abonnement Unibet Coolblue
pi_174083188
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:05 schreef golfer het volgende:

[..]

Lachen joh. Je poging tot humor gisteren met die rolo was ook al zo hilarisch. :')
Daar hebben we onze fijnproever weer

Wat is er mis met een rolo of een saucijzenbroodje?
pi_174083201
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:27 schreef golfer het volgende:

[..]

Je hebt daar ook gegeten en weet dus hoe hoogstaand en lekker dat dessert was? Althans dat neem ik aan als je dat commentaar erover schrijft?
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.

Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  vrijdag 29 september 2017 @ 23:43:23 #103
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174083310
quote:
13s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef fukforce het volgende:


Daar hebben we onze fijnproever weer

Wat is er mis met een rolo of een saucijzenbroodje?
Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174083340
quote:
13s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.
Wat maak je je druk man. Wat boeit het. Jij doet het op jouw manier en hij op zijn manier. Leven en laten leven.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  vrijdag 29 september 2017 @ 23:45:53 #105
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174083348
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:

Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel.
Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?
quote:
Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174083432
quote:
14s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:01 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 28-09-2017
Waar: Ratatouille food and wine, Haarlem
Wat:
In het kader van de restaurantweek (3 gerechten voor 27,50 met een toeslag van 12,50 voor een Michelinsterrestaurant zoals Ratatouille) weer eens een bezoek gebracht.
Joshua Jaring heeft weer een nieuw menu samengesteld en bood een 4e gang gratis aan.
*knip*
nom! _O_ leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_174083436
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:45 schreef golfer het volgende:

[..]

Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?

[..]

Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.
Ik bedoel alleen dat ze het beter zouden kunnen doen voor de klant als ze minder tijd zouden besteden aan het bouwen van kabouterdorpjes. Ik snap wel dat je dat eerst even moet zien en dat dat begrip moet indalen. Het visuele aspect waar ze zeer veel tijd aan besteden heeft geen toegevoegde waarde, zo bedoel ik het. Die verspilde tijd (m.i.) zou beter besteed worden aan de kwaliteit dan aan het visuele gedeelte.

Maar goed. Daar komen we niet uit. Jij was onder de indruk. En ik dus niet. Als buitenstaander zijnde.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_174083486
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:50 schreef Skoap het volgende:

[..]

nom! _O_ leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_174083509
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep.
Ja dat heb ik al vaker gehoord...

Ik weet niet wat er waar van is. Ik weet er niet genoeg vanaf.

Alleen voor mezelf sprekend, ik vind het een leuke manier om onbekende restaurants te leren kennen en er daarna later, als het bevalt natuurlijk, nog eens naar terug te gaan.
Life is what happens while you are busy making other plans...
  zaterdag 30 september 2017 @ 00:01:36 #110
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174083610
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.
Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.
Hij heeft daarom ook niet zijn normale menu aangepast voor deze week, want wil dat iedereen zijn nieuwe menu, waar hij zo trots op is kan beleven.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174083954
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 00:01 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.
Hij heeft daarom ook niet zijn normale menu aangepast voor deze week, want wil dat iedereen zijn nieuwe menu, waar hij zo trots op is kan beleven.
Ook Joshua is daar blij mee, net als wij. Tot hij door krijgt dat ook hij uitgekleed wordt door profiteurs. Het is natuurlijk zo dat ze het voor veel te weinig weggeven. Waar jij altijd weer je voordeel mee doet zeg maar. Het is natuurlijk zo dat het allemaal niet echt uit kan voor die prijs die jij in je hoofd hebt. Maar er komt altijd wel weer een nieuwe die het ook wil doen voor die prijs. En ook weer failliet gaat. De klant heeft weinig affectie verder. Als hij maar copieus kan dineren voor een prijs waar het eigenlijk met goed fatsoen niet voor kan.

En dat doen wij dus. Jij ook. We gaan zeer pretentieus uit eten. Maar het moet wel spotgoedkoop. En dat kan eigenlijk niet. Maar we kunnen altijd wel weer terecht bij een nieuwe sucker.

Ik denk wel dat dat zo'n beetje de modus operandi is: het gaat altijd met kortingsacties en bonnen zonder gevoel voor wat al dat eten nou echt kost en om een restaurant in de lucht te houden met al dat personeel. Maar zolang wij maar spotgoedkoop copieus kunnen eten boeit dat niet.

Als goed voorbeeld:

Al dat eten uit #93.... En dat voor hoeveel? 115 euro. Hoe denk je dat ze daar nog iets aan verdienen als ze een restaurant in de lucht moeten houden terwijl je daar de hele avond zit voor 115 euro? Dat kan niet. Ik denk dat ze er krap 20 euro op kunnen verdienen. Hoe kan zoiets in Godesnaam uit?

Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.

Als je dat gerechtje thuis zou willen bereiden dan ben je al meer dan het totaalbedrag van wat jij daar betaalde aan boodschappen kwijt bij wijze van spreken.

Al met al vind ik jouw benadering dus wat wereldvreemd: hoe jij denkt dat ze het jou allemaal zo spotgoedkoop aan de hand kunnen doen. En tevens nog een bedrijf runnen met personeel en vaak torenhoge huur.

[ Bericht 4% gewijzigd door Bart2002 op 30-09-2017 00:52:14 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 04:37:01 #112
22592 crew  Ole
pi_174085622
Tjeemig..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086044
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.

Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
Als je dat al overdreven vind zijn desserts van Het Gebaar in Antwerpen helemaal niks voor jou.


pi_174086064
Dat zijn kunstwerkjes op zich.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 08:45:33 #115
22592 crew  Ole
pi_174086193
Eerlijk gezegd vind ik dat gefrutsel met eten ook niks. Ziet er prachtig uit hoor! Maar gaat mij meer om een goed stukje vlees of vis.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086256
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 08:45 schreef Ole het volgende:
Eerlijk gezegd vind ik dat gefrutsel met eten ook niks. Ziet er prachtig uit hoor! Maar gaat mij meer om een goed stukje vlees of vis.
Ik vind toetjes zo ie zo niet zo geweldig. Dan heb ik liever een goed stukje kaas met een drankje.
Maar inderdaad, het lekkerste is een goede lokale specialiteit van vis of vlees.
  Official ESF Kreviewer zaterdag 30 september 2017 @ 09:04:29 #117
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_174086324
Je gaat hooguit een paar keer per jaar naar sterrestaurant. Dan is het wel leuk als het een beleving is en presentatie hoort daar gewoon bij.
Ik snap het gezeur niet zo. Als je het niks vindt, ga er dan vooral niet eten.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 09:05:37 #118
22592 crew  Ole
pi_174086335
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:04 schreef Kreator het volgende:
Je gaat hooguit een paar keer per jaar naar sterrestaurant. Dan is het wel leuk als het een beleving is en presentatie hoort daar gewoon bij.
Ik snap het gezeur niet zo. Als je het niks vindt, ga er dan vooral niet eten.
ok zeur niet. Ik zeg gewoon dat het niets voor mij is.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086355
Sterren restaurant vind ik heerlijk alleen ik heb dan liever een extra gang vis of vlees dan een toetje. Ik sluit liever af met een lekkere whisky en een sigaar.
pi_174086394
Ik ga nooit naar sterrenrestaurants omdat het niet echt iets is voor mij. Maar vind het altijd wel grappig om hier te lezen en als mensen ervan genieten en plezier aan beleven is het allemaal prima toch, ieder z'n ding.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 09:22:27 #121
22592 crew  Ole
pi_174086487
Dan zijn we het eens toch?
*mooi
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 09:23:22 #122
22592 crew  Ole
pi_174086494
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:07 schreef Duveldrinker het volgende:
Sterren restaurant vind ik heerlijk alleen ik heb dan liever een extra gang vis of vlees dan een toetje. Ik sluit liever af met een lekkere whisky en een sigaar.
acclimatiseren :7
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086498
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:22 schreef Ole het volgende:
Dan zijn we het eens toch?
*mooi
Was ik het met je oneens dan?
pi_174086553
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:23 schreef Ole het volgende:

[..]

acclimatiseren :7
Vroeger ging ik heel vaak in Rotterdam bij de Engel eten, geen ster overigens en is nu gesloten.
Die hadden boven een extra ruimte en mocht je lekker binnen een sigaartje roken ipv op de stoep buiten.
pi_174086571
Bart zit hier alleen even de boel te stangen. Vindt 'ie leuk. Al ben ik het wel met hem eens dat het meestal een beetje interessantdoenerij gedoetje is.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 30-09-2017 09:33:27 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')