Daar hebben we onze fijnproever weerquote:Op vrijdag 29 september 2017 23:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Lachen joh. Je poging tot humor gisteren met die rolo was ook al zo hilarisch.
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Je hebt daar ook gegeten en weet dus hoe hoogstaand en lekker dat dessert was? Althans dat neem ik aan als je dat commentaar erover schrijft?
Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef fukforce het volgende:
Daar hebben we onze fijnproever weer
Wat is er mis met een rolo of een saucijzenbroodje?
Wat maak je je druk man. Wat boeit het. Jij doet het op jouw manier en hij op zijn manier. Leven en laten leven.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.
Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel.
Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.quote:Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
nom! leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.quote:Op donderdag 28 september 2017 23:01 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 28-09-2017
Waar: Ratatouille food and wine, Haarlem
Wat:
In het kader van de restaurantweek (3 gerechten voor 27,50 met een toeslag van 12,50 voor een Michelinsterrestaurant zoals Ratatouille) weer eens een bezoek gebracht.
Joshua Jaring heeft weer een nieuw menu samengesteld en bood een 4e gang gratis aan.
*knip*
Ik bedoel alleen dat ze het beter zouden kunnen doen voor de klant als ze minder tijd zouden besteden aan het bouwen van kabouterdorpjes. Ik snap wel dat je dat eerst even moet zien en dat dat begrip moet indalen. Het visuele aspect waar ze zeer veel tijd aan besteden heeft geen toegevoegde waarde, zo bedoel ik het. Die verspilde tijd (m.i.) zou beter besteed worden aan de kwaliteit dan aan het visuele gedeelte.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?
[..]
Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:50 schreef Skoap het volgende:
[..]
nom! leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.
Ja dat heb ik al vaker gehoord...quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep.
Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.
Ook Joshua is daar blij mee, net als wij. Tot hij door krijgt dat ook hij uitgekleed wordt door profiteurs. Het is natuurlijk zo dat ze het voor veel te weinig weggeven. Waar jij altijd weer je voordeel mee doet zeg maar. Het is natuurlijk zo dat het allemaal niet echt uit kan voor die prijs die jij in je hoofd hebt. Maar er komt altijd wel weer een nieuwe die het ook wil doen voor die prijs. En ook weer failliet gaat. De klant heeft weinig affectie verder. Als hij maar copieus kan dineren voor een prijs waar het eigenlijk met goed fatsoen niet voor kan.quote:Op zaterdag 30 september 2017 00:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.
Hij heeft daarom ook niet zijn normale menu aangepast voor deze week, want wil dat iedereen zijn nieuwe menu, waar hij zo trots op is kan beleven.
Als je dat al overdreven vind zijn desserts van Het Gebaar in Antwerpen helemaal niks voor jou.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.
Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
Ik vind toetjes zo ie zo niet zo geweldig. Dan heb ik liever een goed stukje kaas met een drankje.quote:Op zaterdag 30 september 2017 08:45 schreef Ole het volgende:
Eerlijk gezegd vind ik dat gefrutsel met eten ook niks. Ziet er prachtig uit hoor! Maar gaat mij meer om een goed stukje vlees of vis.
ok zeur niet. Ik zeg gewoon dat het niets voor mij is.quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:04 schreef Kreator het volgende:
Je gaat hooguit een paar keer per jaar naar sterrestaurant. Dan is het wel leuk als het een beleving is en presentatie hoort daar gewoon bij.
Ik snap het gezeur niet zo. Als je het niks vindt, ga er dan vooral niet eten.
acclimatiserenquote:Op zaterdag 30 september 2017 09:07 schreef Duveldrinker het volgende:
Sterren restaurant vind ik heerlijk alleen ik heb dan liever een extra gang vis of vlees dan een toetje. Ik sluit liever af met een lekkere whisky en een sigaar.
Vroeger ging ik heel vaak in Rotterdam bij de Engel eten, geen ster overigens en is nu gesloten.quote:
Behalve bij een restaurant met twee sterren. Dan weet je dat het ook briljant lekker is, de kwaliteit hoog en er weinig tot niks overbodigs op het bord ligt. *edit* oh, 1 ster, dan is het al iets minder zeker....quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:33 schreef Tem het volgende:
Bart zit hier alleen even de boel te stangen. Vindt 'ie leuk. Al ben ik het wel met hem eens dat het meestal een beetje interessantdoenerij gedoetje is.
nee jij niet.quote:
Je krijgt niet eens appelmoes meer, al jaren. Je kunt er wel om vragen (gratis) en dan komt er een grove appelmoes zonder kers.quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:
Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld van de Valk. Je zou denken dat zij degenen zijn zonder poespas, maar zij serveren een kers op hun appelmoes. Wtf? Of een takje rozemarijn naast hun biefstuk. Oneetbaar. Of een plakje sinaasappel in de garnalen cocktail. Yuk. Dįt is pas echte poespas, maar daar zou Bartje niet over vallen.
Niets is meer wat het geweest is.quote:Op zaterdag 30 september 2017 10:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je krijgt niet eens appelmoes meer, al jaren. Je kunt er wel om vragen (gratis) en dan komt er een grove appelmoes zonder kers.
Precies, lekker de kaboutertuin beleven.quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve bij een restaurant met twee sterren. Dan weet je dat het ook briljant lekker is, de kwaliteit hoog en er weinig tot niks overbodigs op het bord ligt. *edit* oh, 1 ster, dan is het al iets minder zeker....
Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld van de Valk. Je zou denken dat zij degenen zijn zonder poespas, maar zij serveren een kers op hun appelmoes. Wtf? Of een takje rozemarijn naast hun biefstuk. Oneetbaar. Of een plakje sinaasappel in de garnalen cocktail. Yuk. Dįt is pas echte poespas, maar daar zou Bartje niet over vallen.
Niet iedereen gaat uit eten voor een goed stuk vlees of vis. Voor een goed stuk vlees of vis heb ik geen chef nodig. Dat is nog altijd goedkoper om gewoon zelf te maken. Daarvoor uit eten gaan is pas decadente geldverspilling. Zo'n kaboutertuin daarentegen, dat maak je thuis niet na.
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.quote:Op zaterdag 30 september 2017 22:44 schreef fukforce het volgende:
Vandaag ff bij Frankie's geweest voor een frikandel en patat speciaal!!
Volgende keer broodje speklap proberen met katjangsaus
[ afbeelding ]
Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25quote:Op zaterdag 30 september 2017 22:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.
Als je te lui bent om te schrijven waar en wat het was, wat het kostte en hoe het smaakte.
Met foto's van een ander. Echt. Hoe sneu ben je dan?
Hou eens op met trollen.quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:03 schreef fukforce het volgende:
Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25
Hoe dom ben je dan
De enige twee die hier trollen dat zijn jullie met je denigrerende opmerkingen. Ik bepaal zelf wel waar ik eet en wat ik lekker vind. Er zijn genoeg mensen hier die mijn posts wel kunnen waarderen!quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Hou eens op met trollen.
Je bent namelijk helemaal niet leuk.
Als je alleen titels leest? Behoorlijk dom.quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:03 schreef fukforce het volgende:
[..]
Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25
Hoe dom ben je dan
quote:Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Was dat restaurant met de Michelinster, het simpele eetcafé of je lokale Chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?
Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?
Welke snackbar is dat?quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:07 schreef fukforce het volgende:
[..]
De enige twee die hier trollen dat zijn jullie met je denigrerende opmerkingen. Ik bepaal zelf wel waar ik eet en wat ik lekker vind. Er zijn genoeg mensen hier die mijn posts wel kunnen waarderen!
Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.quote:Op zondag 1 oktober 2017 14:12 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Welke snackbar is dat?
Zo'n goede frikandel heb ik in tijden niet gezien
Neem het niet zo serieusquote:Op zondag 1 oktober 2017 14:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.
Waarom niet?quote:
ONZ is een paar deuren verderop. Dit is CULquote:
Eens hiermee, moet geen speeltuin van idioterie worden. Is het een te leuk topic voor.quote:Op zondag 1 oktober 2017 16:06 schreef golfer het volgende:
[..]
ONZ is een paar deuren verderop. Dit is CUL
Showmodel... die zijn vaak niet eens van voedsel gemaakt heb ik mij laten vertellen. Nep ziet er echter uit op de foto gek genoeg.quote:Op zondag 1 oktober 2017 14:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.
Misschien moet het gewoon een leuke mix zijn. Van de zwaar serieuze foodgawkers tot zij die e.e.a. niet heel erg serieus nemen. Dat is het vertrouwde mengsel wat Fok! tot 18-jarige puber heeft gemaakt. Slechts weinig site's kunnen daarop bogen. Die losse mix waar vrijwel alles kan vind ik woestaantrekkelijk. Dat het kan met een beetje humor, niet al te serieus.quote:Op zondag 1 oktober 2017 16:14 schreef Duveldrinker het volgende:
[..]
Eens hiermee, moet geen speeltuin van idioterie worden. Is het een te leuk topic voor.
Dat er een discussie ontstaat over een frikadel, wat niet eens een echte frikadel is w.s., wegens prototype en showmodel, en dat als je er 1'tje van klei maakt dat die veel beter oogt en meer op een echte lijkt op een foto... Dat is onbetaalbaar m.i. Dat houdt ons op de been.quote:Op zondag 1 oktober 2017 18:29 schreef Vanyel het volgende:
Sowieso klopt de kleur van die frikadel niet. Daar zit geen Hela op
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |