abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 21:55:44 #1
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181041244
registreer om deze reclame te verbergen
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG

’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

samantha_de_jong_.jpg

Laatste nieuws (09-11-17)
quote:
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz

26.07.2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''

===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/?hl=nl

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/?hl=nl
Samantha's Vriendje van dienst
Jeffrey: https://www.instagram.com/jeffreylake/?hl=nl

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

[ Bericht 0% gewijzigd door maily op 08-08-2018 22:02:48 ]
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181041252
Wandelende (t)ramp dit meisje.

[ Bericht 5% gewijzigd door anoniem_171020180748 op 08-08-2018 21:56:26 ]
pi_181041299
Jeffke staat vanaaf gewoon te zingen in loungebar Westerbergen. *O*
Zou Samant gezellig meegaan? Wat een energie hebben die mensen.. :s)
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:58:21 #4
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181041300
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Zou ze echt zo vals zijn om een medeverslaafde expres drugs te geven met de bedoeling dit te filmen. (misschien had ze de optie in haar achterhoofd dat als het niet lukte om af te kicken dat filmpje als bewijs te laten zien dat ze daar niet kon afkicken omdat er gewoon gebruikt werd in de instelling).
Ze is dom maar zo dom weer niet
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:59:02 #5
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181041315
quote:
14s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Jeffke staat vanaaf gewoon te zingen in loungebar Westerbergen. *O*
Zou Samant gezellig meegaan? Wat een energie hebben die mensen.. :s)
Het kost wat maar dan heb je wel wat
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:59:03 #6
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041317
Barbie is weer helemaal de oude
Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, voelt zich weer kiplekker. Dit laat ze in een telefonisch interview weten. De realityster is er erg trots op dat ze dit op eigen kracht heeft weten te bereiken.

Na wederom een zelfmoordpoging werd ze korte tijd opgenomen in een kliniek. Hier werd ze echter onlangs weggestuurd vanwege intimidatie en het heimelijk filmen van een medepatiënt. Nadat dit gebeurd is heeft ze echter in korte tijd flinke stappen de goede richting op gemaakt, zegt ze zelf.

"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."

Ze zal het voorlopig rustig aan doen, maar laat doorschemeren al een plan te hebben voor een nieuw tv-programma. Dat kan echter nog wel even duren, want zorgen dat haar twee jonge kinderen zo snel mogelijk weer bij haar kunnen wonen heeft nu de hoogste prioriteit.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:59:23 #7
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041325
registreer om deze reclame te verbergen
Oh, gelukkig hoef ik nu geen TT te bedenken.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181041336
quote:
14s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Jeffke staat vanaaf gewoon te zingen in loungebar Westerbergen. *O*
Zou Samant gezellig meegaan? Wat een energie hebben die mensen.. :s)
:D
pi_181041350
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Zou ze echt zo vals zijn om een medeverslaafde expres drugs te geven met de bedoeling dit te filmen. (misschien had ze de optie in haar achterhoofd dat als het niet lukte om af te kicken dat filmpje als bewijs te laten zien dat ze daar niet kon afkicken omdat er gewoon gebruikt werd in de instelling).
Ik zie Samant overal voor aan om haar doel te bereiken
pi_181041416
quote:
"Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."
Ja hoor, ze is nu echt echt echt afgekickt (geen drugs gebruikt in een paar dagen tijd, wat een prestatie!), vriendje #372 is een halfgod en gaat haar beschermen tegen al het gevaar in de wereld, ze heeft zich nog nooit zo fantastisch gevoeld en klaar voor een nieuwe start. En ja, daar moet natuurlijk ook weer een nieuw tv-programma bij, want dat gaat nu natuurlijk ook helemaal goedkomen en naar d'r zin zijn in tegenstelling tot alle vorige keren.

:') |:(
pi_181041429
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:58 schreef Soury het volgende:

[..]

Ze is dom maar zo dom weer niet
Ik denk juist dat ze veel te dom is om dat soort plots te verzinnen en uit te voeren.
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 22:03:43 #12
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181041431
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:02 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ja hoor, ze is nu echt echt echt afgekickt (geen drugs gebruikt in een paar dagen tijd, wat een prestatie!), vriendje #372 is een halfgod en gaat haar beschermen tegen al het gevaar in de wereld, ze heeft zich nog nooit zo fantastisch gevoeld en klaar voor een nieuwe start. En ja, daar moet natuurlijk ook weer een nieuw tv-programma bij, want dat gaat nu natuurlijk ook helemaal goedkomen en naar d'r zin zijn in tegenstelling tot alle vorige keren.

:') |:(
Ja maar hij wil ook haar kinderen .... want dan komt het echt echt echt goed!!!
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:05:27 #13
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181041471
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:03 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ik denk juist dat ze veel te dom is om dat soort plots te verzinnen en uit te voeren.
Ik denk dat ze niet denkt
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:06:25 #14
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041493
Whehehe.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181041505
Reactie op Mali die schreef dat ze zo uitgekookt niet zou zijn.

Ik geloof het gerust wat ik schreef. 10 jaar ervaring met (ex)verslaafde zoon en ze zijn zo doortrapt als de neten. Zelfs ik ben er honderden keren ingetrapt. Zoon is wel een stuk intelligenter maar toch.

Een mooi voorbeeld is dat boek van die Volendamse moeder. Zij schreef op de ene bladzijde waarom haar zoon geld nodig had en dat het zo goed ging op zijn werk en dat ze zo trots was. Op de volgende bladzijde verteld dan de zoon hoe hij zijn moeder overtuigde dat hij geld nodig had voor werkkleding omdat hij mocht blijven. Hij had dus geen werk maar had geld nodig voor de coke. Coke van jou heet het.

Mijn zoon zat op een groep en om de beurt moesten ze boodschappen doen en eten koken. Iedereen moest 20 euro per week inleggen. Dus dat gaf ik hem netjes. Uiteindelijk bleek daar niets van waar te zijn. En toen had hij mij al 7 jaar belogen en bedrogen en dan nog trap je erin.
pi_181041517
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
pi_181041569
Zit er een FOK!ker toevallig op vakantiepark Westerbergen in Drenthe?
pi_181041663
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Onbegrijpelijk, maar er zijn nog steeds mensen die haar wel leuk vinden.
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 22:15:36 #19
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181041699
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:13 schreef Persefoneia het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk, maar er zijn nog steeds mensen die haar "wel leuk "vinden.
De a.s.-BN-ers ...
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181041751
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Sensatiezucht, redderssyndroom, bekendheid, ramptoerisme. Kan van alles zijn. Willem Holleeder krijgt ook brieven van dames. Dutroux trouwens ook. Dan is Barbie nog niet eens een slechte keus als je in de publiciteit wil komen. Of als je hoopt ontdekt te worden in de showbizz.
pi_181041761
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Ze is redelijk bekend. Niet op een manier waarop je je er normaliter mee zou willen associeren, maar als je bijvoorbeeld een beginnend en nog onbekend zanger bent kun je zo wel je carriere een boost geven. Zeker als het soort muziek wat je uitbraakt waarschijnlijk wel in de smaak valt bij het soort mensen die oprecht fan zijn van Barbie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:18:47 #22
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041774
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Had je eerder ooit van Sjefke Lake gehoord?
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181041799
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:17 schreef praadje het volgende:

[..]

Willem Holleeder krijgt ook brieven van dames. Dutroux trouwens ook.
Zelfs Josef Fritzl :D Nooit begrepen dat er kennelijk vrouwen bestaan die dat uiterst opwindend vinden, zo'n incest-opa.
pi_181041862
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:19 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Zelfs Josef Fritzl :D Nooit begrepen dat er kennelijk vrouwen bestaan die dat uiterst opwindend vinden, zo'n incest-opa.
Die vrouwen geilen op een bad ass. Wat hij previes gedaan heeft boeit niet. Hoe erger, hoe beter.
pi_181041873
Dit is natuurlijk ook wel het soort volk dat op pillenfeestjes elkaars facebook checkt en lekker een beetje rondslet en dealt en snapchatjes verzamelt. Die worden al geil als ze een bekende nederlander op afstand spotten. Dit soort tokkies is een hele andere tak van sport, daar is alles mogelijk.
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
pi_181041878
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:19 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Zelfs Josef Fritzl :D Nooit begrepen dat er kennelijk vrouwen bestaan die dat uiterst opwindend vinden, zo'n incest-opa.
:r
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 22:26:02 #27
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181041938
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:06 schreef praadje het volgende:
Reactie op Mali die schreef dat ze zo uitgekookt niet zou zijn.

Ik geloof het gerust wat ik schreef. 10 jaar ervaring met (ex)verslaafde zoon en ze zijn zo doortrapt als de neten. Zelfs ik ben er honderden keren ingetrapt. Zoon is wel een stuk intelligenter maar toch.

Een mooi voorbeeld is dat boek van die Volendamse moeder. Zij schreef op de ene bladzijde waarom haar zoon geld nodig had en dat het zo goed ging op zijn werk en dat ze zo trots was. Op de volgende bladzijde verteld dan de zoon hoe hij zijn moeder overtuigde dat hij geld nodig had voor werkkleding omdat hij mocht blijven. Hij had dus geen werk maar had geld nodig voor de coke. Coke van jou heet het.

Mijn zoon zat op een groep en om de beurt moesten ze boodschappen doen en eten koken. Iedereen moest 20 euro per week inleggen. Dus dat gaf ik hem netjes. Uiteindelijk bleek daar niets van waar te zijn. En toen had hij mij al 7 jaar belogen en bedrogen en dan nog trap je erin.
Jemig ... 😐
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181042083
Sterker nog. Ik had een bijscholingdag voor hem geregeld. Geld gegeven voor de trein en de lunch. Een euro of 60. S'middags belde hij vrolijk op om te zeggen dat het zo leuk was (iets met een simulator) en dat het een gezellige groep was waar hij in zat. Vroeg nog wat we gingen eten die avond (vergeet het nooit meer ook al is het 5 jaar geleden) en ik zei, gebakken aardappels, sla en hamburgers. Oh lekker mam, tot straks.
Om 23.00 uur kwam hij aankakken helemaal doorgebased. Was helemaal niet op cursus geweest maar naar vrienden gegaan.
Ik bedoel maar te zeggen, een verslaafde spreekt 10 woorden en negen zijn er gelogen. En zo is dat bij Barbie ook.

En ik heb medelijden met haar ouders want ik weet hoe het voelt als je jarenlang in angst moet leven met het idee dat ze je kind doodgevonden hebben.

Nu zal ik erover ophouden maar haar gedrag triggert me nogal.

[ Bericht 9% gewijzigd door praadje op 08-08-2018 22:37:38 ]
pi_181042207
De eeuwige slachtofferrol ...
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_181042216
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:31 schreef praadje het volgende:
[knip]
Ik bedoel maar te zeggen, een verslaafde spreekt 10 woorden en negen zijn er gelogen. En zo is dat bij Barbie ook.

Nu zal ik erover ophouden maar haar gedrag triggert me nogal.
Geeft niks. Begrijp het volkomen en je hebt ook gewoon gelijk als ervaringsdeskundige.
pi_181042224
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:37 schreef Ticootje het volgende:
De eeuwige slachtofferrol ...
Van mij?
pi_181042295
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:37 schreef praadje het volgende:

[..]

Van mij?
Even offtopic, hoe gaat het nu met jouw zoon? En met jou?
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:44:32 #33
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181042357
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:59 schreef Klaploper het volgende:
Barbie is weer helemaal de oude
Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, voelt zich weer kiplekker. Dit laat ze in een telefonisch interview weten. De realityster is er erg trots op dat ze dit op eigen kracht heeft weten te bereiken.

Na wederom een zelfmoordpoging werd ze korte tijd opgenomen in een kliniek. Hier werd ze echter onlangs weggestuurd vanwege intimidatie en het heimelijk filmen van een medepatiënt. Nadat dit gebeurd is heeft ze echter in korte tijd flinke stappen de goede richting op gemaakt, zegt ze zelf.

"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."

Ze zal het voorlopig rustig aan doen, maar laat doorschemeren al een plan te hebben voor een nieuw tv-programma. Dat kan echter nog wel even duren, want zorgen dat haar twee jonge kinderen zo snel mogelijk weer bij haar kunnen wonen heeft nu de hoogste prioriteit.
Dit is een zelfgeschreven parodie toch? :o
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:44:33 #34
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181042358
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:37 schreef praadje het volgende:

[..]

Van mij?
Dat lijkt me niet ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:45:15 #35
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181042373
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:44 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dit is een zelfgeschreven parodie toch? :o
Blijkt Barbie de gast-redactrice van de Speld te zijn ofzo :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181042406
Zoon is nu bijna 4 jaar clean, heeft een goede baan en een leuke vrouw en is sinds 2.5 jaar trotse papa van een prachtig meisje. Die gaat (fingers crossed) niet meer terugvallen. Met mij gaat het prima, ik ben supertrots al heeft onze relatie wel een knauw gekregen maar ik ben nogal van het vergeven maar dit was allemaal een beetje te heftig. Ook omdat het speelde toen zijn vader net was overleden. Na tien jaar is hij gaan rouwen en toen is het herstel begonnen. We komen er wel. 30 is hij nu dus nog een heel leven om te genieten.
pi_181042418
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:45 schreef Leandra het volgende:

[..]

Blijkt Barbie de gast-redactrice van de Speld te zijn ofzo :+
_O-
pi_181042441
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:46 schreef praadje het volgende:
Zoon is nu bijna 4 jaar clean, heeft een goede baan en een leuke vrouw en is sinds 2.5 jaar trotse papa van een prachtig meisje. Die gaat (fingers crossed) niet meer terugvallen. Met mij gaat het prima, ik ben supertrots al heeft onze relatie wel een knauw gekregen maar ik ben nogal van het vergeven maar dit was allemaal een beetje te heftig. Ook omdat het speelde toen zijn vader net was overleden. Na tien jaar is hij gaan rouwen en toen is het herstel begonnen. We komen er wel.
Blij voor je dat het allemaal in een rustig vaarwater is gekomen :)
pi_181042450
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:44 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat lijkt me niet ;)
Ja ik twijfelde even want ik voel me absoluut niet zo. Ik voel me meer een survivor.
pi_181042464
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:48 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Blij voor je dat het allemaal in een rustig vaarwater is gekomen :)
Dankjewel, dat is lief van je :*
pi_181043410
Verschil is denk ik wel dat die verslaving niet haar 'kernprobleem' is. Ze heeft waarschijnlijk iets van een borderlinestoornis in combinatie met een laag IQ en de Ziekte van Tokkie, en daar is dat drugsgebruik alleen maar een bijkomstigheid van.

Weet dus ook niet of een verslavingskliniek of behandeling wel is wat zij nodig heeft om normaal te worden. Eerder normale mensen om zich heen, een rustige leefsituatie en geen tv-fratsen.
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
pi_181043428
de Ziekte van Tokkie :D _O-
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_181043512
Barbie is vastberaden: ’Leven zonder drugs’

Samantha de Jong, ofwel Barbie, heeft kort gereageerd op het nieuws dat Privé vanochtend onthulde, dat ze uit de kliniek was geknikkerd waar ze zou verblijven tot ze naar Schotland kon voor een zestienweeks afkickprogramma.

„Ik ben er nog lang niet”, erkent Barbie in gesprek met Shownieuws. „Daarom ga ik zestien weken naar Schotland toe, maar eerst ben ik hier nog met Jeff.” Ze begrijpt best dat ze veel vragen krijgt over haar tweede poging zichzelf van het leven te beroven. „Mensen vragen: hoe hoe kun je zoiets doen terwijl je kinderen hebt. Ja, ik weet het niet, er zit gewoon teveel in je hoofd, laat ik het zo zeggen. Het is allemaal triest.”

Woensdag onthulde Privé dat Samantha de Jong alweer uit de afkickkliniek is gegooid, waar ze nog maar net was opgenomen. Toch is ze vast van plan dit keer wel van haar drugsverslaving af te komen. „Die tweede kans ga ik nu echt aangrijpen, want hoe het nu gaat, gaat het gewoon niet. Ik heb gewoon teveel meegemaakt in mijn leven wat ik nooit een plekje heb kunnen geven.”

Wanneer haar vriend Jeffrey Lake het leven beschrijft dat hij voor haar ziet, zonder gedoe, voegt Barbie daar zelf aan toe: „Zonder zelfmoordpogingen, want daar ben ik nu ook wel een beetje klaar mee. We kijken nu weer naar het heden en niet meer naar het verleden.”
https://www.telegraaf.nl/(...)n-leven-zonder-drugs

:')
pi_181043556
'Daar ben ik nu ook wel een beetje klaar mee', alsof ze het heeft over een haarkleur :')
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 23:53:01 #45
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181043708
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 23:45 schreef Guanabana het volgende:
'Daar ben ik nu ook wel een beetje klaar mee', alsof ze het heeft over een haarkleur :')
Ze heeft geen haar
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
pi_181043741
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 23:36 schreef Guanabana het volgende:
Verschil is denk ik wel dat die verslaving niet haar 'kernprobleem' is. Ze heeft waarschijnlijk iets van een borderlinestoornis in combinatie met een laag IQ en de Ziekte van Tokkie, en daar is dat drugsgebruik alleen maar een bijkomstigheid van.

Weet dus ook niet of een verslavingskliniek of behandeling wel is wat zij nodig heeft om normaal te worden. Eerder normale mensen om zich heen, een rustige leefsituatie en geen tv-fratsen.
Geweldig gevonden. Die moeten we erin houden.
pi_181043911
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 23:36 schreef Guanabana het volgende:
Verschil is denk ik wel dat die verslaving niet haar 'kernprobleem' is. Ze heeft waarschijnlijk iets van een borderlinestoornis in combinatie met een laag IQ en de Ziekte van Tokkie, en daar is dat drugsgebruik alleen maar een bijkomstigheid van.

Weet dus ook niet of een verslavingskliniek of behandeling wel is wat zij nodig heeft om normaal te worden. Eerder normale mensen om zich heen, een rustige leefsituatie en geen tv-fratsen.
Daar heb je wel een punt, maar ik denk dat je eerst volledig clean moet zijn voordat je aan een andere behandeling kan beginnen. Zou er in die kliniek geen afdeling zijn voor mensen met een dubbele diagnose?
  donderdag 9 augustus 2018 @ 00:09:06 #48
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181044041
Nooit geweten dat borderline zo heftig is!
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
pi_181044426
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:45 schreef Leandra het volgende:

[..]

Blijkt Barbie de gast-redactrice van de Speld te zijn ofzo :+
lol _O-
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
  donderdag 9 augustus 2018 @ 00:38:48 #50
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181044646
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 23:42 schreef Kim-Holland het volgende:
Barbie is vastberaden: ’Leven zonder drugs’

Samantha de Jong, ofwel Barbie, heeft kort gereageerd op het nieuws dat Privé vanochtend onthulde, dat ze uit de kliniek was geknikkerd waar ze zou verblijven tot ze naar Schotland kon voor een zestienweeks afkickprogramma.

„Ik ben er nog lang niet”, erkent Barbie in gesprek met Shownieuws. „Daarom ga ik zestien weken naar Schotland toe, maar eerst ben ik hier nog met Jeff.” Ze begrijpt best dat ze veel vragen krijgt over haar tweede poging zichzelf van het leven te beroven. „Mensen vragen: hoe hoe kun je zoiets doen terwijl je kinderen hebt. Ja, ik weet het niet, er zit gewoon teveel in je hoofd, laat ik het zo zeggen. Het is allemaal triest.”

Woensdag onthulde Privé dat Samantha de Jong alweer uit de afkickkliniek is gegooid, waar ze nog maar net was opgenomen. Toch is ze vast van plan dit keer wel van haar drugsverslaving af te komen. „Die tweede kans ga ik nu echt aangrijpen, want hoe het nu gaat, gaat het gewoon niet. Ik heb gewoon teveel meegemaakt in mijn leven wat ik nooit een plekje heb kunnen geven.”

Wanneer haar vriend Jeffrey Lake het leven beschrijft dat hij voor haar ziet, zonder gedoe, voegt Barbie daar zelf aan toe: „Zonder zelfmoordpogingen, want daar ben ik nu ook wel een beetje klaar mee. We kijken nu weer naar het heden en niet meer naar het verleden.”
https://www.telegraaf.nl/(...)n-leven-zonder-drugs

:')
Laat ze dus eerst een woordvoerder en haar vriendje liegen dat ze gedrogeerd zou zijn geweest dan wel uit het raam zou zijn gevallen, want frisse lucht nodig.
En nu geeft ze gewoon toe dat het een zelfmoordpoging was? Darn |:(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181044836
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 00:09 schreef hierissieweer het volgende:
Nooit geweten dat borderline zo heftig is!
Niet elke borderliner is zo heftig
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
pi_181045346
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:46 schreef praadje het volgende:
Zoon is nu bijna 4 jaar clean, heeft een goede baan en een leuke vrouw en is sinds 2.5 jaar trotse papa van een prachtig meisje. Die gaat (fingers crossed) niet meer terugvallen. Met mij gaat het prima, ik ben supertrots al heeft onze relatie wel een knauw gekregen maar ik ben nogal van het vergeven maar dit was allemaal een beetje te heftig. Ook omdat het speelde toen zijn vader net was overleden. Na tien jaar is hij gaan rouwen en toen is het herstel begonnen. We komen er wel. 30 is hij nu dus nog een heel leven om te genieten.
Fijn te lezen dat je zoon eindelijk zo goed terecht is gekomen :)
En laat je niet opfokken door die domme doos :%
  donderdag 9 augustus 2018 @ 01:59:56 #53
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181045544
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:44 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dit is een zelfgeschreven parodie toch? :o
*O*
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181045557
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 01:22 schreef vronie het volgende:

[..]

Fijn te lezen dat je zoon eindelijk zo goed terecht is gekomen :)
En laat je niet opfokken door die domme doos :%
Nee, moet ik inderdaad niet doen. Thanks.
pi_181045938
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:02 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ja hoor, ze is nu echt echt echt afgekickt (geen drugs gebruikt in een paar dagen tijd, wat een prestatie!), vriendje #372 is een halfgod en gaat haar beschermen tegen al het gevaar in de wereld, ze heeft zich nog nooit zo fantastisch gevoeld en klaar voor een nieuwe start. En ja, daar moet natuurlijk ook weer een nieuw tv-programma bij, want dat gaat nu natuurlijk ook helemaal goedkomen en naar d'r zin zijn in tegenstelling tot alle vorige keren.

:') |:(
:X
Life can be a bitch, so like it..
pi_181045951
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 01:22 schreef vronie het volgende:

[..]

Fijn te lezen dat je zoon eindelijk zo goed terecht is gekomen :)
En laat je niet opfokken door die domme doos :%
+1
Life can be a bitch, so like it..
pi_181047088
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 23:42 schreef Kim-Holland het volgende:
Barbie is vastberaden: ’Leven zonder drugs’

Samantha de Jong, ofwel Barbie, heeft kort gereageerd op het nieuws dat Privé vanochtend onthulde, dat ze uit de kliniek was geknikkerd waar ze zou verblijven tot ze naar Schotland kon voor een zestienweeks afkickprogramma.

„Die tweede kans ga ik nu echt aangrijpen, want hoe het nu gaat, gaat het gewoon niet.
:')
Tweede kans?? Dit als kans nummer 3.782
  donderdag 9 augustus 2018 @ 09:07:25 #58
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181047190
“Ik heb gewoon teveel meegemaakt in mijn leven wat ik nooit een plekje heb kunnen geven.”

Volgens mij heeft dat kreng amper iets meegemaakt.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 09:15:12 #59
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181047303
quote:
eerst ben ik nog hier met Jeff
quote:
een leven zonder gedoe
_O-
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  donderdag 9 augustus 2018 @ 09:23:58 #60
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_181047460
Ik vond het aanvankelijk allemaal best zielig voor haar maar inmiddels denk ik bij een volgende suicidepoging wrs: gevalletje natuurlijke selectie.. :X

Verder was ze toch ook nog een blauwe maandag helderziend? Maar dat bleek zeker geen goed verdienmodel, want daar horen we niets meer van. Laten we hopen dat niemand stom genoeg is om nog een platform te geven voor een volgend TV programma van dit trainwreck.
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_181047533
https://www.story.nl/arti(...)orden-voor-mijn-kids

"en dat is het meest belangrijkste nu"

- Jeff

En de naam van deze woordkunstenaar heeft ze ook al ergens op het lijf laten tatoeëren. Niet alleen omdat hij haar vriend is, maar ook gewoon voor wat ie allemaal voor d'r gedaan hep.

EY8GZ3S.jpg
pi_181047777
You have got to be kidding. Haar lijf bevat straks meer namen dan een gemiddeld telefoonboek. ;(
Mon 'en!
pi_181047848
Yes..... dit topic is iedere dag weer rullevant _O_
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 09:49:29 #64
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181047870
Never a dull day. :s)
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181048531
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 04:25 schreef ato het volgende:

[..]

+1
:*
pi_181049288
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:23 schreef Vivi het volgende:
Ik vond het aanvankelijk allemaal best zielig voor haar maar inmiddels denk ik bij een volgende suicidepoging wrs: gevalletje natuurlijke selectie.. :X

Verder was ze toch ook nog een blauwe maandag helderziend? Maar dat bleek zeker geen goed verdienmodel, want daar horen we niets meer van. Laten we hopen dat niemand stom genoeg is om nog een platform te geven voor een volgend TV programma van dit trainwreck.
RTL boulevard is mild met nieuws over Barbie, ik sta niet raar te kijken dat er een contractje wordt geschreven eerdaags.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181049368
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:28 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.story.nl/arti(...)orden-voor-mijn-kids

"en dat is het meest belangrijkste nu"

- Jeff

En de naam van deze woordkunstenaar heeft ze ook al ergens op het lijf laten tatoeëren. Niet alleen omdat hij haar vriend is, maar ook gewoon voor wat ie allemaal voor d'r gedaan hep.

[ afbeelding ]
Tering zeg.. :')
Zou ze haar Rolf tattoo nog hebben bij haar kut?
pi_181049434
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tering zeg.. :')
Zou ze haar Rolf tattoo nog hebben bij haar kut?
_O-
Life can be a bitch, so like it..
pi_181049585
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:13 schreef ato het volgende:

[..]

RTL boulevard is mild met nieuws over Barbie, ik sta niet raar te kijken dat er een contractje wordt geschreven eerdaags.
barbie kickt af serie?
pi_181049617
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:27 schreef Basp1 het volgende:

[..]

barbie kickt af serie?
Ja zoiets en iedereen speelt wel een rolletje daarin.
Life can be a bitch, so like it..
pi_181049647
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tering zeg.. :')
Zou ze haar Rolf tattoo nog hebben bij haar kut?
PROEST :D
pi_181049671
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:07 schreef Copycat het volgende:
“Ik heb gewoon teveel meegemaakt in mijn leven wat ik nooit een plekje heb kunnen geven.”

Volgens mij heeft dat kreng amper iets meegemaakt.
Never a dull moment in da hood.
pi_181049788
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:07 schreef Copycat het volgende:
“Ik heb gewoon teveel meegemaakt in mijn leven wat ik nooit een plekje heb kunnen geven.”

Volgens mij heeft dat kreng amper iets meegemaakt.
Ik denk dat als er iemand nee tegen haar zegt dat ze dat al ziet als zwaar onrecht. Als haar ouders dat iets vaker hadden gezegd vroeger was het vast niet zover gekomen :{

Ik ben ook op het punt aanbeland dat ik er geen medelijden meer mee kan hebben :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181050022
Dat mormel heeft niet teveel aan haar hoofd maar teveel in haar neus.
pi_181050114
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:07 schreef Copycat het volgende:
“Ik heb gewoon teveel meegemaakt in mijn leven wat ik nooit een plekje heb kunnen geven.”

Volgens mij heeft dat kreng amper iets meegemaakt.
Gevoel voor drama heeft ze wel. Aan de andere kant: we weten niet hoe haar jeugd geweest is en wat zich daar heeft afgespeeld.
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 12:02:36 #76
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181050376
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tering zeg.. :')
Zou ze haar Rolf tattoo nog hebben bij haar kut?
Geen geld om af te kicken maar wel voor tattoes? 8)7
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 12:03:49 #77
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181050403
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 09:43 schreef bloempjuh het volgende:
You have got to be kidding. Haar lijf bevat straks meer namen dan een gemiddeld telefoonboek. ;(
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tering zeg.. :')
Zou ze haar Rolf tattoo nog hebben bij haar kut?
_O-
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181050472
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tering zeg.. :')
Zou ze haar Rolf tattoo nog hebben bij haar kut?
Zetten kost minder dan verwijderen
pi_181050499
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:02 schreef maily het volgende:

[..]

Geen geld om af te kicken maar wel voor tattoes? 8)7
Tsja...first things first..
Misschien wel gratis gekregen in ruil voor reclame. Of Jeffke heeft zijn pinpas getrokken..
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:08:17 #80
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181050510
Zag ik nou op een filmpje ook een Gerrit op haar arm staan?
Wie is Gerrit?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181050535
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:06 schreef amaranta het volgende:

[..]

Zetten kost minder dan verwijderen
Een beetje nadenken kost helemaal niks :P
pi_181050546
Gerrit is de buurman. Die heeft ooit eens haar gootsteen ontstopt, sindsdien zijn ze soulmates.
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
pi_181050625
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:09 schreef Marsenal het volgende:
Gerrit is de buurman. Die heeft ooit eens haar gootsteen ontstopt, sindsdien zijn ze soulmates.
_O_

Gerrit is iemand die haar ooit heeft voorgelaten in de rij van de Aldi. ;)
Mon 'en!
pi_181050678
Gerrit is overleden.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_181050696
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:09 schreef Marsenal het volgende:
Gerrit is de buurman. Die heeft ooit eens haar gootsteen ontstopt, sindsdien zijn ze soulmates.
Haar gootsteen.....ik zeg niks. O-)
Maar nu snap ik haar obsessie voor Mr Muscle
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:16:25 #86
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181050707
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:09 schreef Marsenal het volgende:
Gerrit is de buurman. Die heeft ooit eens haar gootsteen ontstopt, sindsdien zijn ze soulmates.
Gootsteenontstopper. Ik weet voldoende. Lekker slokje GHB!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181050847
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:16 schreef Copycat het volgende:

[..]

Gootsteenontstopper. Ik weet voldoende. Lekker slokje GHB!
Holy shit Gerrit is haar supplyer
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:23:27 #89
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181050853
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181050869
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:23 schreef Maraca het volgende:

[..]

Bericht is 4 jaar oud?
Ja. De tattoo van Gerrit is ook niet van gisteren.
Je raekt an de dinge geweun.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:25:12 #91
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181050889
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:23 schreef Maraca het volgende:

[..]

Bericht is 4 jaar oud?
Kijken we al zolang naar die ellende? Darn.

Maar goed, Gerrit is verklaard dus.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:29:34 #92
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181050996
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:24 schreef Messina het volgende:

[..]

Ja. De tattoo van Gerrit is ook niet van gisteren.
Oh crap. Sorry, zit mobiel dus had niet alles gelezen :@
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 12:32:18 #93
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181051055
GootsteenGerrit.
Gerrit HG Barbie.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:41:07 #94
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_181051231
Gaat BARBIE nu echt los?

BARBIE, ook bekend als SAMANTHA DE JONG, woont nu bij JEFFREY LAKE! Samen met haar 2 kids, MILANO & ANGELINIA, ! Het Rijswijkse leven doet haar goed, zo zegt ze zelf:

"Voor het eerst reageer ik weer op insta omdat ik mijn schatje Jeffrey echt heel erg wil bedanken dat hij me zo onwijs steunt. Niet alleen mij, maar ook mijn familie'' zo schreef ze op 1 augustus.

Maar er is meer, Barbie is weer helemaal de oude!

"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine Haagse. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."

Ze zal het voorlopig rustig aan doen, maar laat doorschemeren al een plan te hebben voor een nieuw tv-programma. Dat kan echter nog wel even duren, want zorgen dat haar twee jonge kinderen zo snel mogelijk weer bij haar kunnen wonen heeft nu de hoogste prioriteit....

Hoewel, een dag geen Barbie shownieuws is een dag niet geleefd volgens Scheveningen. Men vreest dan ook dat er snel meerdere geheimen worden onthuld. Wordt ongetwijfeld vervolgd......
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
pi_181051613
Het lijkt me met het oog op alle toekomstige vriendjes makkelijker als ze gewoon ergens een gastenboek laat tatoeëren.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:57:23 #96
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181051656
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:08 schreef Leandra het volgende:
Zag ik nou op een filmpje ook een Gerrit op haar arm staan?
Wie is Gerrit?
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181051699
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:56 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Het lijkt me met het oog op alle toekomstige vriendjes makkelijker als ze gewoon ergens een gastenboek laat tatoeëren.
:o
  donderdag 9 augustus 2018 @ 12:59:38 #98
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181051722
"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine Haagse.

Hoelang heeft die domme kut in die rehab gezeten?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 9 augustus 2018 @ 13:04:49 #99
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181051876
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:59 schreef Copycat het volgende:
"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine Haagse.

Hoelang heeft die domme kut in die rehab gezeten?
Whehehe.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181051891
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:41 schreef C.L.Werner het volgende:
Gaat BARBIE nu echt los?

BARBIE, ook bekend als SAMANTHA DE JONG, woont nu bij JEFFREY LAKE! Samen met haar 2 kids, MILANO & ANGELINIA, ! Het Rijswijkse leven doet haar goed, zo zegt ze zelf:

"Voor het eerst reageer ik weer op insta omdat ik mijn schatje Jeffrey echt heel erg wil bedanken dat hij me zo onwijs steunt. Niet alleen mij, maar ook mijn familie'' zo schreef ze op 1 augustus.

Maar er is meer, Barbie is weer helemaal de oude!

"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine Haagse. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."

Ze zal het voorlopig rustig aan doen, maar laat doorschemeren al een plan te hebben voor een nieuw tv-programma. Dat kan echter nog wel even duren, want zorgen dat haar twee jonge kinderen zo snel mogelijk weer bij haar kunnen wonen heeft nu de hoogste prioriteit....

Hoewel, een dag geen Barbie shownieuws is een dag niet geleefd volgens Scheveningen. Men vreest dan ook dat er snel meerdere geheimen worden onthuld. Wordt ongetwijfeld vervolgd......
Hoe kan dat nou. De kinderen zitten toch bij Maikul?
pi_181051930
safe_image.php?d=AQC0B6jcM_Jb5T8v&w=540&h=282&url=http%3A%2F%2Fwww.show.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F2%2F2018%2F08%2Fjeffrey-lake-en-samantha-de-jong-e1533732874241.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&sx=0&sy=17&sw=1168&sh=610&_nc_hash=AQC9VECdst-8cKZj
pi_181052017
quote:
17s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:07 schreef Kim-Holland het volgende:
[ [url=https://external-ams3-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQC0B6jcM_Jb5T8v&w=540&h=282&url=http%3A%2F%2Fwww.show.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F2%2F2018%2F08%2Fjeffrey-lake-en-samantha-de-jong-e1533732874241.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&sx=0&sy=17&sw=1168&sh=610&_nc_hash=AQC9VECdst-8cKZj]afbeelding[/url] ]
Pittig koppeltje hoor.
pi_181052144
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:50 schreef vencodark het volgende:

[..]

Gevoel voor drama heeft ze wel. Aan de andere kant: we weten niet hoe haar jeugd geweest is en wat zich daar heeft afgespeeld.
Waarschijnlijk heeft ooit iemand tegen haar gezegd 'nee'. Ja vreselijk voor dat kind, dat gun je je ergste vijand niet.
pi_181052234
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:09 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Pittig koppeltje hoor.
Zeker weten..

Een reactie op FB van Shownieuws;

Ze is er zeker nog lang niet. Gister optreden op de camping waar we verblijven, vervolgens "slapen" ze vlak in een huisje bij ons. Laat dat slapen maar weg, ronduit asociaal ruzie maken met elkaar dat de beveiliging erbij moet komen midden in de nacht. Na de tijd nog anderhalf uur ruzie maken. Yeah right, hij geeft haar de rust die ze nodig heeft.

"Hij geeft haar wel even de rust die zij nodig heeft".. ondertussen nam hij haar gisteravond wel mee naar een optreden.. zij fungeerde uiteraard als VOORgronddanseres. Uitbundig werken aan je herstel.. yeah right! Rustagggg!

..Je werd er bang van hoe erg als het tekeer ging

:')
pi_181052283
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:08 schreef Leandra het volgende:
Zag ik nou op een filmpje ook een Gerrit op haar arm staan?
Wie is Gerrit?
pi_181052300
quote:
10s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:56 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Het lijkt me met het oog op alle toekomstige vriendjes makkelijker als ze gewoon ergens een gastenboek laat tatoeëren.
_O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_181052304
Die Jeffrey begint nu pas een beetje door te krijgen wat hij zich op de hals gehaald heeft volgens mij :') Als ze straks maar niet zwanger is :X
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181052339
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:20 schreef rena het volgende:
Die Jeffrey begint nu pas een beetje door te krijgen wat hij zich op de hals gehaald heeft volgens mij :') Als ze straks maar niet zwanger is :X
Vergis je niet in die gast. Ik ben er bijna zeker van dat hij vanaf dag 1 al verkeerde intenties had.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 13:32:29 #109
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181052654
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:21 schreef Sunshine1982 het volgende:

Vergis je niet in die gast. Ik ben er bijna zeker van dat hij vanaf dag 1 al verkeerde intenties had.
Dat weet ik wel zeker. Een opportunist van het zuiverste water, met gelukkig weinig oportunities om een succesvol opportunist te worden. En dus blijft hij hangen in de marge van de barbies van deze wereld.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181052688
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:21 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Vergis je niet in die gast. Ik ben er bijna zeker van dat hij vanaf dag 1 al verkeerde intenties had.
Hij staat zelf bekend als cokesnuiver B-)
Logisch ook, een junk als Samant zou niet snel aanpappen met iemand die niet kan voorzien in bepaalde behoeftes..
  donderdag 9 augustus 2018 @ 13:40:36 #111
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181052859
quote:
Alweer? :7
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181052881
quote:
7s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Zeker weten..

Een reactie op FB van Shownieuws;

Ze is er zeker nog lang niet. Gister optreden op de camping waar we verblijven, vervolgens "slapen" ze vlak in een huisje bij ons. Laat dat slapen maar weg, ronduit asociaal ruzie maken met elkaar dat de beveiliging erbij moet komen midden in de nacht. Na de tijd nog anderhalf uur ruzie maken. Yeah right, hij geeft haar de rust die ze nodig heeft.

"Hij geeft haar wel even de rust die zij nodig heeft".. ondertussen nam hij haar gisteravond wel mee naar een optreden.. zij fungeerde uiteraard als VOORgronddanseres. Uitbundig werken aan je herstel.. yeah right! Rustagggg!

..Je werd er bang van hoe erg als het tekeer ging

:')
Ho-ly shit wat een geweldig feest is dit topic toch _O_
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 13:42:15 #113
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181052902
quote:
7s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Zeker weten..

Een reactie op FB van Shownieuws;

Ze is er zeker nog lang niet. Gister optreden op de camping waar we verblijven, vervolgens "slapen" ze vlak in een huisje bij ons. Laat dat slapen maar weg, ronduit asociaal ruzie maken met elkaar dat de beveiliging erbij moet komen midden in de nacht. Na de tijd nog anderhalf uur ruzie maken. Yeah right, hij geeft haar de rust die ze nodig heeft.

"Hij geeft haar wel even de rust die zij nodig heeft".. ondertussen nam hij haar gisteravond wel mee naar een optreden.. zij fungeerde uiteraard als VOORgronddanseres. Uitbundig werken aan je herstel.. yeah right! Rustagggg!

..Je werd er bang van hoe erg als het tekeer ging

:')
Ze moet toch ook even kunnen ontspannen O-) ze heeft het al zo zwaar in de boze buitenwereld.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181052995
quote:
7s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Zeker weten..

Een reactie op FB van Shownieuws;

Ze is er zeker nog lang niet. Gister optreden op de camping waar we verblijven, vervolgens "slapen" ze vlak in een huisje bij ons. Laat dat slapen maar weg, ronduit asociaal ruzie maken met elkaar dat de beveiliging erbij moet komen midden in de nacht. Na de tijd nog anderhalf uur ruzie maken. Yeah right, hij geeft haar de rust die ze nodig heeft.

"Hij geeft haar wel even de rust die zij nodig heeft".. ondertussen nam hij haar gisteravond wel mee naar een optreden.. zij fungeerde uiteraard als VOORgronddanseres. Uitbundig werken aan je herstel.. yeah right! Rustagggg!

..Je werd er bang van hoe erg als het tekeer ging

:')
Nou is natuurlijk niet alles wat op de feesboek staat perse de waarheid, maar dit sluit iig wel naadloos aan op het beeld dat ik van deze twee heb.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 9 augustus 2018 @ 14:11:48 #115
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_181053589
quote:
7s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Zeker weten..

Een reactie op FB van Shownieuws;

Ze is er zeker nog lang niet. Gister optreden op de camping waar we verblijven, vervolgens "slapen" ze vlak in een huisje bij ons. Laat dat slapen maar weg, ronduit asociaal ruzie maken met elkaar dat de beveiliging erbij moet komen midden in de nacht. Na de tijd nog anderhalf uur ruzie maken. Yeah right, hij geeft haar de rust die ze nodig heeft.

"Hij geeft haar wel even de rust die zij nodig heeft".. ondertussen nam hij haar gisteravond wel mee naar een optreden.. zij fungeerde uiteraard als VOORgronddanseres. Uitbundig werken aan je herstel.. yeah right! Rustagggg!

..Je werd er bang van hoe erg als het tekeer ging

:')
Waarom krijg ik flashbacks naar de PJR-reeks? Was daar ook niet asociaal geruzie op een of ander vakantiepark waar Virsjien naar buiten rende met een mes, >:O ?

Offtopic: daar hoor je ook weinig dirt meer over, ;(.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_181053624
quote:
7s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Zeker weten..

Een reactie op FB van Shownieuws;

Ze is er zeker nog lang niet. Gister optreden op de camping waar we verblijven, vervolgens "slapen" ze vlak in een huisje bij ons. Laat dat slapen maar weg, ronduit asociaal ruzie maken met elkaar dat de beveiliging erbij moet komen midden in de nacht. Na de tijd nog anderhalf uur ruzie maken. Yeah right, hij geeft haar de rust die ze nodig heeft.

"Hij geeft haar wel even de rust die zij nodig heeft".. ondertussen nam hij haar gisteravond wel mee naar een optreden.. zij fungeerde uiteraard als VOORgronddanseres. Uitbundig werken aan je herstel.. yeah right! Rustagggg!

..Je werd er bang van hoe erg als het tekeer ging

:')
En niemand heeft dit vastgelegd? :P
pi_181053782
quote:
17s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 14:11 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Waarom krijg ik flashbacks naar de PJR-reeks? Was daar ook niet asociaal geruzie op een of ander vakantiepark waar Virsjien naar buiten rende met een mes, >:O ?

Offtopic: daar hoor je ook weinig dirt meer over, ;(.
Ik ben 2 keer bij die winkel geweest, en 2 keer was die winkel dicht ‘wegens omstandigheden’. Zonde van m’n tijd :(
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 9 augustus 2018 @ 14:26:11 #118
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_181054035
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 14:17 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Ik ben 2 keer bij die winkel geweest, en 2 keer was die winkel dicht ‘wegens omstandigheden’. Zonde van m’n tijd :(
Blijkbaar is die winkel inmiddels verkocht, :o.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_181054855
quote:
17s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:07 schreef Kim-Holland het volgende:
[ [url=https://external-ams3-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQC0B6jcM_Jb5T8v&w=540&h=282&url=http%3A%2F%2Fwww.show.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F2%2F2018%2F08%2Fjeffrey-lake-en-samantha-de-jong-e1533732874241.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&sx=0&sy=17&sw=1168&sh=610&_nc_hash=AQC9VECdst-8cKZj]afbeelding[/url] ]
Ze ziet er maar goor uit.
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
pi_181054891
quote:
7s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Zeker weten..

Een reactie op FB van Shownieuws;

Ze is er zeker nog lang niet. Gister optreden op de camping waar we verblijven, vervolgens "slapen" ze vlak in een huisje bij ons. Laat dat slapen maar weg, ronduit asociaal ruzie maken met elkaar dat de beveiliging erbij moet komen midden in de nacht. Na de tijd nog anderhalf uur ruzie maken. Yeah right, hij geeft haar de rust die ze nodig heeft.

"Hij geeft haar wel even de rust die zij nodig heeft".. ondertussen nam hij haar gisteravond wel mee naar een optreden.. zij fungeerde uiteraard als VOORgronddanseres. Uitbundig werken aan je herstel.. yeah right! Rustagggg!

..Je werd er bang van hoe erg als het tekeer ging

:')
Ruziemaken in een vakantiehuisje, ik krijg flashbacks naar die andere gate. :')
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
pi_181054919
quote:
17s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 14:11 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Waarom krijg ik flashbacks naar de PJR-reeks? Was daar ook niet asociaal geruzie op een of ander vakantiepark waar Virsjien naar buiten rende met een mes, >:O ?

Ah was dus niet de enige :P
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 15:01:56 #122
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181054938
quote:
17s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 14:11 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Waarom krijg ik flashbacks naar de PJR-reeks? Was daar ook niet asociaal geruzie op een of ander vakantiepark waar Virsjien naar buiten rende met een mes, >:O ?

Offtopic: daar hoor je ook weinig dirt meer over, ;(.
Ook in Drenthe!!
Oh wacht... die was misschien net op de grens met Friesland :{

Appelscha idd... net Friesland.
https://www.looopings.nl/(...)an-pretparkshow.html
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181054985
Hoezo zouden de kinderen nu ineens weer bij Barb (en Jeff) zijn? Die waren toch toegewezen aan MÉIK door de rechter? 🤔

t Is net als met GTST vroeger: je kijkt een dag niet en je bent er he-le-maal uit 😔
pi_181054993
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:04 schreef Slacentrifuge het volgende:
Hoezo zouden de kinderen nu ineens weer bij Barb (en Jeff) zijn? Die waren toch toegewezen aan MÉIK door de rechter? 🤔

t Is net als met GTST vroeger: je kijkt een dag niet en je bent er he-le-maal uit 😔
_O-
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
pi_181055046
Jeffke had een vooruitziende blik..

  donderdag 9 augustus 2018 @ 15:08:25 #126
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181055064
quote:
11s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 14:26 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Blijkbaar is die winkel inmiddels verkocht, :o.
Zo mooi was dat.... die opmerking van hem.
Alsof het een grotere prestatie is 48 miljoen op de bank te hebben gehad en te hebben verspeeld dan nooit 48 miljoen en een privéjet te hebben gehad.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 9 augustus 2018 @ 15:09:35 #127
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181055086
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:04 schreef Slacentrifuge het volgende:
Hoezo zouden de kinderen nu ineens weer bij Barb (en Jeff) zijn? Die waren toch toegewezen aan MÉIK door de rechter? 🤔

t Is net als met GTST vroeger: je kijkt een dag niet en je bent er he-le-maal uit 😔
Waar haal je vandaan dat de kinderen bij haar (en Jeffrey) zijn?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181055173
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:41 schreef C.L.Werner het volgende:
Gaat BARBIE nu echt los?

BARBIE, ook bekend als SAMANTHA DE JONG, woont nu bij JEFFREY LAKE! Samen met haar 2 kids, MILANO & ANGELINIA, ! Het Rijswijkse leven doet haar goed, zo zegt ze zelf:

"Voor het eerst reageer ik weer op insta omdat ik mijn schatje Jeffrey echt heel erg wil bedanken dat hij me zo onwijs steunt. Niet alleen mij, maar ook mijn familie'' zo schreef ze op 1 augustus.

Maar er is meer, Barbie is weer helemaal de oude!

"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine Haagse. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."

Ze zal het voorlopig rustig aan doen, maar laat doorschemeren al een plan te hebben voor een nieuw tv-programma. Dat kan echter nog wel even duren, want zorgen dat haar twee jonge kinderen zo snel mogelijk weer bij haar kunnen wonen heeft nu de hoogste prioriteit....

Hoewel, een dag geen Barbie shownieuws is een dag niet geleefd volgens Scheveningen. Men vreest dan ook dat er snel meerdere geheimen worden onthuld. Wordt ongetwijfeld vervolgd......
Hier staat het ergens in.
pi_181055315
Ze zullen wel op dit park zitten want daar heeft Jeffrey vandaag een optreden.

https://www.instagram.com(...)taken-by=jeffreylake

Aanstaande woensdag is het zover dan zing ik gezellig met @randyschoonderwaldt op het gezelligste vakantiepark Westerbergen in ( echten ) komen jullie ook gezellig.
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 15:22:55 #130
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181055361
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:15 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Hier staat het ergens in.
Klinkt alsof Jeff een loverboy is ....
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181055370
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:21 schreef praadje het volgende:
Ze zullen wel op dit park zitten want daar heeft Jeffrey vandaag een optreden.

https://www.instagram.com(...)taken-by=jeffreylake

Aanstaande woensdag is het zover dan zing ik gezellig met @randyschoonderwaldt op het gezelligste vakantiepark Westerbergen in ( echten ) komen jullie ook gezellig.
Het is toch donderdag vandaag?
pi_181055447
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:23 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Het is toch donderdag vandaag?
Ah ja, foutje van mij. Hij heeft daar dan gisteren opgetreden.

Diana heeft ook een eigen klachtensite https://www.klacht.nl/diana-gabriels-verweijen/
pi_181055523
Dubbel
pi_181055526
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:27 schreef praadje het volgende:

[..]

Ah ja, foutje van mij. Hij heeft daar dan gisteren opgetreden.

Diana heeft ook een eigen klachtensite https://www.klacht.nl/diana-gabriels-verweijen/
Ik vraag me dat altijd af als ik die foto bij Gabriels Diana zelf is. Zoja, what the fuck happened to her face.
pi_181055594
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:32 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik vraag me dat altijd af als ik die foto bij Gabriels Diana zelf is. Zoja, what the fuck happened to her face.
Ik denk dat ze over een jaar of tien de dubbelgangster is van Marijke Helwegen. En dan schat ik die 10 jaar nog ruim in.
pi_181055622
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:15 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Hier staat het ergens in.
Regel 4 zelfs al :+
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_181055674
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:32 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik vraag me dat altijd af als ik die foto bij Gabriels Diana zelf is. Zoja, what the fuck happened to her face.
Elk uur een prikje botox in d'r muil. Zij is zelf de beste klant van die neptoko
pi_181055756
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ook in Drenthe!!
Oh wacht... die was misschien net op de grens met Friesland :{

Appelscha idd... net Friesland.
https://www.looopings.nl/(...)an-pretparkshow.html
Was de camping in Culemborg :)
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_181055854
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:09 schreef Leandra het volgende:

[..]

Waar haal je vandaan dat de kinderen bij haar (en Jeffrey) zijn?
Hier:

quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:41 schreef C.L.Werner het volgende:

[...]

BARBIE, ook bekend als SAMANTHA DE JONG, woont nu bij JEFFREY LAKE! Samen met haar 2 kids, MILANO & ANGELINIA, ! Het Rijswijkse leven doet haar goed, zo zegt ze zelf
Hoewel daaronder idd ook staat dat ze wil dat de kinderen zsm weer bij haar kunnen wonen 🤔 Hm, ingewikkeld 😩
  Moderator / Miss SHO donderdag 9 augustus 2018 @ 15:55:26 #140
22592 crew  Ole
pi_181055971
Demn wat gaat dit topic snel zeg c_/
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_181055984
Ze zijn in ieder geval tot oktober of november toegewezen aan Michael. Misschien heeft hij ze daar een keertje op bezoek laten gaan met hem erbij. Dat is voor Barbie al een teken om een heel verhaal de wereld in te helpen. Gisteren bij shownieuws zei ze al dat het niet goed voor de kinderen is om haar zo te zien.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:17:15 #142
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181056464
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:21 schreef praadje het volgende:
Ze zullen wel op dit park zitten want daar heeft Jeffrey vandaag een optreden.

https://www.instagram.com(...)taken-by=jeffreylake

Aanstaande woensdag is het zover dan zing ik gezellig met @randyschoonderwaldt op het gezelligste vakantiepark Westerbergen in ( echten ) komen jullie ook gezellig.
Wat een hoop gezelligheid.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 9 augustus 2018 @ 16:38:24 #143
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_181057005
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:00 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Ruziemaken in een vakantiehuisje, ik krijg flashbacks naar die andere gate. :')
Allebei te veel in SHO rondgehangen, :').

quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ook in Drenthe!!
Oh wacht... die was misschien net op de grens met Friesland :{

Appelscha idd... net Friesland.
https://www.looopings.nl/(...)an-pretparkshow.html
Dat inderdaad! Man, wat was dat tokkie, w/ .

quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:08 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zo mooi was dat.... die opmerking van hem.
Alsof het een grotere prestatie is 48 miljoen op de bank te hebben gehad en te hebben verspeeld dan nooit 48 miljoen en een privéjet te hebben gehad.
Ja, ik vond dat ook een beschamende opmerking. Ook denken dat je dat 'de man' maakt ofzo. Wat een loser.
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
pi_181057022
Die jongen doet wel echt de bekendste festivals hè :D
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:41:09 #145
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181057071
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 15:49 schreef Slacentrifuge het volgende:

[..]

Hier:

[..]

Hoewel daaronder idd ook staat dat ze wil dat de kinderen zsm weer bij haar kunnen wonen 🤔 Hm, ingewikkeld 😩
Daar gaat het dus mis.... want volgens mij is dat verhaal compleet zelf verzonnen door de user en in Story-style gepost.

Als er geen linkje bij staat is er geen bron zeg maar.... maar ook als er wel een linkje bij staat is de kans 90% dat de bron een dikke duim is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:46:42 #146
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_181057212
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 16:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Daar gaat het dus mis.... want volgens mij is dat verhaal compleet zelf verzonnen door de user en in Story-style gepost.

Als er geen linkje bij staat is er geen bron zeg maar.... maar ook als er wel een linkje bij staat is de kans 90% dat de bron een dikke duim is.
Ik dacht dat het wel duidelijk was dat ik dit verzonnen had in story mode
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:52:21 #147
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181057332
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 16:46 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Ik dacht dat het wel duidelijk was dat ik dit verzonnen had in story mode
Nou nee.... dat was de eerste keer misschien duidelijk, maar als je het daarna nog een paar keer doet en men weet niet dat die eerste keer dat jij zo'n post deed een duidelijke fake was, dan krijg je dus dit soort dingen.

Het wachten is op het moment dat de Party hier meeleest en er een artikel van maakt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:57:02 #148
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181057412
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 16:46 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Ik dacht dat het wel duidelijk was dat ik dit verzonnen had in story mode
Dat 'artikel' van mij dat je gebruikt hebt voor die van jou geloofden mensen ook. Ik dacht dat ik het er dik genoeg bovenop had gelegd.

Weer helemaal de oude. _O-
Zo trots dat ze al een paar uur clean is. _O-
Hoogste prioriteit is nu kinderen terug. _O-
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:58:18 #149
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181057429
Wie weet er eigenlijk iets over Barbie haar ontwikkeling tot aan "oh oh Cherso?" Hoe was ze als kind, wat maakte ze mee. Welke school heeft ze doorlopen? Zijn er of bekenden van die tijd?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
pi_181057597
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 16:58 schreef hierissieweer het volgende:
Wie weet er eigenlijk iets over Barbie haar ontwikkeling tot aan "oh oh Cherso?" Hoe was ze als kind, wat maakte ze mee. Welke school heeft ze doorlopen? Zijn er of bekenden van die tijd?
Bezig met een biografie?
pi_181057647
Ik liep vanmiddag nog bij de Westerbergen en de hond gedroeg zich ook vreemd. Normaal gaat die wel de bossen in en snuffelen:" Where mah bitches at..?" maar nu bleef die strak naast me. Dacht nog:"Onweer op komst, dat briljante paranormale wezen heeft het door ik bleef maar gillen dat het een good boy was."
Blijkt nu dat die twee zijn aura aan het vertroebelen waren. Bah! Het is onze vaste loopstek dus hopelijk gaan ze snel weer terug naar hun eigen land.
Go hard or go home
  donderdag 9 augustus 2018 @ 17:19:25 #152
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181057776
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 17:09 schreef Physsic het volgende:

[..]

Bezig met een biografie?
Misschien wil hij ook nog graag een graantje meepikken. _O-
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 17:28:30 #153
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181057931
quote:
9s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 17:12 schreef Noek het volgende:
Ik liep vanmiddag nog bij de Westerbergen en de hond gedroeg zich ook vreemd. Normaal gaat die wel de bossen in en snuffelen:" Where mah bitches at..?" maar nu bleef die strak naast me. Dacht nog:"Onweer op komst, dat briljante paranormale wezen heeft het door ik bleef maar gillen dat het een good boy was."
Blijkt nu dat die twee zijn aura aan het vertroebelen waren. Bah! Het is onze vaste loopstek dus hopelijk gaan ze snel weer terug naar hun eigen land.
Wees blij dat je hem er niet af hoefde schoppen ;)
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181057948
quote:
9s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 17:12 schreef Noek het volgende:
Ik liep vanmiddag nog bij de Westerbergen en de hond gedroeg zich ook vreemd. Normaal gaat die wel de bossen in en snuffelen:" Where mah bitches at..?" maar nu bleef die strak naast me. Dacht nog:"Onweer op komst, dat briljante paranormale wezen heeft het door ik bleef maar gillen dat het een good boy was."
Blijkt nu dat die twee zijn aura aan het vertroebelen waren. Bah! Het is onze vaste loopstek dus hopelijk gaan ze snel weer terug naar hun eigen land.
_O-
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 18:04:27 #155
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181058517
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 17:09 schreef Physsic het volgende:

[..]

Bezig met een biografie?
Zou hem wel lezen, dit soort mensen, die aan de zelfkant van het leven leven, fascineren mij enorm.
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  donderdag 9 augustus 2018 @ 19:02:43 #156
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181059594
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 18:04 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Zou hem wel lezen, dit soort mensen, die aan de zelfkant van het leven leven, fascineren mij enorm.
https://www.bol.com/nl/p/(...)N-Q.1.2.ProductTitle

Die is er al *O*
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 9 augustus 2018 @ 19:05:07 #157
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181059653
quote:
Haha! Nooit geweten, maar dat gaat met over het post oh oh Cherso periode
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  donderdag 9 augustus 2018 @ 19:38:56 #158
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_181061261
Samantha heeft toch geen enkele school afgemaakt.

Ik heb het volgens mij al eens eerder gezegd, maar mijn gevoel zegt dit: Samantha was na de dood van haar zusje Melissa meer dan welkom als dochter. Waarschijnlijk is ze daardoor strontverwend geworden door haar ouders, heeft ze in haar jeugd weinig weerstand in de vorm van ‘nee’ gehad en is het daardoor mis gegaan.
With love :*
pi_181061357
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:38 schreef girlnextdoor. het volgende:
Samantha heeft toch geen enkele school afgemaakt.

Ik heb het volgens mij al eens eerder gezegd, maar mijn gevoel zegt dit: Samantha was na de dood van haar zusje Melissa meer dan welkom als dochter. Waarschijnlijk is ze daardoor strontverwend geworden door haar ouders, heeft ze in haar jeugd weinig weerstand in de vorm van ‘nee’ gehad en is het daardoor mis gegaan.
Serieus, maar dit soort is vrij normaal in dat soort kringen. Borderliners..

Als ze hun zin niet krijgen snijden ze hun polsen door, als een ander aandacht krijgt springen ze van het dak. Echt dat soort types moet je bannen uit je leven.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 19:42:57 #160
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181061472
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:38 schreef girlnextdoor. het volgende:
Samantha heeft toch geen enkele school afgemaakt.

Ik heb het volgens mij al eens eerder gezegd, maar mijn gevoel zegt dit: Samantha was na de dood van haar zusje Melissa meer dan welkom als dochter. Waarschijnlijk is ze daardoor strontverwend geworden door haar ouders, heeft ze in haar jeugd weinig weerstand in de vorm van ‘nee’ gehad en is het daardoor mis gegaan.
Die ouders zijn net zo dom als haar, ik denk dat school niet veel uit maakt
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 19:43:54 #161
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181061527
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:40 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Serieus, maar dit soort is vrij normaal in dat soort kringen. Borderliners..

Als ze hun zin niet krijgen snijden ze hun polsen door, als een ander aandacht krijgt springen ze van het dak. Echt dat soort types moet je bannen uit je leven.
Borderliners _O- Dom volk
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 19:51:26 #162
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181061923
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:05 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Haha! Nooit geweten, maar dat gaat met over het post oh oh Cherso periode
Het is ook nooit goed :'(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181062149
quote:
50 euro voor een paperback |:( 8)7 |:( |:( 8)7
  donderdag 9 augustus 2018 @ 20:03:36 #164
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181062422
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:56 schreef praadje het volgende:

[..]

50 euro voor een paperback |:( 8)7 |:( |:( 8)7
6 euro ;)
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  donderdag 9 augustus 2018 @ 20:03:44 #165
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181062430
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:56 schreef praadje het volgende:

[..]

50 euro voor een paperback |:( 8)7 |:( |:( 8)7
De goedkoopste is 6 euro :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181062614
quote:
van bimbo naar business babe naar totaal ingestort.
  donderdag 9 augustus 2018 @ 20:11:37 #167
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181062725
Er komt nog een supplement
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
pi_181062805
Business babe? Wanneer was ze dat dan? _O- Voor zover ik weet is Barbie nooit iets anders geweest dan een combo van roze, blond, oranjebruin, plastic, en slechte beslissingen. Voor de cover van je boek eventjes een representatief zwart shirt aantrekken maakt je niet ineens verstandiger.
pi_181063329
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:03 schreef Maraca het volgende:

[..]

De goedkoopste is 6 euro :P
Huh, bij mij staat bij de link 49.99 euro. https://www.bol.com/nl/p/(...)=CPS&utm_content=txl
pi_181063410
Die 400 exemplaren raakte ze volgens mij niet aan de straatstenen kwijt.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 20:30:08 #171
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181063510
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:11 schreef Soury het volgende:
Er komt nog een supplement
En een stripverhaal? Musical?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  donderdag 9 augustus 2018 @ 20:32:14 #172
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181063573
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:30 schreef maily het volgende:

[..]

En een stripverhaal? Musical?
Zo'n klein dvd'tje
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 20:32:41 #173
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181063591
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:32 schreef Soury het volgende:

[..]

Zo'n klein dvd'tje
Gratis bij huppeldepup mascara :D
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  donderdag 9 augustus 2018 @ 20:36:57 #174
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181063754
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:32 schreef maily het volgende:

[..]

Gratis bij huppeldepup mascara :D
In de bakken van kruidvat dan klopt het weer
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 20:38:02 #175
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181063803
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:36 schreef Soury het volgende:

[..]

In de bakken van kruidvat dan klopt het weer
Naast de gootsteenontstoppert.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181063995
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:36 schreef Soury het volgende:

[..]

In de bakken van kruidvat dan klopt het weer
Nee joh, dat trekt een heel ander publiek. Ik zou gaan voor de kringloop of de Big Bazar.
pi_181064590
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:32 schreef maily het volgende:

[..]

Gratis bij huppeldepup mascara :D
Heeeee! :(
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
  Spellchecker donderdag 9 augustus 2018 @ 21:00:20 #178
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181064604
quote:
16s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:59 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Heeeee! :(
Oeps ..... :@
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181065599
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 19:42 schreef Soury het volgende:

[..]

Die ouders zijn net zo dom als haar, ik denk dat school niet veel uit maakt
Ze konden haar sowieso niet aan, in de serie kwam haar moeder niet extreem dom over. De vader wel :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181066379
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 21:29 schreef rena het volgende:

[..]

Ze konden haar sowieso niet aan, in de serie kwam haar moeder niet extreem dom over. De vader wel :P
Echt? Ik vond het meer andersom.
pi_181066450
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 21:00 schreef maily het volgende:

[..]

Oeps ..... :@
:*
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_181066586
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 21:29 schreef rena het volgende:

[..]

Ze konden haar sowieso niet aan, in de serie kwam haar moeder niet extreem dom over. De vader wel :P
Ik vond het in ieder geval hele lieve mensen. Het zal ook wel een reden hebben dat ze niet bij hun is ingetrokken. Ik denk dat de hele toestand voor hun ook teveel is geworden. Heel netjes dat ze uit de publiciteit blijven want er zal best geld geboden zijn voor hun verhaal.
pi_181066709
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 22:03 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik vond het in ieder geval hele lieve mensen. Het zal ook wel een reden hebben dat ze niet bij hun is ingetrokken. Ik denk dat de hele toestand voor hun ook teveel is geworden. Heel netjes dat ze uit de publiciteit blijven want er zal best geld geboden zijn voor hun verhaal.
Ik vond die moeder een beetje dommig overkomen, maar wat je zegt.. er zit geen kwaaie wil bij. Ik heb smakelijk gelachen om allebei, vond ze wel leuke humor hebben. Wel mee te doen hoor, je zal maar zo'n kind hebben...
  donderdag 9 augustus 2018 @ 22:16:05 #184
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_181066870
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:24 schreef praadje het volgende:

[..]

Huh, bij mij staat bij de link 49.99 euro. https://www.bol.com/nl/p/(...)=CPS&utm_content=txl
Ow wat gekkig :(
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
pi_181066913
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 22:16 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Ow wat gekkig :(
Ja vond ik ook al. Want het is dezelfde link als hier geplaatst werd.
pi_181067304
Nog even over dat boek;
Uitgeverij in de problemen door geflopt boek Barbie

Ze dachten flink te gaan verdienen aan de autobiografie van Samantha 'Barbie' van der Plas-de Jong. Uitgever Jaylen Books, distributeur Betapress-Audax en natuurlijk Samantha en echtgenoot Michael. Maar dat viel tegen. Van het boek Van Bimbo tot Business Babe zijn maar een paar honderd exemplaren verkocht. En daarom is er nu heibel. Je verwacht het niet.. :')


Lees verder hoe het afliep> https://www.ad.nl/show/ui(...)oek-barbie~ac3625c1/
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 06:57:25 #187
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181072162
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 20:24 schreef praadje het volgende:

[..]

Huh, bij mij staat bij de link 49.99 euro. https://www.bol.com/nl/p/(...)=CPS&utm_content=txl
Dan denkt de algoritme van bol dat je dat er wel voor over hebt :+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181072761
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 06:57 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dan denkt de algoritme van bol dat je dat er wel voor over hebt :+
Hmm toch wat minder op de sites van Chanel en Prada kijken dan. :s)
pi_181073183
6 eurootjes hier
pi_181073258
Hier ook zes euro.

praadje zit in een hele specifieke online shopping niche, ben benieuwd welke tags er aan je IP adres kleven.
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
pi_181073403
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 09:02 schreef Marsenal het volgende:
Hier ook zes euro.

praadje zit in een hele specifieke online shopping niche, ben benieuwd welke tags er aan je IP adres kleven.
Elite escorts.
pi_181073758
Incognito 6 euro, anders 50 euro. :')
Je raekt an de dinge geweun.
pi_181074309
https://www.bol.com/nl/p/(...)Order=asc&filter=all

Iemand die hem ook voor 33 euro wil verkopen. Hoe gestoord moet je zijn.
pi_181076773
Zelfs als papier voor de kattenbak hoef ik het niet. *O*
pi_181076822
Hihihihihi

https://www.instagram.com/p/BmRZPRPHzVH/?hl=nl

[ Bericht 7% gewijzigd door Sunshine1982 op 10-08-2018 12:29:11 ]
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:25:28 #196
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181076842
quote:
@team melliemurk.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181076858
quote:
7s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 22:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Nog even over dat boek;
Uitgeverij in de problemen door geflopt boek Barbie

Ze dachten flink te gaan verdienen aan de autobiografie van Samantha 'Barbie' van der Plas-de Jong. Uitgever Jaylen Books, distributeur Betapress-Audax en natuurlijk Samantha en echtgenoot Michael. Maar dat viel tegen. Van het boek Van Bimbo tot Business Babe zijn maar een paar honderd exemplaren verkocht. En daarom is er nu heibel. Je verwacht het niet.. :')


_O-

Lees verder hoe het afliep> https://www.ad.nl/show/ui(...)oek-barbie~ac3625c1/
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_181076860
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:25 schreef maily het volgende:

[..]

@team melliemurk.
Team wie? Loop ik weer achter?
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:26:45 #199
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181076870
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:26 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Team wie? Loop ik weer achter?
het commentaar op die foto ;)
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181076872
“Doe is normaal ga voor je kids dan dit op Instagram te zetten volgens mij boeit het je geen reet en ga je straks weer lekker aan de drugs zo krijg je nooit je kids terug hoop ook dat ze bij Mike en Naomi blijven”

Mooi. Even stil.
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  was: computergirl vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:27:24 #201
17493 HaverMoutKoekje
pi_181076884
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:26 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Team wie? Loop ik weer achter?
lees anders je eigen link, naam van reageerder
pi_181076902
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:27 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

lees anders je eigen link, naam van reageerder
Oh snert. Pas m aan.


Aangepast!
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:31:54 #203
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181076982
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:28 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Oh snert. Pas m aan.


Aangepast!
Bbrrrr :r
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181077163
Jaylen Books :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_181077362
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 09:14 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Elite escorts.
:o
pi_181077407
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 10:08 schreef Deckard het volgende:
https://www.bol.com/nl/p/(...)Order=asc&filter=all

Iemand die hem ook voor 33 euro wil verkopen. Hoe gestoord moet je zijn.
Kost bij mij ook 49.99 |:(
  was: computergirl vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:59:23 #207
17493 HaverMoutKoekje
pi_181077513
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Kost bij mij ook 49.99 |:(
ik zie er drie, waarbij onderste van waking boek 49,99
pi_181077568
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:59 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

ik zie er drie, waarbij onderste van waking boek 49,99
Ik zie er maar 1. Ze willen me gewoon een poot uitdraaien. :(
  was: computergirl vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:08:28 #209
17493 HaverMoutKoekje
pi_181077704
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:01 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik zie er maar 1. Ze willen me gewoon een poot uitdraaien. :(
misschien is je scroll stuk :+ of heb je een mini schermpje
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:13:25 #210
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_181077832
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:41 schreef superniger het volgende:
Jaylen Books :')
Klinkt als porno model
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
pi_181077907
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:08 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

misschien is je scroll stuk :+ of heb je een mini schermpje
Nope, maar ik woon in Belgie. Misschien daarom ofzo.
  was: computergirl vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:18:39 #212
17493 HaverMoutKoekje
pi_181077946
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:16 schreef praadje het volgende:

[..]

Nope, maar ik woon in Belgie. Misschien daarom ofzo.
ah, ja. Misschien leveren de anderen niet naar zo’n eng ver land
pi_181078168
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:18 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

ah, ja. Misschien leveren de anderen niet naar zo’n eng ver land
Brrr, ik snap ze wel hoor. Ik zou ook huiverig zijn. Jeetje, Belgie. Nee ik begrijp het helemaal.
pi_181079694
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:25 schreef praadje het volgende:

[..]

Brrr, ik snap ze wel hoor. Ik zou ook huiverig zijn. Jeetje, Belgie. Nee ik begrijp het helemaal.
Je 'klinkt' wel Nederlands in je schrijven. Geëmigreerd?
pi_181080536
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

quote:
samanthaenfriendsLoveyou forever baby ben zo gelukkig met jou zolang wij maar weten hoe het zit 😍!! En Fuck alle haterzz
Toch weer binnen korte tijd van suicidaal naar overmoedige manie geswitched.
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:59:05 #216
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181080554
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 14:58 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

[..]

Toch weer binnen korte tijd van suicidaal naar overmoedige manie geswitched.
Forever _O- _O- _O- _O-
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 15:09:40 #217
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181080735
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 14:59 schreef maily het volgende:

[..]

Forever _O- _O- _O- _O-
And a day..... :+
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 15:10:31 #218
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_181080756
‘Fuck alle haterzz.’

2004 heeft gebeld. Ze willen hun opmerking terug. Net als sugababes, hyves, partyflock en dat soort profielensites.
With love :*
pi_181080833
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:21 schreef vencodark het volgende:
Zelfs als papier voor de kattenbak hoef ik het niet. *O*
Ik zou het mijn arme poes niet durven aandoen. Het beestje blijft er in als ze die kop ineens ziet tijdens het schijten. :o
pi_181081022
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 14:58 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

[..]

Toch weer binnen korte tijd van suicidaal naar overmoedige manie geswitched.
Ze kijkt ook zo gelukkig :X
Life can be a bitch, so like it..
pi_181081072
quote:
Jezus Christus! wat een kleuters :') Hebben ze het weer goedgeneukt na de blamage op Westerbergen? ^O^

Ik stel voor dat iedereen die boven de 14 jaar is en met dierenoortjes of een hondenmuil op Insta kutfilmpjes maken, verplicht aangemeld dient te worden voor dierproeven!
pi_181081132
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 15:25 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Jezus Christus! wat een kleuters :') Hebben ze het weer goedgeneukt na de blamage op Westerbergen? ^O^

Ik stel voor dat iedereen die boven de 14 jaar is en met dierenoortjes of een hondenmuil op Insta kutfilmpjes maken, verplicht aangemeld dient te worden voor dierproeven!
Vlindertjes en vallende hartjes dan? :r

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends
pi_181081156
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 15:29 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Vlindertjes en vallende hartjes dan? :r

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends
Nee! Nee! Nee!
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 15:31:47 #224
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181081167
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 14:58 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

[..]

Toch weer binnen korte tijd van suicidaal naar overmoedige manie geswitched.
Ze zit nog net niet in haar nakie :N
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181081583
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 15:31 schreef maily het volgende:

[..]

Ze zit nog net niet in haar nakie :N
Beetje raar om een pornofilmpje te maken met de kleren nog aan.. :')
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 15:56:47 #226
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181081730
quote:
6s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 15:50 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Beetje raar om een pornofilmpje te maken met de kleren nog aan.. :')
Hij is wel aangekleed ;)
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181081914
Wat een sukkel ook zeg :X
Life can be a bitch, so like it..
pi_181082064
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 15:56 schreef maily het volgende:

[..]

Hij is wel aangekleed ;)
Participeren in een natuurfilm is meer iets voor Rolf.
pi_181082336
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 14:18 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Je 'klinkt' wel Nederlands in je schrijven. Geëmigreerd?
Yep, een jaar of 20 geleden.
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 17:28:48 #230
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181083799
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 16:18 schreef praadje het volgende:

[..]

Yep, een jaar of 20 geleden.
Nu vraag ik mij ineens af, heeft Barbie ook een Belgische evenknie?
Jij zou dat kunnen weten.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 17:54:42 #231
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181084217
quote:
5s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 17:28 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

Nu vraag ik mij ineens af, heeft Barbie ook een Belgische evenknie?
Jij zou dat kunnen weten.
Elisabeth van België.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181084605
quote:
5s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 17:28 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

Nu vraag ik mij ineens af, heeft Barbie ook een Belgische evenknie?
Jij zou dat kunnen weten.
Ik vond de familie pfaff met die real lfie soap soms wel in de buurt komen. :D
pi_181084815
quote:
5s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 17:28 schreef Mo_Muffin het volgende:

[..]

Nu vraag ik mij ineens af, heeft Barbie ook een Belgische evenknie?
Jij zou dat kunnen weten.
Goh, nee ik kan er zo niet een bedenken. Belgen zijn zoiezo iets terughoudener.
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 18:34:40 #234
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_181084837
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 18:20 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Ik vond de familie pfaff met die real lfie soap soms wel in de buurt komen. :D
Ah dus dat is het terugkijken wel waard :o
pi_181085179
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 18:20 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Ik vond de familie pfaff met die real lfie soap soms wel in de buurt komen. :D
nee joh, die hebben alleen maar teveel geld en een vage zanger als schoonzoon. Zo bont als Barbie maakt niemand het
pi_181088968
Barbie is blij dat ze de afgelopen nacht Jeffrey weer in haar armen kon sluiten. Het is nog maar even dat ze zo tegen elkaar kunnen kruipen, want de blondine zal naar eigen zeggen binnenkort voor een lange tijd naar Schotland vertrekken. Samantha zal zestien weken opgenomen worden in de Schotse verslavingskliniek Castle Craig. :')

Daarom geniet het stel nu extra van elkaar en de periode die ze nog samen door kunnen brengen. Het is dan ook een dolle boel in bed bij de twee. En ruzie? Dat zou er volgens de twee tortelduifjes niet zijn. 'Het enige waar wij ruzie over maken is de dekens', aldus Barbie. :')

Tattoo
Barbie leerde de zanger negen weken geleden kennen en is zo blij met hem dat ze zijn naam op haar arm heeft laten tatoeëren. 'Niet alleen omdat hij mijn vriend is, maar ook voor wat hij heeft gedaan. Dat heeft nog nooit iemand voor me gedaan.' Jeffrey voelt zich zeer vereerd met de vereeuwiging op het lijf van zijn geliefde en hoopt dat als ze terugkomt uit Schotland ze een leuke toekomst bewandelen. 'Ze moet gewoon terug naar de basis, naar het meisje hoe ze ooit geboren is.' :')
https://www.story.nl/arti(...)effrey-bed-te-liggen

Nou Jeffke, wees maar fijn vereerd tussen al die namen van elke vent die ze net kent :') ___!!
pi_181090172
:') Ik word zo moe van die snol
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:56:47 #238
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181090465
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:08 schreef Kim-Holland het volgende:
Barbie is blij dat ze de afgelopen nacht Jeffrey weer in haar armen kon sluiten. Het is nog maar even dat ze zo tegen elkaar kunnen kruipen, want de blondine zal naar eigen zeggen binnenkort voor een lange tijd naar Schotland vertrekken. Samantha zal zestien weken opgenomen worden in de Schotse verslavingskliniek Castle Craig. :')

Daarom geniet het stel nu extra van elkaar en de periode die ze nog samen door kunnen brengen. Het is dan ook een dolle boel in bed bij de twee. En ruzie? Dat zou er volgens de twee tortelduifjes niet zijn. 'Het enige waar wij ruzie over maken is de dekens', aldus Barbie. :')

Tattoo
Barbie leerde de zanger negen weken geleden kennen en is zo blij met hem dat ze zijn naam op haar arm heeft laten tatoeëren. 'Niet alleen omdat hij mijn vriend is, maar ook voor wat hij heeft gedaan. Dat heeft nog nooit iemand voor me gedaan.' Jeffrey voelt zich zeer vereerd met de vereeuwiging op het lijf van zijn geliefde en hoopt dat als ze terugkomt uit Schotland ze een leuke toekomst bewandelen. 'Ze moet gewoon terug naar de basis, naar het meisje hoe ze ooit geboren is.' :')
https://www.story.nl/arti(...)effrey-bed-te-liggen

Nou Jeffke, wees maar fijn vereerd tussen al die namen van elke vent die ze net kent :') ___!!
Maar wat heeft hij nou voor haar gedaan? 8)7
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181090519
Och och och, hoe naïef kan iemand zijn..
pi_181090665
Heeft die Naomi ook weer wat aan zichzelf laten doen?
Ze gaat steeds meer op een alien lijken.
Het wordt er iig allemaal niet beter op.
pi_181090778
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:56 schreef maily het volgende:

[..]

Maar wat heeft hij nou voor haar gedaan? 8)7
Ze mocht de hoer spelen in zijn clip :9
  Spellchecker vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:11:44 #242
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181090850
quote:
16s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 22:09 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ze mocht de hoer spelen in zijn clip :9
Omg _O-
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:47:47 #243
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_181091682
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:56 schreef maily het volgende:

[..]

Maar wat heeft hij nou voor haar gedaan? 8)7
Misschien een paar boodschappen.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_181091732
Ik word echt moe van dit mens maar het is te leuk om niet te volgen.
pi_181091870
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 22:49 schreef Allyo het volgende:
Ik word echt moe van dit mens maar het is te leuk om niet te volgen.
Ik hou wel van een beetje ramptoerisme.

Edit: Als het om Barbie and friends gaat. Niet als het om de kinderen gaat natuurlijk.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 07:49:34 #246
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181096715
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:08 schreef Kim-Holland het volgende:
Barbie is blij dat ze de afgelopen nacht Jeffrey weer in haar armen kon sluiten. Het is nog maar even dat ze zo tegen elkaar kunnen kruipen, want de blondine zal naar eigen zeggen binnenkort voor een lange tijd naar Schotland vertrekken. Samantha zal zestien weken opgenomen worden in de Schotse verslavingskliniek Castle Craig. :')

Daarom geniet het stel nu extra van elkaar en de periode die ze nog samen door kunnen brengen. Het is dan ook een dolle boel in bed bij de twee. En ruzie? Dat zou er volgens de twee tortelduifjes niet zijn. 'Het enige waar wij ruzie over maken is de dekens', aldus Barbie. :')

Tattoo
Barbie leerde de zanger negen weken geleden kennen en is zo blij met hem dat ze zijn naam op haar arm heeft laten tatoeëren. 'Niet alleen omdat hij mijn vriend is, maar ook voor wat hij heeft gedaan. Dat heeft nog nooit iemand voor me gedaan.' Jeffrey voelt zich zeer vereerd met de vereeuwiging op het lijf van zijn geliefde en hoopt dat als ze terugkomt uit Schotland ze een leuke toekomst bewandelen. 'Ze moet gewoon terug naar de basis, naar het meisje hoe ze ooit geboren is.' :')
https://www.story.nl/arti(...)effrey-bed-te-liggen

Nou Jeffke, wees maar fijn vereerd tussen al die namen van elke vent die ze net kent :') ___!!
Gaat ze toch naar Schotland 8)7 dat ging toch niet meer door?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_181096740
Vooral de schijn ophouden dat ze alleen ruziemaken over de dekens. “ Hihihihi, we zijn zo flieft”. O+ *; :@ O+ *; :@
  Moderator / Miss SHO zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:21:40 #248
22592 crew  Ole
pi_181096983
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 07:49 schreef Maraca het volgende:

[..]

Gaat ze toch naar Schotland 8)7 dat ging toch niet meer door?
Misschien betaalt RTL wel. Barbie in Rehab
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:29:38 #249
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181097063
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 08:21 schreef Ole het volgende:

[..]

Misschien betaalt RTL wel. Barbie in Rehab
No no no ....
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181097080
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 08:21 schreef Ole het volgende:

[..]

Misschien betaalt RTL wel. Barbie in Rehab
Toch geloof ik dat ook weer niet. Denk dat RTL zich daar niet (meer) mee inlaat.
Of schat ik hen te hoog in?
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:31:58 #251
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_181097087
Eerder SBS dan :')
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:33:08 #252
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_181097096
RTL zou toch zuid afrika betalen?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:37:33 #253
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181097148
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 08:31 schreef vencodark het volgende:

[..]

Toch geloof ik dat ook weer niet. Denk dat RTL zich daar niet (meer) mee inlaat.
Of schat ik hen te hoog in?
Ze gaan haar toch niet weer verhoeren?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181097189
Ik zou er niet gek van opkijken... Ik denk dat een reallife soap van Samant echt wel wat kijkers gaat trekken. RTL staat vooral bekend als sensatiezender en daar past Samant prima bij.
pi_181097282
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 08:42 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik zou er niet gek van opkijken... Ik denk dat een reallife soap van Samant echt wel wat kijkers gaat trekken. RTL staat vooral bekend als sensatiezender en daar past Samant prima bij.
Ja, maar gezien ze nu minstens 2 zelfmoordpogingen heeft gedaan, denk ik dat RTL zijn handen daar niet aan gaat branden.
De kritiek zal niet mals zijn.
pi_181097310
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 08:49 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ja, maar gezien ze nu minstens 2 zelfmoordpogingen heeft gedaan, denk ik dat RTL zijn handen daar niet aan gaat branden.
De kritiek zal niet mals zijn.
Ach, als RTL zijn 'goede wil' laat zien en haar probeert te helpen met afkicken... Moet je kijken hoeveel symphatie ze dan krijgen.
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 09:21:53 #257
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181097645
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 08:51 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ach, als RTL zijn 'goede wil' laat zien en haar probeert te helpen met afkicken... Moet je kijken hoeveel symphatie ze dan krijgen.
En sponsoren misschien ....
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 09:24:42 #258
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181097682
Ik ga alleen kijken als het Barbie’s Begrafenis is.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181097898
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 07:49 schreef Maraca het volgende:

[..]

Gaat ze toch naar Schotland 8)7 dat ging toch niet meer door?
De leugen in stand houden met d'r volgeladen neus. Ja toch, niet dan. Lachuh joh. _O-
pi_181098451
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 09:34 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

De leugen in stand houden met d'r volgeladen neus. Ja toch, niet dan. Lachuh joh. _O-
En dan ben je je kinderen (tijdelijk) kwijtgeraakt door die lompe acties van je en dan lig je jezelf nog steeds schaamteloos te kakken te zetten in die YouTube filmpjes.. Ongelooflijk.

En die arme kindertjes, geeft Samant dan gewoon helemaal niks om ze? Ik zou ALLES wat nodig is doen om ze terug te krijgen i.p.v. een idioot filmpje van mezelf online te zetten met alweer een nieuwe scharrel.

Echt, die kinderen vooral... Ik vind het echt schrijnend.
  Moderator zaterdag 11 augustus 2018 @ 10:02:54 #261
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181098542
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 08:21 schreef Ole het volgende:

[..]

Misschien betaalt RTL wel. Barbie in Rehab
In beide gevallen betalen wij helaas mee. Óf door het verkwisten van ingelegde zorgpremie, óf door het sponsoren van te dure producten van de adverteerders bij RTL.

Dat is eigenlijk ook de voornaamste reden dat ik deze reeks volg: hoe kost dit drama op pootjes míj geld en kan ik daar iets aan doen? ;(

Naast uiteraard mijn dagelijkse kwartiertje verkneukelen, misschien is dát dan mijn genoegdoening. Nou ja, kan ook wel uit, eigenlijk. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator zaterdag 11 augustus 2018 @ 10:03:49 #262
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181098559
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 09:24 schreef Copycat het volgende:
Ik ga alleen kijken als het Barbie’s Begrafenis is.
Ik doe met je mee. :Y
Vind het wel mooi geweest met dat kansloze mormel.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 10:05:00 #263
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_181098568
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:03 schreef Cynix ® het volgende:

Ik doe met je mee. :Y
Vind het wel mooi geweest met dat kansloze mormel.
En dan ook alleen die scene dat ze voorgoed in de grond gaat.

En ... aftiteling ^O^ .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_181098587
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 09:57 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

En dan ben je je kinderen (tijdelijk) kwijtgeraakt door die lompe acties van je en dan lig je jezelf nog steeds schaamteloos te kakken te zetten in die YouTube filmpjes.. Ongelooflijk.

En die arme kindertjes, geeft Samant dan gewoon helemaal niks om ze? Ik zou ALLES wat nodig is doen om ze terug te krijgen i.p.v. een idioot filmpje van mezelf online te zetten met alweer een nieuwe scharrel.

Echt, die kinderen vooral... Ik vind het echt schrijnend.
Ze zal er heus wel om geven als ze geen vent om zich heen heeft. Maar echt houden van...? Neuh, dat heeft ze nu wel bewezen, lijkt me. Het enige waar ze echt van houdt is een strakke piemol, coke en media aandacht
pi_181099173
Gisteren maakte Barbie blijkbaar kennis met de wondere wereld genaamd "winkelcentrum":

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends
pi_181099290
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 09:24 schreef Copycat het volgende:
Ik ga alleen kijken als het Barbie’s Begrafenis is.
dat is ook het onvermijdelijke volgende station
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 10:42:28 #267
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181099297
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:35 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Gisteren maakte Barbie blijkbaar kennis met de wondere wereld genaamd "winkelcentrum":

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

Dat ze daar niet uitgeschopt is .... :N
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181099393
Ik vind de opmerkingen 'ik kijk enkel Barbies begrafenis' vrij ongezond en respectloos, al zijn het grappen. Uiteindelijk is zij flink psychisch ziek in haar hoofd.

Dit loopt niet goed af, want ze krijgt geen hulp en beseft ook allemaal niet hoe ernstig het is. En dat is jammer, want ook zij verdient het om stabiel, gezond en gelukkig te zijn.
pi_181099871
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:35 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Gisteren maakte Barbie blijkbaar kennis met de wondere wereld genaamd "winkelcentrum":

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends
Pruikhaar blijft ook groeien blijkbaar...
pi_181100249
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:49 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Ik vind de opmerkingen 'ik kijk enkel Barbies begrafenis' vrij ongezond en respectloos, al zijn het grappen. Uiteindelijk is zij flink psychisch ziek in haar hoofd.

Dit loopt niet goed af, want ze krijgt geen hulp en beseft ook allemaal niet hoe ernstig het is. En dat is jammer, want ook zij verdient het om stabiel, gezond en gelukkig te zijn.
Ik ben het voor een deel met je eens, bepaalde opmerkingen hier gaan nergens over.

Ze zal wel psychisch niet in orde zijn, daar twijfel ik niet aan. Maar de hulp dìe ze krijgt, slaat ze af. Ze heeft verdorie twee kleine kinderen. Als die haar niet wakker kunnen schudden, wie kan dat dan wel?
  was: computergirl zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:00:03 #271
17493 HaverMoutKoekje
pi_181100468
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 11:21 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Pruikhaar blijft ook groeien blijkbaar...
pruik met uitgroei? Ze zal wel extentions hebben. Duur.
pi_181100566
Ik vind RTL boulevard mild omgaan met Barbie, tenminste zij geven weinig aandacht aan de situatie Barbie en friends. Terwijl zij anderen wel afschilderen.

Is het respect of is toch RTL bezig met een contract?
Life can be a bitch, so like it..
  was: computergirl zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:09:37 #273
17493 HaverMoutKoekje
pi_181100631
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:04 schreef ato het volgende:
Ik vind RTL boulevard mild omgaan met Barbie, tenminste zij geven weinig aandacht aan de situatie Barbie en friends. Terwijl zij anderen wel afschilderen.

Is het respect of is toch RTL bezig met een contract?
geen van beide. Aandacht maakt alles erger.
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:10:56 #274
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181100652
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:09 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

geen van beide. Aandacht maakt alles erger.
Daar denken ze bij Ikea anders over :D
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  was: computergirl zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:16:44 #275
17493 HaverMoutKoekje
pi_181100745
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:10 schreef maily het volgende:

[..]

Daar denken ze bij Ikea anders over :D
maar die verkopen geen Børderlïne

[ Bericht 0% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 11-08-2018 13:16:26 ]
pi_181100843
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:35 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Gisteren maakte Barbie blijkbaar kennis met de wondere wereld genaamd "winkelcentrum":

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends

https://www.instagram.com(...)by=samanthaenfriends
2000 vind ik leuks en maar een reactie. Dat riekt naar het kopen van likes.
pi_181100854
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:49 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Ik vind de opmerkingen 'ik kijk enkel Barbies begrafenis' vrij ongezond en respectloos, al zijn het grappen. Uiteindelijk is zij flink psychisch ziek in haar hoofd.

Dit loopt niet goed af, want ze krijgt geen hulp en beseft ook allemaal niet hoe ernstig het is. En dat is jammer, want ook zij verdient het om stabiel, gezond en gelukkig te zijn.
Nee. Ze verdiende het al niet om kinderen te krijgen.
pi_181101132
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:23 schreef Deckard het volgende:

[..]

2000 vind ik leuks en maar een reactie. Dat riekt naar het kopen van likes.
Doodse stilte idd onder die foto’s van haar, de laatste stuiptrekkingen van een afgeschreven mediahoer.
٩๏̯͡๏)۶
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:41:21 #279
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181101153
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:23 schreef Deckard het volgende:

[..]

2000 vind ik leuks en maar een reactie. Dat riekt naar het kopen van likes.
Geen publiek ook ...
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181101422
Deze is niet gereekst of wel? Ik zie hem niet in mijn AT
pi_181101512
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:23 schreef Deckard het volgende:

[..]

2000 vind ik leuks en maar een reactie. Dat riekt naar het kopen van likes.
Zou ze hebben ingesteld dat alleen mensen die zij volgt mogen reageren of zo?
Forever yours, forever mine, forever ours...
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:59:54 #282
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181101514
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:55 schreef amaranta het volgende:
Deze is niet gereekst of wel? Ik zie hem niet in mijn AT
Jawel #21
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181101675
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:49 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Ik vind de opmerkingen 'ik kijk enkel Barbies begrafenis' vrij ongezond en respectloos, al zijn het grappen. Uiteindelijk is zij flink psychisch ziek in haar hoofd.


Eens
  Moderator zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:21:53 #284
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181101934
Wat is er respectloos aan om niet meer te willen kijken naar een 'flink psychisch ziek' persoon? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:25:04 #285
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181101981
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:21 schreef Cynix ® het volgende:
Wat is er respectloos aan om niet meer te willen kijken naar een 'flink psychisch ziek' persoon? :?
Niks, maar om alleen nog maar naar de begrafenis te willen kijken vind ik wel wat ver gaan.
Ik kan me dan ook niet voorstellen dat ik daar wel naar zou kijken.

En zo wel: Open kist? Gesloten kist en 20 BNW topics of ze er wel echt in lag?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181101989
Papa Naomi reageert ook vrij ongepast op de foto’s van zijn dochter zeg...
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:30:04 #287
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181102061
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:25 schreef amaranta het volgende:
Papa Naomi reageert ook vrij ongepast op de foto’s van zijn dochter zeg...
?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Moderator zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:31:11 #288
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181102078
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:25 schreef Leandra het volgende:
En zo wel: Open kist? Gesloten kist en 20 BNW topics of ze er wel echt in lag?
Ik denk zoiets:

6EP_roze_buitenkant.jpg
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181102089
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:30 schreef maily het volgende:

[..]

?
quote:
ernst_dijkstra Lekker ding papa zn meisje ❤️
pi_181102097
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:30 schreef maily het volgende:

[..]

?
Ik kan ook niks schokkends vinden. Lekker ding zegt hij tegen zijn dochter, misschien dat?
pi_181102108
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:31 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]


[..]

Wat is daar schokkend aan?
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:35:38 #292
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181102166
quote:
99s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:31 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Ik denk zoiets:

[ afbeelding ]
Twee bulten op het deksel.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:38:02 #293
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181102207
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:32 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik kan ook niks schokkends vinden. Lekker ding zegt hij tegen zijn dochter, misschien dat?
En papa zijn meisje ... ik vind het niet iets voor een volwassen vrouw. En nu is ze Meik zijn meisje :D
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181102214
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:32 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik kan ook niks schokkends vinden. Lekker ding zegt hij tegen zijn dochter, misschien dat?
Dat zeg je toch niet over je 23 jarige dochter?
Maar ik ben ook wel wat bekrompen hoor
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:39:51 #295
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181102235
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:38 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat zeg je toch niet over je 23 jarige dochter?

Nee. En zeker niet als ze zo op uiterlijk gefocust is ....
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Moderator zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:40:14 #296
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_181102241
Je mag het, speels bedoeld, best een keer zeggen. Ik zou het alleen niet posten, denk ik.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_181102254
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:38 schreef maily het volgende:

[..]

En papa zijn meisje ... ik vind het niet iets voor een volwassen vrouw. En nu is ze Meik zijn meisje :D
Dat dus ...
Mijn 10 jarige dochter is mijn meisje.
En toen ze een pamperkontje had, was ze mijn lekker ding (al zou ik zoiets nooit zeggen)

Maar als mijn dochter haar lichaam zo tentoonstelt op insta, ga ik echt niet “lekker ding” over haar zeggen
pi_181102257
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:38 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat zeg je toch niet over je 23 jarige dochter?
Maar ik ben ook wel wat bekrompen hoor
Mwah. Mijn vader zou het ook niet zeggen, maar om nou te zeggen dat ik het onpasselijk vind, nah. In sommige kringen zijn ze daar nou eenmaal wat vrijer in.
pi_181102328
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:40 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Mwah. Mijn vader zou het ook niet zeggen, maar om nou te zeggen dat ik het onpasselijk vind, nah. In sommige kringen zijn ze daar nou eenmaal wat vrijer in.
Ongepast zei ik. Niet onpasselijk
pi_181102345
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:44 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ongepast zei ik. Niet onpasselijk
Dat bedoelde ik :)
  Spellchecker zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:45:44 #301
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181102347
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:44 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ongepast zei ik. Niet onpasselijk
:D
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')