abonnement Unibet Coolblue
pi_183458691
Broos rijst zelfs in de koeling, Goiske, dan duurt het alleen veel langer dan de standaard 60 minuten
pi_183458761
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:29 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Broos rijst zelfs in de koeling, Goiske, dan duurt het alleen veel langer dan de standaard 60 minuten
ja dat weet ik heb ook wel dingen in de nachtrijst staan maar als het probleem rijzen is kan het zijn of de temperatuur dus je moet langer wachten of de temperatuur omhoog of je deeg is niet goed genoeg
pi_183459351
Wat zou een beetje een goed blik zijn voor bijvoorbeeld een kerst stol?
I solemnly swear i'm up to no good
pi_183460271
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 16:05 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Wat zou een beetje een goed blik zijn voor bijvoorbeeld een kerst stol?
Ik maak hem uit het boek van Levine, een feestbrood. Dan maak je hem in een springvorm :D. (Deeg -laag spijs - deeg)
Afgelopen pasen heb ik dus ook kleinere vormpjes gekocht zodat ik kleinere varianten kon maken om weg te geven O+
En ik kwam een recept voor duivekater tegen. Die moet ik ook maken.
pi_183460632
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:04 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik maak hem uit het boek van Levine, een feestbrood. Dan maak je hem in een springvorm :D. (Deeg -laag spijs - deeg)
Afgelopen pasen heb ik dus ook kleinere vormpjes gekocht zodat ik kleinere varianten kon maken om weg te geven O+
En ik kwam een recept voor duivekater tegen. Die moet ik ook maken.
Ah ik ga wel de krenten/rozijnen vervangen voor gechopte gedroogde vijgen en dadels. Ik vind krenten echt heul vies :+

Maar er moet wel lekker veel spijs in :9~

Kleintjes is ook wel een heel goed idee.
I solemnly swear i'm up to no good
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 30 november 2018 @ 17:45:50 #206
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_183461085
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 16:05 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Wat zou een beetje een goed blik zijn voor bijvoorbeeld een kerst stol?
Bakblik bedoel je? Een kerststol leg je normaal op een bakplaat, dat gaat niet in een blik.

quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:20 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]
Maar er moet wel lekker veel spijs in :9~

En maak je spijs dan zelf! Da's veel lekkerder dan dat gekochte spul. Bijv. 300 gram amandelmeel, 300 gram kristalsuiker en een ei. Eventueel wat citroenrasp. Meng het, kneed het, verpak het in vershoudfolie en leg het een nachtje in de koelkast. Mocht het te droog zijn, doe er dan nog wat ei bij. Je hebt dan een flinke hoeveelheid spijs, maar dat hoort in een kerststol. Ik ga er binnenkort ook weer eens 1 maken. Succes!
pi_183461390
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:20 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]

Ah ik ga wel de krenten/rozijnen vervangen voor gechopte gedroogde vijgen en dadels. Ik vind krenten echt heul vies :+

Maar er moet wel lekker veel spijs in :9~

Kleintjes is ook wel een heel goed idee.
Ja dat. Door dus een lap deeg te doen, dan je spijs erover uit te smeren en dan nog een lap deeg kun je taartpunten snijden waar dus echt superlekker spijs altijd tussen zit ipv een lullig rondje :D

SPOILER: en dan krijg je dus zoiets, vorig jaar met kerst
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit was met gedroogde abrikozen, rozijnen en biggareu.
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 30 november 2018 @ 19:15:05 #208
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_183462700
quote:
17s.gif Op vrijdag 30 november 2018 18:02 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ja dat. Door dus een lap deeg te doen, dan je spijs erover uit te smeren en dan nog een lap deeg kun je taartpunten snijden waar dus echt superlekker spijs altijd tussen zit ipv een lullig rondje :D
Hm, dat is ook wel een leuk idee! En ik zou er dan zeker ook walnootstukjes in doen, maar dat komt omdat ik daar een vrijwel onbeperkte voorraad van heb..
pi_183463479
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:15 schreef qltel het volgende:

[..]

Hm, dat is ook wel een leuk idee! En ik zou er dan zeker ook walnootstukjes in doen, maar dat komt omdat ik daar een vrijwel onbeperkte voorraad van heb..
of je maakt gewoon lekker walnoot spijs! Dat vind ik zelf lekkerder dan amandelspijs
pi_183463617
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 november 2018 17:04 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik maak hem uit het boek van Levine, een feestbrood. Dan maak je hem in een springvorm :D. (Deeg -laag spijs - deeg)
Afgelopen pasen heb ik dus ook kleinere vormpjes gekocht zodat ik kleinere varianten kon maken om weg te geven O+
En ik kwam een recept voor duivekater tegen. Die moet ik ook maken.
Haagse kakker wil ik ook nog een keer maken

https://heelhollandbakt.o(...)-brood-haagse-kakker

Ik zag trouwens nieuw in het assortiment van de Lidl amandelschaafsel 100 gram 1.49
pi_183464127
Oh ja walnoten. Ons nieuwe huis heeft ook een boom. Volgend jaar veel bakken denk ik O+
I solemnly swear i'm up to no good
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 30 november 2018 @ 20:35:43 #212
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_183464826
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 19:45 schreef Goitske het volgende:

[..]

of je maakt gewoon lekker walnoot spijs! Dat vind ik zelf lekkerder dan amandelspijs
Hm, moet ik eerst walnootmeel maken. Maar het is wel een idee, ik heb er nooit over nagedacht. Maar of ik 200 gram walnootmeel kan maken met een koffiemolen, geen idee.
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 30 november 2018 @ 20:39:33 #213
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_183464940
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 20:10 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Oh ja walnoten. Ons nieuwe huis heeft ook een boom. Volgend jaar veel bakken denk ik O+
Ik gebruik het vaak. In plaats van andere noten en dergelijke. Zeker als je ze even roostert gaat dat prima.
Walnootbroodjes maak ik trouwens ook regelmatig. Witte bollen met walnoot door het deeg. Die gooi ik er bij het kneden (machinaal) gelijk in, zodat ze gedeeltelijk stuk gaan en het brood een mooi kleurtje en een lekker walnootaroma krijgt.
pi_183465934
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 20:39 schreef qltel het volgende:

[..]

Ik gebruik het vaak. In plaats van andere noten en dergelijke. Zeker als je ze even roostert gaat dat prima.
Walnootbroodjes maak ik trouwens ook regelmatig. Witte bollen met walnoot door het deeg. Die gooi ik er bij het kneden (machinaal) gelijk in, zodat ze gedeeltelijk stuk gaan en het brood een mooi kleurtje en een lekker walnootaroma krijgt.
Ik gebruik ook walnoten en hazelnoten in appeltaart als vervanging van rozijnen. O+
I solemnly swear i'm up to no good
pi_183466701
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 november 2018 20:35 schreef qltel het volgende:

[..]

Hm, moet ik eerst walnootmeel maken. Maar het is wel een idee, ik heb er nooit over nagedacht. Maar of ik 200 gram walnootmeel kan maken met een koffiemolen, geen idee.
hakmolentje van de staafmixer?
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 30 november 2018 @ 21:42:13 #216
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_183466826
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 21:38 schreef Goitske het volgende:

[..]

hakmolentje van de staafmixer?
Ik ga wel eens wat proberen! Bedankt voor de tip.
pi_183481156
Heb een flink pak T65 bloem gekocht bij de Zuidmolen om het bakken gan baguettes onder de knie te krijgen. Vandaag mijn eerste poging gewaagd en hoewel er nog veel verbeterpunten zijn, was het wel super lekker!

pi_183481580
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 19:30 schreef Gesloten het volgende:
Heb een flink pak T65 bloem gekocht bij de Zuidmolen om het bakken gan baguettes onder de knie te krijgen. Vandaag mijn eerste poging gewaagd en hoewel er nog veel verbeterpunten zijn, was het wel super lekker!

[ afbeelding ]
Wat een top eerste poging! *O*
pi_183483467
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 19:30 schreef Gesloten het volgende:
Heb een flink pak T65 bloem gekocht bij de Zuidmolen om het bakken gan baguettes onder de knie te krijgen. Vandaag mijn eerste poging gewaagd en hoewel er nog veel verbeterpunten zijn, was het wel super lekker!

[ afbeelding ]
Ze zien er heerlijk uit!
I solemnly swear i'm up to no good
pi_183484642
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 december 2018 19:30 schreef Gesloten het volgende:
Heb een flink pak T65 bloem gekocht bij de Zuidmolen om het bakken gan baguettes onder de knie te krijgen. Vandaag mijn eerste poging gewaagd en hoewel er nog veel verbeterpunten zijn, was het wel super lekker!

[ afbeelding ]
dat ziet er prima uit voor een eerste poging ^O^ :9
pi_183489323
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 november 2018 15:26 schreef Goitske het volgende:

[..]

Hoe zet je hem in de rijs?
Ik laat ook wel eens rijzen in een iets warme oven of misschien idee goed plasticfolie over je bak spannen en dan een theedoek er op en lekker bij de verwarming zetten. Misschien dat het te koud is in je keuken. Ik moet echt wel bij mijn verwarming of iets warme oven de rijs doen. Het is bij mij te koud anders

En als je klaar bent met kneden kun je een vliesje trekken?
Ik zet hem op de grond (we hebben vloerverwarming ;) ) in een mengkom met een douchemuts (zo eentje uit een hotel) er overheen.

Ik zou kunnen kijken in de oven maar die van ons begint op 50C, maar misschien eens even kijken met de kernthermometer of ik hem lager kan houden ... En anders met theedoek en alles proberen.

Tnx!

Overigens was het brood afgelopen keer weer een stukje beter, dus stapje voor stapje kom ik er wel :D
pi_183489818
quote:
0s.gif Op zondag 2 december 2018 09:47 schreef Tinkerbel_ACC_ het volgende:

[..]


Ik zou kunnen kijken in de oven maar die van ons begint op 50C, maar misschien eens even kijken met de kernthermometer of ik hem lager kan houden ...


niet doen hoor! Bij te hoge temperaturen gaat gist weer dood. Bij mij is het 18 graden in huis en brood rijst prima. Goed kneden en genoeg eiwit in meel, daar maak je verschil mee qua grootte van brood
pi_183520532


Mijn sinterklaascadeautjes :7 Bwoh wat is zo'n lame fijn. En rijsdoek O+
pi_183520844
quote:
17s.gif Op maandag 3 december 2018 20:10 schreef douche-eendje het volgende:
[ afbeelding ]

Mijn sinterklaascadeautjes :7 Bwoh wat is zo'n lame fijn. En rijsdoek O+
Ohh I need that!!
I solemnly swear i'm up to no good
pi_183521941
quote:
1s.gif Op maandag 3 december 2018 20:24 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]

Ohh I need that!!
Weekend bakery O+. Hebben ook nog meer handige bakspullen, heb ook al 3 rijsmandjes daar gekocht :')
pi_183529598
quote:
17s.gif Op maandag 3 december 2018 20:10 schreef douche-eendje het volgende:
[ afbeelding ]

Mijn sinterklaascadeautjes :7 Bwoh wat is zo'n lame fijn. En rijsdoek O+
acuut dat boek op mijn kerstlijstje gezet. Had hem bij een vriendin al eens voorbij zien komen. O+
pi_183530255
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 11:45 schreef Goitske het volgende:

[..]

acuut dat boek op mijn kerstlijstje gezet. Had hem bij een vriendin al eens voorbij zien komen. O+
Je moet er wel gelijk een kilo kardemom bij kopen :P
pi_183530295
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 december 2018 12:38 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Je moet er wel gelijk een kilo kardemom bij kopen :P
ik stap gelijk op mijn fiets _O-
pi_183562409
Vraagje aan jullie: waar kan ik het beste semolina kopen? (recept van Levine wat ik voor kerst wil maken en eerst even testen :D ) Ik weet dat Indiërs het ook gebruiken, maar geen idee of er verschil tussen zit qua kwaliteit?
pi_183565013
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 09:39 schreef Tinkerbel_ACC_ het volgende:
Vraagje aan jullie: waar kan ik het beste semolina kopen? (recept van Levine wat ik voor kerst wil maken en eerst even testen :D ) Ik weet dat Indiërs het ook gebruiken, maar geen idee of er verschil tussen zit qua kwaliteit?
Ik koop het bij de AH :'). Staat in het schap bij de pasta,



Welk recept ga je testen?
pi_183565569
quote:
17s.gif Op donderdag 6 december 2018 12:23 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik koop het bij de AH :'). Staat in het schap bij de pasta,

[ afbeelding ]

Welk recept ga je testen?
Ah tnx! Rij ik morgen even naar een grotere appie.

Ik wil het hartig afbreekbrood (pag 73) gaan maken voor bij de soep met kerst, maar ik durf het niet aan om dat zomaar te maken dan, dus eerst nog even een paar keer testen (de mannen hier hebben daar nooit problemen mee ;) ). Behalve de semolina is alles al gekocht dus kan ik het dit weekend eens gaan proberen!
  Moderator / FOK!Fotograaf donderdag 6 december 2018 @ 22:17:22 #232
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_183574774
Ik heb gisteren een pide (Turks brood) gemaakt. Lange 1e rijs (14 uur) en een relatief korte 2e rijs (2 uur ongeveer). Smaakt fantastisch.
pi_184040632
Vandaag een nieuwjaarsbrood gebakken

Benodigdheden
Pak oliebollenmixer
330 gram lauw water als het deeg te droog is evt iets meer
1 flinke theelepel boter
1 flinke theelepel kaneel
100 gram rozijnen en cranberries
Hand noten bijv walnoten

Kneed de mix met het water en de kaneel en boter met de hand/keukenmachine of broodbakmachine (keukenmachine ongeveer 10 minuten broodbakmachine ongeveer 20)

Haal het deeg uit de machine en voeg de rozijnen, cranberry's en noten toe en kneed even alles er snel door.

Laat het deeg 20 minuten rusten in een ingevette plastic bak met een stukje huishoudfolie

Kneed na 20 min nog even snel het deeg door en geef het een 2de rijs van 50 minuten in bijv een ingevet cake blik of een springvorm van ongeveer 24 cm

Verwarm de oven voor op 180 graden en bak hem af in 30-35 min.

Variatie tips
- Bak stukjes appel mee
- vervang een deel van het water door een beetje likeur bijv disaronno of Malibu of laat je rozijnen/cranberry's hierin wellen
- bak kleineren broodjes in bijvoorbeeld een cupcake vorm
Het deeg is eigenlijk te slap om zonder bakblik te bakken

Is je deeg heel erg plakkerig en slap voeg wat bloem toe. Is het te droog voeg nog wat water toe tijdens het kneedproces

pi_184042712
Smaakt het naar oliebollen of maakt het bakken het echt heel anders?
pi_184043308
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 21:32 schreef Hupje het volgende:
Smaakt het naar oliebollen of maakt het bakken het echt heel anders?
geen oliebollen smaak. Volgende x gaat er wel wat meer kaneel in. Maar het is echt een heerlijk brood, geen oliebollen smaak want het wordt ook niet in olie gebakken. Lekker zacht iets zoetig brood. Na bestuiven met iets poedersuiker vind ik beleg ook niet nodig
pi_184269519


:9

Een levientje.
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 7 januari 2019 @ 21:53:36 #237
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_184269557
dat ziet er erg netjes uit! _O_
pi_184269822
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:53 schreef qltel het volgende:
dat ziet er erg netjes uit! _O_
Dankje. Mijn lame en ik zijn vriendjes aan het worden O+
pi_184274845
Vanuit het baktopic hierheen verwezen dus even een crosspost :)
---
Heb m'n Emily Henry 'Bread loaf baker' gisteren uitgeprobeerd.
Heb niet heel veel brood gebakken tot nog toe dus m'n vergelijkinsmateriaal is er nog niet echt maar heb het idee dat vooral de korst hier wat beter was gelukt dan m'n vorige baksels

Iig mocht het resultaat er wezen (al zeg ik het zelf);



"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 8 januari 2019 @ 09:47:08 #240
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_184274930
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 09:38 schreef Ceased2Be het volgende:
Vanuit het baktopic hierheen verwezen dus even een crosspost :)
---
Heb m'n Emily Henry 'Bread loaf baker' gisteren uitgeprobeerd.
Heb niet heel veel brood gebakken tot nog toe dus m'n vergelijkinsmateriaal is er nog niet echt maar heb het idee dat vooral de korst hier wat beter was gelukt dan m'n vorige baksels

Iig mocht het resultaat er wezen (al zeg ik het zelf);
Ziet er netjes uit, zo te zien. Het is goed gerezen en smaakt vast erg goed.

Ik ken dat ding trouwens niet, maar dit filmpje maakt wel aardig wat duidelijk:
IK heb wel 2 opmerkingen. Gooi de gist altijd zover mogelijk bij het zout vandaan en niet ernaast zoals in dit filmpje. Zout en gist verdragen elkaar erg slecht. En brood niet snijden als het heet is, dan verlies je enorm veel vocht uit het brood..
pi_184274980
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 09:47 schreef qltel het volgende:

[..]

Ziet er netjes uit, zo te zien. Het is goed gerezen en smaakt vast erg goed.

Ik ken dat ding trouwens niet, maar dit filmpje maakt wel aardig wat duidelijk:
IK heb wel 2 opmerkingen. Gooi de gist altijd zover mogelijk bij het zout vandaan en niet ernaast zoals in dit filmpje. Zout en gist verdragen elkaar erg slecht. En brood niet snijden als het heet is, dan verlies je enorm veel vocht uit het brood..
Thanks en bedankt voor de tip, nu had ik meel van de plaatselijke molen waar verder geen zout bij hoefde maar als ik zelf een mix ga maken hou ik dit in m'n achterhoofd :)
Was inderdaad heerlijk brood
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_184325406
quote:
17s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:51 schreef douche-eendje het volgende:
[ afbeelding ]

:9

Een levientje.
Heel mooi! Hoe krijg jij het voor elkaar dat het zo mooi open barst bij je insnijdingen? Die niet te diep maken? Ik krijg nooit zo'n grillage structuur daar.

Andere vraag: heeft iemand een getest recept voor suikerbrood? Natuurlijk is er op internet genoeg te vinden maar ik gebruik liever een beproefd recept van iemand.
pi_184327366
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 20:01 schreef -banaan2- het volgende:

[..]

Heel mooi! Hoe krijg jij het voor elkaar dat het zo mooi open barst bij je insnijdingen? Die niet te diep maken? Ik krijg nooit zo'n grillage structuur daar.

Andere vraag: heeft iemand een getest recept voor suikerbrood? Natuurlijk is er op internet genoeg te vinden maar ik gebruik liever een beproefd recept van iemand.
De 2e rijs niet te lang, dan heeft hij geen 'oven spring' meer.
pi_184332211
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 20:01 schreef -banaan2- het volgende:

[..]

Heel mooi! Hoe krijg jij het voor elkaar dat het zo mooi open barst bij je insnijdingen? Die niet te diep maken? Ik krijg nooit zo'n grillage structuur daar.

Andere vraag: heeft iemand een getest recept voor suikerbrood? Natuurlijk is er op internet genoeg te vinden maar ik gebruik liever een beproefd recept van iemand.
Tsja, wist ik dat ook maar. Niet al mijn broden lukken altijd zo mooi. Ik merk wel dat nu ik een lame gebruik ze wel beter & mooier open gaan, het snijd gewoon dieper en beter dan een normaal mes.
Ow en 2 rechte insnijdingen met wat overlap in lengte en stukje naast elkaar, geen schuine patronen maken!
  zondag 13 januari 2019 @ 09:07:46 #245
105905 peejdorie
... kinderpindakaas!
pi_184372745
Heeft iemand hier ervaring met het kneden van deeg met een Bosch MUM5* serie? Ik overweeg deze te kopen: https://www.bol.com/nl/p/(...)FWg.1.7.ProductTitle maar kan niet zo veel reviews vinden over het kneden van gistdeeg.
pi_184372890
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2019 09:07 schreef peejdorie het volgende:
Heeft iemand hier ervaring met het kneden van deeg met een Bosch MUM5* serie? Ik overweeg deze te kopen: https://www.bol.com/nl/p/(...)FWg.1.7.ProductTitle maar kan niet zo veel reviews vinden over het kneden van gistdeeg.
die heb ik gaat prima. Als je van alles en nog wat bakt is het een prima machine, brood kan hij goed aan. Ik heb de mijne nu ruim 3 jaar.

Als je zegt ik ga continu brood bakken zou ik een zwaardere machine nemen dus of echt een brooddeeg machine of een echt zware KitchenAid. Maar dan heb je het ook over een andere prijsklasse
pi_184372967


Gisteren hamburgerbroodjes gebakken zonder sesamzaad anders gaan de kinderen zeuren ;)
Na het opbollen vond de jongste het leuk om er in te prikken :( gelukkig is het wel goed gekomen met rijzen en bakken :@
Ohja met opzet 4 grotere en rest kleintjes
pi_184373313
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2019 09:07 schreef peejdorie het volgende:
Heeft iemand hier ervaring met het kneden van deeg met een Bosch MUM5* serie? Ik overweeg deze te kopen: https://www.bol.com/nl/p/(...)FWg.1.7.ProductTitle maar kan niet zo veel reviews vinden over het kneden van gistdeeg.
Ik heb deze ook al een aantal jaren, ik bak regelmatig brood en gebak en dat gaat prima! Zoals hierboven al gezegd werd, als je hem echt veel gaat gebruiken, zou ik ook voor een zwaardere gaan. Toch is de Bosch dus ook een prima keuze. Ik vind vooral de vele accessoires erg fijn.
pi_184383139
quote:
1s.gif Op zondag 13 januari 2019 10:06 schreef coucou het volgende:

[..]

Ik heb deze ook al een aantal jaren, ik bak regelmatig brood en gebak en dat gaat prima! Zoals hierboven al gezegd werd, als je hem echt veel gaat gebruiken, zou ik ook voor een zwaardere gaan. Toch is de Bosch dus ook een prima keuze. Ik vind vooral de vele accessoires erg fijn.
eens! De blender en de snij/rasp toebehoren zijn ideaal! Ijsmaker zat er bij mij ook bij maar moet zoveel uur in de vriezer en die ruimte heb ik bijna nooit

Ik bak trouwens wekelijks tot meerdere malen per week en zit ook wel regelmatig iets tussen van brood en ben echt blij met de machine
pi_184404856
Mooie broodjes goitske!


Hier weer een gewoon lichtbruin brood gebakken. Merk dat mijn bakken echt ineens met sprongen vooruit lijkt te gaan de laatste tijd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')