abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184274820
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Oe, helemaal over het hoofd gezien. Dan zal ik het hier alleen over m'n taart/gebak hebben :P
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_184295997
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 09:35 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Oe, helemaal over het hoofd gezien. Dan zal ik het hier alleen over m'n taart/gebak hebben :P
ooh brood plaats ik hier ook wel eens hoor 😁
pi_184296006
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:48 schreef Hupje het volgende:
Ik zoek een leuk glutenvrij recept voor een niet te bewerkelijke koek of cake. Ik dacht aan kokosmakronen, zijn er nog andere aanraders?
Laura's bakery heeft eea glutenvrij staan op haar site en beter door eten ook
pi_184296049
registreer om deze reclame te verbergen
Mijn man gaat vandaag trakteren op het werk of ik het ff kan maken :@
iOHSl07.jpg
aPJHHi6.jpg
QzLIi8C.jpg
S3CHd7y.jpg
pi_184296605
Ik zal eens kijken bij je tips, tnx.

Je man kan zich wel vertonen op het werk hoor, met zo'n traktatie! :9
pi_184363944
Ik heb vandaag kaneelbroodjes gemaakt. Ik zou ze de volgende keer kleiner maken, zodat ik ze mooier op kan rollen en ze meer als gebakje gegeten kunnen worden.
DPV0w4a.jpg
pi_184367613
registreer om deze reclame te verbergen
Goitske, wat prachtig weer! Hupje ook, wel groot inderdaad.

Ik maakte vandaag de red velvet van Rutger. Geen foto, maar heerlijk! Dank voor het recept!

Wel een vraag, die ik al eerder wilde stellen. Als ik boter en suiker klop, in mijn stansmixer, plakt het vaak aan de zijkant van de kom, het is dan niet romig te krijgen. Iemand enig idee hoe ik dat kan voorkomen?
pi_184383221
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 22:28 schreef Bleie het volgende:
Goitske, wat prachtig weer! Hupje ook, wel groot inderdaad.

Ik maakte vandaag de red velvet van Rutger. Geen foto, maar heerlijk! Dank voor het recept!

Wel een vraag, die ik al eerder wilde stellen. Als ik boter en suiker klop, in mijn stansmixer, plakt het vaak aan de zijkant van de kom, het is dan niet romig te krijgen. Iemand enig idee hoe ik dat kan voorkomen?
zo nu en dan even met de spatel er door, boter goed op kamertemperatuur helpt ook. Eerst de suiker in de kom dan de boter
pi_184383267
Gisteren hamburgerbroodjes gemaakt
6eTX1ro.jpg
8qNxDYP.jpg
pi_184383716
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 18:51 schreef Goitske het volgende:

[..]

zo nu en dan even met de spatel er door, boter goed op kamertemperatuur helpt ook. Eerst de suiker in de kom dan de boter
Dank, dat doe ik, maar helpt niet altijd.
pi_184384444
x8z2xZ2

Een paar dagen terug toevallig bij dit topic uitgekomen en vandaag weer wat gebakken: biscuitdeeg met bosbessen jam, mascarponecrème en chocoladeganache.
Ik hoop dat de foto zichtbaar is, ben hier niet zo handig in ha ha

Edit: foto is dus niet zichtbaar, wat doe ik fout? De link staat netjes tussen [img] en [/img] 🙄

[ Bericht 15% gewijzigd door coucou op 13-01-2019 20:08:11 ]
pi_184386587
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 19:16 schreef Bleie het volgende:

[..]

Dank, dat doe ik, maar helpt niet altijd.
evt eerst de boter iets door de suiker drukken
pi_184386844
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 19:49 schreef coucou het volgende:
[ afbeelding ]

Een paar dagen terug toevallig bij dit topic uitgekomen en vandaag weer wat gebakken: biscuitdeeg met bosbessen jam, mascarponecrème en chocoladeganache.
Ik hoop dat de foto zichtbaar is, ben hier niet zo handig in ha ha

Edit: foto is dus niet zichtbaar, wat doe ik fout? De link staat netjes tussen [ [url= en ]afbeelding[/url] ] 🙄
Het is een link ;)
pi_184386955
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 18:53 schreef Goitske het volgende:
Gisteren hamburgerbroodjes gemaakt
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zien er super uit :9 wel recept heb je gebruikt?
pi_184386973
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 19:05 schreef Hupje het volgende:
Ik heb vandaag kaneelbroodjes gemaakt. Ik zou ze de volgende keer kleiner maken, zodat ik ze mooier op kan rollen en ze meer als gebakje gegeten kunnen worden.
[ afbeelding ]
nee joh, lekker zo groot :9 zien er echt top uit.
pi_184387093
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 21:38 schreef Em31 het volgende:

[..]

Zien er super uit :9 wel recept heb je gebruikt?
http://www.ramadanrecepten.nl/recept/zachte-hamburgerbroodjes/
pi_184391832
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 21:33 schreef Dragonberry het volgende:

[..]

Het is een link ;)
Dank je!
  woensdag 16 januari 2019 @ 10:53:45 #144
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_184431733
30x7q6x.jpg

Zoete kwarkbroodjes gemaakt
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_184433445
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:53 schreef madeliefff het volgende:
[ afbeelding ]

Zoete kwarkbroodjes gemaakt
Oh lekker. Heb je een recept? Ik ben broodjes aan het bedenken voor straks onderweg naar de wintersport.
I solemnly swear i'm up to no good
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:25:58 #146
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_184433547
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:20 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]

Oh lekker. Heb je een recept? Ik ben broodjes aan het bedenken voor straks onderweg naar de wintersport.
Jawel zie link hieronder. Ik heb het iets aangepast. 2tl bakpoeder heb ik gezien als 6 gram bakpoeder , ik heb 50 ml olie ipv 60ml gebruikt en 10 gram suiker toegevoegd ipv 1tl. en wanneer de broodjes klaar zijn de bovenkant in gesmolten boter dopen en daarna in kaneelsuiker.

Ik heb ze zonder beleg gegeten omdat ze zo al lekker waren.

https://www.laurasbakery.nl/kwarkbroodjes/
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_184434226
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:25 schreef madeliefff het volgende:

[..]

Jawel zie link hieronder. Ik heb het iets aangepast. 2tl bakpoeder heb ik gezien als 6 gram bakpoeder , ik heb 50 ml olie ipv 60ml gebruikt en 10 gram suiker toegevoegd ipv 1tl. en wanneer de broodjes klaar zijn de bovenkant in gesmolten boter dopen en daarna in kaneelsuiker.

Ik heb ze zonder beleg gegeten omdat ze zo al lekker waren.

https://www.laurasbakery.nl/kwarkbroodjes/
Dankjewel!
I solemnly swear i'm up to no good
pi_184449703
Ik zal toch blij zijn als ons huis straks af ism ik sta nu in een piepkleine keuken te bakken en ik mis de werkruimte zo! Mijn vorige keuken was al niet heel groot maar wel twee keer zo groot als deze _O-
I solemnly swear i'm up to no good
pi_184472438
Gisteren worstenbroodjes gemaakt

67iBbdM.jpg
Nog een beetje bleekjes maar is niet erg want ze moeten toch nog een keer afgebakken worden.

En vandaag kwarkbroodjes. Ze zijn zo heerlijk fluffy O+ heb het recept wat Madelief deelde van Laura's Bakery als basis gebruikt. Maar meer suiker gebruijt en dat 50/50 gewone en vanille suiker gedaan.

pSqI5YH.jpg
I solemnly swear i'm up to no good
  vrijdag 18 januari 2019 @ 19:02:02 #150
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_184478295
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 januari 2019 12:58 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Gisteren worstenbroodjes gemaakt

[ afbeelding ]
Nog een beetje bleekjes maar is niet erg want ze moeten toch nog een keer afgebakken worden.

En vandaag kwarkbroodjes. Ze zijn zo heerlijk fluffy O+ heb het recept wat Madelief deelde van Laura's Bakery als basis gebruikt. Maar meer suiker gebruijt en dat 50/50 gewone en vanille suiker gedaan.

[ afbeelding ]
ziet er beide lekker uit ^O^
En goed idee van het vanillesuiker.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')