abonnement Unibet Coolblue
pi_183603194
Volg hier de protesten van de 'gele hesjes' in Parijs.


Livestreams via onze helden van RUPTLY en RT _O_ _O_ _O_


Rellen 01-12:


quote:
Crisisvergadering na rellen in Parijs: Macron wil ontmoeting met vertegenwoordigers gele hesjes en bezoekt beschadigde Arc de Triomphe



Na de rellen in Parijs van de 'gilets jaunes' of 'gele hesjes', waarbij 133 gewonden vielen en meer dan 400 mensen zijn opgepakt, zat de Franse president Emmanuel Macron vandaag samen met zijn regering voor een crisisvergadering. Tijdens die vergadering vroeg Macron aan premier Edouard Philippe om een ontmoeting te beleggen met de partijleiders en vertegenwoordigers van de gele hesjes. Ook bezocht de president de Arc de Triomphe, die schade opliep tijdens de rellen.

Op de crisisvergadering werd een "precieze balans van de situatie opgemaakt, van de gewonden, de schade en de arrestaties". De vergadering werd bijgewoond door onder meer Macron, Philippe, minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner en minister van Milieu François de Rugy.

Grotere politie-inzet
Macron heeft er Castaner gevraagd "een reflectie te leiden over de eventuele noodzaak van een aanpassing van het aantal ordediensten in de komende dagen". Een grotere politie-inzet moet beter kunnen optreden tegen "gewelddadigere, mobielere, beter georganiseerde relschoppers", aldus Macron. Van een herinvoeren van de noodtoestand lijkt voorlopig geen sprake.

Voorwaarde om aan tafel te komen
Een datum voor een eventuele ontmoeting tussen de Franse premier en de gele hesjes is nog niet bekend. Volgens de president kadert het initiatief in "de constante zorg om dialoog" van de uitvoerende macht.

In een gesprek met AFP zegt Jacline Mouraud, een van de leidende figuren van de gele hesjes in Frankrijk, dat ze inderdaad gecontacteerd werd door het kabinet van de premier. Ze zegt bereid te zijn zich naar zijn ambtswoning te begeven, op voorwaarde dat de regering "terugkomt op de belastingsverhogingen op brandstof vanaf 1 januari".

"We gaan voor de ontmoeting samenzitten om onze voorstellen te verfijnen, maar het vervolg van de beweging zal bepaald worden door de intenties van de regering voor de bevolking." Mouraud gaf nog mee dat ze "het geweld dat zaterdag in Parijs gepleegd is" betreurde. Tegelijk haalde ze uit naar het gebrekkige antwoord van de regering "die ons niet serieus neemt".



Vernielde Arc de Triomphe
Voor de vergadering van start ging, maakte Macron eerst een tussenstop bij de Arc de Triomphe, waar gisteren betogers en politie met elkaar in botsing kwamen. Op televisiebeelden is te zien hoe relschoppers het interieur van het monument vernielen. Er is onder meer een beeld van het Franse nationale symbool Marianne kapot geslagen. Ook is de boog besmeurd met graffiti.

"Hij was geschokt door de schade die werd aangebracht aan de Arc de Triomphe, een symbolische plaats", aldus het Élysée. Bij zijn bezoek werd hij toegejuicht, maar ook uitgejouwd. "Macron démission", riepen de gele hesjes verschillende keren.



Deze ochtend is een schoonmaakbeurt van de triomfboog van start gegaan. Mannen in beschermende pakken zijn met hogedrukspuiten in de weer. Ze verwijderen teksten die op het bouwwerk zijn geklad, zoals "De gele hesjes zullen overwinnen", "Ontslag voor Macron" en "Einde van het regime". Veegwagens van de gemeente ruimen de rotzooi op.
Snelrecht

"Ongeveer twee derde" van de 372 relschoppers die uiteindelijk aangehouden werden na het geweld van zaterdag in Parijs, zullen voor de rechter gebracht worden, meldt de Franse minister van Justitie, Nicole Belloubet, vandaag. "Er zal een stevig antwoord van justitie komen", aldus Belloubet tijdens een perspunt in het Parijse justitiepaleis. De justitieminsiter zei ook nog dat er andere "oplossingen" zijn dan het herinvoeren van de noodtoestand. "De meeste van hen zullen morgen en overmorgen verschijnen in snelrecht", voegde de Parijse procureur Rémy Heitz toe.



https://www.hln.be/nieuws(...)e-triomphe~ab967a55/
quote:
Gele hesjes weer de straat op: 'Frankrijk is de zieke man van Europa'



De Franse protestbeweging van de 'gilets jaunes', de gele hesjes, gaat vandaag in Frankrijk weer de straat op. Dat is niet de eerste keer. Correspondent Stefan de Vries legt uit wie er achter de protesten zitten en wat ze willen bereiken.
Die gele hesjes, waar demonstreren ze voor of tegen?

In eerste instantie voerden de gele hesjes ('gilets jaunes') actie tegen de hoge dieselprijs. Ongeveer de helft van de Fransen rijdt een dieselauto. Dat is in het land altijd erg gepromoot, vooral door de Franse autolobby. Diesel was altijd erg goedkoop. En iedereen dacht dat dit altijd zo zou blijven.

Maar inmiddels is dat al lang niet meer zo. Diesel is nu net zo duur als benzine. En daarmee begon het protest.

Inmiddels gaan de demonstraties over belasting in het algemeen. Ook wordt er tegen de regering en president Macron gedemonstreerd, tegen de arrogantie van de macht en vóór de gewone burger. Het is nu allegaartje geworden.


Wie demonstreren er?
De demonstraties komen niet uit een een eenduidige richting. Ze zijn niet afkomstig uit linkse of rechtse hoek en ook de vakbonden zitten er niet achter. Wel sluiten er extreemrechtse aanhangers aan. De laatste demonstratie waren er racistische en homofobe incidenten. Maar ook extreemlinks is er bij aanwezig.

Het is dus geen protest van een politieke kleur of beweging. De organisatie vindt plaats via Facebook. De 'gilets jaunes' ontlenen hun naam aan de felgele hesjes die Fransen in hun auto's moeten hebben. Er was heel kort even een groepje zelfbenoemde woordvoerders. Die zijn er direct weer uitgeknikkerd.

En natuurlijk proberen partijen er een slaatje uit te slaan. Er was een linkse leider die aankondigde om te komen. Toen zeiden demonstranten: kom maar, dan leren we je een lesje. De demonstranten willen van niets weten. Ze moeten niets hebben van de gevestigde orde.

Toch lijken ze ook veel mensen te vertegenwoordigen. Uit peilingen blijkt dat driekwart van de Fransen achter ze staat. Waarbij wel opgemerkt moet worden dat in Frankrijk de sympathie haast altijd bij demonstranten ligt.


Het is de derde demonstratie, komen er steeds meer demonstranten?
Nee, integendeel, het neemt af. Het wordt ook kouder. Veel mensen hebben zoiets niet eerder gedaan. Ze doen een keertje mee, maar daarna is het wel weer goed. Het aantal mensen dat deelneemt is snel aan het krimpen.

Het protest krijgt nog steeds veel aandacht. Vorige week waren er bij de protesten in Parijs zo'n 8000 mensen. Dat is niet heel veel, maar de demonstraties krijgen enorm veel aandacht in de pers.

Wat gaan ze doen vandaag, wat zijn de verwachtingen?
In en rond Parijs gaan de demonstranten weer wegen blokkeren. Tolhuisjes, toegangswegen en de Parijse rondweg. Ook worden er 'langzaamacties' gedaan, waarbij er langzaam wordt gereden op de snelweg. Maar niet alleen in de Franse hoofdstad, ook op andere plekken in het land zal worden gedemonstreerd. In Bretange bijvoorbeeld, waar er veel animo is voor het protest van de gele hesjes.


Wat is de reactie van de Franse regering?
De Franse president Macron geeft niets toe. Hij kan moeilijk de ene dag zeggen dat hij een schone planeet wil, en de dag erna dat de accijns op brandstof omlaag gaan.

Er wordt geprobeerd om te overleggen, maar het is moeilijk omdat niemand de gele hesjes vertegenwoordigd. Macron denkt er nu aan om het percentage van de accijns te verlagen als de prijs voor olie stijgt. Hiermee wil hij voorkomen dat als de olieprijs stijgt, de opbrengst van accijns ook absoluut hoger wordt.

Verder houdt Macron voet bij stuk. Maar hij staat enorm onder druk. Hij is nu 1,5 jaar president, maar hij heeft nog niets voor elkaar. De werkloosheid is nog steeds even hoog als in de afgelopen dertig jaar, rond de 9 en 10 procent. Het land is niet vooruit te krijgen. Frankrijk doet het veel slechter dan andere landen. Frankrijk is de zieke man van Europa.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)zieke-man-van-europa
pi_183603203
200 vestjes in Rotterdam nu.
88esther twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 11:51:39 Inmiddels lopen er zeker 200 demonstranten mee over de Erasmusbrug @RTV_Rijnmond https://t.co/IULhQJKqOi reageer retweet
pi_183603207
-

[ Bericht 99% gewijzigd door Houtenbeen op 08-12-2018 11:59:02 ]
pi_183603213
Is de pleuris al uitgebroken?
pi_183603216
Traangas everywhere
pi_183603223
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 11:58 schreef ReplaR het volgende:
200 vestjes in Rotterdam nu.
88esther twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 11:51:39 Inmiddels lopen er zeker 200 demonstranten mee over de Erasmusbrug @RTV_Rijnmond https://t.co/IULhQJKqOi reageer retweet
Ik tel er geen 200. _O-
Definitely not CIA
pi_183603230
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_183603232
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:00 schreef capricia het volgende:

[..]

Ik tel er geen 200. _O-
Ze zeggen ook niet dat er 200 op de foto staan.
pi_183603250
Zo te zien redelijk tam. Beetje traangas schieten enzo. Een gewone zaterdagmiddag in Frankrijk. Waar was die hype nou voor? :')
pi_183603270
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:02 schreef westwoodblvd het volgende:
Zo te zien redelijk tam. Beetje traangas schieten enzo. Een gewone zaterdagmiddag in Frankrijk. Waar was die hype nou voor? :')
Zonder de hype zou er niet zoveel politie op de been zijn. Ze gaan nu duidelijk veel georganiseerder te werk.
pi_183603280
Politie aldaar is niet bijster slim volgens mij; al die dampen trekken naar henzelf |:(
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 12:04:29 #12
408813 crew  trein2000
pi_183603282
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183603297
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:04 schreef trein2000 het volgende:

[..]

welke is de beste?
Parijs. Een hoog gebouw. Bovenste etage.
pi_183603299
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:04 schreef Ronzz het volgende:
Politie aldaar is niet bijster slim volgens mij; al die dampen trekken naar henzelf |:(
Die hebben toch een gasmasker op?
pi_183603300
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:04 schreef trein2000 het volgende:

[..]

welke is de beste?
Deze

Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_183603305
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:05 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Die hebben toch een gasmasker op?
Ja dat wel :p
Tijd voor molotovjes van de hestjes wat mij betreft ;)
pi_183603316
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:05 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Die hebben toch een gasmasker op?
Mag men hier maar een kwartier mee aan het werk gezet worden, daarnaar, ik dacht 1 uur frisse lucht.
pi_183603319
Lijkt me zwak traangas
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183603324
Bij die round 4 is er een hoop reuring, bij andere streams is het veel rustiger. Het zit echt in die hoek blijkbaar.
pi_183603329
Men moet meer traangas gebruiken. Dat wekt namelijk veel woede. Het is erg vervelend om te maken te krijgen met traangas. Maak het pleb volk maar flink boos, Frankrijk. :)
pi_183603333
Ik kijk op die andere stream van RT, daar schakelen ze ook naar andere camera's
pi_183603339
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:04 schreef trein2000 het volgende:

[..]

welke is de beste?
Ik heb Cnews en Ruptly, bij Cnews is nu actie en die stream is lekker smooth.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_183603340
Er is ook te veel wind. Misschien beter overschakelen op stun grenades.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:09:34 #24
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_183603347
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:07 schreef crystal_meth het volgende:
Lijkt me zwak traangas
Beter waterkanonnen met van dat traangaswater.
Kan je ook niet terugkicken. :)
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_183603353
Ik was urban warfare beloofd. Volgens Nikon ging de politie met scherp schieten. ( :') )

Valt allemaal nog wel mee tot dusver.
pi_183603359
Wel elke keer het zelfde straatje :?
pi_183603377
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:10 schreef Skalton het volgende:
Wel elke keer het zelfde straatje :?
Daar zit het tuig. De rest is gewoon relatief vreedzaam. De media moet wat te framen hebben.
pi_183603387
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:10 schreef Skalton het volgende:
Wel elke keer het zelfde straatje :?
Dit is een andere plek waar het rustig is, bizar dat verschil.

pi_183603391
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:10 schreef westwoodblvd het volgende:
Ik was urban warfare beloofd. Volgens Nikon ging de politie met scherp schieten. ( :') )

Valt allemaal nog wel mee tot dusver.
Geef het wat tijd , de echte relschoppers moeten nog wakker worden
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_183603399
https://twitter.com/HenkKrol/status/1071340127623004160

Is dit waar? dat is wel ranzig, hoor. Verdeel en heers politiek.
pi_183603415
De chaos begint iets te komen.
pi_183603419
Begint op te warmen.
pi_183603435
Ook maar weer eens ingeschakeld.
pi_183603458
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:14 schreef theunderdog het volgende:
https://twitter.com/HenkKrol/status/1071340127623004160

Is dit waar? dat is wel ranzig, hoor. Verdeel en heers politiek.
Dan zie ik liever wat bronnen uit Parijs die dit bevestigen. Bij dit soort situaties kan iedere hersenscheet op Twitter een eigen leven gaan leiden.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:19:43 #35
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_183603469
Wat meer reuring nu. Paar klappen met de wapenstok en wat geknal hier en daar erbij.
Werd er ééntje (demonstrant) weggesleept.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:23:56 #36
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_183603508
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:12 schreef nomina het volgende:

[..]

Dit is een andere plek waar het rustig is, bizar dat verschil.

Best triest dat deze mensen met hun handen omhoog en op hun knieën zitten en dan nog met traangas worden beschoten
pi_183603518
Ruzie tussen politie en paar demonstranten nu. Het begint.
pi_183603529
Ruptly en RT hebben beide een eigen stream dit keer. Lastig als er 2 zijn.
pi_183603533
Beste plek op ze rug :D
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:26:34 #40
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_183603547
Hij kan nog lachen naar de camera
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_183603556
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:26 schreef Hyperdude het volgende:
Hij kan nog lachen naar de camera
Als in zijn kruis zou die dan ook nog lachen?
pi_183603558
Ik moet steeds aan Fear and Loathing in Las Vegas denken als ik die journalisten daar tussen de meute zie rondlopen:
pi_183603563
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:14 schreef theunderdog het volgende:
https://twitter.com/HenkKrol/status/1071340127623004160

Is dit waar? dat is wel ranzig, hoor. Verdeel en heers politiek.
Henk Krol :')

Die man liegt over alles wat los en vast zit. Niet serieus nemen.
pi_183603566
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:27 schreef itchycoo het volgende:
Ik moet steeds aan Fear and Loathing in Las Vegas denken als ik die journalisten daar tussen de meute zie rondlopen:
[ afbeelding ]
:D _O_
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:27:47 #45
104963 ETA
European Travel Author
pi_183603567
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:23 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

Best triest dat deze mensen met hun handen omhoog en op hun knieën zitten en dan nog met traangas worden beschoten
schijnheiligen die hun mediamomentje willen pakken.
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_183603581
Politie heeft een opruier er tussenuit gepikt.
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 12:28:59 #47
408813 crew  trein2000
pi_183603585
Ik vind het allemaal wel meevallen eerlijk gezegd.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:29:05 #48
104963 ETA
European Travel Author
pi_183603588
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:14 schreef theunderdog het volgende:
https://twitter.com/HenkKrol/status/1071340127623004160

Is dit waar? dat is wel ranzig, hoor. Verdeel en heers politiek.
Zoals je kan zien, 90% is relatief rustig, 10% zit onrust te stoken. Welke groep hiervan heeft maskers nodig?
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_183603597
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:28 schreef trein2000 het volgende:
Ik vind het allemaal wel meevallen eerlijk gezegd.
Gaat meestal pas wat later echt los. Overigens is er nu een stuk meer politie, met betere uitrusting en gepanzerde wagens achter de hand. Dat zal ook wel meespelen.
pi_183603603
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:28 schreef trein2000 het volgende:
Ik vind het allemaal wel meevallen eerlijk gezegd.
ja het is vooralsnog erg ‘contained’ geloof ik. Af en toe ook gewoon groepjes ME’ers die oversteken.
pi_183603625
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:30 schreef itchycoo het volgende:

[..]

ja het is vooralsnog erg ‘contained’ geloof ik. Af en toe ook gewoon groepjes ME’ers die oversteken.
Begrijp ik niet als dan sluit ik die als groep in!

Volgens mij is er geen duidelijk plan?
pi_183603632
De politie komt ook niet heel georganiseerd over eerlijk gezegd.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:32:14 #53
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603634
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:10 schreef westwoodblvd het volgende:
Ik was urban warfare beloofd. Volgens Nikon ging de politie met scherp schieten. ( :') )

Valt allemaal nog wel mee tot dusver.
Dat zei ik niet.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603638
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:32 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dat zei ik niet.
Stiekem hoop je het wel. Want popcorn.
pi_183603639
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:31 schreef john2406 het volgende:

[..]

Begrijp ik niet als dan sluit ik die als groep in!

Volgens mij is er geen duidelijk plan?
ik begrijp je eerste zin niet helemaal, maar de groep insluiten werkt averechts: een kat in het nauw maakt rare sprongen.
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 12:32:55 #56
408813 crew  trein2000
pi_183603640
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:29 schreef Infection het volgende:

[..]

Gaat meestal pas wat later echt los. Overigens is er nu een stuk meer politie, met betere uitrusting en gepanzerde wagens achter de hand. Dat zal ook wel meespelen.
Graag nadat het protest in Amsterdam is afgelopen, moet nu mn aandacht verdelen ;)
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183603646
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:28 schreef trein2000 het volgende:
Ik vind het allemaal wel meevallen eerlijk gezegd.
Ze zijn al een paar uur bezig, had verwacht dat het Elysée nu wel in de fik had gestaan.
pi_183603649
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:32 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Graag nadat het protest in Amsterdam is afgelopen, moet nu mn aandacht verdelen ;)
Wat valt er van dat protest in Amsterdam te zien dan?
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:34:20 #59
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603661
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:33 schreef Infection het volgende:

[..]

Wat valt er van dat protest in Amsterdam te zien dan?
Meer dan een paar zingende gekkies zal er wel niet te zien zijn
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603674
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:34 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Meer dan een paar zingende gekkies zal er wel niet te zien zijn
Ex-hippie babyboomers.
pi_183603680
Wel vaag. Al die Russische streams.
Definitely not CIA
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 12:35:08 #62
408813 crew  trein2000
pi_183603681
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:34 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Meer dan een paar zingende gekkies zal er wel niet te zien zijn
Ik schat op basis van de foto een mannetje of 100 bij de stopera. een deel is nu onderweg naar de dam.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:35:32 #63
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603688
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:35 schreef capricia het volgende:
Wel vaag. Al die Russische streams.
Hoezo vaag? Juist scherp beeld bij mij :)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603689
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:35 schreef capricia het volgende:
Wel vaag. Al die Russische streams.
Want? RT is altijd degene die bij dit soort dingen aanwezig is. In welk land dan ook. Vind het een pracht zender, ook al zijn ze pro-Russisch.
pi_183603699
Gezien het feit dat normale journalistiek in Rusland zelf niet mogelijk is. :+
Definitely not CIA
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:36:48 #66
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603704
Wow! Waren dat arrestatieteams met traangaswapens? Leken wel agenten met burgerkleding. Zoals je het arrestatieteam bij ons ziet.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603712
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:36 schreef Nikonlover het volgende:
Wow! Waren dat arrestatieteams met traangaswapens? Leken wel agenten met burgerkleding. Zoals je het arrestatieteam bij ons ziet.
ja zag een paar bontkraagjes
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:37:36 #68
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_183603717
Lijkt vooralsnog een zeer lokale aangelegenheid; demonstranten worden door linies v/d politie weggehouden van zijstraatjes en o.a. Arc de Triomphe.
pi_183603718
De Franse politie kan beter overstappen op pepper-balls, is effectiever dan CS.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:37:43 #70
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603720
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:36 schreef capricia het volgende:
Gezien het feit dat normale journalistiek in Rusland zelf niet mogelijk is. :+
Tuurlijk is dat wel mogelijk.
RT laat altijd eerlijk zijn wat er gaande is. NOS en andere media laten dingen weg. RT laat gewoon alles zien.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 12:37:44 #71
408813 crew  trein2000
pi_183603721
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:36 schreef Nikonlover het volgende:
Wow! Waren dat arrestatieteams met traangaswapens? Leken wel agenten met burgerkleding. Zoals je het arrestatieteam bij ons ziet.
Nee, want je gaat geen at inzetten met traangas heeft totaal geen zin.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183603722
Politie heeft ook honden nu? Handig met al dat traangas...
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:38:24 #73
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603732
haha ze zijn weer in het nauw gedreven
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603737
Als dit net een totaalshot was van de hele demonstratie dan valt de omvang nog wel mee
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:38:55 #75
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183603739
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:36 schreef capricia het volgende:
Gezien het feit dat normale journalistiek in Rusland zelf niet mogelijk is. :+
Vertel eens, ben je er geweest en waar kon je dat uit opmaken?
pi_183603746
Ik zit te wachten op het moment dat ze af gaan tellen... })
pi_183603747
Ik mag hopen dat die honden ook een soort traangasmaskers hebben?
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:39:58 #78
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603753
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:38 schreef itchycoo het volgende:
Als dit net een totaalshot was van de hele demonstratie dan valt de omvang nog wel mee
Ze zijn allemaal uitelkaar gedreven. Overal staan van dit soort kleine groepen
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603763
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:39 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Ze zijn allemaal uitelkaar gedreven. Overal staan van dit soort kleine groepen
dan zit er wellicht toch meer een plan achter (van de politie) dan het tot nu toe leek :D
pi_183603767
Die mini-wout kan amper die hond aan.
pi_183603782
Om een idee te krijgen van waar ze staan. Je ziet de arc de triomf links en palais de l'élysée rechts.

https://www.google.com/ma(...),2022m/data=!3m1!1e3
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:42:28 #82
104963 ETA
European Travel Author
pi_183603787
Lijkt wel alsof ze de groep bij de Arc willen isoleren van de rest van de Champs Elysees
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
pi_183603791
Wel fascinerend dat ze voortdurend de Marseillaise zingen. In Nederland zie ik dat niet zo snel gebeuren, maar goed het patriotisme is ook onvergelijkbaar denk ik
pi_183603803
Ohja, daar staat de rest :P
pi_183603808
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:42 schreef itchycoo het volgende:
Wel fascinerend dat ze voortdurend de Marseillaise zingen. In Nederland zie ik dat niet zo snel gebeuren, maar goed het patriotisme is ook onvergelijkbaar denk ik
Het grootste gedeelte van de Nederlanders heeft hun eigen cultuur jaren geleden al weggegeven.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:43:52 #86
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603811
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:42 schreef itchycoo het volgende:
Wel fascinerend dat ze voortdurend de Marseillaise zingen. In Nederland zie ik dat niet zo snel gebeuren, maar goed het patriotisme is ook onvergelijkbaar denk ik
Het Wilhelmus heeft ook niets met patriotisme te maken. Geen idee welk lied we in de Bataafse tijd zongen.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603826
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:42 schreef itchycoo het volgende:
Wel fascinerend dat ze voortdurend de Marseillaise zingen. In Nederland zie ik dat niet zo snel gebeuren, maar goed het patriotisme is ook onvergelijkbaar denk ik
Marseillaise is ook meer opzwepend dan het Wilhelmus.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:45:52 #88
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_183603836
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:43 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het Wilhelmus heeft ook niets met patriotisme te maken. Geen idee welk lied we in de Bataafse tijd zongen.
Wij hebben "Olé olé" :')
pi_183603852
Ze worden nu verder terug gedreven.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:47:50 #90
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_183603860
Het verbaast me eigenlijk wel dat een IS-achtige loner nog niet zijn kans heeft gegrepen en elders een aanslag pleegt. Er is nu veel mankracht op de been in Parijs plus een aanslag zal ook effect hebben op het verloop van de demonstraties. Je kan het land in ultieme chaos storten nu.
pi_183603875
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:47 schreef Richestorags het volgende:
Het verbaast me eigenlijk wel dat een IS-achtige loner nog niet zijn kans heeft gegrepen en elders een aanslag pleegt. Er is nu veel mankracht op de been in Parijs plus een aanslag zal ook effect hebben op het verloop van de demonstraties. Je kan het land in ultieme chaos storten nu.
IS is dan ook zo goed als uitgeroeid.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:49:02 #92
137134 Iblardi
Non semper idem
pi_183603881
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:43 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het Wilhelmus heeft ook niets met patriotisme te maken.
Dat weet ik niet, maar de (tegenwoordig) rustige melodie en de introspectieve tekst maken het niet echt tot een mobilisatiemiddel voor Het Volk.
pi_183603900
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:47 schreef Richestorags het volgende:
Het verbaast me eigenlijk wel dat een IS-achtige loner nog niet zijn kans heeft gegrepen en elders een aanslag pleegt. Er is nu veel mankracht op de been in Parijs plus een aanslag zal ook effect hebben op het verloop van de demonstraties. Je kan het land in ultieme chaos storten nu.
Het is niet alsof de inlichtingsdiensten hun speurtocht naar terroristen laat varen, omdat er wat onrust is.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:50:27 #94
218617 YazooW
bel de wouten!
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:50:49 #95
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603911
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:49 schreef Iblardi het volgende:

[..]

Dat weet ik niet, maar de (tegenwoordig) rustige melodie en de introspectieve tekst maken het niet echt tot een mobilisatiemiddel voor Het Volk.
Patriotten zijn anti-oranje. Dan ga je niet het Wilhelmus zingen ;)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:51:09 #96
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_183603914
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:50 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Het is niet alsof de inlichtingsdiensten hun speurtocht naar terroristen laat varen, omdat er wat onrust is.
Daarom zei ik ook, loners. Loners kunnen volledig aan het zicht onttrokken zijn.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:51:24 #97
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_183603918
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:48 schreef Infection het volgende:

[..]

IS is dan ook zo goed als uitgeroeid.
Pertinent onwaar. Ze zijn als staat de facto wel klaar. Maar ze zijn nog steeds in staat aanslagen te plegen en bezitten nog steeds grond en aanhang in Syrië. Ook hebben ze nog meer dan 10.000 strijders in Syrië alleen al.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:52:00 #98
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183603929
ERIKA!!!!!!!!!!! BOEM BOEM BOEM

:')

Misschien kunnen we dat lied wel jatten van onze oosterburen :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183603943
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:51 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Daarom zei ik ook, loners. Loners kunnen volledig aan het zicht onttrokken zijn.
Gelukkig stikt het niet van de loners die een aanslag willen plegen.
pi_183603948
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:47 schreef Richestorags het volgende:
Het verbaast me eigenlijk wel dat een IS-achtige loner nog niet zijn kans heeft gegrepen en elders een aanslag pleegt. Er is nu veel mankracht op de been in Parijs plus een aanslag zal ook effect hebben op het verloop van de demonstraties. Je kan het land in ultieme chaos storten nu.
De dag is nog niet om hey.
pi_183603951
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:51 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Pertinent onwaar.
Kwa aanslagen valt het sowieso erg mee de laatste tijd. Het zijn nu vooral lonewolf migranten die problemen veroorzaken, zoals steekpartijen, zuuraanvallen en verkrachtingen. Echte georganiseerde aanslagen zien we niet meer de laatste tijd.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:53:12 #102
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_183603952
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:52 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Gelukkig stikt het niet van de loners die een aanslag willen plegen.
Dit is daar een exemplarisch voorbeeld van ja.
pi_183603991
Is de politie livestreams aan het verstoren? Veel haperingen en streams die eruit klappen vandaag.
pi_183604002
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:53 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dit is daar een exemplarisch voorbeeld van ja.
Fijn. Kan de domrechtse-hysterie daar ook direct over ophouden.
pi_183604003
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:56 schreef Infection het volgende:
Is de politie livestreams aan het verstoren? Veel haperingen en streams die eruit klappen vandaag.
Die van RT France zijn gestopt :(
pi_183604012
88esther twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:52:50 De demonstratie van de 'gele hesjes' op de Erasmusbrug is rustig en gemoedelijk verlopen. De meeste betogers zijn weer naar huis gegaan. @RTV_Rijnmond https://t.co/myt4sXZfYe reageer retweet
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:57:29 #107
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604013
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:56 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Die van RT France zijn gestopt :(
Ga naar Ruptly ;) Das de bron van RT
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 12:57:34 #108
408813 crew  trein2000
pi_183604015
Het lijkt nu redelijk rustig?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:57:56 #109
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604019
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:57 schreef Houtenbeen het volgende:
88esther twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:52:50 De demonstratie van de 'gele hesjes' op de Erasmusbrug is rustig en gemoedelijk verlopen. De meeste betogers zijn weer naar huis gegaan. @RTV_Rijnmond https://t.co/myt4sXZfYe reageer retweet
Nederlanders :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604020
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:56 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Die van RT France zijn gestopt :(
EVen verversen dan is hij weer terug
pi_183604021
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:57 schreef Houtenbeen het volgende:
88esther twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:52:50 De demonstratie van de 'gele hesjes' op de Erasmusbrug is rustig en gemoedelijk verlopen. De meeste betogers zijn weer naar huis gegaan. @RTV_Rijnmond https://t.co/myt4sXZfYe reageer retweet
Dat was meer een stille tocht dan een demonstratie.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:58:19 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_183604024
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:56 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Fijn. Kan de domrechtse-hysterie daar ook direct over ophouden.
Oké Henk.
pi_183604028
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:58 schreef Infection het volgende:

[..]

Dat was meer een stille tocht dan een demonstratie.
_O-
pi_183604031
Het is etenstijd nu denk ik.
  zaterdag 8 december 2018 @ 12:58:48 #115
137134 Iblardi
Non semper idem
pi_183604033
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:50 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Patriotten zijn anti-oranje. Dan ga je niet het Wilhelmus zingen ;)
Terwijl hij zelf het vaderland zo getrouwe was, tot in de dood nog wel. :(
pi_183604036
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:58 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Oké Henk.
Niveautje.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 12:59:19 #117
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604041
charge
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604060
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:00:56 #119
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604068
Tering al die knallen
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:01:12 #120
104963 ETA
European Travel Author
pi_183604074
stenen worden nu uit de straat gehaald door de protesters...
Totaal Travel 04-24: 87 reizen, 151 vliegtickets, 58 landen, 6 continenten, 949 reisdagen, 163.804 foto's
Mijn reisfotos!
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:03:27 #122
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604105
WTF liep er nou een soldaat in beeld? :') Man met camo pak en groene baret
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604135
Zie en hoor net dat ze inderdaad proberen de groepen te scheiden. De Champs Elysees is afgesloten, daar komt niemand meer in maar ook niet uit.
pi_183604142
Los
pi_183604153
Eerste brandjes
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:06:12 #127
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604154
Was dat nou de politie die de zware knallers aan het gooien is? Leek het iig wel op
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604191
Ik vind het Nederlandse waterkanon mooier :P
pi_183604225
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:09 schreef itchycoo het volgende:
Ik vind het Nederlandse waterkanon mooier :P
Het Nederlandse waterkanon lijkt op een wagen van The A-Team.
pi_183604234
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:06 schreef Nikonlover het volgende:
Was dat nou de politie die de zware knallers aan het gooien is? Leek het iig wel op
Stun grenades?
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183604248
Andere soort politie dit keer. Lijken wat meer op burgers, maar hebben wel allemaal een traangas pistool.
pi_183604260
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:12 schreef Infection het volgende:

[..]

Het Nederlandse waterkanon lijkt op een wagen van The A-Team.
Haha ja! Dat ding heb ik 11 jaar geleden tijdens de scholierenprotesten mee mogen maken, gelukkig van een dusdanige afstand dat ik niet nat werd :P
pi_183604273
Boompjes uit de grond gerukt om een barricade te maken
pi_183604288
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:15 schreef Houtenbeen het volgende:
Boompjes uit de grond gerukt om een barricade te maken
en acuut in de fik gestoken
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 13:17:15 #135
408813 crew  trein2000
pi_183604293
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:15 schreef Houtenbeen het volgende:
Boompjes uit de grond gerukt om een barricade te maken
welke stream?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183604297
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:17:51 #137
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_183604298
Je zou verwachten dat de politie een charge uitvoert voor ze die barricade af hebben....
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_183604320
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 12:43 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het Wilhelmus heeft ook niets met patriotisme te maken. Geen idee welk lied we in de Bataafse tijd zongen.
Precies, waarschijnlijk de reden dat het begrip patriottisme in Nederland nauwelijks gebruikt wordt.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_183604321
Intussen in Nederland:

quote:
We stoppen er mee zijn nog maar met 5 man de andere zijn naar de KFC #Utrecht #gelehesjes #GeleHesjesNL

https://twitter.com/GeIeHesjesNL/status/1071363149750853632?s=19
:') :') _O- _O-
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:21:10 #141
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_183604343
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 04:35 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dan kijk je toch lekker niet naar RT. Ga dan maar naar periscope kijken. Doei :W
Grappig hoe je op de man gaat spelen. Ik maak een kritische opmerking waarna je die personificeert.
Enfin, ik ken je aanstichttelijke positie van promotie en andere opinies wegdrukken.

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 09:46 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Wanneer er rellen zijn in Rusland, bericht het RT daar ook gewoon over.
Die heb ik dan telkens weer gemist, sws mis ik inhoudelijk Russich nieuws; wat op zichzelf ook heel goed kan komen omdat onze media daarover niet - willen of kunnen, laat staan evenwichtig - berichten. Of, je bedoelt met Russische rellen, de pers-promoties van vragenuurtjes.

Daarbij gaat het mij niet om de rellen maar vooral Journalistieke berichtgeving. Een zooi geweld laten zien zonder nuance en duiding, is uitsluitend sensatie om simplistische breinen te activeren.
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
pi_183604356
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:19 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Precies, waarschijnlijk de reden dat het begrip patriottisme in Nederland nauwelijks gebruikt wordt.
Klopt, in Frankrijk ligt dat ook heel anders. Kijk bijvoorbeeld maar naar hoe ze daar met veteranen omgaan: gratis musea in en allerlei extra voorzieningen.
pi_183604366
quote:
18s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:21 schreef Vallon het volgende:

[..]

Grappig hoe je op de man gaat spelen. Ik maak een kritische opmerking waarna je die personificeert.
Enfin, ik ken je aanstichttelijke positie van promotie en andere opinies wegdrukken.

[..]

Die heb ik dan telkens weer gemist, sws mis ik inhoudelijk Russich nieuws; wat op zichzelf ook heel goed kan komen omdat onze media daarover niet - willen of kunnen, laat staan evenwichtig - berichten. Of, je bedoelt met Russische rellen, de pers-promoties van vragenuurtjes.

Daarbij gaat het mij niet om de rellen maar vooral Journalistieke berichtgeving. Een zooi geweld laten zien zonder nuance en duiding, is uitsluitend sensatie om simplistische breinen te activeren.
Ik zie omtrent deze rellen weinig verschil tussen RT en westerse berichtgeving. Hier draait het ook om de kijkcijfers, clickbaits.
pi_183604372
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:22:42 #145
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183604374
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:20 schreef westwoodblvd het volgende:
Intussen in Nederland:

[..]

:') :') _O- _O-
Het is ook gewoon kloteweer.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:23:15 #146
186611 Haags
pi_183604380
Wat een kansloos tyfus volk. Als ik het voor het zeggen had gehad dan had ik het wel geweten.
Zonder wrijving geen glans
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:23:26 #147
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604383
Waarom gooien ze er metalen dingen op :') Dat heeft toch geen zin _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:23:33 #148
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_183604385
Ah, daar komen ze al.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_183604390
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:23 schreef Nikonlover het volgende:
Waarom gooien ze er metalen dingen op :') Dat heeft toch geen zin _O-
Barricade
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:24:09 #150
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183604397
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:20:35 Komt vooral door slechte weer anders had het vol gestaan in Rotterdam nu maar 50 man @umarebru gaat naar huis ze is verkouden. #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:24:48 #151
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604406
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:23 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Barricade
Jamaar metaal op het vuur gooien :') Dat fikt niet
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604408
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:24 schreef Falco het volgende:
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:20:35 Komt vooral door slechte weer anders had het vol gestaan in Rotterdam nu maar 50 man @umarebru gaat naar huis ze is verkouden. #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
Volgens mij is het een parodie account. Of het zijn echt de grootste kneuzen ever.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:25:12 #153
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604409
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:24 schreef Falco het volgende:
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:20:35 Komt vooral door slechte weer anders had het vol gestaan in Rotterdam nu maar 50 man @umarebru gaat naar huis ze is verkouden. #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
Het regent niet eens. Geef nou maar toe dat het mislukt is.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604417
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:24 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Jamaar metaal op het vuur gooien :') Dat fikt niet
Lastiger/vertragend voor de ME
pi_183604421
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:24 schreef Falco het volgende:
GeIeHesjesNL twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 12:20:35 Komt vooral door slechte weer anders had het vol gestaan in Rotterdam nu maar 50 man @umarebru gaat naar huis ze is verkouden. #gelehesjes #GeleHesjesNL reageer retweet
Ebru Umar :')
pi_183604426
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:25 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Lastiger/vertragend voor de ME
Ja die wagen met het waterkanon had er wel veel moeite mee :P
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:26:39 #157
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604430
quote:
18s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:21 schreef Vallon het volgende:

[..]

Grappig hoe je op de man gaat spelen. Ik maak een kritische opmerking waarna je die personificeert.
Enfin, ik ken je aanstichttelijke positie van promotie en andere opinies wegdrukken.

[..]

Die heb ik dan telkens weer gemist, sws mis ik inhoudelijk Russich nieuws; wat op zichzelf ook heel goed kan komen omdat onze media daarover niet - willen of kunnen, laat staan evenwichtig - berichten. Of, je bedoelt met Russische rellen, de pers-promoties van vragenuurtjes.

Daarbij gaat het mij niet om de rellen maar vooral Journalistieke berichtgeving. Een zooi geweld laten zien zonder nuance en duiding, is uitsluitend sensatie om simplistische breinen te activeren.
Je begint zelf door RT en Ruptly aan te vallen. Ze doen goed werk.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604434
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:26 schreef itchycoo het volgende:

[..]

Ja die wagen met het waterkanon had er wel veel moeite mee :P
:D
pi_183604439
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:26 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Je begint zelf door RT en Ruptly aan te vallen. Ze doen goed werk.
Putin is pleased.
pi_183604461
Holy shit wat een stoet aan politie :D
pi_183604466
AFP twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:28:23 @zakria_alkafi @LucasBarioulet #BREAKING: 31,000 #YellowVests protesting across France, 700 detained: minister https://t.co/3NdUSnqMg2 reageer retweet
pi_183604485
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:29 schreef Houtenbeen het volgende:
AFP twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:28:23 @zakria_alkafi @LucasBarioulet #BREAKING: 31,000 #YellowVests protesting across France, 700 detained: minister https://t.co/3NdUSnqMg2 reageer retweet
Op een bevolking van 67,12 miljoen.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:31:28 #164
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183604501
Maar goed, het valt allemaal dus wel mee relatief gezien?

Macron doet er verstandig aan om wel iets met de kloof tussen rijk en arm en de kwijnende middenklasse te doen. En dat houdt in gewoonweg een wealth transfer van rijk / grote bedrijven naar middenklasse + mensen die nauwelijks de boel rond krijgen.

Accijnsverhoging is dan niet helemaal de manier waarop je zoiets doet.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_183604522
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:31 schreef Falco het volgende:
Maar goed, het valt allemaal dus wel mee relatief gezien?

Macron doet er verstandig aan om wel iets met de kloof tussen rijk en arm en de kwijnende middenklasse te doen. En dat houdt in gewoonweg een wealth transfer van rijk / grote bedrijven naar middenklasse + mensen die nauwelijks de boel rond krijgen.

Accijnsverhoging is dan niet helemaal de manier waarop je zoiets doet.
Er is vooralsnog erg weinig aan de hand, ja.
pi_183604530
De NPO heeft ook een livestream.
Voor de Ziggo leden te zien op kanaal 501.
pi_183604552
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:32 schreef Blueheeler het volgende:
De NPO heeft ook een livestream.
Voor de Ziggo leden te zien op kanaal 501.
https://www.npostart.nl/live/npo-nieuws

Is gewoon een re-stream van RT.
pi_183604576
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:33 schreef Infection het volgende:

[..]

https://www.npostart.nl/live/npo-nieuws

Is gewoon een re-stream van RT.
Jip. Alleen dan zonder de logo van RT er in
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:35:55 #169
137134 Iblardi
Non semper idem
pi_183604579
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:30 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Op een bevolking van 67,12 miljoen.
Zelfs in Nederland demonstreerden nog meer dan twee keer zoveel mensen tegen de Irakoorlog.
pi_183604588
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:35 schreef StephanL het volgende:

[..]

Jip. Alleen dan zonder de logo van RT er in
_O-
pi_183604597
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:35 schreef Iblardi het volgende:

[..]

Zelfs in Nederland demonstreerden nog meer dan twee keer zoveel mensen tegen de Irakoorlog.
Daarom. Veel drama om niets.
pi_183604602
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:35 schreef StephanL het volgende:

[..]

Jip. Alleen dan zonder de logo van RT er in
Je moet wat als je altijd Anti-Russische propaganda uitzendt, maar wel van hun beelden wilt profiteren.
pi_183604627
Ik ben er nu ook. Al wat voorgevallen vandaag?
AFCA!
pi_183604630
Haha dat filmpje in die tweet, vol een canister in zijn buik.
Steph_Roy_ twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:24:26 #Paris Un homme bras en l'air reçoit un tir de flash ball quasiment à bout portant. Dans le même temps une grenade est envoyée sur la presse pourtant clairement identifiée.#GiletsJaunes #ChampsÉlysées #Acte4 #Insurrection #8decembre2018 #8decembre2018 https://t.co/CKQWuzWb2U reageer retweet
:D :D
pi_183604633
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:39 schreef RensAjacied het volgende:
Ik ben er nu ook. Al wat voorgevallen vandaag?
Ja.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:40:02 #176
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183604645
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183604647
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:39 schreef Houtenbeen het volgende:
Haha dat filmpje in die tweet, vol een canister in zijn buik.
Steph_Roy_ twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:24:26 #Paris Un homme bras en l'air reçoit un tir de flash ball quasiment à bout portant. Dans le même temps une grenade est envoyée sur la presse pourtant clairement identifiée.#GiletsJaunes #ChampsÉlysées #Acte4 #Insurrection #8decembre2018 #8decembre2018 https://t.co/CKQWuzWb2U reageer retweet
:D :D
Wel een flinke aansteller.
pi_183604655
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:39 schreef Houtenbeen het volgende:
Haha dat filmpje in die tweet, vol een canister in zijn buik.
Steph_Roy_ twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 13:24:26 #Paris Un homme bras en l'air reçoit un tir de flash ball quasiment à bout portant. Dans le même temps une grenade est envoyée sur la presse pourtant clairement identifiée.#GiletsJaunes #ChampsÉlysées #Acte4 #Insurrection #8decembre2018 #8decembre2018 https://t.co/CKQWuzWb2U reageer retweet
:D :D
_O-
pi_183604660
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:40 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Weet je wat echt een goed idee is. Iedereen preventief oppakken in die livestream chat.
Eens. Allemaal Russische trolletjes, complotgekkies en nazi's in die chat. Komt nog geen zinnig woord uit.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:42:19 #180
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_183604673
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:37 schreef Infection het volgende:

[..]

Je moet wat als je altijd Anti-Russische propaganda uitzendt, maar wel van hun beelden wilt profiteren.
Die NOS stream heeft helemaal niks met RT te maken.
pi_183604679
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:42 schreef YazooW het volgende:

[..]

Die NOS stream heeft helemaal niks met RT te maken.
https://www.npostart.nl/live/npo-nieuws


Zelfde beelden.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:43:01 #182
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183604681
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:42 schreef YazooW het volgende:

[..]

Die NOS stream heeft helemaal niks met RT te maken.
En is ook geen anti-Russische propaganda of uberhaupt propaganda.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:43:24 #183
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_183604686
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:26 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Je begint zelf door RT en Ruptly aan te vallen. Ze doen goed werk.
En jij moet hun verdedigen..... ? het goede werk is jou en mij laten zien dat het een zooitje is in Parijs en verhitte mensen interviewen die stijfstaand van de adrenaline het zat zijn ?

Enfin laat ook maar, het zijn woorden tegen beeldvorming.
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
pi_183604687
Jammer dat Youtube niet de mogelijkheid heeft om een venster te vullen. Bij 'theater' modus blijft er tekst in beeld die niet te verwijderen is door het venster te verkleinen }:|
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:44:03 #185
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_183604700
quote:
Is waarschijnlijk gewoon een persbureau waar zowel RT als NOS hun beelden vandaan halen.
pi_183604706
Panzerwagens rollen binnen
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:44:35 #187
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_183604708
Of die BFMTV stream komen nu APC's aangereden. In Kiev wisten ze daar wel raad mee.

pi_183604709
Daar komen de gepanzerde wagens.
pi_183604715
pi_183604717
Weer zo’n mediageil hesje.
pi_183604722
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:44 schreef YazooW het volgende:
Of die BFMTV stream komen nu APC's aangereden. In Kiev wisten ze daar wel raad mee.

Dit herinner ik me nog wel. Zag het live gebeuren _O_

Dat waren nog eens rellen.
pi_183604751
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:44 schreef YazooW het volgende:

[..]

Is waarschijnlijk gewoon een persbureau waar zowel RT als NOS hun beelden vandaan halen.
Ruptly is het video persbureau van RT, je kan daar gewoon video inkopen zoals NOS nu doet.
De oorsprong is Russisch maar hun hoofdkwartier is in Berlijn en ze maken gebruik van lokale journalisten.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:48:04 #193
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604765
Wat bezield die mensen evengoed hun auto daar te parkeren :') Dan ben je echt naief
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604775
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:48 schreef Nikonlover het volgende:
Wat bezield die mensen evengoed hun auto daar te parkeren :') Dan ben je echt naief
Ach, Franse auto's.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:49:23 #195
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_183604786
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:45 schreef Infection het volgende:

[..]

Dit herinner ik me nog wel. Zag het live gebeuren _O_
Inderdaad ja. En die rellen in egypte waren ook bizar om te zien. Met mannen die op kamelen met zwaarden aan kwamen zetten. Dan zijn de relletjes in frankrijk toch vrij simpel.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_183604787
Panzerwagens rijden nu de frontlinie op.
pi_183604791
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:49 schreef Infection het volgende:
Panzerwagens rijden nu de frontlinie op.
Dan is het snel afgelopen. Jammer.
pi_183604792
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:49 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Inderdaad ja. En die rellen in egypte waren ook bizar om te zien. Met mannen die op kamelen met zwaarden aan kwamen zetten. Dan zijn de relletjes in frankrijk toch vrij simpel.
Kamelen _O_
pi_183604793
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:49 schreef Infection het volgende:
Panzerwagens rijden nu de frontlinie op.
Zal wel eerst het vuur uit moeten :P
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:49:56 #200
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604796
DAAR KOMT HET LEGER MET PANTSERWAGENS *O*
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604802
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:49 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Zal wel eerst het vuur uit moeten :P
Ze hebben een schuiver aan voorkant.
pi_183604806
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:49 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Zal wel eerst het vuur uit moeten :P
Brandweer staat er gelukkig achter ;)
pi_183604807
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:49 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Inderdaad ja. En die rellen in egypte waren ook bizar om te zien. Met mannen die op kamelen met zwaarden aan kwamen zetten. Dan zijn de relletjes in frankrijk toch vrij simpel.
Dat heb ik echt dagelijks gevolgd destijds. Dat was echt briljant om mee te maken.
pi_183604810
Hoppa :D
pi_183604816
RIP barricade

Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_183604823
Je kan er natuurlijk ook overheen :D
pi_183604844
Die panzerwagens zijn wel effectief.
pi_183604851
Ik zie nergens politiepaarden, doen ze daar niet aan in Frankrijk?
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:52:45 #209
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183604852
Journalisten zitten er dicht op. Het stelt dus niet zo veel voor allemaal :)
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_183604859
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:52 schreef westwoodblvd het volgende:
Ik zie nergens politiepaarden, doen ze daar niet aan in Frankrijk?
Wel vorige week, maar die werden ook bekogeld door stenen.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:53:43 #211
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604868
Lijkt wel op die APC uit GTA
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604871
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:52 schreef westwoodblvd het volgende:
Ik zie nergens politiepaarden, doen ze daar niet aan in Frankrijk?
Heb je wat aan met al dat traangas en rondvliegende stenen...
pi_183604875
Denk wel dat Macrons tactiek gewerkt heeft. De meeste mensen zullen het wel niet gedurfd hebben om op te komen dagen. Het is niet echt een massale demonstratie. :')
pi_183604884
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:53 schreef StephanL het volgende:

[..]

Wel vorige week, maar die werden ook bekogeld door stenen.
Nou ja :( gele hesjes dierenbeulen
pi_183604888
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:52 schreef westwoodblvd het volgende:
Ik zie nergens politiepaarden, doen ze daar niet aan in Frankrijk?
Gisteren wel in de voorsteden tegen scholieren.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:54:27 #216
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604889
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:54 schreef westwoodblvd het volgende:
Denk wel dat Macrons tactiek gewerkt heeft. De meeste mensen zullen het wel niet gedurfd hebben om op te komen dagen. Het is niet echt een massale demonstratie. :')
Ze zijn al vanmorgen vroeg uitelkaar gedreven
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604894
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:52 schreef westwoodblvd het volgende:
Ik zie nergens politiepaarden, doen ze daar niet aan in Frankrijk?
gezien de grote dreiging van allerlei wapengebruik laten ze die nu achterwege denk ik
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:55:15 #218
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604901
Op hun knietjes voor die pantserwagens :') Dat helpt _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604916
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:55 schreef Nikonlover het volgende:
Op hun knietjes voor die pantserwagens :') Dat helpt _O-
Zo'n pantserwagen zal niet over ze heen rijden lijkt mij.
pi_183604923
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:55 schreef Nikonlover het volgende:
Op hun knietjes voor die pantserwagens :') Dat helpt _O-
Nee, voor de foto's.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183604924
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:55 schreef Nikonlover het volgende:
Op hun knietjes voor die pantserwagens :') Dat helpt _O-
Ach die panzerwagens gaan echt niemand omver rijden
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:55:58 #222
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604926
Haha.... gelijk traangas voor hun flikker
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604928
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:55 schreef Infection het volgende:

[..]

Zo'n pantserwagen zal niet over ze heen rijden lijkt mij.
zou wat zijn als het wel gebeurd.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:56:03 #224
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183604930
Ander beeld graag nu, je ziet niks door die rook nu.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_183604941
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:56 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

zou wat zijn als het wel gebeurd.
Dan zijn de rapen gaar. Maar dat snapt de politie zelf ook wel.
pi_183604951
Wel een goede oefening voor de burgeroorlog die Arnold Karskens continu voorspelt :')
pi_183604953
Leipe shit ouwe
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:57:18 #228
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604959
Naast de schijnwerper zit een loop. Kunnen ze daar ook traangas mee schieten?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  zaterdag 8 december 2018 @ 13:57:47 #229
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183604965
Het lijkt me wel leuk als ze uit die tanks nu 'Ride of the Valkyries' laten horen net als in Apocalypse Now :D
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:58:04 #230
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604973
quote:
Waarom kijk je NOS? :') Beter kijk je direct via Ruptly of RT
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604981
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:56 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

zou wat zijn als het wel gebeurd.
Frankrijk is gelukkig geen Egypte.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 13:58:46 #232
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183604986
Lol. Politie gooit bommetjes
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183604989
Politie gooit wat granaatjes. En dan ook echt ver van de demonstranten vandaan. Daar heb je wat aan ja. :')
pi_183605017
Wel gouden tijden voor de Franse traangas industrie
pi_183605028
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:00 schreef westwoodblvd het volgende:
Wel gouden tijden voor de Franse traangas industrie
Zou zo'n fabriek niet gewoon door de overheid gedraaid worden?
pi_183605030
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:58 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom kijk je NOS? :') Beter kijk je direct via Ruptly of RT
Letterlijk hetzelfde beeld maargoed :')
pi_183605034
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 8 december 2018 @ 14:00:59 #239
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183605035
Ah kijk een aloude FOK!traditie is ook bekend in Parijs.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_183605038
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:00 schreef Infection het volgende:

[..]

Zou zo'n fabriek niet gewoon door de overheid gedraaid worden?
Lijkt me niet. Dat kopen ze gewoon in.
pi_183605043
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 13:58 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom kijk je NOS? :') Beter kijk je direct via Ruptly of RT
zijn toch dezelfde beelden? En deze kan ik makkelijk op m’n tv kijken :D
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:01:23 #242
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183605045
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:00 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Letterlijk hetzelfde beeld maargoed :')
Daarom. Dan kan je beter via Ruptly kijken.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 14:01:57 #243
408813 crew  trein2000
pi_183605056
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:01 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Daarom. Dan kan je beter via Ruptly kijken.
Omdat?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:02:05 #244
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183605057
WTF Iemand met een ferrari in de verte? _O- _O- _O- _O-
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183605060
Demonstranten zijn wakker geworden *O*
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:02:23 #247
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183605063
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:01 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Omdat?
Bron beeld.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 14:02:47 #248
408813 crew  trein2000
pi_183605067
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:02 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Bron beeld.
Als het beeld letterlijk hetzelfde is, wat maakt et dan uit?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183605069
Kerstboomverbranding is vroeg dit jaar.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:03:17 #250
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183605080
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:02 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Als het beeld letterlijk hetzelfde is, wat maakt et dan uit?
NOS, dat maakt het uit
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 14:03:39 #251
408813 crew  trein2000
pi_183605087
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:03 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

NOS, dat maakt het uit
Wat is daar mis mee?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:03:43 #252
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183605089
Wat zijn dat voor agenten in burger?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183605092
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:01 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Daarom. Dan kan je beter via Ruptly kijken.
Ik ontvang geen RT via mijn tv en kijk liever gewoon NOS. Waarom maak je hier een probleem van? :')
pi_183605097
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:03 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Wat is daar mis mee?
Het is geen Putin propaganda, waarschijnlijk
pi_183605098
Toch best een leuk beroep als je met zo'n traangasgeweertje mag schieten.
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:05:15 #256
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183605115
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:04 schreef Infection het volgende:
Toch best een leuk beroep als je met zo'n traangasgeweertje mag schieten.
In zo'n waterkanon zitten lijkt mij ook wel vet :+
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183605126
Leipe shit ouwe
pi_183605127
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:05 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

In zo'n waterkanon zitten lijkt mij ook wel vet :+
Mwah, dan zit je veel te veilig. Is een mindere kick.
pi_183605154
quote:
7s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:05 schreef Infection het volgende:

[..]

Mwah, dan zit je veel te veilig. Is een mindere kick.
Wapenstok is dan toch het mooist.
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 14:07:26 #260
408813 crew  trein2000
pi_183605161
cameraman down
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183605171
RT cameraman ging op z'n muil _O-
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:09:14 #262
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_183605196
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:07 schreef Infection het volgende:
RT cameraman ging op z'n muil _O-
Hopelijk is hij niet gewond
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_183605204
De brandweer breekt de barricades af.

pi_183605249
Antifa :')

pi_183605250
Antifa joined the party
pi_183605281
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:11 schreef Infection het volgende:
Antifa :')

[ afbeelding ]
Kapot maken die lui
AFCA!
pi_183605289
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:13 schreef RensAjacied het volgende:

[..]

Kapot maken die lui
Wat rubberen kogels zou ze goed doen.
  zaterdag 8 december 2018 @ 14:14:51 #268
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_183605307
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:12 schreef ReplaR het volgende:
Antifa joined the party
FALSE flag!
And so is the past
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 14:14:52 #269
408813 crew  trein2000
pi_183605309
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:09 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Hopelijk is hij niet gewond
Eigen schuld...
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_183605339
Welke stream is nu het leukste?
AFCA!
pi_183605358
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:16 schreef RensAjacied het volgende:
Welke stream is nu het leukste?
pi_183605361
wmiddelkoop twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 14:17:20 ‘Maison du combattants’ read the sign in the back (House of the Fighter) #photooftheday https://t.co/cmugM9Ljy5 reageer retweet
  zaterdag 8 december 2018 @ 14:22:34 #273
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_183605397
Ik vind het maar saai.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_183605413
Zou me niks verbazen als antifa droeftoeters en extreemrechtse droeftoeters hier zij aan zij staan te rellen
pi_183605429
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:23 schreef itchycoo het volgende:
Zou me niks verbazen als antifa droeftoeters en extreemrechtse droeftoeters hier zij aan zij staan te rellen
Dat doen Ajacieden en Feyenoorders toch ook bij wedstrijden van het Nederlands elftal?

-edit-
Nog een streampje:
https://www.periscope.tv/w/1YqGornLanNKv
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183605433
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:22 schreef Falco het volgende:
Ik vind het maar saai.
Politie is sterker vandaag. Laat niks toe
pi_183605437
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:22 schreef Falco het volgende:
Ik vind het maar saai.
Anticlimax dit hele gebeuren
pi_183605439
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:22 schreef Falco het volgende:
Ik vind het maar saai.
Gelukkig maar. Hopelijk blijft het zo.
pi_183605441
LPLdirect twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 14:05:28 🔴 URGENT - Situation très tendue en #Belgique où des centaines de #GiletsJaunes attaquent actuellement le parlement européen, à #Bruxelles. Très grosses tensions dans la capitale belge. #8Décembre https://t.co/T4bdKzneuw reageer retweet
pi_183605442
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:24 schreef Resistor het volgende:

[..]

Dat doen Ajacieden en Feyenoorders toch ook bij wedstrijden van het Nederlands elftal?
Klopt. En het toont aan dat het gewoon hinderlijke beroepsherrieschoppers zijn die er niks te zoeken hebben.
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:26:09 #281
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183605446
Iedereen gaat teleurgesteld naar huis
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183605453
Man met stepje, bloemetje en een bivakmuts. Echt een warrior..

Leipe shit ouwe
pi_183605458
quote:
10s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:26 schreef SeLang het volgende:
Iedereen gaat teleurgesteld naar huis

heeft nog wat actie af en toe.

-edit-
:W Infection
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_183605470
quote:
Je was me voor _O-
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 8 december 2018 @ 14:28:36 #286
408813 crew  trein2000
pi_183605476
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:25 schreef Houtenbeen het volgende:
LPLdirect twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 14:05:28 🔴 URGENT - Situation très tendue en #Belgique où des centaines de #GiletsJaunes attaquent actuellement le parlement européen, à #Bruxelles. Très grosses tensions dans la capitale belge. #8Décembre https://t.co/T4bdKzneuw reageer retweet
das de zijkant..., wel ernstig btw
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:28:48 #287
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183605479
Die stream ook maar even aangezet. Zit nu 3 streams tegelijkertijd te kijken.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183605491

Daar zijn de paardjes
pi_183605510
Leipe shit ouwe
pi_183605511
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:18 schreef Houtenbeen het volgende:
wmiddelkoop twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 14:17:20 ‘Maison du combattants’ read the sign in the back (House of the Fighter) #photooftheday https://t.co/cmugM9Ljy5 reageer retweet
[ afbeelding ]
Is dat een foto van deze protesten? Die helmen met gele streep heb ik niet gezien, en ik zie niemand met een geel hesje. Het weer lijkt op die foto ook beter dan het vandaag in Parijs is (stukje blauwe lucht)
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_183605514
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:28 schreef trein2000 het volgende:

[..]

das de zijkant..., wel ernstig btw
Via de zijingang kun je ook wel naar binnen :P
pi_183605521
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:30 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Is dat een foto van deze protesten? Die helmen met gele streep heb ik niet gezien, en ik zie niemand met een geel hesje. Het weer lijkt op die foto ook beter dan het vandaag in Parijs is (stukje blauwe lucht)
Die helmen met gele streep zag ik net wel hoor.
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:32:17 #293
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183605539
De Russen verdienen zo wel veel youtube monies met al die streams
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183605546
BreakingNLive twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 14:32:14 BREAKING: Yellow vest protesters are attacking the European Parliament in Brussels, Belgium. Reports of a ‘very tense’ situation in Brussels as well.#GiletsJaunes https://t.co/j6FzGjZHMn reageer retweet
  User die je het meest gemist hebt 2022 zaterdag 8 december 2018 @ 14:33:34 #295
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183605559
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:32 schreef Infection het volgende:
BreakingNLive twitterde op zaterdag 08-12-2018 om 14:32:14 BREAKING: Yellow vest protesters are attacking the European Parliament in Brussels, Belgium. Reports of a ‘very tense’ situation in Brussels as well.#GiletsJaunes https://t.co/j6FzGjZHMn reageer retweet
Belgexit coming!
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183605572
Demonstreren snap ik. Maar waarom moet er dan ook geplunderd worden?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_183605601
Wat is zo belangrijk aan dat straatje bij " RT Cam 2" ?
pi_183605617
Mo staat er mooi op.

Leipe shit ouwe
pi_183605626
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:34 schreef Sigaartje het volgende:
Demonstreren snap ik. Maar waarom moet er dan ook geplunderd worden?
Gewoon..omdat het kan
pi_183605629
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:36 schreef Sebastiaan92 het volgende:
Wat is zo belangrijk aan dat straatje bij " RT Cam 2" ?
Laatste bastion van Parijs, Als dat valt, dan is alles verloren.
Leipe shit ouwe
pi_183605646
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 december 2018 14:24 schreef Resistor het volgende:

[..]

Dat doen Ajacieden en Feyenoorders toch ook bij wedstrijden van het Nederlands elftal?

-edit-
Nog een streampje:
https://www.periscope.tv/w/1YqGornLanNKv

Nee. Club- en landsupporters zijn meestal echt heel wat anders. Overlap is er wel, maar niet zo groot.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')