1quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:54 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
hoeveel uur per dag sta jij gemiddeld te koken dan?
Sushi is voor mensen die een beetje interessant willen doen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:36 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
dat is sushi, is het niet
eeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuwww
echt zo overschat, ik weet het niet, sushi, weetje
en ik ben niet eens indo, maar ik vind lemper wel de tijd waard om te maken
shhhhht, ik maak mijn eigen indonesische sushi, lempers
ongeveer 5x lekkerder
ja want als ik goed voor mijzelf of kinderen zou willen zorgen, wil ik iets betere aandacht voor etenquote:
Teringlijers ja, die kutjappen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 20:57 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Sushi is voor mensen die een beetje interessant willen doen.
Ik eet dat regelmatig, alleen dan een tartaartje ipv een speklapje.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:06 schreef Myraela het volgende:
Ik had vanavond gekookte aardappels met jus, spinazie met ei en een speklapje. Zo lang geleden, zo lekker.
Kijk dit bedoel ik dus, even interessant doen, want speklapjes zijn voor de mindere mensen, en jij bent beter, dus jij moet even zeggen dat je er Tataar bij eet.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik eet dat regelmatig, alleen dan een tartaartje ipv een speklapje.
Speklapje aten wij nooit, dus dat zit niet in mijn comfortfoodsysteem.
Oehquote:Op dinsdag 9 oktober 2018 23:17 schreef RobinOok het volgende:
Wij aten stamppot zuurkool met rookworst. De eerste van het seizoen.
Maak het niet zo persoonlijk joh. Smaken verschillen. Dit geldt voor iedereen hier.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:13 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Kijk dit bedoel ik dus, even interessant doen, want speklapjes zijn voor de mindere mensen, en jij bent beter, dus jij moet even zeggen dat je er Tataar bij eet.
Ja dat post ik dus niet meer, want dan krijg je hier meteen een baksteen in je bek, want dat had je anders moeten doen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Maak het niet zo persoonlijk joh. Smaken verschillen. Dit geldt voor iedereen hier.
En wat at jij vandaag Fokker?
Lekkerquote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:17 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ja dat post ik dus niet meer, want dan krijg je hier meteen een baksteen in je bek, want dat had je anders moeten doen.
Maar als je het echt wil weten, spaghetti carbonara, lekker makkelijk.
Whoehahahaha! Verder alles goed?!quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:13 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Kijk dit bedoel ik dus, even interessant doen, want speklapjes zijn voor de mindere mensen, en jij bent beter, dus jij moet even zeggen dat je er Tataar bij eet.
Ja, vond ik ook jammer, ik post gewoon wat ik gegeten heb, komt er zo'n betweter overheen. En daarna nog een. Altijd hetzelfde gezeik hier.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:17 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Ja dat post ik dus niet meer, want dan krijg je hier meteen een baksteen in je bek, want dat had je anders moeten doen.
het is mogelijk om tussen rijst pasta of aardappels kokenquote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:05 schreef RobinOok het volgende:
20 minuten voor een maaltijd is mij nog nooit gelukt, denk ik. Of het moet de broodmaaltijd zijn.
Het water moet eerst koken.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:27 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
het is mogelijk om tussen rijst pasta of aardappels koken
iets anders tekoken wat binnen 20 minuten bijmekaar komt
Ja. Ik vind ze eigenlijk niet te doen.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:45 schreef uniekhoorn het volgende:
En ik had wat kastanjes gekookt en wat gepoft... Tis en blijft droog he?
Vind gewone afhaalchinees ook niet zoveel aan. Te zoet. De nasi en bami vind ik eigenlijk het lekkerst.quote:Op woensdag 10 oktober 2018 21:39 schreef MaLo het volgende:
spinazie met aardappels en een runderlapje is mijn lievelingseten![]()
Ot: we hadden afhaalchinees. Vind ik niks aan. De soep was wel heel lekker.
of niet meer zoveel bestellen (zonde!) of mij uitnodigenquote:
Wat heb je zelf aan te bieden?quote:Op donderdag 11 oktober 2018 10:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
of niet meer zoveel bestellen (zonde!) of mij uitnodigen![]()
Zaden heb ik altijd op voorraad.quote:Vanmiddag meerzaden beschuiten met zachtgekookte eitjes.
Mja ik heb het laatst met biologische pindakaas gemaakt, maakte weinig uitquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:01 schreef christmastsunami het volgende:
ik heb volgens mij de beste truuk voor huisgemaakte pindasaus gevonden
die pindakaas kopen zonder toevoegingen, 100% pinda, zonder palmolie, of verdikkingsmiddelen en extra suikers
als je van die standaard pindakaas van calve ofzo, pinda saus maakt met wat water sojasaus knoflook en peper
dan smaakt de eerste hap lekker, maar al snel wordt het nogal heftig en valt het als een steen op je maag
ik denk de palmolie
maar met die 100% pinda pindakaas lukt het wmb wel
ik moet eigenlijk ook es onderzoek doen naar soja sausquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:31 schreef Karzai het volgende:
[..]
Mja ik heb het laatst met biologische pindakaas gemaakt, maakte weinig uit
ot broodje haring met ui en zuur en een heineken
ik heb die aflevering ook gezien jaquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:39 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik moet eigenlijk ook es onderzoek doen naar soja saus
ik ben me laatst rot geschokken toen , de keuringsdienst v waarde' ff een aantal merken liet onderzoeken
ik dacht dat ik wist waarover ik het wist over sojasuas, ik kan altijd het mis gehad hebben
er zijn een paar dingen die me niet bevallen
1 traditioneel mengt men die gefermenteerde bonen met tarwe?, dat is probleem 1
ik wil weten of het waar is dat soja saus traditioneel gemengt werd met tarwe
2 dat versnelde proces mbv zoutzuur
3 hoe en wie en wat , beschrijft het produktie proces
ketjap is het 'indonesische' woord/gramaticaquote:Op donderdag 11 oktober 2018 13:59 schreef Karzai het volgende:
wat is trouwens het verschil tussen ketjap en sojasaus?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |