abonnement Unibet Coolblue
pi_187730645
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2019 12:28 schreef Eightyone het volgende:
Chantal, verlaag jezelf toch niet zo. :{

https://www.mediacourant.(...)mes-vullen/#comments
[..]

&c moet gewoon overreind gehouden worden.
speak only if it improves the silence.
  zondag 14 juli 2019 @ 10:09:26 #202
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
  zondag 14 juli 2019 @ 18:39:21 #203
429367 DKUp
ON TOUR
pi_187921736
quote:
Uitgerangeerde cocaïne snuifster denkt nog belangrijk te zijn in Hilversum _O-
Ze is ook flink aan het slijmen bij Linda de Mol voor een rolletje om weer kijkers te trekken natuurlijk _O-
SOONY
pi_188221687
quote:
‘Humberto Tan paait Ineke met nieuwe keuken’

Dat Humberto Tan zijn gulp nog steeds niet dicht kan houden, bleek toen er in juni – na Dionne Stax – weer een nieuwe minnares opstond. Deze affaire heeft echter níet geleid tot een huwelijkscrisis met zijn immer vergevende liefdespartner Ineke. Hoe krijgt de presentator dat toch voor elkaar? Weekblad Privé reed langs bij hun huis in Amstelveen en zag daar bouwdozen voor een nieuwe keuken in de tuin staan. “Redt Humberto zo relatie?“, luidt de sensationele kop bij de foto.

Tan maakte hun grote liefdescrisis vóór Stax goed met een derde liefdesbaby, maar vanwege de affaire Stax werd Tan toch tijdelijk uit huis gezet. “Uiteindelijk streek Ineke toch weer over haar geteisterde hart.”

De 25-jarige fotografe Fleur Louwe ging deze zomer ook met de benen wijd voor Tan, maar ditmaal sloegen de stoppen níet door bij Ineke.

Privé: “Een nieuwe liefdesbaby komt er vast niet meer, een tijdelijke verhuizing van de heer des huizes ook niet, maar een nieuwe keuken wel!”
:')
pi_188221739
quote:
10s.gif Op woensdag 31 juli 2019 14:34 schreef KoningPils het volgende:

[..]

:')
@ikweethetookniet
pi_188769197
quote:
De Wereld Draait Door heeft een nieuwe tafeldame aangenomen van het kaliber Anna Nooshin. De nieuwe sidekick van Matthijs van Nieuwkerk, Nisrine Sahla, liet onomwonden blijken de diepgang van een midgetgolfputje te hebben. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Sahla is trots op de likes die ze krijgt op Instagram en vindt het belangrijk dat iedereen ziet hoeveel likes ze heeft. Vrij droefgeestig natuurlijk, maar de nieuwe tafeldame liep er in het voorgesprekje behoorlijk mee te koop.
Van Nieuwkerk heeft Sahla aangenomen omdat de NOS Stories-presentatrice is gekozen tot mediabelofte van 2019. “Ja, superleuk. NOS Stories is eigenlijk het jongerenplatform van de NOS en wij maken nieuws voor middelbare scholieren tussen de 12 en de 19, want we merkten dat er een enorm gat was tussen het Jeugdjournaal en NOS op 3. Toen dachten we: dat gaan wij doen.”

Wat doet ze allemaal? “Ik doe redacteur, bureauwerk en dus ook presenteren. Een voorbeeld van een verhaal dat ik gemaakt heb was in maart over lipfillers. Dat het allemaal misgaat en dat het niet helemaal goed is. Ik heb zelf ook een verhaal gemaakt over exposen: meisjes die exposed worden met naaktfoto’s op Telegram. Daar ben ik ooit mee begonnen.”

Van Nieuwkerk: “Daar ben je ooit mee begonnen zelf, bedoel je?”

Sahla: “Nee, begonnen met presenteren, ha ha ha. Nee, nee, ik heb het zelf nooit gedaan voor de duidelijkheid.”

Insta

Het onderwerp dat Sahla inbracht ging over het feit dat Instagram het aantal likes gaat verbergen, om zo de druk onder gebruikers te verlagen. Je kunt dan alleen zelf nog zien hoeveel likes je hebt, maar anderen zien dat niet meer.

Jammer, vindt ze. “Als ik een foto post op Instagram en ik krijg daar 300 of 400 likes op, dan voel je je altijd wel een beetje lekker. Dan voel je je wel gewoon en je mag er zijn. Ook in mijn omgeving vindt iedereen likes belangrijk. Straks als het in Nederland komt, moeten we dan niet met z’n allen naar zo’n afkickkliniek, omdat we allemaal een soort verslaafd zijn aan die likes?”

“Ik bedoel: als ik 400 likes heb op een foto, dan denk je: chill. Maar je wil natuurlijk ook dat anderen dat zien. Dat ik ze zelf zie, prima, maar je wil ook dat anderen zien dat je 400 likes hebt, want dan voel je je goed. Hoe ik het ga trekken, weet ik niet.”
:D
  dinsdag 3 september 2019 @ 13:09:13 #207
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_188769573
Gewoon een doorsnee meisje anno nu, wat betreft die likes-verslaving.

Gewaardeerd worden door anderen; een eeuwenoude, natuurlijke behoefte in een (in dit geval) moderne vorm.
pi_188770169
quote:
Half miljoen kijkers voor coming-out Dotan

Zanger Dotan is maandagavond uit de kast gekomen voor het oog van 481.000 kijkers (10 procent) op SBS 6. Zoveel mensen keken er naar het programma Waar is De Mol van Johnny de Mol, waarin hij zijn opwachting maakte. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De homoseksualiteit van Dotan was eigenlijk al jaren een publiek geheim, maar de zanger wilde het nooit bevestigen. Tot maandag. Openhartig vertelde hij aan De Mol dat hij momenteel gelukkig is met een man.

De Mol vroeg Dotan of hij momenteel een relatie heeft. “Ja, er is wel een bijzonder iemand in mijn leven“, glunderde hij. “Ik heb een vriend en ik ben heel blij met hem, ja. Het is de week van de coming-out, ja.”

Met zijn 32 jaar is Dotan vrij laat met zijn coming-out. “Ik wist al vrij jong dat ik op mannen val. Ik heb het daar wel heel moeilijk mee gehad om het te accepteren.”

Hoe komt dat? “Toen ik begon met mijn muziek nam ik bij de platenmaatschappij een aantal mensen in vertrouwen. Ik zei: ‘Dit is waar ik mee rondloop.’ Toen werd wel echt tegen mij gezegd: ‘Hou het maar gewoon voor je. Laat het maar gewoon in het midden.’ Wat je daar dan denk ik in leest achteraf gezien, is gewoon dat je eigenlijk hoort van: je mag niet helemaal jezelf zijn. Dat is me altijd wel een beetje bijgebleven.”

Lange tijd verborg Dotan zijn geaardheid daarom. “Het heeft me heel lang gekost om te komen waar ik nu ben, dat ik mezelf volledig accepteer en er happy mee ben. Het had misschien ook een beetje te maken met mijn Israëlische afkomst, die wat traditionelere opvattingen heeft.”

Heel lang hoopte Dotan alsnog uit de roze sferen te komen. “Ik heb heel lang gehoopt dat het misschien weg zou gaan. Toen ik puber was heb ik heel vaak huilend in bed gelegen, van: kan het veranderen?”

“Nu is het niet meer iets waar ik me voor wil schamen en waar ik heel happy mee ben. Ik wil heel graag kids en ik wil heel graag trouwen en ik wil al die dingen.”

Voorafgaand aan Waar is De Mol keken er overigens 1,2 miljoen mensen naar Chateau Meiland, een soort wekelijkse coming-out tot de vijfde macht.

https://www.mediacourant.(...)or-coming-out-dotan/
_O-
SOONY
pi_188770298
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 september 2019 13:49 schreef DKUp het volgende:

[..]

_O-
:D
pi_188770325
quote:
Anna Nooshin dringt zichzelf op bij de organisatie van het Songfestival. Ze wil volgend jaar koste wat kost een plekje krijgen in het presentatieteam van Europa’s grootste televisieshow. Dat geeft ze aan in gesprek met NU.nl. Nooshin heeft nog nooit iets te maken gehad met het Songfestival of met de NPO, maar lijkt ter meerdere eer en glorie van zichzelf per se een rol te willen bemachtigen bij het mega-televisie-evenement. Ze ‘zou het een droom vinden die uitkomt’ als dat gebeurt.
Wat wil ze precies gaan doen? “Het maakt niet uit wat, al moet ik de punten oplezen in een hoekje“, aldus de Insta-ster, die zich niet lijkt te realiseren dat zelfs dát een beetje te hoog gegrepen is voor haar.

Nooshin schuift zichzelf opzichtig naar voren. “Het staat al lang op mijn doelenlijst en heb er echt veel over nagedacht. Als ik maar iets kan doen met het Songfestival, zou dat een droom zijn die uitkomt. Ik zou er alles voor opzijzetten.”

Maar als je Holland’s Next Top Model al niet normaal kan presenteren, waarom zou een show waar 200 miljoen mensen naar kijken dan wel een geschikt podium zijn? Haar afkomst. “Het is zo’n cruciaal moment voor Nederland, het is dan mooi als je meer hebt dan wat men van je verwacht. Het is belangrijk om dan diversiteit naar voren te brengen.”

Verder benadrukt Nooshin dat dit geen ‘pusherige zelfverheerlijking’ is. “Mensen houden er niet van als je jezelf zo naar voren pusht, maar ik wil dit echt oprecht vanuit mijn hart. Het lijkt me vooral mooi om zo een jonger publiek aan te trekken.”

Met wie ze het wil gaan presenteren? Nikkie Tutorials, een dame die make-up-video’s maakt op YouTube. “Dat zou ik echt fantastisch vinden en ook echt een logische zet.”

Koe-koek.
  Moderator dinsdag 3 september 2019 @ 13:59:48 #211
9859 crew  Karina
Woman
pi_188770341
youtubers denken tegenwoordig dat ze ook alles kunnen he :')
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_188770358
quote:
99s.gif Op dinsdag 3 september 2019 13:59 schreef Karina het volgende:
youtubers denken tegenwoordig dat ze ook alles kunnen he :')
Dat krijg je ervan om ze telkens maar tv-programma's te laten presenteren :N
SOONY
  Moderator dinsdag 3 september 2019 @ 14:03:50 #213
9859 crew  Karina
Woman
pi_188770379
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 september 2019 14:01 schreef DKUp het volgende:

[..]

Dat krijg je ervan om ze telkens maar tv-programma's te laten presenteren :N
En dan zakken ze door het ijs.

Overigens moet je ook Jandino nooit meer iets laten presenteren :X dat was ook tenenkrommend:

Jandino Asporaat faalt met trieste stand-up op tv-gala
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_188770416
quote:
99s.gif Op dinsdag 3 september 2019 14:03 schreef Karina het volgende:

[..]

En dan zakken ze door het ijs.

Overigens moet je ook Jandino nooit meer iets laten presenteren :X dat was ook tenenkrommend:

Jandino Asporaat faalt met trieste stand-up op tv-gala
Klopt en ze krijgen het te hoog in de bol met al die aandacht bij bijvoorbeeld RTL Boulevard.

Ja, Jandino heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt nog erger dan verwacht _O-
SOONY
pi_188771072
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 september 2019 13:58 schreef Handleiding het volgende:

[..]

Marijke Helwegen in rouw om mislopen Songfestival

De Limburgse societyster Marijke Helwegen vindt het lastig te verteren dat niet Maastricht, maar Rotterdam de gaststad van het Eurovisie Songfestival 2020 wordt. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd in Shownieuws. Helwegen hoopte van harte dat de tv-show in Maastricht zou neerstrijken. Ze zit er helemaal doorheen, al kan ze dat vanwege haar expressieloze gezicht gelukkig goed voor zich houden. “Het Songfestival niet naar Maastricht is natuurlijk heel erg erg. Erg, erg en nog eens erg.”

:D
  vrijdag 6 september 2019 @ 13:05:28 #217
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_188813781
quote:
Ergens tussen de reacties:

"Brok in mijn keel. Nog niet helemaal duidelijk of het van emotie of kotsen is."

Dat dus.
pi_188902639
quote:
Vreselijke begintune Het Spijt Me na één week geloosd

Het was de mismatch van het seizoen tot nu toe: de nieuwe leader van de revival van de Caroline Tensen-show Het Spijt Me. In plaats van de beroemde Het Spijt Me-ballad van Anita Meyer, koos men voor één of ander hiphopmuziekje van het zekere dj-duo Smash & Aries en zangeres JamesDee. Alsof Mien uit Voorthuizen zit te wachten om vlak voor een uurtje snotteren even lekker te gaan bubbelen op een hiphoptune. Peter van der Vorst toont daadkracht en loost de tune al na één week.
RTL’s nieuwe tv-baas Van der Vorst heeft niet de arrogantie van dj Errie en besloot gewoon naar de kijkers te luisteren. “We vonden het liedje wat er nu in zat leuk en van deze tijd. Maar als zoveel mensen dat aangeven is het een kleine moeite om het liedje van Anita terug te brengen“, aldus RTL.

De zangeres, ook bekend van de megahit Why Tell Me Why, heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze erg enthousiast en blij is met de terugkeer van haar Het Spijt Me-lied. Ook schrijver van de tune Bert van der Veer zal de kassa weer horen rinkelen.

Overigens missen ook veel kijkers het bloemetje in Het Spijt Me, maar aangezien de opnames er al op zitten, kan dat niet worden aangepast.

Gelukkig is RTL 4 in de ontwikkelfase niet doorgeslagen met de vernieuwing, want er was zelfs overwogen om de naam Het Spijt Me te droppen.

Tensen in het AD: “We hebben vooraf zelfs getwijfeld of we de naam Het spijt me zouden gebruiken, maar uiteindelijk bedachten we: als wij het niet doen, doen anderen het wel, want het komt op hetzelfde principe neer.”

Het Spijt Me van Meyer kunt u hier beluisteren, de vreselijke hiphopversie hier.

Vanavond is Het Spijt Me weer op zender, om 20.30 uur op RTL 4.

Lees ook: Nieuwe tune Het Spijt Me grote shock voor huisvrouwen (vorige week)
pi_188902726
quote:
Ruud de Wild heeft een echte topgast gestrikt voor de seizoensopener van zijn populaire podcastserie 30 Minuten Rauw. Het gaat om Angela de Jong en dat is een behoorlijke prestatie, want de AD-columniste laat zich nauwelijks zien in radio- en tv-programma’s. Zo zat ze deze week – het is dinsdag – alleen nog in Goedemorgen Nederland op NPO 1 en Spraakmakers op NPO Radio 1. Hoog tijd om vandaag in de podcast van Ruud de Wild dus eens de stem achter de AD-columniste te horen.
De Jong heeft erg genoten van haar mediaoptreden bij De Wild. “Het is net als op de radio. Het gaat lekker van de hak op de tak en ik heb het ene antwoord nog niet gegeven of ik moet alweer schakelen naar het volgende.”

Ze prijst in de podcast onder meer Wilfred Genee, bij wie ze vorige week 2,5 uur lang te gast was in The Friday Movie, in dezelfde week als haar optredens bij Beau, Jinek, Nooit Meer Slapen, Spraakmakers, de AD Media Podcast en de AD Ochtendshow To Go.

De Jong: “Ik vind Wilfred Genee een hele goede interviewer. Hij heeft twee dingen die hem boven de massa laten uitsteken: hij durft onaardig te zijn, ook naar de kijker toe. Het is soms echt niet prettig om te kijken hoe hij erin gaat, maar dat boeit hem niet en dat vind ik altijd wel knap. Het tweede is dat hij instinctief aanvoelt waar bij mensen iets te halen valt. Hij blinkt niet uit in de voorbereiding, maar zijn intuïtie is heel knap.”

Volgens de redactie van 30 Minuten Rauw komen er nog veel meer onderwerpen aan bod. “In de podcast vraagt Ruud zich onder andere af hoe het komt dat Angela de Jong altijd zo verbolgen is over tv-programma’s, wat ze van de nieuwe koers van RTL Boulevard en Shownieuws vindt, of ze zich schuldig voelt jegens Humberto Tan en Art Rooijakkers en of ze ooit zelf een eigen tv-programma gaat presenteren.”
  vrijdag 25 oktober 2019 @ 08:54:19 #220
487508 Asjemenou_
niet loslaat....
pi_189609617
quote:
Wilfred durft door Casa de Papel niet lang te poepen

Wilfred Genee durfde door een aflevering van de Netflix-hit La Casa de Papel niet meer lang te poepen op de wc. Hij vreesde poepdeeltjes achter te laten in de lucht. Dat gaf de Talpa-ster gisteren aan in zijn show op Radio Veronica. Genee zag in La Casa de Papel verontrustende beelden die hem tot op de dag van vandaag zijn bijgebleven. “Ik zat laatst een keer Casa de Papel te kijken of zoiets en toen ging er iemand heel boos worden op de ander, omdat die heel lang op het toilet had gezeten.”
Waarom was het personage zo boos? “Die beweerde dat je dan allemaal hele kleine poepdeeltjes verspreidt in de lucht als je zit te poepen. Is dat waar? Dat is me het meest bijgebleven van die serie. Ik schrok daar enorm van.”

Gelukkig had Genee in zijn programma dokter Ben Witteman aan de lijn en die ontkrachtte die bewering. “Nee, dat kan ik me niet voorstellen“, zei de professor.

Daardoor kan de presentator nu weer gerust poepen. Maar wat voor een poeper is Genee eigenlijk? Zijn sidekick Niels van Baarlen vroeg het hem. “Wilfred, ben jij van het zitten, gaan en klaar of heb je tijd nodig?“, vroeg hij. Een antwoord bleef echter uit.

Wel onthulde Van Baarlen iets over het poepgedrag van zijn medesidekick Rick Romijn. “Zoals Rick – hij is er nu niet, dus het is een beetje lullig – maar hij kan gewoon een hele krant van voor naar achteren uitlezen op de wc. Ik denk dan: je zit in je eigen stank en daar zit je helemaal niet op te wachten, maar hij heeft blijkbaar de tijd nodig.”
  maandag 2 december 2019 @ 16:51:24 #221
14505 OProg
A Life in Music
pi_190233989
quote:
NRC denkt dat ‘peperdure’ AD-ochtendshow een flop is

NRC-techjournalist Stijn Bronzwaer heeft sterk het idee dat de AD Ochtend Show To Go een flop is. Hij wijst op het bijzonder lage aantal views dat het programma neerzet op YouTube. Dat is te volgen op Twitter. De AD Ochtend Show To Go, het opvanghuis voor aan lager wal geraakte presentatoren , bespreekt elke werkdag het laatste nieuws met deskundigen als AD-queen Angela de Jong. Hoeveel mensen er kijken is voor het AD een weet en voor de buitenwereld een vraag.
Wat we wél allemaal kunnen zien is het aantal views op YouTube en die liegen er niet om. De show van vandaag is vooralsnog 34 keer bekeken, die van vrijdag 81 keer en die van donderdag 50 keer. Een beetje het aantal kijkers van 6 Inside dus, maar dan 10.000 keer zo laag.
https://www.mediacourant.(...)endshow-een-flop-is/

:D :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_190236681
quote:
Het lijkt mij nou juist niet zo'n dure show. Mensen die toch op de krant aanwezig moesten zijn, worden even een aan tafeltje geïnterviewd in een hoekje voor het raam.
pi_190236733
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2019 19:32 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Het lijkt mij nou juist niet zo'n dure show. Mensen die toch op de krant aanwezig moesten zijn, worden even een aan tafeltje geïnterviewd in een hoekje voor het raam.
En daarnaast lijkt het me dat het gros van de kijkers dat via de eigen app van het AD doet. Al met al niet zo'n bijdehand artikel, terwijl ze normaalgesproken zo scherp zijn
  woensdag 4 december 2019 @ 16:20:03 #224
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_190266486
Soms is de eerste zin al voldoende voor MC.

quote:
Ook Ferry Doedens gaat roasten en geroast worden

Ook Ferry 'snif' Doedens doet mee aan The Roast of Ali B.

bron
_O-
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zaterdag 4 januari 2020 @ 14:22:35 #225
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_190873916
Rectificatie artikel André Hazes jr. en Bridget Maasland

_O-

[ Bericht 11% gewijzigd door rubbereend op 04-01-2020 14:43:18 ]
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_191011248
quote:
Jurre Geluk wil iemand fisten op televisie
Geplaatst op Mon 13 Jan 2020 om 15:30

Jurre Geluk zou het leuk vinden om een keer iemand te fisten op televisie. Hij is te strak om zelf gefist te worden. Dat zegt de Spuiten & Slikken-bekendheid in een interview met Winq. Geluk vertelt in het blad dat BNNVARA ‘heel respectvol’ omgaat met zijn grenzen. Hij hoeft niet álles te doen voor de kijkcijfers. “Ze zullen mij nooit vragen om uit te proberen hoe het is om gefist te worden – ze snappen dat ik daar flink voor zou moeten oefenen, haha“, zo laat de 28-jarige presentator weten.
Wel zou Geluk het leuk vinden om voor BNNVARA zijn hand in iemand anders anus te steken. “Ik zou dolgraag een keer iemand willen fisten; ik ben superbenieuwd hoe dat voelt, maar dat vragen ze dus ook niet aan mij.”

Geluk is heel erg open over zijn seksleven en dat vindt zijn vriend, Endemol-redacteur Dirk Hagenbeek, soms wel lastig. “Ik had op Instagram uitgebreid beschreven hoe ik de avond ervoor was klaargekomen. Dat vond Dirk toch een beetje onprettig.”

Het presenteren van Spuiten & Slikken heeft hun seksleven een flinke boost gegeven. “Zo ga ik weleens naar een sekswinkel om iets leuks voor Dirk te kopen. Ook heb ik een dominante kant van mezelf ontdekt.”

Zijn vriend is iets minder ervaren en daar maalt Geluk wel eens over. “Ik heb hem meermaals op het hart gedrukt dat hij het moet zeggen als hij een keer een andere piemel in zijn mond wil.”

Het Winq-interview met Jurre Geluk kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
https://www.mediacourant.(...)fisten-op-televisie/

[ Bericht 2% gewijzigd door Regilio_ op 13-01-2020 18:19:56 ]
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 13 januari 2020 @ 18:27:04 #227
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_191012654
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 16:20 schreef ArnieAlberts het volgende:
Soms is de eerste zin al voldoende voor MC.
[..]

_O-
Laat, maar :D!
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  woensdag 15 januari 2020 @ 08:43:57 #228
487508 Asjemenou_
niet loslaat....
pi_191036862
Mooie reden om Wendy weer even af te zeiken :D :

quote:
Het is over en uit voor het lachende-mensenblad van Wendy van Dijk: achter de schermen is besloten om geruisloos de stekker te trekken uit de Wendy. Er zal af en toe alleen nog een special verschijnen. Dat heeft Wendy Multimedia laten weten. Het zat er al een beetje aan te komen: in september gaf Van Dijk ‘de lastige bladenmarkt’ de schuld van haar dalende oplagecijfers en vorige week werd duidelijk dat de directeur van Wendy Multimedia ermee stopt. Er blijft een kale boom over.
Van Dijk probeert haar tijdschriftflop in een reactie te spinnen door te zeggen dat Wendy Multimedia nu helemaal ‘online first’ gaat, maar een kijkje op Wendyonline.nl leert dat de website van de Wendy niet veel om het lijf heeft. Er wordt elke dag een artikeltje geplaatst met wat geneuzel over goede doelen en onbekende vakantiebestemmingen.

De presentatrice: “Wij hebben er voor gekozen om een digital first bedrijf te worden, om zo onze doelgroep nog beter te bereiken. We willen ons meer focussen op onze dagelijkse content, omdat we zien dat de groei op online en social groot is en er dus een enorme behoefte bij ons publiek is om iedere minuut van de dag pakkende verhalen te lezen en goede tips te krijgen. Voor mij is ‘een helpende hand bieden’ heel essentieel. Via online en social kan dat op dagelijkse basis en heb je rechtstreeks contact met je publiek.”

Ze blijft mikken op inhoudsloze content in de categorieën happy, healthy en lifestyle. “We blijven ons richten op de zoektocht naar geluk en gezond leven. We hebben daarin al een forse stap gemaakt, onder meer met onze zeer goed gelezen en gewaardeerde powerstories, echte verhalen van mensen die het zwaar hebben gehad, maar ijzersterk door zijn gegaan.”

Nu over naar de waarheid: er is gewoon totaal geen animo voor de Wendy. “In de wereld van print zie je dat er ook daar in snel tempo veel aan het veranderen is en daarom willen we ons ook daar meer focussen op het bieden van een helpende hand. Daarom gaan we de traditionele nummers vanaf voorjaar 2020 vervangen door WENDY specials, die beter op die behoefte naar hulp en inspiratie inspringen. Met strategische partners zijn we in gesprek om dit alles uit te breiden in de komende jaren.”

Tja, al met al is de Wendy dus keihard geflopt en dat is toch wel een beetje gek. John de Mol beloofde bij haar overstap naar Talpa immers dat hij zou helpen om haar ‘platform’ verder uit te bouwen. Dat is echter een veelgebruikt smoesje om de werkelijke reden van veel tv-transfers te verbloemen, namelijk de keiharde knaken, zo constateerde tv-heldin Angela de Jong eerder al.
pi_191297756
quote:
Jaap Reesema, de nooit doorgebroken X Factor-kandidaat die nu probeert mee te liften op de bekendheid van zijn maatje Sander ‘Quote Schimmelpenninck, kruipt volledig in de slachtofferrol na het kwetsen van Yolanthe Cabau.
_O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_191360986
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 18:22 schreef superniger het volgende:

[..]

_O_
Uit welk artikel komt dit?
pi_191361171
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2020 18:22 schreef superniger het volgende:

[..]

_O_
Die Jaap is dan ook een ontzettende flapdrol.
Ik geef ze wel gelijk met dit bericht.
Yolanthe ziet er trouwens 100x beter uit dan zijn eigen vrouw en zelf is hij nou ook niet bepaald een echte hunk.
pi_191363363
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 14:04 schreef aeaeae het volgende:

[..]

Uit welk artikel komt dit?
https://www.mediacourant.(...)na-kwetsen-yolanthe/
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_191377330
quote:
SBS 6 filmt hoe Gordon gewicht aan piemel hangt

Gordon levert binnenkort weer televisie van hoogstaand niveau op SBS 6. In zijn nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is onder meer te zien hoe hij gewichten aan zijn piemel hangt. Dat blijkt uit een voorproefje bij Shownieuws. Gelukkig bracht de presentatrice van Shownieuws nog een kleine waarschuwing voordat de pikante beelden werden uitgezonden. “Deze beelden kunnen best schokkend zijn, want er hangt iets aan Gordons klok- en hamerspel.”
Gordon gaf toe dat er flink aan hem gesjord is. “Ik heb echt gewichten aan mijn ballen en penis gehad voor mijn libido.”

Een verslaggeefster: “Heeft het gewerkt?”

Gordon: “Ja.”

Heeft hij nog meer onnozele dingen gedaan tijdens de opnames? “Ik heb dus gewoon koeienpis gedronken. Ik vind het smerig.”

Hij vond het helemaal super om iets te maken met Patty Brard. “We hebben vooral heel veel gelachen. Als er een camera op de busreisjes naar de locaties had gestaan, dát is pas een leuk programma.”

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is te zien vanaf maandag 10 februari te zien bij SBS 6.


https://www.mediacourant.(...)ht-aan-piemel-hangt/
  donderdag 6 februari 2020 @ 14:59:28 #234
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_191377338
quote:
:')
Dit moet wel pijnlijk niet leuk zijn om naar te kijken.
pi_191409991
https://www.mediacourant.(...)jaar-langer-bij-rtl/

quote:
Miljuschka Witzenhausen heeft haar mini-burn-out van afgelopen zomer overwonnen en is weer helemaal back in business: ze heeft gisteren zelfs een nieuw, driejarig contract getekend bij haar tv-baas en oud-Boulevard-collega Peter van der Vorst. Dat was gisteren te zien in de showrubriek op RTL 4. Witzenhausen blijft ook de komende drie jaar in herhaling vallen met items over gebakjes, diëten en culinaire dingetjes in Boulevard. Kennelijk werkt dat goed bij Boulevards huisvrouwendoelgroep.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_191561644
Wat nu weer de "reageer' functie werkt niet meer nu is het niks meer....alles gaat kapot..

[ Bericht 0% gewijzigd door goldback op 18-02-2020 07:51:06 ]
  dinsdag 18 februari 2020 @ 04:19:38 #237
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_191563116
Als ze dat aanhouden, is het snel over met die site.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 18 februari 2020 @ 04:49:12 #238
22592 crew  Ole
pi_191563173
mini burn out? Is dat net zoiets als 'een beetje ' zwanger?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_191563769
Mediacourant is nu offline -O-?
Vieze actie van Bridget Slipje aan haar enkels?
SOONY
pi_191563977
Het werkt weer allemaal.
  dinsdag 18 februari 2020 @ 08:10:42 #241
487508 Asjemenou_
niet loslaat....
pi_191564000
quote:
Katja Schuurman hoort samen met collega’s zoals Bridget Maasland en Wendy van Dijk tot de categorie tv-vrouwen met bijzonder weinig fans. Met name haar constante gebral over haar o-zo-geweldige seksleven, haar orgies en haar drugsgebruik wekken weerstand op. Ook nu ze vorige week haar zwangerschap bekendmaakte, leidde dat vanwege haar 44-jarige leeftijd tot kritische reacties.
:D
  Tettenkoning dinsdag 18 februari 2020 @ 08:58:28 #242
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_191564306
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 17:25 schreef superniger het volgende:
Witzenhausen blijft ook de komende drie jaar in herhaling vallen met items over gebakjes, diëten en culinaire dingetjes in Boulevard. Kennelijk werkt dat goed bij Boulevards huisvrouwendoelgroep.
:D
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  Tettenkoning dinsdag 18 februari 2020 @ 08:59:59 #243
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_191564323
quote:
0s.gif Op donderdag 6 februari 2020 14:58 schreef Regilio_ het volgende:
Gordon gaf toe dat er flink aan hem gesjord is. “Ik heb echt gewichten aan mijn ballen en penis gehad voor mijn libido.”
Kan ie beter een FOK! account aanmaken voor een instant extra 20cm+.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  dinsdag 18 februari 2020 @ 09:29:00 #244
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_191564602
quote:
Dat heeft de muziekkenner, die samen met zijn beste vriend Erland Galjaard in een oneindige midlifecrisis zit, gezegd in Shownieuws
Ik moet soms hardop lachen om die uitgebreide oneliners. Deze gaat over Ronald Molendijk :D
  woensdag 19 februari 2020 @ 17:12:03 #245
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_191586758
https://www.mediacourant.(...)af-en-toe-nog-klaar/

quote:
Henny Huisman (68) komt af en toe nog klaar

Henny Huisman mag dan wel al 68 jaar oud zijn, maar hij komt nog steeds af en toe klaar. Dat vertelt de SBS 6-ster in gesprek met de LINDA. Huisman geeft aan dat hij geen seks meer heeft met zijn vrouw. “Waarom weet ik eigenlijk niet. Misschien wel omdat bij haar die behoefte is verdwenen. Ze is gek op me, ze houdt van me, maar na een beetje voorwerk houdt het op. Het is nu net alsof we weer aan het begin van onze verkeringstijd staan. Heel lief, veel genegenheid naar elkaar toe.”

Dat kan ook genoeg zijn in een relatie. “Ja. Maar ik kom nog wel klaar op z’n tijd, hoor“, aldus de presentator, die waarschijnlijk hint op masturbatie.

Het is geen geheim dat Huisman geen seks meer heeft met zijn vrouw. “Mijn vrouw wordt alleen nog nat als ze in het zwembad springt“, riep hij vorig jaar nog op de radio.

Toen haalde dat ook al het nieuws. “Dat werd een heel verhaal, maar het was eigenlijk een grapje. Het ging erover dat ik me niet meer kan herinneren wanneer ik ‘het’ voor ’t laatst had gedaan en toen vroeg een van die radiojongens: ‘Maar als jullie nou met z’n tweeën op Bonaire bij het zwembad liggen?’”

De moeder van Huisman is overigens ook nooit heel seksueel geweest. “Zij heeft me, negentig jaar oud inmiddels, een tijdje geleden verteld dat ze in haar hele leven niet één keer is klaargekomen.”

Huisman is vanaf maart weer te zien op televisie. Hij gaat voor SBS 6 het programma Waar Is Dat Feestje presenteren.
pi_191587353
quote:
Veel te veel informatie!
  donderdag 20 februari 2020 @ 12:28:27 #248
487508 Asjemenou_
niet loslaat....
pi_191598421
quote:
Floortje Dessing vindt het heerlijk om op kosten van de doorsnee Nederlander de hele wereld over te reizen, maar moet er niet aan denken om het leven van die doorsnee Nederlander te leiden. Ze houdt niet van ‘dat voortkabbelen’. Dat geeft ze aan in het AD. Dessing kan dankzij de continue toestroom van publieke-omroeptonnen het hele jaar door reizen en wil het liefst niet langer dan een maand aan één stuk in Nederland verblijven. Ze vindt dat veel mensen hier kabbelen.
De presentatrice, die geen gezin en geen kinderen heeft, vindt Nederland leuk, maar: “Toch ben ik het liefst ergens op een ranch in Colorado of in de bergen bij Vancouver. Beton is niks voor mij. Ik ben een buitenmens. Ik hang er dus altijd tussenin. Best vermoeiend is dat.”

Waarom is dat vermoeiend? “Ik kan hier soms op zondag door het bos hardlopen, mensen met kinderen en een hond zien lopen en denken: wat heerlijk dat je leven in orde is zo. Dat je niet al die ingewikkelde dingen wilt die ík wil. Dat maakt het leven toch veel overzichtelijker? In plaats van constant voelen dat de wereld vol verhalen zit die je wilt meemaken, vertellen.”

Gelukkig zit ze niet zo simpel in elkaar als de meeste Nederlanders, wil Dessing zeggen. “Ik moet, ik moet, ik moet. Ik kan gewoon niet tegen dat voortkabbelen.”

Twee maanden geleden bleek dat Dessing nóg meer uit de belastingpot graait dan we al dachten. Sinds ze haar reisshow zelf produceert is haar programma ineens 41 procent duurder geworden.
pi_191598632
quote:
17s.gif Op donderdag 20 februari 2020 12:28 schreef Asjemenou_ het volgende:

[..]

Unmasked |:)
SOONY
  Tettenkoning donderdag 20 februari 2020 @ 12:54:06 #250
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_191598717
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2020 17:48 schreef soapie het volgende:
Veel te veel informatie!
Dit. :{w
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')