Lekker!quote:Op woensdag 11 mei 2016 23:13 schreef -Miauw- het volgende:
En weer terug naar de 'smerige' producten. In die categorie is Bessola voor mij een persoonlijke favoriet. Dit kan ik mijn moeder nooit vergeven.
[ afbeelding ]
Bessensap met rozijnen en gort volgens mij.quote:Op woensdag 11 mei 2016 23:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Een soort blauwe bessensaus met besjes en rozijntjes oid er in. Tenminste, zo herinner ik het mij
Ik hou ervan en koop het nog regelmatig.quote:Op woensdag 11 mei 2016 23:13 schreef -Miauw- het volgende:
En weer terug naar de 'smerige' producten. In die categorie is Bessola voor mij een persoonlijke favoriet. Dit kan ik mijn moeder nooit vergeven.
[ afbeelding ]
quote:Op woensdag 11 mei 2016 23:53 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Ik had laatst zo'n pot Almhof roomyoghurt kers. Gadverdamme. De yoghurt was extreem dun en wat er verder in zat... alsof je op een nat stofpropje zat te kauwen
Heerlijke combi juist!quote:Op dinsdag 10 mei 2016 19:48 schreef Hyaenidae het volgende:
De combo van sinaasappel met chocola, om over je nek te gaan.![]()
[ afbeelding ]
Ik vind koetjesrepen lekker, lekkerder dan bijvoorbeeld de chocola van Tony’s Chocolonelyquote:Op dinsdag 10 mei 2016 20:00 schreef BasEnAad het volgende:
[ afbeelding ]
Chocola is het in ieder geval niet, geen idee wat dan wel.
Is meneer Forbry zo'n beetje half verslaafd aanquote:
Best kans dat ik net een verkeerde had, maar het was echt om te kotsenquote:Op donderdag 12 mei 2016 00:24 schreef Woods het volgende:
[..]
[ [url=https://images.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fwww.ah.nl.kpnis.nl%2Fstatic%2Fproduct%2FAHI_434d50303338363934_2_LowRes_JPG.JPG&f=1]afbeelding[/url] ]
Heerlijk
Deze smaak heb ik nog nooit op, maar die andere Almhof yoghurts zijn wel erg lekker.quote:Op woensdag 11 mei 2016 23:53 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Ik had laatst zo'n pot Almhof roomyoghurt kers. Gadverdamme. De yoghurt was extreem dun en wat er verder in zat... alsof je op een nat stofpropje zat te kauwen
Strategische nood voorraad, blijft jaren goed dat spul.quote:Op woensdag 11 mei 2016 17:33 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Kung Fu-nasiWie koopt dat in hemelsnaam?!
Heb tijdens lange vluchten regelmatig heerlijk gegeten van opgewarmde gate gourmet maaltijden.quote:Op woensdag 11 mei 2016 23:09 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Eens. Echter vallen ook die wel mee hoor... De marketeers zijn heel goed in het halo-effect uitbuiten... het is duur, ziet er goed uit, dus het moet ook lekker zijn.... not...
Maar het is zeker mogelijk goede tot uitstekende maaltijden te maken die je alleen opwarmt en die toch gewoon lekker zijn. Voldoende technieken en maaltijdtypen die daar prima tegen kunnen.
AH heeft het in de jaren 90 een tijdje geprobeerd, werd in de winkel bereid en was best van prima kwaliteit. Heeft het hooguit 2 jaar volgehouden in de AH waar ik toen in de buurt woonde terwijl het niet eens zo heel erg duur was.quote:Op woensdag 11 mei 2016 21:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Eigenlijk triest dat door de race naar de bodem, zo goedkoop mogelijk zijn, prefab en kant en klaar meestal zo slecht is. Er is technisch geen enkele reden waarom blikvoer niet goed, gezond en smakelijk kan zijn, kant en klaar maaltijden kunnen in principe zeer hoogwaardig zijn, maar ze zijn het niet. Ik begrijp dat in de UK en Belgie er wel een markt is voor hoogwaardige kant en klaar maaltijden.
Zoiets moet ik wel vreten, maar dan van een ander merk. Best te nassen hoor.quote:Op donderdag 12 mei 2016 16:06 schreef -Miauw- het volgende:
Hier hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken
[ afbeelding ]
Ik heb dit soort saté 1 zomer lang aan stokjes geregen. Sindsdien niet meer gegeten.quote:Op donderdag 12 mei 2016 16:06 schreef -Miauw- het volgende:
Hier hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken
[ afbeelding ]
Het assortiment lijkt eindeloos, en er zit best goed spul bij. Uitkomst voor alleenstaande bejaarden enzo.quote:Op woensdag 11 mei 2016 21:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik begrijp dat in de UK en Belgie er wel een markt is voor hoogwaardige kant en klaar maaltijden.
Blijkbaar wil mensen er in NL niet voor betalen, terwijl ze wel weer bij slager of toko maaltijden halenquote:Op donderdag 12 mei 2016 16:12 schreef Chewie het volgende:
[..]
AH heeft het in de jaren 90 een tijdje geprobeerd, werd in de winkel bereid en was best van prima kwaliteit. Heeft het hooguit 2 jaar volgehouden in de AH waar ik toen in de buurt woonde terwijl het niet eens zo heel erg duur was.
Begrijp dat er in London tegenwoordig appartementen zonder keuken opgeleverd worden.quote:Op donderdag 12 mei 2016 16:53 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Het assortiment lijkt eindeloos, en er zit best goed spul bij. Uitkomst voor alleenstaande bejaarden enzo.
Daar weet ik dan weer niets vanaf. Ik bemoei me niet zo met die overprijste stinkstadquote:Op donderdag 12 mei 2016 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Begrijp dat er in London tegenwoordig appartementen zonder keuken opgeleverd worden.
Why oh why?quote:Op donderdag 12 mei 2016 16:20 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Zoiets moet ik wel vreten, maar dan van een ander merk. Best te nassen hoor.
Dat kan ik me heel goed voorstellenquote:Op donderdag 12 mei 2016 16:51 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik heb dit soort saté 1 zomer lang aan stokjes geregen. Sindsdien niet meer gegeten.
Guiltypleasure hier hahaquote:Op donderdag 12 mei 2016 16:06 schreef -Miauw- het volgende:
Hier hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken
[ afbeelding ]
Coeliakie/glutenintolerantiequote:
Dit is wel héél erg guiltyquote:
Oh dat is naar. Ja dan snap ik de noodzaak wel.quote:Op donderdag 12 mei 2016 17:15 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Coeliakie/glutenintolerantieZowat alle satésaus bevat gluten, gelukkig zijn er een paar bedrijven die glutenvrije vervangers maken, waaronder zakjes kipsatésticks met saus.
Heerlijk op een brakke zondagmiddag op brood :pquote:Op donderdag 12 mei 2016 17:17 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Dit is wel héél erg guilty
[..]
Oh dat is naar. Ja dan snap ik de noodzaak wel.
Bananenquote:
Ja mij dus ook. Als kind paar keer moeten overgeven van een banaan, sindsdien nog 1 keer geprobeerd. Maar gewoon niet aan mij besteed. Net als een glas melk opdrinken. *ril*quote:Op donderdag 12 mei 2016 17:43 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
BananenZowel de textuur als de smaak laten mij rillen.
Melkquote:Op donderdag 12 mei 2016 17:47 schreef habitue het volgende:
[..]
Ja mij dus ook. Als kind paar keer moeten overgeven van een banaan, sindsdien nog 1 keer geprobeerd. Maar gewoon niet aan mij besteed. Net als een glas melk opdrinken. *ril*
Een dag geen banaan is een dag niet geleefdquote:Op donderdag 12 mei 2016 17:43 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
BananenZowel de textuur als de smaak laten mij rillen.
Inderdaad, zoooo smerig, net snot..quote:Op donderdag 12 mei 2016 17:43 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
BananenZowel de textuur als de smaak laten mij rillen.
Daarom moet je ook groene bananen eten.quote:
Kun je dat niet zelf maken zonder gluten?quote:Op donderdag 12 mei 2016 17:15 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Coeliakie/glutenintolerantieZowat alle satésaus bevat gluten, gelukkig zijn er een paar bedrijven die glutenvrije vervangers maken, waaronder zakjes kipsatésticks met saus.
quote:Op donderdag 12 mei 2016 22:22 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Kun je dat niet zelf maken zonder gluten?
Veel lekkerder dan uit een pakje.quote:
Dit is echt onzin, je vreet de verkeerde bananen.quote:
Ja, lekker, onrijpe banaan.quote:Op donderdag 12 mei 2016 22:25 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Dit is echt onzin, je vreet de verkeerde bananen.
Rijpe of zelfs bruine vlekjes bananen gruwel ik ook van, maar een groengele Chiquita oh damn![]()
![]()
Veel lekkerder dan zo'n zachte snotpegel naar binnen happen, buhhhhhquote:Op donderdag 12 mei 2016 22:28 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ja, lekker, onrijpe banaan.
Heeft werkelijk helemaal niets te maken met hoe een banaan smaakt als je ze rijp eet in een land waar ze van nature groeien.
Ik ben gelukkig niet alleenquote:Op donderdag 12 mei 2016 17:43 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
BananenZowel de textuur als de smaak laten mij rillen.
Nee hoor. Ik ben ook geen bananenfan. Als ze nog geelgroen zijn, dan gaat het nog... maar die zachte... brrr.quote:
Huhquote:Op donderdag 12 mei 2016 23:52 schreef starla het volgende:
Ligt eraan...het gaat uiteindelijk om de hoek.
Als je een pussy bent misschien.quote:Op donderdag 12 mei 2016 22:31 schreef heiden6 het volgende:
Onrijpe banaan eten... daar krijg je toch direct buikpijn van?Buiten dat het fucking smerig is.
quote:Op donderdag 12 mei 2016 23:01 schreef MrsDuck het volgende:
[..]
Nee hoor. Ik ben ook geen bananenfan. Als ze nog geelgroen zijn, dan gaat het nog... maar die zachte... brrr.
Groen-gele bananen vind ook wat hebben. De textuur is beetje hard afgewisseld met zacht. En er zitten dan twee smaken in. Zurig en zoet. Maar daar krijg ik jeuk van achter in mijn verhemeltequote:Op donderdag 12 mei 2016 22:25 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Dit is echt onzin, je vreet de verkeerde bananen.
Rijpe of zelfs bruine vlekjes bananen gruwel ik ook van, maar een groengele Chiquita oh damn![]()
![]()
Hele kleine banaantjes zie ik wel eens, dat lijkt me ook een ander soort.quote:Op maandag 16 mei 2016 11:05 schreef sirdanilot het volgende:
Ik vind Nederlandse bananen ook niet lekker.
Vind het ook zo raar dat je maar 1 soort banaan hebt hier. Je hebt 35 soorten appels maar maar 1 soort banaan. Gewoon een banaanbanaan. Wat natuurlijk achterlijk is want in bananenlanden heb je minstens 5 soorten bananen.
Bakbananen tel ik dan niet mee, maar die heb je in bananenlanden dus oók nog eens.
Oh die moet ik eens kopen dan want die zijn in Brazilie iig de allerlekkerste, vind ik. Die horen van binnen veel geler an kleur te zijn dan 'normale' bananen. Wij noemen het banana ouro (gouden banaan).quote:Op maandag 16 mei 2016 11:14 schreef Angel-A het volgende:
[..]
Hele kleine banaantjes zie ik wel eens, dat lijkt me ook een ander soort.
Die banaan heet de Cavandish, een ras dat (jaja) in Engeland is gekweektquote:Op maandag 16 mei 2016 11:05 schreef sirdanilot het volgende:
Ik vind Nederlandse bananen ook niet lekker.
Vind het ook zo raar dat je maar 1 soort banaan hebt hier. Je hebt 35 soorten appels maar maar 1 soort banaan. Gewoon een banaanbanaan. Wat natuurlijk achterlijk is want in bananenlanden heb je minstens 5 soorten bananen.
Bakbananen tel ik dan niet mee, maar die heb je in bananenlanden dus oók nog eens.
Ik help het je hopen, weg met die smakeloze meelbananen.quote:Op maandag 16 mei 2016 11:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die banaan heet de Cavandish, een ras dat (jaja) in Engeland is gekweekt
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cavendish_banana
Deze heeft zijn langste tijd gehad, de planten worden ernstig bedreigd door een schimmelinfectie
http://www.bbc.com/news/uk-england-35131751
Over een paar jaar is deze banaan er niet meer.
Azijnquote:Op woensdag 11 mei 2016 07:45 schreef lyolyrc het volgende:
[..]
Het hoofdproduct van dat bedrijf is vis in azijn (o.a. haring). Ze hadden blijkbaar bedacht dat dat ook wel met vleeswaren kon. Ik vind het beide niet te eten.
Kan je ook nog sappige details vertellen hoe dat wordt gemaakt danquote:Op donderdag 12 mei 2016 16:51 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik heb dit soort saté 1 zomer lang aan stokjes geregen. Sindsdien niet meer gegeten.
Sloavink met sproitjesquote:Op maandag 16 mei 2016 18:23 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Drievaks-maaltijden (magnetronvoer; aardappel/ groente /vlees)
Wat is een goede corned beef?quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Niet mis met corned beef vind ik, heerlijk op vers witbrood. Neem wel een goede, die AH verkoopt is niet lekker
Merken als Tulip en Hereford vind ik lekkerquote:
Met roomboter.quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Niet mis met corned beef vind ik, heerlijk op vers witbrood. Neem wel een goede, die AH verkoopt is niet lekker
Bestaat er cornedbeef die niet muf smaakt?quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Niet mis met corned beef vind ik, heerlijk op vers witbrood. Neem wel een goede, die AH verkoopt is niet lekker
Meest smerige maar jij vindt het lekker? Uhhhhh whut?quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:11 schreef Eric_Cantona het volgende:
[ afbeelding ]
Deze al voorbij gekomen?
Ik vind 't lekker trouwens
Net nog een zakje meegenomenquote:Op woensdag 18 mei 2016 09:11 schreef Eric_Cantona het volgende:
[ afbeelding ]
Deze al voorbij gekomen?
Ik vind 't lekker trouwens
Ik ben nog niemand tegengekomen die 't wel lekker vindt. Is eigenlijk 'n soort guilty pleasure. 't Stinkt, je gaat ervan stinken en 't ziet er vies uit.quote:Op woensdag 18 mei 2016 10:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Meest smerige maar jij vindt het lekker? Uhhhhh whut?
Ik heb ze teveel gehad denk ik, durf er niet meer aan te beginnen. 't Valt of heel tegen of ik ben weer verslaafdquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |