niks a la minute, gewoon de gewone .. ingesmeerd met mosterd, gekruid met paprika en peper,quote:Op zondag 4 september 2016 20:20 schreef Yasmin23 het volgende:
[..]
Eet je wel eens die a la minute speklappen van de ah, zijn 3 euro dacht ik. Daar ben ik gek op
Ja die heb ik nog nooit gehaald. Zijn die ook lekker als je er verder niks mee doet?quote:Op zondag 4 september 2016 20:22 schreef DJMO het volgende:
[..]
niks a la minute, gewoon de gewone .. ingesmeerd met mosterd, gekruid met paprika en peper,
Geen idee, ik weet toevallig wel dat de jodenhaas jodenhaas heet omdat het van de voorkant in plaats van de achterkant komt en joden van de achterkant niet mogen etenquote:Op zondag 4 september 2016 20:21 schreef Yasmin23 het volgende:
[..]
Wie heeft bepaald dat jodenhaas niet meer mocht:P
quote:Op zondag 4 september 2016 20:23 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Geen idee, ik weet toevallig wel dat de jodenhaas jodenhaas heet omdat het van de voorkant in plaats van de achterkant komt en joden van de achterkant niet mogen eten
Ik eet gerust 3 gewone.quote:
'Boter op je hoofd', zo gaat de show heten.quote:Op zondag 4 september 2016 20:25 schreef YokiKloon het volgende:
Timmmmm zijn passie voor koken en vretenDat wordt de nieuwe Herman hoor.
Denk dat ik dat wel lust jaquote:Op zondag 4 september 2016 20:25 schreef timmmmm het volgende:
Er gaat wel een wereld voor Jasmijn open als ze dan van alm spek ooit een keer echt goed bereide buikspek gaat eten
quote:Op zondag 4 september 2016 20:21 schreef timmmmm het volgende:
Voor alle wannabees als Oversight hier: bestel 'over eten en koken' eens van Harrold McGee
Dat wist ik niet, misschien dat mijn oma het daarom haalde, niet dat ze Joods was, maar voor rosbief moest ze altijd voorspier hebben. Die was trouwens wel goed mals.quote:Op zondag 4 september 2016 20:23 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Geen idee, ik weet toevallig wel dat de jodenhaas jodenhaas heet omdat het van de voorkant in plaats van de achterkant komt en joden van de achterkant niet mogen eten
Misschien geldt het ook voor andere geloven?quote:Op zondag 4 september 2016 20:26 schreef Uccie het volgende:
[..]
Dat wist ik niet, misschien dat mijn oma het daarom haalde, niet dat ze Joods was, maar voor rosbief moest ze altijd voorspier hebben. Die was trouwens wel goed mals.
Spam, niet geklikt.quote:Op zondag 4 september 2016 20:25 schreef Fylax het volgende:
Wat gaan jullie kijken vanavond?
Vanavond nieuw op tv: Vlucht HS13 en nieuw seizoen ZML
Die pizza van Timmmmm zag er anders behoorlijk smerig uit. Net als die ontlastingsmaaltijden die jij naarbinnen harkt.quote:Op zondag 4 september 2016 20:25 schreef YokiKloon het volgende:
Timmmmm zijn passie voor koken en vretenDat wordt de nieuwe Herman hoor.
Kom vooral allemaal een keer bij me eten.quote:Op zondag 4 september 2016 20:26 schreef Tem het volgende:
[..]
Die pizza van Timmmmm zag er anders behoorlijk smerig uit. Net als die ontlastingsmaaltijden die jij naarbinnen harkt.
Maak je dan die spek?quote:Op zondag 4 september 2016 20:27 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Kom vooral allemaal een keer bij me eten.
Katholiek? die vreten alles en vis op vrijdag.quote:Op zondag 4 september 2016 20:26 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Misschien geldt het ook voor andere geloven?
nee, iets met kip.quote:
Ik heb geen idee wat katholieken wel en niet mogen eten als ze echt streng zijnquote:Op zondag 4 september 2016 20:27 schreef Uccie het volgende:
[..]
Katholiek? die vreten alles en vis op vrijdag.
quote:Op zondag 4 september 2016 20:27 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Kom vooral allemaal een keer bij me eten.
Het is eten man, geen kunst.quote:Op zondag 4 september 2016 20:26 schreef Tem het volgende:
[..]
Die pizza van Timmmmm zag er anders behoorlijk smerig uit. Net als die ontlastingsmaaltijden die jij naarbinnen harkt.
Mijn meest high-class gerecht ooit zijn de twee beef wellingtons die ik ooit gemaakt heb. Maar zoveel geld heb ik ook weert niet voor jullie overquote:Op zondag 4 september 2016 20:28 schreef Yasmin23 het volgende:
[..]
Zie. Daar gaan we al. Maak het Tim niet zo moeilijk joh.
quote:Op zondag 4 september 2016 20:27 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Kom vooral allemaal een keer bij me eten.
Dat spreekt mij ook niet aanquote:Op zondag 4 september 2016 20:29 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Mijn meest high-class gerecht ooit zijn de twee beef wellingtons die ik ooit gemaakt heb. Maar zoveel geld heb ik ook weert niet voor jullie over
Ik ken ook geen extremistische katholieken.quote:Op zondag 4 september 2016 20:28 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Ik heb geen idee wat katholieken wel en niet mogen eten als ze echt streng zijn
quote:Op zondag 4 september 2016 20:29 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Mijn meest high-class gerecht ooit zijn de twee beef wellingtons die ik ooit gemaakt heb. Maar zoveel geld heb ik ook weert niet voor jullie over
Halve gek. Tournedos omwikkeld met spek. Lekkerder kan haast niet. Jammer alleen dat dat vlees van 40 euro per kilo is en zo'n koker algauw 800 gram tot een kilo is.quote:Op zondag 4 september 2016 20:30 schreef Yasmin23 het volgende:
[..]
Dat spreekt mij ook niet aan
Wat kost zo'n ding?
Eggs benedict?quote:Op zondag 4 september 2016 20:31 schreef Oversight het volgende:
[..]niks mis met een gepocheerd eitje op toast.
Oh spek zeg je? Dan doe je toch het gerecht alleen met spek?quote:Op zondag 4 september 2016 20:31 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Halve gek. Tournedos omwikkeld met spek. Lekkerder kan haast niet. Jammer alleen dat dat vlees van 40 euro per kilo is en zo'n koker algauw 800 gram tot een kilo is.
quote:Op zondag 4 september 2016 20:22 schreef DJMO het volgende:
[..]
niks a la minute, gewoon de gewone .. ingesmeerd met mosterd, gekruid met paprika en peper,
Gewoon spek omwikkelen met spek en daar dan bladerdeeg omheen. Ja, ne, kan hoor.quote:Op zondag 4 september 2016 20:31 schreef Yasmin23 het volgende:
[..]
Oh spek zeg je? Dan doe je toch het gerecht alleen met spek?
Dat heb ik 1x gegeten....ik ging bijna huilen toen mijn bord leeg was.quote:Op zondag 4 september 2016 20:31 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Halve gek. Tournedos omwikkeld met spek. Lekkerder kan haast niet. Jammer alleen dat dat vlees van 40 euro per kilo is en zo'n koker algauw 800 gram tot een kilo is.
Dat is ook varken dus..quote:Op zondag 4 september 2016 20:32 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Gewoon spek omwikkelen met spek en daar dan bladerdeeg omheen. Ja, ne, kan hoor.
We hebben het trouwens wel over parmaham waar het in gaat
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |