abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 4 september 2016 @ 20:10:12 #251
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089078
Alleen van biefstuk ben ik niet zo'n fan. Al dat droge vlees, liever wat vet erbij
Laffe huichelaar
pi_165089085
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:09 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik vind eend lekkerder. Of een goede stoofpot
Ja geloof dat ik niet zoveel met eend heb. Of de keren dat ik het had was het slecht gemaakt,
  zondag 4 september 2016 @ 20:10:34 #253
19194 Oversight
◢◤
pi_165089089
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:09 schreef timmmmm het volgende:

Of een goede stoofpot
;( Mijn oma is dood..... en die kon dat zooooooooo lekker maken....

:N Recept verloren gegaan.
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 20:10:51 #254
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089096
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:09 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik vind eend lekkerder. Of een goede stoofpot
Ik heb wel steeds meer moeite om echt lekker vlees te vinden voor stoofpot, is allemaal zo mager.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_165089102
Ik moest vroeger thuis op zondag biefstuk eten ;(

Daar deed ik dus 20 min over omdat ik het dus echt niet lekker vind.
  zondag 4 september 2016 @ 20:11:11 #256
19194 Oversight
◢◤
pi_165089105
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:10 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Ja geloof dat ik niet zoveel met eend heb. Of de keren dat ik het had was het slecht gemaakt,
:{w chinezen zijn de enigen die eend goed weten te bereiden, maar die hebben dan ook langer geoefend
◢◤
pi_165089107
quote:
3s.gif Op zondag 4 september 2016 20:10 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik heb wel steeds meer moeite om echt lekker vlees te vinden voor stoofpot, is allemaal zo mager.
Gewoon riblappen bij de slager.
pi_165089122
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:11 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w chinezen zijn de enigen die eend goed weten te bereiden, maar die hebben dan ook langer geoefend
Veel mensen vinden eend daar echt lekker. Misschien dat ik het weer keer moet proberen.
  zondag 4 september 2016 @ 20:11:56 #259
19194 Oversight
◢◤
pi_165089124
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:10 schreef timmmmm het volgende:
Alleen van biefstuk ben ik niet zo'n fan. Al dat droge vlees, liever wat vet erbij
:{w Een goede biefstuk is nooit droog, sappig van binnen, knapperig van buiten, en smelt in je mond.
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 20:12:01 #260
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089127
quote:
7s.gif Op zondag 4 september 2016 20:11 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Gewoon riblappen bij de slager.
Ja, maar de laatste keer zei die zelfs, zou het niet doen.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_165089141
quote:
3s.gif Op zondag 4 september 2016 20:12 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ja, maar de laatste keer zei die zelfs, zou het niet doen.
Homo.

Lam kan ook erg lekker zijn.
  zondag 4 september 2016 @ 20:13:05 #262
19194 Oversight
◢◤
pi_165089147
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 20:11 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Veel mensen vinden eend daar echt lekker. Misschien dat ik het weer keer moet proberen.
:{w Die gasten weten echt wat ze doen,... als je in Rotterdam komt Hun-Kee op de Witte de Wit... die heeft ook de lekkerste echte chinese thee erbij...
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 20:13:12 #263
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089149
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:11 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w Een goede biefstuk is nooit droog, sappig van binnen, knapperig van buiten, en smelt in je mond.
Ik heb nog nooit biefstuk gehad die zoooooo zacht was.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  zondag 4 september 2016 @ 20:13:23 #264
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089154
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:10 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Ja geloof dat ik niet zoveel met eend heb. Of de keren dat ik het had was het slecht gemaakt,
Dat laatste denk ik. Je ziet dat ook best veel bij van die japanners enzo, dan is het helemaal droog en niet te hachelen
Laffe huichelaar
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL zondag 4 september 2016 @ 20:13:39 #265
147316 crew  DJMO
#trut
pi_165089161
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:11 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w Een goede biefstuk is nooit droog, sappig van binnen, knapperig van buiten, en smelt in je mond.
een kenner _O_ :9~ :9~
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  zondag 4 september 2016 @ 20:13:43 #266
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089165
quote:
3s.gif Op zondag 4 september 2016 20:10 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik heb wel steeds meer moeite om echt lekker vlees te vinden voor stoofpot, is allemaal zo mager.
Ik haal altijd sucadelappen bij de sligro
Laffe huichelaar
pi_165089174
Gewoon jodenhaas klappen, is net zo mals als biefstuk en minstens zo lekker.
pi_165089177
Lamskoteletten blijven wel mijn favoriet denk ik :p
  zondag 4 september 2016 @ 20:14:23 #269
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089185
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:11 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w chinezen zijn de enigen die eend goed weten te bereiden, maar die hebben dan ook langer geoefend
Ha-hahahahahahahahha wanne gek.
Laffe huichelaar
  zondag 4 september 2016 @ 20:14:26 #270
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089187
quote:
7s.gif Op zondag 4 september 2016 20:12 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Homo.

Lam kan ook erg lekker zijn.
Is ook wel erg lekker, ja.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  zondag 4 september 2016 @ 20:15:12 #271
19194 Oversight
◢◤
pi_165089205
quote:
3s.gif Op zondag 4 september 2016 20:13 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit biefstuk gehad die zoooooo zacht was.
:{w Dan doe het het verkeerd....

:Y) Pan knalheet maken, roomboter erin, 10 seconden later biefstuk erbij.. 1 minuut op elke zijde... eruit halen, en minstens 5 minuten laten rusten in zilverfolie... kan niet verkeerd gaan.... GEEN zout of peper tot ie op je bord ligt.
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 20:15:13 #272
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089207
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:11 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w Een goede biefstuk is nooit droog, sappig van binnen, knapperig van buiten, en smelt in je mond.
Onzin. Da's dan een ossenhaas of een tournedos. Of zo'n beest van de groothandel waar ie eerst een dag in een glucosebad gelegen heeft om hem zacht te krijgen
Laffe huichelaar
  zondag 4 september 2016 @ 20:15:29 #273
19194 Oversight
◢◤
pi_165089214
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:13 schreef DJMO het volgende:

[..]

een kenner _O_ :9~ :9~
:Y
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 20:15:55 #274
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089226
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:13 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik haal altijd sucadelappen bij de sligro
Denk dat ik dat maar ga doen, bij de slager dan en als het geen 80graden meer is.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  zondag 4 september 2016 @ 20:16:06 #275
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089231
quote:
7s.gif Op zondag 4 september 2016 20:14 schreef Fokker89 het volgende:
Gewoon jodenhaas klappen, is net zo mals als biefstuk en minstens zo lekker.
Even goed als biefstuk ja, maar hetzelfde probleem. Zit gewoon niet zoveel vet aan, dat geeft smaak. Geef mij maar een goeie flanksteak.

Of een eckte tournedos natuurlijk
Laffe huichelaar
pi_165089232
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:15 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Onzin. Da's dan een ossenhaas of een tournedos. Of zo'n beest van de groothandel waar ie eerst een dag in een glucosebad gelegen heeft om hem zacht te krijgen
Wat?
  zondag 4 september 2016 @ 20:16:18 #277
19194 Oversight
◢◤
pi_165089237
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:13 schreef DJMO het volgende:

[..]

een kenner _O_ :9~ :9~
:') Er was vroeger een tijd dat ik mijn boodschappen niet hoefde te betalen,.. toen at ik het een paar keer per week.
◢◤
pi_165089244
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:15 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Onzin. Da's dan een ossenhaas of een tournedos. Of zo'n beest van de groothandel waar ie eerst een dag in een glucosebad gelegen heeft om hem zacht te krijgen
Plakvlees :') Die DJMO en Oversight praten over AH biefstuk en denken dat ze een topschef zijn.
pi_165089250
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:16 schreef Oversight het volgende:

[..]

:') Er was vroeger een tijd dat ik mijn boodschappen niet hoefde te betalen,.. toen at ik het een paar keer per week.
Toen je thuis woonde?:P
  zondag 4 september 2016 @ 20:17:16 #280
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089265
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:15 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w Dan doe het het verkeerd....

:Y) Pan knalheet maken, roomboter erin, 10 seconden later biefstuk erbij.. 1 minuut op elke zijde... eruit halen, en minstens 5 minuten laten rusten in zilverfolie... kan niet verkeerd gaan.... GEEN zout of peper tot ie op je bord ligt.
Dat laatste is al onzin, daar geloof ik Heston toch eerder in als jou. Als je je biefstuk zo bakt, is ie gewoon knalrauw van binnen en dus onmogelijk zo zacht als jij beschrijft. Tenzij je van die vieze lappen van een centimeter hebt
Laffe huichelaar
  zondag 4 september 2016 @ 20:17:27 #281
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089268
quote:
7s.gif Op zondag 4 september 2016 20:14 schreef Fokker89 het volgende:
Gewoon jodenhaas klappen, is net zo mals als biefstuk en minstens zo lekker.
Dat heet tegenwoordig diamanthaas....en het duurde bij mij 4 uur voor ik die link legde :')
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  zondag 4 september 2016 @ 20:17:48 #282
19194 Oversight
◢◤
pi_165089277
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:15 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Onzin. Da's dan een ossenhaas of een tournedos. Of zo'n beest van de groothandel waar ie eerst een dag in een glucosebad gelegen heeft om hem zacht te krijgen
}:| Bull, gewoon een uur voor je hem gaat bereiden uit de koeling halen, en niet in de open lucht
◢◤
pi_165089281
quote:
3s.gif Op zondag 4 september 2016 20:17 schreef Uccie het volgende:

[..]

Dat heet tegenwoordig diamanthaas....en het duurde bij mij 4 uur voor ik die link legde :')
Ik wist dit dus ook niet tot nu toe :D
  zondag 4 september 2016 @ 20:18:46 #284
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089301
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:17 schreef Oversight het volgende:

[..]

}:| Bull, gewoon een uur voor je hem gaat bereiden uit de koeling halen, en niet in de open lucht
Waarvan akte, jij zal het vast beter weten
Laffe huichelaar
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL zondag 4 september 2016 @ 20:19:05 #285
147316 crew  DJMO
#trut
pi_165089316
quote:
7s.gif Op zondag 4 september 2016 20:16 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Plakvlees :') Die DJMO en Oversight praten over AH biefstuk en denken dat ze een topschef zijn.
Ik eet dat 'plakvlees' waar jij het over hebt inderdaad wel eens, omdat ik duurder niet kan betalen. Schaam ik me totaal niet voor, maar dat wil evenmin zeggen dat ik niet weet waar ik het over heb. Vroeger, in beter tijden toen mijn vader nog leefde, aten we elke week wel biefstuk of varkenshaas van de slager.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  zondag 4 september 2016 @ 20:19:08 #286
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089319
wie ben ik ook, ik heb er alleen maar voor geleerd en ik heb er alleen maar jaren voor betaald gekregen
Laffe huichelaar
  zondag 4 september 2016 @ 20:19:20 #287
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089323
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:17 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Ik wist dit dus ook niet tot nu toe :D
Mijn moeder vroeg het pas in een restaurant, toen zeiden ze het.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_165089333
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:17 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Tenzij je van die vieze lappen van een centimeter hebt
Gaat het weer over David zijn moeder?
pi_165089335
quote:
3s.gif Op zondag 4 september 2016 20:19 schreef Uccie het volgende:

[..]

Mijn moeder vroeg het pas in een restaurant, toen zeiden ze het.
En het is niet verzonnen door het restaurant? Het klinkt wel logisch :P
pi_165089348
Nog wachten met de ruzie jongens. Mijn snacks zitten nog niet eens in de oven
pi_165089350
quote:
9s.gif Op zondag 4 september 2016 20:19 schreef timmmmm het volgende:
wie ben ik ook, ik heb er alleen maar voor geleerd en ik heb er alleen maar jaren voor betaald gekregen
Gaat dit over prostitutie?
  zondag 4 september 2016 @ 20:20:24 #292
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_165089360
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:19 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

En het is niet verzonnen door het restaurant? Het klinkt wel logisch :P
nee, heb later gegoogled.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  zondag 4 september 2016 @ 20:20:37 #293
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089371
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:19 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

En het is niet verzonnen door het restaurant? Het klinkt wel logisch :P
Nee, het is echt waar. Jodenhaas = diamanthaas
Laffe huichelaar
pi_165089378
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:19 schreef DJMO het volgende:

[..]

Ik eet dat 'plakvlees' waar jij het over hebt inderdaad wel eens, omdat ik duurder niet kan betalen. Schaam ik me totaal niet voor, maar dat wil evenmin zeggen dat ik niet weet waar ik het over heb. Vroeger, in beter tijden toen mijn vader nog leefde, aten we elke week wel biefstuk of varkenshaas van de slager.
Eet je wel eens die a la minute speklappen van de ah, zijn 3 euro dacht ik. Daar ben ik gek op :P
  zondag 4 september 2016 @ 20:21:09 #295
19194 Oversight
◢◤
pi_165089387
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:16 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Toen je thuis woonde?:P
:') Nee, tussen einde laatste baan, en begin uitkering zat een maand of 7, heb dus een tijdje moeten overbruggen zonder te betalen, en als je toch niet heft te betalen kan je net zo goed het duurdere vlees meenemen...
◢◤
pi_165089390
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:20 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Nee, het is echt waar. Jodenhaas = diamanthaas
Wie heeft bepaald dat jodenhaas niet meer mocht:P
  zondag 4 september 2016 @ 20:21:16 #297
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089394
Voor alle wannabees als Oversight hier: bestel 'over eten en koken' eens van Harrold McGee
Laffe huichelaar
pi_165089408
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:21 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Wie heeft bepaald dat jodenhaas niet meer mocht:P
De joden.
  zondag 4 september 2016 @ 20:21:45 #299
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_165089410
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:20 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Eet je wel eens die a la minute speklappen van de ah, zijn 3 euro dacht ik. Daar ben ik gek op :P
Lekker zo krokant bakken dat het bijna tegen het verbrandde aan zit :~
Laffe huichelaar
pi_165089417
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:21 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Lekker zo krokant bakken dat het bijna tegen het verbrandde aan zit :~
:Y :Y
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')