SPOILER: Veelgebruikte, awesome, gezonde receptenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
Omg wat tof, heel veel plezier!quote:Op zaterdag 4 juni 2016 02:00 schreef MutedFaith het volgende:
Catan gedaan, en een of ander Star Wars spel met miniaturen. Beide gewonnen.
3 bier gehad, en met 3 man 1 zak chips. Maakt voor vandaag 2300 kcal voor aftrek van t hardlopen. En de weegschaal geeft vanavond maar +0.5 aan, dus ik verwacht hooguit een kleine plus morgenochtend.
Morgenmiddag richting Amsterdam voor 't concert van Adele. En daarna naast de Ziggodome een hotel in. Zondag nog wat winkelen en dan naar huis.
Nee, maar de laarzen zijn dan ook belangrijker dan de jurkquote:
Je bouwt je look van beneden naar boven op?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 09:02 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Nee, maar de laarzen zijn dan ook belangrijker dan de jurk
Spa mee, radijsjes in de tasquote:
Oja nou prima toch als het werkt zo, kipfilet en huttekase en smeerkaas tikken inderdaad niet zo hard aan. Ik dacht meer, als je nou moeite hebt om de kcal te beperken valt daar nog wel wat te schavenquote:Op vrijdag 3 juni 2016 23:27 schreef eleusis het volgende:
[..]
JaaaAls ik eet, moet het ook LEKKER zijn. Laat anders maar zitten. Bij mij geen zielige rijstwafels. En geen 'porties' van 15 gram zoals op het potje staat. Ik ben Sonja Bakker niet! Elke maaltijd is een genot, met precies net zo veel als toegestaan.
![]()
De 1800 kcal club, mijn club![]()
Alleen normaal eet ik niet alles wat ik sport weer terug. 2200 kcal eten op een dag is niet echt super, het is geen ramp, maar doe het te vaak en je hongergevoel gaat er ook weer aan wennen.En dan moet je weer wilskracht inzetten, wat minder leuk leven is. Dus vandaar even een biecht.
Dan kun je beter uitschieten met de Hüttenkäse!quote:Op zaterdag 4 juni 2016 09:06 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Oja nou prima toch als het werkt zo, kipfilet en huttekase en smeerkaas tikken inderdaad niet zo hard aan. Ik dacht meer, als je nou moeite hebt om de kcal te beperken valt daar nog wel wat te schavenIk vind mijn broodbeleg vaak niet zo bijzonder dat ik er heel veel van hoef, het bakje huttekase of smeerkaas moet bij mij vaak na een week weggegooid terwijl het nog lang niet leeg is omdat het anders niet meer goed is. Alleen met pindakaas of pure chocoladevlokken gaat het nog wel eens mis
Ik heb net een acai bowl gemaakt als ontbijt, en volgens mij niet heel veel kcal voor een megabak! Zal het eens invoeren.
Klopt, daarom koop ik ook bijna nooit vlokkenquote:Op zaterdag 4 juni 2016 09:08 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Dan kun je beter uitschieten met de Hüttenkäse!
RIP aan de nabestaandenquote:
Wat is het?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 09:09 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Klopt, daarom koop ik ook bijna nooit vlokkenEn pindakaas doe ik alleen als snackje op een dadel of een theelepel door mijn ontbijt, op brood smeer ik het bijna nooit, te zonde van de smaak
De acaibowl is 300 kcal zonder toppingsVoor een bak die echt overstroomt!
Bevroren banaan, wat bevroren bosbessen, iets van vloeistof (ik had vooral water en wat magere yoghurt) en acai poeder, ik had ook nog bietenpoeder.quote:
quote:Op zaterdag 4 juni 2016 08:14 schreef MutedFaith het volgende:
Leuk man. Honden. Zes uurtjes slaap in t weekend vinden ze ook wel genoeg.
'Ja maar baas, we hebben je al tot 8 uur laten slapen in plaats van 7. Zijn we nu niet braaf? '
Tof, word het een country bruiloft?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 08:15 schreef Tink89 het volgende:
Ik ga zo een uurtje paardrijden en daarna nieuwe cowboy laarzen shoppen voor onder m'n trouwjurk.
Ja ik doe dat ook, maar meestal bewaar ik het niet erg lang. Zal misschien zijn omdat er dan zuurstof bij komt en het kan gaan oxideren of iets waardoor er spul uit het blik in je voer terecht komt?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 11:59 schreef MutedFaith het volgende:
Is dat zo? Want ik bewaar dat gewoon altijd in t blik..
Ik ook en dan staat het hooguit nog 2 dagen in de koelkast, dan is het ook wel op.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 11:59 schreef MutedFaith het volgende:
Is dat zo? Want ik bewaar dat gewoon altijd in t blik..
quote:Op zaterdag 4 juni 2016 15:10 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ging op m'n bek in een koeienveld. Gelukkig geen cow pats daar
Wow, wat ziet dat er goddelijk uitquote:Op zaterdag 4 juni 2016 09:14 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Bevroren banaan, wat bevroren bosbessen, iets van vloeistof (ik had vooral water en wat magere yoghurt) en acai poeder, ik had ook nog bietenpoeder.
En dan krijg je dit:
https://www.instagram.com/p/BGOP0qKr_2u/?taken-by=krista_br
Soort smoothiebowl dus, heel lekker.
Ik denk dat ik er aan toppings ook nog 100 kcal in had, maar dat hoeft natuurlijk niet.
Koop een mooi recht stuk plank bij een bouwmarkt zodat hij daarop kan staan, staat hij altijd recht, ook als je hem verschuift. *geleerd van de vele omgang met lichte roeiersquote:Op zondag 5 juni 2016 09:24 schreef Myraela het volgende:
Mijn weegschaal is dus gewoon echt bagger. Hij schommelde vanochtend met een verschil van zo'n 3 kilo. Daar heb ik toch niets aan.Hij moet denk ik een ander plekje, maar ik heb nergens ruimte om hem gewoon stil te laten staan.
Waarin ga je ze marineren?quote:Op zondag 5 juni 2016 10:07 schreef Aspergermeisje het volgende:
Ik ben nu precies 0,5 kilo afgevallen deze week. Dat was ook het doel dat ik in MFP ingevoerd had, dus dat werkt dan goed.![]()
Kun je champignons ook te lang laten marineren of zou ik ze nu al kunnen maken voor vanavond?
Hoe langer hoe beter toch? Wordt de smaak alleen maar sterker van. Ga je ze op de grill doen?quote:Op zondag 5 juni 2016 10:23 schreef Aspergermeisje het volgende:
[..]
Olijfolie, knoflook, en verder alles wat ik kan vinden waar ik verder nog zin in heb.
Jaaa.quote:Op zondag 5 juni 2016 10:27 schreef mrspoeZ het volgende:
[..]
Hoe langer hoe beter toch? Wordt de smaak alleen maar sterker van. Ga je ze op de grill doen?
Gewoon even niet meer wegen. Objectief gezien is het onmogelijk om drie kilo aan te komen op 1500 kcal per dag, zelfs al zou je de hele dag op bed liggen...quote:Op zondag 5 juni 2016 11:27 schreef Elvi het volgende:
Volgens mij hou ik ontzettend veel vocht vast. In 2 dagen tijd 3 kilo angekomenEn ik zit zo rond de 1500 calorieën per dag. Dit is zo frustrerend.
Ja daarom snap ik er niks van. Misschien moet ik het even een week laten zitten. Ben verdorie weer bijna op mn start-gewicht.quote:Op zondag 5 juni 2016 11:31 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Gewoon even niet meer wegen. Objectief gezien is het onmogelijk om drie kilo aan te komen op 1500 kcal per dag, zelfs al zou je de hele dag op bed liggen...
Als het je raakt en je kan het niet relativeren (ik kan dat overigens ook niet), dan gewoon even niet wegen. Op 1500 kcal per dag moet je afvallen, tenzij je 50 cm bent en de hele dag op bed ligtquote:Op zondag 5 juni 2016 11:33 schreef Elvi het volgende:
[..]
Ja daarom snap ik er niks van. Misschien moet ik het even een week laten zitten. Ben verdorie weer bijna op mn start-gewicht.
Ik heb nu toch een plekje gevonden waar die gewoon stil kan blijven staan. Nu woog ik me meestal op meerdere verschillende plekjes. Meestal kreeg ik dan elke keer hetzelfde gewicht, maar vandaag was ik op 1 plek ineens 2.5 kilo lichter.quote:Op zondag 5 juni 2016 10:01 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Koop een mooi recht stuk plank bij een bouwmarkt zodat hij daarop kan staan, staat hij altijd recht, ook als je hem verschuift. *geleerd van de vele omgang met lichte roeiers
Daar laten staan danquote:Op zondag 5 juni 2016 12:43 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb nu toch een plekje gevonden waar die gewoon stil kan blijven staan. Nu woog ik me meestal op meerdere verschillende plekjes. Meestal kreeg ik dan elke keer hetzelfde gewicht, maar vandaag was ik op 1 plek ineens 2.5 kilo lichter.
Zo slecht is sojamelk niet hoor. In die ik gebruik zit in ieder geval minder suiker dan in gewone magere melk. Goed, wel 3.9 gram suiker/100 ml maar ik drink er ook geen liters van weg. In ongezoete amandelmelk zit misschien minder suiker maar ook minder alles, ook geen eiwitten. Het is gewoon heel duur water met een heel klein beetje uitgeperste amandelen voor zover ik kan zien..quote:Op zondag 5 juni 2016 14:03 schreef Elvi het volgende:
Ik weet ook wel dat ik nu betere keuzes maak dan eerst. Zo drink ik geen sojamelk meer (wat bomvol suiker zat) maar ongezoete amandelmelk, ik eet niet meer elke dag chips maar alleen in het weekend een handje, niet meer 's avonds bij de koffie een koekje en nog chocola. Geen Nutella meer (
) veel meer groentes en minder vlees, geen snoep... En nog meer van dat soort veranderingen. Ik had alleen gehoopt sneller resultaat te zien. Of blijvend resultaat in ieder geval.
Goed idee trouwens, heb nog een half bakje champignons, meteen in de marinade gezet voor vanavondquote:Op zondag 5 juni 2016 10:31 schreef Aspergermeisje het volgende:
[..]
Jaaa.Jammer genoeg heb ik geen sojasaus zag ik net.
Maar ik verzin wel wat anders. Ik móet tegenwoordig champignonspiesjes maken van mijn vrienden voor elke barbecue, omdat ze zo lekker zijn.
Edit: zo, die staan in de koelkast.Had nog een flesje zoete soja-woksaus staan dus daar wat van bij gedaan. En rozemarijn.
Ding buiten, geen stank binnenquote:Op zondag 5 juni 2016 13:58 schreef La_Tramposa het volgende:
In dit weer gaan gourmetten, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken
Weinig kcal en lekker zoetquote:Op zondag 5 juni 2016 14:48 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Goed idee trouwens, heb nog een half bakje champignons, meteen in de marinade gezet voor vanavond
Ik gebruik amandelmelk of amandelkokosmelk voor havermout. Geen idee waarom eigenlijk, ben nergens allergisch voor...
quote:Op zondag 5 juni 2016 12:42 schreef Myraela het volgende:
Ik probeer ook gewoon de verbetering ten opzichte van voorheen te waarderen i.p.v. dat alles altijd goed moet zijn of direct resultaat moet opleveren.
Zo had ik gisteren bijvoorbeeld een barbecue na een al niet al te nette dag. Maar die barbecue heb ik alleen courgette, biefstuk en kip op. Misschien in kcal niet ideaal, maar voorheen at ik op een normale barbecue onwijs veel stokbrood, dikke lagen roomboter en verzoop ik alles in de saus. Dus ik vind dit al een vooruitgang ookal bleef de weegschaal vanochtend gelijk.
Dat is natuurlijk wel een handige mogelijkheid!quote:
Jep, dat sowieso!quote:
Ik heb er ook wel eens aan gedacht dat die hype ook veel voordelen heeft voor mensen die echt geen gluten kunnen eten. Er zijn gewoon meer producten voor hun om te kiezen en hopelijk ook wat goedkoper geworden. Alleen dat laatste is dan weer een wel heel vervelend nadeelquote:Op zondag 5 juni 2016 15:13 schreef miss_dynastie het volgende:
Jep, dat sowieso!
Maar ik heb bijv. ook voorkeur voor een bepaald soort glutenvrije crackers. Aan de ene kant voel ik me een cheater, want ik hoef goddank helemaal niet glutenvrij te eten, maar aan de andere kant weet ik ook dat de bereikbaarheid en betaalbaarheid van dat soort producten veel groter wordt als meer mensen het eten. Enige nadeel is dat ik mensen ken die in een glutenvrij restaurant gluten voorgezet kregen, omdat men kennelijk dacht dat het mensen zijn die meedoen aan de hype i.p.v. mensen die écht gv moeten eten
Ja, kan ik me voorstellen dat je er zin in hebtquote:Op zondag 5 juni 2016 15:35 schreef motorbloempje het volgende:
Lekker Isa! Hier heeft Mr. Mo me wat aangestoken met whatever hij heeft. Maarrr, m'n rug is nu zo pijnvrij en sterker merkte ik na mijn val dat ik deze week weer serieuze KT aandurf.zin in.
neen. Mee gepauzeerd toen mijn rug teveel pijn bleef doen en ik niet het idee had dat ze de specialisatie had om er mee te dealenquote:Op zondag 5 juni 2016 15:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, kan ik me voorstellen dat je er zin in hebtKrijg je nog begeleiding van je PT?
Ik heb de schurft eigenlijk aan bbq ivm de stank. Wel fijn met al die buren om ons heen die er dol op zijn.... Als ze nou allemaal de gourmet aanzetten?quote:Op zondag 5 juni 2016 15:12 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Dat is natuurlijk wel een handige mogelijkheid!Voor mij zijn het toch vooral de associaties met kerst en oud en nieuw die het gek maken denk ik haha
Ik vind het vreselijk. Als ze die krengen net aanmaken (zoals nu dusquote:Op zondag 5 juni 2016 17:16 schreef MutedFaith het volgende:
BBQ en stank?
Ik ken weinig wat lekkerder ruikt dan een BBQ. Ik krijg al honger als ik er aan denk.
Ik zou ook elk stukje vlees/vis/kip dat er maar enigszins voor geschikt is op een bbq doenquote:Op zondag 5 juni 2016 18:07 schreef MutedFaith het volgende:
Als ik er de tijd voor had zou ik iedere dag barbecuen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |