abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_166188236
Ik wil de 100 bench aantikken voor nieuwjaar.
pi_166188263
quote:
1s.gif Op maandag 24 oktober 2016 22:46 schreef Rami. het volgende:

[..]

30-80 is veel te zwaar. Dat is de zwarte op deze site;

http://www.fitness-seller.nl/power-bands/

Geel en oranje kan ik je aanraden in dit kader. Begin bij geel. Groen heb ik ook, maar die is veel te licht voor deze.
Ok thanks :). Voor hoeveel reps minder zou zo'n zwaardere weerstandsband zorgen denk je? Er van uit gaande dat ik zonder 33 doe.
  dinsdag 25 oktober 2016 @ 10:17:05 #253
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_166188285
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 10:10 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Hoe oud was je eigenlijk toen je begon? Heb je nog pics van vroeger?
Rond m'n 20ste, nadat ik stopte met boksen. Maar dat is een lange geschiedenis van af en aan, en een hoop gerommel in de marge. Ik zou zeggen dat ik de laatste 3 jaar pas een beetje serieus ben gaan trainen.

En nee, ik heb geen oude foto's. Ik ben tot m'n 40ste ofzo altijd een kilo of 75 geweest. Nu 105 bij 1.83.
  Moderator dinsdag 25 oktober 2016 @ 10:17:38 #254
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_166188299
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 10:14 schreef BredeBroeder het volgende:
Ik wil de 100 bench aantikken voor nieuwjaar.
Hoelang ben je al bezig? En hoeveel bench je nu?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 25 oktober 2016 @ 10:20:43 #255
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_166188348
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 10:14 schreef BredeBroeder het volgende:
Ik wil de 100 bench aantikken voor nieuwjaar.
Ik de 150, maar op zijn minst 145.
pi_166188364
quote:
5s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 10:17 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Hoelang ben je al bezig? En hoeveel bench je nu?
In totaal wel dik 3 jaar, heel veel gerommel ook met af en aan en opnieuw beginnen etc. Nu sinds januari dit jaar na een lange cut tot mei weer serieus, gerommel tot eind juli en toen begonnen met bulken.

Schouderblessure waardoor ik weer op 50 ben gaan bouwen, momenteel weer op 85KG 5x5.
pi_166188408
quote:
7s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 10:17 schreef Snakey het volgende:

[..]

Rond m'n 20ste, nadat ik stopte met boksen. Maar dat is een lange geschiedenis van af en aan, en een hoop gerommel in de marge. Ik zou zeggen dat ik de laatste 3 jaar pas een beetje serieus ben gaan trainen.

En nee, ik heb geen oude foto's. Ik ben tot m'n 40ste ofzo altijd een kilo of 75 geweest. Nu 105 bij 1.83.
Dat zijn flink wat kilo's erbij. :P
pi_166189203
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 10:15 schreef kevin_ het volgende:

[..]

Ok thanks :). Voor hoeveel reps minder zou zo'n zwaardere weerstandsband zorgen denk je? Er van uit gaande dat ik zonder 33 doe.
Voor mij zorgt de gele voor ongeveer een halvering van het aantal reps. Met de oranje logischerwijs nog wat minder. Het verzwaart vooral de tweede helft van de beweging. Bij het eerste deel vanaf de grond is er vrijwel geen spanning op het elastiek.
  Moderator dinsdag 25 oktober 2016 @ 15:09:07 #259
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_166193881
Welke vis eten jullie veel? Ik eet het nooit. Eigenlijk altijd kip :@
Aangezien ik wat gevarieerder wil eten heb ik besloten ook maar vis te gaan eten.

Groente wissel ik eigenlijk ook enkel af tussen boontjes en broccoli :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_166193912
quote:
5s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:09 schreef onlogisch het volgende:
Welke vis eten jullie veel? Ik eet het nooit. Eigenlijk altijd kip :@
Aangezien ik wat gevarieerder wil eten heb ik besloten ook maar vis te gaan eten.

Groente wissel ik eigenlijk ook enkel af tussen boontjes en broccoli :')
zalm of tonijn, meestal tonijn want zalm vind ik niet zo
  Moderator dinsdag 25 oktober 2016 @ 15:11:08 #261
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_166193929
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:10 schreef Doublepain het volgende:

[..]

zalm of tonijn, meestal tonijn want zalm vind ik niet zo
Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.

En zalm vind ik op brood lekker. Maar gebakken zalm vind ik ook niet zo :@
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_166194017
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:11 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.

En zalm vind ik op brood lekker. Maar gebakken zalm vind ik ook niet zo :@
zalm op brood :r
  Moderator dinsdag 25 oktober 2016 @ 15:16:01 #263
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_166194048
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:14 schreef Doublepain het volgende:

[..]

zalm op brood :r
Heerlijk man. Beetje smeerkaas erbij :9

Maar ik zoek dus warme vette vis voor bij het avond eten :P
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_166194152
Als je tonijn goed maakt is hij helemaal niet droog. Van te voren instrijken met olijfolie, pan met een beetje boter en elke kant een paar minuten dichtbakken. Dan zou de tonijn niet droog mogen zijn :)
  Moderator dinsdag 25 oktober 2016 @ 15:23:56 #265
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_166194184
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:22 schreef Questular het volgende:
Als je tonijn goed maakt is hij helemaal niet droog. Van te voren instrijken met olijfolie, pan met een beetje boter en elke kant een paar minuten dichtbakken. Dan zou de tonijn niet droog mogen zijn :)
Hmm. Ok. Thanks voor de tip. Van de week eens proberen :P
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_166194190
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:11 schreef onlogisch het volgende:

Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.

Moet je augurkje hakken en dan mayo enzo erbij doen :9~ :@
U MAD?
  dinsdag 25 oktober 2016 @ 15:24:59 #267
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_166194209
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:11 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik vind tonijn juist meh... Zo droog.

En zalm vind ik op brood lekker. Maar gebakken zalm vind ik ook niet zo :@
ja uit een blikje wel maar verse moot niet je kan ook gestoomde makreel pakken
  dinsdag 25 oktober 2016 @ 15:25:09 #268
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_166194212
quote:
5s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:09 schreef onlogisch het volgende:
Welke vis eten jullie veel? Ik eet het nooit. Eigenlijk altijd kip :@
Aangezien ik wat gevarieerder wil eten heb ik besloten ook maar vis te gaan eten.

Groente wissel ik eigenlijk ook enkel af tussen boontjes en broccoli :')
Zalm, tong, zeeduivel, makreel (gestoomd), zeebaars, kabeljauw, verse haring, tonijn. :P

Ik eet altijd gemengde groenten. Dus iets als boontjes, broccoli, spruiten, bloemkool, wortel allemaal in 1 (stoom)pot. Allemaal vers uiteraard.
pi_166194227
quote:
5s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:09 schreef onlogisch het volgende:
Welke vis eten jullie veel? Ik eet het nooit. Eigenlijk altijd kip :@
Aangezien ik wat gevarieerder wil eten heb ik besloten ook maar vis te gaan eten.

Groente wissel ik eigenlijk ook enkel af tussen boontjes en broccoli :')
Eigenlijk alleen maar koolvis :@

Daar eet ik best veel van. Ik ben niet echt een groot vis fanaat en zoek liever variatie in vlees (kalkoen, kip, biefstuk etc.)
pi_166194232
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:22 schreef Questular het volgende:
Als je tonijn goed maakt is hij helemaal niet droog. Van te voren instrijken met olijfolie, pan met een beetje boter en elke kant een paar minuten dichtbakken. Dan zou de tonijn niet droog mogen zijn :)
over niet droog gesproken...
pi_166203669
quote:
0s.gif Op maandag 24 oktober 2016 22:05 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Denk ut niet LOL
Waarom niet?

Self-fullflilling prophecy? :)
quote:
14s.gif Op maandag 24 oktober 2016 22:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik deed er zo'n 10 maanden over. Maar ik heb ook geen haast :)
Je kan beter rustig aan doen en de techniek goed beheersen dan veel van die opscheppers die hun rug hol houden en alles laten stuiteren ;)

ik ongeveer 6 :) maar deed ook 2x per week deadlifts :)
Aim at perfection in everything, though in most things it is unattainable. However, they who aim at it, and persevere, will come much nearer to it than those whose laziness and despondency make them give it up as unattainable.
pi_166203701
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 oktober 2016 13:52 schreef star_gazer het volgende:
Anatomie vraagje!

Ik heb tegenwoordig met squatten en deadliften af en toe last van een spier die een beetje tussen de glutes en hamstrings lijkt te zitten. Het is geen blessure-pijn, maar meer een merkbaar een gevoel van "deze spier loopt achter en doet het slecht".

Het zit te hoog om hams te zijn, te laag om glutes zijn zegmaar. Ik voel het vooral vlak voor de lockout van de squat. Het is niet de gluteus maximus, want bij volledige lockout is de pijn/zwakte weg.

De spier is merkbaar een zwakke schakel en belemmert mijn voortgang op de squat en deadlift (voel het bij beide). Het is lastig uit te leggen, maar kan iemand iets met deze uitleg en mij vertellen wat het zou kunnen zijn?

Ik doe de volgende drie oefeningen voor benen:

- Squat: 3x8/3x5/3x3 (rotatie per week) + 1 drop set
- Good mornings: 3x8
- Leg press: 3x8

Daarnaast uiteraard deadlifts op rug dag.

Volgens mij pak ik daar toch alles mee?

Thanks
Zit dat gevoel volledig aan de achterzijde of loopt het ook naar de binnenzijde van het been?
pi_166203736
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 10:21 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

In totaal wel dik 3 jaar, heel veel gerommel ook met af en aan en opnieuw beginnen etc. Nu sinds januari dit jaar na een lange cut tot mei weer serieus, gerommel tot eind juli en toen begonnen met bulken.

Schouderblessure waardoor ik weer op 50 ben gaan bouwen, momenteel weer op 85KG 5x5.
Als je op 85 5x5 zit haal je die 100 toch al makkelijk? Of hoe vaak wil je die 100 reppen?
pi_166203837
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:10 schreef Doublepain het volgende:

[..]

zalm of tonijn, meestal tonijn want zalm vind ik niet zo
Inderdaad, maar de manier van klaarmaken is heel erg bepalend. Tonijn is niet droog (zoals ik hier veel lees) als je het goed klaarmaakt. Daarnaast is zalm met beetje dille, knoflook, citroensap, zout en peper erg lekker. Wat cherrytomatjes en lenteui mengen met creme fraiche toevoegen. En eventjes in de oven laten smoren, hmm :P

quote:
7s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 15:25 schreef Snakey het volgende:

[..]

Zalm, tong, zeeduivel, makreel (gestoomd), zeebaars, kabeljauw, verse haring, tonijn. :P

Ik eet altijd gemengde groenten. Dus iets als boontjes, broccoli, spruiten, bloemkool, wortel allemaal in 1 (stoom)pot. Allemaal vers uiteraard.
Met jou kan ik praten :D :7

Ik sta gemiddeld ook wel een 0.5-1 uur in de keuken (vind dat wel rustgevend :P). Maar ik moet ook maar eens wat meer op mijn inname gaan letten. Ben al 8 maanden aan het bulken en 14 kilo aangekomen.

[ Bericht 21% gewijzigd door relativity op 25-10-2016 21:31:50 ]
Aim at perfection in everything, though in most things it is unattainable. However, they who aim at it, and persevere, will come much nearer to it than those whose laziness and despondency make them give it up as unattainable.
pi_166208895
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2016 21:19 schreef relativity het volgende:

[..]

Inderdaad, maar de manier van klaarmaken is heel erg bepalend. Tonijn is niet droog (zoals ik hier veel lees) als je het goed klaarmaakt. Daarnaast is zalm met beetje dille, knoflook, citroensap, zout en peper erg lekker. Wat cherrytomatjes en lenteui mengen met creme fraiche toevoegen. En eventjes in de oven laten smoren, hmm :P

[..]

Met jou kan ik praten :D :7

Ik sta gemiddeld ook wel een 0.5-1 uur in de keuken (vind dat wel rustgevend :P). Maar ik moet ook maar eens wat meer op mijn inname gaan letten. Ben al 8 maanden aan het bulken en 14 kilo aangekomen.
Een half uur in de keuken is best kort toch, of doe ik iets verkeerd :D ? Ik kan er ook wel plezier aan beleven om te koken, maar ik doe het dan ook niet dagelijks.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')