Ik ben zijn zoonquote:Op maandag 17 oktober 2016 13:44 schreef golfer het volgende:
He, Iwanius heeft een nieuwe usernaam en heet nu richolio?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 20% gewijzigd door richolio op 17-10-2016 15:14:03 ]'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
Klopt dat heb ik ook gelezen dat iwanius dat getyped heeft.quote:Op maandag 17 oktober 2016 15:07 schreef richolio het volgende:
Volgens mij heeft Iwanius (ook vorige keer) aangegeven dat hij het toejuicht dat er hier ook andere recensies worden gepost. Leek me ook leuk, gezien ook Rotterdam.
Ik post ze alles behalve vaak hoor, dus rustig maar.
Vanmiddag geweest. Wat een aardige mensen en lekker eten zegquote:
Yes, ik haal dat blijkbaar naar boven bij mensenquote:
Eens. Ik was nog vrij coulant. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar het bleek eigenlijk een soort veredelde vreetschuur te zijn. Zonde van zo'n tent op zo'n mooie locatie.quote:Op maandag 17 oktober 2016 17:08 schreef fathank het volgende:
Een 6 is nog wel vrij hoog.
Het eten smaakt niet en het personeel voert een kunststukje op zonder na te denken "want dat is het concept".
Welkom in Nederlandse horeca.
True, truequote:Op maandag 17 oktober 2016 18:15 schreef Isegrim het volgende:
Je ziet er wel uit alsof je redding nodig hebt ja. Al zouden ze toch moeten kunnen zien dat je reddeloos verloren bent.
quote:
Recentelijk de bowl gegeten. Een keertje wat anders, wel ok als je zin hebt in een salade, maar niks bijzonders.quote:Op maandag 17 oktober 2016 18:31 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ik zat er dus een tijd geleden tegenover en toen had ik al een vermoeden dat dit dus echt een toko was die meer voor toeristen was dan dat het echt iets vernieuwends was. FFT beaamde dat in de toenmalige reactie ook al.
Iets anders:
[ afbeelding ]
Panzero Rotterdam.
en
[ afbeelding ]
Pokebowl Hawaiien salade (= Warme rijst in een kom met koude ingredienten er bovenop als topping a 8 euro 50 per kommetje) Toko.
Bij beiden vanmiddag even binnengelopen en werd er niet echt warm van. Erg het gevoel dat het een beetje een hipster gebeuren is omdat men van gekkigheid niet meer weet wat nu weer op te zetten.
Laatste toko ken ik nog van vakanties in Hawaii in de jaren 70 en 80 dus nieuw? Eerder ooude doos,nieuw jasje voor mij.
Moet je wel regelmatig naar D rijden om Worst te bezorgen, of in de leer gaan om ze zelf te maken, want een Rostbratwurst heb ik nog geen NL slager zien maken.quote:Op dinsdag 22 november 2016 08:44 schreef Tinkepink het volgende:
Nou he, ziet er op geen enkele manier Duits uit.
Misschien toch mijn idee om in Rotterdam een Duitse Gaststätte te beginnen eens uit de kast halen.
Coppenrath en Wiesse doen vast ook wel aan horeca verpakkingen?quote:Op dinsdag 22 november 2016 08:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Moet je wel regelmatig naar D rijden om Worst te bezorgen, of in de leer gaan om ze zelf te maken, want een Rostbratwurst heb ik nog geen NL slager zien maken.
Denk dat dit je grootste probleem zal zijn, fatsoenlijke worst, broodjes trouwens ook
Natuurlijk, maar dat is ook veel volume om op voorraad te hebben.quote:Op dinsdag 22 november 2016 09:30 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Coppenrath en Wiesse doen vast ook wel aan horeca verpakkingen?
In een wachtrij staan voor een worst.quote:Op dinsdag 22 november 2016 14:28 schreef leeell het volgende:
Ik lees deze tegenvallende worst post terwijl ik een curryworst van konnopke's eet
3 minutenquote:Op dinsdag 22 november 2016 14:40 schreef MCH het volgende:
[..]
In een wachtrij staan voor een worst.
toeristenworstjesquote:Op dinsdag 22 november 2016 14:28 schreef leeell het volgende:
Ik lees deze tegenvallende worst post terwijl ik een curryworst van konnopke's eet
Je bent zelf een toeristenworstquote:
Al bij deze geweest?quote:
Zelfs google hebben ze niet gebruikt. Het is meer van horen zeggen.quote:Op dinsdag 22 november 2016 08:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vraag me af of de lui die dit hebben opgezet ooit in D een tijdje braadworsten hebben gegeten, want het lijkt er niet op.
7.777.777 Scovillequote:
dit idd , snap het nooit zo goed , doe er dan geen reklame voor makenquote:Op dinsdag 22 november 2016 08:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vraag me af of de lui die dit hebben opgezet ooit in D een tijdje braadworsten hebben gegeten, want het lijkt er niet op.
Nog niet, staat op de lijst!quote:Op dinsdag 22 november 2016 18:42 schreef MCH het volgende:
[..]
Al bij deze geweest?
Curry & Chili is only suited for the toughest, they serve the hottest currywurst in Berlin! Here the guest does not only pick between currywurst with or without casing, bratwurst or bulette, you can also choose from 10 different sauces, each one hotter than the previous one!
Their sauces have flashy names like "Fire Blaster", "Jolokia Nightmare" or "Screaming Hot Sauce". Their hotness ranges from 11.000 to 7.777.777 Scoville - the measurement of hotness in food. For your comparison: a common store-bought pepper spray rates at 2.000.000 Scoville.
Daring customers can earn a "Hotness Degree" by eating dishes from all 10 levels of spiciness. But beware: if you're too bold, your mouth will be literally on fire.
Daar komt het wel op neer. Ik weet zeker dat het niks voor jou is maar zulke zaakjes hebben ook een wall of fame vaak.quote:Op dinsdag 22 november 2016 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat moet je in godsnaam met een saus die 7,777,777 scovile heeft? Hahaha dit is heet?
Heeft alles met macho gedrag te maken en niets met goed of lekker etenquote:Op dinsdag 22 november 2016 23:25 schreef MCH het volgende:
[..]
Daar komt het wel op neer. Ik weet zeker dat het niks voor jou is maar zulke zaakjes hebben ook een wall of fame vaak.
Daar geeft de gemiddelde Heinrich geen fuck om. Dit is een straatcorner worststalletje met iig nog een klein beetje eigen twist.quote:Op dinsdag 22 november 2016 23:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heeft alles met macho gedrag te maken en niets met goed of lekker eten
Deze doet aan scherp^10 en haalt z'n worsten ook nog van een echte slager. Het kan dus wel beide en het zit ook nog niet zo ver van je huis.quote:Op woensdag 23 november 2016 06:27 schreef XL het volgende:
Ik wil eigenlijk niet zo offtopic in dit topic gaan discussieren, maar een eettent die scherp boven smaak positioneert. Daar wil je als weldenkend mens toch niet eten? Daar neemt kwaliteit of smaak overduidelijk een ondergeschikte rol. Zoals het voorbeeld in Rotterdam, dat het Duitse image ook boven het liefhebben van het produkt plaatsen.
Ook op het toeristenworstje, zo'n Konnopke, dat is een prima worst hoor. Ze alleen wel heel erg hun best om in elk toeristenblaadje de beste currywurst van Berlijn te zijn. Alleen kun je gewoon zien hoe die worsten als houdbare industrieproducten van verpakking naar grill gaan. Ik vind dit niet erg, integendeel. Gedrenkt in curry is het beoordelen van de worst sowieso niet makkelijk en een goede industrieworst is in Duitsland een prima produkt. Alleen kom je in Duitsland ook 'heiße theken' tegen met echte slagersexemplaren en dat is toch puur genot jongen! Heerlijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |