Karzai | zondag 30 september 2018 @ 14:07 |
Haags | zondag 30 september 2018 @ 14:11 |
Melk | |
#ANONIEM | zondag 30 september 2018 @ 14:12 |
Net sushi laten bezorgen. | |
Haags | zondag 30 september 2018 @ 14:13 |
Geniet er van | |
#ANONIEM | zondag 30 september 2018 @ 14:14 |
Is al op Haags Voordeel van eten met stokjes is wel dat je met de andere hand kunt FOK!ken. Of je ballen toucheren. [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 30-09-2018 14:16:03 ] | |
Haags | zondag 30 september 2018 @ 14:16 |
Was het lekker? | |
#ANONIEM | zondag 30 september 2018 @ 14:17 |
Mwah. Ben te verwend op het gebied van Sushi. Na Jiro is alles mehhhh. Of bedoelde je het toucheren van de ballen? [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 30-09-2018 14:17:27 ] | |
#ANONIEM | zondag 30 september 2018 @ 15:23 |
Koffie | |
marc0871 | zondag 30 september 2018 @ 15:51 |
Vanmorgen een paar puntjes met hagelslag. Vanmiddag heb ik nog niks gegeten, want laat ontbijt. Wel een handje Venco Schoolkrijt. Vanavond Kip kerrie met Basmatirijst. | |
ChilllayD | zondag 30 september 2018 @ 16:18 |
Maak zo een patatje oorlog. Beetje inspiratieloos en makkelijk mag vandaag. | |
borisz | zondag 30 september 2018 @ 19:09 |
Zondagsgemak. Wokgroente en een stukje lamsvlees | |
Lucky_Strike | zondag 30 september 2018 @ 19:12 |
Hier ook zondagsgemak. Aardappels in ganzenvet, broccoli en met brie gevulde kip omwikkeld met spek. Alles uit de oven. | |
marc0871 | zondag 30 september 2018 @ 19:19 |
Hij was weer lekker Nu een Leffe Tripel om hem weg te spoelen | |
_Hestia_ | zondag 30 september 2018 @ 19:21 |
Stoofpeertjes , rosti rondjes, vegan Javaanse schijf. | |
#ANONIEM | zondag 30 september 2018 @ 19:25 |
Net nogmaals Sushi laten komen | |
FutureFairytale | zondag 30 september 2018 @ 19:28 |
Vanmiddag quesadilla chicken mole en wat heerlijke nacho's. Nasi met garnalen en kippendijen saté net was ook heerlijk. | |
uniekhoorn | zondag 30 september 2018 @ 20:18 |
Had 2 kipsouflaki en 1 lamsouflaki m t pita, rijst en champignons | |
MissGiraffe | zondag 30 september 2018 @ 20:23 |
Want dat kan niet als je met een vork je sushi eet? | |
#ANONIEM | zondag 30 september 2018 @ 21:24 |
Vork en sushi En vork zonder mes | |
FutureFairytale | zondag 30 september 2018 @ 22:37 |
Pittige senbei crackers | |
FutureFairytale | maandag 1 oktober 2018 @ 09:56 |
Al 3 (kleine) kopjes thee. Straks 2 peren en een graanreep. Vanmiddag crackers met kaas, ham en mosterd. | |
mascara-klodder | maandag 1 oktober 2018 @ 11:39 |
Thee en een krentenbol met roomboter en kaas | |
FutureFairytale | maandag 1 oktober 2018 @ 15:16 |
Zakje 'fire' amandelen De pittigste amandelen die er zijn. Met de smaak van fire noodles | |
Sigaartje | maandag 1 oktober 2018 @ 15:19 |
Ik heb een paar bamiblokken voor mezelf gemaakt voor vanavond. | |
Karzai | maandag 1 oktober 2018 @ 15:44 |
Vanavond tartaartjes en rode kool met appeltjes, gebakken aardappeltjes met ui en spekjes toe chocolade mousse | |
Zo-is-dat | maandag 1 oktober 2018 @ 15:45 |
Vandaag restjes dag, Vega enchilladas | |
uniekhoorn | maandag 1 oktober 2018 @ 17:15 |
Net een kip gyros pitta en een Mythos. Denk dat ik voor zeebaars ga straks. Of gegrilde octopus. | |
realAIVD | maandag 1 oktober 2018 @ 17:55 |
Klinkt goed! Waar haal je die? Zelf net een blikje wasabi-erwten gehaald bij de toko, heerlijk! Vanavond gestoomde krieltjes in de schil, gewokte broccoli en bloemkool en een pot kipgehaktballetjes in piri piri saus van AH (nieuw in het assortiment, dus dat moet getest) | |
Dr.Mikey | maandag 1 oktober 2018 @ 17:59 |
Andijvie stampot. | |
FutureFairytale | maandag 1 oktober 2018 @ 18:25 |
Wah Nam Hong (toko). Zitten op meerdere locaties in R'dam en Den Haag. Wasabi erwten zijn ook lekker ja! Ben benieuwd hoe de balletjes zijn.. | |
realAIVD | maandag 1 oktober 2018 @ 19:29 |
Ah ja, die hebben we hier in Utrecht niet...nou ja, ik schrijf het wel op voor het geval ik weer eens in Rotjeknor of The Hague ben, haha. De balletjes waren...klein en een beetje (te) zacht, de saus was best goed te doen (dat had ik eigenlijk niet verwacht), het geheel was zeker niet vies. Ik hou teveel van koken om vaak dit soort potjes-oplossingen te kiezen, maar het is vast niet voor het laatst (er is ook een variant in satesaus die ik zeker wel zal gaan proberen) voor de duidelijkheid, ik had het nu over dit product: https://www.ah.nl/product(...)lletjes-in-piri-piri | |
FutureFairytale | maandag 1 oktober 2018 @ 21:51 |
Ik heb eigenlijk niks tegen zachte balletjes Maar toch uit pot of blik durf ik nog niet. Onzin want ik kan ook Mora saté uit de vriezer eten. Nu lekker blokjes belegen komijnekaas met dijon mosterd. | |
KapiteinIglo | maandag 1 oktober 2018 @ 23:02 |
Twee pakjes wicky aardbei | |
FutureFairytale | dinsdag 2 oktober 2018 @ 10:59 |
Vanmorgen yoghurt met een peer. Nu liga en thee. Vanmiddag ramyun. | |
JaafkeJunior | dinsdag 2 oktober 2018 @ 11:44 |
Met het druilerige weer lekker verse Erwtensoep aan het maken voor vanavond. Zometeen een broodje tonijn met kaas uit de oven. | |
Bienelientjee | dinsdag 2 oktober 2018 @ 11:57 |
Het is restjes uit de vriezer week. Dus spaghetti bolognese saus eruit gehaald. Met knoflook stokbroodje vanavond. Nu koffie en een peer. | |
#ANONIEM | dinsdag 2 oktober 2018 @ 12:30 |
Broodje met cervelaatworst | |
Karzai | dinsdag 2 oktober 2018 @ 14:39 |
paar bakkies koffie Saucijzenbroodje en chocolademelk Druiven, zalmslaatje en een twix en thee vanavond bestel ik een moksi meti denk ik | |
4EverBlackEyed | dinsdag 2 oktober 2018 @ 15:27 |
Lunch: broodjes rosbief Diner: Tagliatelle met champignon-roomsaus met biefstuk en champignons/ courgette | |
#ANONIEM | dinsdag 2 oktober 2018 @ 15:47 |
Appeltaart | |
uniekhoorn | dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:28 |
Eerder een pita kipgyros. Ik ga zo aan de Zakynthos Rabbit beginnen. Moussaka voor lief. Laatste avond Griekenland | |
Sigaartje | dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:37 |
Erwtensoep extra ham met stokbrood uit de oven en knoflookboter. | |
Smallish | dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:38 |
Als ik kipgehaktballetjes in tomatensaus maak, zijn die balletjes ook zacht. De structuur van kipgehakt is volgens mij gewoon anders dan bijvoorbeeld rundergehakt. Dat is veel steviger. | |
Smallish | dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:39 |
Ontopic: spaghetti bolognese. | |
Aesthetics_ | dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:43 |
Saltimbocca | |
FutureFairytale | dinsdag 2 oktober 2018 @ 19:12 |
Zalm met pesto, aardappelgratin en broccoli/courgette | |
Sigaartje | dinsdag 2 oktober 2018 @ 21:02 |
Zo, dat was werkelijk een heerlijk erwtensoepje. Zeer smakelijk. | |
FutureFairytale | dinsdag 2 oktober 2018 @ 21:57 |
Blokjes komijnekaas en pomtips | |
#ANONIEM | dinsdag 2 oktober 2018 @ 21:59 |
Zelf gemaakt|? | |
realAIVD | woensdag 3 oktober 2018 @ 08:12 |
Ach ja, dat kan inderdaad de reden zijn, ik gebruik zelf eigenlijk nooit kipgehakt. Hoe dan ook heeft AH het goed voor elkaar met die pot, had ik niet verwacht. Er zaten 16 balletjes in en de saus was goed te doen (al was die niet pittig, en dat had ik toch wel verwacht van een piri piri saus, haha). | |
Sigaartje | woensdag 3 oktober 2018 @ 08:36 |
Nee, van de slager. Kan ik twee dagen van eten. Erg goed gevuld! | |
#ANONIEM | woensdag 3 oktober 2018 @ 09:04 |
Koffie | |
mascara-klodder | woensdag 3 oktober 2018 @ 09:57 |
Thee, boerenbeschuit met kaas, gekookt eitje en verse jus d’orange | |
FutureFairytale | woensdag 3 oktober 2018 @ 10:14 |
Yoghurt en sultana just good reep | |
Karzai | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:08 |
bakje yoghurt met banaan en roereitjes | |
Karzai | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:09 |
Vanmiddag druiven en kaas/uienbrood vanavond 2 lekkerbekken en aardappelsalade | |
realAIVD | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:13 |
Vanavond Phat Phrik Khing met tofu, sperziebonen en rijst, naar dit recept maar dan wel met Thaise rode curry pasta uit een zakje/potje/whatever, want het moet vanavond wel makkelijk. https://www.seriouseats.c(...)ry-vegan-recipe.html Ik heb totaal geen ervaring met rode curry pasta's, heeft iemand een favoriet, of is het allemaal bagger? AH zou een eigen boemboe hebben, een pasta van conimex en een pasta van blue elephant, daarnaast kom ik vandaag nog wel langs een toko, dus eventuele andere merken om naar te speuren zijn ook welkom. Iemand? | |
Karzai | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:13 |
Drinken koffie, topvit drinkyoghurt, citroenwater en een biertje | |
Goitske | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:15 |
Ik val van mijn stoel van verbazing. De oudste (bijna 6) mama vandaag zouden we eten wat ik wil hè? Ik wil stamppot die met wortels Vrijwillig groente eten dat is ook voor het eerst Dus dan eten we naar hutspot | |
Karzai | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:44 |
geen idee ben niet thuis in de Aziatische keuken, vind het heerlijk maar kan het niet zelf maken Mijn moeder haalt wel eens zo'n potje curry, weet het merk niet, niet van conimex in elk geval wel van AH | |
Karzai | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:46 |
Ik waardeerde mijn moeders kookkunsten ook later, er is hoop | |
FutureFairytale | woensdag 3 oktober 2018 @ 11:48 |
En dat op 3 oktober | |
Goitske | woensdag 3 oktober 2018 @ 12:09 |
ben alleen niet in Leiden | |
Goitske | woensdag 3 oktober 2018 @ 12:10 |
ik waardeer nog steeds niet mijn vaders/moeders kookkunst. Gelukkig heb ik een schoonmoeder die wel kan koken en blijkbaar heb ik zelf ook aanleg om te koken/bakken. Ben vast geadopteerd kan niet anders | |
FutureFairytale | woensdag 3 oktober 2018 @ 12:12 |
liefst toko maar in de supermarkt kun je Asli of Kumar's pakken. | |
FutureFairytale | woensdag 3 oktober 2018 @ 12:13 |
Nu kippensoep met veel vermicelli en kip. Verder lekker happen in Leiden | |
borisz | woensdag 3 oktober 2018 @ 13:12 |
Broodje grillworst en broodje salami. Broodje als in kampioentje. | |
#ANONIEM | woensdag 3 oktober 2018 @ 13:26 |
Mijn oom is vanochtend een makreel komen brengen, vers van de visrokerij. [ Bericht 13% gewijzigd door minilot op 03-10-2018 15:37:45 ] | |
mascara-klodder | woensdag 3 oktober 2018 @ 13:43 |
Kom zelfgemaakte tomaten-groentensoep | |
maily | woensdag 3 oktober 2018 @ 13:47 |
Noodles, shrimp taste | |
4EverBlackEyed | woensdag 3 oktober 2018 @ 13:51 |
Lunch: kaasbroodje met een innocent smoothie Diner: chicken tonight hawai met extra verse paprika | |
realAIVD | woensdag 3 oktober 2018 @ 15:34 |
Dank voor de tips Karzai en FF, vlak na het posten las ik op Robins site de post over rode Thaise curry pasta's en toen ik even later bij de toko langs ging, zag ik dat ze het merk dat daar bovenaan stond (Mae Ploy) netjes in het schap stond, dus die heb ik meegenomen. Ik ben benieuwd! (goed nieuws: de ingrediënten lijst begint met knoflook, dus iedereen op dit forum mag blij zin dat ze morgen geen collega van mij zijn ;-)) | |
minilot | woensdag 3 oktober 2018 @ 15:38 |
Topic opgeschoond, carry on! | |
#ANONIEM | woensdag 3 oktober 2018 @ 16:01 |
Makreel met crackers, sambal oelek en peper. Heb het grootste deel van de makreel nog over, die gooi ik vanavond naar binnen. | |
minilot | woensdag 3 oktober 2018 @ 16:15 |
| |
uniekhoorn | woensdag 3 oktober 2018 @ 16:40 |
Na 10 dagen Grieks eiland ten, gaan wij vanavond naar de Chinees. Extra grote portie tjap tjoy met garnalen. Eindelijk groenten | |
FutureFairytale | woensdag 3 oktober 2018 @ 16:52 |
Smerige falafel van een Syrisch kraampje. Weggespoeld met sinaasappel-aardbeisap en een halve lekkere oliebol. | |
golfer | woensdag 3 oktober 2018 @ 17:33 |
Straks: gekookte Opperdoezer aardappeltjes, gebakken flat iron steaks (gesneden van de sucade) met een saus van wildfond met shii-takes en geroosterde puntpaprika's. | |
realAIVD | woensdag 3 oktober 2018 @ 19:46 |
Oke, m'n Phat Phrik Khing met tofu en sperziebonen is prima gelukt....het begon allemaal niet zo pittig, maar eindigde met een brandende tong, haha, dus ik ga nu een biertje zoeken om de boel te blussen ;-) | |
kipje1234 | woensdag 3 oktober 2018 @ 19:47 |
dat ziet er heerlijk uit! | |
realAIVD | woensdag 3 oktober 2018 @ 19:50 |
Dank, het was ook echt lekker, naar dit recept: https://www.seriouseats.c(...)ry-vegan-recipe.html alleen de curry pasta gewoon gekocht wegens ontzettend lui ;-) (bij de toko een bakje Thaise rode curry pasta van Mae Ploy gehaald, dat was erg lekker) | |
JayHovah | woensdag 3 oktober 2018 @ 21:49 |
Voor mij Tempura garnalen met chilisaus uit de oven: Met bistro krieltjes en ijsbergsla met Heksenkaasdressing! Culinair hoogtepuntje van de week voor mij | |
FutureFairytale | woensdag 3 oktober 2018 @ 21:58 |
Ziet er top uit! Ik at vnv een halve pizza ham & champignons en een halve pizza salami. Toe een donut. Nu limonade. | |
Sunshine1982 | woensdag 3 oktober 2018 @ 22:09 |
Goed dat je het zegt! Ik heb nog een donut in de kast Was die alweer vergeten | |
FutureFairytale | donderdag 4 oktober 2018 @ 11:13 |
Was voor mij alweer ruim een jaar geleden dat ik er een had. Best lekker zo nu en dan . Ontbijt was een breaker en 2 gele kiwi's. Nu paar dropjes. | |
larry_flynt | donderdag 4 oktober 2018 @ 11:33 |
Net bakje trostomaatjes erbij gepakt die ik in mijn koelkast vond. Helft was niet meer goed helaas | |
Sigaartje | donderdag 4 oktober 2018 @ 12:49 |
Dierendag dus iets zonder vlees. | |
#ANONIEM | donderdag 4 oktober 2018 @ 12:52 |
Broodje Cervelaat en koffie | |
golfer | donderdag 4 oktober 2018 @ 14:53 |
Nu: harinkje met ui en zuur. | |
NutKees | donderdag 4 oktober 2018 @ 14:59 |
Nu: bakkie pleur Straks: Pasta met pesto, gegrilde groenten, stukje zalm op de huid | |
Ole | donderdag 4 oktober 2018 @ 15:12 |
Wijntje Dag begon al om half 6. Lekker vroeg | |
FutureFairytale | donderdag 4 oktober 2018 @ 15:22 |
bij ons op werk ging de grill aan want er waren ongelooflijk veel kippenbouten en drumsticks over. Heb 1,5 grote kippenbout en 2 drumsticks geluncht dus dierendag was niet gelukt voor mij Vanavond Chinese spaghetti met zz komkommer | |
golfer | donderdag 4 oktober 2018 @ 15:29 |
Vanavond: gemengde groentes uit de oven en zelfgemaakte vissticks van kabeljauwhaas met panko. | |
uniekhoorn | donderdag 4 oktober 2018 @ 15:45 |
Je kan heerljke tomatensoep maken met de gepureerde afdankertjes tomaten van de Lidl. Vanavond bloemkool, aardappelkroketten, zelfgemaakte kipcordon bleu | |
Karzai | donderdag 4 oktober 2018 @ 15:56 |
Andijvie stamppot en speklappen | |
Karzai | donderdag 4 oktober 2018 @ 15:57 |
Nu een bittergarnituurtje in de oven kleine kaassoufleetjs, kipnuggets en bitterballen | |
kipje1234 | donderdag 4 oktober 2018 @ 19:41 |
veganistische pannenkoeken met een witlof/wortelsalade | |
Sunshine1982 | donderdag 4 oktober 2018 @ 20:56 |
Peer, 2 kiwi's en een kop brandnetelthee. | |
FutureFairytale | donderdag 4 oktober 2018 @ 20:57 |
Kopje thee en mini speculaaskoek | |
uniekhoorn | vrijdag 5 oktober 2018 @ 00:01 |
Hoe was de spaghetti?? Heb jij het recept nog zo voorhanden?? En hoe maak jij je zz komkommer? zz komkommer doe ik met azijn, dille, suiker, zout, peper, fijngesnipperd uitje en klein knoflookteentje. | |
uniekhoorn | vrijdag 5 oktober 2018 @ 09:43 |
boterham runderlever en boterham biefstukworst, beschuit kaas, gekookt eitje Thee met melk en suiker | |
FutureFairytale | vrijdag 5 oktober 2018 @ 10:24 |
https://thewoksoflife.com/2015/12/chinese-spaghetti-bolognese/ Ik vond het best lekker maar had het bijzonderder verwacht. Hielp ook niet mee dat ik bijna niet kon eten vanwege te zware kippenlunch. Komkommer gebruik ik rijstazijn, suiker, zout en rood pepertje. Van jou klinkt ook goed! Net skyr en 2 kiwi's. Vanmiddag wordt het 2 McKroket. | |
DeHovenier | vrijdag 5 oktober 2018 @ 12:55 |
Tosti hamkaas, 2 gekookte eieren, 4 cherrytomaatjes en een klodder ketchup. En water. | |
Prego | vrijdag 5 oktober 2018 @ 13:06 |
Thee, cracottes met humus. | |
uniekhoorn | vrijdag 5 oktober 2018 @ 13:55 |
Thanks! Jammer dat het wat tegenviel. Net 2 borden Italiaanse tomatensoep met verse basilicum. Nu een granaatappel, zelf geplukt op Zakynthos Vanavond sperziebonen, gegrilde puntpaprika, aardappelen uit de oven en een hertenbiefstukje | |
Karzai | vrijdag 5 oktober 2018 @ 14:56 |
2 mini pizzaatjes vanavond andijvie deel twee | |
Sigaartje | vrijdag 5 oktober 2018 @ 17:35 |
De nieuwe Allerhande is uit. Waar is het topic daarvoor gebleven? Ik ga hem even uitpluizen tijdens Met het oog op morgen. Vanavond hamburgers trouwens. | |
golfer | vrijdag 5 oktober 2018 @ 17:45 |
CUL / Koken uit tijdschriften | |
Sigaartje | vrijdag 5 oktober 2018 @ 17:51 |
Dank je! | |
NutKees | vrijdag 5 oktober 2018 @ 18:08 |
Een bodempje Ardmore. Gewoon, omdat het kan. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 oktober 2018 @ 18:34 |
Boerenkool met spekjes en een rookworst. | |
maily | vrijdag 5 oktober 2018 @ 18:47 |
Grote loempia | |
#ANONIEM | vrijdag 5 oktober 2018 @ 19:07 |
Chicken tonight (restant van gister) | |
christmastsunami | vrijdag 5 oktober 2018 @ 20:03 |
spiraal pasta buffelmozerella gedroogde tomaten diepvries spinazie a la creme kastanjechampions rooie ui italiaanse kruiden veel knoflook de kipdijfilet in kleine stukjes gesneden, met pezo bestrooit, bruin gebakken in olijfolie dan ui en knoflook even meebakken champions ook ff kruiden mee bakken dan in pan met spinazie a la creme en mozerella en hutsieklus alles door elkaar extra verse bladspinazie en geroosterde stukjes walnoot bovenop | |
marc0871 | vrijdag 5 oktober 2018 @ 21:20 |
Lekkerbek van de viskraam | |
#ANONIEM | zaterdag 6 oktober 2018 @ 04:43 |
Millies kaasknabbels. | |
FANN | zaterdag 6 oktober 2018 @ 04:46 |
Bordje Brinta ik had honger | |
minilot | zaterdag 6 oktober 2018 @ 05:15 |
Offtopicgezwam, ondanks lief , verwijderd. Ontopic: koffie en een krentenbol! | |
Karzai | zaterdag 6 oktober 2018 @ 09:49 |
2 kaiserbroodjes met oude komijnenkaas en flesje kiwi/sinaasappelsap voor de lunch 2 harinkjes gehaald Vanavond Andijvie deel 3! beetje veel gemaakt | |
Sicstus | zaterdag 6 oktober 2018 @ 11:34 |
Zalig! Maar die afprijzing zal wel weer betekenen dat dit topproduct alweer uit het assortiment gaat | |
RobinOok | zaterdag 6 oktober 2018 @ 15:26 |
Kaiserbroodje met gerookte kip en mosterdhoningsausje | |
Lucky_Strike | zaterdag 6 oktober 2018 @ 16:04 |
Ik zag het van de week bij Jumbo liggen dus er is hoop voor je | |
#ANONIEM | zaterdag 6 oktober 2018 @ 16:25 |
Net een flink plankje met andjovis, fuet en olijven | |
#ANONIEM | zaterdag 6 oktober 2018 @ 16:59 |
3e zak kaaskbabbels vandaag. #viesdik | |
Qunix | zaterdag 6 oktober 2018 @ 19:08 |
Vandaag lekker gebbq't met vleesch en groente. | |
RobinOok | zaterdag 6 oktober 2018 @ 19:12 |
Yum! | |
uniekhoorn | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:16 |
Wij hadden hutspot met klapstuk. Zo nog wat toastjes met kaas, biefstukworst en tonijn. | |
RobinOok | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:33 |
Kippetje gegaard in meestersaus met frieten en een maïskolf met srirachaboter. | |
#ANONIEM | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:38 |
Biertje Het is tenslotte weekend | |
Printerkabel | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:39 |
Kipburgers | |
FutureFairytale | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:49 |
Dit klinkt allemaal goed! Ik maakte vanavond mee goreng. Toe hazelnoot yoghurtje. | |
golfer | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:50 |
Je website is veranderd en ik heb nu een soort half scherm? | |
golfer | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:52 |
Espresso met Limello Versante (ja, die van Ollolai). | |
RobinOok | zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:56 |
Dat is niet de bedoeling. Op je phone? | |
golfer | zaterdag 6 oktober 2018 @ 21:06 |
Nee. Op de PC. | |
RobinOok | zaterdag 6 oktober 2018 @ 21:10 |
Fuck. Ik ga kijken... *edit* Hier ziet alles er okay uit. Mobiele versie had een issue, dat wist ik, maar heb ik nu ook uitgevogeld waar die gedefinieerd stond. Dus die moet nu ook normaal doen. Ik denk echt dat het aan jouw computer ligt, Golfer. Of heel misschien omdat ik (per ongeluk) laatst een advertentie in de header had gepropt. Toen ik daar achter kwam was ik het gepruts zo zat dat ik het maar zo heb gelaten. Heb nu zojuist alle horizontale advertenties eruit gesloopt. En alle kastjes geleegd. Hopelijk helpt dat? Anders zou ik het echt niet meer weten... *edit 2* Kut. Te vroeg gejuicht... Klaar nu. Typhussite. [ Bericht 22% gewijzigd door RobinOok op 06-10-2018 22:26:00 ] | |
FANN | zondag 7 oktober 2018 @ 05:46 |
Koffie! | |
Karzai | zondag 7 oktober 2018 @ 08:10 |
Ook koffie straks weer kaiserbroodjes met komijnekaas Denk dat ik vandaag een pan groentesoep maak | |
#ANONIEM | zondag 7 oktober 2018 @ 10:50 |
Koffie en broodje kaas | |
emmyemmy2 | zondag 7 oktober 2018 @ 11:01 |
https://i.imgur.com/SmO94sf.png Zo ziet t er bij mij uit | |
#ANONIEM | zondag 7 oktober 2018 @ 12:25 |
Tosti kaas-chorizo en een glas melk. | |
golfer | zondag 7 oktober 2018 @ 12:46 |
Nu is de site weer gecentreerd in het midden van de pagina te lezen. | |
Smallish | zondag 7 oktober 2018 @ 14:03 |
Zo ziet het er bij mij ook uit. Op IPad... | |
RobinOok | zondag 7 oktober 2018 @ 14:06 |
Ja, zo zag de mobiele setting eruit. En soms nog/weer. Ik word er strontchagrijnig van, want elke keer als je denkt dat het nu goed staat en je kijkt even later weer, hup, doet ie weer kut. Zit ook een cache-plug-in te frustreren. Gooi ik alle kastjes leeg, lijkt alles goed, even later hop. Ik laat het nu even. Hier staat het goed, bij Golfer ook. Maar bedankt voor de printshot! | |
Karzai | zondag 7 oktober 2018 @ 15:42 |
zout en peper chips en een vedett blond | |
#ANONIEM | zondag 7 oktober 2018 @ 17:53 |
Nog misselijk van de hete bami gisteren (waarvan ik te veel heb gegeten), vandaag ietsje frissere crêpes. Ik heb poedersuiker en vanille in het beslag toegevoegd. En de plakjes appels in roomboter gebakken met kaneelsuiker erover.
| |
naatje_1 | zondag 7 oktober 2018 @ 18:03 |
Broodje shoarma met ijsbergsla en knoflooksaus, appelsap ernaast | |
wollah | zondag 7 oktober 2018 @ 18:05 |
Stokbrood met kruidenboter en blikje colaatje | |
golfer | zondag 7 oktober 2018 @ 18:21 |
In de schil gekookte Opperdoeze ronde aardappeltjes, de gehaktballen van de Librije en een frisse salade erbij. | |
RobinOok | zondag 7 oktober 2018 @ 20:22 |
Wij aten stukken geroosterde pompoen met een pittige tomatensaus met knoflookraïta en (afbak)naans. Was lekker. En stomme varkensfiletlapjes gemarineerd in olie, knoflook en k&k-tandoorikruiden. Wegens dat we geen vegetariërs zijn en dat was stiekem ook gewoon lekker. | |
FutureFairytale | zondag 7 oktober 2018 @ 21:27 |
Halve kip met zwarte bonen, sesam, limoen en meer. Daarbij truffelrisotto. Nu limonade. | |
SoS87 | maandag 8 oktober 2018 @ 09:39 |
Koffie. Afbakbroodjes. | |
klappernootopreis | maandag 8 oktober 2018 @ 11:17 |
Wit bolletje met boterhamworst en veeeeel koffie veeel. | |
Academicus | maandag 8 oktober 2018 @ 11:19 |
Ik doe nooit koffie op mijn bolletje | |
klappernootopreis | maandag 8 oktober 2018 @ 11:25 |
ik spoel daartegen het bolletje met liters koffie weg. En probeer en passant mijn kater mee weg te werken. Want het is weer Bokbier tijd.. | |
FutureFairytale | maandag 8 oktober 2018 @ 12:19 |
Kommetje bruine bonensoep en crackers selderijsalade. | |
Karzai | maandag 8 oktober 2018 @ 14:45 |
Groninger koek, druiven en kip kerry slaatje kommetje groentesoep vanavond hutspot [ Bericht 37% gewijzigd door Karzai op 08-10-2018 14:57:25 ] | |
SoS87 | maandag 8 oktober 2018 @ 16:39 |
Koffie. Straks bier. Avondeten wordt aardappelpartjes, rode kool en zalm in bladerdeeg. | |
FutureFairytale | maandag 8 oktober 2018 @ 18:34 |
Witlof met ham en kaas en aardappelgratin. Tijd geleden | |
emmyemmy2 | maandag 8 oktober 2018 @ 18:49 |
'Nasi' van bloemkoolrijst met garnalen en dumplings | |
Arizona | maandag 8 oktober 2018 @ 18:58 |
Ik had schijnbaar bijzonder lekkere tomatensoep gemaakt volgens vriend en kind. Zelf pratisch niets van geproefd want ik ben heel verkouden | |
Goitske | maandag 8 oktober 2018 @ 19:00 |
Pannenkoeken uit polles pannenkoekenboek met half bloem half boekweitmeel | |
Sigaartje | maandag 8 oktober 2018 @ 19:04 |
Gehaktballen met aardappelpuree en boontjes met jus. Zo lekker. | |
#ANONIEM | maandag 8 oktober 2018 @ 19:06 |
| |
Myraela | maandag 8 oktober 2018 @ 19:34 |
Restjes opmaken. Een stuk Turks brood als 'pizza' met chorizo, champignons en ui. En een stuk Turks brood met een restje worst en gebakken courgette. | |
kipje1234 | maandag 8 oktober 2018 @ 19:40 |
indiaas gerecht met rijstvlokken (poha), ui, bloemkool, pinda's en allerlei specerijen | |
RobinOok | maandag 8 oktober 2018 @ 21:51 |
Poe hee, poha! Lekker! | |
maily | maandag 8 oktober 2018 @ 22:13 |
Niks mis met Turks brood als pizza . En ook niks mis met restjes opmaken | |
christmastsunami | maandag 8 oktober 2018 @ 22:21 |
tot dat ik er achter kwam dat ik een gluten intolerantie had vond ik turksbrood ook erg lekker, kennelijk trok ik dat beter ff een stukkie in de oven met roomboter en zeezout of 1 of ander knoflook iets ,was best lekker ik weet niet hoe het nu is en of ik daar wel nog tegen kan, echt jammer | |
FutureFairytale | dinsdag 9 oktober 2018 @ 09:57 |
Kwark, kiwi's en thee. | |
Karzai | dinsdag 9 oktober 2018 @ 11:38 |
Bakje yoghurt met banaan en ik heb 4 oliebolletjes gekocht de kraam stond er alweer [ Bericht 37% gewijzigd door Karzai op 09-10-2018 11:51:40 ] | |
klappernootopreis | dinsdag 9 oktober 2018 @ 11:58 |
vanavond home-made Sloppy Joe. Op zo'n enorme italiaanse bol. hunker ik al de hele dag naar. | |
FutureFairytale | dinsdag 9 oktober 2018 @ 12:48 |
3 Meerzaden beschuiten met selleriesalade | |
wollah | dinsdag 9 oktober 2018 @ 12:54 |
Broodje gezond + blikje red bull | |
christmastsunami | dinsdag 9 oktober 2018 @ 12:58 |
voor brunch tostie, ham kaas hostie, tostie, niks kostie, die tostie | |
realAIVD | dinsdag 9 oktober 2018 @ 14:26 |
ooh, lekker!! Dat heb ik al lang niet meer gemaakt. Hier vanavond bloemkool en broccoli roerbakken met wat doubanjiang, sojasaus en suiker. Met rijst, lap cheong en een omeletje. | |
SoS87 | dinsdag 9 oktober 2018 @ 15:01 |
Vanavond chinees bestellen. Wordt denk ik mini loempias, nasi, babi pangang, foe yong hai en kip kerrie. | |
realAIVD | dinsdag 9 oktober 2018 @ 15:14 |
Lekker! .....zeg, aan je "FC Utereg" te zien kom je hoogstwaarschijnlijk uit het hartsie van ons land. Mag ik vragen welke Chinees jouw voorkeur heeft (ik ben nog steeds aan het bijkomen van de sluiting van Paradijs en ben daardoor redelijk Chineesloos) | |
klappernootopreis | dinsdag 9 oktober 2018 @ 15:14 |
probeer eens Vietnamees. da's heerlijk knapperig en fris | |
SoS87 | dinsdag 9 oktober 2018 @ 15:29 |
Ik bestel eigenlijk altijd hetzelfde menu bij dezelfde chinees. | |
SoS87 | dinsdag 9 oktober 2018 @ 15:30 |
Mijn zwager kookt wel eens vietnamees voor ons. | |
realAIVD | dinsdag 9 oktober 2018 @ 15:32 |
Vietnamees is heerlijk, ik kan in Utrecht trouwens Kimmade van harte aanbevelen (die bezorgen niet thuis, maar je kunt wel online bestellen en een tijdstip doorgeven dat je het af komt halen). ...maar goed, als je een zwager hebt die Vietnamees kookt, dan is dat natuurlijk nog handiger! | |
Gripper | dinsdag 9 oktober 2018 @ 16:49 |
Ik weet niet of ik voor mn beurt mag praten, maar toen wij nog aan de Amsterdamsestraatweg woonden, haalden we bij Hing Kee. Dat komt qua keuken bij paradijs in de buurt, maar is meer voor afhaal dan "gezellig" daar eten. Gezellig en chinees restaurant in 1 zin gaan toch al slecht samen | |
realAIVD | dinsdag 9 oktober 2018 @ 16:57 |
Hey, wat een pracht-tip! Dat is (bijna) op loop afstand, maar ik had er nog nooit van gehoord, die ga ik ZEKER proberen | |
golfer | dinsdag 9 oktober 2018 @ 17:25 |
Risotto met venkel en varkensworst en rode (!!) wijn uit Piemonte zoals Jamie die afgelopen zondag maakte bij 24Kitchen. | |
realAIVD | dinsdag 9 oktober 2018 @ 20:02 |
Lekker...ik gebruik veel te weinig venkel, leuk spul is dat (en knolselderij, maar dat komt met de herfst/winter vanzelf wel goed) Hier hetgeen ik eerder noemde gemaakt, maar ik wil de groenten toch nog even in het zonnetje zetten met een foto...simpel en ontzettend lekker. Dus voor alle mensen die nog geen overtuigde bloemkool/broccoli liefhebbers zijn, bij deze een recept om uit te proberen - 400 gram bloemkool en broccoli in niet al te grote roosjes - 1 lap cheong in schuine plakjes (chinees worstje, is lekker, maar kan je ook prima weglaten zonder verder iets aan dit recept aan te hoeven passen) - 1 eetlepel doubanjiang (Bijvoorbeeld Lee Kum Kee chili bean sauce, verkrijgbaar bij iedere toko) - 1 eetlepel sojasaus - 1 zakje suiker (4 gram) - 2 eetlepels water - 2 eetlepels (olijf) olie verhit de olie in een ruime (hapjes)pan, roerbak de bloemkool en broccoli roosjes op hoog vuur tot ze hier en daar wat bruin verkleuren voeg de lap cheong toe en roerbak die nog een minuutje mee verlaag de temperatuur naar medium en voeg de doubanjiang, sojasaus, suiker en water toe en roerbak tot de groenten iets garen... (het vocht moet wel relatief vlot verdampen, dus zo nodig het vuur iets hoger) Klaar. (btw, dit is de helft van hetgeen ik hierboven heb opgegeven, heel veel is dat dus niet) | |
FutureFairytale | dinsdag 9 oktober 2018 @ 20:51 |
Kalkoendijshoarma, geroosterde aardappeltjes uit de oven en wokgroenten. | |
#ANONIEM | dinsdag 9 oktober 2018 @ 21:15 |
Water | |
FutureFairytale | dinsdag 9 oktober 2018 @ 23:13 |
Blokjes komijnekaas | |
RobinOok | dinsdag 9 oktober 2018 @ 23:17 |
Wij aten stamppot zuurkool met rookworst. De eerste van het seizoen. | |
christmastsunami | dinsdag 9 oktober 2018 @ 23:21 |
ze gebruiken vaak bepaalde merkjes in de aziatische keuken, soms denk je ligt het nou aan mij?! nee je hebt niet het juiste merkje gekocht | |
Limoentjuh | woensdag 10 oktober 2018 @ 06:21 |
Koffie | |
de_boswachter | woensdag 10 oktober 2018 @ 06:28 |
Pinda’s (gezouten) | |
realAIVD | woensdag 10 oktober 2018 @ 09:37 |
Doet het anders prima bij de bloemkool on topic: koffie!!! | |
klappernootopreis | woensdag 10 oktober 2018 @ 10:02 |
bruine bol met plak jonge kaas en een banaan | |
kipje1234 | woensdag 10 oktober 2018 @ 10:03 |
vanochtend ontbeten met sojayoghurt, muesli en een banaan nu paar speculaasjes en een flinke kop thee | |
#ANONIEM | woensdag 10 oktober 2018 @ 10:16 |
Koffie | |
FutureFairytale | woensdag 10 oktober 2018 @ 11:11 |
Thee, kiwi en dropjes. Nu een opkikker, kan het gebruiken. | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 12:27 |
Ik heb gewoon mijn lunchpakket op mijn werk. Niks mis mee. Even krantje lezen. | |
Sicstus | woensdag 10 oktober 2018 @ 12:38 |
Welke verhouding zuurkool-aardappel gebruik jij? | |
klappernootopreis | woensdag 10 oktober 2018 @ 13:08 |
lunch: gegrillde plakjes speenvarken op stokbroodje. | |
SoS87 | woensdag 10 oktober 2018 @ 13:37 |
Vanavond bier en bbq. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | woensdag 10 oktober 2018 @ 13:44 |
zoete drop | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 14:05 |
500g pakje zuurkool + scheut witte wijn 700g geschilde aardappelen 100-200ml warme melk klein blikje ananas 4 jeneverbessen 8 korianderzaden | |
Sicstus | woensdag 10 oktober 2018 @ 14:14 |
Ah ja, ik deed vroeger ook 500/700, tegenwoordig 500/650, ik wilde het toch een pietsie zuurder. Jeneverbessen klinkt interessant! Ga ik ook eens proberen! | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 14:38 |
moet je wel zuinig mee zijn hoor, dat kruid overheerst heel snel met sommige kruiden kan je best uitschieten, met jeneverbes niet | |
maily | woensdag 10 oktober 2018 @ 14:47 |
Bounty .... | |
mascara-klodder | woensdag 10 oktober 2018 @ 14:55 |
Laat ontbijt/vroege lunch was een German Breakfast op een zonnig terras op Mallorca Daarbij verse jus d’orange en cola. Daarna een mojito Nu water met bubbeltjes en voor het avondeten had ik een restauranttip gekregen waar ze heerlijke biefstuk hebben. Zin in! | |
realAIVD | woensdag 10 oktober 2018 @ 15:19 |
Zojuist een pistoletje pikante kip van de bakker aan de overkant (late lunch) Vanavond lavash en kabab kobida bij de Afghaan halen of toch maar gewoon koken, ben er nog niet uit. | |
Karzai | woensdag 10 oktober 2018 @ 15:41 |
Groninger koek, gekookt eitje broodje kaas, broodje chorizo vanavond 2 ribkarbonaadjes met gebakken aardappels en farmer rauwkost salade toe bakje double toffee | |
#ANONIEM | woensdag 10 oktober 2018 @ 15:43 |
Soepje (kip). | |
Limoentjuh | woensdag 10 oktober 2018 @ 16:07 |
| |
FutureFairytale | woensdag 10 oktober 2018 @ 16:37 |
Lunch was curry noedelsoep. Net een liga en limo. | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 16:44 |
en wat wordt het vanavond? | |
FutureFairytale | woensdag 10 oktober 2018 @ 17:01 |
Weet ik nog niet. Eet vanavond bij m'n ouders dus is nog een verrassing Wat jij? | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 17:09 |
Eh, wat ik vanavond ga proberen (met een klein fotoverslagje hier), uit pure nieuwsgierigheid, omdat iedereen er zo vol van is, is Unox Goodpasta. Dus dat wordt een review. Verder een broodje hamburger. Vanmiddag was het gewoon mijn lunchbox: volkorenboterhammen met kaas en boterhamworst. | |
FranticDJ | woensdag 10 oktober 2018 @ 17:19 |
Pannenkoeken | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 17:36 |
pasta staat in olijfolie af te koelen ik had kip spinazie champions in mozerella ingevroren ff in de magnetron en doe er nog wat kaas overheen, en wat gedroogde tomaatjes, die ik ook ingevroren had | |
golfer | woensdag 10 oktober 2018 @ 17:50 |
Straks: gebraden Black Angus burgers, salade, fungi ravioli en een wildsaus met gemengde paddenstoelen. | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 17:59 |
soms heb ik ook zo'n trek in zo'n ultra vette dikke hamburger maar in de praktijk wordt het dan ook weer zo'n zooitje kan maar beter een slabbertje om doen ofzo | |
Zo-is-dat | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:03 |
Kimchi-speklap broodjes van Marley spoon, dat was errug lekker! | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:04 |
Mes en vork. | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:09 |
ik krijg trek, ik ga deze week weel wat hamburger broodje shit doen, koop ik die diepvries angus burgers zijn best goedkoop ik vouw van bakpapier wel een hoesje, zodat ik kan knoeien | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:11 |
Die zijn eevvveeenttuuueeel te doen, heb ze ook gehad. Maar als je ze van de slager hebt gehad, dan lust je de diepvrieshamburgers niet meer. Mocht je in de buurt van een slager zijn, koop ze daar. Ik kan je verzekeren, die zijn fantastisch. Moeten wel Angus zijn. Vanavond eet ik er ook een. | |
FANN | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:30 |
Nasi, (zonder vlees), gebakken eitje, beetje pindasaus en en beetje Kroepoek Ik had alleen geen toetje meer, die was over datum | |
FutureFairytale | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:35 |
Je houdt wel van hamburgers he Good Pasta jaren geleden ooit gehad en vond het een kleffe chemische zooi in een veels te klein bekertje. Hoe vond jij het? Ik kreeg zojuist prakkie spinazie, ei, saucijs en stoofpeertjes. Toe wat chocoladevla. | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:37 |
Ja, ben gek op hamburgers, dat is na de gehaktbal/aardappels/sperziebonen mijn favoriet, vooral omdat je daar je eigen dingen mee kunt doen. De Good Pasta komt zo aan de beurt, zie straks mijn topic: Review hier je snelle supermarkteten Maar die komt over een half uurtje of zo. | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 18:44 |
Als ik de doodstraf zou krijgen (gaat nooit gebeuren, want ik ben erg braaf, uche uche), dan zou ik als galgemaal willen een enorme echte Amerikaanse hamburger, twee stuks met vers gesneden lekker geurende grote frieten en heel veel bier, zodat ik straal bezopen naar de elektrische stoel zou gaan. Ik snap trouwens niet waarom ter doodveroordeelden dat niet doen. Het is toch beter dat je half bewusteloos van de drank de laatste schok van 3200 volt krijgt? | |
Whiskers2009 | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:00 |
Ze mogen volgens mij geen alcohol kiezen. | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:02 |
Dit ontmoedigt me wel, want ik ben gewend aan zelfgemaakte spaghetti, met vers vlees en een groentemix, dus ik vrees het ergste. Ik denk dat ik het maar laat zitten. | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:02 |
Kun je jezelf niet bewusteloos eten? | |
Whiskers2009 | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:08 |
Denk het niet | |
mascara-klodder | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:32 |
Calamaris met aïoli, frietjes en salade daarbij een cola | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:36 |
Aubergines boerenstijl met rijst. Altijd lekker. | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:37 |
Het is een straf hè? Het is de bedoeling dat je die ondergaat. Als je bewusteloos zou zijn stellen ze de executie uit. | |
mascara-klodder | woensdag 10 oktober 2018 @ 19:53 |
Dat is het eerste wat ik ga maken straks van jouw site. Zooooo lekker! | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:00 |
die aubergines bij de reguliere supermarkt zijn niet zo geschikt om te bakken, ze moeten wat groener zijn om te bakken echt zonde maar het is echt heel moeilijk om daar een soort vlees achtig produkt van te bakke, het wordt te zacht die aubergines moeten om te bakken veel minder zacht zijn | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:06 |
Speak for yourself. Groene aubergines klinkt niet als iets wat ik hoef. Ik bak mijn aubergines ook vrijwel nooit. Teveel moeite. | |
realAIVD | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:12 |
groene aubergines heb ik nog nooit gezien? Wel grote dikke, lange dunne, kleintjes, lange dunne lila-kleurige..? Je kan bij aubergines trouwens zien of ze "mannelijk" of "vrouwelijk" zijn, die eerste bevatten minder zaadjes (die zaadjes zijn niet zo mooi en vaak ook wat bitter), maar ik vergeet steeds "which is which"....ff googelen edit, ik had dit verhaal van Chef John (Foodwishes.com), lol blijkt niet zomaar een waar verhaal te zijn: "There is long-standing controversy about male and female eggplants, which is an inaccurate approach considering the fact that fruits are the product of sex and do not have it. However, it is folk wisdom worth some attention. Eggplants have a dimple at the blossom end. The dimple can be very round or oval in shape. The round ones seem to have more seeds and tend to be less meaty, so select the oval dimpled eggplant." ach, ik ga het vast in de praktijk testen, al zal het belangrijker zijn om een stevige aubergine te kiezen en niet eentje die al te oud is. fish fragrant eggplant staat wel weer op m'n lijsje, heerlijk! [ Bericht 53% gewijzigd door realAIVD op 10-10-2018 20:19:56 ] | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:12 |
je gaat het eerst wat uitdrogen met zout, zodat het wat uitdroogt dan probeer je ze wat aan te bakken als die aubergine te los en te slap is, bakt het niet goed, maar wordt het een drapje de truuk is om er een soort vegatarische tournedos van te maken, dat lukt alleen als de aubergine jong is, dan blijft ie z'n vorm en struktuur houden, tijdens grillen of bakken | |
mascara-klodder | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:17 |
Ga jij Robin nu vertellen hoe ze iets moet bereiden? | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:22 |
Ja joh, ga jij lekker je aubergine uitdrogen met zout. Doe ik het gewoon op mijn manier. | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:29 |
ik zou niet weten waarom niet, op kook gebied ben ik opgegroeid in de slagerij | |
Atak | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:29 |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:32 |
Oh, dat verklaart het misschien. | |
#ANONIEM | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:34 |
Want zij weet alles ? Denkt ze misschien wel, maar zie haar vooral een grote mond hebben, en niks van een ander aannemen. Met haar gespam van die waardeloze site er nog bij ook. | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:36 |
dat is sushi, is het niet eeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuwww echt zo overschat, ik weet het niet, sushi, weetje en ik ben niet eens indo, maar ik vind lemper wel de tijd waard om te maken shhhhht, ik maak mijn eigen indonesische sushi, lempers ongeveer 5x lekkerder | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:47 |
Ik heb alles wat ik weet van koken ooit van iemand aangenomen. Ik heb het koken niet uitgevonden. Maar bullshit vreet ik niet. | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:49 |
Dit soort bullshit. Echt, rillingen over mijn rug, wat een gelul. Blablablablabla. | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:54 |
hoeveel uur per dag sta jij gemiddeld te koken dan? | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:56 |
1 Doet dat er wat toe dan? | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 20:57 |
Sushi is voor mensen die een beetje interessant willen doen. Smaakt voor geen meter. Maar ja, het klinkt zo van: Ik ben geen gepeupel. Dat begon al met mensen die naar Japanse restaurants gingen. | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:01 |
ja want als ik goed voor mijzelf of kinderen zou willen zorgen, wil ik iets betere aandacht voor eten kijk , ik kan koken, en had ooit een regel ik tover gewoon een verse maaltijd in 20 minuten daar ben ik op terug gekomen, nu kook ik voor een hele tafel, en vries de shit in | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:05 |
20 minuten voor een maaltijd is mij nog nooit gelukt, denk ik. Of het moet de broodmaaltijd zijn. | |
Myraela | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:06 |
Ik had vanavond gekookte aardappels met jus, spinazie met ei en een speklapje. Zo lang geleden, zo lekker. | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:06 |
Teringlijers ja, die kutjappen. | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:08 |
Ik eet dat regelmatig, alleen dan een tartaartje ipv een speklapje. Speklapje aten wij nooit, dus dat zit niet in mijn comfortfoodsysteem. | |
#ANONIEM | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:13 |
Kijk dit bedoel ik dus, even interessant doen, want speklapjes zijn voor de mindere mensen, en jij bent beter, dus jij moet even zeggen dat je er Tataar bij eet. | |
marc0871 | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:14 |
Oeh Had ik vandaag. Gisteren gehaald, samen met witlof en drumsticks, en heb mijn vader laten kiezen. Die koos meteen voor zuurkool. Morgen dus dat andere. | |
Lucky_Strike | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:16 |
Maak het niet zo persoonlijk joh. Smaken verschillen. Dit geldt voor iedereen hier. En wat at jij vandaag Fokker? | |
#ANONIEM | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:17 |
Ja dat post ik dus niet meer, want dan krijg je hier meteen een baksteen in je bek, want dat had je anders moeten doen. Maar als je het echt wil weten, spaghetti carbonara, lekker makkelijk. | |
Lucky_Strike | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:22 |
Lekker | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:23 |
Whoehahahaha! Verder alles goed?! Spek gaat altijd boven tartaar, mop. Sta maar weer op. | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:25 |
Laatst nog lekkere tartaar klaargemaakt | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:26 |
Ja, vond ik ook jammer, ik post gewoon wat ik gegeten heb, komt er zo'n betweter overheen. En daarna nog een. Altijd hetzelfde gezeik hier. | |
christmastsunami | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:27 |
het is mogelijk om tussen rijst pasta of aardappels koken iets anders tekoken wat binnen 20 minuten bijmekaar komt | |
Sigaartje | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:31 |
Het water moet eerst koken. | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:32 |
Rijst of aardappelen kost me minstens een half uur. Pasta kan inderdaad sneller, maar dat eet ik 12 keer per jaar en dan nog is de kans klein dat de maaltijd waar het bijhoort met 20 minuten op tafel staat. Nou is het ook nooit mijn ambitie om binnen 20 minuten eten op tafel te toveren. Dan eet ik dus net zo lief een boterham. | |
Arizona | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:39 |
spinazie met aardappels en een runderlapje is mijn lievelingseten Ot: we hadden afhaalchinees. Vind ik niks aan. De soep was wel heel lekker. | |
uniekhoorn | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:45 |
Sperziebonen, rijst met zelfgemaakte pindasaus, gehaktballetjes . En ik had wat kastanjes gekookt en wat gepoft... Tis en blijft droog he? | |
realAIVD | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:47 |
Gepofte kastanjes, heerlijk! Hier een glaasje wit(te wijn), proost | |
maily | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:48 |
Yeey! Cheers! #MeToo | |
RobinOok | woensdag 10 oktober 2018 @ 21:52 |
Ja. Ik vind ze eigenlijk niet te doen. | |
kapitein_Schettino | woensdag 10 oktober 2018 @ 22:03 |
Gisteren Een souse vide bereide runderwang van de sligro met een potje witte bonen in tomatensaus. Heerlijk | |
kapitein_Schettino | woensdag 10 oktober 2018 @ 22:05 |
Vandaag Een schweinehaxe met snijboontjes brocolie en aardappeltjes Ook heerlijk | |
FutureFairytale | woensdag 10 oktober 2018 @ 22:06 |
Heb je weer wat over? | |
FutureFairytale | woensdag 10 oktober 2018 @ 22:11 |
Vind gewone afhaalchinees ook niet zoveel aan. Te zoet. De nasi en bami vind ik eigenlijk het lekkerst. Maar echte Chinees als bv Pekingeend of Dim Sum behoort wel tot mijn favoriete eten | |
realAIVD | donderdag 11 oktober 2018 @ 07:17 |
nu eerst koffie en daarna havermout, amandelen, blauwe bessen en amandelmelk | |
Haags | donderdag 11 oktober 2018 @ 07:20 |
Koffie | |
#ANONIEM | donderdag 11 oktober 2018 @ 07:36 |
| |
Atak | donderdag 11 oktober 2018 @ 09:56 |
Ik heb alleen 1/3 kunnen opeten. | |
FutureFairytale | donderdag 11 oktober 2018 @ 10:03 |
of niet meer zoveel bestellen (zonde!) of mij uitnodigen Goeiemorgen. Begonnen met skyr. Zo wat dropjes. Vanmiddag meerzaden beschuiten met zachtgekookte eitjes. | |
Atak | donderdag 11 oktober 2018 @ 10:14 |
Wat heb je zelf aan te bieden? Zaden heb ik altijd op voorraad. [ Bericht 16% gewijzigd door Atak op 11-10-2018 10:20:47 ] | |
mascara-klodder | donderdag 11 oktober 2018 @ 10:23 |
Ontbijt op mijn zonovergoten balkon met uitzicht op zee was toast met ham, toast met chorizo, vruchtenyoghurt, jus d’orange en thee | |
4EverBlackEyed | donderdag 11 oktober 2018 @ 12:17 |
Boterhammen met ham | |
naatje_1 | donderdag 11 oktober 2018 @ 12:18 |
Oja, lunchtijd, kaiserbroodje met chocopasta | |
#ANONIEM | donderdag 11 oktober 2018 @ 12:27 |
Een kleine maag hebben. | |
mascara-klodder | donderdag 11 oktober 2018 @ 12:39 |
Mini-baguette met chorizo | |
Arizona | donderdag 11 oktober 2018 @ 12:48 |
Broodje met gebakken ei en broodje met speculaasjes | |
Sicstus | donderdag 11 oktober 2018 @ 12:54 |
Spaghetti met kip en pindasaus | |
christmastsunami | donderdag 11 oktober 2018 @ 12:56 |
gadverdegadver is daar ook een naam voor?, 'spaghetti oorlog' ofzo? | |
christmastsunami | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:01 |
ik heb volgens mij de beste truuk voor huisgemaakte pindasaus gevonden die pindakaas kopen zonder toevoegingen, 100% pinda, zonder palmolie, of verdikkingsmiddelen en extra suikers als je van die standaard pindakaas van calve ofzo, pinda saus maakt met wat water sojasaus knoflook en peper dan smaakt de eerste hap lekker, maar al snel wordt het nogal heftig en valt het als een steen op je maag ik denk de palmolie maar met die 100% pinda pindakaas lukt het wmb wel | |
Karzai | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:31 |
Mja ik heb het laatst met biologische pindakaas gemaakt, maakte weinig uit ot broodje haring met ui en zuur en een heineken | |
Karzai | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:33 |
Vanavond schnitzel met gebakken aardappeltjes en tuinerwtjes toe chocolade toetje | |
christmastsunami | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:39 |
ik moet eigenlijk ook es onderzoek doen naar soja saus ik ben me laatst rot geschokken toen , de keuringsdienst v waarde' ff een aantal merken liet onderzoeken ik dacht dat ik wist waarover ik het wist over sojasuas, ik kan altijd het mis gehad hebben er zijn een paar dingen die me niet bevallen 1 traditioneel mengt men die gefermenteerde bonen met tarwe?, dat is probleem 1 ik wil weten of het waar is dat soja saus traditioneel gemengt werd met tarwe 2 dat versnelde proces mbv zoutzuur 3 hoe en wie en wat , beschrijft het produktie proces en denk je misshien wat zeur je nou, nou ik vind dat pindasaus met een liter consumptie gewoon mogelijk is | |
Karzai | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:43 |
ik heb die aflevering ook gezien ja Ik heb dit flesje in mijn keukenkastje staan staat een indrukwekkende Europacup op Vind hem wel lekker | |
Karzai | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:53 |
Maar hoe die geproduceerd is, is niet duidelijk | |
Karzai | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:58 |
Beste ketjap haal ik bij de surinaamse toko dat is zeker niet met zoutzuur gemaakt | |
Karzai | donderdag 11 oktober 2018 @ 13:59 |
wat is trouwens het verschil tussen ketjap en sojasaus? | |
christmastsunami | donderdag 11 oktober 2018 @ 14:02 |
ketjap is het 'indonesische' woord/gramatica meer niet | |
christmastsunami | donderdag 11 oktober 2018 @ 14:05 |
laatste post |