FOK!forum / Relaties & Psychologie / De kunst van het loslaten van je ex #243 grote schoonmaak.
gewoonmezelf87vrijdag 15 juni 2018 @ 16:05
Het overkomt iedereen wel eens: liefdesverdriet. En of je nu gedumpt bent, gedumpt hebt of vriendschappelijk uit elkaar gegaan bent, of je nu een maand, een jaar of 10 jaar samen was, de gevoelens die je hebt zijn meestal hetzelfde: verdriet, woede, eenzaamheid, schuld.

Dit topic is bedoeld om je verhaal te kunnen delen met mensen die hetzelfde doorstaan en advies te krijgen over wat je kunt doen. In deze OP staan al aardig wat dingen die je kan doen en lezen, maar iedere situatie is natuurlijk anders. Als je vragen hebt, stel ze vooral, er is altijd wel iemand die je wil helpen.

Dus wat kan ik doen?

Aan welke kant van de breuk je ook staat (dumper of gedumpte), het eerste wat je moet doen is contact verbreken. Dat wil zeggen, blokkeren op sociale media, telefoonnummer weggooien uit je mobiel, bij vrienden aangeven dat je niets van hem/haar wil weten.

Dit is waarschijnlijk ook de moeilijkste stap, zeker als je gedumpt bent. Je ex heeft een belangrijk deel van je leven uitgemaakt, dat 'weggooien' voelt heel tegennatuurlijk. Maar je zal jezelf achteraf heel dankbaar zijn dat je het gedaan hebt. Elke keer als je met je ex spreekt, iets van hem of haar leest, een foto tegenkomt, zal het je herinneren aan het feit dat je niet meer samen bent. En dat doet pijn.

Er zijn maar heel weinig uitzonderingen op deze regel. De voornaamste is als je kinderen hebt. Als dit het geval is, probeer gesprekken met je ex dan kort en zakelijk te houden, en heb het alleen maar over de kinderen. Een andere reden is als er nog zaken geregeld moeten worden, zoals schulden, spullen die nog opgehaald moeten worden, nieuwe woning als je samengewoond hebt. Ook dan moet je proberen het zo kort en to-the-point mogelijk te houden.

Het is heel makkelijk om nu te denken dat je het contact wel aankan, vaak omdat je hoopt dat je hem/haar zo terug kan krijgen of omdat je bang bent om los te laten. Het is heel normaal je zo te voelen, maar het is toch echt het beste voor je om dit te doen. Pas als je het gedaan hebt en het langzaam begint weg te zakken, zul je merken dat het beter is zo.

Contact is weg, en nu?
SPOILER
Nu is het belangrijk om jezelf weer de goede kant op te sturen. Houd goed in je achterhoofd dat dit geen puur stijgende lijn is. Je zal af en toe een dipje hebben, een terugval. Dat kan, laat het dan ook gebeuren.

Het helpt heel veel als je met andere mensen praat. Je ouders, je beste vriend of vriendin, een broer of zus zijn vaak je beste opties. Het is heel belangrijk dat je je gevoelens uit. Als je dingen gaat opkroppen, gaat het mis. Het wil op gegeven moment toch naar buiten, en als je teveel opkropt, kan dat op een verkeerde manier gaan. Je kan jezelf (of anderen) pijn doen, bijvoorbeeld door agressiviteit, zelfkastijding (snijden, te veel of te weinig gaan eten, etc.) of zelfs zelfmoordpogingen.

Verder moet je weer zin het leven krijgen, zien dat het leven zonder je partner net zo fijn (of zelfs fijner) kan zijn dan met hem of haar. Het zal zeker voorkomen dat je voelt dat dit gewoon niet kan: hoe kun je ooit weer blij zijn zonder je liefde? En dan klinkt het heel cliché, maar het is gewoon echt zo: je komt er echt weer bovenop. Ga de dingen doen die jij leuk vindt, dingen die je misschien verwaarloosd hebt tijdens je relatie. Hobbys, contact met vrienden, sporten. Pak ook een nieuwe hobby op, neem eens contact op met een oude vriend, ga bij een vereniging.
En daten dan?
SPOILER
Daten is een lastig punt. Als we het echt over daten hebben met als doel een nieuwe relatie vinden, moet je je één ding afvragen: kun je weer alles geven? Een relatie kost tijd en energie, en daar wil je je op kunnen focussen. Als je nog bezig bent in je hoofd met je ex, kan dat natuurlijk niet.

Ga ook niet heel wanhopig op zoek naar iets nieuws. Je voelt je opeens heel alleen, dat is normaal, en je hoopt dat, door maar te gaan daten en stappen, je dat kan wegkrijgen. Maar zo werkt het niet. En op deze manier kun je jezelf (en de ander) best een hoop pijn bezorgen. Een afwijzing, bijvoorbeeld, kan je zelfvertrouwen (dat toch al aardig wat ingedeukt kan zijn door de breuk) nog eens een klap geven.
Kan ik hem/haar terugkrijgen?

SPOILER
Zeker als gedumpte zal deze vraag vaak door je hoofd gaan. Het korte antwoord is ja. Het lange antwoord is iets genuanceerder. Het komt inderdaad voor dat exen weer (succesvol) bij elkaar komen, maar dat gebeurd eigenlijk alleen maar onder twee voorwaarden.

Ten eerste moet er genoeg tijd verstreken zijn dat de emoties (aan beide kanten) ver genoeg weggezakt zijn. Je kan niet verwachten een leuke relatie te hebben als je nog verdrietig of boos bent over wat er gebeurd is. Hoe lang dit is, is uiteraard niet te voorspellen, maar kan wel jaren duren. En misschien realiseer je je tegen die tijd wel dat het eigenlijk beter is zo.

Ten tweede moeten de problemen opgelost zijn. Je vorige relatie liep stuk om een bepaalde reden. Als die reden er nog steeds is, is het alleen maar een kwestie van tijd voor het weer een probleem wordt, en dan begint alles opnieuw. Sommige problemen zijn niet op te lossen, bijvoorbeeld omdat je dan teveel zou moeten veranderen of teveel compromissen moet sluiten.

Iets waar je heel erg voor moet uitkijken zijn websites en boeken die beweren dat ze weten hoe je je ex moet terugkrijgen. Vaak moet je hiervoor betalen, en het advies is meestal hetzelfde (en overigens niks waard). Ze maken misbruik van mensen die, door het verdriet om hun ex, dit soort dingen willen kopen.
Wat kan ik leren?

SPOILER
Niet alleen is het belangrijk er weer bovenop te komen, het is ook goed om hiervan te leren. Er is geen garantie dat het dan de volgende keer goed gaat, maar het zal zeker helpen.

Probeer te kijken naar wat je zelf verkeerd gedaan hebt. Ook al was het niet de reden voor de breuk, zijn er vast dingen die je de volgende keer beter kan doen. Dat wil niet zeggen dat je jezelf moet veranderen. Jij bent wie je bent, en je partner moet van die persoon houden.

Ook kun je kijken naar wat je wel en niet aantrekkelijk vond in je partner. Dit kan je helpen er de volgende keer op te letten in een mogelijk nieuwe relatie.
Gevoelens

SPOILER
Je zal heel veel verschillende dingen voelen tijdens deze periode. Een paar zullen hier uitgelicht worden. Nogmaals is het erg belangrijk dat je je gevoelens uit. Dit helpt je met de verwerking van dit alles.

Verdriet is er eigenlijk altijd. En eigenlijk ook gewoon logisch. De persoon van wie je heel veel hield is er niet meer. En of dat nou is omdat hij of zij jou gedumpt heeft, of omdat je dat zelf gedaan hebt om welke reden dan ook, verdriet zal er altijd zijn. Je hebt heel veel leuke dingen gedaan samen, je had plezier met elkaar. En die dingen zul je nu moeten missen.

Ook andere dingen zullen verdwijnen. Bijvoorbeeld schoonouders waar je goed mee kon opschieten, bepaalde vrienden soms ook. Het hoort er helaas gewoon bij.

Woede komt ook bijna altijd voor. Het kan verschillende vormen aannemen. Woede dat je partner het heeft uitgemaakt bijvoorbeeld. Of je bent boos omdat je ex vreemdgegaan is. Of misschien ben je kwaad omdat je bepaalde kansen niet kreeg, bijvoorbeeld om aan dingen te werken.

Woede kan al snel leiden tot agressiviteit, en het is belangrijk dat je hier goed mee omgaat. Je mag best boos zijn, dat is heel normaal. Probeer die woede ergens kwijt te raken, bijvoorbeeld door een stuk te gaan rennen. Probeer niet dingen te gaan doen die kunnen mislukken, daardoor wordt je alleen maar kwader.

Schuld kan wel eens voorkomen. Misschien voel je je schuldig over wat je gedaan hebt in je relatie, of omdat je het hebt uitgemaakt. Wat betreft het eerste is het belangrijk dat je goed onderscheid maakt tussen dingen waar je echt spijt van kan hebben en dingen die niet aan jou lagen.

Het is heel makkelijk om jezelf van dingen de schuld te geven waar je niets aan kon doen, die je deed omdat je zo bent. Of dat je jezelf de schuld aanpraat van dingen die je ex gedaan heeft, dat je zijn gedrag probeert goed te praten omdat het jouw schuld zou zijn.

Als je je schuldig voelt over het uitmaken, omdat je je nu ex-partner heel veel pijn hebt gedaan, dan is dat ook heel normaal. Hoewel je misschien niet meer van die persoon houdt op een romantische manier, is je ex nog steeds heel belangrijk voor je. En zo iemand pijn doen, daar kun je je heel schuldig over voelen. Maar probeer weer na te gaan waarom het uitging, waarom jij vond dat het niet werkte. Soms moet je iets doen wat anderen pijn doet, anders zou het later alleen maar meer pijn doen (iets uit zijn lijden verlossen zeg maar).
Dingen om te lezen

SPOILER
Hier zullen wat boeken en websites staan die je kan lezen om meer te leren over je gevoelens en hoe je daar mee om kan gaan.

Leven in je leven - J.E. Young & J. Klosko
Liefdesbang - H. Cuppen
Breakup Recovery Guide - een (gratis) website met heel veel info over breakups en wat je kan doen om jezelf te helpen
Ik heb er echt heel veel moeite mee, wat kan ik verder doen?
SPOILER
Als je echt heel veel moeite hebt met het loslaten, zijn er een paar dingen die je kan overwegen. Ten eerste, hoe lang is het geleden? Hoewel er geen vaste regels zijn over hoe lang het verdriet duurt, kan er makkelijk een half jaar of langer overheen gaan. Het is echt niet erg als je na een paar maanden nog steeds verdrietig bent, dat kan gewoon. Het is voor iedereen anders. Geef het de tijd die het nodig heeft, probeer niet te snel te gaan.

Als je bang bent dat het echt te lang duurt (meer dan een jaar), of dat je teveel in de knoop komt met je gevoelens, ga dan eens praten met je huisarts of met een psycholoog. Hier moet je je echt niet voor schamen. Een relatiebreuk wordt vaak vergeleken met afkicken van een verslaving, en terecht, want veel van dezelfde gevoelens en lichamelijke reacties komen overeen. Deze mensen zijn opgeleid om je hiermee te helpen, dat is hun baan, maak er dan ook gebruik van.
Meetverslag 20/21 september

SPOILER
Aanwezigen: Mevrouw_voor_jou, Gray, Brannagh, bondage, Aisomont en Inaithnir
Datum: 20/21 september
Locatie: Eindhoven de gekste

Raar hoe dingen soms lopen. Je zakt keihard voor dat proefwerk waar je zo hard voor geleerd had. Je dacht dat je je werk belabberd gedaan had en toch geeft je baas je een compliment. Je loopt de supermarkt in met het idee pasta te koken, blijken de schnitzels afgeprijsd. En net zo, op het moment dat je je alleen op de wereld waant, in de steek gelaten door diegene die je zo liefhad, kom je de tofste mensen tegen.

Zaterdagmiddag, rond de klok van 1 uur 's middags. Een bus parkeert voor station Eindhoven Centraal. Stampvol, want er waren werkzaamheden. Uit die bus stapt een vijftal dat bij elkaar gezet lijkt door de producer van een slechte tv-serie: de hippie, de zakenman, de headbanger, de fietser en de scholier.

Al snel voegt de madame zich bij hen (na een kleine zoektocht, omdat iemand dacht dat we naar de andere kant van het station moesten). Tezamen begeven zij zich richting het centrum, op zoek naar een geschikte locatie voor wat te lunchen. O'Sheas, een kroeg gerund door een niet-Ierse Brit, lijkt de perfecte plek. En dan komt natuurlijk de belangrijkste vraag: waarom komen toch die rare, grappige, soms onuitspreekbare FOK!-usernames toch vandaan? En na het gebruikelijke rondje gedaan te hebben (en nadat Mevrouw_voor_jou ook eindelijk alle namen wist), ging het al snel over op de meest random onderwerpen. Zoals het FOK!kers betaamt.

En na de uitbater weer een dagje van z'n failliesement afgehouden te hebben, gingen we op weg naar de Bunker, het studentencentrum van Eindhoven waar veel studentenverenigingen gevestigd zijn. Want, heel handig, is Mevrouw_voor_jou daar heel actief en kon voor ons de bar opengooien. Onder het genot van een drankje, hier en daar een sigaret en het infameuze Cards against Humanity kwam iedereen lekker los.

Want ja, het is duidelijk dat het antwoord op alles niet 42 is, maar children with ass cancer. En het beste wat je kan doen voor de kinderen in Afghanistan is ze bombarderen met hongerige raptors. En dat Inaithnir's geheime superkracht het verbergen van z'n erectie is. En dat, in deze tijd, nog steeds niet iedereen weet dat YOU MUST CONSTRUCT ADDITIONAL PYLONS. Logisch.

Met deze wijsheid in pacht, een hongerig gevoel in de maag, en verdergebouwd te hebben aan een grap voor een gemeenschappelijke vriend, was het toch tijd om iets te verzinnen voor het avondeten. Helaas moest hier Gray afhaken. Kort maar krachtig, zullen we maar zeggen! Maar goed, dat avondeten. Wat doe je nou daarmee, iedereen vind wat anders lekker. Gelukkig hadden we Aisomont bij ons, Meester Pannenkoekenbakker!

Bepakt met eieren, boter, meel, melk en allerlei lekkers vervolgden we onze rondgang door Eindhoven richting het huis van Mevrouw_voor_jou. Al snel vulden de geuren van gebakken spek, gesmolten kaas en versgemaakte pannenkoeken het huis. Niet lang daarna waren alle pannenkoeken weg, en alle buikjes rond. De geur van pannenkoeken werd al snel vervangen met het geluid van gesprek. Serieus, minder serieus, en alles ertussenin.

Tegen het eind van de avond moest ook Aisomont er weer vandoor. De rest (Inaithnir, Brannagh, bondage en uiteraard Mevrouw_voor_jou zelf) bleef overnachten vanwege de lange reizen. Met de film 28 Days op de achtergrond keerde het gesprek zich toch tot de oorsprong van de groep: exen en relaties.

Want één ding was duidelijk voor deze groep. Hoewel we elkaar nog geen 24 uur kenden (in het echt dan), had iedereen wel het gevoel al jarenlang goede vrienden te zijn. Want iedereen heeft al kunnen kijken in de diepste emoties van de anderen: liefde, verdriet, woede en eenzaamheid. Iedereen durfde open te zijn, en was dat ook. En ja, dat leidt soms tot tranen. Maar waar zijn vrienden voor, als niet om elkaar te steunen? Met z'n vieren probeerden we elkaar te helpen, te zoeken naar antwoorden op soms moeilijke vragen. En soms was er alleen een knuffel. Want soms zijn er voor dingen ook gewoon geen woorden.

Maar het uur was laat, en wat slaap zou toch fijn zijn, vooral voor diegene die toch al vroeg op moesten die dag. En slechts lastiggevallen door het geluid van voortplantende buren vond iedereen in meer of mindere mate wat slaap.

De volgende dag, na genoten te hebben van een goed ontbijt (geheim recept van de vrouw des huizes) en een bak koffie of thee gingen we op zoek naar de Feelgood Market, een markt met veel 70s-geïnspireerde spulletjes (hippy, niet hipster). Met Brannagh voorzien van een mooie tattoo, Inaithnir voorzien van eco-appelsap en genietend van een leuk duo die covers speelden, werd er langzaam toch een eind gebreid aan de meet. Want sommigen stond nog een lange reis terug te wachten, en zoveel slaap hadden we al niet gehad.

Dus, ongeveer 30 uur na de aankomst van de bus in Eindhoven plofte uw verslaggever zich weer neer op zijn bureaustoel, veilig terug op zijn zolderkamer. Want ja, de echte zolderkamerautist houdt helemaal niet van sociale interactie. Maar nee, dan schaar ik mij niet onder de autisten. Want hoe verschillend we alle zes soms waren, we voelden ons die dag echt als één hechte groep. Een vriendengroep.

Hoe raar de dingen soms ook lopen, de uitkomst kan soms nog beter zijn dan degene die je voorspeld had.

Bedankt Gray, Brannagh, Aisomont, bondage en Mevrouw_voor_jou voor een ontzettend tof weekend!
gewoonmezelf87vrijdag 15 juni 2018 @ 16:10
en weer verder...

Of daten voor mijn ex een vlucht is weet ik niet, Denk ik niet eigenlijk, hij was natuurlijk allang over mij heen.

ik heb sinds de scheiding 1 date gehad en dat ontplofte een beetje in mn hoofd... :') soort totale paniek en het besef dat ik totaal nog niet zover was...

Voor nu vind ik het wel even prima zo, Morgen vier ik mijn 31e verjaardag, laat mijn 32 jaar maar veel goeds (en leuke mannen) brengen O+
Faazzvrijdag 15 juni 2018 @ 16:41
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:02 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Maak je het jezelf nu niet alleen maar ontzettend moeilijk?
Wat hoop je te bereiken met deze actie?
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 07:12 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Waarom zou je hier behoefte aan hebben? Wat 'zie je wel' zaterdag? Hoe het gaat, of er nog een kans in zit?

Persoonlijk vind ik dit wel een beetje vreemd.
Ik heb geen idee wat er achter mijn motivatie zit. Ik doe het wel vaker, afspreken met exen na dat het uit is gegaan. Bij de een werkt het beter dan bij de ander.

Ik merk aan mezelf dat ik nog heel nukkig en gebroken kan zijn, maar dat ligt echt geheel compleet aan mezelf. Ik kan met logica of emotie niet echt meer ontdekken waarom ik iets zou heroverwegen met haar. Het leeft niet echt meer, behalve de herinnering die zo nu en dan op komt poppen.

Wat ook is, is dat ik wel de neiging heb in het verleden te leven. Vaak is contact een manier om mezelf terug in de realiteit te trappen. Dus een middagje spenderen met die persoon zorgt er voor dat ik, wat betreft mijn ex, het huidige zie, in plaats van het verleden.

Het kan ook averechts werken en misschien voel ik me daarna nog kutter. Volgende week ga ik een maandje door EU trippen op de motor. In mijn eentje. Genoeg nieuwe impulsen en mogelijkheden om mezelf opnieuw te ontdekken en het verleden geheel achter me te laten.

Het is zoals het is. We gaan het zien.
Faazzzondag 17 juni 2018 @ 19:42
Goed, dus ik ben gistermet haar een stuk gaan toeren met haar, op mijn verzoek. Het viel heel erg mee, maar zorgt wel voor een tijdelijke terugval.

Wat ik er aan heb gehad, is dat we beide, na een paar maanden stilte, met afstand nog eens de situatie hebben kunnen doorlichten. Wat er gebeurd was, hoe we ons gevoeld hebben. Etc.

Zij vertelde dat het voor haar ook een zeer intense beleving is geweest, dat we absoluut goede feestbeesten waren, partners in crime, etc. Maar geen relatiemateriaal. Ze erkende een hoop goede elementen. Gevoelens geuit en nog wat gelachen. Dat deed goed, want ik had de indruk dat het voor haar allemaal niet zo veel voorstelde.

Voor mij betekent het een doorslaggevend besluit dat het echt helemaal klaar is tussen ons. Ik heb een heel ander persoon meegemaakt, gister. Niet meer het verliefde meisje die ik eerst kende. Dat laatste sprankeltje hoop is ook verdwenen en de herinneringen zijn nu herinneringen, in plaats van een strohalm om aan vast te blijven hangen.

Ik voel me er echter niet beter over. Ik kan verder met mijn leven, maat voel me ontzettend alleen. Ik ga komende week een reisje maken en ik zie wel waar het me brengt.
Trashcanmanzondag 17 juni 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 19:42 schreef Faazz het volgende:
Goed, dus ik ben gistermet haar een stuk gaan toeren met haar, op mijn verzoek. Het viel heel erg mee, maar zorgt wel voor een tijdelijke terugval.

Wat ik er aan heb gehad, is dat we beide, na een paar maanden stilte, met afstand nog eens de situatie hebben kunnen doorlichten. Wat er gebeurd was, hoe we ons gevoeld hebben. Etc.

Zij vertelde dat het voor haar ook een zeer intense beleving is geweest, dat we absoluut goede feestbeesten waren, partners in crime, etc. Maar geen relatiemateriaal. Ze erkende een hoop goede elementen. Gevoelens geuit en nog wat gelachen. Dat deed goed, want ik had de indruk dat het voor haar allemaal niet zo veel voorstelde.

Voor mij betekent het een doorslaggevend besluit dat het echt helemaal klaar is tussen ons. Ik heb een heel ander persoon meegemaakt, gister. Niet meer het verliefde meisje die ik eerst kende. Dat laatste sprankeltje hoop is ook verdwenen en de herinneringen zijn nu herinneringen, in plaats van een strohalm om aan vast te blijven hangen.

Ik voel me er echter niet beter over. Ik kan verder met mijn leven, maat voel me ontzettend alleen. Ik ga komende week een reisje maken en ik zie wel waar het me brengt.
Beter dat je het iig afgesloten hebt, voor hetzelfde geldt was je gevoel weer aangewakkerd.

Verder: komt tijd enzo...
Blabaradinsdag 19 juni 2018 @ 16:15
Hoe is het met iedereen?
Hier nog niet best. Misschien kom ik tot rust wanneer hij uit het huis is, en ik daar weer kan gaan wonen. Hoewel ik er zo erg tegenop zie om alleen te zijn. Heb ook zoveel spijt van een aantal dingen, en tegelijkertijd boos dat hij me in de steek laat!
roosszzdinsdag 19 juni 2018 @ 18:01
Ja wisselend. Ergens ‘blij’ dat het zo is gelopen dat het ook echt beter is.
Maar ook momenten moeilijk dat ik hem mis.. maar de goede momenten overheersen gelukkig!!

Enig idee hoelang het duurt voor hij het huis uitgaat?
gewoonmezelf87dinsdag 19 juni 2018 @ 22:46
Het wisselt... ene moment gaat t goed en denk ik, prima ga lekker daten, move on, succes! En het volgende moment ben ok vooral boos en vind ik het totaal oneerlijk dat hij al verder gaat terwijl hij ook alles heeft stukgemaakt.

Hij heeft zaterdag zn 3e date en hopenlijk snel een eigen huis, Dan kan ik eindelijk echt verder.
Blabarawoensdag 20 juni 2018 @ 22:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 18:01 schreef roosszz het volgende:
Ja wisselend. Ergens ‘blij’ dat het zo is gelopen dat het ook echt beter is.
Maar ook momenten moeilijk dat ik hem mis.. maar de goede momenten overheersen gelukkig!!

Enig idee hoelang het duurt voor hij het huis uitgaat?
Midden augustus pas, waarschijnlijk. Tot die tijd zit ik afwisselend bij vrienden en bij mijn ouders. Fijn dat bij jou al de goede momenten overheersen, hoe lang is het bij jou over nu?

Ik merk dat ik het enorm lastig vind om met de teleurstelling om te gaan. Tot het laatste moment gaf ik alles voor hem, zo pijnlijk dat dat voor hem al langer niet zo bleek te zijn. 's Ochtends ging de man die ik kende de deur uit,'s avonds kwam er een totaal andere man thuis. In één vingerknip was mijn' oude leven' voorbij. 'Had ik maar...'
gewoonmezelf87donderdag 21 juni 2018 @ 22:35
Ex gaat morgen bij zn date slapen.. die kwam toch even binnen zeg...
larry_flyntvrijdag 22 juni 2018 @ 08:54
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juni 2018 22:35 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Ex gaat morgen bij zn date slapen.. die kwam toch even binnen zeg...
Balen zeg! Wonen jullie nog samen?
gewoonmezelf87vrijdag 22 juni 2018 @ 11:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 08:54 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Balen zeg! Wonen jullie nog samen?
ja... het is dat, of de vader van mn kinderen op straat zetten. Al denk ik nu regelmatig dat ie dan maar lekker bij haar moet gaat zitten..

doet toch meer pijn dan ik zou willen
larry_flyntvrijdag 22 juni 2018 @ 12:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 11:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

ja... het is dat, of de vader van mn kinderen op straat zetten. Al denk ik nu regelmatig dat ie dan maar lekker bij haar moet gaat zitten..

doet toch meer pijn dan ik zou willen
Ja zijn probleem toch? Desnoods gaat hij maar op een bungalowpark zitten. Je moet nu aan je zelf denken.
Mijn ex zei toen ze het net had uitgemaakt, ik denk nu puur aan mijzelf. Deed ontzettend pijn, maar ze heeft daarin wel gelijk gehad.
MissButterflyyvrijdag 22 juni 2018 @ 14:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 11:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

ja... het is dat, of de vader van mn kinderen op straat zetten. Al denk ik nu regelmatig dat ie dan maar lekker bij haar moet gaat zitten..

doet toch meer pijn dan ik zou willen
Idd een goede reden dat hij zsm wat voor zichzelf vindt
Blabaravrijdag 22 juni 2018 @ 15:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 11:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

ja... het is dat, of de vader van mn kinderen op straat zetten. Al denk ik nu regelmatig dat ie dan maar lekker bij haar moet gaat zitten..

doet toch meer pijn dan ik zou willen
Dit is voor jou geen doen en hij heeft ook nog eens echt totaal geen respect voor jou. Dus ik zou hem toch maar heel vriendelijk verzoeken snel iets anders te zoeken. Dit is voor jou niet goed.

Gaat niet zo goed hier, kom bijna niet meer uit de piekermodus en ben echt op. Ben daarom gisteren maar even langs de huisarts gegaan, en nu valt alles ineens op zijn plek. Hij vermoedt dat ik al maanden last heb van een burnout, of er in ieder geval heel erg dicht tegenaan zat. Het uitgaan van mijn relatie (wat waarschijnlijk in direct verband staat met het overspannen zijn) is daar nog eens bovenop gekomen.

Ja, ik ga wel altijd maar door, door, door en sta nooit even stil om na te denken wat Ik nu eigenlijk wil. Bang om te falen en anderen teleur te stellen. De laatste maanden had ik veel last van emotionele buien en dit heeft hard op de schouders van mijn ex gedrukt. Terwijl hij me bleef steunen, raakte hij tegelijkertijd zelf langzaam uitgeblust en heeft niet gewaarschuwd. En we hebben beiden niet beseft wat er nu eigenlijk aan de hand was. Zo zonde en dom :(

Ben een beetje verward nu, fijn dat ik het hier even van me af mag schrijven.

[ Bericht 2% gewijzigd door Blabara op 22-06-2018 15:53:13 ]
gewoonmezelf87vrijdag 22 juni 2018 @ 17:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 15:36 schreef Blabara het volgende:

[..]

Dit is voor jou geen doen en hij heeft ook nog eens echt totaal geen respect voor jou. Dus ik zou hem toch maar heel vriendelijk verzoeken snel iets anders te zoeken. Dit is voor jou niet goed.

Gaat niet zo goed hier, kom bijna niet meer uit de piekermodus en ben echt op. Ben daarom gisteren maar even langs de huisarts gegaan, en nu valt alles ineens op zijn plek. Hij vermoedt dat ik al maanden last heb van een burnout, of er in ieder geval heel erg dicht tegenaan zat. Het uitgaan van mijn relatie (wat waarschijnlijk in direct verband staat met het overspannen zijn) is daar nog eens bovenop gekomen.

Ja, ik ga wel altijd maar door, door, door en sta nooit even stil om na te denken wat Ik nu eigenlijk wil. Bang om te falen en anderen teleur te stellen. De laatste maanden had ik veel last van emotionele buien en dit heeft hard op de schouders van mijn ex gedrukt. Terwijl hij me bleef steunen, raakte hij tegelijkertijd zelf langzaam uitgeblust en heeft niet gewaarschuwd. En we hebben beiden niet beseft wat er nu eigenlijk aan de hand was. Zo zonde en dom :(

Ben een beetje verward nu, fijn dat ik het hier even van me af mag schrijven.
Het belangrijkste om voor jezelf te beseffen dat je relatie hoe dan ook geeindigd was, niet nu dan over een poosje. whats meant to be together...

JIJ bent nu het belangrijkste. tijd om lief te zijn voor jezelf.. Huil, schreeuw, vloek en heel... Dikke knuffel.

Ik doe dapper of er niets aan de hand is terwijl ik eigenlijk wel kan janken. mja alles voor de kinderen♡
Blabaravrijdag 22 juni 2018 @ 17:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 17:12 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Het belangrijkste om voor jezelf te beseffen dat je relatie hoe dan ook geeindigd was, niet nu dan over een poosje. whats meant to be together...

JIJ bent nu het belangrijkste. tijd om lief te zijn voor jezelf.. Huil, schreeuw, vloek en heel... Dikke knuffel.

Ik doe dapper of er niets aan de hand is terwijl ik eigenlijk wel kan janken. mja alles voor de kinderen♡
Ja, dat is zo. Was dit niet gebeurd, dan was er wel wat anders geweest waarover we niet goed zouden communiceren. Maar ik zit nog steeds met het romantische idee van 'allebei van leren en er samen sterker uitkomen' (maarja, het leven is geen film he..).

Misschien heb je het al verteld, maar hoe oud zijn jullie kinderen? Wat merken die ervan dat papa nu weer met andere vrouwen aan het omgaan is?
gewoonmezelf87vrijdag 22 juni 2018 @ 17:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 17:24 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ja, dat is zo. Was dit niet gebeurd, dan was er wel wat anders geweest waarover we niet goed zouden communiceren. Maar ik zit nog steeds met het romantische idee van 'allebei van leren en er samen sterker uitkomen' (maarja, het leven is geen film he..).

Misschien heb je het al verteld, maar hoe oud zijn jullie kinderen? Wat merken die ervan dat papa nu weer met andere vrouwen aan het omgaan is?
dochter is bijna 4 en zoontje is ruim 1.5 jaar

oudste weet niet beter dan dat papa op bezoek gaat bij iemand en de jongste weet niks behalve dat papa er niet is. (maar dat is niks nieuws)

Dat ze zijn nieuwe vriendin is laat ik voorlopig achterwege. Ze weet nog niet eens dat papa straks een ander huis heeft.(niet concreet genoeg nog )
Sowiezo moet ik haar eerst ontmoeten vd kids dat doen en daar ben ik echt nog niet aan toe :@
Blabarazondag 24 juni 2018 @ 21:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juni 2018 17:36 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

dochter is bijna 4 en zoontje is ruim 1.5 jaar

oudste weet niet beter dan dat papa op bezoek gaat bij iemand en de jongste weet niks behalve dat papa er niet is. (maar dat is niks nieuws)

Dat ze zijn nieuwe vriendin is laat ik voorlopig achterwege. Ze weet nog niet eens dat papa straks een ander huis heeft.(niet concreet genoeg nog )
Sowiezo moet ik haar eerst ontmoeten vd kids dat doen en daar ben ik echt nog niet aan toe :@
Heb je het weekend overleefd? Ik hoop dat hij zijn verhalen over zijn logeerpartij achterwege heeft gelaten?

Ik heb geprobeerd in gedachten afstand te nemen van alles, maar het lukt me nog niet echt. Ik ben niet gewend om de focus op mijzelf te leggen en de rest maar te laten zoals het is, dus dat gaat me ook nog niet echt goed af. Ik blijf vervallen in de "had ik maar.." gedachten...
gewoonmezelf87zondag 24 juni 2018 @ 22:01
quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 21:50 schreef Blabara het volgende:

[..]

Heb je het weekend overleefd? Ik hoop dat hij zijn verhalen over zijn logeerpartij achterwege heeft gelaten?

Ik heb geprobeerd in gedachten afstand te nemen van alles, maar het lukt me nog niet echt. Ik ben niet gewend om de focus op mijzelf te leggen en de rest maar te laten zoals het is, dus dat gaat me ook nog niet echt goed af. Ik blijf vervallen in de "had ik maar.." gedachten...
hij was gisterochtend alweer thuis, volgens eigen zeggen omdat ie de kinderen zo miste maar ik denk eerder omdat het toch allemaal niet helemaal volgens plan liep...
tijdens de laatste ziekenhuisopname van de jongste heb ik m ook niet gehoord of gezien over de kinderen dus geloof t niet zo.

Probeer eens minimaal 3x per dag heel bewust de focus bij jezelf te leggen, Al is het maar 2 minuten.

[ Bericht 0% gewijzigd door gewoonmezelf87 op 24-06-2018 23:03:07 ]
Faazzwoensdag 27 juni 2018 @ 13:38
Aan het Eurotrien nu. Beste advies ooit. Zorg dat je praktische zaken op orde hebt. Voor sommige lastiger dan andere, bijv. Huis/auto etc. Maar zodra je dat hebt afgewikkeld, zorg dat je weg kan. Vakantie, reisje, noem het.

Zo veel nieuwe impulsen, nieuwe mensen om me heen, veel aan het plannen en niet eens tijd om over relaties na te denken. Super vet.

okay mn telefoon is gejat en mijn boot-overtocht is gecanceled maar het houdt je scherp..
Blabaradonderdag 28 juni 2018 @ 15:32
Klinkt goed, Faazz :) hoe lang duurt je reisje? Geniet er nog van! Het is stil hier. Goed teken?

Ben zelf druk bezig met het regelen van de praktische zaken. Nog even, dan is 'ons huis' van mij. Het is een ontzettend fijn huis, en wil het absoluut niet kwijt, maar tegelijkertijd zie ik er toch wel ontzettend tegenop om daar weer te gaan wonen...
ChildoftheStarsdonderdag 28 juni 2018 @ 16:35
Ik begin een beetje te bekomen van mijn liefdesverdriet. Al was het vorige week even lastig. Toen was ik net terug uit een opname (ik ben gek) en tijdens de opname was het contact tussen mijn ex en mij als weer vanouds. Toen ik thuis was, was dat direct over. Dat deed wel even pijn. Maar over WhatsApp hebben we leuk contact.
Trashcanmandonderdag 28 juni 2018 @ 17:15
Ik heb met mijn ex afgesproken geen contact te houden. Voor mij is dat sowieso het beste, kan ik beter verder gaan met mijn leven.

Afgelopen 2 weken heb ik dat ook iets te fanatiek gedaan: veel er op uit geweest, veel concerten bezoeken, veel bier gedronken en snel weer aan het daten geslagen. Ik merk nu dat het net doen alsof er niets gebeurd is niet zo handig bleek te zijn: veel moeite met slapen en geen rust pakken zorgen ervoor dat ik een beetje terugval in somber en gestrest zijn. De tweede helft van de zomer doe ik het even heel rustig aan en ga de dingen thuis die ik voor me uit heb zitten schuiven aanpakken. Daten komt vanzelf wel weer.

Uiteraard heb ik d'r op tinder ook voorbij zien komen, pijnlijk voor mij maar goed voor haar. Ik hoop dat ze het goed maakt. De impuls om te vragen hoe het is kan ik gelukkig goed onderdrukken en mocht ik haar met uitgaan oid tegenkomen zal ik ook wel prima even kort hoi kunnen zeggen en verder gaan met waar ik mee bezig was.

Ik mis haar wel maar ik kom er wel over heen :)
Blabaramaandag 2 juli 2018 @ 12:10
Redelijke week gehad hier, nu toch weer een terugval. Het doet me zoveel pijn dat je voor iemand, waar je 4 jaar mee bent samengeweest, van de één op andere dag niet meer lijkt te bestaan. Hij neemt geen contact op om bijvoorbeeld even te vragen hoe het met me gaat, en het contact dat er wel is, is zakelijk.. :(
gewoonmezelf87maandag 2 juli 2018 @ 12:46
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 12:10 schreef Blabara het volgende:
Redelijke week gehad hier, nu toch weer een terugval. Het doet me zoveel pijn dat je voor iemand, waar je 4 jaar mee bent samengeweest, van de één op andere dag niet meer lijkt te bestaan. Hij neemt geen contact op om bijvoorbeeld even te vragen hoe het met me gaat, en het contact dat er wel is, is zakelijk.. :(
Dat maakt het loslaten alleen maar makkelijker uiteindelijk...
Stel je voor dat hij wel 1x per week social talk zou doen, zou je daar dan niet naar toe gaan leven?
Blabaramaandag 2 juli 2018 @ 13:06
quote:
1s.gif Op maandag 2 juli 2018 12:46 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Dat maakt het loslaten alleen maar makkelijker uiteindelijk...
Stel je voor dat hij wel 1x per week social talk zou doen, zou je daar dan niet naar toe gaan leven?
Ja, absoluut. Maar het is zo hard. Het lijkt alsof ie er zo makkelijk over heen stapt. En hij weet dat het niet zo goed met me gaat, zou hij zich dan echt niet ook maar iets van zorgen maken?

Hoe is het bij jou?
gewoonmezelf87maandag 2 juli 2018 @ 21:36
quote:
1s.gif Op maandag 2 juli 2018 13:06 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ja, absoluut. Maar het is zo hard. Het lijkt alsof ie er zo makkelijk over heen stapt. En hij weet dat het niet zo goed met me gaat, zou hij zich dan echt niet ook maar iets van zorgen maken?

Hoe is het bij jou?
Dat weet ik niet, ik ken jouw ex niet maar hou je vast aan mensen die echt om je geven. :*

Hier gaat het momenteel eigenlijk best goed, ik trek mijn eigen plan,ga er op uit met de kinderen en dat bevalt goed.

Hij doet zijn ding en dat is prima, ik kijk zelfs uit naar de vrijdag want dan heb ik de avond en nacht en zaterdagochtend rust. :P
gewoonmezelf87dinsdag 3 juli 2018 @ 23:35
Net als je.zelf lekker op de stroming meedeint krijg je dit

Hij wilde vanavond praten, en toen kreeg ik n complete verklaring dat ie alleen mij wil en zn gezin en dat hij er alles aan wil doen om mijgelukkig te maken en niet bij me weg wil...

like dude WTF....

mijn 1e ingeving was nee nee nee...
mijn 2e trouwens ook, dus ook eerlijk gezegd dat dit me niet verstandig lijkt en dat ik hard werk aan een stabiele basis voor onze kinderen, Dat ik eindelijk weer wat lucht krijg...
Maar vind t wel lastig, Wil m ook niet kwetsen
larry_flyntwoensdag 4 juli 2018 @ 08:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 23:35 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Net als je.zelf lekker op de stroming meedeint krijg je dit

Hij wilde vanavond praten, en toen kreeg ik n complete verklaring dat ie alleen mij wil en zn gezin en dat hij er alles aan wil doen om mijgelukkig te maken en niet bij me weg wil...

like dude WTF....

mijn 1e ingeving was nee nee nee...
mijn 2e trouwens ook, dus ook eerlijk gezegd dat dit me niet verstandig lijkt en dat ik hard werk aan een stabiele basis voor onze kinderen, Dat ik eindelijk weer wat lucht krijg...
Maar vind t wel lastig, Wil m ook niet kwetsen
Dus hij is aan het daten maar wil jou ook weer terug? Tsja... kan je het hem vergeven? Vaak zie je dat het dan weer even goed gaat, maar dat het daarna klapt omdat eentje er toch nog teveel mee zit.
gewoonmezelf87woensdag 4 juli 2018 @ 12:54
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juli 2018 08:42 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Dus hij is aan het daten maar wil jou ook weer terug? Tsja... kan je het hem vergeven? Vaak zie je dat het dan weer even goed gaat, maar dat het daarna klapt omdat eentje er toch nog teveel mee zit.

nee dat daten was niet zo succesvol uiteindelijk... maar ik heb er gewoon geen zin in, Ik ben net aan het opkrabbelen, ik ga verder op mijn eigen pad en als t voorbestemd is komt het vanzelf wel.
Blabarawoensdag 4 juli 2018 @ 17:30
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juli 2018 12:54 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

nee dat daten was niet zo succesvol uiteindelijk... maar ik heb er gewoon geen zin in, Ik ben net aan het opkrabbelen, ik ga verder op mijn eigen pad en als t voorbestemd is komt het vanzelf wel.
Pfoeh, lastig! Snap jouw kant helemaal, maar jullie hebben kinderen samen, toch? Is het het dan niet waard om toch nog te onderzoeken of er nog wat in zit en of het vertrouwen hersteld kan worden?
Mojo.jojowoensdag 4 juli 2018 @ 17:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 23:35 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Net als je.zelf lekker op de stroming meedeint krijg je dit

Hij wilde vanavond praten, en toen kreeg ik n complete verklaring dat ie alleen mij wil en zn gezin en dat hij er alles aan wil doen om mijgelukkig te maken en niet bij me weg wil...

like dude WTF....

mijn 1e ingeving was nee nee nee...
mijn 2e trouwens ook, dus ook eerlijk gezegd dat dit me niet verstandig lijkt en dat ik hard werk aan een stabiele basis voor onze kinderen, Dat ik eindelijk weer wat lucht krijg...
Maar vind t wel lastig, Wil m ook niet kwetsen
Ik weet niet of ik nu per ongeluk users door elkaar haal (zelfmoord poging/oude verliefdheid die weer de kop op stak) maar kan me heel goed voorstellen dat je een stabiele basis wenst.

Er is een gezegde: vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

Wat denkt hij wel niet? Of nou ja, het heeft er alle schijn van dat er niet veel wordt nagedacht door hem. Althans zijn reacties op zijn gevoelens zijn veel sterker.

Als ik dat projecteer op m'n eigen ervaringen :@ dat 'soort mensen' zijn enorm vermoeiend om mee samen te leven. Sterkte.
gewoonmezelf87woensdag 4 juli 2018 @ 18:53
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juli 2018 17:47 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Ik weet niet of ik nu per ongeluk users door elkaar haal (zelfmoord poging/oude verliefdheid die weer de kop op stak) maar kan me heel goed voorstellen dat je een stabiele basis wenst.

Er is een gezegde: vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

Wat denkt hij wel niet? Of nou ja, het heeft er alle schijn van dat er niet veel wordt nagedacht door hem. Althans zijn reacties op zijn gevoelens zijn veel sterker.

Als ik dat projecteer op m'n eigen ervaringen :@ dat 'soort mensen' zijn enorm vermoeiend om mee samen te leven. Sterkte.
Klopt hij heeft een zelfmoordpoging gedaan, is vreemdgegaan en heeft heel veel gelogen.

Om ook gelijk de vraag van Blabara te beantwoorden; We hebben het geprobeerd maar hij blijft liegen en uiteindelijk hebben mijn kinderen meer aan een moeder die gelukkig is dan aan 1 die ten koste van zichzelf bij papa blijft.
Blabarawoensdag 4 juli 2018 @ 21:34
Ja, lees nu over liegen, zelfmoordpogingen en vreemdgaan. Dan is mijn eerdere post niet meer van toepassing en lijkt het me duidelijk! Is hij wel echt op zoek naar een eigen huis, of laat hij dat ook maar op zijn beloop (zeker nu hij ook weer van mening is veranderd) ? Verwarrende rotsituatie voor jou zeg :(
gewoonmezelf87woensdag 4 juli 2018 @ 23:46
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 21:34 schreef Blabara het volgende:
Ja, lees nu over liegen, zelfmoordpogingen en vreemdgaan. Dan is mijn eerdere post niet meer van toepassing en lijkt het me duidelijk! Is hij wel echt op zoek naar een eigen huis, of laat hij dat ook maar op zijn beloop (zeker nu hij ook weer van mening is veranderd) ? Verwarrende rotsituatie voor jou zeg :(
Hij heeft nu net weer 2 reacties eruit 4
gedaan en staat 2e en 5e..

Hij kan willen en denken wat hij wil maar hij gaat er wel uit :P

Hoe is het bij jou?
Dr.Mikeydonderdag 5 juli 2018 @ 02:58
Ik ben gedumpt op 17 juni na 8 jaar een lange afstand relatie ik ben 29 zij 25 ze heeft me gesoft blokt op messenger (kan wel sturen maar ze ontvangt ze niet) maar zij liked soms wel mijn posts en kijkt op mijn instagram stories.

Wat moet ik hier nou mee ?
Ik droom nog over haar en blijf checken wanneer ze voor het laatst online is iets wat ze laatste tijd vaker laat op de avond is terwijl ze naar mijn weten gewoon werkt.
Blabaradonderdag 5 juli 2018 @ 09:41
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juli 2018 23:46 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Hij heeft nu net weer 2 reacties eruit 4
gedaan en staat 2e en 5e..

Hij kan willen en denken wat hij wil maar hij gaat er wel uit :P

Hoe is het bij jou?
Is hij nog aan het daten, of ook mee gestopt?

Lief dat je het vraagt. Het gaat, moet mijn leven echt weer op de rit krijgen. Gesprekken met de psycholoog zijn fijn, maar ze moet me doorverwijzen en er is een hele lange wachtlijst... Soms lijkt de hele situatie nog een slechte droom (vooral 's ochtends) en ik vind het nog steeds bizar dat iemand zo plots uit je leven verdwijnt, zonder ruzie oid. Maar ik laat hem met rust :)
Blabaradonderdag 5 juli 2018 @ 09:44
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 02:58 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik ben gedumpt op 17 juni na 8 jaar een lange afstand relatie ik ben 29 zij 25 ze heeft me gesoft blokt op messenger (kan wel sturen maar ze ontvangt ze niet) maar zij liked soms wel mijn posts en kijkt op mijn instagram stories.

Wat moet ik hier nou mee ?
Ik droom nog over haar en blijf checken wanneer ze voor het laatst online is iets wat ze laatste tijd vaker laat op de avond is terwijl ze naar mijn weten gewoon werkt.
Niets. En vooral niet obsessief dingen van haar gaan checken, daar maak je jezelf helemaal gek mee. Als ze wil, komt ze wel. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand waar je van houdt los te laten, maar probeer jezelf rust te geven.

Sterkte, is niet leuk :(
Blabaradonderdag 5 juli 2018 @ 09:45
Dubbel
ChildoftheStarsdonderdag 5 juli 2018 @ 09:46
*O* Het lukt me steeds beter om niet elke dag mijn ex te appen, zonder erbij na te denken! Laatste contact was maandag. Ik mis hem wel, maar dit geeft innerlijke rust. Ik leg al het initiatief bij hem neer
gewoonmezelf87donderdag 5 juli 2018 @ 09:46
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 02:58 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik ben gedumpt op 17 juni na 8 jaar een lange afstand relatie ik ben 29 zij 25 ze heeft me gesoft blokt op messenger (kan wel sturen maar ze ontvangt ze niet) maar zij liked soms wel mijn posts en kijkt op mijn instagram stories.

Wat moet ik hier nou mee ?
Ik droom nog over haar en blijf checken wanneer ze voor het laatst online is iets wat ze laatste tijd vaker laat op de avond is terwijl ze naar mijn weten gewoon werkt.
dwing jezelf om te stoppen met checken... Ga jij je niet beter van voelen, en je kunt ook niet verder, en het is echt niet makkelijk maar blokkeer haar of verwijder haar op fb, insta enz, niet leuk maar wel nodig als je verder wil.
Sterkte.
gewoonmezelf87donderdag 5 juli 2018 @ 09:50
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 09:41 schreef Blabara het volgende:

[..]

Is hij nog aan het daten, of ook mee gestopt?

Lief dat je het vraagt. Het gaat, moet mijn leven echt weer op de rit krijgen. Gesprekken met de psycholoog zijn fijn, maar ze moet me doorverwijzen en er is een hele lange wachtlijst... Soms lijkt de hele situatie nog een slechte droom (vooral 's ochtends) en ik vind het nog steeds bizar dat iemand zo plots uit je leven verdwijnt, zonder ruzie oid. Maar ik laat hem met rust :)
zover ik weet wordt er nu niet gedate.

Die wachtlijsten zijn gekmakend idd. Ik loop zelf gelukkig bij een schat van een PoH, maar ex wacht ook alweer n tijd op vervolg behandelingen.

Goed dat je hem met rust kunt laten.i
Dr.Mikeydonderdag 5 juli 2018 @ 13:25
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 09:46 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

dwing jezelf om te stoppen met checken... Ga jij je niet beter van voelen, en je kunt ook niet verder, en het is echt niet makkelijk maar blokkeer haar of verwijder haar op fb, insta enz, niet leuk maar wel nodig als je verder wil.
Sterkte.
Ze wil vrienden blijven heeft ze aangegeven en zelfs elkaar blijven bezoeken als de breuk over is.

Heb nu ook mijn leven omgegooid ik werk weer voor het eerst in jaren ben gestopt met blowen (daar had ze een hekel aan)

Ik denk ook dat ze in de alles moet anders fase zit ander werk is ze ook mee bezig en ze wil alleen op reis enzo zat heel erg met derzelf en mij in de knoei.
gewoonmezelf87donderdag 5 juli 2018 @ 21:23
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 13:25 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Ze wil vrienden blijven heeft ze aangegeven en zelfs elkaar blijven bezoeken als de breuk over is.

Heb nu ook mijn leven omgegooid ik werk weer voor het eerst in jaren ben gestopt met blowen (daar had ze een hekel aan)

Ik denk ook dat ze in de alles moet anders fase zit ander werk is ze ook mee bezig en ze wil alleen op reis enzo zat heel erg met derzelf en mij in de knoei.
misschien dat jullie vrienden kunnen worden als alles geheeld is maar nu moeten jullie afstand nemen, Voor jou om te kunnen helen, Ga lekker werken, werk ook aan jezelf en laat de rest los.
Dr.Mikeydonderdag 5 juli 2018 @ 22:05
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 21:23 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

misschien dat jullie vrienden kunnen worden als alles geheeld is maar nu moeten jullie afstand nemen, Voor jou om te kunnen helen, Ga lekker werken, werk ook aan jezelf en laat de rest los.
Het gaat redelijk vandaag de uren gingen al wat minder traag behalve in de avond dat was onze chat tijd en zie dat ze nu later online is dan toen we nog hadden dat zet mij aan het denken.

hoop niet dat ze na 8 jaar relatie nu al met een ander kerel bezig is maar is haar keus natuurlijk.
gewoonmezelf87vrijdag 6 juli 2018 @ 08:03
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 22:05 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Het gaat redelijk vandaag de uren gingen al wat minder traag behalve in de avond dat was onze chat tijd en zie dat ze nu later online is dan toen we nog hadden dat zet mij aan het denken.

hoop niet dat ze na 8 jaar relatie nu al met een ander kerel bezig is maar is haar keus natuurlijk.
Hoe vaak zagen jullie elkaar?
Dr.Mikeyvrijdag 6 juli 2018 @ 08:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 08:03 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Hoe vaak zagen jullie elkaar?
Om de twee a drie weken laatste jaar al minder sinds ze vast werk heeft.
Blabaravrijdag 6 juli 2018 @ 11:20
Bah, ik heb over hem gedroomd, en merkte al meteen dat vandaag een mindere dag gaat worden. Het missen is weer heel erg aanwezig. Vind het ook erg lastig dat ik in de afgelopen weken al een aantal inzichten over mijzelf en de relatie heb opgedaan, die ik zo graag met hem zou willen delen!
Dr.Mikeyvrijdag 6 juli 2018 @ 20:10
Vandaag heb ik een leuke dag gehad dat helpt wel voel weer een beetje eigenwaarde wel gaat ze morgen iets doen waar ik heel graag ook heen was gegaan en daar stom stom stom een sms over gestuurd maar zij maakte ook foutjes in het geen contact hebben dus denk dat het niet zo erg is.
Dr.Mikeyzaterdag 7 juli 2018 @ 20:52
Oke dit is echt te raar.
In de trein meldingen over het traject Antwerpen puurs kom ik aan in deventer staat de trein naar Roosendaal klaar ga ik nu naar een café is het een van een Belgische eigenaar :{
gewoonmezelf87maandag 9 juli 2018 @ 09:18
en dat is raar omdat?
gewoonmezelf87maandag 9 juli 2018 @ 09:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:20 schreef Blabara het volgende:
Bah, ik heb over hem gedroomd, en merkte al meteen dat vandaag een mindere dag gaat worden. Het missen is weer heel erg aanwezig. Vind het ook erg lastig dat ik in de afgelopen weken al een aantal inzichten over mijzelf en de relatie heb opgedaan, die ik zo graag met hem zou willen delen!
hoe is het nu? :*
ChildoftheStarsmaandag 9 juli 2018 @ 18:40
Sinds vrijdag mijn ex niet gesproken en ik wacht een keer op zijn initiatief... Dat doet best wel pijn... ik heb zo'n vermoeden dat zijn initiatief nooit gaat komen en dat hij meer over mij heen is dan ik over hem. Maar goed, nu moet ik er doorheen en sterk zijn. Hoeveel verdriet het ook doet
larry_flyntmaandag 9 juli 2018 @ 20:28
Het blijft afentoe onwerkelijk dat het uit is...
Dr.Mikeywoensdag 11 juli 2018 @ 08:54
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 20:28 schreef larry_flynt het volgende:
Het blijft afentoe onwerkelijk dat het uit is...
Herkenbaar ik heb haar nog zoveel liefde te geven..
Dr.Mikeywoensdag 11 juli 2018 @ 08:59
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 09:18 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
en dat is raar omdat?
Ik pakte altijd de trein naar België en zij is vlaams.

Ik doe nu zo mijn best om mijn leven op te pakken gestopt met blowen. Ben weer voorzichtig begonnen met werken.Ze heeft gisteren geantwoord op een vriend van mij dat het voor haar ook nog moeilijk is en dat ze hoopt dat hij er voor mij is. IK wil die maand geen contact helemaal niet meer ik wil haar laten zien hoe ik veranderd ben en heb haar gewoon nog zoveel liefde te geven maar ben bang dat ze het niet meer gaat toelaten.

Sta zo op het punt haar te bellen maar weet dat het niet moet.
ebkewoensdag 11 juli 2018 @ 16:12
Wel even getwijfeld om hier mijn verhaal te doen, maar daar gaat ie dan:

Na relatie van anderhalf jaar, biechtte mij ex mij op dat hij smoorverliefd was op een ander. Wij twee mannen. Ik 25, hij 38, aardig leeftijdsverschilletje, maar dat was precies wat we in elkaar zochten, dus dat werkte prima verder.
Voor mij tevens mijn eerste echte relatie, als homo die pas sinds zijn 23e uit de kast is.

Hij twijfelde al langer over ons, en had echt het gevoel dat dit wederzijds was. In die tijd sprong de vonk over bij een ander. Het nieuws sloeg in als een bom bij mij. Mijn ex gaf aan veel van mij te houden, maar ook gevoelens voor een ander te hebben. Hij wilde mij eigenlijk niet kwijt maar wilde wel uitzoeken wat die gevoelens betekenen, zoals ie dat steeds omschreef...(gewoon lekker die andere gast naaien zeg maar :{ )
Omdat ik nog zielsveel van hem hield heb ik hem deze ruimte gegeven, maar het was ontzettend pijnlijk en eigenlijk voor een mens die zo onzeker is als ik, ook gewoon niet te doen. Na een maand met redelijk wat drama heb ik zelf besloten de stekker eruit te trekken, omdat ik door een incidentje tussen ons ontzettend gekwetst en verdrietig was en de situatie sowieso ook niet meer aankon.

Sindsdien ga ik door het volle liefdesverdrietproces. De pijn van het verlies, somberheid, woede(vooral naar mijn ex voor wat hij mee heeft aangedaan), negatief zelfbeeld en kritisch naar mijn eigen rol, in je hoofd willen onderhandelen over hoe het goed zou kunnen komen( hoe kansloos het ook is,) tot soms zelfs weer lichte acceptatie met het idee dat er ook anderen zijn.

Toch mis ik mijn ex verschrikkelijk, ook al paste we qua interesses niet altijd bij elkaar. Hij gaf altijd zoveel aandacht en liefde dat ik er gewoon verslaafd aan was geraakt..

Mede door de situatie ook nog mijn baan kwijtgeraakt, tot overmaat van ramp. Zit momenteel dus aardig in de put, en dat heb ik geweten.. Nog nooit in mijn leven zo'n diep dal gezien als de afgelopen weken. Inmiddels zijn we vijf weken verder en gaat het weer ietsje beter, maar lastig blijft het ook nu nog zeker. In mijn gedachten ben ik nog steeds volledig bij mijn ex.

De relatie was eigenlijk nog best pril, we woonden niet samen ofzo. Nooit had ik dan ook voor mogelijk gehouden dat dit zo'n pijn kan doen, maar ik heb het nu aan den lijve ondervonden. :'(

De OP vind ik overigens zeer treffend en heel herkenbaar. :)
gewoonmezelf87zondag 22 juli 2018 @ 16:43
hoe is t nu met iedereen hier?

hier gaat t eigenlijk wel heel goed. Voel me goed, meer licht en ruimte in mn hoofd en veel minder verdriet en somberheid.
Trashcanmanzondag 22 juli 2018 @ 17:17
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:12 schreef ebke het volgende:
Wel even getwijfeld om hier mijn verhaal te doen, maar daar gaat ie dan:

Na relatie van anderhalf jaar, biechtte mij ex mij op dat hij smoorverliefd was op een ander. Wij twee mannen. Ik 25, hij 38, aardig leeftijdsverschilletje, maar dat was precies wat we in elkaar zochten, dus dat werkte prima verder.
Voor mij tevens mijn eerste echte relatie, als homo die pas sinds zijn 23e uit de kast is.

Hij twijfelde al langer over ons, en had echt het gevoel dat dit wederzijds was. In die tijd sprong de vonk over bij een ander. Het nieuws sloeg in als een bom bij mij. Mijn ex gaf aan veel van mij te houden, maar ook gevoelens voor een ander te hebben. Hij wilde mij eigenlijk niet kwijt maar wilde wel uitzoeken wat die gevoelens betekenen, zoals ie dat steeds omschreef...(gewoon lekker die andere gast naaien zeg maar :{ )
Omdat ik nog zielsveel van hem hield heb ik hem deze ruimte gegeven, maar het was ontzettend pijnlijk en eigenlijk voor een mens die zo onzeker is als ik, ook gewoon niet te doen. Na een maand met redelijk wat drama heb ik zelf besloten de stekker eruit te trekken, omdat ik door een incidentje tussen ons ontzettend gekwetst en verdrietig was en de situatie sowieso ook niet meer aankon.

Sindsdien ga ik door het volle liefdesverdrietproces. De pijn van het verlies, somberheid, woede(vooral naar mijn ex voor wat hij mee heeft aangedaan), negatief zelfbeeld en kritisch naar mijn eigen rol, in je hoofd willen onderhandelen over hoe het goed zou kunnen komen( hoe kansloos het ook is,) tot soms zelfs weer lichte acceptatie met het idee dat er ook anderen zijn.

Toch mis ik mijn ex verschrikkelijk, ook al paste we qua interesses niet altijd bij elkaar. Hij gaf altijd zoveel aandacht en liefde dat ik er gewoon verslaafd aan was geraakt..

Mede door de situatie ook nog mijn baan kwijtgeraakt, tot overmaat van ramp. Zit momenteel dus aardig in de put, en dat heb ik geweten.. Nog nooit in mijn leven zo'n diep dal gezien als de afgelopen weken. Inmiddels zijn we vijf weken verder en gaat het weer ietsje beter, maar lastig blijft het ook nu nog zeker. In mijn gedachten ben ik nog steeds volledig bij mijn ex.

De relatie was eigenlijk nog best pril, we woonden niet samen ofzo. Nooit had ik dan ook voor mogelijk gehouden dat dit zo'n pijn kan doen, maar ik heb het nu aan den lijve ondervonden. :'(

De OP vind ik overigens zeer treffend en heel herkenbaar. :)
Die combi van kwaad zijn en missen herken ik van mijn vorige ex wel ja: gebrek aan rekenschap met wat voor effect haar acties en keuzes op mij hadden heeft me ook wel een tijd dwars gezeten. Gelukkig mis ik haar tegenwoordig niet meer :7

Mijn huidige ex vriendin is daarin gelukkig heel anders waardoor we nu wel weer een beetje ok contact hebben. Het haalt wel het gemis weer meer naar boven maar niet willen kwetsen is voor beide iig belangrijk.

Anyway sterkte, en bedenk dat je je ook weer beter gaat voelen uiteindelijk.
S95Sedanzondag 22 juli 2018 @ 22:10
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 16:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
hoe is t nu met iedereen hier?

hier gaat t eigenlijk wel heel goed. Voel me goed, meer licht en ruimte in mn hoofd en veel minder verdriet en somberheid.
Goed altijd wel. Wel weer een kans gegeven hier en uiteindelijk de deur op m'n neus gehad, dus ik voel mij wel redelijk in de maling genomen dat ik weer de idioot ben die het dan toch maar weer een kans geeft.

Heb het alleen nu deze keer wel zelf afgekapt omdat er helemaal geen praten meer mogelijk was en er totaal niet geluisterd werd naar wat er gezegd werd, dus dat is voor mij exit. Niet dat ik het anders zou doen want we maken allemaal wel eens fouten, alleen het blijft frustrerend en dubbel als er gevoel is.
ChildoftheStarszondag 22 juli 2018 @ 22:11
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 16:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
hoe is t nu met iedereen hier?

hier gaat t eigenlijk wel heel goed. Voel me goed, meer licht en ruimte in mn hoofd en veel minder verdriet en somberheid.
Beetje slecht op dit gebied
Dr.Mikeymaandag 23 juli 2018 @ 15:42
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 16:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
hoe is t nu met iedereen hier?

hier gaat t eigenlijk wel heel goed. Voel me goed, meer licht en ruimte in mn hoofd en veel minder verdriet en somberheid.
Nog niet veel beter inmiddels meer als een maand verder mijn leven verbeterd dat weet ze maar ze blijft afstandelijk doen ondertussen ga ik er langzaam aan kapot.

Als ze nou al minder kill tegen me zou doen maar nee afstandelijk blijft ze.
Mojo.jojomaandag 23 juli 2018 @ 17:47
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 15:42 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Nog niet veel beter inmiddels meer als een maand verder mijn leven verbeterd dat weet ze maar ze blijft afstandelijk doen ondertussen ga ik er langzaam aan kapot.

Als ze nou al minder kill tegen me zou doen maar nee afstandelijk blijft ze.
Het idee van uit elkaar gaan is dat je niet meer afhankelijk bent van elkaar. Het feit dat jij kapot gaat geeft aan dat je haar nog steeds nodig hebt. Ken de achtergrond verder niet maar ik heb de indruk dat ze de verstandigste is.

Van die zogenaamd vrienden blijven terwijl je een enorm zwak voor iemand hebt komt alleen maar weer valse hoop. Been there, done that :')

Hopelijk weet je haar duidelijkheid later op waarde te schatten. Sterkte. ^O^
gewoonmezelf87maandag 23 juli 2018 @ 18:13
ik zat afgelopen weekend in de bus met iemand die overduidelijk nog liefdeverdriet heeft, Was aan het vissen bij anderen hoe de nieuwe vriendin van "koen" eruit ziet en of ze echt zo lelijk was en ze volgde hem nog op instagram en daar had ze een filmpje gezien waarna ze hysterisch n uur had liggen huilen op bed. En ik wilde me eigenlijk omdraaien, Haar vertellen dat alles goed komt en dat de pijn minder
wordt, en dat ze m van social media moet gooien, Heb t overigens niet gedaan, maar vond haar wel echt zielig
.. :')
Dr.Mikeymaandag 23 juli 2018 @ 23:31
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 17:47 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Het idee van uit elkaar gaan is dat je niet meer afhankelijk bent van elkaar. Het feit dat jij kapot gaat geeft aan dat je haar nog steeds nodig hebt. Ken de achtergrond verder niet maar ik heb de indruk dat ze de verstandigste is.

Van die zogenaamd vrienden blijven terwijl je een enorm zwak voor iemand hebt komt alleen maar weer valse hoop. Been there, done that :')

Hopelijk weet je haar duidelijkheid later op waarde te schatten. Sterkte. ^O^
Zij heeft bij de break up gezegd dat ze vrienden wil blijven. En mij weer wil zien over een tijdje als we beide over de break heen zijn.

Opzicht was ik hier prima mee maar zelfs na de no contact rule van een maand blijft ze me negeren en afstandelijk doen.

Ik zit nu op een keer punt van ga nou eens normaal doen of pleur lekker op.

Ik twijfel heel erg of ik dit moet aangeven of niet.
Mojo.jojodinsdag 24 juli 2018 @ 00:46
quote:
14s.gif Op maandag 23 juli 2018 23:31 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Zij heeft bij de break up gezegd dat ze vrienden wil blijven. En mij weer wil zien over een tijdje als we beide over de break heen zijn.

Opzicht was ik hier prima mee maar zelfs na de no contact rule van een maand blijft ze me negeren en afstandelijk doen.

Ik zit nu op een keer punt van ga nou eens normaal doen of pleur lekker op.

Ik twijfel heel erg of ik dit moet aangeven of niet.
Dat "vrienden willen blijven" is naar mijn ervaring slechts een sussertje voor een bepaald geweten. Blijf er niet lang bij zitten. Als iemand van je moet houden nu, ben je het zelf. Laat je niet blootstellen aan dat genegeer en die afstandelijkheid. Geef het ook niet aan. Maakt je alleen maar weer afhankelijk van het krijgen van een reactie. Is een never ending valkuil totdat je hard wordt, en echt aan jezelf gaat denken. ^O^
larry_flyntdinsdag 24 juli 2018 @ 09:25
Mijn ex heeft het zeer plotseling uit gemaakt en overal op geblokkeerd. We woonde samen en hadden 4,5 jaar iets.
Heel kut enzo maar je moet niet willen blijven vol houden aan vrienden blijven of contact houden.

Ik weet zeker dat het voor haar hierdoor veel makkelijker is. Ook al is het voor mij hierdoor super kut. Maar ja je moet aan jezelf denken niet aan je ex.
BredeBroederzaterdag 28 juli 2018 @ 20:57
Jezus, ik dacht ik ga eens oude topics lezen. Kom ik dit tegen:

R&P / Geen raad met ex

Laatste reactie: 1000 dagen geleden :') Dat voelt toch wel heel lang. Het grappige is dat ik 't zusje van die toenmalige ex nog met enige regelmaat spreek, maar zij zelf ben ik letterlijk 1 keer op de fiets tegengekomen m.u.v. van 2x in de auto voorbij zien rijden ofzo :')

Tijd gaat snel wel. Zou best wel een x een casual gesprek willen hebben met d'r. Toch wel een beetje apart om met d'r te praten na 3 jaar denk ik.

Met m;n huidige "ex" is 't alleen maar ingewikkeld. Relatie is stukgelopen een aantal maanden geleden omdat we op dit moment een totaal incompitabel leven lijden naast elkaar. Wat zorgt voor een hoop gezeik en onmacht. Echter gaan we nog steeds supergoed met elkaar om en hebben we met enige regelmaat ook weer wat afgesproken en dat gaat stukken beter dan eerst.

Ik vind het alleen zo lastig met m'n reis in 't vooruitzicht. Relatie zou helemaal prima zijn na m'n reis maar ik weet niet of ik er wel mee moet wachten zo lang.
gewoonmezelf87woensdag 1 augustus 2018 @ 20:39
*O* *O* *O* *O* Ex heeft een huis! *O* *O* *O* *O* nog een week of 6 and he's OUT!
Dr.Mikeywoensdag 1 augustus 2018 @ 22:51
ze heeft me laatst duidelijk gemaakt dat ik kan veranderen wat ik wil.Maar ze geen relatie meer met mij wil.

was een soort van opluchting.
het gaat ergens beter met mij ik blow niet meer ik werk nu sport 2x in de week en ben ook gewoon moe in de avond maar die avonden dat ik alleen thuis zit dan mis ik der nog steeds zo erg he.

8 jaar gaat je niet in de koude kleren zitten zeker als je wel voelde dat het niet goed zat maar die definitieve breek niet zag aankomen.
ebkewoensdag 8 augustus 2018 @ 12:27
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:17 schreef Trashcanman het volgende:

[..]

Die combi van kwaad zijn en missen herken ik van mijn vorige ex wel ja: gebrek aan rekenschap met wat voor effect haar acties en keuzes op mij hadden heeft me ook wel een tijd dwars gezeten. Gelukkig mis ik haar tegenwoordig niet meer :7

Mijn huidige ex vriendin is daarin gelukkig heel anders waardoor we nu wel weer een beetje ok contact hebben. Het haalt wel het gemis weer meer naar boven maar niet willen kwetsen is voor beide iig belangrijk.

Anyway sterkte, en bedenk dat je je ook weer beter gaat voelen uiteindelijk.
Thanks. :*

Het aparte is: Mijn ex wil er, althans volgens zijn bewoordingen, heel graag voor mij zijn.
Hij heeft nota bene nog mijn ouders geappt waarin hij zijn excuses aanbiedt voor hoe het is gelopen en dat het hem pijn doet als hij mij verdriet hoort.

Tja, ik heb daar gemengde gevoelens bij. Ik vind het heel lief dat hij zich zo opstelt en waarschijnlijk nog veel om mij geeft. Ergens zou ik(maar waarschijnlijk met de verkeerde intenties) ook niets anders willen dan contact met hem opnemen.
Maar aan de andere kant is hij degene die mij al dit verdriet aandoet en dus de láatste persoon die mij nu zou moeten bijstaan.
Ook weet ik zijn intenties niet, wil hij oprecht contact blijven houden of gewoon grip houden op de situatie hopende dat zijn schuldgevoel overgaat.


Vind het moeilijk om een keuze hierin te maken, maar voorlopig doe sowieso ik nog even niets, want het verdriet blijft groot. Ondertussen alweer twee weken geen app-contact(zijn initiatief) meer gehad, en laatste (dramatische) belletje is van 5 weken geleden. Wat betreft 'geen contact' doe ik het volgens mij wel goed. Nu het verdriet verwerken nog, want dat blijft moeizaam gaan vind ik..
Opperprutservrijdag 10 augustus 2018 @ 06:24
Inmiddels ben ik even verder maar potverdrie, het valt niet mee. (uit na 14 jaar, samen een huis, geen kinderen).

Eigen appartementje kunnen vinden, per september. Zit tot die tijd alleen in ons inmiddels verkochte huis. Zij is al verhuisd. Meeste materialistische shizzle staat hier nog. Alleen is de garderobekast halfleeg, badkamerkastje zo goed als leeg, foto's weg, er zit gewoon geen greintje leven/personaliteit in 't huis. Dat maakt me toch goddomme verdrietig. Blij dat ik hier weg kan over een paar weken.

Kutzooi.

[ Bericht 1% gewijzigd door Opperprutser op 10-08-2018 06:30:14 ]
Opperprutservrijdag 10 augustus 2018 @ 06:28
quote:
6s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 20:39 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
*O* *O* *O* *O* Ex heeft een huis! *O* *O* *O* *O* nog een week of 6 and he's OUT!
Fijn! Kan me voorstellen dat dat een hele opluchting is!
BredeBroedervrijdag 10 augustus 2018 @ 10:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 20:57 schreef BredeBroeder het volgende:
Jezus, ik dacht ik ga eens oude topics lezen. Kom ik dit tegen:

R&P / Geen raad met ex

Laatste reactie: 1000 dagen geleden :') Dat voelt toch wel heel lang. Het grappige is dat ik 't zusje van die toenmalige ex nog met enige regelmaat spreek, maar zij zelf ben ik letterlijk 1 keer op de fiets tegengekomen m.u.v. van 2x in de auto voorbij zien rijden ofzo :')

Tijd gaat snel wel. Zou best wel een x een casual gesprek willen hebben met d'r. Toch wel een beetje apart om met d'r te praten na 3 jaar denk ik.
Nou, na even nadenken toch maar besloten om dan maar een mailtje te sturen. Gewoon even vragen hoe ‘t gaat en of er interesse is in wat meer contact. Vooralsnog geen reactie en als dat zo blijft dan is dat ook gewoon prima.

Anderhalf jaar geleden hadden we een tijdje intensief contact weer en dat is toen na een maandje of twee uit de hand gelopen in ruzie. Geen idee waarom, maar t had iig te maken met irritaties die nog steeds speelden (bij mij dan iig).

Is alleen zo zuur dat ik wel goed met dr zus kan praten maar dat ik van haar niks meer heb gehoord en wss ook niks meer van ga horen..
en dan gaat ‘t over je eerste vriendin. Kan er niet zo best tegen als belangrijke mensen (van toen) 100% uit je leven verdwijnen :{ Hoewel ik het van haar kant ook wel snap dat ze geen contact wilt na alles. Zo is ‘t leven? Naja ik zie wel. Miss had ik beter niks kunnen sturen.
#ANONIEMvrijdag 10 augustus 2018 @ 11:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 10:45 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Nou, na even nadenken toch maar besloten om dan maar een mailtje te sturen. Gewoon even vragen hoe ‘t gaat en of er interesse is in wat meer contact. Vooralsnog geen reactie en als dat zo blijft dan is dat ook gewoon prima.

Anderhalf jaar geleden hadden we een tijdje intensief contact weer en dat is toen na een maandje of twee uit de hand gelopen in ruzie. Geen idee waarom, maar t had iig te maken met irritaties die nog steeds speelden (bij mij dan iig).

Is alleen zo zuur dat ik wel goed met dr zus kan praten maar dat ik van haar niks meer heb gehoord en wss ook niks meer van ga horen..
en dan gaat ‘t over je eerste vriendin. Kan er niet zo best tegen als belangrijke mensen (van toen) 100% uit je leven verdwijnen :{ Hoewel ik het van haar kant ook wel snap dat ze geen contact wilt na alles. Zo is ‘t leven? Naja ik zie wel. Miss had ik beter niks kunnen sturen.
Ga een goede benchsessie doen om je hoofd te luchten. Van benchen en curls is nog nooit iemand slechter geworden.
AlwaysHappyvrijdag 10 augustus 2018 @ 13:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 10:45 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Nou, na even nadenken toch maar besloten om dan maar een mailtje te sturen. Gewoon even vragen hoe ‘t gaat en of er interesse is in wat meer contact. Vooralsnog geen reactie en als dat zo blijft dan is dat ook gewoon prima.

Anderhalf jaar geleden hadden we een tijdje intensief contact weer en dat is toen na een maandje of twee uit de hand gelopen in ruzie. Geen idee waarom, maar t had iig te maken met irritaties die nog steeds speelden (bij mij dan iig).

Is alleen zo zuur dat ik wel goed met dr zus kan praten maar dat ik van haar niks meer heb gehoord en wss ook niks meer van ga horen..
en dan gaat ‘t over je eerste vriendin. Kan er niet zo best tegen als belangrijke mensen (van toen) 100% uit je leven verdwijnen :{ Hoewel ik het van haar kant ook wel snap dat ze geen contact wilt na alles. Zo is ‘t leven? Naja ik zie wel. Miss had ik beter niks kunnen sturen.
Ik denk eigenlijk dat het beter voor je zal zijn om haar gewoon echt helemaal achter je te laten. Ik lees je ''als dat zo blijft is dat ook gewoon prima'' uiteraard, maar je probeert het niet voor niets. Dus het betekent nog steeds wat voor je. Jullie hebben het sinds toen al eens geprobeerd (wat ik lees) om weer wat meer contact te hebben, maar dat is natuurlijk ook met een reden toch niet zo gelopen als dat je had gehoopt. Als ik haar was zou ik nu dan ook niet meer ingaan op jouw mail (al zou ik dat wel laten weten ipv negeren). Ik zeg niet dat het zo is, maar ik kan me goed voorstellen dat het op haar alleen maar overkomt alsof je nog steeds niet helemaal over haar heen bent. Nostalgie gevoelens e.d.

Ik herken je punt wel dat het moeilijk is om mensen die belangrijk voor je waren...dat je die opeens niet meer ziet. Wat bij mij altijd helpt is om mezelf dan af te vragen waarom ik die mensen eigenlijk zou willen zien. Kijk, je hebt dan de mensen die er niet meer zijn omdat ze zijn overleden (dus logisch dat je die weer zou willen spreken), maar in het merendeel van de gevallen kwam ik toch uit op nostalgie. Ik wou ze zien omdat ze TOEN belangrijk waren. Maar als ik dan moest bedenken wat ik in de tegenwoordige tijd met ze wou? Vaak geen idee. Vaak zijn het zelfs types geworden waarvan ik weet dat ik ze niet eens meer zou mogen/de klik er niet meer zou zijn.

Dus wat ik daarmee wil zeggen...wat wil je bereiken met wat contact? Behalve nostalgie dan. Misschien toch nog enige gevoelens? :)
BredeBroedervrijdag 10 augustus 2018 @ 17:40
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:17 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ik denk eigenlijk dat het beter voor je zal zijn om haar gewoon echt helemaal achter je te laten. Ik lees je ''als dat zo blijft is dat ook gewoon prima'' uiteraard, maar je probeert het niet voor niets. Dus het betekent nog steeds wat voor je. Jullie hebben het sinds toen al eens geprobeerd (wat ik lees) om weer wat meer contact te hebben, maar dat is natuurlijk ook met een reden toch niet zo gelopen als dat je had gehoopt. Als ik haar was zou ik nu dan ook niet meer ingaan op jouw mail (al zou ik dat wel laten weten ipv negeren). Ik zeg niet dat het zo is, maar ik kan me goed voorstellen dat het op haar alleen maar overkomt alsof je nog steeds niet helemaal over haar heen bent. Nostalgie gevoelens e.d.

Ik herken je punt wel dat het moeilijk is om mensen die belangrijk voor je waren...dat je die opeens niet meer ziet. Wat bij mij altijd helpt is om mezelf dan af te vragen waarom ik die mensen eigenlijk zou willen zien. Kijk, je hebt dan de mensen die er niet meer zijn omdat ze zijn overleden (dus logisch dat je die weer zou willen spreken), maar in het merendeel van de gevallen kwam ik toch uit op nostalgie. Ik wou ze zien omdat ze TOEN belangrijk waren. Maar als ik dan moest bedenken wat ik in de tegenwoordige tijd met ze wou? Vaak geen idee. Vaak zijn het zelfs types geworden waarvan ik weet dat ik ze niet eens meer zou mogen/de klik er niet meer zou zijn.

Dus wat ik daarmee wil zeggen...wat wil je bereiken met wat contact? Behalve nostalgie dan. Misschien toch nog enige gevoelens? :)
Ja zit wat in natuurlijk. Zij is niet de enige met wie ik had dat ik die nog wel eens zou willen spreken. Zo ook met “gewone” vrienden/vriendinnen. Na zo’n lange tijd vraag je je gewoon af wat zo iemand bezig houdt en hoe t leven er nu uitziet en inderdaad ook herinneringen ophalen.

Ze zal vast veranderd zijn, maar ik denk dat een gesprek nog goed mogelijk is, zeker aangezien we beide nu stukken volwassener zijn dan toen. Ik was toen 17 en zij 16.

Gevoelens niet als in leuk vinden of verliefdheid maar meer iemand die er wel altijd voor mij was. En ook nostalgie inderdaad.

Maargoed, het zij zo.
EasyLifemaandag 13 augustus 2018 @ 11:41
Dacht niet hier ooit weer te komen, maar na 5,5 jaar zei m'n buitenlandse vriendin opeens dat ze haar land mist en terug wil. Kwam er later achter dat ze ook al maanden dagelijks praat met een jongen van daar.

Afgelopen dagen gingen allemaal super, sliepen nog in zelfde bed (geen andere keus), keken nog samen tv series, veel lol gehad en dacht dat we relaxed uit elkaar konden gaan, smorgens omhelzen, gaf ze me nog een kus op de mond, richting vliegveld nog dingen naar elkaar gestuurd en blije smileys gingen over en weer.

Zei laat maar weten als je veilig bent aangekomen, eenmaal aangekomen (rond de tijd dat ze aan zou komen), geen reactie, half uur later gevraagd of alles ok was, yes im ok, gevraagd of dr ouders lang hebben gewacht (ivm vertraging) en toen was het opeens over, geen reactie meer.

Ik had er eerst op zich wel vrede mee, maar we hebben samen een hond waarvan ik nog fotos zou sturen, we moeten nog belasting dingen regelen, adreswijzigingen, vanalles, komen nog rekeningen hier van bijvoorbeeld de tandarts e.d.

Maar nu opeens zo abrupt geen contact meer is wel pijnlijk.

En natuurlijk ligt m'n hele huis vol met BHs, ondergoed, pyamas, kleren, parfum, shampoo, potjes en pannetjes uit haar land, tafelkleden met plaatjes van haar land erop, mokken van haar werk, makeup troep, jassen, truien, fohn, haar knuffels van toen ze kind was, alles, denk wel 3 containers vol.
gewoonmezelf87maandag 13 augustus 2018 @ 12:53
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 11:41 schreef EasyLife het volgende:
Dacht niet hier ooit weer te komen, maar na 5,5 jaar zei m'n buitenlandse vriendin opeens dat ze haar land mist en terug wil. Kwam er later achter dat ze ook al maanden dagelijks praat met een jongen van daar.

Afgelopen dagen gingen allemaal super, sliepen nog in zelfde bed (geen andere keus), keken nog samen tv series, veel lol gehad en dacht dat we relaxed uit elkaar konden gaan, smorgens omhelzen, gaf ze me nog een kus op de mond, richting vliegveld nog dingen naar elkaar gestuurd en blije smileys gingen over en weer.

Zei laat maar weten als je veilig bent aangekomen, eenmaal aangekomen (rond de tijd dat ze aan zou komen), geen reactie, half uur later gevraagd of alles ok was, yes im ok, gevraagd of dr ouders lang hebben gewacht (ivm vertraging) en toen was het opeens over, geen reactie meer.

Ik had er eerst op zich wel vrede mee, maar we hebben samen een hond waarvan ik nog fotos zou sturen, we moeten nog belasting dingen regelen, adreswijzigingen, vanalles, komen nog rekeningen hier van bijvoorbeeld de tandarts e.d.

Maar nu opeens zo abrupt geen contact meer is wel pijnlijk.

En natuurlijk ligt m'n hele huis vol met BHs, ondergoed, pyamas, kleren, parfum, shampoo, potjes en pannetjes uit haar land, tafelkleden met plaatjes van haar land erop, mokken van haar werk, makeup troep, jassen, truien, fohn, haar knuffels van toen ze kind was, alles, denk wel 3 containers vol.
Komt ze nog terug?
EasyLifemaandag 13 augustus 2018 @ 14:04
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 12:53 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Komt ze nog terug?
Vroeg het nog wel, maar toen zei ze nee.
gewoonmezelf87maandag 13 augustus 2018 @ 17:51
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:04 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Vroeg het nog wel, maar toen zei ze nee.
Zou het nog 1 keer vragen of ze haar spullen nog wil en anders weg dr mee.
#ANONIEMmaandag 13 augustus 2018 @ 18:00
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 17:51 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Zou het nog 1 keer vragen of ze haar spullen nog wil en anders weg dr mee.
Dat zou ik niet eens meer doen.
EasyLifemaandag 13 augustus 2018 @ 18:43
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 18:00 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat zou ik niet eens meer doen.
Heb nog geprobeerd de boel te verkopen, maar op dit moment voelt ritueel verbranden nog het beste. Ga ik niet doen natuurlijk ivm buren enzo, maar het gaat wel de container in als niemand het nog wil hebben, echt een naaistreek dit.
Dr.Mikeymaandag 13 augustus 2018 @ 18:48
ik heb contact met mijn ex maar het is wisselend.We hebben best leuk messenger en skype contact de laatste dagen zelfs al over gehad om elkaar te zien maar ze twijfelt nu omdat haar vrienden zeggen dat je geen contact moet hebben met je ex.
EasyLifemaandag 13 augustus 2018 @ 18:50
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 18:48 schreef Dr.Mikey het volgende:
ik heb contact met mijn ex maar het is wisselend.We hebben best leuk messenger en skype contact de laatste dagen zelfs al over gehad om elkaar te zien maar ze twijfelt nu omdat haar vrienden zeggen dat je geen contact moet hebben met je ex.
Ja zo denk ik ook dat het hier is gegaan, dat d'r vrienden of vriendinnen of wie ze ook contact mee had de laatste maanden hebben gezegd dat ze het af moet kappen.

En "onze" hond is ook helemaal in de war, ligt de hele dag depressief op de grond of voor de deur te wachten, helpt ook niet echt mee.
buckets_of_lubewoensdag 15 augustus 2018 @ 18:54
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 18:48 schreef Dr.Mikey het volgende:
ik heb contact met mijn ex maar het is wisselend.We hebben best leuk messenger en skype contact de laatste dagen zelfs al over gehad om elkaar te zien maar ze twijfelt nu omdat haar vrienden zeggen dat je geen contact moet hebben met je ex.
Je vrienden hebben gelijk. Geen contact is het beste contact.
jigggywoensdag 15 augustus 2018 @ 19:40
Heb t er als avonden zoals vanavond wel weer moeite mee, helemaal alleen sinds ik op mezelf woon,dan denk je weer ik wou dat het anders gelopen was

Maar ach ,zo op tijd naar bed en morgen weer een nieuwe dag
EasyLifedonderdag 16 augustus 2018 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:40 schreef jigggy het volgende:
Heb t er als avonden zoals vanavond wel weer moeite mee, helemaal alleen sinds ik op mezelf woon,dan denk je weer ik wou dat het anders gelopen was

Maar ach ,zo op tijd naar bed en morgen weer een nieuwe dag
Ik droom nog steeds dat ze naast me ligt, dat is echt vet irritant, maar krijg er langzaam wel vrede mee, je moet alles gewoon stoppen en dan is het klaar.
jigggydonderdag 16 augustus 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 14:25 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Ik droom nog steeds dat ze naast me ligt, dat is echt vet irritant, maar krijg er langzaam wel vrede mee, je moet alles gewoon stoppen en dan is het klaar.
precies , is bitter maar je moet er door heen, hou je haaks!
FlipjeHollandvrijdag 17 augustus 2018 @ 00:26
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 11:41 schreef EasyLife het volgende:
Dacht niet hier ooit weer te komen, maar na 5,5 jaar zei m'n buitenlandse vriendin opeens dat ze haar land mist en terug wil. Kwam er later achter dat ze ook al maanden dagelijks praat met een jongen van daar.

Afgelopen dagen gingen allemaal super, sliepen nog in zelfde bed (geen andere keus), keken nog samen tv series, veel lol gehad en dacht dat we relaxed uit elkaar konden gaan, smorgens omhelzen, gaf ze me nog een kus op de mond, richting vliegveld nog dingen naar elkaar gestuurd en blije smileys gingen over en weer.

Zei laat maar weten als je veilig bent aangekomen, eenmaal aangekomen (rond de tijd dat ze aan zou komen), geen reactie, half uur later gevraagd of alles ok was, yes im ok, gevraagd of dr ouders lang hebben gewacht (ivm vertraging) en toen was het opeens over, geen reactie meer.

Ik had er eerst op zich wel vrede mee, maar we hebben samen een hond waarvan ik nog fotos zou sturen, we moeten nog belasting dingen regelen, adreswijzigingen, vanalles, komen nog rekeningen hier van bijvoorbeeld de tandarts e.d.

Maar nu opeens zo abrupt geen contact meer is wel pijnlijk.

En natuurlijk ligt m'n hele huis vol met BHs, ondergoed, pyamas, kleren, parfum, shampoo, potjes en pannetjes uit haar land, tafelkleden met plaatjes van haar land erop, mokken van haar werk, makeup troep, jassen, truien, fohn, haar knuffels van toen ze kind was, alles, denk wel 3 containers vol.
Klinkt alsof ze verliefd is geworden op die jongen en de afweging heeft gemaakt dat ze liever in eigen land een relatie wil opbouwen met iemand dan ver van huis. Het feit dat je nu geghost wordt bevestigd dit.

Ik zou al die troep van haar in een paar zakken stoppen en in de schuur/bij het grof vuil zetten. Als ze toch niet meer terug komt... Beter dat je er niet constant aan herinnerd wordt.
EasyLifevrijdag 17 augustus 2018 @ 11:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 00:26 schreef FlipjeHolland het volgende:

[..]

Klinkt alsof ze verliefd is geworden op die jongen en de afweging heeft gemaakt dat ze liever in eigen land een relatie wil opbouwen met iemand dan ver van huis. Het feit dat je nu geghost wordt bevestigd dit.

Ik zou al die troep van haar in een paar zakken stoppen en in de schuur/bij het grof vuil zetten. Als ze toch niet meer terug komt... Beter dat je er niet constant aan herinnerd wordt.
Ja echt fucking vervelend man, we kregen ook nooit post, nu elke dag opeens een brief voor haar, je wil gewoon aan andere dingen denken.

En wat je zegt lijkt me idd het geval, ik zag het zelf niet omdat ik alles nog vertrouwde, maar iedereen, vrienden, familie, die ik het verhaal vertel zeggen dat het al een vooropgezet plannetje is geweest.
#ANONIEMvrijdag 17 augustus 2018 @ 11:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:14 schreef EasyLife het volgende:
Ja echt fucking vervelend man, we kregen ook nooit post, nu elke dag opeens een brief voor haar, je wil gewoon aan andere dingen denken.

En wat je zegt lijkt me idd het geval, ik zag het zelf niet omdat ik alles nog vertrouwde, maar iedereen, vrienden, familie, die ik het verhaal vertel zeggen dat het al een vooropgezet plannetje is geweest.
Één voordeel. Je gaat haar niet regelmatig tegen het lijf lopen. Dat is een zegen. ;)

Sterkte kerel.
FlipjeHollandvrijdag 17 augustus 2018 @ 12:08
Hou er maar rekening mee dat al die gezamenlijke dingen door jou geregeld mogen worden. Als ze daar nog iets mee te maken wilde hebben dan was ze niet halsoverkop vertrokken en had ze niet al dr spullen achtergelaten. Waarom zou ze nog foto's van de hond willen als ze toch nooit meer terug komt?
bitterbalvrijdag 17 augustus 2018 @ 20:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 11:14 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Ja echt fucking vervelend man, we kregen ook nooit post, nu elke dag opeens een brief voor haar, je wil gewoon aan andere dingen denken.

En wat je zegt lijkt me idd het geval, ik zag het zelf niet omdat ik alles nog vertrouwde, maar iedereen, vrienden, familie, die ik het verhaal vertel zeggen dat het al een vooropgezet plannetje is geweest.
Walgelijke streek :r
EasyLifezaterdag 18 augustus 2018 @ 10:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 20:18 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Walgelijke streek :r
Nou je bent niet de eerste die dat zegt hoor, ik vind het ook erg irritant dat ik dit allemaal niet zag, we hadden totaal geen geheimen voor elkaar, Facebook, E-mail, Twitter, wisten alle wachtwoorden van elkaar, keken nooit op die van elkaar.

Toen ik een beetje argwaan kreeg, wilde ik het een keer bekijken waren de wachtwoorden allemaal veranderd, ook van d'r telefoon. En nog dacht ik nouja misschien moet dat na een jaar ofzo (maar zelf nog altijd zelfde wachtwoorden), ik zag het gewoon niet.
jigggyzaterdag 18 augustus 2018 @ 11:44
Het verwerken van een relatie is echt een proces van vallen en opstaan.

Het is de afgelopen tijd echt wel goed gegaan maar afgelopen week is heel rot, wat mis ik haar ondanks alles nogsteeds ,gewoon de simpele goeiemorgen appjes of even gewoon iemand die zegt dat ze van je houd

Ik hoop dat ze nu gelukkiger is ,ik gun het haar van harte,jammer dat het zo moest lopen en ik haar niet meer zo gelukkig kon maken.

Life is a bitch sometimes
EasyLifemaandag 20 augustus 2018 @ 12:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 11:44 schreef jigggy het volgende:
Het verwerken van een relatie is echt een proces van vallen en opstaan.

Het is de afgelopen tijd echt wel goed gegaan maar afgelopen week is heel rot, wat mis ik haar ondanks alles nogsteeds ,gewoon de simpele goeiemorgen appjes of even gewoon iemand die zegt dat ze van je houd

Ik hoop dat ze nu gelukkiger is ,ik gun het haar van harte,jammer dat het zo moest lopen en ik haar niet meer zo gelukkig kon maken.

Life is a bitch sometimes
Echt he, heb ik ook, zou me nog niet eens zo interesseren als ze bij een ander in bed ligt ofzo, alles wat je zag op tv of als de hond weer iets grappigs doet dan deelde je dat.
Dr.Mikeyzaterdag 25 augustus 2018 @ 08:05
ik heb nu dagelijks vriendschapelijk contact met mijn ex. Aan de ene kant is dat fijne aan de andere kant ook niet het is leuk maar het gaat over koetjes en kalfjes een beetje flirten laat ze toe maar zodra we bij sexueel flirten aankomen slaat ze dicht.
EasyLifezaterdag 25 augustus 2018 @ 10:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 08:05 schreef Dr.Mikey het volgende:
ik heb nu dagelijks vriendschapelijk contact met mijn ex. Aan de ene kant is dat fijne aan de andere kant ook niet het is leuk maar het gaat over koetjes en kalfjes een beetje flirten laat ze toe maar zodra we bij sexueel flirten aankomen slaat ze dicht.
Tja, wat dat betreft is het wel handig dat wij nu 2200 km van elkaar vandaan wonen, het is gewoon meteen klaar.
Dr.Mikeyzaterdag 25 augustus 2018 @ 12:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 10:52 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Tja, wat dat betreft is het wel handig dat wij nu 2200 km van elkaar vandaan wonen, het is gewoon meteen klaar.
wij zitten 350km uit elkaar het contact is via messenger.
FlipjeHollandzaterdag 25 augustus 2018 @ 13:10
Messenger, bestaat dat nog?

Toen ik nog een overzeese vriendin had ging alles via Viber.
Hazzardzaterdag 25 augustus 2018 @ 22:18
Even een klein verhaal van me aftypen.

Aantal weken geleden heeft mijn ex het uitgemaakt na een relatie van ongeveer 4,5 jaar. Heb hier een keer eerder gezeten na een relatie van 3 jaar en had gehoopt dit topic nooit meer te hoeven bezoeken, maar hier ben ik dus toch weer.

Na de relatie die 3 jaar duurde ben ik helemaal kapotgegaan en had ik geen idee hoe ik ooit nog overeind moest komen. Uiteindelijk wel gelukt en het is gewoon waar wat iedereen zegt, de tijd heelt vele wonden. Wel heeft dit bij mij toen echt heel lang geduurd en ben ik ook met mijn studie gestopt doordat ik gewoon letterlijk niks meer kon.

Nu zijn we inmiddels flink wat jaren verder en zit ik in de afrondende fase van een nieuwe studie. Enige tijd geleden dus opnieuw gedumpt en dit gaat weer gepaard met verschrikkelijk veel pijn aan mijn zijde. Wel weet ik dit keer dat het dus echt waar is wat iedereen zegt en dat je het tijd moet geven en dat het écht beter gaat worden. Ik ga er dus deze keer iets beter mee om dan de vorige keer, maar het gaat allemaal niet van harte en vooral het slapen, dromen, wakker worden en concentreren zijn een aantal probleemgebieden.

Ik ben dus in de afrondende fase van mijn studie en ben in het kader daarvan bezig met mijn scriptie. Echter, ik krijg door alle emoties helemaal niks meer gedaan. Het is echt gewoon urenlang elke dag naar mijn beeldscherm staren, niet kunnen concentreren en alleen maar afdwalen naar de pijn en emoties. Dit is redelijk problematisch aangezien ik gewoon deadlines heb voor wat betreft de scriptie. Ik weet, ook door de ervaringen van de vorige keer dat een relatie op de klippen liep, dat het op lange termijn allemaal beter gaat worden en dat het een kwestie van tijd is, maar ik heb voor wat betreft het afstuderen heel weinig tijd over. Er moet nu echt iets gebeuren en dus vroeg ik me af of mensen dit herkennen en eventueel tips hebben of kunnen aangeven hoe zij omgaan met het concentreren op zaken die moeten gebeuren?

Op mijn werk heb ik hier een stuk minder last van overigens. Daar komen klanten naar mij toe met dingen die moeten gebeuren en word ik als het ware beziggehouden, waardoor ik niet kan afdwalen qua gedachten. Qua afstuderen is het een stuk zelfstandiger en word ik niet beziggehouden door klanten/opdrachtgevers. Het moet echt puur uit mezelf komen en dan merk ik dus dat ik echt niks meer gedaan krijg en alleen maar aan het verzuipen ben in mijn gedachten.
EasyLifezondag 26 augustus 2018 @ 13:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 22:18 schreef Hazzard het volgende:
Even een klein verhaal van me aftypen.

He man, ik herken dit hele verhaal, ik kan ook s'nachts niet slapen en droom super vaak dat ze naast me ligt en dat terwijl ik overdag opeens in slaap kan vallen op de bank. Wat dat betreft zijn we allemaal oudjes hier, ik was hier vroeger ook onder een andere naam, maar wilde daar niet veel over toegeven.

Het is ook gewoon een trend, mensen gaan allemaal maar uit elkaar, misschien horen mensen niet eens bij elkaar te blijven, maar het blijft raar dat de een verliefd kan blijven en de ander er opeens klaar mee is.

Ik weet ook dat er na een tijd weer een betere tijd komt, maar soms lijkt dat nog zo ver weg. Kan je je scriptie niet uitstellen ofzo? Want het is echt super moeilijk om je je te concentreren op belangrijke dingen na zoiets, zeker als je een emotioneel persoon bent, zoals de meesten hier.

Een oplossing heb ik niet, maar wens je wel sterkte, uit elkaar gaan is altijd een ramp, tenminste voor 1 van de 2, dat is soms nog wel het ergste, dat de ander er klaar mee is en zelf dacht/wilde je nog dat alles goed kwam.

Toen ik m'n ex ontmoette zeiden we ook ja mensen gaan allemaal zomaar uit elkaar, je moet gewoon bij elkaar blijven, ook in slechte tijden, ja inderdaad, maar mensen doen dat toch niet.

Ik moet ook even gewoon door m'n slechte tijd heen en dan weer lekker uit huis, heb gelukkig de hond nog, dus moet elke dag wel 4x een eind lopen, anders lag ik echt de hele dag in bed of op de bank denk ik.

Sterkte man, in ieder geval kunnen we hier ons verhaal kwijt.
Hazzardzondag 26 augustus 2018 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 13:06 schreef EasyLife het volgende:

[..]

He man, ik herken dit hele verhaal, ik kan ook s'nachts niet slapen en droom super vaak dat ze naast me ligt en dat terwijl ik overdag opeens in slaap kan vallen op de bank. Wat dat betreft zijn we allemaal oudjes hier, ik was hier vroeger ook onder een andere naam, maar wilde daar niet veel over toegeven.
Ja slapen, dromen en concentreren zijn gewoon echt lastig aan te pakken. Als je je 's avonds eens kut voelt kan je nog afleiding gaan zoeken. Je kan iets met vrienden doen of je kan gaan sporten, maar als je 's nachts in bed ligt is dat een stuk lastiger en zeker op het gebied van dromen doe je er gewoon weinig aan. Ook qua concentratie doe je/ik er weinig aan. Ik moet me gewoon concentreren, maar het lukt niet. Dan kan ik wel andere dingen gaan doen, maar een paar uur (of een paar dagen) later lukt het me nog steeds niet om me te concentreren :{ . Hoe lang heeft jouw relatie geduurd en hoe lang is het nu over?

quote:
Het is ook gewoon een trend, mensen gaan allemaal maar uit elkaar, misschien horen mensen niet eens bij elkaar te blijven, maar het blijft raar dat de een verliefd kan blijven en de ander er opeens klaar mee is.

Ik weet ook dat er na een tijd weer een betere tijd komt, maar soms lijkt dat nog zo ver weg. Kan je je scriptie niet uitstellen ofzo? Want het is echt super moeilijk om je je te concentreren op belangrijke dingen na zoiets, zeker als je een emotioneel persoon bent, zoals de meesten hier.
Er komt inderdaad een betere tijd. Ik weet dat het in mijn geval lang kan duren, maar het scheelt al een hoop dat ik het eerder heb meegemaakt en dat ik er daardoor toch iets rustiger insta en weet dat het echt goed gaat komen uiteindelijk.

Uitstellen van scriptie zou mogelijk zijn, maar is voor mij persoonlijk niet wenselijk. Heb al een werkgever die gewoon wil dat ik zo snel mogelijk volledig aan de slag ga en ik ben ook wel helemaal klaar met studeren inmiddels.

quote:
Een oplossing heb ik niet, maar wens je wel sterkte, uit elkaar gaan is altijd een ramp, tenminste voor 1 van de 2, dat is soms nog wel het ergste, dat de ander er klaar mee is en zelf dacht/wilde je nog dat alles goed kwam.

Toen ik m'n ex ontmoette zeiden we ook ja mensen gaan allemaal zomaar uit elkaar, je moet gewoon bij elkaar blijven, ook in slechte tijden, ja inderdaad, maar mensen doen dat toch niet.
Dank, het is inderdaad soms erg hard. De ander is er klaar mee en zelf wil je nog zoveel proberen om de relatie te redden. Maarja, je kan het niet in je eentje doen. Die gesprekken gedurende een relatie heb ik ook gehad. Dat wordt makkelijk gezegd op het moment dat je nog ontzettend veel van iemand houdt. Zodra het lastiger wordt is dat dan toch snel vergeten.

quote:
Ik moet ook even gewoon door m'n slechte tijd heen en dan weer lekker uit huis, heb gelukkig de hond nog, dus moet elke dag wel 4x een eind lopen, anders lag ik echt de hele dag in bed of op de bank denk ik.

Sterkte man, in ieder geval kunnen we hier ons verhaal kwijt.
Inderdaad belangrijk om jezelf wel bezig te blijven houden. Ik vind het persoonlijk erg lastig dat iemand zo'n belangrijke beslissing maakt over mijn leven en ik daar totaal geen invloed meer op kan uitoefenen. Ik wil hard werken aan de relatie en zij is er helemaal klaar mee en wil niks meer en dat heb ik maar te accepteren. Voor mij werkt het wel om dan dingetjes te zoeken waar ik wel veel invloed op kan uitoefenen. Zo ben ik gestopt met roken, ben ik hard bezig met diëten, weer aan het sporten geslagen. Dat soort dingen kan je gewoon solo doen (ook op de momenten dat je even geen zin hebt in andere mensen) en verder toch proberen om met enige regelmaat af te spreken met mensen en van mijn hart geen moordkuil te maken. Als ik me kut voel heb ik het daar met vrienden gewoon over en als iets me bezighoudt ook. Werkt toch uiteindelijk beter dan het allemaal opkroppen.
Blabarazondag 26 augustus 2018 @ 18:20
Hazard, wat ik zou doen in jouw situatie is het werken aan je scriptie opdelen in blokken. Dus een uurtje scriptie, daarna jezelf een kwartiertje de tijd geven met je gedachten af te dwalen. Daarna weer een uurtje scriptie, etc. Heb je dit al geprobeerd? Sterkte!
EasyLifemaandag 27 augustus 2018 @ 20:09
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 13:28 schreef Hazzard het volgende:
Hoe lang heeft jouw relatie geduurd en hoe lang is het nu over?

5,5 jaar en nu bijna 2 weken over.

Blehhh, vandaag was wel echt erg... kreeg post voor ons, blijkt dat ik als partnerpensioen ofzo sta ingeschreven, kan dus ook nog zijn dat we opeens fiscaal partner zijn dit jaar.

Dus ik proberen te contacten via whatsapp, heel kortaf, ik zeg in de brief staat je moet twee belangrijke keuzes maken, kan het wel voor je opsturen, je woont bij je ouders nu toch?

Opeens geen reactie meer, denk toch ff spieken op FB wat dr woonplaats nu is, zie ik opeens allemaal fotos van haar met een gast bij een hotel in de bergen, naast elkaar liggen alsof ze al jaren samen zijn.

Ik weet dat het dom is om te stalken, maar nu al... en die posts waren van vorige week, dus linea directa naar een ander en ook meteen samen weg. We waren 3 weken geleden nog samen op vakantie in Griekenland.

Die foto's krijg ik nooit meer uit m'n netvlies.
FlipjeHollandmaandag 3 september 2018 @ 00:37
Nou ja, gezien het verhaal wat je hebt verteld hier leek me toch wel duidelijk dat ze nu een ander heeft? Moet in ieder geval niet als een verrassing komen... Ze reageert niet omdat ze geen zin heeft in die shit die ze heeft achtergelaten en terug komt ze sowieso niot, dus zet dat maar gelijk uit je hoofd.
EasyLifedinsdag 4 september 2018 @ 15:54
quote:
0s.gif Op maandag 3 september 2018 00:37 schreef FlipjeHolland het volgende:
Nou ja, gezien het verhaal wat je hebt verteld hier leek me toch wel duidelijk dat ze nu een ander heeft? Moet in ieder geval niet als een verrassing komen... Ze reageert niet omdat ze geen zin heeft in die shit die ze heeft achtergelaten en terug komt ze sowieso niot, dus zet dat maar gelijk uit je hoofd.
Het gaat inmiddels al een stuk beter.
FlipjeHollanddinsdag 4 september 2018 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 september 2018 15:54 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Het gaat inmiddels al een stuk beter.
Houden zo kerel ^O^
Newssworldwoensdag 12 september 2018 @ 15:04
Hier nog iemand waar van de relatie over en uit is. Het is 2 maanden geleden uit gegaan na een relatie van 8 jaar, en het lijkt nu pas écht binnen te komen..Al voelde we allebij dat het er soort van aan zat te komen doet het toch pijn.
Ook het slechte slapen, levendige dromen, niet geconcentreerd zijn en vermoeid zijn overdag is herkenbaar.

Heb hiervoor meerdere relaties gehad en de langste was 3 jaar, en ik weet dat je er er weer overheen komt al lijkt dat zo nooit te voelen.

Alsof er elke keer weer een kleine stukje van je hart afbrokkelt. Ook zin in andere vrouwen/daten heb ik totaal nog niet. Ben er echt wel ff klaar mee nu..
Hazzardmaandag 1 oktober 2018 @ 01:11
Een late reactie, maar wellicht is hij nog van toepassing.

quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 15:04 schreef Newssworld het volgende:
Hier nog iemand waar van de relatie over en uit is. Het is 2 maanden geleden uit gegaan na een relatie van 8 jaar, en het lijkt nu pas écht binnen te komen..Al voelde we allebij dat het er soort van aan zat te komen doet het toch pijn.
Ook het slechte slapen, levendige dromen, niet geconcentreerd zijn en vermoeid zijn overdag is herkenbaar.

Heb hiervoor meerdere relaties gehad en de langste was 3 jaar, en ik weet dat je er er weer overheen komt al lijkt dat zo nooit te voelen.
Eén van de weinig positieve dingen aan een eerdere langdurige relatie die is stukgelopen. Je kan alle clichés weer uit de kast halen, maar deze keer weet je in ieder geval dat er echt weer betere tijden gaan komen. Helaas kan het lang duren, maar als ik naar mezelf kijk is de eerste relatie die stukliep totaal niet te vergelijken met de tweede langdurige.

quote:
Alsof er elke keer weer een kleine stukje van je hart afbrokkelt. Ook zin in andere vrouwen/daten heb ik totaal nog niet. Ben er echt wel ff klaar mee nu..
Logisch na zo'n lange periode. Dat moet je ook allemaal totaal niet forceren. Waarom zou je in godsnaam dingen doen waar je geen zin in hebt? Focus je op jezelf en de leuke dingen/afleidingen in je leven. Ga dingen oppakken die je te lang hebt uitgesteld (in mijn geval afvallen en sporten oppakken) en waar jij je een beter persoon door gaat voelen. Sterkte :)
Hazzardmaandag 1 oktober 2018 @ 01:16
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 18:20 schreef Blabara het volgende:
Hazard, wat ik zou doen in jouw situatie is het werken aan je scriptie opdelen in blokken. Dus een uurtje scriptie, daarna jezelf een kwartiertje de tijd geven met je gedachten af te dwalen. Daarna weer een uurtje scriptie, etc. Heb je dit al geprobeerd? Sterkte!
Zit inmiddels op zo'n 85% denk ik. Had ik al die weken geleden niet gedacht, maar nu echt de laatste loodjes en het concentreren gaat me weer beter af. Gaat goed komen dus *) !

Wel binnenkort afgesproken met mijn ex :@ . Weet dat er eigenlijk niets goeds van kan komen, maar toch. Je wilt jezelf uiteindelijk niets kwalijk kunnen nemen en heb inmiddels het gevoel dat als er inderdaad niets goeds van komt, ik er een aantal dagen een kutgevoel aan overhoud, maar het kutgevoel daarna wel weer weg is. Ik zou er momenteel niet meer weken een wrak van zijn, dus wilde toch eens kijken wat een bakje koffie zou doen (en stiekem wellicht zou opleveren).
EasyLifewoensdag 3 oktober 2018 @ 04:30
Nu bijna 2 maanden dat ze weg is en het wordt alleen maar erger... denk dat ik in m'n hoofd had dat het nog goed kwam ofzo, hebben meer mensen dit?
Hazzardwoensdag 3 oktober 2018 @ 12:05
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 04:30 schreef EasyLife het volgende:
Nu bijna 2 maanden dat ze weg is en het wordt alleen maar erger... denk dat ik in m'n hoofd had dat het nog goed kwam ofzo, hebben meer mensen dit?
De 7 stages of grief is volgens mij wel een aardig bewezen theorie?

7e2d7b40aac2ff3ac54afc9a7689ff56.jpg

(Meer info: https://www.thrivetalk.com/7-stages-of-grief)

Nu geloof ik er niet in dat iedereen deze stappen helemaal precies op de hierboven beschreven wijze doorloopt, maar een kern van waarheid herken ik er wel in. Ook jouw verhaal zal bijna iedereen hier wel herkennen denk ik.

Zodra je langzaam begint te beseffen dat het écht niet meer goed gaat komen, ongeacht wat jij er wellicht allemaal nog voor zou willen doen, doet dat gewoon ontzettend veel pijn. Als jij daarvoor, bewust of onbewust, nog met het idee speelt dat het nemen van tijd of actie wellicht nog wonderen kan verrichten, dan is de realisatie dat dat niet zo is gewoon ontzettend kut.

Bereid je alvast op het volgende voor: ik heb in mijn eigen ervaring gemerkt dat ik heel vaak tussen fases blijf switchen. Ik heb gemerkt dat ik vaak hoop heb, vervolgens zie ik alle hoop vervliegen en voel ik me kut omdat ik weet dat het nooit meer goed gaat komen en daarna ga ik toch weer bij mezelf denken "maar wat als..." en schiet ik weer terug naar de gedachte dat het misschien toch nog goedkomt.

Het hoort erbij. Het is de normaalste zaak van de wereld en twee maanden is niet zo gek lang (totaal niet zelfs) na een relatie van 5,5 jaar. De kans is extreem groot dat je hier nog heel lang mee gaat struggelen. Dat zeg ik niet om je een nog kutter gevoel te bezorgen, maar omdat het erbij hoort en je jezelf niet extra moet gaan zitten opvreten als je weer een periode hebt waarin het slechter gaat.

Probeer aan jezelf te blijven werken, maar accepteer ook gewoon dat dit een menselijk iets is en je geen apart geval bent of er eigenlijk al perfect mee om hoort te kunnen gaan. Blijf dingen doen, blijf communiceren met je omgeving (dat is de beste uitlaatklep voor mij) en dan gaat het, met vallen en opstaan, op termijn beter.
EasyLifewoensdag 3 oktober 2018 @ 13:21
Ik lag vorige maand in het ziekenhuis vanwege dit, dus normaal is het niet echt. 4 politie auto's en en met de ambulance... ja heel normaal...

Edit: weet je serieus... ik denk nu gewoon nog 40 jaar en dan is alles over.
Hazzardwoensdag 3 oktober 2018 @ 13:26
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 13:21 schreef EasyLife het volgende:
Ik lag vorige maand in het ziekenhuis vanwege dit, dus normaal is het niet echt. 4 politie auto's en en met de ambulance... ja heel normaal...

Edit: weet je serieus... ik denk nu gewoon nog 40 jaar en dan is alles over.
Naar aanleiding van je bericht van september (het gaat iets beter) en nu de terugval (het wordt alleen maar erger) kreeg ik, samen met je vraag of anderen hier ook last van hebben, een iets ander beeld van de ernst. Ik weet niet zo goed wat ik hierop verder moet zeggen, behalve dat dit iets is waar je uiteraard professionele hulp bij moet zoeken. Kan me voorstellen dat je zelf ook al tot die conclusie was gekomen.
EasyLifedonderdag 4 oktober 2018 @ 07:57
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 13:26 schreef Hazzard het volgende:

[..]

Naar aanleiding van je bericht van september (het gaat iets beter) en nu de terugval (het wordt alleen maar erger) kreeg ik, samen met je vraag of anderen hier ook last van hebben, een iets ander beeld van de ernst. Ik weet niet zo goed wat ik hierop verder moet zeggen, behalve dat dit iets is waar je uiteraard professionele hulp bij moet zoeken. Kan me voorstellen dat je zelf ook al tot die conclusie was gekomen.
Ik heb in de 6 jaar single voor deze vriendin al zo veel psychologen versleten, die mensen doen ook maar wat.
Dr.Mikeydonderdag 4 oktober 2018 @ 09:02
ik ga meeten met mijn ex :Y
Hazzardvrijdag 5 oktober 2018 @ 15:46
quote:
0s.gif Op donderdag 4 oktober 2018 09:02 schreef Dr.Mikey het volgende:
ik ga meeten met mijn ex :Y
Laat je even weten hoe het gegaan is?
Dr.Mikeyvrijdag 5 oktober 2018 @ 16:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 oktober 2018 15:46 schreef Hazzard het volgende:

[..]

Laat je even weten hoe het gegaan is?
prima duurt nog wel even de 20ste hebben we een afspraak staan.
WeirdlyWiredvrijdag 5 oktober 2018 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 oktober 2018 16:58 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

prima duurt nog wel even de 20ste hebben we een afspraak staan.
Wat is eigenlijk de insteek van het gesprek?
Dr.Mikeyvrijdag 5 oktober 2018 @ 17:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 oktober 2018 17:20 schreef WeirdlyWired het volgende:

[..]

Wat is eigenlijk de insteek van het gesprek?
We zijn ''vrienden'' momenteel kijken hoe het nu gaat zien we wel wat de toekomt gaat brengen.
Newssworldvrijdag 5 oktober 2018 @ 20:20
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 01:11 schreef Hazzard het volgende:
Een late reactie, maar wellicht is hij nog van toepassing.

[..]

Eén van de weinig positieve dingen aan een eerdere langdurige relatie die is stukgelopen. Je kan alle clichés weer uit de kast halen, maar deze keer weet je in ieder geval dat er echt weer betere tijden gaan komen. Helaas kan het lang duren, maar als ik naar mezelf kijk is de eerste relatie die stukliep totaal niet te vergelijken met de tweede langdurige.

[..]

Logisch na zo'n lange periode. Dat moet je ook allemaal totaal niet forceren. Waarom zou je in godsnaam dingen doen waar je geen zin in hebt? Focus je op jezelf en de leuke dingen/afleidingen in je leven. Ga dingen oppakken die je te lang hebt uitgesteld (in mijn geval afvallen en sporten oppakken) en waar jij je een beter persoon door gaat voelen. Sterkte :)
Hij is nog van toepassing helaas ja.

Juist bij mijn eerdere relaties had ik zoiets van, dit is nu leuk maar dit gaat uiteindelijk foutlopen.

Bij de laatste lange relatie had ik juist een goed gevoel en kon ik ook juist vergelijken met mijn vorige exen. Denk dat het helaas nog wel ff gaat duren voordat ik er overheen ben.

Maar beetje bij beetje gaat het beter, en idd weer meer sporten etc. En ik ben juist niet aan het forceren, dat heeft allemaal geen zin, we zien wel weer wat er op het pad komt! ;)
Newssworlddinsdag 9 oktober 2018 @ 16:15
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 04:30 schreef EasyLife het volgende:
Nu bijna 2 maanden dat ze weg is en het wordt alleen maar erger... denk dat ik in m'n hoofd had dat het nog goed kwam ofzo, hebben meer mensen dit?
Dit heb ik (on)bewust denk ik ook gehad, en daardoor heeft het ook lang geduurd bij mij, en is het zelfs nog steeds bezig.
Terwijl zij al afscheid aan het nemen was terwijl het nog aan was is bij mij de klap veel later gekomen, ook omdat ik mischien ergens nog soort van hoop had.
Sterkte
Sad-menvrijdag 12 oktober 2018 @ 14:49


[ Bericht 50% gewijzigd door Sad-men op 12-10-2018 16:24:15 ]
EasyLifezaterdag 13 oktober 2018 @ 11:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 oktober 2018 16:15 schreef Newssworld het volgende:

[..]

Dit heb ik (on)bewust denk ik ook gehad, en daardoor heeft het ook lang geduurd bij mij, en is het zelfs nog steeds bezig.
Terwijl zij al afscheid aan het nemen was terwijl het nog aan was is bij mij de klap veel later gekomen, ook omdat ik mischien ergens nog soort van hoop had.
Sterkte
Thanks, kreeg afgelopen week opeens ook nog likes van die nieuwe vent van haar op FB, bla bla likes your photo, bla bla likes your photo... en ook best persoonlijke fotos, van haar en onze hond en eentje toen onze hond ziek was en zij haar troost. Dat soort fotos wil je niet kwijt eigenlijk, maar nu toch maar verwijderd en die gast geblocked.

PS. die meldingen krijg je vanwege die tags als iemand dat niet volgde.
buckets_of_lubemaandag 15 oktober 2018 @ 05:15
Update 3:

Ik volg mijn ex dus allang niet meer op de social media, maar mijn broer had mij een maand geleden opzij gezet omdat hij wat aan mij moest vermelden. Mijn ex had blijkbaar op haar FB een post gemaakt over hoe zwaar het afgelopen jaar wel niet was sinds Augustus 2017 (de maand waarin het uit ging), en dat ze in December jongstleden was gedrogeerd en verkracht, waarna ze een week op de intensive care lag vanwege de "roofies" die haar lever aan het aantasten waren.

Zoals jullie kunnen voorstellen, lag ik hier helemaal in puin van. Oorspronkelijk wist ik niet of het een goed idee was om contact op te nemen (voor het eerst sinds het uit ging), maar uiteindelijk heb ik dat toch gedaan en een berichtje van steun gestuurd. Ze had een week later gereageerd met een kort maar lief berichtje, waarin ze schreef dat ze voor mij aan het bidden is. Zo'n reactie was nieuw voor mij, sinds ze nooit zulke woorden ("bidden") tijdens onze relatie gebruikte. Het gaf mij de bevestiging dat ze immiddels een ander persoon is, en dat de relatie helemaal over is. Blijkbaar heeft ze nu ook een nieuw vriendje, al zag dat gebaseerd op FB foto's volgens mijn broer er uit als een rebound. Maar al dit heeft voor een gigantische relapse gezorgd in mijn hartzeer over onze breuk, en nu nog weet ik niet hoe ik er het beste mee om kan gaan. Ik voel als een "secondary survivor" over iemand die niet meer in mijn leven is.

Tegelijkertijd heb ik niks hiervan gezegd tegen mijn huidige vriendin: het Chinese meisje over wie ik het eerder had, en met wie ik sinds Mei "officieel" ben. Het gaat prima tussen ons, maar haar visum problemen zijn nog steeds een ding. Ik zat te overwegen om met haar te trouwen om haar te kunnen helpen, en ik zou het nu heeeeeeel kut vinden als ze in de aankomende paar maanden het land uit moet. Maar ik voel ook alsof ik niet reactionair moet doen gebaseerd om dit soort omstandigheden: het liefst heb ik dat we verder samen kunnen groeien voordat ik zo'n beslissing maak. En al deze recente ontwikkelingen in de afgelopen maand met mijn ex helpen helemaal niet. Want ik wil geen beslissing maken die gebaseerd is op gevoelens van verlies.

Toestand.
jigggymaandag 15 oktober 2018 @ 14:26
Net een appje van Mn ex gehad, dat ze dit mij even wou vertellen, ze heeft een ander en om confrontaties in de toekomst te voorkomen wou ze me dat even appen, voel me er heel raar over, hoopte en dacht dat het minder met me zou doen
EasyLifemaandag 15 oktober 2018 @ 16:03
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 14:26 schreef jigggy het volgende:
Net een appje van Mn ex gehad, dat ze dit mij even wou vertellen, ze heeft een ander en om confrontaties in de toekomst te voorkomen wou ze me dat even appen, voel me er heel raar over, hoopte en dacht dat het minder met me zou doen
Dat is ook naar zeg, ik had de laatste 2 weken heel leuk app contact via een dating app met een Marokkaans meisje, die wel ook echt in Marokko woont, echt bloedmooi. Geloofde het eerst niet, maar na Facetimen en veel bellen wel. En elke keer selfies sturen en ze woont ook erg mooi en redelijke auto, dus was niet achter geld aan ofzo (wist ook dat ik dat niet echt had).

Alleen voor mij was het meer afleiding, was niet echt van plan om daarheen te gaan ofzo en andersom ook moeilijk, sowieso was mn ex ook buitenlands en zat daar momenteel nog niet op te wachten.

Maar nu hele opbiechting gehad dat ze wil stoppen met appen/bellen alles, want ze kon er niet meer tegen, begon verliefd op me te worden en afstand en cultuurverschil toch te groot. Ik kreeg volgende dag toch weer berichtjes van smorgens tot savonds, maar toen toch vroeg ze of ik haar aub wilde blocken (snap alleen niet waarom ze mij niet kon blocken), want ze kon dit niet. Ze zei nog wel thanks for everything and I'm sorry en alles.

Pas toen besefte ik eigenlijk hoe serieus ze was, heb toen maar besloten ook echt niks meer te sturen, aangezien ik weet hoe erg het is om gek op iemand te worden/zijn en er niet bij te kunnen zijn. Heb sinds toen ook niets meer vernomen, wel jammer, want voor mij deed het mijn ex echt vergeten, maar niet eerlijk als het voor de ander serieus is.
S95Sedanmaandag 15 oktober 2018 @ 16:07
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 14:26 schreef jigggy het volgende:
Net een appje van Mn ex gehad, dat ze dit mij even wou vertellen, ze heeft een ander en om confrontaties in de toekomst te voorkomen wou ze me dat even appen, voel me er heel raar over, hoopte en dacht dat het minder met me zou doen
Hebben jullie gezamelijke vrienden of komen jullie elkaar nog tegen? Anders wel een beetje apart om zoiets te doen zonder reden.
EasyLifemaandag 15 oktober 2018 @ 16:07
quote:
6s.gif Op maandag 15 oktober 2018 16:07 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Hebben jullie gezamelijke vrienden of komen jullie elkaar nog tegen? Anders wel een beetje apart om zoiets te doen zonder reden.
Ja gewoon gemeen naar mijn idee.

Kreeg na een paar weken dat het uit was ook nog appje van mijn ex, dat ze mn moeder nog wilde feliciteren, maar misschien raar was en dat ze zich kut voelde over alles, dat is gewoon niet eerlijk als zij degene is die het uit heeft gemaakt.
S95Sedandinsdag 16 oktober 2018 @ 09:59
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 16:07 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Ja gewoon gemeen naar mijn idee.

Kreeg na een paar weken dat het uit was ook nog appje van mijn ex, dat ze mn moeder nog wilde feliciteren, maar misschien raar was en dat ze zich kut voelde over alles, dat is gewoon niet eerlijk als zij degene is die het uit heeft gemaakt.
Zoiets zou ik wel ander vinden dan vermelden dat je een ander hebt.

Dat iemand het uit heeft gemaakt wil niet zeggen dat het voor de ander niet lastig is natuurlijk. Hoewel ik je gevoel daarin wel begrijp is het gewoon niet zo simpel.
Tegandinsdag 16 oktober 2018 @ 10:32
Het is toch fijner om te horen van je ex dat hij/zij een ander heeft i.p.v. verrast te worden door ze tegen te komen of het te horen van vrienden.
jigggydinsdag 16 oktober 2018 @ 10:39
quote:
6s.gif Op maandag 15 oktober 2018 16:07 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Hebben jullie gezamelijke vrienden of komen jullie elkaar nog tegen? Anders wel een beetje apart om zoiets te doen zonder reden.
geen gemeenschappelijke vrienden , alleen werk ik bij haar in de buurt en liep ze laatst al soortvan hand in hand langs mijn werkplek , dus eigenlijk wist ik al hoe laat het was :') , voor de rest zou ik haar alleen tegen kunnen komen met stappen ofzo
jigggydinsdag 16 oktober 2018 @ 10:40
Sjezus wat heb ik er een kutnacht van gehad zeg :')
larry_flyntdinsdag 16 oktober 2018 @ 14:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 10:40 schreef jigggy het volgende:
Sjezus wat heb ik er een kutnacht van gehad zeg :')
Kut voor je man! Sterkte.

Met mijn gaat laatste tijd wel iets beter. Wil aan de ene kant nog helemaal niet daten enzo, maar aan de andere kant zou ik best wel weer een vriendin willen.
EasyLifedinsdag 16 oktober 2018 @ 16:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 10:40 schreef jigggy het volgende:
Sjezus wat heb ik er een kutnacht van gehad zeg :')
Sterkte voor ons beide dan vanavond haha.

Ik droomde dat ik me omdraaide en mn arm opeens om iemand heen lag, was zij het en toen zei ik huh maar je bent toch weg, zoiets en toen werd ik wakker, lag ik nog met mn arm om haar heen.

Om vervolgens echt wakker te worden in een leeg bed, ergste zijn dan die uren nadat je wakker bent, dat je dat gevoel weer voelt, trekt gelukkig wel weer weg.

Heb dit nog eens in de paar weken.
Dr.Mikeydinsdag 16 oktober 2018 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 16:40 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Sterkte voor ons beide dan vanavond haha.

Ik droomde dat ik me omdraaide en mn arm opeens om iemand heen lag, was zij het en toen zei ik huh maar je bent toch weg, zoiets en toen werd ik wakker, lag ik nog met mn arm om haar heen.

Om vervolgens echt wakker te worden in een leeg bed, ergste zijn dan die uren nadat je wakker bent, dat je dat gevoel weer voelt, trekt gelukkig wel weer weg.

Heb dit nog eens in de paar weken.
herkenbaar heb dat ook gehad
rotgevoel ja .

zelf ga ik nu wel goed met mijn ex om ga der zaterdag dag zien na 5 maanden we bellen vaak vriendschapelijk hoop niet dat dit het blijft maar je weet het niet.
jigggydinsdag 16 oktober 2018 @ 19:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 16:40 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Sterkte voor ons beide dan vanavond haha.

Ik droomde dat ik me omdraaide en mn arm opeens om iemand heen lag, was zij het en toen zei ik huh maar je bent toch weg, zoiets en toen werd ik wakker, lag ik nog met mn arm om haar heen.

Om vervolgens echt wakker te worden in een leeg bed, ergste zijn dan die uren nadat je wakker bent, dat je dat gevoel weer voelt, trekt gelukkig wel weer weg.

Heb dit nog eens in de paar weken.
heel veel sterkte bro, klinkt ook allemaal echt klote..

Ik ga nog maar even naar de gym, sparren om even wat frustratie eruit te laten
jigggydinsdag 16 oktober 2018 @ 19:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 14:37 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Kut voor je man! Sterkte.

Met mijn gaat laatste tijd wel iets beter. Wil aan de ene kant nog helemaal niet daten enzo, maar aan de andere kant zou ik best wel weer een vriendin willen.
sterkte gap, ik zou het gewoon proberen ,wat heb je te verliezen
larry_flyntdinsdag 16 oktober 2018 @ 20:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 19:35 schreef jigggy het volgende:

[..]

sterkte gap, ik zou het gewoon proberen ,wat heb je te verliezen
Weet niet. Lukt me ook niet echt om dames aan te spreken ofzo.
jigggywoensdag 17 oktober 2018 @ 15:56
Loopt ze voor de 2e keer in de week hand in hand langs Mn winkel, het lijkt wel alsof ze het expres doet :')


Tijd voor een sigaret
AlwaysHappywoensdag 17 oktober 2018 @ 16:21
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 15:56 schreef jigggy het volgende:
Loopt ze voor de 2e keer in de week hand in hand langs Mn winkel, het lijkt wel alsof ze het expres doet :')

Tijd voor een sigaret
Vervelend wel, maar je doet er verder vrij weinig aan. Zij heeft ook gewoon het recht om daar te lopen en wellicht doet ze het helemaal niet expres. Het is inmiddels al heel wat maanden uit volgens mij, dus hoe moeilijk het ook wel niet is (en ik weet dat het moeilijk is)...probeer die relatie echt eens te verwerken. En dat bedoel ik niet bruut of zo, want snap dat het kut kan aanvoelen. Maar na verloop van tijd moet je toch echt verder en dan helpt het niet heel erg als je maar medelijden met jezelf blijft hebben zeg maar. :@ Het is ook vrij normaal dat je aan je ex laat weten dat je iemand anders ziet. Beter zo dan er per toeval achterkomen. Dus dat bedoelde ze wellicht gewoon goed.

Wel erg vervelend dat je er zo mee zit, sterkte nog O+

quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 16:07 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Ja gewoon gemeen naar mijn idee.

Kreeg na een paar weken dat het uit was ook nog appje van mijn ex, dat ze mn moeder nog wilde feliciteren, maar misschien raar was en dat ze zich kut voelde over alles, dat is gewoon niet eerlijk als zij degene is die het uit heeft gemaakt.
Het is niet alsof degene die het uitmaakt verder geen rechten meer heeft of zo. Gevoelens aan beide kanten. Helemaal als het contact met je moeder goed was...dan kan ik zo'n appje me wel goed voorstellen eigenlijk. Maar kan aan mij liggen :) Jij ook veel sterkte!
EasyLifewoensdag 17 oktober 2018 @ 18:56
quote:
14s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 16:21 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Het is niet alsof degene die het uitmaakt verder geen rechten meer heeft of zo. Gevoelens aan beide kanten. Helemaal als het contact met je moeder goed was...dan kan ik zo'n appje me wel goed voorstellen eigenlijk. Maar kan aan mij liggen :) Jij ook veel sterkte!
Meer ook omdat ze al 3 maanden stiekem met een ander zat te chatten (ik dacht beste vriendin of oud klasgenoot, maar ze voegde gewoon een nieuw ontmoet iemand toe) en toen ze 2 dagen weg was al met hem ergens in de bergen was en fotos op Facebook plaatsen. Echt zo van dat is niks geworden, dus nu voel ik me weer sad. Ik wist sowieso al dat die kerel niks goeds was, geen idee of ze wel of niet bij elkaar zijn, maar als je weg gaat voor een ander en dan kut gaat voelen... dat is mijn idee.
jigggydonderdag 18 oktober 2018 @ 12:57
Wat maak ik nu mee, stapt ze net de winkel In waar ik werk ,met de vraag of ze straks nog een paar handdoeken die ze nog bij mij thuis had liggen kan ophalen of ik ze kan brengen, ik heb gezegd dat ik wel het geld overmaak als ze een nieuw setje koopt , wat de fuck joh laat me met rust :') vooral op Mn werk
EasyLifevrijdag 19 oktober 2018 @ 10:36
Mijn ex is vandaag jarig, vlak voordat ze weg was zat ik al aan dingen te denken om te doen vandaag en/of dit weekend. Ging allemaal mooi niet door dus.

De afgelopen dagen was ik best nerveus, wilde soort van feliciteren, om te laten weten met mij gaat alles goed, hoop met jou ook, maar diep van binnen weet ik dat ik het alleen maar wilde doen om dat ik wil dat ze mij lief of weer leuk vindt of mist zeg maar.

Daarnaast heeft ze me volgens mij ook geblocked op enkele dingen, maar weet niet wat. En ik hoef niet eens antwoord, liever niet zelfs, maar zou wel willen weten dat het aan komt en stel ik stuur dan een Whatsapp ofzo en ik zie na uren nog steeds "niet gelezen" dan gaat dat me alleen maar ergeren en wordt ik nog nerveuzer.

Maar goed, ik ga het sowieso niet doen, waarom zou ik ook, we hebben geen contact meer.

PS. had nog steun gezocht bij vrienden/vriendinnen, maar die reageerden echt zo van pfff ben je hier nog mee bezig?
buckets_of_lubevrijdag 19 oktober 2018 @ 20:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 10:36 schreef EasyLife het volgende:

PS. had nog steun gezocht bij vrienden/vriendinnen, maar die reageerden echt zo van pfff ben je hier nog mee bezig?
Wat een kutreactie. Loslaten is hartstikke moeilijk. Niks om je over te schamen.
EasyLifezaterdag 20 oktober 2018 @ 09:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 20:24 schreef buckets_of_lube het volgende:

[..]

Wat een kutreactie. Loslaten is hartstikke moeilijk. Niks om je over te schamen.
Heb gelukkig veel steun gehad aan een meisje ver weg, heel leuk, wilde op een gegeven moment niet verder praten omdat het toch niks zou worden ivm afstand. Maar die begon deze week opeens weer te praten dat ze toch wel gewoon als vrienden wilde appen.

Daar zo'n beetje de hele dag mee geappt, gewoon over onzin, wat voor weer het is en wat voor avond eten we hadden, eigenlijk van die gesprekken die je hebt als je verliefd bent, dat het nergens meer over gaat, maar je toch door wil praten. En zij is wel altijd met vrienden en familie, maar toch wat eenzaam, dus zij bleef ook door appen.
Dr.Mikeyzaterdag 20 oktober 2018 @ 09:03
vandaag elkaar zien voor het eerst in vijf maanden.
jigggyzaterdag 20 oktober 2018 @ 09:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 oktober 2018 09:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
vandaag elkaar zien voor het eerst in vijf maanden.
heel veel succes
Dr.Mikeyzaterdag 20 oktober 2018 @ 19:19
het ging eigenlijk heel goed veel gepraat lekker gegeten en de tijd vloog voorbij wel apart om dan weer afscheid te moeten nemen maar ze vroeg me voor een volgende keer.
EasyLifezaterdag 20 oktober 2018 @ 22:04
Ik zie trouwens nog op tegen alle belastinggezeur. Hoop er straks een beetje overheen te zijn, totaal geen contact is ook wel weer lekker. Moeten denk ik volgend jaar nog dingen regelen ivm haar werk en onze huurtoeslag begin dit jaar. Nja, fuck it, zien we dan wel weer.
BredeBroederzondag 28 oktober 2018 @ 04:31
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:17 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ik denk eigenlijk dat het beter voor je zal zijn om haar gewoon echt helemaal achter je te laten. Ik lees je ''als dat zo blijft is dat ook gewoon prima'' uiteraard, maar je probeert het niet voor niets. Dus het betekent nog steeds wat voor je. Jullie hebben het sinds toen al eens geprobeerd (wat ik lees) om weer wat meer contact te hebben, maar dat is natuurlijk ook met een reden toch niet zo gelopen als dat je had gehoopt. Als ik haar was zou ik nu dan ook niet meer ingaan op jouw mail (al zou ik dat wel laten weten ipv negeren). Ik zeg niet dat het zo is, maar ik kan me goed voorstellen dat het op haar alleen maar overkomt alsof je nog steeds niet helemaal over haar heen bent. Nostalgie gevoelens e.d.
Om hier toch nog even op terug te komen.. Nostalgie gevoelens betekent toch niet persè dat je niet over iemand heen bent? Vandaag heb ik weer zo’n rare dag. Eens in de zoveel tijd heb in een dag dat ik terugdenk aan een aantal jaren geleden. En natuurlijk speelde mijn toenmalige ex daar een grote rol in, beetje het hoogtepunt van m’n middelbare school tijd.

Maar de laatste keer dat het door m’n hoofd ging was dus mijn vorige post, begin augustus.. En iedere keer als ik zo’n moment heb (meestal s’ochtends), vraag ik me af wat zij nu doet etc. maar de rest van de tijd ben ik er helemaal niet mee bezig. Dat betekent toch niet dat ik er niet overheen ben? Het is 4 jaar geleden. Wel mijn eerste vriendin en dat blijft altijd speciaal, maar naast dat ik daar geen verlangen naar heb is het ook nog eens totaal irrealistisch. Hebben anderen dit ook af en toe?

Ik ben nu bijna een maand in m’n wereldreis en had eigenlijk verwacht dit soort momenten niet te hebben op reis.

Ben nogal in de war, aangezien ik het idee heb dat ik het geromantiseerde verhaal eruithaal, en daar het gevoel vandaan komt.

Heb vaak het idee dat vroeger alles leuker was en ik meer plezier kon halen uit dingen, (wat deels waar is). En dan romantiseer ik ook vaak de relatie van toen (de leuke dingen), terwijl onze relatie, ookal was het gevoel wel écht, gewoon een slechte relatie was met veel ruzie en veel gezeik. Maar toch aan de leuke dingen denken dan..

Naja het waait wel weer over denk ik, wellicht blijft dit m’n hele leven zo, :’)
jigggydinsdag 30 oktober 2018 @ 08:47
Ik vrees dat mijn ex niet zo’n leuk avondje stappen heeft gehad.

Word vanochtend wakker en kijk op mijn telefoon ,heb Ik van haar (blijkbaar) nieuwe nummer een appje waar in staat “ik ben blij dat het allemaal voorbij is en ik jou rotkop nooit meer hoef te zien ,na wat je me allemaal hebt aangedaan” ,gewoon uit het niks en dat terwijl ik mijzelf nou niet echt de rotzak in de relatie vond ofzo.

Heb er maar niet op gereageerd maar vind dit redelijk onnodig en raar ,voel me er niet echt lekker onder
renwanzondag 11 november 2018 @ 05:29
Nou, ik kan me hier na 4 jaar ook weer eens komen melden want het is me weer niet gegund :')

Vorige week zaterdag zouden we elkaar een dagje niet zien omdat we "teveel op elkaars lip zaten" wat ook wel klopt aangezien we 2 maanden elkaar dag in, dag uit gezien hebben want mevrouw had een situatie waardoor ze echt door me opgevangen moest worden. 2 Maanden alles gegeven wat ik had, 200% want ze was al niet de meest makkelijke aangezien het een narcistische borderliner is.
Met zo'n persoonlijkheid is het misschien ook niet heel raar dat ik de boel niet vertrouwde, haar gedrag met haar telefoon was al 3 weken nogal vreemd te noemen. Heel mysterieus appen, zodat ik het net niet kon zien, als ik aan kwam lopen snel Whatsapp wegklikken, telefoon opeens niet meer van haar zijde laten wijken. Mjaja....

Toen ik daar zondag weer was was mevrouw ontzettend geagiteerd, nog erger dan normaal. Ik besloot er niks van te vinden en heb gewoon wat meegeholpen met klusjes in huis. Bij het uitruimen van de vaatwasser vond ik opeens glazen die ze alleen in uitzonderlijke situaties gebruikt, aantal borden dat wel heel veel was voor 1 persoon in 2 dagen, pannen die gebruikt waren maar niet overeenkwamen met wat ze mij vertelde allemaal gegeten te hebben, bij het doen van de was vond ik opeens gewassen lingerie die ik echt al een hele tijd niet gezien had en toen ze eten voor ons ging maken pakte ze opeens een pak met van die mini brunch broodjes van de AH. Normaal zitten er daar 9 in ofzo en nu nog 3, heel vreemd voor iemand die een koolhydraatarm dieet volgt en daar altijd heel strikt in is.

Op een gegeven moment toch maar aangegeven dat het me allemaal niet lekker zat wat resulteerde in een totale defensieve flipbui. Hoe ik het in mijn hoofd haalde om haar überhaupt wat te vragen, waar ik het gore lef vandaan haalde om zoiets over haar te denken, dat soort dingen. Dat terwijl als een vrouw mij ook maar verkeerd aankijkt ik altijd uitgemaakt werd voor hoereloper, onbetrouwbare kklijer, dat ze altijd wel wist dat ik niet te vertrouwen was. Maar ik haalde het lef ergens vandaan haar heel rustig te vragen of ze wel echt zeker wist dat ze die zaterdag alleen was en dat was bespottelijk :')

Uiteindelijk bedaarde de boel weer een beetje, heb ik ook aangegeven dat het mijn gevoel was en het niet hoeft te kloppen maar dat ik er (mede gezien haar psychische staat) gewoon heel bang voor was omdat ik weet waar ze toe in staat kan zijn, ze had het me immers zelf verteld.
Die nacht ben ik weer eens de hele nacht voor haar opgebleven om dingen in huis te doen want haar moeder zou langskomen en de boel moet dan helemaal aan de kant zijn. In die tijd ben ik 5 keer voor rotte vis uitgemaakt omdat ik dingen niet op haar manier deed en zat ik me steeds meer te ergeren aan haar gedrag. Hallo ik ben hier bezig voor jou, ik hoef dit allemaal niet te pikken hoor en een beetje dankbaarheid zou best op zijn plek zijn.

Uiteindelijk was het werk voor 60% klaar en zijn we maar naar bed gegaan. Ik bleef maar slapen maar wel met de voorwaarde dat ze bij het wakker worden "geen geruzie zou krijgen", mooi was ik niet van plan.
Maar helaas mocht het weer niet zo zijn, ik ben er als eerste uitgegaan en vroeg wat ze wilde dat ik zou doen. Domme vraag, totale flippartij, helemaal uit d'r stekker gegaan. Dusdanig erg had ik het nog nooit meegemaakt. Ze was al van de steken onderwater als ze boos was maar dit was echt niet normaal want ik was lelijk, ze was met me uit medelijden en de seks stelde niks voor.

Wow :')

Ik ben omgedraaid, de deur uitgelopen en was er klaar mee. Ik wilde niet meer, dit waren de laatste beledigingen die ik nog pikte, de druppel was er eindelijk. Ik liep al maanden op eierschalen, moest bij alles wat ik zei nadenken hoe ik het zei en opletten of ik er niet verkeerd bij keek, alles om ervoor te zorgen dat ik niet weer haar borderline triggerde en weer een bui over me heen kreeg. De hele tijd was ik mezelf aan het wegcijferen voor haar, ze hoefde maar met haar vingers te knippen en ik stond er. Ik heb zelf vrienden hier een keer in huis laten zitten omdat mevrouw het weer op haar heupen kreeg en ik uit pure paniek weer die kant op gefietst ben.
Maandenlang heb ik de meest verschrikkelijke beledigingen gepikt, de meest achterlijke beschuldigingen die nergens op sloegen en iedereen om me heen begon hun zorgen over me uit te spreken.

Hell zelfs collega's die me nauwelijks kenden kwamen op een gegeven moment naar me toe om te vragen wat er was omdat mijn (blijkbaar) hele vrolijke positieve uitstraling totaal verdwenen was. Er was niks meer van me over werd me verteld. Iedereen om me heen die wist met wie ik bezig was zei ook dat ik weg moest wezen bij haar omdat ze me aan het slopen was, totaal aan het leegzuigen en niet op de fijne manier.

Zoals ik dus zei was ik het na die laatste bui vol beledigingen dus zat maar ik wilde nog een ding. Ik wilde weten of ik gelijk had over die zaterdag daarvoor dus ben wat research gaan doen. Zij was er altijd zo trots op dat ze "overal achter kon komen en iedereen 10 stappen voor was" waardoor ze mij daarin totaal onderschat heeft. Normaal ben ik niet zo'n sherlock holmes maar als het echt moet heb ik ook genoeg lijntjes lopen naar veel mensen en na wat navraag hier en daar en dingen checken kwam het verlossende antwoord. Mijn vermoeden was terecht. Ik heb nog een app gestuurd en gezegd dat ik het weet, alles op elke mogelijke manier geblockt en het was klaar. Daar is nog een reactie opgekomen waarin ze totaal niet inging op dat ik het wist. Daar heb ik nog onvriendelijk op gereageerd en sindsdien is het stil.

Dus na dit alles, na zo behandeld te zijn (geloof me dit is het topje van de ijsberg), na me zo ingespannen te hebben zit ik nu haar te missen. Wat is dit voor waanzin? Ik moet eerlijk zeggen dat mijn zelfvertrouwen al niet heel hoog was maar wat er nog was heeft ze aardig goed weten te slopen maar alsnog begon ik me op een gegeven moment te beseffen dat ik te goed voor haar was en zij mij niet verdiende. Dat is met mijn zelfvertrouwen toch best een prestatie.

Wat is dit voor waanzin? Ik wil haar niet missen, ze is een lopende tumor die iedereen uit het leven moet snijden, puur eropuit om alles wat ze aanraakt kapot te maken EN DAT MIS IK? Wat een totale ellende :')

Ik ga hier niet precies uitleggen hoe ik achter dingen gekomen ben en ook niet alles wat er nog meer gebeurde opschrijven omdat er een kleine kans is dat ze hierachter komt en dan kan ik rennen. Voorlopig is het dus stil maar ik heb gezien wat er gebeurde bij anderen die klaar met haar waren en ben doodsbang dat het stilte voor de storm is. Als ze in haar kop krijgt dat ze me mist dan gaat er iets gebeuren en god mag weten wat het is :r
EasyLifezondag 11 november 2018 @ 08:54
Ik begrijp dat (soms bijna agressieve) verdedigen ook nooit, terwijl later blijkt dat ze fout zaten.

Ik had dat dus ook, was helemaal niet jaloers of bezitterig en dan vragen met wie die kerel is waar ze de hele fucking dag mee zit te chatten en dan meteen boos worden dat dat gewoon een bekende is of oud klasgenoot whatever het excuus was.

En later dan toch toegeven dat het een nieuw ontmoette jongen was en nog later blijkt dus dat dat allemaal het begin was van een nieuwe relatie en de argwaan allemaal terecht was, dat voel je toch ook gewoon aan.
MissButterflyyzondag 11 november 2018 @ 09:02
Renwan, ik lees vooral dat ze je heel respectloos behandelt. Goed dat je voor jezelf kiest en bent gegaan. Zo'n relatie wil je niet. Er zijn leukere vrouwen
Scary_Maryzondag 11 november 2018 @ 11:44
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 05:29 schreef renwan het volgende:
Dus na dit alles, na zo behandeld te zijn (geloof me dit is het topje van de ijsberg), na me zo ingespannen te hebben zit ik nu haar te missen. Wat is dit voor waanzin? Ik moet eerlijk zeggen dat mijn zelfvertrouwen al niet heel hoog was maar wat er nog was heeft ze aardig goed weten te slopen maar alsnog begon ik me op een gegeven moment te beseffen dat ik te goed voor haar was en zij mij niet verdiende. Dat is met mijn zelfvertrouwen toch best een prestatie.

Wat is dit voor waanzin? Ik wil haar niet missen, ze is een lopende tumor die iedereen uit het leven moet snijden, puur eropuit om alles wat ze aanraakt kapot te maken EN DAT MIS IK? Wat een totale ellende :')
Je kan nu wel doen alsof je het allemaal voor haar deed, maar dat is natuurlijk niet zo. Jij deed het net zo goed voor jezelf, omdat je iets uit die situatie haalde. Aan een kant misschien het idee dat je ondanks je gebrekkige eigenwaarde er toch iemand was die met je wilde zijn en waar je iets voor kon betekenen. Dat idee en iets voor de ander kunnen doen om je nuttiger te voelen valt nu weg en vermoedelijk is dat hetgene wat je nu mist, plus de erkenning die je nu totaal niet meer krijgt voor je goede bedoelingen. Voorheen werd dat ook niet zo gewaardeerd kennelijk, maar het was *iets*.

Wat zonde dat je zo lang over je grenzen heen bent blijven gaan. Dat is wel een signaal dat het met je eigenwaarde nog niet goed genoeg zit. Misschien zelfs de reden dat je aan zo een meid bent blijven hangen, die het ergens ook kon bevestigen hoe jij je van binnen voelde.
Maar gelukkig zie je nu achteraf in wat je wel aan moois te bieden had en wat beter gewaardeerd had mogen en zelfs moeten worden. Beter ga je nadenken over hoe je dat een volgende keer kan voorkomen en wat je wel in een relatie zoekt en wil vinden.
Bedenk je waarom een meid wel bij je wil zijn en wil blijven. Zoek verbintenis in het positieve in eerste instantie, zodat je dat als basis hebt ipv het reddersyndroom.

Neem de tijd om het te verwerken, dat kan best even duren :*
Mojo.jojozondag 11 november 2018 @ 12:15
Bij mij komt ook een beetje het beeld op dat Renwan een pleaser is die iemand anders nodig heeft om zelf gelukkig te zijn. Scary Mary zegt het wellicht wat aardiger. Maar aangezien Renwan in zijn introductie het woord "weer" gebruikt lijkt het een valkuil voor hem te zijn. Zie deze ervaring, als je hem verwerkt hebt, niet als verloren tijd maar als een levensles. Sterkte.
renwanzondag 11 november 2018 @ 12:42
Ik heb nu even geen tijd om uitgebreid te reageren maar wil wel even benadrukken dat ik de borderline niet zelf verzonnen heb he. Dit was daadwerkelijk gediagnosticeerd en heeft ze me zelf laten lezen.

Nou wil ik daar niet iets mee goedpraten want ik heb het zelf zover laten komen maar ze wist wel heel smerige trucjes uit te halen waardoor ik veel van haar gedrag niet als dusdanig kwetsend ervoer.
blondetriendinsdag 13 november 2018 @ 08:33
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 05:29 schreef renwan het volgende:
Nou, ik kan me hier na 4 jaar ook weer eens komen melden want het is me weer niet gegund :')

Vorige week zaterdag zouden we elkaar een dagje niet zien omdat we "teveel op elkaars lip zaten" wat ook wel klopt aangezien we 2 maanden elkaar dag in, dag uit gezien hebben want mevrouw had een situatie waardoor ze echt door me opgevangen moest worden. 2 Maanden alles gegeven wat ik had, 200% want ze was al niet de meest makkelijke aangezien het een narcistische borderliner is.
Met zo'n persoonlijkheid is het misschien ook niet heel raar dat ik de boel niet vertrouwde, haar gedrag met haar telefoon was al 3 weken nogal vreemd te noemen. Heel mysterieus appen, zodat ik het net niet kon zien, als ik aan kwam lopen snel Whatsapp wegklikken, telefoon opeens niet meer van haar zijde laten wijken. Mjaja....

Toen ik daar zondag weer was was mevrouw ontzettend geagiteerd, nog erger dan normaal. Ik besloot er niks van te vinden en heb gewoon wat meegeholpen met klusjes in huis. Bij het uitruimen van de vaatwasser vond ik opeens glazen die ze alleen in uitzonderlijke situaties gebruikt, aantal borden dat wel heel veel was voor 1 persoon in 2 dagen, pannen die gebruikt waren maar niet overeenkwamen met wat ze mij vertelde allemaal gegeten te hebben, bij het doen van de was vond ik opeens gewassen lingerie die ik echt al een hele tijd niet gezien had en toen ze eten voor ons ging maken pakte ze opeens een pak met van die mini brunch broodjes van de AH. Normaal zitten er daar 9 in ofzo en nu nog 3, heel vreemd voor iemand die een koolhydraatarm dieet volgt en daar altijd heel strikt in is.

Op een gegeven moment toch maar aangegeven dat het me allemaal niet lekker zat wat resulteerde in een totale defensieve flipbui. Hoe ik het in mijn hoofd haalde om haar überhaupt wat te vragen, waar ik het gore lef vandaan haalde om zoiets over haar te denken, dat soort dingen. Dat terwijl als een vrouw mij ook maar verkeerd aankijkt ik altijd uitgemaakt werd voor hoereloper, onbetrouwbare kklijer, dat ze altijd wel wist dat ik niet te vertrouwen was. Maar ik haalde het lef ergens vandaan haar heel rustig te vragen of ze wel echt zeker wist dat ze die zaterdag alleen was en dat was bespottelijk :')

Uiteindelijk bedaarde de boel weer een beetje, heb ik ook aangegeven dat het mijn gevoel was en het niet hoeft te kloppen maar dat ik er (mede gezien haar psychische staat) gewoon heel bang voor was omdat ik weet waar ze toe in staat kan zijn, ze had het me immers zelf verteld.
Die nacht ben ik weer eens de hele nacht voor haar opgebleven om dingen in huis te doen want haar moeder zou langskomen en de boel moet dan helemaal aan de kant zijn. In die tijd ben ik 5 keer voor rotte vis uitgemaakt omdat ik dingen niet op haar manier deed en zat ik me steeds meer te ergeren aan haar gedrag. Hallo ik ben hier bezig voor jou, ik hoef dit allemaal niet te pikken hoor en een beetje dankbaarheid zou best op zijn plek zijn.

Uiteindelijk was het werk voor 60% klaar en zijn we maar naar bed gegaan. Ik bleef maar slapen maar wel met de voorwaarde dat ze bij het wakker worden "geen geruzie zou krijgen", mooi was ik niet van plan.
Maar helaas mocht het weer niet zo zijn, ik ben er als eerste uitgegaan en vroeg wat ze wilde dat ik zou doen. Domme vraag, totale flippartij, helemaal uit d'r stekker gegaan. Dusdanig erg had ik het nog nooit meegemaakt. Ze was al van de steken onderwater als ze boos was maar dit was echt niet normaal want ik was lelijk, ze was met me uit medelijden en de seks stelde niks voor.

Wow :')

Ik ben omgedraaid, de deur uitgelopen en was er klaar mee. Ik wilde niet meer, dit waren de laatste beledigingen die ik nog pikte, de druppel was er eindelijk. Ik liep al maanden op eierschalen, moest bij alles wat ik zei nadenken hoe ik het zei en opletten of ik er niet verkeerd bij keek, alles om ervoor te zorgen dat ik niet weer haar borderline triggerde en weer een bui over me heen kreeg. De hele tijd was ik mezelf aan het wegcijferen voor haar, ze hoefde maar met haar vingers te knippen en ik stond er. Ik heb zelf vrienden hier een keer in huis laten zitten omdat mevrouw het weer op haar heupen kreeg en ik uit pure paniek weer die kant op gefietst ben.
Maandenlang heb ik de meest verschrikkelijke beledigingen gepikt, de meest achterlijke beschuldigingen die nergens op sloegen en iedereen om me heen begon hun zorgen over me uit te spreken.

Hell zelfs collega's die me nauwelijks kenden kwamen op een gegeven moment naar me toe om te vragen wat er was omdat mijn (blijkbaar) hele vrolijke positieve uitstraling totaal verdwenen was. Er was niks meer van me over werd me verteld. Iedereen om me heen die wist met wie ik bezig was zei ook dat ik weg moest wezen bij haar omdat ze me aan het slopen was, totaal aan het leegzuigen en niet op de fijne manier.

Zoals ik dus zei was ik het na die laatste bui vol beledigingen dus zat maar ik wilde nog een ding. Ik wilde weten of ik gelijk had over die zaterdag daarvoor dus ben wat research gaan doen. Zij was er altijd zo trots op dat ze "overal achter kon komen en iedereen 10 stappen voor was" waardoor ze mij daarin totaal onderschat heeft. Normaal ben ik niet zo'n sherlock holmes maar als het echt moet heb ik ook genoeg lijntjes lopen naar veel mensen en na wat navraag hier en daar en dingen checken kwam het verlossende antwoord. Mijn vermoeden was terecht. Ik heb nog een app gestuurd en gezegd dat ik het weet, alles op elke mogelijke manier geblockt en het was klaar. Daar is nog een reactie opgekomen waarin ze totaal niet inging op dat ik het wist. Daar heb ik nog onvriendelijk op gereageerd en sindsdien is het stil.

Dus na dit alles, na zo behandeld te zijn (geloof me dit is het topje van de ijsberg), na me zo ingespannen te hebben zit ik nu haar te missen. Wat is dit voor waanzin? Ik moet eerlijk zeggen dat mijn zelfvertrouwen al niet heel hoog was maar wat er nog was heeft ze aardig goed weten te slopen maar alsnog begon ik me op een gegeven moment te beseffen dat ik te goed voor haar was en zij mij niet verdiende. Dat is met mijn zelfvertrouwen toch best een prestatie.

Wat is dit voor waanzin? Ik wil haar niet missen, ze is een lopende tumor die iedereen uit het leven moet snijden, puur eropuit om alles wat ze aanraakt kapot te maken EN DAT MIS IK? Wat een totale ellende :')

Ik ga hier niet precies uitleggen hoe ik achter dingen gekomen ben en ook niet alles wat er nog meer gebeurde opschrijven omdat er een kleine kans is dat ze hierachter komt en dan kan ik rennen. Voorlopig is het dus stil maar ik heb gezien wat er gebeurde bij anderen die klaar met haar waren en ben doodsbang dat het stilte voor de storm is. Als ze in haar kop krijgt dat ze me mist dan gaat er iets gebeuren en god mag weten wat het is :r
Google even op traumatic bonding. Het zou heel goed kunnen dat je haar niet zozeer mist, maar dat je dat denkt omdat je hersens "verslaafd" zijn geraakt aan deze ongezonde dynamiek.

Verder zou ik je willen aanraden eens een gesprek te gaan voeren met een professional. Zoveel jaren doorbrengen met een narcist kan echt vervelende en langdurige gevolgen hebben waar jij je op dit moment nog niet eens van bewust hoeft te zijn. Het helpt ook voorkomen dat je weer in deze patronen terugvalt en ongezonde dynamieken/relaties leert herkennen nog voor ze zich in je leven nestelen.

Blokkeer je ex overal. Dat zal heel moeilijk voelen, maar je herstelproces echt ten goede komen. Verwijder haar desnoods zodat je haar ook nooit meer kan deblokkeren. Iemand met deze problematiek zal weer contact opnemen, maar alleen op eigen voorwaarden en met de eigen wensen in het achterhoofd. Erken voor jezelf dat de persoon die jij wilde zien er nooit is geweest en zorg dat ze nooit meer contact met je op kan nemen.

Veel sterkte. Voelt misschien nu niet zo, maar je gaat hier sterker uitkomen.
blondetriendinsdag 13 november 2018 @ 08:38
Oh ja, en laat je niet intimiderend door haar maar doe wat je kan om jezelf te helpen; dus overal blocken etc. Mocht ze dan vervolgens voor je deur staan, dan vraag je of ze weg wil gaan (zonder de deur open te doen). Doet ze dat niet, dan bel je de politie. Door van tevoren zo'n plan te maken voorkom je dat je heel erg in je angst gaat zitten en haar de controle geeft. Daarnaast hoef je er dan in de toekomst niet over na te denken als ze voor de deur staat, kan je meteen actie ondernemen.
renwandinsdag 13 november 2018 @ 11:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 november 2018 08:33 schreef blondetrien het volgende:

[..]

Google even op traumatic bonding. Het zou heel goed kunnen dat je haar niet zozeer mist, maar dat je dat denkt omdat je hersens "verslaafd" zijn geraakt aan deze ongezonde dynamiek.

Verder zou ik je willen aanraden eens een gesprek te gaan voeren met een professional. Zoveel jaren doorbrengen met een narcist kan echt vervelende en langdurige gevolgen hebben waar jij je op dit moment nog niet eens van bewust hoeft te zijn. Het helpt ook voorkomen dat je weer in deze patronen terugvalt en ongezonde dynamieken/relaties leert herkennen nog voor ze zich in je leven nestelen.

Blokkeer je ex overal. Dat zal heel moeilijk voelen, maar je herstelproces echt ten goede komen. Verwijder haar desnoods zodat je haar ook nooit meer kan deblokkeren. Iemand met deze problematiek zal weer contact opnemen, maar alleen op eigen voorwaarden en met de eigen wensen in het achterhoofd. Erken voor jezelf dat de persoon die jij wilde zien er nooit is geweest en zorg dat ze nooit meer contact met je op kan nemen.

Veel sterkte. Voelt misschien nu niet zo, maar je gaat hier sterker uitkomen.
Dankje!

En gelukkig was ik wat dat betreft haar al een paar stappen voor, vanaf volgende week ga ik in therapie omdat ik al door begon te krijgen dat ze me aan het slopen was voor dit hele met iemand anders het bed in duiken verhaal gebeurd was.

Ik heb haar inderdaad op elke mogelijke manier geblokkeerd, alles dat ik maar kon verzinnen maar ik kan haar helaas op werk nog steeds tegenkomen alhoewel ik nu door al dit gezeik al 2,5 week thuis zit en tot eind van het jaar ziek gemeld ben.

Heb even snel gegoogeld en ik herken onmiddellijk een paar dingen. De toch wel vrij heftige pijn die ik nu voel is echt moeilijk vol te houden, mijn zelfvertrouwen is compleet de grond in getrapt en ik ben haast bang om buiten te komen in de angst dat ik haar zie. Echt, mijn hele verstand weet dat stoppen hiermee het beste besluit was dat ik ooit had kunnen nemen en dat wat ik nu voel feitelijk gewoon afkicken is maar mijn gevoel schreeuwt het totaal tegenovergestelde.

Naar ;(
MCHwoensdag 14 november 2018 @ 07:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 november 2018 11:14 schreef renwan het volgende:

[..]

Dankje!

En gelukkig was ik wat dat betreft haar al een paar stappen voor, vanaf volgende week ga ik in therapie omdat ik al door begon te krijgen dat ze me aan het slopen was voor dit hele met iemand anders het bed in duiken verhaal gebeurd was.

Ik heb haar inderdaad op elke mogelijke manier geblokkeerd, alles dat ik maar kon verzinnen maar ik kan haar helaas op werk nog steeds tegenkomen alhoewel ik nu door al dit gezeik al 2,5 week thuis zit en tot eind van het jaar ziek gemeld ben.

Heb even snel gegoogeld en ik herken onmiddellijk een paar dingen. De toch wel vrij heftige pijn die ik nu voel is echt moeilijk vol te houden, mijn zelfvertrouwen is compleet de grond in getrapt en ik ben haast bang om buiten te komen in de angst dat ik haar zie. Echt, mijn hele verstand weet dat stoppen hiermee het beste besluit was dat ik ooit had kunnen nemen en dat wat ik nu voel feitelijk gewoon afkicken is maar mijn gevoel schreeuwt het totaal tegenovergestelde.

Naar ;(
Doe ook even een SOA test
renwanwoensdag 14 november 2018 @ 08:14
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 07:45 schreef MCH het volgende:

[..]

Doe ook even een SOA test
Die gedachte had ik ook al :')
EasyLifemaandag 19 november 2018 @ 08:51
Damn, was alles even een tijdje vergeten door nieuw werk en nieuwe collega's enzo, maar nu 3 dagen alleen thuis gezeten en de dagen zijn zo kort en donker en lijkt wel alsof alles keihard terug is gekomen, constant dat gevoel dat m'n hele lichaam aan het shaken is en zo'n kutkriebel in de buik.

Heb het rare gevoel dat ik het nog weer goed kan maken ofzo, al denkt zij er vast heel anders over, want hebben al hele tijd geen contact gehad. Had wel veel contact met een ander meisje, maar die had opeens een date en reageert nu amper nog, dat werkt natuurlijk ook niet mee.

Ik weet eigenlijk diep van binnen dat zij het niet is, maar dat ik gewoon "iemand" mis, maar zo gauw als een ander weer weg valt, val ik gewoon compleet weer terug in denken dat ik haar mis.

Het is allemaal nog "maar" 3 maanden geleden (na 5,5 jaar), maar merk wel dat de mensen waarmee ik erover kon praten er ook geen zin meer in hebben en elk gesprek afkappen.
RockBabedinsdag 20 november 2018 @ 13:53
Dat missen herken ik wel.
Vooral de kleine dingetjes.
Alle ellende eromheen vergeet je sneller dan de goede en leuke/fijne dingen.
Het heeft tijd nodig, denk ik, al vraag ik me af of ik ooit over deze relatie heen ga komen.
renwanmaandag 26 november 2018 @ 13:36
Godverdomme, vannacht rond 3 uur een gemiste oproep van een anoniem nummer. Ik ben bang dat ik weet wie dat was :{
EasyLifedinsdag 27 november 2018 @ 08:54
Nja zeg, nu na zo lang opeens een berichtje hoe het met me gaat en hoe het met de hond gaat en als ik niet op de hond kan passen dat zij haar wel wil... waarom nu opeens... en toen ik vroeg hoe het met haar ging alleen "ok", zo geheimzinnig.

In plaats van gewoon eerlijk te vertellen, want nu gaan er alweer gedachten door m'n hoofd dat ze alweer samen woont ofzo (want ze zei eerst zelf ook niet op te kunnen passen ivm fulltime baan), of juist andersom, gewoon een excuus om contact te zoeken.

Ook als we dit echt zouden doen, zou betekenen dat ik naar het buitenland moet of zij hierheen om haar op te halen en we dus elkaar ook zullen zien. Of het kwam gewoon door een herinnering op FB die nu terug komt waar ze 3 jaar geleden iets gepost had op mijn tijdlijn over hoe honden altijd wachten tot je thuis komt.

Maar nog steeds zo kort af reageren en na een paar berichtjes dat ze moet gaan.

Geen idee hoe ik dit nu moet opvatten, gewoon negeren of denken nou ze geeft toch nog om de hond en mij (was in begin zo verbaasd, bijna kwaad dat ze haar hondje zo achter kon laten) of ze heeft gewoon alweer een vriend en woont samen en denkt mis die hond toch wel, maar geeft totaal niks om mij meer.

Dat is echt het probleem met de meesten van ons he, er gebeurt 1 dingetje en boem, onze breinen gaan ratelen als een gek.
renwandonderdag 29 november 2018 @ 11:59
Nou schiet mij maar lek, gisteren ging mijn telefoon weer anoniem en ik heb opgenomen. Dat was de eerste in een hele reeks domme beslissingen :|W
S95Sedandonderdag 29 november 2018 @ 12:03
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 11:59 schreef renwan het volgende:
Nou schiet mij maar lek, gisteren ging mijn telefoon weer anoniem en ik heb opgenomen. Dat was de eerste in een hele reeks domme beslissingen :|W
Waarom in een reeks domme beslissingen? Anoniem zegt niet zo veel, kan toch ook iemand compleet anders zijn.
WeirdlyWireddonderdag 29 november 2018 @ 12:56
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 11:59 schreef renwan het volgende:
Nou schiet mij maar lek, gisteren ging mijn telefoon weer anoniem en ik heb opgenomen. Dat was de eerste in een hele reeks domme beslissingen :|W
Wat is er gebeurd?

Bij mij spookte de afgelopen dagen mijn ex rond in mijn hoofd. Probeerde echt niet meer aan hem te denken, maar hoe harder ik mijn best deed, hoe moeilijker het werd. Hopelijk wordt het vanzelf minder.
renwandonderdag 29 november 2018 @ 15:14
quote:
6s.gif Op donderdag 29 november 2018 12:03 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Waarom in een reeks domme beslissingen? Anoniem zegt niet zo veel, kan toch ook iemand compleet anders zijn.
Omdat ik wist dat het om 2 uur in de nacht maar een iemand kon zijn en ik had gelijk.

Uiteindelijk heb ik haar vannacht nog gezien en alles gedaan wat ik zeker niet had moeten doen. Zucht :|W
S95Sedandonderdag 29 november 2018 @ 20:21
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:14 schreef renwan het volgende:

[..]

Omdat ik wist dat het om 2 uur in de nacht maar een iemand kon zijn en ik had gelijk.

Uiteindelijk heb ik haar vannacht nog gezien en alles gedaan wat ik zeker niet had moeten doen. Zucht :|W
Dat is niet zo handig nee, waarom heb je het niet gewoon genegeerd? Want ze is toch niet betrouwbaar en eerlijk naar je.
renwandonderdag 29 november 2018 @ 20:22
quote:
6s.gif Op donderdag 29 november 2018 20:21 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Dat is niet zo handig nee, waarom heb je het niet gewoon genegeerd? Want ze is toch niet betrouwbaar en eerlijk naar je.
Die vraag zit ik mezelf al de hele dag te stellen
EasyLifedonderdag 29 november 2018 @ 21:02
Dat komt omdat ze hem negeerde en oneerlijk deed en nu toch weer aandacht wil. Dan denk je zie je nou wel, ze mist me toch of komt er toch achter dat ze eerlijk moet doen ofzo.

Maar ergens zit dat niet zo, ik weet niet hoe, maar er klopt ergens iets niet, merk ik zelf ook, zo gauw als ik er echt klaar mee ben en geen contact meer zoek, komt het contact terug.

Ik ben in het begin van een relatie ook altijd heel jaloers en bezitterig geweest, altijd zeuren dat ik zo was, maar zo gauw als ik niet meer zo was, was ik opeens niet meer interessant en toonde ik geen interesse meer enzo... waar ligt dit probleem dan.
RockBabedonderdag 29 november 2018 @ 21:48
Liefde is een dikke mindfuck. Elke keer weer.
EasyLifevrijdag 30 november 2018 @ 10:33
quote:
2s.gif Op donderdag 29 november 2018 21:48 schreef RockBabe het volgende:
Liefde is een dikke mindfuck. Elke keer weer.
Het slaat fucking helemaal nergens op, dinsdagmorgen na maanden opeens een berichtje van m'n ex, woensdag zie ik iemand die ik vroeger leuk vond, maar me daarna altijd negeerde en die kwam opeens naar me toe, hee lang niet gezien hoe is het, bla bla, spreek je gauw...

Vannacht droomde ik over een ex van 10 jaar geleden ofzo (waardoor ik dit topic ken) en vanmorgen kreeg ik opeens een berichtje van iemand waarmee ik 6 jaar geleden soort van bijna ging vlak voor de ex waarmee ik nu zit.

M'n ex haatte diegene enorm, kon bijna geen series kijken met die naam erin en nu stuurt diegene berichtjes terwijl die al in een relatie zit en de partner van diegene haat mij weer. Dus ik ben nu voor diegene degene die ik haat bij m'n eigen ex.

Fuck deze shit :')

En ik heb er allemaal niks aan want ik zit nog steeds lekker alleen achter m'n schermpje...
S95Sedanvrijdag 30 november 2018 @ 13:07
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 20:22 schreef renwan het volgende:

[..]

Die vraag zit ik mezelf al de hele dag te stellen
Uiteindelijk speelt ze natuurlijk gewoon een spelletje met jouw gevoel. Dat moet je niet willen, ookal is dat moment even fijn en weet ik wat.

quote:
2s.gif Op donderdag 29 november 2018 21:48 schreef RockBabe het volgende:
Liefde is een dikke mindfuck. Elke keer weer.
Zolang beide er moeite voor doen dan geloof ik niet dat je op dat punt komt.

Helaas zijn er veel die misbruik maken van de goedheid van anderen. Zelfde hierboven, ze weet dat hij overstag gaat daarom zoekt ze contact.
RockBabevrijdag 30 november 2018 @ 15:07
Het is best lastig om gevoel en verstand op één lijn te krijgen.

Er zal voor beide partijen toch een reden zijn waarom er contact gezocht wordt.
renwanvrijdag 30 november 2018 @ 15:13
Weer niet alleen geslapen, ik kan e er niet tegen verzetten lijkt het wel. Gelukkig is er nu niet de hele tijd spanning tussen ons maar ik betwijfel of ik hier goed aan doe.
S95Sedanvrijdag 30 november 2018 @ 15:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:07 schreef RockBabe het volgende:
Het is best lastig om gevoel en verstand op één lijn te krijgen.

Er zal voor beide partijen toch een reden zijn waarom er contact gezocht wordt.
Is het ook, gaat vaak ook enorm veel tijd overheen voordat je kan zeggen dat iemand niet meer welkom is en er verdergegaan kan worden.

Nouja, ik heb zelf ook zo gezeten, elke keer weer dan komt iemand aanwandelen om wat voor reden dan ook terwijl je daarvoor voor vanalles bent uitgemaakt. En dan achteraf kan het allemaal wel, totdat er wat tijd overheen gaat en dan begint het kwetsen weer van voren af aan.

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:13 schreef renwan het volgende:
Weer niet alleen geslapen, ik kan e er niet tegen verzetten lijkt het wel. Gelukkig is er nu niet de hele tijd spanning tussen ons maar ik betwijfel of ik hier goed aan doe.
Denk je dat ze niet vervalt in hoe ze eerder tegen je deed?
renwanvrijdag 30 november 2018 @ 16:37
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:39 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Is het ook, gaat vaak ook enorm veel tijd overheen voordat je kan zeggen dat iemand niet meer welkom is en er verdergegaan kan worden.

Nouja, ik heb zelf ook zo gezeten, elke keer weer dan komt iemand aanwandelen om wat voor reden dan ook terwijl je daarvoor voor vanalles bent uitgemaakt. En dan achteraf kan het allemaal wel, totdat er wat tijd overheen gaat en dan begint het kwetsen weer van voren af aan.

[..]

Denk je dat ze niet vervalt in hoe ze eerder tegen je deed?
Jawel, borderline he. Het is een kwestie van tijd denk ik zelf, probeer momenteel wat meer afstand te houden door iig niet teveel te appen en eerder weg te gaan voor ze moet werken maar op het moment dat ze vraagt of ik langskom dan ga ik toch wel weer.
RockBabevrijdag 30 november 2018 @ 18:25
Het voelt als zwakte.
Toch werkt het niet en ik heb er geen grip op.

Waardeloze combinatie wat mij betreft.
Ik heb genoeg afleiding gedurende dag. Ik heb een leuke en fijne vriendenkring.

Dus daar ligt het niet aan. Datingapps/sites zit ik niet op want ik geloof er niet zo in, dat je met een rebound de boel oplost.
S95Sedanvrijdag 30 november 2018 @ 18:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 16:37 schreef renwan het volgende:

[..]

Jawel, borderline he. Het is een kwestie van tijd denk ik zelf, probeer momenteel wat meer afstand te houden door iig niet teveel te appen en eerder weg te gaan voor ze moet werken maar op het moment dat ze vraagt of ik langskom dan ga ik toch wel weer.
Ah, dat maakt het wel ingewikkelder ja, hoewel het meer een uitleg is maar geen excuus voor haar natuurlijk. Afstand houden is sowieso wel goed als je beïnvloedbaar ervoor bent.

quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:25 schreef RockBabe het volgende:
Het voelt als zwakte.
Toch werkt het niet en ik heb er geen grip op.

Waardeloze combinatie wat mij betreft.
Ik heb genoeg afleiding gedurende dag. Ik heb een leuke en fijne vriendenkring.

Dus daar ligt het niet aan. Datingapps/sites zit ik niet op want ik geloof er niet zo in, dat je met een rebound de boel oplost.
Hoezo voor een rebound? Uiteindelijk is het toch iemand tegenkomen die niet dezelfde ongein flikt als dat ex(en) deden.
RockBabevrijdag 30 november 2018 @ 19:01
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:40 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ah, dat maakt het wel ingewikkelder ja, hoewel het meer een uitleg is maar geen excuus voor haar natuurlijk. Afstand houden is sowieso wel goed als je beïnvloedbaar ervoor bent.

[..]

Hoezo voor een rebound? Uiteindelijk is het toch iemand tegenkomen die niet dezelfde ongein flikt als dat ex(en) deden.
Het was geen ongein.
Ik denk, dat we te verschillend waren.

Denken, doen, laten, levensstijl/visie, noem maar op.

Ik vergelijk gewoon nog teveel met mijn ex, dat zal ook meespelen.
Een rebound of een date is gewoon niet verstandig. :)
S95Sedanvrijdag 30 november 2018 @ 20:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:01 schreef RockBabe het volgende:

[..]

Het was geen ongein.
Ik denk, dat we te verschillend waren.

Denken, doen, laten, levensstijl/visie, noem maar op.

Ik vergelijk gewoon nog teveel met mijn ex, dat zal ook meespelen.
Een rebound of een date is gewoon niet verstandig. :)
Ongein als in anders was het geen ex uiteraard.
Zijn jullie lang bij elkaar geweest? En is het al lang uit?

Zelf heb ik niet zo'n probleem met verschillen, juist mooi om nieuwe ervaring of een andere kijk ergens op te krijgen. Hoewel niet iedereen dat wil natuurlijk.
renwanvrijdag 30 november 2018 @ 23:15
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:40 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ah, dat maakt het wel ingewikkelder ja, hoewel het meer een uitleg is maar geen excuus voor haar natuurlijk. Afstand houden is sowieso wel goed als je beïnvloedbaar ervoor bent.

Ja mijn verstand weet dat allemaal wel maar mijn gevoel overstemt het compleet.

Laat ik even duidelijk zijn dat ik zelf ook niet echt kan verklaren waarom ik dit nou weer allemaal doe, waarschijnlijk om gewoon mijn "shot" affectie te krijgen ofzo. Ik weet verdomd goed dat wat ik wil, een stabiele echte relatie, met haar nooit gaat lukken maar toch blijf ik ermee doorgaan. Echt, ik kan maar niet begrijpen waarom ik dit nou weer allemaal aan het doen ben.
RockBabevrijdag 30 november 2018 @ 23:49
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 20:23 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ongein als in anders was het geen ex uiteraard.
Zijn jullie lang bij elkaar geweest? En is het al lang uit?

Zelf heb ik niet zo'n probleem met verschillen, juist mooi om nieuwe ervaring of een andere kijk ergens op te krijgen. Hoewel niet iedereen dat wil natuurlijk.
Dat je er geen probleem mee hebt, wil niet zeggen dat het niet kan botsen.
Het is nu ongeveer 3 maanden uit.
Het gaat erom: Hoe ga je er mee om? Afleiding genoeg.
Ieder persoon is daar weer anders in. Daar is geen handboek voor.
Het is vervelend dat je de persoon zelf mist, zoals eerder aangegeven, de fijne dingen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 23:15 schreef renwan het volgende:

[..]

Ja mijn verstand weet dat allemaal wel maar mijn gevoel overstemt het compleet.

Laat ik even duidelijk zijn dat ik zelf ook niet echt kan verklaren waarom ik dit nou weer allemaal doe, waarschijnlijk om gewoon mijn "shot" affectie te krijgen ofzo. Ik weet verdomd goed dat wat ik wil, een stabiele echte relatie, met haar nooit gaat lukken maar toch blijf ik ermee doorgaan. Echt, ik kan maar niet begrijpen waarom ik dit nou weer allemaal aan het doen ben.
Dit is wel herkenbaar. Je weet wat je wil maar het doen ho maar.
S95Sedanzaterdag 1 december 2018 @ 16:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 23:15 schreef renwan het volgende:

[..]

Ja mijn verstand weet dat allemaal wel maar mijn gevoel overstemt het compleet.

Laat ik even duidelijk zijn dat ik zelf ook niet echt kan verklaren waarom ik dit nou weer allemaal doe, waarschijnlijk om gewoon mijn "shot" affectie te krijgen ofzo. Ik weet verdomd goed dat wat ik wil, een stabiele echte relatie, met haar nooit gaat lukken maar toch blijf ik ermee doorgaan. Echt, ik kan maar niet begrijpen waarom ik dit nou weer allemaal aan het doen ben.
Ook niet als je bijvoorbeeld terugleest wat je eerder geschreven hebt hier? Of heb je dan vaak al 'toegegeven' eraan?

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 23:49 schreef RockBabe het volgende:

[..]

Dat je er geen probleem mee hebt, wil niet zeggen dat het niet kan botsen.
Het is nu ongeveer 3 maanden uit.
Het gaat erom: Hoe ga je er mee om? Afleiding genoeg.
Ieder persoon is daar weer anders in. Daar is geen handboek voor.
Het is vervelend dat je de persoon zelf mist, zoals eerder aangegeven, de fijne dingen.
Dat kan, het wisselt per persoon. Maar ik ben sowieso iemand die makkelijk dingen los kan laten. Niet iedereen kan dat en vaak gaat er meer tijd overheen.

Misschien is het niet eens de persoon zelf maar de affectie die erbij was en fijne gevoel wat erbij hoorde?
renwanzaterdag 1 december 2018 @ 17:07
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 december 2018 16:22 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ook niet als je bijvoorbeeld terugleest wat je eerder geschreven hebt hier? Of heb je dan vaak al 'toegegeven' eraan?

Ik moest van mijn psycholoog (ja er spelen nog wel wat dingen :') ) 2 brieven schrijven gericht aan haar, eentje positief en eentje negatief. Ik heb die negatieve al 100 keer opnieuw gelezen alleen maar om mezelf te herinneren aan wat ze me allemaal geflikt heeft in het laatste half jaar maar het heeft geen nut. Mijn verliefdheid blijft alles overstemmen en op het moment dat ze contact zoekt ben ik zo blij als een klein kind en wordt mijn complete verstand overstemd door mijn gevoel.

Het is ook wel fucked up dat ik echt nog nooit zo lang en zo gek op iemand ben geweest als op haar terwijl ik dus weet dat het nooit echt wat kan worden. Ze heeft gewoon teveel issues, niet dat ik die niet heb want ik zit niet voor jan lul in therapie nu maar mijne hebben "gewoon" te maken met een heel negatief zelfbeeld en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik hier telkens in blijf trappen. Ik geloof niet dat ik beter kan krijgen dan dit want ik geloof echt dat ze totaal out of my league is, het is ook best een lekker wijf dat veel wordt nagekeken op straat enzo :P
RockBabezaterdag 1 december 2018 @ 20:20
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 december 2018 16:22 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ook niet als je bijvoorbeeld terugleest wat je eerder geschreven hebt hier? Of heb je dan vaak al 'toegegeven' eraan?

[..]

Dat kan, het wisselt per persoon. Maar ik ben sowieso iemand die makkelijk dingen los kan laten. Niet iedereen kan dat en vaak gaat er meer tijd overheen.

Misschien is het niet eens de persoon zelf maar de affectie die erbij was en fijne gevoel wat erbij hoorde?
Mannen denken anders dan vrouwen. Over het algemeen zetten zij zich eerder en makkelijker ergens overheen.

Misschien. Het valt soms gewoon erg zwaar. Geen contact hebben etcetera.
S95Sedanzondag 2 december 2018 @ 18:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 17:07 schreef renwan het volgende:

[..]

Ik moest van mijn psycholoog (ja er spelen nog wel wat dingen :') ) 2 brieven schrijven gericht aan haar, eentje positief en eentje negatief. Ik heb die negatieve al 100 keer opnieuw gelezen alleen maar om mezelf te herinneren aan wat ze me allemaal geflikt heeft in het laatste half jaar maar het heeft geen nut. Mijn verliefdheid blijft alles overstemmen en op het moment dat ze contact zoekt ben ik zo blij als een klein kind en wordt mijn complete verstand overstemd door mijn gevoel.

Het is ook wel fucked up dat ik echt nog nooit zo lang en zo gek op iemand ben geweest als op haar terwijl ik dus weet dat het nooit echt wat kan worden. Ze heeft gewoon teveel issues, niet dat ik die niet heb want ik zit niet voor jan lul in therapie nu maar mijne hebben "gewoon" te maken met een heel negatief zelfbeeld en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik hier telkens in blijf trappen. Ik geloof niet dat ik beter kan krijgen dan dit want ik geloof echt dat ze totaal out of my league is, het is ook best een lekker wijf dat veel wordt nagekeken op straat enzo :P
Snap dat je dat zo voelt alleen kan je dat toch ook krijgen met iemand anders, alleen niet als je constant terug blijft gaan naar wat zij was.

Het laatste wat je zegt dat ze 'out of your league' zou zijn is natuurlijk onzin, kijk naar hoeveel normale mannen een leuke vriendin hebben, er kunnen zoveel redenen zijn waarom mensen bij elkaar komen/zijn.

quote:
1s.gif Op zaterdag 1 december 2018 20:20 schreef RockBabe het volgende:

[..]

Mannen denken anders dan vrouwen. Over het algemeen zetten zij zich eerder en makkelijker ergens overheen.

Misschien. Het valt soms gewoon erg zwaar. Geen contact hebben etcetera.
Nee daar geloof ik niet in dat het voor mannen makkelijker zou zijn, helemaal niet als ik naar mijzelf kijk maar misschien dat ik niet onder het gemiddelde val.

Mannen zijn minder snel verliefd of durven dat minder snel te laten zien maar wil niet zeggen dat het makkelijker is als iets uit gaat of op een einde loopt.
renwanvrijdag 7 december 2018 @ 21:36
De laatste week weer veel te vaak blijven slapen maar telkens nodigt zij me uit, opeens begint ze uit zichzelf aandacht en affectie te zoeken en van de week zegt ze tot twee keer toe uit zichzelf dat ze van me houdt.

Ik snap er geen hol van en vertrouwen doe ik het niet.
renwandonderdag 3 januari 2019 @ 16:28
Oké i'm out. Ze mag doodvallen :')
jigggydonderdag 3 januari 2019 @ 16:29
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:28 schreef renwan het volgende:
Oké i'm out. Ze mag doodvallen :')
wat is er gebeurd
renwandonderdag 3 januari 2019 @ 16:31
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:29 schreef jigggy het volgende:

[..]

wat is er gebeurd
Ik had er nooit opnieuw in moeten trappen, ze is weer fullblown borderline gegaan en ik mocht van de een op de andere dag doodvallen. Ik zie haar met de dag verder afglijden en ik weet dat ze weer met minstens 2 man loopt te rotzooien maar ik trek mijn handen hiervan af.

Borderliners kunnen fucked up mensen zijn.
renwanvrijdag 11 januari 2019 @ 16:33
Zucht, ik kan nog steeds uit het niets kwaad worden om wat me geflikt is. Waarom lukt dat loslaten nou niet ;(
jigggyvrijdag 11 januari 2019 @ 17:08
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:31 schreef renwan het volgende:

[..]

Ik had er nooit opnieuw in moeten trappen, ze is weer fullblown borderline gegaan en ik mocht van de een op de andere dag doodvallen. Ik zie haar met de dag verder afglijden en ik weet dat ze weer met minstens 2 man loopt te rotzooien maar ik trek mijn handen hiervan af.

Borderliners kunnen fucked up mensen zijn.
ik snap je volledig , als je wilt kan je je hart luchten in DM
jigggyvrijdag 11 januari 2019 @ 17:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 16:33 schreef renwan het volgende:
Zucht, ik kan nog steeds uit het niets kwaad worden om wat me geflikt is. Waarom lukt dat loslaten nou niet ;(
ik weet het, heb hier zelf ook nog last van naar 7 maanden
MissButterflyyvrijdag 11 januari 2019 @ 18:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 16:33 schreef renwan het volgende:
Zucht, ik kan nog steeds uit het niets kwaad worden om wat me geflikt is. Waarom lukt dat loslaten nou niet ;(
Jij laat het met je flikken, hard gezegd.
renwanzaterdag 12 januari 2019 @ 01:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 18:11 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Jij laat het met je flikken, hard gezegd.
True that, ik kan het moeilijk ontkennen maar het feit blijft dat ik het echt los wil kunnen laten. Ik stel mezelf ook de hele tijd vragen zoals "hoe kan iemand dit nou flikken?" "hoe kun je zo slecht zijn?" "Hoe kun je dit doen bij iemand die zo volledig voor je klaar heeft gestaan en alles heeft gegeven?".

Vragen waarop het antwoord me eigenlijk ook wel duidelijk is, ze is ziek klaar. Letterlijk ziek en het zal nooit beter worden. Dus de hele ratio waarom ik moet loslaten en door moet gaan is aanwezig maar het gevoel blijft gewoon te pas en te onpas de kop op steken ;(
RockBabezaterdag 12 januari 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 01:49 schreef renwan het volgende:

[..]

True that, ik kan het moeilijk ontkennen maar het feit blijft dat ik het echt los wil kunnen laten. Ik stel mezelf ook de hele tijd vragen zoals "hoe kan iemand dit nou flikken?" "hoe kun je zo slecht zijn?" "Hoe kun je dit doen bij iemand die zo volledig voor je klaar heeft gestaan en alles heeft gegeven?".

Vragen waarop het antwoord me eigenlijk ook wel duidelijk is, ze is ziek klaar. Letterlijk ziek en het zal nooit beter worden. Dus de hele ratio waarom ik moet loslaten en door moet gaan is aanwezig maar het gevoel blijft gewoon te pas en te onpas de kop op steken ;(
Heb je al eens geprobeerd om eens wat op papier te zetten? Misschien helpt dat?
Misschien zou je eens kunnen overwegen een gesprek met een praktijkondersteuner aan te vragen bij je huisarts?

Het is ook echt een kwestie van tijd merk ik zelf.
Je bent een lange tijd samen geweest maar bedenk goed waarom het mis gegaan is en dat je beter verdient dan al die ellende.
bitterbalzaterdag 12 januari 2019 @ 22:43
Ik heb het 1.5 jaar geleden uitgemaakt na een lange relatie. Ging mij makkelijker af dan gedacht uiteindelijk. Nu begin ik hem steeds vaker te missen. Of hem? Misschien meer het gevoel van weten wat je hebt en het vertrouwde.
renwanzondag 13 januari 2019 @ 00:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 januari 2019 21:02 schreef RockBabe het volgende:

[..]

Heb je al eens geprobeerd om eens wat op papier te zetten? Misschien helpt dat?
Misschien zou je eens kunnen overwegen een gesprek met een praktijkondersteuner aan te vragen bij je huisarts?

Het is ook echt een kwestie van tijd merk ik zelf.
Je bent een lange tijd samen geweest maar bedenk goed waarom het mis gegaan is en dat je beter verdient dan al die ellende.
Ik loop al bij een psycholoog inmiddels dus dat is al geregeld :P
renwandinsdag 15 januari 2019 @ 00:44
En ik krijg zojuist een gerucht te horen dat mijn lieftallige ex verloofd is.

Leuker kunnen we het niet maken :r
RockBabedinsdag 15 januari 2019 @ 14:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 00:44 schreef renwan het volgende:
En ik krijg zojuist een gerucht te horen dat mijn lieftallige ex verloofd is.

Leuker kunnen we het niet maken :r
1. Het is een gerucht.
2. Het zal wel een opwelling zijn om eventueel te provoceren.
Laat je niet zo gek maken. Het mag na alles wat ze geflikt heeft toch wel duidelijk zijn dat je beter verdient dan haar?
jigggydinsdag 15 januari 2019 @ 14:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 00:44 schreef renwan het volgende:
En ik krijg zojuist een gerucht te horen dat mijn lieftallige ex verloofd is.

Leuker kunnen we het niet maken :r
nu al? Meen je niet joh
MissButterflyydinsdag 15 januari 2019 @ 15:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 00:44 schreef renwan het volgende:
En ik krijg zojuist een gerucht te horen dat mijn lieftallige ex verloofd is.

Leuker kunnen we het niet maken :r
Nou en? Ze geeft je zo te lezen alleen maar een slecht gevoel.
Mooie kans om helemaal los te komen van haar nu.
EasyLifevrijdag 25 januari 2019 @ 23:38
Wij zijn nu 6 maanden uit elkaar en het ging allemaal prima tot een maand geleden, geen contact, kwam er langzaam overheen, maar mis het nog altijd wel. Nieuwe baan enzo, dus ook extra afleiding, ook weer nieuwe contacten, alles prima.

Maar toen een paar weken geleden opeens kwam er een berichtje uit het niets dat ze de hond wel wilde als ik er niet voor kon zorgen, wtf, wat een bullshit, dus ik zeg nou ik kan er prima voor zorgen hoor, okee mooi, nouja beter van.

En toen een week geleden stond er opeens geld op mn rekening met als omschrijving om voor de hond te zorgen, niet op gereageerd, volgende dag whatsappje, ja heb je geld gestuurd, voor vaccinatie en koop wat leuks voor de hond. Denk nouja aardig, ok thanks enzo, hoe is het, ja ok, ok mooi met mij ook. Begon ze ook nog over andere dingen dat ze nieuwe hobby had en nieuw werk, ok leuk (ik probeerde het kort te houden, maar zij maakte er nog een kort verhaaltje van).

Nou... ineens voelde ik dat het toch wat lastiger werd, kreeg weer dromen, ideeen van, wtf wil ze, wil ze contact of zit er wat anders achter, vond het maar vreemd en veel wantrouwen. En toen gisteren opeens weer geld met als omschrijving koptelefoon (had haar ooit een dure koptelefoon gegeven voor dr verjaardag paar maanden voordat het uit ging).

Dus nu had ik helemaal zoiets van waar is ze mee bezig, niet op gereageerd, maar toch wel benieuwd, maar vertrouw het voor geen meter.

Vandaag... weer een whatsappje van haar (ik heb nooit contact met haar gezocht he, de afgelopen 6 maanden en de laatste weken kwam het elke keer van haar). Stond in ja wil je nog fotos bewaren van mij op FB waarin je bent getagd, ik zeg nee, boeit me niet. Ok want ik ben alle foto's aan het verwijderen en ook je familieleden die nog vrienden met me waren.

En ik dacht nu echt ok wtf ben je nou aan het doen, maar we zijn nog steeds vriendelijk tegen elkaar in de berichtjes, nog een fototje van de hond gestuurd. Ohhh cute, bla bla. Allemaal vriendelijk, dus ik zeg hoezo dit allemaal, heb je een nieuw vriendje ofzo? Hoezo? Hoe bedoel je hoezo, is gewoon een vraag, waarom wil je d'r niet op antwoorden, maakt niet uit toch? Het is 6 maanden geleden.

Ik dacht als ze ja zegt kan ik oprecht zeggen nou leuk voor je, want dit vermoeden had ik toch al, zegt ze we zijn niet meer samen dus ik hoef je niet te antwoorden, ik zeg huh, we praten de hele tijd korte gesprekjes en alles is vriendelijk en nu schiet je opeens in de verdediging? Was gewoon een vraag. Zegt ze we kunnen geen vrienden zijn, dat is raar. Dus ik zeg we hoeven ook geen vrienden te zijn, maar je kon toch gewoon antwoorden, waarom opeens een probleem maken van niets.

Nou alles wel gelezen, maar geen antwoord meer en sinds mijn berichtje offline.

Als ik het samen vat wilde ze gewoon nog even gauw schuldgevoelens wegkopen ofzo? En een beetje schijn aardig doen en dan alle laatste eindjes (familie en wat foto's) afbreken. En had dat geld niks met mij of de hond te maken, maar was het gewoon voor eigen belang, zij voelt zich nu waarschijnlijk beter en ik ben weer een paar stappen achteruit, was er behoorlijk goed overheen aan het komen en nu komt alles weer terug, ik vind het een beetje een kutstreek.

Beetje zoals vreemdgaan en het dan vertellen omdat je er zelf mee zit.
MCHzondag 27 januari 2019 @ 13:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 23:38 schreef EasyLife het volgende:
Wij zijn nu 6 maanden uit elkaar en het ging allemaal prima tot een maand geleden, geen contact, kwam er langzaam overheen, maar mis het nog altijd wel. Nieuwe baan enzo, dus ook extra afleiding, ook weer nieuwe contacten, alles prima.

Maar toen een paar weken geleden opeens kwam er een berichtje uit het niets dat ze de hond wel wilde als ik er niet voor kon zorgen, wtf, wat een bullshit, dus ik zeg nou ik kan er prima voor zorgen hoor, okee mooi, nouja beter van.

En toen een week geleden stond er opeens geld op mn rekening met als omschrijving om voor de hond te zorgen, niet op gereageerd, volgende dag whatsappje, ja heb je geld gestuurd, voor vaccinatie en koop wat leuks voor de hond. Denk nouja aardig, ok thanks enzo, hoe is het, ja ok, ok mooi met mij ook. Begon ze ook nog over andere dingen dat ze nieuwe hobby had en nieuw werk, ok leuk (ik probeerde het kort te houden, maar zij maakte er nog een kort verhaaltje van).

Nou... ineens voelde ik dat het toch wat lastiger werd, kreeg weer dromen, ideeen van, wtf wil ze, wil ze contact of zit er wat anders achter, vond het maar vreemd en veel wantrouwen. En toen gisteren opeens weer geld met als omschrijving koptelefoon (had haar ooit een dure koptelefoon gegeven voor dr verjaardag paar maanden voordat het uit ging).

Dus nu had ik helemaal zoiets van waar is ze mee bezig, niet op gereageerd, maar toch wel benieuwd, maar vertrouw het voor geen meter.

Vandaag... weer een whatsappje van haar (ik heb nooit contact met haar gezocht he, de afgelopen 6 maanden en de laatste weken kwam het elke keer van haar). Stond in ja wil je nog fotos bewaren van mij op FB waarin je bent getagd, ik zeg nee, boeit me niet. Ok want ik ben alle foto's aan het verwijderen en ook je familieleden die nog vrienden met me waren.

En ik dacht nu echt ok wtf ben je nou aan het doen, maar we zijn nog steeds vriendelijk tegen elkaar in de berichtjes, nog een fototje van de hond gestuurd. Ohhh cute, bla bla. Allemaal vriendelijk, dus ik zeg hoezo dit allemaal, heb je een nieuw vriendje ofzo? Hoezo? Hoe bedoel je hoezo, is gewoon een vraag, waarom wil je d'r niet op antwoorden, maakt niet uit toch? Het is 6 maanden geleden.

Ik dacht als ze ja zegt kan ik oprecht zeggen nou leuk voor je, want dit vermoeden had ik toch al, zegt ze we zijn niet meer samen dus ik hoef je niet te antwoorden, ik zeg huh, we praten de hele tijd korte gesprekjes en alles is vriendelijk en nu schiet je opeens in de verdediging? Was gewoon een vraag. Zegt ze we kunnen geen vrienden zijn, dat is raar. Dus ik zeg we hoeven ook geen vrienden te zijn, maar je kon toch gewoon antwoorden, waarom opeens een probleem maken van niets.

Nou alles wel gelezen, maar geen antwoord meer en sinds mijn berichtje offline.

Als ik het samen vat wilde ze gewoon nog even gauw schuldgevoelens wegkopen ofzo? En een beetje schijn aardig doen en dan alle laatste eindjes (familie en wat foto's) afbreken. En had dat geld niks met mij of de hond te maken, maar was het gewoon voor eigen belang, zij voelt zich nu waarschijnlijk beter en ik ben weer een paar stappen achteruit, was er behoorlijk goed overheen aan het komen en nu komt alles weer terug, ik vind het een beetje een kutstreek.

Beetje zoals vreemdgaan en het dan vertellen omdat je er zelf mee zit.
Gewoon negeren.
EasyLifemaandag 28 januari 2019 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2019 13:21 schreef MCH het volgende:

[..]

Gewoon negeren.
Yup. Ook gedaan.

Wilde het verhaal alleen ff kwijt toen, al leest niemand het, het is uit je hoofd.
MCHmaandag 28 januari 2019 @ 11:37
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:35 schreef EasyLife het volgende:

[..]

Yup. Ook gedaan.

Wilde het verhaal alleen ff kwijt toen, al leest niemand het, het is uit je hoofd.
Knap, want daadwerkelijk echt negeren kan nog wel eens lastig zijn.
EasyLifemaandag 28 januari 2019 @ 11:39
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 11:37 schreef MCH het volgende:

[..]

Knap, want daadwerkelijk echt negeren kan nog wel eens lastig zijn.
Ik heb het gesprek ook gewist uit Whatsapp en overigens afgelopen weekend Facebook ook verwijderd.

Ik postte niets, vrienden niets, toch opende ik het elke dag en kreeg af en toe nog memories die ik niet wilde zien. Ook veel fotos van de afgelopen jaren waren "onze" vakantiefoto's e.d.

Eigenlijk was Facebook 1 grote herinnering en verder bracht het niks meer, lekker vooruit kijken!

PS. het lukt nog niet altijd, maar af en toe lukt het me al om positief te denken, anders was het nog 20 jaar een sleur geweest, wie weet wat er nu nog gaat komen, alle opties staan weer open.
Dr.Mikeymaandag 28 januari 2019 @ 15:07
Ik miste mijn ex gisteravond opeens weer.Het is uit sinds juni daarna het nog als vrienden geprobeerd.

Zelfs nog een keer afgesproken wat ook leuk maar sinds November helemaal geen contact meer.

Sinds begin deze maand ook leuke dingen aan het ontdekken met een nieuw persoon maar toch gisteren opeens een leeg gevoel. En ik besefte dat ik het oude leventje samen toch wel erg mis contact hebben we niet meer en zit er ook niet meer in dacht dat ik goed bezig was maar toch opeens een terugval.

Weet ook niet zo goed waar het vandaan komt.
EasyLifemaandag 28 januari 2019 @ 15:12
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 15:07 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik miste mijn ex gisteravond opeens weer.Het is uit sinds juni daarna het nog als vrienden geprobeerd.

Zelfs nog een keer afgesproken wat ook leuk maar sinds November helemaal geen contact meer.

Sinds begin deze maand ook leuke dingen aan het ontdekken met een nieuw persoon maar toch gisteren opeens een leeg gevoel. En ik besefte dat ik het oude leventje samen toch wel erg mis contact hebben we niet meer en zit er ook niet meer in dacht dat ik goed bezig was maar toch opeens een terugval.

Weet ook niet zo goed waar het vandaan komt.
Ligt ook een beetje aan de tijd van het jaar, vroeg donker enzo, regen, denk je alleen maar aan die knusse dagen dat je op de bank zat binnen, maar eigenlijk was dat helemaal niet zo leuk, toen zat je vast ook alleen maar te zeuren over het weer, dat je niks kon doen.

Ik ben ook al veel negatieve eigenschappen vergeten, terwijl de leuke dingen blijven terugkomen.
renwanmaandag 28 januari 2019 @ 22:33
Ik hoorde vanmiddag via een gemeenschappelijke vriend dat mevrouw schijnbaar al 5/6 weken zwanger was en opeens een miskraam gehad heeft.

Toevallig dat dat ongeveer dezelfde tijd is dat wij voor het laatst seks gehad hebben en toevallig ook dat het via hem gespeeld wordt. Ik vertrouw hier vrij weinig van :')

Volgens mij is dit een zieke manier om contact te zoeken. Ze weet verdomd goed dat wij met elkaar praten en dat het sowieso bij mij terecht komt, ik had veel verwacht maar dit gaat me wel ver hoor.
Misschien kan ik ook maar beter stoppen met hier posten, geen idee op wat voor manieren ze me stalkt.
renwanwoensdag 30 januari 2019 @ 23:01
Ik heb het heuglijke nieuws nu ook persoonlijk mogen vernemen, het zal allemaal wel.
jigggydonderdag 31 januari 2019 @ 00:22
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 22:33 schreef renwan het volgende:
Ik hoorde vanmiddag via een gemeenschappelijke vriend dat mevrouw schijnbaar al 5/6 weken zwanger was en opeens een miskraam gehad heeft.

Toevallig dat dat ongeveer dezelfde tijd is dat wij voor het laatst seks gehad hebben en toevallig ook dat het via hem gespeeld wordt. Ik vertrouw hier vrij weinig van :')

Volgens mij is dit een zieke manier om contact te zoeken. Ze weet verdomd goed dat wij met elkaar praten en dat het sowieso bij mij terecht komt, ik had veel verwacht maar dit gaat me wel ver hoor.
Misschien kan ik ook maar beter stoppen met hier posten, geen idee op wat voor manieren ze me stalkt.
ik voel je man,hou me up to date
MissButterflyydonderdag 31 januari 2019 @ 06:28
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 23:01 schreef renwan het volgende:
Ik heb het heuglijke nieuws nu ook persoonlijk mogen vernemen, het zal allemaal wel.
Hoe kan het dat ze nog contact met je kan opnemen?
renwandonderdag 31 januari 2019 @ 09:04
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 06:28 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Hoe kan het dat ze nog contact met je kan opnemen?
Omdat blokkeren totaal nutteloos is. Als ze contact wil zal ze het goedschiks of kwaadschiks toch wel krijgen, dan ga ik toch maar voor de makkelijke manier want de kwaadschikse manier is meestal niet zo leuk.

Maar hee lucky me, ze beweert dat het van mij was :r
MissButterflyydonderdag 31 januari 2019 @ 13:30
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 09:04 schreef renwan het volgende:

[..]

Omdat blokkeren totaal nutteloos is. Als ze contact wil zal ze het goedschiks of kwaadschiks toch wel krijgen, dan ga ik toch maar voor de makkelijke manier want de kwaadschikse manier is meestal niet zo leuk.

Maar hee lucky me, ze beweert dat het van mij was :r
Maar steeds maar bereikbaar blijven maakt het wel erg makkelijk voor haar. En jij reageert ook steeds op haar.
Lees de OP met de tips eens door en doe daar wat mee.

Ik denk dat jij nog niet klaar bent met haar.
renwandonderdag 31 januari 2019 @ 14:07
quote:
1s.gif Op donderdag 31 januari 2019 13:30 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Maar steeds maar bereikbaar blijven maakt het wel erg makkelijk voor haar. En jij reageert ook steeds op haar.
Lees de OP met de tips eens door en doe daar wat mee.

Ik denk dat jij nog niet klaar bent met haar.
Je ziet het echt totaal verkeerd. Ik ben er inmiddels aardig klaar mee en over het algemeen hoor ik nooit wat en anders reageer ik niet. In dit geval wist ik dat ik maar beter wel kon reageren want opgeven doet ze niet tot ik gereageerd heb.
Toch heeft blokkeren totaal geen zin in dit geval want zoals ik al zei, mevrouw bereikt me toch wel als ze dat wil. Is het niet met haar eigen nummer dan is het wel met het nummer van iemand anders, staat ze hier voor de deur of wacht ze me op werk op want grenzen kent ze niet. Dan is het in dit geval makkelijker om de lijn maar open te houden voor het geval ze weer een opvlieging krijgt.

Ik heb nu het nieuws dat ik schijnbaar de vader was ter kennisgeving aangenomen en verder niet gereageerd.
MissButterflyydonderdag 31 januari 2019 @ 14:43
quote:
0s.gif Op donderdag 31 januari 2019 14:07 schreef renwan het volgende:

[..]

Je ziet het echt totaal verkeerd. Ik ben er inmiddels aardig klaar mee en over het algemeen hoor ik nooit wat en anders reageer ik niet. In dit geval wist ik dat ik maar beter wel kon reageren want opgeven doet ze niet tot ik gereageerd heb.
Toch heeft blokkeren totaal geen zin in dit geval want zoals ik al zei, mevrouw bereikt me toch wel als ze dat wil. Is het niet met haar eigen nummer dan is het wel met het nummer van iemand anders, staat ze hier voor de deur of wacht ze me op werk op want grenzen kent ze niet. Dan is het in dit geval makkelijker om de lijn maar open te houden voor het geval ze weer een opvlieging krijgt.

Ik heb nu het nieuws dat ik schijnbaar de vader was ter kennisgeving aangenomen en verder niet gereageerd.
Je hebt toch nog seks met haar gehad een paar weken geleden?
Ik meen me te herinneren dat je hier berichtte dat ze je appte en dat je naar haar toe was gegaan en seks met haar hebt gehad. Wat je achteraf heel stom vond van jezelf.
renwanzondag 17 februari 2019 @ 12:35
Kleine update: lekker rustig de laatste tijd, niks gehoord, niet gezien, totale rust. Ook in mijn hoofd is het stukken rustiger inmiddels :)

Las net wel dit artikel en wauw, wat een feest der herkenning :D

Iets over borderline
Divjezondag 17 februari 2019 @ 13:59
quote:
1s.gif Op zondag 17 februari 2019 12:35 schreef renwan het volgende:
Kleine update: lekker rustig de laatste tijd, niks gehoord, niet gezien, totale rust. Ook in mijn hoofd is het stukken rustiger inmiddels :)

Las net wel dit artikel en wauw, wat een feest der herkenning :D

Iets over borderline
Je kunt ze beter een keer laten aftrekken en daarna aanstoten.
stanneveldmdonderdag 21 februari 2019 @ 12:54
Hier ook een relatie met een borderliner die na anderhalf jaar zo ineens voorbij was.... Niks meer van gehoord, geen bedankje niks. Nu een maand geleden maar nog steeds kan ik er niet van slapen.... Ik kan er heel slecht mee om gaan...
jigggydonderdag 21 februari 2019 @ 13:08
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 12:54 schreef stanneveldm het volgende:
Hier ook een relatie met een borderliner die na anderhalf jaar zo ineens voorbij was.... Niks meer van gehoord, geen bedankje niks. Nu een maand geleden maar nog steeds kan ik er niet van slapen.... Ik kan er heel slecht mee om gaan...
welkom bij de club
stanneveldmdonderdag 21 februari 2019 @ 14:56
Hoe kan iemand in godsnaam zo zijn??
jigggydonderdag 21 februari 2019 @ 15:34
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 14:56 schreef stanneveldm het volgende:
Hoe kan iemand in godsnaam zo zijn??
vertel en lucht je hart, kan ook altijd in dm
stanneveldmvrijdag 22 februari 2019 @ 07:23
In het kort: na een relatie van anderhalf jaar, waarbij we in het begin stapelverliefd waren, echt stapelverliefd, nog nooit zoiets gevoeld voor iemand, kwam daar in januari een eind aan. Aan de kant gezet omdat ze blijkbaar niks meer voor me voelde. Zo ineens, bam! Ik kon heel erg goed opschieten met haar zoontje en deed alles voor hun. Mijn gevoel zei me voor de tijd al dat er iets niet klopte. Ik had het gevoel dat de man van wie ze rijles kreeg, meer voor haar betekende dan me lief was. En wat blijkt? Ze is al met hem samen. Heeft maar een paar dagen geduurd voordat ze hem om haar vinger had gewonden. Ze had het toegegeven aan haar moeder... Voor mij is alles weg, voor haar is alles weer even mooi. Ik weet ook dat een relatie met een borderliner geen stand houdt. Maar ik weet nu pas dat ze dat heeft. Al die signalen die er blijkbaar wel waren, heb ik niet gezien... Haar moeder bevestigde dat. Ze heeft borderline, je bent alles of niks. Ik ben nu niks, die ander alles. Na alles wat we meegemaakt hebben, ook de minder leuke dingen (nierstenen bijvoorbeeld), is het voor mij onbegrijpelijk dat iemand je zo aan de kant kan schuiven en je gewoon vergeten... alsof het nooit is gebeurd. Als ik had geweten dat ze borderline had, dan was ik er niet aan begonnen.

Ze heeft niet alleen mij er mee, maar ook mijn dochter, mijn ouders, mijn broer, haar ouders, haar zoon, enz. Maar dat zien ze blijkbaar niet. Dat maakt het ook verdomd lastig allemaal. Aan de ene kant heb ik de behoefte om haar te helpen en te zeggen dat het goed komt. Aan de andere kant wil ik haar laten gaan en er niet meer over nadenken. Maar dat laatste is vreselijk moeilijk...
Trashcanmanvrijdag 22 februari 2019 @ 07:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 07:23 schreef stanneveldm het volgende:
In het kort: na een relatie van anderhalf jaar, waarbij we in het begin stapelverliefd waren, echt stapelverliefd, nog nooit zoiets gevoeld voor iemand, kwam daar in januari een eind aan. Aan de kant gezet omdat ze blijkbaar niks meer voor me voelde. Zo ineens, bam! Ik kon heel erg goed opschieten met haar zoontje en deed alles voor hun. Mijn gevoel zei me voor de tijd al dat er iets niet klopte. Ik had het gevoel dat de man van wie ze rijles kreeg, meer voor haar betekende dan me lief was. En wat blijkt? Ze is al met hem samen. Heeft maar een paar dagen geduurd voordat ze hem om haar vinger had gewonden. Ze had het toegegeven aan haar moeder... Voor mij is alles weg, voor haar is alles weer even mooi. Ik weet ook dat een relatie met een borderliner geen stand houdt. Maar ik weet nu pas dat ze dat heeft. Al die signalen die er blijkbaar wel waren, heb ik niet gezien... Haar moeder bevestigde dat. Ze heeft borderline, je bent alles of niks. Ik ben nu niks, die ander alles. Na alles wat we meegemaakt hebben, ook de minder leuke dingen (nierstenen bijvoorbeeld), is het voor mij onbegrijpelijk dat iemand je zo aan de kant kan schuiven en je gewoon vergeten... alsof het nooit is gebeurd. Als ik had geweten dat ze borderline had, dan was ik er niet aan begonnen.

Ze heeft niet alleen mij er mee, maar ook mijn dochter, mijn ouders, mijn broer, haar ouders, haar zoon, enz. Maar dat zien ze blijkbaar niet. Dat maakt het ook verdomd lastig allemaal. Aan de ene kant heb ik de behoefte om haar te helpen en te zeggen dat het goed komt. Aan de andere kant wil ik haar laten gaan en er niet meer over nadenken. Maar dat laatste is vreselijk moeilijk...
Ik denk dat het sowieso het beste is om het zo snel mogelijk achter je te laten, zelfs al laat je dan ook haar ouders en kind achter met de ellende. In jouw geval zou ik toch vooral er voor zorgen dat je alles voor jezelf weer op de rit hebt gezien je zelf ook een kind hebt en hoe beter jij gaat hoe meer ze aan je heeft. My 2 cents, succes!
stanneveldmvrijdag 22 februari 2019 @ 07:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 07:30 schreef Trashcanman het volgende:

[..]

Ik denk dat het sowieso het beste is om het zo snel mogelijk achter je te laten, zelfs al laat je dan ook haar ouders en kind achter met de ellende. In jouw geval zou ik toch vooral er voor zorgen dat je alles voor jezelf weer op de rit hebt gezien je zelf ook een kind hebt en hoe beter jij gaat hoe meer ze aan je heeft. My 2 cents, succes!
Heb je ook helemaal gelijk in. Alleen dat knopje is lastig te vinden soms.
gewoonmezelf87vrijdag 22 februari 2019 @ 08:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 07:23 schreef stanneveldm het volgende:
In het kort: na een relatie van anderhalf jaar, waarbij we in het begin stapelverliefd waren, echt stapelverliefd, nog nooit zoiets gevoeld voor iemand, kwam daar in januari een eind aan. Aan de kant gezet omdat ze blijkbaar niks meer voor me voelde. Zo ineens, bam! Ik kon heel erg goed opschieten met haar zoontje en deed alles voor hun. Mijn gevoel zei me voor de tijd al dat er iets niet klopte. Ik had het gevoel dat de man van wie ze rijles kreeg, meer voor haar betekende dan me lief was. En wat blijkt? Ze is al met hem samen. Heeft maar een paar dagen geduurd voordat ze hem om haar vinger had gewonden. Ze had het toegegeven aan haar moeder... Voor mij is alles weg, voor haar is alles weer even mooi. Ik weet ook dat een relatie met een borderliner geen stand houdt. Maar ik weet nu pas dat ze dat heeft. Al die signalen die er blijkbaar wel waren, heb ik niet gezien... Haar moeder bevestigde dat. Ze heeft borderline, je bent alles of niks. Ik ben nu niks, die ander alles. Na alles wat we meegemaakt hebben, ook de minder leuke dingen (nierstenen bijvoorbeeld), is het voor mij onbegrijpelijk dat iemand je zo aan de kant kan schuiven en je gewoon vergeten... alsof het nooit is gebeurd. Als ik had geweten dat ze borderline had, dan was ik er niet aan begonnen.

Ze heeft niet alleen mij er mee, maar ook mijn dochter, mijn ouders, mijn broer, haar ouders, haar zoon, enz. Maar dat zien ze blijkbaar niet. Dat maakt het ook verdomd lastig allemaal. Aan de ene kant heb ik de behoefte om haar te helpen en te zeggen dat het goed komt. Aan de andere kant wil ik haar laten gaan en er niet meer over nadenken. Maar dat laatste is vreselijk moeilijk...
Geef jezelf tijd maar vooral ruimte! Voor jezelf maar ook zeker voor je dochter. Herstel en leer hiervan en dan doet de tijd de rest.
renwanzaterdag 2 maart 2019 @ 20:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 07:23 schreef stanneveldm het volgende:
In het kort: na een relatie van anderhalf jaar, waarbij we in het begin stapelverliefd waren, echt stapelverliefd, nog nooit zoiets gevoeld voor iemand, kwam daar in januari een eind aan. Aan de kant gezet omdat ze blijkbaar niks meer voor me voelde. Zo ineens, bam! Ik kon heel erg goed opschieten met haar zoontje en deed alles voor hun. Mijn gevoel zei me voor de tijd al dat er iets niet klopte. Ik had het gevoel dat de man van wie ze rijles kreeg, meer voor haar betekende dan me lief was. En wat blijkt? Ze is al met hem samen. Heeft maar een paar dagen geduurd voordat ze hem om haar vinger had gewonden. Ze had het toegegeven aan haar moeder... Voor mij is alles weg, voor haar is alles weer even mooi. Ik weet ook dat een relatie met een borderliner geen stand houdt. Maar ik weet nu pas dat ze dat heeft. Al die signalen die er blijkbaar wel waren, heb ik niet gezien... Haar moeder bevestigde dat. Ze heeft borderline, je bent alles of niks. Ik ben nu niks, die ander alles. Na alles wat we meegemaakt hebben, ook de minder leuke dingen (nierstenen bijvoorbeeld), is het voor mij onbegrijpelijk dat iemand je zo aan de kant kan schuiven en je gewoon vergeten... alsof het nooit is gebeurd. Als ik had geweten dat ze borderline had, dan was ik er niet aan begonnen.

Ze heeft niet alleen mij er mee, maar ook mijn dochter, mijn ouders, mijn broer, haar ouders, haar zoon, enz. Maar dat zien ze blijkbaar niet. Dat maakt het ook verdomd lastig allemaal. Aan de ene kant heb ik de behoefte om haar te helpen en te zeggen dat het goed komt. Aan de andere kant wil ik haar laten gaan en er niet meer over nadenken. Maar dat laatste is vreselijk moeilijk...
Oef, herkenbaar.

De enige manier om los te laten is het doen heb ik zelf gemerkt en ik weet hoe lastig het is want ze zijn heel goed in je hele hoofd op hol laten slaan. Probeer jezelf ook vooral niet af te vragen waarom en hoe want het antwoord weet je al, je hebt letterlijk te maken met een ziek persoon en dat is dan ook het enige antwoord op je vragen. Het is een onbevredigend antwoord omdat jij en ik ons niet kunnen verplaatsen in hun geest maar meer zit er echt niet achter. Probeer niet op een rationele manier naar verklaringen te zoeken want er zit in (onbehandelde) borderliners geen ratio zoals dat in "normale" mensen wel zit.

Een schrale troost is dat het met deze nieuwe persoon hoogstwaarschijnlijk hetzelfde gaat lopen, ook hij zal uiteindelijk geslachtofferd worden voor een ander enzovoorts enzovoorts.

Ik waarschuw je wel alvast dat er een grote kans is dat op het moment dat dat gaat gebeuren ze weer contact met jou gaat zoeken. Huilen, smeken, excuses, het beste acteerwerk dat er is en ze weet ook precies wat ze moet doen om je zover te krijgen dat je haar terug neemt maar probeer er niet in te trappen. Die fout heb ik uiteindelijk wel gemaakt en zoals je misschien gelezen hebt werd ik er na 2/3 weken weer zo uitgetrapt.
Mocht dat gaan gebeuren dan is het (in mijn ervaring) ontzettend lastig om er niet aan toe te geven, ik ben nu 2 maanden verder en ik weet dat als ze opeens hier voor de deur staat ik echt flink mijn best moet doen om er niet aan toe te geven.
Bij mij worden nog steeds van die kleine geintjes geflikt, zoals me feliciteren op m'n verjaardag gisteren. Ze weet verdomd goed dat ik haar niet wil spreken maar ik zie dit als een soort teken om te laten zien dat ze er nog is. Ze spreekt ook met gemeenschappelijke vrienden, kennissen en collega's over me omdat ze weet dat dat bij mij terecht gaat komen. Haar kennende probeert ze me ook als een debiel op social media te stalken dus daar ben ik dit jaar ook maar doodstil geweest.
Het klinkt allemaal heel paranoia maar die van mij was echt dusdanig erg dat ik uitga van het ergste dat kan gebeuren, dan kan het alleen maar meevallen. Kort gezegd: wees op je hoede.

Dit soort situaties zijn echt een aanslag op je mentale gesteldheid heb ik gemerkt maar uiteindelijk wordt het makkelijker, dat is hier ook aan het gebeuren. Er zijn nog steeds momenten dat ik haar mis en terug wil (ondanks dat mijn verstand schreeuwt dat ik dat niet moet willen) maar ze worden wel steeds minder. Inmiddels gebeurt het 1/2 keer per 2 weken waar dat eerst 1/2 keer per dag was. Toevallig vanochtend nog maar dat had ook wel te maken met de sloot bier die ik ivm mijn verjaardag op had :P
jigggyzaterdag 2 maart 2019 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:06 schreef renwan het volgende:

[..]

Oef, herkenbaar.

De enige manier om los te laten is het doen heb ik zelf gemerkt en ik weet hoe lastig het is want ze zijn heel goed in je hele hoofd op hol laten slaan. Probeer jezelf ook vooral niet af te vragen waarom en hoe want het antwoord weet je al, je hebt letterlijk te maken met een ziek persoon en dat is dan ook het enige antwoord op je vragen. Het is een onbevredigend antwoord omdat jij en ik ons niet kunnen verplaatsen in hun geest maar meer zit er echt niet achter. Probeer niet op een rationele manier naar verklaringen te zoeken want er zit in (onbehandelde) borderliners geen ratio zoals dat in "normale" mensen wel zit.

Een schrale troost is dat het met deze nieuwe persoon hoogstwaarschijnlijk hetzelfde gaat lopen, ook hij zal uiteindelijk geslachtofferd worden voor een ander enzovoorts enzovoorts.

Ik waarschuw je wel alvast dat er een grote kans is dat op het moment dat dat gaat gebeuren ze weer contact met jou gaat zoeken. Huilen, smeken, excuses, het beste acteerwerk dat er is en ze weet ook precies wat ze moet doen om je zover te krijgen dat je haar terug neemt maar probeer er niet in te trappen. Die fout heb ik uiteindelijk wel gemaakt en zoals je misschien gelezen hebt werd ik er na 2/3 weken weer zo uitgetrapt.
Mocht dat gaan gebeuren dan is het (in mijn ervaring) ontzettend lastig om er niet aan toe te geven, ik ben nu 2 maanden verder en ik weet dat als ze opeens hier voor de deur staat ik echt flink mijn best moet doen om er niet aan toe te geven.
Bij mij worden nog steeds van die kleine geintjes geflikt, zoals me feliciteren op m'n verjaardag gisteren. Ze weet verdomd goed dat ik haar niet wil spreken maar ik zie dit als een soort teken om te laten zien dat ze er nog is. Ze spreekt ook met gemeenschappelijke vrienden, kennissen en collega's over me omdat ze weet dat dat bij mij terecht gaat komen. Haar kennende probeert ze me ook als een debiel op social media te stalken dus daar ben ik dit jaar ook maar doodstil geweest.
Het klinkt allemaal heel paranoia maar die van mij was echt dusdanig erg dat ik uitga van het ergste dat kan gebeuren, dan kan het alleen maar meevallen. Kort gezegd: wees op je hoede.

Dit soort situaties zijn echt een aanslag op je mentale gesteldheid heb ik gemerkt maar uiteindelijk wordt het makkelijker, dat is hier ook aan het gebeuren. Er zijn nog steeds momenten dat ik haar mis en terug wil (ondanks dat mijn verstand schreeuwt dat ik dat niet moet willen) maar ze worden wel steeds minder. Inmiddels gebeurt het 1/2 keer per 2 weken waar dat eerst 1/2 keer per dag was. Toevallig vanochtend nog maar dat had ook wel te maken met de sloot bier die ik ivm mijn verjaardag op had :P
dit klinkt allemaal zo gigantisch herkenbaar sjezusmina
renwanzaterdag 2 maart 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:00 schreef jigggy het volgende:

[..]

dit klinkt allemaal zo gigantisch herkenbaar sjezusmina
Als die van jou in Rijswijk woont hebben we het misschien wel over dezelfde, zou me niet eens verbazen want haar waslijst van mannen is zo lang dat het voor niemand bij te houden is :P
jigggyzaterdag 2 maart 2019 @ 22:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:30 schreef renwan het volgende:

[..]

Als die van jou in Rijswijk woont hebben we het misschien wel over dezelfde, zou me niet eens verbazen want haar waslijst van mannen is zo lang dat het voor niemand bij te houden is :P
gelukkig niet man haha :P
stanneveldmmaandag 4 maart 2019 @ 07:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:06 schreef renwan het volgende:

[..]

Oef, herkenbaar.

De enige manier om los te laten is het doen heb ik zelf gemerkt en ik weet hoe lastig het is want ze zijn heel goed in je hele hoofd op hol laten slaan. Probeer jezelf ook vooral niet af te vragen waarom en hoe want het antwoord weet je al, je hebt letterlijk te maken met een ziek persoon en dat is dan ook het enige antwoord op je vragen. Het is een onbevredigend antwoord omdat jij en ik ons niet kunnen verplaatsen in hun geest maar meer zit er echt niet achter. Probeer niet op een rationele manier naar verklaringen te zoeken want er zit in (onbehandelde) borderliners geen ratio zoals dat in "normale" mensen wel zit.

Een schrale troost is dat het met deze nieuwe persoon hoogstwaarschijnlijk hetzelfde gaat lopen, ook hij zal uiteindelijk geslachtofferd worden voor een ander enzovoorts enzovoorts.

Ik waarschuw je wel alvast dat er een grote kans is dat op het moment dat dat gaat gebeuren ze weer contact met jou gaat zoeken. Huilen, smeken, excuses, het beste acteerwerk dat er is en ze weet ook precies wat ze moet doen om je zover te krijgen dat je haar terug neemt maar probeer er niet in te trappen. Die fout heb ik uiteindelijk wel gemaakt en zoals je misschien gelezen hebt werd ik er na 2/3 weken weer zo uitgetrapt.
Mocht dat gaan gebeuren dan is het (in mijn ervaring) ontzettend lastig om er niet aan toe te geven, ik ben nu 2 maanden verder en ik weet dat als ze opeens hier voor de deur staat ik echt flink mijn best moet doen om er niet aan toe te geven.
Bij mij worden nog steeds van die kleine geintjes geflikt, zoals me feliciteren op m'n verjaardag gisteren. Ze weet verdomd goed dat ik haar niet wil spreken maar ik zie dit als een soort teken om te laten zien dat ze er nog is. Ze spreekt ook met gemeenschappelijke vrienden, kennissen en collega's over me omdat ze weet dat dat bij mij terecht gaat komen. Haar kennende probeert ze me ook als een debiel op social media te stalken dus daar ben ik dit jaar ook maar doodstil geweest.
Het klinkt allemaal heel paranoia maar die van mij was echt dusdanig erg dat ik uitga van het ergste dat kan gebeuren, dan kan het alleen maar meevallen. Kort gezegd: wees op je hoede.

Dit soort situaties zijn echt een aanslag op je mentale gesteldheid heb ik gemerkt maar uiteindelijk wordt het makkelijker, dat is hier ook aan het gebeuren. Er zijn nog steeds momenten dat ik haar mis en terug wil (ondanks dat mijn verstand schreeuwt dat ik dat niet moet willen) maar ze worden wel steeds minder. Inmiddels gebeurt het 1/2 keer per 2 weken waar dat eerst 1/2 keer per dag was. Toevallig vanochtend nog maar dat had ook wel te maken met de sloot bier die ik ivm mijn verjaardag op had :P
Heel herkenbaar inderdaad. Ik weet dat ze ziek is en zo moet ik het ook zien. Alleen word ik al 5 weken elke ochtend rond een uur of 3, 4 wakker en dan ben ik zo boos! E dan overdag meestal verdrietig... Schommelt alle kanten op. En ja, met de huidige gaat het ook mis. En als ze voor de deur staat, dan komt ze er nog in ook... Terwijl ik ook heel goed weet dat dat niet voor altijd is. Maar nu heb ik zoiets van, oké, dan maar weer voor een tijdje... Gek toch.

Loslaten is het beste, ik weet het. Maar dat is makkelijk gezegd. Ik heb het nu wel zo ver dat ik haar geblokkeerd heb op facebook en al haar foto's en haar nummer heb verwijderd. geen herinneringen meer, want die slopen je ook.

Hoofd op hol, ja zeg dat wel. Iedereen die er ervaring mee heeft die weet wat er dan met je gebeurd. En dat maakt loslaten ook zo moeilijk...
renwanmaandag 4 maart 2019 @ 15:05
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 07:26 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

Heel herkenbaar inderdaad. Ik weet dat ze ziek is en zo moet ik het ook zien. Alleen word ik al 5 weken elke ochtend rond een uur of 3, 4 wakker en dan ben ik zo boos! E dan overdag meestal verdrietig... Schommelt alle kanten op. En ja, met de huidige gaat het ook mis. En als ze voor de deur staat, dan komt ze er nog in ook... Terwijl ik ook heel goed weet dat dat niet voor altijd is. Maar nu heb ik zoiets van, oké, dan maar weer voor een tijdje... Gek toch.

Loslaten is het beste, ik weet het. Maar dat is makkelijk gezegd. Ik heb het nu wel zo ver dat ik haar geblokkeerd heb op facebook en al haar foto's en haar nummer heb verwijderd. geen herinneringen meer, want die slopen je ook.

Hoofd op hol, ja zeg dat wel. Iedereen die er ervaring mee heeft die weet wat er dan met je gebeurd. En dat maakt loslaten ook zo moeilijk...
Herkenbaar, die boosheid en dat verdriet wisselden bij mij ook heel erg af in het begin. Tegenwoordig is dat gelukkig stukken minder geworden dus het gaat echt wel weg. Bij mij persoonlijk scheelde het ook heel erg dat ze opeens begon te appen dat ze een miskraam van me gehad zou hebben en dat schoot me zo erg in het verkeerde keelgat dat ik er klaar mee was. Of het verhaal nou waar is of niet (waar ik nooit achter zal komen), voor mij is het informatie waar ik echt helemaal niks aan heb en die ik eigenlijk niet hoef te weten. Dit was zo'n smerige truc dat ik er helemaal klaar mee was. Sindsdien is het verdriet aardig weggegaan.
Als ze binnen nu en 2 maanden voor de deur staat is de kans echt groot dat je voor de bijl gaat, ik weet het. Aan de ene kant zeg ik doe het niet maar als het wel gebeurd word je er nog eerder uitgegooid en dan krijg je de deksel zo hard op je neus dat je makkelijker los kan laten.

Ik snap je helemaal hoor, je hoeft mij echt niet uit te leggen hoe zwaar het loslaten van deze mensen valt. Heb het wel eens zitten googelen en schijnbaar is het loslaten van een slechte relatie moeilijker dan een normale vooral omdat je zo hard je best hebt gedaan om te knokken voor de goedkeuring van de ander dat dat bijna een verslaving geworden is dus het is normaal dat je hier zoveel moeite mee hebt.

Nog een positieve noot dan: Borderliners worden ontzettend aangetrokken tot mensen die iets positiefs hebben dat zij zelf niet hebben. Bijvoorbeeld een goed karakter, oprechtheid, iemand die makkelijk contact legt en ontzettend sociaal is. Dus blijkbaar ben jij iemand die dat voor haar in kon vullen, dat zegt veel over jezelf :)

En wees blij, de mijne is een collega van me dus ik moet er sowieso nog een keer mee samenwerken. Ik zal nog heel erg lang op mijn hoede moeten zijn. Hoop dat jij niet dezelfde fout gemaakt hebt :P
stanneveldmdinsdag 5 maart 2019 @ 08:41
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 15:05 schreef renwan het volgende:
[..]

Herkenbaar, die boosheid en dat verdriet wisselden bij mij ook heel erg af in het begin. Tegenwoordig is dat gelukkig stukken minder geworden dus het gaat echt wel weg. Bij mij persoonlijk scheelde het ook heel erg dat ze opeens begon te appen dat ze een miskraam van me gehad zou hebben en dat schoot me zo erg in het verkeerde keelgat dat ik er klaar mee was. Of het verhaal nou waar is of niet (waar ik nooit achter zal komen), voor mij is het informatie waar ik echt helemaal niks aan heb en die ik eigenlijk niet hoef te weten. Dit was zo'n smerige truc dat ik er helemaal klaar mee was. Sindsdien is het verdriet aardig weggegaan.
Als ze binnen nu en 2 maanden voor de deur staat is de kans echt groot dat je voor de bijl gaat, ik weet het. Aan de ene kant zeg ik doe het niet maar als het wel gebeurd word je er nog eerder uitgegooid en dan krijg je de deksel zo hard op je neus dat je makkelijker los kan laten.

Ik snap je helemaal hoor, je hoeft mij echt niet uit te leggen hoe zwaar het loslaten van deze mensen valt. Heb het wel eens zitten googelen en schijnbaar is het loslaten van een slechte relatie moeilijker dan een normale vooral omdat je zo hard je best hebt gedaan om te knokken voor de goedkeuring van de ander dat dat bijna een verslaving geworden is dus het is normaal dat je hier zoveel moeite mee hebt.

Nog een positieve noot dan: Borderliners worden ontzettend aangetrokken tot mensen die iets positiefs hebben dat zij zelf niet hebben. Bijvoorbeeld een goed karakter, oprechtheid, iemand die makkelijk contact legt en ontzettend sociaal is. Dus blijkbaar ben jij iemand die dat voor haar in kon vullen, dat zegt veel over jezelf :)

En wees blij, de mijne is een collega van me dus ik moet er sowieso nog een keer mee samenwerken. Ik zal nog heel erg lang op mijn hoede moeten zijn. Hoop dat jij niet dezelfde fout gemaakt hebt :P
Verslavend inderdaad, maar dat is liefde sowieso. Wij hebben helemaal geen contact meer trouwens, ze laat niks meer horen. Maar dat is ook niet zo gek als ze alweer een ander heeft.

Het gaat ook wel weg, weet ik. Uiteindelijk heelt de tijd alle wonden, alleen nog even wat tijd uitzitten met alle emoties en er ook niet voor weg lopen. Als ik wil huilen dan doe ik dat, als ik kwaad wil zijn dan ben ik dat ook.

Lijkt me lastig als het je collega is. Ik weet niet of ik dat zou kunnen. Ik zou haar graag weer willen zien, en dat gebeurd ook wel ooit, maar bijna dagelijks... nee dat lijkt me heel moeilijk.

En die positieve noot pakken we mooi even mee ;)
renwandinsdag 5 maart 2019 @ 10:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 maart 2019 08:41 schreef stanneveldm het volgende:
[..]

Verslavend inderdaad, maar dat is liefde sowieso. Wij hebben helemaal geen contact meer trouwens, ze laat niks meer horen. Maar dat is ook niet zo gek als ze alweer een ander heeft.

Het gaat ook wel weg, weet ik. Uiteindelijk heelt de tijd alle wonden, alleen nog even wat tijd uitzitten met alle emoties en er ook niet voor weg lopen. Als ik wil huilen dan doe ik dat, als ik kwaad wil zijn dan ben ik dat ook.

Lijkt me lastig als het je collega is. Ik weet niet of ik dat zou kunnen. Ik zou haar graag weer willen zien, en dat gebeurd ook wel ooit, maar bijna dagelijks... nee dat lijkt me heel moeilijk.

En die positieve noot pakken we mooi even mee ;)
Haha het is gelukkig niet dagelijks, we moeten maar net dezelfde dienst hebben en dat komt gelukkig niet vaak voor :P
renwanwoensdag 13 maart 2019 @ 03:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 maart 2019 10:02 schreef renwan het volgende:
[..]

Haha het is gelukkig niet dagelijks, we moeten maar net dezelfde dienst hebben en dat komt gelukkig niet vaak voor :P
Ik had mijn grote bek moeten houden :r
stanneveldmwoensdag 13 maart 2019 @ 12:42
Oeps, wat nu?

Aan de ene kant mooi dat je haar niet vaak tegenkomt, maar ik zou het juist wel graag willen...
renwanwoensdag 13 maart 2019 @ 13:39
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 12:42 schreef stanneveldm het volgende:
Oeps, wat nu?

Aan de ene kant mooi dat je haar niet vaak tegenkomt, maar ik zou het juist wel graag willen...
"Ik denk nog elke dag aan je"
"Het was allemaal niet zo bedoeld"
"Je bent echt een topgozer"
"Wat zit je haar leuk zo" :')
"Je sport weer he? Je ziet er goed uit" :')

Om me in de tussentijd een paar keer te knuffelen, mijn hand te pakken en ongemakkelijk dicht tegen me aan staan. Ik begreep er geen zak van, heb daarna een gemeenschappelijke vriend van ons gesproken (nouja meer van mij inmiddels) en die dacht hetzelfde als ik. Dat ze op deze manier een stok tussen de deur probeert te houden omdat ze verdomd goed weet dat haar relatie uiteindelijk toch knapt en ik dan verdomd handig ben om de scherven op te ruimen.

Dikke doei :')
stanneveldmwoensdag 13 maart 2019 @ 13:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 13:39 schreef renwan het volgende:
[..]

"Ik denk nog elke dag aan je"
"Het was allemaal niet zo bedoeld"
"Je bent echt een topgozer"
"Wat zit je haar leuk zo" :')
"Je sport weer he? Je ziet er goed uit" :')

Om me in de tussentijd een paar keer te knuffelen, mijn hand te pakken en ongemakkelijk dicht tegen me aan staan. Ik begreep er geen zak van, heb daarna een gemeenschappelijke vriend van ons gesproken (nouja meer van mij inmiddels) en die dacht hetzelfde als ik. Dat ze op deze manier een stok tussen de deur probeert te houden omdat ze verdomd goed weet dat haar relatie uiteindelijk toch knapt en ik dan verdomd handig ben om de scherven op te ruimen.

Dikke doei :')
Jeetje, jij krijgt gewoon wat ik graag wil op dit moment. Ruilen?? Die van mij hoor je helemaal niks van ;)

Maar goed, ik snap je wel, maar kan me ook voorstellen dat het moeilijk nee zeggen is. En anders alleen seks, wat kan jou het schelen. In de tussentijd op zoek naar iemand anders en als dat serieus wordt dan zet je haar voorgoed aan de kant.
renwanwoensdag 13 maart 2019 @ 14:02
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 13:51 schreef stanneveldm het volgende:
[..]

Jeetje, jij krijgt gewoon wat ik graag wil op dit moment. Ruilen?? Die van mij hoor je helemaal niks van ;)

Maar goed, ik snap je wel, maar kan me ook voorstellen dat het moeilijk nee zeggen is. En anders alleen seks, wat kan jou het schelen. In de tussentijd op zoek naar iemand anders en als dat serieus wordt dan zet je haar voorgoed aan de kant.
Dit moet je niet willen, echt niet. Ik merk hierdoor al dat ik een gigantische klap in mijn bek gekregen heb en me weer compleet kut voel.

Voorlopig is er nog niks aan de hand, die vriend van d'r is er nog steeds en mij laat ze voorlopig met rust maar de vraag is meer hoe lang het gaat duren tot dat moment komt. En alleen sex is bij ons onmogelijk, ze zal net zo lang doorgaan tot ze weer gevoelens aangewakkerd heeft want ze moet die affectie krijgen en mijn zwak voor haar is veel te groot. Uiteindelijk beginnen we alles weer van voor af aan en blijf ik berooid achter.
MissButterflyywoensdag 13 maart 2019 @ 14:06
Zeg haar dat ze je met rust laat en dat je anders haar vriend op de hoogte stelt van haar geflirt met je.
stanneveldmwoensdag 13 maart 2019 @ 14:53
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 14:02 schreef renwan het volgende:
[..]

Dit moet je niet willen, echt niet. Ik merk hierdoor al dat ik een gigantische klap in mijn bek gekregen heb en me weer compleet kut voel.

Voorlopig is er nog niks aan de hand, die vriend van d'r is er nog steeds en mij laat ze voorlopig met rust maar de vraag is meer hoe lang het gaat duren tot dat moment komt. En alleen sex is bij ons onmogelijk, ze zal net zo lang doorgaan tot ze weer gevoelens aangewakkerd heeft want ze moet die affectie krijgen en mijn zwak voor haar is veel te groot. Uiteindelijk beginnen we alles weer van voor af aan en blijf ik berooid achter.
Ik snap je wel. Maar kun je haar ook niet "gebruiken" tot je weer een ander hebt dan? Ik weet niet of het zo werkt hoor, want ik heb met terug gaan geen ervaring. Je weet in ieder geval waar je aan toe bent met haar en dat is geen toekomst... Wat MissButterflyy zegt kan je natuurlijk ook doen.
renwanwoensdag 13 maart 2019 @ 15:02
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 14:53 schreef stanneveldm het volgende:
[..]

Ik snap je wel. Maar kun je haar ook niet "gebruiken" tot je weer een ander hebt dan? Ik weet niet of het zo werkt hoor, want ik heb met terug gaan geen ervaring. Je weet in ieder geval waar je aan toe bent met haar en dat is geen toekomst... Wat MissButterflyy zegt kan je natuurlijk ook doen.
Die gedachte zal ik (mocht het zover komen) vast wel krijgen maar daar moet ik echt niet aan toegeven. Ik ken mezelf te goed en dat loopt verkeerd af.
stanneveldmwoensdag 13 maart 2019 @ 15:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 15:02 schreef renwan het volgende:
[..]

Die gedachte zal ik (mocht het zover komen) vast wel krijgen maar daar moet ik echt niet aan toegeven. Ik ken mezelf te goed en dat loopt verkeerd af.
Als je dat van te voren al weet dan niet doen inderdaad.

Ik weet dat mijn verstand zal zeggen ook niet doen, mocht het zo ver komen. Maar mijn hart zal iets heel anders zeggen. Ik ben wel al aan het kijken naar iets anders, op datingsites bijvoorbeeld. Maar goed, ik weet ook dat op dit moment een relatie aan gaan niet verstandig is. En ook niet eerlijk tegenover de ander. Wat ik wel fijn vindt, is het contact met andere vrouwen. Zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook gewoon eerlijk.
renwanwoensdag 13 maart 2019 @ 15:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 maart 2019 15:06 schreef stanneveldm het volgende:
[..]

Als je dat van te voren al weet dan niet doen inderdaad.

Ik weet dat mijn verstand zal zeggen ook niet doen, mocht het zo ver komen. Maar mijn hart zal iets heel anders zeggen. Ik ben wel al aan het kijken naar iets anders, op datingsites bijvoorbeeld. Maar goed, ik weet ook dat op dit moment een relatie aan gaan niet verstandig is. En ook niet eerlijk tegenover de ander. Wat ik wel fijn vindt, is het contact met andere vrouwen. Zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook gewoon eerlijk.
Ik heb al in die situatie gezeten met haar en had toen ook naar mijn verstand moeten luisteren, uiteindelijk was het misschien wel even nodig dat ik keihard op mijn bek ging.
Op het moment hou ik me even ver van daten en zulke dingen af want dat gaat nu echt even niets worden :P
MCHwoensdag 13 maart 2019 @ 16:07
quote:
1s.gif Op woensdag 13 maart 2019 14:06 schreef MissButterflyy het volgende:
Zeg haar dat ze je met rust laat en dat je anders haar vriend op de hoogte stelt van haar geflirt met je.
Hoe kun je dit tegen iemand zeggen die ook je collega is?
renwanwoensdag 13 maart 2019 @ 16:39
quote:
1s.gif Op woensdag 13 maart 2019 16:07 schreef MCH het volgende:
[..]

Hoe kun je dit tegen iemand zeggen die ook je collega is?
Het zijn allebei collega's ook nog _O_

Gelukkig zit haar vriend elders in het land :')
renwanwoensdag 13 maart 2019 @ 20:24
Ohja vergeten te vermelden, ze rijdt ook weer bewust langs mijn huis terug van werk in de hoop dat ze me ziet.

Doodnormaal natuurlijk :')
stanneveldmdonderdag 14 maart 2019 @ 07:12
Er zit blijkbaar wel verschil in de ene borderliner en de ander. Mijn ex doet dat soort dingen juist totaal niet... wat ik dan persoonlijk wel jammer vind.. :{
stanneveldmdinsdag 19 maart 2019 @ 10:34
Wat een kutdag weer vandaag, bah... word er zo langzamerhand wel een beetje gek van...
jigggydinsdag 19 maart 2019 @ 10:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 10:34 schreef stanneveldm het volgende:
Wat een kutdag weer vandaag, bah... word er zo langzamerhand wel een beetje gek van...
Na bijna n jaar verder blijft het hier kut en steken, maar stapje voor stapje gaat het beter ,duurt alleen even
AlwaysHappydinsdag 19 maart 2019 @ 12:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 10:34 schreef stanneveldm het volgende:
Wat een kutdag weer vandaag, bah... word er zo langzamerhand wel een beetje gek van...
:* Sterkte!
stanneveldmdinsdag 19 maart 2019 @ 13:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 10:59 schreef jigggy het volgende:

[..]

Na bijna n jaar verder blijft het hier kut en steken, maar stapje voor stapje gaat het beter ,duurt alleen even
Zo lang nog, jeetje...

Dankjewel, jij ook sterkte!
jigggydinsdag 19 maart 2019 @ 13:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 13:24 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

Zo lang nog, jeetje...

Dankjewel, jij ook sterkte!
een hoop vinden dat ik me aanstel hoor haha, maarja ik heb inderdaad soms nog wel eens dipjes, hoort erbij denk ik , zit me ook ergens soms niet lekker dat ze nu uberhappy is met der nieuwe vriend
stanneveldmdinsdag 19 maart 2019 @ 14:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 13:52 schreef jigggy het volgende:

[..]

een hoop vinden dat ik me aanstel hoor haha, maarja ik heb inderdaad soms nog wel eens dipjes, hoort erbij denk ik , zit me ook ergens soms niet lekker dat ze nu uberhappy is met der nieuwe vriend
Dat heb ik dus ook. Paar dagen later al met een ander... dat doet zeer...
jigggydinsdag 19 maart 2019 @ 15:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 14:52 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

Dat heb ik dus ook. Paar dagen later al met een ander... dat doet zeer...
Voelt inderdaad alsof je nevernooit iets voor haar betekend hebt , het heeft me wel geholpen met er door heen komen want hierdoor was het definitief en geen weg meer terug ,vind t alleen vooral rot als ik ze tegenkom op feestjes of als ik ga stappen ,dan ga ik het liefst gewoon naar huis sip lopen zijn :')
stanneveldmdinsdag 19 maart 2019 @ 15:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 15:01 schreef jigggy het volgende:

[..]

Voelt inderdaad alsof je nevernooit iets voor haar betekend hebt , het heeft me wel geholpen met er door heen komen want hierdoor was het definitief en geen weg meer terug ,vind t alleen vooral rot als ik ze tegenkom op feestjes of als ik ga stappen ,dan ga ik het liefst gewoon naar huis sip lopen zijn :')
Bij een borderliner is het nooit definitief, dus wat dat betreft... ;)

Maar goed, ik weet ook donders goed dat een relatie niet gaat werken wanneer zij zich niet wil laten helpen. Die kans is klein. Maar ja, die hoop is er nog wel even, hoe dom het ook is eigenlijk...
renwandonderdag 21 maart 2019 @ 14:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 15:24 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

Bij een borderliner is het nooit definitief, dus wat dat betreft... ;)

Maar goed, ik weet ook donders goed dat een relatie niet gaat werken wanneer zij zich niet wil laten helpen. Die kans is klein. Maar ja, die hoop is er nog wel even, hoe dom het ook is eigenlijk...
Ik zit zelf ook nog tussen hoop en verstand hoor, dat blijft nog wel even te hangen. Maar inmiddels ben ik wel een stap verder met begrijpen waarom ik het er zo moeilijk mee heb. Is nog best ironisch en ik durf het niet eens te posten :')

Mijne stuurt me net een bericht hoe het gaat, fuck :')
stanneveldmdonderdag 21 maart 2019 @ 14:58
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 14:17 schreef renwan het volgende:

[..]

Ik zit zelf ook nog tussen hoop en verstand hoor, dat blijft nog wel even te hangen. Maar inmiddels ben ik wel een stap verder met begrijpen waarom ik het er zo moeilijk mee heb. Is nog best ironisch en ik durf het niet eens te posten :')

Mijne stuurt me net een bericht hoe het gaat, fuck :')
Gewoon eruit gooien die hap!

Oh oeps... ga je reageren?
renwandonderdag 21 maart 2019 @ 15:15
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 14:58 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

Gewoon eruit gooien die hap!

Oh oeps... ga je reageren?
Men (mijn psychiater) heeft het vermoeden dat ik ook wel eens borderline kan hebben, zou wel wat dingen verklaren :')

Eh ja uiteindelijk wel een keer denk ik maar ik stel het uit zolang het kan
stanneveldmdonderdag 21 maart 2019 @ 15:38
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 15:15 schreef renwan het volgende:

[..]

Men (mijn psychiater) heeft het vermoeden dat ik ook wel eens borderline kan hebben, zou wel wat dingen verklaren :')

Eh ja uiteindelijk wel een keer denk ik maar ik stel het uit zolang het kan
Meen je! Maar als dat zo is, dan had je toch ook zo door kunnen gaan en had je al weer een ander gehad? En was je zeker niet zo van slag geweest lijk me.
renwandonderdag 21 maart 2019 @ 16:55
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 15:38 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

Meen je! Maar als dat zo is, dan had je toch ook zo door kunnen gaan en had je al weer een ander gehad? En was je zeker niet zo van slag geweest lijk me.
We moeten nog verder uitzoeken hoe en wat dus ik heb nog niet alle antwoorden, ben nu aan het werk dus zal vanavond uitgebreider reageren
renwanvrijdag 22 maart 2019 @ 00:39
Sorry, ben net thuis en zit lekker met een pilsje. Morgen ga ik er verder op in :P
jigggyvrijdag 22 maart 2019 @ 13:16
Mevrouw insta dmt me om te vragen of ik nog foto’s van ons samen heb omdat dat mooie herinneringen waren, of ik die via whatsapp (waar ik dr geblokt op heb) door kan sturen

Na 9 maanden

Wtf :')
renwanvrijdag 22 maart 2019 @ 18:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 13:16 schreef jigggy het volgende:
Mevrouw insta dmt me om te vragen of ik nog foto’s van ons samen heb omdat dat mooie herinneringen waren, of ik die via whatsapp (waar ik dr geblokt op heb) door kan sturen

Na 9 maanden

Wtf :')
Wtf :')!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
renwanvrijdag 22 maart 2019 @ 18:15
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 15:38 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

Meen je! Maar als dat zo is, dan had je toch ook zo door kunnen gaan en had je al weer een ander gehad? En was je zeker niet zo van slag geweest lijk me.
Zo ik heb even tijd :P

Nouja blijkbaar kan ik dat dus niet, ik kan heel slecht met verlating omgaan. Dat is nu zo en was bij mijn laatste breakup ook zo, duurde anderhalf jaar voor ik daar goed en wel overheen was.
Het is dus schijnbaar ook niet zo dat "de borderliner" bestaat, waar zij heel erg van het aantrekken en afstoten is ben ik wel in staat om een relatie te behouden hoewel ik nu ik terugdenk wel bij mijn 2 relaties hiervoor op een bepaald punt er altijd wel klaar mee was en niet meer wilde. Dat duurde tot het punt dat het dreigde te klappen en toen schoot ik weer vol terug in de verliefdheid omdat ik verlaten dreigde te worden. (wat dus uiteindelijk ook gebeurde :') )
Nu ik zo terugkijk werd ik op momenten dat het uit dreigde te gaan ook echt totaal panisch en zette ik alles op alles om dat te voorkomen.

Ik heb inderdaad wel neigingen om om het minste of geringste totaal uit mijn plaat te gaan en eigenlijk altijd wel stemmingswisselingen gehad. Besteedde er nooit echt aandacht aan omdat ik niet anders gewend was maar nu ik dit gehoord heb en terugdenk denk ik wel "hee wacht eens even".

Het is aan de ene kant fijn om te weten waardoor ik telkens zo apart kan reageren maar je kunt je vast voorstellen dat toen die psychiater borderline zei ik best pislink werd na alles wat ik heb moeten doorstaan met haar. Gelukkig weet ik van mezelf dat ik absoluut niet zo erg ben als zij maar ik snap nu wel waarom we telkens weer zo naar elkaar getrokken worden.
Let op mijn woorden: het is nu rustig maar ik ben nog lang niet van haar af.

En ja voor we dat krijgen: ik weet dat ik dat absoluut niet moet laten gebeuren maar snap nu waarom ik het telkens wel laat gebeuren :')
stanneveldmmaandag 25 maart 2019 @ 14:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 18:15 schreef renwan het volgende:

[..]

Zo ik heb even tijd :P

Nouja blijkbaar kan ik dat dus niet, ik kan heel slecht met verlating omgaan. Dat is nu zo en was bij mijn laatste breakup ook zo, duurde anderhalf jaar voor ik daar goed en wel overheen was.
Het is dus schijnbaar ook niet zo dat "de borderliner" bestaat, waar zij heel erg van het aantrekken en afstoten is ben ik wel in staat om een relatie te behouden hoewel ik nu ik terugdenk wel bij mijn 2 relaties hiervoor op een bepaald punt er altijd wel klaar mee was en niet meer wilde. Dat duurde tot het punt dat het dreigde te klappen en toen schoot ik weer vol terug in de verliefdheid omdat ik verlaten dreigde te worden. (wat dus uiteindelijk ook gebeurde :') )
Nu ik zo terugkijk werd ik op momenten dat het uit dreigde te gaan ook echt totaal panisch en zette ik alles op alles om dat te voorkomen.

Ik heb inderdaad wel neigingen om om het minste of geringste totaal uit mijn plaat te gaan en eigenlijk altijd wel stemmingswisselingen gehad. Besteedde er nooit echt aandacht aan omdat ik niet anders gewend was maar nu ik dit gehoord heb en terugdenk denk ik wel "hee wacht eens even".

Het is aan de ene kant fijn om te weten waardoor ik telkens zo apart kan reageren maar je kunt je vast voorstellen dat toen die psychiater borderline zei ik best pislink werd na alles wat ik heb moeten doorstaan met haar. Gelukkig weet ik van mezelf dat ik absoluut niet zo erg ben als zij maar ik snap nu wel waarom we telkens weer zo naar elkaar getrokken worden.
Let op mijn woorden: het is nu rustig maar ik ben nog lang niet van haar af.

En ja voor we dat krijgen: ik weet dat ik dat absoluut niet moet laten gebeuren maar snap nu waarom ik het telkens wel laat gebeuren :')
Hm, zit dan wel wat in inderdaad... De ene borderliner is de ander ook niet natuurlijk. Maar je hebt nu wel een excuus om je weer te laten verleiden ;)
stanneveldmmaandag 25 maart 2019 @ 14:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 13:16 schreef jigggy het volgende:
Mevrouw insta dmt me om te vragen of ik nog foto’s van ons samen heb omdat dat mooie herinneringen waren, of ik die via whatsapp (waar ik dr geblokt op heb) door kan sturen

Na 9 maanden

Wtf :')
En gedaan?
jigggymaandag 25 maart 2019 @ 14:18
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 14:08 schreef stanneveldm het volgende:

[..]

En gedaan?
Niet op gereageerd :')
Dr.Mikeydinsdag 26 maart 2019 @ 16:03
ex is jarig vandaag sinds November geen contact meer mee gehad.

feliciteren of lekker laten gaar koken twijfel.
MCHdinsdag 26 maart 2019 @ 16:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
ex is jarig vandaag sinds November geen contact meer mee gehad.

feliciteren of lekker laten gaar koken twijfel.
Dat laatste, lekker vooruit kijken
hmmmzdinsdag 26 maart 2019 @ 16:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
ex is jarig vandaag sinds November geen contact meer mee gehad.

feliciteren of lekker laten gaar koken twijfel.
Gaar laten koken natuurlijk.
renwandinsdag 26 maart 2019 @ 16:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
ex is jarig vandaag sinds November geen contact meer mee gehad.

feliciteren of lekker laten gaar koken twijfel.
Gaar laten koken
RockBabedinsdag 26 maart 2019 @ 21:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
ex is jarig vandaag sinds November geen contact meer mee gehad.

feliciteren of lekker laten gaar koken twijfel.
Lekker laten gaan ^O^
MissButterflyywoensdag 27 maart 2019 @ 07:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
ex is jarig vandaag sinds November geen contact meer mee gehad.

feliciteren of lekker laten gaar koken twijfel.
Met kerst en nieuwjaar geen contact gehad, dus dan moet dit ook wel lukken. Toch? 😊
renwanwoensdag 17 april 2019 @ 17:27

Vooral het tweede stuk in dit nummer doet me zo denken aan mijn ex, de titel ook overigens :D
RockBabedonderdag 18 april 2019 @ 09:44
Liefde is toch ook een drug?!
Dat kan zowel positief als negatief zijn.
stanneveldmdinsdag 14 mei 2019 @ 12:50
Hoe is het nu hier? Bij mij wordt het al iets makkelijker, al zijn er nog wel mindere dagen...
jigggydinsdag 14 mei 2019 @ 13:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 12:50 schreef stanneveldm het volgende:
Hoe is het nu hier? Bij mij wordt het al iets makkelijker, al zijn er nog wel mindere dagen...
Idem dito hier, gaat opzich wel Weer prima allemaal maar vind het alleen slikken als ik dr toevallig tegenkom. Fijn om te horen dat het beter met je gaat
stanneveldmdinsdag 14 mei 2019 @ 13:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 13:29 schreef jigggy het volgende:

[..]

Idem dito hier, gaat opzich wel Weer prima allemaal maar vind het alleen slikken als ik dr toevallig tegenkom. Fijn om te horen dat het beter met je gaat
Dankje!
Ja dat ook inderdaad. Kijk al bewust de andere kant op als ik het idee heb dat ik haar zie in een auto waar ze in kan zitten... Gebeurd niet zo heel vaak gelukkig i.v.m. andere werktijden.

In het begin wilde ik haar juist graag zien, maar nu liever niet. Tenzij ze aan de deur komt.
renwandonderdag 30 mei 2019 @ 04:46
Ik was heel erg op de goede weg, week geleden leuke date gehad met een meid. Was super gezellig en we hebben flink gelachen.

De volgende dag stond mijn ex opeens voor de deur omdat ze diep in de stront zat.

Natuurlijk, heb ik weer. Het zou eens even normaal kunnen gaan :')
#ANONIEMdonderdag 30 mei 2019 @ 04:47
quote:
0s.gif Op donderdag 30 mei 2019 04:46 schreef renwan het volgende:
Ik was heel erg op de goede weg, week geleden leuke date gehad met een meid. Was super gezellig en we hebben flink gelachen.

De volgende dag stond mijn ex opeens voor de deur omdat ze diep in de stront zat.

Natuurlijk, heb ik weer. Het zou eens even normaal kunnen gaan :')
Sterkte!
renwandonderdag 30 mei 2019 @ 04:51
quote:
1s.gif Op donderdag 30 mei 2019 04:47 schreef Fancy2 het volgende:

[..]

Sterkte!
Dankje.

Echt, alsof ze het aanvoelt. Een date en ze staat er opeens en ze weet dat ik mensen die me panisch om hulp vragen niet kan weigeren.

Kut kut kut kut kut
#ANONIEMdonderdag 30 mei 2019 @ 04:52
quote:
0s.gif Op donderdag 30 mei 2019 04:51 schreef renwan het volgende:

[..]

Dankje.

Echt, alsof ze het aanvoelt. Een date en ze staat er opeens en ze weet dat ik mensen die me panisch om hulp vragen niet kan weigeren.

Kut kut kut kut kut
Toch zul je een keer op je strepen moeten staan, vooral als het je hindert om verder te gaan.
renwandonderdag 30 mei 2019 @ 04:57
quote:
1s.gif Op donderdag 30 mei 2019 04:52 schreef Fancy2 het volgende:

[..]

Toch zul je een keer op je strepen moeten staan, vooral als het je hindert om verder te gaan.
Ja dat begrijp ik ook wel, er is nu af en toe een beetje contact want ze heeft zichzelf echt in de nesten gewerkt en ik weet dat ik de enige ben met wie ze het kan bespreken. Er komt geen gevoel qua liefde bij kijken, puur bezorgdheid en willen helpen voor zover het kan maar ik moet met haar echt opletten want ze weet precies hoe ze iets bij me gedaan moet krijgen.

Ben in de tussentijd nog steeds bezig met die andere meid en dat weet ze maar toch, dit maakt het lastig. Het lullige is ook dat we het nu opsich wel gezellig hebben, gewoon vriendschappelijk lol hebben zonder bijbedoelingen. Maar toch....
#ANONIEMdonderdag 30 mei 2019 @ 04:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 mei 2019 04:57 schreef renwan het volgende:

[..]

Ja dat begrijp ik ook wel, er is nu af en toe een beetje contact want ze heeft zichzelf echt in de nesten gewerkt en ik weet dat ik de enige ben met wie ze het kan bespreken. Er komt geen gevoel qua liefde bij kijken, puur bezorgdheid en willen helpen voor zover het kan maar ik moet met haar echt opletten want ze weet precies hoe ze iets bij me gedaan moet krijgen.

Ben in de tussentijd nog steeds bezig met die andere meid en dat weet ze maar toch, dit maakt het lastig. Het lullige is ook dat we het nu opsich wel gezellig hebben, gewoon vriendschappelijk lol hebben zonder bijbedoelingen. Maar toch....
...Ben je nog niet over haar heen...
renwandonderdag 30 mei 2019 @ 05:01
quote:
1s.gif Op donderdag 30 mei 2019 04:58 schreef Fancy2 het volgende:

[..]

...Ben je nog niet over haar heen...
Dat wil ik niet zeggen, ik vind die andere meid interessanter.

Maar het is wel zuur dat ik er steeds meer achter begin te komen dat ex en ik heel erg veel op elkaar lijken qua persoonlijkheid, doen en laten. We zijn voor 95% hetzelfde, als ik me afvraag wat ze in een situatie gaat doen hoef ik alleen maar te denken wat ik zou doen en ik zit vrijwel altijd goed.
Dat is zuur, vooral aangezien we dus allebei borderline hebben is het wederzijdse begrip heel fijn.

En ja ik besef me ontzettend goed dat wat er ook zou gebeuren het uiteindelijk nooit tussen ons zal kunnen werken.
#ANONIEMdonderdag 30 mei 2019 @ 05:06
quote:
0s.gif Op donderdag 30 mei 2019 05:01 schreef renwan het volgende:

[..]

Dat wil ik niet zeggen, ik vind die andere meid interessanter.

Maar het is wel zuur dat ik er steeds meer achter begin te komen dat ex en ik heel erg veel op elkaar lijken qua persoonlijkheid, doen en laten. We zijn voor 95% hetzelfde, als ik me afvraag wat ze in een situatie gaat doen hoef ik alleen maar te denken wat ik zou doen en ik zit vrijwel altijd goed.
Dat is zuur, vooral aangezien we dus allebei borderline hebben is het wederzijdse begrip heel fijn.
Maar blijkbaar dus alleen vriendschappelijk. Dat hoeft dus niet zuur te zijn. Jullie kunnen elkaar vriendschappelijk helpen
renwandonderdag 30 mei 2019 @ 05:17
quote:
1s.gif Op donderdag 30 mei 2019 05:06 schreef Fancy2 het volgende:

[..]

Maar blijkbaar dus alleen vriendschappelijk. Dat hoeft dus niet zuur te zijn. Jullie kunnen elkaar vriendschappelijk helpen
Dat klopt, maar voor hoe lang gaat dat goed? Er hangt nog steeds spanning tussen ons en dat merken we allebei, uiteindelijk knapt die bom en belanden we in bed. Zo gaat het altijd met ons :')
Dr.Mikeydonderdag 30 mei 2019 @ 08:54
nieuwe ex nieuwe kansen deze keer niet na een 8 jaar relatie maar na 5 maanden dus moet beter te doen zijn.
MCHdonderdag 30 mei 2019 @ 10:51
quote:
0s.gif Op donderdag 30 mei 2019 04:57 schreef renwan het volgende:

[..]

Ja dat begrijp ik ook wel, er is nu af en toe een beetje contact want ze heeft zichzelf echt in de nesten gewerkt en ik weet dat ik de enige ben met wie ze het kan bespreken. Er komt geen gevoel qua liefde bij kijken, puur bezorgdheid en willen helpen voor zover het kan maar ik moet met haar echt opletten want ze weet precies hoe ze iets bij me gedaan moet krijgen.

Ben in de tussentijd nog steeds bezig met die andere meid en dat weet ze maar toch, dit maakt het lastig. Het lullige is ook dat we het nu opsich wel gezellig hebben, gewoon vriendschappelijk lol hebben zonder bijbedoelingen. Maar toch....
Je bent ook wel oliedom om je ex te informeren over je nieuwe fling. Ze speelt spellen met je.
MissButterflyydonderdag 30 mei 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op donderdag 30 mei 2019 05:17 schreef renwan het volgende:

[..]

Dat klopt, maar voor hoe lang gaat dat goed? Er hangt nog steeds spanning tussen ons en dat merken we allebei, uiteindelijk knapt die bom en belanden we in bed. Zo gaat het altijd met ons :')
Ze speelt met je en je zou de nieuwe dame wrs zo laten vallen voor haar.
Niet slim.

Waarom verbreek je het contact niet?
Dit brengt je toch niks dan ellende en dat je je uiteindelijk weer kut voelt.
jigggydonderdag 30 mei 2019 @ 21:19
Durf te zeggen dat ik over ex heen ben _O_