://www.djeppink.eu/nl/blog/we-zijn-allemaal-jezu%C3%AFten

quote:
Paul started out as a hard core liberal, who over time moved toward the centre, towards an
idea of a humane market economy, an area where I have always dwelled. Welcome the
club! Today, Mario Draghi, Mario Monti and myself are all three alumni from the Jesuits.
Back to basics.
Originele speech: https://www.consilium.eur(...)ata/en/ec/126136.pdf
  zondag 9 december 2018 @ 10:30:32 #296
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_183620999
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:22 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Lijkt er inderdaad op.
Een maatschappij van werkslaven en rijke elite.
De ultieme droom van de multinationals.
is gewoon zo door de globaiisering en robotisering en de ZZP truc, straks komen de UBER jobs
Moet jee eens opletten wat er gebeurt als de economie inzakt
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 9 december 2018 @ 10:30:47 #297
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183621001
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:29 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Rustdag voor normale mensen, juist de ideale dag om de boel op stelten te zetten. Politie is niet paarraad genoeg. Ideaal man.
En rustdag voor relschoppers. Ze zullen we erg vermoeid zijn na gisteren ;)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183621042
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:30 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

is gewoon zo door de globaiisering en robotisering en de ZZP truc, straks komen de UBER jobs
Moet jee eens opletten wat er gebeurt als de economie inzakt
Dan krijg je public-private-partnerships.

Grote bedrijven in partnerschap met de overheid ten gunste van de gemeenschap.

Oftewel fascisme.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 9 december 2018 @ 10:35:34 #299
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183621049
quote:
0s.gif Op zondag 9 december 2018 10:30 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

is gewoon zo door de globaiisering en robotisering en de ZZP truc, straks komen de UBER jobs
Moet jee eens opletten wat er gebeurt als de economie inzakt
Zitten al enorm veel hoge piefen uit heel europa bij uber. Dus zou me niets verbazen
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 9 december 2018 @ 10:35:44 #300
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183621053
LAPO
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 9 december 2018 @ 10:35:55 #301
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183621055
Ohnee toch niet
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')