Dat was ik met de hokjessurinamerquote:Op zaterdag 23 april 2016 17:35 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah jou moet ik net hebben. Waar zat nou die rotitent in Rotterdam Noord waar jij het over had? Of was dat Isegrim?
Dat komt wel goedquote:Op zaterdag 23 april 2016 17:39 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Dat was ik met de hokjessurinamer
Kruising Zwartjanstraat/straat vd bakkers. Misschien dat Ise de naam nog weet
Daar ben ik laatst voor het eerst geweest, vond het eigenlijk een beetje tegenvallen. Was op zich niet slecht, maar voor dat geld kun je op zat plekken beter eten.quote:Op donderdag 21 april 2016 22:43 schreef bloodymary1 het volgende:
Laatst trouwens ook een keer heerlijk gegeten in Rotterdam. Bij La Vilette.
loop dan even verder de Vuurplaat op om bij de palmboom te gaan eten.quote:Op vrijdag 22 april 2016 11:28 schreef vinc81 het volgende:
Mie Lobie op Oranjeboomstraat, vlakbij de Kuip. Maar de laatste keer dat ik daar was is ook alweer 15 jaar geleden.
Kloptquote:
Flauwe hap, sperziebonen ipv kouseband en chilisaus ipv sambal. Ik was er niet zo blij meequote:Op dinsdag 26 april 2016 16:20 schreef Queens het volgende:
[..]
Klopt
Ik haal er regelmatig af.
Vergis je niet hoor, het is letterlijk een afhaalloket met een statafel.....maar erg lekker en vers!
Wat is dat met die sperziebonen Het is toch niet alsof kouseband moeilijk verkrijgbaar is of zo.quote:Op dinsdag 26 april 2016 17:52 schreef Molo het volgende:
Flauwe hap, sperziebonen ipv kouseband en chilisaus ipv sambal. Ik was er niet zo blij mee
Aangepast aan Nederlandse smaak? Goedkoper? Geen flauw idee. Ik ga er niet meer heen in ieder gevalquote:Op dinsdag 26 april 2016 17:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat is dat met die sperziebonen Het is toch niet alsof kouseband moeilijk verkrijgbaar is of zo.
Wel duurderquote:Op dinsdag 26 april 2016 17:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat is dat met die sperziebonen Het is toch niet alsof kouseband moeilijk verkrijgbaar is of zo.
Sperziebonen?? Wat de hell?quote:Op dinsdag 26 april 2016 17:52 schreef Molo het volgende:
[..]
Flauwe hap, sperziebonen ipv kouseband en chilisaus ipv sambal. Ik was er niet zo blij mee
En die Hazes links zit gevoeld ook ongeveer bij je aan tafelquote:Op zaterdag 30 april 2016 10:40 schreef Myraela het volgende:
Ik vind die losse jeans van die jongen toch echt geen gezicht.
Er zijn inmiddels zat restaurants die een dure wijn niet meer 5x over de kop doen. Je betaalt daar alleen nog een opslag per fles. Dus niet een fles van 5 euro voor 25 en een fles van 25 euro voor 125. In plaats daarvan de fles van 5 euro voor 20 en de fles van 25 euro voor 40. Dat is best fair...quote:Op maandag 2 mei 2016 21:19 schreef agter het volgende:
Ik zit nu in Fra (Loire). En betaal bij de boer 1/5e van de prijs in NL.
Wouw.
Ik drink zoveel goeds voor 10 a 15 euro een fles.
Café het witte huis op de oude haven? Leuke lokatie en niet te duur maar ook geen vreetschuur. Eten is best aardig en je kan ook voor groepen reserveren.quote:Op woensdag 4 mei 2016 15:00 schreef RobinOok het volgende:
Oeps, we moeten weer een afdelingsetentje doen en collega vraagt of Restaurant de Jong niet iets is. Nou is het ook helemaal niks voor mijn collega's, maar al zouden ze wel willen, ga daar niet met hun heen. Over my dead body. Maar euh, iemand een alternatief?
Etentje, hoeft niet al te goedkoop maar ook niet al te duur. Voor man of 10. Ergens in/tussen Papendrecht en Rotterdam. Zitten collega's tussen die het liefste vlees en friet eten en collega's die wel wat spannenders blieven. Dus moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Brasserie Pierre Rotterdam.quote:Op woensdag 4 mei 2016 15:00 schreef RobinOok het volgende:
Oeps, we moeten weer een afdelingsetentje doen en collega vraagt of Restaurant de Jong niet iets is. Nou is het ook helemaal niks voor mijn collega's, maar al zouden ze wel willen, ga daar niet met hun heen. Over my dead body. Maar euh, iemand een alternatief?
Etentje, hoeft niet al te goedkoop maar ook niet al te duur. Voor man of 10. Ergens in/tussen Papendrecht en Rotterdam. Zitten collega's tussen die het liefste vlees en friet eten en collega's die wel wat spannenders blieven. Dus moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |