abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_167322614
Om nog even te checken of de pavlova nog goed zou gaan ben ik vadaag even gaan testen met dochterlief...maar het lukt me niet meer om het geheel stijf te krijgen :?

Ik heb met citroensap het materiaal vooraf schoongemaakt
eerste poging, suiker bij eitwit en kloppen...lukte niet maar bedacht me toen ook dat ik dat normaal niet gelijk helemaal meng

dus poging 2 eiwit beetje kloppen en vervolgens langzaam de suiker erbij...lukte niet

poging 3..eerst eiwit stijfkloppen...lukte ook niet

normaal lukt het altijd }:|
pi_167322719
Iemand hier een (goed) recept voor een wild bitterbal? Wil deze als amuse gaan maken.
pi_167323144
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 14:21 schreef emmyemmy2 het volgende:
Kerstavond en 2e kerstdag eet ik lekker rustig alleen samen met mijn vriend :s) Gezellig samen koken.

Voorgerechtje wordt uiensoep, lekker afblussen met cognac. Hoofdgerecht weten we nog niet maar iets met wild en voor het nagerecht een soort cheesecake. Het liefst wil ik in elk gerecht alcohol verwerken. Iemand ideeen?
Wildstoof met bier... puree er bij en spruitjes of rode kool.
En voor toe, kies er maar een: https://diply.com/differe(...)ood-desserts-/169151
pi_167323318
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 15:59 schreef MrsDuck het volgende:

[..]

Wildstoof met bier... puree er bij en spruitjes of rode kool.
En voor toe, kies er maar een: https://diply.com/differe(...)ood-desserts-/169151
Stoof was een idee ja, maar dat eten we al zo vaak omdat het mn vriend zn favoriete eten is :P
pi_167323432
Ik ben er uit...

Het thema is Jamie geworden vanwege het kookboek dat ik kreeg.

Voor; Garnalencocktail
Soep; Appel-Pompoensoep
Hoofd; Kalkoen wellington met jus en cranberrysaus,
geglaceerde wortels,
rode kool met appel, venkelzaad, bacon
Pommes Anna (aardappeltaart)
Toe; Pavlova met stoofpeer, gluhweingelei, chocola

De soep ga ik dit weekend al maken en testen. De combinatie appel en pompoen ken ik niet. Is het lekker dan vries ik het gelijk in, is het vies dan vervalt de soep.
pi_167323457
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 16:10 schreef emmyemmy2 het volgende:

[..]

Stoof was een idee ja, maar dat eten we al zo vaak omdat het mn vriend zn favoriete eten is :P
Eendenborst met portsaus, hertenbiefstuk met rode wijnsaus... is dat wat?
  woensdag 14 december 2016 @ 16:23:17 #160
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_167323517
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 15:31 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Om nog even te checken of de pavlova nog goed zou gaan ben ik vadaag even gaan testen met dochterlief...maar het lukt me niet meer om het geheel stijf te krijgen :?

Ik heb met citroensap het materiaal vooraf schoongemaakt
eerste poging, suiker bij eitwit en kloppen...lukte niet maar bedacht me toen ook dat ik dat normaal niet gelijk helemaal meng

dus poging 2 eiwit beetje kloppen en vervolgens langzaam de suiker erbij...lukte niet

poging 3..eerst eiwit stijfkloppen...lukte ook niet

normaal lukt het altijd }:|
oude eieren gebruikt? Daarvan loopt de dooier sneller door. Je hebt bij appie ook eiwit in een fles :)
pi_167323551
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 16:20 schreef MrsDuck het volgende:

[..]

Eendenborst met portsaus, hertenbiefstuk met rode wijnsaus... is dat wat?
Klinkt allemaal goed ja :9 thanks :)
pi_167324331
Deens kerstdiner dit jaar: gebraden varkensvlees, bruine jus, gekarameliseerde aardappelen en rode kool. Nagerecht: risalamande (zoete rijstpudding met warme kersensaus). Iemand nog een idee voor een passend voorgerechtje?
  woensdag 14 december 2016 @ 17:14:09 #163
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_167324506
Iets met visch :Y)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_167325298
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 16:23 schreef Aventura het volgende:

[..]

oude eieren gebruikt? Daarvan loopt de dooier sneller door. Je hebt bij appie ook eiwit in een fles :)
Ja eerste poging wel, maar andere pogingen niet.
En ja die hebben we ook vaak in huis..nu toevallig niet, maar ik betwijfel of het probleem daarmee opgelost is. Het scheiden gaat nl prima
pi_167326421
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 december 2016 15:15 schreef Myraela het volgende:
Maak de soep der soepen: http://www.isachandra.com/2011/10/mushroom-hot-pot/

Beroemd in dit topic, ik ga hem dit jaar voor het eerst maken.
Is er misschien iemand die een Nederlandse vertaling hiervan heeft?? :D :D :D
pi_167329485
Ik maak op kerstavond een toetje voor 8 volwassenen (incl 1 zwangere) en 6 kinderen. Ik denk dat het flensjes worden met ijs en misschien iets van fruit of zo. Iemand een toprecept voor flensjes in de aanbieding? En suggesties voor wat erbij kan?

Tweede Kerstdag eten we alleen met ons gezin. Ben ik nog niet goed uit, alleen het hoofdgerecht heb ik redelijk een idee van.

Voor: ? (misschien helemaal skippen)
Hoofd: ik denk ieg kabeljauw en die aardappelpureesterren die hier eerder voorbij kwamen, en dan nog iets van groente erbij
Na: ? geen idee nog.
pi_167330657
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 20:31 schreef Bleie het volgende:
Ik maak op kerstavond een toetje voor 8 volwassenen (incl 1 zwangere) en 6 kinderen. Ik denk dat het flensjes worden met ijs en misschien iets van fruit of zo. Iemand een toprecept voor flensjes in de aanbieding? En suggesties voor wat erbij kan?

Tweede Kerstdag eten we alleen met ons gezin. Ben ik nog niet goed uit, alleen het hoofdgerecht heb ik redelijk een idee van.

Voor: ? (misschien helemaal skippen)
Hoofd: ik denk ieg kabeljauw en die aardappelpureesterren die hier eerder voorbij kwamen, en dan nog iets van groente erbij
Na: ? geen idee nog.
Kanten pannenkoekjes!





Ik heb deze nog nooit gemaakt maar je brengt me op ideeen, lijkt me heel leuk voor tweede kerstdag O+
pi_167334603
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 20:31 schreef Bleie het volgende:
Ik maak op kerstavond een toetje voor 8 volwassenen (incl 1 zwangere) en 6 kinderen. Ik denk dat het flensjes worden met ijs en misschien iets van fruit of zo. Iemand een toprecept voor flensjes in de aanbieding? En suggesties voor wat erbij kan?

Tweede Kerstdag eten we alleen met ons gezin. Ben ik nog niet goed uit, alleen het hoofdgerecht heb ik redelijk een idee van.

Voor: ? (misschien helemaal skippen)
Hoofd: ik denk ieg kabeljauw en die aardappelpureesterren die hier eerder voorbij kwamen, en dan nog iets van groente erbij
Na: ? geen idee nog.
Weet je wat ook lekker is?
Rondjes gestoken uit suikerbrood en even in de pan aangebakken, en vervolgens serveren met (zelfgemaakt) kaneelijs :9~
Somebody that I used to know
  woensdag 14 december 2016 @ 23:04:44 #169
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167334903
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 15:31 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
Om nog even te checken of de pavlova nog goed zou gaan ben ik vadaag even gaan testen met dochterlief...maar het lukt me niet meer om het geheel stijf te krijgen :?

Ik heb met citroensap het materiaal vooraf schoongemaakt
eerste poging, suiker bij eitwit en kloppen...lukte niet maar bedacht me toen ook dat ik dat normaal niet gelijk helemaal meng

dus poging 2 eiwit beetje kloppen en vervolgens langzaam de suiker erbij...lukte niet

poging 3..eerst eiwit stijfkloppen...lukte ook niet

normaal lukt het altijd }:|
Heet, heel heet je kom èn gardes goed afwassen. Heeeeeel goed afwassen. Goed droog maken.
Dan eiwit stijfkloppen met snufje zout. Dan pas, lepel voor lepel suiker toevoegen terwijl je blijft kloppen. Met een mixer, toch?

Oud of vers maakt volgens mij niet uit.
pi_167338247
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 23:04 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Heet, heel heet je kom èn gardes goed afwassen. Heeeeeel goed afwassen. Goed droog maken.
Dan eiwit stijfkloppen met snufje zout. Dan pas, lepel voor lepel suiker toevoegen terwijl je blijft kloppen. Met een mixer, toch?

Oud of vers maakt volgens mij niet uit.
Ja met een mixer inderdaad, ik vroeg me nog af of dat mischien het probleem was, maar dat zal ook niet toch?

het lepel voor lepel toevoegen van de suiker, pas na het stijfkloppen moet gewoon het probleem zijn geweest.
Ik ga het zaterdag nog eens proberen :)
pi_167346077
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 21:03 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Kanten pannenkoekjes!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Ik heb deze nog nooit gemaakt maar je brengt me op ideeen, lijkt me heel leuk voor tweede kerstdag O+
Ik betwijfel of ik netjes genoeg kan werken om dat netwerkje te maken, maar het kan vast ook wel met gewone 'hele' pannenkoekjes, toch? Het lijkt me wel heerlijk!

@Postbus: ja, ook heerlijk, maar ik zou niet weten waar ik bij mij in de buurt een beetje fatsoenlijk suikerbrood kan kopen, en voor zelf bakken heb ik geen tijd.
pi_167346462
Daar hoef je toch juist helemaal niet netjes voor te werken? Gewoon met een lepel een beetje over een pan heen slingeren.
  donderdag 15 december 2016 @ 19:28:50 #173
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_167350091
We zaten te zoeken naar inspiratie voor bij de beef wellington, daar kom je toch plaatjes tegen...



Zouden er ook mensen zijn die het echt zo maken? En dan nog opeten?

:{
  donderdag 15 december 2016 @ 19:42:14 #174
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167350481
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
We zaten te zoeken naar inspiratie voor bij de beef wellington, daar kom je toch plaatjes tegen...

[ afbeelding ]

Zouden er ook mensen zijn die het echt zo maken? En dan nog opeten?

:{
Ja, Surinamers.
pi_167350520
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
We zaten te zoeken naar inspiratie voor bij de beef wellington, daar kom je toch plaatjes tegen...

[ afbeelding ]

Zouden er ook mensen zijn die het echt zo maken? En dan nog opeten?

:{
Als je zo'n foto maakt en op internet zet, dan denk je dat het zo hoort. Kan niet anders...
Of je houdt van schoenzolen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 15 december 2016 @ 20:14:00 #176
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_167351542
Dit is echt erg.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_167352123
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 16:21 schreef Bleie het volgende:

[..]

Ik betwijfel of ik netjes genoeg kan werken om dat netwerkje te maken, maar het kan vast ook wel met gewone 'hele' pannenkoekjes, toch? Het lijkt me wel heerlijk!

@Postbus: ja, ook heerlijk, maar ik zou niet weten waar ik bij mij in de buurt een beetje fatsoenlijk suikerbrood kan kopen, en voor zelf bakken heb ik geen tijd.
Landmarkt heeft het zeker, Vinnie'S Bakery volgens mij ook.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_167352164
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
We zaten te zoeken naar inspiratie voor bij de beef wellington, daar kom je toch plaatjes tegen...

[ afbeelding ]

Zouden er ook mensen zijn die het echt zo maken? En dan nog opeten?

:{
Mijn ex schoonmoeder :')
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_167352200
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 08:52 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:

[..]

Ja met een mixer inderdaad, ik vroeg me nog af of dat mischien het probleem was, maar dat zal ook niet toch?

het lepel voor lepel toevoegen van de suiker, pas na het stijfkloppen moet gewoon het probleem zijn geweest.
Ik ga het zaterdag nog eens proberen :)
Bij voorkeur ook mixen in een metalen kom. En ik doe de kom en de gardes nadat ik ze heel goed schoongemaakt heb ook altijd even af met een stukje keukenrol met wat azijn.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_167353167
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2016 20:29 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Landmarkt heeft het zeker, Vinnie'S Bakery volgens mij ook.
Oh, dank! Zitten beide niet in mijn 'systeem', maar zijn goede opties. Al denk ik dat ik nog steeds voor de flensjes ga.
pi_167354314
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
We zaten te zoeken naar inspiratie voor bij de beef wellington, daar kom je toch plaatjes tegen...

[ afbeelding ]

Zouden er ook mensen zijn die het echt zo maken? En dan nog opeten?

:{
Ik moet een beetje huilen.
pi_167354406
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2016 20:51 schreef Bleie het volgende:

[..]

Oh, dank! Zitten beide niet in mijn 'systeem', maar zijn goede opties. Al denk ik dat ik nog steeds voor de flensjes ga.
Toevallig had mijn vriend onlangs wentelteefjes gemaakt van suikerbrood, dat was ook zalig! Ik denk er dus wel over zoiets te doen.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_167356636
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
We zaten te zoeken naar inspiratie voor bij de beef wellington, daar kom je toch plaatjes tegen...

[ afbeelding ]

Zouden er ook mensen zijn die het echt zo maken? En dan nog opeten?

:{
Ik heb hem een keer (ongeveer) zo gegeten :@ . Was bij een kookworkshop en de algehele timing was behoorlijk strak voor een gezelschap van 20 man en 8 verschillende gerechten, maar toch net niet strak genoeg voor de beef wellington. Dat kwam met name omdat er mensen uitliepen met hun speech, wat op zich niet erg was, maar wel een overgare beef wellington tot gevolg had.
Ook zag ik laatst in een filmpje uitgelegd (en dat vond ik erg plausibel) dat je een recept voor beef wellington eigenlijk niet kunt halveren. Ook al neem je een kleiner stuk biefstuk, dan nog moet je bladerdeeg een bepaald aantal minuten in de oven. Met als resultaat: overgaar vlees. En dan snap ik best dat mensen dat niet direct aan elkaar linken en het recept voor het gemak maar even halveren (want dat kan met vrijwel elk recept).

Maar ja, opeten is een tweede...
Somebody that I used to know
pi_167356723
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 16:21 schreef Bleie het volgende:

[..]

Ik betwijfel of ik netjes genoeg kan werken om dat netwerkje te maken, maar het kan vast ook wel met gewone 'hele' pannenkoekjes, toch? Het lijkt me wel heerlijk!

@Postbus: ja, ook heerlijk, maar ik zou niet weten waar ik bij mij in de buurt een beetje fatsoenlijk suikerbrood kan kopen, en voor zelf bakken heb ik geen tijd.
Wat noem jij fatsoenlijk suikerbrood? Gewoon van de Jumbo is prima genoeg toch?


Of is dit vloeken in de kerk?

En de bakker dan?
Somebody that I used to know
pi_167358760
Ik heb vanavond nog wat vriendinnen laten proeven.

Ik had de paddestoelentompouce met rode uiencompote gemaakt. Was echt heerlijk, de combinatie met de uien was echt heel lekker.

En cheesecake met zelfgemaakte lemon curd, was ook echt heel goed gelukt :9

En nog karamel brownies, en die vielen ook in de smaak. Ze stonden net bij het weggaan nog stukken er van te snoepen :+
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_167358977
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 23:07 schreef essnhills het volgende:
Ik heb vanavond nog wat vriendinnen laten proeven.

Ik had de paddestoelentompouce met rode uiencompote gemaakt. Was echt heerlijk, de combinatie met de uien was echt heel lekker.
Recept? :Y)
Somebody that I used to know
pi_167359010
quote:
2s.gif Op donderdag 15 december 2016 23:12 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Recept? :Y)
Paddenstoelentompouce met rode uiencompote:
https://www.ah.nl/allerha(...)e?_requestid=1815132
http://www.smulweb.nl/recepten/1386722/Uien-compote :Y) :9

Ik had het trouwens simpel gehouden met de paddestoelen, ik had een bak kastanjechampignons. Was erg lekker hiermee.
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_167359482
Klinkt erg goed! Als ik nog een kerstdiner had gehad, dan was het een optie geweest!
Somebody that I used to know
pi_167359701
Mocht je het een andere keer overwegen te maken, de rode uiencompote is erg lekker, maar ook erg sterk. Dus wel goed op de verhouding met de paddestoelenragout doen :)
"Ik dit niet meer, Ik dit nooit meer
Ik niet meer kan, Niet meer ik
Dit niet meer, Ik niet meer" - Strani
pi_167363818
Ik ga volgende week een pre-kerstdiner koken voor vrienden. Het hoofdgerecht zal varkenshaas gevuld met geitenkaas, omwikkeld met spek worden. Ik moet de rest nog bedenken :´)

En afgelopen woensdag hadden we de kerstlunch op kantoor waarvoor ik een aantal van deze taartjes fabriceerde:



De Ottolenghi-groentetaart in muffinvormpjes :9~
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_167364245
quote:
1s.gif Op donderdag 15 december 2016 20:31 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Bij voorkeur ook mixen in een metalen kom. En ik doe de kom en de gardes nadat ik ze heel goed schoongemaakt heb ook altijd even af met een stukje keukenrol met wat azijn.
metalen kom, check! :)
azijn? maar azijn en citroen lijkt me een overkill toch
pi_167364256
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2016 08:57 schreef PdeHoog het volgende:

De Ottolenghi-groentetaart in muffinvormpjes :9~
zien er lekker uit , met bladerdeeg?
pi_167365762
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2016 09:30 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:

[..]

zien er lekker uit , met bladerdeeg?
Yup.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  Moderator vrijdag 16 december 2016 @ 12:41:26 #194
5428 crew  miss_sly
pi_167367498
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2016 09:29 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:

[..]

metalen kom, check! :)
azijn? maar azijn en citroen lijkt me een overkill toch
Wellicht wel, maar ik gebruik eigenlijk nooit citroen, alleen azijn. Ik leg tijdens de voorbereidingen de garde in een kommetje met water en azijn, en doe de kom dus een keer uit met een doekje met azijn. Altijd goed stijf eiwit :Y
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_167367669
*veegt weet van voorhoofd

Dit moet het worden:
Aperitief
Kerstprosecco met cranberry, rozemarijn en granaatappel
Creamcheesedennenappel et amandelen, pisache, bacon en rozemarijncrackers

Koud voorgerecht:
Steaktartare met garnituren
Beattartare met garnituren

Soep:
Pastinaak met gerookte gans en drup truffelolie.

Warm voorgerecht:
Kort gebakken zalm, knapperig huidje, groene erwtjes, safraansaus

Hoofdgerecht:
Reebout, truffelaardappel, rode wijn saus, oesterzwam, venkel en peultjes, peperkoekkrokant

Kaas:
Druif met geitenkaas en pistache

Dessert:
Chocolademousse, sinaasappel, pistachekaramel

Koffie met wittechocoladetruffels.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_167367705
quote:
2s.gif Op vrijdag 16 december 2016 12:49 schreef Lonaa het volgende:
*veegt weet van voorhoofd

Dit moet het worden:
Aperitief
Kerstprosecco met cranberry, rozemarijn en granaatappel
Creamcheesedennenappel et amandelen, pisache, bacon en rozemarijncrackers

Koud voorgerecht:
Steaktartare met garnituren
Beattartare met garnituren

Soep:
Pastinaak met gerookte gans en drup truffelolie.

Warm voorgerecht:
Kort gebakken zalm, knapperig huidje, groene erwtjes, safraansaus

Hoofdgerecht:
Reebout, truffelaardappel, rode wijn saus, oesterzwam, venkel en peultjes, peperkoekkrokant

Kaas:
Druif met geitenkaas en pistache

Dessert:
Chocolademousse, sinaasappel, pistachekaramel

Koffie met wittechocoladetruffels.
:9 :)
  vrijdag 16 december 2016 @ 12:56:11 #197
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_167367811
Ik zeg mijn kerst af en kom bij jou eten.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  vrijdag 16 december 2016 @ 14:16:59 #198
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_167369515
Mooi menuutje hoor ^O^
pi_167371192
Woah! Thanks :D
Sterkheidsbaas van alles.
pi_167371535
Thaise wok, struisvogel (al hoop ik dat ze helemaal dood zijn. De mama is doodsbang voor die beesten)

Met frieten, kroketten en heel veel saus.
Werewolf
Papa 15/11/1950 - 29/08/2025
pi_167372185
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 15:36 schreef koenie95 het volgende:
Iemand hier een (goed) recept voor een wild bitterbal? Wil deze als amuse gaan maken.
Heb het idee dat hij een beetje ondergesneeuwd is geraakt dus bij deze nog maar een keer de vraag!
  vrijdag 16 december 2016 @ 16:49:56 #202
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_167372815
Wat voor wild denk je aan?
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_167373973
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2016 16:49 schreef MutedFaith het volgende:
Wat voor wild denk je aan?
Geen idee eigenlijk, niet zo veel verstand van moet ik eerlijk zeggen. Zijn wat dat betreft zoveel mogelijkheden maar kan me niet zo goed indenken wat het lekkerst is voor in de bitterbal. Heb ook vrij weinig ervaring op het gebied van wild dus beetje lastig om iets te kiezen.
pi_167374953
Eend? Dat staat op mijn lijstje met mogelijke gerechten in elk geval!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')