Tenzij je je ook heel erg thuisvoelt in een omgeving waarin de huizen een caravan-as hebben, dan zou ik zeker die kiezen.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 11:02 schreef Sarabi het volgende:
Cranenbroek, als ik daar ooit heen wil moet ik dus eigenlijk niet in Schijndel zijn?
Nou niet echtquote:Op vrijdag 15 juni 2018 11:17 schreef fietsie het volgende:
[..]
Tenzij je je ook heel erg thuisvoelt in een omgeving waarin de huizen een caravan-as hebben, dan zou ik zeker die kiezen.
Ik wel. Heb net een komkommer geplukt (serieus ook nog )quote:Op vrijdag 15 juni 2018 10:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En waar zijn die planten dan voor? Heb jij een moestuin in je vensterbank dan?
Lastig. Zijn een bananenplant en een koffieplant. Moeten veel licht dus dicht bij het raam.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 11:13 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Verplaatsen in huis kan ook
Op een tafeltje ofzo
Er zit maar 1 ding op.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 11:46 schreef Kreator het volgende:
[..]
Lastig. Zijn een bananenplant en een koffieplant. Moeten veel licht dus dicht bij het raam.
Dát verklaartquote:
Hier is nog niet eens zonquote:Op vrijdag 15 juni 2018 11:52 schreef freecell het volgende:
[..]
Dát verklaart
Hier Noord namelijk en ik lunch nu in de tuin. 20 graden. Zon. Voelt warmer.
In je oude stad?quote:Op vrijdag 15 juni 2018 12:05 schreef Vanyel het volgende:
Midden van het land. Terras, koffie, taartje, HEET in de zon.
Nee zowaar in mijn nieuwe dorp. Kinderen moeten opgehaald....quote:
Anders was ik nu alle terrasjes af gaan lopen, dat snap je.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 12:25 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Nee zowaar in mijn nieuwe dorp. Kinderen moeten opgehaald....
Jep. Vooral omdat ze er pas een dag later mee kwamen, via een appje.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 11:18 schreef AnneX het volgende:
Mjan...schrok je niet, toen je ouders belden. Wat een gedoe.
Wel een prima oplossing. Lijkt me prettig om een tuin te hebben waar tropische planten het goed doen.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 11:49 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Er zit maar 1 ding op.
Verhuizen naar een tropisch land en ze in de tuin planten
Als ik had geweten dat je daar was, had ik het wel verwacht ja.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 12:41 schreef mjan het volgende:
[..]
Anders was ik nu alle terrasjes af gaan lopen, dat snap je.
vergeet je anova niet he verder niet echt tips, Franse keuken denk ik aan MEHquote:Op vrijdag 15 juni 2018 13:07 schreef RobinOok het volgende:
Iemand nog suggestie voor Kook als de Fransen lijst?
Ik heb nu (soort note to myself dit )
Bouillabaisse
Souffle
Zwezerig
Foie gras
Ratatouille
Cote de Boeuf (nou ja, die maakte ik altijd als wel op vakantie)
Soesjes! (en dus spuitzak meenemen)
Ga zo pakken... Halve keuken gaat mee.
Ik neem aan dat jij algehele awesomeness uitstraalt, die niet te missen is.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 13:14 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Als ik had geweten dat je daar was, had ik het wel verwacht ja.
Maar hoe had je me herkend?
Mwah, niet echt fan van. Maar wie weet. Ik zet hem erbij...quote:
Anova gaat zeker mee. Rookoventje, keukenmes, damesfileermesje, mysterie hebbedingapparaat wat ik nog steeds niet verklapt heb ook mee, spuitzakken, grillpan, microplane rasp, kookwekker en thermometer ook.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 13:19 schreef liedetector het volgende:
[..]
vergeet je anova niet he verder niet echt tips, Franse keuken denk ik aan MEH
dat vind ik soms best lekker trouwens!quote:Op vrijdag 15 juni 2018 13:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Mwah, niet echt fan van. Maar wie weet. Ik zet hem erbij...
Ben van wel meer dingen geen fan, hahaha.
heb ik gemist geloof ik!quote:Op vrijdag 15 juni 2018 13:34 schreef RobinOok het volgende:
mysterie hebbedingapparaat wat ik nog steeds niet verklapt heb ook mee,
Zwezerigquote:Op vrijdag 15 juni 2018 13:07 schreef RobinOok het volgende:
Iemand nog suggestie voor Kook als de Fransen lijst?
Ik heb nu (soort note to myself dit )
Bouillabaisse
Souffle
Zwezerig
Foie gras
Ratatouille
Cote de Boeuf (nou ja, die maakte ik altijd als wel op vakantie)
Soesjes! (en dus spuitzak meenemen)
Coq au vin
Ga zo pakken... Halve keuken gaat mee.
Ow, kut. :-)quote:
Hele forel bakken?quote:Op vrijdag 15 juni 2018 13:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Mwah, niet echt fan van. Maar wie weet. Ik zet hem erbij...
Ben van wel meer dingen geen fan, hahaha.
Mneh. Met boter en knoflook bakken man, veel lekkerder. Heb niet zoveel met gerookte vis (behalve makreel dan )quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:06 schreef liedetector het volgende:
[..]
zou ik dan lekker roken trouwens!
En P en mij. Allebei Italië 😎quote:Op vrijdag 15 juni 2018 12:17 schreef Jagärtrut het volgende:
Te zuiden van iedereen behalve Bramito: half bewolkt en lekker op het dakterras.
Ik zeg toch geen lussiknie joh! Gekkie! Ik lusalles.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:01 schreef FranticDJ het volgende:
Oh Robin js ergens geen fan van. Zet je zelf dan ook maar op t lussiknietlijstje.
collega vangt die dingen soms en krijg ik er een paar en gerookt vind ik ze echt the bomb wil ik grillen of bakken neem ik wel een dorade ofzoquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:13 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Mneh. Met boter en knoflook bakken man, veel lekkerder. Heb niet zoveel met gerookte vis (behalve makreel dan )
De hoooooeeeeeerrrrr!quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:04 schreef liedetector het volgende:
(verdomme mn geweldige ribbetjes van gisteren 2 mega racks aan collega gegeven en die belde, ik heb ze in de koelkast op werk laten staan! TAWUT)
Sardines leuk! Forel misschien ook, op klassieke wijze.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:05 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Hele forel bakken?
Sardines?
Clafoutis?
Oeufs en cocotte?
Zoetzure wortelsalade?
Pommes de terres sarladaises?
Ohja, kan ik me voorstellenquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Sardines leuk! Forel misschien ook, op klassieke wijze.
Oeufs en cocotte moet ik dan eerst cocotjes scoren.
Clafoutis als ik kersen kan vinden.
Pommes de terres de salardaises heb ik een typhushekel aan omdat je dat al zo vaak in restaurants krijgt daar.
Zelfgerookt is wel lekker hoor. Gaat veel subtieler. Krijg je mooi, lieflijk gegaard forelvlees van.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:13 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Mneh. Met boter en knoflook bakken man, veel lekkerder. Heb niet zoveel met gerookte vis (behalve makreel dan )
De beste moules komen uit Zeeland.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:22 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ohja, kan ik me voorstellen
Ehm... moules? Seiche a la rouille?
Ik vind t ook goor. Maar waar mijn ouders zomeren (langue d’oc) staat t altijd op de kaart...quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
De beste moules komen uit Zeeland.
Seiche a la rouille ken ik niet, ziet eruit als slechte curry.
Ja lekker dan, jij vindt het goor en gaat het mij laten maken.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:25 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik vind t ook goor. Maar waar mijn ouders zomeren (langue d’oc) staat t altijd op de kaart...
ho wacht, rephrase, mijn vader vindt het goddelijk.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja lekker dan, jij vindt het goor en gaat het mij laten maken.
En dan ga ik het maken en zeggen "nou, dat was ook geen succes" en dan zou jij doodleuk zeggen "Ja, ik vind t ook goor!" Tssssssssssssssss.
Kut!!!quote:
precies dit ja! en dan heb je gewoon een mooie pure smaak die niet overheerst wordt door weet ik het wat voor upsmuckquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zelfgerookt is wel lekker hoor. Gaat veel subtieler. Krijg je mooi, lieflijk gegaard forelvlees van.
[ link | afbeelding ]
Ben echt benieuwd als je daar een lekker recept van kan vinden. Keertje met mn ouders naar Frankrijk geweest en toen heb ik bij hetzelfde restaurantje meerdere avonden achter elkaar cassoulet gegeten en ik vond het echt geweldig. Wil het thuis ook eens maken, maar mn vriend lust geen bonen.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:38 schreef RobinOok het volgende:
Kut!!!
Nee, die hoort er zeker op.
Ik dacht al dat ik iets vergat...
zoals veel meuk die kant en klaar wordt ingeblikt! wat is dat tochquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:45 schreef Myraela het volgende:
Mn ouders hebben het wel een keer uit blik meegenomen, maar dat is echt een partijtje smerig.
is maar paar dagen toch? aantal vrienden met kookskills die je al even niet gezien hebt bv?quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:47 schreef Lonaa het volgende:
Vanaf maandag geen keuken meer.
En helemaaaaaaaal geen zin om te koken de komende en afgelopen dagen
Ja, is maar dag of 5.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:48 schreef liedetector het volgende:
[..]
is maar paar dagen toch? aantal vrienden met kookskills die je al even niet gezien hebt bv?
Net als die confit van eend in blikken. Of ik doe het helemaal verkeerd, maar ik vind het droge en zoute hap. Waarom is iedereen daar lyrisch over? Het vet is wel fijn om aardappels ofzo in te bakken.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:46 schreef liedetector het volgende:
zoals veel meuk die kant en klaar wordt ingeblikt! wat is dat toch
Additional Informationquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:42 schreef Myraela het volgende:
Ik had een blikje drinken gekocht vanwege de schattige verpakking, maar het is nog best lekker ook.
[ afbeelding ]
Maar daarna heb je een geweldige keuken toch? Even afzien en dan.....quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:47 schreef Lonaa het volgende:
Vanaf maandag geen keuken meer.
En helemaaaaaaaal geen zin om te koken de komende en afgelopen dagen
eensch! vind er geen klap aan, is dat ganzenvet hier lastig te krijgen is, dat is nog lekkerder, maar weer een opdracht geven aan iemand uit Uk als ze in de buurt isquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:49 schreef Myraela het volgende:
[..]
Net als die confit van eend in blikken. Of ik doe het helemaal verkeerd, maar ik vind het droge en zoute hap. Waarom is iedereen daar lyrisch over? Het vet is wel fijn om aardappels ofzo in te bakken.
Ja, dat dacht ik ook. Daarom was ik wat huiverig. Wat is alleen dat laatste? Een beetje zo’n yukult iets ofzo?quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:50 schreef Kreator het volgende:
[..]
Additional Information
Weight 0.265 kg
Brand
Olatte
Ingredient
Water Fructose,Peach Juice,Maltodextrin(E1400),Citric Acid(E330),Calcium,Artificial Flavour(Peach),Treated With Lacticacid Culture.
Nutrient
100ml PER SERVING:Energy 131.3KJ/31.3Kcal, Fat 0g, Of Which Saturates 0g, Carbohydrate 7.5g, Of Which Sugars7.1g, Fibre 0g, Protein 0g, Salt 0.063g.
Ik dacht eerst dat het met melk was, maar dat was de merknaam.
en dan roepen dat je geen inspirtatie hebt! rarequote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:50 schreef Lonaa het volgende:
Vanavond eet ik dit:
http://mylittleexpatkitch(...)pork-tenderloin.html
grofweg.
Geweldig, geweldig. Een nieuwe.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:51 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Maar daarna heb je een geweldige keuken toch? Even afzien en dan.....
Zou t eigenijk gisteren al eten, maar had geen zin er in. Nu eigenijk ook niet, maar jaquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:52 schreef liedetector het volgende:
[..]
en dan roepen dat je geen inspirtatie hebt! rare
Stone Ipa, Nice!quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:17 schreef Kreator het volgende:
Dit voelt ook als verkansie. Niks bijzonders, gewoon wat slobber biertjes. .
[ afbeelding ]
Ohquote:
Ik denk zoiets als Calpis.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:52 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ja, dat dacht ik ook. Daarom was ik wat huiverig. Wat is alleen dat laatste? Een beetje zo’n yukult iets ofzo?
quote:
Blijft kleine woningbouwkeuken he?quote:
Natuurlijkquote:Op vrijdag 15 juni 2018 15:23 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
van dit?
(plak even om te vergelijken zo )
[ afbeelding ]
Ja!
Cool!
enige jammere (maar ja dat ben ik) vind ik dat het craquelee leer is, verder uber tofquote:Op vrijdag 15 juni 2018 15:29 schreef mjan het volgende:
[..]
Natuurlijk
Kreeg de LP ook nog 'gratis' bij de schoenen.
Als ik iets graag eet in Frankrijk..quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Kut!!!
Nee, die hoort er zeker op.
Ik dacht al dat ik iets vergat...
je had wel door dat ze het zelf ging koken?quote:Op vrijdag 15 juni 2018 15:37 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Als ik iets graag eet in Frankrijk..
Maarehm, ik zou ook wel gaan voor
Pissaladiere
Tarte flambee (flammkuchen)
Iles flottantes
Canard a l'orange
Quiche
Salade nicoise
Boeuf bourguinonnne
En een van mijn favorieten: tomaten farcies
Iets spannender kun je proberen...
Andouillette
Escargots
Tripes
Confit is prima voor cassoulet, maar niet zo los. Ik vind het ook niet geweldig. Heel.vet, beetje droog en weinig smaak. Of ik heb gewoon pech gehad.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:49 schreef Myraela het volgende:
[..]
Net als die confit van eend in blikken. Of ik doe het helemaal verkeerd, maar ik vind het droge en zoute hap. Waarom is iedereen daar lyrisch over? Het vet is wel fijn om aardappels ofzo in te bakken.
Ja, lekker dat!quote:Op vrijdag 15 juni 2018 15:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik denk zoiets als Calpis.
https://en.wikipedia.org/wiki/Calpis
Staat ook nog op mij to-blog list.
Is lekker!
Ja? Maar als je soesjes maakt, dan kan Iles flottantes ook wel..quote:Op vrijdag 15 juni 2018 15:38 schreef liedetector het volgende:
[..]
je had wel door dat ze het zelf ging koken?
ook wel waar! ik hoop dat ze in dat huisje niet anderhalve kut pit en geen oven heeft bvquote:Op vrijdag 15 juni 2018 15:44 schreef Spanky78 het volgende:
Robin neemt haar halve keuken mee begrijp ik, dus dan kun je wat maken.
Ik ben dus niet de enige die iets om de verpakking kooptquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:42 schreef Myraela het volgende:
Ik had een blikje drinken gekocht vanwege de schattige verpakking, maar het is nog best lekker ook.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |