abonnement Unibet Coolblue
pi_180692825
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 11:03 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Klopt, maar dat ligt meer aan een uitstekend beleid in transfers, ontwikkeling van renners en een minimale focus op rondes, dan dat het budget daar de hoofdreden voor is. Twee jaar geleden heeft l’Equipe een schatting gemaakt van de budgetten en daaruit bleek dat Quick Step helemaal niet zo ver boven het gemiddelde van een World Tour ploeg zet, hooguit een miljoen of vier, vijf.
Die budgetlijstjes moet je wel met een gigantische korrel zout nemen, daar klopt meestal helemaal niks van.
  dinsdag 24 juli 2018 @ 11:20:25 #102
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180693015
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 09:52 schreef F_JD het volgende:
Lekker klagen ook dat je concurrenten langdurige contracten met naamsponsors kunnen sluiten en jij niet... Lefevre is zowat de enige met al 15 jaar dezelfde sponsor. Calimero gedrag.
Hij heeft op zich wel gelijk, alleen is het bij andere wielerploegen nog slechter gesteld. Er gaat nu eenmaal verrassend weinig geld om in het wielrennen voor zo'n grote mondiale sport, en de ene na de andere sponsor haakt af waardoor er continu teams voor hun leven moeten vrezen. Ik heb nooit helemaal begrepen hoe dat komt, de dopingschandalen kunnen moeilijk de enige verklaring zijn voor dit fenomeen.
pi_180694271
quote:
De Franse krant L’Equipe pakte gisteren uit met het mogelijke vertrek van Kittel en voegde er nog aan toe dat ook zijn vriend Tony Martin aan vertrekken denkt. De viervoudige wereldkampioen tijdrijden is niet van plan om zijn contract te verlengen en denkt aan een verhuizing naar Dimension Data of een terugkeer naar Quick Step Floors.

Marcel Kittel, sinds vorige week thuis van de Tour, ontkrachtte gisteren het bericht in het Duitse Sport1.de als zou hij opstappen. “Het is honderd procent zeker dat ik mijn contract naleef.” In een wereld waarin bijzonder weinig geld voorhanden is, was het ook niet duidelijk wie zomaar zijn jaarloon van 2 miljoen euro zou ophoesten.

De spanningen tussen Kittel en zijn werkgever waren al een tijdje aan de gang en werden er alleen maar erger op toen de Russische ploegleider Dimitri Konyshev na de eerste Tourweek verklaarde dat “Kittel enkel aan zichzelf denkt”. Dat viel niet in goede aarde bij de Duitse sprinter. “Zonder vertrouwen zie ik niet in hoe dat verder kan functioneren”, verklaarde hij aan L’Equipe. Gisteren zei hij dat Konyshevs woorden bij hem “diepe wonden hebben geslagen”. “Ik heb ondertussen een goed gesprek gehad met de andere mensen van het team.” Kittel maakt op 13 augustus zijn rentree in de BinckBank Tour.

Paleisrevolutie

Feit is dat er wel een paleisrevolutie aan de gang is bij Katusha-Alpecin. Ploegleider Torsten Schmidt, ook al een Duitser, kreeg te horen dat zijn contract niet wordt verlengd. Als vervanger wordt Dirk Demol genoemd, momenteel aan de slag bij Trek-Segafredo, waar de West-Vlaming nog altijd geen nieuw contract voor volgend jaar werd aangeboden, net als diens Franse collega Alain Gallopin.

Van een contractverlenging voor Baptiste Planckaert is er voorlopig geen sprake. Jens Debusschere, zoals eerder aangekondigd al lange tijd bezig met Katusha-Alpecin, zou dan weer dit WorldTourteam boven Cofidis hebben verkozen.
pi_180699168
quote:
LottoNL-Jumbo verlengt met Wynants en De Tier en neemt afscheid van Van Hoecke
https://www.indeleiderstr(...)cheid-van-van-hoecke
  Moderator dinsdag 24 juli 2018 @ 16:12:16 #105
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180699309
Van Hoecke kan niet zo gek veel behalve zuipen, dus dat is een verstandinge beslissing.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180700622
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Van Hoecke kan niet zo gek veel behalve zuipen, dus dat is een verstandinge beslissing.
Je moet ook mensen hebben die voor goede sfeer in de ploeg zorgen.
  Moderator dinsdag 24 juli 2018 @ 21:36:46 #107
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_180706277
Nog zo'n sfeermaker; Boom ( :') ) . Die zou in gesprek zijn met Israël cycling.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_180707727
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 21:36 schreef ijs_beer het volgende:
Nog zo'n sfeermaker; Boom ( :') ) . Die zou in gesprek zijn met Israël cycling.
Samen met Nike gratis naar two cities one break. Lekker man.
pi_180713182
quote:
Wielertransfers 2019: Michael Valgren, André Greipel, CCC, Loïc Vliegen, Guillaume Martin

1 augustus nadert en dat betekent dat transfers bijna officieel bekendgemaakt mogen worden. De transfercarrousel draait in het peloton op volle toeren. In de rubriek Wielertransfers zet WielerFlits de laatste geruchten op een rijtje.

Michael Valgren praat met meerdere ploegen
Ploegleider Brian Holm van Quick-Step Floors heeft tegen de Deense televisiezender TV2 gezegd dat zijn ploeg in onderhandeling is met Michael Valgren. De Deen is momenteel actief in de Tour de France voor Astana. Dit jaar zegevierde hij in de Amstel Gold Race en de Omloop Het Nieuwsblad. Valgren is gewild goed, want volgens Het Nieuwsblad schijnt ook Dimension Data te azen op zijn handtekening, terwijl eerder ook Trek-Segafredo genoemd werd.

André Greipel kan ook naar CCC
De nieuwe CCC-ploeg heeft verregaande interesse in André Greipel. Dat bevestigt Jim Ochowicz, nu nog de manager van BMC, aan Het Nieuwsblad. “Greipel is ondanks zijn leeftijd een sprinter die nog mogelijkheden heeft. Ik acht hem ook volgend jaar in staat om nog op hoog niveau dikwijls te winnen”, aldus Ochowicz. Naar verluidt zet CCC volledig in op het eendagswerk rondom Greg Van Avermaet. Richie Porte trekt de deur achter zich dicht en de WorldTour-formatie zal geen nieuwe klassementstopper aantrekken.

Ewan neemt deel van trein mee naar Lotto Soudal
Volgens diverse geruchten in Belgische en Italiaanse media is Caleb Ewan niet de enige coureur die van Mitchelton-Scott naar Lotto Soudal vertrekt. Ook vaste helpers Luka Mezgec en Roger Kluge kunnen naar de Belgische formatie. De Sloveense en Duitse hardrijder hebben een aflopende verbintenis bij Mitchelton-Scott.

Loïc Vliegen doet stap terug
Het was lang onduidelijk of de wielerploeg van BMC wel kon doorgaan in 2019. Nu dat wel zo is, kunnen diverse renners tekenen bij de opvolger CCC. De Belg Loïc Vliegen koos echter eieren voor zijn geld. De Waal tekent volgens Het Nieuwsblad een contract bij Wanty-Groupe Gobert. De Waalse ploeg wilde dit gisteren tijdens de rustdag bekendmaken, maar daar werd een stokje voor gestoken. Transfers mogen pas op 1 augustus officieel worden.

Guillaume Martin – foto: Sirotti
Guillaume Martin slaat WorldTour-interesse af
De jonge klimmer Guillaume Martin wordt door twee ploegen begeerd, UAE Emirates en AG2R La Mondiale hebben interesse in de renner die vorig jaar als 23e eindigde in de Tour de France. De Fransman kan het volgens Het Nieuwsblad echter niet eens worden met een van beide ploegen. Daarom denkt Martin nu serieus na over een langer verblijf bij zijn huidige ploeg Wanty-Groupe Gobert.

Laurens De Vreese blijft op zijn post
Het contract van Laurens De Vreese bij Astana kan verlengd worden. “De handtekening staat nog niet op papier, maar we zijn zo goed als rond voor minstens één extra seizoen. Er kan wel nog over de lengte gediscussieerd worden”, vertelt Billy Reynders, de makelaar van De Vreese, tegen Het Nieuwsblad. De 29-jarige Belg had ook de overstap kunnen maken naar de CCC-ploeg rond Van Avermaet.

In de categorie ‘Fiets aan de Wilgen’: Gregory Rast
De wielercarrière van Gregory Rast zit er na dit seizoen op. De 38-jarige Zwitser sluit zijn loopbaan af bij Trek-Segafredo en wordt er direct ploegleider, schrijft Het Nieuwsblad. Rast was de voorbije seizoenen een belangrijke schakel in de klasseiekercampagne van de Amerikaanse formatie. Huidige ploegleiders Alain Gallopin en Dirk Demol (die naar Katusha-Alpecin kan) hebben nog geen nieuw contract aangeboden gekregen van Trek-Segafredo.

Profdebuut Matthieu Burgaudeau bij Direct Energie
Er is ook nieuws over een andere (jonge) Fransman. Direct Energie heeft op Twitter namelijk bekendgemaakt dat Matthieu Burgeaudeau vanaf 2019 de kleuren van de ProContinentale ploeg zal verdedigen. De 19-jarige renner mocht in 2017 als stagiair bij Direct Energie al enkele maanden snuffelen aan het hoogste niveau. Burgaudeau wist dit seizoen goede sier te maken in onder meer de Giro d’Italia U23. In de Italiaanse rittenkoers voor beloften wist hij zich tweemaal bij de eerste tien te sprinten. Hij werd in het voorjaar ook nog derde in de U23-versie van Gent-Wevelgem, ook wel bekend als de Kattekoers.

WF
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 25 juli 2018 @ 09:06:49 #110
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180713241
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 21:36 schreef ijs_beer het volgende:
Nog zo'n sfeermaker; Boom ( :') ) . Die zou in gesprek zijn met Israël cycling.
Dat zou heel mooi zijn voor LottoNL. Lars voegt niets meer toe en heeft vast een behoorlijk salaris
pi_180715395
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:01 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Wist niet dat Laurens de Vreese nog een fiets had.
pi_180715825
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 21:36 schreef ijs_beer het volgende:
Nog zo'n sfeermaker; Boom ( :') ) . Die zou in gesprek zijn met Israël cycling.
Einde carrière dus.
  donderdag 26 juli 2018 @ 01:04:19 #113
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180733788
Giovanni Lonardi, een behoorlijk beloftevolle sprinter, heeft getekend bij Nippo.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180760488
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Van Hoecke kan niet zo gek veel behalve zuipen, dus dat is een verstandinge beslissing.
quote:
De CCC-ploeg van Greg Van Avermaet krijgt met de dag meer vorm. André Greipel is voluit in beeld en ook Gijs Van Hoecke (26) zou onderweg zijn.

Hij is einde contract bij LottoNL-Jumbo en kreeg er een verbeterd voorstel, maar ging er niet op in omdat hij een lucratiever aanbod op zak heeft van CCC. Van Avermaet en de voormalige baanrenner kennen elkaar heel goed, want ze zijn allebei lid van het trainingsgroepje van De Parelvissers.

Met de komst van Van Hoe­cke hoopt Van Avermaet het vertrek van Kung op te vangen in zijn voorjaarsploeg. Ook Jürgen Roelandts is nog altijd een optie om te blijven, maar de huidige ploegmaat van Van Avermaet heeft ook een mooi voorstel van Movistar op zak.
Hahahahaha :D
pi_180763206
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 01:04 schreef Koffieplanter het volgende:
Giovanni Lonardi, een behoorlijk beloftevolle sprinter, heeft getekend bij Nippo.
Aguirre wint weer :s)

Tegenstand is er verder nauwelijks, maar toch 3 Colombianen bij de beste 4.
Demain, on roule
  Moderator vrijdag 27 juli 2018 @ 10:43:37 #116
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180763304
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 06:50 schreef Pistolero het volgende:

[..]

[..]

Hahahahaha :D
Ik heb het gevoel dat ik in Bananasplit zit. Waar is Frans Bauer?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180763358
Van Hoecke die Kung moet vervangen :D
Demain, on roule
  Moderator / Redactie Sport / Weblog vrijdag 27 juli 2018 @ 14:41:59 #118
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_180768534
LottoJumbo_road twitterde op vrijdag 27-07-2018 om 14:39:58 .@RGUpdate drie jaar langer bij Team LottoNL-Jumbo🇳🇱📝 https://t.co/oN2DP5R0yT @RGUpdate extends contract for three years with Team LottoNL-Jumbo🇬🇧📝 https://t.co/lQflwivY2p https://t.co/EORIQSCuNj reageer retweet
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_180769594
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:41 schreef rubbereend het volgende:
LottoJumbo_road twitterde op vrijdag 27-07-2018 om 14:39:58 .@RGUpdate drie jaar langer bij Team LottoNL-Jumbo🇳🇱📝 https://t.co/oN2DP5R0yT @RGUpdate extends contract for three years with Team LottoNL-Jumbo🇬🇧📝 https://t.co/lQflwivY2p https://t.co/EORIQSCuNj reageer retweet
quote:
Plugge voorziet de komende jaren een iets andere rol voor de ranke klimmer. “Hij wordt steeds meer een teamplayer die als wegkapitein de jongeren, maar ook de kopmannen bijstaat. Hij is te goed om zich alleen maar weg te cijferen. Hij krijgt ook de komende jaren kansen om voor eigen succes te gaan.”
De vernedering is compleet.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog vrijdag 27 juli 2018 @ 15:24:45 #120
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_180769646
quote:
15s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 15:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

[..]

De vernedering is compleet.
luxe knecht die soms zelf mag, prima rol voor hem, hij kan een vast tempo omhoogrijden. En zou in die rol bij bijvoorbeeld Sky bakken met geld verdienen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_180769975
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 15:24 schreef rubbereend het volgende:

[..]

luxe knecht die soms zelf mag, prima rol voor hem, hij kan een vast tempo omhoogrijden. En zou in die rol bij bijvoorbeeld Sky bakken met geld verdienen
Doelde meer op het woord wegkapitein.
pi_180783194
inrng twitterde op zaterdag 28-07-2018 om 02:07:15 L'Equipe reports Mikel Landa keen to move back to Astana despite another year's contract with Movistar, wants to be clear leader rather than one prong of a trident reageer retweet
(lol)
pi_180783780
quote:
Begin deze Tour maakte Patrick Lefevere zich sterk dat naast Yves Lampaert ook Niki Terpstra zou bijtekenen. Drie weken later is er nog steeds geen akkoord bereikt tussen de winnaar van de Ronde van Vlaanderen en Quick Step Floors. Nochtans wil Lefevere zijn kopman graag houden en wil ook Terpstra graag bij de ploeg blijven waar hij al sinds 2011 voor rijdt. Het probleem is geld.

“Ik heb geen geld en Niki wil te veel geld”, zegt Lefevere. De CEO van Quick Step Floors kondigde op de tweede rustdag met Maes 0,0% een nieuwe cosponsor aan, maar beschikt nog steeds niet over genoeg fondsen. Terpstra tekende vorig jaar bij onder mindere voorwaarden en wil na zijn prima voorjaar met ook nog de E3 Harelbeke boter voor de vis. Bovendien is hij 34 jaar. Indien hij nog één keer wil cashen moet dat nu gebeuren. Terpstra zegt zelf zondag over zijn toekomst te beslissen. Lefevere hoopt dat hij tegen dan een oplossing vindt. “Hopelijk valt er snel wat manna uit de lucht.” Mocht er geen akkoord komen lijken UA Emirates en Dimension Data kandidaat. Die laatste ploeg viste net achter het net voor Greg Van Avermaet.
De altijd sympathieke Terpstra bij het altijd sympathieke Africa's Team?
pi_180785101
quote:
11s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 04:07 schreef wimderon het volgende:

[..]

De altijd sympathieke Terpstra bij het altijd sympathieke Africa's Team?
Misschien heeft Sunweb nog interesse :D
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 28 juli 2018 @ 17:52:31 #125
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180795588
CyclismeMercato twitterde op zaterdag 28-07-2018 om 17:46:13 On en parle | Selon les informations de la @tve_tve, la @TeamSky s'intéresse à l'espagnol Marc Soler (@Movistar_Team), vainqueur de Paris-Nice 2018. https://t.co/5eNDz38coB reageer retweet
Put these foolish ambitions to rest.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')