abonnement Unibet Coolblue
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:46:12 #1
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181102357
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…



’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html



Laatste nieuws (09-11-17)
quote:
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz

26.07.2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''

===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/?hl=nl

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/?hl=nl
Samantha's Vriendje van dienst
Jeffrey: https://www.instagram.com/jeffreylake/?hl=nl

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/
pi_181102837
Samantha, Jeffrey, Michael, Naomi, Diana en Co. :')_!
SOONY
pi_181103473
valt me nog mee dat hij niet schreef 'papa ze meisje'
pi_181103885
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 15:22:29 #5
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181104452
Hij deed gewoon een Trumpje.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181111638
Die tattoo op Mike zijn hand van Naomi haar ogen😂
Dat zwarte eronder is echt afschuwelijk!
pi_181111717
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:52 schreef Leandra het volgende:
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
In dit gezin verbaasd mij weinig meer. Dit vind ik ontzettend bij hen passen.
Als mijn pa zoiets over mij zou zeggen zou ik denken dat hij verwisseld is met een dubbelganger.
pi_181111984
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:52 schreef Leandra het volgende:
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
Waar?
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:26:31 #9
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_181112653
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 20:53 schreef maaike2017 het volgende:
Die tattoo op Mike zijn hand van Naomi haar ogen😂
Dat zwarte eronder is echt afschuwelijk!
idd
With love :*
pi_181112863
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:52 schreef Leandra het volgende:
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
Niet zo onzeker (geintje)

Barbie is relatief jong en is fulltime bezig met uiterlijk. Haar uiterlijk en andermans uiterlijk en als je haar een compliment wilt geven voor iets wat zij belangrijk vindt....
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:43:48 #11
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181113172
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:34 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Niet zo onzeker (geintje)

Barbie is relatief jong en is fulltime bezig met uiterlijk. Haar uiterlijk en andermans uiterlijk en als je haar een compliment wilt geven voor iets wat zij belangrijk vindt....
Dit ging over de nieuwe vlam van Meik ..... ;)
Maar die is net zo erg bezig als Barbie; qua opgespoten en tattoes en alles ;)
pi_181113236
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:43 schreef maily het volgende:

[..]

Dit ging over de nieuwe vlam van Meik ..... ;)
Maar die is net zo erg bezig als Barbie; qua opgespoten en tattoes en alles ;)
Oeps. Thanks
  Moderator / Miss SHO zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:48:09 #13
22592 crew  Ole
pi_181113307
Uiteindelijk zien ze er allemaal ongeveer hetzelfde uit.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:59:31 #14
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181113624
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:48 schreef Ole het volgende:
Uiteindelijk zien ze er allemaal ongeveer hetzelfde uit.
Ja, dat je je afvraagt waarom ze allemaal op mekaar willen lijken ..... 8)7
  Moderator / Miss SHO zaterdag 11 augustus 2018 @ 22:08:14 #15
22592 crew  Ole
pi_181113885
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:59 schreef maily het volgende:

[..]

Ja, dat je je afvraagt waarom ze allemaal op mekaar willen lijken ..... 8)7
die kerels ook. met hun roids en fake tan
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_181114220
Soms zelfs dezelfde zonnebrillen. Je zal toch maar eens een originele gedachte hebben...

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Trouwens: dinnie, wat een jeukwoord is dat toch :r
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 22:29:33 #17
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181114551
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 22:19 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Soms zelfs dezelfde zonnebrillen. Je zal toch maar eens een originele gedachte hebben...

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Trouwens: dinnie, wat een jeukwoord is dat toch :r
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Met me kleine vriendje ..... :r

en haar twee grote vriendinnen pontificaal in beeld :r
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 22:50:35 #19
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181116248
quote:
Het zou me niks verbazen als ze die pagina zelf runt :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181116321
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 22:50 schreef maily het volgende:

[..]

Samant-HADJ-fan .... 🤔
Samantja-dj-fan
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 23:40:39 #22
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181116346
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 23:39 schreef amaranta het volgende:

[..]

Samantja-dj-fan
Bijna goed :D

Ze weet vast niet wat HADJ is ..... :N
pi_181121832
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 08:35:00 #24
368283 ato
pi_181121862
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
Volgens mij Michael.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181121894
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:35 schreef ato het volgende:

[..]

Volgens mij Michael.
Ah, ik lees Samant ook.
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 08:44:48 #26
368283 ato
pi_181121999
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:36 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ah, ik lees Samant ook.
Gelukkig :)
Life can be a bitch, so like it..
pi_181122072
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:44 schreef ato het volgende:

[..]

Gelukkig :)
Nouja, het zou wel apart zijn. Tattoo's van lovers maar niet van de kinderen.
pi_181122267
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 22:29 schreef maily het volgende:

[..]

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Met me kleine vriendje ..... :r

en haar twee grote vriendinnen pontificaal in beeld :r
Jezus :{

En dat kind gaat dit ook normaal vinden en hoppa, een nieuwe tokkiegeneratie is geboren...
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:12:33 #29
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181123330
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
Is die zwarte vlek geen cover up?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:19:06 #30
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181123511
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:12 schreef Maraca het volgende:

Is die zwarte vlek geen cover up?
Denk het ook.
Het moet nu een bandana voorstellen. Ik zou er een verklarend bordje bij tatoeëren.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:22:00 #31
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181123585
https://www.instagram.com(...)&igshid=6t6clnb52nyu

Volgens mij zie ik daar vooral in dat Naomi gesluierd is...
Ergo; Michael en Naomi bekeren zich tot de islam, klaar met al die sexy, uitdagende gedragingen.
Ik vermoed dat bij Michael de knop omging toen bleek dat zijn schoonvader op zijn eigen dochter zat te geilen.
Dat soort dingen moet je direct goed aanpakken: met een sluier bedekken dus.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:24:32 #32
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181123659
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:12 schreef Maraca het volgende:

[..]

Is die zwarte vlek geen cover up?
Nope, zo te zien niet:
https://www.instagram.com(...)&igshid=o3tyxv51bpgu
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181124133
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 20:53 schreef maaike2017 het volgende:
Die tattoo op Mike zijn hand van Naomi haar ogen😂
Dat zwarte eronder is echt afschuwelijk!
Dat andere werk ook van die tattoo boerin :o
Tap tap tap
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 10:45:58 #34
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 10:50:37 #35
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181124329
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:45 schreef maily het volgende:
Waar halen die lui het geld vandaan? :?
Hoeren en snoeren?
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181124663
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:45 schreef maily het volgende:
Waar halen die lui het geld vandaan? :?
welke lui?
De tattoo zal ook wel gratis zijn in ruil voor naam noemen, net als de deal met de spuit-dokter
pi_181124688
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 11:05 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

welke lui?
De tattoo zal ook wel gratis zijn in ruil voor naam noemen, net als de deal met de spuit-dokter
Goede reclame voor dat mens wel, zo'n gedrocht van een tattoo :')
pi_181124754
Ik vind alle tattoos lelijk maar er is een markt voor
pi_181124762
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 11:06 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Goede reclame voor dat mens wel, zo'n gedrocht van een tattoo :')
Als je op dr instagram kijkt is het niet eens haar slechtste werk :')
Tap tap tap
pi_181124778
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 11:11 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Als je op dr instagram kijkt is het niet eens haar slechtste werk :')
Ik zag het net. Ik zag een engel voorbij komen,.... Ze moet zich beperken tot letters, dat is het enige wat er nog een beetje uitziet.
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 11:14:21 #41
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181124817
quote:
10s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:19 schreef Copycat het volgende:

[..]

Denk het ook.
Het moet nu een bandana voorstellen. Ik zou er een verklarend bordje bij tatoeëren.
Alvast een beginnetje voor als het uit is.
  zondag 12 augustus 2018 @ 12:20:34 #42
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181126093
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
Foto?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 12:23:26 #43
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181126154
Klik hier
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181126157
https://www.instagram.com/p/BmWKP3Uh8rB/

---

Never mind, ik was te langzaam ;)
Mon 'en!
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 12:26:29 #45
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181126193
Zo dan:

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zondag 12 augustus 2018 @ 12:27:22 #46
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181126215
:') dekt de lading wel
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 12:28:02 #47
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181126230
Ik vraag me trouwens ook af welke commerciële kansen de juwelier heeft gezien die hem een gratis Rolex heeft gegeven. :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181126264
quote:
14s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:26 schreef Cynix ® het volgende:
Zo dan:

[ afbeelding ]
Mijn god wat lelijk |:(
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 12 augustus 2018 @ 12:30:14 #49
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181126269
quote:
99s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:28 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vraag me trouwens ook af welke commerciële kansen de juwelier heeft gezien die hem een gratis Rolex heeft gegeven. :o
En jij denkt dat dat een echte Rolex is?
Is er weer eentje van originele kwaliteit.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181126276
Niet haske nep?
Tap tap tap
pi_181126287
Zal wel lekker gevoeld hebben, zo op die knokkels :9
Tap tap tap
pi_181126295
quote:
10s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:30 schreef Copycat het volgende:

[..]

En jij denkt dat dat een echte Rolex is?
Is er weer eentje van originele kwaliteit.
Voor maar 200 euries :Y)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 12:32:44 #53
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181126318
quote:
10s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:30 schreef Copycat het volgende:

[..]

En jij denkt dat dat een echte Rolex is?
Is er weer eentje van originele kwaliteit.
Een van de eerste links bij een zoekopdracht naar 'Rolex' ging inderdaad naar 'ReplikaUhren.de'. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181126321
quote:
99s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:28 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vraag me trouwens ook af welke commerciële kansen de juwelier heeft gezien die hem een gratis Rolex heeft gegeven. :o
Zou dat niet gewoon een nepperd zijn? Die rommel die zijn zus verkoopt online?
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 12:34:57 #55
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181126356
Ik heb zelf trouwens wel eens een éckte Breitling op de kop kunnen tikken voor ¤ 40. :@
Het klokje was al kapot voor Corendon me thuis gebracht had. Toch nog te duur dus! :(
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 12:38:15 #56
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181126413
quote:
99s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:28 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vraag me trouwens ook af welke commerciële kansen de juwelier heeft gezien die hem een gratis Rolex heeft gegeven. :o
Je kunt het op het plaatje niet goed zien maar het is een 'BOLEX' hoor.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  † In Memoriam † zondag 12 augustus 2018 @ 12:53:29 #57
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181126679
quote:
12s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:38 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

Je kunt het op het plaatje niet goed zien maar het is een 'BOLEX' hoor.
Ze heb ik ook eens een 'Ferarri'-zonnebril gehad. :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zondag 12 augustus 2018 @ 13:01:08 #58
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181126836
quote:
99s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:28 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vraag me trouwens ook af welke commerciële kansen de juwelier heeft gezien die hem een gratis Rolex heeft gegeven. :o
Zijn zus waarschijnlijk.
Met haar instawebstore.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 12 augustus 2018 @ 13:31:35 #59
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181127620
quote:
99s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:53 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Ze heb ik ook eens een 'Ferarri'-zonnebril gehad. :7
En ik een Cuggi horloge
  Eindredactie Games zondag 12 augustus 2018 @ 13:32:37 #60
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_181127636
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 13:31 schreef amaranta het volgende:

[..]

En ik een Cuggi horloge
niet eens een Koetsjie hebben :')
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  zondag 12 augustus 2018 @ 13:38:49 #61
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181127785
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:31 schreef rena het volgende:

[..]

Voor maar 200 euries :Y)
Ik geef niks om merken. Maar ik laat nog liever een heel maandloon liggen voor een échte tas (oid) dan 200 euro voor nepperds
  zondag 12 augustus 2018 @ 13:41:57 #62
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181127869
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 13:32 schreef Oscar. het volgende:

[..]

niet eens een Koetsjie hebben :')
Met hoofdletters zag je amper het verschil.
Het werd overigens niet verkocht als imitatie klokje. Ik zag ook thuis pas dat er CUGGI op stond . Was gewoon in een prullenwinkeltje
pi_181128311
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 13:38 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik geef niks om merken. Maar ik laat nog liever een heel maandloon liggen voor een échte tas (oid) dan 200 euro voor nepperds
Ik ook hoor :Y En ik vind Rolexen over het algemeen echt spuuglelijk :r
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181130251
Hoe kan die zus van Michael open en bloot d'r nep spullen lopen verkopen?

:')
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 15:20:52 #65
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181130400
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:22 schreef Leandra het volgende:
https://www.instagram.com(...)&igshid=6t6clnb52nyu

Volgens mij zie ik daar vooral in dat Naomi gesluierd is...
Ergo; Michael en Naomi bekeren zich tot de islam, klaar met al die sexy, uitdagende gedragingen.
Ik vermoed dat bij Michael de knop omging toen bleek dat zijn schoonvader op zijn eigen dochter zat te geilen.
Dat soort dingen moet je direct goed aanpakken: met een sluier bedekken dus.
Die reacties :o :7 _O- 8)7
  zondag 12 augustus 2018 @ 15:34:39 #66
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181130813
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 15:20 schreef maily het volgende:

[..]

Die reacties :o :7 _O- 8)7
Mooi Pik!
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 15:35:27 #67
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 15:38:58 #68
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  zondag 12 augustus 2018 @ 15:50:35 #69
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181131228
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 13:32 schreef Oscar. het volgende:

[..]

niet eens een Koetsjie hebben :')
Barbie had toen toch hondjes die zo heette? Wat is daarmee gebeurt?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  zondag 12 augustus 2018 @ 15:55:53 #70
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181131381
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 13:38 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik geef niks om merken. Maar ik laat nog liever een heel maandloon liggen voor een échte tas (oid) dan 200 euro voor nepperds
Nou dit idd, het boeit me niet, maar als ik het dan toch moet hebben wel een echte, geld aan fake uitgeven vind ik echt zonde van het geld.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181131448
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 15:50 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Barbie had toen toch hondjes die zo heette? Wat is daarmee gebeurt?
Volgens mij zijn we al drie honden verder.
Tap tap tap
  zondag 12 augustus 2018 @ 16:05:54 #72
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181131610
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 15:58 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Volgens mij zijn we al drie honden verder.
Heb het idee dat die hondjes elke keer afgemaakt worden als ze shamant niet meer aanstaan
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
pi_181131632
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 16:05 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Heb het idee dat die hondjes elke keer afgemaakt worden als ze shamant niet meer aanstaan
Geen enkele dierenarts maakt een gezonde hond af. Die gaan denk ik gewoon van de ene baas naar de ander.
Tap tap tap
pi_181134429
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Zo mooi meis!💖

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 12 augustus 2018 @ 18:06:31 #75
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181134505
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 18:02 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Zo mooi meis!💖

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het gaat niet om de vader van Samantha hè.....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181135570
Wat een prachtige tattoo van Michael! :')

Je zou bijna zeggen dat hij en Samant het nog maar eens samen moeten proberen, want die 2 doen niks anders dan elkaar na-apen. Dat kan niks anders betekenen dat er nog liefde in de lucht hangt.. *;
´
  zondag 12 augustus 2018 @ 19:00:40 #77
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_181135573
Getver die tieten :o
With love :*
pi_181135634
quote:
Van jou..?
´
  zondag 12 augustus 2018 @ 19:38:16 #79
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181136461
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 16:06 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Geen enkele dierenarts maakt een gezonde hond af. Die gaan denk ik gewoon van de ene baas naar de ander.
Als ze depressief zijn kan dat gewoon hoor. Mijn hondje huilde de hele dag als wij niet thuis waren. Toen hebben we er nog een gezocht als gezelschap. Ze hadden dus wel gezelschap van elkaar maar bleven huilen. Duidelijk depressief dus. Toen hebben we ze laten inslapen.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181136527
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:38 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Als ze depressief zijn kan dat gewoon hoor. Mijn hondje huilde de hele dag als wij niet thuis waren. Toen hebben we er nog een gezocht als gezelschap. Ze hadden dus wel gezelschap van elkaar maar bleven huilen. Duidelijk depressief dus. Toen hebben we ze laten inslapen.
Had gewoon een splinter in z’n voet.
-nee-
pi_181136686
Hoe komen jullie er trouwens bij dat dat instawinkeltje van de zus van Meek is? Want zij postte toch een filmpje waarin ze Meek en Naoom bedankt voor een tas?
pi_181136700
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:38 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Als ze depressief zijn kan dat gewoon hoor. Mijn hondje huilde de hele dag als wij niet thuis waren. Toen hebben we er nog een gezocht als gezelschap. Ze hadden dus wel gezelschap van elkaar maar bleven huilen. Duidelijk depressief dus. Toen hebben we ze laten inslapen.
Wat is er met de ander hond gebeurd? Zichzelf opgehangen aan z'n hondenriempje?
´
pi_181136714
quote:
9s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:41 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Had gewoon een splinter in z’n voet.
_O-
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 19:48:28 #84
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181136719
quote:
5s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:47 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Wat is er met de ander hond gebeurd? Zichzelf opgehangen aan z'n hondenriempje?
quote:
toen hebben we ZE laten inslapen
pi_181136755
quote:
5s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:47 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Wat is er met de ander hond gebeurd? Zichzelf opgehangen aan z'n hondenriempje?
-nee-
pi_181136776
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:48 schreef maily het volgende:

[..]

[..]

Ja ik zag het toen ik al verzonden had
´
  zondag 12 augustus 2018 @ 20:05:23 #87
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181137090
quote:
14s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:49 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ja ik zag het toen ik al verzonden had
:0
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
pi_181137271
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 20:05 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

:0
:K
´
  zondag 12 augustus 2018 @ 20:17:27 #89
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_181137368
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:38 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Als ze depressief zijn kan dat gewoon hoor. Mijn hondje huilde de hele dag als wij niet thuis waren. Toen hebben we er nog een gezocht als gezelschap. Ze hadden dus wel gezelschap van elkaar maar bleven huilen. Duidelijk depressief dus. Toen hebben we ze laten inslapen.
WTF. Ik ben niet van de dieren-knuffel-brigade, maar dit vind ik raar.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 20:25:01 #90
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181137586
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 15:50 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Barbie had toen toch hondjes die zo heette? Wat is daarmee gebeurt?
Illegaal ....
pi_181137659
quote:
Geen verrassing. Lijkt me sterk dat die lui zich in het ras verdiepen, laat staan dat ze een erkende fokker opzoeken en zich op een wachtlijst laten zetten. Dat het ze allemaal geen hol kan boeien.
Tap tap tap
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 20:27:56 #92
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181137672
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 20:27 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Geen verrassing. Lijkt me sterk dat die lui zich in het ras verdiepen, laat staan dat ze een erkende fokker opzoeken en zich op een wachtlijst laten zetten. Dat het ze allemaal geen hol kan boeien.
Die gaan over likes .... ;)
pi_181137741
Die hont kwam er ook alleen maar omdat Michael er 1 had gehaald/gekocht?/gesponsord kreeg.
´
  zondag 12 augustus 2018 @ 20:31:43 #94
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181137767
quote:
9s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:41 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Had gewoon een splinter in z’n voet.
Ik moest lachen.
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 20:31:54 #95
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  zondag 12 augustus 2018 @ 20:32:52 #96
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181137828
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 19:47 schreef Allyo het volgende:
Hoe komen jullie er trouwens bij dat dat instawinkeltje van de zus van Meek is? Want zij postte toch een filmpje waarin ze Meek en Naoom bedankt voor een tas?
Wellicht niet van die zus, maar ongetwijfeld van een bekende
  zondag 12 augustus 2018 @ 20:33:49 #97
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181137856
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 20:31 schreef maily het volgende:
Was er niet eentje weggelopen in Spanje?
Of doodgetrapt tijdens een roidrage?
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181137870
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 20:31 schreef maily het volgende:
Was er niet eentje weggelopen in Spanje?
Dat beestje werd gewoon als excuus gebruikt voor een zelfmoordpoging van Samant.
´
  Eindredactie Games zondag 12 augustus 2018 @ 21:11:04 #99
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_181138880
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_181138933
quote:
4s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:11 schreef Oscar. het volgende:
[ afbeelding ]
9GAG _O_
  zondag 12 augustus 2018 @ 21:20:22 #101
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181139143
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:12 schreef Poes. het volgende:

[..]

9GAG _O_
:')
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181139252
Ze is in ieder geval van Facebook af.
pi_181139364
Toch ff afgetrokken op dr porno video.


:'( :')
pi_181139409
quote:
4s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:11 schreef Oscar. het volgende:
[ afbeelding ]
Jochie wordt helemaal platgedrukt tussen die dikke tieten.
  Eindredactie Games zondag 12 augustus 2018 @ 21:29:07 #105
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_181139420
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:28 schreef maaike2017 het volgende:

[..]

Jochie wordt helemaal platgedrukt tussen die dikke tieten.
ik zou er nu geld voor betalen
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  zondag 12 augustus 2018 @ 21:36:18 #106
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181139653
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:27 schreef Blue_note het volgende:
Toch ff afgetrokken op dr porno video.


:'( :')
Beter ga je ook even langs bij Diana Gabriels om je geslachtsdeel in te leveren.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  zondag 12 augustus 2018 @ 21:37:27 #107
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181139693
quote:
4s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:11 schreef Oscar. het volgende:
[ afbeelding ]
😂
pi_181139734
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:36 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Beter ga je ook even langs bij Diana Gabriels om je geslachtsdeel in te leveren.
Sarcasme, sarcasme.
  zondag 12 augustus 2018 @ 21:41:17 #109
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181139824
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:38 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Sarcasme, sarcasme.
Weet ik wel, ik zag je smileys. :T
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181141791
quote:
4s.gif Op zondag 12 augustus 2018 21:11 schreef Oscar. het volgende:
[ afbeelding ]
Als ik zeg dat ik me keihard gevingerd heb op dat joch, ben ik dan fout? :@
´
pi_181142348
quote:
7s.gif Op zondag 12 augustus 2018 22:45 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Als ik zeg dat ik me keihard gevingerd heb op dat joch, ben ik dan fout? :@
Ik schrik nergens meer van.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
pi_181142859
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 23:08 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik schrik nergens meer van.
Daarom. Ik ook niet B-) B-)
´
  maandag 13 augustus 2018 @ 08:30:13 #113
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181146775
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Dat beestje werd gewoon als excuus gebruikt voor een zelfmoordpoging van Samant.
Hoe bedoel je?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
pi_181170945
deze week zou het moeten gebeuren, suhmant naar de grote boze afkickkliniek in schotland

people, place your bets!
pi_181171091
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 07:51 schreef JaneDoe het volgende:
deze week zou het moeten gebeuren, suhmant naar de grote boze afkickkliniek in schotland

people, place your bets!
Als ze überhaupt gaat, dan ben ik gematigd positief. Ik geef het een maand.
pi_181171107
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:09 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Als ze überhaupt gaat, dan ben ik gematigd positief. Ik geef het een maand.
:o zo lang? :o
  Spellchecker dinsdag 14 augustus 2018 @ 08:17:23 #117
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181171145
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 07:51 schreef JaneDoe het volgende:
deze week zou het moeten gebeuren, suhmant naar de grote boze afkickkliniek in schotland

people, place your bets!
Wow! :o
Maak een poll!
  Moderator / Miss SHO dinsdag 14 augustus 2018 @ 08:20:48 #118
22592 crew  Ole
pi_181171179
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:17 schreef maily het volgende:

[..]

Wow! :o
Maak een poll!
*O*
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_181171197
https://www.telegraaf.nl/(...)t-zich-op-de-camping

Nog even lekker een paar dagen eruit voor de zware beproeving.
  Spellchecker dinsdag 14 augustus 2018 @ 08:24:38 #120
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181171221
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:22 schreef Persefoneia het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)t-zich-op-de-camping

Nog even lekker een paar dagen eruit voor de zware beproeving.
Dat arme jochie, klem tussen de besties ... :N
pi_181171267
Die tieten zijn groter dan het hoofd van dat jochie.
pi_181171455
quote:
7s.gif Op zondag 12 augustus 2018 22:45 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Als ik zeg dat ik me keihard gevingerd heb op dat joch, ben ik dan fout? :@
:o
pi_181171518
quote:
7s.gif Op zondag 12 augustus 2018 22:45 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Als ik zeg dat ik me keihard gevingerd heb op dat joch, ben ik dan fout? :@
Zo te zien vind dat jochie het allemaal wel best, leef je uit.
-nee-
pi_181174277
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:17 schreef maily het volgende:

[..]

Wow! :o
Maak een poll!
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:20 schreef Ole het volgende:

[..]

*O*
Poll: Hoe lang duurt het voor Suhmant de Schotse kliniek verlaat?
Na afgeronde behandeling
Binnen een week
Binnen 2 tot 3 weken
Een maand
Ze gaat niet
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 11:24:30 #126
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181174322
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:21 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

[..]

Poll: Hoe lang duurt het voor Suhmant de Schotse kliniek verlaat?
Na afgeronde behandeling
Binnen een week
Binnen 2 tot 3 weken
Een maand
Ze gaat niet
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Dit is serieus een moeilijke :D Ik denk wel dat ze gaat (al dan niet onder dwang), maar de behandeling maakt ze niet af. Maar wanneer...??
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181174798
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:24 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dit is serieus een moeilijke :D Ik denk wel dat ze gaat (al dan niet onder dwang), maar de behandeling maakt ze niet af. Maar wanneer...??
Welnee. Ze gaat niet. Ik zie d'r nog eerder onderduiken op een camping om zo het idee te wekken dat ze in Schotland zit. :')
´
  † In Memoriam † dinsdag 14 augustus 2018 @ 11:52:23 #128
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181174940
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:46 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Welnee. Ze gaat niet. Ik zie d'r nog eerder onderduiken op een camping om zo het idee te wekken dat ze in Schotland zit. :')
_O-
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  Moderator / Miss SHO dinsdag 14 augustus 2018 @ 11:55:29 #129
22592 crew  Ole
pi_181175007
Heeft er dan niemand vertrouwen in dat ze de behandeling afmaakt?

:')
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_181175019
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:55 schreef Ole het volgende:
Heeft er dan niemand vertrouwen in dat ze de behandeling afmaakt?

:')
Nee.
Tap tap tap
  Moderator / Miss SHO dinsdag 14 augustus 2018 @ 11:58:24 #131
22592 crew  Ole
pi_181175082
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:56 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_181175092
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:58 schreef Ole het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze komt me niet over als een jongedame die dingen afmaakt :@
Tap tap tap
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 12:02:04 #133
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_181175184
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:58 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ze komt me niet over als een jongedame die dingen afmaakt :@
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_181175269
Ik denk dat ze wel gaat, maar het niet afmaakt, en dan het verhaal over de zware tijd daar lekker gaat uitmelken in de Story.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181175279
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:55 schreef Ole het volgende:
Heeft er dan niemand vertrouwen in dat ze de behandeling afmaakt?

:')
dat mens heeft nooit ergens alleen voor gestaan
altijd maahk/rolf/jordi/jeffrey/ouders/weggooivriendinnen die de rotzooi opknappen
en dan ook nog in een vreemd land met alleen een tolk die nederlands spreekt?
kansloos!
pi_181176011
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:11 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

:o zo lang? :o
Ja echt! Ik heb hoop hahaha
  Spellchecker dinsdag 14 augustus 2018 @ 12:59:07 #137
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181176401
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:21 schreef JaneDoe het volgende:

[..]


[..]

Poll: Hoe lang duurt het voor Suhmant de Schotse kliniek verlaat?
Na afgeronde behandeling
Binnen een week
Binnen 2 tot 3 weken
Een maand
Ze gaat niet
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Top :D
pi_181178743
Bandana

'dat zwarte ding' eronder is een deel van een bandana. Dan is dat ook weer opgehelderd. Over smaak valt niets te twisten toch 😉

Aldus Maik op zijn fb.
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 15:00:58 #139
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181179218
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 14:42 schreef Sunshine1982 het volgende:
Bandana

'dat zwarte ding' eronder is een deel van een bandana. Dan is dat ook weer opgehelderd. Over smaak valt niets te twisten toch 😉

Aldus Maik op zijn fb.
een bandana onder je ogen???
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 15:01:54 #140
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181179230
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:31 schreef alpeko het volgende:
TT klopt niet. Het is: Met papa ze meisje
Papa had het zelf correct op instagram geschreven...
  † In Memoriam † dinsdag 14 augustus 2018 @ 15:08:52 #141
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181179364
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:00 schreef amaranta het volgende:

[..]

een bandana onder je ogen???
Da's gangsta.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181179427
Een bandana op je neus? Heb je dat nog nooit gezien nee? #sarcasm
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 15:20:18 #143
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181179678
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:11 schreef Sunshine1982 het volgende:
Een bandana op je neus? Heb je dat nog nooit gezien nee? #sarcasm
Ik ben een 90s girl. Bandanas horen op je voorhoofd.
  † In Memoriam † dinsdag 14 augustus 2018 @ 15:22:06 #144
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181179727
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:20 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik ben een 90s girl. Bandanas horen op je voorhoofd.
En ook dan loop je voor joker.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181179826
Ik ben die loser geweest die gestemd heeft dat Barbie d’r hele verblijf in schotland gaat uitzitten omdat ik verwacht dat er nog iets geks gebeurd en zij te horen krijgt dat als ze die behandeling niet doet ze sowieso naar de kinderen kan fluiten. Ofzo. :P

En dan bij thuiskomst zal ze een boekje open doen over de onmenselijke wanpraktijken daar :(
-nee-
pi_181182358
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:08 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

Da's gangsta.
wild West cowboy spelen die deden dat ook.
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:17:20 #147
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181182441
Maar waar komt het geld voor Schotland nou vandaan? :'(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  † In Memoriam † dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:32:23 #148
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181182718
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 17:17 schreef Maraca het volgende:
Maar waar komt het geld voor Schotland nou vandaan? :'(
Van de zorgverzekering. ;(
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:43:52 #149
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181182974
quote:
99s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 17:32 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Van de zorgverzekering. ;(
Nee toch? :o die dekte het toch juist niet?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181183953
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:25 schreef Marsenal het volgende:
En dan bij thuiskomst zal ze een boekje open doen over de onmenselijke wanpraktijken daar
Dat zoiezo. Daar hoeven we niet over te twijfelen. Ik heb trouwens gestemd dat ze niet gaat maar if so, dan is dat inderdaad een logisch gevolg.
pi_181184033
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:25 schreef Marsenal het volgende:
Ik ben die loser geweest die gestemd heeft dat Barbie d’r hele verblijf in schotland gaat uitzitten omdat ik verwacht dat er nog iets geks gebeurd en zij te horen krijgt dat als ze die behandeling niet doet ze sowieso naar de kinderen kan fluiten. Ofzo. :P

En dan bij thuiskomst zal ze een boekje open doen over de onmenselijke wanpraktijken daar :(
Het nieuwe boek..
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Spellchecker dinsdag 14 augustus 2018 @ 18:29:33 #152
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181184056
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 18:28 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Het nieuwe boek..
Van Scheveningen naar Schotland.
pi_181197816
https://www.rtlnieuws.nl/(...)erweg-naar-schotland

Heel veel sterkte in Schotland Barbie w/
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_181197902
repost!

Poll: Hoe lang duurt het voor Suhmant de Schotse kliniek verlaat?
Na afgeronde behandeling
Binnen een week
Binnen 2 tot 3 weken
Een maand
Ze gaat niet
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
pi_181198401
Ze gaat dus blijkbaar wel. Ik heb gewoon gestemd op hele behandeling. Ik dacht doe eens gek.
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 11:55:51 #156
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181200325
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 10:26 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ze gaat dus blijkbaar wel. Ik heb gewoon gestemd op hele behandeling. Ik dacht doe eens gek.
Ik ben van een week naar een maand gegaan :@
pi_181200923
quote:
Samantha de Jong (Barbie) in tranen vertrokken naar Schotse afkickkliniek

De met psychische en verslavingsproblemen worstelende realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is volgens haar vriend begonnen aan haar therapie in de Schotse afkickkliniek Castle Craig: 32 kilometer ten zuiden van Edinburgh. Maandag vertrok de Haagse blondine vanaf Schiphol. Eenmaal in Schotland reisde ze onder begeleiding van een therapeut naar het behandelcentrum.

Haar vriend, de Rijswijkse zanger Jeffrey van der Meer (32), zwaaide haar uit op Schiphol. ,,Ze was erg geëmotioneerd, maar hoefde niet moederziel alleen naar het vliegtuig. Ik had een hostess geregeld die haar vanaf de incheckbalie via een soort vip-route naar het toestel heeft gebracht.'' Haar kinderen Angelina (6) en Milano (3) - uit haar huwelijk met Michael van der Plas - waren niet bij het afscheid. ,,Milano heeft Samantha dit weekend nog even gezien. Angelina niet. Dat mocht niet van Jeugdzorg, omdat het meisje al wat ouder is en dus meer gehecht is aan haar moeder'', aldus Van der Meer die optreedt onder de naam Jeffrey Lake.

De therapie die Samantha krijgt duurt minimaal vier maanden. Na een maand - rond 13 september - mag Van der Meer zijn vriendin voor de eerste keer bezoeken. ,,Ik ga dan een weekendje naar haar toe en verblijf in een logeerhuisje voor gasten op het terrein van Castle Craig.'' Veel zal hij haar dan niet zien. ,,Hooguit een uur per dag.'' Van der Meer mag vanaf heden wel een keer per week kort met De Jong bellen. ,,Toegestaan is maximaal een half uur en het gesprek vindt plaats onder toezicht van een therapeut. Samantha mag in geen geval alleen bellen.''

Van der Meer hoopt dat de zestien weken intensieve therapie Samantha weer op het goede spoor zetten. De Haagse deed dit jaar twee keer een zelfmoordpoging en raakte uit balans door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen tegen borderlineverschijnselen en slaapmiddelen. ,,Ik ben positief over een goede afloop. Turner Yuri van Gelder en zanger Thomas Berge is het ook gelukt om bij Castle Craig nare gewoonten af te leren.''
pi_181201015
Uurtje bezoek is geclaimd en ouders hebben geen rol als bezoeker of zo?
pi_181201137
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 12:25 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Uurtje bezoek is geclaimd en ouders hebben geen rol als bezoeker of zo?
jeffrey regelt allemaal, of t nou een hostess is die haar via de vip route naar t vliegtuig moet brengen of dat haar bezoek- en belprivillege volledig aan hem worden besteed
pi_181201585
Dat ze zelf melding maken van borderline is ook nieuw, toch?
  woensdag 15 augustus 2018 @ 13:07:41 #161
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_181201918
Ik ben wel benieuwd naar meerdere scenario’s die bij Samantha passen :P

Zo zou ik het niet gek vinden als ze ineens daar een nieuw vriendje opduikt omdat diegene haar gewoon normaal aandacht geeft, en dan wordt er natuurlijk gezegd dat hij écht de enige is die haar begrijpt. Jeffke gaat dan natuurlijk helemaal over de rooie en een nieuwe rel is dan geboren :D
With love :*
pi_181202243
Is de dildo wel mee?
pi_181202372
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:22 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Is de dildo wel mee?
Daar ging mijn koffie :D
pi_181202628
Dan komt ze precies op tijd terug om mee te doen aan het Sinterklaasfeest. Als het 16 weken duurt komt ze 5 december terug. Onder normale omstandigheden dan en als ik het goed berekend heb.
pi_181202656
Kut, verkeerd gegokt. Had echt niet verwacht dat ze daadwerkelijk zou gaan. :o
pi_181202667
Ik las ergens dat ze Milano afgelopen weekend nog kort gezien heeft en Angelina niet. Dat werd afgeraden door jeugdzorg omdat Angelina al wat meer snapt en meer aan haar moeder gehecht is.
pi_181202679
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:22 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Is de dildo wel mee?
Ging vast als eerste in haar koffer met 10 kilo batterijen en een spy cam... 😉
pi_181202733
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:40 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik las ergens dat ze Milano afgelopen weekend nog kort gezien heeft en Angelina niet. Dat werd afgeraden door jeugdzorg omdat Angelina al wat meer snapt en meer aan haar moeder gehecht is.
Lijkt me heel verstandig...dat meisje heeft niets aan een labiele emotionele moeder die om haar nek hangt.😉
pi_181202740
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:40 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik las ergens dat ze Milano afgelopen weekend nog kort gezien heeft en Angelina niet. Dat werd afgeraden door jeugdzorg omdat Angelina al wat meer snapt en meer aan haar moeder gehecht is.
Hele goede keuze van Jeugdzorg. Wat heeft dat meisje eraan als haar moeder labiel en in tranen afscheid van haar neemt.
pi_181202752
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:44 schreef cindy11 het volgende:

[..]

Lijkt me heel verstandig...dat meisje heeft niets aan een labiele emotionele moeder die om haar nek hangt.😉
GMTA
pi_181202789
Er zullen vast wel verhalen naar buiten komen. Als die therapeuten alleen Engels spreken kan ze Jef overal over vertellen want die spreken ws geen Nederlands.
pi_181202838
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:46 schreef praadje het volgende:
Er zullen vast wel verhalen naar buiten komen. Als die therapeuten alleen Engels spreken kan ze Jef overal over vertellen want die spreken ws geen Nederlands.
Edit; De vader is de wens van de gedachte. (voor de jonkies die de uitdrukking niet kennen; Hope so.)
pi_181202844
quote ipv wijzigen
pi_181202877
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:46 schreef praadje het volgende:
Er zullen vast wel verhalen naar buiten komen. Als die therapeuten alleen Engels spreken kan ze Jef overal over vertellen want die spreken ws geen Nederlands.
Jefke was wel van plan om naar Schotland te reizen, maar veel zal hij haar niet zien. Max. 1 uur per paar dagen las ik. Ik ben benieuwd of ze de strenge regels daar aan kan. Afkicken lijkt me geen kattenpis in zo'n kliniek.
pi_181203046
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Jefke was wel van plan om naar Schotland te reizen, maar veel zal hij haar niet zien. Max. 1 uur per paar dagen las ik. Ik ben benieuwd of ze de strenge regels daar aan kan. Afkicken lijkt me geen kattenpis in zo'n kliniek.
Nee 1x per dag mag hij haar dan bezoeken. En vanaf heden mag hij 1x per dag kort bellen met Samant.

Suggestie voor volgende topic; Waar het bijna 5 december is (dan zijn de 16 weken voorbij)
  woensdag 15 augustus 2018 @ 13:59:38 #176
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181203116
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 12:21 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Nou hebben we mijn man vorige week naar Schiphol gebracht (die is niet naar Schotland :+ ) en toen zag mijn 7-jarige iets over kinderen die alleen vliegen, die krijgen dus ook zo'n hostess die ze begeleidt enzo...
Wel tekenend hoor, een vrouw van haar leeftijd die een hostess nodig heeft om haar naar de gate te begeleiden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181203215
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:59 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou hebben we mijn man vorige week naar Schiphol gebracht (die is niet naar Schotland :+ ) en toen zag mijn 7-jarige iets over kinderen die alleen vliegen, die krijgen dus ook zo'n hostess die ze begeleidt enzo...
Wel tekenend hoor, een vrouw van haar leeftijd die een hostess nodig heeft om haar naar de gate te begeleiden.
Ja daar moest ik ook aan denken, dat je er zo aan gewend bent dat je vriendin compleet labiel is dat je je geroepen voelt om een beetje te pochen dat je wel eventjes een babysitter hebt geregeld voor die wandeling naar de gate. _O-
-nee-
pi_181203241
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:59 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou hebben we mijn man vorige week naar Schiphol gebracht (die is niet naar Schotland :+ ) en toen zag mijn 7-jarige iets over kinderen die alleen vliegen, die krijgen dus ook zo'n hostess die ze begeleidt enzo...
Wel tekenend hoor, een vrouw van haar leeftijd die een hostess nodig heeft om haar naar de gate te begeleiden.
Haha dat brengen ze wel mooi ja. En dan nog via de VIP gangen. Wake up and smell the coffee. Iemand van de Nederlandse tak van Castle Craig vangt mensen daar op om te voorkomen dat patienten zich tijdens het wachten nog even volgieten/gebruiken.
Maar zoals onze Jef het brengt klinkt het natuurlijk veel chiquer.
pi_181203252
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 14:04 schreef praadje het volgende:

[..]

Haha dat brengen ze wel mooi ja. En dan nog via de VIP gangen. Wake up and smell the coffee. Iemand van de Nederlandse tak van Castle Craig vangt mensen daar op om te voorkomen dat patienten zich tijdens het wachten nog even volgieten/gebruiken.
Maar zoals onze Jef het brengt klinkt het natuurlijk veel chiquer.
Bron. Eigen ervaring met vriend van zoon.
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 14:36:20 #180
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181203947
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Jefke was wel van plan om naar Schotland te reizen, maar veel zal hij haar niet zien. Max. 1 uur per paar dagen las ik. Ik ben benieuwd of ze de strenge regels daar aan kan. Afkicken lijkt me geen kattenpis in zo'n kliniek.


Les 1.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  woensdag 15 augustus 2018 @ 14:37:28 #181
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_181203977
Ik geef het 2-3 weken. *O* ben optimistisch.

Daarna wordt ze weggestuurd. :Y
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  woensdag 15 augustus 2018 @ 14:39:13 #182
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181204006
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 14:37 schreef houdjemond het volgende:
Ik geef het 2-3 weken. *O* ben optimistisch.

Daarna wordt ze weggestuurd. :Y
Ik ook *O*
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181204508
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:56 schreef praadje het volgende:

[..]

Nee 1x per dag mag hij haar dan bezoeken. En vanaf heden mag hij 1x per dag kort bellen met Samant.

Suggestie voor volgende topic; Waar het bijna 5 december is (dan zijn de 16 weken voorbij)
hij mag haar tijdens dat weekend 1 uur per dag zien en vanaf heden 1 keer per week bellen, niet 1 keer per dag

zie ook post 157
  woensdag 15 augustus 2018 @ 15:08:17 #184
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181204633
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:48 schreef praadje het volgende:

[..]

Edit; De vader is de wens van de gedachte. (voor de jonkies die de uitdrukking niet kennen; Hope so.)
Jij bent misschien niet jong, maar jij kent de uitdrukking ook niet. _O-
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181204645
Tsja, nu ze geheel tegen mijn verwachtingen in toch naar Schotland is vertrokken geeft ik het niettemin ook hoogstens een paar weken. En de eventuele redenen waardoor ze weggestuurd kan worden zijn natuurlijk ook legio. Er kan weer een filmpje vanuit de kliniek komen waarin een stuk plastic op ontdekkingsreis gaat door Sam's lichaam, andere patienten die haar al snel zat zijn, een terugval mbt drugsgebruik, ruzie omdat ze de gestelde voorwaarden te streng vindt, communicatieproblemen ondanks de tolk, etc.
pi_181204664
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:02 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

hij mag haar tijdens dat weekend 1 uur per dag zien en vanaf heden 1 keer per week bellen, niet 1 keer per dag

zie ook post 157
Klopt, ik las het te snel. My bad.
pi_181204703
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:08 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Jij bent misschien niet jong, maar jij kent de uitdrukking ook niet. _O-
En hier ging ik ook de mist in. De wens is de vader van de gedachte. Dat moet het zijn. Ik moet maar even stoppen hier, het wordt me teveel :X _O-
pi_181204873
Nee toch, is ze toch op het vliegtuig gestapt? Zijn daar beelden van? anders geloof ik het niet.

Ah hier zijn de beelden..Weekend heeft ze gespot. :')



:')
http://www.weekend-online(...)okken-naar-schotland

Nou, dat valt me nog mee [als ze niet via de achterdeur weer is weggegaan]. Ik geef het anderhalve week. ^O^
´
  woensdag 15 augustus 2018 @ 15:26:10 #189
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181204993
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:12 schreef praadje het volgende:

[..]

En hier ging ik ook de mist in. De wens is de vader van de gedachte. Dat moet het zijn. Ik moet maar even stoppen hier, het wordt me teveel :X _O-
Ik heb ook het gevoel dat ik minder helder denk als ik te veel in dit topic lees hoor. :+
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181205087
Maar de verzekeraar vergoedt de behandeling dus toch wel?
  woensdag 15 augustus 2018 @ 15:31:58 #191
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181205126
quote:
7s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:20 schreef Kim-Holland het volgende:
Nee toch, is ze toch op het vliegtuig gestapt? Zijn daar beelden van? anders geloof ik het niet.

Ah hier zijn de beelden..Weekend heeft ze gespot. :')

[ afbeelding ]

[ afbeelding ] :')
http://www.weekend-online(...)okken-naar-schotland

Nou, dat valt me nog mee [als ze niet via de achterdeur weer is weggegaan]. Ik geef het anderhalve week. ^O^

"Gespot" "Is gebeld door Jeffrey".. ach, allemaal 1 pot nat :+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181205151
quote:
5s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:30 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Maar de verzekeraar vergoedt de behandeling dus toch wel?
Story zegt van wel..en als Story het zegt, dan is dat zo :D
Zodra de Haagse te horen kreeg dat het vergoed werd, is ze zo snel mogelijk op het vliegtuig gestapt naar Edinburgh.
´
pi_181205152
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:26 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Ik heb ook het gevoel dat ik minder helder denk als ik te veel in dit topic lees hoor. :+
_O- _O_
pi_181205274
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:31 schreef Maraca het volgende:

[..]

"Gespot" "Is gebeld door Jeffrey".. ach, allemaal 1 pot nat :+
Natuurlijk. Het drama zal ook vast een stuk minder erg geweest zijn als er geen camera's op gericht waren ;)
´
pi_181206265
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:48 schreef praadje het volgende:

[..]

Edit; De vader is de wens van de gedachte. (voor de jonkies die de uitdrukking niet kennen; Hope so.)
de wens is de vader van de gedachte bedoel je :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_181206357
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 16:14 schreef tombolafan het volgende:

[..]

de wens is de vader van de gedachte bedoel je :D
Thanks, ik was er al op gewezen en onder die quote het gezegde aangepast.
pi_181206782
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Jefke was wel van plan om naar Schotland te reizen, maar veel zal hij haar niet zien. Max. 1 uur per paar dagen las ik. Ik ben benieuwd of ze de strenge regels daar aan kan. Afkicken lijkt me geen kattenpis in zo'n kliniek.
Ik ken wat mensen die er zijn geweest, het schijnt daar heel intensief te zijn, ze gaan tot de bodem en terug.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_181207217
Oh god, ik kijk hier een paar uur niet en ze is zowaar vertrokken!

quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 13:22 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Is de dildo wel mee?
_O-
Koel en donker bewaren
pi_181207403
Haar ouders zijn nergens te bekennen in het hele verhaal hè? Ook niet bij het afscheid op Schiphol zo te zien? Of rondom de opvang van de kinderen.

Vraag me af of ze gewoon zo netjes en verstandig zijn om zich buiten de media te houden (wat me dan positief meevalt), of dat ze hun handen van haar en de hele boel hebben afgetrokken.
Koel en donker bewaren
pi_181207415
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 16:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik ken wat mensen die er zijn geweest, het schijnt daar heel intensief te zijn, ze gaan tot de bodem en terug.
Dat is alleen maar goed. Ik hoop oprecht dat ze hier goed uitkomt. Al is het alleen maar voor haar kinderen.
pi_181207450
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 16:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik ken wat mensen die er zijn geweest, het schijnt daar heel intensief te zijn, ze gaan tot de bodem en terug.
Samanth heeft geen bodem en geen zelfreflectie
pi_181207472
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:02 schreef Guanabana het volgende:
Haar ouders zijn nergens te bekennen in het hele verhaal hè? Ook niet bij het afscheid op Schiphol zo te zien? Of rondom de opvang van de kinderen.

Vraag me af of ze gewoon zo netjes en verstandig zijn om zich buiten de media te houden (wat me dan positief meevalt), of dat ze hun handen van haar en de hele boel hebben afgetrokken.
Ik denk dat eerste. Die hebben wellicht thuis en dus privé afscheid genomen.
pi_181207476
Weekje geef ik der ze kan het niet aan mensen verstaan haar niet _O- _O- _O-
Twinning = boring
pi_181207496
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:06 schreef Inca het volgende:
Weekje geef ik der ze kan het niet aan mensen verstaan haar niet _O- _O- _O-
En dat is op zich niet zo raar. Waarom is er voor Schotland gekozen?
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181207507
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:06 schreef Inca het volgende:
Weekje geef ik der ze kan het niet aan mensen verstaan haar niet _O- _O- _O-
Zouden ze daar geen tolken hebben rondlopen? Het lijkt me niet dat iedere junk de Engelse taal machtig is.
pi_181207532
Ik vind dat sowieso altijd wel opmerkelijk, ook in van die verslaafdenprogramma's, dat ze zo iemand naar een buitenlandse kliniek sturen waar de voertaal Engels is. De meeste mensen zullen best Engels kunnen in een huis-tuin-en-keuken situatie, maar om over je diepste problemen te praten is zo'n taalbarrière toch best een obstakel lijkt me.
Koel en donker bewaren
pi_181207535
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:08 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Zouden ze daar geen tolken hebben rondlopen? Het lijkt me niet dat iedere junk de Engelse taal machtig is.
Engels is wel een beetje de spreektaal, lijkt me sterk dat er ook nog éens tolken rondlopen.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181207547
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:10 schreef Guanabana het volgende:
Ik vind dat sowieso altijd wel opmerkelijk, ook in van die verslaafdenprogramma's, dat ze zo iemand naar een buitenlandse kliniek sturen waar de voertaal Engels is. De meeste mensen zullen best Engels kunnen in een huis-tuin-en-keuken situatie, maar om over je diepste problemen te praten is zo'n taalbarrière toch best een obstakel lijkt me.
Ik weet niet hoe dat in Zuid Afrika gaat.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181207595
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:10 schreef Guanabana het volgende:
Ik vind dat sowieso altijd wel opmerkelijk, ook in van die verslaafdenprogramma's, dat ze zo iemand naar een buitenlandse kliniek sturen waar de voertaal Engels is. De meeste mensen zullen best Engels kunnen in een huis-tuin-en-keuken situatie, maar om over je diepste problemen te praten is zo'n taalbarrière toch best een obstakel lijkt me.
Die toko's zijn er volgens mij ook in Nederland. Maar het ontsnappings gevaar zal wel meespelen
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:14:42 #210
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181207627
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 16:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik ken wat mensen die er zijn geweest, het schijnt daar heel intensief te zijn, ze gaan tot de bodem en terug.
Kak, kan ik het nog aanpassen naar < 1 week? :o
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181207629
Ze zouden ook Nederlandse vestigingen in het buitenland kunnen hebben toch, dat je tenminste met Nederlandse hulpverleners te maken hebt?

Ik weet niet, het lijkt me zo extreem moeizaam in Samantha's geval. Je komt toch nooit tot de kern als je alleen in makkelijk steenkolen-Engels kan communiceren?
Koel en donker bewaren
pi_181207631
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:11 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik weet niet hoe dat in Zuid Afrika gaat.
Waar negers nog zwartmensen genoemd mogen worden.
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 17:16:02 #213
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181207652
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:08 schreef Soury het volgende:

[..]

En dat is op zich niet zo raar. Waarom is er voor Schotland gekozen?
Sjefke heeft ergens in de media gezegd dat twee andere beroemde mensen (weet de namen niet meer) daar ook goed geholpen zijn. Dat is vast nog ergens in het topic terug te vinden ;)
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 17:16:57 #214
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181207671
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:14 schreef Guanabana het volgende:
Ze zouden ook Nederlandse vestigingen in het buitenland kunnen hebben toch, dat je tenminste met Nederlandse hulpverleners te maken hebt?

Ik weet niet, het lijkt me zo extreem moeizaam in Samantha's geval. Je komt toch nooit tot de kern als je alleen in makkelijk steenkolen-Engels kan communiceren?
Dus it's doomed to misluk?
pi_181207677
quote:
10s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:14 schreef Maraca het volgende:

[..]

Kak, kan ik het nog aanpassen naar < 1 week? :o
*O*
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181207679
Lijkt op die onderste foto wel alsof er 1 pluk haar van die pruik is afgeknipt met een botte schaar.😕
Of zal dit een goed teken zijn..."Niet perfect op de foto",alles voor het dramatisch effect uiteraard! 😉😜
pi_181207689
quote:
10s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:14 schreef Maraca het volgende:

[..]

Kak, kan ik het nog aanpassen naar < 1 week? :o
De eerste paar dagen zijn zwaarste, ik weet hoe het toegaat in het Jellinek, daar volg je een programma van 7 uur s'ochtends tot 9 uur s avonds, 7 dagen in de week met uiterst weinig afleiding, ik vermoed dat het daar ook iets in die richting gaat, mensen die geen ruggengraat of sterke wil hebben houden dat meestal niet lang vol, vooral omdat je zelf bepaald of je er uit stapt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_181207695
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:16 schreef maily het volgende:

[..]

Dus it's doomed to misluk?
Geen idee, ik ben erg benieuwd moet ik zeggen.

We gaan het zien. :)
Koel en donker bewaren
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 17:18:30 #219
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181207704
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:17 schreef cindy11 het volgende:
Lijkt op die onderste foto wel alsof er 1 pluk haar van die pruik is afgeknipt met een botte schaar.😕
Of zal dit een goed teken zijn..."Niet perfect op de foto",alles voor het dramatisch effect uiteraard! 😉😜
Botte schaar Kimberly Bottelier ... ik zie een verband :o
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:19:53 #220
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181207732
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:17 schreef raptorix het volgende:

[..]

De eerste paar dagen zijn zwaarste, ik weet hoe het toegaat in het Jellinek, daar volg je een programma van 7 uur s'ochtends tot 9 uur s avonds, 7 dagen in de week met uiterst weinig afleiding, ik vermoed dat het daar ook iets in die richting gaat, mensen die geen ruggengraat of sterke wil hebben houden dat meestal niet lang vol, vooral omdat je zelf bepaald of je er uit stapt.
Terwijl dat juist de mensen zijn die zouden moeten blijven :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181207739
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:15 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Waar negers nog zwartmensen genoemd mogen worden.
Ik bedoel qua spreektaal. Volgens mij lopen daar wel Hollanders rond
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181207754
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:18 schreef maily het volgende:

[..]

Botte schaar Kimberly Bottelier ... ik zie een verband :o
😂😂😈😂
pi_181207781
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:08 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Zouden ze daar geen tolken hebben rondlopen? Het lijkt me niet dat iedere junk de Engelse taal machtig is.
Ze krijgt daar idd een tolk, geloof ik. Maar goed, zelf direct kunnen communiceren is natuurlijk altijd beter.
pi_181207788
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:21 schreef cindy11 het volgende:

[..]

😂😂😈😂
Na drie maanden is die pruik wel op denk ik
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181207805
Ik hoop stiekem dat we in december een rustige en bloedmooie vrouw uit dat vliegtuig zien stappen die een geweldige moeder is voor haar kindjes en zich niet meer inlaat met van die neppe wijven en anabolenzakken :@
Tap tap tap
pi_181207826
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:16 schreef maily het volgende:

[..]

Sjefke heeft ergens in de media gezegd dat twee andere beroemde mensen (weet de namen niet meer) daar ook goed geholpen zijn. Dat is vast nog ergens in het topic terug te vinden ;)
Ik geloof je maar wat dom (oh wacht)
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 17:24:42 #227
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181207829
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:24 schreef CherryLips het volgende:
Ik hoop stiekem dat we in december een rustige en bloedmooie vrouw uit dat vliegtuig zien stappen die een geweldige moeder is voor haar kindjes en zich niet meer inlaat met van die neppe wijven en anabolenzakken :@
Onherkenbaar zeg maar? We gaan het zien. En zonder Sjefke!
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:25:11 #228
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181207842
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:24 schreef CherryLips het volgende:
Ik hoop stiekem dat we in december een rustige en bloedmooie vrouw uit dat vliegtuig zien stappen die een geweldige moeder is voor haar kindjes en zich niet meer inlaat met van die neppe wijven en anabolenzakken :@
Dan kan ze daar beter blijven, want haar omgeving heeft niet het beste met haar voor
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181207850
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:24 schreef maily het volgende:

[..]

Onherkenbaar zeg maar? We gaan het zien. En zonder Sjefke!
Met een keertje een gelukkige glimlach. Als ze lachte zag je er de ellende doorheen.
Tap tap tap
pi_181207917
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:24 schreef CherryLips het volgende:
Ik hoop stiekem dat we in december een rustige en bloedmooie vrouw uit dat vliegtuig zien stappen die een geweldige moeder is voor haar kindjes en zich niet meer inlaat met van die neppe wijven en anabolenzakken :@
Dit ja. We kunnen hier wel lacherig doen (en eerlijk, ik kan ook om sommige dingen die hier gepost worden lachen), maar uiteindelijk is dit een uitermate triest iets. Vooral voor de kinderen. Ik ken ze niet, maar ik zou ze zo eventjes lekker willen knuffelen.
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 17:30:00 #231
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181207922
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:25 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Met een keertje een gelukkige glimlach. Als ze lachte zag je er de ellende doorheen.
Ik gun het haar. Hopelijk gunt ze het zichzelf ook ...
pi_181207932
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:24 schreef CherryLips het volgende:
Ik hoop stiekem dat we in december een rustige en bloedmooie vrouw uit dat vliegtuig zien stappen die een geweldige moeder is voor haar kindjes en zich niet meer inlaat met van die neppe wijven en anabolenzakken :@
Zelfs als ze die periode volhoud, en dat acht ik miniem, dan ben je nog niet klaar, ze volgen daar het Minnesota stappenplan: https://nl.wikipedia.org/(...)Alcoholics_Anonymous

Mijn vriend die 2 maanden in het Jellinek heeft gezeten kwam in die periode geloof ik maar tot stap 3, het is dan ook niet de bedoeling dat je stopt nadat je uit de kliniek bent.

Overigens heb ik zelf erg weinig vertrouwen in het Minnesota model, het is nogal zweverig. Ik heb zelf redelijk goede ervaringen met cognitieve gedragstherapie, maar dat moet je wel liggen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:32:10 #233
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181207974
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:24 schreef CherryLips het volgende:
Ik hoop stiekem dat we in december een rustige en bloedmooie vrouw uit dat vliegtuig zien stappen die een geweldige moeder is voor haar kindjes en zich niet meer inlaat met van die neppe wijven en anabolenzakken :@
Ik hooo ook dat het haar lukt en dat ze gelukkig wordt. Een geweldige moeder echter? Daar is het helaas al te laat voor.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181207990
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

Zelfs als ze die periode volhoud, en dat acht ik miniem, dan ben je nog niet klaar, ze volgen daar het Minnesota stappenplan: https://nl.wikipedia.org/(...)Alcoholics_Anonymous

Mijn vriend die 2 maanden in het Jellinek heeft gezeten kwam in die periode geloof ik maar tot stap 3, het is dan ook niet de bedoeling dat je stopt nadat je uit de kliniek bent.

Overigens heb ik zelf erg weinig vertrouwen in het Minnesota model, het is nogal zweverig. Ik heb zelf redelijk goede ervaringen met cognitieve gedragstherapie, maar dat moet je wel liggen.
Ik heb nog steeds het idee dat Samantha denkt op vakantie te gaan
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181208095
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:32 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik heb nog steeds het idee dat Samantha denkt op vakantie te gaan
Ja, je moet je in je eerste periode gelijk al behoorlijk bloot geven, dat is voor veel mensen erg moeilijk, maar voor iemand die denkt een BN'er te zijn, en altijd over het paard is getild is, vermoed ik dat dat nog zwaarder is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_181208107
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:32 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Ik hooo ook dat het haar lukt en dat ze gelukkig wordt. Een geweldige moeder echter? Daar is het helaas al te laat voor.
Nah, het nooit ergens te laat voor. Ze moet zich bewijzen, dat klopt. Maar als ze stabiel blijft, een baan heeft en een goed voorbeeld voor haar kinderen is/blijft dan kan ze een goede moeder zijn. Ik weet niet of dit lukt bij Samantha, ik hoop het wel.
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:38:56 #237
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181208108
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:32 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik heb nog steeds het idee dat Samantha denkt op vakantie te gaan
Er zit wel een tattooshop in de kliniek. Ze zeggen zelf dat de kans op terugval naar drugs kleiner is als ze tattoos mogen laten zetten. Ik vrees dat er geen blank stukje kut meer over is als ze de kliniek verlaat.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:40:40 #238
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181208146
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:38 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Nah, het nooit ergens te laat voor. Ze moet zich bewijzen, dat klopt. Maar als ze stabiel blijft, een baan heeft en een goed voorbeeld voor haar kinderen is/blijft dan kan ze een goede moeder zijn. Ik weet niet of dit lukt bij Samantha, ik hoop het wel.
Ze kan proberen een moeder te worden. "Geweldig" is echt wel iets anders.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181208157
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:38 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Er zit wel een tattooshop in de kliniek. Ze zeggen zelf dat de kans op terugval naar drugs kleiner is als ze tattoos mogen laten zetten. Ik vrees dat er geen blank stukje kut meer over is als ze de kliniek verlaat.
Dat geloof ik niet eik. Maar wel dat Sam denkt in een spa met badjassen en sauna en kapsalon en massage iets komt. Nou ja een tatoo meer of minder maakt ook niet uit.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181208178
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:40 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Ze kan proberen een moeder te worden. "Geweldig" is echt wel iets anders.
Gewoon een moeder zijn is al genoeg. Geweldig hoeft niet perse.
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 17:42:09 #241
368283 ato
pi_181208179
quote:
7s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 15:20 schreef Kim-Holland het volgende:
Nee toch, is ze toch op het vliegtuig gestapt? Zijn daar beelden van? anders geloof ik het niet.

Ah hier zijn de beelden..Weekend heeft ze gespot. :')

[ afbeelding ]

[ afbeelding ] :')
http://www.weekend-online(...)okken-naar-schotland

Nou, dat valt me nog mee [als ze niet via de achterdeur weer is weggegaan]. Ik geef het anderhalve week. ^O^

Die theatrale kop van Jeffrey.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181208212
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:42 schreef ato het volgende:

[..]

Die theatrale kop van Jeffrey.
Dat is ook wat mij opviel. Wat een droeverd...
pi_181208233
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

Zelfs als ze die periode volhoud, en dat acht ik miniem, dan ben je nog niet klaar, ze volgen daar het Minnesota stappenplan: https://nl.wikipedia.org/(...)Alcoholics_Anonymous
lastig plan als je niet in god gelooft
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:44:54 #244
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181208243
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:42 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Gewoon een moeder zijn is al genoeg. Geweldig hoeft niet perse.
Mee eens hoor. :Y
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181208247
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:43 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Dat is ook wat mij opviel. Wat een droeverd...
Speciaal voor jouw!

🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_181208261
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:45 schreef raptorix het volgende:

[..]

Speciaal voor jouw!

[ afbeelding ]
Bedenk een tekst dat past bij deze foto...
pi_181208301
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:45 schreef raptorix het volgende:

[..]

Speciaal voor jouw!

[ afbeelding ]
Baas
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_181208316
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:46 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Bedenk een tekst dat past bij deze foto...
Ik denk dat ONZ hier niks mee kan maar toch _O-
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 15 augustus 2018 @ 17:51:23 #249
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181208351
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:46 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Bedenk een tekst dat past bij deze foto...
die
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 17:51:23 #250
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181208417
Ik heb geen photoshop maar dat ze kei hard van die trap lazert. Maar ok dat was even off topic
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 15 augustus 2018 @ 18:02:51 #252
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181208562
Eén voordeel heeft ze wel: als ze haar haren gebruiken voor een drugscontrole, dan is er waarschijnlijk niets in te vinden.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 19:22:20 #253
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181210424
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 17:24 schreef CherryLips het volgende:
Ik hoop stiekem dat we in december een rustige en bloedmooie vrouw uit dat vliegtuig zien stappen die een geweldige moeder is voor haar kindjes en zich niet meer inlaat met van die neppe wijven en anabolenzakken :@
No wee, hozee! :N
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 19:24:38 #254
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181210477
Ze kan verder niks, dus die blijft gegarandeerd in het 'showwereldje' hangen.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181210964
quote:
99s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:24 schreef Cynix ® het volgende:
Ze kan verder niks, dus die blijft gegarandeerd in het 'showwereldje' hangen.
Ik denk dat ze er over 10 jaar net zo uitziet als Bonnie St.Claire.
pi_181211093
Over een weekje is ze terug. Wedje leggen?
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 19:53:20 #257
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181211275
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:48 schreef quirina het volgende:
Over een weekje is ze terug. Wedje leggen?
Er is een poll ergens in dit topic ;)
  woensdag 15 augustus 2018 @ 20:00:51 #259
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181211520
quote:
99s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:24 schreef Cynix ® het volgende:
Ze kan verder niks, dus die blijft gegarandeerd in het 'showwereldje' hangen.
Misschien kunnen ze in Schotland duidelijk maken dat ze geen "celeb" is maar een attractie.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181211603
Dus Sjef adviseert Barb uit de schijnwerpers te blijven en verslaggevers haar met rust te laten terwijl hij zelf er een dagtaak aan heeft om iedereen te informeren en voor de camera's te komen.
Juist ja. Logisch ook.
pi_181211616
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:00 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Misschien kunnen ze in Schotland duidelijk maken dat ze geen "celeb" is maar een attractie.
:o
pi_181211796
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:03 schreef praadje het volgende:
Dus Sjef adviseert Barb uit de schijnwerpers te blijven en verslaggevers haar met rust te laten terwijl hij zelf er een dagtaak aan heeft om iedereen te informeren en voor de camera's te komen.
Juist ja. Logisch ook.
Die pipo heeft immers ook een winkel als schlagerzanger.
pi_181211933
Wat een afgeleefde harses heeft die gast toch ook.
pi_181211949
quote:
8s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:09 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Die pipo heeft immers ook een winkel als schlagerzanger.
Ja, dat het hem om de publiciteit gaat is wel duidelijk. Negatieve aandacht is ook aandacht. Hoopt natuurlijk dat mensen zijn liedjes gaan luisteren en ineens een platenbaas of muziekfeest denkt, "die moeten we hebben".
pi_181212099
Zou ze die pruik op mogen houden? _O-
Twinning = boring
  woensdag 15 augustus 2018 @ 20:26:26 #266
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181212289
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:03 schreef praadje het volgende:

[..]

:o
Het lijkt me wel lastig hoor, als therapeut. Maar ik hoop dat in Schotland eindelijk eens iemand zegt dat ze geen Kim Kardashian is.
De enige reden dat ze op tv is, is omdat ze dingen doet als haar kut afvegen en het papiertje dan aan een winkelmedewerker geeft.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181212396
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:26 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Het lijkt me wel lastig hoor, als therapeut. Maar ik hoop dat in Schotland eindelijk eens iemand zegt dat ze geen Kim Kardashian is.
De enige reden dat ze op tv is, is omdat ze dingen doet als haar kut afvegen en het papiertje dan aan een winkelmedewerker geeft.
Heeft ze dat gedaan? Ik weet wel dat ze in een zaak heeft lopen zeiken, ik vond dat al erg genoeg eigenlijk.
pi_181212605
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 12:25 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Uurtje bezoek is geclaimd en ouders hebben geen rol als bezoeker of zo?
ik denk dat hij nu enkel voor zichzelf spreekt... maar dat dat ook voor haar ouders geldt
pi_181213241
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:29 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Heeft ze dat gedaan? Ik weet wel dat ze in een zaak heeft lopen zeiken, ik vond dat al erg genoeg eigenlijk.
Nee ze had buiten lopen zeiken en vroeg in de winkel om wc papier en ten overstaan van het personeel en haar moeder veegt ze haar flamoes af (blijkbaar geen slip aan) en wil het in de handen van de verkoper duwen maar die pakt het niet aan dus gooit ze het op de toonbank. Ergens in een eerder topic heeft er een filmpje van gestaan.
pi_181213304
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:53 schreef praadje het volgende:

[..]

Nee ze had buiten lopen zeiken en vroeg in de winkel om wc papier en ten overstaan van het personeel en haar moeder veegt ze haar flamoes af (blijkbaar geen slip aan) en wil het in de handen van de verkoper duwen maar die pakt het niet aan dus gooit ze het op de toonbank. Ergens in een eerder topic heeft er een filmpje van gestaan.
Ik ben gewoon sprakeloos :')
pi_181213306
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:29 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Heeft ze dat gedaan? Ik weet wel dat ze in een zaak heeft lopen zeiken, ik vond dat al erg genoeg eigenlijk.
Filmpje gevonden.

pi_181213432
quote:
Ik dacht echt dat er ook een filmpje was dat ze in een kampeerwinkel gepist had.

Ik sta gewoon nergens meer gek van op te kijken bij haar :D
pi_181213759
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 21:17:05 #274
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181214128
5 december *O* *O* *O*
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 21:21:50 #276
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181214239
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:19 schreef praadje het volgende:
5 december *O* *O* *O*
Wel met een gedigt he sgatjus :)
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 21:22:49 #277
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181214278
Dus jullie denken echt dat ze die kuur gaat afmaken? _O-

Die is in no time terug, boos opgestapt omdat ze ergens haar zin niet kreeg of, waarschijnlijker, er uit gegooid omdat ze zich niet aan de regels wilde houden. Ik stel me zo voor dat ze daar sowieso niet zitten te wachten op gedoe en 'paparazzi' van de roddelbladen, dus dat wordt niks.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181214292
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:19 schreef praadje het volgende:
5 december *O* *O* *O*
Geef me even.... ga ik mijn dichtbrein aanzetten
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 21:23:46 #279
368283 ato
pi_181214314
quote:
_O-
Life can be a bitch, so like it..
pi_181214529
Vandaag kom je trug me schat
Genezen van al dat
Je was even falling
Maar nu ben je stalling
Vertellen moet ik je wat today
Ik ben Jeff en ik ben gay
Je ben nu een sterke vrouw
Vergeet niet dak van je hou
We gaan elk nu onze eige weg
Ik ben beroem en jij heb pech
Geen man geen kits niks van dat
Maar wel clean, das ook wa
Dank dat ik op jouw moch meelifte
Ik ga nu cariere maken
Dat rijmt nie. Maar Da boeit nie. Ik ben bekend.
En geneens een echte vent.

Kus jef
pi_181214562
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:23 schreef amaranta het volgende:

[..]

Geef me even.... ga ik mijn dichtbrein aanzetten
Ik heb alvast een beginnetje gemaakt, aanvullen mag, graag zelfs

5 december , een heel groot feest
Dan is Barbie terug van weggeweest
Gaat ze nu lekker voor de lol
Of blijft ze nog een ordinaire snol
De sint zal het verblijden
Als hij haar in ieder geval kan vermijden
Want zo'n blonde tokkie stoot
Wil hij liever niet op schoot
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:30:49 #282
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181214564
quote:
99s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:22 schreef Cynix ® het volgende:
Dus jullie denken echt dat ze die kuur gaat afmaken? _O-

Die is in no time terug, boos opgestapt omdat ze ergens haar zin niet kreeg of, waarschijnlijker, er uit gegooid omdat ze zich niet aan de regels wilde houden. Ik stel me zo voor dat ze daar sowieso niet zitten te wachten op gedoe en 'paparazzi' van de roddelbladen, dus dat wordt niks.
Die 'paparazzi' komen daar sowieso niet in de buurt.

Ze kan kiezen: alles of niets. Helemaal afkicken en afscheid nemen van de media (en alle vriendjes die mediageil zijn horen daarbij), of toch contact zoeken met de media.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181214589
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:30 schreef amaranta het volgende:
Vandaag kom je trug me schat
Genezen van al dat
Je was even falling
Maar nu ben je stalling
Vertellen moet ik je wat today
Ik ben Jeff en ik ben gay
Je ben nu een sterke vrouw
Vergeet niet dak van je hou
We gaan elk nu onze eige weg
Ik ben beroem en jij heb pech
Geen man geen kits niks van dat
Maar wel clean, das ook wa
Dank dat ik op jouw moch meelifte
Ik ga nu cariere maken
Dat rijmt nie. Maar Da boeit nie. Ik ben bekend.
En geneens een echte vent.

Kus jef
_O- _O_
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 21:32:50 #284
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181214637
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:30 schreef amaranta het volgende:
Vandaag kom je trug me schat
Genezen van al dat
Je was even falling
Maar nu ben je stalling
Vertellen moet ik je wat today
Ik ben Jeff en ik ben gay
Je ben nu een sterke vrouw
Vergeet niet dak van je hou
We gaan elk nu onze eige weg
Ik ben beroem en jij heb pech
Geen man geen kits niks van dat
Maar wel clean, das ook wa
Dank dat ik op jouw moch meelifte
Ik ga nu cariere maken
Dat rijmt nie. Maar Da boeit nie. Ik ben bekend.
En geneens een echte vent.

Kus jef
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:30 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik heb alvast een beginnetje gemaakt, aanvullen mag, graag zelfs

5 december , een heel groot feest
Dan is Barbie terug van weggeweest
Gaat ze nu lekker voor de lol
Of blijft ze nog een ordinaire snol
De sint zal het verblijden
Als hij haar in ieder geval kan vermijden
Want zo'n blonde tokkie stoot
Wil hij liever niet op schoot

Wat dat toch ammaal losmaakt :D _O_
pi_181214968
5 december , een heel groot feest
Dan is Barbie terug van weggeweest
Gaat ze nu lekker voor de lol
Of blijft ze nog een ordinaire snol
De sint zal het verblijden
Als hij haar in ieder geval kan vermijden
Want zo'n blonde tokkie stoot
Wil hij liever niet op schoot

Aan Sjefke heeft ze nu geen moer
Die is met hoerige Jantje op tour
Wie moet ze nu haar verhaal vertellen?
Komaan Barb gaat maar shownieuws bellen
Voor een beetje geld, een beetje poen
Wil ze dat nog steeds wel doen.

Natuurlijk is ze schoon en clean
De mensen zullen het wel zien
Natuurlijk was het hard en zwaar
Maar ze speelde het mooi wel klaar
Vanavond geeft ze een klein feest
Gedraagt ze zich weer als een beest
Met wat coke en wat leuke vrinden
Kan ook niemand iets van vinden
Van kritiek is ze niet gediend
Na al dat harde werken heeft ze dat verdient

Dus geen geouwehoer
Barb is back en dat is stoer
Voor ons en voor het vertier
Zien we Barb weer vaker hier
In dit topic en voor ons velen
Hoeven wij ons gelukkig niet te vervelen.

Zo dat was mijn bijdrage!
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 21:43:41 #286
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181215017
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:30 schreef Klaploper het volgende:
Ze kan kiezen: alles of niets. Helemaal afkicken en afscheid nemen van de media (en alle vriendjes die mediageil zijn horen daarbij), of toch contact zoeken met de media.
Nou, dan weten wij het antwoord al, toch? :7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † woensdag 15 augustus 2018 @ 21:44:37 #287
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_181215052
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:30 schreef amaranta het volgende:
Vertellen moet ik je wat today
Ik ben Jeff en ik ben gay
:D
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181215363
Tip voor de titel van het volgende topic: Op naar 5 december
  Spellchecker woensdag 15 augustus 2018 @ 22:02:00 #289
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_181215538
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:55 schreef praadje het volgende:
Tip voor de titel van het volgende topic: Op naar 5 december
Zorrug dat je de laatste bent ;)
pi_181215565
Dan
pi_181215572
ga
pi_181215579
ik
pi_181215587
nu
pi_181215592
dit
pi_181215595
topic
pi_181215599
sluiten
pi_181215610
en
pi_181215614
een
pi_181215621
nieuwe
pi_181215625
openen
pi_181215634
Tot zo
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')