https://thewoksoflife.com/2015/12/chinese-spaghetti-bolognese/quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 00:01 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Hoe was de spaghetti?? Heb jij het recept nog zo voorhanden??
En hoe maak jij je zz komkommer?
zz komkommer doe ik met azijn, dille, suiker, zout, peper, fijngesnipperd uitje en klein knoflookteentje.
Thanks! Jammer dat het wat tegenviel.quote:Op vrijdag 5 oktober 2018 10:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
https://thewoksoflife.com/2015/12/chinese-spaghetti-bolognese/
Ik vond het best lekker maar had het bijzonderder verwacht. Hielp ook niet mee dat ik bijna niet kon eten vanwege te zware kippenlunch.
Komkommer gebruik ik rijstazijn, suiker, zout en rood pepertje. Van jou klinkt ook goed!
Net skyr en 2 kiwi's. Vanmiddag wordt het 2 McKroket.
CUL / Koken uit tijdschriftenquote:Op vrijdag 5 oktober 2018 17:35 schreef Sigaartje het volgende:
De nieuwe Allerhande is uit. Waar is het topic daarvoor gebleven? Ik ga hem even uitpluizen tijdens Met het oog op morgen.
Ik zag het van de week bij Jumbo liggen dus er is hoop voor jequote:Op zaterdag 6 oktober 2018 11:34 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zalig! Maar die afprijzing zal wel weer betekenen dat dit topproduct alweer uit het assortiment gaat
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |