Ja die rechthoekige boxen inderdaad.quote:Op maandag 14 november 2016 15:17 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Tof dat het zo beviel! Wij hadden de eerste twee keer ook het sake-arrangement, en inderdaad mooie en bijzondere smaken ook, alleen vonden we het voor de derde keer niet opwegen tegen de pakweg ¤40 die je aan het einde van de avond extra kwijt bent in vergelijking met een glas wijn
De lampen gezien ja, de rechthoekige 'boxen' zeg maar? Wel leuk om dan zo op die plek terecht te komen.
En de hoeveelheid detail in zowel smaak als opmaak is echt subliem ja. Groot fan hier
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.en de wandlampenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En hij is er via zijn bonsai leraar terechtgekomen waar de chef van het restaurant ook een cursus gevolgd heeft geloof ik. Via Via.Geloof dat wij er een 2-3 uur over gedaan hebben. Wel rekening houden dat vanwege de kleine hoeveelheid plekken en de populariteit (komt natuurlijk ook door de kwaliteit) je zeker 1,5-2 maanden van tevoren moet reserveren.quote:Op maandag 14 november 2016 15:19 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ik zou het zeker proberen. Wat je zelf al opmerkte is het zeker niet goedkoop, maar wel -als het je keuken is- een enorm goede prijs/kwaliteitverhouding.
Wat voor jou mogelijk ook een kleine plus is, is dat je hier geen úúren zit. Niet dat je zo weer weg bent, maar het laatste bezoek daar was pakweg twee uur of zo (want lang tafelen was fysiek lastig, meen ik mij te herinneren?).
quote:Op maandag 14 november 2016 15:19 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Ik zou het zeker proberen. Wat je zelf al opmerkte is het zeker niet goedkoop, maar wel -als het je keuken is- een enorm goede prijs/kwaliteitverhouding.
Reservering voor 5 gangenmenu gemaakt en is bevestigd door Yama voor zondag 8 januari 2017.quote:Op maandag 14 november 2016 15:32 schreef Molleman het volgende:
Wel rekening houden dat vanwege de kleine hoeveelheid plekken en de populariteit (komt natuurlijk ook door de kwaliteit) je zeker 1,5-2 maanden van tevoren moet reserveren.
Helamaal geweldig, ben benieuwd hoe het jullie bevaltquote:Op dinsdag 15 november 2016 15:45 schreef golfer het volgende:
[..]
[..]
Reservering voor 5 gangenmenu gemaakt en is bevestigd door Yama voor zondag 8 januari 1017.
Nog even een tijdje ver weg, maar wel iets om ons nu al op te verheugen.
(ze mailden wel dat per 1-1-2017 de prijzen iets omhoog gaan).
Was het ook! Alleen was ik nogal verbaasd om gisteren Rick Stein in Denemarken te zien, bij een of andere hippe chef (ik zat niet op te letten) en wat maakte die? Een dubbelklapt blad savooiekool, gevuld met oestertjes en bestrooid met een of ander poeder.quote:Op zaterdag 19 november 2016 11:36 schreef Myraela het volgende:
Dat eerste gerechtje vind ik echt gaaf.
Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.quote:Op vrijdag 2 december 2016 10:16 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Waar
Pickles, Rotterdam
Wanneer
Van de week
Wat at je
Hamburger en chorizokroketjes
Impressie
Op zich leuke hamburgertent om te zitten. De wijn is te duur, te weinig. De kroketten waren vies. Geen idee of het aardappel moest voorstellen of roux/salphicon, de structuur was vies en het smaakte nergens naar. Ook niet naar chorizo. De hamburgers waren okay, al snap ik niet waarom de mijne smokey bbq heette. De friet was helemaal niks. Ik hou van franse frietjes, maar deze smaakten alsof ze al 3 keer gebakken waren. Helemaal hard en uitgebakken.
Kosten
10,50 voor 2 afgemeten glazen wijn
15,75+16,50 voor 2 hamburgers
8,50 voor 5 vieze kroketjes.
Cijfer
Zesje.
[ afbeelding ]
Picsquote:Op maandag 21 november 2016 13:54 schreef Cat22 het volgende:
Momenteel high tea at The Burj al Arab in Dubai.
Mocht ook wel voor 16 euro.quote:Op vrijdag 2 december 2016 13:03 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.
Wel mooi dat de hamburger lekker was.
Vind dat ook wel bizarre prijzen voor een burger, of zit er wagyu in of zo?quote:
Voor mij zit er nogal ene verschil tussen 'lekker' en 'okay'..quote:Op vrijdag 2 december 2016 13:03 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.
Wel mooi dat de hamburger lekker was.
quote:Op vrijdag 2 december 2016 17:22 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
Eet ik jouw portie wel op!quote:Op vrijdag 2 december 2016 17:22 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
QFTquote:Op vrijdag 2 december 2016 18:19 schreef Tem het volgende:
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
Oh, zo mee eens Ik heb wel eens expliciet gevraagd zonder kruiden en toen kwam de friet dus mooi met kruiden. wtf! Kreeg ik te horen dat het 'niet kon zonder kruiden'. huh?quote:Op vrijdag 2 december 2016 18:19 schreef Tem het volgende:
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |