abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 20 oktober 2016 @ 13:20:13 #176
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166079964
quote:
17s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 22:13 schreef Pheno het volgende:
[ afbeelding ]
Nieuwe iMac? Nieuwe Pro?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166080010
quote:
1s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 13:20 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nieuwe iMac? Nieuwe Pro?
Macbook Pro mag wel een keer. Zal vast met de Oled-functiebalk zijn, die is iets te vaak uitgelekt :+
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_166080067
quote:
1s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 13:20 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nieuwe iMac? Nieuwe Pro?


MacBook Pro lijkt mij wel zeker. Een iMac lijkt mij ook wel logisch, aangezien Microsoft een dag eerder zijn Surface 'iMac' gaat aankondigen.
pi_166082207
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 11:42 schreef Splackavellie02 het volgende:

[..]

De MacBook heeft USB-C als enige poort al anderhalf jaar geleden geïntroduceerd. Wat is die "1 dag" waar je op doelt ook alweer?

En wow, 60 euro voor een laptop voeding. Hoe durft Apple! Een lader voor de huidige 13" MacBook Pro kost lang niet zoveel!

Oh, wacht.. http://www.apple.com/nl/s(...)macbook-pro?fnode=8b

Maar blijf vooral negeren dat USB-C een UNIVERSELE STANDAARD is, en de prijzen die Apple rekent voor adapters totaal niet relevant zijn :')
Wat betreft de laptop voeding heb je helemaal gelijk! Ik moet beter lezen, dacht dat het om een ipad/iphone lader ging. Verder vind ik je punt niet echt overtuigend, beetje capslock maakt het voor mij ook niet overtuigender. Met de een dag zo bedoel ik zo als ik hierboven al verkondigde dat je consumenten tijd moet geven om te switchen, industriële standaard of niet. Die macbook lijn met enkel USB-C is inderdaad wel weer een half jaar uit, mooie dingen zijn dat. Maar realistisch gezien heeft bijna niemand zon ding en de de periode om over te stappen dus veel te kort. Maar he, wil je het niet dan koop je het niet. Ik bedoel alleen dat ik het marketing technisch niet zo slim vind en ook niet gebruiksvriendelijk is. Laat er gewoon een 'normale' usb in zitten zodat mensen al hun kabels/randapparatuur nog kunnen gebruiken. Lijkt mij een hele logische en verstandige beslissing, de tijd zal het leren.
Gegroet!
pi_166082704
Sinds wanneer werkt apple met universiele standaarden? Vroeger waren het altijd apple only dingen.
pi_166083868
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 15:12 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Wat betreft de laptop voeding heb je helemaal gelijk! Ik moet beter lezen, dacht dat het om een ipad/iphone lader ging. Verder vind ik je punt niet echt overtuigend, beetje capslock maakt het voor mij ook niet overtuigender. Met de een dag zo bedoel ik zo als ik hierboven al verkondigde dat je consumenten tijd moet geven om te switchen, industriële standaard of niet. Die macbook lijn met enkel USB-C is inderdaad wel weer een half jaar uit
Release date: 10 April 2015

Vreemde beleving van tijd houd jij erop na..
quote:
, mooie dingen zijn dat. Maar realistisch gezien heeft bijna niemand zon ding en de de periode om over te stappen dus veel te kort.Re Maar he, wil je het niet dan koop je het niet. Ik bedoel alleen dat ik het marketing technisch niet zo slim vind en ook niet gebruiksvriendelijk is. Laat er gewoon een 'normale' usb in zitten zodat mensen al hun kabels/randapparatuur nog kunnen gebruiken. Lijkt mij een hele logische en verstandige beslissing, de tijd zal het leren.
Persoonlijk ben ik het helemaal met je eens. De USB-C standaard is in alle opzichten beter dan USB 3.0: kleiner, sneller, veelzijdiger en je steekt hem er nooit verkeerd in. Maar als gebruiker maak ik nog vaak genoeg gebruik van de "oude" USB poort op mijn laptop. Als die niet in de nieuwe MacBook zit, zou ik hem persoonlijk dus missen en aangewezen zijn op USB-hubs, verloopstekkers en adapters. Niet ideaal. Voor mij persoonlijk.

Wat ik echter wel kan erkennen, is dat mijn persoonlijke gebruik niet illustratief is voor alle gebruikers. Het succes van de MacBook, en zijn vele Windows-kloons, heeft aangetoond dat meer casual gebruikers prima de overstap kunnen maken naar een laptop die erg beperkt is qua poorten. Ik zeg nergens dat dat voor iedereen geldt. Ik zeg ook nergens dat het onzin is als je het een minpunt vindt. Maar het is wel tekenend voor hoe Apple de dingen historisch heeft aangepakt, en deze stap is veel minder dramatisch dan dingen die ze in het verleden weggelaten hebben. Ik begrijp het overdramatische gejammer dan ook niet, om (onder anderen) de volgende redenen:

1. Apple probeert USB-C door te drukken als nieuwe universele standaard. USB-C is een standaard die door alle andere fabrikanten ook als universele standaard geimplementeerd wordt, in tegenstelling tot "eigen" standaarden die Apple gebruikers in het verleden heeft opgedrongen. Dit is al een stuk meer gebruikersvriendelijk dan Apple in het verleden geweest is.

2. Apple, meer dan de gemiddelde hardware fabrikant, heeft bewezen dat de snelste weg naar het succesvol introduceren van een nieuwe standaard, is door dit te forceren zonder compromis. Dit deed Apple ook toen ze de optische drive uit de MacBooks sloopte, of toen ze van de 30-pins connector overstapten op lightning. Als je een klassieke USB-poort in de MacBook laat, blijven mensen deze gebruiken. Als je hem verwijdert, dwing je de consument tot het gebruiken van de nieuwe standaard. Dit leidt tot meer gebruik van de USB-C standaard, dus meer vraag naar USB-C ondersteuning, dus meer third party ontwikkeling van randapparatuur. Als men nog gewone USB-apparaten kan blijven gebruiken, hebben fabrikanten minder motivatie USB-C apparaten te innoveren. Ik zeg niet dat dit voor de early adopters fijn is, maar het is wel effectief

3. Het is een poort voor randapparatuur, niet een fundamentele eigenschap voor gebruik, en zou dus geenzins een doorslaggevend argument moeten zijn voor (of tegen) aanschaf. Als mijn budget het toelaat dat ik een laptop van 2200-3000 euro koop (wat de 15" rMBP nu kost), dan is de meerprijs van een USB-C dock van 100 euro nauwelijks doorslaggevend te noemen. Er zijn zoveel eigenschappen die véél belangrijker zijn bij het besluiten of je wel of niet de nieuwe MacBook koopt: hoe is het scherm, welke CPU zit erin? wat voor SSD's worden gebruikt? welke functies bieden meerwaarde tov de huidige modellen? hoe is de accuduur? hoe efficiënt is de koeling als de behuizing compacter gemaakt wordt? Is het toetsenbord nog steeds net zo goed als we gewend zijn, of heeft Apple de oppervlakkige butterfly switch van de dunne MacBook ook in de Pro-modellen gestopt? Voor mij persoonlijk zijn deze dingen veel meer doorslaggevend dan "waar kan ik zo goedkoop mogelijk een adapter kopen?"

4. Professionele fotografen en video-editors zullen maar wat blij zijn met de USB-C poort, die snellere dataoverdracht van en naar externe SSD's biedt dan USB 3.0. Daarnaast biedt Thunderbolt 3 betere ondersteuning voor externe beeldschermen én externe GPU's dan de HDMI 1.4 poort in de huidige MacBooks. Dit is juist een pluspunt voor professionele gebruikers.

Natuurlijk, je kunt best situaties verzinnen waarin het ontbreken van de bekende USB-poort irritant kan zijn. Maar doen alsof dit een alles bepalend drama is, slaat nergens op en is helaas maar al te typerend voor mensen die dwangmatig op zoek zijn naar redenen om hun haat richting Apple te rechtvaardigen. Haat. Richting Apple. Een hardware fabrikant. Seriously..

Als je dan toch kritisch wilt zijn op Apple, wees dan kritisch op de dingen die daadwerkelijk kritiek verdienen. Zoals de krampachtige manieren om maar in de marges geld te besparen en zo winst te maximaliseren, zelfs wanneer de consument hier de dupe van wordt. Zoals de keuze om goedkoper en trager flash geheugen te gebruiken in de iPhone 7 met 32GB tov de iPhone 7 met 256GB geheugen:


Dát vind ik dan weer wel triest.
pi_166084460
Ja, USB-C is geweldig. Of dat het in alle opzichten beter is weet ik niet maar ik zou het zeker graag hebben op mijn volgende moederbord.

Ik zag die toevallig eerder op de dag bij de aanbevolen video's staan. Ik had nog niet gekeken, nu ga ik er toch maar eens naar kijken, ik ben nieuwsgierig geworden. ;)
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  donderdag 20 oktober 2016 @ 17:06:45 #183
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_166084777
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 16:51 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Ja, USB-C is geweldig. Of dat het in alle opzichten beter is weet ik niet maar ik zou het zeker graag hebben op mijn volgende moederbord.

Ik zag die toevallig eerder op de dag bij de aanbevolen video's staan. Ik had nog niet gekeken, nu ga ik er toch maar eens naar kijken, ik ben nieuwsgierig geworden. ;)
Jammer dat die presentator niet normaal kan praten zeg :{ Wel een goed filmpje namelijk.
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_166084975
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 17:06 schreef Ingolstadt het volgende:

[..]

Jammer dat die presentator niet normaal kan praten zeg :{ Wel een goed filmpje namelijk.

Een beetje te druk en hyperig en naar mijn indruk een slecht getuned stemgeluid (equalizer).
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
pi_166085258
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 16:23 schreef Splackavellie02 het volgende:
Als je dan toch kritisch wilt zijn op Apple, wees dan kritisch op de dingen die daadwerkelijk kritiek verdienen. Zoals de krampachtige manieren om maar in de marges geld te besparen en zo winst te maximaliseren, zelfs wanneer de consument hier de dupe van wordt.
De nr. 1 kritiek, naar mijn mening: zo erg bezuinigen op arbeidskosten terwijl het de klanten geen fuck uitmaakt (ze kopen het toch wel) of dat het product een paar euro meer of minder kost en ook Apple kan best wel met een paar euro minder winst per product genoegen nemen. Dat begrijp ik niet zo goed, ook vanuit zakelijk perspectief gezien. Als je een premiumproduct verkoopt waarom dan niet je bedrijf in positieve zin onderscheiden door voor prima arbeidsomstandigheden en prima arbeidsvoorwaarden te zorgen? Dát zou een goed argument geven om voor Apple te pleiten en te kiezen. In plaats daarvan zou Apple nu volgens de geruchten het op dit vlak juist nog slechter doen. Los van het ethische aspect, zakelijk gezien volg ik dat niet.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  donderdag 20 oktober 2016 @ 17:52:06 #186
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166085779
Open er een topic over, trolletje bram, niemand zit hier te wachten op jouw bijdragen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 20 oktober 2016 @ 18:10:45 #187
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_166086177
quote:
1s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 17:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Open er een topic over, trolletje bram, niemand zit hier te wachten op jouw bijdragen
Spreek voor jezelf ;)
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
  donderdag 20 oktober 2016 @ 18:11:28 #188
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166086192
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 18:10 schreef Ingolstadt het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf ;)
Neem samen een kamer
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166088143
Mijn macbook white uit 2009 is aan vervanging toe! Dus ik ben hyped :)
pi_166106048
Mag ik hier een vraagje dumpen?

Ik heb en macbook pro uit 2015. Thuis op het thuis wifi-netwerk doet hij mijn mail automatisch syncen en heb ik geen problemen. Als ik op mijn werk op het wifi netwerk zit, synct mijn mail helemaal niet en zijn al mijn mailaccounts offline. Als ik ze online wil zetten, geeft hij na lange tijd een foutmelding. Op mijn iPhone heb ik geen enkel probleem.

What the fuck is going on?
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 21 oktober 2016 @ 14:51:32 #191
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_166106342
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2016 14:35 schreef Ooi86 het volgende:
Mag ik hier een vraagje dumpen?

Ik heb en macbook pro uit 2015. Thuis op het thuis wifi-netwerk doet hij mijn mail automatisch syncen en heb ik geen problemen. Als ik op mijn werk op het wifi netwerk zit, synct mijn mail helemaal niet en zijn al mijn mailaccounts offline. Als ik ze online wil zetten, geeft hij na lange tijd een foutmelding. Op mijn iPhone heb ik geen enkel probleem.

What the fuck is going on?
Beveiliging van je wifinetwerk op het werk? Proxy?
pi_166108277
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 oktober 2016 14:51 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Beveiliging van je wifinetwerk op het werk? Proxy?
Dan zou ik op mn iPhone dezelfde problemen moeten hebben toch? (via werkwifi)
  vrijdag 21 oktober 2016 @ 20:43:09 #193
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_166112913
De batterij van mijn iPhone 6 liep erg snel leeg. Vandaag langs de Apple Store geweest. Ze zouden de batterij vervangen maar dat verhielp het probleem niet. Daarop heb ik een nieuw toestel gekregen. Inmiddels doet alles het weer, op één ding na: ik ben alle data uit de Health App kwijt. Weet iemand waardoor dat komt en hoe ik die kan terughalen?
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_166144799
Ik ben echt fan geworden van de IPad PRO hebbon hebbon :D
  zondag 23 oktober 2016 @ 13:19:56 #195
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_166144962
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2016 20:43 schreef Federer-fan het volgende:
De batterij van mijn iPhone 6 liep erg snel leeg. Vandaag langs de Apple Store geweest. Ze zouden de batterij vervangen maar dat verhielp het probleem niet. Daarop heb ik een nieuw toestel gekregen. Inmiddels doet alles het weer, op één ding na: ik ben alle data uit de Health App kwijt. Weet iemand waardoor dat komt en hoe ik die kan terughalen?
Als je iTunes-backup gebruikt, wordt die data alleen teruggezet als je het vinkje bij Codeer lokale reservekopie had aangevinkt. Bij iCloud-restore zou die wel moeten meekomen (want gecodeerd).
pi_166145309
quote:
0s.gif Op zondag 23 oktober 2016 13:11 schreef bjanaan het volgende:
Ik ben echt fan geworden van de IPad PRO hebbon hebbon :D
Wat wil je er mee doen?
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 oktober 2016 @ 13:38:25 #197
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_166145337
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2016 20:43 schreef Federer-fan het volgende:
De batterij van mijn iPhone 6 liep erg snel leeg. Vandaag langs de Apple Store geweest. Ze zouden de batterij vervangen maar dat verhielp het probleem niet. Daarop heb ik een nieuw toestel gekregen. Inmiddels doet alles het weer, op één ding na: ik ben alle data uit de Health App kwijt. Weet iemand waardoor dat komt en hoe ik die kan terughalen?
Denk dat je batterijprobleem een iOS 10-bug is. Volgens OMT is dat verholpen in 10.1.
pi_166148483
quote:
0s.gif Op zondag 23 oktober 2016 13:37 schreef PjotterFRL het volgende:

[..]

Wat wil je er mee doen?
Vind de MacBook pro's wat duur dus zoek naar alternatieven
  zondag 23 oktober 2016 @ 16:16:02 #199
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_166148667
quote:
99s.gif Op zondag 23 oktober 2016 13:19 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Als je iTunes-backup gebruikt, wordt die data alleen teruggezet als je het vinkje bij Codeer lokale reservekopie had aangevinkt. Bij iCloud-restore zou die wel moeten meekomen (want gecodeerd).
Oké, dank je wel.
quote:
14s.gif Op zondag 23 oktober 2016 13:38 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Denk dat je batterijprobleem een iOS 10-bug is. Volgens OMT is dat verholpen in 10.1.
Ik heb hem naar de Apple Store gebracht. Ze zouden de batterij vervangen maar dat was niet de oplossing. Toen dus een nieuw toestel gekregen dus heb het idee dat het probleem dieper zat.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_166149282
quote:
1s.gif Op zondag 23 oktober 2016 16:09 schreef bjanaan het volgende:

[..]

Vind de MacBook pro's wat duur dus zoek naar alternatieven
Als ik eerlijk ben vind ik een iPad nog altijd geen goede vervanger van een laptop.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')