Oe, helemaal over het hoofd gezien. Dan zal ik het hier alleen over m'n taart/gebak hebbenquote:Op maandag 7 januari 2019 22:04 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Psst, we hebben ook een brood reeks.
CUL / Brood bakken in de oven #27: Met de lucht van zelfgebakken brood
ooh brood plaats ik hier ook wel eens hoor 😁quote:Op dinsdag 8 januari 2019 09:35 schreef Ceased2Be het volgende:
[..]
Oe, helemaal over het hoofd gezien. Dan zal ik het hier alleen over m'n taart/gebak hebben
Laura's bakery heeft eea glutenvrij staan op haar site en beter door eten ookquote:Op maandag 7 januari 2019 21:48 schreef Hupje het volgende:
Ik zoek een leuk glutenvrij recept voor een niet te bewerkelijke koek of cake. Ik dacht aan kokosmakronen, zijn er nog andere aanraders?
zo nu en dan even met de spatel er door, boter goed op kamertemperatuur helpt ook. Eerst de suiker in de kom dan de boterquote:Op zaterdag 12 januari 2019 22:28 schreef Bleie het volgende:
Goitske, wat prachtig weer! Hupje ook, wel groot inderdaad.
Ik maakte vandaag de red velvet van Rutger. Geen foto, maar heerlijk! Dank voor het recept!
Wel een vraag, die ik al eerder wilde stellen. Als ik boter en suiker klop, in mijn stansmixer, plakt het vaak aan de zijkant van de kom, het is dan niet romig te krijgen. Iemand enig idee hoe ik dat kan voorkomen?
Dank, dat doe ik, maar helpt niet altijd.quote:Op zondag 13 januari 2019 18:51 schreef Goitske het volgende:
[..]
zo nu en dan even met de spatel er door, boter goed op kamertemperatuur helpt ook. Eerst de suiker in de kom dan de boter
evt eerst de boter iets door de suiker drukkenquote:Op zondag 13 januari 2019 19:16 schreef Bleie het volgende:
[..]
Dank, dat doe ik, maar helpt niet altijd.
Het is een linkquote:Op zondag 13 januari 2019 19:49 schreef coucou het volgende:
[ afbeelding ]
Een paar dagen terug toevallig bij dit topic uitgekomen en vandaag weer wat gebakken: biscuitdeeg met bosbessen jam, mascarponecrème en chocoladeganache.
Ik hoop dat de foto zichtbaar is, ben hier niet zo handig in ha ha
Edit: foto is dus niet zichtbaar, wat doe ik fout? De link staat netjes tussen [ [url= en ]afbeelding[/url] ] 🙄
Zien er super uit wel recept heb je gebruikt?quote:Op zondag 13 januari 2019 18:53 schreef Goitske het volgende:
Gisteren hamburgerbroodjes gemaakt
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
nee joh, lekker zo groot zien er echt top uit.quote:Op zaterdag 12 januari 2019 19:05 schreef Hupje het volgende:
Ik heb vandaag kaneelbroodjes gemaakt. Ik zou ze de volgende keer kleiner maken, zodat ik ze mooier op kan rollen en ze meer als gebakje gegeten kunnen worden.
[ afbeelding ]
http://www.ramadanrecepten.nl/recept/zachte-hamburgerbroodjes/quote:Op zondag 13 januari 2019 21:38 schreef Em31 het volgende:
[..]
Zien er super uit wel recept heb je gebruikt?
Thanksquote:Op zondag 13 januari 2019 21:45 schreef Goitske het volgende:
[..]
http://www.ramadanrecepten.nl/recept/zachte-hamburgerbroodjes/
Oh lekker. Heb je een recept? Ik ben broodjes aan het bedenken voor straks onderweg naar de wintersport.quote:Op woensdag 16 januari 2019 10:53 schreef madeliefff het volgende:
[ afbeelding ]
Zoete kwarkbroodjes gemaakt
Jawel zie link hieronder. Ik heb het iets aangepast. 2tl bakpoeder heb ik gezien als 6 gram bakpoeder , ik heb 50 ml olie ipv 60ml gebruikt en 10 gram suiker toegevoegd ipv 1tl. en wanneer de broodjes klaar zijn de bovenkant in gesmolten boter dopen en daarna in kaneelsuiker.quote:Op woensdag 16 januari 2019 12:20 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Oh lekker. Heb je een recept? Ik ben broodjes aan het bedenken voor straks onderweg naar de wintersport.
Dankjewel!quote:Op woensdag 16 januari 2019 12:25 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Jawel zie link hieronder. Ik heb het iets aangepast. 2tl bakpoeder heb ik gezien als 6 gram bakpoeder , ik heb 50 ml olie ipv 60ml gebruikt en 10 gram suiker toegevoegd ipv 1tl. en wanneer de broodjes klaar zijn de bovenkant in gesmolten boter dopen en daarna in kaneelsuiker.
Ik heb ze zonder beleg gegeten omdat ze zo al lekker waren.
https://www.laurasbakery.nl/kwarkbroodjes/
ziet er beide lekker uitquote:Op vrijdag 18 januari 2019 12:58 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Gisteren worstenbroodjes gemaakt
[ afbeelding ]
Nog een beetje bleekjes maar is niet erg want ze moeten toch nog een keer afgebakken worden.
En vandaag kwarkbroodjes. Ze zijn zo heerlijk fluffy heb het recept wat Madelief deelde van Laura's Bakery als basis gebruikt. Maar meer suiker gebruijt en dat 50/50 gewone en vanille suiker gedaan.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |