abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169986416
registreer om deze reclame te verbergen
hCRI9kT.png

Tien onbekende Vlamingen, Gilles De Coster en met hen ook een klein miljoen mollenvangers, maken zich op voor De Mol Mexico! Het nieuwe seizoen belooft een waanzinnige roadtrip langs uitgestrekte vlaktes, broeierige grootsteden en charmante Mexicaanse pueblos. Dwars doorheen dit kleurrijke land start de zoektocht naar De Mol.

Onderweg moeten de kandidaten slagen in zoveel mogelijk opdrachten, want alleen zo kunnen ze geld verdienen. Maar ze moeten elkaar vooral nauwkeurig in de gaten houden, want in hun midden huist een sluwe saboteador. De mol. En die doet niets liever dan de groep tegenwerken.

"Heb je mij gemist?"

Afleveringen van De Mol zijn vanaf 25 maart 2018 elke zondagavond na 21:30 terug te vinden op de website van Vier.
Nieuw dit jaar is Café de Mol, gepresenteerd door Gilles van Bouwel en Frances Lefebure. Samen met hun wekelijkse praatgasten en enthousiaste molloten pluizen ze, aansluitend aan de aflevering, allerhande theorieën uit.

wYlC6sk.png

De Mol Vlaanderen is de oervader van alle buitenlandse versies van het programma. De eerste 3 seizoenen werden uitgezonden tussen 1998 en 2003 op de Vlaamse zender TV1, en werden gepresenteerd door Michiel Devlieger.
Na het doorlopende succes van WIDM in Nederland, hebben de Vlamingen in 2015 besloten (met tegenzin van de originele bedenkers) toch een doorstart te maken met het programma. Sindsdien wordt het uitgezonden op de Vlaamse zender Vier met Gilles de Coster als presentator.
quote:
De vorige paar seizoenen terugkijken kan hier:
Seizoen 4 (2016): http://www.dailymotion.com/playlist/x4thsz
Seizoen 5 (2017): http://www.dailymotion.com/playlist/x4tw06
Als je deze nog niet hebt gezien; lees dan vooral deze topics niet terug!
Omdat Vier een commerciële zender is voor de Vlaamse markt, kunnen wij hem in Nederland niet ontvangen. Gelukkig zijn de afleveringen van het huidige seizoen kort na de uitzending (na 21:30) zonder geoblock terug te kijken via de website. Hiervoor moet je wel eerst even een Vier-account aanmaken en je adblocker uit zetten.
Afleveringen van De Mol 2018: https://www.vier.be/video/de-mol/de-mol-2018/
Afleveringen van Café De Mol: https://www.vier.be/cafedemol

Bonustip: Gemistdownloader (afleveringen downloaden via de site van Vier zonder te hoeven registreren)

Aangezien de Belgen het maken van goede televisie perfect beheersen belooft dit natuurlijk weer een ongekende topshow te worden!

[ Bericht 24% gewijzigd door Moira. op 25-03-2018 23:51:36 ]
  maandag 3 april 2017 @ 23:32:29 #2
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_169986555
Wel mooie actie van Davey op het einde. Topvent. :)
pi_169987147
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 23:27 schreef Maartel het volgende:
Ik weet niet eens of ik Eline nou zo'n briljante mol vond, maar deze ontknoping was wéér zoveel fijner en mooier dan bij WIDM.
Juist die mislukte molpogingen, maar ook de hele beleving van alle kandidaten.. en omdat het geen BN-ers zijn zie je de mol ook meer als een kandidaat die ook maar zijn best heeft gedaan.
Prachtig seizoen weer!
Dit absoluut!

Ha, toch Bertrand zijn rode scherm, toch gewoon 60008 > museumkraak :7 Spijtig dat Eline haar moment supreme mislukte maar aan de andere kant is het wel zo ze zou dan de kleding van de moeke v/h stel, Annelies wegspelen. Dat zou niet fair zijn. Het mooiste moment vond ik Eline in dat pak in die verduisterende kamer. _O_ Dat ze gewoon van te voren daar dineerde :Y) Hilarisch maar bovenal van te voren parfums van de overige kandidaten te pakken wist te krijgen en daarmee ze op een verkeerde geur lieten afgaan _O_

Evenwel de museumkraak is toch wel het memorabelste molmoment >:) Een flik die zo tijgert over de grond? En die de schuld op een medekandidaat af weet te schuiven omdat diezelfde medekandidaat door de mol helemaal zat is gevoerd en beschonken is? B:)B De hints naar haar als inspecteur heb ik er niet uit weten te halen behalve dan de QR code. Dat die code gekoppeld was aan de kruiswoordpuzzel was een leuke touch evenals 60008 die dus haar sterrenbeeld opleverde. Maar haar naam kon je zonder die link ook 1 op 1 terug vinden met 'is de mol'

Eline bracht de finalisten dus al rap op het goede pad vanaf aflevering 3. Voor mij was de museumkraak de doorslaggevende opdracht. :Y Evenwel heb ik genoten van haar mollenstreken, die verduisterde kamer en meet-your-mole _O_ Heerlijk hoe ze gewoon met parfums aan de gang ging en zo kandidaten op een verkeerd spoor trachtte te zetten ^O^ Voor de rest meegaan met foute antwoorden zoals de shockproef, de boel opjutten bij Scrabble, foute objecten aanwijzen bij spot-de-verschillen. Geen grootste molacties maar molacties niettemin. Ik heb van Eline als mol genoten
mag het weten
  maandag 3 april 2017 @ 23:52:22 #4
88233 Steve
Still the best.
pi_169987165
registreer om deze reclame te verbergen
Jammer dat het mollen bij het duiken was mislukt, dat was wel een toffe actie geweest. :D.
"Atb is lief, groetjes Peri."
  dinsdag 4 april 2017 @ 00:18:22 #5
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_169987637
Jammer van het duiken ja, maar wát een geweldige serie was dit weer. Duidelijk met zoveel liefde in inzet gemaakt. En duidelijk gemaakt om echt een spannend, boeiend programma te maken. O+ _O_

Geen concessies omdat oma en de kleinkinderen het ook moeten kunnen volgen, zoals in Nederland tegenwoordig. Zaterdagavond is voor simpele gezelligheid voor het hele gezin, daarom is WIDM gedebiliseerd en wordt Koefnoen geschrapt. :{

Nu weer een jaar wachten, maar gelukkig komt er volgend jaar dus wel weer een nieuw seizoen. *O*
Lying awake, wondering if there is a Dog...

FOK!kers op YouTube: Tijn - Sinterklaas
pi_169987731
't gekke blijft dat Vier een commerciele zender is, dus ook De Mol wordt echt wel voor het grote publiek gemaakt. Maar dat zie je er (in positieve zin) echt niet aan af.
  One tough cookie dinsdag 4 april 2017 @ 01:01:49 #7
169210 liesje1979
pi_169988166
registreer om deze reclame te verbergen
O+ O+ O+
Vroeger, heel vroeger werd ik wel eens emotioneel bij de ontknping van de NL versie, nu blijf ik altijd een beetje met een onbestemd, en best ontevreden gevoel achter. :@
Dat heb ik bij deze serie niet. Wat heerlijk!

Wat heb ik genoten, van de complexe, zeer goed uitgedachte opdrachten, de grapjes en dingen zoals een productiemedewerker met staart, de geitjes de struisvogels! :D
En van de groep, wat een leuke mensen, voor mijn gevoel echt puur, en je kon zien dat er een enorm leuke groepsdynamiek was. En van Gilles natuurlijk, zo leuk dat hij deels een beetje bij de groep hoort, veel prettiger dan de wat meer afstandelijke Art.
ik vond Eline niet de leukste kandidaat en weet ook niet of ik haar een geweldige mol vind, maar het fijne is, dat dat door de rest helemaal niets uit maakt, iedereen had van mij de mol mogen zijn. :D

Ik vond de aflevering van vanavond prachtig, sowieso natuurlijk de mol acties, de sterke verborgen aanwijzingen, horen wie het rode scherm kreeg, hoe kandidaten opdrachten ervaarden, eigenlijk alles gewoon, Maar wat me misschien nog wel het meeste aansprak was dat je ook een beeld krijgt van de kandidaten achteraf, waarin ze vertellen over de impact die het gehad heeft en hoe ze er nog zoveel aan denken.

En ik werd emotioneel door het intens ruimhartige en lieve gebaar van Davey naar Annelies. O+

Aan deze serie kan de NL wie is de mol helaas een puntje zuigen. Maar gelukkig kunnen wij er wel van genieten. Zin in volgend jaar!
  dinsdag 4 april 2017 @ 18:39:26 #8
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_170001240
Eline O+ heeft het goed gedaan als Mol. ^O^ Heel leuk dat ze hier echt alle molacties laten zien. Ook de dingen die niet gelukt zijn. Maar ook de bloopers :D . Toffe actie van Davey idd. En dan daarna aan Robin ¤500,- vragen, omdat hij toch in een molboekje heeft zitten kijken. :P

Mooi seizoen _O_ en ik kijk uit naar volgend jaar!
Isn't it ironic, don't you think
pi_170006085
quote:
17s.gif Op dinsdag 4 april 2017 18:39 schreef jcdragon het volgende:
Eline O+ heeft het goed gedaan als Mol. ^O^ Heel leuk dat ze hier echt alle molacties laten zien. Ook de dingen die niet gelukt zijn.
Ja, ik vind dit zo veel toffer. Maakt het meer een verslag van alles wat we niet zagen in plaats van 10 minuten opscheppen 'hoe geweldig onze Mol het dit keer deed'.
Al zijn er nog nodige opdrachten niet besproken, wat ik toch altijd jammer blijf vinden.
Maar al met al weer van begin tot eind genieten.
  dinsdag 4 april 2017 @ 23:54:42 #10
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_170010749
Geweldig, 100x leuker dan Wie is de Mol de laatste jaren, op alle vlakken.

Heb echt genoten van dit seizoen, zelfs zonder het mol-element was dit puur qua spanning en opdrachten gewoon al de moeite waard. Geen gezeik over bondjes, geen eindeloze uitleg-biechten, lekker lange afleveringen, een zeer uitgebreide ontknopingsaflevering zonder vervelend live-gedoe. Echt geweldig, en heel jammer dat Nederland bij lange na niet meer in de buurt komt hiervan.
Koel en donker bewaren
pi_170010802
Wat een superwinnaar dat hij deelde, niet alleen door Annelies die reis met haar man te geven, maar ook door er nog ¤ 5000 bij deed om aan dat schooltje te doneren (of wat voor project het ook is waar ze het over had). Ook alle moltrucs goed in beeld en veel sterkere verborgen aanwijzingen dan in de Nederlandse versie.
Nu kan je je weer aanmelden voor de volgende Mol, maar ik denk niet dat ze Nederlanders willen, ze hebben al zoveel Vlaamse mollustigen...
Zou wel gaaf zijn als er in Nederland toch ook weer gewone mensen mee konden doen, zeg half om half of zo, met al die al-dan-niet BN'ers. (Imma vandaag groot artikel in Volkskrant, blijft toch een tof mens).
Ik denk dat die mensen ook wel een band voor het leven hebben, door die ervaring.

(Zou de mol na al die nobele daden van Davy geen spijt hebben zoveel geld te hebben weggespeeld? Wat doen Nederlandse winnaars eigenlijk met hun gewonnen pecunia?)
  Moderator woensdag 5 april 2017 @ 14:58:21 #12
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_170019624
Davey wat een held O+ _O_

En dit is toch 100x beter en oprechter dan die geregisseerde bende van onze WIDM.
pi_170019914
_O_ _O_ _O_

Eline knap gedaan, spijtig van de duikopdracht, dat was echt een fenomenale mol actie geweest!

Ik hoop dat WIDM NL ook naar deze finale kijkt, dit is toch 100x beter dan die poppenkast van de NPO :') Veel reacties van de kandidaten, veel molacties en ook leuk om een kijkje achter de schermen te zien hoe de mol voorbereid word op het spel.
pi_170021379
Genoten! De Mol zoals Wie is de Mol? hoort te zijn. Hoop dat ze deze lijn vast kunnen houden. Zal ieder jaar lastiger worden. Eigenlijk speelde deze groep al minder voor het geld dan die van vorig jaar. En Davey jongen, wat een fantastisch gebaar.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_170030678
Schitterend _O_ Heb zojuist pas de laatste opdracht gekeken maar man man man wat was het genieten! Ik verdacht Eline al een tijdje (eigenlijk na die museumopdracht) wat ze trouwens subliem deed door Betrand de schuld te geven _O_ Eline was sowieso wel een toffe kandidate.

Verder vond ik Robin geweldig, heerlijk fanatiek en tegelijkertijd emotioneel, ook bij het laatste shot. Prachtig! Sammetje, Marzena, aeigenlijk allemaal :D En dan dat Vlaams en die voor mij onbekende typische woorden O+

Maar het allermooiste was het gebaar van Davey! Ik kreeg er een brok van in m'n keel en waterige ogen. Vond het echt een heel erg mooi gebaar O+ Mooie groep, leuke fragmenten, leuke opdrachten. Echt geweldig!

Volgend jaar zeker weer :Y Dat de NPO maar goed heeft gekeken hoe het wel moet :)
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Mv85wtAQsjg" target="_blank" rel="nofollow"]BradgeTV Tribute Video [/url]
pi_170041283
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 23:56 schreef la_perle_rouge het volgende:
Wat een superwinnaar dat hij deelde, niet alleen door Annelies die reis met haar man te geven, maar ook door er nog ¤ 5000 bij deed om aan dat schooltje te doneren (of wat voor project het ook is waar ze het over had). Ook alle moltrucs goed in beeld en veel sterkere verborgen aanwijzingen dan in de Nederlandse versie.
Nu kan je je weer aanmelden voor de volgende Mol, maar ik denk niet dat ze Nederlanders willen, ze hebben al zoveel Vlaamse mollustigen...
Zou wel gaaf zijn als er in Nederland toch ook weer gewone mensen mee konden doen, zeg half om half of zo, met al die al-dan-niet BN'ers. (Imma vandaag groot artikel in Volkskrant, blijft toch een tof mens).
Ik denk dat die mensen ook wel een band voor het leven hebben, door die ervaring.

(Zou de mol na al die nobele daden van Davy geen spijt hebben zoveel geld te hebben weggespeeld? Wat doen Nederlandse winnaars eigenlijk met hun gewonnen pecunia?)
Ik ga het desalniettemin proberen. Volgens mij is t juist leuk daar een Nederlander tussen te hebben!
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_170047071
Vond het maar een matig seizoen.
  vrijdag 7 april 2017 @ 12:19:39 #18
436222 Japepk
Padvinder
pi_170061686
quote:
9s.gif Op donderdag 6 april 2017 19:02 schreef DrNick het volgende:
Vond het maar een matig seizoen.
Ik vond het vorige seizoen ook wat sprankelender, maar dit was zeker niet slecht. De grandioze opening, de mindfuck met Hans, de dierentuin en museumopdracht. Al hadden ze die misschien beter wat later in het seizoen kunnen doen, nu was het kruit snel verschoten. Tegen het einde werden de opdrachten rap flauwer, zoals de school en het rugby. Het familiebezoek had nu wel wat meer om het lijf.

Overigens, je zou bij die backstage beelden bijna gaan denken dat het allemaal toneel is wat ze daar doen. Hoe amicaal kandidaten en crew met elkaar omgaan!
't Echte en 't ware!
  PR en moderator woensdag 12 april 2017 @ 17:57:47 #19
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_170170777
Zo, ik durf hier eindelijk te komen posten _O_
Mede dankzij Liesje gepusht om deze ook te gaan bekijken, en alle ophemelingen van De Mol vergeleken met WIDM zijn volledig terecht _O_
Dit is echt de oervader, hoe het hele programma zou moeten zijn. Een groot mysterie en een en al feelgood _O_
Geweldig :D O+ O+

Zat overigens vanaf het begin en in de loop van het seizoen vrijwel volledig op Robin, was er echt van overtuigd en dus ook heel verbaasd toen hij er toch uit lag _O-
Toch jammer voor hem dat hij die 2 'pasvragen' niet had en Davey en Annelies wel, wat maakte dat hij eruit lag. Mja, anders had ik tot op het allerlaatste moment nog geloofd dat hij het was :')

Ik heb het al naar Liesje geDM't, maar misschien weten mensen hier ook wel waar ik de afleveringen van vorige seizoenen terug kan vinden?
Op de site van Vier staan ze niet meer, maar als ik ga Googlen ben ik bang voor spoilers :@
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_170170967
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 17:57 schreef Moira. het volgende:

Ik heb het al naar Liesje geDM't, maar misschien weten mensen hier ook wel waar ik de afleveringen van vorige seizoenen terug kan vinden?
Op de site van Vier staan ze niet meer, maar als ik ga Googlen ben ik bang voor spoilers :@
http://www.dailymotion.co(...)subs/1#video=x5bss5w

Geen spoilers.
  PR en moderator woensdag 12 april 2017 @ 18:06:35 #21
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_170170985
quote:
Booooh thanks! _O_ _O_
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_170171658
quote:
17s.gif Op woensdag 12 april 2017 18:06 schreef Moira. het volgende:

[..]

Booooh thanks! _O_ _O_
Seizoen 2016 was echt geweldig dus, geniet er maar van. _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door tralalala op 12-04-2017 18:43:01 ]
pi_170187465
quote:
Het einde van E01 en het begin van E02 weer eens teruggekeken. Een van de tofste WIDM/Mol momenten ooit _O_.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_170251723
quote:
_O_ DANK U!!!

binnenkort even kijken *O*
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Mv85wtAQsjg" target="_blank" rel="nofollow"]BradgeTV Tribute Video [/url]
pi_170322351
Of als je toch met NL ondertitels wil bekijken is deze ook mogelijk:
https://www.widm.nl/afleveringen/seizoen-belgie-4.html

Ik zie nu dat de andere ook gewoon NL ondertiteld is, negeer deze post maar..

[ Bericht 16% gewijzigd door ludivinelaurel op 19-04-2017 02:45:41 ]
pi_175113190
De Belgische Mol begint weer rond februari volgend jaar? O+

Wellicht maar even seizoen 4 kijken, met 5 seizoen begonnen O-)
pi_175113618
http://kw.knack.be/west-v(...)-opinion-286083.html
3485881.jpg

Gilles is aanstonds weg voor opnames *O*
mag het weten
  donderdag 16 november 2017 @ 17:16:07 #28
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_175114223
quote:
0s.gif Op donderdag 16 november 2017 16:19 schreef lord_bono het volgende:
De Belgische Mol begint weer rond februari volgend jaar? O+

Wellicht maar even seizoen 4 kijken, met 5 seizoen begonnen O-)
Zeker doen :Y
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_175303628
quote:
1s.gif Op donderdag 16 november 2017 17:16 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Zeker doen :Y
Mooi seizoen ^O^

Enige nadeel was dat ik de mol herkende uit een ander Belgisch programma O-) Maar dat deed niets af aan de geweldige proeven en de leuke groep mensen :9
  PR en moderator woensdag 27 december 2017 @ 12:57:56 #30
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_176036338
De Mol Vlaanderen speelt zich dit seizoen af in Mexico *O*
https://www.vier.be/video(...)it-jaar-naartoe-gaat

Ik denk dat ze weer in februari starten, maar ik kan nog nergens een officiële datum vinden. De kandidaten maakten ze volgens mij voorheen ook pas de week van tevoren bekend.

Er zijn wel een FB-pagina en een forum om in de gaten te houden:
https://www.facebook.com/demolopvier/
http://forum.wieisdemol.be/index.php

[ Bericht 2% gewijzigd door Moira. op 27-12-2017 15:16:42 ]
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  woensdag 27 december 2017 @ 22:02:53 #31
403253 Meke
after all this time? always.
pi_176056122
O+ O+ O+ Mexico was wel echt één van mijn favoriete NL seizoenen *O* Kan niet wachten op een combinatie van dat land en de Vlaamse proeven *)
Je bent slimmer als je denkt
  PR en moderator woensdag 27 december 2017 @ 22:03:34 #32
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_176056148
quote:
17s.gif Op woensdag 27 december 2017 22:02 schreef Meke het volgende:
O+ O+ O+ Mexico was wel echt één van mijn favoriete NL seizoenen *O* Kan niet wachten op een combinatie van dat land en de Vlaamse proeven *)
Ik had dat afgelopen jaar met Zuid-Afrika O+
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  woensdag 27 december 2017 @ 22:04:21 #33
403253 Meke
after all this time? always.
pi_176056175
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 22:03 schreef Moira. het volgende:

[..]

Ik had dat afgelopen jaar met Zuid-Afrika O+
Ja, true :+ Dan nog Portugal en dan hebben ze volgens mij de locaties van de meest geprezen NL'se seizoenen ook wel gehad :D
Je bent slimmer als je denkt
  vrijdag 19 januari 2018 @ 19:57:21 #35
403253 Meke
after all this time? always.
pi_176618236
quote:
Een beetje ;( Maar ook langer Molgenot, waarschijnlijk dus van NL door naar BE *O* *G*
Je bent slimmer als je denkt
pi_176629963
Ik vind het ook wel prima zo. Eerst de Nederlandse versie als voorafje en dan de mooiere Vlaamse versie er achteraan :Y
De Sahara is zonder meer erg droog.
  PR en moderator zaterdag 20 januari 2018 @ 11:13:34 #37
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_176630442
En dan is MOL langer open :9
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_176631781
BE versie vond ik echt geniaal. Veel beter dan de NL versie.
  ESF Reporter zaterdag 20 januari 2018 @ 12:54:02 #39
87554 Cee
Welluk?
pi_176631968
Volgens mij was dat afgelopen jaren ook zo, in NL net (of nog net niet) afgelopen en HUP, meteen door met de superieure Vlaamse versie. Nu al zin in. *O*
  zaterdag 20 januari 2018 @ 13:12:01 #40
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_176632296
Zin in! *O*
Isn't it ironic, don't you think
  PR en moderator zaterdag 20 januari 2018 @ 13:30:25 #41
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_176632669
OP wel alvast weer aangepast :D
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  PR en moderator zaterdag 20 januari 2018 @ 13:55:09 #42
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_176633131
2018_1801_01.jpg
quote:
DE MOL 2018 IS IN DE MAAK
"DE HELE REEKS ZAL MEXICO ADEMEN"

Het team achter 'De Mol' is momenteel volop bezig met de nieuwe reeks die er zit aan te komen. De opnames vonden vorig najaar plaats in Mexico, een keuze die volgens presentator Gilles De Coster snel gemaakt was. "Mexico is namelijk een fenomenaal mooi en divers land, een conditio sine qua non voor De Mol"

Gilles reisde al eerder door Mexico, maar tijdens de opnames van De Mol was het er naar eigen zeggen nog mooier, kleurrijker en verrassender dan toen. ”Ik denk dat we er deze keer het best in geslaagd zijn om het programma echt helemaal te doordringen van het gastland. De kleuren, de mensen, de taal, de cultuur, de uitzichten, het eten, de sfeer, de muziek: alles zit erin. De hele reeks zal Mexico ademen, we hadden ze nergens anders kunnen draaien.”

Bijkomend voordeel was dat iedereen er bijna automatisch van uit ging dat deze reeks in Azië zou opgenomen worden. “Zoals je weet doen we al eens graag het tegenovergestelde van wat iedereen verwacht.” zegt de presentator.

Voor het overige mogen we ons volgens hem wel opnieuw verwachten aan de bekende ingrediënten. “Fijne kandidaten van diverse pluimage, opdrachten die alle kanten uitgaan, vertrouwen en wantrouwen, een saboteur die het allemaal in het honderd doet lopen, en een presentator met gekruiste armen.”

Via diverse media vernamen we ondertussen dat de productie van De Mol dit jaar wat later is gestart, waardoor ook de uitzendingen van deze nieuwe reeks wat langer op zich zullen laten wachten.

“Momenteel doet een ongelooflijk toegewijde bende redacteurs en monteurs er alles aan om er opnieuw een topreeks van te maken. We beklimmen gestaag onze montage-berg, geen klein avontuur gelet op het alweer fenomenaal aantal uren opnames waarmee we uit Mexico zijn teruggekeerd… opnames met soms wel 15 of meer verschillende camerastandpunten.”

“Weet dat wij minstens even hard als jullie uitkijken naar de start van dit nieuwe, negen weken durende avontuur. We lopen over van de goesting en kijken uit naar jullie theorieën en uiteenzettingen. Maar eerst nog wat werken…” aldus Gilles.
We lopen over van de goesting _O_
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  zaterdag 20 januari 2018 @ 14:25:30 #43
403253 Meke
after all this time? always.
pi_176633582
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 12:54 schreef Cee het volgende:
Volgens mij was dat afgelopen jaren ook zo, in NL net (of nog net niet) afgelopen en HUP, meteen door met de superieure Vlaamse versie. Nu al zin in. *O*
Nee toen liepen ze gelijk volgens mij, begon Vlaanderen zo rond afgelevering 4 of 5 van NL? Dus wel ongeveer gelijktijdig, maar nu hopelijk een soort estafette, dat de één begint als de ander stopt O+
Je bent slimmer als je denkt
pi_176634281
quote:
17s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 14:25 schreef Meke het volgende:

[..]

Nee toen liepen ze gelijk volgens mij, begon Vlaanderen zo rond afgelevering 4 of 5 van NL? Dus wel ongeveer gelijktijdig, maar nu hopelijk een soort estafette, dat de één begint als de ander stopt O+
De Nederlandse serie eindigt 10 maart (als het 10 afleveringen zijn en er geen onderbrekingen zijn). Dus dan is er mooi weinig overlap.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  PR en moderator zaterdag 20 januari 2018 @ 15:10:33 #45
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_176634352
quote:
17s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 14:25 schreef Meke het volgende:

[..]

Nee toen liepen ze gelijk volgens mij, begon Vlaanderen zo rond afgelevering 4 of 5 van NL? Dus wel ongeveer gelijktijdig, maar nu hopelijk een soort estafette, dat de één begint als de ander stopt O+
Op dat Vlaamse forum zijn ze er ook wel blij mee dat het elkaar zo beter afwisselt en dus langer Mol-plezier betekent :D

Leuk dat die ook allemaal 'onze' WIDM kijken :9
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  One tough cookie zaterdag 20 januari 2018 @ 21:10:47 #46
169210 liesje1979
pi_176641122
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 10:41 schreef Fred_B het volgende:
Ik vind het ook wel prima zo. Eerst de Nederlandse versie als voorafje en dan de mooiere Vlaamse versie er achteraan :Y
Precies dit. Het beste voor het laatst bewaren.
  maandag 22 januari 2018 @ 15:20:26 #47
403253 Meke
after all this time? always.
pi_176674786
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 15:10 schreef Moira. het volgende:

[..]

Op dat Vlaamse forum zijn ze er ook wel blij mee dat het elkaar zo beter afwisselt en dus langer Mol-plezier betekent :D

Leuk dat die ook allemaal 'onze' WIDM kijken :9
Meer Mol is ook meer beter natuurlijk O+ :9
Je bent slimmer als je denkt
  Moderator maandag 22 januari 2018 @ 15:29:19 #48
355459 crew  noodgang
gnagdoon
pi_176674959
*G* Zin in de Vlaamse mol!!
  Moderator zondag 28 januari 2018 @ 10:38:55 #49
7566 crew  MaJo
Kalten Polar Bär
pi_176791862
Dit ga ik volgen, lijkt me wel wat als de Nederlandse versie afgelopen is :)
24 aug - 14 sep: Jakarta / Bogor / Bandung / Yogyakarta / Malang / Bromo / Munduk / Ubud
  PR en moderator zondag 28 januari 2018 @ 13:59:00 #50
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_176796196
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 10:38 schreef MaJo het volgende:
Dit ga ik volgen, lijkt me wel wat als de Nederlandse versie afgelopen is :)
Topidee _O_
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')