Iwanius heeft gezegd dat hij het leuk vind als andere mensen recensies over Rdamse restaurants hier schrijven.quote:Op donderdag 21 april 2016 23:35 schreef Molo het volgende:
Hoop dat het niet tegenvalt zoals bij anderen
Maar dit is eigenlijk topic van Iwanius hè
Is het heus? Hoest ze dan maar gauw even op! Ik ben daar nogal vaak wegens twee keer in de week naar de bios in Pathé de Kuip en hoewel ik een laksa of een pittig broodje bij Kampong Kita wel te pruimen vind heb ik váák gezocht naar andere plekken om iets te eten daar in de buurt, maar verder in Zuid dan pas helemaal op het Deliplein heb ik nog niks gevonden.quote:Op donderdag 21 april 2016 21:13 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Er zijn zat verborgen 'pareltjes' in de achterbuurten van zuid (feijenoord etc) maar blijkbaar durven de elitaire Rotterdammers daar niet te komen?
Mij beviel jamie's prima. :-)quote:Op donderdag 21 april 2016 23:35 schreef Molo het volgende:
Hoop dat het niet tegenvalt zoals bij anderen
Maar dit is eigenlijk topic van Iwanius hè
groene hilledijk / beijerlandse laan etc.quote:Op vrijdag 22 april 2016 08:47 schreef minilot het volgende:
[..]
Is het heus? Hoest ze dan maar gauw even op! Ik ben daar nogal vaak wegens twee keer in de week naar de bios in Pathé de Kuip en hoewel ik een laksa of een pittig broodje bij Kampong Kita wel te pruimen vind heb ik váák gezocht naar andere plekken om iets te eten daar in de buurt, maar verder in Zuid dan pas helemaal op het Deliplein heb ik nog niks gevonden.
Dus laat maar komen, die verborgen pareltjes!
Ik ken ze ook (nog) niet en ik ben wel vaker dan 2x per week in wat jij (sirdanilot) "die achterbuurten" noemt. Ken wel een aardige afhaalchinees en surinamer.quote:Op vrijdag 22 april 2016 08:47 schreef minilot het volgende:
[..]
Is het heus? Hoest ze dan maar gauw even op! Ik ben daar nogal vaak wegens twee keer in de week naar de bios in Pathé de Kuip en hoewel ik een laksa of een pittig broodje bij Kampong Kita wel te pruimen vind heb ik váák gezocht naar andere plekken om iets te eten daar in de buurt, maar verder in Zuid dan pas helemaal op het Deliplein heb ik nog niks gevonden.
Dus laat maar komen, die verborgen pareltjes!
Ken de Groene Hilledijk uiteraard wel (vind het wel wat minder achterbuurtig dan jij) maar daar is me eigenlijk nooit iets specifieks opgevallen. Als jij het over 'verborgen pareltjes' hebt klinkt dat als concrete fantastische eettips natuurlijkquote:Op vrijdag 22 april 2016 08:48 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
groene hilledijk / beijerlandse laan etc.
Ik bedoel dus echt diep in die achterbuuten
Zitten goede (suri)chinesen en dergelijk.
Ja aan de groene hilledijk zit een prima suri afhaal chinees.quote:Op vrijdag 22 april 2016 09:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Ken de Groene Hilledijk uiteraard wel (vind het wel wat minder achterbuurtig dan jij) maar daar is me eigenlijk nooit iets specifieks opgevallen. Als jij het over 'verborgen pareltjes' hebt klinkt dat als concrete fantastische eettips natuurlijk
Ben eigenlijk op zoek naar andere leuke restaurantjes op zuid. En dan niet op het Deliplein. Ken je ook nog andere voorbeelden?quote:Op vrijdag 22 april 2016 09:21 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ja aan de groene hilledijk zit een prima suri afhaal chinees.
Daar weet ik er zo gauw even geen van daar in die buurt. Dit omdat mijn familie weg is verhuisd, weg van daar op Zuid, en ik er dus niet meer vaak kom.quote:Op vrijdag 22 april 2016 09:27 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ben eigenlijk op zoek naar andere leuke restaurantjes op zuid. En dan niet op het Deliplein. Ken je ook nog andere voorbeelden?
Daar kan ik me wel in vinden ja.quote:Op vrijdag 22 april 2016 09:31 schreef Isegrim het volgende:
Er zitten 'op Zuid' wel allerlei tenten waar ze lekker eten hebben, maar veelal geen tenten om de hele avond te tafelen.
Dat is jammer, want daar was ik naar op zoek.quote:
Dat het leuk voor hem is. Meer niet.quote:Op vrijdag 22 april 2016 00:50 schreef Fietsertje70 het volgende:
Zeg Iwanius, heb je nog een mening over het as. vertrek van Leon terug naar Den Bosch?
Ah dat is mooi!quote:Op vrijdag 22 april 2016 08:48 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Mij beviel jamie's prima. :-)
Ik zou ook niet weten wat ik in Zuid te zoeken heb aangezien waar ik woon (Centrum/West) alles op loopafstand is. Heeft niks met elitair te maken ofzoquote:Op vrijdag 22 april 2016 09:31 schreef Isegrim het volgende:
Er zitten 'op Zuid' wel allerlei tenten waar ze lekker eten hebben, maar veelal geen tenten om de hele avond te tafelen.
Ah jou moet ik net hebben. Waar zat nou die rotitent in Rotterdam Noord waar jij het over had? Of was dat Isegrim?quote:Op zaterdag 23 april 2016 17:33 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik zou ook niet weten wat ik in Zuid te zoeken heb aangezien waar ik woon (Centrum/West) alles op loopafstand is. Heeft niks met elitair te maken ofzo
Die saoto zag er btw erg smakelijk uit, Iwanius
Dat was ik met de hokjessurinamerquote:Op zaterdag 23 april 2016 17:35 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah jou moet ik net hebben. Waar zat nou die rotitent in Rotterdam Noord waar jij het over had? Of was dat Isegrim?
Dat komt wel goedquote:Op zaterdag 23 april 2016 17:39 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Dat was ik met de hokjessurinamer
Kruising Zwartjanstraat/straat vd bakkers. Misschien dat Ise de naam nog weet
Daar ben ik laatst voor het eerst geweest, vond het eigenlijk een beetje tegenvallen. Was op zich niet slecht, maar voor dat geld kun je op zat plekken beter eten.quote:Op donderdag 21 april 2016 22:43 schreef bloodymary1 het volgende:
Laatst trouwens ook een keer heerlijk gegeten in Rotterdam. Bij La Vilette.
loop dan even verder de Vuurplaat op om bij de palmboom te gaan eten.quote:Op vrijdag 22 april 2016 11:28 schreef vinc81 het volgende:
Mie Lobie op Oranjeboomstraat, vlakbij de Kuip. Maar de laatste keer dat ik daar was is ook alweer 15 jaar geleden.
Kloptquote:
Flauwe hap, sperziebonen ipv kouseband en chilisaus ipv sambal. Ik was er niet zo blij meequote:Op dinsdag 26 april 2016 16:20 schreef Queens het volgende:
[..]
Klopt
Ik haal er regelmatig af.
Vergis je niet hoor, het is letterlijk een afhaalloket met een statafel.....maar erg lekker en vers!
Wat is dat met die sperziebonen Het is toch niet alsof kouseband moeilijk verkrijgbaar is of zo.quote:Op dinsdag 26 april 2016 17:52 schreef Molo het volgende:
Flauwe hap, sperziebonen ipv kouseband en chilisaus ipv sambal. Ik was er niet zo blij mee
Aangepast aan Nederlandse smaak? Goedkoper? Geen flauw idee. Ik ga er niet meer heen in ieder gevalquote:Op dinsdag 26 april 2016 17:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat is dat met die sperziebonen Het is toch niet alsof kouseband moeilijk verkrijgbaar is of zo.
Wel duurderquote:Op dinsdag 26 april 2016 17:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat is dat met die sperziebonen Het is toch niet alsof kouseband moeilijk verkrijgbaar is of zo.
Sperziebonen?? Wat de hell?quote:Op dinsdag 26 april 2016 17:52 schreef Molo het volgende:
[..]
Flauwe hap, sperziebonen ipv kouseband en chilisaus ipv sambal. Ik was er niet zo blij mee
En die Hazes links zit gevoeld ook ongeveer bij je aan tafelquote:Op zaterdag 30 april 2016 10:40 schreef Myraela het volgende:
Ik vind die losse jeans van die jongen toch echt geen gezicht.
Er zijn inmiddels zat restaurants die een dure wijn niet meer 5x over de kop doen. Je betaalt daar alleen nog een opslag per fles. Dus niet een fles van 5 euro voor 25 en een fles van 25 euro voor 125. In plaats daarvan de fles van 5 euro voor 20 en de fles van 25 euro voor 40. Dat is best fair...quote:Op maandag 2 mei 2016 21:19 schreef agter het volgende:
Ik zit nu in Fra (Loire). En betaal bij de boer 1/5e van de prijs in NL.
Wouw.
Ik drink zoveel goeds voor 10 a 15 euro een fles.
Café het witte huis op de oude haven? Leuke lokatie en niet te duur maar ook geen vreetschuur. Eten is best aardig en je kan ook voor groepen reserveren.quote:Op woensdag 4 mei 2016 15:00 schreef RobinOok het volgende:
Oeps, we moeten weer een afdelingsetentje doen en collega vraagt of Restaurant de Jong niet iets is. Nou is het ook helemaal niks voor mijn collega's, maar al zouden ze wel willen, ga daar niet met hun heen. Over my dead body. Maar euh, iemand een alternatief?
Etentje, hoeft niet al te goedkoop maar ook niet al te duur. Voor man of 10. Ergens in/tussen Papendrecht en Rotterdam. Zitten collega's tussen die het liefste vlees en friet eten en collega's die wel wat spannenders blieven. Dus moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Brasserie Pierre Rotterdam.quote:Op woensdag 4 mei 2016 15:00 schreef RobinOok het volgende:
Oeps, we moeten weer een afdelingsetentje doen en collega vraagt of Restaurant de Jong niet iets is. Nou is het ook helemaal niks voor mijn collega's, maar al zouden ze wel willen, ga daar niet met hun heen. Over my dead body. Maar euh, iemand een alternatief?
Etentje, hoeft niet al te goedkoop maar ook niet al te duur. Voor man of 10. Ergens in/tussen Papendrecht en Rotterdam. Zitten collega's tussen die het liefste vlees en friet eten en collega's die wel wat spannenders blieven. Dus moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Hij heeft zich niet bekend gemaakt. Wie weet herkent Jeroen het brood dat hij gekocht heeft.quote:
Hij heeft die foto binnen toch gemaakt, dat valt toch op?quote:Op woensdag 11 mei 2016 09:15 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Hij heeft zich niet bekend gemaakt. Wie weet herkent Jeroen het brood dat hij gekocht heeft.
Nee, de foto's binnen komen elders vandaan.quote:Op woensdag 11 mei 2016 09:16 schreef Molo het volgende:
[..]
Hij heeft die foto binnen toch gemaakt, dat valt toch op?
Oh dat is jammerquote:Op woensdag 11 mei 2016 09:19 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Nee, de foto's binnen komen elders vandaan.
dank!quote:Op woensdag 11 mei 2016 08:34 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ] © Flickr.Robin.
[ afbeelding ] © Oog op Rotterdam.
[ afbeelding ]
Jeroen bakt Brood.
[ afbeelding ]
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Impressies / Op of aanmerkingen.
Daar ik altijd al een voorliefde heb gehad voor eenmanszaken alias de kleine ondernemer,heb ik de afgelopen maanden een ieder die ik kende in de regio Rijnmond attent gemaakt op Jeroen bakt brood zonder er zelf al te zijn geweest. Gewoon omdat ik het hem gun om met deze uit nood beginnende business, een nieuwe carrière op te bouwen, iets dat in deze tijd niet makkelijk is.
Nu heb ik zelf eens eens Jeroen's brood mogen proeven en eerlijkheidshalve is het precies brood zoals ik dat wens: Stevig brood met een volle (zurige) smaak en een heerlijke harde en knapperige korst. Dit brood warm met als beleg een heerlijke extra oude belegen kaas en een kop thee (iets dat ik graag op tijd nuttig) maken dat Jeroen bakt brood als hij zich zo door blijft ontwikkelen misschien wel sneller in de 'gaten' kan springen die het Vlaamsch broodhuys of 'Menno' nu laten liggen bij sommige horeca ondernemers die zich van hun afkeren daar het hele broodgebeuren ook bij deze twee eerder genoemde bedrijven compleet is doorgeslagen met hun marketingslogans van ‘ambachtelijke’ brood,‘duurzaam’ en ‘gemaakt van op stenen gemalen brood. Hierdoor is merkbaar dat hun eens zo vernieuwende en ambachtelijke kwaliteit steeds meer wordt verkwanseld en verhult door allerlei fraaie kreten om maar klanten te blijven aantrekken. (teren op je verleden)
Cijfer
7,5 / 10
Daar was ik bij!quote:Op woensdag 11 mei 2016 09:26 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
kleintje spelt, woensdag later opp de middag? :-)
Met zo'n krant met gaten erinquote:Op woensdag 11 mei 2016 09:39 schreef Tem het volgende:
Het was die man met zo'n nepneus, snor en brilletje?
Leuk dat je er bent geweest Iwanius
Waarom vond je dat slechtquote:
Ik heb er goede evaringen. De Heeren.quote:
Oke goed punt ja. Ik eet nooit uiensoep. Ik eet er meestal lunch en da's altijd prima.quote:Op woensdag 11 mei 2016 18:17 schreef RobinOok het volgende:
We waren met een groep, waarvan 6 personen uiensoep bestelden.
Die soep was niet te eten. Bittere verbrandsmaak, zout, zoet en waterig en smaakte niet naar ui. Daar was gewoon echt iets mee misgegaan. Vijf personen hebben de soep vrijwel onaangeroerd laten staan. Dus toen ze kwamen afruimen heb ik het even uitgelegd, zo van "joh, je moet de kok even waarschuwen, er is iets mis met die soep". Komt ze later terug "ja, nee, dat hoort zo. De meeste mensen vinden dat lekker, maar ja, smaken verschillen."
Ja, tuurlijk joh....
Laat dan op zijn minst de kok proeven.quote:Op woensdag 11 mei 2016 18:17 schreef RobinOok het volgende:
We waren met een groep, waarvan 6 personen uiensoep bestelden.
Die soep was niet te eten. Bittere verbrandsmaak, zout, zoet en waterig en smaakte niet naar ui. Daar was gewoon echt iets mee misgegaan. Vijf personen hebben de soep vrijwel onaangeroerd laten staan. Dus toen ze kwamen afruimen heb ik het even uitgelegd, zo van "joh, je moet de kok even waarschuwen, er is iets mis met die soep". Komt ze later terug "ja, nee, dat hoort zo. De meeste mensen vinden dat lekker, maar ja, smaken verschillen."
Ja, tuurlijk joh....
Niet van de rekening gehaald ook?quote:Op woensdag 11 mei 2016 18:17 schreef RobinOok het volgende:
We waren met een groep, waarvan 6 personen uiensoep bestelden.
Die soep was niet te eten. Bittere verbrandsmaak, zout, zoet en waterig en smaakte niet naar ui. Daar was gewoon echt iets mee misgegaan. Vijf personen hebben de soep vrijwel onaangeroerd laten staan. Dus toen ze kwamen afruimen heb ik het even uitgelegd, zo van "joh, je moet de kok even waarschuwen, er is iets mis met die soep". Komt ze later terug "ja, nee, dat hoort zo. De meeste mensen vinden dat lekker, maar ja, smaken verschillen."
Ja, tuurlijk joh....
Willaerts in Papendrecht?quote:Op woensdag 4 mei 2016 15:00 schreef RobinOok het volgende:
Oeps, we moeten weer een afdelingsetentje doen en collega vraagt of Restaurant de Jong niet iets is. Nou is het ook helemaal niks voor mijn collega's, maar al zouden ze wel willen, ga daar niet met hun heen. Over my dead body. Maar euh, iemand een alternatief?
Etentje, hoeft niet al te goedkoop maar ook niet al te duur. Voor man of 10. Ergens in/tussen Papendrecht en Rotterdam. Zitten collega's tussen die het liefste vlees en friet eten en collega's die wel wat spannenders blieven. Dus moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Fucking hell.quote:Op donderdag 12 mei 2016 12:22 schreef RobinOok het volgende:
Heb ik ook kutervaring mee. Bestelde een salade met vis- en schelpdieren en kreeg een salade met alleen wat zalm geloof ik. Toen ik er wat van zei kreeg ik een lesje semantiek over dat er een komma had gestaan en dat er dus eigenlijk iets stond als vis en/of schelpdieren en nu was het toevallig alleen vis.
Yeah, sure.
Bedroevend die horeca in Nederland.quote:Op donderdag 12 mei 2016 12:22 schreef RobinOok het volgende:
Heb ik ook kutervaring mee. Bestelde een salade met vis- en schelpdieren en kreeg een salade met alleen wat zalm geloof ik. Toen ik er wat van zei kreeg ik een lesje semantiek over dat er een komma had gestaan en dat er dus eigenlijk iets stond als vis en/of schelpdieren en nu was het toevallig alleen vis.
Yeah, sure.
Nou, niet alles is daar even lekker. Vooral gerechten met varkensvlees, muv dumplings, moet je daar vooral vermijden. De stoofschotels zijn wel een aanrader, zoetzure garnalen is ook niet verkeerd.quote:Ik heb een nieuwe zaak gevonden die een echte sizzling beef dish heeft waar een San San nog een puntje aan kan zuigen.( en ja..je gaat ervan tranen)
[ afbeelding ]
Recensie volgt in het nieuwe topic!
En waar is 'daar'?quote:Op dinsdag 17 mei 2016 19:48 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Nou, niet alles is daar even lekker. Vooral gerechten met varkensvlees, muv dumplings, moet je daar vooral vermijden. De stoofschotels zijn wel een aanrader, zoetzure garnalen is ook niet verkeerd.
Dat vraag ik mij nu ook af?quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op dinsdag 17 mei 2016 20:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat vraag ik mij nu ook af?oh moet dat?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Streetfood is wel iets anders dan zo'n overgeorganiseerd commercieel foodtruck-festival.quote:Op dinsdag 17 mei 2016 21:06 schreef Baconator het volgende:
Voor goed eten wil ik best even in de rij staan. Vaak zijn de streetfood stands met de langste rijen ervoor het beste. Althans in landen met een streetfoodcultuur.
Ik vond echt niks wat echt lekker was bij Trek Utrecht, veel standaard eten. Misschien ook iets te veel hamburgerzaken, een stuk of 4 of meer gezien. Bijzonder was dat ik dan ook geen enkele hamburger had gekocht. Vond het vooral ook erg duur, 5 euro voor 3 mini kroketjes wat niet veel groter was dan een goede bitterbal, ook nog eens 5 euro afgetikt voor een glaasje cola met de zogenaamde statiegeld wat je niet terug krijgt.quote:Op dinsdag 17 mei 2016 20:55 schreef DavetheNL het volgende:
Dan doen we dat toch? Trek in Utrecht was dan in ieder geval beter. Niet heel spannend, maar wel voor elk wat wils. En geen muntjes!
Klopt ook wel. Die eendenburger was wel echt fijn!quote:Op dinsdag 17 mei 2016 21:35 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Ik vond echt niks wat echt lekker was bij Trek Utrecht, veel standaard eten. Misschien ook iets te veel hamburgerzaken, een stuk of 4 of meer gezien. Bijzonder was dat ik dan ook geen enkele hamburger had gekocht. Vond het vooral ook erg duur, 5 euro voor 3 mini kroketjes wat niet veel groter was dan een goede bitterbal, ook nog eens 5 euro afgetikt voor een glaasje cola met de zogenaamde statiegeld wat je niet terug krijgt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |