abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 20 oktober 2018 @ 09:59:24 #151
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_182625271
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 oktober 2018 09:03 schreef Dr.Mikey het volgende:
vandaag elkaar zien voor het eerst in vijf maanden.
heel veel succes
  zaterdag 20 oktober 2018 @ 19:19:51 #152
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_182633030
het ging eigenlijk heel goed veel gepraat lekker gegeten en de tijd vloog voorbij wel apart om dan weer afscheid te moeten nemen maar ze vroeg me voor een volgende keer.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
  zaterdag 20 oktober 2018 @ 22:04:03 #153
466657 EasyLife
Live Cheap, Live Easy
pi_182636127
Ik zie trouwens nog op tegen alle belastinggezeur. Hoop er straks een beetje overheen te zijn, totaal geen contact is ook wel weer lekker. Moeten denk ik volgend jaar nog dingen regelen ivm haar werk en onze huurtoeslag begin dit jaar. Nja, fuck it, zien we dan wel weer.
pi_182786371
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 13:17 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ik denk eigenlijk dat het beter voor je zal zijn om haar gewoon echt helemaal achter je te laten. Ik lees je ''als dat zo blijft is dat ook gewoon prima'' uiteraard, maar je probeert het niet voor niets. Dus het betekent nog steeds wat voor je. Jullie hebben het sinds toen al eens geprobeerd (wat ik lees) om weer wat meer contact te hebben, maar dat is natuurlijk ook met een reden toch niet zo gelopen als dat je had gehoopt. Als ik haar was zou ik nu dan ook niet meer ingaan op jouw mail (al zou ik dat wel laten weten ipv negeren). Ik zeg niet dat het zo is, maar ik kan me goed voorstellen dat het op haar alleen maar overkomt alsof je nog steeds niet helemaal over haar heen bent. Nostalgie gevoelens e.d.
Om hier toch nog even op terug te komen.. Nostalgie gevoelens betekent toch niet persŔ dat je niet over iemand heen bent? Vandaag heb ik weer zo’n rare dag. Eens in de zoveel tijd heb in een dag dat ik terugdenk aan een aantal jaren geleden. En natuurlijk speelde mijn toenmalige ex daar een grote rol in, beetje het hoogtepunt van m’n middelbare school tijd.

Maar de laatste keer dat het door m’n hoofd ging was dus mijn vorige post, begin augustus.. En iedere keer als ik zo’n moment heb (meestal s’ochtends), vraag ik me af wat zij nu doet etc. maar de rest van de tijd ben ik er helemaal niet mee bezig. Dat betekent toch niet dat ik er niet overheen ben? Het is 4 jaar geleden. Wel mijn eerste vriendin en dat blijft altijd speciaal, maar naast dat ik daar geen verlangen naar heb is het ook nog eens totaal irrealistisch. Hebben anderen dit ook af en toe?

Ik ben nu bijna een maand in m’n wereldreis en had eigenlijk verwacht dit soort momenten niet te hebben op reis.

Ben nogal in de war, aangezien ik het idee heb dat ik het geromantiseerde verhaal eruithaal, en daar het gevoel vandaan komt.

Heb vaak het idee dat vroeger alles leuker was en ik meer plezier kon halen uit dingen, (wat deels waar is). En dan romantiseer ik ook vaak de relatie van toen (de leuke dingen), terwijl onze relatie, ookal was het gevoel wel Úcht, gewoon een slechte relatie was met veel ruzie en veel gezeik. Maar toch aan de leuke dingen denken dan..

Naja het waait wel weer over denk ik, wellicht blijft dit m’n hele leven zo, :’)
  dinsdag 30 oktober 2018 @ 08:47:38 #155
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_182829763
Ik vrees dat mijn ex niet zo’n leuk avondje stappen heeft gehad.

Word vanochtend wakker en kijk op mijn telefoon ,heb Ik van haar (blijkbaar) nieuwe nummer een appje waar in staat “ik ben blij dat het allemaal voorbij is en ik jou rotkop nooit meer hoef te zien ,na wat je me allemaal hebt aangedaan” ,gewoon uit het niks en dat terwijl ik mijzelf nou niet echt de rotzak in de relatie vond ofzo.

Heb er maar niet op gereageerd maar vind dit redelijk onnodig en raar ,voel me er niet echt lekker onder
pi_183074074
Nou, ik kan me hier na 4 jaar ook weer eens komen melden want het is me weer niet gegund :')

Vorige week zaterdag zouden we elkaar een dagje niet zien omdat we "teveel op elkaars lip zaten" wat ook wel klopt aangezien we 2 maanden elkaar dag in, dag uit gezien hebben want mevrouw had een situatie waardoor ze echt door me opgevangen moest worden. 2 Maanden alles gegeven wat ik had, 200% want ze was al niet de meest makkelijke aangezien het een narcistische borderliner is.
Met zo'n persoonlijkheid is het misschien ook niet heel raar dat ik de boel niet vertrouwde, haar gedrag met haar telefoon was al 3 weken nogal vreemd te noemen. Heel mysterieus appen, zodat ik het net niet kon zien, als ik aan kwam lopen snel Whatsapp wegklikken, telefoon opeens niet meer van haar zijde laten wijken. Mjaja....

Toen ik daar zondag weer was was mevrouw ontzettend geagiteerd, nog erger dan normaal. Ik besloot er niks van te vinden en heb gewoon wat meegeholpen met klusjes in huis. Bij het uitruimen van de vaatwasser vond ik opeens glazen die ze alleen in uitzonderlijke situaties gebruikt, aantal borden dat wel heel veel was voor 1 persoon in 2 dagen, pannen die gebruikt waren maar niet overeenkwamen met wat ze mij vertelde allemaal gegeten te hebben, bij het doen van de was vond ik opeens gewassen lingerie die ik echt al een hele tijd niet gezien had en toen ze eten voor ons ging maken pakte ze opeens een pak met van die mini brunch broodjes van de AH. Normaal zitten er daar 9 in ofzo en nu nog 3, heel vreemd voor iemand die een koolhydraatarm dieet volgt en daar altijd heel strikt in is.

Op een gegeven moment toch maar aangegeven dat het me allemaal niet lekker zat wat resulteerde in een totale defensieve flipbui. Hoe ik het in mijn hoofd haalde om haar Řberhaupt wat te vragen, waar ik het gore lef vandaan haalde om zoiets over haar te denken, dat soort dingen. Dat terwijl als een vrouw mij ook maar verkeerd aankijkt ik altijd uitgemaakt werd voor hoereloper, onbetrouwbare kklijer, dat ze altijd wel wist dat ik niet te vertrouwen was. Maar ik haalde het lef ergens vandaan haar heel rustig te vragen of ze wel echt zeker wist dat ze die zaterdag alleen was en dat was bespottelijk :')

Uiteindelijk bedaarde de boel weer een beetje, heb ik ook aangegeven dat het mijn gevoel was en het niet hoeft te kloppen maar dat ik er (mede gezien haar psychische staat) gewoon heel bang voor was omdat ik weet waar ze toe in staat kan zijn, ze had het me immers zelf verteld.
Die nacht ben ik weer eens de hele nacht voor haar opgebleven om dingen in huis te doen want haar moeder zou langskomen en de boel moet dan helemaal aan de kant zijn. In die tijd ben ik 5 keer voor rotte vis uitgemaakt omdat ik dingen niet op haar manier deed en zat ik me steeds meer te ergeren aan haar gedrag. Hallo ik ben hier bezig voor jou, ik hoef dit allemaal niet te pikken hoor en een beetje dankbaarheid zou best op zijn plek zijn.

Uiteindelijk was het werk voor 60% klaar en zijn we maar naar bed gegaan. Ik bleef maar slapen maar wel met de voorwaarde dat ze bij het wakker worden "geen geruzie zou krijgen", mooi was ik niet van plan.
Maar helaas mocht het weer niet zo zijn, ik ben er als eerste uitgegaan en vroeg wat ze wilde dat ik zou doen. Domme vraag, totale flippartij, helemaal uit d'r stekker gegaan. Dusdanig erg had ik het nog nooit meegemaakt. Ze was al van de steken onderwater als ze boos was maar dit was echt niet normaal want ik was lelijk, ze was met me uit medelijden en de seks stelde niks voor.

Wow :')

Ik ben omgedraaid, de deur uitgelopen en was er klaar mee. Ik wilde niet meer, dit waren de laatste beledigingen die ik nog pikte, de druppel was er eindelijk. Ik liep al maanden op eierschalen, moest bij alles wat ik zei nadenken hoe ik het zei en opletten of ik er niet verkeerd bij keek, alles om ervoor te zorgen dat ik niet weer haar borderline triggerde en weer een bui over me heen kreeg. De hele tijd was ik mezelf aan het wegcijferen voor haar, ze hoefde maar met haar vingers te knippen en ik stond er. Ik heb zelf vrienden hier een keer in huis laten zitten omdat mevrouw het weer op haar heupen kreeg en ik uit pure paniek weer die kant op gefietst ben.
Maandenlang heb ik de meest verschrikkelijke beledigingen gepikt, de meest achterlijke beschuldigingen die nergens op sloegen en iedereen om me heen begon hun zorgen over me uit te spreken.

Hell zelfs collega's die me nauwelijks kenden kwamen op een gegeven moment naar me toe om te vragen wat er was omdat mijn (blijkbaar) hele vrolijke positieve uitstraling totaal verdwenen was. Er was niks meer van me over werd me verteld. Iedereen om me heen die wist met wie ik bezig was zei ook dat ik weg moest wezen bij haar omdat ze me aan het slopen was, totaal aan het leegzuigen en niet op de fijne manier.

Zoals ik dus zei was ik het na die laatste bui vol beledigingen dus zat maar ik wilde nog een ding. Ik wilde weten of ik gelijk had over die zaterdag daarvoor dus ben wat research gaan doen. Zij was er altijd zo trots op dat ze "overal achter kon komen en iedereen 10 stappen voor was" waardoor ze mij daarin totaal onderschat heeft. Normaal ben ik niet zo'n sherlock holmes maar als het echt moet heb ik ook genoeg lijntjes lopen naar veel mensen en na wat navraag hier en daar en dingen checken kwam het verlossende antwoord. Mijn vermoeden was terecht. Ik heb nog een app gestuurd en gezegd dat ik het weet, alles op elke mogelijke manier geblockt en het was klaar. Daar is nog een reactie opgekomen waarin ze totaal niet inging op dat ik het wist. Daar heb ik nog onvriendelijk op gereageerd en sindsdien is het stil.

Dus na dit alles, na zo behandeld te zijn (geloof me dit is het topje van de ijsberg), na me zo ingespannen te hebben zit ik nu haar te missen. Wat is dit voor waanzin? Ik moet eerlijk zeggen dat mijn zelfvertrouwen al niet heel hoog was maar wat er nog was heeft ze aardig goed weten te slopen maar alsnog begon ik me op een gegeven moment te beseffen dat ik te goed voor haar was en zij mij niet verdiende. Dat is met mijn zelfvertrouwen toch best een prestatie.

Wat is dit voor waanzin? Ik wil haar niet missen, ze is een lopende tumor die iedereen uit het leven moet snijden, puur eropuit om alles wat ze aanraakt kapot te maken EN DAT MIS IK? Wat een totale ellende :')

Ik ga hier niet precies uitleggen hoe ik achter dingen gekomen ben en ook niet alles wat er nog meer gebeurde opschrijven omdat er een kleine kans is dat ze hierachter komt en dan kan ik rennen. Voorlopig is het dus stil maar ik heb gezien wat er gebeurde bij anderen die klaar met haar waren en ben doodsbang dat het stilte voor de storm is. Als ze in haar kop krijgt dat ze me mist dan gaat er iets gebeuren en god mag weten wat het is :r
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  zondag 11 november 2018 @ 08:54:21 #157
466657 EasyLife
Live Cheap, Live Easy
pi_183074392
registreer om deze reclame te verbergen
Ik begrijp dat (soms bijna agressieve) verdedigen ook nooit, terwijl later blijkt dat ze fout zaten.

Ik had dat dus ook, was helemaal niet jaloers of bezitterig en dan vragen met wie die kerel is waar ze de hele fucking dag mee zit te chatten en dan meteen boos worden dat dat gewoon een bekende is of oud klasgenoot whatever het excuus was.

En later dan toch toegeven dat het een nieuw ontmoette jongen was en nog later blijkt dus dat dat allemaal het begin was van een nieuwe relatie en de argwaan allemaal terecht was, dat voel je toch ook gewoon aan.
  zondag 11 november 2018 @ 09:02:37 #158
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_183074425
Renwan, ik lees vooral dat ze je heel respectloos behandelt. Goed dat je voor jezelf kiest en bent gegaan. Zo'n relatie wil je niet. Er zijn leukere vrouwen
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_183075929
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 05:29 schreef renwan het volgende:
Dus na dit alles, na zo behandeld te zijn (geloof me dit is het topje van de ijsberg), na me zo ingespannen te hebben zit ik nu haar te missen. Wat is dit voor waanzin? Ik moet eerlijk zeggen dat mijn zelfvertrouwen al niet heel hoog was maar wat er nog was heeft ze aardig goed weten te slopen maar alsnog begon ik me op een gegeven moment te beseffen dat ik te goed voor haar was en zij mij niet verdiende. Dat is met mijn zelfvertrouwen toch best een prestatie.

Wat is dit voor waanzin? Ik wil haar niet missen, ze is een lopende tumor die iedereen uit het leven moet snijden, puur eropuit om alles wat ze aanraakt kapot te maken EN DAT MIS IK? Wat een totale ellende :')
Je kan nu wel doen alsof je het allemaal voor haar deed, maar dat is natuurlijk niet zo. Jij deed het net zo goed voor jezelf, omdat je iets uit die situatie haalde. Aan een kant misschien het idee dat je ondanks je gebrekkige eigenwaarde er toch iemand was die met je wilde zijn en waar je iets voor kon betekenen. Dat idee en iets voor de ander kunnen doen om je nuttiger te voelen valt nu weg en vermoedelijk is dat hetgene wat je nu mist, plus de erkenning die je nu totaal niet meer krijgt voor je goede bedoelingen. Voorheen werd dat ook niet zo gewaardeerd kennelijk, maar het was *iets*.

Wat zonde dat je zo lang over je grenzen heen bent blijven gaan. Dat is wel een signaal dat het met je eigenwaarde nog niet goed genoeg zit. Misschien zelfs de reden dat je aan zo een meid bent blijven hangen, die het ergens ook kon bevestigen hoe jij je van binnen voelde.
Maar gelukkig zie je nu achteraf in wat je wel aan moois te bieden had en wat beter gewaardeerd had mogen en zelfs moeten worden. Beter ga je nadenken over hoe je dat een volgende keer kan voorkomen en wat je wel in een relatie zoekt en wil vinden.
Bedenk je waarom een meid wel bij je wil zijn en wil blijven. Zoek verbintenis in het positieve in eerste instantie, zodat je dat als basis hebt ipv het reddersyndroom.

Neem de tijd om het te verwerken, dat kan best even duren :*
pi_183076289
Bij mij komt ook een beetje het beeld op dat Renwan een pleaser is die iemand anders nodig heeft om zelf gelukkig te zijn. Scary Mary zegt het wellicht wat aardiger. Maar aangezien Renwan in zijn introductie het woord "weer" gebruikt lijkt het een valkuil voor hem te zijn. Zie deze ervaring, als je hem verwerkt hebt, niet als verloren tijd maar als een levensles. Sterkte.
pi_183076636
Ik heb nu even geen tijd om uitgebreid te reageren maar wil wel even benadrukken dat ik de borderline niet zelf verzonnen heb he. Dit was daadwerkelijk gediagnosticeerd en heeft ze me zelf laten lezen.

Nou wil ik daar niet iets mee goedpraten want ik heb het zelf zover laten komen maar ze wist wel heel smerige trucjes uit te halen waardoor ik veel van haar gedrag niet als dusdanig kwetsend ervoer.
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_183116341
quote:
0s.gif Op zondag 11 november 2018 05:29 schreef renwan het volgende:
Nou, ik kan me hier na 4 jaar ook weer eens komen melden want het is me weer niet gegund :')

Vorige week zaterdag zouden we elkaar een dagje niet zien omdat we "teveel op elkaars lip zaten" wat ook wel klopt aangezien we 2 maanden elkaar dag in, dag uit gezien hebben want mevrouw had een situatie waardoor ze echt door me opgevangen moest worden. 2 Maanden alles gegeven wat ik had, 200% want ze was al niet de meest makkelijke aangezien het een narcistische borderliner is.
Met zo'n persoonlijkheid is het misschien ook niet heel raar dat ik de boel niet vertrouwde, haar gedrag met haar telefoon was al 3 weken nogal vreemd te noemen. Heel mysterieus appen, zodat ik het net niet kon zien, als ik aan kwam lopen snel Whatsapp wegklikken, telefoon opeens niet meer van haar zijde laten wijken. Mjaja....

Toen ik daar zondag weer was was mevrouw ontzettend geagiteerd, nog erger dan normaal. Ik besloot er niks van te vinden en heb gewoon wat meegeholpen met klusjes in huis. Bij het uitruimen van de vaatwasser vond ik opeens glazen die ze alleen in uitzonderlijke situaties gebruikt, aantal borden dat wel heel veel was voor 1 persoon in 2 dagen, pannen die gebruikt waren maar niet overeenkwamen met wat ze mij vertelde allemaal gegeten te hebben, bij het doen van de was vond ik opeens gewassen lingerie die ik echt al een hele tijd niet gezien had en toen ze eten voor ons ging maken pakte ze opeens een pak met van die mini brunch broodjes van de AH. Normaal zitten er daar 9 in ofzo en nu nog 3, heel vreemd voor iemand die een koolhydraatarm dieet volgt en daar altijd heel strikt in is.

Op een gegeven moment toch maar aangegeven dat het me allemaal niet lekker zat wat resulteerde in een totale defensieve flipbui. Hoe ik het in mijn hoofd haalde om haar Řberhaupt wat te vragen, waar ik het gore lef vandaan haalde om zoiets over haar te denken, dat soort dingen. Dat terwijl als een vrouw mij ook maar verkeerd aankijkt ik altijd uitgemaakt werd voor hoereloper, onbetrouwbare kklijer, dat ze altijd wel wist dat ik niet te vertrouwen was. Maar ik haalde het lef ergens vandaan haar heel rustig te vragen of ze wel echt zeker wist dat ze die zaterdag alleen was en dat was bespottelijk :')

Uiteindelijk bedaarde de boel weer een beetje, heb ik ook aangegeven dat het mijn gevoel was en het niet hoeft te kloppen maar dat ik er (mede gezien haar psychische staat) gewoon heel bang voor was omdat ik weet waar ze toe in staat kan zijn, ze had het me immers zelf verteld.
Die nacht ben ik weer eens de hele nacht voor haar opgebleven om dingen in huis te doen want haar moeder zou langskomen en de boel moet dan helemaal aan de kant zijn. In die tijd ben ik 5 keer voor rotte vis uitgemaakt omdat ik dingen niet op haar manier deed en zat ik me steeds meer te ergeren aan haar gedrag. Hallo ik ben hier bezig voor jou, ik hoef dit allemaal niet te pikken hoor en een beetje dankbaarheid zou best op zijn plek zijn.

Uiteindelijk was het werk voor 60% klaar en zijn we maar naar bed gegaan. Ik bleef maar slapen maar wel met de voorwaarde dat ze bij het wakker worden "geen geruzie zou krijgen", mooi was ik niet van plan.
Maar helaas mocht het weer niet zo zijn, ik ben er als eerste uitgegaan en vroeg wat ze wilde dat ik zou doen. Domme vraag, totale flippartij, helemaal uit d'r stekker gegaan. Dusdanig erg had ik het nog nooit meegemaakt. Ze was al van de steken onderwater als ze boos was maar dit was echt niet normaal want ik was lelijk, ze was met me uit medelijden en de seks stelde niks voor.

Wow :')

Ik ben omgedraaid, de deur uitgelopen en was er klaar mee. Ik wilde niet meer, dit waren de laatste beledigingen die ik nog pikte, de druppel was er eindelijk. Ik liep al maanden op eierschalen, moest bij alles wat ik zei nadenken hoe ik het zei en opletten of ik er niet verkeerd bij keek, alles om ervoor te zorgen dat ik niet weer haar borderline triggerde en weer een bui over me heen kreeg. De hele tijd was ik mezelf aan het wegcijferen voor haar, ze hoefde maar met haar vingers te knippen en ik stond er. Ik heb zelf vrienden hier een keer in huis laten zitten omdat mevrouw het weer op haar heupen kreeg en ik uit pure paniek weer die kant op gefietst ben.
Maandenlang heb ik de meest verschrikkelijke beledigingen gepikt, de meest achterlijke beschuldigingen die nergens op sloegen en iedereen om me heen begon hun zorgen over me uit te spreken.

Hell zelfs collega's die me nauwelijks kenden kwamen op een gegeven moment naar me toe om te vragen wat er was omdat mijn (blijkbaar) hele vrolijke positieve uitstraling totaal verdwenen was. Er was niks meer van me over werd me verteld. Iedereen om me heen die wist met wie ik bezig was zei ook dat ik weg moest wezen bij haar omdat ze me aan het slopen was, totaal aan het leegzuigen en niet op de fijne manier.

Zoals ik dus zei was ik het na die laatste bui vol beledigingen dus zat maar ik wilde nog een ding. Ik wilde weten of ik gelijk had over die zaterdag daarvoor dus ben wat research gaan doen. Zij was er altijd zo trots op dat ze "overal achter kon komen en iedereen 10 stappen voor was" waardoor ze mij daarin totaal onderschat heeft. Normaal ben ik niet zo'n sherlock holmes maar als het echt moet heb ik ook genoeg lijntjes lopen naar veel mensen en na wat navraag hier en daar en dingen checken kwam het verlossende antwoord. Mijn vermoeden was terecht. Ik heb nog een app gestuurd en gezegd dat ik het weet, alles op elke mogelijke manier geblockt en het was klaar. Daar is nog een reactie opgekomen waarin ze totaal niet inging op dat ik het wist. Daar heb ik nog onvriendelijk op gereageerd en sindsdien is het stil.

Dus na dit alles, na zo behandeld te zijn (geloof me dit is het topje van de ijsberg), na me zo ingespannen te hebben zit ik nu haar te missen. Wat is dit voor waanzin? Ik moet eerlijk zeggen dat mijn zelfvertrouwen al niet heel hoog was maar wat er nog was heeft ze aardig goed weten te slopen maar alsnog begon ik me op een gegeven moment te beseffen dat ik te goed voor haar was en zij mij niet verdiende. Dat is met mijn zelfvertrouwen toch best een prestatie.

Wat is dit voor waanzin? Ik wil haar niet missen, ze is een lopende tumor die iedereen uit het leven moet snijden, puur eropuit om alles wat ze aanraakt kapot te maken EN DAT MIS IK? Wat een totale ellende :')

Ik ga hier niet precies uitleggen hoe ik achter dingen gekomen ben en ook niet alles wat er nog meer gebeurde opschrijven omdat er een kleine kans is dat ze hierachter komt en dan kan ik rennen. Voorlopig is het dus stil maar ik heb gezien wat er gebeurde bij anderen die klaar met haar waren en ben doodsbang dat het stilte voor de storm is. Als ze in haar kop krijgt dat ze me mist dan gaat er iets gebeuren en god mag weten wat het is :r
Google even op traumatic bonding. Het zou heel goed kunnen dat je haar niet zozeer mist, maar dat je dat denkt omdat je hersens "verslaafd" zijn geraakt aan deze ongezonde dynamiek.

Verder zou ik je willen aanraden eens een gesprek te gaan voeren met een professional. Zoveel jaren doorbrengen met een narcist kan echt vervelende en langdurige gevolgen hebben waar jij je op dit moment nog niet eens van bewust hoeft te zijn. Het helpt ook voorkomen dat je weer in deze patronen terugvalt en ongezonde dynamieken/relaties leert herkennen nog voor ze zich in je leven nestelen.

Blokkeer je ex overal. Dat zal heel moeilijk voelen, maar je herstelproces echt ten goede komen. Verwijder haar desnoods zodat je haar ook nooit meer kan deblokkeren. Iemand met deze problematiek zal weer contact opnemen, maar alleen op eigen voorwaarden en met de eigen wensen in het achterhoofd. Erken voor jezelf dat de persoon die jij wilde zien er nooit is geweest en zorg dat ze nooit meer contact met je op kan nemen.

Veel sterkte. Voelt misschien nu niet zo, maar je gaat hier sterker uitkomen.
pi_183116391
Oh ja, en laat je niet intimiderend door haar maar doe wat je kan om jezelf te helpen; dus overal blocken etc. Mocht ze dan vervolgens voor je deur staan, dan vraag je of ze weg wil gaan (zonder de deur open te doen). Doet ze dat niet, dan bel je de politie. Door van tevoren zo'n plan te maken voorkom je dat je heel erg in je angst gaat zitten en haar de controle geeft. Daarnaast hoef je er dan in de toekomst niet over na te denken als ze voor de deur staat, kan je meteen actie ondernemen.
pi_183118817
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 november 2018 08:33 schreef blondetrien het volgende:

[..]

Google even op traumatic bonding. Het zou heel goed kunnen dat je haar niet zozeer mist, maar dat je dat denkt omdat je hersens "verslaafd" zijn geraakt aan deze ongezonde dynamiek.

Verder zou ik je willen aanraden eens een gesprek te gaan voeren met een professional. Zoveel jaren doorbrengen met een narcist kan echt vervelende en langdurige gevolgen hebben waar jij je op dit moment nog niet eens van bewust hoeft te zijn. Het helpt ook voorkomen dat je weer in deze patronen terugvalt en ongezonde dynamieken/relaties leert herkennen nog voor ze zich in je leven nestelen.

Blokkeer je ex overal. Dat zal heel moeilijk voelen, maar je herstelproces echt ten goede komen. Verwijder haar desnoods zodat je haar ook nooit meer kan deblokkeren. Iemand met deze problematiek zal weer contact opnemen, maar alleen op eigen voorwaarden en met de eigen wensen in het achterhoofd. Erken voor jezelf dat de persoon die jij wilde zien er nooit is geweest en zorg dat ze nooit meer contact met je op kan nemen.

Veel sterkte. Voelt misschien nu niet zo, maar je gaat hier sterker uitkomen.
Dankje!

En gelukkig was ik wat dat betreft haar al een paar stappen voor, vanaf volgende week ga ik in therapie omdat ik al door begon te krijgen dat ze me aan het slopen was voor dit hele met iemand anders het bed in duiken verhaal gebeurd was.

Ik heb haar inderdaad op elke mogelijke manier geblokkeerd, alles dat ik maar kon verzinnen maar ik kan haar helaas op werk nog steeds tegenkomen alhoewel ik nu door al dit gezeik al 2,5 week thuis zit en tot eind van het jaar ziek gemeld ben.

Heb even snel gegoogeld en ik herken onmiddellijk een paar dingen. De toch wel vrij heftige pijn die ik nu voel is echt moeilijk vol te houden, mijn zelfvertrouwen is compleet de grond in getrapt en ik ben haast bang om buiten te komen in de angst dat ik haar zie. Echt, mijn hele verstand weet dat stoppen hiermee het beste besluit was dat ik ooit had kunnen nemen en dat wat ik nu voel feitelijk gewoon afkicken is maar mijn gevoel schreeuwt het totaal tegenovergestelde.

Naar ;(
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  woensdag 14 november 2018 @ 07:45:51 #165
42322 MCH
Ou Est Le Swimming Pool?
pi_183136844
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 november 2018 11:14 schreef renwan het volgende:

[..]

Dankje!

En gelukkig was ik wat dat betreft haar al een paar stappen voor, vanaf volgende week ga ik in therapie omdat ik al door begon te krijgen dat ze me aan het slopen was voor dit hele met iemand anders het bed in duiken verhaal gebeurd was.

Ik heb haar inderdaad op elke mogelijke manier geblokkeerd, alles dat ik maar kon verzinnen maar ik kan haar helaas op werk nog steeds tegenkomen alhoewel ik nu door al dit gezeik al 2,5 week thuis zit en tot eind van het jaar ziek gemeld ben.

Heb even snel gegoogeld en ik herken onmiddellijk een paar dingen. De toch wel vrij heftige pijn die ik nu voel is echt moeilijk vol te houden, mijn zelfvertrouwen is compleet de grond in getrapt en ik ben haast bang om buiten te komen in de angst dat ik haar zie. Echt, mijn hele verstand weet dat stoppen hiermee het beste besluit was dat ik ooit had kunnen nemen en dat wat ik nu voel feitelijk gewoon afkicken is maar mijn gevoel schreeuwt het totaal tegenovergestelde.

Naar ;(
Doe ook even een SOA test
I fell in love with the sound of my heels on the wooden floor
I don't want our footsteps to be silent anymore
pi_183137050
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 07:45 schreef MCH het volgende:

[..]

Doe ook even een SOA test
Die gedachte had ik ook al :')
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  maandag 19 november 2018 @ 08:51:17 #167
466657 EasyLife
Live Cheap, Live Easy
pi_183236431
Damn, was alles even een tijdje vergeten door nieuw werk en nieuwe collega's enzo, maar nu 3 dagen alleen thuis gezeten en de dagen zijn zo kort en donker en lijkt wel alsof alles keihard terug is gekomen, constant dat gevoel dat m'n hele lichaam aan het shaken is en zo'n kutkriebel in de buik.

Heb het rare gevoel dat ik het nog weer goed kan maken ofzo, al denkt zij er vast heel anders over, want hebben al hele tijd geen contact gehad. Had wel veel contact met een ander meisje, maar die had opeens een date en reageert nu amper nog, dat werkt natuurlijk ook niet mee.

Ik weet eigenlijk diep van binnen dat zij het niet is, maar dat ik gewoon "iemand" mis, maar zo gauw als een ander weer weg valt, val ik gewoon compleet weer terug in denken dat ik haar mis.

Het is allemaal nog "maar" 3 maanden geleden (na 5,5 jaar), maar merk wel dat de mensen waarmee ik erover kon praten er ook geen zin meer in hebben en elk gesprek afkappen.
pi_183263529
Dat missen herken ik wel.
Vooral de kleine dingetjes.
Alle ellende eromheen vergeet je sneller dan de goede en leuke/fijne dingen.
Het heeft tijd nodig, denk ik, al vraag ik me af of ik ooit over deze relatie heen ga komen.
pi_183379599
Godverdomme, vannacht rond 3 uur een gemiste oproep van een anoniem nummer. Ik ben bang dat ik weet wie dat was :{
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  dinsdag 27 november 2018 @ 08:54:26 #170
466657 EasyLife
Live Cheap, Live Easy
pi_183395820
Nja zeg, nu na zo lang opeens een berichtje hoe het met me gaat en hoe het met de hond gaat en als ik niet op de hond kan passen dat zij haar wel wil... waarom nu opeens... en toen ik vroeg hoe het met haar ging alleen "ok", zo geheimzinnig.

In plaats van gewoon eerlijk te vertellen, want nu gaan er alweer gedachten door m'n hoofd dat ze alweer samen woont ofzo (want ze zei eerst zelf ook niet op te kunnen passen ivm fulltime baan), of juist andersom, gewoon een excuus om contact te zoeken.

Ook als we dit echt zouden doen, zou betekenen dat ik naar het buitenland moet of zij hierheen om haar op te halen en we dus elkaar ook zullen zien. Of het kwam gewoon door een herinnering op FB die nu terug komt waar ze 3 jaar geleden iets gepost had op mijn tijdlijn over hoe honden altijd wachten tot je thuis komt.

Maar nog steeds zo kort af reageren en na een paar berichtjes dat ze moet gaan.

Geen idee hoe ik dit nu moet opvatten, gewoon negeren of denken nou ze geeft toch nog om de hond en mij (was in begin zo verbaasd, bijna kwaad dat ze haar hondje zo achter kon laten) of ze heeft gewoon alweer een vriend en woont samen en denkt mis die hond toch wel, maar geeft totaal niks om mij meer.

Dat is echt het probleem met de meesten van ons he, er gebeurt 1 dingetje en boem, onze breinen gaan ratelen als een gek.
pi_183436391
Nou schiet mij maar lek, gisteren ging mijn telefoon weer anoniem en ik heb opgenomen. Dat was de eerste in een hele reeks domme beslissingen :|W
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  donderdag 29 november 2018 @ 12:03:38 #172
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183436439
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 11:59 schreef renwan het volgende:
Nou schiet mij maar lek, gisteren ging mijn telefoon weer anoniem en ik heb opgenomen. Dat was de eerste in een hele reeks domme beslissingen :|W
Waarom in een reeks domme beslissingen? Anoniem zegt niet zo veel, kan toch ook iemand compleet anders zijn.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183437249
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 11:59 schreef renwan het volgende:
Nou schiet mij maar lek, gisteren ging mijn telefoon weer anoniem en ik heb opgenomen. Dat was de eerste in een hele reeks domme beslissingen :|W
Wat is er gebeurd?

Bij mij spookte de afgelopen dagen mijn ex rond in mijn hoofd. Probeerde echt niet meer aan hem te denken, maar hoe harder ik mijn best deed, hoe moeilijker het werd. Hopelijk wordt het vanzelf minder.
pi_183439737
quote:
6s.gif Op donderdag 29 november 2018 12:03 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Waarom in een reeks domme beslissingen? Anoniem zegt niet zo veel, kan toch ook iemand compleet anders zijn.
Omdat ik wist dat het om 2 uur in de nacht maar een iemand kon zijn en ik had gelijk.

Uiteindelijk heb ik haar vannacht nog gezien en alles gedaan wat ik zeker niet had moeten doen. Zucht :|W
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  donderdag 29 november 2018 @ 20:21:05 #175
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183445886
quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:14 schreef renwan het volgende:

[..]

Omdat ik wist dat het om 2 uur in de nacht maar een iemand kon zijn en ik had gelijk.

Uiteindelijk heb ik haar vannacht nog gezien en alles gedaan wat ik zeker niet had moeten doen. Zucht :|W
Dat is niet zo handig nee, waarom heb je het niet gewoon genegeerd? Want ze is toch niet betrouwbaar en eerlijk naar je.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183445907
quote:
6s.gif Op donderdag 29 november 2018 20:21 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Dat is niet zo handig nee, waarom heb je het niet gewoon genegeerd? Want ze is toch niet betrouwbaar en eerlijk naar je.
Die vraag zit ik mezelf al de hele dag te stellen
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  donderdag 29 november 2018 @ 21:02:06 #177
466657 EasyLife
Live Cheap, Live Easy
pi_183446683
Dat komt omdat ze hem negeerde en oneerlijk deed en nu toch weer aandacht wil. Dan denk je zie je nou wel, ze mist me toch of komt er toch achter dat ze eerlijk moet doen ofzo.

Maar ergens zit dat niet zo, ik weet niet hoe, maar er klopt ergens iets niet, merk ik zelf ook, zo gauw als ik er echt klaar mee ben en geen contact meer zoek, komt het contact terug.

Ik ben in het begin van een relatie ook altijd heel jaloers en bezitterig geweest, altijd zeuren dat ik zo was, maar zo gauw als ik niet meer zo was, was ik opeens niet meer interessant en toonde ik geen interesse meer enzo... waar ligt dit probleem dan.
pi_183447630
Liefde is een dikke mindfuck. Elke keer weer.
  vrijdag 30 november 2018 @ 10:33:19 #179
466657 EasyLife
Live Cheap, Live Easy
pi_183453483
quote:
2s.gif Op donderdag 29 november 2018 21:48 schreef RockBabe het volgende:
Liefde is een dikke mindfuck. Elke keer weer.
Het slaat fucking helemaal nergens op, dinsdagmorgen na maanden opeens een berichtje van m'n ex, woensdag zie ik iemand die ik vroeger leuk vond, maar me daarna altijd negeerde en die kwam opeens naar me toe, hee lang niet gezien hoe is het, bla bla, spreek je gauw...

Vannacht droomde ik over een ex van 10 jaar geleden ofzo (waardoor ik dit topic ken) en vanmorgen kreeg ik opeens een berichtje van iemand waarmee ik 6 jaar geleden soort van bijna ging vlak voor de ex waarmee ik nu zit.

M'n ex haatte diegene enorm, kon bijna geen series kijken met die naam erin en nu stuurt diegene berichtjes terwijl die al in een relatie zit en de partner van diegene haat mij weer. Dus ik ben nu voor diegene degene die ik haat bij m'n eigen ex.

Fuck deze shit :')

En ik heb er allemaal niks aan want ik zit nog steeds lekker alleen achter m'n schermpje...
  vrijdag 30 november 2018 @ 13:07:48 #180
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183455768
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 20:22 schreef renwan het volgende:

[..]

Die vraag zit ik mezelf al de hele dag te stellen
Uiteindelijk speelt ze natuurlijk gewoon een spelletje met jouw gevoel. Dat moet je niet willen, ookal is dat moment even fijn en weet ik wat.

quote:
2s.gif Op donderdag 29 november 2018 21:48 schreef RockBabe het volgende:
Liefde is een dikke mindfuck. Elke keer weer.
Zolang beide er moeite voor doen dan geloof ik niet dat je op dat punt komt.

Helaas zijn er veel die misbruik maken van de goedheid van anderen. Zelfde hierboven, ze weet dat hij overstag gaat daarom zoekt ze contact.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183458267
Het is best lastig om gevoel en verstand op ÚÚn lijn te krijgen.

Er zal voor beide partijen toch een reden zijn waarom er contact gezocht wordt.
pi_183458389
Weer niet alleen geslapen, ik kan e er niet tegen verzetten lijkt het wel. Gelukkig is er nu niet de hele tijd spanning tussen ons maar ik betwijfel of ik hier goed aan doe.
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  vrijdag 30 november 2018 @ 15:39:22 #183
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183458896
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:07 schreef RockBabe het volgende:
Het is best lastig om gevoel en verstand op ÚÚn lijn te krijgen.

Er zal voor beide partijen toch een reden zijn waarom er contact gezocht wordt.
Is het ook, gaat vaak ook enorm veel tijd overheen voordat je kan zeggen dat iemand niet meer welkom is en er verdergegaan kan worden.

Nouja, ik heb zelf ook zo gezeten, elke keer weer dan komt iemand aanwandelen om wat voor reden dan ook terwijl je daarvoor voor vanalles bent uitgemaakt. En dan achteraf kan het allemaal wel, totdat er wat tijd overheen gaat en dan begint het kwetsen weer van voren af aan.

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:13 schreef renwan het volgende:
Weer niet alleen geslapen, ik kan e er niet tegen verzetten lijkt het wel. Gelukkig is er nu niet de hele tijd spanning tussen ons maar ik betwijfel of ik hier goed aan doe.
Denk je dat ze niet vervalt in hoe ze eerder tegen je deed?
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183459884
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:39 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Is het ook, gaat vaak ook enorm veel tijd overheen voordat je kan zeggen dat iemand niet meer welkom is en er verdergegaan kan worden.

Nouja, ik heb zelf ook zo gezeten, elke keer weer dan komt iemand aanwandelen om wat voor reden dan ook terwijl je daarvoor voor vanalles bent uitgemaakt. En dan achteraf kan het allemaal wel, totdat er wat tijd overheen gaat en dan begint het kwetsen weer van voren af aan.

[..]

Denk je dat ze niet vervalt in hoe ze eerder tegen je deed?
Jawel, borderline he. Het is een kwestie van tijd denk ik zelf, probeer momenteel wat meer afstand te houden door iig niet teveel te appen en eerder weg te gaan voor ze moet werken maar op het moment dat ze vraagt of ik langskom dan ga ik toch wel weer.
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_183461796
Het voelt als zwakte.
Toch werkt het niet en ik heb er geen grip op.

Waardeloze combinatie wat mij betreft.
Ik heb genoeg afleiding gedurende dag. Ik heb een leuke en fijne vriendenkring.

Dus daar ligt het niet aan. Datingapps/sites zit ik niet op want ik geloof er niet zo in, dat je met een rebound de boel oplost.
  vrijdag 30 november 2018 @ 18:40:47 #186
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183462073
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 16:37 schreef renwan het volgende:

[..]

Jawel, borderline he. Het is een kwestie van tijd denk ik zelf, probeer momenteel wat meer afstand te houden door iig niet teveel te appen en eerder weg te gaan voor ze moet werken maar op het moment dat ze vraagt of ik langskom dan ga ik toch wel weer.
Ah, dat maakt het wel ingewikkelder ja, hoewel het meer een uitleg is maar geen excuus voor haar natuurlijk. Afstand houden is sowieso wel goed als je be´nvloedbaar ervoor bent.

quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:25 schreef RockBabe het volgende:
Het voelt als zwakte.
Toch werkt het niet en ik heb er geen grip op.

Waardeloze combinatie wat mij betreft.
Ik heb genoeg afleiding gedurende dag. Ik heb een leuke en fijne vriendenkring.

Dus daar ligt het niet aan. Datingapps/sites zit ik niet op want ik geloof er niet zo in, dat je met een rebound de boel oplost.
Hoezo voor een rebound? Uiteindelijk is het toch iemand tegenkomen die niet dezelfde ongein flikt als dat ex(en) deden.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183462389
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:40 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ah, dat maakt het wel ingewikkelder ja, hoewel het meer een uitleg is maar geen excuus voor haar natuurlijk. Afstand houden is sowieso wel goed als je be´nvloedbaar ervoor bent.

[..]

Hoezo voor een rebound? Uiteindelijk is het toch iemand tegenkomen die niet dezelfde ongein flikt als dat ex(en) deden.
Het was geen ongein.
Ik denk, dat we te verschillend waren.

Denken, doen, laten, levensstijl/visie, noem maar op.

Ik vergelijk gewoon nog teveel met mijn ex, dat zal ook meespelen.
Een rebound of een date is gewoon niet verstandig. :)
  vrijdag 30 november 2018 @ 20:23:32 #188
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183464486
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:01 schreef RockBabe het volgende:

[..]

Het was geen ongein.
Ik denk, dat we te verschillend waren.

Denken, doen, laten, levensstijl/visie, noem maar op.

Ik vergelijk gewoon nog teveel met mijn ex, dat zal ook meespelen.
Een rebound of een date is gewoon niet verstandig. :)
Ongein als in anders was het geen ex uiteraard.
Zijn jullie lang bij elkaar geweest? En is het al lang uit?

Zelf heb ik niet zo'n probleem met verschillen, juist mooi om nieuwe ervaring of een andere kijk ergens op te krijgen. Hoewel niet iedereen dat wil natuurlijk.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183469125
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:40 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ah, dat maakt het wel ingewikkelder ja, hoewel het meer een uitleg is maar geen excuus voor haar natuurlijk. Afstand houden is sowieso wel goed als je be´nvloedbaar ervoor bent.

Ja mijn verstand weet dat allemaal wel maar mijn gevoel overstemt het compleet.

Laat ik even duidelijk zijn dat ik zelf ook niet echt kan verklaren waarom ik dit nou weer allemaal doe, waarschijnlijk om gewoon mijn "shot" affectie te krijgen ofzo. Ik weet verdomd goed dat wat ik wil, een stabiele echte relatie, met haar nooit gaat lukken maar toch blijf ik ermee doorgaan. Echt, ik kan maar niet begrijpen waarom ik dit nou weer allemaal aan het doen ben.
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_183469850
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 november 2018 20:23 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ongein als in anders was het geen ex uiteraard.
Zijn jullie lang bij elkaar geweest? En is het al lang uit?

Zelf heb ik niet zo'n probleem met verschillen, juist mooi om nieuwe ervaring of een andere kijk ergens op te krijgen. Hoewel niet iedereen dat wil natuurlijk.
Dat je er geen probleem mee hebt, wil niet zeggen dat het niet kan botsen.
Het is nu ongeveer 3 maanden uit.
Het gaat erom: Hoe ga je er mee om? Afleiding genoeg.
Ieder persoon is daar weer anders in. Daar is geen handboek voor.
Het is vervelend dat je de persoon zelf mist, zoals eerder aangegeven, de fijne dingen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 23:15 schreef renwan het volgende:

[..]

Ja mijn verstand weet dat allemaal wel maar mijn gevoel overstemt het compleet.

Laat ik even duidelijk zijn dat ik zelf ook niet echt kan verklaren waarom ik dit nou weer allemaal doe, waarschijnlijk om gewoon mijn "shot" affectie te krijgen ofzo. Ik weet verdomd goed dat wat ik wil, een stabiele echte relatie, met haar nooit gaat lukken maar toch blijf ik ermee doorgaan. Echt, ik kan maar niet begrijpen waarom ik dit nou weer allemaal aan het doen ben.
Dit is wel herkenbaar. Je weet wat je wil maar het doen ho maar.
  zaterdag 1 december 2018 @ 16:22:02 #191
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183478153
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 23:15 schreef renwan het volgende:

[..]

Ja mijn verstand weet dat allemaal wel maar mijn gevoel overstemt het compleet.

Laat ik even duidelijk zijn dat ik zelf ook niet echt kan verklaren waarom ik dit nou weer allemaal doe, waarschijnlijk om gewoon mijn "shot" affectie te krijgen ofzo. Ik weet verdomd goed dat wat ik wil, een stabiele echte relatie, met haar nooit gaat lukken maar toch blijf ik ermee doorgaan. Echt, ik kan maar niet begrijpen waarom ik dit nou weer allemaal aan het doen ben.
Ook niet als je bijvoorbeeld terugleest wat je eerder geschreven hebt hier? Of heb je dan vaak al 'toegegeven' eraan?

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 23:49 schreef RockBabe het volgende:

[..]

Dat je er geen probleem mee hebt, wil niet zeggen dat het niet kan botsen.
Het is nu ongeveer 3 maanden uit.
Het gaat erom: Hoe ga je er mee om? Afleiding genoeg.
Ieder persoon is daar weer anders in. Daar is geen handboek voor.
Het is vervelend dat je de persoon zelf mist, zoals eerder aangegeven, de fijne dingen.
Dat kan, het wisselt per persoon. Maar ik ben sowieso iemand die makkelijk dingen los kan laten. Niet iedereen kan dat en vaak gaat er meer tijd overheen.

Misschien is het niet eens de persoon zelf maar de affectie die erbij was en fijne gevoel wat erbij hoorde?
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183478762
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 december 2018 16:22 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ook niet als je bijvoorbeeld terugleest wat je eerder geschreven hebt hier? Of heb je dan vaak al 'toegegeven' eraan?

Ik moest van mijn psycholoog (ja er spelen nog wel wat dingen :') ) 2 brieven schrijven gericht aan haar, eentje positief en eentje negatief. Ik heb die negatieve al 100 keer opnieuw gelezen alleen maar om mezelf te herinneren aan wat ze me allemaal geflikt heeft in het laatste half jaar maar het heeft geen nut. Mijn verliefdheid blijft alles overstemmen en op het moment dat ze contact zoekt ben ik zo blij als een klein kind en wordt mijn complete verstand overstemd door mijn gevoel.

Het is ook wel fucked up dat ik echt nog nooit zo lang en zo gek op iemand ben geweest als op haar terwijl ik dus weet dat het nooit echt wat kan worden. Ze heeft gewoon teveel issues, niet dat ik die niet heb want ik zit niet voor jan lul in therapie nu maar mijne hebben "gewoon" te maken met een heel negatief zelfbeeld en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik hier telkens in blijf trappen. Ik geloof niet dat ik beter kan krijgen dan dit want ik geloof echt dat ze totaal out of my league is, het is ook best een lekker wijf dat veel wordt nagekeken op straat enzo :P
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_183482129
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 december 2018 16:22 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ook niet als je bijvoorbeeld terugleest wat je eerder geschreven hebt hier? Of heb je dan vaak al 'toegegeven' eraan?

[..]

Dat kan, het wisselt per persoon. Maar ik ben sowieso iemand die makkelijk dingen los kan laten. Niet iedereen kan dat en vaak gaat er meer tijd overheen.

Misschien is het niet eens de persoon zelf maar de affectie die erbij was en fijne gevoel wat erbij hoorde?
Mannen denken anders dan vrouwen. Over het algemeen zetten zij zich eerder en makkelijker ergens overheen.

Misschien. Het valt soms gewoon erg zwaar. Geen contact hebben etcetera.
  zondag 2 december 2018 @ 18:37:19 #194
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_183499405
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 17:07 schreef renwan het volgende:

[..]

Ik moest van mijn psycholoog (ja er spelen nog wel wat dingen :') ) 2 brieven schrijven gericht aan haar, eentje positief en eentje negatief. Ik heb die negatieve al 100 keer opnieuw gelezen alleen maar om mezelf te herinneren aan wat ze me allemaal geflikt heeft in het laatste half jaar maar het heeft geen nut. Mijn verliefdheid blijft alles overstemmen en op het moment dat ze contact zoekt ben ik zo blij als een klein kind en wordt mijn complete verstand overstemd door mijn gevoel.

Het is ook wel fucked up dat ik echt nog nooit zo lang en zo gek op iemand ben geweest als op haar terwijl ik dus weet dat het nooit echt wat kan worden. Ze heeft gewoon teveel issues, niet dat ik die niet heb want ik zit niet voor jan lul in therapie nu maar mijne hebben "gewoon" te maken met een heel negatief zelfbeeld en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik hier telkens in blijf trappen. Ik geloof niet dat ik beter kan krijgen dan dit want ik geloof echt dat ze totaal out of my league is, het is ook best een lekker wijf dat veel wordt nagekeken op straat enzo :P
Snap dat je dat zo voelt alleen kan je dat toch ook krijgen met iemand anders, alleen niet als je constant terug blijft gaan naar wat zij was.

Het laatste wat je zegt dat ze 'out of your league' zou zijn is natuurlijk onzin, kijk naar hoeveel normale mannen een leuke vriendin hebben, er kunnen zoveel redenen zijn waarom mensen bij elkaar komen/zijn.

quote:
1s.gif Op zaterdag 1 december 2018 20:20 schreef RockBabe het volgende:

[..]

Mannen denken anders dan vrouwen. Over het algemeen zetten zij zich eerder en makkelijker ergens overheen.

Misschien. Het valt soms gewoon erg zwaar. Geen contact hebben etcetera.
Nee daar geloof ik niet in dat het voor mannen makkelijker zou zijn, helemaal niet als ik naar mijzelf kijk maar misschien dat ik niet onder het gemiddelde val.

Mannen zijn minder snel verliefd of durven dat minder snel te laten zien maar wil niet zeggen dat het makkelijker is als iets uit gaat of op een einde loopt.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_183594439
De laatste week weer veel te vaak blijven slapen maar telkens nodigt zij me uit, opeens begint ze uit zichzelf aandacht en affectie te zoeken en van de week zegt ze tot twee keer toe uit zichzelf dat ze van me houdt.

Ik snap er geen hol van en vertrouwen doe ik het niet.
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_184182710
OkÚ i'm out. Ze mag doodvallen :')
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  donderdag 3 januari 2019 @ 16:29:08 #197
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_184182722
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:28 schreef renwan het volgende:
OkÚ i'm out. Ze mag doodvallen :')
wat is er gebeurd
pi_184182756
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:29 schreef jigggy het volgende:

[..]

wat is er gebeurd
Ik had er nooit opnieuw in moeten trappen, ze is weer fullblown borderline gegaan en ik mocht van de een op de andere dag doodvallen. Ik zie haar met de dag verder afglijden en ik weet dat ze weer met minstens 2 man loopt te rotzooien maar ik trek mijn handen hiervan af.

Borderliners kunnen fucked up mensen zijn.
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_184341123
Zucht, ik kan nog steeds uit het niets kwaad worden om wat me geflikt is. Waarom lukt dat loslaten nou niet ;(
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  vrijdag 11 januari 2019 @ 17:08:45 #200
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_184341917
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:31 schreef renwan het volgende:

[..]

Ik had er nooit opnieuw in moeten trappen, ze is weer fullblown borderline gegaan en ik mocht van de een op de andere dag doodvallen. Ik zie haar met de dag verder afglijden en ik weet dat ze weer met minstens 2 man loopt te rotzooien maar ik trek mijn handen hiervan af.

Borderliners kunnen fucked up mensen zijn.
ik snap je volledig , als je wilt kan je je hart luchten in DM
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')