SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
Heb je zulke kleine glazen?quote:
quote:
Ik ook maar wel warm en met koffie-extract erinquote:
Wat eet jij veel en dicht op elkaar.quote:Op zondag 12 juni 2016 19:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Tomatensoep met gehaktballetjes en vermicelli en visgratin vanavond.
Dat wist ik al toen je zo zat te bedelen om die codes.quote:Op zondag 12 juni 2016 23:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik leef wel n beetje om lekker te eten
nou nou.quote:Op zondag 12 juni 2016 23:08 schreef MCH het volgende:
[..]
Dat wist ik al toen je zo zat te bedelen om die codes.
Hey daar was ik ook vorige weekquote:Op maandag 13 juni 2016 03:22 schreef Iwanius het volgende:
Gisteren
Lunch:
[ afbeelding ]
Aloude mixed bowl i.c.m. weer een oranje Busta frisje!
Acclimatiseren:
[ afbeelding ]
Lekkere Erdinger van de tap en een paffert die op is.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Sui Kau bowl met alleen groenten erbij.
[ afbeelding ]
Nou…niet helemaal ‘vlees’vrij want deze portie overheerlijke eend kunnen wij natuurlijk niet laten schieten.
Toetje:
[ afbeelding ]
Even langs de Italiaan op de Oude Binnenweg…voor de aloude fruitsorbet.
Acclimatiseren:
[ afbeelding ]
Hebben de scholen/Uni’s al vakantie dan dat het op een zondagavond laat nog zo druk is in de Witte de Withstraat?
Tot slot:
[ afbeelding ]
Tis toch al laat dus trek speelt weer op dus ff een garnalen soepje i.c.m.
wat rijst bij Happy Wok aan de William Boothlaan ophalen voor thuis.
oh shoot!quote:
gelukkig wel een bolletje mozzarella in de saladequote:Op maandag 13 juni 2016 18:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
oh shoot!
Ik heb erg veel parmezaan gebruikt. Zonder parmezaan geen pasta
Lekker zeg! Goed gegeten.quote:Op maandag 13 juni 2016 22:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Wereld restaurant. Was heerlijk Vooral de krab, rauwe octopus en tonijn, paling, carpaccio van ossehaas maar ook van zalm was heerlijk.
Tepayaki tonijn, coquilles, niet te bang voor 'te rauw' zo ook voor de biefstukje en varkenshaas.
Na was vanille ijs met daarover witte chocolade, slagroom, nootjes, lange vingers en natuurlijk een tompouce. Hoe simpeler hoe beter!
Waarom eet je 2 gore bananen?quote:Op dinsdag 14 juni 2016 13:18 schreef MrSalazar het volgende:
2 gore bananen, zuurdesembrood met tilsiter, kefir en een flesje aanmaaklimonade.
Ik vind bananen sowieso alleen lekker als ze nog groen zijn of deels. Maar na een dag zijn ze dat al niet meer en dan ga ik ze niet weggooien. Meestal gewoon in mn mond stoppen en wegspoelen met melk.quote:
Flinke jongen!quote:Op dinsdag 14 juni 2016 16:19 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Ik vind bananen sowieso alleen lekker als ze nog groen zijn of deels. Maar na een dag zijn ze dat al niet meer en dan ga ik ze niet weggooien. Meestal gewoon in mn mond stoppen en wegspoelen met melk.
Van AH die shoarma. ? Zo ja die is errug lekker. Ik eet het ook altijd op een vierde deel Turks brood.quote:Op dinsdag 14 juni 2016 22:09 schreef Thezappa het volgende:
kippendijenshoarma met zelfgemaakt knoflooksaus en turks brood
en pils
nee zelf gekruid..de shoarmaquote:Op dinsdag 14 juni 2016 22:46 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Van AH die shoarma. ? Zo ja die is errug lekker. Ik eet het ook altijd op een vierde deel Turks brood.
Voor de botjes vermoed ik zomaar.quote:Op woensdag 15 juni 2016 15:35 schreef PluisigNijntje het volgende:
Waarvoor is trouwens het lege frietbakje?
Wat is dat bij die Mixed bowl dan? Dat groene ?quote:Op dinsdag 14 juni 2016 18:23 schreef Iwanius het volgende:
Lunch:
[ afbeelding ]
Jeuh..coquilles bij die ‘bolle’
[ afbeelding ]
En weer lekker te smikkelen van dit super mals vlees terwijl ‘Bolle”
voor de Pers een proeverij houdt van zijn nieuwste experiment op
whiskey gebied.
[ ]afbeelding ]
Daarna Labs verlaten en een lekkere mixed bowl genuttigd zodat het maagje weer goed vol zat.
Acclimatiseren:
[ afbeelding ]
Verse paffert i.c.m. een tap biertje.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Dat is een bakje extra bouillon met choi sam (chinese) groente die ik altijd erbij krijg omdat ik nogal erg vochtig ben aangelegd.(hou dus erg van boullon = ook vrij gezond) Normaliter zit de choi sam in die grote bowl maar ik vind dat om een of andere manier niet lekker met de noodles en garnalen dimsum en pekingeend erbij dus eet ik het apart.quote:Op woensdag 15 juni 2016 20:18 schreef Thezappa het volgende:
Wat is dat bij die Mixed bowl dan? Dat groene ?
ahh ok...lijkt me wel lekker..quote:Op donderdag 16 juni 2016 09:59 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Dat is een bakje extra bouillon met choi sam (chinese) groente die ik altijd erbij krijg omdat ik nogal erg vochtig ben aangelegd.(hou dus erg van boullon = ook vrij gezond) Normaliter zit de choi sam in die grote bowl maar ik vind dat om een of andere manier niet lekker met de noodles en garnalen dimsum en pekingeend erbij dus eet ik het apart.
Fyi: Choi sam wordt niet standaard als groente gegeven en is ook iets duurder maar ik vraag het altijd omdat het gewoon veel lekkerder is en vind dan wat je normaliter van die HK chinezen krijgt en dat is pak choi.(witte steel,hard en zure smaak soms)
Actueel:
[ afbeelding ]
Met 'Miep' buitenshuis even wat knabbelen en drinken uurtje geleden
[ afbeelding ]
'Miep' weg dus ik kan gaan pre-acclimatiseren voor de lunch.
quote:Op donderdag 16 juni 2016 23:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Even het leven gevierd: Bittergarnituur, inktvisringen met knoflooksaus en ice tea.
Wat ik meestal nuttig is niet echt bijzonder vind ik. Het staat op bijna elk HK restaurant onder de soepen en dan meestal als Bami of noedelsoep. Ik heb dat dus! Alleen ik ben wel een beetje klaar na +/-45+ jaren met die standaard bami noedels en vraag dan of ze Hofan of Mihoen (witte) of glasnoedels hebben.quote:Op donderdag 16 juni 2016 11:02 schreef Thezappa het volgende:
ahh ok...lijkt me wel lekker..
hier in deventer heb je niet echte fatsoenlijke chinees/oosters eten..is wel jammer
To die for!quote:Op vrijdag 17 juni 2016 00:09 schreef killerkip69 het volgende:
Komkommer in zoetzuur uit de polder met 'n zwaar biertje v/d Aldi.
Is zo'n moksi meti duur? Nog nooit gegeten alhoewel ik zeker weet dat ik het geweldig vind. Ben gek op spek en cha sieuw.quote:Op vrijdag 17 juni 2016 20:52 schreef Iwanius het volgende:
Acclimatiseren in de middag.
En aansluitend vroeg avondmaal (meer verlengde lunch)
[ afbeelding ]
En weer de Surinaamse toer met de welbekende moksi-meti & witte rijst en frisje.
Meestal 8 a 10 euro, niet duur dus.quote:Op vrijdag 17 juni 2016 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is zo'n moksi meti duur? Nog nooit gegeten alhoewel ik zeker weet dat ik het geweldig vind. Ben gek op spek en cha sieuw.
Vanmiddag werklunch was patat flip met ui en een broodje kroket.
Net alleen wat zalm. Zo een cola-ijsje.
Curry is toch altijd vegetarisch?quote:Op zaterdag 18 juni 2016 08:09 schreef Karzai het volgende:
kop koffie,
gisteravond een vegetarische curry was erg lekker
Nee, kan ook van vlees of zelfs vis worden gemaakt.quote:
Iew, nooit geweten.quote:Op zaterdag 18 juni 2016 09:10 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
Nee, kan ook van vlees of zelfs vis worden gemaakt.
quote:Op zaterdag 18 juni 2016 09:12 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Iew, nooit geweten.![]()
Die van Hela iig niet gelukkig.
nee niet die rotzooiquote:Op zaterdag 18 juni 2016 09:12 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Iew, nooit geweten.![]()
Die van Hela iig niet gelukkig.
ben niet zo'n curry fan denk dat ik 3 jaar met een fles hela doe, ik ben meer ketchup fan hot ketchup van heinzquote:
ik heb zomaar het vermoeden dat het hier niet over currysaus ging, maar over het gerecht curry...quote:Op zaterdag 18 juni 2016 09:12 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Iew, nooit geweten.![]()
Die van Hela iig niet gelukkig.
Du fromage?quote:
Gyoza kun je nooit genoeg van hebbenquote:Op zaterdag 18 juni 2016 15:33 schreef RobinOok het volgende:
Heb me net helemaal volgestouwd met kip gyoza en kimchi mandu met Yin Yin saus
Zoiets, maar dan 3 keer zo veel :
[ link | afbeelding ]
Nope een Moksi-meti is niet duur. Zo een schaal met bord witte rijst begint vanaf ¤ 10,-. Je hebt dan dus zo een grootte portie. Kleiner begint het bij ¤ 7,50 maar dan wordt ongeveer de helft wat je nu in de schaal ziet op je bord met witte rijst geschept.quote:Op vrijdag 17 juni 2016 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Is zo'n moksi meti duur? Nog nooit gegeten alhoewel ik zeker weet dat ik het geweldig vind. Ben gek op spek en cha sieuw.
Thanks. Is goedkoop voor zo'n bord vlees!quote:Op zaterdag 18 juni 2016 20:27 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Nope een Moksi-meti is niet duur. Zo een schaal met bord witte rijst begint vanaf ¤ 10,-. Je hebt dan dus zo een grootte portie. Kleiner begint het bij ¤ 7,50 maar dan wordt ongeveer de helft wat je nu in de schaal ziet op je bord met witte rijst geschept.
Concreet: Kleine portie is niet rijst en je Moksi-apart zoals bij de grootte maar de moski wordt dan op je rijst geschept en dan heb je altijd minder dan wanneer het los in een schaal komt.
Ik zie jou altijd superveel eten hier, heb je een hoge BMI?quote:Op zaterdag 18 juni 2016 17:28 schreef FutureFairytale het volgende:
2 Hollandse Nieuwe
Chips met zeezout en zwarte peper
Kersen
Vanavond een baguette rosbief/rucola/remoulade van de Hema
Hoe maak jij je courgettesoep?quote:Op zaterdag 18 juni 2016 21:36 schreef Spanky78 het volgende:
Lekker bruschetta vanavond, had nog een pond snoeptomaatjes over, en stokbrood...simpel en extreem lekker. Soepje van courgette uit de vriezer erbij, yummie.
Oh, goede vraagquote:Op zaterdag 18 juni 2016 21:39 schreef sprietje76 het volgende:
[..]
Hoe maak jij je courgettesoep?
ik vind ze zo weinig smaakvolik doe vast wat verkeerd
Neequote:Op zaterdag 18 juni 2016 21:30 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Ik zie jou altijd superveel eten hier, heb je een hoge BMI?
Toch niet. Alleen denk wat kersen want vanmiddag lunchen buiten de deur.quote:Op zondag 19 juni 2016 11:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Montenauerham en een zacht gekookt eitje
In het ziekenhuis zonder Philadelphiaquote:Op zondag 19 juni 2016 11:36 schreef Skeletor. het volgende:
Skeletor. is weer half terug op de aardse wereld na een tijdje radiostilte. Hoe werkte het uploaden van foto's via Imgur ook alweer? Want dan ga ik jullie lastigvallen met heerlijke ziekenhuiskost
.
Man, wat heb ik jullie gemist. Niet al te mooie pics posten, ik word jaloers.
Thanksquote:Op zondag 19 juni 2016 11:44 schreef Woelwater het volgende:
[..]
In het ziekenhuis zonder Philadelphia![]()
Welkom terug
Hier "upload images" kiezen: http://imgur.com/quote:Op zondag 19 juni 2016 11:56 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Ja, huilie! Maar wel met poffertjes. Nou, hoe upload ik foto's?
Dank je! Man, jullie gaan culinaire porno zienquote:Op zondag 19 juni 2016 11:58 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Hier "upload images" kiezen: http://imgur.com/
Dan die link tussen zoiets zetten: [ [url=link]afbeelding[/url] ]
Zeker fruitschalen vol snoeptomaatjes gekregen daar![]()
Hoe vind je het brood in het SZE? Mijn ma zegt dat ze er nog nooit vers brood heeft gehad, terwijl ze er de afgelopen twee jaar wel iets van 25 nachten heeft gelegenquote:Op zondag 19 juni 2016 11:36 schreef Skeletor. het volgende:
Skeletor. is weer half terug op de aardse wereld na een tijdje radiostilte. Hoe werkte het uploaden van foto's via Imgur ook alweer? Want dan ga ik jullie lastigvallen met heerlijke ziekenhuiskost
.
Man, wat heb ik jullie gemist. Niet al te mooie pics posten, ik word jaloers.
Klopt, gewoon sneetjes supermarktbrood. Je kunt ook beschuit, crackers, knäckebröd, roggebrood of rozijnenbrood krijgen.quote:Op zondag 19 juni 2016 12:19 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hoe vind je het brood in het SZE? Mijn ma zegt dat ze er nog nooit vers brood heeft gehad, terwijl ze er de afgelopen twee jaar wel iets van 25 nachten heeft gelegen
Wat is er met jou aan de hand dan?
Foto!quote:Op zondag 19 juni 2016 12:52 schreef aloa het volgende:
Tomatensoep![]()
Niet uit blik, maar met verse groente en vlees
Te koop bij Oriental enzo :quote:
Thanks voor de tip! Die ga ik een keertje halenquote:Op zondag 19 juni 2016 16:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Te koop bij Oriental enzo :
[ link | afbeelding ]
Wilde er net een stukje aan wijden, maar kon godverdomme niet eens vinden hoe die krengen heten! Dus dan maar niet. Maar lekker zijn ze wel.
Ouwe foto, met binnenkant erbij:
[ link | afbeelding ]
Nice, ook maar eens halen.quote:Op zondag 19 juni 2016 16:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Te koop bij Oriental enzo :
[ link | afbeelding ]
Wilde er net een stukje aan wijden, maar kon godverdomme niet eens vinden hoe die krengen heten! Dus dan maar niet. Maar lekker zijn ze wel.
Ouwe foto, met binnenkant erbij:
[ link | afbeelding ]
Nah, dat is niet verplicht natuurlijk. Op de foto zag het er alleen wel zo uit.quote:Op zondag 19 juni 2016 17:32 schreef RobinOok het volgende:
Ja, nee, sorry. Moet eigenlijk wel he?
Maar zulke dingen in de vriezer zijn altijd wel fijn voor een luie zondagmiddaglunch.
PS. Ik heb wel het ei waar ik ze eerst doorhaalde op smaak gebracht met scheutje shaoxing, mirin, peper en zout. Telt dat ook een beetje mee?
Haha. Ik wil commissie!quote:Op zondag 19 juni 2016 17:50 schreef emmyemmy het volgende:
Ik weet wat mijn avondeten gaat worden morgen, gyoza en viskoekjes
Is goed hoorquote:Op zondag 19 juni 2016 17:51 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Haha. Ik wil commissie!
Volgende boek dat je bestelt bij Bol via mijn site doen, okay?
Deze vind ik vooralsnog het lekkerst, maar ik hou het niet zo heel goed bij en ik proef ze nooit naast elkaar:quote:Op zondag 19 juni 2016 17:53 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Is goed hoor
Welk merk gyoza raad jij trouwens aan? Ga naar de oriental
Die van ajinomoto heb ik altijd, haal ik die morgen gewoon weerquote:Op zondag 19 juni 2016 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Deze vind ik vooralsnog het lekkerst, maar ik hou het niet zo heel goed bij en ik proef ze nooit naast elkaar:
[ link | afbeelding ]
Gyoza met kip
Had vandaag een andere merk. Van Ajinomoto. (gekocht bij Oriental) Ook lekker.
Nou, het lijkt totaal niet op wat ik normaal eet. Ik werd dan ook zielsongelukkig van ziekenhuisetenquote:Op zondag 19 juni 2016 12:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Welkom terug Skeletor! Tenminste; neem aan dat je weer thuis bent?
Dat kaiserbroodje als ontbijt ziet er toch niet verkeerd uit? Je avondeten ook niet. Niet fantastisch maar gewoon zoals dat eten normaal ook uit ziet
Dank je welquote:Op zondag 19 juni 2016 12:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Welkom terug Skeletor! Tenminste; neem aan dat je weer thuis bent?
Dat kaiserbroodje als ontbijt ziet er toch niet verkeerd uit? Je avondeten ook niet. Niet fantastisch maar gewoon zoals dat eten normaal ook uit ziet
Beterschap.quote:Op maandag 20 juni 2016 08:14 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Dank je wel.
Was ik maar thuis! Nee, ik blijf nog even logeren, whaha. Ik hoop niet al te lang meer. Alles is goed te doen, hoor. Je moet je een beetje aanpassen. Maar als ik weer thuis ben, zullen de pangasiusfilets weer zwemmen als voorheen en de tosti's gebrouwen worden.
Nou, dat vind ik dus ook altijd bizar. Witbrood met jam en hagelslag, een mega schnitzel met 20 gram spinazie.. Ik dacht dat je juist gezonder ipv ongezonder moest worden in het ziekenhuisquote:Op zondag 19 juni 2016 19:18 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nou, het lijkt totaal niet op wat ik normaal eet. Ik werd dan ook zielsongelukkig van ziekenhuisetenIk vond het ook verre van wat ik onder gezond versta.
Huh, dezelfde als hier?quote:Op maandag 20 juni 2016 11:50 schreef Iwanius het volgende:
Tis maandag dus:
[ afbeelding ]
Vroege lunch met deze aloude combo en wel de welbekende mixed bowl i.c.m. een frisje.
Wat doe je dat weer goed Robin. Mocht ik ooit in een ziekenhuis belanden en daar een tijdje moeten verblijven en 'Miep'is er niet dan weet ik i.i.g zeker dat ik jou vraag om gedurende al die tijd dat ik er verblijf mijn dagelijks eten te verzorgen en mee te nemen naar het ziekenhuis. Weet ik dat dat i.i.g goed zit .quote:Op zondag 19 juni 2016 16:34 schreef RobinOok het volgende:
Nog meer chicken gyoza:
En Koreaanse vis/inktvis koekjes
Nope. Had er nog niet van gehoord ook. Maar ik heb een tyfushekel aan tafelbbq-en. :-)quote:Op maandag 20 juni 2016 12:05 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Btw je bent hopelijk niet al naar dat Korean Food by Allegaartje geweest op de Zwaanhals? Ik ook nog niet en eerlijkheidshalve schreeuwt het van alle kanten naar mij: "aangepast en nep en kan ik ook zelf thuis bereiden als ik zin heb.."
En daar vragen ze vervolgens per dag de hoofdprijs voor? Dit..duidelijk voorverpakt spul zonder kraak of smaak. Ik zou je zo een lekkere bak moksi- of tjaumin komen brengen zodat je iets van lekkers in je maag hebt.quote:Op maandag 20 juni 2016 12:45 schreef Skeletor. het volgende:
Koolraap, broccoli, aardappelpuree, omelet, frambozenvla.
Oh bah, dat brood zal wel een paar cent goedkoper zijn... Vroeger leverde Bakker Bos uit Nieuw-Weerdinge ze altijd brood.quote:Op zondag 19 juni 2016 12:34 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Klopt, gewoon sneetjes supermarktbrood. Je kunt ook beschuit, crackers, knäckebröd, roggebrood of rozijnenbrood krijgen.
Vreselijk! Wat mankeert haar? Bij mij dus die stomme gebroken poot met weer een infectie.
Veel ziekenhuizen hebben niet eens meer een eigen keuken meer. De enige waarvan ik weet dat het echt goed is, is het Valleiziekenhuis in Ede. Enkel van verhalen zelf geen ervaring mee.quote:Op maandag 20 juni 2016 14:40 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En daar vragen ze vervolgens per dag de hoofdprijs voor? Dit..duidelijk voorverpakt spul zonder kraak of smaak. Ik zou je zo een lekkere bak moksi- of tjaumin komen brengen zodat je iets van lekkers in je maag hebt.
oeh, dat klinkt heel lekker. maak je die burgers zelf? Recept toevallig?quote:Op maandag 20 juni 2016 15:26 schreef Lonaa het volgende:
Turks broodje met kikkererwten-bietenburger en geitenkaas
dat ziet er erg lekker uit. Lijkt de vulling een beetje op die van dolma's?quote:Op maandag 20 juni 2016 16:47 schreef Bugfixed het volgende:
[ afbeelding ]
Kreeg gisteren gevulde gedroogde aubergines van de moeder van een vriendin mee. Ik weet niet of jullie dit kennen maar dit is zo'n heerlijk gerecht, vooral als het zonder vlees en met granaatappelzuur is bereid. Lekker met yoghurt ook. Dus straks niet hoeven te koken
Nee, proef het maar eerst.quote:Op maandag 20 juni 2016 16:52 schreef RobinOok het volgende:
Lijkt me net zo suf als een gevulde paprika.
Die maak ik zelf ja.quote:Op maandag 20 juni 2016 17:01 schreef kipje123 het volgende:
[..]
oeh, dat klinkt heel lekker. maak je die burgers zelf? Recept toevallig?
Ja maar ik vind paprika minder lekker. Gedroogde aubergines daarentegen zijn lekker hartig.quote:Op maandag 20 juni 2016 17:02 schreef kipje123 het volgende:
[..]
dat ziet er erg lekker uit. Lijkt de vulling een beetje op die van dolma's?
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
Goeie keus. Hij was echt weer suuuuperlekker.quote:Op dinsdag 21 juni 2016 19:33 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Die peperkip gaan wij dit weekend eten denk ik
Ik zag hetquote:Op dinsdag 21 juni 2016 20:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Goeie keus. Hij was echt weer suuuuperlekker.
Gisteren gemaakt (omdat die stomme AH alleen nog dubbelverpakkingen kip verkoopt).
Maar goed, nu dus lekker makkelijk. En extra lekker.
(Alleen 1 tip : geen rode ui gebruiken, dat ziet er niet uit :-D)
Vorige week nog gemaaktquote:
Oh, dat kan ook ook.quote:Op dinsdag 21 juni 2016 20:12 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Ik zag hetHeb alleen niks om mee te raspen of te vijzelen, dus dat wordt fijnhakken.
Da's waar, keertje naar kijkenquote:Op dinsdag 21 juni 2016 20:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, dat kan ook ook.
Maar aan de andere kant, hoe eerder je een microplane rasp koopt, hoe meer jaren je er plezier van hebt.
Cool!quote:Op dinsdag 21 juni 2016 20:14 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Vorige week nog gemaakt. Staat donderdag weer op het menu hier, heerlijk!
Dat klinkt echt heel goed!quote:Op donderdag 23 juni 2016 09:50 schreef Karzai het volgende:
gisteravond risotto met paddestoelen en kaas en verse spinazie a la creme met spekjes gemaakt door moeders natuurlijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |