Mijn mening is nog steeds hetzelfde. En daarmee ook, net als jouw mening, louter een mening en geen feitquote:
Mijn meningen zijn wel altijd feitenquote:Op vrijdag 19 januari 2018 16:52 schreef heywoodu het volgende:
[..]
Mijn mening is nog steeds hetzelfde. En daarmee ook, net als jouw mening, louter een mening en geen feit
We hebben hier geen Dirk.quote:Op vrijdag 19 januari 2018 16:48 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
[..]
Nu bij de dirk 3 voor 5 euro![]()
Net gehaald straks eet ik de pollo variant![]()
Nope. Breda-Utrecht-Apeldoorn is zo te zien de grens.quote:Op vrijdag 19 januari 2018 17:02 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
[..]
Echt niet?
https://www.dirk.nl/winkels
De enige tonno pizza die te vreten isquote:
Om een of andere reden krijg ik die nooit goed, hij blijft altijd slap/plakkerig ookal doe ik exact wat op de verpakking staat.quote:
Nooit last van, misschien heteluchtoven eens iets hoger zetten?quote:Op zaterdag 20 januari 2018 18:59 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Om een of andere reden krijg ik die nooit goed, hij blijft altijd slap/plakkerig ookal doe ik exact wat op de verpakking staat.
Dat valt echt wel mee hoor. Gister nog gedaan en zo heel veel beter is dat echt niet.quote:Op vrijdag 19 januari 2018 13:46 schreef nattermann het volgende:
Geen enkele.
Al pak je zo'n kant-en-klaar bodem uit de koeling (incl. saus), rol uit, beleg met wat je lekker vindt. 20 minuten in de oven en je hebt al een pizza die 1000x beter is dan die diepvriesshit.
Jij snapt het.quote:Op vrijdag 19 januari 2018 15:53 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
[..]
Die is wel ok wel gooi ik er een extra blikje tonijn bij en wat pepers en look![]()
Haal je die kartonnen bodem er wel af voor je m in de oven doet?quote:Op zaterdag 20 januari 2018 18:59 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Om een of andere reden krijg ik die nooit goed, hij blijft altijd slap/plakkerig ookal doe ik exact wat op de verpakking staat.
Uiteraard. En witte papier er op. Dan nog, altijd te zacht, en het witte papier er af krijgen is een ramp (want plakkerig)quote:Op maandag 22 januari 2018 10:33 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Haal je die kartonnen bodem er wel af voor je m in de oven doet?
Is dat moeilijk?quote:Op vrijdag 19 januari 2018 13:46 schreef nattermann het volgende:
Geen enkele.
Al pak je zo'n kant-en-klaar bodem uit de koeling (incl. saus), rol uit, beleg met wat je lekker vindt. [...]
Die vult mij meer dan een big american gek genoeg. Chocolade valt echt zwaar.quote:
Je hebt er inderdaad wel een goede oven voor nodig met onderwarmte.quote:Op zaterdag 20 januari 2018 18:59 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Om een of andere reden krijg ik die nooit goed, hij blijft altijd slap/plakkerig ookal doe ik exact wat op de verpakking staat.
Ik gebruik inderdaad een combi magnetron/heteluchtoven (dus geen onderwarmte maar verspreiding), misschien dat het daar aan ligt. Zou het helpen om hem op een hoger rek te plaatsen?quote:Op donderdag 25 januari 2018 05:28 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Je hebt er inderdaad wel een goede oven voor nodig met onderwarmte.
In m'n combimagnetron lukte ie ook nooit bij mij maar nu ik een Smeg oven heb die 280 graden kan worden gaat 't prima.
Ik ook mijn favoriete diepvriespizza maar liever bestel ik er een van de echte Italiaan.
Die Napolitaanse Mama zou je sowieso doden als je met dit soort diepvriesmeuk komt aanzetten.quote:Op woensdag 24 januari 2018 17:39 schreef derLudolf het volgende:
Sowieso, een casa Di Mamma Hawaii. Je Napolitaanse Mama zou je (geheel terecht) doden als je d'r vraag ananas op een pizza te doen.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |