abonnement Unibet Coolblue
pi_181710362






Handige links:
De officiële GTST site
GTST tunes/themes
Bol.com

[ Bericht 53% gewijzigd door PeterKelder op 05-09-2018 19:25:34 ]
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  woensdag 5 september 2018 @ 19:25:12 #2
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181711112
Nieuw Deel-Repost:

quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 18:09 schreef PeterKelder het volgende:
De comeback van Mark en Marieke is door deze schrijvertjes van niks ook flink verpest. Maar ja, wat hadden we dan verwacht? Onder deze schrijvers worden zelfs de comebacks van hun zelfbedachte personages nog verkwanselt. Komt nog eens bij dat Rohan in een interview op 538 een aantal maanden terug min of meer toegaf dat Marieke en Mark voornamelijk zijn teruggekeerd om Janine en Ludo een verhaal te geven. "Dan vragen we ons af wat we met Janine moeten doen, 'ding dong', staat haar zus voor de deur". Verder nadenken over wie de personages ooit waren en wie ze nu zijn wordt niet gedaan: hooguit worden enkele scènes uit die tijd eens bekeken om te zien hoe ze zich toen gedroegen. Rentreeverhaal? Ach, dat verhaaltje van Linda die platzak was werd zó goed ontvangen, kan nog wel een keer toch? En zo gaat het maar door. :|W

Uit nieuwsgierigheid heb ik de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen bekeken, benieuwd naar de "snellere vertelstijl" die beloofd werd. En eerlijk gezegd leek dat in de eerste aflevering nog best goed te gaan. De tijdsprong van twee maanden maakte het fris, gesprekken werden zelden over meerdere scènes uitgesmeerd, er zat vaart in. Hoe anders was dat al in de tweede aflevering: in plaats van dat achterlijke Eerder die dag/avond/ochtend gaan ze nu in de scènes lopen klooien met de tijdlijn door telkens flashbacks te tonen die het verhaal moeten uitleggen. Plus nog de scènes met Rik in het ziekenhuis die tergend traag waren en waarvan het verhaal an sich al zo vaak gebruikt is dat er van meeleven geen sprake meer is. Rik zit nu nog in een halovest te grienen dat hij een jaar moet revalideren, maar tegen de kerst zal hij waarschijnlijk zonder problemen een salto mortale op zijn motor kunnen maken terwijl hij door een brandende hoepel rijdt.

Het is duidelijk dat sommige personages (onder deze schrijvers) wel klaar zijn. Zoals de hierboven genoemde Rik: hij raakt verlamd omdat ze hem, naast een zoveelste relatie zonder spoortje chemie, niks anders kunnen geven aan verhalen. Aysen blijft maar gefixeerd op een baantje bij de recherche, wat nu enkel een manier is voor de schrijvers om die Daan te kunnen introduceren. Noud, door Rohan nota bene "één van de meest stabiele karakters" genoemd, komt ook niet verder dan een nutteloze sidekick van Aysen en Kimberly te zijn. Rover komt ineens terug, eigenlijk alleen om enerzijds frictie in de relatie van Kimberly en Noud te creëren, en anderzijds om Linda en Anton nog een relevante ouderrol te kunnen bieden. Amir mag oppas spelen voor Nola en Manu, Sjors staat zonder relevante reden aan het ziekenhuisbed van Rik, Zoë is sowieso al een nutteloos personage vanaf haar eerste scène... En zo gaat het maar door.

Nu had ik niks met Loes (ze speelde het iets té overdreven), maar een plottwist die hier door anderen eerder in het topic werd aangegeven was interessanter geweest. Maar nee, in plaats daarvan zit Prinses Stampvoetje ineens met (geveinsd) geheugenverlies in Spanje bij een Spanjaard die perfect Nederlands spreekt :') Weg iedere vorm van spanning of mysterie over haar lot, terwijl daar nog prima mee gespeeld had kunnen worden voor enige tijd.

Wat Mr.Pomtip in zijn post al aangeeft: leuk baantje, schrijven bij GTST. Gevoel voor verhaalstructuur, drama, emotie of karakters is er niet meer nodig. Er wordt met flashbacks en flashforwards gestrooid alsof het een lieve lust is, verhalen en scènes komen niet verder dan wat geleuter en als er een karakter bedacht moet worden, bedenk je toch gewoon een naam en flikker je daar een woord tegenaan wat het karakter moet definiëren, zoals bedacht door die Amerikaanse dramaturge zonder enige soapervaring? En als je al een vorm van spanning moet verzinnen voor een verhaallijn, recycle je lukraak een legendarische scène of gebeurtenis uit de eerste vijftien jaar of je laat die prutser van een Frons Servies wat vooraf geproduceerde 'muziek' onder een scène gooien.

Ik hoop van harte dat dit seizoen, ondanks alle (aangekondigde) veranderingen, het minste aantal kijkcijfers in alle jaren zal halen. Niet dat ik dat de écht hardwerkende medewerkers (zoals camera- en geluidsmensen) van de serie gun, zeker niet, maar hopelijk wordt dat zooitje incapabele 'schrijvers' en die prutser van een creatief producent dan eindelijk eens de laan uitgegooid, om te worden vervangen door (oud)schrijvers die wél weten hoe je een goede, spannende, entertainende en vooral onderhouden soap maakt.
Fucking AMEN. _O_ _O_ _O_
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  donderdag 6 september 2018 @ 00:07:32 #3
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_181718613
Waarom kijken jullie hier nog naar, dan?
pi_181718687
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:07 schreef GayGuy het volgende:
Waarom kijken jullie hier nog naar, dan?
^ dit is wat ik me ook al ages afvraag xD
  donderdag 6 september 2018 @ 00:42:15 #5
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181719113
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:07 schreef GayGuy het volgende:
Waarom kijken jullie hier nog naar, dan?
Wie zegt dat ik nog kijk? Ik heb genoeg aan dit topic.

Dat jij kijkt voor de nieuwe hunks, leuk, maar GTST was óóit nog een serie met een beetje fatsoenlijk verhaal.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_181722515
Ik hoop dat er vanaf dit seizoen wel verbetering optreedt in de verhaallijnen en de onderlinge chemie en dat karakters eens wat langer blijven rondlopen... denk dat de makers ook het probleem hebben dat veel acteurs het na 1 of 2 seizoen wel weer prima vinden en dat is de afgelopen jaren wel heel veel gebeurd.
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181723992
Volgende week heet Monica de Klein ineens gewoon Monica Klein :p
pi_181724095
Ik ben zelf enkele jaren geleden ook definitief afgehaakt. Maar ik kan me goed voorstellen dat mensen er zich nog steeds om kunnen ergeren dat het zo slecht geworden is. We hebben immers jarenlang met ontzettend veel plezier naar deze serie gekeken. Op een gegeven moment vond ik het echter steeds minder boeiend worden en ging ik meer de shorties kijken, om vervolgens nog wat door de afleveringen te spoelen voor scènes die me interessant leken. Op het einde ging ik zelfs al door de shorties heen spoelen... Drie minuten was al te lang. Toen brak dus langzaam het moment aan om gewoon te stoppen met "kijken", want het was alleen nog maar ergernis en vergelijken met het verleden.

De afgelopen 10 jaar heb ik de eerste 15 seizoenen allemaal aangeschaft en stuk voor stuk bekeken. De eerste 5 seizoenen zag ik voor het eerst en de andere 10 waren ontzettend leuk om weer terug te zien, zeker omdat ik een boel ook weer een beetje vergeten was. En ik heb genoten van begin tot het eind. Vaak was het diep in de nacht als ik besloot de laatste aflevering op te zetten, maar dan het was toch weer zo boeiend dat ik toch nog even de volgende mee moest pikken. En daarna misschien nog eentje, totdat ik echt te moe was... Natuurlijk waren er ook minder boeiende afleveringen of periodes, maar desondanks bleef ik met veel plezier kijken. Het bleef me gewoon boeien.

In seizoen 1 vielen de decors zowat om en de jongere acteurs acteerden als stijve planken. Maar dat maakte niet uit, want de personages waren boeiend en de verhaallijnen spannend. Bovendien waren er ook genoeg ervaren acteurs die het niveau flink omhoog tilden. Ook vaak geweldige gastrollen. Tegenwoordig loopt de ene na de andere grote acteur de serie binnen, maar ze krijgen de meest waardeloze rollen in slaapverwekkende verhaallijnen.

Zoals ik al zei, ook als de serie in wat rustiger vaarwater terecht kwam, bleef ik geboeid kijken. Vooral vanwege het geweldige samenspel tussen de acteurs/personages. En je merkte dan dat er weer langzaam naar nieuwe, boeiende verhaallijnen werd toegewerkt. Dit was bijvoorbeeld midden seizoen 6, eind seizoen 9 en eind seizoen 13. Ik weet nog wel dat ik "de grote verandering" begin seizoen 10 hier regelmatig vervloekt heb. Ik blijf erbij dat sommige personages toen langzaam in verval begonnen te raken, maar hun verhaallijnen bleven in ieder geval spannend. De jaren 90 periode blijft voor mij één groot hoogtepunt in de geschiedenis van de serie. Ik vreesde dan ook een beetje voor seizoen 10 en 11, maar uiteindelijk heb ik ook daar met ontzettend veel plezier naar gekeken. In seizoen 12 werd het niveau zelfs weer naar ouderwetse hoogte getild, met name door alle gebeurtenissen rondom de familie Sanders. En dat niveau hielden ze ook in seizoen 13 nog lange tijd vast. Daarna was het iets rustiger, maar begin seizoen 14 ging het niveau wederom omhoog met onder andere de terugkeer van Martine Hafkamp en aartsrivalen Benjamin en Ray in de grot. Daarbij waren de hechte vriendschappen en familiebanden nog steeds duidelijk aanwezig. Grappig, want ik weet nog goed dat we toen al klaagden hier dat alles zo langdradig werd. Waarschijnlijk hadden we geen idee wat voor ellende er nog volgen zou...

Na de exit van Martine werd alles wederom rustiger en aan het einde van het seizoen werden eigenlijk de meeste lopende verhaallijnen afgewerkt. Seizoen 16 zou dan ook een soort van nieuw begin worden en het leek toen veelbelovend. De eerste vooruitzichten waren om je vingers bij af te likken. Alle personages leken in uiterst boeiende verhaallijnen terecht te komen. Helaas kwamen we bedrogen uit. Personages kwamen er snel terecht in louter zeikverhaalijntjes en het verleden werd flink overhoop gehaald met onder andere Arnie/Dennis en Frits/Hans. De serie holde hier flink achteruit en daarom heb ik ook besloten om seizoen 16 niet meer aan te schaffen. Desondanks waren er wel degelijk nog boeiende verhaallijnen aanwezig in seizoen 16 t/m 18 en er werd tenminste nog regelmatig naar een climax toegewerkt. Ik denk dan aan Janine op de brandstapel, de laatste confrontaties met Augusta van Houten in Wales, de wraak van Ludo op de boot en Bob Lanschot die Dian wilde vermoorden. En tot dat moment was natuurlijk ook de achtergrondmuziek, hoofdzakelijk door Ronald Schilperoort, een genot om naar te luisteren.

Vanaf seizoen 19 ging er steeds meer mis. In plaats van mooie achtergrondmuziek, werden er steeds meer liedjes gebruikt die totaal geen meerwaarde hadden. Sommige personages werden heilig voor de schrijvers, waaronder nieuwkomer Maxime en dat ging vooral ten koste van mijn grote favoriet Ludo Sanders die echt meer geen schim was van zichzelf. Maar meest van al ging het steeds meer bergafwaarts met de verhaallijnen en ontbrak vaak de climax.
Grootste voorbeeld is de verhaallijn met René Meijer. Eigenlijk een van de laatste echt goede verhaallijnen die ik me kan herinneren. Sterk begin, goede opbouw en eigenlijk diverse hoogtepunten. Ik heb deze verhaallijn dan ook regelmatig teruggekeken. René die levend begraven werd en vervolgens weer opdook, René als zwarte piet en de moord op Dorothea, René die Sjors neersloeg... En sowieso alle confrontaties met René. De schrijvers leken het weer helemaal in zich te hebben hier. Helaas volgde toen de meer dan teleurstellende ontknoping... Allemaal zaten we klaar voor de laatste grote actie van René Meijer. Allemaal verheugden we ons op de wraak van Ludo op René, want hij had immers zijn dochter verkracht. Het ergste wat iemand Ludo waarschijnlijk ooit aan had gedaan... Maar er kwam niets terecht van alle verwachtingen, want ineens was daar slapzak Jack met mijn pistooltje die René even doodschoot. En zo waren maanden van spanning ineens weg, terwijl die laatste climax toch hét grote hoogtepunt hoorde te worden... Dit slot heb ik dan ook nooit meer teruggezien. Nog steeds een van mijn grootste ergernissen uit de geschiedenis van GTST. Hierna was het einde definitief zoek.

Natuurlijk waren er nog wat goede momenten. De verhaallijn met Frederik was bijvoorbeeld nog boeiend. En de zomercliff van seizoen 21 staat zelfs in mijn top 3 favoriete zomercliffhangers. Ook de laatste periode van seizoen 23 was weer even boeiend met de fatale parachutesprong. En zelfs met Veltman en "de hogere macht" leek het weer even de goede kant op te gaan. Maar het waren slechts stuiptrekkingen... Na een paar spannendere afleveringen ging het gewoon weer terug naar het oude, treurige niveau. Bovendien verloor je de binding met de personages op een gegeven moment. Oude personages waren totaal verpest en nieuwe personages kwamen niet van de grond. Zie de zomercliffhanger van 2017 met de brand. Dat had een van de beste kunnen zijn, maar het was gewoon een onsamenhangend geheel. Bij de brand in Scala vreesde je nog voor het leven van vele personages en hier maakte het geen donder meer uit als er iemand doodging... Misschien komt het ook doordat ik al een tijdje niet meer keek, dus ik kende de hele voorgeschiedenis niet.

Maar feit blijft dat geen enkel personage me meer boeit. De serie is klaar voor mij. Zelfs van de muziek kunnen we al jaren niet meer genieten, sinds koekenbakker Frons Servies het stokje overgenomen heeft. Ik koester de goede oude tijd en ik spoel nog regelmatig door mijn DVD boxen heen. Zoals toen wordt het echter nooit meer, ook al vervang je alle schrijvers. De serie is kapot. Helaas...
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181725296
Wat je zegt over vriendschappen enzo vind ik idd wel waar.
Laatste seizoen merkte ik wel dat er een soort van vriendengroepje ontstond tussen Nina, Loes, Aysen en Zoë, maar dat is ook alweer overgewaaid denk :p
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 6 september 2018 @ 12:55:29 #10
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_181725567
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:42 schreef ArnieAlberts het volgende:
Ik heb genoeg aan dit topic.
idem, zo volg ik de algehele verhaallijn en kan ik soms nog even spoileren naar iemand die nog wel fanatiek kijkt ;)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_181726219
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:07 schreef GayGuy het volgende:
Waarom kijken jullie hier nog naar, dan?
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 00:12 schreef Nathvi het volgende:

[..]

^ dit is wat ik me ook al ages afvraag xD
Mja, ik kijk het niet echt, maar volg het nog enigszins uit een soort van gewoonte. Soms spoel ik wat door zo'n weeksamenvatting heen om te zien wat er speelt, lees een spoiler en kijk incidenteel een aflevering, zoals nu de cliffhanger en de eerste van het nieuwe seizoen. Maar wat ik dan zie doet mij aan niks denken van wat GTST ooit was. En dan kun je zeggen "ja, maar tijden veranderen" en dat is allemaal waar, maar dat gebeurde in de eerste vijftien jaar van de serie ook, maar de basis bleef overeind, de serie bleef herkenbaar in de structuur. Ik ben bij de dvd's van seizoen 6 (oké, eigenlijk halverwege seizoen 7) gehopt naar seizoen 13. Qua decors, cast en tijdgeest een wereld van verschil, maar de structuur die in de jaren 90 is neergezet was nog te herkennen in de manier waarop de verhalen en karakters werden neergezet in de jaren 00.

Hoe anders is dat nu: er wordt met de tijdlijn gerommeld (zogezegd om het ingewikkelder te maken), legendarische personages als Laura, Ludo en Rik zijn schimmen van wie ze ooit waren en nieuwe personages beklijven niet, simpelweg omdat ze te eendimensionaal worden neergezet en alweer verdwenen zijn voordat ze überhaupt iets noemenswaardig hebben meegemaakt. Verhaallijnen komen niet verder dan wat nietszeggende liefdesplotjes, vriendschappen lijken al helemaal niet meer te bestaan en ze kicken er tegenwoordig op om maatschappelijke issues "aan de kaak te stellen".
Werken wordt er amper gedaan, en anders hebben ze wel een baantje bij De Rozenboom of beginnen ze voor zichzelf. Kijk, Q die als vakkenvuller werkte was nog realistisch, maar daar wordt dan zo'n hele sponsordeal met de Lidl omheen gebouwd waardoor dat eigenlijk weer wegvalt. Ludo werkt nu blijkbaar voor het Veilinghuis, maar: laat dat dan zien. Geef hem een kantoortje, bedenk er een spannende verhaallijn omheen en laat Ludo weer Ludo zijn. Want het enige wat we tegenwoordig van hem zien is als hij de pater familias uithangt.
Voorbeeld: zijn dochter is in het verhaal al twee maanden van de aardbodem verdwenen. De Ludo van nog geen vijftien jaar geleden had dan eigenhandig iedere steen in de wereld omgedraaid, op zoek naar zijn oogappel, zijn 'prinses'. De Ludo van nu begint wat te miepen dat Nola niet naar haar balletvoorstelling wilde en verzoekt Bing om de zoektocht aan Leon (dus buiten beeld want goedkoop voor de productie) over te laten. De schrijvers hebben geen flauw benul wie Ludo eigenlijk is, ze doen maar wat.

Laat ik het zo zeggen: ik gun iedereen het plezier om te kijken naar het huidige GTST en als jullie dat doen, is dat alleen maar goed en gun ik jullie het kijkplezier. Alleen: als ik kijk zie ik de potentie die er nog in de serie zit, en de gemiste kansen als gevolg van het feit dat de makers van nu er zich makkelijk van af maken, verschuilend achter dingen als "de kijker wil geen verhalen over zware criminaliteit of over het zakenleven". Ze proberen het amper nog, de lijn met Veltman en "de hogere macht" was de laatste redelijke poging naar mijn weten. Zonde, want de mix van liefde, vriendschap, familie, werk en (zware) criminaliteit was wat de serie zo divers en compleet maakte.

Frey zegt in zijn betoog dat de serie kapot is, en ik moet toegeven dat ik daar hetzelfde over denk. Alleen heb ik nog wel het kleine beetje hoop dat, eens er schrijvers komen die niet met de handrem erop aan de serie schrijven, en de potentie zien en benutten die er nog in de serie zit, er echt een mooi "GTST 2.0" kan komen waarbij de basis, de structuur weer minstens vijftien jaar mee kan en waar zowel huidige als oud-kijkers plezier aan beleven.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181726277
Hoihoi, een nieuwe hier. Ik weet niet of ik zomaar kan meepraten? Volgens mij is dit wel een hecht groepje? 🙂

Ik keek vroeger een van de eerste seizoenen wel eens met mijn ouders mee, al op hele jonge leeftijd dus ik kan me er zelf heel weinig van herinneren. Pas toen de classics op videoland kwamen ben ik het allemaal wat meer gaan volgen. Zo ook de nieuwe afleveringen. Heb er nog niet zo lang geleden voor mogen figureren. Echt een super leuke ervaring.
De classics heb ik inmiddels al heel lang geleden allemaal bekeken en ben ik over gegaan op de dvd's. Ik ben nu in 3 maanden 6 seizoenen verder (6 vind ik persoonlijk de beste tot nu toe. Het Arnie, Roos en Linda verhaal vind ik helemaal top en Meneer Harmsen ook geweldig).

Als ik dan ook de nieuwe afleveringen bekijk is dat meteen een hele omschakeling. Het gaat naar mij idee of allemaal veel te snel of het wordt ontzettend uitgemolken dat het niet interessant meer is. Wat TheVulture inderdaad ook zegt, dat veel acteurs er na 2 seizoenen het voor gezien houden. Da's wel jammer.
Maar over het algemeen zie ik gelukkig nog wel wat momenten die vermakelijk wegkijken. Dus ik probeer het nu vol te houden als nieuwe vaste kijker. En lijkt me leuk om er hier over mee te praten.
pi_181726396
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:33 schreef vanThijn het volgende:
Hoihoi, een nieuwe hier. Ik weet niet of ik zomaar kan meepraten? Volgens mij is dit wel een hecht groepje? 🙂

Ik keek vroeger een van de eerste seizoenen wel eens met mijn ouders mee, al op hele jonge leeftijd dus ik kan me er zelf heel weinig van herinneren. Pas toen de classics op videoland kwamen ben ik het allemaal wat meer gaan volgen. Zo ook de nieuwe afleveringen. Heb er nog niet zo lang geleden voor mogen figureren. Echt een super leuke ervaring.
De classics heb ik inmiddels al heel lang geleden allemaal bekeken en ben ik over gegaan op de dvd's. Ik ben nu in 3 maanden 6 seizoenen verder (6 vind ik persoonlijk de beste tot nu toe. Het Arnie, Roos en Linda verhaal vind ik helemaal top en Meneer Harmsen ook geweldig).

Als ik dan ook de nieuwe afleveringen bekijk is dat meteen een hele omschakeling. Het gaat naar mij idee of allemaal veel te snel of het wordt ontzettend uitgemolken dat het niet interessant meer is. Wat TheVulture inderdaad ook zegt, dat veel acteurs er na 2 seizoenen het voor gezien houden. Da's wel jammer.
Maar over het algemeen zie ik gelukkig nog wel wat momenten die vermakelijk wegkijken. Dus ik probeer het nu vol te houden als nieuwe vaste kijker. En lijkt me leuk om er hier over mee te praten.
Hoi, leuk dat je hier komt posten! Natuurlijk kun je hier gewoon meepraten, zeker doen! Het forum en topic is open voor iedereen, dus ook voor jou ;)

En leuk om te lezen dat je zowel naar de oude als de huidige reeksen kijkt! Deel zeker je ervaringen en gedachten hier, zo ontstaan er weer nieuwe gespreksonderwerpen wat het alleen maar leuk maakt ^O^

EDIT: Leuk ook dat seizoen 6 tot nu toe jouw favoriet is, zelf vond ik seizoen 6 ook een heel vermakelijk en sterk seizoen. De moord op Frits, de entree van Ludo, en zoals je zelf aangeeft de driehoeksverhouding van Arnie/Linda/Roos. En Harmsen blijft een heerlijk personage _O_ _O-

[ Bericht 9% gewijzigd door PeterKelder op 06-09-2018 13:53:14 ]
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  donderdag 6 september 2018 @ 14:01:30 #14
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_181726675
Het gaat allemaal veel te snel, en diepgang is er niet. Jammer.

Voor de zomervakantie was er een spannend moment: zou Nina het overleven? Ook al wist je dat dat het geval zou zijn, toch was er nog een verrassing mogelijk.

Na de zomercliff kregen we slechts de mededeling dat het 'twee maanden later' is, en nog dezelfde aflevering zien we Nina met een random dude vozen. Een dag later heeft die random dude ook al door met wie hij te maken heeft.

Voor de kijkers is er geen enkele spanning meer, het is nu een kwestie van tijd totdat die dude naar de meerdijkse politie belt en de familie Sanders haar komt ophalen.

De terugkeer van Rover is net zo plompverloren als de introductie van die politieagent en dat neukertje van Lucas. Het voelt heel geforceerd en geeft mij het idee dat dat alleen maar is gedaan om de vrouwelijke (en homo/bi) kijkers wat te geven om naar te kijken. Die acteurs hadden best wat geleidelijker geïntroduceerd mogen worden.

In plaats daarvan mogen we ook nog eens kijken naar hoe het meest sneue personage uit de hele serie, Rik, het moeilijk heeft met z'n verlamming. En dat z'n partner Zoë, die een zware studie doet, wel even extra gaat werken om zo twee mensen te onderhouden. 8)7

Nou vind ik Rik en Zoë sowieso al een onwaarschijnlijk koppel. Hij zou haar vader kunnen zijn, en er is geen enkele chemie tussen die twee.
pi_181726774
Rik hebben ze na Anita nooit meer fatsoenlijk en geloofwaardig aan een ander kunnen koppelen, al kwamen Charlie en Nuran nog wel redelijk over... wat ze dit seizoen met Sjors en nu weer Zoë proberen is redelijk sneu ja :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181727060
PeterKelder, ah gelukkig. Fijn om te horen. Dit topic was me al eerder opgevallen. Moest soms echt gieren om wat berichten. Maar vond het nu wel tijd om gezellig mee te praten.
Ja, seizoen 6 is echt meesterlijk! Ik wil aan de ene kant zo veel mogelijk afleveringen tegelijk bekijken maar aan de andere kant af en toe de rem er op zetten want anders ben je er weer zo snel doorheen. Ben nu bij aflevering 1074 met die vage broer van Helen Helmink, Arthur met zijn macho praatjes over Rik zijn vader en Linda die wanhopig op zoek is naar Arnie.

En dat is wel 1 ding waar ik met de nieuwe afleveringen blij mee ben, dat Linda er weer een tijdje in zit! Kon me als kind haar dan weer wel herinneren. Vind haar wel een van de leukste personages. Stiekem hoop ik nog steeds op weer wat mot tussen haar en Laura.

Dan kom ik meteen op de vraag, met de reünie daar heeft Linda het over haar dochtertje die is overleden. Is daar verder nou nog over gesproken of was dat echt alleen voor de special en verder zwijgen?
Had die gisteren even tussendoor bekeken, vond dat ineens een aparte wending.


quote:
Nou vind ik Rik en Zoë sowieso al een onwaarschijnlijk koppel. Hij zou haar vader kunnen zijn, en er is geen enkele chemie tussen die twee.
Rik en Zoë daar heb ik ook weinig mee. Zal idd wel een chemie dingetje zijn.
  donderdag 6 september 2018 @ 15:41:38 #17
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181728177
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 14:31 schreef vanThijn het volgende:
Ik wil aan de ene kant zo veel mogelijk afleveringen tegelijk bekijken maar aan de andere kant af en toe de rem er op zetten want anders ben je er weer zo snel doorheen.
Er zijn gewoon mensen die een heel seizoen in 5/6 dagen keken 8)7 O-)

quote:
Dan kom ik meteen op de vraag, met de reünie daar heeft Linda het over haar dochtertje die is overleden. Is daar verder nou nog over gesproken of was dat echt alleen voor de special en verder zwijgen?
Dat was puur voor de special. Dat was immers allemaal slechts een droom van Laura.
(of toch niet gezien het kerstkindje van Arnie? :P)
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181728421
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 14:10 schreef TheVulture het volgende:
Rik hebben ze na Anita nooit meer fatsoenlijk en geloofwaardig aan een ander kunnen koppelen, al kwamen Charlie en Nuran nog wel redelijk over... wat ze dit seizoen met Sjors en nu weer Zoë proberen is redelijk sneu ja :')
Toen ik laatst tijdens de Classics de aflevering van Anita's dood weer zag dacht ik bij mijzelf: eigenlijk hadden ze Rik en Rikki hierna uit de serie moeten schrijven. Na de dood van Anita hebben beide personages zichzelf nooit meer hervonden, en de SORAS van Rikki heeft het alleen maar erger gemaakt :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181728643
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 14:31 schreef vanThijn het volgende:
PeterKelder, ah gelukkig. Fijn om te horen. Dit topic was me al eerder opgevallen. Moest soms echt gieren om wat berichten. Maar vond het nu wel tijd om gezellig mee te praten.
Oh oh, toch niet de grappen om Rohan hè? :P
Als ik er nu aan terugdenk of zelfs soms topics teruglees is er af en toe echt de meest waanzinnige onzin geplaatst hier, voornamelijk door ondergetekende _O-

quote:
Ja, seizoen 6 is echt meesterlijk! Ik wil aan de ene kant zo veel mogelijk afleveringen tegelijk bekijken maar aan de andere kant af en toe de rem er op zetten want anders ben je er weer zo snel doorheen. Ben nu bij aflevering 1074 met die vage broer van Helen Helmink, Arthur met zijn macho praatjes over Rik zijn vader en Linda die wanhopig op zoek is naar Arnie.
Och ja, Martin Helmink die eerst zogenaamd dood was :D Arthur was toen helaas al wel meer een supporting character geworden, net als Stan. En met de Arnie-Linda-Roos lijn kun je nog het een en ander verwachten :)

quote:
En dat is wel 1 ding waar ik met de nieuwe afleveringen blij mee ben, dat Linda er weer een tijdje in zit! Kon me als kind haar dan weer wel herinneren. Vind haar wel een van de leukste personages. Stiekem hoop ik nog steeds op weer wat mot tussen haar en Laura.
Ik vind het wel jammer dat ze zo veranderd is nu, ik mis toch wel dat geraffineerde kantje in haar. Nu waren ze daar met haar comeback in 2005 te ver in doorgeslagen, maar nu lijkt het alsof ze helemaal geen ambitie meer heeft. Zou leuk zijn als zij manager van De Rozenboom zou worden, kan leuke dingen opleveren.

quote:
Dan kom ik meteen op de vraag, met de reünie daar heeft Linda het over haar dochtertje die is overleden. Is daar verder nou nog over gesproken of was dat echt alleen voor de special en verder zwijgen?
Had die gisteren even tussendoor bekeken, vond dat ineens een aparte wending.
Wat Frey al zei, dat is puur voor de special geweest. Al vond ik het daar evengoed een aparte wending dat Koossie Sybrandi ineens Laura en Robert schijnt te kennen terwijl ze nooit één scène met hen heeft gedeeld indertijd _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181729541
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:41 schreef Frey het volgende:

[..]

Er zijn gewoon mensen die een heel seizoen in 5/6 dagen keken 8)7 O-)

[..]

Dat was puur voor de special. Dat was immers allemaal slechts een droom van Laura.
(of toch niet gezien het kerstkindje van Arnie? :P)
Oh wauw, en ik denken dat ik inmiddels tot een van de verslaafden behoorde :P

ja, dat einde met dat beeldje van Arnie deed het em. Ik was meteen in paniek :')
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:11 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Oh oh, toch niet de grappen om Rohan hè? :P
Als ik er nu aan terugdenk of zelfs soms topics teruglees is er af en toe echt de meest waanzinnige onzin geplaatst hier, voornamelijk door ondergetekende _O-

[..]

Och ja, Martin Helmink die eerst zogenaamd dood was :D Arthur was toen helaas al wel meer een supporting character geworden, net als Stan. En met de Arnie-Linda-Roos lijn kun je nog het een en ander verwachten :)

[..]

Ik vind het wel jammer dat ze zo veranderd is nu, ik mis toch wel dat geraffineerde kantje in haar. Nu waren ze daar met haar comeback in 2005 te ver in doorgeslagen, maar nu lijkt het alsof ze helemaal geen ambitie meer heeft. Zou leuk zijn als zij manager van De Rozenboom zou worden, kan leuke dingen opleveren.

[..]

Wat Frey al zei, dat is puur voor de special geweest. Al vond ik het daar evengoed een aparte wending dat Koossie Sybrandi ineens Laura en Robert schijnt te kennen terwijl ze nooit één scène met hen heeft gedeeld indertijd _O-
Jaaa ik rolde wel eens bijna van de bank om de Rohan grappen _O- _O- helemaal mijn humor.
idd over Linda, jammer dat het pittige d'r af is. Eigenlijk een totaal ander persoon.

en nu je het zegt over de special, ik had er geen eens erg meer in. Maar zij hadden elkaar inderdaad nooit een scene samen gehad :')
pi_181729601
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:11 schreef PeterKelder het volgende:

Och ja, Martin Helmink die eerst zogenaamd dood was :D Arthur was toen helaas al wel meer een supporting character geworden, net als Stan. En met de Arnie-Linda-Roos lijn kun je nog het een en ander verwachten :)

Oh nu ben ik wel errug benieuwd. Zet meteen de volgende dvd aan!
pi_181729812
Wil de Smet gaat ook al die senioren mannen van Meerdijk af zeg :') :')
pi_181730625
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 16:55 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Oh wauw, en ik denken dat ik inmiddels tot een van de verslaafden behoorde :P
Haha, ik durf wel met stelligheid te zeggen dat Frey eigenlijk niet te evenaren is in snelheid van zo'n seizoen kijken :P Sterker nog: het is weleens voorgekomen dat hij de box dagen voor de officiële releasedatum al in huis had en klaar was met kijken op die releasedatum _O-

En dan vond seizoen 13 in twee weken al heel snel van mijzelf :') _O-

quote:
[..]

Jaaa ik rolde wel eens bijna van de bank om de Rohan grappen _O- _O- helemaal mijn humor.
Haha zalig :D De grappen zijn weliswaar wat minder de laatste jaren, we maken ze nog wel regelmatig via DM. Daar moeten we eigenlijk nog eens een compilatie van maken om hier te plaatsen, er zitten pareltjes tussen _O-

quote:
idd over Linda, jammer dat het pittige d'r af is. Eigenlijk een totaal ander persoon.
Helaas wel ja, als dat pittige nu terug zou keren in haar karakter kan het nog iets worden. Maar Babette schijnt er wel oké mee te zijn dat Linda milder is geworden :{

quote:
en nu je het zegt over de special, ik had er geen eens erg meer in. Maar zij hadden elkaar inderdaad nooit een scene samen gehad :')
Ik vraag mij na het zien van de special wel af of Ellen Röhrman niet gewoon een last minute vervanging was voor iemand anders die niet aanwezig kon zijn bij de opnames, want rond Koossie gebeurde er in die special ook helemaal niks verder :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181730979
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 17:40 schreef PeterKelder het volgende:

Haha, ik durf wel met stelligheid te zeggen dat Frey eigenlijk niet te evenaren is in snelheid van zo'n seizoen kijken :P Sterker nog: het is weleens voorgekomen dat hij de box dagen voor de officiële releasedatum al in huis had en klaar was met kijken op die releasedatum _O-

En dan vond seizoen 13 in twee weken al heel snel van mijzelf :') _O-

Mijn god, al zou ik het willen zou het me nog niet lukken. haha

quote:
Haha zalig :D De grappen zijn weliswaar wat minder de laatste jaren, we maken ze nog wel regelmatig via DM. Daar moeten we eigenlijk nog eens een compilatie van maken om hier te plaatsen, er zitten pareltjes tussen _O-
JAAAA ik zeg doen *O*

quote:
Helaas wel ja, als dat pittige nu terug zou keren in haar karakter kan het nog iets worden. Maar Babette schijnt er wel oké mee te zijn dat Linda milder is geworden :{
Das dan weer een beetje jammer. Vind haar nu weer iets TE soft

quote:
Ik vraag mij na het zien van de special wel af of Ellen Röhrman niet gewoon een last minute vervanging was voor iemand anders die niet aanwezig kon zijn bij de opnames, want rond Koossie gebeurde er in die special ook helemaal niks verder :')
Hahaha inhoudsloze snabbel tussendoor. :')
pi_181731547
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 17:53 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Mijn god, al zou ik het willen zou het me nog niet lukken. haha
Goh, in drie maanden tijd zes seizoenen kijken is ook niet mis anders :P

quote:
[..]

JAAAA ik zeg doen *O*
Eens zien of ergens een transcriptie van ruim vier jaar DM's op te vragen is, anders wordt het helemaal gekkenwerk _O-

quote:
[..]

Das dan weer een beetje jammer. Vind haar nu weer iets TE soft
Zeg dat, terwijl het vuurwerk zou kunnen opleveren qua scènes, zeker met Joep Sertons als tegenspeler. Helaas komt ze nu niet verder dan de bezorgde huisvrouw/moeder te spelen.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  donderdag 6 september 2018 @ 18:24:33 #26
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_181731691
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 13:33 schreef vanThijn het volgende:
Hoihoi, een nieuwe hier. Ik weet niet of ik zomaar kan meepraten? Volgens mij is dit wel een hecht groepje? 🙂

Ik keek vroeger een van de eerste seizoenen wel eens met mijn ouders mee, al op hele jonge leeftijd dus ik kan me er zelf heel weinig van herinneren. Pas toen de classics op videoland kwamen ben ik het allemaal wat meer gaan volgen. Zo ook de nieuwe afleveringen. Heb er nog niet zo lang geleden voor mogen figureren. Echt een super leuke ervaring.
De classics heb ik inmiddels al heel lang geleden allemaal bekeken en ben ik over gegaan op de dvd's. Ik ben nu in 3 maanden 6 seizoenen verder (6 vind ik persoonlijk de beste tot nu toe. Het Arnie, Roos en Linda verhaal vind ik helemaal top en Meneer Harmsen ook geweldig).

Als ik dan ook de nieuwe afleveringen bekijk is dat meteen een hele omschakeling. Het gaat naar mij idee of allemaal veel te snel of het wordt ontzettend uitgemolken dat het niet interessant meer is. Wat TheVulture inderdaad ook zegt, dat veel acteurs er na 2 seizoenen het voor gezien houden. Da's wel jammer.
Maar over het algemeen zie ik gelukkig nog wel wat momenten die vermakelijk wegkijken. Dus ik probeer het nu vol te houden als nieuwe vaste kijker. En lijkt me leuk om er hier over mee te praten.
tuurlijk mag je lekker mee praten. Hoe meer hoe beter
  donderdag 6 september 2018 @ 18:43:52 #27
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181732065
Hier een klein archief met enkele shots die ik door de jaren heen gemaakt heb :P

SPOILER: Seizoen 1 t/m 5
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 6+7
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 8+9
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 10 t/m 12
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 13+14
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 15
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  donderdag 6 september 2018 @ 18:45:54 #28
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181732107
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:17 schreef PeterKelder het volgende:

Eens zien of ergens een transcriptie van ruim vier jaar DM's op te vragen is, anders wordt het helemaal gekkenwerk _O-
Ik heb alle DM grappen opgeslagen :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181732158
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:17 schreef PeterKelder het volgende:

Goh, in drie maanden tijd zes seizoenen kijken is ook niet mis anders :P
Hahaha jaaa ik ben op dreef. heb de laatste tijd veel vakantie (net zoals nu) dus lekker veel tijd om te kijken!

quote:
Eens zien of ergens een transcriptie van ruim vier jaar DM's op te vragen is, anders wordt het helemaal gekkenwerk _O-
Oooww ik hoop het zo. Dan lig ik helemaal dubbel. _O- _O_ _O_ _O-

quote:
Zeg dat, terwijl het vuurwerk zou kunnen opleveren qua scènes, zeker met Joep Sertons als tegenspeler. Helaas komt ze nu niet verder dan de bezorgde huisvrouw/moeder te spelen.
Inderdaad, zoveel mogelijkheden. Alleen doen ze er helaas te weinig mee. Ik heb pas zelf nog een hele verhaallijn rondom Linda bedacht (vast te kneuterig voor woorden. maar ik vond het zelf helemaal prachtig :') ).

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:24 schreef GayGuy het volgende:

[..]

tuurlijk mag je lekker mee praten. Hoe meer hoe beter
Dankjewel! nu al erg blij dat ik mee mag babbelen. Is sowieso frustrerend als je classics kijkt en niemand in je omgeving die de oude verhaallijnen kent en er dus niemand is om er mee over te praten.
En ook over de nieuwe afleveringen...gewoon niemand op mijn werk of in mijn vriendenkring kijkt er naar...(HOE dan?!)
pi_181732171
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:45 schreef Frey het volgende:

[..]

Ik heb alle DM grappen opgeslagen :P
Beter!! *O* *O* *O*
pi_181732268
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:45 schreef Frey het volgende:

[..]

Ik heb alle DM grappen opgeslagen :P
Hahaha nice :D _O_
Nu maar hopen dat de grappen nog begrepen worden :P * Denkt aan de hele DownHill-periode* _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  † In Memoriam † donderdag 6 september 2018 @ 18:55:39 #32
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_181732307
wow
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
pi_181732369
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:48 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Hahaha jaaa ik ben op dreef. heb de laatste tijd veel vakantie (net zoals nu) dus lekker veel tijd om te kijken!
Nice! Heb je nog een voorkeur voor bepaalde seizoenen om te kijken of ga je ze gewoon allemaal af?

quote:
[..]

Oooww ik hoop het zo. Dan lig ik helemaal dubbel. _O- _O_ _O_ _O-
Joh, ik ga nu al stuk als ik terugdenk aan grappen van de afgelopen weken, kun je nagaan _O-

quote:
[..]

Inderdaad, zoveel mogelijkheden. Alleen doen ze er helaas te weinig mee. Ik heb pas zelf nog een hele verhaallijn rondom Linda bedacht (vast te kneuterig voor woorden. maar ik vond het zelf helemaal prachtig :') ).
Oooh, voel je vrij die hier te delen. We hebben hier regelmatig ook foilers en hele zelfbedachte verhaallijnen geplaatst. Werden die nog met meer enthousiasme onthaald dan de echte spoilers _O-

En natuurlijk de enige echte klassieker:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
[..]

Dankjewel! nu al erg blij dat ik mee mag babbelen. Is sowieso frustrerend als je classics kijkt en niemand in je omgeving die de oude verhaallijnen kent en er dus niemand is om er mee over te praten.
En ook over de nieuwe afleveringen...gewoon niemand op mijn werk of in mijn vriendenkring kijkt er naar...(HOE dan?!)
Haha, niemand kijkt zogezegd, maar ondertussen... :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181732635
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:59 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Nice! Heb je nog een voorkeur voor bepaalde seizoenen om te kijken of ga je ze gewoon allemaal af?
Ik kijk ze tot nu toe allemaal af. Maar had pas nog het hele gebeuren van Annette met die Mark de Waal nog terug gekeken. En de afleveringen dat Linda zwanger was van Arnie. Maar dan wel totdat Arnie naar dat boeren gezin ging, want dat trok mij dan weer echt totaal niet :')

quote:
Oooh, voel je vrij die hier te delen. We hebben hier regelmatig ook foilers en hele zelfbedachte verhaallijnen geplaatst. Werden die nog met meer enthousiasme onthaald dan de echte spoilers _O-

En natuurlijk de enige echte klassieker:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
hahahaha _O- Ja, ik kan het wel delen. is alleen wel een flinke foiler dan. haha meteen paginaatje vol.

quote:
Haha, niemand kijkt zogezegd, maar ondertussen... :P
Dat denk ik dus eigenlijk ook. Want toen ik het GTST Magazine mee naar mn werk had, omdat ik die net had gekocht, zat iedereen er ineens in te loeren
pi_181733468
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 19:14 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Ik kijk ze tot nu toe allemaal af. Maar had pas nog het hele gebeuren van Annette met die Mark de Waal nog terug gekeken. En de afleveringen dat Linda zwanger was van Arnie. Maar dan wel totdat Arnie naar dat boeren gezin ging, want dat trok mij dan weer echt totaal niet :')
De eerste moord, met Edmond Classen als inspecteur Arthur Fransen _O_ Een verademing vergeleken met de moord op Jan Maes :')

Oh, Arnie op de boerderij vond ik wel grappig, en al helemaal toen Appie later naar de stad kwam en zich als een malloot gedroeg met die Nicole _O-

quote:
[..]

hahahaha _O- Ja, ik kan het wel delen. is alleen wel een flinke foiler dan. haha meteen paginaatje vol.
Nu word ik nieuwsgierig. Dat moet dan een flink verhaal zijn :D

quote:
[..]

Dat denk ik dus eigenlijk ook. Want toen ik het GTST Magazine mee naar mn werk had, omdat ik die net had gekocht, zat iedereen er ineens in te loeren
Hehehe, je verwacht het niet _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181733589
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 19:55 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

De eerste moord, met Edmond Classen als inspecteur Arthur Fransen _O_ Een verademing vergeleken met de moord op Jan Maes :')
Maar echt!

quote:
Oh, Arnie op de boerderij vond ik wel grappig, en al helemaal toen Appie later naar de stad kwam en zich als een malloot gedroeg met die Nicole _O-
Ik moet toegeven dat dat wel hilarisch was.

quote:
Nu word ik nieuwsgierig. Dat moet dan een flink verhaal zijn :D
Ik ga na de uitzending (ja ik kijk liever 'live' om mee te twitteren) eens effe kijken of ik het in het verkort kan over typen.
  Miss 200.000.000! donderdag 6 september 2018 @ 20:04:32 #37
367000 roos94
pi_181733705
Wat een flapdrol die Flo. Ga anders even iemand bekant dwingen over zijn vermiste zusje te praten terwijl je elkaar 5 minuten kent. Wtf.
  donderdag 6 september 2018 @ 20:07:23 #38
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_181733786
Natuurlijk zit Aysen in het openbaar te bellen 8)7
pi_181733905
Die nieuwe Rover heeft een beetje een aparte baardgroei, er schieten overal plukken uit zijn gezicht _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181733947
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:11 schreef TheVulture het volgende:
Die nieuwe Rover heeft een beetje een aparte baardgroei, er schieten overal plukken uit zijn gezicht _O-
hahaha inderdaad.

Vind deze Rover persoonlijk stiekem wel iets leuker dan de vorige.
pi_181733958
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 20:13 schreef vanThijn het volgende:

[..]

hahaha inderdaad.

Vind deze Rover persoonlijk stiekem wel iets leuker dan de vorige.
Deze is volwassener, dus wel goed gerecast eigenlijk
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181734108
quote:
Deze is volwassener, dus wel goed gerecast eigenlijk
precies dat!
pi_181734311
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:43 schreef Frey het volgende:
Hier een klein archief met enkele shots die ik door de jaren heen gemaakt heb :P

SPOILER: Seizoen 1 t/m 5
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 6+7
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 8+9
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 10 t/m 12
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 13+14
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 15
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Leuk!!!
pi_181735237
Sowieso vond ik deze aflevering wel prima. Maar dat komt vooral omdat er veel nieuwe figuren in te zien waren. Maandag met de familie Sanders was tenenkrommend. Bing, Sjors en Amir zijn leuk als vrienden zo. Ik vind alleen nog steeds Nina en Bing een koppel van niks. Bing heeft de familie Sanders daarvoor teveel misdaan (en vice versa)
't Echte en 't ware!
pi_181735514
oké, voor de gene die het willen zien. hier een veel te lange samenvatting van mijn foiler :') .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er zullen vast heuil veel dingen niet kloppen aangezien er bij mij tussen seizoen 6 en nu een groot gat zit omdat ik die afleveringen nog niet heb gezien. Het hele verhaal is veel uitgebreider maar dat zal ik jullie maar niet aan doen. En doordat ik ineens dus dat verhaal van de Reünie zag, dacht ik ineens van huhhh...dus nu begrijpen jullie denk ik wel mijn interesse

Mijn doel was
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_
pi_181735558
Goed nieuws voor de liefhebbers: op 13 november verschijnt ook seizoen 22 op dvd:

quote:


Aan het einde van seizoen 21 van Goede Tijden, Slechte Tijden zagen we hoe Wiet het niet kon verkroppen dat haar grote liefde Noud ging trouwen met Nina. Ze ging met een vuurwapen naar het huwelijksfeest en richtte daar een bloedbad aan. Aan het begin van dit nieuwe seizoen zijn de kruitdampen opgetrokken en kan de balans worden opgemaakt. Rosa heeft de schietpartij niet overleefd, Lucas ligt in coma en Janine heeft een kogel in haar hoofd. Edwin waakt dag en nacht bij Lucas in het ziekenhuis en maakt daar kennis met coassistent Ron. De twee lijken elkaar erg leuk te vinden... Terwijl Janine herstelt van haar verwonding, vervangt Nick haar bloedverdunners door nepmedicijnen. Intussen gaat het niet best met het huwelijk van Charlie en Rik. En dan krijgen de Meerdijkers dit seizoen ook nog te maken met een dodelijk virus en een mysterieuze vreemdeling die iedereen in de gaten houdt. Ben je er klaar voor?
https://www.bol.com/nl/p/gtst-seizoen-22/9200000098010530/
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181735919
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:08 schreef vanThijn het volgende:
oké, voor de gene die het willen zien. hier een veel te lange samenvatting van mijn foiler :') .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er zullen vast heuil veel dingen niet kloppen aangezien er bij mij tussen seizoen 6 en nu een groot gat zit omdat ik die afleveringen nog niet heb gezien. Het hele verhaal is veel uitgebreider maar dat zal ik jullie maar niet aan doen. En doordat ik ineens dus dat verhaal van de Reünie zag, dacht ik ineens van huhhh...dus nu begrijpen jullie denk ik wel mijn interesse

Mijn doel was
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_
Oeh, klinkt nog niet eens zo slecht :D Qua tijdlijn zou het zelfs nog kunnen ook. Als het maar niet zo'n "Wie is Tim?"-verhaal wordt met zo'n dreigende quote van "Ik vertel ze wie ik ben, als ik daar klaar voor ben. En dan verandert alles..." terwijl er daarna niks noemenswaardig zal plaatsvinden _O-

Alleen...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181735933
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:10 schreef PeterKelder het volgende:
Goed nieuws voor de liefhebbers: op 13 november verschijnt ook seizoen 22 op dvd:
*O* *O* jeeejj weer langer door kijken!
pi_181736220
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:19 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Oeh, klinkt nog niet eens zo slecht :D Qua tijdlijn zou het zelfs nog kunnen ook. Als het maar niet zo'n "Wie is Tim?"-verhaal wordt met zo'n dreigende quote van "Ik vertel ze wie ik ben, als ik daar klaar voor ben. En dan verandert alles..." terwijl er daarna niks noemenswaardig zal plaatsvinden _O-
whahaha nee zo moet het ook weer niet worden

quote:
Alleen...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja daar zat ik ook wel flink mee te tobben. ze weet die achternaam maar hoe verder. wat jij nu zegt is wel een heel goed plan! ik zie die cliff ook gewoon meteen helemaal voor me *) het is ook niet de bedoeling dat ze het na een week afleveringen meteen al weet. het moet wel een beetje tussen andere verhaallijnen van de anderen door gaan rekken (niet al te lang natuurlijk)

Edit: dat
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
kan Laura dan ook zo smakelijk zeggen.
pi_181736918
Leuk topic. _O_

Ik ben een aantal jaar geleden gestopt met de boxen toen ik ongeveer een kwart van seizoen 10 gehad gezien. En nu weer halverwege het 4e seizoen aan het kijken.
Seizoen 11 t/m 15 ligt al jaren ongeopend te wachten. :P

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:43 schreef Frey het volgende:
Hier een klein archief met enkele shots die ik door de jaren heen gemaakt heb :P

SPOILER: Seizoen 1 t/m 5
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 6+7
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 8+9
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 10 t/m 12
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 13+14
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Seizoen 15
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_

Het blijft jammer dat Herman Hogendoorn vaak weer naar een paar afleveringen vertrok.
Die rol werd echt schitterend vertolkt door Tom van Beek.
pi_181737023
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:48 schreef Koosnaam het volgende:
Het blijft jammer dat Herman Hogendoorn vaak weer naar een paar afleveringen vertrok.
Die rol werd echt schitterend vertolkt door Tom van Beek.
jaaa geweldig! :Y _O_
pi_181737638
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:48 schreef Koosnaam het volgende:
Leuk topic. _O_

Ik ben een aantal jaar geleden gestopt met de boxen toen ik ongeveer een kwart van seizoen 10 gehad gezien. En nu weer halverwege het 4e seizoen aan het kijken.
Seizoen 11 t/m 15 ligt al jaren ongeopend te wachten. :P

[..]

_O_

Het blijft jammer dat Herman Hogendoorn vaak weer naar een paar afleveringen vertrok.
Die rol werd echt schitterend vertolkt door Tom van Beek.
Koosnaam! Dat is echt lang geleden dat ik jou nog in een topic heb zien posten :D Welkom terug (hopelijk)!! *O*
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181737704
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:27 schreef vanThijn het volgende:

[..]

whahaha nee zo moet het ook weer niet worden

[..]

Ja daar zat ik ook wel flink mee te tobben. ze weet die achternaam maar hoe verder. wat jij nu zegt is wel een heel goed plan! ik zie die cliff ook gewoon meteen helemaal voor me *) het is ook niet de bedoeling dat ze het na een week afleveringen meteen al weet. het moet wel een beetje tussen andere verhaallijnen van de anderen door gaan rekken (niet al te lang natuurlijk)
Nou ja, als je ziet hoe lang het heeft geduurd voordat Helen wist dat Peter haar zoon is, en voordat Peter wist dat Helen zijn moeder is... _O-

quote:
Edit: dat
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
kan Laura dan ook zo smakelijk zeggen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  donderdag 6 september 2018 @ 22:17:34 #54
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181737820
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:10 schreef PeterKelder het volgende:
Goed nieuws voor de liefhebbers: op 13 november verschijnt ook seizoen 22 op dvd:

[..]

https://www.bol.com/nl/p/gtst-seizoen-22/9200000098010530/
Mooie cover, niks meer aan doen.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  donderdag 6 september 2018 @ 22:18:26 #55
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181737848
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:48 schreef Koosnaam het volgende:
Leuk topic. _O_

Ik ben een aantal jaar geleden gestopt met de boxen toen ik ongeveer een kwart van seizoen 10 gehad gezien. En nu weer halverwege het 4e seizoen aan het kijken.
Seizoen 11 t/m 15 ligt al jaren ongeopend te wachten. :P

[..]

_O_

Het blijft jammer dat Herman Hogendoorn vaak weer naar een paar afleveringen vertrok.
Die rol werd echt schitterend vertolkt door Tom van Beek.
Ik moet echt even vaart maken, ik had laatst een opleving met de laatste 3 DVD's van seizoen 6... Maar ik zit weer klem in dvd 18. _O-

En agreed, een leuk deel van dit topic! :D Hoelang is het wel niet geleden dat jij hebt meegepost joh? :o :D
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  donderdag 6 september 2018 @ 22:18:42 #56
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181737858
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:48 schreef Koosnaam het volgende:
Het blijft jammer dat Herman Hogendoorn vaak weer naar een paar afleveringen vertrok.
Die rol werd echt schitterend vertolkt door Tom van Beek.
Een van de beste acteurs die Nederland rijk was _O_
Had van mij best wel nog een paar keer langs mogen komen. Bijvoorbeeld voor een gesprek met Sanders over de toekomst van Frits' bedrijf of een ontmoeting met Wassenaar :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181737896
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:17 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Mooie cover, niks meer aan doen.
Jij zegt het, ik dacht het. _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181738200
Grappig wel dat ik, nu ik die door vanThijn bedachte verhaallijn lees, weer moet denken aan een verhaallijn die ik hier jaren geleden gedeeld heb:

quote:
0s.gif Op zaterdag 24 maart 2012 13:57 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

:D

Nee :P Wil de Smet komt niet terug :N

Kleine opzet van de verhaallijn die ik in gedachten heb:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu ik het teruglees vind ik het nog altijd aardig in elkaar zitten ook :D
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181738318
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:18 schreef Frey het volgende:

[..]

Een van de beste acteurs die Nederland rijk was _O_
Had van mij best wel nog een paar keer langs mogen komen. Bijvoorbeeld voor een gesprek met Sanders over de toekomst van Frits' bedrijf of een ontmoeting met Wassenaar :P


"Meneer Sanders, u heeft het hier wel over het levenswerk van mijn zoon! Ik laat dat niet zomaar te grabbel gooien door de eerste de beste bankbediende!"
- "Meneer Hogendoorn..."
"Hier is het laatste woord nog niet over gezegd, jongeman. Reken daar maar op."
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181738625
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:10 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Koosnaam! Dat is echt lang geleden dat ik jou nog in een topic heb zien posten :D Welkom terug (hopelijk)!! *O*
Bedankt PeterKelder! :D Ik zal mijn best doen om wat vaker weer aanwezig te zijn. Maar de huidige serie is voor mij eigenlijk ook een gepasseerd station. :)

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:18 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Ik moet echt even vaart maken, ik had laatst een opleving met de laatste 3 DVD's van seizoen 6... Maar ik zit weer klem in dvd 18. _O-

En agreed, een leuk deel van dit topic! :D Hoelang is het wel niet geleden dat jij hebt meegepost joh? :o :D
Kom op Arnie, nog een paar dvd's volhouden en je kunt de serie uit. :) Hoe lang ben jij daar al niet mee bezig met de eerste seizoenen eigenlijk? :D
Ik heb seizoen 1 gewoon 2x volledig gekeken. *)
pi_181738816
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:18 schreef Frey het volgende:

[..]

Een van de beste acteurs die Nederland rijk was _O_
Had van mij best wel nog een paar keer langs mogen komen. Bijvoorbeeld voor een gesprek met Sanders over de toekomst van Frits' bedrijf of een ontmoeting met Wassenaar :P
Absoluut. Eigenlijk is er ook vrij weinig over de acteur zelf bekend vind ik.
Maar dat hadden inderdaad prachtige scenes kunnen opleveren. Die boosheid in zijn laatste periode ook nog richting Dian na de moord op Frits, was echt geweldig.

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:37 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

"Meneer Sanders, u heeft het hier wel over het levenswerk van mijn zoon! Ik laat dat niet zomaar te grabbel gooien door de eerste de beste bankbediende!"
- "Meneer Hogendoorn..."
"Hier is het laatste woord nog niet over gezegd, jongeman. Reken daar maar op."
Dit had gewoon letterlijk voorbij kunnen komen. _O-
pi_181738858
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:48 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Bedankt PeterKelder! :D Ik zal mijn best doen om wat vaker weer aanwezig te zijn. Maar de huidige serie is voor mij eigenlijk ook een gepasseerd station. :)
Top! Ach, praten over de oude seizoenen kan ook volop en verveelt nooit :)
En wie weet begin je door de invloed van dit topic alsnog aan de boxen die je nog hebt liggen :P

quote:
[..]

Kom op Arnie, nog een paar dvd's volhouden en je kunt de serie uit. :) Hoe lang ben jij daar al niet mee bezig met de eerste seizoenen eigenlijk? :D
Die is halverwege met seizoen 2 gekapt en heeft seizoen 3 zelfs nog niet gezien, als ik goed geïnformeerd ben _O-

quote:
Ik heb seizoen 1 gewoon 2x volledig gekeken. *)
Wow, daar moet je echt zin in hebben. De eerste keer gaat nog wel, maar dat seizoen een tweede keer volledig kijken... Ik doe het je in elk geval niet na :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  donderdag 6 september 2018 @ 22:56:20 #63
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181738888
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:48 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Kom op Arnie, nog een paar dvd's volhouden en je kunt de serie uit. :) Hoe lang ben jij daar al niet mee bezig met de eerste seizoenen eigenlijk? :D
Ik heb seizoen 1 gewoon 2x volledig gekeken. *)
Als ik me niet verkeerd herinner, heb ik 4 jaar over seizoen 1 gedaan. Seizoen 2 ben ik blijven steken bij dvd 12, 3 nog niets van gezien, 4 in een paar maanden, 5 ietsje langer en at the moment zo'n 3-4 jaar over 6. 7, 8, 9 en 10 liggen nog op me te wachten. _O-
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  donderdag 6 september 2018 @ 22:56:55 #64
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181738910
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:55 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Die is halverwege met seizoen 2 gekapt en heeft seizoen 3 zelfs nog niet gezien, als ik goed geïnformeerd ben _O-

U bent goed geïnformeerd. _O-
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_181739159
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:55 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Top! Ach, praten over de oude seizoenen kan ook volop en verveelt nooit :)
En wie weet begin je door de invloed van dit topic alsnog aan de boxen die je nog hebt liggen :P

[..]

Wow, daar moet je echt zin in hebben. De eerste keer gaat nog wel, maar dat seizoen een tweede keer volledig kijken... Ik doe het je in elk geval niet na :P
Nee dat klopt. En ik denk dat ik zeker seizoen 12 weer eens moet gaan kijken. Werd mij zeker door Frey nog aangeraden en jaar of 2 geleden meen ik. :)

Wat betreft seizoen 1 heb ik de 2e keer alleen een beetje gesmokkeld met Jan en Petra. Maar niet al hun scenes hoor. :)

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:56 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Als ik me niet verkeerd herinner, heb ik 4 jaar over seizoen 1 gedaan. Seizoen 2 ben ik blijven steken bij dvd 12, 3 nog niets van gezien, 4 in een paar maanden, 5 ietsje langer en at the moment zo'n 3-4 jaar over 6. 7, 8, 9 en 10 liggen nog op me te wachten. _O-
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:56 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

U bent goed geïnformeerd. _O-
Haha! Ik herinner mij dit nu ook wel weer voor een gedeelte ja. _O-
pi_181739189
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:13 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Nou ja, als je ziet hoe lang het heeft geduurd voordat Helen wist dat Peter haar zoon is, en voordat Peter wist dat Helen zijn moeder is... _O-
zo, dat duurde zo lang dat ik bijna dacht dat het nu nog niet bekend was _O-

quote:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dan krijgen we weer waar we ooit nog op hopen, Laura vs Linda!
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:32 schreef PeterKelder het volgende:
Grappig wel dat ik, nu ik die door vanThijn bedachte verhaallijn lees, weer moet denken aan een verhaallijn die ik hier jaren geleden gedeeld heb:

[..]

Nu ik het teruglees vind ik het nog altijd aardig in elkaar zitten ook :D
Dit is meesterlijk! Hier hou ik nou van, van dit soort verhaallijnen! _O_ _O_ _O_
  donderdag 6 september 2018 @ 23:09:04 #67
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181739246
Wil alleen even weten hoe het zit met de Italiaanse verhaallijn uit seizoenen 9-10 (Not sure welk seizoen precies), op de dvd hebben die geen Nederlandse ondertiteling meer, correct?
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_181739359
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 22:56 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

U bent goed geïnformeerd. _O-
Ik heb daar zo mijn informanten voor :7

...Oh nee, wait, dat is Ludo. _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181739406
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:05 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Nee dat klopt. En ik denk dat ik zeker seizoen 12 weer eens moet gaan kijken. Werd mij zeker door Frey nog aangeraden en jaar of 2 geleden meen ik. :)
Oh ja, Frey heeft mij ook meerdere malen gezegd dat ik seizoen 12 zou moeten kijken. Maar ja, ik heb seizoen 14 en 15 zelfs nog altijd niet aangeschaft dus voordat dat een feit is... :P

quote:
Wat betreft seizoen 1 heb ik de 2e keer alleen een beetje gesmokkeld met Jan en Petra. Maar niet al hun scenes hoor. :)
Alleen hun laatste scène dus _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181739501
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:09 schreef ArnieAlberts het volgende:
Wil alleen even weten hoe het zit met de Italiaanse verhaallijn uit seizoenen 9-10 (Not sure welk seizoen precies), op de dvd hebben die geen Nederlandse ondertiteling meer, correct?
Ja dat klopt wel. Ik herinner mij in ieder geval een langere scene van begin seizoen 10 in het ziekenhuis, met vader Oliviero. Maar volgens mij werd er wel vaker Italiaans gesproken ja.

[ Bericht 4% gewijzigd door Koosnaam op 06-09-2018 23:27:03 ]
pi_181739604
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:15 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Oh ja, Frey heeft mij ook meerdere malen gezegd dat ik seizoen 12 zou moeten kijken. Maar ja, ik heb seizoen 14 en 15 zelfs nog altijd niet aangeschaft dus voordat dat een feit is... :P

[..]

Alleen hun laatste scène dus _O-
Het komt er wel een keer van denk ik. _O-

Nee zeker niet. Alleen als Petra weer zielig begon te doen, dat Jan geen aandacht voor haar en dat kind had. Wat nog weleens het geval was. :P
pi_181739671
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:07 schreef vanThijn het volgende:

[..]

zo, dat duurde zo lang dat ik bijna dacht dat het nu nog niet bekend was _O-


"Wacht eens, is het al bekend dat Pater Kolder de onjuiste dochter van Helga van Leur is? Ik dacht dat we dat verhaal pas zouden vertellen in seizoen 45. Of was het toch seizoen 28... Nou ja, in elk geval hebben we nog een verhaallijn liggen waarin Lucas de broer van Stefano is."

quote:
[..]

dan krijgen we weer waar we ooit nog op hopen, Laura vs Linda!
Precies! Mark kan zijn setje schildersmesjes maar alvast opbergen voor alle zekerheid :P

quote:
[..]

Dit is meesterlijk! Hier hou ik nou van, van dit soort verhaallijnen! _O_ _O_ _O_
Thanks! Dat soort verhaallijnen mis ik ook tegenwoordig, die bijna thriller-achtige mysteries. De foilers verzinnen en uitschrijven vond ik ook altijd een heerlijke klus, zag zelfs al hele scènes voor mij dan :D
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  donderdag 6 september 2018 @ 23:29:08 #73
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181739780
Foilers maken vond ik ook erg leuk om te doen, had ruim 2,5 jaar aan foilers uiteindelijk. Uitschrijven heb ik echter nooit echt gedaan, omdat ik niet genoeg verstand heb van onder andere de zakenwereld en medische dingen. Maar ik zag ook inderdaad hele scènes voor me :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  donderdag 6 september 2018 @ 23:29:32 #74
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181739794
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:25 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

"Wacht eens, is het al bekend dat Pater Kolder de onjuiste dochter van Helga van Leur is? Ik dacht dat we dat verhaal pas zouden vertellen in seizoen 45. Of was het toch seizoen 28... Nou ja, in elk geval hebben we nog een verhaallijn liggen waarin Lucas de broer van Stefano is."
_O- _O- _O-
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181739837
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:25 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

"Wacht eens, is het al bekend dat Pater Kolder de onjuiste dochter van Helga van Leur is? Ik dacht dat we dat verhaal pas zouden vertellen in seizoen 45. Of was het toch seizoen 28... Nou ja, in elk geval hebben we nog een verhaallijn liggen waarin Lucas de broer van Stefano is."

HAHAHAHHA ik proestte het al uit voor ik de tekst nog maar had gelezen _O- :') _O- :')
Edit: ik moet deze eigenlijk gewoon inlijsten!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
haha ja, de schildersmesjes, ook zo'n dingetje!

quote:
Thanks! Dat soort verhaallijnen mis ik ook tegenwoordig, die bijna thriller-achtige mysteries. De foilers verzinnen en uitschrijven vond ik ook altijd een heerlijke klus, zag zelfs al hele scènes voor mij dan :D
ja, heerlijk als je het zelf dan nog het beste voor je ziet. kan er zelf ook uren voor zitten!
pi_181739870
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:29 schreef Frey het volgende:
Foilers maken vond ik ook erg leuk om te doen, had ruim 2,5 jaar aan foilers uiteindelijk. Uitschrijven heb ik echter nooit echt gedaan, omdat ik niet genoeg verstand heb van onder andere de zakenwereld en medische dingen. Maar ik zag ook inderdaad hele scènes voor me :P
Heerlijk is dat he Frey?! gewoon hoe je het zelf het liefste wilt zien, dat kan dan ook gewoon :)
pi_181740184
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:29 schreef Frey het volgende:
Foilers maken vond ik ook erg leuk om te doen, had ruim 2,5 jaar aan foilers uiteindelijk. Uitschrijven heb ik echter nooit echt gedaan, omdat ik niet genoeg verstand heb van onder andere de zakenwereld en medische dingen. Maar ik zag ook inderdaad hele scènes voor me :P
Dat hebben die schrijvertjes van niks ook niet, en dat belet hen niet om er hele scènes omheen te verzinnen, dus wat dat betreft... :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181740324
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:30 schreef vanThijn het volgende:

[..]

HAHAHAHHA ik proestte het al uit voor ik de tekst nog maar had gelezen _O- :') _O- :')
Edit: ik moet deze eigenlijk gewoon inlijsten!
Eerlijk: die foto maakt het al leuk _O- We hebben het nog wel eens met een andere foto geprobeerd maar dat toch een ander effect. Met deze foto kun je ook gewoon alles, daar zijn ook de gekste creaties op losgelaten in de loop der jaren _O-

quote:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
haha ja, de schildersmesjes, ook zo'n dingetje!

[..]

ja, heerlijk als je het zelf dan nog het beste voor je ziet. kan er zelf ook uren voor zitten!
Wat er ook in iedere foilervariant terugkomt, althans wat ik weet van die van zowel Frey als mijzelf, is het ongedaan maken van de babywissel van Arnie en Dennis. Mijn handen jeuken nog altijd om dat recht te zetten.

En verder blijven de foilers van LetsGame ook briljant. Maxime die drie keer in een aflevering de loterij wint, ik ga stuk als ik er al aan denk _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181740432
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:43 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Dat hebben die schrijvertjes van niks ook niet, en dat belet hen niet om er hele scènes omheen te verzinnen, dus wat dat betreft... :P
Daar moet ik je wederom gelijk in geven!

quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:48 schreef PeterKelder het volgende:

Wat er ook in iedere foilervariant terugkomt, althans wat ik weet van die van zowel Frey als mijzelf, is het ongedaan maken van de babywissel van Arnie en Dennis. Mijn handen jeuken nog altijd om dat recht te zetten.

En verder blijven de foilers van LetsGame ook briljant. Maxime die drie keer in een aflevering de loterij wint, ik ga stuk als ik er al aan denk _O-
Jaaaaaa ik weet niet wat ze in dat schrijvershol op dat moment gesnoven hadden toen ze die wending ineens verzonnen :N ik ben ook helemaal in voor een "terugwissel"
pi_181740586
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:52 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Daar moet ik je wederom gelijk in geven!

[..]

Jaaaaaa ik weet niet wat ze in dat schrijvershol op dat moment gesnoven hadden toen ze die wending ineens verzonnen :N ik ben ook helemaal in voor een "terugwissel"
Blijkbaar zat de toenmalige creatief producent in de auto toen hij ineens dacht "Als Dennis nu eens Arnie is". Reden: ze hadden 'een zoon voor Robert en Laura nodig'. :|W En als klapstuk schreven ze ook maar direct dat de botten van Arnie werden gevonden in Venezuela. Iets waar de schrijvers in de jaren 90 juist niet mee akkoord gingen: ze hielden het lot van Arnie destijds expres open om zo altijd de mogelijkheid te hebben om hem te laten terugkeren.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181740671
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:59 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Blijkbaar zat de toenmalige creatief producent in de auto toen hij ineens dacht "Als Dennis nu eens Arnie is". Reden: ze hadden 'een zoon voor Robert en Laura nodig'. :|W En als klapstuk schreven ze ook maar direct dat de botten van Arnie werden gevonden in Venezuela. Iets waar de schrijvers in de jaren 90 juist niet mee akkoord gingen: ze hielden het lot van Arnie destijds expres open om zo altijd de mogelijkheid te hebben om hem te laten terugkeren.
eeuwig zonde. Dat open einde was gewoon goed zoals het was. Ik hoop dat we het ooit in ons leven nog gaan meemaken dat ie op zijn minst nog 1x effe terug komt. zal wel loslopen... maar hopen mag :)
pi_181740819
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:02 schreef vanThijn het volgende:

[..]

eeuwig zonde. Dat open einde was gewoon goed zoals het was. Ik hoop dat we het ooit in ons leven nog gaan meemaken dat ie op zijn minst nog 1x effe terug komt. zal wel loslopen... maar hopen mag :)
Inderdaad. Het liefst als allerlaatste scène van de serie: Arnie die ineens voor Laura (en Robert) staat en hen daarna in de armen valt. Geen dialoog, geen verdere uitleg in scènes, niks.

Moet daarvoor wel even die hele "Arnie is gevonden"-lijn worden teruggedraaid, maar dat is simpel: Guus Tuinman bleek een rijke fantasie te hebben en heeft zowel de babywissel als de vondst van Arnie's botten verzonnen.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  vrijdag 7 september 2018 @ 00:14:17 #83
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181740905
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:09 schreef PeterKelder het volgende:
Moet daarvoor wel even die hele "Arnie is gevonden"-lijn worden teruggedraaid, maar dat is simpel: Guus Tuinman bleek een rijke fantasie te hebben en heeft zowel de babywissel als de vondst van Arnie's botten verzonnen.
Haha, zo heb ik het ook ongeveer gedaan. Alleen heb ik nog even zijn nog zwaarder gestoorde broer Berend Tuinman geïntroduceerd. Die had ooit een belangrijke rechtszaak verloren met Laura als advocaat en hij had gezworen haar leven ooit te zullen ruïneren. Dit dus met hulp van broer Guus. Die kreeg na jaren echter zo'n last van zijn geweten, dat hij alles op wilde gaan biechten. Iets wat Berend natuurlijk niet kon dulden en die ging vervolgens zover om zelfs zijn eigen broer te vermoorden en zijn spelletje met Laura voort te zetten :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181740950
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:14 schreef Frey het volgende:

[..]

Haha, zo heb ik het ook ongeveer gedaan. Alleen heb ik nog even zijn nog zwaarder gestoorde broer Berend Tuinman geïntroduceerd. Die had ooit een belangrijke rechtszaak verloren met Laura als advocaat en hij had gezworen haar leven ooit te zullen ruïneren. Dit dus met hulp van broer Guus. Die kreeg na jaren echter zo'n last van zijn geweten, dat hij alles op wilde gaan biechten. Iets wat Berend natuurlijk niet kon dulden en die ging vervolgens zover om zelfs zijn eigen broer te vermoorden en zijn spelletje met Laura voort te zetten :P
* PeterKelder likt zijn vingers af bij zo'n verhaallijn :9 _O_
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181741161
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:09 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Inderdaad. Het liefst als allerlaatste scène van de serie: Arnie die ineens voor Laura (en Robert) staat en hen daarna in de armen valt. Geen dialoog, geen verdere uitleg in scènes, niks.

Moet daarvoor wel even die hele "Arnie is gevonden"-lijn worden teruggedraaid, maar dat is simpel: Guus Tuinman bleek een rijke fantasie te hebben en heeft zowel de babywissel als de vondst van Arnie's botten verzonnen.
Had Jette het er nog niet zo lang geleden zelf ook nog over dat ze dat het liefste zo zou zien?
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:14 schreef Frey het volgende:

[..]

Haha, zo heb ik het ook ongeveer gedaan. Alleen heb ik nog even zijn nog zwaarder gestoorde broer Berend Tuinman geïntroduceerd. Die had ooit een belangrijke rechtszaak verloren met Laura als advocaat en hij had gezworen haar leven ooit te zullen ruïneren. Dit dus met hulp van broer Guus. Die kreeg na jaren echter zo'n last van zijn geweten, dat hij alles op wilde gaan biechten. Iets wat Berend natuurlijk niet kon dulden en die ging vervolgens zover om zelfs zijn eigen broer te vermoorden en zijn spelletje met Laura voort te zetten :P
oh, dit zou ook wel een hele goeie zijn!!
pi_181741190
Maar zie nu eens hoe verhaallijnen uit het verleden een toekomst van de serie niet in de weg staan, maar juist verrijken. De ene na de andere (op papier) sterke verhaallijn vloeit uit onze vingers, terwijl er in Amsterdam goedbetaalde 'schrijvers' niet verder komen dan het zoveelste chemieloze koppel-voor-een-week of het introduceren van een 'hunk' met de karaktereigenschappen van een kartonnen bord.

En dan zegt Rohan in een interview die oude foto's in de nieuwe leader te zien als "het extra benadrukken van de historie van de karakters". Sodemieter toch gauw op, ze weten niet eens hoe ze de historie van een oud-personage moeten behandelen als die terugkeert. Nee, dat vergeten ze liever. :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181741227
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:29 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Had Jette het er nog niet zo lang geleden zelf ook nog over dat ze dat het liefste zo zou zien?
Yes, dat als ze de serie ooit verlaat, haar laatste scène zou zijn dat ze Arnie ineens tegen het lijf loopt in het buitenland of zo. Maar ik zie dat toch nog altijd het liefst pas als allerlaatste scène. Mét een prachttune van Ronald Schilperoort, en niet zo'n broddelwerk van die derderangs bordensmijter van een Frons Servies :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181746131
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:32 schreef PeterKelder het volgende:
Maar zie nu eens hoe verhaallijnen uit het verleden een toekomst van de serie niet in de weg staan, maar juist verrijken. De ene na de andere (op papier) sterke verhaallijn vloeit uit onze vingers, terwijl er in Amsterdam goedbetaalde 'schrijvers' niet verder komen dan het zoveelste chemieloze koppel-voor-een-week of het introduceren van een 'hunk' met de karaktereigenschappen van een kartonnen bord.

En dan zegt Rohan in een interview die oude foto's in de nieuwe leader te zien als "het extra benadrukken van de historie van de karakters". Sodemieter toch gauw op, ze weten niet eens hoe ze de historie van een oud-personage moeten behandelen als die terugkeert. Nee, dat vergeten ze liever. :')
ja, je kan het oude nog prima met het 'nieuwe' combineren. en zoals jij al zegt, die schrijvers krijgen er goed voor betaald voor die bagger, terwijl ik de foilers hier die ik inmiddels heb gezien, echt 1000 malen beter in elkaar vind zitten!
stiekem hoop ik gewoon dat een ongeïnspireerde schrijver hier op dit topic zit mee te loeren en een verhaallijn oppikt :')
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 00:35 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Yes, dat als ze de serie ooit verlaat, haar laatste scène zou zijn dat ze Arnie ineens tegen het lijf loopt in het buitenland of zo. Maar ik zie dat toch nog altijd het liefst pas als allerlaatste scène. Mét een prachttune van Ronald Schilperoort, en niet zo'n broddelwerk van die derderangs bordensmijter van een Frons Servies :')
Ik zou gewoon bijna uitkijken naar de laatste scene _O- en uiteraard met een tune van Ronald Schilperoort!
pi_181746531
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:08 schreef vanThijn het volgende:
oké, voor de gene die het willen zien. hier een veel te lange samenvatting van mijn foiler :') .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er zullen vast heuil veel dingen niet kloppen aangezien er bij mij tussen seizoen 6 en nu een groot gat zit omdat ik die afleveringen nog niet heb gezien. Het hele verhaal is veel uitgebreider maar dat zal ik jullie maar niet aan doen. En doordat ik ineens dus dat verhaal van de Reünie zag, dacht ik ineens van huhhh...dus nu begrijpen jullie denk ik wel mijn interesse

Mijn doel was
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_
Ik wacht nogsteeds op de dag dat Reinout Oerlemans mijn beeld in komt huppelen en dat Arnie tóch de zo'n van Laura en Robert is want .. euh.. Laura was [zoals we vaker] niet psychisch in orde en kreeg destijds een tweeling :p En die Guus Tuinman's kind was al overleden dus stal hij er 1 ipv ze om te wisselen...

maarja. dat gebeurt toch niet.
pi_181746978
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 10:54 schreef Nathvi het volgende:

[..]

Ik wacht nogsteeds op de dag dat Reinout Oerlemans mijn beeld in komt huppelen en dat Arnie tóch de zo'n van Laura en Robert is want .. euh.. Laura was [zoals we vaker] niet psychisch in orde en kreeg destijds een tweeling :p En die Guus Tuinman's kind was al overleden dus stal hij er 1 ipv ze om te wisselen...

maarja. dat gebeurt toch niet.
Als dit gebeurd is mijn leven compleet :D ;)
pi_181747397
aankomende week is super leuk ik snap die negativiteit niet eindelijk is het iets sneller.
  vrijdag 7 september 2018 @ 16:02:58 #92
109180 Woelli
you make the girls go wild
pi_181752551
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181753092
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 september 2018 16:02 schreef Woelli het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat gok ik ook inderdaad :o
  vrijdag 7 september 2018 @ 16:39:24 #94
109180 Woelli
you make the girls go wild
pi_181753511
Dit seizoen weer geen indivuele persfoto’s?
Alleen Lucas een nieuwe? Foto op Videoland heeft Noud toch ook een andere?
  vrijdag 7 september 2018 @ 17:23:19 #95
403253 Meke
after all this time? always.
pi_181754649
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 september 2018 16:02 schreef Woelli het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:o

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
pi_181754881
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 10:32 schreef vanThijn het volgende:

[..]

ja, je kan het oude nog prima met het 'nieuwe' combineren. en zoals jij al zegt, die schrijvers krijgen er goed voor betaald voor die bagger, terwijl ik de foilers hier die ik inmiddels heb gezien, echt 1000 malen beter in elkaar vind zitten!
stiekem hoop ik gewoon dat een ongeïnspireerde schrijver hier op dit topic zit mee te loeren en een verhaallijn oppikt :')
Zou mooi zijn, al hoop ik het ergens ook niet: dan gaan ze ermee aan de haal en weten het nog te verprutsen tot een ongeïnspireerd iets :')

quote:
[..]

Ik zou gewoon bijna uitkijken naar de laatste scene _O- en uiteraard met een tune van Ronald Schilperoort!
"Wanneer kan de serie ophouden te bestaan?" _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181754902
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 september 2018 16:02 schreef Woelli het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181754952
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 16:39 schreef Woelli het volgende:
Dit seizoen weer geen indivuele persfoto’s?
Alleen Lucas een nieuwe? Foto op Videoland heeft Noud toch ook een andere?
Mondjesmaat duiken er nieuwe individuele foto's op, maar voornamelijk van die nieuwelingen. Ik snap niet waarom ze niet van iedereen gewoon een nieuwe foto vrijgeven.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  vrijdag 7 september 2018 @ 20:12:57 #99
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_181758008
Die acteur die hoofdcommissaris Stern speelt heeft een stem die me doet denken aan Sinterklaas :')
  vrijdag 7 september 2018 @ 20:59:37 #100
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181758863
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 20:12 schreef James1988 het volgende:
Die acteur die hoofdcommissaris Stern speelt heeft een stem die me doet denken aan Sinterklaas :')
Denk eerder aan Joe Dalton, Shere Khan, Doctor Snuggles of Hugo van den Loonsche Duynen ;)
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181761507
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 20:12 schreef James1988 het volgende:
Die acteur die hoofdcommissaris Stern speelt heeft een stem die me doet denken aan Sinterklaas :')
Ik denk steeds aan die ouwe vent die dat verhaal verteld in Villa Volta _O- Dat huis, dat vervloekte huis _O-
pi_181763459
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 23:02 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Ik denk steeds aan die ouwe vent die dat verhaal verteld in Villa Volta _O- Dat huis, dat vervloekte huis _O-
Dat is ook dezelfde acteur: Jules Croiset. Hij sprak inderdaad ook de stem in van bokkenrijder Hugo van den Loonsche Duynen, zoals Frey zei op de vorige pagina.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_181764057
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:08 schreef vanThijn het volgende:
oké, voor de gene die het willen zien. hier een veel te lange samenvatting van mijn foiler :') .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er zullen vast heuil veel dingen niet kloppen aangezien er bij mij tussen seizoen 6 en nu een groot gat zit omdat ik die afleveringen nog niet heb gezien. Het hele verhaal is veel uitgebreider maar dat zal ik jullie maar niet aan doen. En doordat ik ineens dus dat verhaal van de Reünie zag, dacht ik ineens van huhhh...dus nu begrijpen jullie denk ik wel mijn interesse

Mijn doel was
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_
Dat lijkt me een toffe verhaallijn! Het is ook helemaal niet vergezocht en zou zelfs heel logisch zijn.

Ik vraag me ook af waarom ze niets doen met het modeverleden van Linda. Ze zou samen gaan kunnen werken met Nina bij LaNina, of een concurrerende modeketen op kunnen zetten en daarmee conflict met Nina kunnen krijgen. Nina's verdwijning nu zou daar een mooie aanleiding voor kunnen zijn. Bovendien zou dit ook leiden tot meer mooie scenes tussen Linda en Janine; dat zijn schijnbaar nog steeds vriendinnen, maar je merkt er niets van.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_181767137
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 00:09 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Dat is ook dezelfde acteur: Jules Croiset. Hij sprak inderdaad ook de stem in van bokkenrijder Hugo van den Loonsche Duynen, zoals Frey zei op de vorige pagina.
oh hahaha ik wist niet dat het dezelfde acteur was _O- wel grappig dat het me daar direct aan deed denken.
  zaterdag 8 september 2018 @ 09:52:42 #105
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_181767565
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 11:44 schreef laracroftonline het volgende:
aankomende week is super leuk ik snap die negativiteit niet eindelijk is het iets sneller.
Ik ben een kijker van het eerste uur, maar ben het volledig met je eens. Wat mij betreft heeft deze tijdsprong prima gewerkt als een soort reset, al moeten ze dit niet elk jaar doen
pi_181767620
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 00:31 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Dat lijkt me een toffe verhaallijn! Het is ook helemaal niet vergezocht en zou zelfs heel logisch zijn.

Ik vraag me ook af waarom ze niets doen met het modeverleden van Linda. Ze zou samen gaan kunnen werken met Nina bij LaNina, of een concurrerende modeketen op kunnen zetten en daarmee conflict met Nina kunnen krijgen. Nina's verdwijning nu zou daar een mooie aanleiding voor kunnen zijn. Bovendien zou dit ook leiden tot meer mooie scenes tussen Linda en Janine; dat zijn schijnbaar nog steeds vriendinnen, maar je merkt er niets van.
Daar zouden ze inderdaad wat mee kunnen doen.En ik ben helemaal voor de concurrentiestrijd! :Y kan me herinneren dat Linda het er in 2015 (dacht ik) kort over heeft gehad, Dat ze in de mode zat. maar daar kwamen we ook niet veel verder mee.
pi_181768913
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 00:31 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Dat lijkt me een toffe verhaallijn! Het is ook helemaal niet vergezocht en zou zelfs heel logisch zijn.

Ik vraag me ook af waarom ze niets doen met het modeverleden van Linda. Ze zou samen gaan kunnen werken met Nina bij LaNina, of een concurrerende modeketen op kunnen zetten en daarmee conflict met Nina kunnen krijgen. Nina's verdwijning nu zou daar een mooie aanleiding voor kunnen zijn. Bovendien zou dit ook leiden tot meer mooie scenes tussen Linda en Janine; dat zijn schijnbaar nog steeds vriendinnen, maar je merkt er niets van.
Dat is ook zoiets: Linda heeft een heel verleden in de mode, had bij haar terugkeer in 2005 zelfs een hele lijn, maar nu wordt gedaan alsof dat nooit gebeurd is. En wie staat er nu suggesties te doen voor nieuwe ontwerpen? Juist, Mark :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181769652
Linda heeft zich wel opgewerkt van serveerster naar manager ofzo in een half jaar? Was dat in het echt ook maar zo ;)
pi_181775642
Spoilers voor 17 t/m 21 september:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181778985
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 12:36 schreef loezzzje het volgende:
Linda heeft zich wel opgewerkt van serveerster naar manager ofzo in een half jaar? Was dat in het echt ook maar zo ;)
haha dat zou echt nice zijn! :')
pi_181793369
Maar trouwens. Tiffy is dus weer niet te zien in GTST, ik ben eerlijk gezegd een beetje vergeten wat er gebeurde tijdens de aflevering waar ze in zat, maar de mensen die alleen GTST kijken snappen er nu toch geen drol van?
pi_181794423
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2018 11:13 schreef Nathvi het volgende:
Maar trouwens. Tiffy is dus weer niet te zien in GTST, ik ben eerlijk gezegd een beetje vergeten wat er gebeurde tijdens de aflevering waar ze in zat, maar de mensen die alleen GTST kijken snappen er nu toch geen drol van?
Dit idd... -O-
pi_181800046
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2018 11:13 schreef Nathvi het volgende:
Maar trouwens. Tiffy is dus weer niet te zien in GTST, ik ben eerlijk gezegd een beetje vergeten wat er gebeurde tijdens de aflevering waar ze in zat, maar de mensen die alleen GTST kijken snappen er nu toch geen drol van?
nu je het zegt, ik was heel die Tiffy al vergeten 8)7
  zondag 9 september 2018 @ 22:10:53 #114
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181806403
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 11:44 schreef laracroftonline het volgende:
aankomende week is super leuk ik snap die negativiteit niet eindelijk is het iets sneller.
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 09:52 schreef GayGuy het volgende:

[..]

Ik ben een kijker van het eerste uur, maar ben het volledig met je eens. Wat mij betreft heeft deze tijdsprong prima gewerkt als een soort reset, al moeten ze dit niet elk jaar doen
Precies. Precies daarom is er juist ook zo'n negativiteit: het is als een soort reset. Als er echter iets is wat bijna de in steen gekraste hoofdregel van een soapserie is, dan is dat wel dat je soap één coherent, doorlopend verhaal moet zijn. In de eerste vijftien(!) jaren en qua tijdlijn geloof ik zelfs de eerste twintig jaren, is daar nooit van afgeweken. Goudkust probeerde het, en dat werd ook redelijk extreem slecht ontvangen.

Maar de laatste paar jaren wordt er sowieso in GTST zo roekeloos omgesprongen met karakters, ontwikkeling, personages, lijnen die nergens heen gaan. En loopt het dan uit de hand? Geen punt, ze gebruiken élke mogelijke deus ex machina mogelijk om het kapotgeschreven lijntje weer op te lossen. Voorheen Kennard Bos (met als rechterhandje Rohan) en nu Rohan Gottschalk zien dat het goed is, en geilen op de aandacht voor hun persoon. Want wat hebben ze toch briljante vindingen gedaan door de jaren heen:

- Robert en Laura hebben weer een zoon nodig? Dennis herschrijven we gewoon tot een omgewisselde Arnie! Opgelost!

- Rikki is volgens de redactie een beetje saai geworden? Verouderen we het personage en de actrice, dat was bij Nina ook zo'n succes, opgelost!

- Oh jee, is de baas van RTL niet tevreden over de hoeveelheid duistere verhaallijnen in de reeks, ook al kijkt hij er verder nooit naar? Veranderen we de serie en maken we er een liefdesnestjes-telenovella van, opgelost!

- Die nieuwe familie in de reeks die niet helemaaaaaaal positief ontvangen wordt? Laten we één van de zoons omkomen als slachtoffer van het Ebola-virus. Tranen scoren, opgelost!

- Wat, moeder Bouwhuis ligt niet lekker bij de kijkers en Cynthia Abma wil uit de serie? Geen punt, recasten we h~... Oh, we schrijven haar er gewoon helemaal uit, bedoel je? Prima, we hebben net een beginnetje gemaakt aan een emotionele ernstige ziekte-verhaallijn d~... Oh, ze moet meteen weg? Oké, dan maakt ze zich maar random van kant, opgelost!

- Stoppen we Nina voor de zoveelste keer in een levensbedreigende situatie? Briljant! Een paar maanden later-schermpje aan het begin van het nieuwe seizoen, lekker snel en origineel opgelost!

Ik word er moe van, de kijker wordt er moe van en het begint steeds duidelijker te worden dat ze zich meer en meer weer op die jongeren gaan richten. Prima, maar daar ga je geen kijkers mee scoren omdat die toch en masse de televisie links laten liggen. Hoeveel ze de stijl van de soap ook op Spangas 2.0 of beter nog, Onderweg Naar Morgen 2.0 willen laten lijken. Of zijn we die laatste stuiptrekking van ONM vergeten bij BNN? Dat moest ook zo nodig veel meer voor de jongeren worden. We weten hoe dat toen is afgelopen. :')

Die houding van 'kijk ons eens lekker bezig zijn, al vinden we het verleden wel écht ook heel belangrijk', die staat mij en die andere kijkers van het eerste uur gewoon niet meer zo aan. Ik keek vroeger omdat ik sommige personages grappig vond (Harmsen), of juist vet irritant en hoopte op zijn of haar bek te zien gaan (Dian, Tony Fuentes) of omdat ik een personage een eindbaas vond (Later Ludo en in mindere mate Hafkamp bij haar eerste comeback, maar in mijn jongere jaren bijvoorbeeld Benjamin en Stefano) of gewoon heel lief (Daantje, of Sjors in haar eerste seizoen).

Dat alles mist in de personages van nu; Het zijn allemaal eilandbewoners die bijna niet buiten hun eiland met elkaar omgaan in die reeks en ook nul gunfactor hebben. Ze zijn niet grappig (Of ze zijn super over de top, zoals ooit Lucas die met Edwin op de bank zat te schateren omdat Anton in paniek was, omdat hij een kikkerbeeldje van zijn vrouw had gesloopt, ik verzin dit niet!), ze zijn grotendeels allemaal onrealistisch en irritant, maar er is most of all geen échte eindbaas. En wanneer er een potentieel eindbaas-personage opstaat, wordt die binnen enkele maanden afgeschoten en vergeten, ofwel afgericht.

Zo. Hoop woorden voor iemand die de naam heeft geleend van een oud-personage dat nog ergens in de jungle van Venezuela moet rondhangen. Met deze schrijvers? Laat hem dáár maar blijven.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 9 september 2018 @ 22:12:28 #115
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_181806453
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2018 11:13 schreef Nathvi het volgende:
Maar trouwens. Tiffy is dus weer niet te zien in GTST, ik ben eerlijk gezegd een beetje vergeten wat er gebeurde tijdens de aflevering waar ze in zat, maar de mensen die alleen GTST kijken snappen er nu toch geen drol van?
Eigenlijk is dat de 'Too Long, Didn't Read'-versie van mijn bovenstaande bericht. _O-

Maar inderdaad, heel dat kut-Nieuwe Tijden ook, nog zo'n factor die meespeelt waarom dat schrijverszootje van nu armoedig bezig is :') Ze denken echt dat jongeren alleen maar bezig zijn met alles wat met GTST/NT te maken heeft. Aarde aan de GTST-Redactie: Het is geen 1996 meer.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_181814292
Ik kijk vooruit op videoland en:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181814709
quote:
0s.gif Op maandag 10 september 2018 11:50 schreef miaeak het volgende:
Ik kijk vooruit op videoland en:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ja het gaat ietwat te snel

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181817590
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 september 2018 17:23 schreef Meke het volgende:

[..]

:o

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zoals Bianca ALS bleek te hebben en toen verongelukte ofzo? :')
Of Anita die HIV positief was en ook ineens een ongeluk(je) kreeg waaraan ze later overleed?
pi_181818225
quote:
1s.gif Op maandag 10 september 2018 15:21 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zoals Bianca ALS bleek te hebben en toen verongelukte ofzo? :')
Of Anita die HIV positief was en ook ineens een ongeluk(je) kreeg waaraan ze later overleed?
Bianca kreeg ALS en stierf twee tellen later plotseling in haar slaap aan een hartstilstand. :')

Bij Anita vond ik het een tikje logischer. Die had wel HIV, maar dat was geloof ik al heel lang zo voordat ze aangereden werd en daardoor stierf.
pi_181818341
quote:
1s.gif Op maandag 10 september 2018 15:21 schreef vencodark het volgende:

[..]

Zoals Bianca ALS bleek te hebben en toen verongelukte ofzo? :')
Of Anita die HIV positief was en ook ineens een ongeluk(je) kreeg waaraan ze later overleed?
Die verhaallijn van Bianca was bespottelijk ja _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 11 september 2018 @ 09:46:55 #121
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181833542
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:46 schreef PeterKelder het volgende:
Mooi gezegd Frey! ^O^
Maar dit is wel het einde van een tijdperk waarin jij ons op de hoogte hield van vele memorabele momenten uit de eerste 15 seizoenen van GTST, en dat vond ik een plezier :) LetsGame mag het stokje overnemen vanaf oktober, ben benieuwd hoe hij dat zal gaan doen :P
Helaas lijkt het niveau van de samenvattingen tezamen met seizoen 16 flink gekelderd te zijn. Ik heb er in ieder geval niet veel van gezien, of heb ik alles gemist? :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181833819
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 09:46 schreef Frey het volgende:

[..]

Helaas lijkt het niveau van de samenvattingen tezamen met seizoen 16 flink gekelderd te zijn. Ik heb er in ieder geval niet veel van gezien, of heb ik alles gemist? :P
Nee, qua samenvattingen is het niet veel meer sinds jij gestopt bent :P
Ik weet wel dat LetsGame inmiddels aan seizoen 16 bezig is én er zowaar positief over te spreken was, dus ik ben benieuwd of hij in het topic zijn licht nog op dat seizoen zal laten schijnen :D
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  dinsdag 11 september 2018 @ 15:46:12 #123
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_181838713
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 10:06 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Nee, qua samenvattingen is het niet veel meer sinds jij gestopt bent :P
Ik weet wel dat LetsGame inmiddels aan seizoen 16 bezig is én er zowaar positief over te spreken was, dus ik ben benieuwd of hij in het topic zijn licht nog op dat seizoen zal laten schijnen :D
Ik ben superslecht daarin maar kan het wel proberen :P
Kijk ook niet heel vaak ivm tijdgebrek.
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_181839425
Ik ben het lang niet zo eens geweest met een comment op de GTST Courant als deze:



Wie die Benthe ook is, er is geen speld tussen te krijgen ^O^ _O_
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181839443
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 september 2018 15:46 schreef LetsGame het volgende:

[..]

Ik ben superslecht daarin maar kan het wel proberen :P
Kijk ook niet heel vaak ivm tijdgebrek.
Snap ik, dat seizoen is ook bijlange niet zo spannend als de seizoenen waarin

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181839902
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181841638
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 16:57 schreef Nathvi het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181841795
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 18:13 schreef vanThijn het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181841863
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_181841919
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 18:23 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Is wel echt gtst logica _O- _O-
pi_181841941
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 18:26 schreef Aoibhin het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ze maken me nieuwsgierig, dat dan weer wel :')
pi_181842059
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 18:29 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Is wel echt gtst logica _O- _O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181842283
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 18:36 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Purmerend _O- _O- _O- :') :') :')
pi_181842378
seizoen 6:
wat grappig dat Dian 1 weer even terug is (wist ik niet eens :o )
pi_181843277
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 18:47 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Purmerend _O- _O- _O- :') :') :')
Ach ja, gezien ze tegenwoordig fan zijn om de Nederlandse plaatsen te noemen kan deze er ook nog bij :P Rikki woont in Rotterdam, Sil en Amy in Utrecht, de lekkerste broodjes haal je blijkbaar in Vught, het huwelijk van Sjoerd en Aysen vond plaats in Amsterdam...

En dan te bedenken dat er een tijd was dat het uit den boze was om Nederlandse plaatsnamen te noemen, om de serie zo 'abstract' mogelijk te houden. Damn, ik kan mij zelfs niet heugen dat Middendam ooit daadwerkelijk is genoemd door een personage, en nu is het Meerdijk voor en Meerdijk na _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181844182
Waarom zouden ze dat doen, met die plaatsnamen?
En zo’n cruciale fout mbt die schoonvader zullen ze niet maken. Gok de nieuwe vriend van Maria of zij werd sowieso al bedoeld en is het dus een tikfout.
  dinsdag 11 september 2018 @ 20:35:07 #138
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181844619
Of Maria heeft zich om laten bouwen en heet nu Mario
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181844870
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 20:35 schreef Frey het volgende:
Of Maria heeft zich om laten bouwen en heet nu Mario
_O- _O- _O- _O-
pi_181844894
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 19:40 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Ach ja, gezien ze tegenwoordig fan zijn om de Nederlandse plaatsen te noemen kan deze er ook nog bij :P Rikki woont in Rotterdam, Sil en Amy in Utrecht, de lekkerste broodjes haal je blijkbaar in Vught, het huwelijk van Sjoerd en Aysen vond plaats in Amsterdam...

En dan te bedenken dat er een tijd was dat het uit den boze was om Nederlandse plaatsnamen te noemen, om de serie zo 'abstract' mogelijk te houden. Damn, ik kan mij zelfs niet heugen dat Middendam ooit daadwerkelijk is genoemd door een personage, en nu is het Meerdijk voor en Meerdijk na _O-
volgens mij is de naam Middendam/Meerdijk geen een keer genoemd tot aan de aflevering waar ik nu zit :P
  dinsdag 11 september 2018 @ 20:50:01 #141
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181844963


Niet Joke Bruijs, maar Rohan Gottschalk kruipt deze keer in de huid van Mario de Jong.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181845005
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 20:50 schreef Frey het volgende:
[ afbeelding ]

Niet Joke Bruijs, maar Rohan Gottschalk kruipt deze keer in de huid van Mario de Jong.
Hahahahahahahahaa ik heb zuurstof nodig _O_ _O_ _O_ _O- _O- _O_
pi_181845837
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 20:50 schreef Frey het volgende:
[ afbeelding ]

Niet Joke Bruijs, maar Rohan Gottschalk kruipt deze keer in de huid van Mario de Jong.
Whahaha lekkere facelift ook _O- _O- _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181845918
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 20:46 schreef vanThijn het volgende:

[..]

volgens mij is de naam Middendam/Meerdijk geen een keer genoemd tot aan de aflevering waar ik nu zit :P
Nee, kan het mij van de eerste zes seizoenen ook niet herinneren. Wel dat Middendam zo nu en dan op een envelop of brief stond, maar that's it. Maar sinds een paar jaar is de Meerdijkeritis echt losgeslagen, die doen net alsof dat echt bestaat :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181846556
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 21:28 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Nee, kan het mij van de eerste zes seizoenen ook niet herinneren. Wel dat Middendam zo nu en dan op een envelop of brief stond, maar that's it. Maar sinds een paar jaar is de Meerdijkeritis echt losgeslagen, die doen net alsof dat echt bestaat :')
Ik ben ook wel benieuwd waar heel dat Meerdijk dan zou moeten liggen. Want ik kan me herinneren dat Sjoerd een keer iets in de trant zei van 'Rotterdam is ontzettend ver hier vandaan' maar het volgende moment zegt iemand anders weer iets van 'In Zeeland ben je zo' (dat zei die gene niet maar het was wel iets wat echt totaal niet klopte met die zin van Sjoerd)
pi_181846600
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 21:53 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Ik ben ook wel benieuwd waar heel dat Meerdijk dan zou moeten liggen. Want ik kan me herinneren dat Sjoerd een keer iets in de trant zei van 'Rotterdam is ontzettend ver hier vandaan' maar het volgende moment zegt iemand anders weer iets van 'In Zeeland ben je zo' (dat zei die gene niet maar het was wel iets wat echt totaal niet klopte met die zin van Sjoerd)
Antwerpen. :+
Meerdijk ligt gewoon in België. *O*
pi_181846676
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 september 2018 21:54 schreef vencodark het volgende:

[..]

Antwerpen. :+
Meerdijk ligt gewoon in België. *O*
Whaha ja dat zal het zijn! aangezien accenten toch nooit te horen zijn... ook al heb je bijna heel je leven in Canada gewoond bijvoorbeeld
pi_181847586
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 21:53 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Ik ben ook wel benieuwd waar heel dat Meerdijk dan zou moeten liggen. Want ik kan me herinneren dat Sjoerd een keer iets in de trant zei van 'Rotterdam is ontzettend ver hier vandaan' maar het volgende moment zegt iemand anders weer iets van 'In Zeeland ben je zo' (dat zei die gene niet maar het was wel iets wat echt totaal niet klopte met die zin van Sjoerd)
Ik heb eens iets gelezen dat de makers dat wel zouden weten zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Maar heel dat beeld wat er omheen gecreëerd wordt de laatste jaren is gewoon lachwekkend. Dat zo'n Rohan ook nog bloedserieus zegt van "Meerdijk bestaat voor ons, de karakters bestaan voor ons". En dat toen met de onthulling dat Mark en Marieke terugkeerden in de serie, de aanwezige pers het alleen zo mocht filmen zodat men de lampen boven het decor niet zouden zien _O-

Ik denk dat Meerdijk een soort luchtkasteel is wat lukraak boven Nederland zweeft, afhankelijk van waar de makers het nu weer plaatsen :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181848673
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 22:27 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Ik heb eens iets gelezen dat de makers dat wel zouden weten zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Maar heel dat beeld wat er omheen gecreëerd wordt de laatste jaren is gewoon lachwekkend. Dat zo'n Rohan ook nog bloedserieus zegt van "Meerdijk bestaat voor ons, de karakters bestaan voor ons". En dat toen met de onthulling dat Mark en Marieke terugkeerden in de serie, de aanwezige pers het alleen zo mocht filmen zodat men de lampen boven het decor niet zouden zien _O-

Ik denk dat Meerdijk een soort luchtkasteel is wat lukraak boven Nederland zweeft, afhankelijk van waar de makers het nu weer plaatsen :')
manmanman wat een ellende weer. Ik zie de paniek al voor me als er een van de pers er net per ongeluk een stukje licht bij filmt.
pi_181848905


hahahahah deze scene. Zooitje ongeregeld en Meneer Harmsen bloedserieus _O-
pi_181848946
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:05 schreef vanThijn het volgende:
[ afbeelding ]

hahahahah deze scene. Zooitje ongeregeld en Meneer Harmsen bloedserieus _O-
"Ze gaan trouwen, ze gaan trouwen
Rik en Anita zijn een paar
En ze blijven van elkaar houden
Jaar in, jaar uit, wel duizend jaar..."

Daniël en Laura daarop zingend: "Vol verwachting klopt ons hart..." _O- _O- _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181848978
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:06 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

"Ze gaan trouwen, ze gaan trouwen
Rik en Anita zijn een paar
En ze blijven van elkaar hou-wen
Jaar in, jaar uit, wel duizend jaar..."

Daniël en Laura daarop zingend: "Vol verwachting klopt ons hart..." _O- _O- _O-
Dat moment is echt goud :') :') :Y _O-
pi_181849103
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:08 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Dat moment is echt goud :') :') :Y _O-
En Harmsen dan bloedserieus "Nee, die tekst staat er niet in." _O- _O_ _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181849198
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:14 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

En Harmsen dan bloedserieus "Nee, die tekst staat er niet in." _O- _O_ _O-
op zo'n typisch Harmsen toontje _O_ _O_
pi_181849280
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:18 schreef vanThijn het volgende:

[..]

op zo'n typisch Harmsen toontje _O_ _O_
Harmsen was zo'n heerlijk en uniek personage _O_
Die beginperiode ook, dat hij nog ontzettend gierig was en zelfs bij de heropening van De Cactus bezig was met schransen van die hapjes _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181849364
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:23 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Harmsen was zo'n heerlijk en uniek personage _O_
Die beginperiode ook, dat hij nog ontzettend gierig was en zelfs bij de heropening van De Cactus bezig was met schransen van die hapjes _O-
hahaha ja prachtig! en dan kwam hij weer binnen gestormd als er weer 'iemand van het opvanghuis' zijn heg had gemold. _O-
pi_181849445
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:28 schreef vanThijn het volgende:

[..]

hahaha ja prachtig! en dan kwam hij weer binnen gestormd als er weer 'iemand van het opvanghuis' zijn heg had gemold. _O-
Haha ja zalig _O-
Die verhaallijn met Mickey en Nancy was ook goud _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181849452
Ah, daar hebben we de geniale tekst weer:
pi_181849521
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:32 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Haha ja zalig _O-
Die verhaallijn met Mickey en Nancy was ook goud _O-
Ik ga die dvd's binnenkort ook maar weer aan zetten :') :')
pi_181849585
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:33 schreef vanThijn het volgende:
Ah, daar hebben we de geniale tekst weer:
Harmsen: "Wie wil schitteren op het concertpodium, zal langs de afgronden van het repetitieproces moeten gaan."
Stan: "Nou, laat mij dan maar schitteren door afwezigheid." _O- _O- _O-

Serieus, die droogkomische opmerkingen van Stan Nijholt maken seizoen 6 nog leuker _O_ _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181849895
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:18 schreef vanThijn het volgende:

[..]

op zo'n typisch Harmsen toontje _O_ _O_
Zo las ik hm ook. :P
pi_181850344
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 21:53 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Ik ben ook wel benieuwd waar heel dat Meerdijk dan zou moeten liggen. Want ik kan me herinneren dat Sjoerd een keer iets in de trant zei van 'Rotterdam is ontzettend ver hier vandaan' maar het volgende moment zegt iemand anders weer iets van 'In Zeeland ben je zo' (dat zei die gene niet maar het was wel iets wat echt totaal niet klopte met die zin van Sjoerd)
Ik heb laatst wel ergens gelezen dat men p den duur destijds wel enigszins een beeld had waar Meerdijk zou moeten liggen. Aangezien er vaak makkelijk naar de kust wordt gegaan en de omgeving vroeger veel landelijker was. Ook volgens postcodes die regelmatig genoemd werden zou het in de omgeving van Almere liggen.

Toen kwamen de Amerikaanse schrijvers het overnemen in seizoen 18 hun wil opleggen en kwam dat stomme dorpje als setting voor Meerdijk. Toen verdwenen ook de stockshots van de locaties tussendoor.

https://muziek-en-film.in(...)-slechte-tijden.html

Wat ik trouwens vind terwijl ik dit aan het googlen ben:
quote:
Gottschalk schrijft zelf niet meer, maar staat met Helen de Gans en Aysu Baydar als producent aan het hoofd van het team dat elke dag GTST schrijft en produceert.
https://www.ad.nl/show/sc(...)wakker-van~af625dad/

You must be FUCKIN' kidding me
't Echte en 't ware!
  Miss 200.000.000! woensdag 12 september 2018 @ 00:57:54 #163
367000 roos94
pi_181850671
Werkt er echt een Aysu Baydar bij gtst? :D
pi_181854280
SPOILER: zoë's schoonvader
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181855040
Deze schrijvers moet je zo snel mogelijk lozen _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181855078
Zou Rik de serie niet gewoon voor de 5e keer definitief gaan verlaten :? Zijn rol is ook echt totaal uitgespeeld
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181855940
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:39 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Harmsen: "Wie wil schitteren op het concertpodium, zal langs de afgronden van het repetitieproces moeten gaan."
Stan: "Nou, laat mij dan maar schitteren door afwezigheid." _O- _O- _O-

Serieus, die droogkomische opmerkingen van Stan Nijholt maken seizoen 6 nog leuker _O_ _O-
_O- _O- _O- Ja die heeft inderdaad wel een aantal drogen opmerkingen die eigenlijk opgeschreven zouden moeten worden :')
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 00:29 schreef Japepk het volgende:

[..]

Toen kwamen de Amerikaanse schrijvers het overnemen in seizoen 18 hun wil opleggen en kwam dat stomme dorpje als setting voor Meerdijk. Toen verdwenen ook de stockshots van de locaties tussendoor.
zoals het er nu uitziet vind ik het meer weghebben van zo'n dokter tinus dorp (vestingsstadje). :')

quote:
Wat ik trouwens vind terwijl ik dit aan het googlen ben:

[..]

https://www.ad.nl/show/sc(...)wakker-van~af625dad/

You must be FUCKIN' kidding me
HUUUUhh neee joh. _O-
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 10:26 schreef Nathvi het volgende:
SPOILER: zoë's schoonvader
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
aha, zo zit het dus
pi_181856521
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 00:57 schreef roos94 het volgende:
Werkt er echt een Aysu Baydar bij gtst? :D
Wat ontzettend doorzichtig en arrogant. :')
pi_181857498
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 00:57 schreef roos94 het volgende:
Werkt er echt een Aysu Baydar bij gtst? :D
Annemarieke Loderus is/was ook senior development manager Digital Media

https://nederlandsmediani(...)tst-wie-is-tim-case/
pi_181857625
quote:
1s.gif Op woensdag 12 september 2018 12:36 schreef vencodark het volgende:

[..]

Wat ontzettend doorzichtig en arrogant. :')
Wat dacht je dan van Malena Blanco, bedacht door hoofdschrijfster Pia Blanco :') _O-
De familienaam Bouwhuis komt ook uit kringen van Kennard of Rohan dacht ik.

Sterker nog: in de serie zie je soms de naam AysuAir voor een vliegmaatschappij, dát is pas echt slecht _O-

EDIT: vergeet ik toch bijna het beste voorbeeld: het bedrijf Jakero, een samenvoeging van Jantien, Kennard en Rohan _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181858096
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 12:05 schreef vanThijn het volgende:

[..]

_O- _O- _O- Ja die heeft inderdaad wel een aantal drogen opmerkingen die eigenlijk opgeschreven zouden moeten worden :')
Nu had Stan in seizoen 6 niet veel te doen, maar zelfs als supporting character wisten de schrijvers hem nog geweldige teksten te geven _O-

quote:
[..]

zoals het er nu uitziet vind ik het meer weghebben van zo'n dokter tinus dorp (vestingsstadje). :')
Yep. Vroeger was Aalsmeer natuurlijk vaste uitvalsbasis voor buitenopnamen, samen met nabijgelegen gemeentes als Leimuiden, Uithoorn en Hoofddorp, waardoor er een beeld ontstond van een (middel)grote stad wat ook paste bij het beeld van de Australische versie waarin het zich afspeelde in Sydney. Maar sinds de verandering in seizoen 19 filmen ze voornamelijk in van die kleine gemeentes als Velsen-Zuid, Edam en zelfs Volendam. Stockshots zijn sinds seizoen 20 niet meer te zien, waardoor de overgang van dag naar avond en andersom heel ruw is en je geen beeld meer hebt van waar ze eigenlijk wonen. Kan mij heugen dat op een oude versie van de GTST-site eens stond dat de familie Bouwhuis in een grachtenpand woont, maar dat valt uit het decor al niet op te maken :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181858985
Vond de setting vroeger leuker. Het was toen wat landelijker en groener naar mijn idee. En wat minder specifiek inderdaad. Ik kan me een interview met (volgens mij) Olga Madsen herinneren waarin ze beschreef hoe ze de serie inderdaad zo neutraal mogelijk wilden houden. Daarom wordt er geen specifieke popmuziek geluisterd en kwamen mobieltjes pas laat in de serie. Zodat je niet teveel tijdelijke trends die het tijdloze beeld verstoren zou krijgen.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor het 'uiterlijk' van de opnames. Nu zie je inderdaad een specifiek vestingsstadje, terwijl het vroeger wat groter was. Nog steeds krijg ik niet het gevoel dat GTST zich afspeelt in een stad als Woudrichem of Naarden ofzo, zeker als je kijkt naar het aantal voorzieningen wat in Meerdijk te vinden zou moeten zijn. Groot ziekenhuis, groot hotel, grote multinationals en villawijken.

quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 13:31 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Wat dacht je dan van Malena Blanco, bedacht door hoofdschrijfster Pia Blanco :') _O-
De familienaam Bouwhuis komt ook uit kringen van Kennard of Rohan dacht ik.

Sterker nog: in de serie zie je soms de naam AysuAir voor een vliegmaatschappij, dát is pas echt slecht _O-

EDIT: vergeet ik toch bijna het beste voorbeeld: het bedrijf Jakero, een samenvoeging van Jantien, Kennard en Rohan _O-
Jakero vind ik nog gaan. Dat is slechts een gimmick, en klinkt op zich prima voor een uitgeverij. Die andere namen zijn gewoon pure egotripperij.
't Echte en 't ware!
pi_181859119
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181859332
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 14:43 schreef Japepk het volgende:
Vond de setting vroeger leuker. Het was toen wat landelijker en groener naar mijn idee. En wat minder specifiek inderdaad. Ik kan me een interview met (volgens mij) Olga Madsen herinneren waarin ze beschreef hoe ze de serie inderdaad zo neutraal mogelijk wilden houden. Daarom wordt er geen specifieke popmuziek geluisterd en kwamen mobieltjes pas laat in de serie. Zodat je niet teveel tijdelijke trends die het tijdloze beeld verstoren zou krijgen.
Klopt. Olga en Rogier Proper hingen de theorie er aan op dat hoe abstracter het werd gebracht, hoe meer tijdloos het zou zijn en daarmee niet te verwijzen naar een specifieke plaats en/of tijd. De plaats van handeling moest voor alle kijkers in het land aanvoelen alsof het zich in een nabijgelegen buurt afspeelde, daarom ook dat er altijd over 'de stad' werd gesproken. Plaatsnamen als Middendam, Woondrecht of Baroum stonden wel op brieven, documenten en poststukken, maar nimmer werden die uitgesproken door de personages. Men las in de eerste twee seizoenen nog bestaande kranten (wat ook nog eens een fout opleverde wat zelfs de krant haalde :D ), pas toen Janine in beeld kwam werd Het Spectrum in het leven geroepen en zelfs dat bracht nog altijd het wereldnieuws. En tevens was er een lijst met verboden woorden en uitdrukkingen die de dialoogschrijvers dienden te hanteren, om zo modieuze woorden en uitdrukkingen in de dialoog te voorkomen. Geen "doei" of "doeg", maar altijd "dag". Kwam er toch eens "doei" voor in de dialoog, dan was dat er tijdens de opnames ingeslopen.

quote:
Hetzelfde geldt natuurlijk voor het 'uiterlijk' van de opnames. Nu zie je inderdaad een specifiek vestingsstadje, terwijl het vroeger wat groter was. Nog steeds krijg ik niet het gevoel dat GTST zich afspeelt in een stad als Woudrichem of Naarden ofzo, zeker als je kijkt naar het aantal voorzieningen wat in Meerdijk te vinden zou moeten zijn. Groot ziekenhuis, groot hotel, grote multinationals en villawijken.
Klopt. Zoals gezegd speelde The Restless Years zich af in Sydney, waardoor de plaats van handeling in GTST ook vanaf het begin een (middel)grote stad was met alle voorzieningen. Tegenwoordig oogt het als een dorp waar alles op loopafstand te bereiken is. Ik vond het dan ook opmerkelijk dat Janine laatst zei dat Lucas maar het OV moest nemen om thuis te komen, kan mij zelfs al niet meer heugen wanneer er voor het laatst een stadsbus in de serie te zien was :D

quote:
[..]

Jakero vind ik nog gaan. Dat is slechts een gimmick, en klinkt op zich prima voor een uitgeverij. Die andere namen zijn gewoon pure egotripperij.
True, al vind ik het nog steeds opmerkelijk. Zie al voor me hoe ze daar in de vergadering uren hebben zitten bakkeleien over de volgorde van de namen :') _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181859677
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181859829
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 23:33 schreef vanThijn het volgende:
Ah, daar hebben we de geniale tekst weer:
Ivo Niehe :')
pi_181860632
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 14:53 schreef miaeak het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In dit tempo hebben we in oktober een begrafenis _O-

En dan waarschijnlijk omdat ze over een winkelwagentje struikelt :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181860813
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 16:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

In dit tempo hebben we in oktober een begrafenis _O-

En dan waarschijnlijk omdat ze over een winkelwagentje struikelt :P
Aangereden door een winkelwagentje van de Lidl, dat onbemand van een heuveltje is komen rollen. Ja, ik zie dit nog echt gebeuren ook _O- _O- _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181861007
In het kader van rare fratsen van de schrijvers wil ik de dood van Farah trouwens ook niet onvermeld laten... die laat je ineens terugkomen om de romance van Amir en Sjors te dwarsbomen, genoeg potentie voor drama de komende jaren, zeker met die babywens van Nina erbij. En dan laat je haar van een balkon flikkeren tijdens de bruiloft... wat heb je daar nou aan gehad _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181861298
Het erge is nog... Ze wilde een foto maken op die balustrade met behulp van een selfiestick _O- Goddammit, dat ding is er juist voor om foto's van (hoge) afstand te maken zonder zelf die afstand te moeten maken, maar wat doet die troela vervolgens? :') |:( :|W _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181862359
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 16:36 schreef PeterKelder het volgende:
Het erge is nog... Ze wilde een foto maken op die balustrade met behulp van een selfiestick _O- Goddammit, dat ding is er juist voor om foto's van (hoge) afstand te maken zonder zelf die afstand te moeten maken, maar wat doet die troela vervolgens? :') |:( :|W _O-
Oh god ja dat was ook wat. :')
pi_181862392
eeeennn doorrrr :) :)

pi_181862416
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 16:36 schreef PeterKelder het volgende:
Het erge is nog... Ze wilde een foto maken op die balustrade met behulp van een selfiestick _O- Goddammit, dat ding is er juist voor om foto's van (hoge) afstand te maken zonder zelf die afstand te moeten maken, maar wat doet die troela vervolgens? :') |:( :|W _O-
Dat, en dan gaat ze ook nog met haar hakken aan op een verhoging staan. Dit was echt wel 2 Darwin Awards waard. :')
pi_181862431
quote:
1s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:24 schreef Sick_Little_Monkey het volgende:

[..]

Dat, en dan gaat ze ook nog met haar hakken aan op een verhoging staan. Dit was echt wel 2 Darwin Awards waard. :')
_O- _O- _O- _O- _O-
pi_181862445
quote:
1s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:24 schreef Sick_Little_Monkey het volgende:

[..]

Dat, en dan gaat ze ook nog met haar hakken aan op een verhoging staan. Dit was echt wel 2 Darwin Awards waard. :')
True _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181862521
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:22 schreef vanThijn het volgende:
eeeennn doorrrr :) :)

[ afbeelding ]
Oeh... Ben benieuwd hoe dat seizoen jou zal bevallen, voor mij was dat al het seizoen waarin substantiële veranderingen werden doorgevoerd en de nieuwe generatie het stokje overnam.

Wat vond je over het geheel van seizoen 6, nu je dat hebt afgerond? :)
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181862616
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:28 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Oeh... Ben benieuwd hoe dat seizoen jou zal bevallen, voor mij was dat al het seizoen waarin substantiële veranderingen werden doorgevoerd en de nieuwe generatie het stokje overnam.

Wat vond je over het geheel van seizoen 6, nu je dat hebt afgerond? :)
vond het al triest om te zien dat Arnie niet op de foto staat :{ :') ben ook wel benieuwd of het me gaat bevallen.
Seizoen 6 vond ik helemaal geweldig. in het begin even inkomen en soms dat ik even moest doorbijten om door wat afleveringen heen te gaan. maar halverwege zat ik er weer helemaal in. Vond dit wel een van de beste tot nu toe.
pi_181862855
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:33 schreef vanThijn het volgende:

[..]

vond het al triest om te zien dat Arnie niet op de foto staat :{ :') ben ook wel benieuwd of het me gaat bevallen.
Gelukkig gaat hij er nog op een mooie manier uit, dat wel _O_
Maar ja, zijn exit is wel gezichtsbepalend voor de overgang naar de nieuwe generatie vind ik. Ze hebben dat nog aardig kunnen opvangen met Kim en Julian, maar ik vond dat toch niet hetzelfde gevoel hebben.

quote:
Seizoen 6 vond ik helemaal geweldig. in het begin even inkomen en soms dat ik even moest doorbijten om door wat afleveringen heen te gaan. maar halverwege zat ik er weer helemaal in. Vond dit wel een van de beste tot nu toe.
Mooi! Ik heb laatst nog wat door de tweede helft van seizoen 6 zitten spoelen ook, daar zit echt wel goed materiaal tussen. Alleen lijntjes als die met Stan en Suzanne ( :') ) vond ik een beetje overbodig, maar ach :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181863226
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:41 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Gelukkig gaat hij er nog op een mooie manier uit, dat wel _O_
Maar ja, zijn exit is wel gezichtsbepalend voor de overgang naar de nieuwe generatie vind ik. Ze hebben dat nog aardig kunnen opvangen met Kim en Julian, maar ik vond dat toch niet hetzelfde gevoel hebben.

[..]

Mooi! Ik heb laatst nog wat door de tweede helft van seizoen 6 zitten spoelen ook, daar zit echt wel goed materiaal tussen. Alleen lijntjes als die met Stan en Suzanne ( :') ) vond ik een beetje overbodig, maar ach :P
Het probleem bij mij is, is dat ik altijd heel erg lang moet wennen aan een nieuwe personage en als er een leuke personage uit gaat denk ik al meteen 'zo leuk zal het dan niet meer worden'. terwijl dat het tot nu toe eigenlijk allemaal wel is meegevallen.

Aan Stan heb ik ook heeel lang moeten wennen. maar dat komt meer omdat ik Paul Groot echt alleen van zijn typetjes ken (toen deze seizoenen op tv waren keek ik alleen nog Pittige Tijden _O- ). Maar ook dat is goed gekomen.
nu we het er toch over hebben, die 'verhaallijn' was inderdaad een beetje overbodig. Zo van 'we geven die jongen ook maar even wat te beleven anders zit ie er ook maar zo bij'. :')
  woensdag 12 september 2018 @ 17:56:34 #190
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181863372
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:22 schreef vanThijn het volgende:
eeeennn doorrrr :) :)

[ afbeelding ]
Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik heb gedaan. Seizoen 6 t/m 9 is mijn favoriete periode, waarschijnlijk ook omdat ik daarmee ben opgegroeid. Vind vooral seizoen 7 vaak een beetje een onderschat seizoen. Je kon ook wel merken dat ik vooral veel shots had uit deze seizoenen. Ging daar echt los, want heb er nog genoeg die niet in het overzicht stonden. :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  woensdag 12 september 2018 @ 18:05:19 #191
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_181863617
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 september 2018 16:31 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Snap ik, dat seizoen is ook bijlange niet zo spannend als de seizoenen waarin

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:D _O-
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_181863635
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:56 schreef Frey het volgende:

[..]

Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik heb gedaan. Seizoen 6 t/m 9 is mijn favoriete periode, waarschijnlijk ook omdat ik daarmee ben opgegroeid. Vind vooral seizoen 7 vaak een beetje een onderschat seizoen. Je kon ook wel merken dat ik vooral veel shots had uit deze seizoenen. Ging daar echt los, want heb er nog genoeg die niet in het overzicht stonden. :P
ah, ja als je daar mee bent opgegroeid maakt dat het ook wel speciaal. Mijn ouders waren geloof ik na seizoen 7 gestopt met kijken dus ik kan niet echt zeggen dat ik er nou veel van heb meegekregen. was toen te jong.

hahaha kom maar door met de shots! Ben ook ontzettend nieuwsgierig naar hoe dit seizoen verder gaat. Las me altijd een beetje van te voren in over wat er gaat gebeuren, maar heb dat deze keer niet gedaan. dus het is nu al helemaal een verrassing!
  woensdag 12 september 2018 @ 18:07:30 #193
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_181863657
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:22 schreef vanThijn het volgende:
eeeennn doorrrr :) :)

[ afbeelding ]
Dat is lang geleden voor mij toen ik deze box kreeg en uitkeek :D
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_181863754
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:52 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Het probleem bij mij is, is dat ik altijd heel erg lang moet wennen aan een nieuwe personage en als er een leuke personage uit gaat denk ik al meteen 'zo leuk zal het dan niet meer worden'. terwijl dat het tot nu toe eigenlijk allemaal wel is meegevallen.
Mooi is dat in die beginjaren nieuwe personages soms ook zo onopvallend werden geïntroduceerd. Janine die voor een aflevering een scharrel van Simon was en een paar weken pas later terug in beeld kwam, Stan die eerst een week als figurant in De Cactus zat voordat hij ook daadwerkelijk tekst kreeg... Dat was allemaal zoveel geloofwaardiger dan "hier is een nieuw gezin dat ineens volop te zien is met andere personages" zoals de Huygens in seizoen 18 :P

quote:
Aan Stan heb ik ook heeel lang moeten wennen. maar dat komt meer omdat ik Paul Groot echt alleen van zijn typetjes ken (toen deze seizoenen op tv waren keek ik alleen nog Pittige Tijden _O- ). Maar ook dat is goed gekomen.
Stan was naar mijn mening een goeie opvolger voor Peter qua karakter: brutaal met een gouden hart, zeker in de beginperiode. Na verloop van tijd zwakte dat wat af, maar zijn humor bleef briljant tot het laatst _O_

Pittige Tijden _O_ _O- Serieus, als dat er niet was geweest zou Meta niet zo'n cultfiguur zijn geworden _O-

quote:
nu we het er toch over hebben, die 'verhaallijn' was inderdaad een beetje overbodig. Zo van 'we geven die jongen ook maar even wat te beleven anders zit ie er ook maar zo bij'. :')
Zeg dat, en dan vooral dat pusherige van Suzanne die na één zoen al bijna voor het altaar stond en hem telkens aansprak met "schat" en "lieverd", ik werd er in zijn plaats haast kriegel van :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181863822
quote:
1s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:07 schreef LetsGame het volgende:

[..]

Dat is lang geleden voor mij toen ik deze box kreeg en uitkeek :D
hihi ja, ik loop lekker achter. _O- ongeveer 3 maanden geleden begonnen en nu zoveel seizoenen verder...nieuwe verslaafde in de groep hier :)
pi_181864006
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:10 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Mooi is dat in die beginjaren nieuwe personages soms ook zo onopvallend werden geïntroduceerd. Janine die voor een aflevering een scharrel van Simon was en een paar weken pas later terug in beeld kwam, Stan die eerst een week als figurant in De Cactus zat voordat hij ook daadwerkelijk tekst kreeg... Dat was allemaal zoveel geloofwaardiger dan "hier is een nieuw gezin dat ineens volop te zien is met andere personages" zoals de Huygens in seizoen 18 :P
Ik kan me daar zo aan irriteren, dat: bam, een nieuwe die ook meteen met iedereen connecties heeft...maaar niemand die er van te voren ooit over gesproken heeft.

quote:
Stan was naar mijn mening een goeie opvolger voor Peter qua karakter: brutaal met een gouden hart, zeker in de beginperiode. Na verloop van tijd zwakte dat wat af, maar zijn humor bleef briljant tot het laatst _O_
helemaal waar!

quote:
Pittige Tijden _O_ _O- Serieus, als dat er niet was geweest zou Meta niet zo'n cultfiguur zijn geworden _O-
hahahaha ja, Meta. Die zat in GTST toch ook echt maar een week er in ofzo? :') Ik zat pas alle afleveringen nog te kijken op youtube. hilarisch, vooral met de acteurs uit gtst zelf er bij. zoals die aflevering van Suzanne Balk waar Meta ineens auditie kwam doen voor een commercial ofzo

quote:
Zeg dat, en dan vooral dat pusherige van Suzanne die na één zoen al bijna voor het altaar stond en hem telkens aansprak met "schat" en "lieverd", ik werd er in zijn plaats haast kriegel van :')
Dat viel mij inderdaad ook al op!! Als iemand waarmee ik maar 1 keer heb gezoend mij al meteen zo noemt, kan die gene helemaal een beuk verwachten _O-
pi_181864111
quote:
hahahaha ja, Meta. Die zat in GTST toch ook echt maar een week er in ofzo? :') Ik zat pas alle afleveringen nog te kijken op youtube. hilarisch, vooral met de acteurs uit gtst zelf er bij. zoals die aflevering van Suzanne Balk waar Meta ineens auditie kwam doen voor een commercial ofzo
Dit moment bijvoorbeeld _O- _O- _O- _O-
pi_181864113
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:20 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Ik kan me daar zo aan irriteren, dat: bam, een nieuwe die ook meteen met iedereen connecties heeft...maaar niemand die er van te voren ooit over gesproken heeft.
Nu met die Daan ook: ineens is hij er en kent half Meerdijk hem én zijn opa.

quote:
[..]

helemaal waar!

[..]

hahahaha ja, Meta. Die zat in GTST toch ook echt maar een week er in ofzo? :') Ik zat pas alle afleveringen nog te kijken op youtube. hilarisch, vooral met de acteurs uit gtst zelf er bij. zoals die aflevering van Suzanne Balk waar Meta ineens auditie kwam doen voor een commercial ofzo
Meta zat nog betrekkelijk lang in GTST eigenlijk, maar dat ga je vanzelf zien :P
Och ja, dat was de eerste Pittige Tijden met Meta ook. Je ziet Ingeborg ook kijken van "wat de fucksels is dít?!" _O- _O- _O-

quote:
[..]

Dat viel mij inderdaad ook al op!! Als iemand waarmee ik maar 1 keer heb gezoend mij al meteen zo noemt, kan die gene helemaal een beuk verwachten _O-
Hear hear _O- En Suzanne meteen pruilen toen Stan de boot een beetje afhield, mijn hemel zeg :') Met terugwerkende kracht begin ik zijn abrupte vertrek nog te begrijpen ook :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  woensdag 12 september 2018 @ 18:26:41 #199
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_181864132
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:06 schreef vanThijn het volgende:
hahaha kom maar door met de shots! Ben ook ontzettend nieuwsgierig naar hoe dit seizoen verder gaat. Las me altijd een beetje van te voren in over wat er gaat gebeuren, maar heb dat deze keer niet gedaan. dus het is nu al helemaal een verrassing!
Goed dan :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_181864144
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:25 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Dit moment bijvoorbeeld _O- _O- _O- _O-
[ afbeelding ]
"Wie is dat lekkere chocolaatje?" :D _O-
Als Carlo dat nu zo zou zeggen zou de hele racismebeweging er direct schande van spreken :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181864664
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:25 schreef PeterKelder het volgende:

Meta zat nog betrekkelijk lang in GTST eigenlijk, maar dat ga je vanzelf zien :P
Och ja, dat was de eerste Pittige Tijden met Meta ook. Je ziet Ingeborg ook kijken van "wat de fucksels is dít?!" _O- _O- _O-

Hahahaha precies dat gezicht _O-
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:26 schreef Frey het volgende:

[..]

Goed dan :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je bent een held _O_
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:27 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

"Wie is dat lekkere chocolaatje?" :D _O-
Als Carlo dat nu zo zou zeggen zou de hele racismebeweging er direct schande van spreken :')
zowel in Pittige als Goede Tijden hoor ik uitspraken waarvan ik denk dat je ze tegenwoordig niet meer moet uitspreken :') :')
pi_181865757
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 18:58 schreef vanThijn het volgende:

[..]

zowel in Pittige als Goede Tijden hoor ik uitspraken waarvan ik denk dat je ze tegenwoordig niet meer moet uitspreken :') :')
Tja, iets als "Wat een toestand!" kan in deze tijden echt niet meer natuurlijk :P
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181866070
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 19:53 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Tja, iets als "Wat een toestand!" kan in deze tijden echt niet meer natuurlijk :P
_O- _O- _O-
pi_181866115
als ik dat 'wat vooraf ging' stukje zie, heb ik het idee dat ik naar CSI zit te kijken ofzo. Door dat muziekje.
pi_181866517
Ohh die reclame van videoland. echt geweldig!
  woensdag 12 september 2018 @ 20:30:04 #206
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_181866694
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 20:07 schreef vanThijn het volgende:
als ik dat 'wat vooraf ging' stukje zie, heb ik het idee dat ik naar CSI zit te kijken ofzo. Door dat muziekje.
In de huidige afleveringen denk ik juist eerder aan de Efteling :P
pi_181866734
quote:
1s.gif Op woensdag 12 september 2018 20:30 schreef James1988 het volgende:

[..]

In de huidige afleveringen denk ik juist eerder aan de Efteling :P
Ja, villa volta zeker _O-
pi_181867328
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 20:07 schreef vanThijn het volgende:
als ik dat 'wat vooraf ging' stukje zie, heb ik het idee dat ik naar CSI zit te kijken ofzo. Door dat muziekje.
Die recapthemes van Frons Servies worden ook met iedere verandering slechter :')

Ooit hadden we tenminste nog deze prachtige recaptune:


_O_
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181867650
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 20:54 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Die recapthemes van Frons Servies worden ook met iedere verandering slechter :')

Ooit hadden we tenminste nog deze prachtige recaptune:


_O_
Zo, maar echt. Deze is veeele malen beter!
pi_181867980
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 21:07 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Zo, maar echt. Deze is veeele malen beter!
Van de hand van Ronald "Koning van de achtergrondmuziek" Schilperoort _O_

En ach, eerlijk is eerlijk: de eerste recaptune van hofnar Frons Servies was ook nog best goed:


Maar de bagger die hij sindsdien heeft 'gecomponeerd'... :X
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181877330
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 21:21 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Van de hand van Ronald "Koning van de achtergrondmuziek" Schilperoort _O_

En ach, eerlijk is eerlijk: de eerste recaptune van hofnar Frons Servies was ook nog best goed:


Maar de bagger die hij sindsdien heeft 'gecomponeerd'... :X
Ja oke oke, ik moet eerlijk zijn. deze was ook nog wel te doen! Maar die van nu vind ik persoonlijk niet echt passen.
pi_181877781
quote:
1s.gif Op donderdag 13 september 2018 12:31 schreef vanThijn het volgende:

[..]

Ja oke oke, ik moet eerlijk zijn. deze was ook nog wel te doen! Maar die van nu vind ik persoonlijk niet echt passen.
Dat wat hij nu 'gecomponeerd' heeft klinkt in mijn oren als een rip-off van een muziekje wat past bij Pirates of the Caribbean, alleen dan zonder melodie :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181878567
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181885837
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 13:46 schreef Nathvi het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lag er wel erg dik bovenop ook :')
Een beetje net als Q die in het begin zeer dik aangezet autistisch moest zijn dus elk autistme cliché eruit werd geperst.
Wat was die belabberd geschreven zeg. Wel een leuke acteur, dat scheelt een hoop.
Gelukkig is die hele handel wat bijgetrokken.
Nu aan de slag met Marieke en de DSM-V criterea er in 3 scenes doorheen rammen :') |:( .

Oh en:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En ook:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 4% gewijzigd door miaeak op 13-09-2018 20:21:48 ]
pi_181885920
Het is wel te zien waarom die neger figurant was... Wat een acteur zeg :')
Het wordt met de dag slechter met deze bagger.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_181886040
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 20:15 schreef RipCity het volgende:
Het is wel te zien waarom die neger figurant was... Wat een acteur zeg :')
Het wordt met de dag slechter met deze bagger.
Hm?
pi_181886057
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 20:21 schreef miaeak het volgende:

[..]

Hm?
die voor de kamer kwam.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_181886195
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 20:21 schreef RipCity het volgende:

[..]

die voor de kamer kwam.
Nog even terug gekeken. Niveau. :') :') :')
En wat deed Laura daar eigenlijk...? Wordt eens tijd dat zij uit haar filler- figurantenrollertje wordt getrokken. :{
pi_181886428
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 20:27 schreef miaeak het volgende:

[..]

Nog even terug gekeken. Niveau. :') :') :')
En wat deed Laura daar eigenlijk...? Wordt eens tijd dat zij uit haar filler- figurantenrollertje wordt getrokken. :{
+1
pi_181888378
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 20:27 schreef miaeak het volgende:

[..]

Nog even terug gekeken. Niveau. :') :') :')
En wat deed Laura daar eigenlijk...? Wordt eens tijd dat zij uit haar filler- figurantenrollertje wordt getrokken. :{
Ik vrees er voor, aangezien ze haar nu in De Koning gedumpt hebben als de vrouwelijke variant van good old JP :{
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181888710
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 21:45 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Ik vrees er voor, aangezien ze haar nu in De Koning gedumpt hebben als de vrouwelijke variant van good old JP :{
Vergeet onze eigen Jef niet! Laura in de Koning slaat alleen wel als een tang op een varken. Ja, horecaervaring. Als hotelmanager ja! Niet als kroegbaas. Come on. Laura zou met haar achtergrond (advocate, ondernemer, manager) zó een tegenstander van/zakenvrouw naast Ludo kunnen zijn.
't Echte en 't ware!
pi_181888870
[quote]0s.gif Op donderdag 13 september 2018 21:57 schreef Japepk het volgende:

[..]

Vergeet onze eigen Jef niet! Laura in de Koning slaat alleen wel als een tang op een varken. Ja, horecaervaring. Als hotelmanager ja! Niet als kroegbaas. Come on. Laura zou met haar achtergrond (advocate, ondernemer, manager) zó een tegenstander van/zakenvrouw naast Ludo kunnen zijn.
[/quote]

dit zou voor goede verhaallijnen kunnen zorgen
pi_181888996
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 21:57 schreef Japepk het volgende:

[..]

Vergeet onze eigen Jef niet! Laura in de Koning slaat alleen wel als een tang op een varken. Ja, horecaervaring. Als hotelmanager ja! Niet als kroegbaas. Come on. Laura zou met haar achtergrond (advocate, ondernemer, manager) zó een tegenstander van/zakenvrouw naast Ludo kunnen zijn.
Jef was al een slechte kopie van JP in mijn ogen. En wat je zegt over Laura is waar. Laat haar desnoods een gratis adviesbureau voor juridische zaken starten, ik noem maar wat. Daar kunnen dan weer verhaallijnen uit voortkomen die voor spanning en sensatie zorgen. Al is dat met het huidige beleid natuurlijk ijdele hoop...
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181889341
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 20:37 schreef vanThijn het volgende:

[..]

+1
Eind seizoen 27 en begin vorig seizoen, meteen na de cliffhanger had ik nog hoop. Sil kwam terug, ze had een trauma van die brand. Het begon ergens op te lijken, maar al snel.. Meh..

In Nieuwe Tijden zit de kleindochter van Rutger Goedhart. Daar hadden ze in GTST iets mee kunnen doen voor Laura, maar nope.

Hele grote omschakeling hier; maar Rutger was de oom van Martijn Huygens toch? Maar was Martijn nou uiteindelijk related aan Rolf enzo?
  donderdag 13 september 2018 @ 22:36:21 #225
445555 GayGuy
Just your average gayguy
pi_181889747
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 22:20 schreef Nathvi het volgende:

[..]

Eind seizoen 27 en begin vorig seizoen, meteen na de cliffhanger had ik nog hoop. Sil kwam terug, ze had een trauma van die brand. Het begon ergens op te lijken, maar al snel.. Meh..

In Nieuwe Tijden zit de kleindochter van Rutger Goedhart. Daar hadden ze in GTST iets mee kunnen doen voor Laura, maar nope.

Hele grote omschakeling hier; maar Rutger was de oom van Martijn Huygens toch? Maar was Martijn nou uiteindelijk related aan Rolf enzo?
Nee de familie van Martijn is nooit in verband gebracht met Rolf en Agaath Huygens
pi_181889761
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 22:20 schreef Nathvi het volgende:

[..]

Hele grote omschakeling hier; maar Rutger was de oom van Martijn Huygens toch? Maar was Martijn nou uiteindelijk related aan Rolf enzo?
Toen het gezin Huygens werd geïntroduceerd klonk het nog van 'nee, het is toevallig dezelfde naam, maar er is geen link met Rolf Huygens.'

Jaren later is er door het team van GTST echter naar buiten gebracht dat Martijn weldegelijk een zoon is van Rolf en Agaath (en dus halfbroer van Peter Kelder), maar dat ze deze info nooit in de serie hebben kunnen verwerken. :')

Genoeg tijd voor gehad lijkt me; bovendien krijg ik de indruk dat dit iets is wat ze achteraf erbij hebben bedacht en helemaal niet destijds al de achtergrond van Martijn was.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_181890035
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 22:37 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Toen het gezin Huygens werd geïntroduceerd klonk het nog van 'nee, het is toevallig dezelfde naam, maar er is geen link met Rolf Huygens.'

Jaren later is er door het team van GTST echter naar buiten gebracht dat Martijn weldegelijk een zoon is van Rolf en Agaath (en dus halfbroer van Peter Kelder), maar dat ze deze info nooit in de serie hebben kunnen verwerken. :')

Genoeg tijd voor gehad lijkt me; bovendien krijg ik de indruk dat dit iets is wat ze achteraf erbij hebben bedacht en helemaal niet destijds al de achtergrond van Martijn was.
Het gekke is: voor die uitspraak heb ik nooit een officiële bron gevonden, alleen een opmerking op Wikipedia. Ik betwijfel daarom ook de waarheid van dat verhaal...
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181890208
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 22:52 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Het gekke is: voor die uitspraak heb ik nooit een officiële bron gevonden, alleen een opmerking op Wikipedia. Ik betwijfel daarom ook de waarheid van dat verhaal...
Ik heb het wel eens ergens anders voorbij zien komen, maar kan daar niet meer de bron van vinden. Al kan die andere site waar ik het van had het ook weer van Wikipedia hebben. Het kan dus met een korrel zout worden genomen, maar opmerkelijk vind ik het wel.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_181890325
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 22:59 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ik heb het wel eens ergens anders voorbij zien komen, maar kan daar niet meer de bron van vinden. Al kan die andere site waar ik het van had het ook weer van Wikipedia hebben. Het kan dus met een korrel zout worden genomen, maar opmerkelijk vind ik het wel.
Inderdaad, zeker omdat Martijn en Irene vlak na het 20-jarig bestaan verdwenen. Als de schrijvers echt van plan waren om Martijn te linken aan Rolf Huygens en daarmee Peter Kelder, was het toen het geschikte moment geweest. En al helemaal omdat ze vertrokken naar Afrika om ontwikkelingswerk te gaan doen, iets wat Alexandra Huygens in seizoen 4 al deed.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  donderdag 13 september 2018 @ 23:15:14 #230
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_181890453
Ik heb een beetje onderzoek gedaan naar de zwaar labiele staat van Nina...
En het lijkt erop dat ze een dissociatieve stoornis heeft door het trauma van de ontvoering door Loes. (waarom hebben we hier niks van gezien :( :( ?)

quote:
De oorzaken van dissociaties
Waarom zou je een dissociatie krijgen? Er zijn verschillende modellen die dit fenomeen verklaren, maar allemaal komt het min of meer op hetzelfde neer. In het verleden hebben mensen met een dissociatieve stoornis vaak een traumatische gebeurtenis meegemaakt. Hoewel die gebeurtenis waarschijnlijk al lang niet meer voorkomt, is er toendertijd een soort copingstrategie opgezet. Door de overload aan emoties van extreme angst of stress, heeft het brein zich geprogrammeerd om het niet nog een keer meemaken.

Je beschermt jezelf dus op een dieper niveau om een herhaling te vermijden. Het is dan een mechanisme van zelfverdediging geworden om wederom nare gebeurtenissen zo extreem te beleven. Die nare gebeurtenissen zijn vaak trauma’s uit het verleden die vervelende gevoelens oproepen. Je brein is nog steeds geneigd om het bewustzijn ook bij afwezigheid van traumatische situaties even uit te schakelen. Dat ervaar je bij bepaalde triggers die de herinnering oproepen van een trauma of stressvolle situatie.

Dissociatieve fugue

Hierbij ga je plotseling en onverwacht weg van huis of waar je normaal gesproken werkt. Ook hier heb je last van geheugenverlies. Je kan het verleden niet meer goed herinneren. Daarnaast ben je verward over je eigen identiteit. Het kan zelfs zijn dat je een andere identiteit aanneemt. Het verschil bij dissociatieve fugue is dat je niet bewust bent van het geheugenverlies. Bij dissociatieve amnesie ben je dat wel.
En over komende week:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181890925
De vraag is natuurlijk, van wie is het kind... ik gok dat het toch van Amir blijkt te zijn, al zou ze dan volgens de tijdlijnen al 3, 4 maanden onderweg moeten zijn :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  vrijdag 14 september 2018 @ 00:04:45 #232
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_181891196
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 23:45 schreef TheVulture het volgende:
De vraag is natuurlijk, van wie is het kind...
Dat wordt de kerstcliffhanger? :P
pi_181896207
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 00:04 schreef James1988 het volgende:

[..]

Dat wordt de kerstcliffhanger? :P
sta ik niet gek van te kijken :')
pi_181896297
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 23:45 schreef TheVulture het volgende:
De vraag is natuurlijk, van wie is het kind... ik gok dat het toch van Amir blijkt te zijn, al zou ze dan volgens de tijdlijnen al 3, 4 maanden onderweg moeten zijn :P
Sowieso niet van die Carlos want ze was al zwanger vóór dat hele cliffhangergedoe. (En kunnen we nou eindelijk een keer een normale bruiloft hebben... Damn :') )
Of er zou een ghost miskraam hebben plaatsgevonden achter de schermen en ze opnieuw zwanger is van Carlos, maar dat vind ik zelfs voor gtst wat ver gaan.

Ik zie ze er nog wel voor aan om het uiteindelijk voor elkaar te krijgen dat het ineens Bing's kind is.

En hoe Amir bloedserieus tegen Sjors zei: "Ik moet je wat vertellen... Ik vind dat je het moet weten". En dan wordt ie onderbroken en maakt ie ervan dat ie wilde zeggen dat hij tóch mee uit eten gaat. En Sjors vind het ook niet gek dat er dan eerst zo'n hele dramatische intro komt alleen om te zeggen dat ie mee uit eten gaat :').
pi_181897684
SPOILER: volgende week vrijdag
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181897766
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 12:04 schreef Nathvi het volgende:
SPOILER: volgende week vrijdag
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 3% gewijzigd door miaeak op 14-09-2018 12:35:23 ]
pi_181898240
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 12:04 schreef Nathvi het volgende:
SPOILER: volgende week vrijdag
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181898457
Nog even wat anders dat me ineens te binnen schiet. Willen we Ingmar nog terug als Sjors? Ik mis haar als persoon in gtst, maar ik heb het gevoel dat de "nieuwe Sjors" zo is veranderd dat de overgang gek zou aanvoelen. Het voelt als een los staand persoon. Al moest ik er even inkomen vind ik de "nieuwe" actrice leuk en passend in het verhaal. Ingmar en Amir?


Al denk ik wel dat Ingmar de vermissing van Lana net wat meer drama had kunnen geven. Die is zo lekker over de top in haar wanhoopreacties.

Misschien toch beter geweest haar er even uit te schrijven? (Mocht de intentie nog steeds zijn dat ze terug zou keren, zoals RTL nog steeds beweert)

[ Bericht 29% gewijzigd door miaeak op 14-09-2018 13:08:15 ]
pi_181898899
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:00 schreef miaeak het volgende:
Nog even wat anders dat me ineens te binnen schiet. Willen we Ingmar nog terug als Sjors? Ik mis haar als persoon in gtst, maar ik heb het gevoel dat de "nieuwe Sjors" zo is veranderd dat de overgang gek zou aanvoelen. Het voelt als een los staand persoon. Al moest ik er even inkomen vind ik de "nieuwe" actrice leuk en passend in het verhaal. Ingmar en Amir?


Al denk ik wel dat Ingmar de vermissing van Lana net wat meer drama had kunnen geven. Die is zo lekker over de top in haar wanhoopreacties.

Misschien toch beter geweest haar er even uit te schrijven? (Mocht de intentie nog steeds zijn dat ze terug zou keren, zoals RTL nog steeds beweert)

Ik dacht hier toevallig laatst ook nog over na. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Ingmar nog terug gaat komen. Ik weet natuurlijk verder niet wat er zich achter de schermen afspeelt maar Melissa Drost (huidige Sjors) en Amir hebben in het dagelijks leven ook een relatie. Ik kan mij voorstellen dat dat dingen nog ingewikkelder maakt. Ik zou het niet erg vinden als Melissa Drost Sjors blijft en als zij wil stoppen dat Sjors dan definitief verdwijnt uit de serie. We zijn nu anderhalf jaar verder en Lana is ineens een puber, Ingmar heeft letterlijk 1 aflevering gedraaid met Alkan (Amir). Het zou raar voelen om Ingmar ineens weer als Sjors te zien.

Ik vind Melissa Drost ook wat volwassener/ouder uitstralen wat beter past nu Lana 15/16 jaar is.
pi_181898977
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:29 schreef Thatsmelv het volgende:

[..]

Ik dacht hier toevallig laatst ook nog over na. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Ingmar nog terug gaat komen. Ik weet natuurlijk verder niet wat er zich achter de schermen afspeelt maar Melissa Drost (huidige Sjors) en Amir hebben in het dagelijks leven ook een relatie. Ik kan mij voorstellen dat dat dingen nog ingewikkelder maakt. Ik zou het niet erg vinden als Melissa Drost Sjors blijft en als zij wil stoppen dat Sjors dan definitief verdwijnt uit de serie. We zijn nu anderhalf jaar verder en Lana is ineens een puber, Ingmar heeft letterlijk 1 aflevering gedraaid met Alkan (Amir). Het zou raar voelen om Ingmar ineens weer als Sjors te zien.

Ik vind Melissa Drost ook wat volwassener/ouder uitstralen wat beter past nu Lana 15/16 jaar is.
Precies wat ik vind. Al heb ik het idee dat de de huidige Sjors erg op Melissa is geschreven. Wel jammer. Heb eigenlijk beide actrices wel graag in de serie, maar dat gaat natuurlijk een beetje lastig. :')
Al zie ik Melissa nog steeds niet als Sjors en ben ik eigenlijk nogsteeds onbewust een beetje aan het wachten tot Sjors terug komt. :{
pi_181899584
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:34 schreef miaeak het volgende:

[..]

Precies wat ik vind. Al heb ik het idee dat de de huidige Sjors erg op Melissa is geschreven. Wel jammer. Heb eigenlijk beide actrices wel graag in de serie, maar dat gaat natuurlijk een beetje lastig. :')
Al zie ik Melissa nog steeds niet als Sjors en ben ik eigenlijk nogsteeds onbewust een beetje aan het wachten tot Sjors terug komt. :{
Ik heb dat dus totaal niet meer, ik vind deze Sjors meer dan prima en ben die oude eigenlijk al vergeten :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181900644
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 14:15 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik heb dat dus totaal niet meer, ik vind deze Sjors meer dan prima en ben die oude eigenlijk al vergeten :D
Ja ik formuleer het ook niet goed... Ik vind Melissa leuk, maar ze is geen Sjors. Het voelt als een los staand leuk karakter. Ze past wel veel beter in haar huidige storyline dan Ingmar. Maar toch mis ik het karakter Sjors. (Ingmar) Voor mij zijn ze gewoon nooit zo in elkaar gevallen als hetzelfde karakter. Ben benieuwd hoe de switch terug gaat voelen, mocht die nog komen.

Ik weet niet goed hoe ik het beter uit kan leggen.

[ Bericht 4% gewijzigd door miaeak op 14-09-2018 15:33:00 ]
pi_181900731
Wie is Ingmar? Ken wel Inge Schrama die altijd Sjors speelde. :P
pi_181900776
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 15:31 schreef vencodark het volgende:
Wie is Ingmar? Ken wel Inge Schrama die altijd Sjors speelde. :P
Dat is Inge. Ze gebruikt haar volledige naam nu (Ingmar) in plaats van roepnaam Inge. :)

Ik moet bij die naam altijd denken aan een blooper uit een programma, volgens mij was het RTL boulevard. Waar de presentator haar achternaam super overdreven duidelijk uitspreekt: "Inge SSCCHHRama! Als je niet oppast zou je zo wat anders zeggen." :')

[ Bericht 19% gewijzigd door miaeak op 14-09-2018 15:43:58 ]
pi_181900792
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 15:33 schreef miaeak het volgende:

[..]

Dat is Inge. Ze gebruikt haar volledige naam nu (Ingmar) in plaats van roepnaam Inge. :)
Why!?

* vencodark googled.
pi_181901076
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 15:34 schreef vencodark het volgende:

[..]

Why!?

* vencodark googled.
Weet niet. Ik vind het wel een leuke naam.
pi_181901420
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 12:40 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181902811
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 16:10 schreef Maureentje het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181903244
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 16:10 schreef Maureentje het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181908036
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:00 schreef miaeak het volgende:
Nog even wat anders dat me ineens te binnen schiet. Willen we Ingmar nog terug als Sjors? Ik mis haar als persoon in gtst, maar ik heb het gevoel dat de "nieuwe Sjors" zo is veranderd dat de overgang gek zou aanvoelen. Het voelt als een los staand persoon. Al moest ik er even inkomen vind ik de "nieuwe" actrice leuk en passend in het verhaal. Ingmar en Amir?

Al denk ik wel dat Ingmar de vermissing van Lana net wat meer drama had kunnen geven. Die is zo lekker over de top in haar wanhoopreacties.

Misschien toch beter geweest haar er even uit te schrijven? (Mocht de intentie nog steeds zijn dat ze terug zou keren, zoals RTL nog steeds beweert)

Ik vind het zelf erg jammer dat Melissa de rol van Sjors speelt. Want voor mij blijft Ingmar Sjors. Ik ben Melissa nu gewend en prima, maar heb geen zin om (mocht het nog gebeuren) uiteindelijk weer aan Ingmar te wennen. Want voor mij is zoals hierboven gezegd de huidige Sjors meer naar Melissa geschreven. Of ze moeten iets verzinnen dat Sjors nog een zus heeft, maar dat is impossible haah.
pi_181908284
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 21:45 schreef Nathvi het volgende:

[..]

Ik vind het zelf erg jammer dat Melissa de rol van Sjors speelt. Want voor mij blijft Ingmar Sjors. Ik ben Melissa nu gewend en prima, maar heb geen zin om (mocht het nog gebeuren) uiteindelijk weer aan Ingmar te wennen. Want voor mij is zoals hierboven gezegd de huidige Sjors meer naar Melissa geschreven. Of ze moeten iets verzinnen dat Sjors nog een zus heeft, maar dat is impossible haah.
Ze kunnen vast nog wel een keer een "Frits van Houten'tje" pullen :').
pi_181908529
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 september 2018 21:57 schreef miaeak het volgende:

[..]

Ze kunnen vast nog wel een keer een "Frits van Houten'tje" pullen :').
Halfzusje? Nichtje?
Ik zou het eigenlijk wel grappig vinden.
pi_181908784
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 22:09 schreef Clemanyana het volgende:

[..]

Halfzusje? Nichtje?
Ik zou het eigenlijk wel grappig vinden.
Inge komt terug in de serie als Tracey Gould :') _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181908891
https://www.libelle.nl/me(...)en-heel-andere-nina/

"Hele andere Nina". Ik hoop het, lijkt me leuk om te zien wat ze daarmee gaan doen.
Ik vind trouwens dat Noud-Nina-Kimberly-Rover gedoetje nu al irritant...

En kwam Syl nou een tijd geleden ineens causale de koning binnengewandeld om te zeggen dat Laura oma wordt om er vervolgens weer vandoor te gaan? Die nieuwe tijden interference is best lastig te volgen soms...
En waar is die dochter van Anton nou heen? Tiffy of hoe heet ze? Zij was toch ineens op de bruiloft naar Anton aan het staren? (Die vent is ook tering vruchtbaar trouwens... heeft iedere affaire lopen bezwangeren :') :'). Als arts zou je toch wel wat meer voorzichtigheid verwachten)

[ Bericht 0% gewijzigd door miaeak op 14-09-2018 22:32:17 ]
pi_181910479
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 22:22 schreef PeterKelder het volgende:
Tracey Gould
Geloof dat ik het even niet snap...
pi_181910714
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 23:27 schreef Clemanyana het volgende:

[..]

Geloof dat ik het even niet snap...
Dat is een nichtje van Sjors, in seizoen 13 en 14 gespeeld door Yoka Verbeek.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_181914186
Aha.. ja, ik herken haar wel... maar herinner me dat helemaal niet, lol
pi_181917666
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2018 04:07 schreef Clemanyana het volgende:
Aha.. ja, ik herken haar wel... maar herinner me dat helemaal niet, lol
Ik herken er niets van... :|
pi_181959925
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 9% gewijzigd door miaeak op 17-09-2018 11:37:18 ]
pi_181960533
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 11:13 schreef miaeak het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat zal ze wel vergeten zijn :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181968769
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 11:45 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Dat zal ze wel vergeten zijn :P
:')
  dinsdag 18 september 2018 @ 07:46:21 #262
179002 GwaiLow
Malo accepto stultus sapit
pi_181977481
Dat Noud-Nina-Rover-Kimberly gedoe is idd irritant. Je weet nu al dat Kimberly weer bij Rover gaat komen. Dat leggen de schrijvers er zo dik bovenop. En dat zal wel gepaard gaan met vreemdgaan
pi_181982475
Ik heb de laatste tijd zo'n raar gevoel bij de serie. Alsof iedereen een soort bijrolletje is. De enige verhaallijn met een beetje "body" is die van Nina en die gaat ook alle kanten open wordt met de minuut onduidelijker. Voor de rest voelt het allemaal een beetje leeg en onbelangrijk ofzo...
Het gaat ontzettend snel allemaal. Zo snel dat ik niet het idee heb tijd te krijgen om in een verhaallijn de stappen of bij te houden. Het voelt een beetje alsof iedereen een soort schim is van zijn personage en een beetje in een soort terugkerende figurant is veranderd.

Ik krijg mijn vinger er niet op, maar het voelt allemaal zo vaag.
Iemand die dit herkent?

Edit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 9% gewijzigd door miaeak op 19-09-2018 10:14:59 ]
pi_182000828
En je mag toch helemaal geen sushi eten als je zwanger bent?!? :?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 32% gewijzigd door miaeak op 19-09-2018 18:52:08 ]
pi_182012042
quote:
0s.gif Op woensdag 19 september 2018 10:15 schreef miaeak het volgende:
En je mag toch helemaal geen sushi eten als je zwanger bent?!? :?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je mag wel sushi alleen niet de rauwe vis variant. De variant met fruit, groente of gefrituurde, gekookte, gebakken vulling mag gewoon.
  woensdag 19 september 2018 @ 20:33:04 #266
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_182013432
Wtf is dit dan ineens :')
pi_182022571
quote:
1s.gif Op woensdag 19 september 2018 20:33 schreef James1988 het volgende:
Wtf is dit dan ineens :')
Hm?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 20% gewijzigd door miaeak op 20-09-2018 10:50:15 ]
pi_182022984
quote:
0s.gif Op woensdag 19 september 2018 10:15 schreef miaeak het volgende:
En je mag toch helemaal geen sushi eten als je zwanger bent?!? :?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
sushi mag in principe wel, als er maar geen rauwe dingen in zitten. sushi met komkommer mag bijvoorbeeld gewoon. al denk ik niet dat de schrijvers er uberhaupt aan gedacht hebben van ohja die is zwanger, die mag dat niet :P
pi_182025560
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 september 2018 13:34 schreef miaeak het volgende:

[..]

Precies wat ik vind. Al heb ik het idee dat de de huidige Sjors erg op Melissa is geschreven. Wel jammer. Heb eigenlijk beide actrices wel graag in de serie, maar dat gaat natuurlijk een beetje lastig. :')
Al zie ik Melissa nog steeds niet als Sjors en ben ik eigenlijk nogsteeds onbewust een beetje aan het wachten tot Sjors terug komt. :{
Dan komt Ingmar terug en blijkt het een eeneiige tweeling te zijn.
pi_182029427
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 13:23 schreef Kichaa het volgende:

[..]

Dan komt Ingmar terug en blijkt het een eeneiige tweeling te zijn.
Behalve dan dat ze totaal niet op elkaar lijken :P
  donderdag 20 september 2018 @ 20:29:15 #271
35154 James1988
Schommelbotenlover
pi_182033843
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 10:44 schreef miaeak het volgende:

[..]

Hm?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zoe die ineens gaat trouwen met die Daan, en dan betaalt hij de behandeling van Rik wel. En Rik die ineens meegaat in alles...?

RTL vond de verhaallijnen van een paar jaar geleden, met die ontvoering op de boot na het moordspel, ongeloofwaardig. Kijken ze nog wel eens naar GTST vandaag de dag? :')
pi_182042959
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 16:40 schreef miaeak het volgende:

[..]

Behalve dan dat ze totaal niet op elkaar lijken :P
Ja maar dat ziet niemand. Dus Ingmar komt terug en dan blijkt dat ze al die tijd gevangen heeft gezeten en dat haar kwaadaardige tweelingzus haar plaats heeft ingenomen. Dat is niemand opgevallen omdat ze er hetzelfde uitzien. In soapland kan alles.
pi_182052833
Was trouwens even vergeten dat Sjors onvruchtbaar is (door Bing). Dat is wel drama nu tussen Amir en Bing dan. Zeker door dit hele beeb gedoe. :Y)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 36% gewijzigd door miaeak op 21-09-2018 19:52:31 ]
pi_182053035
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 september 2018 19:46 schreef miaeak het volgende:
Was trouwens even vergeten dat Sjors onvruchtbaar is (door Bing). Dat is wel drama nu tussen Amir en Bing dan. Zeker door dit hele beeb gedoe. :Y)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh shit en Nina weet natuurlijk niet dat het kind van Amir is :') Holy shit!

[ Bericht 0% gewijzigd door miaeak op 21-09-2018 19:55:27 (Sorry gequote ipv ge-edit) ]
pi_182053106
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 september 2018 19:54 schreef miaeak het volgende:

[..]

Oh shit en Nina weet natuurlijk niet dat het kind van Amir is :') Holy shit!
Uh-oh HAAHAH
pi_182055077
Ik begreep helemaal niets van de uitzending van vandaag. Net of ik er 1 gemist heb of deze maandag pas uitgezonden had moeten worden.
pi_182056225
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 september 2018 21:28 schreef ChilllayD het volgende:
Ik begreep helemaal niets van de uitzending van vandaag. Net of ik er 1 gemist heb of deze maandag pas uitgezonden had moeten worden.
Dat bedoel ik ook met dat ze te snel gaan en ik soms terug skip om zeker te weten dat ik geen scenes gemist heb :S
  zaterdag 22 september 2018 @ 14:51:22 #278
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_182065411
Ondanks alle negativiteiten omtrent seizoen 16 wat ik ergens wel begrijp gezien sommige verhaallijnen, vind ik het toch een heel leuk seizoen om te kijken. Sterker nog.. veel aangenamer dan bepaalde oudere seizoenen (seizoen 4, 8 en 15 zijn zeker niet beter dan seizoen 16 :P )

Er zijn alleen paar dingen die vreemd blijven:
* Wiet herinnert zich de amulet die Jack van Frits gekregen heeft en gaat samen met Sjors WIET ONDER HYPNOSE BRENGEN :') WTF?
* Meneer Harmsen houdt een petitie om zijn huis die gesloopt zal worden te redden.. maar geeft het al heel snel op en gaat vervolgens in Scala wonen.
* Meneer Harmsen wordt neergeslagen door een inbreker in Scala wanneer hij alleen thuis is en krijgt een hersenschudding. Bing, Sjors en Jack denken dat iemand inbrak om het amulet te zoeken en vertellen de politie dat mr Harmsen maar een oude verwarde man is. En de politie heeft zoiets van oke en we horen hier nooit wat over. :')
* Hannie die opeens zelfmoord pleegt. :')
* Dian die niet naar Arnies begrafenis gaat maar Bing wel.. :') ?
* Dian en Jef die opeens supergoed met elkaar zijn.
* Guus Tuinman die na Laura te verteld te hebben dat Dennis Arnie is eigenlijk gelijk uit beeld is en rustig verder zijn leventje leidt. :')
* Dian die weet dat Sjors de dochter is, en Jack de zoon, van Frits, en hen ziet zoenen in de lobby van het hotel, maar er alleen maar naar kijkt. :') ??
* Dian en Jack die opeens even oud zijn?
* de babyruil :')
* Florien (alhoewel ze wel bijtrekt op een positieve manier) :')
* Hans van Houten :') (alhoewel het wel een heel spannend verhaallijn is als je de uitkomst niet kent.)
* Wiet is volgens een medisch dossier in januari 1990 geboren. :') ?
* Ludo die Dian bedreigt dat ze uit zijn buurt moet blijven maar een paar afleveringen later toelaat dat ze een hoge positie krijgt in zijn bedrijf? :')
* Niemand die het boeit dat Janine een maandlang ontvoerd was en bijna op de brandstapel was verbrand. :')
* in de nieuwe leader is er 1 shot dat echt in elke leader wazig is.. in seizoen 16 was dat Ray/Dian, in seizoen 17 en 18 was dat Bing.. kijk maar eens goed ;)
* heel veel incest opeens.. Sjors/Jack die zoenen, Dennis die vieze dingen gedaan blijkt te hebben met zn moeder, halfzus en nicht....... wtf
* Linda die verliefd is op Robert :') ? (en jaren later dan andersom lol..)
* Robert die zegt een betere vader te willen zijn, maar weigert om Sil in het weekend te hebben :') ?
Voor de rest is het wel heel leuk om te kijken :P

[ Bericht 1% gewijzigd door LetsGame op 22-09-2018 15:17:45 ]
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_182065790
- Edit -

[ Bericht 68% gewijzigd door miaeak op 22-09-2018 18:06:06 ]
pi_182066046
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 15:34 schreef miaeak het volgende:

[..]

Oké ik ga hier als ik thuis ben even voor zitten en reageren want damn er loopt een hoop door elkaar qua tijdlijn hoe ik me het herinner en hoe het was. Sjors en meneer Harmsen in hetzelfde tijdperk? Hij is later wel even terug gekomen als conciërge van scala ofzo kan ik me herinneren. Hij was toch een tijdje weg?
Harmsen was een vaste waarde tussen halverwege seizoen 1 en halverwege seizoen 16. In seizoen 9 (naar ik meen) werd Wik Jongsma kortstondig vervangen door Hans Beijer. Halverwege seizoen 13 verdween Harmsen voor een langere periode uit beeld. Pas gedurende seizoen 14 kwam hij terug, toen voor een periode gespeeld door Niek Prancas en daarna nam Wik de rol weer op zich tot de exit in seizoen 16.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_182066064
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 14:51 schreef LetsGame het volgende:
Ondanks alle negativiteiten omtrent seizoen 16 wat ik ergens wel begrijp gezien sommige verhaallijnen, vind ik het toch een heel leuk seizoen om te kijken. Sterker nog.. veel aangenamer dan bepaalde oudere seizoenen (seizoen 4, 8 en 15 zijn zeker niet beter dan seizoen 16 :P )

Er zijn alleen paar dingen die vreemd blijven:
* Wiet herinnert zich de amulet die Jack van Frits gekregen heeft en gaat samen met Sjors WIET ONDER HYPNOSE BRENGEN :') WTF?
* Meneer Harmsen houdt een petitie om zijn huis die gesloopt zal worden te redden.. maar geeft het al heel snel op en gaat vervolgens in Scala wonen.
* Meneer Harmsen wordt neergeslagen door een inbreker in Scala wanneer hij alleen thuis is en krijgt een hersenschudding. Bing, Sjors en Jack denken dat iemand inbrak om het amulet te zoeken en vertellen de politie dat mr Harmsen maar een oude verwarde man is. En de politie heeft zoiets van oke en we horen hier nooit wat over. :')
* Hannie die opeens zelfmoord pleegt. :')
* Dian die niet naar Arnies begrafenis gaat maar Bing wel.. :') ?
* Dian en Jef die opeens supergoed met elkaar zijn.
* Guus Tuinman die na Laura te verteld te hebben dat Dennis Arnie is eigenlijk gelijk uit beeld is en rustig verder zijn leventje leidt. :')
* Dian die weet dat Sjors de dochter is, en Jack de zoon, van Frits, en hen ziet zoenen in de lobby van het hotel, maar er alleen maar naar kijkt. :') ??
* Dian en Jack die opeens even oud zijn?
* de babyruil :')
* Florien (alhoewel ze wel bijtrekt op een positieve manier) :')
* Hans van Houten :') (alhoewel het wel een heel spannend verhaallijn is als je de uitkomst niet kent.)
* Wiet is volgens een medisch dossier in januari 1990 geboren. :') ?
* Ludo die Dian bedreigt dat ze uit zijn buurt moet blijven maar een paar afleveringen later toelaat dat ze een hoge positie krijgt in zijn bedrijf? :')
* Niemand die het boeit dat Janine een maandlang ontvoerd was en bijna op de brandstapel was verbrand. :')
* in de nieuwe leader is er 1 shot dat echt in elke leader wazig is.. in seizoen 16 was dat Ray/Dian, in seizoen 17 en 18 was dat Bing.. kijk maar eens goed ;)
* heel veel incest opeens.. Sjors/Jack die zoenen, Dennis die vieze dingen gedaan blijkt te hebben met zn moeder, halfzus en nicht....... wtf
* Linda die verliefd is op Robert :') ? (en jaren later dan andersom lol..)
* Robert die zegt een betere vader te willen zijn, maar weigert om Sil in het weekend te hebben :') ?
Voor de rest is het wel heel leuk om te kijken :P
De lijst met vreemde zaken is wel eindeloos... Maar die ik vetgedrukt heb zijn wel het meest opmerkelijk :') _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_182066537
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 16:05 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Harmsen was een vaste waarde tussen halverwege seizoen 1 en halverwege seizoen 16. In seizoen 9 (naar ik meen) werd Wik Jongsma kortstondig vervangen door Hans Beijer. Halverwege seizoen 13 verdween Harmsen voor een langere periode uit beeld. Pas gedurende seizoen 14 kwam hij terug, toen voor een periode gespeeld door Niek Prancas en daarna nam Wik de rol weer op zich tot de exit in seizoen 16.
Serieus?!? Bee-één-nul-nul? :')
Ik weet nog wel dat hij vervangen was maar hoezo heb ik die niet herkend...
pi_182066725
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 16:47 schreef miaeak het volgende:

[..]

Serieus?!? Bee-één-nul-nul? :')
Ik weet nog wel dat hij vervangen was maar hoezo heb ik die niet herkend...
Jazeker:



Was volgens mij ook redelijk kort toen, dacht dat Frey het had over twee weken.
En in seizoen 14 dus voor een periode Niek Prancas:

Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_182066898
[quote]0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:02 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Jazeker:

[ afbeelding ]

Ah ik herken het nu wel inderdaad!
  zaterdag 22 september 2018 @ 17:30:17 #285
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_182067100
Jef en Dian die ineens weer goed waren sloeg inderdaad nergens op. Nadat aan het licht kwam wat ze allemaal had uitgespookt met Daniël en Suzanne en dat ze Jef daarvoor ook nog gebruikt had, brak Jef definitief met haar. Ondanks verwoede pogingen van Dian om weer nader tot elkaar te komen, kwam het nooit meer goed. Later besefte Jef ook nog eens dat Dian op de hoogte was van de plannen van Pete Jenssens en dat ze die willens en wetens zijn gang had laten gaan.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_182067669
Oke komt ie :') :

quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 14:51 schreef LetsGame het volgende:
Ondanks alle negativiteiten omtrent seizoen 16 wat ik ergens wel begrijp gezien sommige verhaallijnen, vind ik het toch een heel leuk seizoen om te kijken. Sterker nog.. veel aangenamer dan bepaalde oudere seizoenen (seizoen 4, 8 en 15 zijn zeker niet beter dan seizoen 16 :P )

Er zijn alleen paar dingen die vreemd blijven:
* Wiet herinnert zich de amulet die Jack van Frits gekregen heeft en gaat samen met Sjors WIET ONDER HYPNOSE BRENGEN :') WTF?
- Die amulet idd. Damn. Daar is "Teluma" nog uit geboren (want dat had niemand door :') ). Ik herinner me die hele reveal nog waarin de soapies erachter kwamen. Surprise!

* Meneer Harmsen houdt een petitie om zijn huis die gesloopt zal worden te redden.. maar geeft het al heel snel op en gaat vervolgens in Scala wonen.
Ja dat vond ik toen vet zielig. Heeft niet lang geduurd. Ik mis zijn huisje wel. Dat was echt een vet kleine set vergeleken met wat we nu hebben.

* Meneer Harmsen wordt neergeslagen door een inbreker in Scala wanneer hij alleen thuis is en krijgt een hersenschudding. Bing, Sjors en Jack denken dat iemand inbrak om het amulet te zoeken en vertellen de politie dat mr Harmsen maar een oude verwarde man is. En de politie heeft zoiets van oke en we horen hier nooit wat over. :')
Hij was ook altijd wel drama stressig enzo. Ogerm.

* Hannie die opeens zelfmoord pleegt. :')
Verdrongen

* Dian die niet naar Arnies begrafenis gaat maar Bing wel.. :') ?
Ik vind Arnie's "vondst" nog steeds een van de grootste fouten die ze hadden kunnen maken in gtst. Het was zo veel beter geweest met een open einde waar je nog iets mee kunt. Een laatste aflevering met hereniging van Laura, Robert en Arnie zag ik als optie voorbij komen en dat zo echt een epic einde zijn van de serie. Maarja... Dan is het wel het einde van de serie lol.


* Dian en Jef die opeens supergoed met elkaar zijn.
En toen ging ze dood :')

* Guus Tuinman die na Laura te verteld te hebben dat Dennis Arnie is eigenlijk gelijk uit beeld is en rustig verder zijn leventje leidt. :')
Sowieso de hele verhaallijn tussen Dennis en Laura :'). Verliefd, getrouwd, is het kind van Dennis of Robert? Oh wacht, Dennis is je zoon! Gelukkig is het kind van Robert! En dan daarna heel normaal in de moeder rol schieten alsof het normaal is.

* Dian die weet dat Sjors de dochter is, en Jack de zoon, van Frits, en hen ziet zoenen in de lobby van het hotel, maar er alleen maar naar kijkt. :') ??
Wel met een heel dramatisch hoofd.

* Dian en Jack die opeens even oud zijn?
Gtst is erg goed met tijdlijnen, geboortes en leeftijden. Waar iedereen groeispurten heeft van een paar jaar per maand (zoals Lana laatst nog die binnen 2 maanden van 9, naar 13 naar 16 was geboost), zijn anderen al eeuwen dezelfde leeftijd en halen elkaar in.

* de babyruil :')
Weet even niet?

* Florien (alhoewel ze wel bijtrekt op een positieve manier) :')
Dat was ook een kuiken in het begin zeg haha. Wel schattig samen met Nina. In het begin een beetje hetzelfde niveau.

* Hans van Houten :') (alhoewel het wel een heel spannend verhaallijn is als je de uitkomst niet kent.)
JIJ WAS TOCH DOOD?!? :')

* Wiet is volgens een medisch dossier in januari 1990 geboren. :') ?

Die was raar inderdaad. Vooal omdat ik het idee had dat ze heel lang tiener is geweest (inclusief die actice met het kort pittige rode kapsel?)
Verder hebben we nog:
Lana is in de zomercliff van 2010 geboren en is nu letterlijk 2 keer zo oud.
Jack van houten: 27 oktober 1992 (kwam terug als 30'er in 2005)
Sjors Langeveld: April 1995 (Nu zo'n 32 en heeft een kind van 16 :') )
Nina Sanders takes the cake: 27 oktober 1997,
In 2000 naar 5,toen zij werd gereviseerd naar 8 december 1995.
In 2005 naar 15, toen zij werd gereviseerd naar 2 december 1989.
In 2009 naar 21, toen zij werd gereviseerd naar 24 april 1988.
(Nu tegen de 30)
Lucas Sanders: 19 september 2000 (Nu rond de 28)
Kimberly Sanders: onbekende datum' 2002 (De actrice is van 1997 dus dat klopt nog het beste)
Rikki de Jong: 29 oktober 2002 (kwam terug als 16 jarige in 2010)
Amy Kortenaer: onbekende datum' 2003 ( In 2012 komt ze terug als 15, nu midden 20)
Sil Selmhorst: 2 september 2003: (in 2010 terug als 16 jarige)
Bram Bouwhuis: 18 november 2011 (klopt wel aardig met zijn huidige leeftijd)
Nola Sanders: 8 maart 2013 (klopt ook aardig met huidige leeftijd)
Weten we eigenlijk nog wanneer Manu geboren was?
(oke dit duurde veel langer dan gepland.)


* Ludo die Dian bedreigt dat ze uit zijn buurt moet blijven maar een paar afleveringen later toelaat dat ze een hoge positie krijgt in zijn bedrijf? :')
En een eigen bedrijf heeft gerund met schoonzoon Bing die hem een beetje bijna heeft doodgeschoten

* Niemand die het boeit dat Janine een maand lang ontvoerd was en bijna op de brandstapel was verbrand. :')
Die zuster idd... Eng wijf. Leek wel een wassen beeld.

* in de nieuwe leader is er 1 shot dat echt in elke leader wazig is.. in seizoen 16 was dat Ray/Dian, in seizoen 17 en 18 was dat Bing.. kijk maar eens goed ;)
Kan zo geen video vinden met goede kwaliteit, maar wtf doet Harmsen in deze leader voor actie?!?
(vanaf 0:24)


* heel veel incest opeens.. Sjors/Jack die zoenen, Dennis die vieze dingen gedaan blijkt te hebben met zn moeder, halfzus en nicht....... wtf
Trouwen met je moeder en een kind krijgen dat niet je kind is van je moeder. Is het toch je broertje. Damn :')

* Linda die verliefd is op Robert :') ? (en jaren later dan andersom lol..)
Ja dat was gek. En zij had toch die conversiestoornis? Waar is die dan heen?

* Robert die zegt een betere vader te willen zijn, maar weigert om Sil in het weekend te hebben :') ?
Robert is na zijn verlaatte midlife crisis sowieso een beetje een raar figuur geworden. (Komt langs ineens omdat hij "er zin in heeft", zet dan heel meerdijk op z'n kop en vertrekt weer.)

Voor de rest is het wel heel leuk om te kijken :P
^O^
pi_182072739
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 14:51 schreef LetsGame het volgende:
* Hannie die opeens zelfmoord pleegt. :')
Ik dacht dat zij om het leven is gebracht door Hans van Houten (en dat hij het zo heeft gepland dat iedereen dacht dat Hannie zelfmoord had gepleegd)?
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 18:06 schreef miaeak het volgende:
* Wiet is volgens een medisch dossier in januari 1990 geboren. :') ?
Die was raar inderdaad. Vooal omdat ik het idee had dat ze heel lang tiener is geweest (inclusief die actice met het kort pittige rode kapsel?)
Verder hebben we nog:
Lana is in de zomercliff van 2010 geboren en is nu letterlijk 2 keer zo oud.
Jack van houten: 27 oktober 1992 (kwam terug als 30'er in 2005)
Sjors Langeveld: April 1995 (Nu zo'n 32 en heeft een kind van 16 :') )
Nina Sanders takes the cake: 27 oktober 1997,
In 2000 naar 5,toen zij werd gereviseerd naar 8 december 1995.
In 2005 naar 15, toen zij werd gereviseerd naar 2 december 1989.
In 2009 naar 21, toen zij werd gereviseerd naar 24 april 1988.
(Nu tegen de 30)
Lucas Sanders: 19 september 2000 (Nu rond de 28)
Kimberly Sanders: onbekende datum' 2002 (De actrice is van 1997 dus dat klopt nog het beste)
Rikki de Jong: 29 oktober 2002 (kwam terug als 16 jarige in 2010)
Amy Kortenaer: onbekende datum' 2003 ( In 2012 komt ze terug als 15, nu midden 20)
Sil Selmhorst: 2 september 2003: (in 2010 terug als 16 jarige)
Bram Bouwhuis: 18 november 2011 (klopt wel aardig met zijn huidige leeftijd)
Nola Sanders: 8 maart 2013 (klopt ook aardig met huidige leeftijd)
Weten we eigenlijk nog wanneer Manu geboren was?
(oke dit duurde veel langer dan gepland.)

Manu werd volgens mij (buiten beeld) geboren in 2013, na de cliffhanger van seizoen 23. Hij verscheen pas voor het eerst in de cliffhanger van seizoen 25 en was toen ongeveer twee jaar oud. Dus dit klopt ook wel aardig met de huidige leeftijd.
pi_182076314
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 22:55 schreef Lisiga het volgende:

[..]

Ik dacht dat zij om het leven is gebracht door Hans van Houten (en dat hij het zo heeft gepland dat iedereen dacht dat Hannie zelfmoord had gepleegd)?

[..]

Klopt, het klopt ook niet wat er gezegd word over zelfmoord. Is meerdere keren duidelijk gezegd (door zowel Augusta als Hans) dat ze vermoord is door Hans. ;)
pi_182078283
https://www.ad.nl/show/re(...)t-niet-uit~a136bb1b/

Dit zei Reinout in 2015... Thnx schrijvers :').
  zondag 23 september 2018 @ 13:45:24 #290
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_182082197
Ja Linda had een zeldzame ziekte in haar comeback wat narcolepsie cataplexie heette. Ze was dan letterlijk dood voor onbepaalde tijd en dokters stonden voor een raadsel. Linda kreeg een aanval bij Robert en werd toen doodverklaard de ambulancemedewerkers. Deze dachten dat Robert haar wat aangedaan hadden.
Even later kwam ze weer bij. :P

En volgens mij was de leadershot van mr Harmsen een soort verwijzing naar vroeger: kwam in de serie als zeikende oude man, maar bleef achteraf de liefste man te zijn. :)
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_182085212
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 13:45 schreef LetsGame het volgende:
Ja Linda had een zeldzame ziekte in haar comeback wat narcolepsie cataplexie heette. Ze was dan letterlijk dood voor onbepaalde tijd en dokters stonden voor een raadsel. Linda kreeg een aanval bij Robert en werd toen doodverklaard de ambulancemedewerkers. Deze dachten dat Robert haar wat aangedaan hadden.
Even later kwam ze weer bij. :P

En volgens mij was de leadershot van mr Harmsen een soort verwijzing naar vroeger: kwam in de serie als zeikende oude man, maar bleef achteraf de liefste man te zijn. :)
Ja dat van Linda dat die dood verklaard werd in de hotel kamer. Ook wonderbaarlijk genezen. Snap t wel, want als je alles erij moet houden wat iedereen allemaal gehad heeft schiet dat natuurlijk ook niet op.
  zondag 23 september 2018 @ 23:40:17 #292
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_182094603
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 16:32 schreef miaeak het volgende:

[..]

Ja dat van Linda dat die dood verklaard werd in de hotel kamer. Ook wonderbaarlijk genezen. Snap t wel, want als je alles erij moet houden wat iedereen allemaal gehad heeft schiet dat natuurlijk ook niet op.
Nou gezien Sams leeftijd die even oud is als Sil of Kimberley moet Linda toen al moeder zijn geweest!

En sws vet vaag dat Sil en Amy ouder zijn dan Kimberley.. zelfde als Wiet die opeens even oud was als Lucas maar eerder is geboren dan Nina :')
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  zondag 23 september 2018 @ 23:43:02 #293
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_182094639
Of Anita die al jongvolwassen was in de afl van Jacks geboorte en later relatie met hem krijgt.. ze waren toen ongeveer even oud opeens :')
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_182094806
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 23:43 schreef LetsGame het volgende:
Of Anita die al jongvolwassen was in de afl van Jacks geboorte en later relatie met hem krijgt.. ze waren toen ongeveer even oud opeens :')
Ja dat soort mixups fucken wel echt met mijn hoofd soms lol.
pi_182095062
quote:
1s.gif Op zondag 23 september 2018 23:40 schreef LetsGame het volgende:

[..]

Nou gezien Sams leeftijd die even oud is als Sil of Kimberley moet Linda toen al moeder zijn geweest!

En sws vet vaag dat Sil en Amy ouder zijn dan Kimberley.. zelfde als Wiet die opeens even oud was als Lucas maar eerder is geboren dan Nina :')
De leeftijden van de Van Houten kinderen zijn echt de raarste SORASen ooit, vooral omdat alles qua tijdlijnen met die drie totaal niet klopt als je de serie eens op een rijtje zet.

Jack is gewoon veel te oud teruggekomen in 2005. Van wat ik kan vinden zou hij toen 27 moeten zijn geweest, terwijl Sjors nog maar iets van 19 was (ruim twee jaar daarvoor teruggekeerd in de serie als 16-jarige). In de serie zouden ze eigenlijk maar vier jaar moeten schelen, dus was het logischer geweest als Jack een jaar of 23 was geweest bij zijn rentree in 2005.

Nu kreeg je het rare verschijnsel dat Jack ineens dezelfde leeftijd had als veel karakters die al (jong)volwassen waren toen hij werd geboren, en degenen die toen van de leeftijd van zijn ouders waren in 2005 ook al nauwelijks met hem in leeftijd scheelden. Dian is daar natuurlijk een goed voorbeeld van, maar ook haar rentree in 2005 blijft raar; ze was zelf nauwelijks ouder geworden t.o.v. haar exit in 1999.

De SORAS van Sjors is nog wel oké gegaan. Misschien ook wel omdat zij eigenlijk de eerste SORAS was van de serie, dat het bij haar niet gelijk heel gek was.

Maar dan heb je Wiet, wat toch wel de meest merkwaardige SORAS ooit is. Ik heb de amuletlijn nooit teruggezien (alleen toen het destijds op tv was), maar toen was dus op een document te zien dat Wiet is geboren in januari 1990. Dat kan kloppen, want volgens mij is sowieso ergens in een aflevering bevestigd dat ze 15/16 jaar was. Op zich klopt dit nog wel enigszins qua leeftijdsverschil met Sjors (met Jack niet, maar dat gaf ik al aan).

Maar... toen kwam Wiet terug in 2010 en was ze hooguit een jaartje ouder dan vijf jaar daarvoor en was ze ineens dezelfde leeftijd als Rikki en jonger dan Nina, terwijl Wiet zes jaar ouder zou moeten zijn dan Rikki en een jaar ouder dan Nina. Wiet is in die vijf jaar eerder verjong dan verouderd. :')

Kimberley blijft ook een rare SORAS. Die zou net iets ouder moeten zijn dan Rikki, dus ergens midden twintig (ook omdat Bram inmiddels een jaar of 8 is). Ik krijg echter eerder het idee dat ze wat jonger moet voorstellen, rond de twintig of zo.

Ook blijf ik de recast van Sil raar vinden; die werd in 2010 geïntroduceerd als even oud als Rikki (in de serie zijn ze maar een jaar na elkaar geboren en ook als jonge kinderen waren ze bevriend, dus dat is nog wel logisch op zich), maar toen kwam Soy Kroon die vijf jaar jonger is dan voorganger Rik Witteveen en ook gelijk een stuk jonger overkwam. Ik kan me toen nog een scene herinneren van Sil die Rikki terug wil en dat het hem werd afgeraden want "Rikki is half bejaard". :') Ze waren even vergeten dat Sil juist Rikki's eerste vriendje was...

[ Bericht 0% gewijzigd door Aoibhin op 24-09-2018 00:32:08 ]
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_182095127
En Lana natuurlijk ook niet te vergeten. Ik kan maar niet aan haar SORAS wennen (ondanks dat 7/8 jaar normaliter wel een gangbare tijd is tussen geboorte en veroudering naar tiener in een soap) omdat Sjors zélf een SORAS-kind is en zelfs met die veroudering meegerekend nog maar begin 30 moet zijn.

Sjors zou dan dus een tienermoeder moeten zijn geweest met Lana, terwijl ik en vele anderen nog prima de 2010 zomercliff kunnen herinneren dat Sjors van haar beviel en toen was Sjors toch echt geen tiener en allang een afgestudeerd juriste. Ook was Sjors als tiener geïntroduceerd in 2003 en toen had ze toch echt geen kind.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_182095216
Ik blijf de leeftijd van Rikki vreemd vinden. Hoe oud is ze en hoe oud moet ze voorstellen? Ik heb echt het idee dat ze begin 20 is maar dan met 2 kinderen al. En ze gedraagt zich ineens zo volwassen terwijl ze volgens mij met Bram een jaar of 16 was. Nu lijkt ze wel achter in de 20.
pi_182095295
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 00:40 schreef loezzzje het volgende:
Ik blijf de leeftijd van Rikki vreemd vinden. Hoe oud is ze en hoe oud moet ze voorstellen? Ik heb echt het idee dat ze begin 20 is maar dan met 2 kinderen al. En ze gedraagt zich ineens zo volwassen terwijl ze volgens mij met Bram een jaar of 16 was. Nu lijkt ze wel achter in de 20.
Ze werd in 2010 verouderd naar 16. Een jaar later werd Bram geboren.

Ik heb het idee dat Rikki toen gewoon elk jaar een jaartje ouder is geworden, wat betekent dat ze nu 24 zou moeten zijn en 22 toen Teddy werd geboren. Ik blijf het überhaupt een rare zet vinden dat ze Rikki zo jong al een tweede kind hebben laten krijgen en haar vrij snel daarna uit de serie hebben geschreven; die hele Teddy heeft geen nut gehad qua karakterontwikkeling voor Rikki, want ze was al een jonge moeder.
Op dinsdag 2 augustus 2022 22:02 schreef Domnivoor het volgende:
Jij bent een eindeloze bron van leuke quotes :D
pi_182099316
Ondanks dat Kimberly inderdaad een rare leeftijd heeft als je kijkt naar wanneer ze geboren is, vind ik haar wel een van de weinigen met een logisch leeftijdsverschil met haar ouder(s)
pi_182102317
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:02 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Jazeker:

[ afbeelding ]

Was volgens mij ook redelijk kort toen, dacht dat Frey het had over twee weken.
En in seizoen 14 dus voor een periode Niek Prancas:

Hahaha realiseer het me nu pas B100
Hij deed dat eigenlijk ontzettend goed destijds. Harmsen bleef op een hele geloofwaardige manier intact, iets dat Niek Prancas echt niet lukte. Ik blijf het vreemd vinden dat in seizoen 14 niet weer voor hem gekozen is.
pi_182103189
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 13:44 schreef SAMBAM het volgende:

[..]

Hahaha realiseer het me nu pas B100
Hij deed dat eigenlijk ontzettend goed destijds. Harmsen bleef op een hele geloofwaardige manier intact, iets dat Niek Prancas echt niet lukte. Ik blijf het vreemd vinden dat in seizoen 14 niet weer voor hem gekozen is.
Mja, misschien dat Hans om wat voor reden dan ook niet beschikbaar was gedurende die periode. Kan mij ook herinneren dat Frey eens zei dat de terugkeer van Wik al was aangekondigd maar dat Niek het toen ineens overnam.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')