abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:46:12 #1
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181102357
registreer om deze reclame te verbergen
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG

’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

samantha_de_jong_.jpg

Laatste nieuws (09-11-17)
quote:
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz

26.07.2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''

===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/?hl=nl

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/?hl=nl
Samantha's Vriendje van dienst
Jeffrey: https://www.instagram.com/jeffreylake/?hl=nl

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 14:09:15 #2
429367 DKUp
The one and only
pi_181102837
Samantha, Jeffrey, Michael, Naomi, Diana en Co. :')_!
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_181103473
valt me nog mee dat hij niet schreef 'papa ze meisje'
pi_181103885
registreer om deze reclame te verbergen
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 15:22:29 #5
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181104452
Hij deed gewoon een Trumpje.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181111638
Die tattoo op Mike zijn hand van Naomi haar ogen😂
Dat zwarte eronder is echt afschuwelijk!
pi_181111717
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:52 schreef Leandra het volgende:
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
In dit gezin verbaasd mij weinig meer. Dit vind ik ontzettend bij hen passen.
Als mijn pa zoiets over mij zou zeggen zou ik denken dat hij verwisseld is met een dubbelganger.
pi_181111984
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:52 schreef Leandra het volgende:
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
Waar?
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:26:31 #9
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_181112653
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 20:53 schreef maaike2017 het volgende:
Die tattoo op Mike zijn hand van Naomi haar ogen😂
Dat zwarte eronder is echt afschuwelijk!
idd
With love :*
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:34:19 #10
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_181112863
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:52 schreef Leandra het volgende:
Als mijn vader me een lekker ding noemt ga ik toch echt uitzoeken wat er nodig is hem onder curatele te laten stellen.
Niet zo onzeker (geintje)

Barbie is relatief jong en is fulltime bezig met uiterlijk. Haar uiterlijk en andermans uiterlijk en als je haar een compliment wilt geven voor iets wat zij belangrijk vindt....
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:43:48 #11
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181113172
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:34 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Niet zo onzeker (geintje)

Barbie is relatief jong en is fulltime bezig met uiterlijk. Haar uiterlijk en andermans uiterlijk en als je haar een compliment wilt geven voor iets wat zij belangrijk vindt....
Dit ging over de nieuwe vlam van Meik ..... ;)
Maar die is net zo erg bezig als Barbie; qua opgespoten en tattoes en alles ;)
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:45:40 #12
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_181113236
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:43 schreef maily het volgende:

[..]

Dit ging over de nieuwe vlam van Meik ..... ;)
Maar die is net zo erg bezig als Barbie; qua opgespoten en tattoes en alles ;)
Oeps. Thanks
  Moderator / Miss SHO zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:48:09 #13
22592 crew  Ole
pi_181113307
Uiteindelijk zien ze er allemaal ongeveer hetzelfde uit.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:59:31 #14
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181113624
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:48 schreef Ole het volgende:
Uiteindelijk zien ze er allemaal ongeveer hetzelfde uit.
Ja, dat je je afvraagt waarom ze allemaal op mekaar willen lijken ..... 8)7
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Moderator / Miss SHO zaterdag 11 augustus 2018 @ 22:08:14 #15
22592 crew  Ole
pi_181113885
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:59 schreef maily het volgende:

[..]

Ja, dat je je afvraagt waarom ze allemaal op mekaar willen lijken ..... 8)7
die kerels ook. met hun roids en fake tan
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_181114220
Soms zelfs dezelfde zonnebrillen. Je zal toch maar eens een originele gedachte hebben...

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Trouwens: dinnie, wat een jeukwoord is dat toch :r
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 22:29:33 #17
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181114551
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 22:19 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Soms zelfs dezelfde zonnebrillen. Je zal toch maar eens een originele gedachte hebben...

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Trouwens: dinnie, wat een jeukwoord is dat toch :r
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Met me kleine vriendje ..... :r

en haar twee grote vriendinnen pontificaal in beeld :r
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 22:50:35 #19
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181115184
quote:
Samant-HADJ-fan .... 🤔
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181116248
quote:
Het zou me niks verbazen als ze die pagina zelf runt :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181116321
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 22:50 schreef maily het volgende:

[..]

Samant-HADJ-fan .... 🤔
Samantja-dj-fan
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 23:40:39 #22
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181116346
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 23:39 schreef amaranta het volgende:

[..]

Samantja-dj-fan
Bijna goed :D

Ze weet vast niet wat HADJ is ..... :N
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181121832
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
pi_181121862
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
Volgens mij Michael.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181121894
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:35 schreef ato het volgende:

[..]

Volgens mij Michael.
Ah, ik lees Samant ook.
pi_181121999
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:36 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ah, ik lees Samant ook.
Gelukkig :)
Life can be a bitch, so like it..
pi_181122072
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:44 schreef ato het volgende:

[..]

Gelukkig :)
Nouja, het zou wel apart zijn. Tattoo's van lovers maar niet van de kinderen.
pi_181122267
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 22:29 schreef maily het volgende:

[..]

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Met me kleine vriendje ..... :r

en haar twee grote vriendinnen pontificaal in beeld :r
Jezus :{

En dat kind gaat dit ook normaal vinden en hoppa, een nieuwe tokkiegeneratie is geboren...
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:12:33 #29
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181123330
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
Is die zwarte vlek geen cover up?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:19:06 #30
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181123511
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:12 schreef Maraca het volgende:

Is die zwarte vlek geen cover up?
Denk het ook.
Het moet nu een bandana voorstellen. Ik zou er een verklarend bordje bij tatoeëren.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:22:00 #31
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181123585
https://www.instagram.com(...)&igshid=6t6clnb52nyu

Volgens mij zie ik daar vooral in dat Naomi gesluierd is...
Ergo; Michael en Naomi bekeren zich tot de islam, klaar met al die sexy, uitdagende gedragingen.
Ik vermoed dat bij Michael de knop omging toen bleek dat zijn schoonvader op zijn eigen dochter zat te geilen.
Dat soort dingen moet je direct goed aanpakken: met een sluier bedekken dus.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:24:32 #32
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181123659
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:12 schreef Maraca het volgende:

[..]

Is die zwarte vlek geen cover up?
Nope, zo te zien niet:
https://www.instagram.com(...)&igshid=o3tyxv51bpgu
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181124133
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 20:53 schreef maaike2017 het volgende:
Die tattoo op Mike zijn hand van Naomi haar ogen😂
Dat zwarte eronder is echt afschuwelijk!
Dat andere werk ook van die tattoo boerin :o
NARF
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 10:45:58 #34
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181124209
Waar halen die lui het geld vandaan? :?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  zondag 12 augustus 2018 @ 10:50:37 #35
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181124329
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:45 schreef maily het volgende:
Waar halen die lui het geld vandaan? :?
Hoeren en snoeren?
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  was: computergirl zondag 12 augustus 2018 @ 11:05:01 #36
17493 HaverMoutKoekje
pi_181124663
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:45 schreef maily het volgende:
Waar halen die lui het geld vandaan? :?
welke lui?
De tattoo zal ook wel gratis zijn in ruil voor naam noemen, net als de deal met de spuit-dokter
pi_181124688
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 11:05 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

welke lui?
De tattoo zal ook wel gratis zijn in ruil voor naam noemen, net als de deal met de spuit-dokter
Goede reclame voor dat mens wel, zo'n gedrocht van een tattoo :')
  was: computergirl zondag 12 augustus 2018 @ 11:10:35 #38
17493 HaverMoutKoekje
pi_181124754
Ik vind alle tattoos lelijk maar er is een markt voor
pi_181124762
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 11:06 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Goede reclame voor dat mens wel, zo'n gedrocht van een tattoo :')
Als je op dr instagram kijkt is het niet eens haar slechtste werk :')
NARF
pi_181124778
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 11:11 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Als je op dr instagram kijkt is het niet eens haar slechtste werk :')
Ik zag het net. Ik zag een engel voorbij komen,.... Ze moet zich beperken tot letters, dat is het enige wat er nog een beetje uitziet.
  Spellchecker zondag 12 augustus 2018 @ 11:14:21 #41
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181124817
quote:
10s.gif Op zondag 12 augustus 2018 10:19 schreef Copycat het volgende:

[..]

Denk het ook.
Het moet nu een bandana voorstellen. Ik zou er een verklarend bordje bij tatoeëren.
Alvast een beginnetje voor als het uit is.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  zondag 12 augustus 2018 @ 12:20:34 #42
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181126093
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 08:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Allemachtig.... Ik zie net de nieuwe tattoo van Maik op zijn hand met de ogen van Naoom en een zwarte vlek eronder? Geen idee wat het moet voorstellen.

Ik vraag me af, hebben ze allebei ook een tattoo met de namen van de kids? Of alleen van (al) hun scharrels?
Foto?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  Moderator zondag 12 augustus 2018 @ 12:23:26 #43
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181126154
Klik hier
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181126157
https://www.instagram.com/p/BmWKP3Uh8rB/

---

Never mind, ik was te langzaam ;)
Mon 'en!
  Moderator zondag 12 augustus 2018 @ 12:26:29 #45
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181126193
Zo dan:

38499553_992437764261296_8615701874630197248_n.jpg
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zondag 12 augustus 2018 @ 12:27:22 #46
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_181126215
:') dekt de lading wel
  Moderator zondag 12 augustus 2018 @ 12:28:02 #47
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181126230
Ik vraag me trouwens ook af welke commerciële kansen de juwelier heeft gezien die hem een gratis Rolex heeft gegeven. :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181126264
quote:
14s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:26 schreef Cynix ® het volgende:
Zo dan:

[ afbeelding ]
Mijn god wat lelijk |:(
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 12 augustus 2018 @ 12:30:14 #49
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181126269
quote:
99s.gif Op zondag 12 augustus 2018 12:28 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vraag me trouwens ook af welke commerciële kansen de juwelier heeft gezien die hem een gratis Rolex heeft gegeven. :o
En jij denkt dat dat een echte Rolex is?
Is er weer eentje van originele kwaliteit.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181126276
Niet haske nep?
NARF
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')