abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 17 september 2018 @ 15:45:14 #251
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_181964249
quote:
6s.gif Op maandag 17 september 2018 15:06 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat is toch wel een beetje zijn brood en boter.
Klaver is een grotere populist dan Trump of een Wilders.
  maandag 17 september 2018 @ 15:59:10 #252
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181964492
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2018 15:45 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Klaver is een grotere populist dan Trump of een Wilders.
Ja nou, totaal andere boodschap ook dan GL de afgelopen 28 jaar had.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181965178
quote:
2s.gif Op maandag 17 september 2018 14:50 schreef Fir3fly het volgende:
Ik vind dat Lubach nog mild was, ik had verwacht dat hij ook wel een beetje de focus zou leggen op die bijna criminele organisaties en advocaten die dat secreet van een moeder de mogelijkheid gaven om te blijven liegen.
Ook jammer dat hij die liegende en bedriegende moeder buiten beschouwing liet.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_181974890
Armeense 'asielzoekers' belazeren op grote schaal de boel.

https://nos.nl/artikel/22(...)lijks-uitzetten.html

Armeense asielgezinnen laten zich nauwelijks uitzetten
GISTEREN, 16:00BINNENLAND

Armeense asielzoekers proberen hun uitzetting relatief vaak te voorkomen. Zij zijn hierin vasthoudender dan andere asielzoekers die worden afgewezen. Armeniërs geven bijvoorbeeld al vaak verkeerde namen op bij hun asielaanvraag. Dat blijkt uit onderzoek (.pdf) van Solid Road, een organisatie die uitgeprocedeerde Armeense gezinnen begeleidt als ze uiteindelijk toch vrijwillig teruggaan.

De onderzoekers spraken met medewerkers van de 'gezinslocatie' in Amersfoort, waar afgewezen asielzoekers worden voorbereid op hun uitzetting. Ook met advocaten, psychologen en vrijwilligers die actief zijn in deze locatie gingen ze in gesprek. Daarnaast analyseerden ze landelijke data van de Dienst Terugkeer en Vertrek.

"Wat duidelijk is, is dat 90 procent van de Armeniërs onder een valse naam een asielaanvraag doet", zei een medewerker van de gezinslocatie tegen hen. Ze kregen niet alleen verhalen over fraude met identiteitsgegevens te horen, maar ook over geveinsde ziektes en dreigementen met zelfmoord.

De kwestie is actueel vanwege de zaak rond de Armeense tieners Howick en Lili. Ook in die zaak zijn er vragen over de werkelijke identiteit van hun moeder en hun grootouders.

Staatssecretaris Harbers heeft de Inspectie Justitie en Veiligheid gevraagd onderzoek te doen naar de chaotische handelwijze bij hun uitzetting. Justitie wil niet bevestigen of dit onderzoek ook gaat over de identiteit van de opa en oma van de kinderen en over mogelijk gerommel met papieren.

Een advocaat probeert de moeder vanuit Armenië ook nog naar Nederland te krijgen. Dat kan moeilijker worden als blijkt dat er is gelogen over de identiteit van de moeder en andere familieleden die mogelijk in Nederland zijn.

Armeniërs krijgen bijna nooit een beschermde vluchtelingenstatus. Van de Armeniërs die de afgelopen drie jaar asiel hebben aangevraagd, lukte dat zo'n 10 procent. In de meeste gevallen werd het verzoek afgewezen omdat Armenië geen onveilig land is.

Er zijn in Nederland op dit moment vijf gezinslocaties voor afgewezen gezinnen. De afgelopen vier jaar verbleven daar 181 Armeense gezinnen, bestaande uit zo'n 700 mensen. Armeense gezinnen zijn de grootste groep in de gezinslocaties.

Meerdere organisaties proberen Armeense asielzoekers te helpen met hun terugkeer naar Armenië. Zij merken dat veel asielzoekers van tevoren goed op de hoogte zijn van Nederlandse procedures:

Video afspelen 02:08
'Anderen leggen vooraf al uit: zo moet je het doen als je binnenkomt'
'Nee' is ook een antwoord
"Laat de procedure alsjeblieft niet zo lang duren", zegt Gevorg Babayan van Mission Possible. Deze stichting helpt Armeniërs die moeten terugkeren met het opbouwen van een toekomst. "Dat is dodelijk voor mensen, zeker voor kinderen. 'Nee' is ook een antwoord."

Hij roept Armeniërs op niet eindeloos door te reizen en in onzekerheid te blijven leven, maar terug te keren naar Armenië. Desondanks heeft hij er begrip voor dat asielzoekers er alles aan doen om te blijven. "Iedereen wil het beste voor zijn kinderen. Bovendien wordt je al vooraf verteld hoe je het moet aanpakken als je je verblijf wilt rekken. Als je reisdocumenten laat zien, word je makkelijker uitgezet."

Plan B
Uit de gesprekken die de onderzoekers in Amersfoort voerden, blijkt dat het nauwelijks lukt om met Armeniërs te praten over terugkeer. "Ze willen niet nadenken over een plan B. Ze blijven tegen alle statistieken in hopen op een verblijfsvergunning. Pas als illegaliteit met het hele gezin de enige optie is, wordt vrijwillige terugkeer 'de minst slechte' optie", schrijven de onderzoekers.

Uit de cijfers blijkt dat, van iedereen in de gezinslocaties, Armeniërs het vaakst vertrekken zonder dat iemand weet waarheen. Zij laten het vaker dan gemiddeld op een gedwongen vertrek aankomen en kiezen minder vaak dan gemiddeld voor een vrijwillig vertrek.

De leeftijd van de kinderen speelt vaak een rol bij de bereidheid om echt weg te gaan. De kinderen van de Armeniërs die wel vrijwillig vertrokken, waren vaak jonger dan 5.

389 van de 700 Armeniërs die in de gezinslocaties zijn geplaatst, zijn daar inmiddels weg. Van hen vertrok 64 procent met onbekende bestemming. Mogelijk zijn ze nog in Nederland zonder geldige verblijfsdocumenten.

15 procent vertrok vrijwillig uit Nederland. Zij kregen hulp van de Internationale Organisatie voor Migratie en andere hulporganisaties. 21 procent, oftewel 81 mensen, is onder dwang vertrokken.

bron: Dienst Terugkeer en Vertrek van het ministerie van Justitie en Veiligheid

De ervaringsdeskundigen hebben ook de indruk dat Armeniërs psychische problemen vaak overdrijven. In sommige gevallen verdenken professionals hen van manipulatie door het aannemen van een slachtofferrol.

"Vaak hebben ze bij aankomst hier al een visitekaartje van de psycholoog bij zich", zegt een van de geïnterviewde professionals. "In Armenië hebben ze blijkbaar al informatie gekregen van een instantie die psychosociale hulp biedt aan vreemdelingen."

Een van de geïnterviewde psychologen zegt verder dat hij nog nooit Armeniërs beter heeft zien worden. "Ze blijven ziek en doen ook weinig met gedragsadviezen." Advocaten gebruiken psychische problemen als argument om ouders onder toezicht te stellen, volgens de psycholoog. Als dat is gebeurd, zijn de kinderen niet meer uitzetbaar.

Vaak hebben ze bij aankomst hier al een visitekaartje van de psycholoog bij zich. In Armenië hebben ze blijkbaar al informatie gekregen van een instantie die psychosociale hulp biedt aan vreemdelingen.
Professional in gezinslocatie
Vrijwilligers, met name uit de kerk, hebben invloed op de bereidheid om mee te werken aan terugkeer, zeggen de betrokken professionals in het onderzoek. Armeense asielzoekers hebben vanwege hun christelijke achtergrond veel contact met kerkgenootschappen .

Verschillende vrijwilligers zeggen dat ze de Armeniërs ontmoedigen de illegaliteit in te duiken. "Hoewel wij het afraden, zie je vaak dat voor illegaliteit wordt gekozen, dat een of meerdere gezinsleden onderduiken", zegt een van hen. "Mensen hopen toch ergens nog op een verblijfsvergunning. Het generaal pardon in 2007 heeft hoop gegeven."

Er is ook kritiek op de hulp van kerken. Volgens een gezinsbegeleider geven die de Armeniërs vaak valse hoop. "De overheid zegt heel wat anders dan kerken en hulporganisaties. Die zouden een eerlijker verhaal moeten vertellen en mensen geen valse hoop geven."

Hulp van kerken aan Armenen kan ook vervelend uitpakken, blijkt uit het onderzoek. Een kerk-vrijwilliger vertelt dat een Armeense vrouw de diaconie "helemaal heeft kaalgeplukt". De vrouw zou aanvankelijk zes weken onderdak krijgen. Maar na tien weken was er nog geen verblijfsvergunning in zicht. Toen heeft de kerk een appartement voor haar gehuurd. "Uiteindelijk hebben we haar tien jaar lang van huur en eten voorzien."

De overheid zegt heel wat anders dan kerken en hulporganisaties. Die zouden een eerlijker verhaal moeten vertellen en mensen geen valse hoop geven.
Vertrekbegeleider gezinslocatie
Solid Road adviseert hulpverleners en instanties die met Armeniërs werken, om direct over een plan B te beginnen, zodra ze asiel aanvragen. Kinderen moeten bijles krijgen in hun eigen taal. Veel Armeense kinderen op de gezinslocaties spreken redelijk Armeens maar kunnen het niet goed lezen of schrijven.

Nu kunnen ouders die weg moeten in Nederland hier een vakopleiding volgen. Maar Solid Road adviseert om ze dat pas na terugkeer in Armenïë te laten doen.

Monitoren
En tot slot stelt Solid Road voor om in Armenië mensen nog tot twee jaar na hun terugkeer te monitoren. Dat kan meer inzicht geven in het al dan niet slagen van re-integratie in Armenië. Bovendien kan het de vraag misschien beantwoorden waarom gezinnen soms opnieuw weer naar West-Europa gaan.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid herkent dat het lastig is gezinnen uit te zetten, niet alleen in het geval van Armeense gezinnen. Of fraude bij Armeniërs vaker voorkomt dan bij asielzoekers uit andere landen kan het ministerie niet zeggen.
  dinsdag 18 september 2018 @ 09:41:13 #255
296169 Zihuatanejo
In Mexicooooooo!
pi_181978990
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2018 14:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

_O_
Ik vind sowieso het knap dat Lubach het durft, want als je je tegenwoordig een mening tegen (uitzetting van asielzoekers) hebt wordt je snel in een extreem-rechtse hoek gezet. En het publiek van Lubach is toch meer centrum-links zou ik zeggen.

Ik vond het gewoon een sterk stukje. Ik vind het sneu voor de kinderen maar de Nederlandse rechtsgang moet gewoon gerespecteerd worden. Beleid veranderen door je maar door te stemmen.
www.kiva.org. Steun ondernemers in ontwikkelingslanden.
  dinsdag 18 september 2018 @ 09:49:50 #256
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181979143
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2018 09:41 schreef Zihuatanejo het volgende:

Ik vind sowieso het knap dat Lubach het durft, want als je je tegenwoordig een mening tegen (uitzetting van asielzoekers) hebt wordt je snel in een extreem-rechtse hoek gezet. En het publiek van Lubach is toch meer centrum-links zou ik zeggen.

VPRO. Haske progressief. Tegenwoordig worden die in het extreemlinkse hoekje geplaatst.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 18 september 2018 @ 09:57:16 #257
296169 Zihuatanejo
In Mexicooooooo!
pi_181979251
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 september 2018 09:49 schreef Copycat het volgende:

[..]

VPRO. Haske progressief. Tegenwoordig worden die in het extreemlinkse hoekje geplaatst.
Extra dapper van van Lubach dan! Lekker genuanceerd, rationeel en eerlijk.
www.kiva.org. Steun ondernemers in ontwikkelingslanden.
pi_181988133
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2018 00:17 schreef polderturk het volgende:
Armeense 'asielzoekers' belazeren op grote schaal de boel.

https://nos.nl/artikel/22(...)lijks-uitzetten.html

Armeense asielgezinnen laten zich nauwelijks uitzetten
GISTEREN, 16:00BINNENLAND

Armeense asielzoekers proberen hun uitzetting relatief vaak te voorkomen. Zij zijn hierin vasthoudender dan andere asielzoekers die worden afgewezen. Armeniërs geven bijvoorbeeld al vaak verkeerde namen op bij hun asielaanvraag. Dat blijkt uit onderzoek (.pdf) van Solid Road, een organisatie die uitgeprocedeerde Armeense gezinnen begeleidt als ze uiteindelijk toch vrijwillig teruggaan.

De onderzoekers spraken met medewerkers van de 'gezinslocatie' in Amersfoort, waar afgewezen asielzoekers worden voorbereid op hun uitzetting. Ook met advocaten, psychologen en vrijwilligers die actief zijn in deze locatie gingen ze in gesprek. Daarnaast analyseerden ze landelijke data van de Dienst Terugkeer en Vertrek.

"Wat duidelijk is, is dat 90 procent van de Armeniërs onder een valse naam een asielaanvraag doet", zei een medewerker van de gezinslocatie tegen hen. Ze kregen niet alleen verhalen over fraude met identiteitsgegevens te horen, maar ook over geveinsde ziektes en dreigementen met zelfmoord.

De kwestie is actueel vanwege de zaak rond de Armeense tieners Howick en Lili. Ook in die zaak zijn er vragen over de werkelijke identiteit van hun moeder en hun grootouders.

Staatssecretaris Harbers heeft de Inspectie Justitie en Veiligheid gevraagd onderzoek te doen naar de chaotische handelwijze bij hun uitzetting. Justitie wil niet bevestigen of dit onderzoek ook gaat over de identiteit van de opa en oma van de kinderen en over mogelijk gerommel met papieren.

Een advocaat probeert de moeder vanuit Armenië ook nog naar Nederland te krijgen. Dat kan moeilijker worden als blijkt dat er is gelogen over de identiteit van de moeder en andere familieleden die mogelijk in Nederland zijn.

Armeniërs krijgen bijna nooit een beschermde vluchtelingenstatus. Van de Armeniërs die de afgelopen drie jaar asiel hebben aangevraagd, lukte dat zo'n 10 procent. In de meeste gevallen werd het verzoek afgewezen omdat Armenië geen onveilig land is.

Er zijn in Nederland op dit moment vijf gezinslocaties voor afgewezen gezinnen. De afgelopen vier jaar verbleven daar 181 Armeense gezinnen, bestaande uit zo'n 700 mensen. Armeense gezinnen zijn de grootste groep in de gezinslocaties.

Meerdere organisaties proberen Armeense asielzoekers te helpen met hun terugkeer naar Armenië. Zij merken dat veel asielzoekers van tevoren goed op de hoogte zijn van Nederlandse procedures:

Video afspelen 02:08
'Anderen leggen vooraf al uit: zo moet je het doen als je binnenkomt'
'Nee' is ook een antwoord
"Laat de procedure alsjeblieft niet zo lang duren", zegt Gevorg Babayan van Mission Possible. Deze stichting helpt Armeniërs die moeten terugkeren met het opbouwen van een toekomst. "Dat is dodelijk voor mensen, zeker voor kinderen. 'Nee' is ook een antwoord."

Hij roept Armeniërs op niet eindeloos door te reizen en in onzekerheid te blijven leven, maar terug te keren naar Armenië. Desondanks heeft hij er begrip voor dat asielzoekers er alles aan doen om te blijven. "Iedereen wil het beste voor zijn kinderen. Bovendien wordt je al vooraf verteld hoe je het moet aanpakken als je je verblijf wilt rekken. Als je reisdocumenten laat zien, word je makkelijker uitgezet."

Plan B
Uit de gesprekken die de onderzoekers in Amersfoort voerden, blijkt dat het nauwelijks lukt om met Armeniërs te praten over terugkeer. "Ze willen niet nadenken over een plan B. Ze blijven tegen alle statistieken in hopen op een verblijfsvergunning. Pas als illegaliteit met het hele gezin de enige optie is, wordt vrijwillige terugkeer 'de minst slechte' optie", schrijven de onderzoekers.

Uit de cijfers blijkt dat, van iedereen in de gezinslocaties, Armeniërs het vaakst vertrekken zonder dat iemand weet waarheen. Zij laten het vaker dan gemiddeld op een gedwongen vertrek aankomen en kiezen minder vaak dan gemiddeld voor een vrijwillig vertrek.

De leeftijd van de kinderen speelt vaak een rol bij de bereidheid om echt weg te gaan. De kinderen van de Armeniërs die wel vrijwillig vertrokken, waren vaak jonger dan 5.

389 van de 700 Armeniërs die in de gezinslocaties zijn geplaatst, zijn daar inmiddels weg. Van hen vertrok 64 procent met onbekende bestemming. Mogelijk zijn ze nog in Nederland zonder geldige verblijfsdocumenten.

15 procent vertrok vrijwillig uit Nederland. Zij kregen hulp van de Internationale Organisatie voor Migratie en andere hulporganisaties. 21 procent, oftewel 81 mensen, is onder dwang vertrokken.

bron: Dienst Terugkeer en Vertrek van het ministerie van Justitie en Veiligheid

De ervaringsdeskundigen hebben ook de indruk dat Armeniërs psychische problemen vaak overdrijven. In sommige gevallen verdenken professionals hen van manipulatie door het aannemen van een slachtofferrol.

"Vaak hebben ze bij aankomst hier al een visitekaartje van de psycholoog bij zich", zegt een van de geïnterviewde professionals. "In Armenië hebben ze blijkbaar al informatie gekregen van een instantie die psychosociale hulp biedt aan vreemdelingen."

Een van de geïnterviewde psychologen zegt verder dat hij nog nooit Armeniërs beter heeft zien worden. "Ze blijven ziek en doen ook weinig met gedragsadviezen." Advocaten gebruiken psychische problemen als argument om ouders onder toezicht te stellen, volgens de psycholoog. Als dat is gebeurd, zijn de kinderen niet meer uitzetbaar.

Vaak hebben ze bij aankomst hier al een visitekaartje van de psycholoog bij zich. In Armenië hebben ze blijkbaar al informatie gekregen van een instantie die psychosociale hulp biedt aan vreemdelingen.
Professional in gezinslocatie
Vrijwilligers, met name uit de kerk, hebben invloed op de bereidheid om mee te werken aan terugkeer, zeggen de betrokken professionals in het onderzoek. Armeense asielzoekers hebben vanwege hun christelijke achtergrond veel contact met kerkgenootschappen .

Verschillende vrijwilligers zeggen dat ze de Armeniërs ontmoedigen de illegaliteit in te duiken. "Hoewel wij het afraden, zie je vaak dat voor illegaliteit wordt gekozen, dat een of meerdere gezinsleden onderduiken", zegt een van hen. "Mensen hopen toch ergens nog op een verblijfsvergunning. Het generaal pardon in 2007 heeft hoop gegeven."

Er is ook kritiek op de hulp van kerken. Volgens een gezinsbegeleider geven die de Armeniërs vaak valse hoop. "De overheid zegt heel wat anders dan kerken en hulporganisaties. Die zouden een eerlijker verhaal moeten vertellen en mensen geen valse hoop geven."

Hulp van kerken aan Armenen kan ook vervelend uitpakken, blijkt uit het onderzoek. Een kerk-vrijwilliger vertelt dat een Armeense vrouw de diaconie "helemaal heeft kaalgeplukt". De vrouw zou aanvankelijk zes weken onderdak krijgen. Maar na tien weken was er nog geen verblijfsvergunning in zicht. Toen heeft de kerk een appartement voor haar gehuurd. "Uiteindelijk hebben we haar tien jaar lang van huur en eten voorzien."

De overheid zegt heel wat anders dan kerken en hulporganisaties. Die zouden een eerlijker verhaal moeten vertellen en mensen geen valse hoop geven.
Vertrekbegeleider gezinslocatie
Solid Road adviseert hulpverleners en instanties die met Armeniërs werken, om direct over een plan B te beginnen, zodra ze asiel aanvragen. Kinderen moeten bijles krijgen in hun eigen taal. Veel Armeense kinderen op de gezinslocaties spreken redelijk Armeens maar kunnen het niet goed lezen of schrijven.

Nu kunnen ouders die weg moeten in Nederland hier een vakopleiding volgen. Maar Solid Road adviseert om ze dat pas na terugkeer in Armenïë te laten doen.

Monitoren
En tot slot stelt Solid Road voor om in Armenië mensen nog tot twee jaar na hun terugkeer te monitoren. Dat kan meer inzicht geven in het al dan niet slagen van re-integratie in Armenië. Bovendien kan het de vraag misschien beantwoorden waarom gezinnen soms opnieuw weer naar West-Europa gaan.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid herkent dat het lastig is gezinnen uit te zetten, niet alleen in het geval van Armeense gezinnen. Of fraude bij Armeniërs vaker voorkomt dan bij asielzoekers uit andere landen kan het ministerie niet zeggen.
Dit.

DIT dus.

De uitkomst van dit onderzoek van mensen die het echt weten zouden ze integraal moeten uitzenden en breeduit moeten behandelen in de hippe policor talkshows en "wij doen het allemaal zo goed" programma's.

(Maar dat doen ze, met een berg boter op het hoofd en oog en oorkleppen op, lekker niet)
  dinsdag 18 september 2018 @ 17:46:33 #259
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_181988190
Het irriteert me mateloos dat halve garen zoals Klaver niet verantwoordelijk gehouden voor hun uitspraken. Waarom is er geen enkele journalist die hem een microfoon onder de neus duwt?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_182595442
Onderzoek naar handelswijze rond geplande terugkeer Lili en Howick

Er komt een onderzoek naar de handelwijze van vijf organisaties rond de geplande terugkeer van asielkinderen Lili en Howick naar Armenië. Zij mochten na een dreigende uitzetting toch in Nederland blijven, omdat staatssecretaris Harbers (Asiel) te elfder ure besloot toch voor de kinderen een uitzondering te maken.

De periode die daaraan vooraf ging, verliep chaotisch. De kinderen waren plotseling onvindbaar; de vraag is wie hen heeft helpen vluchten. De inspectie van Justitie en Veiligheid wil nu van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V), de Koninklijke Marechaussee, de politie, de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Voogdij instelling Stichting Nidos weten of afspraken wel zijn nagekomen.

De periode die daaraan vooraf ging, verliep chaotisch. De kinderen waren plotseling onvindbaar; de vraag is wie hen heeft helpen vluchten. De inspectie van Justitie en Veiligheid wil nu van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V), de Koninklijke Marechaussee, de politie, de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Voogdij instelling Stichting Nidos weten of afspraken wel zijn nagekomen.

Het onderzoek van de Inspectie richt zich op het terugkeerproces van de Armeense kinderen in de periode tussen de uitspraak van de Raad van State (24 augustus 2018) en het moment dat Harbers besloot om hen een verblijfsvergunning toe te kennen (8 september 2018).

Betrokkenen van alle vijf de organisaties worden gehoord. De Inspectie biedt de conclusie van het onderzoek eind 2018 aan de staatssecretaris aan.
https://www.telegraaf.nl/(...)gkeer-lili-en-howick
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 18 oktober 2018 @ 18:41:35 #261
74056 crew  ToT
pi_182595500
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 18:36 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Onderzoek naar handelswijze rond geplande terugkeer Lili en Howick

Er komt een onderzoek naar de handelwijze van vijf organisaties rond de geplande terugkeer van asielkinderen Lili en Howick naar Armenië. Zij mochten na een dreigende uitzetting toch in Nederland blijven, omdat staatssecretaris Harbers (Asiel) te elfder ure besloot toch voor de kinderen een uitzondering te maken.

De periode die daaraan vooraf ging, verliep chaotisch. De kinderen waren plotseling onvindbaar; de vraag is wie hen heeft helpen vluchten. De inspectie van Justitie en Veiligheid wil nu van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V), de Koninklijke Marechaussee, de politie, de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Voogdij instelling Stichting Nidos weten of afspraken wel zijn nagekomen.

De periode die daaraan vooraf ging, verliep chaotisch. De kinderen waren plotseling onvindbaar; de vraag is wie hen heeft helpen vluchten. De inspectie van Justitie en Veiligheid wil nu van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V), de Koninklijke Marechaussee, de politie, de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Voogdij instelling Stichting Nidos weten of afspraken wel zijn nagekomen.

Het onderzoek van de Inspectie richt zich op het terugkeerproces van de Armeense kinderen in de periode tussen de uitspraak van de Raad van State (24 augustus 2018) en het moment dat Harbers besloot om hen een verblijfsvergunning toe te kennen (8 september 2018).

Betrokkenen van alle vijf de organisaties worden gehoord. De Inspectie biedt de conclusie van het onderzoek eind 2018 aan de staatssecretaris aan.
https://www.telegraaf.nl/(...)gkeer-lili-en-howick
Prima! ^O^

Maar wat dan? Een welgemeende "Foei, nooit meer doen he!"? :?
  donderdag 18 oktober 2018 @ 18:46:24 #262
469315 Kamelenteen
Lekkerste kont op FOK!
pi_182595568
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 18:36 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Onderzoek naar handelswijze rond geplande terugkeer Lili en Howick

Er komt een onderzoek naar de handelwijze van vijf organisaties rond de geplande terugkeer van asielkinderen Lili en Howick naar Armenië. Zij mochten na een dreigende uitzetting toch in Nederland blijven, omdat staatssecretaris Harbers (Asiel) te elfder ure besloot toch voor de kinderen een uitzondering te maken.

De periode die daaraan vooraf ging, verliep chaotisch. De kinderen waren plotseling onvindbaar; de vraag is wie hen heeft helpen vluchten. De inspectie van Justitie en Veiligheid wil nu van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V), de Koninklijke Marechaussee, de politie, de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Voogdij instelling Stichting Nidos weten of afspraken wel zijn nagekomen.

De periode die daaraan vooraf ging, verliep chaotisch. De kinderen waren plotseling onvindbaar; de vraag is wie hen heeft helpen vluchten. De inspectie van Justitie en Veiligheid wil nu van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V), de Koninklijke Marechaussee, de politie, de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Voogdij instelling Stichting Nidos weten of afspraken wel zijn nagekomen.

Het onderzoek van de Inspectie richt zich op het terugkeerproces van de Armeense kinderen in de periode tussen de uitspraak van de Raad van State (24 augustus 2018) en het moment dat Harbers besloot om hen een verblijfsvergunning toe te kennen (8 september 2018).

Betrokkenen van alle vijf de organisaties worden gehoord. De Inspectie biedt de conclusie van het onderzoek eind 2018 aan de staatssecretaris aan.
https://www.telegraaf.nl/(...)gkeer-lili-en-howick
Wat heeft het voor zin? De toestemming en verblijfsvergunning is gegeven en ongetwijfeld niet omkeerbaar. Dat onderzoek heeft geen enkele zin meer; overduidelijk is de boel besodemieterd. En sancties, die zullen er vast niet komen.

Die Nidos medewerker die Lli en Howick zogenaamd niet kon tegenhouden toen ze 's nachts vertrokken, die zal echt niet ontslagen worden. En die zogenaamde oma, die zal echt niet teruggestuurd worden naar Armenie als blijkt dat die een valse naam en -gegevens heeft gebruikt.

Een grote farce dit..
  donderdag 18 oktober 2018 @ 18:50:31 #263
469315 Kamelenteen
Lekkerste kont op FOK!
pi_182595627
quote:
2s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 18:41 schreef ToT het volgende:

[..]

Prima! ^O^

Maar wat dan? Een welgemeende "Foei, nooit meer doen he!"? :?
Inderdaad, wat dan? Ik acht de kans 99% dat het geen enkele gevolgen heeft en dat men er ook nu weer achterkomt dat de boel gewoon doelbewust gesaboteerd is om die verblijfsvergunning af te dwingen. Strak geregisseerd door de moeder en de asielindustrie.

Zo'n onderzoek is vrij zinloos, als daar ook geen sancties aan worden verbonden. Een goede sanctie zou zijn: intrekken verblijfsvergunning, ontslag voor medewerkers die de boel hebben gefrustreerd, sancties tegen de organisaties zoals bijv. financieel korten, enz. Maar dat zal inderdaad wel blijven bij een Foei!
pi_183237624
De VVD wil al geen uitbreiding van het Kinderpardon en wil nu zelfs van de discretionaire bevoegdheid van de staatssecretaris af:

https://www.ad.nl/politie(...)ielbesluit~a5a8bef5/
  maandag 19 november 2018 @ 10:48:48 #265
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_183237887
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:33 schreef Physsic het volgende:
De VVD wil al geen uitbreiding van het Kinderpardon en wil nu zelfs van de discretionaire bevoegdheid van de staatssecretaris af:

https://www.ad.nl/politie(...)ielbesluit~a5a8bef5/
Goede zaak. Ik vind het ook raar dat er zo ontzettend veel druk wordt gezet op één enkele staatssecretaris, die vervolgens met zijn smoel in de media komt.

Je wordt door deugend Nederland afschilderd als een harteloze klootzak die kinderen naar de hel stuurt. Terwijl je gewoon kabinetsbeleid uitvoert...
pi_183238054
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:33 schreef Physsic het volgende:
De VVD wil al geen uitbreiding van het Kinderpardon en wil nu zelfs van de discretionaire bevoegdheid van de staatssecretaris af:

https://www.ad.nl/politie(...)ielbesluit~a5a8bef5/
Wat voorbarig lijkt me omdat de resultaten van het onderzoek nog niet eens gepubliceerd zijn. De reden waarom men nu tot dit standpunt komt is mij onduidelijk?
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
pi_183238095
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:48 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Goede zaak. Ik vind het ook raar dat er zo ontzettend veel druk wordt gezet op één enkele staatssecretaris, die vervolgens met zijn smoel in de media komt.

Je wordt door deugend Nederland afschilderd als een harteloze klootzak die kinderen naar de hel stuurt. Terwijl je gewoon kabinetsbeleid uitvoert...
Ik zou het aan de ene kant wel jammer vinden. Er waren namelijk ook gevallen waar ik heel goed kon begrijpen dat de staatssecretaris iemand toch een verblijfsvergunning gaf. Het is een mooi middel, maar niet op de manier zoals het door organisaties bij en na Howick en Lili is gebruikt.

Maar goed, grote kans dat ze geen meerderheid hebben.
pi_183238110
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:57 schreef Digi2 het volgende:

[..]

Wat voorbarig lijkt me omdat de resultaten van het onderzoek nog niet eens gepubliceerd zijn. De reden waarom men nu tot dit standpunt komt is mij onduidelijk?
Welk onderzoek bedoel je?
  maandag 19 november 2018 @ 11:03:23 #269
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_183238161
Ze kunnen zich beter richten op het versnellen van asielprocedure. Nu kan je daar eindeloos over gaan procederen, dat moet veel minder.
pi_183238273
quote:
1s.gif Op maandag 19 november 2018 11:00 schreef Physsic het volgende:

[..]

Welk onderzoek bedoel je?
quote:
https://www.nu.nl/binnenl(...)-lili-en-howick.html
De Inspectie Justitie en Veiligheid buigt zich over de op de valreep voorkomen uitzetting van de kinderen Lili (12) en Howick (13) naar Armenië. De inspectie onderzoekt of de overheid en de andere instanties die bij de zaak waren betrokken steken hebben laten vallen.

Dit meldt staatssecretaris Mark Harbers van Migratie dinsdag.

Het onderzoek, waar Harbers om heeft gevraagd, richt zich op de twee weken vóór Harbers zich bedacht en besloot dat de kinderen toch mochten blijven. De staatssecretaris wil uit de bevindingen van de inspectie ''lessen trekken voor de toekomst'', schrijft hij aan de Tweede Kamer.

''Er zijn natuurlijk heel veel dingen gebeurd'', zegt Harbers. ''Ik laat dat in kaart brengen om dat vervolgens rustig van een oordeel te voorzien.''
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
  maandag 19 november 2018 @ 11:19:47 #271
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_183238425
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 18:46 schreef Kamelenteen het volgende:

[..]

Wat heeft het voor zin? De toestemming en verblijfsvergunning is gegeven en ongetwijfeld niet omkeerbaar. Dat onderzoek heeft geen enkele zin meer; overduidelijk is de boel besodemieterd. En sancties, die zullen er vast niet komen.

Die Nidos medewerker die Lli en Howick zogenaamd niet kon tegenhouden toen ze 's nachts vertrokken, die zal echt niet ontslagen worden. En die zogenaamde oma, die zal echt niet teruggestuurd worden naar Armenie als blijkt dat die een valse naam en -gegevens heeft gebruikt.

Een grote farce dit..
+1
Geld weggooien dat ze beter kunnen gebruiken voor een ticket om de volgende zielige kindertjes wél en deze x meteen, uit t zetten naar hun thuisland.
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_183238477
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:48 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Goede zaak. Ik vind het ook raar dat er zo ontzettend veel druk wordt gezet op één enkele staatssecretaris, die vervolgens met zijn smoel in de media komt.

Je wordt door deugend Nederland afschilderd als een harteloze klootzak die kinderen naar de hel stuurt. Terwijl je gewoon kabinetsbeleid uitvoert...
Gewoon weer de VVD die moeilijke kwesties buiten hun macht wil plaatsen zodat ze later kunnen roepen dat ze er niks aan kunnen doen. Ziekenhuizen dicht? Sorry, dat is de markt die we zelf gemaakt hebben, daar kunnen we niks aan doen. Nederland een narco staat? Jammer, maar internationale verdragen. Teveel asielzoekers? Niks aan te doen, internationale verdragen en Europese afspraken. Een machteloze overheid is blijkbaar ook een kleinere overheid.

Als je een discretionaire bevoegdheid hebt kun je juist een heel streng beleid voeren terwijl de schrijnende gevallen toch kunnen worden opgelost. Maar de VVD wil helemaal geen streng beleid voeren.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_183238854
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 11:09 schreef Digi2 het volgende:

[..]


[..]

De uitkomst van dat onderzoek lijkt me niet nodig voor de conclusie dat deze bevoegdheid leidt (of kan leiden) tot willekeur. :P
  maandag 19 november 2018 @ 18:09:59 #274
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_183247225
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:48 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Goede zaak. Ik vind het ook raar dat er zo ontzettend veel druk wordt gezet op één enkele staatssecretaris, die vervolgens met zijn smoel in de media komt.

Je wordt door deugend Nederland afschilderd als een harteloze klootzak die kinderen naar de hel stuurt. Terwijl je gewoon kabinetsbeleid uitvoert...
Voor één keer ben ik het met jou en de VVD eens. Een rechter kan de gronden waarop asiel wordt aangevraagd prima beoordelen en zo niet dan zijn er beroepsmogelijkheden. De uiteindelijke verantwoordelijkheid leggen bij een stas leidt tot beoordeling op basis van mediageniekheid en verkiezingspolls en de staatssecretaris Is voortdurend kop van jut en wordt bedreigd. Beter dit in relatieve luwte rechtvaardig af te handelen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_183247337
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 10:48 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Goede zaak. Ik vind het ook raar dat er zo ontzettend veel druk wordt gezet op één enkele staatssecretaris, die vervolgens met zijn smoel in de media komt.

Je wordt door deugend Nederland afschilderd als een harteloze klootzak die kinderen naar de hel stuurt. Terwijl je gewoon kabinetsbeleid uitvoert...
Mja, da's onderdeel van je taak. Die lul van een Harbers had ook gewoon kunnen zeggen: 'de rechter heeft hier al tig keer naar gekeken. Het spijt me, maar ik ga hier niet verder naar kijken. laat het recht zn werk maar doen' .

En als je dan alsnog zwicht, ben je gewoon een waardeloze staatssecreatis eersteklas. Liever een harteloze klootzak de achter zn beslissingen staat, dan een lamzak die zich voor zn karretje laat spannen en zwicht.
pi_183247626
400 Nederlandstalige kinderen het land uitzetten is vooral schrijnend voor Nederland zelf

Niet dat een bende racistische globalisten zoals die van de VVD dat iets zou kunnen schelen
pi_183247743
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 18:31 schreef riazop het volgende:
400 Nederlandstalige kinderen het land uitzetten is vooral schrijnend voor Nederland zelf

Niet dat een bende racistische globalisten zoals die van de VVD dat iets zou kunnen schelen
400 kinderen plus ouders.

Scheelt ook weer maandelijks zo'n beetje 200 bijstandsuitkeringen ofzo. Plus de bijstandsuitkeringen voor de nareizers.

Voor de kinderen daarentegen is het verschrikkelijk :(
pi_183247771
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 18:39 schreef Inbox het volgende:

[..]



Voor de kinderen daarentegen is het verschrikkelijk
Welnee. Die redden zich wel.

Het is vooral voor Nederland verschrikkelijk.
pi_183247815
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 18:40 schreef riazop het volgende:

[..]

Welnee. Die redden zich wel.

Het is vooral voor Nederland verschrikkelijk.
Nah, die kinderen zijn hier opgegroeid in een veilig land waar in principe een goede toekomst gegarandeerd is. Dat valt in het vaderland nog maar te bezien. Zo bedoel ik het. En dat vind ik voor die kinderen dus wel erg, als zij hier geworteld zijn.

Mja, kinderen moeten geen onderdeel worden van chantage om wel te mogen blijven :/
pi_183247881
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 18:42 schreef Inbox het volgende:

[..]

Nah, die kinderen zijn hier opgegroeid in een veilig land waar in principe een goede toekomst gegarandeerd is....
Das maar de vraag.

Ze groeien hier wel op aan de verkeerde kant van de befaamde tweedeling.
Geen ouders die een huis kunnen kopen voor ze dus, en misschien veroordeeld tot het huren van een huis voor de rest van je leven. (zoals meer en meer Nederlanders)
pi_183248548
quote:
0s.gif Op maandag 19 november 2018 18:16 schreef Inbox het volgende:

[..]

Mja, da's onderdeel van je taak. Die lul van een Harbers had ook gewoon kunnen zeggen: 'de rechter heeft hier al tig keer naar gekeken. Het spijt me, maar ik ga hier niet verder naar kijken. laat het recht zn werk maar doen' .

En als je dan alsnog zwicht, ben je gewoon een waardeloze staatssecreatis eersteklas. Liever een harteloze klootzak de achter zn beslissingen staat, dan een lamzak die zich voor zn karretje laat spannen en zwicht.
Als Harbers zich niet zo onder druk had laten zetten, hoefde de VVD het bestaan van de bevoegdheid nu ook niet aan te vallen.
Dat maakt dit misschien ook wel een beetje een trieste stap van de VVD.
pi_183248989
quote:
2s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 18:41 schreef ToT het volgende:

[..]

Prima! ^O^

Maar wat dan? Een welgemeende "Foei, nooit meer doen he!"? :?
Als medewerkers en of instanties (bewust) een fout hebben gemaakt, wat zou jij dan wel een gepaste straf vinden?
pi_186137342
Moeder van Howick en Lili mag terugkeren naar Nederland

Armina, de moeder van Howick en Lili, de asielkinderen die op het laatste moment toch ons land niet werden uitgezet, mag ook terugkeren naar Nederland. Ze mag hier blijven net als haar kinderen. Dat heeft de advocaat zojuist bekendgemaakt aan RTL Nieuws.

Volgens advocaat Patricia Scholtes zal de moeder van Howick en Lili zo spoedig mogelijk naar Nederland terugkeren. Armina woont sinds de zomer van 2017 in Armenië. Ze heeft haar kinderen al die tijd niet meer gezien.
"Ik reken er op dat Armina deze maand of begin volgende maand naar Nederland mag komen", zegt advocaat Scholtes tegen RTL Nieuws.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)naar-nederland-komen
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_186137387
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:02 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Moeder van Howick en Lili mag terugkeren naar Nederland

Armina, de moeder van Howick en Lili, de asielkinderen die op het laatste moment toch ons land niet werden uitgezet, mag ook terugkeren naar Nederland. Ze mag hier blijven net als haar kinderen. Dat heeft de advocaat zojuist bekendgemaakt aan RTL Nieuws.

Volgens advocaat Patricia Scholtes zal de moeder van Howick en Lili zo spoedig mogelijk naar Nederland terugkeren. Armina woont sinds de zomer van 2017 in Armenië. Ze heeft haar kinderen al die tijd niet meer gezien.
"Ik reken er op dat Armina deze maand of begin volgende maand naar Nederland mag komen", zegt advocaat Scholtes tegen RTL Nieuws.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)naar-nederland-komen
Jammer.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 april 2019 @ 14:07:04 #285
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186137409
Walgelijk
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_186137481
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:02 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Moeder van Howick en Lili mag terugkeren naar Nederland

Armina, de moeder van Howick en Lili, de asielkinderen die op het laatste moment toch ons land niet werden uitgezet, mag ook terugkeren naar Nederland. Ze mag hier blijven net als haar kinderen. Dat heeft de advocaat zojuist bekendgemaakt aan RTL Nieuws.
Terecht.

Een moeder hoort bij haar kinderen.

Zelfs in een land dat wemelt van xenofobe globalisten
pi_186137486
quote:
1s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:05 schreef superniger het volgende:

[..]

Jammer.
Hoe is dat jammer? Dat begrijp ik echt niet. Moet jij je huis ervoor uit? Wat heb je hier voor last van?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 april 2019 @ 14:12:39 #288
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186137497
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:11 schreef riazop het volgende:

[..]

Terecht.

Een moeder hoort bij haar kinderen.

Zelfs in een land dat wemelt van xenofobe globalisten
Niemand hield de kinderen tegen om naar moeders te gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_186137516
Zo zie je maar dat kinderen nemen en zo lang mogelijk procederen in een 'rijk' land loont. Laat de volgende stroming maar komen!
leven zoals het leven is
pi_186137517
Als jij de boel maar frustreert en de regels aan je laars lapt, dan word je beloond. Dit is echt het foute slag mensen dat wij binnenhalen.
  woensdag 10 april 2019 @ 14:14:39 #291
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_186137528
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:02 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Moeder van Howick en Lili mag terugkeren naar Nederland

Armina, de moeder van Howick en Lili, de asielkinderen die op het laatste moment toch ons land niet werden uitgezet, mag ook terugkeren naar Nederland. Ze mag hier blijven net als haar kinderen. Dat heeft de advocaat zojuist bekendgemaakt aan RTL Nieuws.

Volgens advocaat Patricia Scholtes zal de moeder van Howick en Lili zo spoedig mogelijk naar Nederland terugkeren. Armina woont sinds de zomer van 2017 in Armenië. Ze heeft haar kinderen al die tijd niet meer gezien.
"Ik reken er op dat Armina deze maand of begin volgende maand naar Nederland mag komen", zegt advocaat Scholtes tegen RTL Nieuws.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)naar-nederland-komen
Dat was toch allang bekend. Mja de politiek besliste anders want je wilt als politicus toch geen slechte naam krijgen hé ? En nu kunnen WIJ dat mens haar leven lang onderhouden en alle anderen die van deze laffe, schandelijke domheid gaan profiteren.
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  woensdag 10 april 2019 @ 14:16:26 #292
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_186137553
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:14 schreef maan_man het volgende:
Als jij de boel maar frustreert en de regels aan je laars lapt, dan word je beloond. Dit is echt het foute slag mensen dat wij binnenhalen.
Het is niet het goede slag mensen dat we hier in de regering hebben. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden, door de kinderen in de gaten te houden ipv de boel te rekken en een oogje dicht te knijpen.
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_186137558
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:02 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Moeder van Howick en Lili mag terugkeren naar Nederland

Armina, de moeder van Howick en Lili, de asielkinderen die op het laatste moment toch ons land niet werden uitgezet, mag ook terugkeren naar Nederland. Ze mag hier blijven net als haar kinderen. Dat heeft de advocaat zojuist bekendgemaakt aan RTL Nieuws.

Volgens advocaat Patricia Scholtes zal de moeder van Howick en Lili zo spoedig mogelijk naar Nederland terugkeren. Armina woont sinds de zomer van 2017 in Armenië. Ze heeft haar kinderen al die tijd niet meer gezien.
"Ik reken er op dat Armina deze maand of begin volgende maand naar Nederland mag komen", zegt advocaat Scholtes tegen RTL Nieuws.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)naar-nederland-komen
Vreselijk dat zo'n welvarend land harteloos een gezin wil verscheuren. Gelukkig is het net op tijd goed gekomen.
pi_186137575
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:14 schreef deedeetee het volgende:

Dat was toch allang bekend. Mja de politiek besliste anders want je wilt als politicus toch geen slechte naam krijgen hé ? En nu kunnen WIJ dat mens haar leven lang onderhouden en alle anderen die van deze laffe, schandelijke domheid gaan profiteren.
WIJ onderhouden al die werkschuwe autochtone Nederlanders in volkswijken toch ook al jaren?
Waar is je hart?
pi_186137578
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:16 schreef Pinzon het volgende:

[..]

Vreselijk dat zo'n welvarend land harteloos een gezin wil verscheuren. Gelukkig is het net op tijd goed gekomen.
Het welvarende land wilde helemaal niks verscheuren, maar het gehele gezin uitzetten.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 april 2019 @ 14:18:42 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186137579
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:16 schreef Pinzon het volgende:

[..]

Vreselijk dat zo'n welvarend land harteloos een gezin wil verscheuren. Gelukkig is het net op tijd goed gekomen.
Het plan was om het complete gezin in één keer uit te zetten. Het zijn de activisten die het gezin verscheurd hebben.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_186137583
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:18 schreef maan_man het volgende:

[..]

Het welvarende land wilde helemaal niks verscheuren, maar het gehele gezin uitzetten.
Nog erger, laat die mensen lekker hier blijven, hebben al voldoende ellende meegemaakt.
pi_186137591
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het plan was om het complete gezin in één keer uit te zetten. Het zijn de activisten die het gezin verscheurd hebben.
Altijd maar weer naar anderen wijzen.
pi_186137598
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:13 schreef Jason22 het volgende:
Zo zie je maar dat kinderen nemen en zo lang mogelijk procederen in een 'rijk' land loont. Laat de volgende stroming maar komen!
o jee
een paar honderd...een stroming noemen

wat een kaboutermentaliteit!

Nederland heeft dra een geboortentekort en heeft héél hard mensen nodig
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 april 2019 @ 14:20:11 #300
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_186137603
quote:
0s.gif Op woensdag 10 april 2019 14:19 schreef Pinzon het volgende:

[..]

Altijd maar weer naar anderen wijzen.
De overheid wilde het gezin in z'n geheel uitzetten. Niemand werd gescheiden. Aan wie is het te danken dat de kinderen uiteindelijk niet op dat vliegtuig zaten?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')