Ok thanks . Voor hoeveel reps minder zou zo'n zwaardere weerstandsband zorgen denk je? Er van uit gaande dat ik zonder 33 doe.quote:Op maandag 24 oktober 2016 22:46 schreef Rami. het volgende:
[..]
30-80 is veel te zwaar. Dat is de zwarte op deze site;
http://www.fitness-seller.nl/power-bands/
Geel en oranje kan ik je aanraden in dit kader. Begin bij geel. Groen heb ik ook, maar die is veel te licht voor deze.
Rond m'n 20ste, nadat ik stopte met boksen. Maar dat is een lange geschiedenis van af en aan, en een hoop gerommel in de marge. Ik zou zeggen dat ik de laatste 3 jaar pas een beetje serieus ben gaan trainen.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 10:10 schreef BredeBroeder het volgende:
[..]
Hoe oud was je eigenlijk toen je begon? Heb je nog pics van vroeger?
Hoelang ben je al bezig? En hoeveel bench je nu?quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 10:14 schreef BredeBroeder het volgende:
Ik wil de 100 bench aantikken voor nieuwjaar.
Ik de 150, maar op zijn minst 145.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 10:14 schreef BredeBroeder het volgende:
Ik wil de 100 bench aantikken voor nieuwjaar.
In totaal wel dik 3 jaar, heel veel gerommel ook met af en aan en opnieuw beginnen etc. Nu sinds januari dit jaar na een lange cut tot mei weer serieus, gerommel tot eind juli en toen begonnen met bulken.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 10:17 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Hoelang ben je al bezig? En hoeveel bench je nu?
Dat zijn flink wat kilo's erbij.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 10:17 schreef Snakey het volgende:
[..]
Rond m'n 20ste, nadat ik stopte met boksen. Maar dat is een lange geschiedenis van af en aan, en een hoop gerommel in de marge. Ik zou zeggen dat ik de laatste 3 jaar pas een beetje serieus ben gaan trainen.
En nee, ik heb geen oude foto's. Ik ben tot m'n 40ste ofzo altijd een kilo of 75 geweest. Nu 105 bij 1.83.
Voor mij zorgt de gele voor ongeveer een halvering van het aantal reps. Met de oranje logischerwijs nog wat minder. Het verzwaart vooral de tweede helft van de beweging. Bij het eerste deel vanaf de grond is er vrijwel geen spanning op het elastiek.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 10:15 schreef kevin_ het volgende:
[..]
Ok thanks . Voor hoeveel reps minder zou zo'n zwaardere weerstandsband zorgen denk je? Er van uit gaande dat ik zonder 33 doe.
zalm of tonijn, meestal tonijn want zalm vind ik niet zoquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:09 schreef onlogisch het volgende:
Welke vis eten jullie veel? Ik eet het nooit. Eigenlijk altijd kip
Aangezien ik wat gevarieerder wil eten heb ik besloten ook maar vis te gaan eten.
Groente wissel ik eigenlijk ook enkel af tussen boontjes en broccoli
Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:10 schreef Doublepain het volgende:
[..]
zalm of tonijn, meestal tonijn want zalm vind ik niet zo
zalm op broodquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:11 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.
En zalm vind ik op brood lekker. Maar gebakken zalm vind ik ook niet zo
Heerlijk man. Beetje smeerkaas erbijquote:
Hmm. Ok. Thanks voor de tip. Van de week eens proberenquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:22 schreef Questular het volgende:
Als je tonijn goed maakt is hij helemaal niet droog. Van te voren instrijken met olijfolie, pan met een beetje boter en elke kant een paar minuten dichtbakken. Dan zou de tonijn niet droog mogen zijn
Moet je augurkje hakken en dan mayo enzo erbij doenquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:11 schreef onlogisch het volgende:
Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.
ja uit een blikje wel maar verse moot niet je kan ook gestoomde makreel pakkenquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:11 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.
En zalm vind ik op brood lekker. Maar gebakken zalm vind ik ook niet zo
Zalm, tong, zeeduivel, makreel (gestoomd), zeebaars, kabeljauw, verse haring, tonijn.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:09 schreef onlogisch het volgende:
Welke vis eten jullie veel? Ik eet het nooit. Eigenlijk altijd kip
Aangezien ik wat gevarieerder wil eten heb ik besloten ook maar vis te gaan eten.
Groente wissel ik eigenlijk ook enkel af tussen boontjes en broccoli
Eigenlijk alleen maar koolvisquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:09 schreef onlogisch het volgende:
Welke vis eten jullie veel? Ik eet het nooit. Eigenlijk altijd kip
Aangezien ik wat gevarieerder wil eten heb ik besloten ook maar vis te gaan eten.
Groente wissel ik eigenlijk ook enkel af tussen boontjes en broccoli
over niet droog gesproken...quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:22 schreef Questular het volgende:
Als je tonijn goed maakt is hij helemaal niet droog. Van te voren instrijken met olijfolie, pan met een beetje boter en elke kant een paar minuten dichtbakken. Dan zou de tonijn niet droog mogen zijn
Waarom niet?quote:
Je kan beter rustig aan doen en de techniek goed beheersen dan veel van die opscheppers die hun rug hol houden en alles laten stuiterenquote:Op maandag 24 oktober 2016 22:39 schreef onlogisch het volgende:
[..]
Ik deed er zo'n 10 maanden over. Maar ik heb ook geen haast
Zit dat gevoel volledig aan de achterzijde of loopt het ook naar de binnenzijde van het been?quote:Op dinsdag 18 oktober 2016 13:52 schreef star_gazer het volgende:
Anatomie vraagje!
Ik heb tegenwoordig met squatten en deadliften af en toe last van een spier die een beetje tussen de glutes en hamstrings lijkt te zitten. Het is geen blessure-pijn, maar meer een merkbaar een gevoel van "deze spier loopt achter en doet het slecht".
Het zit te hoog om hams te zijn, te laag om glutes zijn zegmaar. Ik voel het vooral vlak voor de lockout van de squat. Het is niet de gluteus maximus, want bij volledige lockout is de pijn/zwakte weg.
De spier is merkbaar een zwakke schakel en belemmert mijn voortgang op de squat en deadlift (voel het bij beide). Het is lastig uit te leggen, maar kan iemand iets met deze uitleg en mij vertellen wat het zou kunnen zijn?
Ik doe de volgende drie oefeningen voor benen:
- Squat: 3x8/3x5/3x3 (rotatie per week) + 1 drop set
- Good mornings: 3x8
- Leg press: 3x8
Daarnaast uiteraard deadlifts op rug dag.
Volgens mij pak ik daar toch alles mee?
Thanks
Als je op 85 5x5 zit haal je die 100 toch al makkelijk? Of hoe vaak wil je die 100 reppen?quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 10:21 schreef BredeBroeder het volgende:
[..]
In totaal wel dik 3 jaar, heel veel gerommel ook met af en aan en opnieuw beginnen etc. Nu sinds januari dit jaar na een lange cut tot mei weer serieus, gerommel tot eind juli en toen begonnen met bulken.
Schouderblessure waardoor ik weer op 50 ben gaan bouwen, momenteel weer op 85KG 5x5.
Inderdaad, maar de manier van klaarmaken is heel erg bepalend. Tonijn is niet droog (zoals ik hier veel lees) als je het goed klaarmaakt. Daarnaast is zalm met beetje dille, knoflook, citroensap, zout en peper erg lekker. Wat cherrytomatjes en lenteui mengen met creme fraiche toevoegen. En eventjes in de oven laten smoren, hmmquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:10 schreef Doublepain het volgende:
[..]
zalm of tonijn, meestal tonijn want zalm vind ik niet zo
Met jou kan ik pratenquote:Op dinsdag 25 oktober 2016 15:25 schreef Snakey het volgende:
[..]
Zalm, tong, zeeduivel, makreel (gestoomd), zeebaars, kabeljauw, verse haring, tonijn.
Ik eet altijd gemengde groenten. Dus iets als boontjes, broccoli, spruiten, bloemkool, wortel allemaal in 1 (stoom)pot. Allemaal vers uiteraard.
Een half uur in de keuken is best kort toch, of doe ik iets verkeerd ? Ik kan er ook wel plezier aan beleven om te koken, maar ik doe het dan ook niet dagelijks.quote:Op dinsdag 25 oktober 2016 21:19 schreef relativity het volgende:
[..]
Inderdaad, maar de manier van klaarmaken is heel erg bepalend. Tonijn is niet droog (zoals ik hier veel lees) als je het goed klaarmaakt. Daarnaast is zalm met beetje dille, knoflook, citroensap, zout en peper erg lekker. Wat cherrytomatjes en lenteui mengen met creme fraiche toevoegen. En eventjes in de oven laten smoren, hmm
[..]
Met jou kan ik praten
Ik sta gemiddeld ook wel een 0.5-1 uur in de keuken (vind dat wel rustgevend ). Maar ik moet ook maar eens wat meer op mijn inname gaan letten. Ben al 8 maanden aan het bulken en 14 kilo aangekomen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |