abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 21:55:44 #1
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181041244
registreer om deze reclame te verbergen
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG

’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

samantha_de_jong_.jpg

Laatste nieuws (09-11-17)
quote:
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz

26.07.2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''

===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samanthaenfriends/?hl=nl
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/?hl=nl

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/?hl=nl
Samantha's Vriendje van dienst
Jeffrey: https://www.instagram.com/jeffreylake/?hl=nl

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

[ Bericht 0% gewijzigd door maily op 08-08-2018 22:02:48 ]
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181041252
Wandelende (t)ramp dit meisje.

[ Bericht 5% gewijzigd door anoniem_171020180748 op 08-08-2018 21:56:26 ]
pi_181041299
Jeffke staat vanaaf gewoon te zingen in loungebar Westerbergen. *O*
Zou Samant gezellig meegaan? Wat een energie hebben die mensen.. :s)
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:58:21 #4
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181041300
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Zou ze echt zo vals zijn om een medeverslaafde expres drugs te geven met de bedoeling dit te filmen. (misschien had ze de optie in haar achterhoofd dat als het niet lukte om af te kicken dat filmpje als bewijs te laten zien dat ze daar niet kon afkicken omdat er gewoon gebruikt werd in de instelling).
Ze is dom maar zo dom weer niet
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:59:02 #5
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181041315
quote:
14s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Jeffke staat vanaaf gewoon te zingen in loungebar Westerbergen. *O*
Zou Samant gezellig meegaan? Wat een energie hebben die mensen.. :s)
Het kost wat maar dan heb je wel wat
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:59:03 #6
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041317
Barbie is weer helemaal de oude
Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, voelt zich weer kiplekker. Dit laat ze in een telefonisch interview weten. De realityster is er erg trots op dat ze dit op eigen kracht heeft weten te bereiken.

Na wederom een zelfmoordpoging werd ze korte tijd opgenomen in een kliniek. Hier werd ze echter onlangs weggestuurd vanwege intimidatie en het heimelijk filmen van een medepatiënt. Nadat dit gebeurd is heeft ze echter in korte tijd flinke stappen de goede richting op gemaakt, zegt ze zelf.

"Ik heb helemaal geen drugs meer gebruikt sinds ik uit de kliniek kom, echt nul komma nul. Ik kan er weer helemaal tegenaan!", aldus de blondine. "Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."

Ze zal het voorlopig rustig aan doen, maar laat doorschemeren al een plan te hebben voor een nieuw tv-programma. Dat kan echter nog wel even duren, want zorgen dat haar twee jonge kinderen zo snel mogelijk weer bij haar kunnen wonen heeft nu de hoogste prioriteit.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  woensdag 8 augustus 2018 @ 21:59:23 #7
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041325
registreer om deze reclame te verbergen
Oh, gelukkig hoef ik nu geen TT te bedenken.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181041336
quote:
14s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:58 schreef Kim-Holland het volgende:
Jeffke staat vanaaf gewoon te zingen in loungebar Westerbergen. *O*
Zou Samant gezellig meegaan? Wat een energie hebben die mensen.. :s)
:D
pi_181041350
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:54 schreef praadje het volgende:

[..]

Zou ze echt zo vals zijn om een medeverslaafde expres drugs te geven met de bedoeling dit te filmen. (misschien had ze de optie in haar achterhoofd dat als het niet lukte om af te kicken dat filmpje als bewijs te laten zien dat ze daar niet kon afkicken omdat er gewoon gebruikt werd in de instelling).
Ik zie Samant overal voor aan om haar doel te bereiken
pi_181041416
quote:
"Mensen willen me kapot maken, zelfs de mensen van de kliniek proberen van me te profiteren! Maar ik heb goed nagedacht en ik weet nu welke mensen het echt waard zijn in mijn leven. Mijn vriend beschermt me voor de gevaarlijke mensen."
Ja hoor, ze is nu echt echt echt afgekickt (geen drugs gebruikt in een paar dagen tijd, wat een prestatie!), vriendje #372 is een halfgod en gaat haar beschermen tegen al het gevaar in de wereld, ze heeft zich nog nooit zo fantastisch gevoeld en klaar voor een nieuwe start. En ja, daar moet natuurlijk ook weer een nieuw tv-programma bij, want dat gaat nu natuurlijk ook helemaal goedkomen en naar d'r zin zijn in tegenstelling tot alle vorige keren.

:') |:(
pi_181041429
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 21:58 schreef Soury het volgende:

[..]

Ze is dom maar zo dom weer niet
Ik denk juist dat ze veel te dom is om dat soort plots te verzinnen en uit te voeren.
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 22:03:43 #12
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181041431
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:02 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ja hoor, ze is nu echt echt echt afgekickt (geen drugs gebruikt in een paar dagen tijd, wat een prestatie!), vriendje #372 is een halfgod en gaat haar beschermen tegen al het gevaar in de wereld, ze heeft zich nog nooit zo fantastisch gevoeld en klaar voor een nieuwe start. En ja, daar moet natuurlijk ook weer een nieuw tv-programma bij, want dat gaat nu natuurlijk ook helemaal goedkomen en naar d'r zin zijn in tegenstelling tot alle vorige keren.

:') |:(
Ja maar hij wil ook haar kinderen .... want dan komt het echt echt echt goed!!!
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:05:27 #13
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_181041471
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:03 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ik denk juist dat ze veel te dom is om dat soort plots te verzinnen en uit te voeren.
Ik denk dat ze niet denkt
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:06:25 #14
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041493
Whehehe.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181041505
Reactie op Mali die schreef dat ze zo uitgekookt niet zou zijn.

Ik geloof het gerust wat ik schreef. 10 jaar ervaring met (ex)verslaafde zoon en ze zijn zo doortrapt als de neten. Zelfs ik ben er honderden keren ingetrapt. Zoon is wel een stuk intelligenter maar toch.

Een mooi voorbeeld is dat boek van die Volendamse moeder. Zij schreef op de ene bladzijde waarom haar zoon geld nodig had en dat het zo goed ging op zijn werk en dat ze zo trots was. Op de volgende bladzijde verteld dan de zoon hoe hij zijn moeder overtuigde dat hij geld nodig had voor werkkleding omdat hij mocht blijven. Hij had dus geen werk maar had geld nodig voor de coke. Coke van jou heet het.

Mijn zoon zat op een groep en om de beurt moesten ze boodschappen doen en eten koken. Iedereen moest 20 euro per week inleggen. Dus dat gaf ik hem netjes. Uiteindelijk bleek daar niets van waar te zijn. En toen had hij mij al 7 jaar belogen en bedrogen en dan nog trap je erin.
pi_181041517
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
pi_181041569
Zit er een FOK!ker toevallig op vakantiepark Westerbergen in Drenthe?
pi_181041663
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Onbegrijpelijk, maar er zijn nog steeds mensen die haar wel leuk vinden.
  Spellchecker woensdag 8 augustus 2018 @ 22:15:36 #19
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_181041699
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:13 schreef Persefoneia het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk, maar er zijn nog steeds mensen die haar "wel leuk "vinden.
De a.s.-BN-ers ...
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_181041751
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Sensatiezucht, redderssyndroom, bekendheid, ramptoerisme. Kan van alles zijn. Willem Holleeder krijgt ook brieven van dames. Dutroux trouwens ook. Dan is Barbie nog niet eens een slechte keus als je in de publiciteit wil komen. Of als je hoopt ontdekt te worden in de showbizz.
pi_181041761
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Ze is redelijk bekend. Niet op een manier waarop je je er normaliter mee zou willen associeren, maar als je bijvoorbeeld een beginnend en nog onbekend zanger bent kun je zo wel je carriere een boost geven. Zeker als het soort muziek wat je uitbraakt waarschijnlijk wel in de smaak valt bij het soort mensen die oprecht fan zijn van Barbie.
  woensdag 8 augustus 2018 @ 22:18:47 #22
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181041774
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:07 schreef Blue_note het volgende:
Hoe kun je van haar profiteren? Ze heeft he-le-maal niks. Geen geld, geen reputatie, alleen ellende.
Had je eerder ooit van Sjefke Lake gehoord?
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181041799
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:17 schreef praadje het volgende:

[..]

Willem Holleeder krijgt ook brieven van dames. Dutroux trouwens ook.
Zelfs Josef Fritzl :D Nooit begrepen dat er kennelijk vrouwen bestaan die dat uiterst opwindend vinden, zo'n incest-opa.
pi_181041862
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 22:19 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Zelfs Josef Fritzl :D Nooit begrepen dat er kennelijk vrouwen bestaan die dat uiterst opwindend vinden, zo'n incest-opa.
Die vrouwen geilen op een bad ass. Wat hij previes gedaan heeft boeit niet. Hoe erger, hoe beter.
pi_181041873
Dit is natuurlijk ook wel het soort volk dat op pillenfeestjes elkaars facebook checkt en lekker een beetje rondslet en dealt en snapchatjes verzamelt. Die worden al geil als ze een bekende nederlander op afstand spotten. Dit soort tokkies is een hele andere tak van sport, daar is alles mogelijk.
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')