abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 12 januari 2018 @ 00:11:20 #101
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176445247
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:33 schreef Sunnythesun het volgende:
Goed, ik ben nu dus aangestoken en wil misschien ook een slowcooker. Nu lijkt het me handig om een te hebben waarvan je de pan op het vuur kan zetten voor aanbraden. Daarnaast is er de optie voor een timer, heeft iemand daar ideen over? Mis je het als het er niet op zit? En dan het formaat. Met timer zijn ze er niet heel klein, we zijn met 2 en soms zou ik wel grote porties willen maken maar niet altijd. Dus wat is dan slim?.. Nou ja, veel keuze toch wel dus.. :s)
iig een grote dat er een hele kip in past, minimaal 6 liter. sommige binnenpannen kunnen op het fornuis, met timer is erg handig. zou ik wel doen.
of beter gelijk een multicooker ala instantpot, die onder druk kookt.

[ Bericht 3% gewijzigd door THEFXR op 12-01-2018 00:17:35 ]
pi_176447308
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 00:11 schreef THEFXR het volgende:

[..]

iig een grote dat er een hele kip in past, minimaal 6 liter. sommige binnenpannen kunnen op het fornuis, met timer is erg handig. zou ik wel doen.
of beter gelijk een multicooker ala instantpot, die onder druk kookt.
Passend voor kip en groot vlees is wel heel handig idd. Maar er werd me ook gezegd dat een 6l pan voor 2 personen weer niet handig is voor dagelijks eten omdat je de pan dan niet vol genoeg krijgt. Hoe is de ervaring daarmee??

Dank trouwens voor alle input! Ik heb die multicookers ook bekeken, ben er nog niet helemaal uit of ik dat veel zal gebruiken eigenlijk.. Maar op zich ben ik altijd wel fan van multi-uses van dingen..
pi_176447613
Naast de slowcooker heb ik ook de Kcook van Kenwood. Leuk ding dat ik vaker zou moeten gebruiken. Het heeft geen slowcookfunctie volgens mij maar wel dat je 'm op (ik geloof) 65 gr. kunt zetten met een roer functie.
We have far more in common than that which devides us..
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:24:32 #104
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176454123
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:38 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Passend voor kip en groot vlees is wel heel handig idd. Maar er werd me ook gezegd dat een 6l pan voor 2 personen weer niet handig is voor dagelijks eten omdat je de pan dan niet vol genoeg krijgt. Hoe is de ervaring daarmee??

Dank trouwens voor alle input! Ik heb die multicookers ook bekeken, ben er nog niet helemaal uit of ik dat veel zal gebruiken eigenlijk.. Maar op zich ben ik altijd wel fan van multi-uses van dingen..
Je kan in een multi ook slowcooken, alleen kan je eerst onder druk koken waardoor je de slowcook tijd erg veel naar beneden brengt.
pi_176454320
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:24 schreef THEFXR het volgende:

[..]

Je kan in een multi ook slowcooken, alleen kan je eerst onder druk koken waardoor je de slowcook tijd erg veel naar beneden brengt.
Ha dat klinkt wat tegenstrijdig :+ maar ik snap wat je bedoelt hoor. Ik weet alleen niet of ik dat wel wil. Het gaat me juist om het slowe :) denk ik. Ben er nog lang niet uit hoor :+
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:36:46 #106
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176454417
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:32 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Ha dat klinkt wat tegenstrijdig :+ maar ik snap wat je bedoelt hoor. Ik weet alleen niet of ik dat wel wil. Het gaat me juist om het slowe :) denk ik. Ben er nog lang niet uit hoor :+
een slowcooker is ook best goedkoop in verbruik.
quote:
Een slowcooker heeft twee standen. High en Low. High gebruikt ongeveer 250 watt en je eten is in 4 uur klaar.
Low gebruikt ongeveer 65 watt en je eten is in 6-8 uur klaar.

Dus
low: 6x65= 390 wattuur.
high: 4x250 = 1000 wattuur.

In vergelijking met andere kookmethodes (een gemiddelde kooktijd genomen):
Oven: 45 minuten= 0.75 x 700 = 525 wattuur
Inductie kookplaat= 30 minuten = 0.5x1400 = 700 wattuur
Magnetron = 10 minuten = 0.17x750 = 127,5 wattuur
Friteuse = 20 minuten = 0.3x850 = 255 wattuur.
pi_176477208
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:46 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Doel ook meer op een timer voor de eindtijd geloof ik..
Ah dat kan mijne ook. Dan springt ie daarna op warm houden. Werkt prima maar ik weet niet of ik dat bij alle gerechten zou proberen. Kleine gehaktballetjes die ik had gemaakt werden wat taai na 2 uur op warmhouden (foutje in mijn timing) maar pulled pork laat ik vaak genoeg langer staan op die stand.
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_176479788
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 16:23 schreef LastRequest het volgende:

[..]

Ah dat kan mijne ook. Dan springt ie daarna op warm houden. Werkt prima maar ik weet niet of ik dat bij alle gerechten zou proberen. Kleine gehaktballetjes die ik had gemaakt werden wat taai na 2 uur op warmhouden (foutje in mijn timing) maar pulled pork laat ik vaak genoeg langer staan op die stand.
ja lijkt me best handig.. maar dan zit ik wel echt aan grote exemplaren vast vrees ik..
pi_176485974
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:23 schreef oh-oh het volgende:
https://bakingqueen74.co.(...)source=socialnetwork
Die maakte ik net.
2.5 uur op high in mn Russel Hobs.
Goddelijk!
Ik vond hem wat tegenvallen. Gewoon een brownie, geen spectaculaire smaakexplosie.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  zondag 14 januari 2018 @ 12:02:22 #110
405781 jajablahblah
bedoelt het goed
pi_176495868
Zijn er hier mensen die vegan slowcooken?
Ik heb sinds een tijdje zo’n pan, cadeautje van mijn culinair wat meer onderlegde zus O+

Nou heb ik er zojuist groenten, champignons en aardappelen ingedaan. Ik zit een beetje met het water dat er bij gaat. Ik merk dat je wat minder moet gebruiken dat normaal (mijn goulash werd er heel flauw en waterig in :P ).
Is daar een soort regel voor? Ik heb er nu een koffiekopje water in gedaan.
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Fr dich und mich, sicherlich fr dich und mich
  zondag 14 januari 2018 @ 12:07:06 #111
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_176495946
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:02 schreef jajablahblah het volgende:
Zijn er hier mensen die vegan slowcooken?
Ik heb sinds een tijdje zo’n pan, cadeautje van mijn culinair wat meer onderlegde zus O+

Nou heb ik er zojuist groenten, champignons en aardappelen ingedaan. Ik zit een beetje met het water dat er bij gaat. Ik merk dat je wat minder moet gebruiken dat normaal (mijn goulash werd er heel flauw en waterig in :P ).
Is daar een soort regel voor? Ik heb er nu een koffiekopje water in gedaan.
Ik lees overal dat je ongeveer 1/3e hoeveelheid vocht erbij doet van wat je normaal gebruikt met koken.
  zondag 14 januari 2018 @ 12:10:14 #112
405781 jajablahblah
bedoelt het goed
pi_176496006
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:07 schreef Lidl het volgende:

[..]

Ik lees overal dat je ongeveer 1/3e hoeveelheid vocht erbij doet van wat je normaal gebruikt met koken.
Oh dat is een goed graadmeter (en minder dan ik dacht). Thanks.
Ik kijk het nu gewoon een paar uur af, ik ben thuis.

Als iemand tips heeft voor vegan slowcooker recepten hou ik me aanbevolen trouwens :P
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Fr dich und mich, sicherlich fr dich und mich
pi_176496089
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:10 schreef jajablahblah het volgende:

[..]

Oh dat is een goed graadmeter (en minder dan ik dacht). Thanks.
Ik kijk het nu gewoon een paar uur af, ik ben thuis.

Als iemand tips heeft voor vegan slowcooker recepten hou ik me aanbevolen trouwens :P
Weet het niet zeker of daar ook vegan recepten staan, maar er zijn diverse fb pagina’s met veel recepten
We have far more in common than that which devides us..
  zondag 14 januari 2018 @ 12:45:19 #114
405781 jajablahblah
bedoelt het goed
pi_176496670
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:15 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Weet het niet zeker of daar ook vegan recepten staan, maar er zijn diverse fb pagina’s met veel recepten
Daar ben ik bij maar ik heb ze even op stil gezet wegens overload :@
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Fr dich und mich, sicherlich fr dich und mich
  zondag 14 januari 2018 @ 14:41:34 #115
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_176498956
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:45 schreef jajablahblah het volgende:

[..]

Daar ben ik bij maar ik heb ze even op stil gezet wegens overload :@
Haha erg herkenbaar :D

Ik wilde de pinda kip tippen maar die was al genoemd.

Ik gebruik ‘m met vlagen veel en dan weer een hele tijd niet maar het is best fijn als het pruttelend en al klaar staat als je thuis komt na een lange werkdag.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_176499241
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:45 schreef jajablahblah het volgende:

[..]

Daar ben ik bij maar ik heb ze even op stil gezet wegens overload :@
Ik gebruik ook alleen maar de recepten. Van de conversaties moet ik ook niet te veel zien ;)
We have far more in common than that which devides us..
pi_176500094
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 14:41 schreef laziness het volgende:

[..]

Haha erg herkenbaar :D

Ik wilde de pinda kip tippen maar die was al genoemd.

Ik gebruik ‘m met vlagen veel en dan weer een hele tijd niet maar het is best fijn als het pruttelend en al klaar staat als je thuis komt na een lange werkdag.
Als veganrecept? :D

Tevens :W
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  zondag 14 januari 2018 @ 16:52:46 #118
405781 jajablahblah
bedoelt het goed
pi_176501296
Hi :W

In die fanatieke groepen zijn erg veel vleesrecepten (snap ik met een slowcooker), en de vega fb groep is erg rustig. Dus zodoende.

Mijn geimproviseerde groenten dinges is goed gelukt. *O*
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Fr dich und mich, sicherlich fr dich und mich
  zondag 14 januari 2018 @ 16:57:43 #119
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_176501402
quote:
12s.gif Op zondag 14 januari 2018 15:40 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Als veganrecept? :D

Tevens :W
:P nee als algemene tip

Ik kook wel vegetarisch in de slowcooker soms maar niet vegan.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_176501874
Ik denk dat deze veganistische quinoa chili met zoete aardappel het ook prima doet in de slowcooker:

http://www.milkfreemom.com/vegan-quinoa-sweet-potato-chili/

[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 16-01-2018 11:19:30 ]
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176536116
ik gebruik de slowcooker echt te weinig. Vier dagen per week eten we hello Fresh en voor doordeweeks ben ik te lang van huis (11-12 uur) om hem te gebruiken...

Heeft iemand interesse in het boek Slow cooked van Olivia Andrews? https://www.bol.com/nl/p/(...)tionType=typedsearch
Voor 15 euro af te halen in de Meern of evt afspreken op Utrecht CS of Amsterdam Sloterdijk
  dinsdag 16 januari 2018 @ 11:17:16 #122
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176538646
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 08:59 schreef Serinde het volgende:
ik gebruik de slowcooker echt te weinig. Vier dagen per week eten we hello Fresh en voor doordeweeks ben ik te lang van huis (11-12 uur) om hem te gebruiken...

Heeft iemand interesse in het boek Slow cooked van Olivia Andrews? https://www.bol.com/nl/p/(...)tionType=typedsearch
Voor 15 euro af te halen in de Meern of evt afspreken op Utrecht CS of Amsterdam Sloterdijk
verkoop je alleen het boek of ook de slowcooker?
pi_176541093
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 11:17 schreef THEFXR het volgende:

[..]

verkoop je alleen het boek of ook de slowcooker?
Plan was alleen boek. Dacht er niet over na. Als iemand voor boek + sc samen 45 wil betalen mag dat. Ik heb deze https://www.bol.com/nl/p/(...)-l/9200000056626179/

(2x gebruikt :{)
pi_176622855
Zo!

Net weer mijn langzame koker gevuld :D

Dit keer met

1 kg riblappen (goed gelardeerd :9 )
5 uien (3 normaal 2 behoorlijk scherpe rode)
1 VOET knoflook }) })
Chilisaus een glas a 20cl })
Een snufje zout
320 gram linzen
3 stelen selderie
200 gram snoeptomaten
En 20 cl water

Let the waiting games begin }) :D *O* *O*

[ Bericht 4% gewijzigd door Graf..Coudenhove..Kalergi op 19-01-2018 23:38:34 ]
pi_176625062
Ruikt heerlijk nu hier :Y)

Morgen maak ik wat rijst voor erbij en per maaltijd ook wat extra groente boontjes of zoiets ;)

* Al zou je dit ook goed op een baguette kunnen doen met wat peper en zuur :9 :9
pi_176627265
OMG wat ruikt het lekker _O_ _O_ _O_ :D _O_ _O_ _O_
pi_176630728
quote:
6s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:29 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
Zo!

Net weer mijn langzame koker gevuld :D

Dit keer met

1 kg riblappen (goed gelardeerd :9 )
5 uien (3 normaal 2 behoorlijk scherpe rode)
1 VOET knoflook }) })
Chilisaus een glas a 20cl })
Een snufje zout
320 gram linzen
3 stelen selderie
200 gram snoeptomaten
En 20 cl water

Let the waiting games begin }) :D *O* *O*
heeft dit ook nog een naam of zijn het gewoon dingen die jij lekker vind?
pi_176637216
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 11:30 schreef Dragonberry het volgende:

[..]

heeft dit ook nog een naam of zijn het gewoon dingen die jij lekker vind?
Het laatste
pi_176637515
Klinkt wel goed opzich. Hoe is het uiteindelijk geworden?
pi_176648415
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 18:33 schreef Dragonberry het volgende:
Klinkt wel goed opzich. Hoe is het uiteindelijk geworden?
Goed gelukt erg lekker :)
  woensdag 31 januari 2018 @ 08:57:08 #131
80382 manny
30 is best veel
pi_176855589
hello, er kwam al eerder iets voorbij over de temperatuur van de slowcooker. Wat ik op internet vind is niet echt duidelijk, sommige spreken over koken, anderen over max 90 graden.

Wij hebben inmiddels al jaren een crockpot en het was me inderdaad al opgevallen dat ik toch regelmatig "kook-bellen" zie, ook op low en kleine aanbrandingen aan de randen heb ik ook wel eens.

Desondanks heb ik eigenlijk bijna 100% resultaat als ik de recepten volg, met de erwtensoep en hache als toppers...

Wat is jullie ervaring ?
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_176857000
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 08:57 schreef manny het volgende:
hello, er kwam al eerder iets voorbij over de temperatuur van de slowcooker. Wat ik op internet vind is niet echt duidelijk, sommige spreken over koken, anderen over max 90 graden.

Wij hebben inmiddels al jaren een crockpot en het was me inderdaad al opgevallen dat ik toch regelmatig "kook-bellen" zie, ook op low en kleine aanbrandingen aan de randen heb ik ook wel eens.

Desondanks heb ik eigenlijk bijna 100% resultaat als ik de recepten volg, met de erwtensoep en hache als toppers...

Wat is jullie ervaring ?
crockpot is USA, dus ook veiligere standaarden, ze gaan dus aan de 100 graden waar de Europese tot 90 graden gaan.
  woensdag 31 januari 2018 @ 15:38:50 #133
80382 manny
30 is best veel
pi_176862300
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 10:41 schreef THEFXR het volgende:

[..]

crockpot is USA, dus ook veiligere standaarden, ze gaan dus aan de 100 graden waar de Europese tot 90 graden gaan.
ah. safety first ! lijkt me dan ook dat ik de tijden wellicht iets moet gaan inkorten voor de europese recepten. Ik ga het eens testen
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_177367821
De Russell Hobbs kookt niet. Ik zag niks bubbelen. Had hem van mijn zus geleend.

Heeft iemand de Silvercrest slowcooker? Is nu bij de Lidl te koop. Ik kan nergens de temperatuur van dat ding vinden.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_177368160
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 13:27 schreef Syrena het volgende:
De Russell Hobbs kookt niet. Ik zag niks bubbelen. Had hem van mijn zus geleend.

Heeft iemand de Silvercrest slowcooker? Is nu bij de Lidl te koop. Ik kan nergens de temperatuur van dat ding vinden.
Ik zag dat de Aldi er ook een heeft deze week.
pi_177369141
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 15:38 schreef manny het volgende:

[..]

ah. safety first ! lijkt me dan ook dat ik de tijden wellicht iets moet gaan inkorten voor de europese recepten. Ik ga het eens testen
Op Amerikaanse sites kom ik regelmatig kooktijden tegen van 8 uur voor kipfilet :X
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_177369702
quote:
1s.gif Op donderdag 22 februari 2018 13:46 schreef mootie het volgende:

[..]

Ik zag dat de Aldi er ook een heeft deze week.
je bedoelt deze, lijkt mij gewoon een rebadge van dat engelse merk.
denk standaard 70,80 en 90 graden
pcByW1WDQMWR0Fxt890Piw.png
pi_177369717
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 13:27 schreef Syrena het volgende:
De Russell Hobbs kookt niet. Ik zag niks bubbelen. Had hem van mijn zus geleend.

Heeft iemand de Silvercrest slowcooker? Is nu bij de Lidl te koop. Ik kan nergens de temperatuur van dat ding vinden.
dat is juist goed dat ie niet kookt, de hoogste stand is rond de 90 graden.
pi_177371511
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 15:05 schreef THEFXR het volgende:

[..]

dat is juist goed dat ie niet kookt, de hoogste stand is rond de 90 graden.
Ja mee eens hoor! Ik dacht hetzelfde als jij over de Silvercrest, dat 'ie op de Russell Hobbs leek.

Mmmm...twijfelt nog even verder :@ :')
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
  donderdag 22 februari 2018 @ 18:28:00 #140
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_177373067
Een vriend van me heeft een Anova slowcooker (alleen iets ander merk) gekregen voor z'n verjaardag en die mag ik binnenkort ook eens een keertje lenen.
Binnenkort dus in elk geval een keer een slow cooked eitje koken maar welk gerecht zeggen jullie van "Die moet je cht een keertje maken!"?
pi_177373236
Nu heb ik ff teruggelezen, maarre, een slow cooked eitje..?
  donderdag 22 februari 2018 @ 18:39:08 #142
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_177373301
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 18:36 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Nu heb ik ff teruggelezen, maarre, een slow cooked eitje..?
45 minuten op 63 graden laten 'koken" en je hebt een perfect zacht gekookt ei :)
pi_177373316
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 18:39 schreef SiGNe het volgende:

[..]

45 minuten op 63 graden laten 'koken" en je hebt een perfect zacht gekookt ei :)
dus 45 minuten op high?
pi_177373409
Koken in een waterbad en in een slowcooker zijn 2 verschillende dingen.
pi_177373433
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 18:28 schreef SiGNe het volgende:
Een vriend van me heeft een Anova slowcooker (alleen iets ander merk) gekregen voor z'n verjaardag en die mag ik binnenkort ook eens een keertje lenen.
Binnenkort dus in elk geval een keer een slow cooked eitje koken maar welk gerecht zeggen jullie van "Die moet je cht een keertje maken!"?
Een Anova is een sous vide apparaat, geen slowcooker :)

Hier is natuurlijk ook een topic over: https://forum.fok.nl/topic/1730371/1/25
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  donderdag 22 februari 2018 @ 19:39:41 #146
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_177375011
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 18:44 schreef Queenshore het volgende:
Koken in een waterbad en in een slowcooker zijn 2 verschillende dingen.
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 18:45 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Een Anova is een sous vide apparaat, geen slowcooker :)

Hier is natuurlijk ook een topic over: https://forum.fok.nl/topic/1730371/1/25
Dan zit ik hier verkeerd inderdaad, ik dacht dat 't redelijk 'tzelfde was maar nu ik er wat meer over nadenk.. zo'n Anova ding hang je niet in een pastasaus natuurlijk.. :D
pi_177375016

Deze gemaakt, was erg lekker!
pi_177380564
quote:
1s.gif Op donderdag 22 februari 2018 16:52 schreef Syrena het volgende:

[..]

Ja mee eens hoor! Ik dacht hetzelfde als jij over de Silvercrest, dat 'ie op de Russell Hobbs leek.

Mmmm...twijfelt nog even verder :@ :')

gewoon kopen, proberen en je kan binnen een maand terugbrengen als het niet bevalt.
  zondag 25 februari 2018 @ 02:07:48 #149
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_177429858
Deze is echt hemels! Vandaag gemaakt en nondeju lekker!

Babi Ketjap

600 gr speklappen in reepjes snijden
2 theelepels gehakte knoflook
2 theelepels gemberpoeder
120ml ketjap manis
3 eetlepels sojasaus
2 eetlepels bruine suiker
2 theelepels uienpoeder
1 theelepel ketoembar
1 theelepel laos
1 theelepel speculaaskruiden
1 eetlepel sambal badjak (indien gewenst)
1 eetlepel bloem om te binden

10 tot 12 uur in slowcooker op stand 1 (low)

Spekreepjes op hoog vuur kort aanbakken samen met de gember en knoflook.

Dan in de slowcooker doen en de rest van de ingredinten toevoegen. Goed doorroeren en lekker laten pruttelen voor 10 a 12 uurtjes.
pi_177550394
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 02:07 schreef Mubassie het volgende:
Deze is echt hemels! Vandaag gemaakt en nondeju lekker!

Babi Ketjap

600 gr speklappen in reepjes snijden
2 theelepels gehakte knoflook
2 theelepels gemberpoeder
120ml ketjap manis
3 eetlepels sojasaus
2 eetlepels bruine suiker
2 theelepels uienpoeder
1 theelepel ketoembar
1 theelepel laos
1 theelepel speculaaskruiden
1 eetlepel sambal badjak (indien gewenst)
1 eetlepel bloem om te binden

10 tot 12 uur in slowcooker op stand 1 (low)

Spekreepjes op hoog vuur kort aanbakken samen met de gember en knoflook.

Dan in de slowcooker doen en de rest van de ingredinten toevoegen. Goed doorroeren en lekker laten pruttelen voor 10 a 12 uurtjes.
Ziet er goed uit!

Hier staat dit recept nu te bluppen
http://www.smulweb.nl/recepten/1147537/Daging-rendang-slowcooker

Wil toch eens wat anders maken dan de vertrouwde Hollands/Franse stoofpotjes en deze had niet zoveel -voor mij nieuwe- kruiden nodig.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')